Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 De meeste heerlijke pannenkoek recepten

 

 Een pannenkoek is een platte koek, vaak dun en rond, bereid uit een op zetmeel gebaseerd beslag, dat ook eieren, melk en boter mag bevatten. Er wordt gekookt op een hete ondergrond, zoals een grillplaat of koekenpan, vaak met olie of boter.Pannenkoek recepten variëren, maar hebben allemaal dezelfde basisingrediënten van bloem, eieren en melk.
Of u nu ze serveren voor ontbijt, een stevig brunch of diner, je kan gewoon niet fout gaan met pannenkoeken gaan! Serveer ze vlakte met siroop of ze aankleden met fruit, chocolade chips of zelfs slagroom en je hebt een heerlijk vullende maaltijden.
Er zijn weinig dingen een Amerikaanse man moet weten hoe om te koken, en pannenkoeken zijn een van hen. Het goede nieuws is dat ze gemakkelijk. Hier zijn 30 Pancake recepten die je leven super gelukkig zal maken.
  1. Apple Pannenkoeken


    Dit alles duurt 10 minuten te maken. voorbereiding. Blend eieren, combineren boter, ei, melk, suiker, zout appel. In een afzonderlijke kom zift samen de bloem, bakpoeder, kaneel en suiker. Roer bloemmengsel in appelmengsel, totdat het gemengd. Kook het door braden op laag vuur. Het is klaar! 
    • ingrediënten
    • Voeding
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • Methode
    1. Stap 1
      Meng de bloem, suiker en kaneel in een kom. ei en de melk toe te voegen.Klop tot een gladde massa. Roer de appels.
    2. Stap 2
      Verhit een anti-aanbak koekenpan op laag vuur. Spuiten met olie. Giet 1/4 kopje appel mengsel in de pan. Voorzichtig uitgespreid uit met de achterkant van een lepel om een ​​10cm round. Cook pannenkoeken, in batches, gedurende 2 minuten of tot belletjes op het oppervlak. Omzet.Koken voor 1-2 minuten of tot ze gaar zijn.
    3. Stap 3
      Serveer met kiwi's en bevroren yoghurt.
  2. Homemade Pancake Mix


    Meng bloem, bakpoeder, suiker, boter indien nodig en zout naar smaak. U kunt optellen wat fruit aan de pannekoekbeslag - in blokjes gesneden appel, of stukjes banaan, maar u wilt uw pannenkoeken te maken. Meng ze allemaal goed, dan bakken op een hete bakplaat.
  3. Zelfgemaakte Blueberry siroop en pannenkoeken

     De geschatte tijd voor deze is slechts 15 minuten.
    Meng de basisingrediënten goed - roeren tot suiker op te lossen, en het indrukken van bessen tegen de zijkant van de pan iets te verpletteren, tot bessen te krijgen enigszins zacht en mengsel krijgt siroop. Plaats ingrediënten in een kleine steelpan en roer goed. 
    De uitbarsting van bosbessen smaak en hint van citroenen is perfect in deze stroop. Groot op pannenkoeken of Ice Cream. Recept uit PocketChangeGourmet.com
    Porties: 3 kopjes
    ingrediënten
    • 2½ kopjes bosbessen, vers of bevroren
    • 2 kopjes water
    • 1 kopje suiker
    • Sap van 1 citroen Meyer - ongeveer 1½ eetl
    • 1 inch schijfje citroen schil (gebruik een dunschiller)
    instructies
    1. In een steelpan, combineer de bosbessen met ½ kop van het water
    2. Breek de bessen met een aardappelstamper en breng aan de kook
    3. Sudderen op een laag vuur gedurende 15 minuten
    4. Zeef het sap in een hittebestendige maatbeker, te drukken hard op de vaste stoffen, gooi de vaste stoffen.
    5. Spoel de pan, voeg de suiker, citroenschil en de resterende 1½ kopjes water, breng aan de kook en roer tot de suiker op te lossen.
    6. Kook de siroop op matig vuur tot het eaches 225 ° op een candy thermometer, ongeveer 20 minuten
    7. Voeg de bosbessensap en het citroensap toe en kook op hoog vuur gedurende 1 minuut.
    8. Laat de siroop afkoelen en gooi de citroenschil.
    9. Giet de siroop in schone glazen flessen of potten.
    10. Seal en in de koelkast voor maximaal 6 maanden.
    11. Gebruik op zelfgemaakte pannenkoeken of Ice Cream

  4. Old Fashioned zelfgemaakte pannenkoeken


    Dit moet men slechts 5 minuten voor de voorbereiding, maar vergt 15 minuten meer om te koken.
    Zeef de bloem tot het glad is. Voeg bakpoeder, zout en suiker. Maak een kuiltje in het midden van het deeg en giet de melk, ei en gesmolten boter; Meng alles goed door elkaar. Dan koken op laag vuur totdat beide zijden zijn "bruin".
  5. Broodje van de kaneel Pannenkoeken


    U kunt beginnen met het verwarmen van boter in de oven. Bereid de kaneel vulling eerste - door samen te roeren de boter, bruine suiker en kaneel. Zwaai samen de bloem, bakpoeder en zout. Roer de melk, ei en olie lichtjes. Niet overmengen. (Als het een paar kleine klontjes links, het is in orde).

