Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 Flest deilig pannekake oppskrifter


 En pannekake er en flat kake, ofte tynne, og rund, fremstilt fra et stivelsesbasert røre som også kan inneholde egg, melk og smør. Det er tilberedt på en varm overflate slik som en takke eller stekepanne, gjerne med olje eller smør. Pannekake oppskrifter varierer, men alle har de samme grunnstoffene i mel, egg og melk.
Enten du serverer dem til frokost, en næringsrik lunsj eller middag, du bare ikke kan gå galt med pannekaker! Tjene dem ren med sirup eller kle dem opp med frukt, sjokolade chips eller pisket krem ​​og du har en deilig mettende måltid.
Det er få ting en amerikansk mann må vite hvordan du skal lage mat, og pannekaker er en av dem. Den gode nyheten er at de er enkle. Her er 30 Pancake oppskrifter som vil gjøre livet ditt super fornøyd.
  1. Apple pannekaker


    Alt dette tar 10 minutter å lage. preparat. Bland egg, kombinere smør, egg, melk, sukker, salt eple. I en egen bolle sile sammen mel, bakepulver, kanel og sukker. Rør melblandingen inn i epleblandingen, før det er blandet. Stek den ved steking på lav varme. Det er klart! 
    • ingredienser
    • Ernæring
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • Metode
    1. Trinn 1
      Kombiner mel, sukker og kanel i en bolle. Legg egg og melk. Visp til blandingen er jevn. Rør i epler.
    2. trinn 2
      Varm en teflonstekepanne over svak varme. Spray med olje. Hell 1/4 kopp eple blandingen i pannen. Forsiktig spredt ut med baksiden av en skje til en 10cm runde. Cook pannekaker, i grupper, i 2 minutter eller til bobler vises på overflaten. Snu seg. Stek i 1 til 2 minutter eller til gjennomstekt.
    3. trinn 3
      Serveres med kiwi og frossen yoghurt.
  2. Hjemmelaget Pancake Mix


    Bland mel, bakepulver, sukker, smør om nødvendig og salt etter smak. Du kan legge opp noen frukter til pannekakerøre - terninger eple, eller biter av banan, men du ønsker å gjøre din pannekaker. Bland dem alt godt, og stek på en varm takke.
  3. Hjemmelaget blåbær sirup og pannekaker

     Estimert tid for dette er bare 15 minutter.
    Bland base ingredienser godt - stirring å oppløse sukker, og trykke bær mot siden av pannen for å knuse noe, til bær få litt myk og blandingen blir sirup.Plasser ingrediensene i en liten kjele og rør godt. 
    Utbrudd av blåbær smak og hint av sitroner er perfekt i denne sirup. Flott på pannekaker eller Ice Cream. Oppskrift fra PocketChangeGourmet.com
    Serverer: 3 kopper
    ingredienser
    • 2 ½ kopper blåbær, friske eller frosne
    • 2 kopper vann
    • 1 kopp sukker
    • Saft av 1 Meyer Lemon - ca 1 ½ ss
    • 1 tomme stykke sitronskall (bruk en grønnsak peeler)
    Bruksanvisning
    1. I en kjele, kombinere blåbær med ½ kopp vann
    2. Knus bærene med en potet masher og få til en småkoke
    3. La det småkoke på svak varme i 15 minutter
    4. Sil saften i en varmebestandig målebeger, trykke hardt på faste stoffer, forkaste faste stoffer.
    5. Skyll ut kasserolle, tilsett sukker, sitronskall og de resterende 1 ½ kopper vann, kok opp under omrøring å oppløse sukker.
    6. Kok sirup over middels varme til den eaches 225 ° på en candy termometer, ca 20 minutter
    7. Tilsett blåbær juice og sitronsaft og koke over høy varme i 1 minutt.
    8. La sirup kjølig, så kast sitronskall.
    9. Hell sirupen i rene glassflasker eller krukker.
    10. Seal og avkjøl i inntil 6 måneder.
    11. Bruk på hjemmelaget pannekaker eller Ice Cream

  4. Old Fashioned hjemmelaget pannekaker


    Dette trenger man bare 5 minutter til forberedelse, men krever 15 minutter mer å lage mat.
    Sikt melet til det er glatt. Legg bakepulver, salt og sukker. Lag en brønn i midten av deigen og hell i melk, egg og smeltet smør; Bland alt godt sammen. Deretter koke på svak varme til begge sider er "brune".
  5. Cinnamon Roll Pannekaker


    Du kan starte ved å varme smør i stekeovnen. Klargjør kanel fylling først - ved å røre smør, brunt sukker og kanel sammen. Visp sammen mel, bakepulver og salt. Rør inn melk, egg og olje lett. Ikke overmix. (Hvis den har noen små klumper igjen, er det OK).

