Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 pi bon gou galèt Recipes


 Yon galèt se yon gato plat, souvan mens, ak wonn, prepare ki sòti nan yon frape lanmidon ki baze sou ki ka tou gen ze, lèt ak bè. Li se kwit sou yon sifas ki cho tankou yon platin oswa fri chodyè, souvan ak lwil oliv oswa bè. Galèt resèt varye, men tout gen menm engredyan debaz yo nan farin frans, ze ak lèt.
Kit ou ap sèvi yo pou manje maten, yon kolasyon remoute kouraj oswa menm dine, ou tou senpleman pa ka ale mal ak Krèp! Sèvi yo plenn ak siwo oswa abiye yo leve ak fwi, chips chokola oswa menm krèm vide epi ou gen yon repa délisyeuz ranpli.
Gen kèk bagay yon nonm ki Ameriken dwe konnen ki jan yo kwit manje, ak krèp yo se youn nan yo. Bon nouvèl la se yo ap fasil. Isit la yo se 30 pakè resèt ki pral fè lavi ou super kè kontan.
  1. Apple Krèp


    Tout bagay sa a pran se 10 minit nan fè. preparasyon. Melanj ze, konbine bè, ze, lèt, sik, pòm sèl. Nan yon bòl separe vannen ansanm farin, poud boulanjri, kannèl ak sik. Brase melanj farin frans nan melanj pòm, jouk li nan melanje.Kwit li pa fri sou chalè ki ba. Li nan pare! 
    • engredyan
    • nitrisyon
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • metòd
    1. Etap 1
      Konbine farin frans, sik ak kannèl nan yon bòl. Add ze ak lèt. Fwe jouk lis.Brase nan pòm.
    2. Etap 2
      Chalè yon ki pa baton chodyè fri sou chalè ki ba. Flite ak lwil oliv. Vide 1/4 tas nan melanj pòm nan chodyè. Tou dousman pwopaje soti ak do a nan yon kiyè nan yon wonn 10cm. Kwit krèp, nan lo, pou 2 minit, oubyen jiskaske bul parèt sou sifas yo. Vire sou. Kwit pou 1 a 2 minit, oubyen jiskaske kwit nan.
    3. Etap 3
      Sèvi ak kiwi ak yogout nan frizè.
  2. Endijèn galèt Mix


    Melanje farin frans, poud boulanjri, sik, bè si sa nesesè ak sèl nan gou. Ou kapab ajoute moute kèk fwi yo bat nan galèt - rache pòm, oswa Bits nan fig, sepandan ou ta vle fè krèp ou yo. Melanje yo tout byen, Lè sa a, fri sou yon platin cho.
  3. Endijèn Mitil Siwo ak Krèp

     Lè a estime pou yon sèl sa a se jis 15 minit.
    Melanje engredyan yo baz byen - brase yo fonn sik, ak peze bè kont bò a nan chodyè kraze yon ti kras, jouk bè jwenn yon ti kras mou ak melanj vin siwo.Kote engredyan nan yon marmite ti ak ajite l byen. 
    pete a nan gou blueberry ak allusion nan sitron se pafè nan sa a siwo. Great sou Krèp oswa glas krèm. Recipe soti nan PocketChangeGourmet.com
    Sèvi: 3 tas
    engredyan
    • 2 ½ tas ramase, fre oswa jele
    • 2 tas dlo
    • 1 tas sik
    • Ji nan 1 Meyer oto domaje - sou 1 ½ gwo kiyè
    • 1 pous tranch kale sitwon (sèvi ak yon PEELER legim)
    enstriksyon
    1. Nan yon marmite, konbine ramase yo ak tas ½ nan dlo a
    2. Kraze bè yo ak yon Masher pòmdetè ak pote nan yon mitone
    3. Mitone sou chalè ki ba pou 15 minit
    4. Strain ji a nan yon tas mezire heatproof, peze difisil sou solid yo, jete solid yo.
    5. Rense soti marmite la, ajoute sik la, kale sitwon ak rete 1 ½ tas yo nan dlo, pote nan yon bouyi, brase yo fonn sik la.
    6. Bouyi siwo a sou yon chalè modere jiskaske li eaches 225 ° sou yon tèmomèt sirèt, apeprè 20 minit
    7. Add ji a blueberry ak ji sitwon ak bouyi sou yon chalè segondè pou 1 minit.
    8. Se pou siwo a fre, Lè sa a, jete zès a sitwon.
    9. Vide siwo a nan boutèy an vè pwòp oswa krich.
    10. Bouche e refrijere pou jiska 6 mwa.
    11. Sèvi ak sou Krèp mezon oswa glas krèm

  4. Old alamòd endijèn Krèp


    Yon sèl sa a bezwen sèlman 5 minit pou preparasyon, men mande pou 15 minit plis ou kwit manje.
    Van farin frans lan jouk li se lis. Ajoute boulanjri poud, sèl ak sik. Fè yon pi nan mitan sant la nan farin lan ak vide nan lèt, ze ak bè fonn; melanje tout byen ansanm. Lè sa a, kwit manje sou chalè ki ba jouk tou de bò yo "mawon".
  5. Cinnamon Krèp Roll


    Ou ka kòmanse pa chofaj bè nan fou an. Prepare kannèl ranpli a premye - pa brase bè an, sik mawon ak kannèl ansanm. Fwe ansanm farin frans lan, poud boulanjri ak sèl. Brase nan lèt, ze a ak lwil oliv dousman. pa overmix. (Si li gen yon kèk boul ti kite, li nan Oke).

