Free Money

Loading...

пятница, 14 октября 2016 г.

Cum de a obține bani gratuit: $ 5138 da away de 41 de companii

Iar una dintre cele mai eficiente metode de publicitate ofera bonusuri - cred ca bonus pentru deschiderea unui nou de economisire / cont de verificare, bonus pentru a aplica pentru un nou card de credit, etc - pentru a convinge consumatorii să devină clienți ai companiilor menționate anterior.
Și, ca să fiu sincer, aceste bonusuri - indiferent cât de mică individual - adăugați în sus.
Am, în trecut, în scris despre bani gratis de la guvern. Dar, întotdeauna am vrut să văd cât de mult se poate obține într-adevăr, dacă ai pus toate aceste companii și cadouri lor împreună.
Așa că, m-am dus la vânătoare pentru a găsi cât mai multe dintre aceste bonusuri și oportunități giveaway am putut. A fost nevoie de mult timp și de cercetare, dar am fost în cele din urmă capabil de a pune împreună, această listă de 40 de companii / site-uri care combinate vă dau 5.138 $ în bani de .25 gratuit.

1.   Gratuit  MasterCard   +  $ Bonus de 25 (FREE   SHIPPING)

Payoneer este un Internet de servicii financiare bazate pe furnizarea de companie , care permite utilizatorilor să primească plăți princarduri de debit preplatit (MasterCard). Acestea furnizează servicii și carduri de debit din peste 200 de tari. Payoneer oferă acces gratuit MasterCard fără a fi nevoie de un cont bancar internațional sau local. De asemenea , puteți retrage bani de la PayPal folosind Payoneer în PayPal județe care nu sunt acceptate ca Pakistan, Iran,  Bulgaria , România , toată Africa și Asia  , etc. Cu ajutorul cardului Payoneer, ne putem retrage fondurile noastre de oriunde din lume prin intermediul MasterCard sprijinit de ATM - uri. În cazul în care nu aveți cardul Payoneer deja click pentru acomanda acum + Bonus 25 $  și vei primi un card MasterCard gratuit la ușa ta pas , de asemenea , cu nici un cost de transport maritim.

Bani gratuit de recompense Site-uri

1.  InboxDollars  - $ 5

Am vorbit despre InboxDollars de multe ori aici pe MP.
Este un site de recompense online, în cazul în care ați plătit pentru a lua sondaje, magazin on-line, viziona clipuri video, oferă gratuit complet, chiar plătit pentru a citi e-mailurile.
Chiar acum ei dau un $ 5 semn bonus pentru oricine aderarea la site-ul.
2.  SwagBucks  - $ 5 
Swagbucks este probabil cel mai cunoscut program on-line de loialitate acolo, iar celebrul site-ul pe care le plătește pentru căutarea, cumpărături, vizionarea de secvențe video și multe altele.
De asemenea, ei vă dau un $ 5 Free înscriere bonus pentru a obține ai început.

3.  CreationRewards  - $ 5

CreationRewards este un alt site recompensă similară care vă răsplătește pentru că totul, de la cumpărături on-line la jocuri, luând sondaje, vizionarea video și multe altele.
Câștiga 5000 de puncte în termen de 60 de zile de la data înregistrării și veți primi un bonus de 5 $ adăugat la contul dvs..
Vă pot retrage prin PayPal, carduri cadou Amazon, precum și carduri cadou de la o varietate de magazine online și offline.

4.  iPoll.com  - $ 5

Ai ceva de spus despre produsele și serviciile de pe piață?
iPoll vă va plăti pentru dumneavoastră să spun bucata. Noii membri ai ajunge să se bucure de cinci dolari bonus de înscriere aici.

5.  SendEarnings  - $ 5.00

SendEarnings este mult ca InboxDollars. De fapt, ambele sunt deținute de aceeași societate, CotterWeb Enterprises.
Și, la fel ca InboxDollars, este, de asemenea, câștiguri Trimite un site online, recompensă în cazul în care veți câștiga bani pentru a face ceea ce probabil ai face oricum - juca jocuri, cumpărături, vizitarea site-uri, etc.
Ai ghicit, SendEarnings vă va da, de asemenea, un drum liber $ 5 semn bonus, dacă vă înscrieți pe site.

