Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 lekkerste pannekoek resepte


 'N pannekoek is 'n plat koek, dikwels dun en ronde, wat voorberei is van 'n stysel beslag wat ook eiers, melk en botter bevat. Dit is gaar op 'n warm oppervlak soos 'n roosterkoek of pan, dikwels met olie of botter. Pannekoek resepte wissel, maar almal dieselfde basiese bestanddele van meel, eiers en melk.
Of jy nou hulle dien vir ontbyt, 'n heerlike brunch of selfs aandete, jy kan eenvoudig nie verkeerd gaan met pannekoek gaan! Hulle dien vlakte met stroop of trek hulle met vrugte, sjokolade chips of selfs geklopte room en jy het 'n heerlik te vul ete.
Daar is min dinge wat 'n Amerikaanse man moet weet hoe om te kook, en pannekoek is een van hulle. Die goeie nuus is dit is maklik. Hier is 'n 30 pannekoek resepte wat jou lewe super gelukkig sal maak.
  1. Apple pannekoek


    Dit alles neem is 10 minute om te maak. voorbereiding. Meng eiers, meng botter, eier, melk, suiker, sout appel. In 'n aparte bak Sif meel, bakpoeier, kaneel en suiker. Roer meel mengsel in appelmengsel, totdat dit gemeng. Kook dit deur braai oor lae hitte. Dit is klaar! 
    • bestanddele
    • voeding
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • metode
    1. Stap 1
      Kombineer meel, suiker en kaneel in 'n bak. eier en melk by. Klits tot glad.Roer appels.
    2. stap 2
      Verhit 'n kleefvrye pan oor lae hitte. Spuit met olie. Gooi 1/4 koppie appelmengsel in pan. Liggies versprei met die agterkant van 'n lepel om 'n 10cm ronde. Cook pannekoek, in groepe, vir 2 minute of tot borrels verskyn op die oppervlak. Om asseblief. Kook vir 1 tot 2 minute of tot deurgaar.
    3. stap 3
      Sit voor saam met kiwivrugte en bevrore jogurt.
  2. Tuisgemaakte pannekoek Mix


    Meng meel, bakpoeier, suiker, botter as dit nodig is en sout na smaak. Jy kan voeg 'n paar vrugte na die pannekoekdeeg - in blokkies gesny appel, of stukkies piesang, maar jy wil jou pannekoek te maak. Meng dit alles goed, dan braai op 'n warm roosterkoek.
  3. Tuisgemaakte Blueberry Stroop en pannekoek

     Die geskatte tyd vir hierdie een is net 15 minute.
    Meng die basis bestanddele goed - roer tot suiker op te los, en druk bessies teen die kant van die pan tot effens onderdruk, totdat bessies kry effens sag en mengsel kry stroop. Plaas bestanddele in 'n klein kastrol en roer goed. 
    Die uitbarsting van ys smaak en wenk van suurlemoene is perfek in hierdie stroop. Groot op pannekoek of roomys. Resep van PocketChangeGourmet.com
    Genoeg vir: 3 koppies
    bestanddele
    • 2½ koppies bloubessies, vars of bevrore
    • 2 koppies water
    • 1 koppie suiker
    • Sap van 1 Meyer Lemon - sowat 1½ eetlepels
    • 1 duim skyfie suurlemoen skil (gebruik 'n groenteskiller)
    instruksies
    1. In 'n kastrol, meng die bloubessies met ½ koppie van die water
    2. Smash die bessies met 'n aartappeldrukker en bring tot 'n prut
    3. Prut oor lae hitte vir 15 minute
    4. Syg die sap in 'n hittebestande meet beker, druk hard op die vaste stowwe, gooi die vaste stowwe.
    5. Spoel uit die kastrol, voeg die suiker, suurlemoenskil en die oorblywende 1½ koppies water, bring tot kookpunt, roer om die suiker op te los.
    6. Kook die stroop oor matige hitte totdat dit Eaches 225 ° op 'n lekkergoed termometer, sowat 20 minute
    7. Voeg die ys, sap en suurlemoensap by en kook oor hoë hitte vir 1 minuut.
    8. Laat die stroop afkoel, dan gooi die suurlemoenskil.
    9. Gooi die stroop in skoon glasbottels of pype.
    10. Seal en verkoel vir tot 6 maande.
    11. Gebruik op Tuisgemaakte pannekoek of roomys

  4. Outydse Tuisgemaakte Pannekoek


    Dit moet 'n mens net 5 minute vir voorbereiding, maar vereis 15 minute meer om te kook.
    Sif die meel totdat dit glad is. Voeg bakpoeier, sout en suiker. Maak 'n holte in die middel van die deeg en gooi in melk, eier en gesmelte botter; meng alles goed saam. Kook dan op 'n lae hitte totdat albei kante is "bruin".
  5. Kaneel Roll Pannekoek


    Jy kan begin deur die verhitting van botter in die oond. Berei die kaneel vul eerste - deur saam en roer die botter, bruinsuiker en kaneel. Klits die meel, bakpoeier en sout saam. Roer die melk, eier en olie liggies. Moenie te veel meng.(As dit 'n paar klein knoppe gelaat, dit is in orde).

