Free Money

Loading...

пятница, 28 октября 2016 г.

31 найсмачніших млинців. Рецепти

Блін це коржик, часто тонкі і круглі, отримують з рідкого тесту на основі крохмалю, які можуть також містити яйця, молоко і масло. Готують його на гарячій поверхні, наприклад, деко або сковороду, часто з маслом або маслом.Млинці рецепти можуть змінюватися, але всі вони мають ті ж основні інгредієнти, борошна, яєць і молока.
Якщо ви служите їх на сніданок, ситний пізній сніданок або навіть обід, ви просто не можете піти неправильно з млинцями! Подавати їх рівнина з сиропом або одягнути їх з фруктами, шоколадною стружкою або навіть збиті вершки і у вас є смачно заповнюючи їжу.
Є кілька речей, які американський людина повинна знати, як приготувати, і млинці один з них. Доброю новиною є те, що вони легко. Ось 30 млинців рецепти, які зроблять ваше життя супер щасливим.
  1. яблуко Млинці


    Все це займає 10 хвилин, щоб зробити. підготовка. Змішати яйця, змішайте масло, яйце, молоко, цукор, сіль яблука. В окремій мисці просійте разом борошно, розпушувач, корицю і цукор. Перемішати суміш борошна в суміш яблука, поки воно не змішано. Приготувати його смаження на повільному вогні. Він готовий! 
    • інгредієнти
    • харчування
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • метод
    1. Крок 1
      Змішати борошно, цукор і корицю в миску. Додати яйце і молоко.Збийте до отримання однорідної маси. Рух в яблуках.
    2. крок 2
      Тепло антипригарним сковороді на повільному вогні. Спрей з маслом. Залити 1/4 склянки яблучного суміші в каструлю. Обережно поширене із задньою частиною ложки до 10 см раунді. млинці Кука, в партіях, протягом 2 хвилин або поки бульбашки з'являються на поверхні. Переверніть. Кухар протягом від 1 до 2 хвилин або до готовності.
    3. крок 3
      Подавати з Ківі і заморожений йогурт.
  2. саморобний млинця


    Змішайте борошно, розпушувач, цукор, масло, якщо це необхідно і сіль за смаком. Ви можете додати деякі плоди в млинців - нарізаним яблуком, або шматочки банана, проте ви хочете, щоб зробити ваші млинці. Змішайте їх все добре, а потім обсмажити на сковорідці.
  3. Домашнє лохини Сироп і Млинці

     Розрахунковий час для цього всього 15 хвилин.
    Змішайте базові компоненти добре - рухаючись, щоб розчинити цукор, і натиснувши ягоди проти боку каструлі злегка розчавити, поки ягоди не отримати трохи м'якою і суміш стає сироп. Помістіть інгредієнти в маленькій каструлі і добре перемішати. 
    Вибух чорничного смаку і натяку лимонів досконалий в цьому сиропі.Великий на млинці або морозиво. Рецепт від PocketChangeGourmet.com
    Кількість порцій: 3 чашки
    інгредієнти
    • 2 ½ чашки чорниці, свіжі або заморожені
    • 2 чашки води
    • 1 стакан цукру
    • Сік 1 лимона Мейєра - близько 1 ½ столових ложки
    • 1 дюйм шматочок лимонної цедри (використовуйте рослинне енергійний)
    інструкції
    1. У каструлі змішайте чорницю з ½ склянки води
    2. Розбийте ягоди з картопляним пресом і довести до кипіння
    3. Варити на повільному вогні на повільному вогні протягом 15 хвилин
    4. Процідити сік у жароміцних мірний стаканчик, натиснувши важко на тверді речовини, відмовитися від твердих речовин.
    5. Промийте каструлю, додати цукор, лимонну цедру і залишилися 1 ½ склянки води, довести до кипіння, помішуючи, щоб розчинити цукор.
    6. Закип'ятіть сироп на помірному вогні, поки він не eaches 225 ° на термометрі льодяника, близько 20 хвилин
    7. Додайте сік чорниці і лимонний сік і варити на сильному вогні протягом 1 хвилини.
    8. Нехай сироп прохолодно, потім видаліть цедру лимона.
    9. Вилийте сироп в чисті скляні пляшки або банки.
    10. Друк і зберігати в холодильнику до 6 місяців.
    11. Використовуйте на саморобних Млинці або морозиво

  4. Старомодну Саморобні Млинці


    Це потрібно тільки 5 хвилин для підготовки, але вимагає ще 15 хвилин ,щоб приготувати.
    Просіяти борошно , поки вона НЕ стане однорідною. Додати розпушувач, сіль і цукор. Роблять добре в центрі тесту і вилити в молоко, яйце і топлене масло; змішати все разом. Потім варити на слабкому вогні , поки обидві сторони не "коричневий".
  5. Плюшка Млинці


    Ви можете почати шляхом нагрівання масла в духовці. Приготувати начинку корицю першим - перемішуванням масло, коричневий цукор і корицю разом. Збити разом борошно, розпушувач і сіль. Рух в молоко, яйця і масло злегка. Чи не сверхзамешівайте. (Якщо у нього є кілька маленьких грудочок залишилося, це нормально).