    Engredyan

    Pou krèp yo :
    1 tas tout-bi farin frans
    2 ti kiyè luil boulanjri poud
    1/2 ti kiyè sèl
    1 tas lèt
    1 gwo ze
    lwil oliv 1 gwo kiyè legim
    Pou ranpli a kannèl :
    1/2 baton sale bè, tanperati chanm
    1/4 tas plis 2 gwo kiyè mawon sik
    1 1/2 ti kiyè luil kannèl tè

    DIRECTIONS

    1. Fè ranpli a kannèl : Nan yon bòl mwayen, brase ansanm bè an, sik mawon, ak kannèl. Efè ranpli a nan yon ti sache lou postal lit edmi ki menm gwosè ak, li plante l sou kote.
    2. Fè krèp yo : Nan yon bòl mwayen, fwe ansanm farin frans lan, poud boulanjri, ak sèl. Fwe nan lèt, ze, ak lwil oliv la, jis jiskaske yo frape nan krème.
    3. Chalè yon gwo, kastwòl soteuz sou yon chalè medyòm, ak espre l 'ak espre kastwòl. Sèvi ak yon skoup krèm glase ajoute frape nan chodyè a. Sèvi ak anba a nan efè a oswa tas gaye andomaje an nan yon sèk, sou 4 pous an dyamèt. Diminye chalè a ba mwayen. Echantiyon kwen an nan ti sache ou a kannèl ranpli, ak boulon ranpli a nan kwen an louvri. Lè galèt ou kòmanse yo fòme bul, ajoute ranpli a. Kòmanse nan sant la nan galèt la, peze ranpli a sou tèt frape nan galèt nan yon toubiyon, menm jan ou wè nan yon woulo liv kannèl regilye. Kwit galèt nan 2 a 3 minit, oswa jiskaske bul yo kòmanse eklate sou tèt galèt la ak li nan lò mawon sou anba a. Slide yon mens, lajè spatul metal anba galèt la, ak dousman men byen vit baskile li sou. Kwit yon lòt 2 a 3 minit, jouk lòt bò a se lò kòm byen. Lè ou baskile galèt la sou yon plak, ou pral wè ki te kannèl ranpli a kreye yon kratè-toubiyon nan kannèl. Siye soti chodyè a avèk yon sèvyèt papye, ak repete ak bat nan galèt rete ak kannèl ranpli. Rewarm glase a yon ti tan, si sa nesesè. Sèvi krèp ki gen antèt yon farinen nan glase.
  6. Wouj krèp velours


    Fwe ansanm farin frans, soda boulanjri, sik an poud, sèl, buttermilk, san sik kakawo, sik granules, sou 2 gwo kiyè mezi nan likid wouj manje koloran, ze ak poud boulanjri. Mete nan yon kouch sèl sou yon fèy boulanjri, ak founen nan 200 ° dife pou chofe fou leve, pou 30 minit.
  7. Frèz voye krèp


    Melanje lèt, ze, farin frans, poud boulanjri, soda boulanjri, ak ekstrè vaniy. Fè yon pi nan mitan melanj la farin ak vide nan melanj lan lèt ak bè fonn. Lè sa a, vide ak kwit sou platin a sou medyòm-ba chalè.
    Frèz Voye Funfetti Krèp
    1 ½ tas san grès lèt kaye
    1 ze
    1 ti kuiyè. bè, fonn
    1 ½ tas tout-bi farin frans
    2 ti kuiyè. granules sik
    1 ti kiyè. poud boulanjri
    1/2 ti kiyè. catcher sèl
    5 a 6 frèz, tranche
    Rainbow aroz (kòm anpil jan ou ta renmen)
    1.  Mix ansanm buttermilk, ze a ak bè nan yon bòl ti ak mete sou kote. Nan yon bòl ki apa a, melanje farin frans, sik, poud lan boulanjri ak sèl.
    2.  Fè yon ti twou oswa byen nan melanj farin frans ou ak vide nan melanj lan buttermilk. Melanje byen jiskaske tout bagay se konbine.
    3.  Chalè yon chodyè sou medyòm ale nan chalè ki ba ak espre li ak pou kwit manje espre. Yon fwa li se cho, efè 1/2 tas frape nan chodyè a. (Vide mwens frape si ou yo ap fè krèp mini.)
    4 . Le pli vit ke batri a se nan chodyè a, byen vit ajoute 3 a 4 frèz (tranche) sou chak galèt ak alalejè peze chak moun nan frape a. Pou yon galèt pi piti, sèvi ak 1 a 2 frèz. Lè sa a, ajoute kòm anpil aroz jan ou ta renmen.
    5.  Se pou galèt nan kwit manje pou apeprè 2 minit (oswa jiskaske lò mawon) anvan ranvèrsan. Kwit lòt bò a pou yon lòt 1 a 2 minit.
    Remak: Si lè l sèvi avèk mete nan Kate Spade, espre chak mwazi anvan vide nan melanj la. Pou fè sèten se galèt la kwit epi yo pa pral pèdi fòm li yo, kouvri mwazi an avèk yon kouvèti pou yon kèk segond. Lè bor yo kòmanse rale lwen mwazi an, galèt an se pare yo baskile. Ou ka pòp li soti nan mwazi an ak baskile li oswa itilize spatul a yo kenbe li ansanm ak baskile li.
  8. Peanut tas bè krèp

    Sèvi ak yon bòl gwosè medyòm ale nan fè yon farin ak farin frans, sik, poud boulanjri, soda boulanjri, buttermilk, zongle a sèl (nan gou), ze, ak manba.Brase engredyan yo mouye nan engredyan yo sèk jouk konbine. Chalè chodyè a.Manto chodyè a ak bè ak vide batri nan li, lè l sèvi avèk sou ⅓ tas frape pou chak galèt. Yon fwa anba se alalejè dore, baskile sou nan chalè moute lòt bò a.
  9. Dégéné galèt dippers