    INGREDIËNTEN

    Voor de pannenkoeken :
    1 kopje bloem voor alle doeleinden
    2 theelepels bakpoeder
    1/2 theelepel zout
    1 kopje melk
    1 groot ei
    1 eetlepel plantaardige olie
    Voor de kaneel vulling :
    1/2 stok ongezouten boter, kamertemperatuur
    1/4 kop plus 2 eetlepels bruine suiker
    1 1/2 theelepel gemalen kaneel

    ROUTE

    1. Maak de kaneel vulling : In een middelgrote kom, Meng de boter, bruine suiker en kaneel. Schep de vulling in een kwart-en kleinbedrijf zware rits zakje en leg het opzij.
    2. Maak de pannenkoeken : In een middelgrote kom, zwaai samen de bloem, bakpoeder en zout. Klop in de melk, ei, en olie, enkel tot het beslag wordt bevochtigd.
    3. Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur, en spuit het met anti-aanbak spray. Gebruik een ijsje scoop aan het beslag toe te voegen aan de pan. Met de bodem van de scoop of beker aan het beslag verspreid in een cirkel, ongeveer 4 inch in diameter. Temper het vuur matig laag. Knip de hoek van uw zakje van kaneel vullen, en knijp de vulling in de open hoek.Wanneer uw pannenkoek begint te bellen te vormen, voeg de vulling.Vanaf het midden van de pannenkoek, knijp de vulling op de top van de pannenkoek beslag in een werveling, net zoals je ziet in een gewone cinnamon roll. Kook de pannenkoek 2-3 minuten, of tot de belletjes beginnen knallen op de top van de pannenkoek en het is goudbruin op de bodem. Schuif een dunne, brede metalen spatel onder de pannenkoek, en voorzichtig maar al snel draai het om. Kook nog eens 2 tot 3 minuten, tot de andere kant is goud ook. Wanneer u de pannenkoek omdraaien op een bord, zult u zien dat de kaneel vulling een krater-werveling van kaneel heeft gecreëerd. Veeg uit de pan met een papieren handdoek, en herhaal met de rest van pannenkoekbeslag en kaneel vulling. Rewarm het glazuur kort, indien nodig. Serveer pannenkoeken overgoten met een scheutje glazuur.
  6. Rood fluweel pannenkoeken


    Klop de bloem, bakpoeder, poedersuiker, zout, karnemelk, ongezoete cacao, kristalsuiker, ongeveer 2 eetlepels meting van de rode vloeistof kleurstof, eieren en het bakpoeder. Plaats in een enkele laag op een bakplaat en bak bij 200 ° oven op voor 30 minuten.
  7. Strawberry strooi pannenkoeken


    Meng de melk, ei, bloem, bakpoeder, zuiveringszout, en vanille-extract. Maak een kuiltje in het bloemmengsel toe en giet de melk mengsel en de gesmolten boter. Giet vervolgens en koken op de bakplaat op een matig laag vuur.
    Strawberry Sprinkle Funfetti Pancakes
    1 ½ kopje vetvrije karnemelk
    1 ei
    1 eetl. boter, gesmolten
    1 ½ kopjes bloem voor alle doeleinden
    2 eetl. geraffineerde suiker
    1 theel. bakpoeder
    1/2 theelepel. zeezout
    5-6 aardbeien, gesneden
    Regenboog hagelslag (zoveel als je wilt)
    1.  Meng de karnemelk, ei en boter in een kleine kom en zet apart. In een aparte kom, meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout.
    2.  Maak een klein gaatje of goed in je bloemmengsel toe en giet het mengsel karnemelk. Meng goed totdat alles wordt gecombineerd.
    3.  Verhit een pan op matig tot laag vuur en spuit het met koken spray. Zodra het warm is, schep 1/2 kop van beslag in de pan. (Pour minder beslag als je het maken mini pannenkoeken.)
    4 . Zodra het beslag in de pan snel voeg 3-4 aardbeien (gesneden) op elke pannenkoek en licht op elk door het beslag. Voor een kleinere pannenkoek, gebruiken 1-2 aardbeien. Voeg vervolgens zoveel hagelslag als je wilt.
    5.  Laat de pannenkoek koken voor ongeveer 2 minuten (of tot ze goudbruin zijn) voordat flippen. Kook de andere kant voor nog eens 1 tot 2 minuten.
    Opmerking: Als u de Kate Spade set, spuiten elke vorm voor het gieten in de mix. Om ervoor te zorgen dat de pannenkoek gaar is en zal zijn vorm niet verliezen, hebben betrekking op de mal met een deksel voor een paar seconden.Wanneer de randen beginnen weg uit de mal te trekken, de pannenkoek is klaar om te draaien. U kunt het pop uit de mal en spiegelen of gebruik de spatel om het samen te houden en te spiegelen.
  8. Peanut butter cup pannenkoeken

    Gebruik een middelgrote kom tot een deeg met bloem, suiker, bakpoeder, baking soda, karnemelk, snufje zout te maken (naar smaak), ei, en pindakaas.Roer de natte ingrediënten in de droge ingrediënten tot gecombineerd. Verhit de pan. Vacht van de pan met boter en giet het beslag in het, met behulp van ongeveer ⅓ kopje beslag per pannenkoek. Zodra onderkant lichtbruin is, flip-over op te warmen de andere kant.
  9. Buffet Pancake Dippers

