Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 सबैभन्दा स्वादिष्ट पैनकेक व्यञ्जनहरु


 एक पैनकेक समतल केक, अक्सर पातलो, र राउन्ड, एक स्टार्च आधारित कुटपिट पनि अन्डा, दूध र घिउ हुनसक्छ देखि तयार छ। यो अक्सर तेल वा घिउ संग, यस्तो रोटी पकाने को तवा वा कराइ रूपमा तातो सतह मा पकाएको छ। पैनकेक व्यञ्जनहरु भिन्न, तर सबै पीठो, अन्डा र दूध नै आधारभूत सामाग्री छ।
तपाईं नास्ता लागि तिनीहरूलाई सेवा गरिरहेका छन् कि, एक हार्दिक ब्रन्च वा खाने, तपाईं बस छैन पेनकेक्स गलत जान सक्नुहुन्छ! सिरप तिनीहरूलाई सादा सेवा वा फल, चकलेट चिप्स वा फिटेको तिनीहरूलाई अप पोशाक र तपाईं एक र deliciously भर्नु भोजन छ।
त्यहाँ एक अमेरिकी मानिस कसरी खाना पकाउन थाहा हुनुपर्छ केही कुराहरू छन्, र प्यानकेकहरू तिनीहरूलाई को एक हो। सुसमाचार तिनीहरूले सजिलो हुनुहुन्छ छ। यहाँ आफ्नो जीवन सुपर खुशीयाली जो 30 पैनकेक व्यञ्जनहरु छन्।
  1. स्याउ पेनकेक्स


    यो सबै लिन्छ 10 मिनेट बनाउनु हो। तयारी। अन्डा मिश्रण, घिउ, अन्डा, दूध, चीनी, नुन स्याउ संयोजन। छुट्टै कचौरा मा पीठो, बेकिंग पाउडर, दालचिनी र चीनी सँगै चाल्नु। यो मिश्रित नहुँदासम्म, स्याउ मिश्रण मा पीठो मिश्रण हलचल। कम गर्मी मा frying गरेर खाना पकाउन।यो तयार! 
    • सामाग्री
    • पोषण
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • विधि
    1. चरण 1
      एक कचौरा मा संयोजन पीठो, चीनी र दालचिनी। अन्डा र दूध थप्नुहोस्। सम्म चिल्लो Whisk। स्याउ मा हलचल।
    2. चरण 2
      कम गर्मी को माथि एक गैर-छडी कराइ गर्मी। तेल स्प्रे। पैन मा स्याउ मिश्रण को 1/4 कप पोख्नुहोस्। बिस्तारै 10cm राउन्ड गर्न एक चम्चा पछाडि बाहिर फैलियो। कुक प्यानकेकहरू, समूहहरु मा, 2 मिनेट वा बुलबुले सम्म सतह देखिन्छ। पालो। 1 2 मिनेट वा मार्फत पकाएको सम्म कुक।
    3. चरण 3
      kiwifruit र दही स्थिर संग सेवा गर्छन्।
  2. घर पैनकेक मिक्स


    यदि आवश्यक र नुन स्वाद पीठो, बेकिंग पाउडर, चीनी, घिउ मिश्रण। तर तपाईं आफ्नो प्यानकेकहरू बनाउन इच्छा, diced स्याउ, वा केले को बिट - तपाईं माथि पैनकेक कुटपिट गर्न केही फल थप्न सक्नुहुन्छ। ती सबै राम्रो मिश्रण, त्यसपछि एक तातो रोटी पकाने को तवा मा तलना।
  3. घर ब्लूबेरी सिरप र पेनकेक्स

     यो एक लागि अनुमानित समय सिर्फ 15 मिनेट छ।
    राम्रो आधार सामाग्री मिश्रण - सम्म जामुन अलिकति नरम प्राप्त र मिश्रण सिरप हुन्छ, चीनी भंग गर्न जगाएर, र अलिकति दबाउन पैन छेउमा विरुद्ध जामुन थिचेर। एउटा सानो हत्येदार बरतन मा सामाग्री राख्न र राम्रो हलचल। 
    एक किसिमको ऐसेलु स्वाद र कागति को सङ्केत को फट यो सिरप सिद्ध छ। पेनकेक्स वा आइसक्रीम मा ठूलो। बाट PocketChangeGourmet.com नुस्खा
    सेवा: 3 कप
    सामाग्री
    • 2½ कप ब्लूबेरी, ताजा वा स्थिर
    • 2 कप पानी
    • 1 कप चीनी
    • बारेमा 1½ चमचा - रस को 1 मेयेर लेमन
    • कागति बोक्रा को 1 ईन्च स्लाइस (एक तरकारी peeler प्रयोग)
    निर्देश
    1. एक हत्येदार बरतन मा, पानी को साढे कप संग ब्लूबेरी संयोजन
    2. एक आलु masher संग जामुन तोड र एक simmer गर्न ल्याउन
    3. 15 मिनेट को लागि कम गर्मी को माथि Simmer
    4. , को ठोस मा हार्ड थिचेर एक heatproof नाप्ने कप मा रस तनाव, को ठोस छोड्न।
    5. को हत्येदार बरतन बाहिर कुल्ला, चीनी, कागति बोक्रा र पानी बाँकी 1½ कप थप्न, चीनी भंग गर्न जगाएर, एक फोडा गर्न ल्याउन।
    6. मध्यम गर्मी मा सिरप जोश यो एक क्यान्डी थर्मामीटर मा 225 °, लगभग 20 मिनेट eaches सम्म
    7. 1 मिनेट को लागि उच्च गर्मी एक किसिमको ऐसेलु रस र कागतीको रस र जोश थप्नुहोस्।
    8. त्यसपछि कागति zest छोड्न पनि सिरप सुन्दर गरौं।
    9. सफा ग्लास बोतल वा जार मा सिरप पोख्नुहोस्।
    10. अप गर्न 6 महिनाको लागि छाप र refrigerate।
    11. Homemade पेनकेक्स वा आइसक्रीम मा प्रयोग

  4. पुरानो जमानाको, Homemade पेनकेक्स


    यो एक तैयारी लागि मात्र 5 मिनेट आवश्यकता हो, तर खाना पकाउन 15 मिनेट थप आवश्यक छ।
    यो चिल्लो छ सम्म आटा छनौट। बेकिंग पाउडर, नुन र चिनी थप्नुहोस्। राम्रो आटा को केन्द्र मा एक बनाउन र दूध, अन्डा मा खन्याउन र घिउ पग्लियो; सबै राम्रो सँगै मिश्रण। सम्म दुवै पक्षलाई "खैरो" हो त कम गर्मी मा खाना पकाउन।
  5. दालचिनी रोल पेनकेक्स


    तपाईं ओवन मा मक्खन हीटिंग द्वारा सुरु गर्न सक्नुहुन्छ। को दालचिनी भर्ने पहिलो तयार - सँगै घिउ, ब्राउन सुगर र दालचिनी जगाएर। आटा, बेकिंग पाउडर र नुन सँगै Whisk। दूध, हल्कासित अन्डा र तेल मा हलचल। overmix छैन। (यो केही सानो गांठ बाँकी छ भने, यो ठीक छ)।