    Kwit bekonn ak mete sou kote. Melanje frape nan yon boutèy gwo ase yo vide andomaje nan li (konsidere yon piknik boutèy sòs tomat bon mache). Chalè chodyè a a 300 degre. Enjekte frape nan yon fòm long oval yon ti tan ankò ak pi laj pase bekonn a epi mete yon ti tranch nan bekonn kwit nan sant la. Lejèman peze bekonn nan frape a. Kwit jiskaske frape a kòmanse jarèt Lè sa a, vire sou yo ak kwit yon kèk minit pi long lan. Total estime minit: 30 minit.
  10. Kawòt gato Krèp Mini

    Melanje ansanm engredyan yo sèk: farin frans, poud boulanjri, kannèl, sèl ak sik mawon. Ajoute melanj lan kawòt ak lwil oliv ki engredyan yo sèk men asire w ke ou pa sou-melanj oswa lòt moun, krèp ou pral fini plat ak difisil.
  11. Lven Krèp


    Mete de gwo kiyè nan farin ble nan yon bòl oswa tas ki gen dlo ti kras nan li;melanje (melanje ak yon moun ki pa - objè metal) Lè sa a, kouvri - men se pa ki byen fèmen epi yo gen li te kite kote lè ka vin an nan, egzanp fenèt. swiv etap la kòrèkteman kòm detaye nan resèt la. Sou twazyèm jou a tcheke nan, si li gou "tounen" - sa a, se gwo, si li nan terib ak santi ... voye jete byen deyò epi yo kòmanse travay ankò!
  12. Smores Krèp


    Melanje ansanm farin, soda boulanjri, lwil kanola, buttermilk, sèl, sik, gimov, bato chokola, ak Graham ti kal pen bonbon sèl. Lè sa a, vide andomaje sa a nan prechofe chodyè.
  13. Joumou Krèp toubiyon ak joumou Bè Topping


    Fwe ansanm farin frans lan, sik (mawon ak blan sik), kannèl, noutmèg, sèl ak poud boulanjri. Nan yon lòt bòl, fwe ansanm lèt, ze, lwil oliv la ak vaniy. Ajoute melanj lan lèt nan melanj la farin frans ak melanje byen - melanj la kapab yon ti kras defonse. Estimasyon - 30 minit (10 minit pou preparasyon, 20 minit pou travay la)
    engredyan
    • ½ C tout-bi farin frans
    • ½ C grenn antye patisri farin frans
    • 1 C lèt
    • 1 ti kiyè vaniy ekstrè
    • 1 ze
    • 2 ti kuiyè kanola lwil oliv
    • 2 ti kuiyè blan sik
    • 1 ti kuiyè mawon sik
    • ¼ ti kiyè kannèl
    • ¼ ti kiyè noutmèg
    • ¼ ti kiyè sèl
    • 2 ti kiyè boulanjri poud
    • 1 9oz bokal nan bè joumou (pwobableman ou pa pral sèvi ak li tout men jis yo dwe san danje, kòmanse ak yon bokal antye)
    • Se lèt ak an poud sik pou topping
    enstriksyon
    1. Chofe yon soteuz ki pa baton nan chalè medyòm.
    2. Nan yon bòl gwo (Mwen itilize yon sèl ak yon jayisman) fwe ansanm poud lan farin, sik, kannèl, noutmèg, sèl ak boulanjri.
    3. Nan yon lòt bòl, fwe ansanm lèt, ze, lwil oliv la ak vaniy.
    4. Ajoute melanj lan lèt nan melanj la farin frans ak melanje byen. Melanj lan ta dwe yon ti kras defonse.
    5. Vide ¼ C nan frape pou chak galèt sou soteuz a. M 'fè de nan yon tan. Lè sa a, peze bè an joumou nan yon mouvman sikilè sou krèp yo. Mwen mete bè an joumou nan yon sache zilok li koupe kwen an konsa mwen te kapab peze li soti. Kwit pou 2-3 minit pou chak bò.
    6. Gaye bè (oswa Peyi Crock, jan mwen te fè) sou tèt chak galèt anvan anpile.
    7. Top chak chemine ak sik an poud ak Lè sa a peze kèk plis bè joumou sou tèt.
  14. Kamèl tat pòm krèp


    Fwe ansanm buttermilk, sòs pòm, kafe, melas, dlo ak ze. Nan yon bòl ki apa a, fwe ansanm rete (sèk) engredyan yo. Melanj lan yo pral trè liquidy an premye, men ankò an li chita nan chanm temperature- li pral kòmanse vire nan ki teksti epè.
  15. Galèt pòf ak Fwi

    Chofe fou a 400 degre F. Mete bè nan yon plak tat 9-pous ak founen pou 4 - 5 minit, oubyen jiskaske fonn. Melanje farin frans, sik, sèl, ze yo ak lèt; fwe jouk lis. Sèvi ak frape sa a jan yo nan resèt la fè pòf yo galèt. Ou ka tèt yo ak fwi kristalize.
    engredyan
    • 1 ze antye plis 1 blan ze
    • ¼ tas tout-bi farin frans
    • ¼ tas lèt
    • 1 gwo kiyè pou kwit manje lwil oliv
    • ¼ ti kiyè sèl
    • 2 tas fwi fre
    • 2 gwo kiyè zoranj konfitur, chofe nan yon Mikwowev
    enstriksyon
    1. Manto ti plak tat oswa chodyè papye brak ak pou kwit manje espre
    2. Nan yon bòl gwo fwe ansanm ze, farin frans, lèt, lwil oliv, sèl jouk lis
    3. Divize frape nan kat chodyè
    4. Kwit pou 25 minit nan yon fou a 400 degre jouk mawon ak rebondi.Etenn dife pou chofe fou ak kite li poze nan fou pou 5 minit plis anvan li retire
    5. Menm lè transfere krèp nan bòl piti, kiyè sou fwi ak farinen ak chofe konfitur
    nòt
    Liz di ... sa yo te bon gou, ou ka tou ajoute ji pòm nan fwi a si ou pa gen okenn konfitur zoranj