    BESTANDDELE

    Vir die pannekoeke :
    1 koppie all-purpose meel
    2 teelepels bakpoeier
    1/2 teelepel sout
    1 koppie melk
    1 groot eier
    1 eetlepel groente-olie
    Vir die kaneel vul :
    1/2 stok ongesoute botter, kamertemperatuur
    1/4 koppie plus 2 eetlepels bruinsuiker
    1 1/2 teelepels fyn kaneel

    AANWYSINGS

    1. Maak die kaneel vul : In 'n medium bak, roer die botter, bruinsuiker en kaneel. Skep die vulsel in 'n kwart-grootte swaar zip baggie, en dit ter syde stel.
    2. Maak die pannekoeke : In 'n medium bak, klits die meel, bakpoeier en sout. Klits in die melk, eier en olie net tot die beslag is deur en deur bevogtig.
    3. Verhit 'n groot, rubberen pan oor medium hitte, en spuit dit met rubberen spuit. Gebruik 'n roomys scoop om die deeg te voeg by die pan. Gebruik die onderkant van die scoop of koppie om die deeg versprei in 'n sirkel, ongeveer 4 duim in deursnee. Verminder die hitte tot medium laag. Knip die hoek van jou baggie van kaneel te vul, en druk die vulsel in die oop hoek. Wanneer jou pannekoek begin borrels te vorm, voeg die vul. Begin in die middel van die pannekoek, druk die vul op die top van die pannekoekdeeg in 'n krul, net soos wat jy sien in 'n gereelde kaneel roll.Kook die pannekoek 2 tot 3 minute, of totdat die borrels begin knal op die top van die pannekoek en dis goudbruin aan die onderkant. Skyfie 'n dun, wye metaal spatel onder die pannekoek, en liggies maar vinnig flip dit oor. Kook 'n bykomende 2 tot 3 minute, totdat die ander kant is goue sowel. Wanneer jy die pannekoek flip op 'n bord, sal jy sien dat die kaneel vul 'n krater-krul van kaneel geskep. Uit te wis die pan met 'n papierhanddoek en herhaal met die oorblywende pannekoekdeeg en kaneel vul. Rewarm die glans kortliks, as dit nodig is. Dien pannekoeke bedek met 'n drup van glans.
  6. Red Velvet pannekoeke


    Klits meel, koeksoda, gepoeierde suiker, sout, karringmelk, onversoete kakao, kristal suiker, ongeveer 2 eetlepels meting van rooi vloeistof voedselkleursel, eiers en bakpoeier. Plaas in 'n enkele laag op 'n bakplaat en bak by 200 ° oond tot, vir 30 minute.
  7. Strawberry sprinkel pannekoeke


    Meng melk, eier, meel, bakpoeier, koeksoda en vanielje-ekstrak. Maak 'n holte in die meelmengsel en gooi in die melkmengsel en gesmelte botter. Dan gooi en kook op die rooster oor matige-lae hitte.
    Strawberry Strooi Funfetti Pannekoek
    1 ½ koppies vetvrye karringmelk
    1 eier
    1 eetlepel. botter, gesmelt
    1 ½ koppies all-purpose meel
    2 eetlepels. griessuiker
    1 teelepel. bakpoeier
    1/2 teelepel. kosher sout
    5 tot 6 aarbeie, gesny
    Rainbow sprinkel (soveel as wat jy wil)
    1.  Meng die karringmelk, eiers en botter in 'n klein bakkie en hou eenkant. In 'n aparte bak, meng die meel, suiker, bakpoeier en sout saam.
    2.  Maak 'n gaatjie of goed in jou meelmengsel en gooi in die karringmelk mengsel. Meng goed totdat alles gekombineer.
    3.  Verhit 'n pan oor medium tot lae hitte en spuit dit met kook spuit. Sodra dit warm is, skep 1/2 koppie beslag in die pan. (Gooi minder beslag as jy maak mini pannekoek.)
    4 . Sodra die beslag in die pan, vinnig voeg 3-4 aarbeie (gesny) op elke pannekoek en liggies druk elkeen in die beslag. Vir 'n kleiner pannekoek, gebruik 1 tot 2 aarbeie. Voeg dan soveel sprinkel as jy wil.
    5.  Laat die pannekoek kook vir ongeveer 2 minute (of tot goudbruin) voordat daarby. Kook die ander kant vir 'n ander 1-2 minute.
    Let wel: As die gebruik van die Kate Graaf stel, spuit elke vorm voor giet in die mengsel. Om seker te maak die pannekoek gaar en sal sy vorm verloor nie, dek die vorm met 'n deksel vir 'n paar sekondes. Wanneer die kante begin weg van die vorm te trek, die pannekoek is gereed om te draai. Jy kan dit pop uit die vorm en flip dit of gebruik die spatel om dit bymekaar te hou en draai dit.
  8. Grondboontjiebotter beker pannekoeke

    Gebruik 'n medium grootte bak tot 'n deeg met meel, suiker, bakpoeier, koeksoda, karringmelk, knippie sout te maak (na smaak), eier, en grondboontjiebotter. Roer die nat bestanddele by die droë bestanddele tot gemeng. Verhit die pan. Bedek die pan met botter en gooi beslag daarin, deur gebruik te maak van ⅓ koppie beslag per pannekoek. Sodra onderkant ligbruin, flip oor na verhit die ander kant.
  9. Buffet pannekoek vibratorbalke