    INGREDIENSER

    For pannekaker :
    1 kopp hvetemel
    2 ts bakepulver
    1/2 ts salt
    1 kopp melk
    1 stort egg
    1 ss vegetabilsk olje
    For kanel fyllet :
    1/2 pinne usaltet smør, romtemperatur
    1/4 kopp pluss 2 ss brunt sukker
    1 1/2 ts malt kanel

    VEIBESKRIVELSE

    1. Gjør kanel fyllet : I en medium bolle, rør sammen smør, brunt sukker og kanel. Scoop fyllet i en Quart-sized tung zip baggie, og sett det til side.
    2. Gjør pannekaker : I en medium bolle, visp sammen mel, bakepulver og salt. Visp inn melk, egg og olje, bare til røren blir fuktet.
    3. Varm en stor, nonstick stekepanne over middels varme, og spray det med nonstick spray. Bruk en iskrem scoop å legge røren i pannen. Bruk bunnen av øse eller koppen for å spre røren i en sirkel, ca 4 inches i diameter. Reduser varmen til middels lav. Klipp hjørnet av baggie av kanel fylling, og klem fyllet inn i det åpne hjørnet. Når pannekaken begynner å danne bobler, legg fyllet. Starter på midten av pannekake, klem fyllet på toppen av pannekakerøre i en virvel, akkurat som du ser i en vanlig kanel roll. Stek pannekaken to til tre minutter, eller til boblene begynner spratt på toppen av pannekake og det er gylden brun på bunnen. Skyv en tynn, bred metall spatula under pannekaken, og forsiktig, men raskt snu det. Stek i ytterligere to til tre minutter, til den andre siden er gull også. Når du snur pannekaken på en tallerken, vil du se at kanel fyllingen har skapt et krater-virvel av kanel. Tørk ut pannen med et papirhåndkle, og gjenta med resten pannekakerøre og kanel fylling. Rewarm glasur kort, om nødvendig. Serveres pannekaker toppet med en duskregn av glasur.
  6. Red Velvet pannekaker


    Visp sammen mel, bakepulver, melis, salt, kulturmelk, usøtet kakao, sukker, ca 2 ss måling av rød væske konditorfarge, egg og bakepulver. Sett i et enkelt lag på en stekeplate, og stek ved 200 ° ovnen opp, i 30 minutter.
  7. Strawberry dryss pannekaker


    Bland melk, egg, mel, bakepulver, natron og vaniljesukker. Lag en brønn i melblandingen og hell i melkeblandingen og smeltet smør. Deretter hell og stek på takke over middels lav varme.
    Strawberry Dryss Funfetti Pancakes
    1 ½ kopper fettfri butter
    1 egg
    1 ss. smør, smeltet
    1 ½ kopper hvetemel
    2 ss. sukker
    1 ts. bakepulver
    1/2 ts. kosher salt
    5 til 6 jordbær i skiver
    Rainbow sprinkles (så mange du ønsker)
    1.  Bland sammen kulturmelk, egg og smør i en liten bolle og sett til side. I en egen bolle, bland mel, sukker, bakepulver og salt.
    2.  Lag et lite hull eller godt i melblandingen og hell i kjernemelk blandingen.Bland godt før alt er kombinert.
    3.  Varm en panne over middels til lav varme og spray det med matlaging spray.Når det er varmt, scoop 1/2 kopp røren i pannen. (Hell mindre røren hvis du lager mini pannekaker.)
    4 . Så snart røren er i pannen, raskt legge til tre til fire jordbær (skiver) på hver pannekake og trykke lett på hver og en inn i røren. For en mindre pannekake, bruker en til to jordbær. Deretter legge til så mange sprinkles som du ønsker.
    5.  La pannekake koke i ca 2 minutter (eller til de er gyllenbrune) før bla. Stek den andre siden for en annen en til to minutter.
    Merk: Hvis du bruker Kate Spade sett, spray hver mold før du heller i miksen.For å sikre at pannekaken er stekt, og vil ikke miste sin form, dekk formen med et lokk i noen sekunder. Når kantene begynner å trekke bort fra formen, er pannekake klar til å snu. Du kan legge det ut av formen og snu den eller bruke slikkepott til å holde det sammen og snu den.
  8. Peanut butter cup pannekaker

    Bruk en medium størrelse bolle til å lage en deig med mel, sukker, bakepulver, natron, kjernemelk, klype salt (etter smak), egg, og peanøttsmør. Rør de våte ingrediensene i de tørre ingrediensene til kombinert. Varm pannen. Smør pannen med smør og hell røren i den, bruker ca ⅓ kopp batter per pannekake.Når bunnen er lett brunet, flip over til å varme opp den andre siden.
  9. Buffet Pancake Dippers