    Doug di ... ki sa yon dine plezi
  16. Gingerbread Cinnamon Krèp Roll


    Fwe ansanm farin frans lan, poud boulanjri, sèl, lèt, ze, ak lwil oliv, jis jiskaske ansanm lan. Ajoute bè an, sik mawon ak kannèl yo prepare frape la. Pou prepare glase a: Nan yon chodyè piti, chalè bè an sou chalè ba jouk fonn.
    engredyan: 
    Cinnamon toubiyon:
    1/4 tas bè (1/2 baton)
    1/2 tas mawon sik
    1/2 gwo kiyè tè kannèl
    1/4 yon ti kiyè galik tè
    1/4 yon ti kiyè noutmèg tè
    Krèm fwomaj glase:
    1/4 tas bè (1/2 baton)
    2 ons krèm fwomaj
    3/4 tas an poud sik, tamilsex
    1/2 yon ti kiyè vaniy ekstrè
    1/4 yon ti kiyè kannèl tè
    1/4 yon ti kiyè jenjanm tè
    Krèp:
    3/4 tas buttermilk
    1/4 tas sòs pòm
    2 gwo kiyè moulu kafe
    2 gwo kiyè melas fè nwa
    2 gwo kiyè dlo
    1 gwo ze
    1 1/4 tas tout-bi farin frans
    1/2 gwo kiyè poud boulanjri
    1/2 gwo kiyè tè kannèl
    1/2 gwo kiyè tè jenjanm
    1/4 yon ti kiyè boulanjri soda
    1/4 ti kiyè sèl
  17. Melanj Berry Lèt Kaye galèt

     Ajoute ze a ak buttermilk, farin frans lan, sik, poud boulanjri, soda boulanjri ak sèl nan yon bòl. Melanje byen, l'a voye ak bè melanje. Kwit pou 1 minit jouk bul parèt sou sifas la ak krèp yo an lò anba. Estimasyon tan: 30 minit.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Oto domaje rikota Krèp Souffle ak bè

    Fwe farin frans, sik ak sèl nan yon bòl. Nan yon lòt bòl melanje eu yo ze (separe pati nan blan), rikota, bè, ji sitwon, zès, ak vaniy. Fwe blan ze yo jouk li se rèd, lè sa a melanje l 'ak melanj lan farin frans fè bat nan galèt. pa dwe tante sote zès a sitwon, li vrèman ajoute nan gou a citrusy.
    Krèp se yon manje ki transandan kilti.  Gen twòp vèsyon ki varye soti nan kilti yo nan kilti nan non yo tout. Nan Amerik di Nò, li se yon manje manje maten klasik. Li se pou okazyon espesyal oswa pou yon manje maten fen semèn ak fanmi oswa yon zanmi. Li, se yon manje konfò ak gen anjeneral memwa tache. Te fanmi mwen te pase anpil yon dimanch fè nou an resèt galèt pi renmen ak siwo Maple ak bekonn oswa sosis. Ka chak moun resevwa sèvis fasil pou renmen ak aversion. Ajoute nan yon frape galèt pi renmen se kòm senp tankou soupoudre fre oswa jele bè, fig, pòm griye, nwa, granola, bato chokola, oswa fwi sèk sou tèt la nan galèt la pandan y ap li se sou platin la. Oswa jis plenn, senp ak konplètman bon gou.   Opsyon yo se prèske intèrminabl! Li kapab byen yon evènman fè krèp pandan y ap bouch grangou yo ap tann yo dwe manje.