    ІНГРЕДІЄНТИ

    Для млинців :
    1 склянка борошна загального призначення
    2 чайні ложки пекарського порошку
    1/2 чайної ложки солі
    1 стакан молока
    1 велике яйце
    1 столова ложка рослинної олії
    Для начинки кориці :
    1/2 палиці несолоного вершкового масла, кімнатної температури
    1/4 чашки плюс 2 столові ложки коричневого цукру
    1 1/2 чайної ложки меленої кориці

    НАПРЯМКИ

    1. Зробити начинку кориці : У середній мисці, змішайте масло, коричневий цукор і корицю. Совок розлив в літрову розміру важкий поштовий мішечку, і встановити його в сторону.
    2. Зробити млинці : У середній мисці, збийте разом борошно, розпушувач і сіль. Збийте в молоко, яйця і масло, тільки поки рідке тісто не зволожується.
    3. Тепло великий, антипригарной сковороді на середньому вогні, і розпорошити його з не допускають пригорання бризками.Використовуйте совок морозива, щоб додати рідке тісто в каструлю.Використовуйте нижню частину совка або чашки, щоб поширити тісто в коло, близько 4 дюймів у діаметрі. Зменшіть високу температуру до середнього низького рівня. Відріжте кут вашого мішечку наповнення кориці і видавити начинку у відкритий кут.Коли ваш млинець починає утворюватися бульбашки, додати начинку. Починаючи в центрі млинця, видавити начинку поверх млинців в вихорі, так само, як ви бачите в звичайному плюшка.Приготувати млинця від 2 до 3 хвилин, або поки бульбашки починають з'являтися на верхній частині млинця, і це золотисто-коричневого кольору на дні. Вставте тонкий, широкий металевий шпатель під млинцем, і м'яко, але швидко перевернути його.Приготувати додатково від 2 до 3 хвилин, поки інша сторона не є золотим, а також. Коли ви перевернути млинець на тарілку, ви побачите, що заповнення кориця створив кратер вир кориці. Витріть каструлю з паперовим рушником, і повторити з рештою млинців і коричної начинкою. Відігріти глазур коротко, якщо це необхідно.Подавати млинці увінчаний дощем глазур'ю.
  6. Червоні млинці оксамит


    Збити разом борошно, соду, цукрову пудру, сіль, сколотини, несолодкий какао, цукор-пісок, приблизно 2 столові ложки вимірювання харчовий барвник червона рідина, яйця і розпушувачем. У один шар на деко і випікати при температурі 200 ° духовку до, протягом 30 хвилин.
  7. Полуниця Посипати млинці


    Змішайте молоко, яйце, борошно, розпушувач, соду і ванільний екстракт.Роблять добре в суміші борошна і влити в суміш молока і топленого масла.Потім залити і варити на сковороді на середньому вогні.
    Полуниця Посипати Funfetti Млинці
    1 ½ чашки знежиреного сколотин
    1 яйце
    1 ст. вершкове масло, топлене
    1 ½ чашки борошна загального призначення
    2 ст. гранульований цукор
    1 чайна ложка. порошок для випічки
    1/2 чайної ложки. кошерна сіль
    Від 5 до 6 полуниця, нарізані
    Радуга окроплює (стільки, скільки ви хочете)
    1.  Змішайте сколотини, яйце і масло в маленькій мисці і відкладіть всторону. В окремій мисці змішати борошно, цукор, розпушувач і сіль.
    2.  Зробіть невеликий отвір або добре у вашій суміші борошна і влити в суміш сколотин. Добре перемішати , поки все не змішано.
    3.  Нагріти сковороду на середні повільному вогні і розпорошити його з розбризкувачем. Після того, як вона гаряча, совок 1/2 склянки тісто в каструлю. (Pour менше тісто , якщо ви робите міні - млинці.)
    4 . Як тільки рідке тісто в каструлю, швидко додати від 3 до 4 полуниці (нарізаних) на кожному млинця і злегка притиснути кожен з них в рідке тісто. Для менших млинця використовуйте від 1 до 2 полуниці. Потім додайте стільки бризкає , як ви хочете.
    5.  Нехай готувати млинці в протягом приблизно 2 хвилин (або до золотисто - коричневого кольору) , перш ніж гортати. Приготуйте іншу сторону для іншого від 1 до 2 хвилин.
    Примітка: При використанні набору Kate Spade, спрей кожну форму перед заливкою в суміші. Для того, щоб переконатися, що млинця приготовлена ​​і не втратить свою форму, накрити форму кришкою протягом декількох секунд. Коли краю починають відсторонитися від цвілі, блін готовий перевернути. Ви можете виштовхнути його з форми і перевернути його або використовувати лопаточку, щоб провести його разом і перевернути його.
  8. Арахісове масло чашки млинці

    Використовуйте миску середнього розміру, щоб зробити тісто з борошном, цукром, розпушувачем, содою, кефіру, щіпка солі (за смаком), яйця, і арахісове масло. Перемішайте рідкі інгредієнти в сухі інгредієнти, поки не змішано. Розігріти сковороду. Coat каструлю з маслом і вилити тісто в нього, використовуючи близько ⅓ чашки рідкого тесту в коржик. Після того, як дно підрум'яняться, перевернути, щоб нагріти іншу сторону.
  9. Стіл млинців Dippers