    Cook bacon og sett til side. Bland røren i en flaske stor nok til å helle røren i den (vurdere en billig piknik ketchup flaske). Varm opp pannen til 300 grader.Squirt røren i en lang oval form litt lengre og bredere enn bacon og legg en skive stekt bacon i sentrum. Trykk lett bacon inn i røren. Stek til røren begynner å boble og deretter snu og stek et par minutter lenger. Totalt anslås minutt: 30 minutter.
  10. Gulrotkake Mini Pannekaker

    Bland sammen de tørre ingrediensene: mel, bakepulver, kanel, salt og brunt sukker. Tilsett gulrot blanding og olje til de tørre ingrediensene, men pass på at du ikke over-mix eller annet, pannekaker vil ende opp flat og tøff.
  11. surdeig pannekaker


    Sett to spiseskjeer hvetemel i en bolle eller kopp som har lite vann i det; Mix (bland med en ikke - metallgjenstand) og deretter dekke - men ikke lufttett og ha den igjen der luft kan komme inn gjennom, for eksempel vinduskarmen.følge trinn korrekt som beskrevet i oppskriften. På den tredje dagen sjekke gjennom, hvis det smaker "surt" - det er flott, hvis det er forferdelig og stinker ... kaste den ut og begynne å arbeide igjen!
  12. smores pannekaker


    Bland sammen mel, bakepulver, rapsolje, kulturmelk, salt, sukker, marshmallows, sjokolade chips og graham cracker smuler. Deretter hell denne røren i forvarmet panne.
  13. Gresskar Swirl Pannekaker med gresskar smør Topping


    Visp sammen mel, sukker (brunt og hvitt sukker), kanel, muskat, salt og bakepulver. I en annen bolle, visp sammen melk, egg, olje og vanilje. Tilsett melkeblandingen til melblandingen og bland godt - blandingen kan være litt klumpete. Estimate - 30 minutter (10 minutter for forberedelse, 20 minutter for arbeidet)
    ingredienser
    • ½ C hvetemel
    • ½ C hele korn bakverk mel
    • 1 C melk
    • 1 ts vaniljeekstrakt
    • 1 egg
    • 2 ss rapsolje
    • 2 ss hvitt sukker
    • 1 ss brunt sukker
    • ¼ ts kanel
    • ¼ ts muskat
    • ¼ ts salt
    • 2 ts bakepulver
    • En 9 oz krukke med gresskar smør (du sannsynligvis ikke vil bruke alt, men bare for å være sikker, starter med en hel krukke)
    • Smør og melis for topping
    Bruksanvisning
    1. Forvarm en non-stick stekepanne til middels varme.
    2. I en stor bolle (jeg brukte en med tut) visp sammen mel, sukker, kanel, muskat, salt og bakepulver.
    3. I en annen bolle, visp sammen melk, egg, olje og vanilje.
    4. Tilsett melkeblandingen til melblandingen og bland godt. Blandingen skal være litt klumpete.
    5. Hell ¼ C batter for hver pannekake på skillet. Jeg gjør to om gangen.Deretter presse gresskar smør i en sirkulær bevegelse på pannekaker. Jeg satte gresskar smør i en ziplock pose og avskåret hjørnet slik at jeg kunne presse den ut. Stek i 2-3 minutter på hver side.
    6. Spre smør (eller land Crock, som jeg gjorde) på toppen av hver pannekake før stabling.
    7. Topp hver stabel med melis og deretter presse litt mer gresskar smør på toppen.
  14. Karamell eplepai pannekaker


    Visp sammen melk, eplemos, kaffe, melasse, vann og egg. I en egen bolle, visp sammen de resterende (tørr) ingredienser. Blandingen skal være ganske liquidy i starten, men jo lenger den sitter på plass temperatur- det vil begynne å slå inn som tykk konsistens.
  15. Pannekake Puffs med frukt

    Forvarm ovnen til 400 grader F. Plasser smør i en 9-tommers pie plate og stek i 4 - 5 minutter eller til smeltet. Bland mel, sukker, salt, egg og melk; visp til en jevn røre. Bruk denne røren som beskrevet i oppskriften til å lage pannekake puffs. Du kan fylle dem med kandiserte frukter.
    ingredienser
    • 1 hel egg pluss 1 eggehvite
    • ¼ kopp hvetemel
    • ¼ kopp melk
    • 1 ss matolje
    • ¼ ts salt
    • 2 kopper fersk frukt
    • 2 ss appelsin marmelade, varmet i mikrobølgeovn
    Bruksanvisning
    1. Coat liten kake plater eller folie terte panner med matlaging spray
    2. I en stor bolle visp sammen egg, mel, melk, olje og salt til en jevn røre
    3. Divide røren i fire panner
    4. Stek i 25 minutter i en 400 graders ovn til den er brun og puffy. Slå av ovnen og la stå i ovnen i 5 minutter mer før du fjerner
    5. Umiddelbart overføre pannekaker i små skåler, skje på frukt og duskregn med varmet marmelade
    Merknader
    Liz sier ... disse var deilig, du kan også legge eplejuice til frukt hvis du ikke har noen oransje syltetøy