    Cook bacon en zet apart. Mengen beslag in een fles groot genoeg is om pour slagman in deze (denk aan een goedkope picknick ketchup fles). Verwarm de pan 300 graden. Spuiten beslag in een lange ovale vorm iets langer en breder dan het spek en plaats een plakje gekookt spek in het midden. Druk lichtjes op bacon in het beslag. Kook tot het beslag begint te borrelen draai om en bak een paar minuten langer. Totale geschatte minuut: 30 minuten.
  10. Carrot Cake Mini Pancakes

    Meng de droge ingrediënten: bloem, bakpoeder, kaneel, zout en bruine suiker.Voeg de wortel mengsel en olie aan de droge ingrediënten, maar zorg ervoor dat je niet over-mix of anders, je pannenkoeken zal eindigen vlak en hard.
  11. zuurdesem Pannenkoeken


    Leg twee eetlepels van tarwemeel in een schaal of beker die weinig water in zich heeft; mix (mix met een niet - metalen voorwerp), dan dekken - maar niet luchtdicht en hebben het vertrokken, waar lucht doorheen kan komen, bijvoorbeeld vensterbank. Volg de stap correct zoals beschreven in het recept.Op de derde dag te controleren door middel van, als het smaakt "zuur" - dat is geweldig, als het is verschrikkelijk en stinkt ... gooi het eruit en begin opnieuw werk!
  12. smores Pannenkoeken


    Meng bloem, bakpoeder, koolzaadolie, karnemelk, zout, suiker, marshmallows, chocolade chips, en Graham cracker kruimels. Giet het beslag in de voorverwarmde pan.
  13. Pompoen Swirl Pannenkoeken met Pompoen Boter Topping


    Zwaai samen de bloem, suiker (bruine en witte suiker), kaneel, nootmuskaat, zout en bakpoeder. In een andere kom, zwaai samen de melk, ei, olie en vanille.Voeg de melk mengsel aan het bloemmengsel toe en meng goed - het mengsel kan enigszins klonterig zijn. Schatting - 30 minuten (10 minuten voor de voorbereiding, 20 minuten voor het werk)
    ingrediënten
    • ½ C bloem voor alle doeleinden
    • ½ C volkoren gebak meel
    • 1 C melk
    • 1 theelepel vanille-extract
    • 1 ei
    • 2 el koolzaadolie
    • 2 eetlepels witte suiker
    • 1 eetlepel bruine suiker
    • ¼ theel kaneel
    • ¼ theelepel nootmuskaat
    • ¼ theelepel zout
    • 2 tl bakpoeder
    • 1 9oz potje pompoen boter (zal je waarschijnlijk niet te gebruiken het allemaal maar om veilig te zijn, te beginnen met een hele pot)
    • Boter en poedersuiker voor het bijvullen
    instructies
    1. Verwarm een ​​non-stick koekenpan op middelhoog vuur.
    2. In een grote kom (ik gebruikte een met een uitloop) zwaai samen de bloem, suiker, kaneel, nootmuskaat, zout en bakpoeder.
    3. In een andere kom, zwaai samen de melk, ei, olie en vanille.
    4. Voeg de melk mengsel aan het bloemmengsel toe en meng goed. Het mengsel moet iets klonterig.
    5. Giet ¼ C beslag voor elke pannenkoek op de pan. Ik twee tegelijk. knijp dan de pompoen boter in een cirkelvormige beweging op de pannenkoeken. Ik zette de pompoen boter in een ziplock zak en sneed de hoek dus ik kon het uit te persen. Bak 2-3 minuten per kant.
    6. Spread boter (of Country Crock, zoals ik deed) op de top van elke pannenkoek voor het stapelen.
    7. Top elke stapel met poedersuiker en knijp wat meer pompoen boter bovenop.
  14. Caramel appeltaart pannenkoeken


    Klop karnemelk, appelmoes, koffie, melasse, water en het ei. In een afzonderlijke kom, zwaai de resterende (droog) ingrediënten samen. Het mengsel zal behoorlijk liquidy op het eerste, maar hoe langer het zit bij kamertemperatuur temperatuur- het zal beginnen om te zetten in die dikke textuur.
  15. Pannenkoek Rookwolken met Fruit

    Verwarm de oven voor op 400 graden F. Plaats de boter in een 9-inch taart plaat en bak 4-5 minuten of tot gesmolten. Meng de bloem, suiker, zout, eieren en melk; klop tot een gladde massa. Gebruik dit beslag zoals aangegeven in het recept om de pannenkoek rookwolken te maken. Je kunt ze boven met gekonfijte vruchten.
    ingrediënten
    • 1 heel ei plus 1 eiwit
    • ¼ kopje bloem voor alle doeleinden
    • ¼ kopje melk
    • 1 eetlepel bakolie
    • ¼ theelepel zout
    • 2 kopjes vers fruit
    • 2 eetlepels oranje marmelade, in een magnetron verwarmd
    instructies
    1. Coat kleine taart platen of folie taart pannen met koken spray
    2. In een grote kom zwaai eieren, bloem, melk, olie en zout tot een glad
    3. Verdeel het beslag in de vier pannen
    4. Bak gedurende 25 minuten in een 400 graden oven tot ze bruin en gezwollen. Schakel de oven en laat in de oven gedurende 5 minuten langer voordat u
    5. Onmiddellijk overdracht pannenkoeken in kleine kommen, lepel op groenten en besprenkel met opgewarmd marmelade
    Notes
    Liz zegt ... deze waren heerlijk, je kunt ook appelsap toe te voegen aan het fruit als je geen sinaasappelmarmelade hebben

