Free Money

Loading...

пятница, 28 октября 2016 г.

31 Večina Delicious Pancake recepti

 

 Palačinka je pogača, pogosto tanka in okrogla, pripravljena iz testa, ki temelji na škroba, ki lahko vsebujejo tudi jajca, mleko in maslo. To se kuha na vročo površino, kot je Rešeto ali ponvi, pogosto z oljem ali maslom. Palačinka recepti razlikujejo, vendar vsi imajo enake osnovne sestavine iz moke, jajc in mleka.
Ali ste jim služijo za zajtrk, krepko malico ali celo večerjo, si enostavno ne more iti narobe z Palačinke! Ponudite jim navaden s sirupom ali jim obleko gor s sadjem, koščki čokolade ali celo stepeno smetano in imate slastno polnjenje obrok.
Obstaja nekaj stvari, ameriški človek mora vedeti, kako kuhati in palačinke so eden izmed njih. Dobra novica je, da bo enostavno. Tukaj je 30 Pancake recepti, ki bo vaše življenje zelo vesel.
  1. Apple Palačinke


    Vse to se je 10 minut, da se naredijo. priprava. Blend jajca zmešajte maslo, jajce, mleko, sladkor, sol jabolko. V skledi presejemo skupaj moko, pecilni prašek, cimet in sladkor. Vmešajte mešanico z moko v jabolčno mešanico, dokler je to mešati. Cook je s peko na majhnem ognju. To je pripravljena! 
    • sestavine
    • Prehrana
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • metoda
    1. Korak 1
      Združite moko, sladkor in cimet v skledo. Dodajte jajce in mleko.Mešalnikih dokler gladko. Vmešajte jabolk.
    2. korak 2
      Heat non-stick ponev nad nizko toploto. Spray z oljem. Pour 1/4 skodelice jabolčnega mešanico v ponev. Nežno širijo s hrbtno žlico do 10cm krogu.Cook palačinke, v serijah, za 2 minuti ali dokler mehurčki pojavljajo na površini. Predati. Kuhamo 1 do 2 minuti ali dokler kuhani skozi.
    3. korak 3
      Postrezite s kivi in ​​zmrznjenega jogurta.
  2. Domače palačinka Mix


    Zmešamo moko, pecilni prašek, sladkor, maslo, če je potrebno, in sol po okusu.Lahko dodate nekaj sadja na palačinka testo - kocke narezano jabolko ali koščke banano, pa si želijo, da bi svoje palačinke. Zmešamo jih vse dobro, nato prepražimo na vročem Rešeto.
  3. Domače Blueberry sirup in palačinke

     Predvideni čas za tole je samo 15 minut.
    Zmešajte osnovne sestavine dobro - in mešamo, da se raztopi sladkor in pritisk jagode proti robu posode rahlo zdrobimo, dokler jagode dobili nekoliko mehka in zmes postane sirup. Postavite sestavine v majhno ponev in dobro premešamo. 
    Izbruh borovnic okus in kančkom limone je odlična v tem sirupu. Super na palačinke in sladoled. Recept iz PocketChangeGourmet.com
    Porcije: 3 skodelice
    sestavine
    • 2½ skodelice borovnic, sveže ali zamrznjeno
    • 2 skodelici vode
    • 1 skodelica sladkorja
    • Sok 1 Meyer Lemon - približno 1½ žlici
    • 1 inch rezino limonine lupine (z rastlinsko lupilnikom)
    navodila
    1. V ponev, združiti borovnice z ½ skodelice vode
    2. Smash jagode s pakiranje krompirja in prinašajo kuhamo
    3. Kuhamo na majhnem ognju 15 minut
    4. Sev sok v merilni posodici heatproof, težko pritiskom na trdnih, zavreči trdne snovi.
    5. Izperite v ponev, dodamo sladkor, limonino lupino in ostalih 1½ skodelice vode, zavremo, premešamo, da se raztopi sladkor.
    6. Zavre sirup na zmernem ognju, dokler se eaches 225 ° na sladkarije termometer, približno 20 minut
    7. Dodajte borovničev sok in limonin sok in kuhamo nad visoko vročino 1 minuto.
    8. Naj sirup ohladi, nato zavržemo limonino lupino.
    9. Pour sirup v čiste steklenice steklene ali kozarcih.
    10. Seal in v hladilniku za največ 6 mesecev.
    11. Uporaba na domač Palačinke ali Ice Cream

  4. Zastarelo Domače palačinke


    To je potrebno le 5 minut za pripravo, vendar zahteva 15 minut več kuhati.
    Presejte moko, dokler je gladka. Dodaj pecilni prašek, sol in sladkor. Naredite dobro v središču testo in vlijemo v mleko, jajce in stopljeno maslo; premešamo vse skupaj. Nato kuhamo na majhnem ognju, dokler se obe strani "rjava".
  5. Cimet Roll Palačinke


    Začnete lahko s segrevanjem maslo v pečici. Pripravite cimeta nadev najprej - z mešanjem maslo, rjavi sladkor in cimet skupaj. Zmešajte skupaj moko, pecilni prašek in sol. Vmešajte mleko, jajce in olje narahlo. Ne overmix. (Če je zapustil nekaj majhne grudice, to je v redu).