    Mwen te vini nan tout yon koup nan resèt  ki te krèp souffled ki te fondamantalman krèp ak blan ze yo separe, vide ak ki plwaye nan batri a pou yon galèt fluffier. Yo te toujou te fè sou yon platin. Mwen renmen lide a nan fè yon galèt gwo tankou yon ti bebe Dutch oswa pannekoeken (Mwen te wè òtograf diferan pou sa a se konsa padonnen m 'si sa a se pa kòrèk) ki se yon pi renmen fanmi yo. Mwen te gen yon anpil plezi fè varyasyon nan yon resèt mwen te vini ak. Mwen te gen kèk vrèman bon rezilta ansanm ak yon koup la nip. Sa se OK avè m '. Li se tout yon pati nan sa a avanti pou kwit manje mwen menm ki sou.
    Se mwen menm ki vrèman kontan ak rikota-sitwon  vèsyon an ak espere ke w ap dakò. Li se jistis fasil fè menm si gen etap la siplemantè nan fwete blan yo ze. Sa a ta ka tou dwe fèt nan pi piti chodyè pou krèp pèsonèl gwosè jis tankou ti bebe pannekoeken oswa Dutch kapab. Bè yo si ou vle, men trè rekòmande. Ramase Jele oswa fre, frèz, mur ak franbwazye travay byen. Pou moun nan nou kap chèche yon altènativ a bè, yon soupoudre nan nwaye koupe olye pou yo bè yo se bon gou. Voye yon bè kèk (oswa nwaye) sou tèt la apre ou fin mete l 'nan chodyè a, l'a voye turbinado (kri sik) oswa sik mawon sou yo anvan boulanjri. Sèvi ak yon soupoudre limyè de sik an poud ak yon siwo Maple limyè oswa siwo lò Lyles la.
    engredyan
    • ¾ tas (75 g) nan tout farin frans
    • ⅓ tas (63 g) ki gen sik ladan
    • ½ ti kiyè sèl
    • 4 ze separe
    • 4 gwo kiyè nan bè sale (2 fonn ak 2 pou chodyè a)
    • ⅔ tas (165 g) nan rikota, antou oswa an pati ekreme
    • ¼ tas (60 ml) nan ji sitwon
    • zès nan yon sitwon
    • ½ kiyè nan vaniy
    • ¼ tas (42 g) nan bè fre oswa jele
    • Turbinado oswa sik anvan tout koreksyon pou soupoudre sou tèt la
    • Patisri sik pou yon pousye limyè
    • Yon siwo Maple limyè oswa siwo lò Lyle a
    enstriksyon
    1. Chofe fou a 375 degre ak chofe yon soteuz fè 10-pous oswa sote chodyè.
    2. Melanje farin frans, sik ak sèl nan yon bòl.
    3. Melanje ze eu, vide rikota, bè, ji sitwon, zès vaniy nan yon bòl gwo ak melanje byen.
    4. Kote blan ze yo separe nan yon bòl melanje ak fwe nan tèt rèd.
    5. Ajoute melanj lan farin frans nan melanj la mouye kouchèt li epi konbine byen. Ajoute yon ti blok nan blan yo ze ak melanje nan aleje frape la.Ajoute blan ze yo rete yo ak pliye nan ak yon spatul jouk konbine.
    6. Retire chodyè a soti nan dife pou chofe fou a, li mete 2 gwo kiyè nan bè li li. Lè gen bè a fonn ajoute frape, voye yon bè kèk atravè tèt la, l'a voye sou sou yon gwo kiyè oswa 2 ki gen sik ladan turbinado. Retounen chodyè a fou an. Kwit pou 20 a 25 minit. Lè yo galèt nan souple ak alalejè mawon nèt sou tèt li se pare.
    7. Sèvi ak yon soupoudre limyè de patisri sik ak sèvi ak siwo nan chwa.
    8. Jwi!
  19. Cinnamon Krèp ak conflits Bacon


    Nan yon bòl, konbine farin frans, poud boulanjri, sèl, sik ak kannèl. Chalè yon chodyè platin oswa yon soteuz sou yon chalè medyòm. Brase nan koupe bekonn, rezève yon gwo kiyè pou topping ou yo. Estimasyon tan pou yon sèl sa a se jis 30 minit.

    Chokola Chip ak conflits Krèp Bacon

    • engredyan:
    • 2 tas tout-bi farin frans
    • sik 1 gwo kiyè
    • 2 ti kiyè luil boulanjri poud
    • 1 ti kiyè boulanjri soda
    • 1/2 ti kiyè sèl
    • 1/4 yon ti kiyè kannèl
    • 2 ze, byen bat
    • 2 tas buttermilk
    • 2 gwo kiyè bè fonn
    • 2 ons bato chokola semisweet
    • lwil oliv legim
    • Pou Bacon nan conflits:
    • 3 tranch epè koupe bekonn
    • 2 gwo kiyè mawon sik
    • 1/2 yon ti kiyè kannèl
    Preparasyon:
    Pou fè conflits Bacon an, chofe fou a 350 ° F ak liy yon fèy boulanjri ak papye. Mete yon etajè fil sou tèt ak rad l 'ak espre kastwòl.
    Lay bekonn a sou etajè a, l'a voye san gad dèyè ak sik la mawon ak kannèl sou li. Kwit jiskaske sèk ak karamelize, 16 a 20 minit (ki depann sou epesè). Retire nan fou a, pèmèt yo fre konplètman, Lè sa a, transfere nan yon tablo koupe ak koupe nan trè ti moso.
    Fèmen fou a, li pèmèt li yo refwadi nan sou 200 ° F.
    Pou fè krèp yo, konbine farin frans lan, sik, poud boulanjri, soda boulanjri, sèl ak kannèl nan yon bòl melanje.
    Nan yon bòl ki apa a, fwe ansanm ze, lèt kaye a ak bè fonn. Ajoute engredyan yo mouye nan sèk la ak brase jouk jis konbine. Pliye nan bato yo chokola ak conflits bekonn.
    Chalè yon platin kastwòl sou medyòm-segondè chalè ak, lè l sèvi avèk yon sèvyèt papye, alalejè rad l 'ak lwil oliv legim.
    Louch frape nan, 2 a 3 gwo kiyè nan yon moman, sou platin a cho ak kwit jiskaske bul ti parèt sou tèt la. Flip ak kwit jiskaske lòt bò se lò mawon, sou 2 - 3 minit pou chak bò.
    Travay nan lo jiskaske yo tout frape a itilize, wilaj chodyè a nan ant chak pakèt. Kenbe krèp yo fini cho nan dife pou chofe fou a menm jan ou travay.
    Sèvi ak yon ti tap leje nan bè ak siwo Maple, oswa pousyè tè ak sik an poud.
  20. Chokola Chip Krèp Brètzèl ak Manba Nutela


