Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 ең дәмді Pancake Рецептер


 Құймақ жиі жұқа тегіс торт болып табылады, және дөңгелек, сондай-ақ жұмыртқа, сүт және май болуы мүмкін крахмал негізіндегі қамыр дайындалған.Ол жиі мұнай немесе сары май, мұндай Griddle немесе табаға сияқты ыстық бетке піскен. Масленица рецептер әр түрлі болуы, бірақ барлық ұн, жұмыртқа және сүт бірдей негізгі ингредиенттер бар.
Сіз арналған таңғы ас, оларды қызмет етуде ма, мол кеш ас немесе кешкі ас тіпті, сіз жай ғана құймақтарды дұрыс жүре алмайды! сироп бар қарапайым оларға қызмет немесе жеміс, шоколад фишкалар немесе тіпті кілегей оларды киюге және сіз керемет толтыру тамақ бар.
Бірнеше заттар бар американдық жігіт дайындауға қалай білу керек, және құймақ олардың бірі болып табылады. жақсы жаңалық олар оңай боласыз болып табылады. Міне, сіздің өмір супер қуантады 30 Масленица рецептер болып табылады.
  1. Apple құймақ


    Осының бәрі жасауға 10 минут кетеді. дайындау. жұмыртқа араластыратын, май, жұмыртқа, сүт, қант, тұз алма біріктіреді. жеке ыдысқа ұн, қопсытқыш, даршын және қант бірге електен. ол аралас жатыр дейін, алма қоспаға ұн қоспасын араластырыңыз. баяу отта қуыру арқылы оны қуырыңыз. Ол дайын! 
    • Құрамы
    • тамақтандыру
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • әдіс
    1. 1-қадам
      ыдысқа ұн, қант және даршын комбинаты. Жұмыртқа мен сүтті қосыңыз. тегіс дейін көпіртіңіз. алма қосыңыз.
    2. 2-қадам
      баяу отта жабыспайтын қуыру табасын қыздырыңыз. майымен Спрей. табаға алма қоспасын 1/4 кесе құйыңыз. Ақырын 10см тур қасық артқы созыңыз. партияларда, 2 минут бойы немесе көпіршіктер дейін пісіріңіз құймақ, бетінде пайда болады.аударыңыз. 1-ден 2 минут арқылы немесе пісірілген дейін пісіріңіз.
    3. 3-қадам
      киви және мұздатылған йогурт бірге ұсыныңыз.
  2. Қолдан Pancake Mix


    қажет болған жағдайда ұн, қопсытқыш, қант, май қосып араластырыңыз да, тұз дәміне қарай. Алайда сіз өз құймақ жасауға тілеймін, туралған алма, банан немесе бит - Сіз құймақ қамыр кейбір жемістер дейін қосуға болады.ыстық Griddle бойынша қуырып, содан кейін-ақ олардың барлық араластырыңыз.
  3. Қолдан Blueberry сироп және құймақ

     осы үшін есептік уақыт ғана 15 минут.
    сондай-ақ базалық ингредиенттер араластырыңыз - қант тарата араластыра, және жидектер сәл жұмсақ алуға және қоспасы сироп алады дейін, аздап жаншып табаның жағына қарсы жидектер басу. шағын Табаға ингредиенттер салыңыз, жақсылап араластырыңыз. 
    лимонның дәмі мен қаражидек намек жарылыс осы шәрбат кемелді.Құймақ немесе балмұздақ Ұлы. PocketChangeGourmet.com рецепт
    Қызмет көрсетеді: 3 кесе
    Құрамы
    • жаңа піскен және мұздатылған 2½ CUPS қаражидек,
    • 2 кесе су
    • 1 тостаған қант
    • 1 Meyer лимон шырынына - шамамен 1½ ас қасық
    • лимон қабығы 1 дюйм кесінді (өсімдік Пилер пайдалануға)
    нұсқаулары
    1. Табаға су ½ кесе отырып жидектер біріктіру
    2. картоп Masher бар жидектер Smash және қайнай әкеледі
    3. 15 минут баяу отта қайнатыңыз
    4. қатты денелердің қатты басу, бір Ыстыққа өлшеу кесе шырын талуы, қатты заттардың тастаңыз.
    5. кәстрөлдерді шайып, қант, лимон қабығы және су қалған 1½ кесе қосу, қайнатыңыз, қант тарата араластыра.
    6. ол кәмпиттер Термометрді 225 °, шамамен 20 минут eaches дейін бірқалыпты отта қайнатыңыз сироп
    7. 1 минут үшін жоғары отта қаражидек шырын және лимон шырынын және қайнату қосыңыз.
    8. лимон қабығын алып тастаңыз, содан кейін шәрбаты суытыңыз.
    9. таза шыны бөтелкелер немесе банкалар ішіне сироп құйыңыз.
    10. 6 айға дейін Тығыздау үшін және тоңазытқышта.
    11. Қолдан жасалған құймақ немесе балмұздақ пайдаланыңыз

  4. Старомодный Homemade құймақ


    Бұл бір дайындау үшін тек 5 минут қажет, бірақ дайындауға 15 минут көбірек қажет етеді.
    Ол тегіс дейін ұн електен өткізіп. Қопсытқыш, тұз және қант қосыңыз.Қамырдың орталығында жақсы шалу және сүт, жұмыртқа және ерітілген сарымай құйып; бірге барлық жақсылап араластырыңыз. Екі жақ «қоңыр» болып табылады Содан кейін баяу отта пісіріңіз.
  5. Даршын Roll құймақ


    Сіз пеште май қыздыру арқылы бастауға болады. бірінші даршын толтыру дайындау - бірге май, қоңыр қант және даршын араластыра арқылы. ұн, қопсытқыш тұз бірге көпіртіңіз. жеңіл-желпі сүт, жұмыртқа және мұнай араластырыңыз. overmix бермеңіз. (Ол сол жақ бірнеше шағын кесек бар болса, бұл тәп-тәуір).