    Кук бекон і відкласти в сторону. Змішайте тісто в пляшку, досить великий, щоб вилити тісто в ньому (розглянути дешевий пікнік пляшку кетчупу).Розігріти сковороду до 300 градусів. Бризки тісто в довгу овальну форму трохи довшою і ширшою, ніж бекон і помістити шматочок вареного сала в центрі. Злегка натисніть бекон в рідке тісто. Кук, поки тісто не почне міхур потім перевернути і готувати ще кілька хвилин. Загальна розрахункова хвилина: 30 хвилин.
  10. Морквяний торт Міні Млинці

    Змішайте сухі інгредієнти: борошно, випічка порошок, корицю, сіль і коричневий цукор. Додайте суміш моркви і масло в сухі інгредієнти, але переконайтеся, що ви не сверхсмешіваться чи інакше, ваші млинці будуть в кінцевому підсумку плоскою і жорсткою.
  11. закваски Млинці


    Покладіть дві столові ложки пшеничного борошна в миску або чашку, яка має невелику кількість води в ньому; змішати (змішати з не - металевим предметом), а потім покрити - але не герметичні і мати його залишили, де повітря може надходити через, наприклад, підвіконня. дотримуйтесь крок правильно, як описано в рецепті. На третій день перевірити через, якщо вона на смак "кислий" - це здорово, якщо це жахливо і смердить ... викинути його і почати роботу знову!
  12. Smores Млинці


    Змішайте борошно, соду, масло каноли, пахта, сіль, цукор, зефір, шоколадні чіпси і крекери Грема крихти. Потім влити цей тісто в попередньо розігрітій сковороді.
  13. Гарбузове Вихрові Млинці з гарбузом Butter Топпінг


    Збити разом борошно, цукор (коричневий і білий цукор), корицю, мускатний горіх, сіль і розпушувач. В іншій мисці збийте молоко, яйця, масло і ваніль. Додайте суміш молока до суміші борошна і добре перемішати - суміш може бути трохи глевким. Розрахунковий показник - 30 хвилин (10 хвилин для підготовки, 20 хвилин для роботи)
    інгредієнти
    • ½ C борошна загального призначення
    • ½ C цільного зерна тісто борошна
    • 1 З молоком
    • ванільного екстракту 1 ч.л.
    • 1 яйце
    • 2 столові ложки ріпакової олії
    • 2 столові ложки білого цукру
    • 1 столова ложка коричневого цукру
    • ¼ чайної ложки кориці
    • ¼ чайної ложки мускатного горіха
    • ¼ чайної ложки солі
    • 2 чайні ложки порошку випічки
    • 1 9oz банку гарбузової олії (ви, ймовірно, не буде використовувати все це, але про всяк випадок, почати з цілої банкою)
    • Вершкове масло і цукрова пудра для доливання
    інструкції
    1. Розігріти антипригарним сковороді на середньому вогні.
    2. У великій мисці (я використовував один з носиком) збийте разом борошно, цукор, корицю, мускатний горіх, сіль і розпушувач.
    3. В іншій мисці збийте молоко, яйця, масло і ваніль.
    4. Додайте суміш молока в суміш борошна і добре перемішати. Суміш повинна бути трохи глевким.
    5. Налийте ¼ C з рідкого тесту для кожного млинця на сковорідці. Я роблю два за один раз. Потім віджати масло гарбуза в круговому русі на млинці. Я поклав гарбуз масло в Ziplock мішок і відрізати кут, так що я міг стиснути його. Випікати протягом 2-3 хвилин з кожного боку.
    6. Намазати (або країна Crock, як це зробив я) на вершині кожного млинця перед укладанням.
    7. Зверху кожен стек з цукровою пудрою, а потім стиснути трохи більше гарбуза масло на вершині.
  14. Карамельний яблучний пиріг млинці


    Збийте разом сколотини, яблучне пюре, кава, мелясу, воду і яйце. В окремій мисці, збийте залишилися (сухий) інгредієнти. Суміш буде досить liquidy спочатку, але чим довше він сидить в кімнаті температурно вона почне перетворюватися в цій густий текстурою.
  15. Млинці пуфи з фруктами

    Розігріти духовку до 400 градусів за Фаренгейтом Місце масло в 9-дюймовий пиріг планшет і випікати протягом 4 - 5 хвилин або поки не розтане. Змішайте борошно, цукор, сіль, яйця і молоко; збийте до отримання однорідної маси. Використовуйте це рідке тісто, як зазначено в рецепті, щоб зробити млинця затяжок. Ви можете поповнити їх з кристалізованого фруктами.
    інгредієнти
    • 1 ціле яйце плюс 1 яєчний білок
    • ¼ чашки борошна загального призначення
    • ¼ чашки молока
    • 1 столову ложку рослинної олії
    • ¼ чайної ложки солі
    • 2 чашки свіжих фруктів
    • 2 столові ложки помаранчевий мармелад, нагрівали в мікрохвильовій печі
    інструкції
    1. Змастити невеликі кругові пластини або фольги терпкі сковороди з розприскувачем
    2. У великій мисці збийте разом яйця, борошно, молоко, масло і сіль до отримання однорідної маси
    3. Розділити тісто на чотири каструлі
    4. Випікати протягом 25 хвилин в 400 градусів духовці до золотистого кольору і одутлим. Вимкніть духовку і дайте постояти в духовці протягом 5 хвилин перед видаленням додаткової
    5. Негайно передати оладки в невеликі миски, ложки на фрукти і скропити підігрітою мармеладом
    примітки
    Ліз каже ... це були смачні, ви також можете додати яблучний сік на фрукти , якщо у вас немає яких - або апельсиновий мармелад