    Doug zegt ... wat een leuke diner
  16. Gingerbread Cinnamon Roll Pancakes


    Zwaai samen de bloem, bakpoeder, zout, melk, ei, en olie, enkel tot het samen.Voeg de boter, bruine suiker en kaneel aan het beslag te bereiden. Om het glazuur te bereiden: In een kleine pan Verhit de boter op een laag vuur tot het gesmolten is.
    ingrediënten: 
    Cinnamon Swirl:
    1/4 kop boter (1/2 stick)
    1/2 kopje bruine suiker
    1/2 eetlepel gemalen kaneel
    1/4 theelepel gemalen kruidnagel
    1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
    Roomkaassuikerglazuur:
    1/4 kop boter (1/2 stick)
    2 ons roomkaas
    3/4 kop poedersuiker, gezeefd
    1/2 theelepel vanille-extract
    1/4 theelepel gemalen kaneel
    1/4 theelepel gemberpoeder
    Pannenkoeken:
    3/4 kop karnemelk
    1/4 cup appelmoes
    2 eetlepels verse koffie
    2 eetlepels donkere melasse
    2 eetlepels water
    1 groot ei
    1 1/4 kopjes bloem voor alle doeleinden
    1/2 eetlepel bakpoeder
    1/2 eetlepel gemalen kaneel
    1/2 eetlepel gemalen gember
    1/4 theelepel bakpoeder
    1/4 theelepel zout
  17. Mixed Berry Buttermilk Pancake

     Voeg het ei en karnemelk, de bloem, suiker, bakpoeder, baking soda en zout in een kom. Meng goed en bestrooi met gemengde bessen. Koken voor 1 minuut totdat belletjes op het oppervlak en pannenkoeken zijn gouden eronder.Geschatte tijd: 30 minuten.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Lemon Ricotta Souffle Pannenkoeken met bessen

    Klop de bloem, suiker en zout in een kom. In een andere kom meng de eierdooiers (apart het witte gedeelte), ricotta, boter, citroensap, schil, en vanille.Klop de eiwitten totdat het is stijf en meng het met het bloemmengsel aan de pannenkoek beslag te maken. Laat je niet verleiden om de citroenschil over te slaan, het echt draagt ​​bij aan de citrus smaak.
    Pannenkoeken zijn een levensmiddel dat culturen overstijgt.  Er zijn te veel versies die variëren van cultuur tot cultuur om op te noemen. In Noord-Amerika is een klassiek ontbijt eten. Het is voor speciale gelegenheden of voor een ontbijt in het weekend met familie of vrienden. Het is comfort eten en er is meestal herinneringen verbonden. Mijn familie heeft veel zondag doorgebracht maken van onze favoriete pannenkoek recepten met ahornsiroop en spek of worst. Elke persoon kan gemakkelijk worden ondergebracht voor sympathieën en antipathieën. Toevoegingen aan een favoriet pannekoekbeslag is zo simpel als beregening vers of bevroren bessen, bananen, geraspte appels, noten, muesli, chocolade chips, of gedroogd fruit over de bovenkant van de pannenkoek terwijl het op de grillplaat. Of gewoon, eenvoudig en volledig heerlijk.   De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!  Het kan nogal een evenement om pannenkoeken te maken terwijl hongerige monden wachten om te worden gevoed.