    Doug sier ... hva en morsom middag
  16. Gingerbread Cinnamon Roll Pancakes


    Visp sammen mel, bakepulver, salt, melk, egg og olje, bare til sammen. Tilsett smør, brunt sukker og kanel til å forberede røren. For å forberede glasur: I en liten panne, varme smøret over svak varme til smeltet.
    ingredienser: 
    Cinnamon Swirl:
    1/4 kopp smør (1/2 stick)
    1/2 kopp brunt sukker
    1/2 ss malt kanel
    1/4 ts malt nellik
    1/4 ts malt muskat
    Kremost glasur:
    1/4 kopp smør (1/2 stick)
    2 unser kremost
    3/4 kopp melis, siktet
    1/2 ts vaniljesukker
    1/4 ts malt kanel
    1/4 ts malt ingefær
    Pannekaker:
    3/4 kopp butter
    1/4 kopp applesauce
    2 spiseskjeer brygget kaffe
    2 ss mørk sirup
    2 ss vann
    1 store egg
    1 1/4 kopper all-purpose mel
    1/2 ss bakepulver
    1/2 ss malt kanel
    1/2 ss malt ingefær
    1/4 ts natron
    1/4 ts salt
  17. Mixed Berry Buttermilk Pancake

     Tilsett egg og kulturmelk, mel, sukker, bakepulver, natron og salt i en bolle.Bland godt og dryss med blandet bær. Stek i 1 minutt før bobler på overflaten og pannekaker er gylne under. Beregnet tid: 30 minutter.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Sitron Ricotta Souffle pannekaker med bær

    Visp mel, sukker og salt i en bolle. I en annen bolle blander eggeplommene (separat den hvite delen), ricotta, smør, sitronsaft, glede, og vanilje. Visp eggehvitene til den er stiv, og bland den med mel blandingen til å gjøre pannekakerøre. Ikke bli fristet til å hoppe over sitronskall, det virkelig legger til citrusy smaken.
    Pannekaker er en matvare som transcenderer kulturer.  Det er for mange versjoner som varierer fra kultur til kultur for å nevne dem alle. I Nord-Amerika, er det en klassisk frokost mat. Det er for spesielle anledninger eller for en helg frokost med familie eller venner. Det er comfort food, og det er vanligvis minner knyttet. Min familie har tilbrakt mang en søndag gjør våre favoritt pannekake oppskrifter med lønnesirup og bacon eller pølser. Hver person kan innkvarteres enkelt for liker og misliker. Tillegg til en favoritt pannekake batter er så enkelt som å strø friske eller frosne bær, bananer, revet eple, nøtter, granola, sjokoladebiter eller tørket frukt over toppen av pannekake mens den er på takke. Eller bare ren, enkel og helt deilig.   Mulighetene er nesten uendelige!  Det kan være litt av en begivenhet for å lage pannekaker mens sultne munner venter på å bli matet.