6.  CashCrate.com  - $ 1

CashCrate este probbaly una dintre cele mai vechi site-uri de acest gen, cunoscut sub numele de Ia plătit pentru, de asemenea, cunoscut sub numele de GPT, pentru scurt.
Este una dintre primele site-uri am dat peste când am început căutarea mea de încercarea de a face bani online.
Desigur, CashCrate nu a fost de ajuns pentru mine destul de treaba mea, dar m-au ajutat să câștige bani o parte puțin, și mai important, mi-a arătat că a fost posibil de a face bani online, în ciuda faptului că scammed de atâtea ori.

7.  FusionCash  - $ 5

FusionCash este mult ca CashCrate în care poți câștiga practic bani de a face destul de mult același tip de lucruri pe care le-ar face pe CashCrate - cumpărături, luând anchete, încercând oferte de judecată, etc.

8.  VIP Voice (NPD formală)  - Șansa de a câștiga 1.000 $!

Ce zici de o șansă de a câștiga 1000 $ în loc de un bonus garantat $ 5 înscriere?
Adică, nu te va costa nimic, dar câteva minute din timpul tau.
Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți cu site-ul gratuit și veți câștiga o intrare la $ lor 1000 de tombolă.
Desigur, dacă vrei să câștigi bani de fapt, ai putea participa la sondaje lor online plătite.

Bani gratuit de la site-uri mult cashback

9.  Ebates  - $ 5

Cu toate că a devenit foarte popular doar recent, Ebates a fost în jurul valorii de la sfârșitul anilor '90.
Este practic un site Cashback pe care le puteți utiliza pentru a face cumpărături prin intermediul, pe doar despre orice magazin online, vă puteți gândi, pentru a câștiga bani înapoi.
Dacă veți face orice fel de cumpărături on-line, ai fi nebun să nu folosească Ebates. Este ca și cum a lăsa bani pe masă, atunci când tot ce trebuie să faci pentru a obține este de a ajunge la ea!
Adică, dacă ai de gând să cumpere ceva on-line, oricum, de ce să nu treacă printr-un site ca Ebates care vă oferă o parte din bani înapoi!
Chiar acum ei sunt oferindu-vă un bonus de $ 5 sau un card cadou de $ 10 la un număr de puncte de vânzare cu amănuntul participante doar pentru înscriere.
Nu numai că veți obține că inițial gratuit de 5 $ sau cardul cadou $ 10, tu, de asemenea, câștiga bani de fiecare dată când magazin on-line prin intermediul Ebates.

10.  MrRebates  - $ 5

MrRebates este un alt site ca Ebates. Ea are peste 2.300 de magazine participante, iar numărul lor este în continuă creștere.
Ceea ce face lor $ 5 semn bonus deosebit de minunat este că poți încasa numai după ce vor câștiga 10 de dolari. Deci, doar semnează de sus (care este liber de altfel) esti jumătate acolo.
Ceea ce nu e yo place asta!

11. LiliDeals - $ 5

LiliDeals, cu o retea de peste 1.200 de magazine participante, renunță la 5 $ pe semn nou-up-uri!

12.  CouponCactus  - $ 3

Cactus cupon ofera ambele cupoane de reduceri și reduceri de numerar.
Bonus Sign-up este $ 3, și la fel ca domnul Rabaturile, cerința minimă pentru a încasa este de 10 $.

13.  CashbackCat  - $ 5

CashbackCat este destul de nou (2009), dar sprijinul de care se bucură este imens: 2,000+ magazine!
Bonus de înscriere este de 5 $, iar primul prag de plată este de 20 $.
Acestea contribuie, de asemenea, la o serie de organizații de caritate, cum ar fi Asigurați-un-Wish, Humane Society, jucării pentru prichindei și altele!

14.  RewardsRunner  - $ 5

Bonus de înscriere la RewardsRunner este de cinci dolari.
In plus, site-ul oferă, de asemenea, rabat de numerar pentru achizițiile efectuate la câteva sute de magazine!

15.  PennyFul  - $ 5

PennyFul are o retea impresionanta de magazine participante: peste 1.300 - și fiecare membru nou primeste un bonus de 5 $ pe Sign-up!

