Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 πιο νόστιμα τηγανίτα Συνταγές


 Μια τηγανίτα είναι μια επίπεδη κέικ, συχνά λεπτή και στρογγυλά, που παρασκευάζεται από ένα κτύπημα με βάση το άμυλο, που μπορεί επίσης να περιέχουν τα αυγά, το γάλα και το βούτυρο. Είναι μαγειρεμένο σε μια καυτή επιφάνεια, όπως ένα ταψί ή τηγάνι, συχνά με λάδι ή βούτυρο. συνταγές τηγανίτα ποικίλλουν, αλλά όλα έχουν τα ίδια βασικά συστατικά αλεύρι, τα αυγά και το γάλα.
Είτε είστε τους εξυπηρετούν για πρωινό, ένα πλούσιο brunch ή ακόμα και το δείπνο, μπορείτε απλά δεν μπορεί να πάει στραβά με τηγανίτες! Σερβίρετε τα σκέτα με σιρόπι ή φόρεμα τους με φρούτα, κομματάκια σοκολάτας ή ακόμα και σαντιγί και έχετε ένα γεύμα απίστευτα πλήρωσης.
Υπάρχουν μερικά πράγματα που ένας Αμερικανός άνθρωπος πρέπει να ξέρει πώς να μαγειρεύουν, και τηγανίτες είναι ένας από αυτούς. Τα καλά νέα είναι ότι είναι εύκολο. Εδώ είναι 30 συνταγές τηγανίτα που θα κάνουν τη ζωή σας σούπερ χαρούμενος.
  1. Η apple τηγανίτες


    Όλο αυτό που χρειάζεται είναι 10 λεπτά για να κάνουν. παρασκευή.Ανακατέψτε τα αυγά, συνδυάζουν βούτυρο, αυγά, γάλα, ζάχαρη, αλάτι μήλο. Σε ένα ξεχωριστό μπολ κοσκινίστε μαζί το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και ζάχαρη. Ανακατεύετε το μίγμα αλευριού στο μείγμα μήλου, μέχρι να αναμειχθούν. Μαγειρεύετε από το τηγάνισμα σε χαμηλή φωτιά. Είναι έτοιμο! 
    • Συστατικά
    • Θρέψη
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • Μέθοδος
    1. Βήμα 1
      Συνδυάστε το αλεύρι, τη ζάχαρη και την κανέλα σε ένα μπολ. Προσθέστε το αυγό και το γάλα. Χτυπάμε μέχρι να γίνει λείο. Ανακατέψτε σε μήλα.
    2. Βήμα 2
      Ζεσταίνετε ένα τηγάνι αντικολλητικό σε χαμηλή φωτιά. Ψεκάστε με λάδι.Ρίχνουμε 1/4 φλιτζάνι του μείγματος μήλων στο τηγάνι. Ήπια απλώνονται με το πίσω μέρος ενός κουταλιού σε 10 εκατοστά γύρο. Cook τηγανίτες, σε παρτίδες, για 2 λεπτά ή μέχρι να εμφανιστούν φυσαλίδες στην επιφάνεια. Αναγυρίζω. Μαγειρεύουμε για 1 έως 2 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν.
    3. Βήμα 3
      Σερβίρετε με ακτινίδια και κατεψυγμένα γιαούρτι.
  2. Σπιτικό Pancake Mix


    Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη, το βούτυρο, αν χρειάζεται και αλάτι για γεύση. Μπορείτε να προσθέσετε έως και μερικά φρούτα στο κτύπημα τηγανιτών - σε κύβους μήλου, ή κομμάτια της μπανάνας, ωστόσο, θέλετε να κάνετε τις τηγανίτες σας. Ανακατεύουμε όλα καλά, τότε τηγανίζουμε σε καυτό ταψί.
  3. Σπιτική Blueberry Σιρόπι και τηγανίτες

     Ο εκτιμώμενος χρόνος για αυτό απέχει μόλις 15 λεπτά.
    Ανακατέψτε τα υλικά βάσης καλά - ανακατεύοντας για να διαλυθεί η ζάχαρη και πιέζοντας τα μούρα από την πλευρά του τηγανιού για να συντρίψουν ελαφρά, έως ότου τα μούρα πάρει λίγο μαλακό και μείγμα παίρνει το σιρόπι.Τοποθετήστε τα συστατικά σε ένα μικρό κατσαρολάκι και ανακατεύετε καλά. 
    Η έκρηξη της γεύση βατόμουρου και υπόδειξη των λεμονιών είναι τέλεια σε αυτό το σιρόπι. Μεγάλη για τηγανίτες ή παγωτό. Συνταγή από PocketChangeGourmet.com
    Εξυπηρετεί: 3 φλιτζάνια
    Συστατικά
    • 2 ½ φλιτζάνια βατόμουρα, φρέσκα ή κατεψυγμένα
    • 2 φλιτζάνια νερό
    • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
    • Χυμό από 1 λεμόνι Meyer - περίπου 1½ κουταλιές της σούπας
    • 1 ίντσα φέτα φλούδα λεμονιού (χρησιμοποιήστε ένα αποφλοιωτή λαχανικών)
    Οδηγίες
    1. Σε μια κατσαρόλα, συνδυάζουν τα βατόμουρα με ½ φλιτζάνι από το νερό
    2. Συντρίψει τα μούρα με ένα πειραγμένος τις γυναίκες πατάτας και θέτουν σε σιγοβράζει
    3. Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά
    4. Σουρώνουμε το χυμό σε ένα δοχείο μέτρησης πυρίμαχο, πιέζοντας σκληρά για τα στερεά, πετάξτε τα στερεά.
    5. Ξεπλύνετε την κατσαρόλα, προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη φλούδα λεμονιού και τα υπόλοιπα 1½ φλιτζάνια νερό, αφήνουμε να πάρει βράση, ανακατεύοντας για να διαλυθεί η ζάχαρη.
    6. Βράζουμε το σιρόπι σε μέτρια φωτιά μέχρι να eaches 225 ° σε ένα θερμόμετρο καραμελών, περίπου 20 λεπτά
    7. Προσθέστε το χυμό βατόμουρου και το χυμό λεμονιού και τα βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό.
    8. Αφήστε το σιρόπι δροσερό, στη συνέχεια, πετάξτε το ξύσμα λεμονιού.
    9. Ρίχνουμε το σιρόπι σε καθαρά γυάλινα μπουκάλια ή βάζα.
    10. Σφραγίδα και καταψύξτε για έως 6 μήνες.
    11. Χρησιμοποιήστε για σπιτικές τηγανίτες ή παγωτό

  4. Old Fashioned Τηγανίτες Σπιτικό


    Αυτό χρειάζεται μόλις 5 λεπτά για την προετοιμασία, αλλά απαιτεί 15 λεπτά περισσότερο για να μαγειρέψουν.
    Κοσκινίζουμε το αλεύρι μέχρι να γίνει λείο. Προσθέστε το ψήσιμο σε σκόνη, αλάτι και ζάχαρη. Κάνετε ένα φρεάτιο στο κέντρο της ζύμης και ρίχνουμε το γάλα, το αυγό και το λιωμένο βούτυρο? ανακατεύουμε όλα καλά μαζί. Στη συνέχεια, μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι και οι δύο πλευρές είναι "καφέ".
  5. Roll Κανέλα Τηγανίτες


    Μπορείτε να ξεκινήσετε με τη θέρμανση βούτυρο στο φούρνο. Ετοιμάστε τη γέμιση κανέλα πρώτη - με ανάδευση το βούτυρο, μαύρη ζάχαρη και την κανέλα μαζί. Χτυπήστε ελαφρά μαζί το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.Ανακατέψτε το γάλα, το αυγό και το λάδι ελαφρά. Μην overmix. (Αν έχει μερικά μικρά εξογκώματα αριστερά, ότι είναι εντάξει).

    ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ

    Για τις κρέπες :
    1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
    1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
    1 φλιτζάνι γάλα
    1 μεγάλο αυγό
    1 κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι
    Για τη γέμιση κανέλα :
    1/2 ραβδί ανάλατο βούτυρο, θερμοκρασία δωματίου
    1/4 φλιτζάνι συν 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
    1 1/2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα

    ΟΔΗΓΊΕΣ

    1. Κάντε τη γέμιση κανέλας : Σε ένα μέτριο μπολ, ανακατέψτε μαζί το βούτυρο, μαύρη ζάχαρη και την κανέλα. Scoop τη γέμιση σε ένα τέταρτο γαλονιού μεγέθους βαριά φερμουάρ baggie, και βάλτε το στην άκρη.
    2. Κάντε τις τηγανίτες : Σε ένα μέτριο μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Χτυπάμε το γάλα, το αυγό, και το πετρέλαιο, μόνο μέχρι το κτύπημα είναι βρεγμένο.
    3. Ζεσταίνετε ένα μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά, και ψεκάζονται με αντικολλητικό σπρέι. Χρησιμοποιήστε μια σέσουλα παγωτού για να προσθέσετε το κτύπημα στο τηγάνι. Χρησιμοποιήστε το κάτω μέρος της κουτάλας ή κύπελλο να εξαπλωθεί το κτύπημα σε έναν κύκλο, περίπου 4 ίντσες σε διάμετρο. Μειώστε τη θερμότητα μέσο σε χαμηλό. Κόψτε τη γωνία του baggie σας πλήρωσης κανέλα, και πιέστε τη γέμιση στην ανοιχτή γωνία. Όταν τηγανίτα σας αρχίζει να σχηματίζει φυσαλίδες, προσθέστε τη γέμιση. Ξεκινώντας από το κέντρο της τηγανίτας, πιέστε τη γέμιση πάνω από το κτύπημα τηγανίτα σε μια δίνη, όπως θα δείτε σε τακτική ρολό κανέλα. Μαγειρέψτε το τηγανίτα 2 έως 3 λεπτά, ή έως ότου οι φυσαλίδες αρχίζουν να βρεθώ στην κορυφή του τηγανίτα και είναι χρυσή καφέ στο κάτω μέρος. Σύρετε ένα λεπτό, μεγάλη μεταλλική σπάτουλα κάτω από την τηγανίτα και απαλά αλλά γρήγορα γυρίστε το πάνω. Μαγειρέψουν ένα επιπλέον 2 έως 3 λεπτά, μέχρι η άλλη πλευρά είναι η χρυσή, καθώς και. Όταν γυρίστε την κρέπα σε ένα πιάτο, θα δείτε ότι η πλήρωση κανέλα έχει δημιουργήσει έναν κρατήρα-στροβιλισμού της κανέλας. Σκουπίστε το τηγάνι με μια χαρτοπετσέτα και επαναλάβετε με το υπόλοιπο κτύπημα τηγανιτών και πλήρωση κανέλα. Ξαναζεστάνετε το γλάσο λίγο, αν χρειαστεί. Σερβίρετε τις τηγανίτες ολοκληρώνεται με ένα ψιλόβροχο του γάνωμα.
  6. Κόκκινο βελούδο τηγανίτες


    Χτυπήστε ελαφρά μαζί το αλεύρι, τη σόδα, ζάχαρη άχνη, το αλάτι, το βουτυρόγαλα, χωρίς ζάχαρη κακάο, κρυσταλλική ζάχαρη, περίπου 2 κουταλιές της σούπας μέτρηση του χρωματισμού τροφίμων κόκκινο υγρό, τα αυγά και το μπέικιν πάουντερ. Τοποθετήστε σε ένα ενιαίο στρώμα σε ένα ταψί και ψήνουμε στους 200 ° φούρνο επάνω, για 30 λεπτά.
  7. τηγανίτες Φράουλα πασπαλίζουμε


    Ανακατέψτε το γάλα, το αυγό, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, και το εκχύλισμα βανίλιας. Κάνετε ένα φρεάτιο στο μίγμα αλευριού και ρίχνουμε μέσα το μείγμα του γάλακτος και το λιωμένο βούτυρο. Στη συνέχεια, ρίχνουμε και μαγειρέψτε για το ταψάκι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
    Φράουλα Ψεκάστε Funfetti Τηγανίτες
    1 ½ φλιτζάνι χωρίς λιπαρά το αποβουτυρωμένο γάλα
    1 αυγό
    1 κουταλιά της σούπας. βούτυρο, λιωμένο
    1 ½ φλιτζάνια για κάθε χρήση αλεύρι
    2 κουταλιές της σούπας. κρυσταλλική ζάχαρη
    1 κουτ. μπέικιν πάουντερ
    1/2 κουτ. αλάτι kosher
    5 έως 6 φράουλες, σε φέτες
    Ουράνιο τόξο ψεκάζει (όσο θέλετε)
    1.  Ανακατέψτε μαζί το βουτυρόγαλα, το αυγό και το βούτυρο σε ένα μικρό μπολ και να αναιρέσει. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
    2.  Κάντε μια μικρή τρύπα ή καλά στο μίγμα αλευριού και ρίχνουμε στο μείγμα βουτυρόγαλα. Ανακατέψτε καλά μέχρι όλα είναι συνδυασμένα.
    3.  Ζεσταίνετε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά και ψεκάστε με σπρέι μαγειρέματος. Από τη στιγμή που είναι ζεστό, σέσουλα 1/2 φλυτζάνι του κτυπήματος στο τηγάνι. (Ρίξτε λιγότερο κτύπημα αν κάνετε μίνι τηγανίτες.)
    4 . Μόλις το κτύπημα είναι στο τηγάνι, προσθέτετε γρήγορα 3 έως 4 φράουλες (σε φέτες) σε κάθε κρέπα και πιέστε ελαφρά το καθένα στο κτύπημα. Για ένα μικρότερο τηγανίτα, χρησιμοποιήστε 1 - 2 φράουλες. Στη συνέχεια, προσθέστε όσες ψεκάζει όσο θα θέλατε.
    5.  Αφήστε το τηγανίτα μαγειρεύουμε για περίπου 2 λεπτά (ή μέχρι να ροδίσει) πριν από το κτύπημα. Cook την άλλη πλευρά για ένα άλλο 1 έως 2 λεπτά.
    Σημείωση: Αν χρησιμοποιείτε το σετ Kate Spade, ψεκάστε κάθε καλούπι πριν από τη ρίψη στο μίγμα. Για να βεβαιωθείτε ότι η κρέπα να ψηθεί και δεν θα χάσει το σχήμα του, καλύπτει το καλούπι με ένα καπάκι για μερικά δευτερόλεπτα. Όταν οι άκρες αρχίζουν να τραβήξει μακριά από το καλούπι, η τηγανίτα είναι έτοιμη να αναστρέψετε. Μπορείτε να το σκάσει από το καλούπι και να αναστρέψετε ή να το χρησιμοποιήσετε τη σπάτουλα για να το κρατήσει μαζί και flip αυτό.
  8. Φυστίκι τηγανίτες φλιτζάνι βούτυρο

