Free Money

Loading...

пятница, 28 октября 2016 г.

31 flesta läcker pannkaka recept


 En pannkaka är en platt kaka, ofta tunna, och runt, framställd från en stärkelsebaserad smet som kan även innehålla ägg, mjölk och smör. Det tillagas på en het yta, såsom en grillpanna eller stekpanna, ofta med olja eller smör. Pannkaka recept varierar, men alla har samma grundläggande ingredienserna i mjöl, ägg och mjölk.
Oavsett om du tjänar dem till frukost, en rejäl brunch eller även middag, du kan helt enkelt inte gå fel med pannkakor! Servera dem vanligt med sirap eller klä upp dem med frukt, choklad, chips eller ens vispad grädde och du har en härligt mättande måltid.
Det finns få saker en amerikansk man måste veta hur man lagar, och pannkakor är en av dem. Den goda nyheten är att de är lätta. Här är 30 pannkaka recept som kommer att göra ditt liv super glad.
  1. Apple pannkakor


    Allt detta sker är 10 minuter att göra. förberedelse. Blanda ägg, kombinera smör, ägg, mjölk, socker, salt äpple. I en separat skål sålla samman mjöl, bakpulver, kanel och socker. Rör mjölblandningen i äpple blandning, tills det är blandat. Koka den genom stekning på låg värme. Den är redo! 
    • ingredienser
    • Näring
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • Metod
    1. Steg 1
      Kombinera mjöl, socker och kanel i en skål. Lägg ägg och mjölk. Vispa tills slät. Rör i äpplen.
    2. Steg 2
      Hetta upp en teflon stekpanna över låg värme. Spraya med olja. Häll 1/4 kopp äpple blandningen i pannan. Försiktigt utspridda med baksidan av en sked till en 10 cm runt. Cook pannkakor, i omgångar, under 2 minuter eller tills bubblor på ytan. Vända. Koka i en till två minuter eller tills genomstekt.
    3. steg 3
      Servera med kiwi och fryst yoghurt.
  2. Hemlagad pannkaka Mix


    Blanda mjöl, bakpulver, socker, smör om det behövs och salt efter smak. Du kan lägga upp några frukter till pannkakssmet - tärnad äpple, eller bitar av banan, men du vill göra dina pannkakor. Blanda dem alla väl, sedan steka på en het grill.
  3. Hemlagad Blueberry Syrup och pannkakor

     Den uppskattade tiden för detta är bara 15 minuter.
    Blanda bas ingredienserna väl - omrörning för att lösa socker och trycka bär mot sidan av pannan för att krossa något, tills bären får något mjukt och blandningen får sirap. Placera ingredienserna i en liten kastrull och rör om väl. 
    Den explosion av blåbär smak och inslag av citroner är perfekt i denna sirap.Stora på pannkakor eller glass. Frå PocketChangeGourmet.com
    Tjänar: 3 koppar
    ingredienser
    • 2½ koppar blåbär, färska eller frysta
    • 2 dl vatten
    • 1 dl socker
    • Saft av en Meyer Lemon - cirka 1 ½ msk
    • 1 tum skiva citronskal (använd en potatisskalare)
    Instruktioner
    1. I en kastrull, kombinera blåbär med ½ dl av vattnet
    2. Krossa bären med en potatis masher och ta med till en sjuda
    3. Sjuda på låg värme i 15 minuter
    4. Sila saften i en heatproof mätglaset trycker hårt på de fasta kassera det fasta materialet.
    5. Skölj kastrullen, tillsätt socker, citronskal och de återstående 1½ dl vatten, koka upp under omrörning för att lösa upp socker.
    6. Koka sirapen över svag värme tills den eaches 225 ° på en godis termometer, ca 20 minuter
    7. Tillsätt blåbärsjuice och citronsaft och koka på hög värme i en minut.
    8. Låt sirapen svalna, sedan kasta citronskal.
    9. Häll sirap i rena glasflaskor eller burkar.
    10. Tätning och kylskåp i upp till 6 månader.
    11. Används på hemlagade pannkakor eller Ice Cream

  4. Old Fashioned hemlagade pannkakor


    Den här behöver bara fem minuter för beredning, men kräver 15 minuter mer att laga mat.
    Sikta mjölet tills den är slät. Lägg bakpulver, salt och socker. Gör en brunn i mitten av degen och häll i mjölk, ägg och smält smör; Blanda alla bra tillsammans. Sedan koka på svag värme tills båda sidor är "brun".
  5. Kanelbulle pannkakor


    Du kan börja med att värma smör i ugnen. Förbered kanel fyllningen först - genom omrörning av smör, farinsocker och kanel tillsammans. Vispa samman mjöl, bakpulver och salt. Rör i mjölk, ägg och olja lätt. Överblanda inte. (Om den har några små klumpar kvar, det är okej).

