Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 legfinomabb palacsinta receptek

 

 A palacsinta egy lapos sütemény, gyakran vékony és kerek, készített egy keményítő alapú tésztát, amely szintén tartalmaz tojást, tejet és a vajat. Főzik forró felületre, mint például a serpenyő vagy serpenyőben, gyakran olajjal vagy vajjal. Palacsinta receptek változik, de mind ugyanazt az alapvető összetevők liszt, tojás és a tej.
Akár szolgáló reggelire, egy kiadós villásreggeli vagy akár vacsorára, akkor egyszerűen nem baj palacsinta! Szolgálja őket sima szirup vagy ruhát őket gyümölccsel, csokoládé chips, vagy akár tejszínhabbal, és van egy édesen laktató ételeket.
Van néhány dolog, egy amerikai férfi tudnia kell, hogyan kell főzni, és palacsintát is egy közülük. A jó hír az, ők könnyen. Íme 30 palacsinta recept lehetővé teszi az életét szuper boldog.
  1. Apple palacsinta


    Mindez a 10 perc, hogy. készítmény. Blend a tojás, össze vaj, tojás, tej, cukor, só alma. Egy külön tálban rostálni össze lisztet, a sütőport, a fahéjat és a cukrot.Keverjük össze a lisztet keveréket alma keveréket, amíg ez keveredik. Főzzük a sütés alacsony lángon. Készen van! 
    • Hozzávalók
    • Táplálás
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • Módszer
    1. 1. lépés
      Keverjük össze a liszt, a cukor és a fahéj egy tálba. Add a tojás és a tej.Habverővel simára. Keverjük alma.
    2. 2. lépés
      Melegítsük egy teflon serpenyőben alacsony lángon. Spray olajjal.Öntsünk 1/4 csésze alma keveréket a serpenyőbe. Óvatosan szét a hátán egy kanál 10cm kerek. Cook palacsinta, a tételek, 2 percig, vagy amíg a buborékok jelennek meg a felszínen. Adja át. Főzzük 1-2 percig, vagy amíg a főtt keresztül.
    3. 3. lépés
      Tálaljuk kivi és fagyasztott joghurt.
  2. Házi palacsintatésztádhoz


    A lisztet, a sütőport, a cukrot, a vajat, ha szükséges, és só ízlés szerint. Felveheti legfeljebb néhány gyümölcs a palacsinta tésztát - kockára vágott alma, vagy bit banán, de azt szeretné, hogy az Ön palacsintát. Keverjük őket jól, majd megsütjük a forró serpenyő.
  3. Házi áfonya lekváros palacsinta és

     A becsült ideje ez mindössze 15 perc alatt.
    Keverjük össze a hozzávalókat, bázis - keverés, hogy feloldódjon a cukor, és nyomja bogyók ellen oldalán serpenyőben összetörni kicsit, amíg a bogyók kap kissé lágy és keverék lesz a szirup. Helyezzük összetevő egy kis serpenyőbe, és keverjük jól. 
    A tört áfonya íz és csipetnyi citrom tökéletes ebben szirupot. Nagy a palacsinta vagy Ice Cream. Recept PocketChangeGourmet.com
    Hozzávalók: 3 csésze
    Hozzávalók
    • 2 és fél csésze áfonya, friss vagy fagyasztott
    • 2 csésze víz
    • 1 csésze cukor
    • Leve 1 Meyer Lemon - körülbelül 1½ evőkanál
    • 1 inch szelet citromhéj (használjon egy zöldség hámozó)
    Utasítás
    1. Egy fazék, egyesítik a fekete áfonya ½ csésze víz
    2. Smash a bogyók a burgonya pépes és hozd a párolás
    3. Lassú tűzön főzzük mint 15 percig
    4. Szűrjük le a levet egy hőálló mérőpohár, erejével a szárazanyag, dobja ki a szilárd.
    5. Öblítsük ki a serpenyőben, adjuk hozzá a cukrot, citromhéjat és a maradék 1 ½ csésze víz, forralunk, keverjük, hogy feloldódjon a cukor.
    6. Forraljuk a szirupot felett mérsékelt hő, amíg eaches 225 ° egy cukorkát hőmérőt, kb 20 perc
    7. Add áfonya és a citromlevet, és forraljuk át a magas hő 1 percre.
    8. Hagyja, hogy a szirup hűvös, akkor dobja ki a reszelt citromhéjat.
    9. Öntsük a szirupot a tiszta üveg üvegek.
    10. Seal és hűtőszekrényben legfeljebb 6 hónapig.
    11. Használja a házi palacsinta vagy fagylalt

  4. Régimódi házi palacsinta


    Ez egy szükséges, mindössze 5 perc előkészítés, de ehhez még 15 percig főzzük.
    Szita a lisztet, amíg ez sima. Add sütőpor, só és cukor. Készíts egy jól közepén a tésztát, és öntsük a tejet, tojást és az olvasztott vajat, keverjük össze jól. Ezután főzzük alacsony lángon, amíg mindkét fél "barna".
  5. Cinnamon Roll palacsinta


    Kezdheted melegítésével vajat a sütőben. Készítsük el a fahéj töltelék első - keveréssel a vajat, barna cukrot és a fahéjat együtt. Habverővel össze a lisztet, a sütőport és a sót. Keverje hozzá a tejet, tojást és az olajat könnyedén. Ne overmix. (Ha van néhány apró rögök maradt, ez rendben van).