    иНГРЕДИЕНТТЕР

    Құймақ үшін :
    1 тостаған әмбебап ұн
    қопсытқыш ұнтақ 2 шай қасық
    1/2 шай қасық тұз
    , 1 кесе сүт
    1 үлкен жұмыртқа
    1 ас қасық өсімдік майы
    Даршын толтыру :
    1/2 тұздалмаған сары майға, бөлме температурасын жабысып
    1/4 тостаған плюс 2 ас қасық қоңыр қантты
    даршын жер 1 1/2 шай қасық

    БАҒЫТТАРЫ

    1. Даршын толтыру жеткізіңіз орта ыдысқа жылы, май, қант қоңыр және даршын бірге араластырыңыз:. Бір Тоқсан өлшемді ауыр ZIP мешочка толтыру совок, және оны шетке орнатыңыз.
    2. Құймақ жеткізіңіз орта ыдысқа жылы, ұн, қопсытқыш, және тұз бірге көпірту:. Қамырды суланған ғана дейін, сүт, жұмыртқа, және мұнай көпіртіңіз.
    3. орташа отта үлкен, ластық тұрмайтын Skillet жылудың және ластық тұрмайтын спрей оны себіңіз. табаға қамырды қосу үшін балмұздақ совок пайдаланыңыз. диаметрі шамамен 4 дюйм, шеңбердің ішіне қамыр таратуға совок немесе тостағанның түбіне пайдаланыңыз.Орташа Төмен жылу азайтыңыз. даршын толтыру сіздің мешочка бұрышын ҚНжЕ, және ашық бұрышқа толтыру қысыңыз. Егер құймақ көпіршіктері қалыптастыру бастайды кезде, толтыру қосыңыз. Егер сіз тұрақты даршын орама қараңыз сияқты, бір кружатся жылы құймақ қамыр үстіне толтыру сығып, құймақ орталығында бастап. Кук 3 минут, немесе көпіршіктері дейін құймақ 2 құймақ үстіне пайда басталады және ол төменгі жағында қоңыр алтын ғой. құймақ астында жұқа, кең металл қалақшаны сырғытыңыз, ақырын, бірақ тез аударыңыз. басқа жағы сондай-ақ алтын болғанша, қосымша 2 3 минут пісіріңіз. Егер сіз пластинасында құймақ аударуға кезде, сіз даршын толтыру даршын кратер-құйынды құрды екенін көресіз. қағаз сүлгімен сүртіп табаны, ал қалған құймақ қамыр және даршын салмасы бар қайталаңыз.қажет болған жағдайда, қысқаша құймасы Rewarm. глазурьден моросью асты құймақ ұсыныңыз.
  6. Қызыл барқыт құймақ


    ұн, соду, ұнтақ қант, тұз, Пахта, несладкого какао, түйіршіктелген қант, қызыл сұйық тағамдық бояғыштар, жұмыртқа және пісіру ұнтақ шамамен 2 ас қасық өлшеуді бірге көпіртіңіз. 200 ° кезінде бір пісіру парағында қабаты, және Тағамның орны 30 минут, Тұмшапеш.
  7. Strawberry себу құймақ


    сүт, жұмыртқа, ұн, қопсытқыш, соду және ваниль сығындысы араластырыңыз. ұн қоспасын жақсы жасау және сүт қоспасы және еріген сары құйыңыз. Содан кейін құйып және орта баяу отта Griddle туралы пісіріңіз.
    Құлпынай себіңіз Funfetti құймақ
    1 ½ кесе майсыз іркіт
    1 жұмыртқа
    1 ас қасық. сары май, балқытылған
    1 ½ кесе әмбебап ұн
    2 ас қасық. түйіршіктелген қант
    1 шай қасық. наубайшы ұнтағы
    1/2 шай қасық. кошерлік тұз
    5 6-құлпынай, кесілген
    (Егер сіз қалаймын сонша) Радуга сыплет
    1.  Mix бірге шағын ыдысқа іркіт, жұмыртқа және май және шетке орнатыңыз. Жеке ыдысқа, ұн, қант, қопсытқыш тұз араластырыңыз.
    2.  Егер ұн қоспасын шағын тесік немесе ойық жасаңыз және іркіт қоспасын құйыңыз. Бәрі аралас дейін жақсылап араластырыңыз.
    3.  төмен жылу орта үстінен табаны қыздырып пісіру және спрей оны себіңіз. Ыстық кейін, табаға қамыр 1/2 кесе көсіп. (Егер сіз шағын құймақ жасау, егер аз қамырды құйыңыз.)
    4 . Бойда қамырды табаға болып, тез әрбір құймақ 3 4 құлпынай (кесілген) қосу және жеңіл-желпі қамырды әр бірін басыңыз. Аз құймақ, 1-ден 2 құлпынай пайдаланыңыз. Егер сіз қалаймын Содан кейін-ақ, көптеген брызгает қосыңыз.
    5.  құймақ төңкере бұрын (немесе қызарғанша) шамамен 2 минут пісіріңіз болсын. Басқа 1-ден 2 минут басқа жағын қуырыңыз.
    Ескертпе: Кейт Spade жиынтығын пайдаланып жатсаңыз, қоспасы салмас бұрын әрбір зең себіңіз. көз құймақ пісіріп және оның нысанын жойған жоқ жасау үшін, бірнеше секунд үшін қақпағы бар зең қамтиды. жиектері құйма тартып шығарыңыз бастайды кезде, құймақ аударуға дайын. Сіз зең оны эстрадалық және оны аударуға немесе бірге оны ұстап тұрып, оны аударуға дейін қалақшаны пайдалануға болады.
  8. Жержаңғақ майы кубогы құймақ

    ұн, қант, қопсытқыш, сода, Пахта, тұз шымшу (дәміне қарай), жұмыртқа, сары май және жержаңғақ бар қамырды жасау үшін орта ыдысты пайдаланыңыз. аралас дейін құрғақ ингредиенттерге ылғалды ингредиенттер араластырыңыз. табаны қыздырыңыз. Coat майымен панорамалау және құймағы бір тостаған қамыр ⅓ туралы пайдалана отырып, оған кляр құйыңыз. төменгі жеңіл қуырылған соң, басқа жағын қыза аударыңыз.
  9. Швед үстелі Pancake Dippers