    Cook spek en hou eenkant. Meng beslag in 'n bottel groot genoeg is om beslag te gooi in dit (kyk na 'n goedkoop piekniek tamatiesous bottel). Verhit die pan tot 300 grade. Spuit beslag in 'n lang ovaalvorm 'n bietjie langer en wyer as die spek en plaas 'n sny gaar spek in die sentrum. Liggies druk spek in die beslag.Kook tot die deeg begin borrel dan om asseblief en kook 'n paar minute langer.Totale beraamde minute: 30 minute.
  10. Wortelkoek Mini Pannekoek

    Meng die droë bestanddele saam: meel, bakpoeier, kaneel, sout en bruinsuiker.Voeg die wortel mengsel en olie by die droë bestanddele, maar maak seker dat jy nie te veel meng anders, jou pannekoek sal uiteindelik plat en taai.
  11. suurdeeg pannekoek


    Sit twee eetlepels koringmeel in 'n bak of beker wat bietjie water daarin het;meng (meng met 'n nie - metaal voorwerp) dan dek - maar nie lugdigte en het dit verlaat waar lug in deur kan kom, bv vensterbank. volg die stap korrek, soos uiteengesit in die resep. Op die derde dag is so deur, indien dit smaak "suur" - dit is 'n groot, al is dit verskriklik en stink ... gooi dit uit en begin weer werk!
  12. smores Pannekoek


    Meng meel, koeksoda, canola-olie, karringmelk, sout, suiker, malvalekkers, sjokolade, en Graham cracker krummels. Dan gooi dit beslag in verhitte pan.
  13. Pampoen Swirl Pannekoek met pampoen Botter Bolaag


    Klits die meel, suiker (bruin en wit suiker), kaneel, neutmuskaat, sout en bakpoeier. In 'n ander bak, klits die melk, eier, olie en vanielje. Voeg die melkmengsel by die meelmengsel en meng goed - die mengsel kan effens klonterig wees. Skatting - 30 minute (10 minute vir voorbereiding, 20 minute vir die werk)
    bestanddele
    • ½ k all-purpose meel
    • ½ k volgraan deeg meel
    • 1 C melk
    • 1 teelepel vanielje-ekstrak
    • 1 eier
    • 2 eetlepels canola-olie
    • 2 eetlepels wit suiker
    • 1 eetlepel bruinsuiker
    • ¼ teelepel kaneel
    • ¼ teelepel neutmuskaat
    • ¼ teelepel sout
    • 2 teelepel bakpoeier
    • 1 9oz jar pampoen botter (jy sal waarskynlik nie gebruik nie almal maar net om veilig te wees, begin met 'n hele pot)
    • Botter en gepoeierde suiker vir bolaag
    instruksies
    1. Verhit 'n kleefvrye pan tot medium hitte.
    2. In 'n groot bak (Ek gebruik een met 'n tuit) klits die meel, suiker, kaneel, neutmuskaat, sout en bakpoeier.
    3. In 'n ander bak, klits die melk, eier, olie en vanielje.
    4. Voeg die melkmengsel by die meelmengsel en meng goed. Die mengsel moet effens klonterig wees.
    5. Gooi ¼ k beslag vir elke pannekoek op die pan. Ek doen twee op 'n slag.druk dan die pampoen botter in 'n sirkelbeweging op die pannekoek. Ek sit die pampoen botter in 'n ziplock sakkie en sny die hoek sodat ek kon dit uit te druk. Bak vir 2-3 minute per kant.
    6. Smeer botter (of Land kruk, soos ek gedoen het) bo-op elke pannekoek voor stapel.
    7. Bo elke stapel met gepoeierde suiker en dan druk 'n paar meer pampoen botter bo-op.
  14. Carmel appeltert pannekoeke


    Klits karringmelk, appelmoes, koffie, melasse, water en eier saam. In 'n aparte bak, klits die oorblywende (droë) bestanddele saam. Die mengsel sal redelik liquidy op die eerste, maar hoe langer dit sit by kamer temperatuur- dit sal begin om te draai in daardie dik tekstuur.
  15. Pannekoek Soezen met vrugte

    Voorverhit die oond tot 400 grade F. Plaas botter in 'n 9-duim pie plaat en bak vir 4 - 5 minute of tot gesmelt. Meng die meel, suiker, sout, eiers en melk, klits tot glad. Gebruik hierdie beslag soos voorgeskryf in die resep om die pannekoek poffertjies maak. Jy kan dit bo met gekristalliseerde vrugte.
    bestanddele
    • 1 heel eier plus 1 eierwit
    • ¼ koppie all-purpose meel
    • ¼ koppie melk
    • 1 eetlepel kookolie
    • ¼ teelepel sout
    • 2 koppies vars vrugte
    • 2 eetlepels lemoenmarmelade, in 'n mikrogolf verhit
    instruksies
    1. Rok klein sirkel plate of foelie tert panne met kook spuit
    2. In 'n groot bak klits eier, meel, melk, olie en sout saam tot glad
    3. Verdeel beslag in vier panne
    4. Bak vir 25 minute in 'n 400 graad oond tot bruin en winderig. Skakel oond en laat staan ​​in die oond vir 5 minute meer voor die verwydering van
    5. Onmiddellik oordrag pannekoek in klein bakkies, lepel op vrugte en bedruip met warm marmelade
    Notes
    Liz sê ... dit was lekker, jy kan ook appelsap voeg tot die vrugte as jy nie enige lemoenmarmelade het