    INNEHÅLL

    För pannkakor :
    1 kopp allrengöringsmedel mjöl
    2 tsk bakpulver
    1/2 tsk salt
    1 kopp mjölk
    1 stort ägg
    1 msk vegetabilisk olja
    För kanel fyllning :
    1/2 stick osaltat smör, rumstemperatur
    1/4 cup plus 2 msk farinsocker
    1 1/2 tsk mald kanel

    REGI

    1. Gör kanel fyllning : I en medelstor skål, rör ihop smör, farinsocker och kanel. Scoop fyllningen i en kvart stor tung zip baggie, och ställ den åt sidan.
    2. Gör pannkakor : I en medelstor skål, vispa samman mjöl, bakpulver och salt. Vispa i mjölk, ägg och olja, bara tills smeten fuktas.
    3. Hetta upp en stor, nonstick stekpanna på medelvärme, och spraya den med nonstick spray. Använd en glass skopa för att lägga till smeten i stekpannan. Använda botten av skopan eller kopp för att sprida smeten i en cirkel, ca 4 inches i diameter. Sänk värmen till medium låg. Klipp hörnet av baggie av kanel fyllning, och pressa fyllningen i det öppna hörnet. När pannkaka börjar bildas bubblor, lägg fyllningen. Börjar i mitten av pannkakan, pressa fyllningen ovanpå pannkakssmet i en virvel, precis som du ser i en vanlig kanelbulle. Laga pannkaka två till tre minuter, eller tills bubblorna börjar popping på toppen av pannkaka och det är gyllenbrun på botten. Skjut en tunn, bred metallspateln under pannkaka, och försiktigt men snabbt vända den över. Koka ytterligare två till tre minuter, tills den andra sidan är gyllene också. När du vänder pannkaka på en tallrik, kommer du att se att kanel fyllningen har skapat en krater-virvel av kanel. Torka ur pannan med en pappershandduk och upprepa med resterande pannkakssmet och kanel fyllning. Rewarm glasyr kort, om det behövs. Servera pannkakor med ett duggregn av glasyr.
  6. Röd sammet pannkakor


    Vispa ihop mjöl, bakpulver, strösocker, salt, kärnmjölk, osötad kakao, strösocker, cirka 2 msk mätning av röd vätska karamellfärg, ägg och bakpulver.Placera i ett enda lager på en plåt och grädda i 200 ° ugn upp till 30 minuter.
  7. Jordgubbs strö pannkakor


    Blanda mjölk, ägg, mjöl, bakpulver, bakpulver och vaniljextrakt. Gör en brunn i mjölblandningen och häll i mjölken blandningen och smält smör. Häll sedan och koka på grillen på medelhög låg värme.
    Strawberry Strö Funfetti pannkakor
    1 ½ koppar fettfri kärn
    ett ägg
    1 msk. smör, smält
    1 ½ koppar allrengöringsmedel mjöl
    2 msk. strösocker
    1 tsk. bakpulver
    1/2 tsk. kosher salt
    5 till 6 jordgubbar, skivad
    Rainbow strössel (så många du vill)
    1.  Blanda kärnmjölk, ägg och smör i en liten skål och ställ åt sidan. I en separat skål, blanda mjöl, socker, bakpulver och salt.
    2.  Gör ett litet hål eller brunn i mjölblandningen och häll i kärnblandningen.Blanda väl tills allt kombineras.
    3.  Värm en stekpanna på medel till låg värme och spraya med matlagning spray. När det är varmt, skopa halv kopp smeten i pannan. (Häll mindre smet om du gör mini pannkakor.)
    4 . När smeten är i pannan, snabbt lägga till tre till fyra jordgubbar (skivade) på varje pannkaka och lätt tryck var och en i smeten. För en mindre pannkaka, använd en till två jordgubbar. Sedan lägga till så många strössel som du vill.
    5.  Låt pannkaka koka i cirka två minuter (eller tills gyllenbrun) innan vända.Koka den andra sidan för en annan 1 till 2 minuter.
    Obs: Om du använder Kate Spade set, spraya varje mögel innan du häller i mixen. För att se till pannkaka är kokta och kommer inte att förlora sin form, täcka formen med ett lock för ett par sekunder. När kanterna börjar att dra bort från formen, är pannkaka redo att vända. Du kan pop ut ur formen och vända den eller använda spateln för att hålla ihop och vända den.
  8. Jordnötssmör cup pannkakor

    Använd en medelstor skål storlek att göra en deg med mjöl, socker, bakpulver, bakpulver, kärnmjölk, nypa salt (smak), ägg och jordnötssmör. Rör om de våta ingredienserna i de torra ingredienserna tills kombineras. Värm pannan. Täck pannan med smör och häll smeten i den, varvid ca ⅓ kopp smet per pannkaka.När botten är lätt brynt, vänds för att värma upp den andra sidan.
  9. Buffet pannkaka Dippers