    SESTAVINE

    Za palačinke :
    1 skodelica moke vse namene,
    2 žlički pecilnega praška
    1/2 žličke soli
    1 skodelica mleka
    1 velika jajca
    1 žlica rastlinskega olja
    Za cimeta nadev :
    1/2 palico nesoljeno maslo, pri sobni temperaturi
    1/4 skodelice plus 2 žlici rjavega sladkorja
    1 1/2 čajne žličke mletega cimeta

    NAVODILA

    1. Naredite cimeta nadev : V srednje veliki posodi zmešajte maslo, rjavi sladkor in cimet. Zajemalka polnjenje v eno quart velika težka zip baggie, in jo razveljavi.
    2. Naredite palačinke : V srednje veliki posodi zmešajte skupaj moko, pecilni prašek in sol. Razžvrkljamo v mleko, jajce in olje, samo dokler se testo navlaženo.
    3. Segrejte veliko, nonstick ponev na srednje močnem ognju in spray z nonstick razpršilom. Uporabite sladoleda zajemalka za dodati testo v ponev. Uporabite spodnji del zajemalko ali skodelico širiti testo v krog, približno 4 centimetrov v premeru. Zmanjšajte toplote do srednje nizko.Snip kotu vašega baggie cimeta polnjenje in stisnite polnjenje v odprt kotu. Ko vaš palačinka začne tvoriti mehurčki, dodamo nadev. Ki se začne na sredini palačinke, stisniti polnjenje na vrhu palačinka testo v vrtinec, tako kot so prikazani v rednem cimet roll. Cook palačinka 2 do 3 minute, ali dokler se mehurčki začeli popping na vrhu palačinke in je zlato rjave barve na dnu. Slide tanko, široko kovinsko lopatico, pod njim je palačinka, in rahlo, vendar se hitro obrnite. Kuhamo še dodatnih 2 do 3 minute, dokler se na drugi strani je zlato tudi. Ko ste flip palačinka na ploščo, boste videli, da je cimet polnjenje ustvaril krater-vrtinec cimeta.Izničilo ponev s papirnato brisačo in ponovite s preostalim palačinka testo in cimet polnjenje. Rewarm glazuro na kratko, če je potrebno. Postrezite palačinke dopolnilni z pokapajte z glazuro.
  6. Rdeče žametne palačinke


    Zmešajte skupaj moko, sodo bikarbono, sladkor v prahu, sol, pinjenec, nesladkanega kakava, kristalni sladkor, približno 2 žlici merjenje rdeče tekočine barvanje hrane, jajca in pecilnega praška. Prenesemo v eni plasti na pekač in pečemo pri 200 ° pečico pripravljen za 30 minut.
  7. Strawberry potresemo palačinke


    Zmešamo mleko, jajca, moko, pecilni prašek, sodo bikarbono in vanilijev ekstrakt. Naredite dobro v mešanici moke in zalijemo z mešanico mleka in stopljenim maslom. Nato nalijemo in kuhamo na Rešeto na srednje-nizko toploto.
    Strawberry Potresemo Funfetti palačinke
    1 ½ skodelice brez maščob pinjenec
    1 jajce
    1 žlica. maslo, stopljeno
    1 ½ skodelice vse namene moke
    2 žlici. kristalni sladkor
    1 čajno žličko. pecilni prašek
    1/2 čajne žličke. kosher sol
    5 do 6 jagode, rezine
    Rainbow mrvicami (toliko, kot želite)
    1.  Zmešamo pinjenec, jajca in maslo v majhno skledo in postavi na stran. V posebni skledi zmešajte moko, sladkor, pecilni prašek in sol.
    2.  Naredi majhno luknjo ali pa v moko zmesi in vlijemo v mešanici pinjenca.Dobro premešajte, dokler se vse skupaj.
    3.  Segrejte ponev nad srednje- do nizko toploto in spray s kuhanjem spray. Ko je vroče, zajemalka 1/2 skodelice testo v ponev. (Pour manj testo, če ste kar mini palačinke.)
    4 . Takoj, ko je testo v ponev, hitro dodamo 3 do 4 jagode (rezani) na vsako palačinko in rahlo pritisnite vsako posebej v testo. Za manjše palačinko, uporabite 1 do 2 jagode. Nato dodamo toliko posipov, kot bi si želeli.
    5.  Naj palačinka kuhamo približno 2 minuti (ali do zlato rjave barve) pred lahkota. Kuhamo na drugi strani, za še 1 do 2 minuti.
    Opomba: Če uporabljate Kate Spade niz, spray vsak plesni pred lije v mešanici.Se prepričajte, da palačinka se kuhane in ne bo izgubila svojo obliko, zajema plesni s pokrovom za nekaj sekund. Ko so robovi začeli vleči proč od kalupa je palačinka je pripravljen za flip. Lahko ga pop ven iz kalupa in ga obrnite ali pa uporabite lopatico, da ga drži skupaj in ga flip.
  8. Arašidovo maslo cup palačinke

    Uporabite srednje velikosti skledo, da se testo z moko, sladkor, pecilni prašek, sodo bikarbono, pinjenec, ščepec soli (po okusu), jajce in arašidovo maslo.Zmešaj mokre sestavine v suhe sestavine, dokler skupaj. Segrejte ponev. Coat ponev z maslom in vlijemo testo vanj, uporabite približno ⅓ skodelice testo na palačinke. Ko je spodaj rahlo porjavi, obrnila, da se segreje na drugo stran.
  9. Buffet Pancake Zajemalke