    Jeg har kommet over et par oppskrifter  som var souffled pannekaker som var utgangspunktet pannekaker med eggehvitene atskilt, pisket og kastet inn i røren for en mykere pannekake. De ble likevel gjort på takke. Jeg liker ideen om å lage en stor pannekake som en nederlandsk baby eller pannekoeken (jeg har sett forskjellige skrivemåter for dette så tilgi meg hvis dette ikke er riktig) som er en favoritt. Jeg har hatt mye moro å lage varianter av en oppskrift jeg kom opp med. Jeg har hatt noen virkelig gode resultater sammen med et par av blindgjengere. Det er OK med meg. Det er alle en del av denne matlaging eventyr jeg er på.
    Jeg er veldig fornøyd med ricotta-sitron  -versjonen, og håper at du vil være enig. Det er ganske lett å gjøre selv om det er det ekstra steget for å piske eggehvitene. Dette kan også gjøres i mindre gryter for personlig størrelse pannekaker akkurat som pannekoeken eller nederlandske babyer kan være. Bær er valgfritt, men sterkt anbefalt. Fryste eller ferske blåbær, jordbær, bjørnebær og bringebær fungere godt. For de av dere leter etter et alternativ til bær, et dryss av hakkede valnøtter i stedet for bær er deilig. Dryss noen bær (eller valnøtter) over toppen etter at du har satt den i pannen og strø turbinado (rå sukker) eller brunt sukker over dem før baking. Serveres med en lett dryss av melis og en lys lønnesirup eller Lyles gylne sirup.
    ingredienser
    • ¾ kopp (75 g) av alle formål mel
    • ⅓ kopp (63 g) sukker
    • ½ ts salt
    • 4 egg skilles
    • 4 ss usaltet smør (2 smeltet og 2 for den pan)
    • ⅔ kopp (165 g) av ricotta, helt eller delvis skummet
    • ¼ kopp (60 ml) sitronsaft
    • skall av en sitron
    • ½ ts vanilje
    • ¼ kopp (42 g) av friske eller frosne bær
    • Turbinado eller rå sukker for å strø over toppen
    • Konditorer sukker for en liten skur
    • En lys lønnesirup eller Lyle gylne sirup
    Bruksanvisning
    1. Forvarm ovnen til 375 grader og forvarme en 10-tommers jern skillet eller sauté panne.
    2. Bland mel, sukker og salt i en bolle.
    3. Bland egg plommer, drenert ricotta, smør, sitronsaft, krydder vanilje i en stor bolle og bland godt.
    4. Plasser den separerte eggehvitene i en bolle og visp til stive topper.
    5. Tilsett mel blandingen til den våte blandingen og kombinere godt. Legg en liten klatt eggehvitene og bland i å lette røren. Legg de resterende eggehvitene og vend inn med en slikkepott til kombinert.
    6. Ta kjelen fra ovnen og legg 2 ss smør det det. Når smøret har smeltet add røren, dryss noen bær over toppen og strø på om en spiseskje eller to av turbinado sukker. Sett pannen til ovnen. Stek i 20 til 25 minutter. Når pannekaken er opphovnet og lett brunet på toppen er den klar.
    7. Serveres med en lett dryss av melis sukker og server med sirup av valget.
    8. Nyt!
  19. Kanel Pannekaker med kandiserte Bacon


    I en bolle, kombinere mel, bakepulver, salt, sukker og kanel. Varm en stekepanne eller en stekepanne over middels varme. Rør inn hakket bacon, reservere en spiseskje for topping. Estimert tid for dette er bare 30 minutter.

    Chocolate Chip og kandiserte Bacon Pancakes

    • ingredienser:
    • 2 kopper all-purpose mel
    • 1 ss sukker
    • 2 ts bakepulver
    • 1 ts natron
    • 1/2 ts salt
    • 1/4 ts kanel
    • 2 egg, godt slått
    • 2 kopper kulturmelk
    • 2 ss smeltet smør
    • 2 oz semisweet sjokolade chips
    • Vegetabilsk olje
    • For kandiserte Bacon:
    • 3 skiver tykk kutt bacon
    • 2 ss brunt sukker
    • 1/2 ts kanel
    Forberedelse:
    For å gjøre kandiserte Bacon, Forvarm ovnen til 350 ° C og linje en stekeplate med folie. Sett en rist på toppen og strøk den med nonstick spray.
    Legg bacon på stativet og dryss sjenerøst med brunt sukker og kanel.Bake til skarpe og karamellisert, 16 til 20 minutter (avhengig av tykkelsen).Fjern fra ovnen, avkjøl helt, og deretter overføre til et skjærebrett og skjær i veldig små biter.
    Slå av ovnen og la den avkjøles til ca 200 ° C.
    For å gjøre pannekaker, kombinere mel, sukker, bakepulver, natron, salt og kanel i en bolle.
    I en egen bolle, visp sammen egg, kulturmelk og smeltet smør. Legg de våte ingrediensene til det tørre og rør til nettopp kombinert. Brett i sjokoladebiter og kandisert bacon.
    Varm en nonstick griddle over middels høy varme, og bruker en papirhåndkle, lett strøk den med vegetabilsk olje.
    Øse røren, 2 til 3 spiseskjeer om gangen, på den varme takke og stek til små bobler på toppen. Vend og stek til andre siden er gyllenbrune, ca 2 - 3 minutter på hver side.
    Arbeid i grupper inntil all røren er brukt, oljing pannen mellom hver batch.Hold de ferdige pannekaker varme i ovnen mens du arbeider.
    Server med en klapp på smør og lønnesirup eller støv med melis.
  20. Chocolate Chip Pretzel pannekaker med peanøttsmør Nutella