    Cook bacon och ställ åt sidan. Blanda smeten i en flaska tillräckligt stor för att hälla smeten i den (överväga en billig picknick ketchupflaska). Värm pannan till 300 grader. Squirt smeten i en lång oval form lite längre och bredare än bacon och placera en skiva kokt bacon i centrum. Tryck lätt bacon i smeten. Koka tills smeten börjar bubbla sedan vända och laga några minuter längre. Totalt beräknas minut: 30 minuter.
  10. Morot tårta Mini pannkakor

    Blanda samman de torra ingredienserna: mjöl, bakpulver, kanel, salt och farinsocker. Tillsätt morot blandning och olja till de torra ingredienserna, men se till att du inte över mix annars, dina pannkakor kommer att hamna platt och hård.
  11. surdeg pannkakor


    Sätt två matskedar vetemjöl i en skål eller kopp som har lite vatten i det; Blanda (blanda med en icke - metallföremål) täck sedan - men inte lufttät och har den kvar där luft kan komma in genom, t ex fönsterbrädan. följ steg korrekt som beskrivs i receptet. På den tredje dagen kolla igenom, om det smakar "sura" - det är bra, om det är hemskt och stinker ... kasta ut och börja arbeta igen!
  12. smores pannkakor


    Blanda mjöl, bakpulver, rapsolja, kärnmjölk, salt, socker, marshmallows, choklad, chips och Graham kracker smulor tillsammans. Häll sedan denna smet i förvärmd pan.
  13. Pumpa virvlar runt pannkakor med pumpa smör Topping


    Vispa samman mjöl, socker (brunt och vitt socker), kanel, muskot, salt och bakpulver. I en annan skål, vispa samman mjölk, ägg, olja och vanilj. Tillsätt mjölken blandningen till mjölblandningen och blanda väl - blandningen kan vara något knottrig. Uppskattning - 30 minuter (10 minuter för beredning, 20 minut för arbete)
    ingredienser
    • ½ C allrengöringsmedel mjöl
    • ½ C fullkorns bakverk mjöl
    • 1 C mjölk
    • 1 tsk vaniljextrakt
    • ett ägg
    • 2 msk rapsolja
    • 2 msk vitt socker
    • 1 msk farinsocker
    • ¼ tsk kanel
    • ¼ tsk muskot
    • ¼ tsk salt
    • 2 tsk bakpulver
    • 1 9oz burk pumpa smör (du förmodligen inte kommer att använda allt men bara för att vara säker, börja med en hel burk)
    • Smör och florsocker för påfyllning
    Instruktioner
    1. Värm en non-stick stekpanna till medelvärme.
    2. I en stor skål (jag använde en med en pip) vispa samman mjöl, socker, kanel, muskot, salt och bakpulver.
    3. I en annan skål, vispa samman mjölk, ägg, olja och vanilj.
    4. Tillsätt mjölken blandningen till mjölblandningen och blanda väl.Blandningen ska vara något klumpig.
    5. Häll ¼ C smet för varje pannkaka på stekpanna. Jag gör två åt gången.Sedan pressa pumpa smöret i en cirkelrörelse på pannkakor. Jag satte pumpa smöret i en ziplock påse och avskurna hörnet så jag kunde pressa ut. Grädda i 2-3 minuter per sida.
    6. Sprid smör (eller Country Crock, som jag gjorde) på toppen av varje pannkaka innan de buntas.
    7. Topp varje stapel med strösocker och sedan pressa lite mer pumpa smör ovanpå.
  14. Carmel äppelpaj pannkakor


    Vispa ihop kärnmjölk, äppelmos, kaffe, melass, vatten och ägg. I en separat skål, vispa ihop de återstående (torra) ingredienser. Blandningen kommer att vara ganska liquidy i början, men ju längre det sitter på rummet temperatur- det kommer att börja vända in i den tjocka konsistens.
  15. Pannkaka Puffs med frukt