    Χρησιμοποιήστε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους για να κάνει μια ζύμη με το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, το βουτυρόγαλα, πρέζα αλάτι (για γεύση), το αυγό, και το φυστικοβούτυρο. Ανακατέψτε τα υγρά συστατικά στα ξηρά συστατικά μέχρι να ενωθούν. Ζεσταίνουμε το τηγάνι. Καλύψτε το ταψί με βούτυρο και ρίχνουμε κτύπημα σε αυτό, χρησιμοποιώντας περίπου ⅓ φλιτζανιού κτύπημα ανά τηγανίτα. Μόλις κάτω μέρος είναι ελαφριά, flip πάνω για να ζεσταθεί την άλλη πλευρά.
  9. Μπουφέ Τηγανίτες Κουτάλες

    Μαγειρέψτε το μπέικον και να αναιρέσει. Ανακατέψτε κτύπημα σε ένα μπουκάλι αρκετά μεγάλο για να χύσει κτύπημα σε αυτό (να εξετάσει μια φτηνή πικ-νικ μπουκάλι κέτσαπ). Ζεσταίνουμε το τηγάνι σε 300 βαθμούς. Squirt κτύπημα σε ένα μεγάλο οβάλ σχήμα λίγο περισσότερο και ευρύτερο από το μπέικον και τοποθετήστε μια φέτα μαγειρεμένο μπέικον στο κέντρο. Πιέστε ελαφρά το μπέικον στο κτύπημα. Μαγειρεύουμε μέχρι το κτύπημα αρχίσει να φούσκα στη συνέχεια, ενεργοποιήστε ξανά και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά περισσότερο. Συνολικό εκτιμώμενο λεπτό: 30 λεπτά.
  10. Καρότο κέικ μίνι τηγανίτες

    Ανακατέψτε μαζί τα ξηρά συστατικά: αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, το αλάτι και μαύρη ζάχαρη. Προσθέστε το μίγμα καρότου και του πετρελαίου στα ξηρά συστατικά, αλλά φροντίστε να μην υπερ-mix ή αλλιώς, τηγανίτες σας θα καταλήξουν επίπεδη και σκληρή.
  11. προζύμι Τηγανίτες


    Βάλτε δύο κουταλιές της σούπας αλεύρι σίτου σε ένα μπολ ή ένα φλιτζάνι που έχει λίγο νερό σε αυτό? ανακατεύουμε (ανακατεύουμε με ένα μη - μεταλλικό αντικείμενο) στη συνέχεια να καλύψει - αλλά όχι αεροστεγείς και να αφήσει όπου ο αέρας μπορεί να έρθει μέσα από, π.χ. περβάζι. ακολουθήστε το βήμα σωστά, όπως περιγράφεται στη συνταγή. Την τρίτη ημέρα ελέγξετε μέσω, αν τα γούστα "ξινή" - αυτό είναι μεγάλη, αν είναι απαίσιο και βρωμάει ... ρίξει έξω και να αρχίσει και πάλι δουλειά!
  12. smores Τηγανίτες


    Ανακατέψτε μαζί το αλεύρι, τη σόδα, το έλαιο canola, το βουτυρόγαλα, το αλάτι, τη ζάχαρη, καραμέλες, τσιπς σοκολάτας και crumbs κροτίδων του Graham. Στη συνέχεια, ρίχνουμε αυτό το κτύπημα σε προθερμασμένο τηγάνι.
  13. Κολοκύθα Swirl Τηγανίτες με κολοκύθα Βούτυρο Topping


    Χτυπήστε ελαφρά μαζί το αλεύρι, τη ζάχαρη (καφέ και λευκή ζάχαρη), την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ. Σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί το γάλα, το αυγό, το λάδι και τη βανίλια. Προσθέστε το μείγμα του γάλακτος στο μίγμα αλεύρι και ανακατεύουμε καλά - το μείγμα μπορεί να είναι ελαφρώς άμορφο. Εκτίμηση - 30 λεπτά (10 λεπτά για την προετοιμασία, 20 λεπτά για το έργο)
    Συστατικά
    • ½ C για κάθε χρήση αλεύρι
    • ½ Γ ολικής αλέσεως αλεύρι ζαχαροπλαστικής
    • 1 C γάλα
    • εκχύλισμα βανίλιας 1 κουταλάκι του γλυκού
    • 1 αυγό
    • έλαιο canola 2 κουταλιές της σούπας
    • 2 κουταλιές της σούπας λευκή ζάχαρη
    • 1 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη
    • ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα
    • ¼ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
    • ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
    • 2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
    • 1 9 ουγκιά βάζο βούτυρο κολοκύθας (πιθανώς δεν θα το χρησιμοποιήσει όλα, αλλά ακριβώς για να είναι ασφαλής, ξεκινήστε με ένα ολόκληρο βάζο)
    • Βούτυρο και ζάχαρη άχνη για επικάλυψη
    Οδηγίες
    1. Προθερμαίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
    2. Σε ένα μεγάλο μπολ (εγώ χρησιμοποίησα ένα με στόμιο) χτυπήστε ελαφρά μαζί το αλεύρι, τα σάκχαρα, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ.
    3. Σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί το γάλα, το αυγό, το λάδι και τη βανίλια.
    4. Προσθέστε το μείγμα του γάλακτος στο μίγμα αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Το μείγμα πρέπει να είναι ελαφρώς άμορφο.
    5. Ρίξτε ¼ Γ κτύπημα για κάθε τηγανίτα στο τηγάνι. Έχω κάνει δύο σε έναν χρόνο. Στη συνέχεια, πιέστε το βούτυρο κολοκύθας σε μια κυκλική κίνηση πάνω στις τηγανίτες. Έβαλα το βούτυρο κολοκύθα σε μια τσάντα ziplock και διακόπτει την γωνία έτσι θα μπορούσα να το squeeze out. Ψήστε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
    6. Απλώστε το βούτυρο (ή Χώρα αγγείων, όπως έκανα) στην κορυφή της κάθε τηγανίτα πριν την τοποθετήσετε επάνω.
    7. Κορυφή κάθε στοίβα με ζάχαρη άχνη και στη συνέχεια πιέστε λίγο περισσότερο βούτυρο κολοκύθας στην κορυφή.
  14. Καραμέλα τηγανίτες μηλόπιτα


    Χτυπήστε ελαφρά μαζί το βουτυρόγαλα, μήλου, καφέ, μελάσα, το νερό και το αυγό. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί τα υπόλοιπα (ξηρό) συστατικά. Το μείγμα θα είναι αρκετά liquidy στην αρχή, αλλά όσο περισσότερο κάθεται στο δωμάτιο θερμοκρασία, θα αρχίσει να μετατραπεί σε αυτή την παχιά υφή.
  15. Τηγανίτες Puffs με φρούτα