    Cook slanino in razveljavilo. Zmešamo testo v steklenici dovolj velik za vlijemo testo v njem (menijo, poceni piknik ketchup steklenico). Segrejte ponev do 300 stopinj. Squirt testo v dolgi ovalne oblike malo daljši in širši od slanino in postaviti rezino kuhanega slanine v centru. Narahlo pritisnite slanino v testo.Kuhamo, dokler se testo začne mehurček nato pa znova in kuhamo nekaj minut dlje. Skupni ocenjeni minute: 30 minut.
  10. Korenček Cake Mini palačinke

    Zmešamo suhe sestavine: moko, pecilni prašek, cimet, sol in rjavi sladkor.Dodajte mešanico korenje in olje na suhe sestavine, vendar poskrbite, da ne boste preveč mix ali drugje, vaši palačinke bo na koncu ravno in težka.
  11. kvasec palačinke


    Dal dve žlici pšenične moke v skledo ali skodelico, ki ima malo vode v njem; mix (zmešamo z ne - kovinski predmet), nato pa zajema - a ne nepredušno in jo zapustil, kjer lahko zrak pride skozi, npr okensko polico. sledite koraku pravilno, kot je opisano v receptu. Na tretji dan pregledate, če je okus "kislo" - to je super, če je to grozno in smrdi ... ga vrgel ven in spet začne z delom!
  12. Smores Palačinke


    Zmešamo moko, pecilni soda, olje oljne repice, pinjenec, sol, sladkor, marshmallow, čokolade čips, in Graham Cracker drobtine. Nato nalijemo to testo v ogreto ponev.
  13. Bučna Vrtinčni Palačinke z bučnim maslom Preliv


    Zmešajte skupaj moko, sladkor (rjavi in ​​beli sladkor), cimet, muškatni orešček, sol in pecilni prašek. V drugi skledi zmešajte skupaj mleko, jajce, olje in vanilijo.Dodamo mešanico mleka z mešanico moke in dobro premešamo - zmes lahko nekoliko grudičasta. Ocena - 30 minut (10 minut za pripravo, 20 minut za delo)
    sestavine
    • ½ C vse namene moke
    • ½ C polnozrnat pecivo moke
    • 1 C mleka
    • Ekstrakt 1 čajna žlička vanilije
    • 1 jajce
    • 2 žlici olje oljne repice
    • 2 žlici belega sladkorja
    • 1 žlica rjavega sladkorja
    • ¼ žličke cimeta
    • ¼ žličke muškatnega oreščka
    • ¼ žličke soli
    • 2 žlički pecilnega praška
    • 1 9oz kozarec bučnega masla (verjetno vse ne bodo uporabili, vendar samo, da je varna, začnite s celotno jar)
    • Maslo in sladkor v prahu za premaz
    navodila
    1. Segreti non-stick ponev na srednje močnem ognju.
    2. V veliki skledi (sem eno z izlivom) zmešajte skupaj z moko, sladkor, cimet, muškatni orešček, sol in pecilni prašek.
    3. V drugi skledi zmešajte skupaj mleko, jajce, olje in vanilijo.
    4. Dodajte mešanico mleka v mešanico moke in dobro premešamo. Zmes mora biti nekoliko grudičasta.
    5. Nalijte ¼ C iz testa za vsako palačinko na ponev. Sem naredil dva naenkrat. Potem stisnite bučno maslo s krožnimi gibi na palačinke. Sem dal bučno maslo v ziplock vrečko in odrezani vogal tako da sem ga iztisnite. Pečemo 2-3 minut na vsaki strani.
    6. Spread maslo (ali Država Crock, kot sem storil) na vrhu vsake palačinke, preden jo zložite.
    7. Top vsak sklad s sladkorjem v prahu in nato stisniti nekaj več bučno maslo na vrhu.
  14. Karamelne jabolčna pita palačinke


    Zmešajte skupaj pinjenec, jabolčno čežano, kava, melasa, vodo in jajce. V posebni skledi zmešajte skupaj s preostalimi (suhe) sestavine. Mešanica bo precej liquidy na prvi, ampak dlje sedi v sobi temperaturno bodo začeli vrteti v tem gosto teksturo.
  15. Palačinka Puffs z sadje

    Pečico segrejte na 400 stopinj F. Place masla v 9-palčni pie ploščo in pečemo za 4 - 5 minut oziroma dokler se ne raztopi. Zmešajte moko, sladkor, sol, jajca in mleko; Mešalnikih dokler gladko. Uporabite to testo, kot je opisano v receptu, da naj bi palačinka puder. Lahko jih vrh z kristaliziranega sadja.
    sestavine
    • 1 celo jajce plus 1 jajčni beljak
    • ¼ skodelice vse namene moke
    • ¼ skodelice mleka
    • 1 žlica jedilnega olja
    • ¼ žličke soli
    • 2 skodelici sveže sadje
    • 2 žlici oranžna marmelada, segreva v mikrovalovni pečici
    navodila
    1. Coat majhne pie plošče ali folije tart ponev z kuhanje škropiva
    2. V veliki skledi zmešajte skupaj jajce, moko, mleko, olje in sol, dokler gladko
    3. Razdelimo testo na štiri soline
    4. Pečemo 25 minut na 400 stopinj pečici, dokler ne rjavi in ​​zabuhle.Izklopite pečico in pustite stati v pečici 5 minut več, preden odstranite
    5. Takoj prenesemo palačinke v majhne sklede, žlice za sadje in pokapajte z ogreto marmelado
    Opombe
    Liz pravi ... to je bilo okusno, lahko dodate tudi jabolčni sok sadja, če nimate nobenih oranžno marmelado