    Värm ugnen till 400 grader F. Placera smör i en 9-tums pajform och grädda i 4 - 5 minuter eller tills smält. Blanda mjöl, socker, salt, ägg och mjölk; vispa tills slät. Använd denna smet enligt anvisningarna i receptet för att göra pannkaka puffar. Du kan toppa dem med kristalliserad frukt.
    ingredienser
    • En helt ägg plus en äggvita
    • ¼ kopp allrengöringsmedel mjöl
    • ¼ kopp mjölk
    • 1 msk matolja
    • ¼ tsk salt
    • 2 koppar färsk frukt
    • 2 msk apelsinmarmelad, värms i en mikrovågsugn
    Instruktioner
    1. Päls små cirkel plattor eller folie tårta kokkärl med matlagning spray
    2. I en stor skål vispa ihop ägg, mjöl, mjölk, olja och salt tills slät
    3. Divide smeten i fyra pannor
    4. Grädda i 25 minuter i en 400 graders ugn tills brunt och svullet. Stäng av ugnen och låt stå i ugnen i 5 minuter mer innan du tar bort
    5. Överför omedelbart pannkakor i små skålar, sked på frukt och duggregn med värmde marmelad
    Anmärkningar
    Liz säger ... dessa var läcker, du kan även lägga till äppeljuice till frukt om du inte har någon apelsinmarmelad

    Doug säger ... vad en rolig middag
  16. Gingerbread Cinnamon Roll pannkakor


    Vispa samman mjöl, bakpulver, salt, mjölk, ägg och olja, bara tills den tillsammans. Tillsätt smör, farinsocker och kanel för att förbereda smeten. För att förbereda glasyr: I en liten kastrull, värm smör på svag värme tills smält.
    ingredienser: 
    Kanel virvel:
    1/4 kopp smör (1/2 pinne)
    1/2 kopp farinsocker
    1/2 matsked mald kanel
    1/4 tsk mald kryddnejlika
    1/4 tsk riven muskot
    Cream Cheese Icing:
    1/4 kopp smör (1/2 pinne)
    2 dl färskost
    3/4 kopp strösocker, siktas
    1/2 tsk vaniljextrakt
    1/4 tsk mald kanel
    1/4 tsk mald ingefära
    Pannkakor:
    3/4 kopp kärnmjölk
    1/4 kopp applesauce
    2 matskedar bryggt kaffe
    2 msk mörk melass
    2 msk vatten
    1 stort ägg
    1 1/4 koppar allrengöringsmedel mjöl
    1/2 msk bakpulver
    1/2 msk mald kanel
    1/2 matsked mald ingefära
    1/4 tsk bakpulver
    1/4 tsk salt
  17. Blandad Berry Buttermilk pannkaka

     Tillsätt ägg och kärnmjölk, mjöl, socker, bakpulver, bakpulver och salt i en skål.Blanda väl och strö med blandade bär. Koka i en minut tills bubblor på ytan och pannkakor är gyllene under. Beräknad tid: 30 minuter.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Citron Ricotta Souffle pannkakor med bär

    Vispa mjöl, socker och salt i en skål. I en annan skål blanda äggulor (separat den vita delen), ricotta, smör, citronsaft, zest och vanilj. Vispa äggvitorna tills den är stel, sedan blanda den med mjölblandningen för att göra pannkakssmet.Inte frestas att hoppa över citronskal, verkligen läggs till den citrusy smak.
    Pannkakor är ett livsmedel som överskrider kulturer.  Det finns för många versioner som varierar från kultur till kultur för att nämna dem alla. I Nordamerika är det en klassisk frukostmat. Det är för speciella tillfällen eller för en helg frukost med familj eller vänner. Det är komfort mat och det är oftast minnen kopplade. Min familj har tillbringat många en söndag gör vår favorit pannkaka recept med lönnsirap och bacon eller korv. Varje person kan sova lätt för sympatier och antipatier. Tillägg till en favorit pannkakssmet är så enkelt som att strö färska eller frysta bär, bananer, rivna äpplen, nötter, granola, chokladbitar eller torkad frukt över toppen av pannkaka medan den är på grillen. Eller bara vanlig, enkel och helt läcker.   Alternativen är nästan oändliga!  Det kan vara ganska en händelse för att göra pannkakor medan hungriga munnar väntar på att matas.