    Кук Бекон және шетке орнатыңыз. (Арзан пикник кетчуп бөтелкесін қарайды) оған қамырды құйыңыз жеткілікті үлкен бөтелкеге ​​қамырды араластырыңыз. 300 градусқа табаны қыздырыңыз. ұзақ сопақ пішінді Squirt қамырды сәл ұзағырақ және бекон қарағанда кеңірек және орталығында дайындалған бекон тілімдерін салыңыз. Аздап қамырды ішіне беконды басыңыз. Кук қамырды көбіршіктене дейін, содан кейін төңкеріңіз жəне ұзағырақ бірнеше минут пісіріңіз. Жалпы сметалық минуттық: 30 минут.
  10. Сәбіз Cake Mini құймақ

    ұн, қопсытқыш, даршын, тұз және қоңыр қант: бірге құрғақ ингредиенттерді араластырыңыз. Сіздің құймақ жалпақ және қатаң дейін аяқталады, құрғақ ингредиенттер үшін сәбіз қоспаны және мұнай қосу бірақ сіз емес қоспасына-ден астам немесе басқа істеу көз жеткізіңіз.
  11. ұйытқылар құймақ


    оған аздап су бар ыдысқа немесе кесе бидай ұны, екі ас қасық салыңыз;бұлттылық (емес араластырып - металл нысан), содан кейін жабуға - емес, герметикалық және әуе мысалы терезе арқылы келіп мүмкін онда кетті.рецепт сипатталғандай дұрыс қадам орындаңыз. ол «қышқыл» талғамын, егер арқылы тексеруге үшінші күні, - деп, бұл жан түршігерлік және воняет егер тамаша, ... оны лақтырып, қайтадан жұмысын бастайды!
  12. Smores құймақ


    ұн, соду, рапс майы, Пахта, тұз, қант, зефир, шоколад фишкалар және Грэм Cracker ұнтақты араластырыңыз. Содан кейін алдын ала қыздырылған табаға осы қамырды құйыңыз.
  13. Асқабақ Майы Үстінде қоспалары бар Асқабақ Swirl құймақ


    ұн, қант (қоңыр және ақ қант), даршын, жұпар жаңғағы, тұз және қопсытқыш ұнтақты қосып көпіртіңіз. басқа ыдысқа, сүт, жұмыртқа, май және ваниль бірге көпірту. ұн қоспасын сүт қоспасын қосып, жақсылап араластырыңыз - қоспасы тым аз болуы мүмкін. Сметалық - 30 минут (дайындау үшін 10 минут, жұмыс істеу үшін 20 минут)
    Құрамы
    • ½ C әмбебап ұн
    • ½ C бүкіл астық кондитерлік ұн
    • 1 C сүт
    • 1 шай қасық ваниль сығындысы
    • 1 жұмыртқа
    • 2 ас қасық рапс майы
    • 2 ас қасық қант, ақ
    • 1 ас қасық қоңыр қант
    • ¼ шай қасық даршын
    • ¼ шай қасық жұпар жаңғағы
    • ¼ шай қасық тұз
    • 2 шай қасық қопсытқыш ұнтақ
    • асқабақ майы 1 9oz құмыра (сіз тұтас банкісіне басталады, бәлкім, оны барлық пайдалануға болады, бірақ жай қауіпсіз болуы)
    • Үстін безендіруге арналған май және ұнтақ қант
    нұсқаулары
    1. орта жылу жабыспайтын Skillet алдын ала қыздырыңыз.
    2. Үлкен ыдысқа (Мен шүмектің бір пайдаланылады) ұн, қант, даршын, жұпар жаңғағы, тұз және қопсытқыш ұнтақты қосып көпірту.
    3. басқа ыдысқа, сүт, жұмыртқа, май және ваниль бірге көпірту.
    4. ұн қоспасын сүт қоспасын қосып, жақсылап араластырыңыз. қоспасы тым аз болуы тиіс.
    5. таяз үстіне әрбір құймақ қамыр ¼ C құйыңыз. Мен уақытта екі жасаймыз. Содан кейін құймақ үстіне шеңбер қимылмен асқабақ майды сығып. Мен ziplock сөмкесіне асқабақ майды қойып, сондықтан мен оны сығып мекен бұрышын кесіп. бір жақ 2-3 минут пісіріп.
    6. (Мен сияқты, немесе ел құмыраны) қатарлап алдында әрбір құймақ үстіне сары май жағыңыз.
    7. Жоғары әрбір ұнтақ қант стек, содан кейін үстіне тағы да бірқатар асқабақ май сығып.
  14. Карамель алма бәліш құймақ


    іркіт, алма соустар, кофе, сірне, су және жұмыртқа бірге көпіртіңіз. жеке ыдысқа, қалған (құрғақ) ингредиенттерді бірге көпірту. қоспасы алдымен өте liquidy болады, бірақ ол бұл қалың құрылымды айналады бастайды temperature- ұзағырақ ол бөлмеде отырады.
  15. Жеміс бар құймақ спораларын

    5 минут немесе ерітілген дейін - 4 9-дюймдік бәліш пластина және Тағамның 400 градус F. орны сары май қыздырып алыңыз. ұн, қант, тұз, жұмыртқа мен сүт араластырыңыз; тегіс дейін көпірту. үшін құймақ көреді жасауға рецепт тапсырды осы қамырды пайдаланыңыз. Сіз кристалдық жеміс оларды Жоғары болады.
    Құрамы
    • 1 тұтас жұмыртқа плюс 1 жұмыртқа ақ
    • ¼ тостаған әмбебап ұн
    • ¼ кесе сүт
    • 1 ас қасық пісіру мұнай
    • ¼ шай қасық тұз
    • 2 кесе жаңа піскен жемістер
    • Микротолқынды пешке салынған 2 ас қасық қызғылт сары мармелад,
    нұсқаулары
    1. Coat шағын бәліш пластиналар немесе пісіру спрей фольга тарт табалар
    2. Үлкен ыдысқа тегіс дейін жұмыртқа, ұн, сүт, май және тұз бірге көпірту
    3. Divide төрт Ыдыстардың ішіне кляр
    4. қоңыр және ісік дейін 400 дәрежесі пеште 25 минут Bake. шығармас бұрын пешті өшіріңіз жəне 5 минут пеште тұра берсін
    5. Бірден жылытылған мармелад бар жеміс және ұсақ жауын қасық, шағын сауыттары ішіне құймақ аударуға
    Ескертулер
    Liz осы дәмді болды, сіз кез келген сарғыш мармелад болмаса, сіз сондай-ақ жеміс алма шырыны қосуға болады ... дейді