    Προθερμάνετε το φούρνο στους 400 βαθμούς F. βούτυρο Τοποθετήστε σε ένα πιάτο πιτών 9 ιντσών και ψήστε για 4-5 λεπτά ή μέχρι να λιώσει. Ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι, τα αυγά και το γάλα? χτυπήστε ελαφρά μέχρι να γίνει λείο. Χρησιμοποιήστε αυτό το κουρκούτι σύμφωνα με τις οδηγίες στη συνταγή για να κάνει τις εισπνοές τηγανίτα. Μπορείτε να τους κορυφή με ζαχαρωμένα φρούτα.
    Συστατικά
    • 1 ολόκληρο αυγό και 1 ασπράδι αυγού
    • ¼ φλιτζάνι για κάθε χρήση αλεύρι
    • ¼ φλιτζάνι γάλα
    • μαγειρικό λάδι 1 κουταλιά της σούπας
    • ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
    • 2 φλιτζάνια φρέσκα φρούτα
    • 2 κουταλιές της σούπας μαρμελάδα πορτοκάλι, θερμαίνεται σε φούρνο μικροκυμάτων
    Οδηγίες
    1. Παλτό μικρά πιάτα πίτα ή τηγάνια φύλλο τάρτα με σπρέι μαγειρικής
    2. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε ελαφρά μαζί το αυγό, το αλεύρι, το γάλα, το λάδι και το αλάτι μέχρι να μαλακώσει
    3. Χωρίστε κτύπημα σε τέσσερις τηγάνια
    4. Ψήστε για 25 λεπτά σε φούρνο 400 βαθμού μέχρι να ροδίσουν και πρησμένα. Απενεργοποιήστε το φούρνο και αφήστε να σταθεί στο φούρνο για 5 λεπτά πιο πριν από την αφαίρεση
    5. Αμέσως μεταφέρει τηγανίτες σε μικρά μπολ, κουτάλι για τα φρούτα και τα περιχύνουμε με θερμαίνεται μαρμελάδα
    Σημειώσεις
    Liz λέει ... αυτά ήταν νόστιμο, μπορείτε επίσης να προσθέσετε χυμό μήλου στον καρπό, αν δεν έχετε καμία μαρμελάδα πορτοκάλι

    Doug λέει ... τι ένα δείπνο διασκέδαση
  16. Gingerbread Roll Κανέλα Τηγανίτες


    Χτυπήστε ελαφρά μαζί το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, το γάλα, το αυγό, και το πετρέλαιο, μόνο μέχρι το μαζί. Προσθέστε το βούτυρο, μαύρη ζάχαρη και κανέλα για να προετοιμάσει το κτύπημα. Για να προετοιμάσει το γλάσο: Σε μια μικρή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει.
    Συστατικά: 
    Κανέλα Swirl:
    1/4 φλιτζάνι βούτυρο (1/2 ραβδί)
    1/2 φλιτζάνι ζάχαρη καφέ
    1/2 κουταλιά κανέλα
    1/4 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο γαρύφαλλο
    1/4 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
    Κρέμα Τυρί Κερασάκι:
    1/4 φλιτζάνι βούτυρο (1/2 ραβδί)
    2 ουγκιά τυρί κρέμα
    3/4 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη
    1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
    1/4 κουταλάκι κανέλα
    1/4 κουταλάκι τζίντζερ
    Τηγανίτες:
    3/4 φλιτζάνι αποβουτυρωμένο γάλα
    1/4 φλιτζανιού μήλου
    2 κουταλιές της σούπας αρωματικό καφέ
    2 κουταλιές σκούρα μελάσα
    2 κουταλιές της σούπας νερό
    1 μεγάλο αυγό
    1 1/4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
    1/2 κουταλιά της σούπας κανέλα
    1/2 κουταλιά της σούπας τζίντζερ έδαφος
    1/4 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
    αλάτι 1/4 κουταλάκι του γλυκού
  17. Μικτή Berry βουτυρόγαλα τηγανίτα

     Προσθέστε το αυγό και το αποβουτυρωμένο γάλα, το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και το αλάτι σε ένα μπολ. Ανακατέψτε καλά και πασπαλίζουμε με ανάμεικτα μούρα. Μαγειρεύουμε για 1 λεπτό μέχρι να εμφανιστούν φυσαλίδες στην επιφάνεια και τηγανίτες είναι χρυσά κάτω.Εκτιμώμενος χρόνος: 30 λεπτά.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Lemon Ricotta Σουφλέ Τηγανίτες με μούρα

    Χτυπάμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι σε ένα μπολ. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τους κρόκους (ξεχωριστά το λευκό μέρος), ρικότα, το βούτυρο, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα και τη βανίλια. Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να είναι σκληρό, τότε ανακατεύουμε με το μίγμα αλευριού για να κάνει το κτύπημα τηγανιτών. Μην μπείτε στον πειρασμό να παραλείψετε το ξύσμα λεμονιού, προσθέτει πραγματικά να το εσπεριδοειδών γεύση.
    Τηγανίτες είναι ένα τρόφιμο που ξεπερνά τους πολιτισμούς.  Υπάρχουν πάρα πολλές εκδόσεις που διαφέρουν από πολιτισμό σε πολιτισμό να τα αναφέρουμε όλα. Στη Βόρεια Αμερική, είναι ένα κλασικό πρωινό τρόφιμα.Είναι για ειδικές περιπτώσεις ή για ένα πρωινό το Σαββατοκύριακο με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Είναι τρόφιμα άνεσης και υπάρχει συνήθως μνήμες που επισυνάπτεται. Η οικογένειά μου έχει περάσει πολλά Κυριακή κάνοντας το αγαπημένο μας συνταγές τηγανίτα με σιρόπι σφενδάμου και μπέικον ή λουκάνικα. Κάθε άτομο μπορεί να φιλοξενηθεί εύκολα για συμπάθειες και αντιπάθειες. Προσθήκες σε ένα αγαπημένο κτύπημα τηγανιτών είναι τόσο απλή όσο καταιονισμό φρέσκα ή κατεψυγμένα μούρα, μπανάνες, τριμμένο μήλα, καρύδια, granola, κομματάκια σοκολάτας, ή αποξηραμένα φρούτα πάνω από την κορυφή του τηγανίτα ενώ είναι στο ταψί. Ή απλά, απλή και εντελώς νόστιμο.   Οι επιλογές είναι σχεδόν ατελείωτες!  Μπορεί να είναι αρκετά μια εκδήλωση για να κάνει τηγανίτες, ενώ τα πεινασμένα στόματα που περιμένουν να τρέφονται.