    सामाग्री

    को प्यानकेकहरू लागि :
    1 कप सबै-उद्देश्य पीठो
    2 चम्मच पाउडर पकाना
    1/2 चम्मच नुन
    1 कप दूध
    1 ठूलो अन्डा
    1 चम्मच वनस्पति तेल
    को दालचिनी भर्नका लागि :
    1/2 छडी unsalted घिउ, कोठा तापमान
    1/4 कप प्लस 2 चमचा ब्राउन सुगर
    1 1/2 चम्मच जमीन दालचिनी

    निर्देशनहरू

    1. को दालचिनी भर्ने बनाउन : एक मध्यम कचौरा मा, घिउ, ब्राउन सुगर, र दालचिनी सँगै हलचल। एक QUART आकारको भारी जिप baggie मा भरने Scoop, र अलग यसलाई सेट गर्नुहोस्।
    2. को प्यानकेकहरू बनाउन , एक मध्यम कचौरा मा पीठो, बेकिंग पाउडर, र नुन सँगै whisk:। , को कुटपिट moistened छ बस सम्म दूध, अन्डा, र तेल मा Whisk।
    3. मध्यम गर्मी मा एक ठूलो, nonstick Skillet गर्मी र nonstick स्प्रे यसलाई स्प्रे। पैन गर्न कुटपिट थप्नका लागि एउटा आइसक्रिम scoop प्रयोग गर्नुहोस्। एक सर्कल, व्यास 4 इन्च मा कुटपिट फैलाउन गर्न scoop वा कप तल प्रयोग गर्नुहोस्। मध्यम कम गर्न गर्मी कम। दालचिनी भरने को आफ्नो baggie को कुना समकोण, र खुला कुना मा भरने squeeze। जब आफ्नो पैनकेक बुलबुले गठन गर्न थाल्छ, भरने थप्न। को पैनकेक केन्द्र मा शुरू, तपाईं नियमित दालचिनी रोल मा देख्न जस्तै एक घुमाउरो मा पैनकेक कुटपिट माथि भर्ने squeeze। को पैनकेक 2 3 मिनेट कुक, वा सम्म बुलबुले को पैनकेक माथि popping सुरु र यसलाई तल मा सुनको खैरो छ। पातलो, व्यापक धातु को पैनकेक तल स्पाटुला स्लाइड, र बिस्तारै तर चाँडै यो भन्दा बढी फ्लिप गर्नुहोस्। अन्य पक्ष साथै सुनको नभएसम्म, एक अतिरिक्त 2 3 मिनेट कुक। तपाईं एक प्लेट मा पैनकेक पल्टाउन गर्दा, तपाईंले दालचिनी भर्ने दालचिनी एक ज्वालामुखीको मुख-घुमाउरो सिर्जना गरेको देख्न हुनेछ। एक कागज तौलिया संग पैन नामेट, र बाँकी पैनकेक कुटपिट र दालचिनी भर्ने संग दोहोर्याउनुहोस्। आवश्यक छ यदि ग्लेज, छोटकरीमा Rewarm।ग्लेज एक झरी संग topped प्यानकेकहरू सेवा गर्छन्।
  6. रातो मखमल प्यानकेकहरू


    पीठो, बेकिंग सोडा, धुलो चिनी, नुन, मक्खन, unsweetened कोका, granulated चीनी, 2 चमचा रातो तरल खाना रंग, अन्डा र पाक पाउडर को मापन सँगै Whisk। एक पाक पानामा एक तह मा ठाँउ र ओवन अप 30 मिनेट को लागि, 200 ° मा Bake।
  7. स्ट्रबेरी छर्कनु प्यानकेकहरू


    दूध, अन्डा, पीठो, बेकिंग पाउडर, बेकिंग सोडा, र वेनिला निकाल्ने मिश्रण। एक आटा मिश्रण मा राम्रो बनाउन र दूध मिश्रण र पग्लियो घिउ मा पोख्नुहोस्। त्यसपछि खन्याउन र मध्यम-कम गर्मी मा रोटी पकाने को तवा मा खाना पकाउन।
    स्ट्रबेरी छिडकना Funfetti पेनकेक्स
    1 साढे कप बोसो-मुक्त मक्खन
    1 अन्डा
    1 Tbsp। घिउ, पग्लियो
    1 साढे कप सबै-उद्देश्य आटा
    2 Tbsp। धुलाइएको चिनी
    1 चम्मच। पाक पाउडर
    1/2 चम्मच। कोषेर नुन
    5 6 स्ट्रबेरी, कटा
    इन्द्रेणी sprinkles (धेरै तपाईं चाहनुहुन्छ रूपमा)
    1  मिक्स सँगै मक्खन, अन्डा र एउटा सानो कचौरा र छुट्याइएको घिउ। छुट्टै कचौरा मा, पीठो, चीनी, बेकिंग पाउडर र नुन मिश्रण।
    2  आफ्नो पीठो मिश्रण मा एक सानो प्वाल बनाउन वा राम्रो र मक्खन मिश्रण मा पोख्नुहोस्।सबै संयुक्त सम्म राम्रो मिश्रण।
    3  कम गर्मी मध्यम माथि पैन गर्मी र खाना पकाउने स्प्रे यसलाई स्प्रे। यो तातो भएपछि, पैन मा कुटपिट को 1/2 कप scoop। (कम कुटपिट पोख्नुहोस् यदि तपाईं मिनी प्यानकेकहरू गर्दै छन्।)
    4 । बित्तिकै कुटपिट पैन छ रूपमा, चाँडै प्रत्येक पैनकेक मा 3 4 स्ट्रबेरी (कटा) थप्न र हल्कासित प्रत्येक एक कुटपिट मा थिच्नुहोस्। सानो पैनकेक लागि, 1 2 स्ट्रबेरी प्रयोग गर्नुहोस्।तपाईं चाहनुहुन्छ रूपमा त्यसपछि धेरै sprinkles थप्न।
    5  को पैनकेक लागि लगभग 2 मिनेट (वा सुनको खैरो सम्म) flipping अघि पकाउन गरौं।अर्को 1 2 मिनेट अन्य पक्ष कुक।
    टिप्पणी: केट कुदाल सेट प्रयोग गरेर भने, मिश्रण मा घनघोर अघि प्रत्येक मोल्ड स्प्रे। को पैनकेक पकाएको छ सुनिश्चित गर्न र यसको आकार छैन गुमाउनु हुनेछ, केहि सेकेन्ड को लागि एक ढक्कन संग मोल्ड समेटेको छ। किनाराको पुल गर्न मोल्ड टाढा सुरु गर्दा, पैनकेक पल्टाउन तयार छ। तपाईं मोल्ड बाहिर यो पप र यसलाई पल्टाउनु वा सँगै पकड र यसलाई पल्टाउनु गर्न स्पाटुला प्रयोग गर्न सक्नुहुन्छ।
  8. बदाम बटर कप प्यानकेकहरू