    , қандай көңілді кешкі ас ... Дуг дейді
  16. Gingerbread Cinnamon Roll құймақ


    жай бірге дейін, ұн, қопсытқыш, тұз, сүт, жұмыртқа, май және бірге көпіртіңіз. қамырды дайындау үшін май, қоңыр қант және даршын қосыңыз. құймасы дайындау үшін: балқыған дейін шағын табаға жылы баяу отта қыздырып май.
    Құрамы: 
    Даршын Swirl:
    1/4 тостаған май (1/2 Stick)
    1/2 тостаған қоңыр қант
    1/2 ас қасық жер даршын
    1/4 шай қасық ұсақталған қалампыр
    1/4 шай қасық ұнтақталған мускат жаңғағы
    Кілегейлі ірімшік Обледенение:
    1/4 тостаған май (1/2 Stick)
    2 унция ірімшік
    3/4 тостаған ұнтақ қант, еленген
    1/2 шай қасық ваниль сығындысы
    1/4 шай қасық ұнтақталған даршын
    1/4 шай қасық ұнтақталған зімбір
    Құймақ:
    3/4 тостаған іркіт
    1/4 тостаған алма
    2 ас қасық қайнатылған кофе
    2 ас қасық қара сірне
    2 ас қасық су
    1 үлкен жұмыртқа
    1 1/4 кесе әмбебап ұн
    1/2 ас қасық қопсытқыш ұнтақ
    1/2 ас қасық жер даршын
    1/2 ас қасық жер зімбір
    1/4 шай қасық ас содасы
    1/4 шай қасық тұз
  17. Аралас Berry Пахта Pancake

     ыдысқа сода мен тұз пісіру, жұмыртқа және Пахта, ұн, қант, қопсытқыш қосыңыз. Жақсылап араластырып, аралас жидек себіңіз. 1 минут пісіріңіз көпіршіктер бетінде және құймақ пайда болғанша астында алтын болып табылады. Болжалды уақыт: 30 минут.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Жидектер Лимон рикотта Суфле құймақ

    ыдысқа ұн, қант және тұз көпіртіңіз. басқа ыдысқа жұмыртқаның сарысын (ақ бөлігін бөлек), рикотта, сары май, лимон шырыны, қабығын, және ваниль араластырыңыз. ол қатаң болып табылады дейін құймақ қамырды жасау үшін ұн қоспасын араластыру, содан кейін жұмыртқаның ағын көпірту. лимон қабығын өткізіп азғырылып емес, ол шын мәнінде, цитрусты хош иісі қосады.
    Құймақ мәдениетін шығып азық-түлік болып табылады.  Оларды барлық атауға мәдениеттер әр түрлі болуы тым көп нұсқалары бар.Солтүстік Америкада, ол классикалық таңғы тамақ. Ол ерекше жағдайларда немесе отбасымен немесе достарымен демалыс таңғы арналған. Бұл жайлылық азық-түлік болып табылады және қоса берілген естеліктер, әдетте бар. Менің отбасым үйеңкі шәрбаты және бекон немесе шұжық біздің сүйікті құймақ рецептер қабылдау көптеген жексенбі өткізді.Әрбір адам көреді және ұнатпаулар үшін оңай орналастырылуы мүмкін.Сүйікті құймақ қамыр толықтырулар ол Griddle қосылып тұрғанда құймақ үстінен жаңа піскен немесе мұздатылған жидектер, банан, ұнтақталған алма, жаңғақтар, мюсли, шоколад чипсы, немесе кептірілген жеміс жаңбырлатып сияқты қарапайым. Немесе жай ғана қарапайым, қарапайым және толық дәмді.   Опциялар шексіз дерлік!  Ол аш рты тамақтандырып күтіп жатқанда құймақ жасауға өте оқиға болуы мүмкін.