    Ik heb over een paar recepten komen  dat souffled pannenkoeken die in feite waren pannenkoeken met de eiwitten gescheiden, slagroom en gevouwen in het beslag voor een luchtiger pannenkoek waren. Ze waren nog steeds gemaakt op een bakplaat. Ik hou van het idee van het maken van een grote pannenkoek als een Nederlandse baby of pannekoeken (ik heb verschillende spellingen gezien voor deze dus vergeef me als dit niet juist is), dat is een familie favoriet. Ik heb een hoop plezier maken van variaties van een recept dat ik bedacht had. Ik heb een aantal echt goede resultaten, samen met een paar blindgangers gehad. Dat is OK met mij. Het is allemaal een deel van deze koken avontuur ik op.
    Ik ben erg blij met de ricotta-lemon  -versie en hopen dat u het ermee eens. Het is vrij eenvoudig om zelfs al is er de extra stap van het ranselen het eiwit. Dit kan ook worden gedaan in kleinere pannen voor persoonlijke formaat pannenkoeken net als pannekoeken of Nederlandse baby's kunnen zijn. Bessen zijn optioneel, maar wordt sterk aanbevolen. Bevroren of verse bosbessen, aardbeien, bramen en frambozen werken goed. Voor degenen onder u op zoek naar een alternatief voor bessen, een beregening van gehakte walnoten in plaats van de bessen is heerlijk. Strooi een paar bessen (of walnoten) over de top nadat u het in de pan hebben gezet en bestrooi Turbinado (ruwe suiker) of bruine suiker over hen voor het bakken. Serveer met een lichte bestrooien van poedersuiker en een lichte ahornsiroop of golden syrup Lyles's.
    ingrediënten
    • ¾ cup (75 g) van bloem voor alle doeleinden
    • ⅓ kop (63 g) suiker
    • ½ theelepel zout
    • 4 eieren gescheiden
    • 4 eetlepels ongezouten boter (2 gesmolten en 2 voor de pan)
    • ⅔ cup (165 g) van ricotta, geheel of gedeeltelijk afgeroomde
    • ¼ kop (60 ml) citroensap
    • schil van een citroen
    • ½ theelepel vanille
    • ¼ kopje (42 g), vers of bevroren bessen
    • Turbinado of ruwe suiker voor beregening over de top
    • Banketbakkerssuiker voor een dun laagje
    • Een lichte ahornsiroop of golden syrup Lyle
    instructies
    1. Verwarm de oven voor op 375 graden en verwarm een ​​10-inch ijzeren koekenpan of hapjespan.
    2. Meng bloem, suiker en zout in een kom.
    3. Meng de eieren dooiers, uitgelekt ricotta, boter, citroensap, schil vanille in een grote kom en meng goed.
    4. Plaats de gescheiden eiwitten in een kom en klop stijf.
    5. Voeg het bloemmengsel aan het natte mengsel en goed te combineren.Voeg een kleine klodder van de eiwitten en meng in om het beslag te verlichten. Voeg de rest van eiwit en vouw in met een spatel tot gecombineerd.
    6. Haal de pan uit de oven en zet 2 eetlepels boter is het. Wanneer de boter add beslag is gesmolten, strooi er een paar bessen over de bovenkant en strooi het over een eetlepel of 2 van Turbinado suiker. Zet de pan in de oven. Bak 20 tot 25 minuten. Wanneer de pannenkoek wordt opgeblazen en lichtbruin op de top is het klaar.
    7. Serveer met een lichte bestrooien van poedersuiker en serveer met stroop keuze.
    8. Genieten!
  19. Kaneel Pannenkoeken met gekonfijte Bacon


    In een kom, combineer bloem, bakpoeder, zout, suiker en kaneel. Verhit een grillpan of koekenpan op middelhoog vuur. Roer de gehakte bacon, het reserveren van een eetlepel voor uw topping. Geschatte tijd voor deze ene ligt op slechts 30 minuten.

    Chocolate Chip en Gekonfijte Bacon Pancakes

    • ingrediënten:
    • 2 kopjes bloem voor alle doeleinden
    • 1 eetlepel suiker
    • 2 theelepels bakpoeder
    • 1 theelepel bakpoeder
    • 1/2 theelepel zout
    • 1/4 theelepel kaneel
    • 2 eieren, goed geslagen
    • 2 kopjes karnemelk
    • 2 eetlepels gesmolten boter
    • 2 oz halfzoete chocolade chips
    • Plantaardige olie
    • Voor de Gekonfijte Bacon:
    • 3 sneetjes dikke bezuiniging spek
    • 2 eetlepels bruine suiker
    • 1/2 theelepel kaneel
    Voorbereiding:
    Om de Gekonfijte Bacon maken, verwarm de oven voor op 350 ° C en bekleed een bakplaat met folie. Stel een rooster op de bovenkant en smeer het met anti-aanbak spray.
    Leg de bacon op het rek en bestrooi royaal met de bruine suiker en kaneel. Bak tot ze krokant en gekarameliseerd, 16 tot 20 minuten (afhankelijk van de dikte). Haal uit de oven, volledig laten afkoelen, vervolgens transfer naar een snijplank en snijd in kleine stukjes.
    Schakel de oven en laat hem afkoelen tot ongeveer 200 ° F.
    Om de pannenkoeken te maken, combineer de bloem, suiker, bakpoeder, baking soda, zout en kaneel in een mengkom.
    In een afzonderlijke kom, zwaai samen de eieren, karnemelk en gesmolten boter. Voeg de natte ingrediënten aan de droge en roer tot het net gemengd. Vouw in de chocolade chips en gekonfijte spek.
    Verhit een anti-aanbak bakplaat op middelhoog vuur en met behulp van een papieren handdoek, licht vacht met plantaardige olie.
    Schep het beslag, 2-3 eetlepels per keer, op de hete bakplaat en bak tot kleine belletjes op de top. Flip en kook tot andere kant goudbruin is, ongeveer 2-3 minuten per kant.
    Werken in batches totdat al het beslag wordt gebruikt, oliën de pan tussen elke partij. Houd de afgewerkte pannenkoeken warm in de oven terwijl u werkt.
    Serveer met een klont boter en ahornsiroop, of stof met poedersuiker.
  20. Chocolate Chip Pretzel pannenkoeken met Peanut Butter Nutella