    Έχω έρθει σε μια-δυο συνταγές  που ήταν souffled τηγανίτες που ήταν βασικά Τηγανίτες με τα ασπράδια αυγών διαχωρίζονται, σαντιγί και διπλωμένα στο κτύπημα για ένα πιο αφράτο τηγανίτα. Είχαν εξακολουθούν να γίνονται σε ένα ταψάκι. Μου αρέσει η ιδέα να κάνει ένα μεγάλο τηγανίτα σαν ένα ολλανδικό μωρό ή pannekoeken (έχω δει διαφορετικές ορθογραφίες για αυτό, ώστε να με συγχωρήσετε αν αυτό δεν είναι σωστό), το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα της οικογένειας. Είχα πολλή διασκέδαση κάνοντας παραλλαγές μιας συνταγής που ήρθα με. Είχα κάποια πραγματικά καλά αποτελέσματα μαζί με ένα ζευγάρι της ρούχα. Αυτό είναι εντάξει μαζί μου. Είναι όλα μέρος αυτής της μαγειρικής περιπέτειας είμαι.
    Είμαι πραγματικά χαρούμενος με το ricotta-λεμόνι  έκδοση και ελπίζω ότι θα συμφωνήσετε. Είναι αρκετά εύκολο να γίνουν, ακόμη και αν υπάρχει το επιπλέον βήμα της κτυπώντας τα ασπράδια των αυγών. Αυτό θα μπορούσε επίσης να γίνει σε μικρότερες τηγάνια για προσωπική μεγέθους τηγανίτες όπως ακριβώς pannekoeken ή ολλανδικά μωρά μπορεί να είναι. Μούρα είναι προαιρετική, αλλά συνιστάται ιδιαίτερα. Κατεψυγμένα ή φρέσκα βατόμουρα, φράουλες, βατόμουρα και σμέουρα λειτουργούν καλά. Για όσους από εσάς αναζητούν μια εναλλακτική λύση για τα μούρα, ένα ψέκασμα των ψιλοκομμένα καρύδια αντί για τα μούρα είναι νόστιμο. Ψεκάστε μερικά μούρα (ή καρύδια) πάνω από την κορυφή, αφού έχουν θέσει σε ταψί και πασπαλίζουμε Turbinado (ακατέργαστη ζάχαρη) ή μαύρη ζάχαρη από πάνω τους πριν από το ψήσιμο.Σερβίρετε με ένα ελαφρύ ψέκασμα ζάχαρη άχνη και ένα ελαφρύ σιρόπι σφενδάμου ή χρυσό σιρόπι Lyles του.
    Συστατικά
    • ¾ φλιτζανιού (75 g) αλεύρι για όλες τις σκοπό
    • ⅓ φλιτζανιού (63 g) της ζάχαρης
    • ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
    • 4 αυγά διαχωρίζονται
    • 4 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο (2 λιώσει και 2 για το τηγάνι)
    • ⅔ φλιτζάνι (165 g) της ρικότα, το σύνολο ή μέρος αποβουτυρωμένο
    • ¼ φλιτζανιού (60 ml) χυμό λεμονιού
    • ξύσμα από ένα λεμόνι
    • ½ κουταλάκι του γλυκού βανίλια
    • ¼ φλιτζάνι (42 g) με φρέσκα ή κατεψυγμένα μούρα
    • Turbinado ή ακατέργαστη ζάχαρη για το πασπάλισμα πάνω από την κορυφή
    • ζάχαρη ζαχαροπλαστών για ένα ελαφρύ ξεσκόνισμα
    • Ένα ελαφρύ σιρόπι σφενδάμου ή χρυσό σιρόπι Lyle του
    Οδηγίες
    1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 375 βαθμούς και προθερμάνετε ένα τηγάνι σιδήρου 10-ιντσών ή τηγάνι.
    2. Ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη και το αλάτι σε ένα μπολ.
    3. Ανακατεύουμε τους κρόκους αυγών, στραγγισμένο ρικότα, το βούτυρο, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα βανίλια σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε καλά.
    4. Τοποθετήστε τα διαχωρίζονται ασπράδια των αυγών σε ένα μπολ και χτυπήστε ελαφρά με δύσκαμπτες αιχμές.
    5. Προσθέστε το μίγμα αλευριού στο υγρό μείγμα και να συνδυάσουν καλά.Προσθέστε μια μικρή κουταλιά από τα ασπράδια αυγών και ανακατεύουμε για να φωτίσει το κτύπημα. Προσθέστε τα υπόλοιπα ασπράδια αυγών και διπλώστε μέσα με μια σπάτουλα μέχρι να ενωθούν.
    6. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και βάλτε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο είναι αυτό. Όταν το βούτυρο λιώσει add κτύπημα, πασπαλίζουμε λίγα μούρα πέρα ​​από την κορυφή και πασπαλίζουμε με περίπου ένα κουτάλι σούπας ή 2 του σακχάρου Turbinado. Επιστρέψτε το ταψί στο φούρνο. Ψήστε για 20 έως 25 λεπτά. Όταν η τηγανίτα είναι διογκωμένο και να ροδίσουν ελαφρά στην κορυφή είναι έτοιμο.
    7. Σερβίρετε με ένα ελαφρύ ψέκασμα της ζάχαρης ζαχαροπλαστών και σερβίρουμε με το σιρόπι της επιλογής.
    8. Απολαμβάνω!
  19. Κανέλα Τηγανίτες με Ζαχαρωμένα Μπέικον


    Σε ένα μπολ, ανακατεύετε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, τη ζάχαρη και την κανέλα. Ζεσταίνετε ένα τηγάνι ταψάκι ή ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά.Ανακατέψτε το ψιλοκομμένο μπέικον, επιφυλάσσει μια κουταλιά για την επικάλυψη σας. Εκτιμώμενος χρόνος για αυτό απέχει μόλις 30 λεπτά.

    Chocolate Chip και ζαχαρωμένα Μπέικον Τηγανίτες

    • Συστατικά:
    • 2 φλυτζάνια για κάθε χρήση αλεύρι
    • ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας
    • 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
    • 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
    • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
    • 1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
    • 2 αυγά, καλά χτυπημένα
    • 2 φλιτζάνια βουτυρόγαλα
    • 2 κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο
    • 2 ουγκιά ημίγλυκος μάρκες σοκολάτας
    • Φυτικό λάδι
    • Για την Ζαχαρωμένα Μπέικον:
    • 3 φέτες πάχους μπέικον κομμένα
    • 2 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
    • 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
    Προετοιμασία:
    Για να κάνετε το Ζαχαρωμένα Μπέικον, προθερμάνετε το φούρνο στους 350 ° F και τη γραμμή ένα φύλλο ψησίματος με αλουμινόχαρτο. Ορίστε μια σχάρα στην κορυφή και το αλείφουμε με αντικολλητικό σπρέι.
    Τοποθετήστε το μπέικον στη σχάρα και πασπαλίζουμε γενναιόδωρα με την καστανή ζάχαρη και κανέλα. Ψήνουμε μέχρι να γίνει τραγανό και να καραμελώσει, 16-20 λεπτά (ανάλογα με το πάχος). Αφαιρέστε από το φούρνο, αφήστε το να κρυώσει εντελώς, στη συνέχεια μεταφορά σε ένα ξύλο κοπής και κόψτε σε πολύ μικρά κομμάτια.
    Σβήστε το φούρνο και αφήστε το να κρυώσει σε περίπου 200 ° F.
    Για να κάνετε τις τηγανίτες, συνδυάστε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, το αλάτι και την κανέλα σε ένα μπολ.
    Σε ένα ξεχωριστό μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί τα αυγά, το βουτυρόγαλα και το λιωμένο βούτυρο. Προσθέστε τα υγρά συστατικά στο ξηρό και ανακατώστε μέχρι ακριβώς συνδυασμένος. Διπλώστε στα τσιπ σοκολάτας και ζαχαρωμένα μπέικον.
    Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό ταψί πάνω σε μέτρια-υψηλή θερμότητα και, χρησιμοποιώντας μια χαρτοπετσέτα, ελαφρά το παλτό με φυτικό έλαιο.
    Κουτάλα το κτύπημα, 2-3 κουταλιές της σούπας σε έναν χρόνο, πάνω στο καυτό ταψί και ψήστε μέχρι μικρές φυσαλίδες εμφανίζονται στην κορυφή.Flip και μαγειρέψτε μέχρι άλλη πλευρά είναι ροδίσουν, περίπου 2-3 ​​λεπτά ανά πλευρά.
    Εργάζονται σε παρτίδες μέχρι να χρησιμοποιηθεί όλο το κτύπημα, λίπανση το τηγάνι στο μεταξύ κάθε παρτίδας. Κρατήστε τα τελικά τηγανίτες ζεστές στο φούρνο καθώς εργάζεστε.
    Σερβίρετε με ένα ελαφρύ κτύπημα του βουτύρου και το σιρόπι σφενδάμου, ή σκόνη με ζάχαρη άχνη.
  20. Chocolate Chip κουλουράκι Τηγανίτες με φυστικοβούτυρο Nutella