    (स्वाद) पीठो, चीनी, बेकिंग पाउडर, बेकिंग सोडा, मक्खन, नुन को चिम्टी संग एक आटा बनाउन एक मध्यम आकार कचौरा प्रयोग, अन्डा र बदाम मक्खन। संयुक्त सम्म ड्राई सामाग्री मा गीला सामाग्री हलचल। पैन गर्मी। घिउ संग पैन कोट र खन्याउन बारेमा ⅓ प्रति पैनकेक कप कुटपिट प्रयोग, यसलाई कुटपिट। तल हल्कासित browned भएपछि, अन्य पक्ष गर्मी गर्न भन्दा फ्लिप गर्नुहोस्।
  9. बफेट पैनकेक Dippers

    कुक बेकन र छुट्टयाउँछन्। यसलाई मा कुटपिट खन्याउन पर्याप्त ठूलो एक बोतल मा कुटपिट मिश्रण (एक सस्तो पिकनिक केचप बोतल विचार)। 300 डिग्री गर्न पैन गर्मी। लामो गोलो आकार को बेकन भन्दा अलि धेरै समय र व्यापक र केन्द्र मा पकाएको बेकन को एक टुकडा ठाउँमा Squirt कुटपिट। हल्कासित को कुटपिट मा बेकन थिच्नुहोस्। यस कुटपिट फुटेर गर्न सुरु कुक सम्म त उल्ट्याउनु र अब केही मिनेट पकाउन। कुल अनुमानित मिनेट: 30 मिनेट।
  10. गाजर केक मिनी पेनकेक्स

    पीठो, बेकिंग पाउडर, दालचिनी, नुन र ब्राउन सुगर: सूखी सामाग्री सँगै मिश्रण। सूखी सामाग्री गर्न गाजर मिश्रण र तेल थप्न तर तिमी माथि-मिश्रण वा अरू, आफ्नो प्यानकेकहरू अप समतल र कठिन अन्त छैन हुनेछ निश्चित गर्नुहोस्।
  11. Sourdough पेनकेक्स


    एक कचौरा वा कप यसलाई मा सानो पानी छ कि गहुँको पीठो दुई चमचा राख्नु; मिश्रण (एक गैर संग मिश्रण - धातु वस्तु) त्यसपछि कवर - तर airtight छैन र कहाँ हावा मा मार्फत आउन सक्छ यो बाँकी छ, जस्तै खिडकी। को नुस्खा मा विस्तृत रूपमा चरण सही पालना गर्नुहोस्। , जाँच तेस्रो दिनमा मार्फत यसलाई "खट्टा" स्वाद भने - यो भयानक छ र stinks भने त्यो ठूलो छ ... यो बाहिर निकाल र फेरि काम सुरु!
  12. Smores पेनकेक्स


    पीठो, बेकिंग सोडा, canola तेल, मक्खन, नुन, चिनी, marshmallows, चकलेट चिप्स, र ग्राहम बिस्कुट crumbs सँगै मिश्रण। त्यसपछि यो कुटपिट preheated पैन मा पोख्नुहोस्।
  13. फर्सी मक्खन Topping संग फर्सी घुमाइ पेनकेक्स


    आटा, चिनी (खैरो र सेतो चिनी), दालचिनी, जायफल, नुन र पाक पाउडर सँगै Whisk। अर्को कचौरा मा, दूध, अन्डा, तेल र वेनिला सँगै whisk। आटा मिश्रण गर्न दूध मिश्रण थप्न र राम्रो मिश्रण - मिश्रण अलिकति lumpy हुन सक्छ। अनुमान - 30 मिनेट (तैयारी लागि 10 मिनेट, काम को लागि 20 मिनेट)
    सामाग्री
    • साढे सी सबै-उद्देश्य आटा
    • साढे सी सारा अन्न पेस्ट्रीको पीठो
    • 1 सी दूध
    • 1 चम्मच वेनिला निकाल्ने
    • 1 अन्डा
    • 2 Tbsp canola तेल
    • 2 Tbsp सेतो चिनी
    • 1 Tbsp ब्राउन सुगर
    • ¼ चम्मच दालचिनी
    • ¼ चम्मच जायफल
    • ¼ चम्मच नुन
    • 2 चम्मच बेकिंग पाउडर
    • चांद घिउ को 1 9oz जार (तपाईं शायद यो सबै छैन प्रयोग गर्नेछ तर बस सुरक्षित हुन, एक पुरा जार सुरु)
    • मक्खन र Topping लागि धुलो चिनी
    निर्देश
    1. मध्यम गर्मी गर्न एक गैर-छडी Skillet गरम।
    2. एक ठूलो कचौरा मा (म एक टोंटी एक प्रयोग) को flours, शर्करा, दालचिनी, जायफल, नुन र पाक पाउडर सँगै whisk।
    3. अर्को कचौरा मा, दूध, अन्डा, तेल र वेनिला सँगै whisk।
    4. आटा मिश्रण गर्न दूध मिश्रण थप्न र राम्रो मिश्रण। मिश्रण अलिकति lumpy हुनुपर्छ।
    5. को Skillet मा प्रत्येक पैनकेक लागि कुटपिट को ¼ सी पोख्नुहोस्। म एक समयमा दुई गर्छन्। त्यसपछि प्यानकेकहरू मा एक परिपत्र गति मा चांद घिउ squeeze। म एक ziplock झोला मा चांद घिउ हालेर त म यसलाई squeeze सक्छ कुना काटेर। प्रति पक्ष 2-3 मिनेट को लागि Bake।
    6. घिउ (वा देश Crock, म जस्तै) स्ट्याकिङ अघि प्रत्येक पैनकेक माथि फैलियो।
    7. धुलो चिनी हरेक थाक माथि र त्यसपछि शीर्ष मा केही थप चांद घिउ squeeze।
  14. कर्मेल स्याउ पाइ प्यानकेकहरू


    मक्खन, applesauce, कफी, गुड, पानी र अन्डा सँगै Whisk। छुट्टै कचौरा मा, बाँकी (सुक्खा) सामाग्री सँगै whisk। मिश्रण अब यसलाई temperature- त्यो बाक्लो बनावट परिणत गर्न सुरु हुनेछ कोठा मा बस्छन सुरुमा राम्रो liquidy हुनेछ, तर।
  15. पैनकेक Puffs फल संग