    Jag har stött på ett par recept  som var souffled pannkakor som var i grund och botten pannkakor med äggvita separeras, vispad och vikta in smeten för en fluffigare pannkaka. De var fortfarande görs på en grillpanna. Jag gillar tanken på att göra en stor pannkaka som en holländsk barn eller pannekoeken (jag har sett olika stavningar för detta så förlåt mig om det inte är korrekt) som är en familj favorit. Jag har haft en hel del roligt att göra varianter av ett recept jag kom upp med. Jag har haft några riktigt bra resultat tillsammans med ett par blindgångare. Det är OK med mig. Det är alla en del av denna matlagning äventyr jag på.
    Jag är verkligen nöjd med ricotta-citron  version och hoppas att ni håller.Det är ganska lätt att göra även om det finns det extra steget att piska äggvita.Detta kan också göras i mindre pannor för personliga stora pannkakor precis som pannekoeken eller holländska barn kan vara. Bär är valfritt, men rekommenderas starkt. Frysta eller färska blåbär, jordgubbar, björnbär och hallon fungerar bra. För dig som söker ett alternativ till bär, är ett stänk av hackade valnötter i stället för bär läcker. Strö några bär (eller valnötter) över toppen efter att du har lagt den i pannan och strö turbinado (råsocker) eller farinsocker över dem innan gräddningen. Servera med en lätt stänk av strösocker och en ljus lönnsirap eller Lyles gyllene sirap.
    ingredienser
    • ¾ kopp (75 g) av alla ändamål mjöl
    • ⅓ kopp (63 g) socker
    • ½ tsk salt
    • 4 ägg separeras
    • 4 msk osaltat smör (2 smält och två för pannan)
    • ⅔ kopp (165 g) av ricotta, helt eller delvis skumma
    • ? Kopp (60 ml) citronsaft
    • skal av en citron
    • ½ tsk vanilj
    • ¼ kopp (42 g) av färska eller frysta bär
    • Turbinado eller råsocker strö över toppen
    • Florsocker för en lätt damning
    • En lätt lönnsirap eller Lyles sirap
    Instruktioner
    1. Värm ugnen till 375 grader och förvärma en 10-tums järn stekpanna eller stekpanna.
    2. Blanda mjöl, socker och salt i en skål.
    3. Blanda äggula, avrunna ricotta, smör, citronsaft, skal vanilj i en stor skål och blanda väl.
    4. Placera de separerade äggvitor i en skål och vispa till styva toppar.
    5. Tillsätt mjölblandningen till den våta blandningen och kombinera bra.Tillsätt en liten klick av äggvita och blanda i att lätta smeten. Tillsätt resten av äggvita och vika in med en spatel tills kombineras.
    6. Ta bort kastrullen från ugnen och sätta 2 matskedar smör det det. När smöret har smält add smet, strö några bär längst upp och strö på ungefär en matsked eller två av turbinado socker. Återgå pannan i ugnen. Grädda i 20 till 25 minuter. När pannkakan är svälld och lätt brynt ovanpå den är klar.
    7. Servera med en lätt stänk av florsocker och servera med sirap av val.
    8. Njut av!
  19. Kanel pannkakor med kanderad Bacon


    I en skål, kombinera mjöl, bakpulver, salt, socker och kanel. Hetta upp en grillpanna eller en stekpanna på medelvärme. Rör i hackad bacon, reservera en matsked för toppning. Beräknad tid för detta är bara 30 minuter.

    Chocolate chip och kanderad Bacon pannkakor

    • ingredienser:
    • 2 koppar allrengöringsmedel mjöl
    • 1 msk socker
    • 2 tsk bakpulver
    • 1 tsk bakpulver
    • 1/2 tsk salt
    • 1/4 tesked kanel
    • 2 ägg, väl slagen
    • 2 koppar kärn
    • 2 msk smält smör
    • 2 oz semisweet choklad chips
    • Vegetabilisk olja
    • För Candied Bacon:
    • 3 skivor tjocka klipp bacon
    • 2 msk farinsocker
    • 1/2 tsk kanel
    Förberedelser:
    För att göra Candied Bacon, Värm ugnen till 350 ° C och linje en plåt med folie. Ställ en tråd rack på toppen och päls det med nonstick spray.
    Lägg bacon på sträckbänken och strö rikligt med farinsocker och kanel.Baka tills de är knapriga och karamelliserad, 16 till 20 minuter (beroende på tjocklek). Ta ut ur ugnen och låt svalna helt och sedan överföra till en skärbräda och hacka i mycket små bitar.
    Stäng av ugnen och låt den svalna till ca 200 ° C.
    För att göra pannkakor, kombinera mjöl, socker, bakpulver, bakpulver, salt och kanel i en skål.
    I en separat skål, vispa ihop ägg, kärnmjölk och smält smör. Lägg de våta ingredienserna till torra och rör om tills bara kombineras. Vik i choklad chips och kanderad bacon.
    Hetta upp en nonstick grill på medelhög värme och, med hjälp av en pappershandduk, lätt päls det med vegetabilisk olja.
    Slev smeten, två till tre matskedar i taget, på het grill och koka tills små bubblor på toppen. Vänd och koka tills andra sidan är gyllenbrun, ca 2 - 3 minuter per sida.
    Arbeta i omgångar tills all smet används, smörjning pannan mellan varje sats. Håll färdiga pannkakor varm i ugnen medan du arbetar.
    Servera med en klick smör och lönnsirap, eller damm med strösocker.
  20. Chocolate Chip Pretzel pannkakor med jordnötssmör Nutella