    ÖSSZETEVŐK

    A palacsinta :
    1 csésze liszt
    2 teáskanál sütőpor
    1/2 teáskanál só
    1 csésze tej
    1 nagy tojás
    1 evőkanál növényi olaj
    A fahéj töltelék :
    1/2 stick sótlan vaj, szobahőmérsékleten
    1/4 csésze plusz 2 evőkanál barna cukor
    1 1/2 teáskanál őrölt fahéj

    ÚTVONALTERVEZŐ

    1. Végezzük el a fahéj töltelék : Egy közepes tálban keverjük össze a vajat, barna cukrot, és a fahéjat. Scoop a tölteléket egy liter méretű nehéz zip baggie, és tegye félre.
    2. Tedd a palacsintákat : Egy közepes méretű tálban, habverővel össze a lisztet, a sütőport és a sót. Habverővel a tej, tojás, olaj, egészen addig, amíg a tészta nedves.
    3. Hő egy nagy, teflon serpenyőben közepes lángon, és permetezze a nonstick spray. Használjon gombóc fagylalt hozzá a tésztát a serpenyőbe.Használja az alján a lapát vagy a csészét, hogy elterjedt a tésztát egy kört, 4 hüvelyk átmérőjű. Csökkentse a hő-és közepes alacsony. Kihagyjuk a sarokban a baggie fahéj töltés, és nyomja a tölteléket a nyitott sarokban.Amikor a palacsinta kezd kialakulni buborékok, adjuk hozzá a tölteléket.Kezdve a központ a palacsinta, nyomja össze a töltés tetején a palacsinta tésztát egy örvény, ahogy látod a rendszeres fahéj roll. Cook a palacsinta 2-3 percig, vagy amíg a buborékok kezdenek felbukkanó tetején a palacsinta, és ez aranybarna az alján. Slide egy vékony, széles fém spatula alatt a palacsinta, és finoman, de gyorsan fordítsa át. Főzzük további 2-3 percig, amíg a másik oldalon arany is. Ha flip a palacsinta egy tányérra, akkor láthatjuk, hogy a fahéj töltelék létrehozott egy kráter-örvény fahéj.Törölje ki a serpenyőben egy papírtörlővel, és ismételjük meg a maradék palacsinta tésztát és fahéj tölteléket. Rewarm a máz röviden, ha szükséges. Tálaljuk palacsinta tetején egy szitálás máz.
  6. Vörös bársony palacsinta


    Habverővel össze liszt, szódabikarbóna, porcukor, só, író, cukrozatlan kakaópor, porcukor, 2 evőkanál mérése vörös folyadékot ételfesték, a tojás és a sütőport.Tegyük egy rétegben a tepsibe, és süssük 200 ° sütőben fel, 30 percig.
  7. Eper megszórjuk palacsinta


    Keverjük össze a tej, tojás, liszt, sütőpor, szódabikarbóna, és a vanília kivonatot.Készíts egy jól a liszt keveréket, és öntsük a tej keverékével és az olvasztott vajat.Ezután felöntjük, és főzzük a serpenyő alatt közepes-alacsony lángon.
    Eper megszórjuk Funfetti palacsinta
    1 ½ csésze zsírmentes író
    1 tojás
    1 evőkanál. vaj, olvasztott
    1 ½ csésze liszt
    2 evőkanál. kristálycukor
    1 tk. sütőpor
    1/2 tk. kóser só
    5-6 eper, szeletelt
    Rainbow hinti (annyi, amennyit csak szeretnél)
    1.  Keverjük össze az írót, a tojás és a vajat egy kis tálban, majd tegye félre. Egy külön tálban keverjük össze a lisztet, cukrot, sütőport és a sót.
    2.  Készítsen egy kis lyuk, vagy jól a liszt keveréket, majd öntsük az írót keveréket. Keverjük jól össze, amíg mindent meg nem kombinálható.
    3.  Hő egy serpenyőben közepes és alacsony lángon, és permetezze főzés spray.Egyszer ez forró, gombóc 1/2 csésze tésztát a serpenyőbe. (Pour kevesebb tésztát, ha így mini palacsinták.)
    4 . Amint a tésztát a serpenyőben, gyorsan hozzá 3-4 eper (szeletelt) minden palacsinta és finoman nyomja mindegyik a tésztába. Egy kisebb palacsinta, használjon 1-2 eper. Ezután adjunk hozzá annyi hinti, mint szeretné.
    5.  Hagyja, hogy a palacsinta főzzük körülbelül 2 percig (vagy amíg aranybarna) előtt essek. Cook a másik oldalán egy másik 1-2 percig.
    Megjegyzés: Ha a Kate Spade szett, spray minden penész öntés előtt a mix.Annak érdekében, hogy a palacsinta a főtt, és nem veszíti el alakját, terjed a penész fedővel néhány másodpercig. Az élek kezd elhúzni a penész, a palacsinta készen áll a flip. Akkor kiszedem a formából, és hajtsa ki, vagy használja a spatula tartsa össze, és fordítsa meg.
  8. Mogyoróvaj csésze palacsinta

    Használjon egy közepes méretű tálba, hogy a tészta a liszt, cukor, sütőpor, szódabikarbóna, író, csipetnyi só (ízlés szerint), tojás, és a mogyoróvaj. Keverjük a nedves hozzávalókat a száraz összetevőket, amíg össze. Melegítsük fel a serpenyőt. Kabát a serpenyőben vajat és öntsük a tésztát bele, a mintegy ⅓ csésze tésztát per palacsinta. Miután alja enyhén pirított, fordítsa felmelegszik a másik oldalon.
  9. Büfé palacsinta Göncölök