    Doug pravi ... kaj zabavno večerjo
  16. Medenjaki Cimet Roll palačinke


    Zmešajte skupaj moko, pecilni prašek, sol, mleko, jajce in olje, samo dokler skupaj. Dodamo maslo, rjavi sladkor in cimet, da pripravi testo. Za pripravo glazuro: V manjši ponvi segrejemo maslo, na majhnem ognju, dokler ne raztopi.
    sestavine: 
    Cimet Swirl:
    1/4 skodelice masla (1/2 palica)
    1/2 skodelice rjavega sladkorja
    1/2 žlica mletega cimeta
    1/4 žličke zmlete nageljnove žbice
    1/4 žličke mletega muškatnega oreščka
    Sveži sir v prahu:
    1/4 skodelice masla (1/2 palica)
    2 unč sveži sir
    3/4 skodelice sladkorja v prahu, mehke
    1/2 žličke vanilijevega ekstrakta
    1/4 žličke mletega cimeta
    1/4 žličke mleto ingver
    Palačinke:
    3/4 skodelice pinjenca
    1/4 skodelice jabolčnega soka
    2 žlici varijo kave,
    2 žlici temne melase
    2 žlici vodo
    1 Velike jajčne
    1 1/4 skodelice večnamenske moke
    1/2 žlička pecilnega praška
    1/2 žlička mletega cimeta
    1/2 žlica tla ingverja
    1/4 žličke sode bikarbone
    1/4 čajne žličke soli
  17. Mešani Berry pinjenec palačinke

     Dodajte jajce in pinjenec, moko, sladkor, pecilni prašek, sodo bikarbono in sol v skledo. dobro premešamo in potresemo z mešanico jagod. Kuhajte 1 minuto, dokler mehurčki pojavljajo na površini in palačinke so zlato spodaj. Predviden čas: 30 minut.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Lemon Ricotta narastek Palačinke z jagodami

    Zmešajte moko, sladkor in sol v skledo. V drugi skledi zmešamo rumenjake jajc (ločena beli del), skuto, maslo, limonin sok, lupino in vanilije. Razžvrkljamo beljakov, dokler je trd, nato ga zmešamo z mešanico moke, da bi palačinka testo. Naj vas ne premami, da bi preskočili limonino lupino, res dodaja, da citrusni okus.
    Palačinke so živilo, ki presega kulture.  Obstaja tudi veliko različic, ki se razlikujejo od kulture do kulture, da jih vse poimenovati. V Severni Ameriki je klasičen zajtrk hrano. Gre za posebne priložnosti ali pa za vikend zajtrk z družino ali prijatelji. To je udobje hrane in je ponavadi spomini, povezani. Moja družina je preživel veliko nedeljo, da naše najljubše palačinko recepte z javorjevim sirupom in slanino ali klobase. Vsaka oseba se lahko enostavno nastanili všeč in česa ne marajo. Dopolnitve najljubši palačinka testo je tako enostavno, kot posipanje sveže ali zamrznjene jagode, banane, nariban jabolka, orehi, granolo, čokoladni čips ali suho sadje čez vrh palačinke, medtem ko je na Rešeto. Ali pa samo navaden, preprost in popolnoma okusno.   Možnosti so skoraj neskončne!  To je lahko precej dogodek, da bi palačinke, medtem ko lačna usta čakajo na tak način.