    Doug sê ... Wat 'n pret aandete
  16. Peperkoek Kaneel Roll Pannekoek


    Klits die meel, bakpoeier, sout, melk, eier en olie net tot die saam. Voeg die botter, bruinsuiker en kaneel by die beslag te berei. Om die glans voor te berei: In 'n klein pan, verhit die botter oor lae hitte tot gesmelt.
    bestanddele: 
    Kaneel Swirl:
    1/4 koppie botter (1/2 stok)
    1/2 koppie bruinsuiker
    1/2 eetlepel fyn kaneel
    1/4 teelepel fyn naeltjies
    1/4 teelepel fyn neutmuskaat
    Roomkaasversiersel:
    1/4 koppie botter (1/2 stok)
    2 onse roomkaas
    3/4 koppie poeiermelk suiker, gesif
    1/2 teelepel vanielje-ekstrak
    1/4 teelepel fyn kaneel
    1/4 teelepel fyn gemmer
    Pannekoek:
    3/4 koppie karringmelk
    1/4 koppie appelmoes
    2 eetlepels gebrou koffie
    2 eetlepels donker stroop
    2 eetlepels water
    1 groot eier
    1 1/4 koppies meel all-purpose
    1/2 eetlepel bakpoeier
    1/2 eetlepel fyn kaneel
    1/2 eetlepel fyn gemmer
    1/4 teelepel koeksoda
    1/4 teelepel sout
  17. Gemengde Berry Karringmelk pannekoek

     Voeg die eier en karringmelk, die meel, suiker, bakpoeier, koeksoda en sout in 'n bak. Meng goed en sprinkel met gemengde bessies. Kook vir 1 minuut totdat borrels verskyn op die oppervlak en pannekoek is goue onder. Geskatte tyd: 30 minute.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Lemon Ricotta Souffle Pannekoek met bessies

    Klits meel, suiker en sout in 'n bak. In 'n ander bak meng die eiergele (aparte die wit deel), ricotta, botter, suurlemoensap, skil, en vanielje. Klits die eierwitte tot dit stywe, dan meng dit met die meelmengsel om die pannekoekdeeg te maak.Moenie in die versoeking om die suurlemoenskil slaan, is dit regtig bydra tot die citrusy geur.
    Pannekoek is 'n voedsel wat kulture transendeer.  Daar is te veel weergawes wat wissel van kultuur tot kultuur om hulle almal te noem. In Noord-Amerika, dit is 'n klassieke ontbyt kos. Dit is vir spesiale geleenthede of vir 'n naweek ontbyt saam met familie of vriende. Dit is comfort food en daar is gewoonlik herinneringe aangeheg. My familie het baie 'n Sondag spandeer om ons gunsteling pannekoek resepte met esdoringstroop en spek of worsies. Elke persoon kan maklik geakkommodeer vir voor- en afkeure. Toevoegings tot 'n gunsteling pannekoekdeeg is so eenvoudig soos strooi vars of bevrore bessies, piesangs, gerasperde appels, neute, gedroogd, sjokolade, of gedroogde vrugte bo-oor die pannekoek terwyl dit op die rooster. Of net plain, eenvoudige en heeltemal heerlik.   Die opsies is byna eindeloos!  Dit kan nogal 'n gebeurtenis om pannekoek te maak terwyl honger monde wag om hom te versadig.