    एक 9 इन्च पाइ प्लेट मा 400 डिग्री एफ स्थान घिउ गर्न ओवन गरम र 4 Bake - 5 मिनेट वा पग्लियो सम्म। आटा, चिनी, नुन, अन्डा र दूध मिश्रण; सम्म चिल्लो whisk। को पैनकेक puffs बनाउन गर्न नुस्खा मा निर्देशन रूपमा यो कुटपिट प्रयोग गर्नुहोस्। तपाईं सघन फल तिनीहरूलाई माथि गर्न सक्नुहुन्छ।
    सामाग्री
    • 1 सारा अन्डा प्लस 1 अन्डा सेतो
    • ¼ कप सबै-उद्देश्य आटा
    • ¼ कप दूध
    • 1 चम्मच खाना पकाउने तेल
    • ¼ चम्मच नुन
    • 2 कप ताजा फल
    • 2 चमचा सुन्तला मुरब्बा, एक माइक्रोवेव मा गरम
    निर्देश
    1. कोट सानो पाइ प्लेट वा पन्नी tart धूपदान पकाउने स्प्रे संग
    2. एक ठूलो कचौरा मा जब सम्म चिल्लो सँगै whisk अन्डा, पीठो, दूध, तेल र नुन
    3. चार धूपदान मा विभाजन कुटपिट
    4. खैरो र तेज सम्म एक 400 डिग्री ओवन मा 25 मिनेट को लागि Bake। ओवन बन्द र हटाउँदा अघि 5 मिनेट थप ओवन खडा गरौं
    5. तुरुन्त गदगद मुरब्बा संग सानो कटोरे, फल र झरी मा चम्चा मा प्यानकेकहरू हस्तान्तरण
    टिप्पणीहरू
    Liz तपाईं कुनै पनि सुन्तला मुरब्बा छैन भने फल गर्न स्याउको रस थप्न सक्नुहुन्छ ... यी स्वादिष्ट थिए, भन्छन्

    डग भन्छन् ... के रमाइलो खाने
  16. जिन्जरब्रेड दालचीनी रोल पेनकेक्स


    बस सँगै सम्म पीठो, बेकिंग पाउडर, नुन, दूध, अन्डा, र तेल सँगै Whisk। यस कुटपिट तयार गर्न घिउ, ब्राउन सुगर र दालचिनी थप्नुहोस्। को ग्लेज तयार: एउटा सानो पैन मा, कम गर्मी मा मक्खन गर्मी पग्लियो सम्म।
    सामाग्री: 
    दालचिनी घुमाइ:
    1/4 कप घिउ (1/2 छडी)
    1/2 कप ब्राउन सुगर
    1/2 चमचा जमीन दालचिनी
    1/4 चम्मच जमीन लौंग
    1/4 चम्मच भूमि जायफल
    तर चिज Icing:
    1/4 कप घिउ (1/2 छडी)
    2 औंस क्रिम चिज
    3/4 कप धुलो चिनी, sifted
    1/2 चम्मच वेनिला निकाल्ने
    1/4 चम्मच जमीन दालचिनी
    1/4 चम्मच जमीन अदुवा
    प्यानकेकहरू:
    3/4 कप मक्खन
    1/4 कप applesauce
    2 चमचा पीसा कफी
    2 चमचा गाढा गुड
    2 चमचा पानी
    1 ठूलो अन्डा
    1 1/4 कप सबै-उद्देश्य पीठो
    1/2 चमचा बेकिंग पाउडर
    1/2 चमचा जमीन दालचिनी
    1/2 चमचा जमीन अदुवा
    1/4 चम्मच बेकिंग सोडा
    1/4 चम्मच नुन
  17. मिश्रित बेरी मक्खन पैनकेक

     को अन्डा र मक्खन, आटा, चिनी, बेकिंग पाउडर, बेकिंग सोडा र नुन एक कचौरा मा थप्नुहोस्।राम्रो मिश्रण र मिश्रित जामुन संग छिडकना। सम्म बुलबुले सतह देखा र प्यानकेकहरू तल सुनको छन् 1 मिनेट को लागि खाना पकाउन। अनुमानित समय: 30 मिनेट।
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. जामुन संग लेमन Ricotta Souffle पेनकेक्स

    पीठो, एक कचौरा मा चीनी र नुन Whisk। अर्को कचौरा मा अन्डा yolks (अलग सेतो भाग), ricotta, घिउ, कागति को रस, zest, र वेनिला मिश्रण। यस अन्डा को सफेद Whisk यसलाई कडा छ सम्म, त्यसपछि पैनकेक कुटपिट गर्न आटा मिश्रण संग मिश्रण। नगर्नुहोस् को कागति zest छोड्न परीक्षा हुन छैन, यो साँच्चै citrusy स्वाद गर्न थप्छ।
    प्यानकेकहरू संस्कृतिका transcends एक खाना हो।  त्यहाँ ती सबै नाम संस्कृतिको संस्कृति गर्न भिन्न कि धेरै संस्करणहरु छन्। उत्तर अमेरिका, यो एक क्लासिक नास्ता खाना छ। यो विशेष अवसरमा वा परिवार वा साथीहरूसँग एक सप्ताह नास्ता लागि हो। यो सुविधा खाना र त्यहाँ संलग्न सम्झनाहरु सामान्यतया छ। मेरो परिवार मेपल सिरप र बेकन वा sausages हाम्रो मनपर्ने पैनकेक व्यञ्जनहरु बनाउन धेरै एक आइतवार खर्च भएको छ। प्रत्येक व्यक्ति लाइक र मननपर्ने लागि सजिलै समायोजित गर्न सकिन्छ। मनपर्ने पैनकेक कुटपिट गर्न थपिएको रूपमा पैनकेक को शीर्ष मा ताजा वा स्थिर जामुन, केले, कसा स्याउ, मेवा, granola, चकलेट चिप्स, वा सुकेको फल छिडकाव यो रोटी पकाने को तवा मा हुँदा रूपमा सरल छ। वा सादा, सरल र पूर्ण स्वादिष्ट।   विकल्प लगभग अनन्त छन्!  यो बेला भोक मुखमा खुवाउनु पर्खिरहेका छन् एकदम घटना प्यानकेकहरू बनाउन सक्छ।