    • Fwote nan farin ansanm, soda boulanjri, bè, ze vaniy, manba, ak sik, jouk limyè ak an gonfle. Nan yon bòl, bat ze a ak sik, lwil oliv, sèl; jouk byen konbine.Add nan farin frans, poud boulanjri ak 1/2 C lèt. Nutela se kle nan sa a resèt jenn ti kabrit zanmitay. 1 ze
    3 Tbs sik
    2 Tbs kanola lwil oliv
    1/4 ti kiyè sèl
    2 C farin frans
    3 ti kiyè boulanjri poud
    1 / 2- 3/4 C lèt
    1/2 C bato semi chokola dous
    1/3 C pretzels, kase nan Bits ti
    Pou Sòs:
    1/4 C krèm manba
    2 Tbs Nutela
    Yon chalè platin chodyè sou med chalè ki ba.
    Nan yon bòl, bat ze a ak sik, lwil oliv, sèl; jouk byen konbine. Add nan farin frans, poud boulanjri ak 1/2 C lèt. Ajite l byen, ap eseye jwenn tout boul deyò epi yo ajoute plis lèt, si twò epè. Pliye nan bato chokola ak pretzels.
    Flite platin chodyè ak pou kwit manje espre, oswa kap fwote avèk yon sèvyèt papye tranpe l 'nan lwil kanola. Vide ladlefuls nan frape ak kwit jiskaske bul kòmanse yo fòme sou sifas la ak bor kòmanse yo mete; sou 3-4 minit. Flip ak kwit pou 3 minit plis; jouk lò mawon.
    Pandan ke krèp ap kwit manje, nan yon ti bòl, pistach chalè bè nan mikwo ond lan pou minit 30-40. Add nan Nutela ak brase jouk lis. Farinen sou krèp cho kwit.
  21. Adorabl Kid Zanmitay Krèp


    Nan yon bòl mwayen, melanje tout engredyan sèk ak lè sa a ajoute engredyan yo mouye tankou lèt, ze ak bè fonn. Fwe byen ajoute engredyan dekoratif tankou aroz oswa chocochips si ou vle. Fè krèp Apetisan sa yo yo sanble ak figi desen ki pi ba tankou yon lous Teddy oswa tou senpleman trase ap fè fas bèl sou yo lè l sèvi avèk sòs chokola.
  22. Snickerdoodle Krèp

    Yon sèl sa a se yon gayan asire w. Brase farin frans, poud boulanjri, sik mawon, kannèl, ak sèl. Chalè leve, li Lè sa a, rete tann jiskaske lò bul brown- ap kòmanse eklate sou sifas la tèt. Sèvi yo imedyatman.
  23. Oreo Krèp bonbon


    Fè ranpli a krèm dapre resèt la. Kenbe sou kote. Pandan se tan, chalè yon gwo soteuz lou sou medyòm-segondè chalè; louch frape nan soteuz cho, lè l sèvi avèk 1 ti kuiyè. batri pou chak galèt. Kwit jiskaske bul fòme sou tèt, lè sa a ale nan kote sa mawon ak lòt. Sandwich krèp yo lè l sèvi avèk krèm ranpli a blan yo sanble ak oreyo.
  24. Galèt san yo pa Lèt ak ze Recipe


    Yon sèl sa a se pi bon kalite vejetalyen, letye gratis ak ze gratis. Fwe engredyan yo sèk ansanm nan yon bòl melanje ak fwe nan konbine ak engredyan yo mouye. Vide andomaje an nan chodyè a cho. Ide chodyè a ede batri a gaye respire, si sa nesesè.
  25. krèp Chobani


    Fwe ansanm ze, Chobani ak lèt. Chalè yon soteuz kastwòl sou yon chalè medyòm. Kwit jiskaske bor seri ak ti wonn parèt sou sifas, sou 2 minit.
  26. krèp Chokola fwomaj


    Brase ansanm lèt kaye, lèt, ze, vaniy, farin frans, poud boulanjri, kakawo poud lan; melanje frape jouk lis lè sa a vide sou yon chalè medyòm nan chodyè a cho.
    Mwen renmen wikenn.
    Apre sa, mwen konnen ki sa w ap panse. " Duh. Nou tout fè. "
    Men, mwen gen yon renmen anplis pou wikenn, ak sa yo rele krèp. Mwen konnen, mwen konnen, mwen te diskite sa a anvan, men mwen gen yon santiman pi fò nan ou pa t 'alantou tounen Lè sa a, se konsa, kite m' repete.
    dejene Pandan jou lasemèn nan mond m 'konpoze de yon tas menmen nan kafe jan mwen kòmanse moute òdinatè mwen an nan travay, ki te swiv pa yon bòl an sereyal ak lèt ​​sou yon èdtan pi ta. Ak nan ka nenpòt nan ou te panse ke bòl an sereyal te yon trete, nenpòt kalite, kite m 'klarifye.
    Lè m 'di bòl, mwen aktyèlman vle di yon tas. Kòm nan terib tas yo polistirèn ti kras ki konpayi mwen an atann pou nou yo bwè soti nan. Apre sa, mwen gen yon teyori sou sereyal mwen ke se pwouve kòrèk bèl anpil chak maten. Li ale tankou sa a: fondamantalman mond lan yon jan kanmenm konnen dezyèm nan egzak ke mwen vide lèt sou sereyal mwen, epi toudenkou bag telefòn mwen.Apre sa, menm jan mwen jere yo ka resevwa moun nan nan telefòn nan, espere sovtaj Bits yo sot pase yo nan kroustiyan nan gode a susmansyone, bag telefòn mwen ankò. Epi, se bèl anpil ale sou tankou sa jouk gode m 'lan se tout yon dezòd mou nan sereyal.
    Epi sa zanmi m ', se manje maten yo. Sou yon pandan lasemèn.
    Ak Se poutèt sa mwen gen yon siplemantè renmen ti kras pou wikenn.Onètman, li pa toujou krèp. Pafwa li nan yon omlèt Pafwa li nan yon fòm goumè nan farin avwàn. Epi byen souvan yo li nan krèp. Yo, epi sou okazyon, li nan krèm glase. Pa jije.
    Men, mwen digresyon. Se pou nou jwenn tounen nan krèp, pou nou?
    Mwen te fè eksperyans avèk vèsyon divès kalite nan krèp dènyèman, ak yon sèl sa a se nan mitan favorites mwen. Li nan ki an sante epi li gen chokola, bezwen mwen di plis?
    engredyan
    • 1 ½ tas anpil grès fwomaj Cottage
    • 1 tas lèt
    • 2 ze
    • 1 ti kiyè vaniy ekstrè
    • ¾ tas (blanch) farin ble antye
    • 1 ti kiyè boulanjri poud
    • ¼ tas kakawo poud
    • 16 pake nan Splenda oswa ⅔ tas sik oswa ranplasan sik
    • bato chokola, si ou vle (mwen itilize sik gratis)
    enstriksyon
    1. Nan yon bòl melanje mwayen, brase ansanm lèt kaye, lèt, ze yo ak vaniy.Brase jouk konbine.
    2. Ajoute farin frans lan, poud boulanjri, poud kakawo ak Splenda ak melanje jouk konplètman konbine.
    3. Chalè yon chodyè fri sou yon chalè medyòm. Flite ak pam oswa ki pa espre baton boulanjri.
    4. Vide frape a nan heaping kiyè sou chodyè a cho. Fry jouk parèt tèt la mete, Lè sa a, baskile li sou yo ak fri l 'ankò jouk kwit nan. Li ta dwe alalejè dore sou deyò a nan tou de bò.
    5. Si ou vle yon trete siplemantè, voye yo avèk bato chokola jis anvan ranvèrsan yo.
    6. Sèvi cho, ak siwo Maple, sòs Berry (sa a, se yon resèt Mwen pral oblije poste yon sèl jou) oswa menm sòs chokola!
    7. Jwi!
  27. fwomaj Cottage galèt