    Gnugga ihop mjöl, bakpulver, smör, ägg vanilj, jordnötssmör och socker tills ljuset och fluffigt. I en skål, slå ägg med socker, olja och salt; tills väl kombineras. Lägg i mjöl, bakpulver och 1/2 C mjölk. Nutella är nyckeln till detta barnvänlig recept. 1 ägg
    3 msk socker
    2 msk canolaolja
    1/4 tsk salt
    2 C mjöl
    3 tsk bakpulver
    1 / 2- 3/4 C mjölk
    1/2 C semi söt choklad chips
    1/3 C pretzels, fördelade i små bitar
    För Sås:
    1/4 C krämig jordnötssmör
    2 msk Nutella
    Värm grillpanna över Med låg värme.
    I en skål, slå ägg med socker, olja och salt; tills väl kombineras. Lägg i mjöl, bakpulver och 1/2 C mjölk. Rör om väl, försöka få alla klumpar ut och lägga till mer mjölk om alltför tjock. Vik in choklad chips och pretzels.
    Spray grillpanna med matlagning spray eller gnida med en pappershandduk doppad i rapsolja. Häll ladlefuls av smeten och koka tills bubblor börjar bildas på ytan och kanterna börjar att ställa in; ca 3-4 minuter. Vänd och koka i 3 minuter mer; tills de är gyllenbruna.
    Medan pannkakor matlagning i en liten skål, värme jordnötssmör i mikron i 30-40 minuter.Lägg i Nutella och rör om tills slät. Ringla över varma kokta pannkakor.
  21. Förtjusande Kid Friendly pannkakor


    I en medelstor skål, kombinera alla torra ingredienser och sedan lägga till den våta ingredienser som mjölk, ägg och smält smör. Vispa väl lägga dekorativa ingredienser som strössel eller chocochips om du vill. Gör dessa smaskiga pannkakor att likna tecknade figurer som en nallebjörn eller helt enkelt dra söta ansikten på dem med chokladsås.
  22. Snickerdoodle pannkakor

    Detta är en säker vinnare. Rör mjöl, bakpulver, farinsocker, kanel och salt.Värm upp och sedan vänta tills gyllene brun- bubblor börjar poppar på ovansidan. Servera dem omedelbart.
  23. Oreo Cookie pannkakor


    Göra krämen fyllning enligt receptet. Hålla undan. Samtidigt Värm en stor tung stekpanna på medelhög värme; slev smeten i varm stekpanna, med hjälp av en msk. smet för varje pannkaka. Koka tills bubblor bildas på toppar och slå sedan till bruna andra sidor. Sandwich pannkakor med den vita grädde fyllning att likna Oreos.
  24. Pannkaka utan mjölk och ägg recept


    Detta är ren vegan, mejeriprodukter fri och ägg fri. Vispa de torra ingredienserna tillsammans i en skål och vispa att kombinera med de våta ingredienserna. Häll smeten i het panna. Tippa pannan för att hjälpa smeten fördelas jämnt, om det behövs.
  25. Chobani pannkakor


    Vispa ihop ägg, Chobani och mjölk. Värm en nonstick stekpanna på medelvärme. Koka tills kanterna set och bubblor på ytan, ca 2 minuter.
  26. Choklad ost pannkakor


    Rör ihop keso, mjölk, ägg, vanilj, mjöl, bakpulver, kakao; blanda smeten tills slät häll sedan på medelvärme i het panna.
    Jag älskar helger.
    Och jag vet vad du tänker. " Duh. Det gör vi alla."
    Men jag har en extra kärlek för helger, och det heter pannkakor. Jag vet, jag vet, jag har diskuterat det här förut, men jag har en känsla de flesta av er var inte runt då, så låt mig upprepa.
    Weekday frukostar i min värld består av en enorm kopp kaffe som jag starta min dator på jobbet, följt av en skål med flingor och mjölk ungefär en timme senare. Och om någon av er trodde att skål flingor var en behandling av något slag, låt mig klargöra.
    När jag säger skål, menar jag faktiskt en kopp. Liksom i de fruktansvärda små Styrofoam koppar som mitt företag förväntar oss att dricka ur. Och jag har en teori om min spannmål som är bevisat korrekt ganska mycket varje morgon.Det går så här: i stort sett hela världen på något sätt vet exakt sekund som jag häller mjölk över min spannmål och plötsligt min telefon ringer. Och precis som jag lyckas få personen av telefonen, i hopp om att rädda de sista bitarna av knaprighet i ovannämnda cup, min telefon ringer igen. Och det är ganska mycket går på sånt tills min kopp är full av en fuktig röra av spannmål.
    Och att mina vänner, är frukost. På en veckodag.
    Och det är därför jag har en extra liten kärlek för helger. Ärligt talat, är det inte alltid pannkakor. Ibland är det en omelett ibland är det en gourmet form av havregryn. Och ofta är det pannkakor. Och ibland är det glass. Dömer inte.
    Men jag göra en utvikning. Låt oss gå tillbaka till pannkakor, ska vi?
    Jag har experimenterat med olika versioner av pannkakor på sistone, och detta är en av mina favoriter. Det är hälsosamt och det har choklad, behöver jag säga mer?
    ingredienser
    • 1 ½ koppar låg fetthalt keso
    • En kopp mjölk
    • 2 ägg
    • 1 tsk vaniljextrakt
    • ¾ kopp (vit) hela vetemjöl
    • 1 tsk bakpulver
    • ¼ kopp kakaopulver
    • 16 paket splenda eller ⅔ kopp socker eller sockerersättning
    • choklad chips, tillval (jag använde sockerfria)
    Instruktioner
    1. I en medelstor bunke, rör ihop keso, mjölk, ägg och vanilj. Rör om tills kombineras.
    2. Tillsätt mjöl, bakpulver, kakao och splenda och blanda tills den är helt kombineras.
    3. Hetta upp en stekpanna på medelvärme. Spraya med pam eller icke stick bakning spray.
    4. Häll smeten i öser skedar på het panna. Stek tills toppen verkar inställd, sedan vänds det och stek tills genomstekt. Det bör vara lätt brynt på utsidan av båda sidor.
    5. Om du vill ha en extra behandla, strö dem med choklad marker strax före vända dem.
    6. Servera varma med lönnsirap, bärsås (det är ett recept jag måste lägga en dag) eller till och med chokladsås!
    7. Njut av!
  27. Färskost pannkaka