    म व्यञ्जनहरु को एक जोडी मार्फत आएका छन्  को अन्डा को सफेद अलग, मार र एक fluffier पैनकेक लागि कुटपिट मा जोडेको संग प्यानकेकहरू मूलतः थिए जो souffled प्यानकेकहरू थिए। तिनीहरू अझै पनि एक रोटी पकाने को तवा मा गरेका थिए। म एक डच बच्चा वा pannekoeken जस्तै एक ठूलो पैनकेक बनाउने विचार मन एक परिवार मनपर्ने छ (म यो त मलाई क्षमा यदि यो सही छैन लागि विभिन्न हिज्जे देखेको छ)। म संग आए एक नुस्खा को मजा बनाउन विविधताहरु धेरै छन्। म duds को एक जोडी साथ केहि साँच्चै राम्रो परिणाम थियो। त्यो मेरो साथ ठीक छ। यो म छु यो पकाउने साहसिक को एक सबै भाग हो।
    म ricotta-कागति संग साँच्चै खुसी छु  संस्करण र तपाईं सहमत हुनेछ भन्ने आशा। यो त्यहाँ अन्डा को सफेद whipping को अतिरिक्त कदम हो तापनि बनाउन एकदम सजिलो छ। यो पनि बस pannekoeken वा डच बच्चाहरु हुन सक्छ जस्तै व्यक्तिगत आकारको प्यानकेकहरू लागि सानो धूपदान बनेको गर्न सकिएन। जामुन वैकल्पिक, तर अत्यधिक सिफारिस हो। स्थिर वा ताजा ब्लूबेरी, स्ट्रबेरी, Blackberries र raspberries राम्रो काम। जामुन लागि वैकल्पिक लागि देख तपाईं ती लागि, जामुन को सट्टा कटा अखरोट को एक छिडकाव स्वादिष्ट छ। तपाईं पैन राखेँ र पाक अघि तिनीहरूलाई भन्दा turbinado (कच्चा चिनी) वा ब्राउन सुगर छिडकना गरेपछि केही जामुन (वा अखरोट) शीर्ष मा छिडकना। धुलो चिनी को उज्यालो छिडकाव र उज्यालो मेपल सिरप वा Lyles गरेको सुनको सिरप संग सेवा गर्छन्।
    सामाग्री
    • ¾ कप (75 ग्राम) सबै उद्देश्य आटा को
    • ⅓ कप (63 ग्राम) चीनी को
    • साढे चम्मच नुन
    • 4 अन्डा विभाजित
    • unsalted घिउ को 4 चमचा (2 पैन लागि 2 पग्लियो र)
    • ⅔ कप (165 ग्राम) ricotta, सम्पूर्ण वा भाग झिकिएको को
    • ¼ कप (60 एमएल) कागति को रस को
    • एक कागति को zest
    • साढे वेनिला को चम्मच
    • ¼ कप (42 ग्राम) ताजा वा स्थिर जामुन को
    • Turbinado वा शीर्ष मा छिडकाव लागि कच्चा चिनी
    • उज्यालो dusting लागि Confectioners चीनी
    • उज्यालो मेपल सिरप वा Lyle गरेको सुनको सिरप
    निर्देश
    1. 375 डिग्री गर्न ओवन गरम र एक 10 इन्च फलाम Skillet वा saute पैन गरम।
    2. एक कचौरा मा मिश्रण पीठो, चीनी र नुन।
    3. एक ठूलो कचौरा मा अन्डा yolks, भोकमरी ricotta, घिउ, कागति को रस, zest वेनिला मिश्रण र राम्रो मिश्रण।
    4. एक मिश्रण कचौरा मा विभाजित अन्डा को सफेद ठाँउ र कडा चुचुराहरूको गर्न whisk।
    5. गीला मिश्रण गर्न पीठो मिश्रण थप्न र राम्रो संयोजन। यस अन्डा को सफेद एउटा सानो dollop थप्न र कुटपिट हल्का मा मिश्रण। बाँकी अन्डा को सफेद थप्न र संयुक्त सम्म एक स्पाटुला संग गुना।
    6. ओवन देखि पैन हटाउन र घिउ यो 2 चमचा राखे। यो घिउ एड कुटपिट पग्लियो छ जब, माथि भर केही जामुन छिडकना र turbinado चीनी को एक चमचा वा 2 बारे मा छिडकना। ओवन गर्न पैन फर्कनुहोस्। 20 25 मिनेट Bake। को पैनकेक शीर्ष मा browned puffed र हल्कासित हुँदा यसलाई तयार छ।
    7. confectioners चीनी को उज्यालो छिडकाव संग सेवा र विकल्प को सिरप संग सेवा गर्छन्।
    8. आनन्द लिनुहोस्!
  19. खुशामदभरा बेकन संग दालचिनी पेनकेक्स


    एक कचौरा मा, संयोजन पीठो, बेकिंग पाउडर, नुन, चिनी र दालचिनी। एक रोटी पकाने को तवा पैन वा मध्यम गर्मी मा एक Skillet गर्मी। आफ्नो Topping लागि एक चमचा आरक्षण, कटी बेकन मा हलचल। यो एक लागि अनुमानित समय बस 30 मिनेट छ।

    चकलेट चिप र खुशामदभरा बेकन पेनकेक्स

    • सामाग्री:
    • 2 कप सबै-उद्देश्य आटा
    • 1 चम्मच चीनी
    • 2 चम्मच पाउडर पकाना
    • 1 चम्मच बेकिंग सोडा
    • 1/2 चम्मच नुन
    • 1/4 चम्मच दालचिनी
    • 2, अन्डा, राम्रो कुटपिट
    • 2 कप मक्खन
    • 2 चमचा घिउ पग्लियो
    • 2 ओउंस semisweet चकलेट चिप्स
    • वनस्पति तेल
    • को खुशामदभरा बेकन लागि:
    • 3 स्लाइस बाक्लो कट बेकन
    • 2 चमचा ब्राउन सुगर
    • 1/2 चम्मच दालचिनी
    तयारी:
    , को खुशामदभरा बेकन गर्न गर्न 350 ° फा ओवन गरम र पन्नी संग एक पाक पाना भरिएका छन्। Nonstick स्प्रे संग शीर्ष र यो कोट मा तार रैक सेट गर्नुहोस्।
    दराज मा बेकन राख्नु र ब्राउन सुगर र दालचिनी संग उदार छिडकना। कुरकुरा र caramelized सम्म सेंकना, 16 देखि 20 मिनेट (आधारमा मोटाइ मा)। ओवन हटाउन, धेरै सानो टुक्रा मा, पूर्ण शांत गर्न फेरि एक काटन बोर्ड स्थानान्तरण र ढाल्नु अनुमति दिन्छ।
    ओवन बन्द बन्द र यसको बारेमा 200 ° फा गर्न शांत गर्न अनुमति दिन्छ।
    को प्यानकेकहरू बनाउन, एक मिश्रण कचौरा मा पीठो, चीनी, बेकिंग पाउडर, बेकिंग सोडा, नुन र दालचिनी संयोजन।
    छुट्टै कचौरा मा, अन्डा, मक्खन र पग्लियो घिउ सँगै whisk। सूखी गर्न भिजेको सामाग्री थप्न र बस संयुक्त सम्म हलचल। चकलेट चिप्स र खुशामदभरा बेकन मा गुना।
    मध्यम-उच्च गर्मी एक nonstick रोटी पकाने को तवा, हल्कासित वनस्पति तेल यसलाई कोट गर्मी र एक कागज तौलिया प्रयोग।
    यस कुटपिट गर्म रोटी पकाने को तवा मा, एक समयमा 2 3 चमचा करछुल, जबसम्म साना बुलबुले शीर्ष देखा पकाउन। फ्लिप जबसम्म अन्य पक्ष सुनको खैरो, 2 छ पकाउन - प्रति पक्ष 3 मिनेट।
    प्रत्येक ब्याच बीच मा पैन oiling, समूहहरु मा काम सबै कुटपिट प्रयोग गरिन्छ सम्म।तपाईं काम रूपमा ओवन मा न्यानो समाप्त प्यानकेकहरू राख्नुहोस्।
    धुलो चिनी संग घिउ र मेपल सिरप, वा धूलो एक पेट संग सेवा गर्छन्।
  20. चकलेट चिप बदाम मक्खन Nutella संग प्रेट्जेल पेनकेक्स