    Мен рецепт бірнеше арқылы келді  негізінен жұмыртқа белогы, бөлінген бұлғанған және fluffier құймақ қамыр бүктелген құймақ болды құймақ souffled болды. Олар әлі күнге дейін Griddle жасалды. Мен отбасылық сүйікті болып табылатын Нидерланды бала немесе pannekoeken сияқты үлкен құймақ (Мен бұл түрлі емлелерін көрген бұл дұрыс емес болса, онда осылайша мені кешіре) қабылдау идеясын ұнайды.Мен ойлап келген рецепт ауытқуы қабылдау көңілді көп болды. Мен неразорвавшихся ұрыс элементтерін бірнеше бірге кейбір шынымен жақсы нәтиже болды. Бұл менімен OK болып табылады. Мен жатырмын осы пісіру приключения барлық бөлігі болып табылады.
    Мен рикотта-лимон шынында қуаныштымын  нұсқасы және сіз келісесіз деп үміттенеміз. Ол жұмыртқа ағын шайқау қосымша қадам бар, тіпті өте оңай жасауға болады. Бұл сондай-ақ pannekoeken немесе Нидерланды сәби болуы мүмкін сияқты жеке субъектілері құймақ аз кастрюль жасалуы мүмкін. Жидектер міндетті емес, бірақ ұсынылады.Мұздатылған, жаңа піскен немесе қаражидек, құлпынай, қара бүлдірген және таңқурай жақсы жұмыс істейді. Жидек балама іздеп саған сол үшін, туралған жаңғақ орнына жидек жаңбырлатқыш дәмді болып табылады. Сіз табаға салыңыз және пісіру алдында, олардың үстінен turbinado (шикі қант) немесе қоңыр қант себіңіз кейін үстінен бірнеше жидек (немесе жаңғақ) себіңіз. Ұнтақ қант жарық жаңбырлатқыш және жеңіл үйеңкі шәрбаты немесе Lyles алтын сироп бірге ұсыныңыз.
    Құрамы
    • барлық мақсаты ұн ¾ тостаған (75 г)
    • қант ⅓ тостаған (63 г)
    • ½ шай қасық тұз
    • 4 жұмыртқа бөлінген
    • тұздалмаған сары май 4 ас қасық (2 табаға арналған балқытылған және 2)
    • рикоттой, толық немесе ішінара майсыздандырылған туралы ⅔ тостаған (165 г)
    • лимон шырыны ¼ тостаған (60 мл)
    • лимон жұмсағын
    • ваниль ½ шай қасық
    • жаңа піскен және мұздатылған жидектер ¼ тостаған (42 г)
    • үстінен Жаңбырлатып үшін Turbinado немесе шикі қант
    • жеңіл шаң үшін кондитерлер қант
    • Жеңіл үйеңкі шәрбаты немесе Лайл алтын шәрбаты
    нұсқаулары
    1. 375 градусқа дейін жылыту пеш және 10-дюймдік темір Skillet немесе соте табаны алдын ала қыздырыңыз.
    2. ыдысқа ұн, қант және тұз араластырыңыз.
    3. үлкен ыдысқа жұмыртқа сарысын, құрғатылған рикотта, сары май, лимон шырыны, жұмсағын ваниль араластырыңыз да, жақсылап араластырыңыз.
    4. араластырғыш шараға бөлінген жұмыртқаның орналастырыңыз және қатаң шыңдары көпірту.
    5. ылғалды қоспаға ұн қоспасын қосу және жақсы біріктіреді. жұмыртқа белогы шағын қомақты мерзім қосу және қамыр жеңілдету үшін араластырыңыз. жұмыртқаның қалған қосу және аралас дейін күрекшемен араластырыңыз.
    6. пештен табаны алыңыз және оны май 2 ас қасық қойды. Кезде сары май, қамыр қосу жоғарғы жағындағы бірнеше жидек себіңіз және turbinado қант қасық немесе 2 туралы туралы себіңіз еріген. Пешке табаны қайта келу. 20-дан 25 минут пісіре береді. құймақ пухлые және жеңіл-желпі үстіне қызарып кезде ол дайын.
    7. кондитерлер қант жеңіл су бүрку бірге ұсыныңыз және таңдау сироп бар қызмет етеді.
    8. Тамашалаңыз!
  19. Тәтті бекон Cinnamon құймақ


    Ыдысқа, ұн, қопсытқыш, тұз, қант және даршын біріктіреді. Бір Griddle табасын немесе орташа отта Skillet қыздырыңыз. Егер Үстін безендіруге арналған бір ас қасық сақтай отырып, туралған бекон қосыңыз. осы болжамды уақыты ғана 30 минут.

    Chocolate Chip және Тәтті Бэкон құймақ

    • Құрамы:
    • 2 кесе әмбебап ұн
    • 1 ас қасық қант
    • қопсытқыш ұнтақ 2 шай қасық
    • 1 шай қасық ас содасы
    • 1/2 шай қасық тұз
    • 1/4 шай қасық даршын
    • сондай-ақ ұрып-соғып, 2 жұмыртқа,
    • 2 кесе іркіт
    • 2 ас қасық еріген сары май
    • 2 унция жартылай тәтті шоколад фишкалар
    • Өсімдік майы
    • Тәтті Бэкон үшін:
    • 3 тілім Беконды кесінді қалыңдығы
    • 2 ас қасық қоңыр қант
    • 1/2 шай қасық даршын
    Дайындау:
    , Тәтті Бэкон жасауға 350 ° F дейін жылыту пеш және фольгамен парағында пісіру желісі. Ластық тұрмайтын спрей жоғарғы және пальто оны туралы торды орнатыңыз.
    торға бекон жатып және қоңыр қант және даршын жомарт себіңіз.Bake (қалыңдығына байланысты), балғын және карамельденген, 16-дан 20 минут дейін. бортында кесуге беруге, содан кейін толық суытыңыз, пештен алып тастаңыз және өте кішкентай тілімдерге кесу керек.
    Пешті өшіріп, оның шамамен 200 ° F дейін суытып алыңыз.
    құймақ жасау үшін, араластырғыш шараға ұн, қант, қопсытқыш, соду, тұз және даршын біріктіреді.
    жеке ыдысқа, жұмыртқа, Пахта және еріген сары май бірге көпірту.ғана аралас дейін құрғақ және дымқыл араластырып ингредиенттер қосу. шоколад фишкалар мен қантқа матырылған бекон араластырыңыз.
    өсімдік майымен пальто оны жеңіл, орта, жоғары отта ластық тұрмайтын Griddle қыздырып және қағаз сүлгіні пайдаланып.
    ыстық Griddle үстіне, бір уақытта қамыр, 2 3 ас қасық ожаудың және шағын көпіршіктер үстіне пайда болғанша пісіріңіз. бір жақ - 3 минутқа басқа жағы алтын қоңыр, шамамен 2 дейін қайталау және пісіру.
    барлық қамырды әр партиядан арасындағы табаны майлау, пайдаланылады дейін партиялардың жұмыс істеу. Егер сіз жұмыс пештің жылы дайын құймақ ұстаңыз.
    ұнтақ қант бар май және үйеңкі шәрбаты ПЭТ, шаң немесе бірге ұсыныңыз.
  20. Жаңғағы майы Nutella бар Chocolate Chip Крендель құймақ