    Gni inn sammen mel, bakepulver, smør, egg vanilje, peanøttsmør, og sukker, til lys og luftig. I en bolle, slå egg med sukker, olje og salt; til godt kombineres.Legg i mel, bakepulver og 1/2 C melk. Nutella er nøkkelen til denne barnevennlig oppskrift. 1 egg
    3 ss sukker
    2 ss rapsolje
    1/4 ts salt
    2 C mel
    3 ts bakepulver
    1 / 2- 3/4 C melk
    1/2 C semi søt sjokolade chips
    1/3 C pretzels, brutt opp i små biter
    For Saus:
    1/4 C kremet peanøttsmør
    2 ss Nutella
    Forvarm stekepanne over Med lav varme.
    I en bolle, slå egg med sukker, olje og salt; til godt kombineres. Legg i mel, bakepulver og 1/2 C melk. Rør godt, prøver å få alle klumper ut og legge mer melk, hvis for tykk. Fold i sjokoladebiter og pretzels.
    Spray stekepanne med matlaging spray, eller gni med et papirhåndkle dyppet i rapsolje.Hell ladlefuls av røren og stek til bobler begynner å danne seg på overflaten og kantene begynner å stille; ca 3-4 minutter. Vend og stek i 3 minutter mer; til de er gyllenbrune.
    Mens pannekaker er matlaging, i en liten bolle, varme peanøttsmør i mikrobølgeovnen i 30-40 minutter. Legg i Nutella og rør til en jevn røre. Drypp over varmt tilberedt pannekaker.
  21. Adorable Kid Friendly Pancakes


    I en medium bolle, kombinere alle de tørre ingrediensene og legg deretter de våte ingrediensene som melk, egg og smeltet smør. Visp godt legge dekorative ingredienser som sprinkles eller chocochips hvis du ønsker det. Gjør disse yummy pannekaker å ligne tegneserie figurer som en bamse eller bare tegne søte ansiktene på dem ved hjelp av sjokoladesaus.
  22. snickerdoodle pannekaker

    Dette er en sikker vinner. Rør mel, bakepulver, brunt sukker, kanel og salt.Varm opp og deretter vente til gylne brun bobler vil begynne spratt på toppflaten. Tjene dem umiddelbart.
  23. Oreo Cookie Pannekaker


    Gjør kremen fylling etter oppskriften. Hold til side. I mellomtiden varmer en stor tung stekepanne på middels høy varme; øse røren i varm stekepanne, ved hjelp av en ss. batter for hver pannekake. Stek til det dannes bobler på topper, deretter slå til brune andre sider. Sandwich pannekaker bruker hvit krem ​​fylling å ligne oreos.
  24. Pannekake uten melk og egg oppskrift


    Dette er ren vegan, meieri gratis og egg gratis. Visp de tørre ingrediensene sammen i en bolle og visp å kombinere med de våte ingrediensene. Hell røren i varm panne. Tips pannen for å hjelpe røren jevnt, om nødvendig.
  25. Chobani pannekaker


    Visp sammen egg, Chobani og melk. Varm en nonstick stekepanne over middels varme. Stek til kantene satt og bobler på overflaten, ca 2 minutter.
  26. Sjokolade cheese pannekaker


    Rør sammen cottage cheese, melk, egg, vanilje, mel, bakepulver, kakaopulver;Bland røren til glatt og hell over middels varme i varm panne.
    Jeg elsker helgene.
    Og jeg vet hva du tenker. " Duh. Det gjør vi alle."
    Men jeg har en ekstra forkjærlighet for helgene, og det heter pannekaker. Jeg vet, jeg vet, jeg har diskutert dette før, men jeg har en følelse de fleste av dere ikke var rundt da, så la meg gjenta.
    Weekday frokoster i min verden består av en enorm kopp kaffe som jeg starter opp maskinen min på jobb, etterfulgt av en skål frokostblanding og melk omtrent en time senere. Og i tilfelle noen av dere trodde at skål med frokostblanding var en godbit av noe slag, la meg avklare.
    Når jeg sier skål, jeg faktisk bety en kopp. Som i de forferdelig lite Styrofoam kopper som min selskapet forventer oss å drikke av. Og jeg har en teori om min frokostblanding som er bevist korrekt ganske mye hver morgen. Det går som dette: utgangspunktet verden liksom vet den eksakte andre som jeg helle melk over min frokostblanding, og plutselig telefonen min ringer. Og akkurat som jeg klarer å få personen av telefonen, i håp om å berge de siste bitene av skarphet i nevnte cup, mine ringer telefonen igjen. Og det ganske mye går på sånn til min kopp er full av en klissete rot av frokostblanding.
    Og at mine venner, er frokost. På en ukedag.
    Og det er derfor jeg har en ekstra liten kjærlighet til helgene. Ærlig talt, det er ikke alltid pannekaker. Noen ganger er det en omelett noen ganger er det en gourmet form av havregryn. Og ofte er det pannekaker. Og noen ganger, det er iskrem. Ikke døm.
    Men jeg komme bort fra emnet. La oss komme tilbake til pannekaker, skal vi?
    Jeg har eksperimentert med ulike versjoner av pannekaker i det siste, og dette er blant mine favoritter. Det er sunt og det har sjokolade, trenger jeg si mer?
    ingredienser
    • 1½ kopper lav-fett cottage cheese
    • 1 kopp melk
    • 2 egg
    • 1 ts vaniljesukker
    • ¾ kopp (hvit) hele hvetemel
    • 1 ts bakepulver
    • ¼ kopp kakao
    • 16 pakker av splenda eller ⅔ kopp sukker eller sukker erstatning
    • sjokoladebiter, valgfritt (jeg brukte sukkerfri)
    Bruksanvisning
    1. I en medium bolle, rør sammen cottage cheese, melk, egg og vanilje. Rør til kombinert.
    2. Tilsett mel, bakepulver, kakaopulver og splenda og bland til helt sammen.
    3. Varm en stekepanne over middels varme. Spray med pam eller ikke stick stekespray.
    4. Hell røren i heaping skjeer på varm panne. Stek til toppen vises innstilt, deretter snu det og stek det til gjennomstekt. Det bør være lett brunet på utsiden av begge sider.
    5. Hvis du ønsker en ekstra godbit, dryss dem med sjokoladebiter før snu dem.
    6. Serveres varm, med lønnesirup, bær saus (det er en oppskrift jeg nødt til å legge inn en dag) eller til og med sjokoladesaus!
    7. Nyt!
  27. Cottage cheese pannekake