    Fwomaj Cottage tan pou preparasyon galèt se sou 15 minit. Brase farin frans, lwil oliv, ak ze nan yon bòl gwo. Nan yon bòl ki apa a, fwe ansanm ze, lèt kaye, lèt ak lwil oliv. Add melanj farin frans nan melanj ze ak fwe jouk jis reskonsab pare.
  28. Bacon ak fwomaj krèp


    Bacon ak fwomaj! Sa a se yon awozaj bouch plezi. Fwe ansanm lèt, ze a, ak bè fonn. Brase nan fwomaj la ak bekonn sou medyòm-segondè chalè. Manto li alalejè ak lwil oliv.
    Sa a se yon resèt bon. Pou pi senp pou kwit manje, Bits yo nan bekonn ak griye fwomaj cheddar tou te kapab dwe ajoute nan swa Lèt Kaye galèt Mix nou an oswa Peyi ble galèt Mix. Gou a sibtil sale nan Bits yo bekonn, ansanm ak dous la nan siwo reyèl erab nou an, fè yon gwo galèt gou.
    engredyan
    6 bann bekonn, fri ak dekonstonbwe an divès moso
    1/3 tas ble antye farin frans
    1 tas tout-bi farin frans
    2 ti kiyè luil boulanjri poud
    2 ti kiyè luil grene sik
    1/4 ti kiyè luil sèl
    1 1/4 tas lèt
    1 gwo ze
    3 gwo kiyè bè, fonn
    3/4 tas griye fwomaj cheddar
    Esplikasyon
    1. Konbine farin yo, poud boulanjri, sik, ak sèl nan yon bòl gwo. Melanje ak yon fouchèt.
    2. Nan yon lòt bòl, fwe ansanm lèt, ze a, ak bè fonn. Brase nan fwomaj la ak bekonn. Vide lèt la ak melanj fwomaj nan melanj lan farin frans ak brase jouk jis konbine. (Gen kèk boul ap rete.)
    3. Chalè yon chodyè oswa platin sou medyòm-segondè chalè. Manto li alalejè ak lwil oliv. Lè platin a se cho, vide andomaje an sou platin a nan menm sèk yo. Kwit jiskaske bul fòme epi yo kòmanse kraze nan frape a.Flip ak kwit jiskaske fè.
  29. Kam ak fwomaj krèp


    Melanje farin, sèl, poud boulanjri, lèt, buttermilk, ak ze. Fonn bè an nan yon chodyè piti, Lè sa a, fwe nan farin frans lan ak ajite l byen ak yon eggbeater oswa fwe jiskaske pa gen okenn boul. Ou ka magazen rès manje nan frijidè a, yo kenbe byen.
    Engredyan:
    • 2 tas farin frans
    • 1/2 ti kiyè sèl
    • 2 ti kiyè boulanjri poud
    • 1 tas lèt
    • 1 tas buttermilk
    • 1 ze
    • sou 1 tas rache janbon
    • sou 1 1/2 tas graje fwomaj (Mwen ta pito Cheddar, men ou ka sèvi ak tou sa kalite ou renmen)
    • bè pou chodyè a
    METÒD:
    •  Brase ansanm farin, sèl, ak poud boulanjri.
    • Ajoute lèt, buttermilk, ak ze ak ajite l byen ak yon eggbeater oswa fwe jiskaske pa gen okenn boul.
    • Kouvri l epi kite rès nan frijidè a pou 30-60 minit.
    • Pou fè krèp yo, chalè sou 1/2 tblsp bè nan yon kastwòl oswa chodyè jete-fè sou yon chalè medyòm segondè.
    • Ajoute sou 1/3 tas frape e ki lis soti ak louch oswa yon kiyè fè yon sèk.
    • Voye ak yon tblsp kèk nan janbon ak sou 1/4 tas graje fwomaj.
    • Farinen ak yon ti jan plis frape sou tèt la (jan yo montre pi wo a.)
    • Lè batri a fòme bul gwo, baskile galèt lan.
    • Lè kwit nan, retire nan yon plak. Kenbe cho nan yon fou a 200 degre oswa tant plak la ak papye pandan w ap fè krèp ki rete yo.
    • Sèvi ak plis bè pou chak galèt oswa chak lòt galèt.
    • Sèvi cho ak bè ak siwo.
  30. Squash, fwomaj bouk kabrit la & Rosemary galèt


    Bat ansanm tout engredyan nesesè jiskaske li se lis. Mété frape nan jan sa espesifye nan resèt la. Retire batri a soti nan frijidè a, ajoute fwomaj bouk kabrit la ak rakèt. Pliye tout bagay ansanm. Chalè yon ti kras lwil oliv nan yon chodyè fri ki pa baton. Lè sa a, nan lo, ajoute yon ladleful nan frape pou chak galèt fri jouk lò mawon.