    Ek het oor 'n paar resepte kom  dat souffled pannekoeke wat basies was pannekoeke met die eierwitte geskei, geklopte en gevou in die beslag vir 'n fluffier pannekoek was. Hulle is steeds op 'n roosterkoek. Ek hou van die idee van die maak van 'n groot pannekoek soos 'n Nederlandse baba of pannenkoeken (Ek het verskillende spellings gesien vir hierdie so vergewe my as dit is nie korrek nie) wat 'n familie gunsteling. Ek het 'n baie pret om variasies van 'n resep Ek het met het. Ek het 'n paar baie goeie resultate saam met 'n paar van die lompen het. Dit is OK met my. Dit is al 'n deel van hierdie kook avontuur ek op.
    Ek is baie tevrede met die ricotta-suurlemoen  weergawe en hoop dat jy sal saamstem. Dit is redelik maklik om selfs te maak al is daar die ekstra stap van lyfstraf die eierwitte. Dit kan ook gemaak word in kleiner panne vir persoonlike grootte pannekoek net soos pannenkoeken of Nederlandse babas kan wees. Bessies is opsioneel, maar sterk aanbeveel. Bevrore of vars bloubessies, aarbeie, swartbessies en frambose werk goed. Vir dié van julle op soek na 'n alternatief vir bessies, 'n besprenkeling van gekapte okkerneute in plaas van die bessies is heerlik. Strooi 'n paar bessies (of okkerneute) oor die top nadat jy dit in die pan gesit en sprinkel turbinado (ruwe suiker) of bruinsuiker oor hulle voor bak. Sit voor saam met 'n ligte besprenkeling met gepoeierde suiker en 'n ligte esdoringstroop of gouestroop Lyles se.
    bestanddele
    • ¾ koppie (75 g) van alle doeleindes meel
    • ⅓ koppie (63 g) suiker
    • ½ teelepel sout
    • 4 eiers geskei
    • 4 eetlepels ongesoute botter (2 gesmelt en 2 vir die pan)
    • ⅔ koppie (165 g) van ricotta, geheel of 'n gedeelte afgeroomde
    • ¼ koppie (60 ml) suurlemoensap
    • skil van 'n suurlemoen
    • ½ teelepel vanielje
    • ¼ koppie (42 g) vars of bevrore bessies
    • Turbinado of ruwe suiker vir die besprenkeling bo
    • Bakkerye suiker tot 'n lig afstof
    • 'N Ligte esdoringstroop of gouestroop Lyle se
    instruksies
    1. Voorverhit die oond tot 375 grade en voorverhit n 10-duim yster pan of soteer pan.
    2. Meng meel, suiker en sout in 'n bak.
    3. Meng eiers, eiergele, gedreineer ricotta, botter, suurlemoensap, skil vanielje in 'n groot bak en meng goed.
    4. Plaas die geskei eierwitte in 'n mengbak en klits tot stywe punte.
    5. Voeg die meelmengsel om die nat mengsel en goed te kombineer. Voeg 'n klein skeppie van die eierwitte en meng in die beslag te verlig. Voeg die res van die eierwitte en vou in met 'n spatel tot gemeng.
    6. Verwyder die pan uit die oond en sit 2 eetlepels botter dit dit. Wanneer die botter add beslag gesmelt, sprinkel 'n paar bessies oor die top en sprinkel op ongeveer 'n eetlepel of 2 van turbinado suiker. Stuur die pan in die oond. Bak vir 20 tot 25 minute. Wanneer die pannekoek is opgeblase en ligbruin bo-op dit gereed is.
    7. Sit voor saam met 'n ligte sprinkeling van bakkerye suiker en sit voor met stroop van keuse.
    8. Geniet dit!
  19. Kaneel pannekoek met Gekandiseerde Spek


    In 'n bak, meng meel, bakpoeier, sout, suiker en kaneel. Verhit 'n riffelpan of 'n pan oor medium hitte. Roer gekapte spek, bespreking van 'n eetlepel vir jou bolaag. Geskatte tyd vir hierdie een is net 30 minute.

    Sjokolade chip en versuikerde Spek Pannekoeke

    • bestanddele:
    • 2 koppies all-purpose meel
    • 1 eetlepel suiker
    • 2 teelepels bakpoeier
    • 1 teelepel koeksoda
    • 1/2 teelepel sout
    • 1/4 teelepel kaneel
    • 2 eiers, goed geklits
    • 2 koppies karringmelk
    • 2 eetlepels gesmelte botter
    • 2 oz semisweet sjokolade
    • Groente olie
    • Vir die Gekandiseerde Spek:
    • 3 snye dik sny spek
    • 2 eetlepels bruinsuiker
    • 1/2 teelepel kaneel
    Voorbereiding:
    Om die Gekandiseerde Spek maak, Voorverhit die oond tot 350 ° F en voer 'n bakplaat met foelie. Stel 'n draadrak bo-op en bedek dit met rubberen spuit.
    Lê die spek op die rak en sprinkel mildelik met die bruinsuiker en kaneel.Bak tot bros en gekarameliseerde, 16 tot 20 minute (na gelang van dikte).Haal uit die oond, laat dit heeltemal afkoel, dan na 'n snyplank en kap in baie klein stukkies.
    Afgeskakel is die oond en laat dit afkoel tot ongeveer 200 ° F.
    Om die pannekoeke te maak, meng die meel, suiker, bakpoeier, koeksoda, sout en kaneel in 'n mengbak.
    In 'n aparte bak, klits die eiers, karringmelk en gesmelte botter. Voeg die nat bestanddele by die droë en roer tot net gemeng. Vou in die sjokolade en versuikerde spek.
    Verhit 'n kleefvrye roosterkoek oor medium-hoë hitte en, met behulp van 'n papierhanddoek, liggies bedek dit met groente-olie.
    Pang die beslag, 2 tot 3 eetlepels op 'n slag, op die warm roosterkoek en kook tot klein borrels verskyn aan die bokant. Flip en kook tot anderkant is goudbruin, sowat 2 - 3 minute per kant.
    Werk in groepe totdat al die beslag word gebruik, olie in die pan in tussen elke groep. Hou die finale pannekoeke warm in die oond as jy werk.
    Sit voor saam met 'n klop van botter en esdoringstroop, of stof met gepoeierde suiker.
  20. Sjokolade chip Pretzel Pannekoek met grondboontjiebotter Nutella