    Sem naletel na nekaj receptov  , ki so bili souffled palačinke, ki so bile v bistvu palačinke z jajčnih beljakov ločenih, stepeno in zložena v testo za fluffier palačinka. Bili so še vedno poteka na Rešeto. Všeč mi je zamisel, da bi veliko palačinka kot nizozemski otroka ali pannekoeken (sem videl različnih zapisov za to, da mi oprostite, če to ni pravilno), ki je družinsko najljubši. Imel sem veliko zabave izdelavo različic recept sem pritekel z. Sem imel nekaj res dobrih rezultatov, skupaj z nekaj cape. To je v redu z mano. To je vse del tega kuhanja avanturo sem naprej.
    Zelo sem zadovoljen s skuto, limonin  verzijo in upam, da se boste strinjali. To je dokaj enostavno narediti, čeprav je tu še dodaten korak stepanje jajčnih beljakov. To bi lahko tudi v manjših solin za osebne velika palačinke, tako kot pannekoeken ali nizozemskih otrok je lahko. Jagode so neobvezna, vendar je zelo priporočljivo. Zamrznjene ali sveže borovnice, jagode, robide in maline delujejo dobro. Za tiste, ki iščejo alternativo jagode, škropljenje sesekljane orehe namesto jagod je okusna. Potresemo nekaj jagod (ali orehi), preko vrha, ko ste ga v pekač in potresemo turbinado (surovi sladkor) ali rjavi sladkor nad njimi pred peko. Postrezite z lahkim škropljenje sladkorjem v prahu in svetlo javorjevega sirupa ali Lyles je zlati sirup.
    sestavine
    • ¾ skodelice (75 g) vse namene moke
    • ⅓ skodelice (63 g) sladkorja
    • ½ žličke soli
    • 4 jajca ločimo
    • 4 žlice nesoljeno maslo (2 stalimo in 2 za pan)
    • ⅔ skodelice (165 g) skuto, v celoti ali delno prelistati
    • ¼ skodelice (60 ml) limoninega soka
    • lupina limone
    • ½ žličke vanilije
    • ¼ skodelice (42 g), svežih ali zamrznjenih jagod
    • Turbinado ali surovi sladkor za posipanje v vrhu
    • Slaščičarji sladkor za svetlobo brisanje prahu
    • Svetlo javorjev sirup ali Lyle zlati sirup
    navodila
    1. Pečico segrejte na 375 stopinj in predgretje 10-palčni železa ponev ali prepražimo ponev.
    2. Zmešajte moko, sladkor in sol v skledo.
    3. Zmešamo jajca rumenjake, odcejene skute, maslo, limonin sok, lupinico vanilije v veliko skledo in dobro premešamo.
    4. Postavite ločenih beljakov v skledo in zmešajte s trdimi vrhov.
    5. Dodamo zmes moko na mokri zmesi in dobro kombinirati. Dodamo majhno Zrno jajčnih beljakov in premešamo v posvetlitev testo. Dodajte preostale beljake in krat z lopatico, dokler skupaj.
    6. Ponev iz pečice in dal 2 žlici masla, ki jih it. Ko je maslo stopljeno dodajanje testo, potresemo nekaj jagode na vrhu in potresemo na približno žlico ali 2 turbinado sladkorja. Hrbtna plošča s pečico. Pečemo 20 do 25 minut. Ko je palačinka ekspandiran in rahlo porjavi na vrhu je pripravljena.
    7. Postrezite z lahkim škropljenje slaščičarjev sladkorja in ponudimo s sirupom izbire.
    8. Uživajte!
  19. Cimet Palačinke s kandiranim Bacon


    V skledi zmešajte moko, pecilni prašek, sol, sladkor in cimet. Heat Rešeto ponev ali ponev na srednje močnem ognju. Vmešajte sesekljano slanino, rezervacijo žlico za vaš prehiteli. Predviden čas za tole je samo 30 minut.

    Chocolate Chip in Kandirano Bacon palačinke

    • sestavine:
    • 2 skodelice vse namene moke
    • 1 žlica sladkorja
    • 2 žlički pecilnega praška
    • 1 čajna žlička sode bikarbone
    • 1/2 čajne žličke soli
    • 1/4 žličke cimeta
    • 2 jajci, dobro pretepli
    • 2 skodelice pinjenca
    • 2 žlici stopljeno maslo
    • 2 oz polsladka čokolado čipov
    • Rastlinsko olje
    • Za kandirano Bacon:
    • 3 rezine debeline cut slanine
    • 2 žlici rjavega sladkorja
    • 1/2 žličke cimeta
    Priprava:
    Da bi kandirano Bacon, predgretje pečico na 350 ° F in line pekač s folijo.Nastavite žično stojalo na vrhu in namazati z teflonski spray.
    Položite slanino na stojalu in potresemo velikodušno z rjavim sladkorjem in cimetom. Pečemo še svež in karameliziranim, od 16 do 20 minut (odvisno od debeline). Vzamemo iz pečice, pustimo, da se popolnoma ohladi, nato prenese na desko za rezanje in narežemo na zelo majhne koščke.
    Izklop pečice in pustimo, da se ohladi na približno 200 ° F.
    Da bi palačinke zmešajte moko, sladkor, pecilni prašek, sodo bikarbono, sol in cimet v skledo.
    V skledi zmešajte skupaj jajca, pinjenec in stopljeno maslo. Dodaj mokre sestavine za suhe in mešamo, dokler le skupaj. Krat v čokoladni čips in kandirano slanino.
    Heat nonstick Rešeto na srednje visoko vročino in z uporabo papirnato brisačo, rahlo premažemo z rastlinskim oljem.
    Zajemalko testo, 2 do 3 žlice naenkrat, na vročem Rešeto in kuhamo, dokler majhni mehurčki pojavijo na vrhu. Flip in kuhamo, dokler druga stran pa je zlato rjav, približno 2 - 3 minute na vsaki strani.
    Delo v svežnjih, dokler se vsa uporabljena testo, olja ponev med vsako serijo. Naj končnih palačinke toplo v pečici, kot delate.
    Postrezite s pat masla in javorjev sirup ali prah s sladkorjem v prahu.
  20. Čokolada Chip presta Palačinke z arašidovo maslo Nutella