16.  EverSave  - $ 3

EverSave este un site popular afacere de zi cu zi, care oferă noi membri un credit de $ 3 pentru aderare.

Bani gratuit pentru deschiderea / Verificarea conturilor de economii

Notă:  Bănci și companii de carduri de credit rula oferte promoționale tot timpul, atât de multe dintre aceste oferte nu pot fi disponibile în momentul în care vin peste acest post. Cu toate acestea, în cazul în care căutați site - ul bancar sau card de credit al companiei respective, veți găsi de multe ori promoții similare pecare le puteți obține gratuit bonus de înscriere.

17.  Capital One 360  - 50 $

Pentru a obține acest bonus de 50 $, tot ce trebuie să faceți este să deschideți un nou cont de verificare cu Capital One și de a folosi cartea de 3 ori.
de fapt, am două cărți de credit cu CO si nu am avut probleme cu ei. customer service excelent si foarte receptiv companie peste tot.


18. Înscrie-te pentru un card de credit - GRATUIT $ 1,425 cu titlu


Una dintre cele mai bune metode pentru strângător Penny pentru a face niște bani în plus grave este de a profita de bonusuri de card de credit. Desigur, pentru a obține cele mai multe beneficii, ar trebui să aibă excelent de credit, și ar trebui să plătească în mod obișnuit de pe cartea de credit în întregime în fiecare lună, astfel încât să nu plătești dobândă. (La urma urmei, de fiecare dată când plătiți interes, ai pierde o parte din efectele pozitive ale primelor.)
Doar recent am primit peste 1.300 $ + în bonusuri de card de credit, prin alegerea în mod selectiv noi carduri pentru a solicita și utiliza. Tot ceea ce a trebuit să fac a fost pus sa-mi petrec regulat pe card de credit pe parcursul a câteva luni.
Statele Unite ale Americii Airways Premier World MasterCard®  - $ 400 Bonus
American Express aur  - $ 250 Bonus
US Card FlexPerks Bank  - $ 175Bonus
Chase Sapphire Card preferat  - $ 400 Bonus
Citi Card ThankYou preferat  - $ 200 Bonus

19.  Chase  - $ 150

Dacă deschideți un cont la Chase totală Verificarea, atunci va sta pentru a obține un bonus de $ 150 în numerar. Sunteți de așteptat să facă un depozit de minim 100 $ în primele 10 zile de la deschiderea contului și au depunerea directe înființat în interior de 60 de zile.
De obicei, bonusul este depozitată în cel mult 10 zile lucrătoare. Puteți tasta adresa dvs. de e-mail aici pentru a obține cuponul de cont de deschidere. Puteți fie prezenta cuponul la o sucursală Chase sau du-te on-line pentru a deschide contul. Expirarea acestei oferte este de 11 ianuarie 2014.

20.  Citibank  - 400 $

Deveni un nou titular de cont Citigold pentru a putea beneficia de acest bonus.În primul rând, trebuie să te înscriși în Citi Recompense vămulțumim și a înființat depozit direct, nu mai târziu de 60 de zile de la deschiderea contului.
A face depunerea directă și de a face cel putin o plata a facturilor on-line în fiecare lună pentru următoarele două luni de funcționare, vei primi o recompensă de 30.000 de puncte ThankYou.
Urmatorii 10.000 de puncte ThankYou vor fi răsplătiți dacă vă înregistrați pentru facturare, fără hârtie sau descărca și de a vă conecta la lor Citi Mobile App.Puteți valorifica mai târziu $ 400 în valoare de carduri cadou în schimbul de dvs. 40.000 de puncte.
Puteți aplica, la o sucursală Citi sau on-line, sau sunați la 1-866-583-6706 cu CZC2 lor cod promoțional. Expirarea acestei oferte este 31 octombrie 2013.

21.  Salem Cinci Bank  - 100 $

Pentru a obține acest bonus de 100 $, aveți nevoie pentru a deschide un nou cont de verificare și să îndeplinească cel puțin una dintre următoarele 3 condiții în termen de 6 luni de la deschiderea contului:
  • înființat depozit direct și să facă cel puțin două depozite în valoare totală de cel puțin 250 $,
  • face șase plata facturilor on-line, cu fiecare costa cel putin $ 25,
  • sau de a face 20 de tranzacții cu carduri de debit cu fiecare costa cel puțin $ 5.