    Vryf meel, koeksoda, botter, eiers vanielje, grondboontjiebotter en suiker, tot lig en donsig. In 'n bak, klop die eier met suiker, olie en sout; tot goed gemeng.Voeg meel, bakpoeier en 1/2 C melk. Nutella is die sleutel tot hierdie kind vriendelike resep. 1 eier
    3 Tbs suiker
    2 eetlepels canola-olie
    1/4 teelepel sout
    2 C meel
    3 teelepel bakpoeier
    1 / 2- 3/4 C melk
    1/2 C semi soet sjokolade chips
    1/3 C pretzels, ingebreek klein stukkies
    Vir Sous:
    1/4 C romerige grondboontjiebotter
    2 eetlepels Nutella
    Verhit riffelpan oor med lae hitte.
    In 'n bak, klop die eier met suiker, olie en sout; tot goed gemeng. Voeg meel, bakpoeier en 1/2 C melk. Roer goed, probeer om al knoppe uit te kry en die toevoeging van meer melk, indien dit te dik. Vou sjokolade en pretzels.
    Spray riffelpan met kook spuit, of vryf met 'n papierhanddoek gedoop in canola-olie. Gooi ladlefuls beslag en braai tot borrels begin vorm op die oppervlak en rande begin stel;ongeveer 3-4 minute. Flip en kook vir 3 minute meer; tot goudbruin.
    Terwyl pannekoek kook, in 'n klein bakkie, hitte grondboontjiebotter in die mikrogolf vir 30-40 minute. Voeg in Nutella en roer tot glad. Drup dit oor warm gaar pannekoeke.
  21. Adorable Kid Friendly Pannekoek


    In 'n medium bak, meng al die droë bestanddele en voeg dan die nat bestanddele soos melk, eier en gesmelte botter. Klits goed te voeg dekoratiewe bestanddele soos sprinkel of chocochips as jy wil. Maak hierdie lekker pannekoek te spotprent figure soos 'n teddiebeer lyk of eenvoudig trek oulike gesigte op hulle met behulp van sjokoladesous.
  22. Snickerdoodle Pannekoek

    Hierdie een is 'n seker wenner. Roer meel, bakpoeier, bruinsuiker, kaneel en sout. Verhit en dan wag totdat goue bruin- borrels sal begin knal op die top oppervlak. Dien hulle onmiddellik.
  23. Oreo Cookie Pannekoek


    Maak die crème vulling volgens die resep. Hou eenkant. Verhit intussen 'n groot swaar pan op medium-hoë hitte; skeplepel beslag in warm pan, met behulp van 1 eetlepel. beslag vir elke pannekoek. Kook tot borrels te vorm op tops, dan draai tot bruin ander kante. Plak die pannekoeke met behulp van die wit room vul te Oreos lyk.
  24. Pannekoek sonder melk en eier resep


    Hierdie een is suiwer vegan, suiwel vry en eier gratis. Klits die droë bestanddele saam in 'n mengbak en klits te kombineer met die nat bestanddele. Giet die beslag in die warm pan. Wenk die pan te help om die beslag eweredig versprei, as dit nodig is.
  25. Chobani pannekoeke


    Klits eier, Chobani en melk. Verhit 'n kleefvrye pan oor medium hitte. Kook tot rande stel en borrels verskyn op die oppervlak, sowat 2 minute.
  26. Sjokolade kaas pannekoek


    Roer saam die maaskaas, melk, eiers, vanielje, meel, bakpoeier, kakao poeier,meng deeg tot glad en voeg oor matige hitte in die warm pan.
    Ek is mal oor naweke.
    En ek weet wat jy dink. " Duh. Ons almal doen. "
    Maar ek het 'n ekstra liefde vir naweke, en dit is bekend as pannekoek. Ek weet, ek weet, ek het dit voor bespreek, maar ek het 'n gevoel die meeste van julle was nie rond destyds, so laat my herhaal.
    Weekdag Ontbyt in my wêreld bestaan ​​uit 'n enorme koppie koffie as ek begin my rekenaar by die werk, gevolg deur 'n bakkie van die graan en melk sowat 'n uur later. En in die geval van julle het gedink dat bak graan was 'n verrassing van enige aard, laat my verduidelik.
    Toe ek sê bak, ek bedoel eintlik 'n koppie. Soos in die vreeslike klein Styrofoam koppies dat my maatskappy verwag van ons om te drink uit. En ek het 'n teorie oor my graan wat elke oggend korrekte bewys pretty much. Dit gaan soos volg: basies die wêreld op 'n manier weet die presiese sekonde dat ek gooi melk oor my graan en skielik my telefoon lui. En net soos ek dit regkry om die persoon af die telefoon weer te kry, met die hoop om die laaste stukkies crispness red in die bogenoemde beker, my selfoon lui. En dit pretty much gaan aan soos wat tot my beker is vol van 'n pap gemors van graan.
    En dat my vriende, is ontbyt. Op 'n weeksdag.
    En dit is hoekom ek 'n ekstra bietjie liefde vir naweke. Eerlik, dit is nie altyd pannekoek. Soms is dit 'n omelet Soms is dit 'n gourmet vorm van hawermeel.En dikwels is dit pannekoek. En soms is dit roomys. Moenie oordeel.
    Maar ek afdwaal. Kom ons kom terug na pannekoek, sal ons?
    Ek het al eksperimenteer met verskillende weergawes van pannekoek die afgelope tyd, en hierdie een is een van my gunstelinge. Dit is 'n gesonde en dit het sjokolade, hoef ek nog meer sê?
    bestanddele
    • 1½ koppies lae-vet maaskaas
    • 1 koppie melk
    • 2 eiers
    • 1 teelepel vanielje-ekstrak
    • ¾ koppie (wit) volkoring meel
    • 1 teelepel bakpoeier
    • ¼ koppie kakaopoeier
    • 16 pakkies Splenda of ⅔ koppie suiker of suiker plaasvervanger
    • sjokolade, opsioneel (ek gebruik suiker vrye)
    instruksies
    1. In 'n medium mengbak, roer die maaskaas, melk, eiers en vanielje saam.Roer tot goed gemeng.
    2. Voeg die meel, bakpoeier, kakao poeier en Splenda en meng tot heeltemal gemeng.
    3. Verhit 'n pan oor medium hitte. Spuit met PAM of nie stok bak spuit.
    4. Giet die beslag in ophoop lepels op die warm pan. Braai tot die top verskyn stel, flip dit dan oor en braai dit totdat deur gaar. Dit moet ligtelik bruin aan die buitekant van beide kante.
    5. As jy 'n ekstra verrassing wil, sprinkel dit met sjokolade net voor hulle daarby.
    6. Bedien warm met esdoringstroop, bessie-sous (dit is 'n resep wat ek sal moet eendag post) of selfs sjokoladesous!
    7. Geniet dit!
  27. Maaskaas pannekoek