    Дуг говорить ... що весело вечерю
  16. Пряники плюшка Млинці


    Збийте разом борошно, розпушувач, сіль, молоко, яйця і масло, тільки до тих пір разом. Додайте масло, коричневий цукор і корицю, щоб приготувати рідке тісто. Для приготування глазурі: У невеликій каструлі розігрійте масло на повільному вогні, поки не розтане.
    інгредієнти: 
    Кориця Swirl:
    1/4 чашки вершкового масла (1/2 палиця)
    1/2 чашки коричневого цукру
    1/2 столової ложки меленої кориці
    1/4 чайної ложки меленої гвоздики
    1/4 чайної ложки меленого мускатного горіха
    Вершковий сир Обледеніння:
    1/4 чашки вершкового масла (1/2 палиця)
    2 унції вершкового сиру
    3/4 чашки цукрової пудри, просіяного
    1/2 чайної ложки ванільного екстракту
    1/4 чайної ложки меленої кориці
    1/4 чайної ложки меленого імбиру
    Млинці:
    3/4 чашки сколотин
    1/4 чашки яблучне
    2 столові ложки звареної кави
    2 столові ложки темного патоки
    2 столові ложки води
    1 велике яйце
    1 1/4 чашки борошна загального призначення
    1/2 столової ложки порошку випічки
    1/2 столової ложки меленої кориці
    1/2 ложка меленого імбиру
    1/4 чайної ложки соди випічки
    1/4 чайної ложки солі
  17. Змішані Беррі Маслянка Млинці

     Додайте яйце і пахта, борошно, цукор, випічка порошок, випічки соди і сіль в мисці. Добре перемішайте і посипте змішаних ягід. Кухар протягом 1 хвилини, поки бульбашки не з'являються на поверхні і млинці золотий внизу. Розрахунковий час: 30 хвилин.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Лимонний Рикотта Суфле Млинці з ягодами

    Збийте муку, цукор і сіль в мисці. В іншій мисці змішати жовтки (окремий біла частина), рикотта, вершкове масло, лимонний сік, цедру і ваніль.Збийте яєчні білки, поки вона не жорстка, а потім змішати його з сумішшю муки, щоб зробити рідке тісто млинця. Не спокушайтеся пропустити цедру лимона, це дійсно додає до цитрусовий аромат.
    Млинці є їжа , яка виходить за межі культури.  Є дуже багато версій , які варіюються від культури до культури , щоб назвати їх усіх. У Північній Америці, це класичний сніданок їжу. Це для особливих випадків або на вихідні сніданок з сім'єю або друзями. Це їжа комфорту і там, як правило ,спогади , прикріплені. Моя сім'я витратила багато неділю роблячи наші улюблені рецепти млинці з кленовим сиропом і беконом або сосисками.Кожна людина може бути легко розміщені на симпатіях і антипатіях.Доповнення до улюбленого млинців так просто , як обприскування свіжі або заморожені ягоди, банани, терті яблука, горіхи, мюслі, шоколадні чіпси або сухофрукти поверх млинця в той час як він знаходиться на сковорідці. Або просто, просто і смачно повністю.   Варіанти практично безмежні!  Це може бути досить подія , щоб зробити млинці , поки голодні роти чекають , щоб харчуватися.