    Wrijf in de bloem, bakpoeder, boter, eieren vanille, pindakaas, en suikers, tot licht en pluizig. In een kom, klop de eieren met de suiker, olie en zout; tot goed gecombineerd. Voeg de bloem, bakpoeder en 1/2 C melk. Nutella is de sleutel tot deze kindvriendelijke recept. 1 ei
    3 Tbs suiker
    2 eetlepels koolzaadolie
    1/4 theelepel zout
    2 C meel
    3 tl bakpoeder
    1 / 2- 3/4 C melk
    1/2 C halfzoete chocolade chips
    1/3 C pretzels, opgesplitst in kleine stukjes
    Voor de saus:
    1/4 C romige pindakaas
    2 Tbs Nutella
    Verwarm de grillpan op med laag vuur.
    In een kom, klop de eieren met de suiker, olie en zout; tot goed gecombineerd. Voeg de bloem, bakpoeder en 1/2 C melk. Roer goed, in een poging om alle klontjes eruit te komen en het toevoegen van meer melk, als te dik. Vouw in chocolade chips en zoutjes.
    Spray grillpan met koken spray of wrijven met een papieren handdoek gedrenkt in koolzaadolie. Giet ladlefuls beslag en kook tot belletjes beginnen te vormen op het oppervlak en de randen beginnen te stellen; ongeveer 3-4 minuten. Flip en bak nog 3 minuten; goudbruin.
    Terwijl pannenkoeken koken, in een kleine kom, warmte pindakaas in de magnetron voor 30-40 minuten. Voeg in Nutella en roer tot een gladde massa. Besprenkel over hete gebakken pannenkoeken.
  21. Schattige Kindvriendelijke Pancakes


    In een middelgrote kom, combineer alle droge ingrediënten en voeg de natte ingrediënten zoals melk, ei en gesmolten boter. Klop ook het toevoegen van decoratieve ingrediënten zoals hagelslag of chocochips als je wilt. Maak deze lekkere pannenkoeken te cartoon figuren als een teddybeer lijken of gewoon tekenen cute gezichten op ze met behulp van chocoladesaus.
  22. Snickerdoodle Pannenkoeken

    Dit is zeker een winnaar. Roer de bloem, bakpoeder, bruine suiker, kaneel en zout. Opwarmen en dan wachten tot ze goudbruin zijn bruin- belletjes zal beginnen opduiken op het bovenste oppervlak. Serveer ze onmiddellijk.
  23. Oreo Cookie Pannenkoeken


    Voeg de crème vulling volgens het recept. Houd opzij. Verhit ondertussen een grote koekenpan op middelhoog vuur; pollepel beslag in hete koekenpan, met behulp van 1 eetlepel. beslag voor elke pannenkoek. Kook tot belletjes op tops, dan wenden tot bruin andere zijden. Sandwich de pannenkoeken met behulp van de witte crème vulling oreos lijken.
  24. Pannenkoek zonder melk en ei Recept


    Dit is pure veganist, zuivel vrij en ei vrij. Klop de droge ingrediënten in een mengkom en klop te combineren met de natte ingrediënten. Giet het beslag in de hete pan. Kantel de pan om te helpen het beslag gelijkmatig verdeeld, indien nodig.
  25. Chobani pannenkoeken


    Klop ei, Chobani en melk. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Kook tot de randen set en bellen verschijnen op het oppervlak, ongeveer 2 minuten.
  26. Chocolate kaaspannekoeken


    Roer de kaas, melk, eieren, vanille, bloem, bakpoeder, cacaopoeder; mengen beslag tot een gladde massa giet op middelhoog vuur in de hete pan.
    Ik hou van het weekend.
    En ik weet wat je denkt. " Duh. We doen het allemaal."
    Maar ik heb een extra liefde voor het weekend, en het heet pannenkoeken. Ik weet het, ik weet het, ik heb dit al eerder besproken, maar ik heb het gevoel dat de meeste van jullie waren niet in de buurt toen, dus laat me herhalen.
    Weekdag ontbijten in mijn wereld bestaat uit een enorme kop koffie als ik het opstarten van mijn computer op het werk, gevolgd door een kom ontbijtgranen en melk ongeveer een uur later. En in het geval een van je dacht dat kom ontbijtgranen was een traktatie van welke aard ook, laat me verduidelijken.
    Als ik zeg kom ik eigenlijk bedoel een beker. Net als in de vreselijke kleine piepschuim kopjes dat mijn bedrijf verwacht dat wij drinken uit. En ik heb een theorie over mijn ontbijtgranen die elke ochtend correct is bewezen vrij veel.Het gaat als volgt: in principe de hele wereld een of andere manier weet de precieze seconde dat ik giet melk over mijn ontbijtgranen, en opeens mijn telefoon rinkelt. En net zoals ik erin slagen om de persoon van de telefoon weer te krijgen, in de hoop om de laatste restjes krokantheid redden in de genoemde beker, mijn telefoon gaat. En het vrij veel gaat als dat tot mijn beker is vol van een nat puinhoop van graan.
    En dat mijn vrienden, is het ontbijt. Op een doordeweekse dag.
    En dat is de reden waarom ik heb een extra beetje liefde voor het weekend.Eerlijk gezegd, het is niet altijd pannenkoeken. Soms is het een omelet Soms is het een gastronomische vorm van havermout. En vaak is het pannenkoeken. En soms is het ijs. Oordeel niet.
    Maar ik dwaal af. Laten we terug naar pannenkoeken, zullen we?
    Ik heb geëxperimenteerd met verschillende versies van pannenkoeken laatste tijd, en dit is een van mijn favorieten. Het is gezond en het heeft chocolade, moet ik nog meer zeggen?
    ingrediënten
    • 1½ kopje magere kwark
    • 1 kopje melk
    • 2 eieren
    • 1 theelepel vanille-extract
    • ¾ cup (wit) volkoren meel
    • 1 theelepel bakpoeder
    • ¼ kopje cacaopoeder
    • 16 pakjes Splenda of ⅔ kopje suiker of suikervervanger
    • chocolate chips, optionele (ik gebruikte suikervrij)
    instructies
    1. In een middelgrote mengkom, roer de kaas, melk, eieren en vanille samen. Roer tot gecombineerd.
    2. Voeg de bloem, bakpoeder, cacaopoeder en splenda en meng tot het volledig gecombineerd.
    3. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur. Spray met pam of non-stick bakken spray.
    4. Giet het beslag in stapelen lepels op de hete pan. Bak tot de top lijkt te stellen, draai het dan om en bak dit tot gaar. Het moet een lichtbruin korstje aan de buitenkant van beide kanten.
    5. Als u een extra traktatie wilt, bestrooi ze met chocolade chips net voor ze flippen.
    6. Serveer warm, met ahornsiroop, bessensaus (dat is een recept dat ik zal moeten een dag te posten) of zelfs chocoladesaus!
    7. Genieten!
  27. Cottage cheese pancake