22.  BankDirect - Miles AAdvantage  - Despre $ 15- $ de 20

Acesta devine 8000 mile AAdvantage care este egala cu aproximativ $ 15- $; 20.
Acest bonus vine în câteva etape.
1000 Miles atunci când deschideți prima dată contul.
5000 Miles atunci când configurați depozit direct.
2000 Miles după utilizarea serviciului de plată a facturilor pentru un an.
Puteți câștiga, de asemenea, un plus de 1000 de mile pentru trimitere unui prieten care deschide un cont nou.

23.  Citizen Bank  - $ 1000

Pentru a beneficia de acest bonus trebuie să deschidă un nou cont de economii CollegeSaver.
Este de fapt un cont de mare pentru a salva prin ani întregi colegiu, plătind dobânzi decente.

24.  US Bank  - 100 $

Îmi place programul de economii START de la Banca SUA. Este un mod minunat de a salva și de a construi economii de-a lungul timpului.
Pentru a se califica, trebuie să deschideți un cont Pachet Verificare (cel puțin $ 50 depozit la deschiderea de cont), precum și un cont de economii de piață monetară Pachetul (cel puțin 25 $ depozit la deschiderea contului).
Dacă ați face transferuri în mod regulat de la verificarea contului de pe piața monetară, recompensa este un card de recompense Visa, $ 50, așa cum suma și 1.000 $ hit-uri.
Menține contul dvs. de verificare cu $ 1.000 echilibru sau mai mult pentru o durată de un an și veți primi un alt card de 50 $.

25.  CNP - ul Bank  - $ 150

Aceasta se aplică numai pentru aceia dintre noi care trăiesc în următoarele stări:
DC, DE, FL, GA, IL, IN, KY, MD, MI, MO, NJ, OH, PA, VA, și WA.
Pentru a obține acest bonus de $ 150, va trebui să deschidă un cont nou portofel virtual la CNP-ul bancar și au un depozit direct de $ 2000 in cadrul primelor 60 de zile. Va trebui, de asemenea, să facă o plată on-line (de plată orice proiect de lege).

Bani gratuit pentru deschiderea de noi conturi de Credit Cards

26.  Capital One Recompense  - 100 $

Cheltui $ 1000 în cele trei luni de la deschiderea contului vă va da dreptul la un bonus de inscriere de 10.000 de mile, ceea ce este echivalent cu 100 $ recompensă în bani pentru cheltuielile legate de călătorie.

27.  Chase Sapphire Card Preferred®  - 500 $

Recompensează 40.000 de puncte bonus după $ 3.000 de plată card de credit în primele 3 luni de la deschiderea contului - care funcționează pentru a fi de 500 $ în recompense de călătorie!

28.  Chase Libertate  - $ 150

Deschide un cont și cheltui 500 $ în achiziții în primele 3 luni, iar tu te-ai luat un bonus gratuit $ 150.

29.  Barclaycard Sosire mondial MasterCard  - 400 $

Cheltui $ 1000 în primele trei luni de la deschiderea contului și vei fi recompensat cu 40.000 de mile bonus, care funcționează pentru a fi de $ 400 reducere pentru dvs. de aranjament de călătorie viitoare!

30.  Capital One Quicksilver Cash Card de credit recompense  - 100 $

Deschide un nou cont de card de credit și veți primi un bonus de $ 100 după ce a cumpărat 500 $ în primele 3 luni.

31.  Albastru Cash Card Everyday® de la American Express - 100 $

Faci 100 de dolari recompensă după $ 1000 cheltuielile pentru noul card, in primele 3 luni.

32.  Albastru Cash Preferred® de la American Express  - $ 150

American Express vă recompensează cu 150 de dolari recompensă de 1.000 $ este facturat pentru cardul citind primele trei luni.

33.  Citi® dividende Platinum Select® Card Visa®  - 100 $

Te înapoi în numerar de 100 $ cu fiecare achiziție de 500 $, toate în primele trei luni de deschidere a contului.

De la bani de la site-uri de gestionare a banilor conexe

34.  PersonalCapital.com  - $ 10,00

Deschide un cont cu personal de capital și veți obține un bonus de $ 10.
Acesta este un instrument de gestionare a banilor la fel ca și mentă. Este practic vă ajută să urmăriți investițiile, conturi bancare și conturi de card de credit, astfel încât să puteți vedea exact câți bani vine și cât de mult se stinge.