    Я прийшов через пару рецептів ,  які були souffled млинці , які були восновному млинці з яєчними білками , розділеними, збитих і складеними в рідке тісто для пухнастою млинця. Вони все ще зроблено на сковорідці.Мені подобається ідея зробити великий млинець , як голландський дитина або pannekoeken (я бачив різні варіанти написання для цього так щовибачте мене , якщо це не правильно) , який є улюбленою родині. У мене було багато веселощів робить варіацій рецепта я придумав. У мене були деякі дійсно гарні результати поряд з кількома НРБ. Це нормально зі мною. Це все частина цієї кулінарної пригоди я на.
    Я дійсно щасливий з рікоттою-лимонним  версії і сподіваємося , що ви погодитеся. Це досить легко зробити , навіть якщо є додатковий крок для биття яєчні білки. Це також може бути зроблено в невеликих каструль для розміру млинців особистих так само , як pannekoeken або голландських дітей можна. Ягоди НЕ є обов'язковими, але настійно рекомендується. Заморожені або свіжі ягоди чорниці, полуниці, ожини і малини добре працювати. Для тих з вас , хто шукає альтернативу ягід, обприскування подрібнених волоських горіхів замість ягід смачно.Посипати кілька ягід (або волоські горіхи) над верхньою частиною після того, як ви поставили його в каструлю і посипати turbinado (цукор -сирець) або коричневого цукру над ними перед випічкою. Подавати з легким розбризкуванням цукрової пудри і світло - кленового сиропу або золотистого сиропу Lyles в.
    інгредієнти
    • ¾ склянки (75 г) всього борошна мети
    • ⅓ чашки (63 г) цукру
    • ½ чайної ложки солі
    • 4 яйця відокремлюють
    • 4 столові ложки несолоного масла (2 розплавляється і 2 для сковороди)
    • ⅔ чашка (165 г) рикотта, повністю або частково знежиреним
    • ¼ чашки (60 мл) лимонного соку
    • цедра лимона
    • ½ чайної ложки ванілі
    • ¼ чашки (42 г) свіжих або заморожених ягід
    • Turbinado або цукру-сирцю для посипання зверху
    • Кондитери цукру для легкого цвітіння
    • Легкий кленовий сироп або сироп золотистого Лайла
    інструкції
    1. Розігріти духовку до 375 градусів і підігріти 10-дюймовий залізний сковороду або сотейник.
    2. Змішайте борошно, цукор і сіль в мисці.
    3. Змішайте яйця жовтки, зливають рикотта, вершкове масло, лимонний сік, цедру ванілі у великій мисці і добре перемішати.
    4. Помістіть відокремлені яєчні білки в мисці і збийте до жорстких піків.
    5. Додайте суміш борошна до вологої суміші і добре поєднуються.Додайте трохи ложку яєчні білки і перемішати, щоб полегшити рідке тісто. Додайте інші яєчні білки і скласти в шпателем поки не змішано.
    6. Видаліть каструлю з духовки і покласти 2 столові ложки вершкового масла нього. Коли масло розтане додати тісто, посипати кілька ягід у верхній і посипати приблизно одну столову ложку або 2 turbinado цукру. Повернути каструлю в духовку. Випікати 20 до 25 хвилин.Коли млинець сопів і злегка підсмажену на вершині вона готова.
    7. Подавати з легким розбризкуванням кондитерів цукру і подавати з сиропом вибору.
    8. Насолоджуйтесь!
  19. Cinnamon Млинці з зацукрованого Бекона


    У мисці змішайте борошно, розпушувач, сіль, цукор і корицю. Нагрійте каструлю сковорідки з ручкою або сковороду на середньому вогні. Рух в нарізаного бекону, залишаючи за собою столову ложку для вашого доливання. Розрахунковий час для цього всього 30 хвилин.

    Шоколад Чіп і Цукати Bacon Млинці

    • інгредієнти:
    • 2 чашки борошна загального призначення
    • 1 столову ложку цукру
    • 2 чайні ложки розпушувача
    • 1 чайна ложка соди випічки
    • 1/2 чайної ложки солі
    • 1/4 чайної ложки кориці
    • 2 яйця, добре побили
    • 2 чашки сколотин
    • 2 столові ложки розтопленого вершкового масла
    • 2 унції напівсолодкий шоколадна стружка
    • Рослинна олія
    • Для зацукрованих Бекона:
    • товщиною 3 скибочки бекону вирізати
    • 2 столові ложки коричневого цукру
    • 1/2 чайної ложки кориці
    Приготування:
    Щоб зробити зацукровані Бекон, розігрійте духовку до 350 ° F і лінія деко з фольгою. Встановіть решітку на верхній і пальто з НЕдопускають пригорання бризками.
    Покладіть бекон на стійці і посипати щедро з коричневим цукром і корицею. Випікати до хрусткої скоринки і Карамелізовані, від 16 до 20 хвилин (в залежності від товщини). Вийняти з духовки, дайте повністю охолонути, а потім перенести на обробну дошку і нарізати на дуже дрібні шматочки.
    Вимкніть духовку і дайте йому охолонути до близько 200 ° F.
    Для того, щоб млинці, змішайте борошно, цукор, розпушувач, соду, сіль і корицю в мисці.
    В окремій мисці збийте яйця, сколотини і розтоплене масло. Додайте вологі компоненти до сухим і розмішати, поки тільки не змішано.Скласти в шоколадну стружку і зацукровані бекон.
    Тепло антипригарной сковорідку на середньому вогні і, використовуючи паперовий рушник, злегка пальто його з рослинним маслом.
    Розлийте тісто, від 2 до 3 столових ложок в той час, на гарячу сковорідку і варити, поки маленькі бульбашки не з'являються на вершині. Фліп і варити, поки інша сторона не золотисто-коричневий колір, приблизно 2 - 3 хвилини з кожного боку.
    Робота в пакетному режимі до тих пір, поки використовується все рідке тісто, змащуючи сковорідку між кожної партії. Зберігати готові млинці теплими в духовці, як ви працюєте.
    Подавати з поплескуванням вершкового масла і кленового сиропу або пилу з цукровою пудрою.
  20. Шоколадні Pretzel Млинці з арахісовим маслом Nutella