    Cook szalonnát, majd tegye félre. Keverjük össze a tésztát egy üveg elég nagy öntsük a tésztát benne (gondoljunk egy olcsó piknik ketchup palack).Melegítsük fel a serpenyőt, hogy 300 fok. Spriccel tésztát egy hosszú, ovális alakú, egy kicsit hosszabb és szélesebb, mint a szalonna, és helyezzük egy szelet főtt szalonna közepén. Enyhén nyomja meg szalonnát a tésztába. Cook, amíg a tészta kezd buborék akkor adja át, és főzzük néhány perccel hosszabb. Teljes becsült perc: 30 perc.
  10. Répatorta Mini palacsinta

    Keverjük össze a száraz hozzávalókat: liszt, sütőpor, fahéj, só, barna cukor.Adjuk hozzá a sárgarépa keveréket, és az olaj a száraz összetevőket, de győződjön meg róla, nem túl mix vagy más, a palacsinta lesz a vége lapos és kemény.
  11. kovász palacsinta


    Tedd két evőkanál búza lisztet egy tálba, vagy csésze, hogy kevés a víz benne;mix (mix nem - fém tárgy), akkor terjed ki -, de nem légmentesen, és balra, ahol a levegő jöhet át, pl ablakpárkányon. kövesse lépésről helyesen amint az a recept. A harmadik napon ellenőrizze át, ha az íze "savanyú" - ez jó, ha ez borzasztó és bűzlik ... dobja ki, és újra munkába!
  12. Smores palacsinta


    Keverjük össze a lisztet, a szódabikarbónát, a repceolaj, író, só, cukor, mályvacukrot, csokoládé chips, és graham cracker morzsákat. Ezután öntsük ezt a tésztát előmelegített serpenyőbe.
  13. Tök örvény palacsinta tök vaj öntettel


    Habverővel össze a lisztet, cukrot (barna és fehér cukor), fahéj, szerecsendió, só, sütőpor. Egy másik tálban habverővel össze a tej, tojás, olaj és vanília. Adjuk hozzá a tejet keveréket a liszt keveréket, és jól keverjük össze - a keverék kissé darabos. Becslés - 30 perc (10 perc felkészülési, 20 perc a munka)
    Hozzávalók
    • ½ C liszt
    • ½ C teljes kiőrlésű tészta liszt
    • 1 C tej
    • 1 teáskanál vanília-kivonat
    • 1 tojás
    • 2 evőkanál repceolaj
    • 2 evőkanál fehér cukor
    • 1 evőkanál barna cukor
    • ¼ teáskanál fahéj
    • ¼ teáskanál szerecsendió
    • ¼ teáskanál só
    • 2 tk sütőpor
    • 1 9oz üveg tök vaj (akkor valószínűleg nem fogja használni az egészet, de a biztonság kedvéért, kezdje egy egész üveg)
    • Vaj és porcukor feltöltési
    Utasítás
    1. Melegítsük elő a teflon serpenyőben közepes lángon.
    2. Egy nagy tálban (Régebben az egyik egy kifolyó) habverővel össze a lisztet, cukrot, fahéjat, szerecsendiót, sót és a sütőport.
    3. Egy másik tálban habverővel össze a tej, tojás, olaj és vanília.
    4. Adjuk hozzá a tejet keveréket a liszt keveréket, és jól keverjük össze. A keveréket kell kissé csomós.
    5. Öntsünk ¼ C tésztát minden palacsinta rá a serpenyőben. Én a két egy időben. Ezután nyomja össze a sütőtök vajat egy körkörös mozdulatokkal rá a palacsintát. Tettem a sütőtök vajat egy Ziplock táska, és vágja le a sarkát, így tudtam kipréselni azt. Süssük 2-3 percig oldalanként.
    6. Spread vaj (vagy ország Kakas, mint én), a tetején minden palacsinta, mielőtt egymásra.
    7. Top egyes stack porcukorral, majd nyomjon néhány tök vaj a tetején.
  14. Caramel almás pite palacsinta


    Habverővel együtt író, almaszósz, kávé, melasz, a víz és a tojás. Egy külön tálban habverővel össze a többi (száraz) összetevőket. A keverék lesz elég liquidy az első, de az már nem ül a szoba hő- akkor kezdődik, hogy alakulnak a vastag textúra.
  15. Palacsinta felfújja Gyümölcs

    Melegítsük elő a sütőt 400 ° F. Hely vajat egy 9-es pie lemez és süssük 4-5 percig, vagy amíg meg nem olvad. Keverjük össze a lisztet, cukrot, sót, tojást és a tejet; habverővel simára. Használja ezt a tésztát leírtak szerint, a recept, hogy a palacsinta felfújja. Akkor a felső őket kandírozott gyümölcs.
    Hozzávalók
    • 1 egész tojás + 1 tojásfehérje
    • ¼ csésze liszt
    • ¼ csésze tej
    • 1 evőkanál étolaj
    • ¼ teáskanál só
    • 2 csésze friss gyümölcs
    • 2 evőkanál narancs lekvár, melegíteni a mikrohullámú
    Utasítás
    1. Kabát kis pite lemez vagy fólia torta serpenyő főzési spray
    2. Egy nagy tálban habverővel együtt tojás, liszt, tej, olaj és só simára
    3. Osszuk a tésztát négy serpenyők
    4. Süssük 25 percig 400 fokos sütőben, amíg barna és puffadt. Kapcsolja ki a sütő, és hagyjuk állni a sütőben 5 percig tovább eltávolítása előtt
    5. Azonnal át palacsinta kis tál, kanál gyümölcs- és szitálás melegedett lekvárral
    Megjegyzések
    Liz azt mondja ... ezek nagyon finomak voltak, akkor is hozzá almalé, hogy a gyümölcs, ha nincs narancs lekvár