    सँगै पीठो, बेकिंग सोडा, घिउ, अन्डा वेनिला, बदाम मक्खन, र शर्करा, प्रकाश र फ्लफी सम्म मा RUB। एक कचौरा मा, चीनी, तेल र नुन संग अन्डा पिटे; सम्म राम्रो संयुक्त। पीठो, बेकिंग पाउडर र 1/2 सी दूध मा थप्नुहोस्। Nutella यो बच्चा अनुकूल नुस्खा गर्न प्रमुख छ। 1 अन्डा
    3 Tbs चीनी
    2 Tbs canola तेल
    1/4 चम्मच नुन
    2 सी पीठो
    3 चम्मच बेकिंग पाउडर
    1 / 2- 3/4 सी दूध
    1/2 सी अर्द्ध मीठो चकलेट चिप्स
    1/3 सी pretzels, सानो बिट चलाएको
    सस लागि:
    1/4 सी मलाईदार बदाम मक्खन
    2 Tbs Nutella
    मेड कम गर्मी को माथि गरम रोटी पकाने को तवा पैन।
    एक कचौरा मा, चीनी, तेल र नुन संग अन्डा पिटे; सम्म राम्रो संयुक्त। पीठो, बेकिंग पाउडर र 1/2 सी दूध मा थप्नुहोस्। यदि धेरै बाक्लो, सबै गांठ बाहिर प्राप्त गर्न प्रयास र थप दूध थप्दा हलचल राम्रो। चकलेट चिप्स र pretzels मा गुना।
    पकाउने स्प्रे संग रोटी पकाने को तवा पैन स्प्रे वा canola तेल मा डूबा एक कागज तौलिया संग रगडना।कुटपिट को ladlefuls पोख्नुहोस् र बुलबुले सतहमा गठन गर्ने सुरु र किनारा सेट गर्न सुरु सम्म पकाउन;बारेमा 3-4 मिनेट। फ्लिप र 3 मिनेट थप पकाउन; सुनको खैरो सम्म।
    जबकि प्यानकेकहरू 30-40 मिनेट लागि, एउटा सानो कचौरा मा, माइक्रोवेव मा गर्मी बदाम मक्खन खाना पकाउने छन्। Nutella मा थप्न जबसम्म चिल्लो हलचल। तातो पकाएको प्यानकेकहरू भन्दा झरी।
  21. प्यारो बच्चाहरु मैत्री पेनकेक्स


    एक मध्यम कचौरा मा, सबै ड्राई सामाग्री संयोजन र त्यसपछि दूध, अन्डा र पग्लियो घिउ जस्तै गीला सामाग्री थप्न। राम्रो sprinkles वा chocochips जस्तै सजावटी सामाग्री थप्दा तपाईं चाहनुहुन्छ भने Whisk। एक टेड्डी भालु जस्तै कार्टून तथ्याङ्कले सदृश या बस चकलेट सस प्रयोग तिनीहरूलाई प्यारा अनुहार आकर्षित यी स्वादिष्ट प्यानकेकहरू गर्नुहोस्।
  22. Snickerdoodle पेनकेक्स

    यो एक निश्चित विजेता हो। पीठो, बेकिंग पाउडर, ब्राउन सुगर, दालचिनी, र नुन हलचल। गर्मी र त्यसपछि सुनको brown- बुलबुले शीर्ष सतह मा popping सुरु हुनेछ सम्म प्रतीक्षा गर्नुहोस्।तिनीहरूलाई तुरुन्तै सेवा गर्छन्।
  23. Oreo कुकी पेनकेक्स


    को नुस्खा अनुसार क्रीम भर्ने गर्नुहोस्। अलग राख्नुहोस्। यसैबीच, मध्यम उच्च गर्मी मा एक ठूलो भारी Skillet गर्मी; करछुल 1 Tbsp प्रयोग, तातो Skillet मा कुटपिट। प्रत्येक पैनकेक लागि कुटपिट। कुक सम्म बुलबुले भन्दा माथि मा गठन, त्यसपछि खैरो अन्य पक्ष बारी। oreos सदृश सेतो क्रीम भर्ने प्रयोग गरेर प्यानकेकहरू स्यान्डविच।
  24. दूध र अण्डा Recipe बिना पैनकेक


    यो एक शुद्ध शाकाहारी, दुग्ध निःशुल्क र अन्डा निःशुल्क छ। एक मिश्रण कचौरा मा ड्राई सामाग्री सँगै Whisk र भिजेको सामाग्री संग संयोजन गर्न whisk। गर्म पैन मा कुटपिट पोख्नुहोस्। पैन आवश्यक छ यदि कुटपिट, समान रूप फैलाउन मदत गर्न सुझाव।
  25. Chobani प्यानकेकहरू


    अन्डा, Chobani र दूध सँगै Whisk। मध्यम गर्मी मा एक nonstick Skillet गर्मी। कुक सम्म किनारा सेट र बुलबुले सतह देखा, लगभग 2 मिनेट।
  26. चकलेट पनीर प्यानकेकहरू


    सँगै घरेलु पनिर, दूध, अन्डा, वेनिला, पीठो, बेकिंग पाउडर, कोको पाउडर हलचल; सम्म चिल्लो त्यसपछि तातो पैन मा मध्यम गर्मी खन्याउन कुटपिट मिश्रण।
    म सप्ताहन्तमा प्रेम।
    र म सोच हुनुहुन्छ के थाहा। " ओह। हामी सबै गर्छन्। "
    तर म सप्ताहन्तमा लागि एक अतिरिक्त प्रेम, र यो प्यानकेकहरू भनिन्छ गर्नुपर्छ। म अघि यो छलफल गर्नुभएको थाहा छ, मलाई थाहा, तर म भन्दा वरिपरि फिर्ता त्यसपछि थिएनन् एक भावना छ, त्यसैले मलाई reiterate गरौं।
    म पछि एक घण्टा बारेमा मेरो अनाज र दूध एक कचौरा द्वारा अनुगमन, काम मा कम्प्युटर सुरु रूपमा मेरो संसारमा हप्ता नाश्ता कफी को एक भारी कप समावेश। र मामला मा तपाईं को कुनै पनि मलाई स्पष्ट गरौं लाग्यो अनाज को कि कचौरा कुनै पनि प्रकारको को एक उपचार थियो।
    म कचौरा भन्न गर्दा, म वास्तवमा एक कप अर्थ। हामीलाई बाहिर पिउन मेरो कम्पनी चाहनुहुन्छ कि भयानक सानो पोलीट्रीन कप मा। र म हरेक बिहान धेरै राम्रो सही साबित भएको छ भन्ने मेरो अनाज बारेमा सिद्धान्त छ। यो जस्तै जान्छ: मूलतः विश्व तरिका म मेरो फोन छल्ले मेरो अनाज भन्दा दूध खन्याउन र अचानक कि सही दोस्रो थाह छ। र म फोन बन्द व्यक्ति, माथि उल्लिखित कप मा crispness अन्तिम बिट बचाउनु आशा, मेरो फोन छल्ले फेरि प्राप्त गर्न व्यवस्थापन जस्तै। र यो धेरै ज्यादा मेरो कप अनाज को एक soggy गडबड को पूर्ण नभएसम्म जस्तो मा जान्छ।
    र मेरो साथी भनेर, नास्ता छ। एक हप्ताका मा।
    म सप्ताहन्तमा लागि एक अतिरिक्त सानो प्रेम किन र छ। इमानदार, यो प्यानकेकहरू सधैं छैन। कहिलेकाहीं यो एक omelette कहिलेकाहीं यो दलिया को शानदार फाराम छ। र अक्सर प्यानकेकहरू छ। र अवसरमा, यो आइसक्रिम छ। न्याय छैन।
    तर म digress। हामी हुनेछ पछाडिको प्यानकेकहरू प्राप्त गरौं?
    म हाल प्यानकेकहरू विभिन्न संस्करण प्रयोग गरिरहेका गरिएको छ, र यो एक मेरो मनपर्ने बीचमा छ। यो स्वस्थ छ र यो चकलेट छ, म थप भन्न पर्दैन?
    सामाग्री
    • 1½ कप कम बोसो पनीर
    • 1 कप दूध
    • 2 अन्डा
    • 1 चम्मच वेनिला निकाल्ने
    • ¾ कप (सेतो) सारा गहुँको पीठो
    • 1 चम्मच बेकिंग पाउडर
    • ¼ कप कोको पाउडर
    • 16 Splenda वा ⅔ कप चीनी या चीनी विकल्प को प्याकेटहरू
    • चकलेट चिप्स, वैकल्पिक (म चिनी रहित प्रयोग)
    निर्देश
    1. एक मध्यम मिश्रण कचौरा मा, सँगै घरेलु पनिर, दूध, अन्डा र वेनिला हलचल। संयुक्त सम्म हलचल।
    2. आटा, बेकिंग पाउडर, कोको पाउडर र Splenda थप्न र पूर्ण संयुक्त सम्म मिश्रण।
    3. मध्यम गर्मी मा एक कराइ गर्मी। पाम वा गैर छडी पाक स्प्रे संग स्प्रे।
    4. गर्म पैन मा spoonfuls heaping मा कुटपिट पोख्नुहोस्। शीर्ष सेट प्रकट तलना सम्म, त्यसपछि माथि पल्टाउन र माध्यम पकाएको सम्म यो तलना। यो हल्कासित दुवै पक्ष को बाहिर मा browned गर्नुपर्छ।
    5. तपाईं अतिरिक्त उपचार चाहनुहुन्छ भने, बस तिनीहरूलाई flipping अघि चकलेट चिप्स तिनीहरूलाई छिडकना।
    6. मेपल सिरप, बेरी सस संग, तातो सेवा वा चकलेट सस (कि म एक दिन पोस्ट गर्नुपर्छ एक नुस्खा छ)!
    7. आनन्द लिनुहोस्!
  27. घरेलु पनिर पैनकेक