    Τρίψτε το μαζί το αλεύρι, τη σόδα, το βούτυρο, τα αυγά βανίλια, το φυστικοβούτυρο, και τις ζάχαρες μέχρι ελαφρύς και χνουδωτός. Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό με τη ζάχαρη, το λάδι και το αλάτι? έως ότου συνδυαστεί καλά. Προσθέστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και 1/2 C γάλα. Nutella είναι το κλειδί για αυτό το παιδί φιλικό συνταγή. 1 αυγό
    3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
    2 κουταλιές της σούπας λάδι canola
    1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
    2 αλεύρι C
    3 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
    1 / 2- 3/4 C γάλα
    1/2 C τσιπ ημι γλυκιά σοκολάτα
    1/3 C κουλούρια, σπασμένη σε μικρά κομμάτια
    Για τη σάλτσα:
    1/4 C κρεμώδες φυστικοβούτυρο
    2 κουταλιές της σούπας Nutella
    Προθερμάνετε το ταψί τηγάνι σε χαμηλή φωτιά med.
    Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό με τη ζάχαρη, το λάδι και το αλάτι? έως ότου συνδυαστεί καλά. Προσθέστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και 1/2 C γάλα. Ανακατέψτε καλά, προσπαθώντας να πάρει όλα τα κομμάτια έξω και προσθέτοντας περισσότερο γάλα, αν είναι πολύ παχύ. Διπλώστε σε μάρκες σοκολάτας και κουλούρια.
    Ψεκάστε ταψί τηγάνι με σπρέι μαγειρικής, ή τρίψτε με μια χαρτοπετσέτα βουτηγμένο σε λάδι canola. Ρίξτε κουτάλες του κτυπήματος και μαγειρεύουμε μέχρι να φυσαλίδες αρχίζουν να σχηματίζουν στην επιφάνεια και τις άκρες αρχίζουν να ρυθμίσετε? περίπου 3-4 λεπτά. Flip και μαγειρεύουμε για 3 λεπτά ακόμα? μέχρι να ροδίσουν.
    Ενώ οι τηγανίτες μαγείρεμα, σε ένα μικρό μπολ, η θερμότητα φυστικοβούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων για 30-40 λεπτά. Προσθέστε σε Nutella και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο. Περιχύνουμε πάνω ζεστό μαγειρεμένο τηγανίτες.
  21. Αξιολάτρευτο παιδί τους ομοφυλόφιλους Τηγανίτες


    Σε ένα μέτριο μπολ, ανακατεύετε όλα τα ξηρά συστατικά και στη συνέχεια προσθέστε τα υγρά συστατικά όπως το γάλα, το αυγό και το λιωμένο βούτυρο.Χτυπάμε καλά προσθέτοντας διακοσμητικά υλικά όπως ψεκάζει ή chocochips αν το επιθυμείτε. Κάντε αυτά τα νόστιμα τηγανίτες για να μοιάζουν με φιγούρες από κινούμενα σχέδια όπως ένα αρκουδάκι ή απλά να επιστήσω χαριτωμένο πρόσωπά τους με τη χρήση σάλτσα σοκολάτας.
  22. Snickerdoodle Τηγανίτες

    Αυτός είναι ένας σίγουρος νικητής. Ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, μαύρη ζάχαρη, την κανέλα και το αλάτι. Ζεσταθεί και στη συνέχεια, περιμένετε μέχρι να ροδίσουν Μπράουν φυσαλίδες θα αρχίσουν βρεθώ στην επάνω επιφάνεια. Σερβίρετε αμέσως.
  23. Oreo Cookie Τηγανίτες


    Κάντε τη γέμιση κρέμα σύμφωνα με τη συνταγή. Κρατήστε στην άκρη. Εν τω μεταξύ, ζεσταίνετε ένα μεγάλο βαρύ τηγάνι σε μέτρια-υψηλή θερμότητα?κουτάλα κτύπημα σε ζεστό τηγάνι, με τη χρήση 1 κουταλιά της σούπας.κουρκούτι για κάθε κρέπα. Μαγειρέψτε μέχρι να σχηματιστούν φυσαλλίδες στις κορυφές, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε για καφέ άλλες πλευρές. Σάντουιτς τις τηγανίτες χρησιμοποιώντας την λευκή κρέμα γέμισης να μοιάζουν Ωρεών.
  24. Τηγανίτες χωρίς γάλα και το αυγό Συνταγή


    Αυτό είναι καθαρό vegan, δωρεάν γαλακτοκομικών και αυγών δωρεάν.Χτυπάμε τα ξηρά συστατικά μαζί σε ένα μπολ και χτυπήστε ελαφρά για να συνδυάσετε με τα υγρά συστατικά. Χύστε το κτύπημα στο καυτό τηγάνι.Συμβουλή το τηγάνι για να βοηθήσει το κτύπημα απλώνεται ομοιόμορφα, αν χρειαστεί.
  25. Chobani τηγανίτες


    Χτυπήστε ελαφρά μαζί το αυγό, Chobani και το γάλα. Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Μαγειρεύουμε μέχρι τα άκρα σετ και φυσαλίδες εμφανίζονται στην επιφάνεια, περίπου 2 λεπτά.
  26. τηγανίτες τυριών σοκολάτα


    Ανακατέψτε μαζί το τυρί cottage, γάλα, αυγά, βανίλια, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σκόνη κακάο? ανακατεύουμε κτύπημα μέχρι να γίνει λείο, στη συνέχεια, ρίχνουμε σε μέτρια φωτιά στο καυτό τηγάνι.
    Αγαπώ τα Σαββατοκύριακα.
    Και ξέρω τι σκέφτεστε. " Duh. Όλοι το κάνουμε."
    Αλλά έχω ένα επιπλέον αγάπη για τα Σαββατοκύριακα, και ονομάζεται τηγανίτες. Ξέρω, ξέρω, έχω συζητήσει αυτό πριν, αλλά έχω την αίσθηση περισσότεροι από σας δεν ήταν γύρω από τότε, οπότε επιτρέψτε μου να επαναλάβω.
    Καθημερινές πρωινά στον κόσμο μου αποτελείται από ένα τεράστιο φλιτζάνι καφέ, μπορώ να ξεκινήσω τον υπολογιστή μου στη δουλειά, που ακολουθείται από ένα μπολ με δημητριακά και γάλα περίπου μία ώρα αργότερα. Και σε περίπτωση που κάποιος από σας σκέφτηκε ότι μπολ δημητριακών ήταν μια απόλαυση οποιουδήποτε είδους, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω.
    Όταν λέω μπολ, εννοώ πραγματικά ένα φλιτζάνι. Όπως και στις απαίσιο μικρά κύπελλα φελιζόλ που η εταιρεία μου περιμένει από εμάς να πίνουν από. Και έχω μια θεωρία για τα δημητριακά μου, που έχει αποδειχθεί σωστό λίγο πολύ κάθε πρωί. Πηγαίνει όπως αυτό: ουσιαστικά ο κόσμος γνωρίζει κατά κάποιο τρόπο την ακριβή δεύτερη ότι έχω χύσει το γάλα πάνω από τα δημητριακά μου, και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο μου. Και ακριβώς όπως έχω καταφέρει να πάρει το πρόσωπο από το τηλέφωνο, ελπίζοντας να σώσει τα τελευταία κομμάτια της ευκρίνεια στην προαναφερθείσα κύπελλο, χτυπάει το τηλέφωνο μου και πάλι.Και λίγο πολύ συνεχίζεται έτσι μέχρι το φλιτζάνι μου είναι γεμάτη από ένα λασπωμένο χάος των δημητριακών.
    Και αυτό φίλοι μου, είναι το πρωινό. Σε μια εργάσιμη μέρα.
    Και γι 'αυτό έχουν ένα επιπλέον λίγη αγάπη για τα Σαββατοκύριακα. Ειλικρινά, δεν είναι πάντα τηγανίτες. Μερικές φορές είναι μια ομελέτα Μερικές φορές είναι ένα γκουρμέ μορφή πλιγούρι βρώμης. Και συχνά είναι τηγανίτες. Και με την ευκαιρία, αυτό είναι το παγωτό. Μην κρίνεις.
    Αλλά εγώ παρεκκλίνω. Ας πάμε πίσω στο τηγανίτες, πρέπει να έχουμε;
    Έχω ήδη πειραματίζεται με διάφορες εκδόσεις τηγανίτες τον τελευταίο καιρό, και αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου. Είναι υγιής και έχει σοκολάτα, χρειάζεται να πω περισσότερα;
    Συστατικά
    • 1½ κούπες τυρί cottage με χαμηλά λιπαρά
    • 1 φλιτζάνι γάλα
    • 2 αυγά
    • εκχύλισμα βανίλιας 1 κουταλάκι του γλυκού
    • ¾ φλιτζανιού (λευκό) αλεύρι ολικής αλέσεως
    • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
    • ¼ φλιτζάνι κακάο σε σκόνη
    • 16 πακέτα Splenda ή ⅔ φλιτζάνι ζάχαρη ή υποκατάστατο της ζάχαρης
    • κομματάκια σοκολάτας, προαιρετικά (εγώ χρησιμοποίησα χωρίς ζάχαρη)
    Οδηγίες
    1. Σε ένα μέτριο μπολ, ανακατέψτε μαζί το τυρί cottage, γάλα, τα αυγά και τη βανίλια. Ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν.
    2. Προσθέστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σκόνη κακάο και Splenda και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν πλήρως.
    3. Ζεσταίνετε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Ψεκάστε με Pam ή ψεκασμό μη ραβδιών ψήσιμο.
    4. Χύστε το κτύπημα στην υπερπλήρης κουταλιές πάνω στο καυτό τηγάνι.Τηγανίζουμε μέχρι να εμφανιστεί ρυθμίσετε το πάνω μέρος, στη συνέχεια, flip πάνω και τηγανίζουμε μέχρι να ψηθούν. Θα πρέπει να ροδίσει στο εξωτερικό και των δύο πλευρών.
    5. Αν θέλετε μια επιπλέον απόλαυση, τα πασπαλίζουμε με κομματάκια σοκολάτας λίγο πριν το κτύπημα τους.
    6. Σερβίρετε ζεστό, με σιρόπι σφενδάμου, σάλτσα μούρων (που είναι μια συνταγή που θα πρέπει να υποβάλετε μία ημέρα) ή ακόμα και σάλτσα σοκολάτας!
    7. Απολαμβάνω!
  27. Cottage τυρί τηγανίτα