    Cottage cheese pancake voorbereidingstijd is ongeveer 15 minuten. Roer de bloem, olie en eieren in een grote kom. In een afzonderlijke kom, zwaai samen de eieren, kaas, melk en olie. Voeg de bloem mengsel aan eimengsel toe en klop tot net gemengd.
  28. Spek en kaas pannenkoeken


    Spek en kaas! Dit is een om van te watertanden genot. Klop de melk, ei en gesmolten boter. Roer de kaas en spek op middelhoog vuur. Coat lichtvaardig met olie.
    Dit is een goed recept. Voor eenvoudiger koken, de stukjes spek en geraspte cheddar kaas ook zou kunnen worden om ofwel onze Buttermilk Pancake Mix of Country Wheat Pancake Mix toegevoegd. De subtiele zilte smaak van de spekjes, samen met de zoetheid van onze echte maple syrup, maakt een lekkere pannenkoek.
    ingrediënten
    6 stroken van bacon, gebakken en verkruimeld in stukken
    1/3 kopje volkoren meel
    1 kopje bloem voor alle doeleinden
    2 theelepels bakpoeder
    2 theelepels kristalsuiker
    1/4 theelepel zout
    1 1/4 kopje melk
    1 groot ei
    3 eetlepels boter, gesmolten
    3/4 kop geraspte cheddar kaas
    Routebeschrijving
    1. Combineer de bloem, bakpoeder, suiker en zout in een grote kom. Meng met een vork.
    2. In een andere kom, zwaai samen de melk, ei en gesmolten boter. Roer de kaas en spek. Giet de melk en kaas mengsel in het bloemmengsel toe en roer tot het net gemengd. (Sommige brokken blijft.)
    3. Verhit een pan of bakplaat op middelhoog vuur. Coat lichtvaardig met olie. Wanneer de bakplaat warm is, giet het beslag op de grillplaat, zelfs in kringen. Kook tot belletjes te vormen en beginnen te breken in het beslag.Flip en kook gaar.
  29. Ham en kaas pannenkoeken


    Meng bloem, zout, bakpoeder, melk, karnemelk, en ei. Smelt de boter in een kleine pan, dan klop in de bloem toe en roer goed met een eggbeater of garde tot er geen klontjes. U kunt restjes in de koelkast, ze houden ook.
    Ingrediënten:
    • 2 kopjes bloem
    • 1/2 theelepel zout
    • 2 tl bakpoeder
    • 1 kopje melk
    • 1 kop karnemelk
    • 1 ei
    • ongeveer 1 kopje blokjes ham
    • ongeveer 1 1/2 kopjes geraspte kaas (ik heb liever cheddar, maar je kunt gebruiken wat voor soort je wilt)
    • boter voor de pan
    METHODE:
    •  Roer de bloem, het zout, en het bakpoeder.
    • Voeg melk, karnemelk, en ei en roer goed met een eggbeater of garde tot er geen klontjes.
    • Dek af en laat rusten in de koelkast 30-60 minuten.
    • Om de pannenkoeken te maken, verwarm ongeveer 1/2 eetlepel boter in een anti-aanbak of gietijzeren pan op matig hoog vuur.
    • Voeg ongeveer 1/3 kop beslag en glad te strijken met een pollepel of lepel om een ​​cirkel te maken.
    • Bestrooi met een paar eetlepels van de ham en ongeveer 1/4 kop geraspte kaas.
    • Besprenkel met een beetje meer beslag over de top (zoals hierboven weergegeven.)
    • Wanneer het beslag vormt grote bellen, draai de pannenkoek op.
    • Wanneer gaar, verwijderen om een ​​plaat. Houd warm in een 200 graden oven of de tent van de plaat met folie terwijl u de overige pannenkoeken te maken.
    • Gebruik extra boter voor elke pannenkoek of om de andere pannenkoek.
    • Serveer warm met boter en stroop.
  30. Squash, geitenkaas en rozemarijn Pancake


    Klop alle noodzakelijk ingrediënt tot het glad. Koel het beslag zoals in het recept. Verwijder het beslag uit de koelkast, voeg kaas en squash de geit. Vouw alles samen. Verhit een beetje olie in een non-stick koekenpan. Dan, in batches, voeg een paar scheppen beslag per pannenkoek te bakken tot ze goudbruin zijn.