    Kisa ki ale nan ...

    1 Cup Plain Farin (oswa Buckwheat farin frans pou Gluten gratis)
    2 ti kiyè luil boulanjri poud
    1 Cup Lèt (oswa soya / lèt zanmann pou letye gratis)
    1 ze òganik (kite soti pou ze gratis)
    2 Tablspoons fonn sale bè + anplis pou fri (ranplasan ak bè kokoye pou letye lwil oliv gratis ak oliv pou fri)
    1/2 griye Butternut Squash pure (Nou bezwen 1 tas pou batri a)
    3 gwo kiyè Kabrit fwomaj (kite soti pou letye gratis)
    Ti Sprig fre Rosemary tise byen koupe

    Ki jan yo fè li ...

    1. Van chwazi farin frans ak boulanjri poud ou nan yon bòl.
    2. Nan yon melanj bòl separe ansanm lèt la, ze, fonn sale bè. Oswa si ou se letye / ze gratis melanj lèt ou chwazi a ak bè fonn kokoye.
    3. Fè yon pi nan mitan farin frans ou ak tou dousman fwe melanj likid ou a jiskaske li se konplètman konbine. Mete akote.
    4. Pliye 1 tas BUTTERNUT konpòte kalbas an frape ou ak Lè sa a, flokon nan fwomaj kabrit ou epi ajoute Rosemary ou yo.
    5. Chalè yon chodyè fri gwo sou yon chalè medyòm. Pou chak pakèt nan krèp nou vle fonn sou 1 ti kiyè nan bè sale oswa lwil oliv.
    6. Kiyè 2-3 kiyè nan frape nan chodyè a. Kwit jiskaske ou wè bul fòme (apeprè 1-2 minit). Flip sou yo ak kwit lòt bò a.
    7. Sèvi tyèd oswa ka manje frèt twò
31.  An gonfle Krèp rikota ak frèz-Orange sos 



Sa yo krèp rikota imid gen yon teksti delika e sibtil mèsi gou zoranj nan adisyon a nan blan ze bat yo epi yon frèchman grat zès zoranj. Ki gen antèt yon bon gou, fre frèz-Orange sos yo fè yon chwa elegant pou yon manje maten okazyon espesyal oswa kolasyon.

An gonfle Krèp rikota ak frèz-Orange sos

  • engredyan:
  • 15 ons rikota fwomaj
  • 3/4 tas farin frans
  • 1/2 yon ti kiyè boulanjri poud
  • 2 gwo kiyè sik
  • 1/8 ti kiyè sèl
  • 2 gwo kiyè lèt antye
  • 3 ze, separe
  • 1/2 yon ti kiyè vaniy
  • Zès nan 1 zoranj
  • Pou Sòs la Frèz-Orange:
  • 2 tas frèz, koupe
  • 2 ti kiyè luil sik
  • 1 gwo kiyè ji sitwon
  • 1/4 tas frèch prije ji zoranj
  • 2 gwo kiyè dlo
  • 2 ti kiyè luil maizna
Preparasyon:
Kote rikota la nan yon Egoutwa sou yon bòl pou omwen 1 èdtan yo ki pèmèt nenpòt likid depase nan drenaj.
Prepare sòs la pa mete frèz, sik, ji an sitwon ak ji zoranj nan yon marmite piti.Pote nan yon mitone sou medyòm-segondè chalè. Nan yon ti bòl, fwe ansanm dlo a ak maizna ak ajoute nan melanj ki genyen frèz la Fremisman.
Kontinye pou kwit manje jiskaske melanj lan sepesis nan yon konsistans siwo-renmen. Transfere nan yon bòl epi mete sou kote yo refwadi.
Konbine farin frans lan, poud boulanjri, sik, ak sèl nan yon bòl. Nan yon bòl ki apa a, konbine rikota, lèt, eu ze, vaniy an ak zoranj zès jouk lis.
Nan yon bòl ki apa a, bat blan ze yo ak yon mixer elektrik sou gwo vitès jiskaske limyè ak an gonfle, men se pa rèd. Ajoute melanj lan rikota-lèt ak engredyan yo sèk ak brase jis jiskaske konbine. Fwe nan sou mwatye nan blan ze yo jouk byen reskonsab pare, lè sa a dousman pliye nan balans lan.
Lwil oliv yon platin ak chalè sou medyòm-segondè chalè. Vide sou 3 gwo kiyè nan frape sou platin a pou chak galèt. Kwit jiskaske bul parèt epi kòmanse kraze sou bor yo ak sifas la nan galèt la, lè sa baskile a fini pou kwit manje sou bò, dezyèm lan.
Transfere nan yon fèy boulanjri ak kenbe cho nan yon 200 ° F dife pou chofe fou pandan w ap kwit krèp ki rete yo. Sèvi ki gen antèt sòs la Frèz-Orange.

Fè apeprè 1 douzèn krèp

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...