    τυρί cottage χρόνος προετοιμασίας τηγανίτα είναι περίπου 15 λεπτά.Ανακατέψτε το αλεύρι, το λάδι και τα αυγά σε ένα μεγάλο μπολ. Σε ένα ξεχωριστό μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί τα αυγά, το τυρί cottage, γάλα και λάδι.Προσθέστε το μίγμα αλευριού στο μίγμα των αυγών και ανακατεύουμε μέχρι να αναμειγνύονται.
  28. Μπέικον και τυρί τηγανίτες


    Μπέικον και το τυρί! Αυτό είναι ένα πότισμα στόμα απόλαυση. Χτυπήστε ελαφρά μαζί το γάλα, το αυγό, και το λιωμένο βούτυρο. Ανακατέψτε το τυρί και μπέικον σε μέτρια-υψηλή θερμότητα. Αλείφουμε ελαφρά με λάδι.
    Αυτή είναι μια καλή συνταγή. Για πιο απλό μαγείρεμα, τα κομμάτια του μπέικον και το τριμμένο τυρί τσένταρ, επίσης, θα μπορούσε να προστεθεί είτε μας βουτυρόγαλα τηγανίτα Mix ή Χώρα Σιτάρι Pancake Mix. Η λεπτή αλμυρή γεύση των κομμάτια μπέικον, μαζί με τη γλυκύτητα του σιροπιού σφενδάμου πραγματικό μας, κάνει μια μεγάλη γεύση τηγανίτα.
    Συστατικά
    6 λωρίδες μπέικον, τηγανητά και θρυμματίστηκε σε κομμάτια
    1/3 κούπα αλεύρι ολικής αλέσεως
    1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
    2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
    2 κουταλάκια του γλυκού κρυσταλλική ζάχαρη
    1/4 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
    1 1/4 φλιτζάνι γάλα
    1 μεγάλο αυγό
    3 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο
    3/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
    Οδηγίες
    1. Συνδυάστε τα αλεύρια, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατέψτε με ένα πιρούνι.
    2. Σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί το γάλα, το αυγό, και το λιωμένο βούτυρο. Ανακατέψτε το τυρί και μπέικον. Ρίχνουμε το γάλα και το μείγμα τυριών στο μίγμα αλευριού και ανακατώστε μέχρι ακριβώς συνδυασμένος. (Ορισμένα κομμάτια θα παραμείνουν.)
    3. Ζεσταίνετε ένα τηγάνι ή ταψί σε μέτρια-υψηλή θερμότητα. Αλείφουμε ελαφρά με λάδι. Όταν το ταψί είναι ζεστό, ρίχνουμε το κτύπημα επάνω στο ταψί σε ακόμη κύκλους. Μαγειρεύουμε μέχρι φυσαλίδες σχηματίσουν και να αρχίσουν να σπάσει στο κουρκούτι. Flip και μαγειρέψτε μέχρι να γίνει.
  29. Ζαμπόν και τυρί τηγανίτες


    Ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ, το γάλα, το βουτυρόγαλα, και το αυγό. Λιώστε το βούτυρο σε ένα μικρό τηγάνι, στη συνέχεια, χτυπήστε ελαφρά το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά με ένα eggbeater ή χτυπήστε ελαφρά μέχρι να μην υπάρχουν σβώλοι. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα περισσεύματα στο ψυγείο, κρατούν καλά.
    ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ:
    • αλεύρι 2 φλιτζάνια
    • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
    • 2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
    • 1 φλιτζάνι γάλα
    • 1 φλιτζάνι βουτυρόγαλα
    • 1 αυγό
    • περίπου 1 σε κύβους φλιτζάνι ζαμπόν
    • περίπου 1 1/2 φλιτζάνια τριμμένο τυρί (εγώ προτιμώ τσένταρ, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό, τι είδος σας αρέσει)
    • βούτυρο για το ταψί
    ΜΈΘΟΔΟΣ:
    •  Ανακατεύετε μαζί το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ.
    • Προσθέστε το γάλα, το βουτυρόγαλα, και το αυγό και ανακατεύουμε καλά με ένα eggbeater ή χτυπήστε ελαφρά μέχρι να μην υπάρχουν σβώλοι.
    • Σκεπάστε και αφήστε το υπόλοιπο στο ψυγείο για 30-60 λεπτά.
    • Για να κάνετε τις τηγανίτες, θέρμανση περίπου 1/2 βούτυρο κσ σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή χυτοσίδηρο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
    • Προσθέστε περίπου 1/3 φλυτζάνι κτύπημα και εξομαλύνει με κουτάλα ή κουτάλι για να κάνει έναν κύκλο.
    • Ψεκάστε με μερικά κσ ζαμπόν και περίπου 1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί.
    • Περιχύνουμε με λίγο περισσότερο κτύπημα πάνω από την κορυφή (όπως φαίνεται παραπάνω.)
    • Όταν η ζύμη σχηματίζει μεγάλες φυσαλίδες, γυρίστε την κρέπα πάνω.
    • Όταν ψηθούν, αφαιρέστε με ένα πιάτο. Κρατήστε ζεστό σε φούρνο 200 βαθμού ή σκηνή την πλάκα με το φύλλο αλουμινίου, ενώ μπορείτε να κάνετε τις υπόλοιπες τηγανίτες.
    • Χρησιμοποιήστε επιπλέον βούτυρο για κάθε κρέπα ή κάθε άλλη τηγανίτα.
    • Σερβίρετε ζεστό με βούτυρο και σιρόπι.
  30. Σκουός, κατσικίσιο τυρί & δεντρολίβανο Τηγανίτες


    Χτυπάμε μαζί όλα τα απαραίτητα συστατικά μέχρι να γίνει λείο. Καταψύξτε το κτύπημα, όπως ορίζεται στη συνταγή. Αφαιρέστε τη ζύμη από το ψυγείο, προσθέστε το τυρί της κατσίκας και σκουός. Διπλώστε τα πάντα μαζί.Ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι αντικολλητικό. Στη συνέχεια, σε παρτίδες, προσθέστε ένα ladleful ζύμης ανά τηγανίτα να τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.