    Vtrite skupaj moko, sodo bikarbono, maslo, jajca vanilijo, arašidovo maslo in sladkorjev, do svetlobe in puhasto. V skledo, utrip jajca s sladkorjem, oljem in soljo; dokler dobro skupaj. Dodajte moko, pecilni prašek in 1/2 C mleka. Nutella je ključnega pomena za ta prijazen fant receptu. 1 jajce
    3 Tbs sladkorja
    2 Tbs olje oljne repice
    1/4 čajne žličke soli
    2 C moke
    3 čajne žličke pecilnega praška
    1/2 3/4 C mleko
    1/2 C pol sladke čokolade čipi
    1/3 C preste, ki se razdeli na manjše koščke
    Za omako:
    1/4 C kremasto kikirikijevo maslo
    2 Tbs Nutella
    Segreti Rešeto ponev nad medicinski majhnem ognju.
    V skledo, utrip jajca s sladkorjem, oljem in soljo; dokler dobro skupaj. Dodajte moko, pecilni prašek in 1/2 C mleka. Dobro premešamo, poskuša dobiti vse grudice, in dodal, več mleka, če je predebel. Krat v koščki čokolade in preste.
    Spray Rešeto ponev z kuhanje škropiva, ali podrgnite s papirnato brisačo, namočeno v repičnega olja. Pour ladlefuls testa in kuhamo, dokler se mehurčki začeli na površini in robovi se začne spuščati; približno 3-4 minut. Flip in kuhamo 3 minute več; do zlato rjave barve.
    Medtem palačinke kuhanje, v manjši posodi, toplotna arašidovo maslo v mikrovalovno pečico za 30-40 minut. Dodaj v Nutella in mešamo, dokler gladko. Rosenje čez vroče kuhane palačinke.
  21. Prisrčno prijazen fant palačinke


    V srednje veliki posodi zmešajte vse suhe sestavine, nato dodamo mokre sestavine, kot so mleko, jajce in stopljeno maslo. Razžvrkljamo ter dodal, dekorativne sestavine, kot so mrvicami ali chocochips, če želite. Bi te yummy palačinke spominja številke risanke kot medvedek ali pa preprosto pripraviti srčkan obraze na njih s pomočjo čokoladno omako.
  22. Snickerdoodle Palačinke

    Ta je prepričan zmagovalec. Premešamo moko, pecilni prašek, rjavi sladkor, cimet in sol. Segreje, nato pa počakajte, zlati degradiranih mehurčki bodo začeli popping na površini. jih takoj postrežemo.
  23. Oreo piškotkov Palačinke


    Naredite kremo polnjenje po receptu. Hranite stran. Medtem segrejemo veliko težkih ponev na srednje močnem ognju; zajemalko testo v vročo ponev z uporabo 1 žlica. testo za vsako palačinko. Kuhamo, dokler mehurčki na vrhovih, nato pa do rjave ostalih straneh. Sendvič palačinke z uporabo belo smetano polnjenje, da spominja Oreos.
  24. Palačinke brez mleka in jajc recept


    Tole je čisto vegansko, brez mleka in brez jajc. Zmešajte suhe sestavine skupaj v skledo in zmešajte, da združiti z mokrimi sestavinami. Pour testo v vročo ponev.Nasvet ponev za pomoč testo enakomerno porazdeljene, če je potrebno.
  25. Chobani palačinke


    Zmešajte skupaj jajce, Chobani in mleko. Heat nonstick ponev na srednje močnem ognju. Kuhamo, dokler robovi set in mehurčki pojavijo na površini, približno 2 minuti.
  26. palačinke Čokolada sira


    Zmešajte skupaj skuto, mleko, jajca, vanilijev, moko, pecilni prašek, kakav v prahu; zmešamo testo, dokler gladko nato nalijemo na srednje močnem ognju v vroči ponvi.
    Ljubim vikende.
    In vem, kaj mislite. " Duh. Vse, kar smo storili. "
    Ampak imam dodatno ljubezen za konec tedna, in to se imenuje palačinke.Vem, vem, da sem to razpravljali prej, ampak imam občutek, da večina od vas ne bili po takrat, zato naj ponovim.
    Dan v tednu z zajtrkom v moj svet je sestavljen iz ogromno skodelico kave, ko sem zagon svoj računalnik na delovnem mestu, ki mu sledi skledo žit in mleka približno eno uro kasneje. In če kdo od vas pomislil, da skledo žitnih je zdravljenje katere koli vrste, naj pojasni.
    Ko rečem skledo, sem dejansko pomeni skodelico. Kot je v grozno malo stiropornih skodelice, da moje podjetje pričakuje nam piti iz. In imam teorijo o moji žita, ki je dokazano pravilna precej vsako jutro. To gre takole: v bistvu je svet nekako ve natančno sekundo, ki sem vlijte mleko nad mojo žita, in nenadoma mi zazvoni telefon. In tako kot sem uspel dobiti osebo s telefona, v upanju, da reševanje zadnjih bitov svežino v omenjeni pokal, mi zazvoni telefon znova. In to precej dalje, kot da do moje skodelica polna razmočen nered žitaric.
    In to moji prijatelji, je zajtrk. Na delovni dan.
    In zato imam dodatno malo ljubezni za konec tedna. Resnično, to ni vedno palačinke. Včasih to je omleta Včasih je oblika gurmanske od ovsenih kosmičev.In pogosto je palačinke. In včasih, to je sladoled. Ne obsojajte.
    Ampak jaz vstran kreniti. Vrnimo se za palačinke, prav?
    Sem eksperimentiral z različnimi različicami palačinke v zadnjem času, in to je ena izmed mojih najljubših. To je zdrav in ima čokolada, potrebujejo več rečem?
    sestavine
    • 1 ½ skodelice malo maščob skuto
    • 1 skodelica mleka
    • 2 jajci
    • Ekstrakt 1 žlička vanilije
    • ¾ skodelice (bela) polnozrnata moka
    • 1 čajna žlička pecilnega praška
    • ¼ skodelice kakava v prahu
    • 16 paketov splenda ali ⅔ skodelice sladkorja ali nadomestka sladkorja
    • čokoladni čips, neobvezno (sem brez sladkorja)
    navodila
    1. V srednje skledo, zmešajte skuto, mleko, jajca in vanilijo. Mešajte, dokler skupaj.
    2. Dodamo moko, pecilni prašek, kakav v prahu in splenda in premešamo, dokler povsem skupaj.
    3. Segrejemo ponvi na srednje močnem ognju. Spray z pam ali ne držijo peko razpršila.
    4. Pour testo v kupčkov žlico na vročo ponev. Fry, dokler se pojavi določena na vrhu, nato obrnila in ga prepražimo, dokler kuhani skozi. Treba je rahlo porjavi na zunanji strani obeh straneh.
    5. Če želite dodatno zdravljenje, jih potresemo s koščki čokolade, tik preden jih lahkota.
    6. Postrezite toplo z javorjevim sirupom, jagodni omaki (to je recept bom moral objaviti en dan) ali celo čokoladno omako!
    7. Uživajte!
  27. Skuta palačinka