    Maaskaas pannekoek voorbereiding tyd is ongeveer 15 minute. Roer meel, olie en eiers in 'n groot bak. In 'n aparte bak, klits eiers, maaskaas, melk en olie.Voeg meelmengsel om eiermengsel en klits tot net gemeng.
  28. Spek en kaas pannekoek


    Spek en kaas! Dit is 'n watertand vreugde. Klits die melk, eier en gesmelte botter. Roer die kaas en spek oor medium-hoë hitte. Bedek dit liggies met olie.
    Dit is 'n goeie resep. Vir makliker om te kook, die stukkies spek en gerasperde cheddarkaas ook kan óf ons Karringmelk pannekoek Mix of Land Koring pannekoek Mix bygevoeg. Die subtiele sout smaak van die spek stukkies, tesame met die soet van ons werklike esdoringstroop, maak 'n groot proe pannekoek.
    bestanddele
    6 repies spek, gebraai en verkrummel in stukke
    1/3 koppie hele koring meel
    1 koppie all-purpose meel
    2 teelepels bakpoeier
    2 teelepels griessuiker
    1/4 teelepels sout
    1 1/4 koppie melk
    1 groot eier
    3 eetlepels botter, gesmelt
    3/4 koppie gerasperde cheddarkaas
    aanwysings
    1. Meng die meel, bakpoeier, suiker en sout in 'n groot bak. Meng met 'n vurk.
    2. In 'n ander bak, klits die melk, eier en gesmelte botter. Roer die kaas en spek. Gooi die melk en kaas mengsel in die meelmengsel en roer tot net gemeng. (Sommige knoppe sal bly.)
    3. Verhit 'n pan of rooster oor medium-hoë hitte. Bedek dit liggies met olie.Wanneer die roosterkoek is warm, gooi die beslag op die rooster in selfs sirkels. Kook tot borrels te vorm en begin om te breek in die beslag. Flip en kook tot gaar.
  29. Ham en kaas pannekoek


    Meng meel, sout, bakpoeier, melk, karringmelk, en eier. Smelt die botter in 'n klein pan, dan klits in die meel by en roer goed met 'n klitser of klits totdat daar geen klonte. Jy kan oorskiet te slaan in die yskas, dit hou goed.
    BESTANDDELE:
    • 2 koppies meel
    • 1/2 teelepel sout
    • 2 teelepel bakpoeier
    • 1 koppie melk
    • 1 koppie karringmelk
    • 1 eier
    • oor 1 koppie blokkies ham
    • ongeveer 1 1/2 koppies gekerfde kaas (ek verkies cheddar, maar jy kan gebruik wat ook al soort wat jy wil)
    • botter vir die pan
    METODE:
    •  Roer saam meel, sout en bakpoeier.
    • Voeg melk, karringmelk, en eier by en roer goed met 'n klitser of klits totdat daar geen klonte.
    • Bedek en laat rus in die yskas vir 30-60 minute.
    • Om die pannekoeke te maak, verhit oor 1/2 Tblsp botter in 'n rubberen of gietyster-pan oor medium hoë hitte.
    • Voeg ongeveer 1/3 koppie beslag en stryk met skeplepel of lepel om 'n sirkel te vorm.
    • Besprinkel met 'n paar Tblsp van Gam en oor 1/4 koppie gekerfde kaas.
    • Bedruip met 'n bietjie meer beslag oor die top (soos hierbo aangetoon.)
    • Wanneer die deeg vorm groot borrels, flip die pannekoek oor.
    • Wanneer gaar, verwyder om 'n bord. Hou warm in 'n 200 graad oond of tent die bord met foelie terwyl jy die res van die pannekoeke te maak.
    • Gebruik addisionele botter vir elke pannekoek of enige ander pannekoek.
    • Sit warm voor met botter en stroop.
  30. Muurbal, bokmelkkaas en roosmaryn pannekoek


    Klits al die nodige bestanddele totdat dit glad is. Verkoel die deeg soos in die resep. Verwyder die deeg uit die yskas, voeg kaas en muurbal die bok se. Vou alles saam. Verhit 'n bietjie olie in 'n kleefvrye pan. Dan, in groepe, voeg 'n lepelvol van beslag per pannekoek te braai tot goudbruin.