    Жарық және пушистый дейін бірге ұн, сода, май, жұмыртқа ваниль, жержаңғақ майы, қант және ысқылаңыз. Ыдысқа, қант, май және тұзбен жұмыртқа ұрып-соғып; сондай-ақ аралас дейін. Ұн, қопсытқыш 1/2 C сүт қосыңыз. Nutella осы бала достық рецепт кілті болып табылады. 1 жұмыртқа
    3 TBS қант
    2 TBS рапс майы
    1/4 шай қасық тұз
    2 C ұн
    3 шай қасық қопсытқыш ұнтақ
    1 / 2- 3/4 C сүт
    1/2 C жартылай тәтті шоколад фишкалар
    Шағын бит бөлінеді 1/3 C Крендель тұзбен,
    Тұздығына арналған:
    1/4 C кремді жержаңғақ майы
    2 TBS Nutella
    Med баяу отта қыздырып Griddle Таба.
    Ыдысқа, қант, май және тұзбен жұмыртқа ұрып-соғып; сондай-ақ аралас дейін. ұн, қопсытқыш 1/2 C сүт қосыңыз. тым қалың болса, барлық кесек шығуға тырысып және одан да көп сүт қосып, жақсылап араластырыңыз. шоколад фишкалар және Крендель араластырыңыз.
    Пісіру спрей Griddle табаны Спрей немесе рапс майына батырылған қағаз сүлгімен ысқылаңыз. қамыр ladlefuls құйыңыз және көпіршіктер бетінде қалыптастыру басталады және жиектері орнату бастайды болғанша пісіріңіз; 3-4 минут. Flip және 3 минут көп пісіріңіз; қызарғанша.
    құймақ 30-40 минут микротолқынды пеште, шағын ыдысқа, жылу жержаңғақ майы пісірген отырғанда. Nutella қосу және тегіс дейін араластырыңыз. ыстық пісірілген құймақ астам ұсақ жауын.
  21. Ғажайып Kid Friendly құймақ


    орта ыдысқа, барлық құрғақ ингредиенттер біріктіру, содан кейін сүт, жұмыртқа және еріген сары сияқты дымқыл ингредиенттерді қосу. Егер сіз келсе брызгает немесе chocochips сияқты сәндік ингредиенттерді қосу ақ көпіртіңіз. тедди аю сияқты мультфильм қайраткерлері ұқсауы немесе жай ғана шоколад соусын пайдаланып оларға сүйкімді жүзін аударту үшін осы дәмді құймақ жеткізіңіз.
  22. Snickerdoodle құймақ

    Бұл бір көз жеңімпазы болып табылады. ұн, қопсытқыш, қоңыр қант, даршын, және тұз араластырыңыз. қыздырыңыз да алтын brown- көпіршіктер жоғарғы бетінде пайда басталады күтіңіз. оларды дереу ұсыныңыз.
  23. Oreo Cookie құймақ


    рецепт бойынша крем толтыру жеткізіңіз. шетке ұстаңыз. Сонымен қатар, орта жоғары жылу үлкен ауыр Skillet қыздыру; ковш 1 ас қасық пайдаланып, ыстық таяз ішіне кляр. Әр құймақ кляр. көпіршіктердің дейін пісіріңіз, содан кейін қоңыр басқа жағынан қосу, шыңдарға қалыптастырады. oreos еске ақ крем толтыру пайдаланып құймақ Сандвич.
  24. Сүт және жұмыртқа Recipe жоқ Pancake


    Бұл бір таза Vegan, сүт және жұмыртқа тегін тегін. араластырғыш шараға құрғақ ингредиенттерді бірге көпірту және дымқыл ингредиенттермен біріктіру көпірту. ыстық табаға қамырды құйыңыз. қажет болған жағдайда, біркелкі таратуға қамырды көмектесу үшін табаны Кеңес.
  25. Chobani құймақ


    жұмыртқа, Chobani және сүт бірге көпіртіңіз. орташа отта ластық тұрмайтын Skillet қыздырыңыз. Кук дейін жиектер жиынтығы және бұдырлы, бетіндегі шамамен 2 минут пайда болады.
  26. Шоколад ірімшік құймақ


    бірге сүзбе, сүт, жұмыртқа, ванильді, ұн, нан пісіру, какао ұнтағы араластырыңыз; тегіс, содан кейін ыстық табаға құйып, орташа отта дейін қамырды араластырыңыз.
    Мен демалыс жақсы көремін.
    Ал менің ойымша, сіз ойлап жатқан не білеміз. « Рух. Біз барлық жасаймыз. «
    Бірақ мен демалыс үшін қосымша махаббат бар, және ол құймақ деп аталады. Мен білемін, Мен бұрын осы талқыға салдыңыздар, білемін, бірақ мен саған ең сол кезде айналасында болған жоқ, сондықтан маған тағы да мәлімдейміз берсін сезімі бар.
    Мен жұмыста менің компьютерді бастау ретінде менің әлемде тынысымен таңғы сағат өткенде туралы дәнді және сүт ыдысқа кейін, кофе үлкен кубогына тұрады. Ал жағдайда сізге кез келген маған түсіндіріп өтейін, астық тостағанның кез келген ғанибет деп ойлады.
    Мен ыдысты айтады кезде, Мен шын мәнінде тостағанды ​​білдіреді. менің компанияның АҚШ ішуге күтеді қорқынышты аз Styrofoam кубоктармен сияқты. Ал Мен күн сайын таңертең өте көп дұрыс дәлелденген менің дәнді туралы теориясын бар. Бұл сияқты жүріп: негізінен әлемдік қандай да бір менің дәнді астам сүт құйып, және кенеттен менің телефон шырылдаса, бұл нақты екінші біледі. Ал Мен қайтадан, аталған кесе менің телефон сақиналарын өзгерту айқындық соңғы бит құтқару үшін үмітпен телефон өшіру адамды алуға басқару сияқты. менің шыныаяқ астық бар Сырым беспорядок толық дейін және ол өте көп, бұл сияқты жанады.
    Және менің достарым деп, таңғы ас. жұмыс күндері туралы.
    Мен демалыс үшін қосымша аз махаббат бар себебі де сол. Шынымды айтсам, ол әрқашан құймақ емес. Кейде Кейде сұлы туралы талғамды Пішіннің омлет ғой. Ал жиі құймақ ғой. Ал орай, ол балмұздақ ғой. Өзіңіз емес.
    Бірақ тарта. біз, артқы құймақ алуға тиіс берсін?
    Мен соңғы уақытта құймақ түрлі нұсқаларымен тәжірибе келеміз, және бұл бір менің сүйікті бірі болып табылады. Ол сау және ол шоколад бар, менің айтарым көп қажет?
    Құрамы
    • 1½ CUPS майсыз сүзбе
    • 1 кесе сүт
    • 2 жұмыртқа
    • 1 шай қасық ваниль сығындысы
    • ¾ тостаған (ақ) бүкіл бидай ұны
    • 1 шай қасық қопсытқыш ұнтақ
    • ¼ тостаған какао ұнтағы
    • 16 splenda пакеттері немесе ⅔ тостаған қант немесе қант алмастырғыш
    • шоколад фишкалар, қосымша (Мен қант еркін пайдаланылады)
    нұсқаулары
    1. орта араластырғыш шараға бірге сүзбе, сүт, жұмыртқа және ваниль араластырыңыз. аралас дейін араластырыңыз.
    2. ұн, пісіру, какао ұнтағы және splenda қосу және толық біріктірілген дейін араластырыңыз.
    3. орташа отта таба қыздырыңыз. Пам немесе жабыспайтын пісіру спрей Спрей.
    4. ыстық табаға үстіне қасық heaping жылы қамырды құйыңыз. жоғарғы дейін Фрай орнату, содан кейін оны аударыңыз арқылы пісірілген дейін оны қуырып пайда болады. Ол жеңіл-желпі екі жағынан сыртқы жағында Қызартып қуыруға тиіс.
    5. Егер сіз қосымша күтім қажет болса, жай ғана оларды төңкере бұрын шоколад фишкалар оларды себіңіз.
    6. үйеңкі шәрбаты, жидек тұздығы (бұл менің бір күндік жариялауға керек а рецепт) немесе тіпті шоколад соусы бар, ыстық ұсыныңыз!
    7. Тамашалаңыз!
  27. Ірімшік құймақ