    घरेलु पनिर पैनकेक तयारी समय लगभग 15 मिनेट छ। एक ठूलो कचौरा मा पीठो, तेल र अन्डा हलचल। छुट्टै कचौरा मा, सँगै अन्डा, घरेलु पनिर, दूध र तेल whisk। अन्डा मिश्रण गर्न पीठो मिश्रण थप्न र बस मिश्रित सम्म whisk।
  28. बेकन र पनीर प्यानकेकहरू


    बेकन र पनीर! यो एक मुख टीन आनन्द हो। दूध, अन्डा, र पग्लियो घिउ सँगै Whisk। पनीर र बेकन मध्यम-उच्च गर्मी मा हलचल। कोट यसलाई हल्कासित तेल।
    यो एक राम्रो नुस्खा छ। छरितो पकाउने लागि, बेकन र कसा भयो cheddar पनीर को बिट पनि हाम्रो मक्खन पैनकेक मिक्स वा देश गेहूं पैनकेक मिक्स या त गर्न सकिएन। को बेकन बिट को सूक्ष्म नूनिलो स्वाद, सँगै हाम्रो वास्तविक मेपल सिरप को मिठास संग, एक ठूलो टेस्टिङ पैनकेक बनाउँछ।
    सामाग्री
    बेकन को 6 स्ट्रिप्स, तला र टुक्रा मा crumbled
    1/3 कप सारा गहुँको पीठो
    1 कप सबै-उद्देश्य पीठो
    2 चम्मच पाउडर पकाना
    2 चम्मच granulated चीनी
    1/4 चम्मच नुन
    1 1/4 कप दूध
    1 ठूलो अन्डा
    3 चमचा घिउ, पग्लियो
    3/4 कप grated cheddar पनीर
    दिशा
    1. को flours एक ठूलो कचौरा मा पाक पाउडर, चीनी, र नुन संयोजन। एक काँटा संग मिश्रण।
    2. अर्को कचौरा मा, दूध, अन्डा, र पग्लियो घिउ सँगै whisk। पनीर र बेकन मा हलचल।आटा मिश्रण मा दूध र पनीर मिश्रण पोख्नुहोस् र बस संयुक्त सम्म हलचल। (केही गांठ रहनेछ।)
    3. मध्यम-उच्च गर्मी एक पैन वा रोटी पकाने को तवा गर्मी। कोट यसलाई हल्कासित तेल।यो रोटी पकाने को तवा हट गर्दा पनि सर्कल मा रोटी पकाने को तवा मा कुटपिट पोख्नुहोस्। कुक सम्म बुलबुले गठन र कुटपिट मा तोड सुरु। फ्लिप र गरेका सम्म पकाउन।
  29. हाम र पनीर प्यानकेकहरू


    पीठो, नुन, बेकिंग पाउडर, दूध, मक्खन, र अन्डा मिश्रण। , एउटा सानो पैन मा मक्खन ढल्छ सम्म कुनै गांठ छन् आटा मा त whisk र एक eggbeater राम्रोसँग हलचल वा whisk। तपाईं फ्रिज मा बचा भण्डारण गर्न सक्छन्, तिनीहरूले राख्न।
    सामाग्री:
    • 2 कप पीठो
    • 1/2 चम्मच नुन
    • 2 चम्मच बेकिंग पाउडर
    • 1 कप दूध
    • 1 कप मक्खन
    • 1 अन्डा
    • लगभग 1 कप diced छम
    • लगभग 1 1/2 कप पनीर (म cheddar रुचि, तर तपाईं जे प्रकारको तपाईंलाई रुचि प्रयोग गर्न सक्नुहुन्छ) shredded
    • पैन लागि घिउ
    तरीका:
    •  पीठो, नुन, र पाक पाउडर सँगै हलचल।
    • दूध, मक्खन, र अन्डा थप्न र एक eggbeater राम्रोसँग हलचल वा सम्म कुनै गांठ छन् whisk।
    • छोप र 30-60 मिनेट लागि फ्रिज मा आराम गरौं।
    • को प्यानकेकहरू बनाउन, मध्यम उच्च गर्मी एक nonstick करिब 1/2 Tblsp घिउ वा डाली-फलाम पैन गर्मी।
    • बारेमा 1/3 कप कुटपिट थप्न र एक सर्कल बनाउन करछुल वा चम्चा बाहिर चिकना।
    • छम केही Tblsp संग छिडकना र बारेमा 1/4 कप पनीर shredded।
    • शीर्ष मा थप एक बिट कुटपिट संग भिजेको (रूपमा माथि देखाइएको।)
    • यस कुटपिट ठूलो बुलबुले खेल्छ गर्दा, पैनकेक भन्दा फ्लिप गर्नुहोस्।
    • मार्फत पकाएको, एक प्लेट गर्न हटाउन। तपाईं बाँकी प्यानकेकहरू बनाउन गर्दा एक 200 डिग्री ओवन वा पन्नी संग प्लेट बासस्थानमा न्यानो राख्नुहोस्।
    • हरेक पैनकेक वा हरेक अन्य पैनकेक लागि थप घिउ प्रयोग गर्नुहोस्।
    • घिउ र सिरप संग तातो सेवा गर्छन्।
  30. स्क्वास, बाख्रा गरेको पनीर र दौनी पैनकेक


    यो चिल्लो छ सम्म सबै आवश्यक घटक सँगै हरायो। को नुस्खा निर्दिष्ट रूपमा कुटपिट Refrigerate। , फ्रिज बाट कुटपिट हटाउन बाख्रा गरेको पनीर र स्क्वास थप्न। सबै सँगै गुना।एक गैर-छडी कराइ मा एक सानो तेल गर्मी। त्यसपछि, समूहहरु मा, सुनको खैरो रंग सम्म भुट्नु प्रति पैनकेक कुटपिट एक ladleful थप्न।

    के मा जान्छ ...