    Wat gaan in ...

    1 Koppie koekmeel (of Bokwiet meel vir gluten Free)
    2 teelepels bakpoeier
    1 koppie melk (of soja / amandel melk vir suiwel vry)
    1 Organiese eier (uitlaat vir eier gratis)
    2 Tablspoons Gesmelte Ongesoute Botter + ekstra vir braai (plaasvervanger met klapper botter vir suiwel vry en olyfolie vir braai)
    1/2 Geroosterde Botterskorsie Squash fyn gemaak (Ons moet 1 koppie vir die beslag)
    3 eetlepels geitenkaas (uitlaat vir suiwel vry)
    klein takkie vars roosmaryn fyngekapte

    Hoe om dit te maak ...

    1. Sif jou gekies meel en bakpoeier in 'n bak.
    2. In 'n aparte bak meng die melk, eier, gesmelte ongesoute botter. Of as jy melkery / eier gratis meng jou gekose melk en gesmelte klapper botter.
    3. Maak 'n holte in jou meel en stadig klits jou vloeistofmengsel in totdat dit heeltemal gekombineer. Tersyde gestel.
    4. Vou 1 koppie botterskorsie muurbal puree in jou beslag en dan vlok in jou bokke kaas en voeg jou roosmaryn.
    5. Verhit 'n groot braaipan oor medium hitte. Vir elke groep van pannekoeke wil ons smelt ongeveer 1 teelepel ongesoute botter of olyfolie.
    6. Skep 2-3 eetlepels beslag in die pan. Kook tot jy sien borrels te vorm (ongeveer 1-2 minute). Flip oor en kook die ander kant.
    7. Sit warm of kan te koud geëet word
31.  Fluffy Ricotta Pannekoek met Strawberry-lemoensous 



Hierdie klam ricotta pannekoeke 'n delikate tekstuur en subtiele oranje geur te danke aan die toevoeging van eierwitte en 'n vars gerasperde lemoenskil. Bedek met 'n heerlike, vars aarbei-lemoensous maak hulle 'n elegante keuse vir 'n spesiale geleentheid ontbyt of brunch.

Fluffy Ricotta Pannekoek met Strawberry-lemoensous

  • bestanddele:
  • 15 onse ricotta kaas
  • meel 3/4 koppie
  • 1/2 teelepel bakpoeier
  • 2 eetlepels suiker
  • 1/8 teelepel sout
  • 2 eetlepels hele melk
  • 3 eiers, geskei
  • 1/2 teelepel vanielje
  • Skil van 1 lemoen
  • Vir die aarbei-lemoensous:
  • 2 koppies aarbeie, gekap
  • 2 teelepels suiker
  • 1 eetlepel suurlemoensap
  • 1/4 koppie vars uitgedrukte lemoensap
  • 2 eetlepels water
  • 2 teelepels mielieblom
Voorbereiding:
Plaas die ricotta in 'n sif oor 'n bak vir minstens 1 uur om toelaat dat enige oortollige vloeistof te dreineer.
Berei die sous deur die plasing van die aarbeie, suiker, suurlemoensap en lemoensap in 'n klein kastrol. Bring tot 'n prut oor medium-hoë hitte. In 'n klein bakkie, klits die water en mielieblom en voeg by die pruttende aarbei mengsel.
Gaan voort om te kook totdat die mengsel verdik om 'n stroop-agtige konsekwentheid. Oordra na 'n bak en hou eenkant om af te koel.
Meng die meel, bakpoeier, suiker en sout in 'n bak. In 'n aparte bak, meng die ricotta, melk, eiergele, vanielje en lemoenskil tot glad.
In 'n aparte bak, Klits die eierwitte met 'n elektriese menger op n hoë spoed tot lig en donsig, maar nie styf. Voeg die ricotta-melkmengsel by die droë bestanddele en roer net tot gemeng. Klits in ongeveer die helfte van die eierwitte totdat dit goed gemeng is, dan liggies vou in die weegskaal.
Olie n roosterkoek en hitte oor medium-hoë hitte. Gooi ongeveer 3 eetlepels beslag op die rooster vir elke pannekoek. Kook tot borrels verskyn en begin om te breek op die rand en die oppervlak van die pannekoek, dan flip te voltooi om te kook op die ander sykant.
Oordra na 'n bakplaat en in 'n 200 ° F oond hou warm terwyl jy die res van die pannekoek kook. Bedien bedek met die aarbei-lemoensous.
Maak ongeveer 1 dosyn pannekoeke

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...