    Ірімшік құймақ дайындық уақыты шамамен 15 минут. үлкен ыдысқа ұн, май, жұмыртқа және араластырыңыз. жеке ыдысқа бірге жұмыртқа, сүзбе, сүт және май көпірту. ғана аралас дейін жұмыртқа қоспасына және көпірту үшін ұн қоспасын қосу.
  28. Бэкон және ірімшік құймақ


    Бэкон және ірімшік! Бұл қуаныш суару аузынан болып табылады. сүт, жұмыртқа, және еріген сары май бірге көпіртіңіз. орта және жоғары отта ірімшік және Бекон араластырыңыз. майымен жеңіл пальто оны.
    Бұл жақсы кепілі болып табылады. қарапайым тамақ дайындауға арналған, бекон және үгітілген Чеддер ірімшігі биттерді, сондай-ақ, біздің Пахта Масленица Mix немесе Country Бидай Масленица араластырыңыз қосылады болуы мүмкін. бірге біздің нақты үйеңкі шәрбаты тәтті Бекон биттер нәзік тұзды дәмі, үлкен дәм құймақ етеді.
    Құрамы
    бекон 6 жолақтар, кесектерге қуырылған және күлі көкке ұшты
    1/3 тостаған бүкіл бидай ұны
    1 тостаған әмбебап ұн
    қопсытқыш ұнтақ 2 шай қасық
    қант түйіршіктелген 2 шай қасық
    1/4 шай қасық тұз
    1 1/4 тостаған сүт
    1 үлкен жұмыртқа
    3 ас қасық сары май, балқытылған
    3/4 тостаған үгітілген Чеддер ірімшігі
    бағыттар
    1. үлкен ыдысқа ұн, қопсытқыш, қант, тұз аралас. шанышқымен араластырыңыз.
    2. басқа ыдысқа, сүт, жұмыртқа, және еріген сары май бірге көпірту.ірімшік және Бекон араластырыңыз. ғана аралас дейін ұн қоспасы және араластырып ішіне сүт және ірімшік қоспасы құйыңыз. (Кейбір ісіктер қалады.)
    3. орта және жоғары отта табасын немесе Griddle қыздырыңыз.майымен жеңіл пальто оны. Griddle ыстық болғанда, тіпті ортада Griddle орнатыңыз қамырды құйыңыз. Кук көпіршіктер түрінде дейін және қамыр бұзуға бастайды. дайын болғанша қайталау және пісіру.
  29. Хам және ірімшік құймақ


    ұн, тұз, қопсытқыш, сүт, Пахта, және жұмыртқа араластырыңыз. шағын сары майды табада ерітіңіз, содан кейін ұн көпірту және ешқандай ісіктер бар дейін Eggbeater немесе көпірту бар жақсылап араластырыңыз. Сіз сондай-ақ олар ұстап, тоңазытқышта сақтауға болады қалдықтары.
    иНГРЕДИЕНТТЕР:
    • 2 кесе ұн
    • 1/2 шай қасық тұз
    • 2 шай қасық қопсытқыш ұнтақ
    • 1 кесе сүт
    • 1 тостаған іркіт
    • 1 жұмыртқа
    • шамамен 1 тостаған туралған ветчина
    • шамамен 1 1/2 кесе (I чеддер көреді, бірақ сіз кез келген түрі ұнайды пайдалануға болады) ірімшік ұсақталған
    • Табада сары май
    әдістері:
    •  ұн, тұз, және қопсытқыш ұнтақты қосып араластырыңыз.
    • сүт, Пахта, және жұмыртқа қосу және ешқандай ісіктер бар дейін Eggbeater немесе көпірту бар жақсылап араластырыңыз.
    • 30-60 минут тоңазытқышқа қалған жабыңыз және мүмкіндік береді.
    • құймақ, бір ластық тұрмайтын жылы 1/2 Tblsp сарымай немесе орташа жоғары отта шойын табаға туралы жылуды жасау үшін.
    • туралы 1/3 тостаған қамырды қосу және шеңбер жасауға ожауды немесе қасықпен тегістейді.
    • ветчина және 1/4 тостаған ұсақталған ірімшік бірнеше Tblsp себіңіз.
    • (Жоғарыда көрсетілгендей). Біраз ұсақ жауын көп үстінен кляр
    • қамырды ірі көпіршіктері қалыптастырады кезде, құймақ аударыңыз.
    • арқылы пісірілген кезде, пластиналар үшін алып тастаңыз. Егер сіз қалған құймақ жасауға, ал фольгамен кестесінде 200 дәрежесі пеш немесе шатырға жылы ұстаңыз.
    • әрбір құймақ немесе кез келген басқа құймағы үшін қосымша май пайдаланыңыз.
    • май және сироп ыстық ұсыныңыз.
  30. Сквош, ешкі сүтінен жасалған ірімшік және гүлшетен Pancake


    ол тегіс дейін бірге барлық қажетті ингредиент шайқаңыз. Тоңазытқышта рецепт көрсетілген қамырды. тоңазытқыш қамырды шығарып, ешкі сүтінен жасалған ірімшік және сквош қосыңыз. барлығын бірге араластырыңыз. жабыспайтын табаға аздап май қыздырыңыз. Содан кейін, партияларда, алтын қоңыр дейін қуырып құймағы бір қамыр бір ladleful қосыңыз.