35.  MotifInvesting.com  - $ 150

Aceasta este o companie de broker on-line. Și pentru a atrage noi membri ei vor da până la 150 $.
Mai întâi, trebuie să vă înscrieți. Odată ce ați face primul schimb cu ei, veți câștiga la 50 $.
Câștigi un alt 75 $, atunci când faci 3 tranzactii consecutive cu ei.
Comerciale de 5 ori, și vei primi $ 150.

36.  OptionsExpress  - $ 100,00

Un alt broker menit să ajute investitorilor comerțul on-line.
Pentru a obține dvs. de $ 100n semn gratuit bonus, trebuie să deschizi un cont, depozit de 500 $ și de a face 3 tranzactii in primul an.

37.  Betterment.com  - $ 25,00

Deschide un cont aici și de depozit de cel puțin $ 250 în primele 2 luni, iar tu te-ai luat un bonus de înscriere de $ 25 de ani.

38.  Serve.com  - $ 50,00

Servi este un prepaid, re-descărcabilă card de la American Express.
Pentru a obține semnul 50 $ bonus, trebuie să deschizi un cont, înființat depozit direct și de a face 2 depozite directe.

39.  Netspend  - $ 20

NetSpend este încă una dintre acele companii cartele preplătite.
Netspend te răsplătește cu 20 $ de fiecare dată când solicitați pentru o carte de re-încărcare preplătite.
Du-te la NetSpend și deschide un cont gratuit. Cardul dvs. de NetSpend Visa Debit va veni prin e-mail in 10 zile lucratoare. Am luat pe al meu la 5 zile după cererea mea.
După ce primiți cartela îl activați prin apelarea numărului de pe card sau de a merge on-line la NetSpend.com.
Apoi încărcați cardul cu 40 $ și vei câștiga gratuit bonusul $ 20.
Acum vă puteți retrage 60 dolari de la ATM sau alege să cheltui banii oricum iti place.

Alte moduri

40.  Transferul la baza de prescriptie medicala Walgreens  - $ 25,00

Îmi place Walgreens!
De fapt, am magazin acolo atât de mult încât am învățat câteva modalități interesante pentru a întinde dolar meu și mai mult la Walgreens. 
Acum câțiva ani, Walgreens a făcut o mișcare proastă anunțând ei  nu ar accepta Express Script - uri de asigurare . Desigur, aceasta nu le - a luat mult timp să meargă înapoi de la această politică, dar prejudiciul a fost făcut.
Costa Walgreens milioane de clienți. Da, a fost rău!
Și, într-un efort de a obține acești clienți înapoi, au început să ofere un bonus pentru clienții care au trecut de la alte farmacii pentru a le umple pentru perceptiile lor.
Walgreens îți va da  $ 25 dacă ați face trecerea .

41. Teespring: Un nou model pentru vanzarea de tricouri,

Un nou mod de a vinde tricouri , a sosit on - line, și site - uri , cum ar fi  Teespring  permit utilizatorilor să vândă tricouri , care sunt de o mare calitate și nu primesc create până când nu sunt suficienți cumpărători interesați de produs, ca un fel de shirt- la cerere deafaceri. Câștigurile pentru campaniile pot fi identificate prin intermediul datelor site - ului cu privire la suma de tricouri vândute și prețul pe articol. 
Cumpăra un tricou fericit pentru bani aici și aici

Ultimul cuvant

Sper ca voi sa bucurat citind această listă.
Și, mai important, sper că am găsit câteva pe care le puteți utiliza pentru a obține niște bani gratis.
Probabil că nu aveți nevoie de toate produsele și serviciile pe care le-am menționat aici, dar dacă luați de fapt profite de ofertele lor, puteți câștiga $ 5.138.25 în bani gratuit.
Asigurați-vă că pentru a marca această pagină ca voi actualiza această listă după cum este necesar.
De asemenea, dacă va plăcut acest post, vă rugăm să-l împărtășească pe Facebook, Twitter și alte site-uri de social media pe care le utilizați.







Mai multi bani? 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...