    Руб разом борошно, соду, масло, яйця ваніль, арахісове масло, і цукор, до легкий і пухнастий. У мисці збийте яйце з цукром, олією і сіллю; поки добре не змішано. Додайте в борошно, розпушувач і 1/2 З молоком. Nutella є ключем до цієї дружньої дитині рецепт. 1 яйце
    3 столових ложки цукру
    2 столові ложки ріпакової олії
    1/4 чайної ложки солі
    2 З борошна
    3 чайні ложки порошку випічки
    1 / 2- 3/4 C молоко
    1/2 З напівсолодке шоколадна стружка
    1/3 C кренделі, розбиті на дрібні шматочки
    Для соусу:
    1/4 C вершковий арахісове масло
    2 столових ложки Nutella
    Розігріти сковорідку каструлі на слабкому вогні мед.
    У мисці збийте яйце з цукром, олією і сіллю; поки добре не змішано. Додайте в борошно, розпушувач і 1/2 З молоком. Добре перемішати, намагаючись отримати все грудки, і додаючи більше молока, якщо занадто товстий. Скласти в шоколадною стружкою і кренделі.
    Спрей каструлю сковорідки з ручкою з розприскувачем, або протерти паперовим рушником, змоченим в маслі каноли. Налийте ladlefuls з рідкого тесту і варити до тих пір, поки бульбашки починають формуватися на поверхні і краю починають встановлювати; близько 3-4 хвилин. Фліп і варити протягом 3-х хвилин більше; до золотисто-коричневого кольору.
    У той час як млинці приготування їжі, в невеликій мисці, тепло арахісове масло в мікрохвильовій печі протягом 30-40 хвилин. Додати в Nutella і розмішати до отримання однорідної маси. Полити над гарячою приготовлену млинці.
  21. Adorable Kid дружніх Млинці


    У середній мисці змішайте всі сухі інгредієнти, а потім додати рідкі інгредієнти, як молоко, яйця і розтоплене вершкове масло. Збийте добре додавати декоративні інгредієнти, як бризкає або chocochips, якщо ви хочете. Зробити ці смачні млинці нагадують фігурки мультфільмів, як плюшевого ведмедя або просто намалювати милі особи на них, використовуючи шоколадний соус.
  22. Snickerdoodle Млинці

    Це один вірний переможець. Змішати борошно, пекарський порошок, коричневий цукор, корицю і сіль. Нагрійте, а потім чекати, поки золоті коричнево бульбашки не почнуть з'являтися на верхній поверхні.Подавати їх негайно.
  23. Oreo Cookie Млинці


    Зробіть начинку крем за рецептом. Зберігати в сторону. У той же час, нагріти велику важку сковороду на середньому вогні; Ківш тісто в гарячу сковороду, використовуючи 1 ст. довбати для кожного млинця. поки Кук бульбашки не утворюються на вершинах, а потім звернутися до коричневими інших сторін. Сендвіч млинці з допомогою білої кремовою начинкою, щоб бути схожим на Oreos.
  24. Млинці без молока і яєць Рецепт


    Це один чистий веганські, молочні продукти і яйця безкоштовно безкоштовно. Збийте сухі інгредієнти в мисці і збийте поєднувати з мокрими інгредієнтами. Вилийте тісто в гарячу сковороду. Рада каструлю, щоб допомогти рідке тісто рівномірно, якщо це необхідно.
  25. Chobani млинці


    Збийте яйце, Chobani і молоко. Тепло сковороді на середньому вогні.варять до краю набір і бульбашки з'являються на поверхні, близько 2 хвилин.
  26. шоколад сирники


    Змішайте сир, молоко, яйця, ваніль, борошно, випічка порошок, какао-порошок; перемішати тісто до отримання однорідної маси потім вилити на середньому вогні в гарячій сковороді.
    Я люблю вихідні.
    І я знаю , про що ти думаєш. " Duh. Ми все робимо ".
    Але у мене є додатковий любов до вихідних, і це називається млинці. Я знаю, я знаю, я обговорювали це раніше, але у мене є відчуття, що більшість з вас не були тоді поруч, так що дозвольте мені повторити.
    Будні сніданки в моєму світі складаються з величезного чашку кави, як я починаю мій комп'ютер на роботі, а потім миску каші і молоко приблизно через годину. І в разі, якщо будь-який з вас думали, що Чаша зернових було задоволення будь-якого роду, дозвольте мені уточнити.
    Коли я говорю миску, я насправді маю на увазі чашку. Як і в жахливих маленьких пінопластових чашок, що моя компанія очікує, що ми пити з. І у мене є теорія про мою каші, яка довела свою вірність в значній мірі щоранку. Це виглядає наступним чином: в основному світ якимось чином знає точне Друге, що я наливаю молоко над моєю каші, і раптом у мене дзвонить телефон. І точно так само, як мені вдається змусити людину з телефону, в надії врятувати останні біти чіткістю у вищезгаданій чашці, мій телефон дзвонить знову. І це в значній мірі відбувається так до тих пір, поки чаша моя сповнена сирої безлад зернових.
    І друзі мої, сніданок. На будній день.
    І саме тому у мене є додатковий мало любові до вихідних. Чесно кажучи, це не завжди млинці. Іноді це яєчню Іноді це гурман форма вівсяних пластівців. І часто це млинці. А з приводу, це морозиво. Не судіть.
    Але я відволікся. Давайте повернемося до млинців, ми?
    Я експериментував з різними версіями млинців останнім часом, і це одне з моїх улюблених. Це здорово, і вона має шоколад, чи потрібно говорити більше?
    інгредієнти
    • 1 ½ чашки з низьким вмістом жиру сир
    • 1 стакан молока
    • 2 яйця
    • ванільного екстракту 1 чайної ложки
    • ¾ склянки (білий) вся пшеничне борошно
    • 1 чайна ложка порошку випічки
    • ¼ чашки порошку какао
    • 16 пакетів Splenda або ⅔ чашки цукру або замінником цукру
    • шоколадна стружка, за бажанням (я використовував цукор безкоштовно)
    інструкції
    1. У середній мисці змішайте сир, молоко, яйця і ваніль. Розмішайте поки не змішано.
    2. Додайте борошно, пекарський порошок, какао-порошок і Splenda і перемішати до повного разом узятих.
    3. Нагріти сковороду на середньому вогні. Спрей з Пем або антипригарним випічки спрей.
    4. Вилийте тісто в обрушуючи ложками на гарячу сковороду. Фрай до тих пір, поки не з'явиться зверху установки, потім перевернути його і смажити до готовності. Вона повинна бути злегка підсмажену на зовнішній стороні обох сторін.
    5. Якщо ви хочете додаткове задоволення, посипати їх шоколадною стружкою якраз перед гортати їх.
    6. Подавати гарячим, з кленовим сиропом, ягідним соусом (це рецепт, який я повинен буду залишати один день) або навіть шоколадний соус!
    7. Насолоджуйтесь!
  27. сир млинця