    Wat gaat er in ...

    1 Cup Plain Meel (of Boekweitbloem voor gluten-vrij)
    2 theelepeltjesbakpoeder
    1 Cup Melk (of soja / amandelmelk voor zuivel gratis)
    1 Organische egg (weglaten voor ei gratis)
    2 Tablspoons Gesmolten ongezouten boter + extra voor het bakken van (vervangende met kokos boter voor zuivel gratis en olijfolie om te bakken)
    1/2 geroosterde Squash gepureerde (We moeten 1 beker voor het beslag)
    3 eetlepels geitenkaas (weglaten voor zuivel gratis)
    Klein Takje verse rozemarijn fijngesneden

    Hoe om het te maken ...

    1. Zeef de gekozen bloem en het bakpoeder in een kom.
    2. In een aparte kom mix samen de melk, ei, gesmolten ongezouten boter. Of als je zuivel / ei vrij mix gekozen melk en gesmolten boter kokos.
    3. Maak een kuiltje in de bloem en klop langzaam uw vloeibare mengsel in tot deze volledig is gecombineerd. Opzij zetten.
    4. Vouw 1 kop pompoen puree in uw beslag en vervolgens afschilferen in je geitenkaas en voeg uw rozemarijn.
    5. Verhit een grote koekenpan op matig vuur. Voor elke partij pannenkoeken willen we smelten ongeveer 1 theelepel ongezouten boter of olijfolie.
    6. Schep 2-3 eetlepels beslag in de pan. Kook totdat u bellen vorming (ongeveer 1-2 minuten). Flip-over en bak de andere kant.
    7. Serveer warm of te koud kan worden gegeten
31.  Fluffy Ricotta Pannenkoeken met Aardbei-Sinaasappel Saus 



Deze vochtige ricotta pannenkoeken hebben een delicate textuur en subtiele sinaasappelsmaak dankzij de toevoeging van geslagen eiwit en een vers geraspte sinaasappelschil. Overgoten met een heerlijke, verse Aardbei-Sinaasappel Saus maken ze een elegante keuze voor een speciale gelegenheid ontbijt of brunch.

Fluffy Ricotta Pannenkoeken met Aardbei-Sinaasappel Saus

  • ingrediënten:
  • 15 ounces ricotta
  • meel 3/4 kop
  • 1/2 theelepel bakpoeder
  • 2 eetlepels suiker
  • 1/8 theelepel zout
  • 2 eetlepels volle melk
  • 3 eieren, gescheiden
  • 1/2 theelepel vanille
  • Schil van 1 sinaasappel
  • Voor de Aardbei-Sinaasappel Saus:
  • 2 kopjes aardbeien, gehakte
  • 2 theelepels suiker
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1/4 kop vers geperst sinaasappelsap
  • 2 eetlepels water
  • 2 theelepels maïzena
Bereiding:
Plaats de ricotta in een zeef boven een kom ten minste 1 uur om de overtollige vloeistof af te voeren.
Bereid de saus door het plaatsen van de aardbeien, suiker, citroensap en sinaasappelsap in een kleine steelpan. Breng aan de kook op een matig hoog vuur. In een kleine kom, zwaai samen het water en maïzena en toe te voegen aan de pruttelende aardbei mengsel.
Ga verder koken tot het mengsel dik tot een siroop-achtige consistentie.Transfer naar een kom en zet apart om af te koelen.
Meng de bloem, bakpoeder, suiker en zout in een kom. In een aparte kom, combineer de ricotta, melk, eigeel, vanille en sinaasappelrasp tot een gladde massa.
In een aparte kom, klop de eiwitten met een elektrische mixer op hoge snelheid tot licht en luchtig, maar niet stijf. Doe de ricotta-melk mengsel aan de droge ingrediënten en roer slechts tot gecombineerd. Klop in ongeveer de helft van de eiwitten tot goed gemengd, dan voorzichtig vouw in de balans.
Olie een bakplaat en warmte op een matig hoog vuur. Giet ongeveer 3 eetlepels beslag op de bakplaat voor elke pannenkoek. Koken tot belletjes en beginnen te breken op de randen en het oppervlak van de pannenkoek, dan draai te eindigen koken op de tweede zijde.
Over te dragen aan een bakplaat en in een 200 ° F oven warm houden terwijl je de overige pannenkoeken koken. Serveer overgoten met de Strawberry-Orange Sauce.
Maakt ongeveer 1 dozijn pannenkoeken

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...