    Doug mondja ... mi egy jó vacsora
  16. Mézeskalács Cinnamon Roll palacsinta


    Habverővel össze a lisztet, a sütőport, a sót, tejet, tojást, olajat, egészen addig, amíg a közösen. Adjuk hozzá a vajat, barna cukrot és a fahéjat, hogy előkészítse a tésztát. Hogy előkészítse a máz: Egy kis serpenyőben melegítsük fel a vajat alacsony lángon, amíg meg nem olvad.
    Hozzávalók: 
    Fahéj örvény:
    1/4 csésze vaj (1/2 bot)
    1/2 csésze barna cukor
    1/2 teáskanál őrölt fahéj
    1/4 teáskanál őrölt szegfűszeg
    1/4 teáskanál őrölt szerecsendió
    Krémsajt jegelés:
    1/4 csésze vaj (1/2 bot)
    2 dkg krémsajt
    3/4 csésze porcukor, rostált
    1/2 teáskanál vanília-kivonat
    1/4 teáskanál őrölt fahéj
    1/4 teáskanál őrölt gyömbér
    Palacsinta:
    3/4 csésze író
    1/4 csésze almaszósz
    2 evőkanál főzött kávé
    2 evőkanál sötét melasz
    2 evőkanál víz
    1 nagy tojás
    1 1/4 csésze liszt
    1/2 teáskanál sütőpor
    1/2 teáskanál őrölt fahéj
    1/2 evőkanál őrölt gyömbér
    1/4 teáskanál szódabikarbóna
    1/4 teáskanál só
  17. Vegyes Berry Író palacsinta

     Adjuk hozzá a tojást és író, a lisztet, a cukrot, a sütőport, a szódabikarbónát és a sót egy tálba. Keverjük jól össze, és megszórjuk a vegyes bogyós gyümölcsök. 1 percig főzzük, amíg a buborékok jelennek meg a felszínen és a palacsinta aranybarnára alatta. Becsült idő: 30 perc.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Lemon Ricotta krém palacsinta bogyók

    Habverő lisztet, cukrot és a sót egy tálba. Egy másik tálban keverjük össze a tojás sárgáját (külön a fehér rész), ricotta, vaj, citromlé, reszelt, és vanília.Habverővel a tojásfehérjét, amíg ez merev, majd összekeverjük a liszt keveréket, hogy a palacsinta tésztába. Nem lehet a kísértés, hogy kihagyja a citromhéjat, ez valóban növeli a citrusos íz.
    Palacsinta olyan élelmiszer, amely túlmutat a kultúrák.  Túl sok változatban, hogy változik kultúránként elnevezni őket. Észak-Amerikában, ez egy klasszikus reggeli élelmiszer. Ez különleges alkalmakra, vagy egy hétvégi reggeli családjával vagy barátaival. Ez kényelmes étel és ott általában emlékek kapcsolódnak. A családom töltött sok vasárnap, hogy a kedvenc palacsinta recept juharsziruppal és szalonna vagy kolbász. Minden személy elhelyezése könnyen a szeret és nem szeret. Kiegészítéseket kedvenc palacsinta tésztát olyan egyszerű, mint locsolás friss vagy fagyasztott bogyós gyümölcsök, banán, reszelt alma, dió, müzli, csokoládé chips, vagy szárított gyümölcs fölött a palacsinta míg a serpenyő. Vagy csak sima, egyszerű és teljesen finom.   A lehetőségek száma szinte végtelen!  Meg lehet elég egy eseményt, hogy palacsintát, míg éhes száj vár, hogy kell etetni.