    Сир час приготування млинця становить близько 15 хвилин. Змішати борошно, масло і яйця у великій мисці. В окремій мисці збийте яйця, сир, молоко і масло. Додайте суміш борошна до яєчної суміші і мітлу поки тільки не змішано.
  28. Беконом і сиром млинці


    Бекон і сир! Це апетитних насолоду. Збийте разом молоко, яйце і розтоплене масло. Рух в сиром і беконом на середньому вогні. Пальто це злегка з маслом.
    Це хороший рецепт. Для спрощення приготування їжі, біти бекону і тертим сиром чеддер також можуть бути додані до будь-якого нашого Простоквашино млинця або Країна Пшеничний млинця. Тонкий аромат солоного з бекону, разом з солодкістю нашого реального кленового сиропу, робить великий дегустації млинця.
    інгредієнти
    6 смужок бекону, смажених і розсипався на шматки
    1/3 чашки цільної пшеничного борошна
    1 чашка борошна загального призначення
    2 чайні ложки пекарського порошку
    2 чайні ложки цукрового піску
    1/4 чайної ложки солі
    1 1/4 склянки молока
    1 велике яйце
    3 столові ложки вершкового масла, розтоплене
    3/4 чашки тертого сиру чеддер
    напрями
    1. Змішайте борошно, розпушувач, цукор і сіль у великій мисці.Змішати з вилкою.
    2. В іншій мисці, збийте разом молоко, яйце і розтоплене масло. Рух в сиром і беконом. Налийте молоко і сир суміш в суміш борошна і перемішати, поки тільки не змішано. (Деякі брили залишиться.)
    3. Нагрійте каструлю або сковорідку на середньому вогні. Пальто це злегка з маслом. Коли сковорідка гаряча, вилити тісто на деко в парних колах. варять до Бульбашки формуються і починають ламатися в клярі. Фліп і варити до готовності.
  29. Шинкою і сиром млинці


    Змішайте борошно, сіль, розпушувач, молоко, сколотини і яйце.Розтопити масло в невеликій каструлі, потім збийте в борошно і добре перемішати з Eggbeater або віночком, поки немає ніяких брил. Ви можете зберігати залишки в холодильнику, вони тримають добре.
    ІНГРЕДІЄНТИ:
    • 2 склянки борошна
    • 1/2 чайної ложки солі
    • 2 чайні ложки порошку випічки
    • 1 стакан молока
    • 1 стакан кефіру
    • 1 яйце
    • близько 1 чашка нарізаних кубиками шинки
    • близько 1 1/2 чашки тертого сиру (я віддаю перевагу чеддер, але ви можете використовувати будь-який вид вам подобається)
    • вершкове масло для сковороди
    МЕТОД:
    •  Змішайте борошно, сіль і розпушувач.
    • Додайте молоко, сколотини і яйце і добре перемішати з Eggbeater або віночком, поки немає ніяких брил.
    • Накрийте кришкою і залиште в холодильнику протягом 30-60 хвилин.
    • Для того, щоб млинці, нагрійте близько 1/2 столові ложки вершкового масла в антипригарним покриттям або чавунній сковороді на середньому вогні.
    • Додають приблизно 1/3 чашки тісто і розгладити з ковшем або ложкою, щоб зробити коло.
    • Посипати кілька столова ложка шинки і близько 1/4 склянки тертого сиру.
    • Полити трохи більше рідке тісто над верхньою (як показано вище).
    • Коли тісто утворює великі бульбашки, перевернути млинець на.
    • При тепловій обробці через, видаліть на тарілку. Тримайте тепло в 200 градусів духовці або наметі тарілку з фольгою в той час як ви робите інші млинці.
    • Використовуйте додаткове масло для кожного млинця або будь-який інший млинця.
    • Подавати в гарячому вигляді з маслом і сиропом.
  30. Сквош, козячий сир і розмарин Млинці


    Збити разом всі необхідні інгредієнти, поки вона не стане однорідною.Охолодіть в рідке тісто, як зазначено в рецепті. Видаліть тісто з холодильника, додайте козиний сир і сквош. Складіть все разом. Нагріти трохи олії в антипригарной сковороді. Потім, в партіях, додайте ladleful в рідке тісто в корж, щоб смажити до золотисто-коричневого кольору.