    Färskost pannkaka förberedelsetiden är cirka 15 minuter. Rör mjöl, olja och ägg i en stor skål. I en separat skål, vispa ihop ägg, keso, mjölk och olja. Tillsätt mjöl blandningen till äggsmeten och vispa tills bara blandas.
  28. Bacon och ost pannkakor


    Bacon och ost! Detta är en vattnas i munnen glädje. Vispa ihop mjölk, ägg, och smält smör. Rör i osten och bacon på medelhög värme. Coat den lätt med olja.
    Detta är ett bra recept. För enklare matlagning, bitar av bacon och riven cheddarost även kan läggas till antingen vår Buttermilk Pancake Mix eller Land Vete pannkaka mix. Den subtila salt smak av bacon bitar, tillsammans med sötman av vår verkliga lönnsirap, gör en stor provsmakning pannkaka.
    ingredienser
    6 remsor av bacon, stekt och smulad i bitar
    1/3 kopp hela vetemjöl
    1 kopp allrengöringsmedel mjöl
    2 tsk bakpulver
    2 tsk strösocker
    1/4 tsk salt
    En fjärdedel kopp mjölk
    1 stort ägg
    3 msk smör, smält
    3/4 kopp riven cheddarost
    Avstånd
    1. Kombinera mjöl, bakpulver, socker och salt i en stor skål. Blanda med en gaffel.
    2. I en annan skål, vispa samman mjölk, ägg och smält smör. Rör i osten och bacon. Häll mjölk och ost blandningen i mjölblandningen och rör om tills bara kombineras. (Vissa klumpar kvar.)
    3. Värm en stekpanna eller grillpanna på medelhög värme. Coat den lätt med olja. När grillen är varm, häll smeten på grillen i jämna cirklar. Koka tills det bildas bubblor och börja bryta i smeten. Vänd och koka tills gjort.
  29. Skinka och ost pannkakor


    Blanda mjöl, salt, bakpulver, mjölk, kärnmjölk och ägg. Smält smöret i en liten kastrull, sedan vispa i mjölet och rör om väl med en eggbeater eller vispa tills det inte finns några klumpar. Du kan lagra resterna i kylskåpet, de håller väl.
    INGREDIENSER:
    • 2 koppar mjöl
    • 1/2 tsk salt
    • 2 tsk bakpulver
    • En kopp mjölk
    • 1 kopp kärnmjölk
    • ett ägg
    • ca 1 kopp tärnade skinka
    • ca 1 1/2 koppar riven ost (jag föredrar cheddar, men du kan använda vilken typ du vill)
    • smör för pannan
    METOD:
    •  Rör ihop mjöl, salt och bakpulver.
    • Tillsätt mjölk, kärnmjölk, och ägg och rör om väl med en äggvisp eller vispa tills det inte finns några klumpar.
    • Täck över och låt vila i kylen i 30-60 minuter.
    • För att göra pannkakor, värme ca 1/2 msk smör i en nonstick eller gjutjärn pan över medelhög värme.
    • Tillsätt ca 1/3 kopp smet och jämna ut med slev eller sked för att göra en cirkel.
    • Strö med några msk av skinka och cirka 1/4 kopp riven ost.
    • Ringla med lite mer smet over the top (som visas ovan.)
    • När smeten bildar stora bubblor, vända pannkakan över.
    • När genomstekt, flytta till en platta. Hålla värmen i en 200 graders ugn eller tält plattan med folie medan du gör de återstående pannkakor.
    • Använd ytterligare smör för varje pannkaka eller varannan pannkaka.
    • Servera varm med smör och sirap.
  30. Squash, getost & rosmarin pannkaka