    Қандай-да жүріп ...

    1 кубогы Plain Ұн (клейковина немесе қарақұмық ұн)
    2 шай қасық қопсытқыш
    1 кесе сүт (сүт тегін немесе соя / бадам сүті)
    1 Органикалық жұмыртқа (тегін жұмыртқа жүзеге қалдырыңыз)
    қосымша 2 Tablspoons Балқытылған тұздалмаған сары майға + Қуыруға арналған (алмастыра ) қуыруға арналған сүт еркін және зәйтүн майы үшін кокос майы
    1/2 қуырылған Жаңғақ сквош пюре (Біз қамыр үшін 1 кесе қажет)
    3 ас қасық Қозы ірімшік (сүт тегін жүзеге қалдырыңыз)
    Шағын Sprig балғын розмарин майдалап туралған

    оны қалай жасауға болады ...

    1. Сіз таңдаған ұн және қопсытқыш ұнтақты шараға елеңіз.
    2. жеке тостаған қоспасына бірге сүт, жұмыртқа, тұздалмаған еріген сары май. Егер сіз сүт / Жұмыртқа болса немесе еркін Сіз таңдаған сүт және ерітілген кокос май араластырыңыз.
    3. жақсы сіздің ұн және баяу, ол толығымен аралас дейін сіздің сұйық қоспасы көпірту жеткізіңіз. бөліңдер.
    4. Егер қамырды ішіне Жаңғақ сквош езбесі 1 кесе бүктеп, содан кейін сіздің ешкі ірімшік адиантум және сіздің розмарин қосыңыз.
    5. Орташа отта қуыру табасын үлкен қыздырыңыз. құймақ әрбір партиясын үшін біз тұздалмаған сары майға немесе зәйтүн майын шамамен 1 шай қасық балқып келеді.
    6. табаға қамыр 2-3 ас қасық құйыңыз. Кук сіз көпіршіктері (шамамен 1-2 минут) қалыптастыру көрінгенше. аударыңыз және басқа жағын пісіру.
    7. жылы ұсыныңыз немесе тым суық жеуге болады
31.  Құлпынай-Апельсин тұздыққа шайқалған рикотта құймақ 



Бұл ылғалды рикотта құймақ жұмыртқаның шайқалған ағы қосу және жаңадан үгітілген сарғыш дәмі нәзік құрылымды және нәзік қызғылт сары дәмі арқасында бар. олар арнайы оқиға таңғы немесе кеш ас кербез таңдау жасауға дәмді, балғын құлпынай-Апельсин тұздыққа асты.

Құлпынай-Orange тұздыққа пушистый рикотта құймақ

  • Құрамы:
  • 15 унция рикотта ірімшік
  • 3/4 тостаған ұн
  • 1/2 шай қасық қопсытқыш ұнтақ
  • 2 ас қасық қант
  • 1/8 шай қасық тұз
  • 2 ас қасық сүт тұтас
  • 3 жұмыртқа, бөлінген
  • 1/2 шай қасық ваниль
  • 1 апельсин жұмсағын
  • Құлпынай-Orange тұздығына арналған:
  • туралған 2 кесе құлпынай,
  • 2 шай қасық қант
  • 1 ас қасық лимон шырыны
  • 1/4 тостаған жаңадан сығылған апельсин шырыны
  • 2 ас қасық су
  • 2 шай қасық жүгері крахмалы
Дайындау:
ағызып кез келген артық сұйықтықты мүмкіндік беру үшін, кем дегенде 1 сағат ыдысқа астам сито орны рикотта.
шағын Табаға құлпынай, қант, лимон шырыны және апельсин шырынын орналастыру арқылы тұздығын дайындаңыз. орта және жоғары отта қайнатып әкел. шағын ыдысқа, су мен жүгері крахмалы бірге көпірту және Қайнату құлпынай қоспаға қосыңыз.
қоспа шәрбат сияқты консистенциясы қоюланып дейін пісіруді жалғастырыңыз. Ыдысқа көшу және салқындату үшін жағына орнатыңыз.
ыдысқа ұн, қопсытқыш, қант, тұз аралас. жеке ыдысқа, тегіс дейін рикотта, сүт, жұмыртқаның сарысы, ваниль және қызғылт сары қабығын біріктіреді.
жеке ыдысқа, қатты жарық және пушистый, бірақ дейін жоғары жылдамдықпен миксерлер Жұмыртқаның ағын шайқаңыз. құрғақ ингредиенттер үшін рикотта-сүт қоспасын қосу және аралас дейін ғана араластырыңыз. балансында бүктеп ақырын, содан кейін-ақ аралас дейін жұмыртқа белогы туралы жартысында көпіртіңіз.
Мұнай орта жоғары отта Griddle және жылу. Әр құймақ Griddle үстіне қамыр шамамен 3 ас қасық құйыңыз. көпіршіктердің дейін Кук пайда және екінші жағында пісірген аяқтау аударыңыз, содан кейін жиектері мен құймақ бетіндегі бұзуға бастайды.
парағында пісіру көшу және сіз қалған құймақ дайындауға, ал 200 ° F пештің жылы ұстаңыз. Құлпынай-Orange тұздыққа асты ұсыныңыз.
шамамен 1 ондаған құймақ етеді

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...