    1 कप सादा आटा (वा अनाज लस लागि निःशुल्क पीठो)
    2 चम्मच पकाउने पाउडर
    1 कप दूध (वा सोया / डेयरी निःशुल्क बादाम दूध)
    1 जैविक अन्डा (अन्डा निःशुल्क बाहिर छोड्ने)
    frying लागि 2 Tablspoons पग्लियो Unsalted मक्खन + अतिरिक्त (विकल्प frying लागि डेयरी निःशुल्क र तेल लागि नरिवल घिउ) संग
    1/2 रोस्ट Butternut स्क्वाश Puréed (हामी कुटपिट लागि 1 कप आवश्यक)
    3 चमचा गोट्स चिज (लागि डेयरी नि: शुल्क) छोडदेउ
    लघु Sprig ताजा Rosemary सूक्ष्मता कटा

    कसरी यसलाई बनाउन ...

    1. एक कचौरा आफ्नो चुनिएको पीठो र पाक पाउडर छनौट।
    2. छुट्टै कचौरा मिश्रण सँगै दूध, अन्डा मा, unsalted घिउ पग्लियो। वा तपाईं डेयरी / अन्डा मुक्त मिश्रण आफ्नो चुनिएको दूध र पग्लियो नरिवल घिउ भने।
    3. आफ्नो पीठो मा एक राम्रो बनाउन र बिस्तारै सम्म यो पूर्ण संयुक्त छ मा आफ्नो तरल मिश्रण whisk। छुट्याइएको।
    4. आफ्नो कुटपिट मा butternut स्क्वास purée 1 कप गुना त्यसपछि आफ्नो बाख्राको चीज मा पत्र र आफ्नो दौनी थप्न र।
    5. एक मध्यम गर्मी मा एक ठूलो कराइ गर्मी। प्यानकेकहरू प्रत्येक ब्याच लागि हामी unsalted घिउ वा तेल को बारे मा 1 चम्मच ढल्छ गर्न चाहन्छु।
    6. पैन मा कुटपिट को 2-3 चमचा चम्चा। कुक नगरेसम्म बुलबुले बनाउन (बारेमा 1-2 मिनेट) हेर्नुहोस्। माथि फ्लिप र अन्य पक्ष पकाउन।
    7. न्यानो सेवा वा धेरै चिसो खाएको गर्न सकिन्छ
31  फ्लफी स्ट्रबेरी ओरेन्ज सस संग Ricotta पेनकेक्स 



यी नम ricotta प्यानकेकहरू एक नाजुक बनावट र कुटपिट अन्डा को सफेद को अतिरिक्त सूक्ष्म सुन्तला स्वाद धन्यवाद र ताजा grated सुन्तला zest छ। एक स्वादिष्ट, ताजा स्ट्रबेरी ओरेन्ज सस संग topped तिनीहरूले एक विशेष अवसर नास्ता वा ब्रन्च लागि एक सुरुचिपूर्ण छनौट।

स्ट्रबेरी ओरेन्ज सस संग फ्लफी Ricotta पेनकेक्स

  • सामाग्री:
  • 15 औंस ricotta पनीर
  • 3/4 कप पीठो
  • 1/2 चम्मच बेकिंग पाउडर
  • 2 चमचा चीनी
  • 1/8 चम्मच नुन
  • 2 चमचा सारा दूध
  • 3, अन्डा, विभाजित
  • 1/2 चम्मच वेनिला
  • 1 सुन्तला को Zest
  • यो स्ट्रबेरी ओरेन्ज सस लागि:
  • 2 कप स्ट्रबेरी, कटी
  • 2 चम्मच चीनी
  • 1 चम्मच कागति को रस
  • 1/4 कप ताजा सुन्तला रस निचोडा
  • 2 चमचा पानी
  • 2 चम्मच cornstarch
तयारी:
एक strainer मा ricotta एक कचौरा भन्दा कुनै पनि अतिरिक्त तरल सकिन गर्न अनुमति कम्तिमा 1 घण्टा ठाँउ।
एउटा सानो हत्येदार बरतन मा स्ट्रबेरी, चीनी, कागति को रस र सुन्तला रस राखेर चटनी तयार हुनुहोस्। मध्यम-उच्च गर्मी एक simmer ल्याउनुहोस्। एउटा सानो कचौरा मा, पानी र cornstarch सँगै whisk र simmering स्ट्रबेरी मिश्रण गर्न थप गर्नुहोस्।
मिश्रण एक सिरप-जस्तो स्थिरता गर्न thickens सम्म खाना पकाउने जारी। एक कचौरा स्थानान्तरण र शांत गर्न छुट्याइएको।
एक कचौरा मा पीठो, बेकिंग पाउडर, चीनी, र नुन संयोजन। छुट्टै कचौरा मा, सम्म चिल्लो को ricotta, दूध, अन्डा yolks, वेनिला र सुन्तला zest संयोजन।
छुट्टै कचौरा मा, प्रकाश र फ्लफी, तर कडा छैन सम्म उच्च गति मा एक बिजुली मिक्सर संग अन्डा को सफेद हरायो। सूखी सामाग्री गर्न ricotta-दूध मिश्रण थप्न र संयुक्त सम्म बस हलचल। राम्रो मिश्रित सम्म अन्डा को सफेद को करिब आधा मा Whisk, त्यसपछि बिस्तारै शेष मा गुना।
तेल एक रोटी पकाने को तवा र गर्मी मध्यम-उच्च गर्मी। प्रत्येक पैनकेक लागि रोटी पकाने को तवा मा कुटपिट को 3 चमचा पोख्नुहोस्। त्यसपछि दोस्रो पक्षमा खाना पकाउने समाप्त गर्न पल्टाउन कुक सम्म बुलबुले देखा र किनाराको र पैनकेक को सतह मा तोड सुरु।
एक पाक पानामा स्थानान्तरण र तपाईं बाँकी प्यानकेकहरू पकाउन गर्दा एक 200 ° फा ओवन मा न्यानो राख्न। सेवा गर्ने स्ट्रबेरी ओरेन्ज सस संग topped।

लगभग 1 दर्जन प्यानकेकहरू बनाउँछ

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...