    Αυτό που πηγαίνει στην ...

    1 φλιτζάνι αλεύρι (ή μαυροσίταρο Αλεύρι για ελεύθερη γλουτένης)
    2 κουταλάκια του γλυκού Baking Powder
    1 φλιτζάνι γάλα (ή σόγιας / γάλα αμυγδάλου για γαλακτοκομικά δωρεάν)
    1 Βιολογική αυγού (αφήστε έξω για αυγό δωρεάν)
    2 Tablspoons Λιωμένο ανάλατο βούτυρο + επιπλέον για το τηγάνισμα (υποκατάστατο με βούτυρο καρύδας για τα γαλακτοκομικά ελεύθερη και ελαιόλαδο για το τηγάνισμα)
    1/2 Ψητά κολοκύθια πολτοποιημένα (Θα χρειαστείτε 1 φλιτζάνι για το κτύπημα)
    3 κουταλιές κατσικίσιο τυρί (αφήνετε έξω για γαλακτοκομικά δωρεάν)
    Μικρό κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο

    Πως να το φτιαξεις...

    1. Κοσκινίζουμε το αλεύρι επιλέξει και το μπέικιν πάουντερ σας σε ένα μπολ.
    2. Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατέψτε μαζί το γάλα, το αυγό, το λιωμένο ανάλατο βούτυρο. Ή αν είναι τα γαλακτοκομικά / αυγό δωρεάν μείγμα επιλέξει το γάλα σας και το λιωμένο βούτυρο καρύδας.
    3. Κάνετε ένα φρεάτιο στο αλεύρι σας και σιγά-σιγά χτυπήστε ελαφρά υγρό μείγμα σας μέχρι να είναι εντελώς συνδυάζονται. Αφήνω στην άκρη.
    4. Διπλώστε 1 φλιτζάνι κολοκύθα πολτό σε κουρκούτι σας και, στη συνέχεια, νιφάδα σε κατσικίσιο τυρί σας και να προσθέσετε δεντρολίβανο σας.
    5. Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Για κάθε παρτίδα τηγανίτες θέλουμε να λιώσει περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού ανάλατο βούτυρο ή ελαιόλαδο.
    6. Κουτάλι 2-3 κουταλιές της σούπας κτύπημα στο τηγάνι. Μαγειρέψτε μέχρι να δείτε φυσαλίδες που σχηματίζουν (περίπου 1-2 λεπτά). Flip πάνω και ψήνουμε την άλλη πλευρά.
    7. Σερβίρετε ζεστό ή μπορεί να φάει πάρα πολύ κρύο
31.  Φλάφι Ricotta Τηγανίτες με Φράουλα-σάλτσα πορτοκαλιού 



Αυτά τα υγρά τηγανίτες ρικότα έχουν λεπτή υφή και λεπτή γεύση πορτοκαλιού, χάρη στην προσθήκη χτυπημένο ασπράδι αυγού και φρεσκοτριμμένο ξύσμα πορτοκαλιού.Που ολοκληρώνεται με ένα νόστιμο, φρέσκα σάλτσα φράουλας-Πορτοκαλί κάνουν μια κομψή επιλογή για μια ειδική περίσταση ή το πρωινό brunch.

Αφράτα Ricotta Τηγανίτες με Φράουλα-σάλτσα πορτοκαλιού

  • Συστατικά:
  • 15 ουγκιές ρικότα τυρί
  • αλεύρι 3/4 φλιτζανιού
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • ζάχαρη 2 κουταλιές της σούπας
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 2 κουταλιές της σούπας πλήρες γάλα
  • 3 αυγά, που χωρίζονται
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
  • Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • Για τη σάλτσα φράουλας-Πορτοκαλί:
  • 2 φλιτζάνια φράουλες, ψιλοκομμένο
  • ζάχαρη 2 κουταλάκια του γλυκού
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  • 1/4 φλιτζάνι φρέσκο ​​χυμό πορτοκάλι
  • 2 κουταλιές της σούπας νερό
  • 2 κουταλάκια του γλυκού κορν φλάουρ
Προετοιμασία:
Τοποθετήστε το ricotta σε ένα σουρωτήρι πάνω από ένα μπολ για τουλάχιστον 1 ώρα για να επιτραπεί οποιαδήποτε περίσσεια υγρού να στραγγίσει.
Ετοιμάστε τη σάλτσα τοποθετώντας το φράουλες, ζάχαρη, το χυμό λεμονιού και το χυμό πορτοκαλιού σε μια μικρή κατσαρόλα. Φέρτε να σιγοβράσει σε μέτρια-υψηλή θερμότητα. Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε ελαφρά μαζί το νερό και το άμυλο αραβοσίτου και προσθέστε στο μείγμα που σιγοβράζει φράουλας.
Συνεχίστε το μαγείρεμα μέχρι το μείγμα να πήξει προς ένα σιρόπι-σαν συνέπεια.Μεταφορά σε ένα μπολ και αφήστε τα να κρυώσουν.
Συνδυάστε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το αλάτι σε ένα μπολ.Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατεύετε τη ρικότα, το γάλα, τους κρόκους αυγών, τη βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού μέχρι να μαλακώσει.
Σε ένα ξεχωριστό μπολ, χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών με ένα ηλεκτρικό μίξερ σε υψηλή ταχύτητα μέχρι ελαφρύς και χνουδωτός, αλλά όχι άκαμπτο.Προσθέστε το μίγμα ricotta γάλα στα ξηρά συστατικά και ανακατώστε ακριβώς μέχρι συνδυασμένος. Χτυπάμε σε περίπου τα μισά από τα ασπράδια μέχρι να αναμειχθούν καλά, στη συνέχεια, διπλώστε ήπια στην ισορροπία.
Λαδώνουμε ένα ταψί και θερμότητας σε μέτρια-υψηλή θερμότητα. Ρίχνουμε περίπου 3 κουταλιές της σούπας κουρκούτι πάνω στο ταψί για κάθε κρέπα.Μαγειρεύουμε μέχρι να εμφανιστούν φυσαλίδες και να αρχίσουν να σπάνε στις άκρες και την επιφάνεια της τηγανίτας, τότε γυρίστε για να τελειώσει το μαγείρεμα στη δεύτερη πλευρά.
Μεταφορά σε ένα ταψί και να κρατήσει ζεστό σε φούρνο 200 ° F ενώ μαγειρεύετε τα υπόλοιπα τηγανίτες. Σερβίρετε ολοκληρώνεται με σάλτσα φράουλας-πορτοκαλί.

Κάνει περίπου 1 δωδεκάδα τηγανίτες

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...