    Те, що відбувається в ...

    1 чашка пшеничного борошна (або гречана мука для без глютену)
    2 чайні ложки Розпушувач
    1 стакан молока (або сої / мигдальне молоко для молочних продуктів безкоштовно)
    1 Органічні яйця (залишити за яйця безкоштовно)
    2 Tablspoons Розплавлений несолоне + додаткове для смаження (замінник з кокосовим маслом для молочного вільного і оливкового масла для смаження)
    1/2 Смажений Горіха Сквош протерті (Нам потрібен 1 стакан для рідкого тесту)
    3 ст.л. Goats сир (залишити за молочні продукти безкоштовно)
    Малий Гілочка свіжий розмарин дрібно нарізаного

    Як це зробити ...

    1. Просіяти обраний борошно і розпушувач в миску.
    2. В окремій мисці змішати молоко, яйце, розтоплене несолоне масло.Або, якщо ви молочне / яйце вільний мікс обраний молоко і розплавляють кокосове масло.
    3. Зробіть добре у вашій борошна і повільно віночком вашу рідку суміш, поки вона повністю не змішано. Відкласти.
    4. Складіть 1 стакан сквош горіха пюре в ваш тісто, а потім відшаровуватися в вашому козячим сиром і додати розмарин.
    5. Тепло великій сковороді на середньому вогні. Для кожної партії млинців ми хочемо, щоб розплавити близько 1 чайної ложки несолоного масла або оливкової олії.
    6. Ложка 2-3 столові ложки рідкого тесту в каструлю. Кук, поки не побачите бульбашки формування (близько 1-2 хвилин). Переверніть і приготуйте іншу сторону.
    7. Подавати теплим або можна вживати в їжу холодної занадто
31.  Пухнасті Рікотта Млинці з полуничним-апельсиновим соусом 



Ці вологі рикотта млинці мають ніжну текстуру і тонкий аромат апельсина завдяки додаванням збиті білки і тертого апельсинову цедру. Досягнутий зі смачною, свіжої полуниці-апельсиновим соусом вони роблять елегантний вибір для спеціального сніданку випадку або пізній сніданок.

Пухнасті Рікотта Млинці з полуничним-апельсиновим соусом

  • інгредієнти:
  • 15 унцій сиру Рікотта
  • 3/4 склянки борошна
  • 1/2 чайної ложки порошку випічки
  • 2 столові ложки цукру
  • 1/8 чайної ложки солі
  • 2 столові ложки незбираного молока
  • 3 яйця, розділених
  • 1/2 чайної ложки ванільного
  • Цедра 1 апельсина
  • Для Полуничний-апельсиновим соусом:
  • 2 чашки полуниці, розколотий
  • 2 чайні ложки цукру
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • 1/4 чашки свіжовичавлений апельсиновий сік
  • 2 столові ложки води
  • 2 чайні ложки кукурудзяного крохмалю
Приготування:
Помістіть рикотту в сито над мискою , принаймні на 1 годину , щоб дозволити будь-який надлишок рідини стекти.
Приготувати соус, помістивши полуницю, цукор, лимонний сік і апельсиновий сік в маленькій каструлі. Довести до кипіння на середньому вогні. У маленькій мисці, збийте разом воду і кукурудзяний крохмаль і додати в киплячий полуничною суміші.
Продовжуйте готувати, поки суміш не загусне до сиропу консистенції.Перекласти в миску і відкладіть, щоб охолодитися.
Змішайте борошно, розпушувач, цукор і сіль в мисці. В окремій мисці змішайте сир, молоко, яєчні жовтки, ваніль і апельсинову цедру до отримання однорідної маси.
В окремій мисці збийте яєчні білки з електричним міксером на високій швидкості до легкий і пухнастий, але не жорстка. Додайте суміш рікотти-молоко до сухих інгредієнтів і перемішати тільки поки не змішано. Збийте приблизно в половині яєчні білки, поки добре не змішано, потім акуратно складіть в балансі.
Змастіть сковорідку і нагрівати на середньому вогні. Налийте близько 3 столових ложок рідкого тіста на деко для кожного млинця. Кук, поки бульбашки не з'являються і починають ламатися по краях і поверхні млинця, потім перевернути, щоб закінчити приготування їжі на другій стороні.
Перекласти на деко і тримати в теплі в 200 ° F духовці, поки ви готуєте інші млинці. Подавати увінчаний Полуничний-апельсиновим соусом.
Робить приблизно 1 дюжину млинців

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...