    Én találkoznak egy pár receptet  , amelyek souffled palacsinta, amely alapjában véve palacsinta a tojásfehérje elválasztva, felvert és süllyeszteni a tésztát egy fluffier palacsinta. Még mindig készül a palacsintasütő. Tetszik az ötlet, hogy egy nagy palacsinta, mint a holland baba vagy Pannekoeken (láttam különböző helyesírási ez így bocsáss meg, ha ez nem megfelelő), amely a család kedvenc. Volt már egy nagyon szórakoztató, hogy variációk egy recept kitaláltam. Volt már néhány igazán jó eredményeket együtt egy pár cucc. Ez rendben van velem. Ez mind része a főzés kaland én vagyok.
    Én nagyon elégedett a ricotta-citromos  változatát, és reméljük, hogy egyet fog érteni. Ez elég egyszerű, hogy még akkor is a további lépés a korbácsolás a tojásfehérjét. Ezt úgy is lehet tenni a kisebb edények személyes méretű palacsintát mint Pannekoeken vagy holland csecsemők is. Bogyók nem kötelező, de erősen ajánlott. Fagyasztott vagy friss áfonya, eper, szeder és málna jól működik. Azoknak, akik alternatívát a bogyók, a locsolás a vágott dió helyett a bogyók finom. Megszórjuk egy kevés bogyót (vagy dió) fölött, miután betette a serpenyőben, és szórjuk turbinado (nyerscukor), vagy barna cukor felettük sütés előtt. Tálaljuk egy könnyű locsolás a porcukorral és egy könnyű juharszirup vagy Lyles arany szirup.
    Hozzávalók
    • ¾ csésze (75 g) az összes liszt
    • ⅓ csésze (63 g) cukor
    • ½ teáskanál só
    • 4 tojás elválasztva
    • 4 evőkanál sótlan vaj (2 megolvadt, és 2 a pan)
    • ⅔ csésze (165 g) ricotta, egészben vagy részben fölözött
    • ¼ csésze (60 ml) citromlé
    • héja egy citrom
    • ½ teáskanál vanília
    • ¼ csésze (42 g) a friss vagy fagyasztott bogyós
    • Turbinado vagy nyerscukor premetezésre fölött
    • Porcukor egy könnyű takarítás
    • A fény juharszirup vagy Lyle golden szirup
    Utasítás
    1. Melegítsük elő a sütőt 375 ° és melegítse a 10-es vas serpenyőben vagy Saute serpenyőben.
    2. A lisztet, a cukrot és a sót egy tálba.
    3. Keverjük össze a tojás sárgáját, szárított ricotta, vaj, citromlé, reszelt vanília egy nagy tálba, és alaposan keverjük össze.
    4. Helyezzük az elkülönített tojásfehérjét egy tálba, és habverővel a merev csúcsokat.
    5. Hozzáadjuk a lisztet keveréket a nedves keveréket, és jól kombinálhatók.Add egy kis massza a tojásfehérjét, és keverjük, hogy könnyítsen a tésztába. Adjuk hozzá a maradék tojásfehérjét és hajtsa spatulával addig, amíg össze.
    6. Az edényt levesszük a sütő, és tegye 2 evőkanál vaj meg azt. Amikor a vaj elolvadt add tésztát, szórjuk meg egy kevés bogyót és a tetejét megszórjuk egy evőkanál vagy 2 turbinado cukor. Visszatérés a serpenyőt a sütőbe.Süssük 20-25 percig. Ha a palacsinta puffos és enyhén pirított tetején kész.
    7. Tálaljuk egy könnyű locsolás a porcukor és tálaljuk szirup a választás.
    8. Élvez!
  19. Fahéj palacsinta Kandírozott Bacon


    Egy tálban keverjük össze a lisztet, a sütőport, a sót, a cukrot és a fahéjat. Hőt a serpenyő fazék vagy serpenyőben közepes lángon. Keverje hozzá a felaprított szalonnát, fenntartva egy evőkanálnyi a feltöltés. Becsült idő ez mindössze 30 perc alatt.

    Chocolate Chip és kandírozott Bacon palacsinta

    • Hozzávalók:
    • 2 csésze liszt
    • 1 evőkanál cukor
    • 2 teáskanál sütőpor
    • 1 teáskanál szódabikarbóna
    • 1/2 teáskanál só
    • 1/4 teáskanál fahéj
    • 2 tojás, jól megverték
    • 2 csésze író
    • 2 evőkanál olvasztott vaj
    • 2 uncia félédes csokoládé chips
    • Zöldség olaj
    • A Kandírozott Bacon:
    • 3 szelet vastag vágott szalonna
    • 2 evőkanál barna cukor
    • 1/2 teáskanál fahéj
    Elkészítés:
    Ahhoz, hogy a cukrozott Bacon, melegítsük fel a sütőt 350 ° F és a vonal tepsibe fóliával. Állítsa egy rácsra a tetején, és kabátot is nonstick spray.
    Fektesse a szalonnát a rácsra, és megszórjuk bőségesen a barna cukrot és a fahéjat. Sütjük, amíg ropogós és karamellizált, 16-20 perc alatt (vastagságtól függően). Vegyük ki a kemencéből, hagyjuk teljesen kihűlni, majd öntsük át egy vágódeszka és vágja nagyon apró darabokra.
    Állítsa le a sütőt, és hagyjuk hűlni körülbelül 200 ° F.
    Ahhoz, hogy a palacsinta össze a lisztet, a cukrot, a sütőport, a szódabikarbónát, a sót és a fahéjat egy keverő tálba.
    Egy külön tálban habverővel össze a tojást, író és az olvasztott vajat.Adjuk hozzá a nedves hozzávalókat száraz és keverjük, amíg csak együtt.Forgassuk bele a csokoládé chips és kandírozott szalonnával.
    Heat nonstick serpenyő alatt közepes-magas hő, és egy papírtörlővel, enyhén kabát, hogy növényi olajat.
    Kanál a tészta, 2-3 evőkanál egy időben, rá a forró palacsintával és főzzük, amíg apró buborékok jelennek meg a tetején. Flip és főzzük, amíg másik oldalon arany barna, kb 2-3 perc oldalanként.
    Dolgozzon tételekben, amíg az összes tésztát használnak, olajozás pan között minden tételt. Tartsa a kész palacsintákat meleg sütőben, ahogy dolgozik.
    Tálaláskor a darab vajat és juharszirup, vagy por porcukorral.
  20. Csokis perec palacsinta mogyoróvaj Nutella