    Skuta Priprava palačinka čas je približno 15 minut. Premešamo moko, olje in jajca v veliki skledi. V skledi zmešajte skupaj jajca, skuto, mleko in olje. Dodajte moko mešanico jajc zmesi in stepemo, dokler ne samo meša.
  28. Slanina in sir palačinke


    Bacon in sir! To je usta zalivanje užitek. Zmešajte skupaj mleko, jajce in stopljeno maslo. Primešamo sir in slanino na srednjem ognju. Coat je rahlo z oljem.
    To je dober recept. Za enostavnejši kuhanje, so koščki slanine in naribanim cheddar sir prav tako lahko dodamo ali naše Pinjenec palačinka Mix ali Država Wheat palačinka Mix. Subtilna slan okus od slanine bitov, skupaj s sladkim našega realnega javorjev sirup, naredi veliko okusa palačinke.
    sestavine
    6 trakovi slanine, ocvrte in razpadel na kose
    1/3 skodelice polnozrnate moke
    1 skodelica moke vse namene,
    2 žlički pecilnega praška
    2 žlički kristalni sladkor
    1/4 čajne žličke soli
    1 1/4 skodelice mleka
    1 velika jajce
    3 žlice masla, topljeni
    3/4 skodelice naribanega sira cheddar
    Navodila
    1. Združite moko, pecilni prašek, sladkor in sol v veliko skledo. Zmešamo z vilicami.
    2. V drugi skledi zmešajte skupaj mleko, jajce in stopljeno maslo.Primešamo sir in slanino. Nalijemo mleko in mešanico sirov v mešanico moke in mešamo, dokler le skupaj. (Nekateri grudice bo ostal.)
    3. Segrejte ponev ali Rešeto na srednje visoko vročino. Coat je rahlo z oljem.Ko je Rešeto vroče, vlijemo testo na Rešeto v celo krogih. Kuhamo, dokler mehurčki in začeti prodreti v testo. Flip in kuhamo, dokler storiti.
  29. Pršut in sir palačinke


    Zmešajte moko, sol, pecilni prašek, mleko, pinjenec, in jajce. Melt maslo v majhni ponvi, nato zmešajte moko in dobro premešamo z eggbeater ali zmešajte, dokler ni grudic. Lahko shranite ostanke v hladilniku, vodijo dobro.
    SESTAVINE:
    • 2 skodelici moke
    • 1/2 čajne žličke soli
    • 2 žlički pecilnega praška
    • 1 skodelica mleka
    • 1 skodelica pinjenca
    • 1 jajce
    • približno 1 skodelica na kocke narezano šunko
    • približno 1 1/2 skodelice naribanega sira (raje cheddar, vendar lahko uporabite kar nekako vam je všeč)
    • maslo za pekač
    METODA:
    •  Zmešajte moko, sol in pecilni prašek.
    • Dodajte mleko, pinjenec in jajce in dobro premešamo z eggbeater ali zmešajte, dokler ni grudic.
    • Pokrijemo in pustimo počivati ​​v hladilniku za 30-60 minut.
    • Da bi palačinke, ogrevanje približno 1/2 Tblsp maslo v teflonski ali litega železa ponev na srednje močnem ognju.
    • Doda se približno 1/3 skodelice testo in zgladi z zajemalko ali žlico, da bi krog.
    • Potresemo z nekaj Tblsp pršuta in približno 1/4 skodelice naribanega sira.
    • Pokapajte z malo več testa čez vrh (kot je prikazano zgoraj.)
    • Ko se testo oblikuje velike mehurčke, flip palačinka konec.
    • Ko kuhani skozi, odstranimo na krožnik. Toplo na 200 stopinj pečici ali šotora plošče s folijo, medtem ko se preostale palačinke.
    • Uporabi dodatno maslo za vsako palačinko ali vsak drugi palačinke.
    • Postrezite toplo z maslom in sirupa.
  30. Squash, kozji sir in rožmarin Pancake


    Stepite vse potrebne sestavine, dokler ni gladko. Hladilniku testo, kot je navedeno v receptu. Odstranite testo iz hladilnika, dodamo sir in squash kozje.Krat vse skupaj. Segrejemo malo olja v non-stick ponev. Potem, v serijah, dodamo ladleful za testo na palačinko, da Fry do zlato rjave barve.