    Vispa ihop alla nödvändiga ingredienser tills den är slät. Refrigerate smeten som anges i receptet. Ta smeten från kylskåpet, tillsätt getost och squash. Vik ihop allting. Värm lite olja i en teflon stekpanna. Sedan, i omgångar, lägga till en slev smet per pannkaka till yngel To gyllenbrun.

    Vad går i ...

    1 Cup vetemjöl (eller bovetemjöl för gluten fri)
    2 tsk bakpulver
    1 kopp mjölk (eller soja / mandel mjölk för mjölkfritt)
    1 Organisk ägg (lämna ut ägg gratis)
    2 Tablspoons smält osaltat smör + extra till stekning (substitut med kokossmör för mejeriprodukter fri och olivolja till stekning)
    1/2 Rostad Butternutsquash mosad (Vi behöver en kopp för smeten)
    3 msk getter ost (lämna ut för mjölkfritt)
    Liten Sprig färsk rosmarin finhackad

    Hur man gör det...

    1. Sikta din valda mjöl och bakpulver i en skål.
    2. I en separat skål blanda ihop mjölk, ägg, smält osaltat smör. Eller om du är mejeri / ägg fri mix valda mjölk och smält kokosnötsmör.
    3. Gör en brunn i mjöl och långsamt vispa din vätskeblandningen tills den är helt kombineras. Avsätta.
    4. Vik en kopp butternut squash puré i din smet och sedan flagna i getter ost och lägg din rosmarin.
    5. Hetta upp en stor stekpanna på medelvärme. För varje sats av pannkakor vi vill smälta ungefär en tesked osaltat smör eller olivolja.
    6. Sked 2-3 matskedar smet i pannan. Koka tills du ser bubblor bildar (ca 1-2 minuter). Vänds och koka den andra sidan.
    7. Servera varm eller kan ätas kall också
31.  Fluffiga Ricotta pannkakor med jordgubbs apelsinsås 



Dessa fuktiga ricotta pannkakor har en fin konsistens och subtila apelsinsmak tack vare tillskottet av vispade äggvitorna och färskriven apelsinskal. Toppat med en läcker, färska jordgubbar-apelsinsås de gör en elegant val för ett speciellt tillfälle frukost eller brunch.

Fluffiga Ricotta pannkakor med jordgubbs apelsinsås

  • ingredienser:
  • 15 ounces ricottaost
  • 3/4 kopp mjöl
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 2 msk socker
  • 1/8 tsk salt
  • 2 msk helmjölk
  • 3 ägg, separerade
  • 1/2 tsk vanilj
  • Skal av en apelsin
  • För Strawberry-apelsinsås:
  • 2 koppar jordgubbar, hackad
  • 2 teskedar socker
  • 1 msk citronsaft
  • 1/4 kopp färskpressad apelsinjuice
  • 2 msk vatten
  • 2 teskedar majsstärkelse
Förberedelser:
Placera ricotta i en sil över en skål under minst en timme för att tillåta överflödig vätska att rinna.
Förbered såsen genom att placera jordgubbar, socker, citronjuice och apelsinjuice i en liten kastrull. Föra till en sjuda på medelhög värme. I en liten skål, vispa ihop vattnet och majsstärkelse och lägga till i sjudande jordgubbsblandningen.
Fortsätt tillagningen tills blandningen tjocknar till en sirapsliknande konsistens.Överför till en skål och ställ åt sidan för att svalna.
Blanda mjöl, bakpulver, socker och salt i en skål. I en separat skål, kombinera ricotta, mjölk, äggulor, vanilj och apelsinskal tills slät.
I en separat skål, slå äggvita med en elvisp på hög hastighet tills ljuset och fluffigt, men inte stel. Tillsätt ricotta-mjölkblandningen till de torra ingredienserna och rör bara tills kombineras. Vispa i ungefär hälften av äggvitorna tills allt är blandat, sedan försiktigt vika i balans.
Olja en grillpanna och värme över medelhög värme. Häll ca 3 msk smet på grillen för varje pannkaka. Koka tills bubblor och börja bryta på kanterna och ytan av pannkaka, sedan vända till slut matlagning på den andra sidan.
Överföring till en plåt och hålla värmen i en 200 ° F ugn medan du steker de återstående pannkakor. Servera toppad med Strawberry-apelsinsås.
Gör om en dussin pannkakor

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...