    Dörzsölje össze a lisztet, a szódabikarbónát, a vaj, a tojás vanília, mogyoróvaj és cukor, amíg könnyű és puha. Egy tálba, verte a tojás cukor, olaj és só; amíg jól kombinálható. Add hozzá a lisztet, a sütőport és 1/2 C tejet. Nutella a legfontosabb, hogy ez a gyerek barát recept. 1 tojás
    3 evőkanál cukor
    2 evőkanál repceolaj
    1/4 teáskanál só
    2 C liszt
    3 teáskanál sütőpor
    1 / 2- 3/4 C tej
    02/01 C félédes csokoládé chips
    03/01 C perecet, kis darabokra törjük
    A szósz:
    04/01 C krémes mogyoróvaj
    2 evőkanál Nutella
    Melegítsük elő a palacsintasütő serpenyőben med alacsony lángon.
    Egy tálba, verte a tojás cukor, olaj és só; amíg jól kombinálható. Add hozzá a lisztet, a sütőport és 1/2 C tejet. Keverjük jól, megpróbál minden csomókat és hozzá több tejet, ha túl vastag. Keverjük bele a csokoládé chips és perecet.
    Spray palacsintasütő serpenyőben főzés spray, vagy dörzsölje le egy papírtörlővel mártott repceolaj. Pour ladlefuls tésztát és főzzük, amíg a buborékok kezdenek formában a felszínen és élek elkezd megkötni; 3-4 percig. Flip és 3 percig főzzük tovább; amíg aranybarna.
    Míg palacsinta főzés, egy kis tálban, hő mogyoróvaj a mikrohullámú 30-40 percig. Add a Nutella, és keverjük simára. Szitálás át forró főtt palacsintát.
  21. Imádnivaló gyerekbarát palacsinta


    Egy közepes tálban össze minden száraz hozzávalókat, majd adjuk hozzá a nedves összetevőket, mint a tej, tojás és az olvasztott vajat. Habverővel jól hozzátéve díszítő összetevőket, mint hinti vagy chocochips ha akarja. Hogy ezek a finom palacsintát hasonlít rajzfilmfigurák, mint egy mackó, vagy egyszerűen felhívni aranyos arcok őket a csokoládé öntettel.
  22. Snickerdoodle palacsinta

    Ez egy biztos győztes. Keverjük össze a lisztet, a sütőport, a barna cukrot, a fahéjat és a sót. Melegítsük fel, majd várjon, amíg arany brown- buborékok kezdődik popping a felső felületen. Tálaljuk azonnal.
  23. Oreo Cookie palacsinta


    Tedd a krémmel recept szerint. Folyamatosan félre. Közben melegítsük egy nagy nehéz serpenyőben közepes-magas hő; merőkanál tésztát forró serpenyőben, 1 evőkanál segítségével. tészta minden palacsinta. Főzzük buborékok képződnek tetejét, majd kapcsolja be a barna más oldalról. Szendvics a palacsintát a fehér krémmel hasonlítani oreos.
  24. Palacsinta tej nélkül és tojás recept


    Ez egy tiszta vegán, tejtermékek szabad és tojásmentes. Habverő a száraz hozzávalókat össze egy tálba, és habverővel össze a nedves hozzávalókat. Öntsük a tésztát a forró serpenyőbe. Tipp a serpenyőt, hogy segítse a tésztát egyenletesen elosztva, ha szükséges.
  25. Chobani palacsinta


    Habverővel együtt tojás, Chobani és a tej. Heat nonstick serpenyőben közepes lángon. Cook, amíg élek halmaza és buborékok jelennek meg a felszínen, kb 2 perc.
  26. Csokoládé sajt palacsinta


    Keverjük össze a túró, tej, tojás, vanília, liszt, sütőpor, kakaópor; keverjük tésztát simára, majd öntsük közepes lángon a forró serpenyőbe.
    Szeretem hétvégén.
    És tudom, hogy mire gondolsz. " Duh. Mindannyian csináljuk."
    De van egy extra szeretetet hétvégén, és úgy hívják palacsintát. Tudom, tudom, én már tárgyalt ilyet, de van egy olyan érzésem a legtöbben nem voltak körül akkoriban, így hadd ismételjem.
    Hétköznap reggeli az én világomban áll egy hatalmas csésze kávét, ahogy elindítom a számítógép a munkahelyen, majd egy tál gabona és a tej körülbelül egy óra múlva. És abban az esetben sem úgy gondolta, hogy tál gabona élvezet volt semmiféle, hadd tisztázni.
    Amikor azt mondom, tál, én valóban azt jelenti, egy csésze. Ahogy a szörnyű kis hungarocell csészék, hogy a cég arra számít, hogy minket inni. És van egy elméletem én gabona, amely bizonyítottan helyes nagyjából minden reggel. Így hangzik: alapvetően a világ valahogy tudja a pontos második, hogy tejet az én gabona, és hirtelen a telefon csörög. És ahogy sikerül a személy ki a telefont, abban a reményben, hogy megmentse az utolsó bit szabatosság a fent említett csésze, a telefon újra megszólal. És ez nagyjából így megy tovább, hogy amíg én csésze tele van ragacsos rendetlenség gabona.
    És hogy a barátaim, van reggeli. Egy hétköznap.
    És ez az, amiért van egy extra kis szerelmes hétvégére. Őszintén szólva, ez nem mindig palacsintát. Néha egy omlett Néha egy ínyenc forma zabpehely. És gyakran ez a palacsinta. És néha, ez a fagylalt. Ne ítélj.
    De elkalandoztam. Térjünk vissza a palacsintát, jó?
    Már kísérleteznek különböző változatai palacsintát utóbbi időben, és ez az egyik kedvencem. Ez az egészséges, és van a csokoládé, kell ennél többet mondanom?
    Hozzávalók
    • 1 ½ csésze zsírszegény túró
    • 1 csésze tej
    • 2 tojás
    • 1 teáskanál vanília-kivonat
    • ¾ csésze (fehér) teljes kiőrlésű liszt
    • 1 teáskanál sütőpor
    • ¼ csésze kakaópor
    • 16 csomagokat Splenda vagy ⅔ csésze cukor vagy cukorhelyettesítő
    • csokoládé chips, opcionális (I használt cukormentes)
    Utasítás
    1. Egy közepes keverő tálban keverjük össze a túró, tej, tojás és vanília.Keverjük addig, amíg össze.
    2. Hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a kakaóport és a Splenda és addig keverjük, amíg teljesen össze.
    3. Hő egy serpenyőben közepes lángon. Spray a pam vagy tapadásmentes sütés spray.
    4. Öntsük a tésztát a púpozott kanál rá a forró serpenyőbe. Sütjük, amíg a tetején jelenik beállítva, akkor fordítsa át, és megsütjük, amíg a főtt keresztül. Meg kell enyhén pirított a külső mindkét oldalon.
    5. Ha azt szeretnénk, extra élvezet, megszórjuk őket csokoládé chips előtt essek őket.
    6. Melegen tálaljuk, juharszirup, bogyó mártással (ez egy recept, amit meg kell küldeni egy nap), vagy akár csokoládé öntettel!
    7. Élvez!
  27. Túrós palacsinta