    Cottage cheese pannekake forberedelse tid er ca 15 minutter. Rør mel, olje og egg i en stor bolle. I en egen bolle, visp sammen egg, cottage cheese, melk og olje. Tilsett mel blandingen til eggeblandingen og visp til bare blandet.
  28. Bacon og ost pannekaker


    Bacon og ost! Dette er en appetittvekkende fryd. Visp sammen melk, egg og smeltet smør. Rør inn ost og bacon over middels høy varme. Coat det lett med olje.
    Dette er en god oppskrift. For enklere matlaging, biter av bacon og revet cheddar ost også kunne legges til enten vår Buttermilk Pancake Mix eller Land Wheat Pancake Mix. Den subtile salte smaken av bacon biter, sammen med sødme av våre ekte lønnesirup, gjør en stor smaker pannekake.
    ingredienser
    6 skiver bacon, stekt og smuldret i stykker
    1/3 kopp hele hvetemel
    1 kopp hvetemel
    2 ts bakepulver
    2 ts sukker
    1/4 ts salt
    1 1/4 kopp melk
    1 stort egg
    3 ss smeltet smør
    3/4 kopp revet cheddar ost
    Veibeskrivelse
    1. Kombiner mel, bakepulver, sukker og salt i en stor bolle. Bland med en gaffel.
    2. I en annen bolle, visp sammen melk, egg og smeltet smør. Rør inn ost og bacon. Hell melk og ost blandingen i melblandingen og rør til nettopp kombinert. (Noen klumper vil forbli.)
    3. Varm en panne eller takke over middels høy varme. Coat det lett med olje.Når griddle er varm, hell røren på takken i selv sirkler. Stek til bobler og begynner å bryte i røren. Vend og stek til ferdig.
  29. Skinke og ost pannekaker


    Bland mel, salt, bakepulver, melk, kjernemelk, og egg. Smelt smøret i en liten kjele, og visp inn melet og rør godt med en eggevisper eller visp til det ikke er klumper. Du kan lagre rester i kjøleskapet, de holder godt.
    INGREDIENSER:
    • 2 kopper mel
    • 1/2 ts salt
    • 2 ts bakepulver
    • 1 kopp melk
    • 1 kopp kulturmelk
    • 1 egg
    • ca 1 kopp terninger skinke
    • ca 1 1/2 kopper revet ost (jeg foretrekker cheddar, men du kan bruke hva slags du liker)
    • smør for pan
    METODE:
    •  Rør sammen mel, salt, og bakepulver.
    • Tilsett melk, kulturmelk, og egg og rør godt med en eggevisper eller visp til det ikke er klumper.
    • Dekk til og la den hvile i kjøleskapet i 30-60 minutter.
    • For å gjøre pannekaker, varme ca 1/2 ss smør i en nonstick eller støpejern pan over middels høy varme.
    • Tilsett ca 1/3 kopp røren og glatt ut med øse eller skje til å lage en sirkel.
    • Dryss med noen ss av skinke og omtrent 1/4 kopp revet ost.
    • Drypp med litt mer røre over toppen (som vist ovenfor.)
    • Når røren danner store bobler, snu pannekaken over.
    • Når gjennomstekt, tar du til en plate. Hold varm i en 200 graders ovn eller telt plate med folie mens du gjør de resterende pannekaker.
    • Bruk ekstra smør for hver pannekake eller annenhver pannekake.
    • Serveres varm med smør og sirup.
  30. Squash, geitost og rosmarin Pancake