    Kaj se dogaja v ...

    1 pokal Plain Moka (ali Ajdova moka brez glutena)
    2 žlički pecilnega praška
    1 skodelica mleka (ali sojino / mandljevo mleko za prosti mlekarne)
    1 Organic jajce (izpustiti brezplačno jajce)
    2 Tablspoons stopljeno nesoljeno maslo + doplačilo za cvrtje (nadomestek s kokosovim maslom za mlečno svobodno in oljčnega olja za cvrtje)
    1/2 Pražena Butternut Squash pirejem (potrebujemo 1 skodelico za testo),
    3 žlice Goats sir (izpustiti brezplačno mlečnih izdelkov),
    mala vejica svežega rožmarina drobno sesekljane

    Kako bi bilo ...

    1. Sito izbrano moko in pecilni prašek v skledo.
    2. V posebni skledi zmešajte mleko, jajce, stopljeno nesoljeno maslo. Ali pa, če ste mleka in mlečnih izdelkov / jajce brez mix izbrano mleko in stopljeno kokosovo maslo.
    3. Naredimo jamico v moki in počasi zmešajte svojo tekočo zmes, dokler ni povsem skupaj. Dati na stran.
    4. Krat 1 skodelico Butternut squash kašo v svoj testo in nato kosmičev v koze sirom in dodajte rožmarin.
    5. Heat veliki ponvi nad srednje močnem ognju. Za vsako serijo palačinke želimo taljenje približno 1 čajna žlička nesoljeno maslo ali oljčno olje.
    6. Žlico 2-3 žlici testa v ponev. Kuhamo, dokler ne vidiš mehurčkov (približno 1-2 minut). Obrnila in kuhamo na drugo stran.
    7. Postrezite toplo ali se lahko poje hladno preveč
31.  puhasto ricotta Palačinke z Strawberry-pomarančni omaki 



Te vlažne ricotta palačinke imajo občutljivo teksturo in subtilne okusom pomaranče zahvaljujoč dodatkom pretepli jajčnih beljakov in sveže naribano pomarančno lupinico. Prelito z okusno, sveže jagode, pomarančni omaki dajo elegantno izbira za posebne priložnosti zajtrk ali malico.

Puhasto ricotta Palačinke z Strawberry-pomarančni omaki

  • sestavine:
  • 15 unč ricotta sir
  • 3/4 skodelice moke
  • 1/2 žličke pecilnega praška
  • 2 žlici sladkorja
  • 1/8 čajne žličke soli
  • 2 žlici polnomastno mleko
  • 3 jajca, ločimo
  • 1/2 čajne žličke vanilije
  • Lupino 1 pomaranče
  • Za Strawberry-Orange omako:
  • 2 skodelice jagod, narezanih
  • 2 žlički sladkorja
  • 1 žlica limoninega soka
  • 1/4 skodelice sveže stisnjen pomarančni sok
  • 2 žlici vode
  • 2 žlički koruznega škroba
Priprava:
Kraj skuto v cedilo nad skledo za najmanj 1 uro, da se presežek prihodkov tekočina odteče.
Pripravite omako z dajanjem jagod, sladkor, limonin sok in pomarančni sok v majhni kozici. Prinašajo kuhamo na srednjem ognju. V manjši posodi zmešajte skupaj z vodo in koruznega škroba in dodamo Simmering jagode zmesi.
Nadaljujemo kuhanje dokler se mešanica ne zgosti do sirupa podobne konsistence. Prenos v skledo in pustite, da se ohladi.
Združite moko, pecilni prašek, sladkor in sol v skledo. V skledi zmešajte skuto, mleko, rumenjake, vanilija in pomarančno lupinico, dokler gladko.
V posebni posodi, premagal beljakov z električnim mešalnikom na visoki hitrosti do svetlobe in puhasto, ne pa trd. Dodajte mešanico skuta, mleko za suhe sestavine in mešamo, samo dokler skupaj. Razžvrkljamo v približno polovici jajčnih beljakov, dokler dobro meša, nato pa nežno krat v ravnovesju.
Olje Rešeto in toplote na srednje visoko vročino. Nalijte približno 3 žlice testa na Rešeto za vsako palačinko. Kuhamo, dokler ne nastanejo mehurčki in začeli vdreti na robovih in površini palačinke, potem flip do konca kuhanje na drugi strani.
Prenos na pekač in toplo pri 200 ° F pečici, medtem ko kuhamo preostale palačinke. Postrezite na vrhu s Strawberry-Orange omako.
Naredi približno 1 ducat palačinke

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...