    Túrós palacsinta elkészítési idő kb 15 perc. Keverjük össze a lisztet, olajat és tojást egy nagy tálban. Egy külön tálban habverővel együtt tojás, túró, tej és az olaj. Add hozzá a liszt keveréket a tojásos keveréket, és habverővel addig, amíg csak keverik.
  28. Bacon és a sajt palacsinta


    Bacon és a sajt! Ez egy ínycsiklandozó örömére. Habverővel össze a tejet, tojást és az olvasztott vajat. Keverje bele a sajtot és szalonnát közepes-magas hő.Kabát ez enyhén olajjal.
    Ez egy jó recept. Az egyszerűbb főzés, a bitek szalonnával és reszelt cheddar sajt is fel lehetne venni, hogy vagy mi Író palacsinta Mix vagy ország búza palacsinta Mix. A finom sós íz a szalonna bit, együtt az édes valódi juharszirup, remek ízű palacsinta.
    Hozzávalók
    6 szelet szalonnát, sült és morzsolt darabokra
    1/3 csésze teljes kiőrlésű liszt
    1 csésze liszt
    2 teáskanál sütőpor
    2 teáskanál kristálycukor
    1/4 teáskanál só
    1 1/4 csésze tej
    1 nagy tojás
    3 evőkanál vaj, olvasztott
    3/4 csésze reszelt cheddar sajt
    Útvonal
    1. Keverjük össze a lisztet, a sütőport, a cukrot és a sót egy nagy tálba.Keverjük össze egy villával.
    2. Egy másik tálban habverővel össze a tejet, tojást és az olvasztott vajat.Keverje bele a sajtot és szalonnával. Öntsük a tej és a sajt keveréket a liszt keveréket, és keverjük addig, amíg csak együtt. (Néhány rögök maradnak.)
    3. Melegítsük egy serpenyőben vagy palacsintával, közepes-magas hő. Kabát ez enyhén olajjal. Amikor a serpenyő forró, öntsük a tésztát a serpenyő egyenletes köröket. Főzzük buborékok formájában, és kezd megtörni a tésztába. Flip és főzzük, amíg kész.
  29. Sonka és sajt palacsinta


    Keverjük össze a lisztet, sót, sütőport, tejet, írót, és a tojás. Olvasszuk fel a vajat egy kis serpenyőben, majd habverővel a lisztet, és keverjük jól egy eggbeater vagy habverővel addig, amíg nincsenek csomókat. Tárolhat maradványokat a hűtőben, hogy tartsa is.
    HOZZÁVALÓK:
    • 2 csésze liszt
    • 1/2 teáskanál só
    • 2 tk sütőpor
    • 1 csésze tej
    • 1 csésze író
    • 1 tojás
    • körülbelül 1 csésze kockára vágott sonka
    • körülbelül 1 1/2 csésze reszelt sajt (én inkább a cheddar, de használható bármilyen fajta tetszik)
    • vaj a serpenyőben
    MÓDSZER:
    •  Keverjük össze a lisztet, a sót és a sütőport.
    • Add hozzá a tej, író, és a tojás, és keverjük jól egy eggbeater vagy habverővel addig, amíg nincsenek csomókat.
    • Fedjük le és hagyjuk pihenni a hűtőben 30-60 percig.
    • Ahhoz, hogy a palacsinta, a hő kb 1/2 Tblsp vajat egy teflon vagy öntöttvas serpenyőben közepes magas hő.
    • Adjunk hozzá körülbelül 1/3 csésze tésztát és kisimítja a merőkanál vagy kanállal, hogy egy kört.
    • Meghintjük néhány Tblsp sonkát és körülbelül 1/4 csésze aprított sajtot.
    • Szitálás egy kicsit több tésztát a tetejére (a fentiek szerint.)
    • Amikor a tésztát alkot nagy buborékok, flip a palacsinta fölött.
    • Amikor főtt keresztül vigye a lemezt. Tartsuk melegen egy 200 fokos sütőben, vagy sátorban a lemezt fóliával, hogy közben a maradék palacsintát.
    • További, a vaj minden palacsinta vagy minden palacsinta.
    • Forrón vaj és szirup.
  30. Squash, kecskesajttal és rozmaringos palacsinta