    Slå sammen alle nødvendige ingredienser inntil den er glatt. Kjøle røren som er angitt i oppskriften. Ta deigen fra kjøleskapet, legger geitost og squash. Brett alt sammen. Varm litt olje i en non-stick stekepanne. Deretter, i grupper, legge til en øse av røren per pannekake til stek til de er gyllenbrune.

    Hva går i ...

    1 kopp vanlig mel (eller Bokhvete mel for gluten gratis)
    2 ts bakepulver
    1 Cup Milk (eller soya / mandelmelk for meieri gratis)
    en økologisk egg (la ut for egg gratis)
    2 Tablspoons Smeltet usaltet smør + ekstra for steking (erstatning med kokossmør for meieri gratis og olivenolje til steking)
    1/2 Stekt Butternut Squash most (Vi trenger en kopp for røren)
    3 ss Geiter Cheese (la ut for meieri gratis)
    Liten kvist frisk rosmarin finhakket

    Hvordan å klare det...

    1. Sil den valgte mel og bakepulver i en bolle.
    2. I en egen bolle bland sammen melk, egg, smeltet usaltet smør. Eller hvis du er meieri / egg gratis mix din valgte melk og smeltet kokossmør.
    3. Lag en brønn i mel og sakte visp din flytende blandingen inn til det er helt sammen. Sette til side.
    4. Brett en kopp butternut squash puré inn i røren og deretter flasse i geitost og legge til rosmarin.
    5. Varm en stor stekepanne på middels varme. For hver gruppe med pannekaker ønsker vi å smelte om en teskje av usaltet smør eller olivenolje.
    6. Spoon 2-3 spiseskjeer av røren i pannen. Stek til du ser bobler forming (ca 1-2 minutter). Flip over og stek den andre siden.
    7. Serveres varm eller kan spises kald også
31.  Fluffy Ricotta pannekaker med jordbær-Orange Sauce 



Disse fuktige ricotta pannekaker har en delikat tekstur og subtile appelsinsmak takket være tillegg av piskede eggehviter og en fersk revet appelsinskall. Toppet med en deilig, frisk jordbær-Orange Sauce de gjør en elegant valg for en spesiell anledning frokost eller lunsj.

Fluffy Ricotta pannekaker med jordbær-Orange Sauce

  • ingredienser:
  • 15 ounces ricotta ost
  • 3/4 kopp hvetemel
  • 1/2 ts bakepulver
  • 2 ss sukker
  • 1/8 ts salt
  • 2 ss helmelk
  • 3 egg, skilt
  • 1/2 ts vaniljesukker
  • Skall av 1 appelsin
  • For Strawberry-Orange Saus:
  • 2 kopper jordbær, hakket
  • 2 ts sukker
  • 1 ss sitronsaft
  • 1/4 kopp ferskpresset appelsinjuice
  • 2 ss vann
  • 2 ts maisenna
Forberedelse:
Plasser ricotta i en sil over en bolle i minst en time for å tillate overflødig væske til avløp.
Forberede saus ved å plassere jordbær, sukker, sitronsaft og appelsinjuice i en liten kasserolle. Bring til en småkoke over middels høy varme. I en liten bolle, visp sammen vann og cornstarch og legge til ulmende jordbær blandingen.
Fortsett koking inntil blandingen tykner til en sirup-lignende konsistens. Overfør til en bolle og sett til side for å avkjøle.
Kombiner mel, bakepulver, sukker og salt i en bolle. I en egen bolle, kombinere ricotta, melk, eggeplommer, vanilje og appelsinskall til glatt.
I en egen bolle, slå eggehvitene med en elektrisk mikser på høy hastighet til lys og luftig, men ikke stiv. Tilsett ricotta-melkeblandingen til de tørre ingrediensene og rør bare til kombinert. Visp i omtrent halvparten av eggehvitene til godt blandet, deretter forsiktig fold i balanse.
Olje takke og varme over middels høy varme. Hell ca 3 ss av røren på takken for hver pannekake. Kok til bobler og begynner å bryte på kantene og overflaten av pannekake, deretter snu for å fullføre matlaging på den andre siden.
Overføring til en stekeplate og holde varmen i en 200 ° F ovnen mens du koker de resterende pannekaker. Serveres toppet med jordbær-appelsin saus.
Gjør om en dusin pannekaker

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...