    Beat együtt minden szükséges összetevő, amíg sima. Hűtőszekrényben a tésztát, mint a receptben megadott. Vegye ki a tésztát a hűtőből, add hozzá a kecskesajtot és squash. Fold össze mindent. Melegítsük egy kevés olajat egy teflon serpenyőben. Ezután, a tételek, adjunk hozzá egy merőkanálnyi tésztát egy palacsinta a sütjük, amíg aranybarna nem lesz.

    Mi megy itt ...

    1 csésze sima liszt (vagy Hajdina liszt gluténmentes)
    2 teáskanál sütőpor
    1 csésze tej (vagy szója / mandula tej tejtermékek ingyenesen)
    1 Szerves tojás (hagyja ki tojásmentes)
    2 Tablspoons Olvasztott sótlan vaj + extra sütéshez (helyettesítő kókusz vaj tejtermékek szabad és olíva olaj a sütéshez)
    1/2 sült sütőtök pépesítve (Meg kell 1 csésze az ütő)
    3 evőkanál kecskesajttal (hagyjuk ki a tejelő ingyenes)
    Kis sarj friss rozmaring finomra vágva

    Hogyan kell megcsinálni...

    1. Szita választott lisztet és a sütőport egy tálba.
    2. Egy külön tálban keverjük össze a tej, tojás, olvasztott vaj sótlan. Vagy ha tej / tojás szabad mix kiválasztott tej és olvasztott kókusz vaj.
    3. Készíts egy jól a lisztet, és lassan habverővel a folyékony keveréket, amíg teljesen össze. Félretesz, mellőz.
    4. Fold 1 csésze vajdió püré be tésztába, majd lehámlik a kecskesajttal és add meg a rozmaring.
    5. Hő egy nagy serpenyőben közepes lángon. Valamennyi tétel palacsintát akarunk olvadni körülbelül 1 teáskanál sótlan vaj vagy olívaolaj.
    6. Kanál 2-3 evőkanál tésztát a serpenyőbe. Cook amíg meg nem jelenik buborékok alkotó (1-2 perc). Átfordítható és főzzük a másik oldalon.
    7. Melegen tálaljuk, vagy lehet enni hidegen is
31.  Bolyhos Ricotta palacsinta eper-narancs mártással 



Ezek nedves ricotta palacsinta egy finom textúra és a finom narancs ízű köszönhetően hozzáadásával felvert tojásfehérjével, és a frissen reszelt narancshéj.Tetején egy finom, friss eper-narancs mártással teszik elegáns választás egy különleges alkalomra a reggeli vagy brunch.

Bolyhos Ricotta palacsinta eper-narancs mártással

  • Hozzávalók:
  • 15 dkg ricotta sajt
  • 3/4 csésze liszt
  • 1/2 teáskanál sütőpor
  • 2 evőkanál cukor
  • 1/8 teáskanál só
  • 2 evőkanál teljes tej
  • 3 tojás, elválasztva
  • 1/2 teáskanál vanília
  • Héja 1 narancs
  • Az eper-narancs mártás:
  • 2 csésze eper, apróra vágott
  • 2 teáskanál cukor
  • 1 evőkanál citromlé
  • 1/4 csésze frissen facsart narancslé
  • 2 evőkanál víz
  • 2 teáskanál kukoricakeményítő
Elkészítés:
Tegyük a ricotta egy szűrő egy tál legalább 1 órán keresztül, hogy a felesleges folyadék elvezetésére.
Készítsük el a mártást úgy, hogy a szamóca, cukor, citromlé, narancslé, egy kis serpenyőben. Hogy egy pároljuk közepes-magas hő. Egy kis tálban, habverővel össze a víz és a kukoricakeményítő, és adjunk a párolás eper keverék.
Tovább főzzük, amíg a keverék besűrűsödik, hogy a szirup a sűrűsége. Tegyük át egy tálba és tegyük félre kihűlni.
Keverjük össze a lisztet, a sütőport, a cukrot és a sót egy tálba. Egy külön tálban keverjük össze a ricotta, tej, tojássárgája, vanília és narancs héját simára.
Egy külön tálban, verte a tojásfehérjét egy elektromos keverő nagy sebességű, amíg könnyű és puha, de nem merev. Adjuk hozzá a ricotta-tej keveréket a száraz hozzávalókat és keverjük egészen addig, amíg össze. Habverővel körülbelül fele a tojásfehérjét, amíg jól kevert, majd óvatosan hajtsa az egyensúlyt.
Olaj a serpenyő és a hő, közepes-magas hő. Öntsön körülbelül 3 evőkanál tésztát a serpenyő minden palacsinta. Főzzük, amíg buborékok jelennek meg, és kezd megtörni a széleit, és a felszínen a palacsinta, majd fordítsa, hogy befejezze a főzés második oldalán.
Tegyük át egy tepsibe, és tartsuk melegen a sütőben 200 ° F közben főzzük a maradék palacsintát. Serve tetején a Strawberry-narancsos öntettel.
Teszi, körülbelül 1 tucat palacsinta

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...