Free Money

Loading...

пятница, 28 октября 2016 г.

31 najukusnijih Kružni Recepti


 Palačinka je stan kolač, često tanka, a okrugle, pripremljeni od škroba na bazi tijesta u koja može sadržavati jaja, mlijeko i maslac. To se kuha na vruću površinu, kao što je tava ili tava, često s uljem ili maslacem. Smjesa za palačinke recepti razlikuju, ali svi imaju iste osnovne sastojke brašno, jaja i mlijeko.
Bilo da ste ih servirati za doručak, srdačna brunch ili čak večeru, jednostavno ne možete pogriješiti s palačinkama! Poslužite ih običan sirupom ili ih ravnati s voćem, čokolade ili čak šlagom i imate ukusno punjenje obrok.
Postoji nekoliko stvari američki čovjek mora znati kako kuhati, a palačinke su jedan od njih. Dobra vijest je da su lako. Ovdje su 30 Kružni recepti koji će učiniti vaš život super zadovoljni.
  1. Apple palačinke


    Sve to potrebno je 10 minuta da se napravi. priprema. Pomiješajte jaja, kombinirati maslac, jaje, mlijeko, šećer, sol od jabuka. U zasebnu zdjelu prosijati zajedno brašno, prašak za pecivo, cimet i šećer. Umiješajte smjesu brašna u smjesu od jabuka, dok se ne miješaju. Kuhati ga pržite na laganoj vatri.To je gotovo! 
    • Sastojci
    • ishrana
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • način
    1. Korak 1
      Kombinirajte brašno, šećer i cimet u zdjelu. Dodajte jaje i mlijeko.Umutiti dok ne postane glatko. Umiješajte jabuke.
    2. 2. korak
      Toplina non-stick tavu na laganoj vatri. Sprej s uljem. Ulijte 1/4 šalice mješavine jabuke u posudu. Nježno raširena s leđa žlicom do 10cm krugu.Cook palačinke, u serijama, za 2 minute ili dok mjehurići pojavljuju na površini. Okrenuti. Kuhati za 1 do 2 minute ili dok kuhani putem.
    3. 3. korak
      Poslužite uz kivi i smrznute jogurt.
  2. Domaće palačinka mix


    Pomiješajte brašno, prašak za pecivo, šećer, maslac, ako je potrebno i soli na okus. Možete dodati neke plodove u palačinka tijesto - kockice jabuka ili komadići banane, kako god želite kako bi vaš palačinke. Pomiješajte ih sve dobro, a zatim pržiti na vrućoj tavi.
  3. Domaće borovnica sirup i palačinke

     Procijenjeno vrijeme za ovaj jedan je samo 15 minuta.
    Pomiješajte baznih sastojke dobro - miješanja da se otopi šećer, a pritiskom na bobice na strani tavi na malo gnječiti, dok bobice dobiti nešto mekano i smjesa postane sirup. Stavite sastojke u malom lonac za pirjanje i dobro promiješati. 
    Za eksploziju okusa borovnice i savjet od limuna je savršen u ovom sirup. Veliki u palačinkama ili sladoled. Recept iz PocketChangeGourmet.com
    Služi: 3 šalice
    Sastojci
    • 2 ½ šalice borovnica, svježe ili smrznuto
    • 2 šalice vode
    • 1 šalica šećera
    • Sok od 1 Meyer limun - oko 1 ½ žlice
    • 1 inch kriška limuna (koristite biljno striptizeta)
    instrukcije
    1. U tavi, kombinirati borovnice s ½ šalice vode
    2. Razbiti bobice s krumpir osvajač žena i dovesti do pirjati
    3. Kuhajte na laganoj vatri 15 minuta
    4. Procijedite sok u heatproof mjerne posude, pritiskom teško na krutih tvari, odbaciti tvari.
    5. Isprati posudu, dodati šećer, limunova korica, a preostalih 1 ½ šalice vode, dovesti do kuhati, miješajući da se otopi šećer.
    6. Skuhajte sirup preko umjerene topline dok se ne eaches 225 ° na slatkiša termometar, oko 20 minuta
    7. Dodajte sok od borovnica i sok od limuna i kuhati na najjačoj vatri 1 minutu.
    8. Neka sirup ohladi, a zatim bacite limun koricu.
    9. Ulijte sirup u čiste staklene boce ili staklenke.
    10. Seal i stavite u hladnjak za do 6 mjeseci.
    11. Koristite na domaće Palačinke ili sladoled

  4. Starinski Domaće palačinke


    To treba samo pet minuta za pripremu, ali zahtijeva 15 minuta više kuhati.
    Prosijte brašno dok je glatka. Dodajte prašak za pecivo, sol i šećer. Napravite dobro u sredini tijesta i sipati u mlijeko, jaje i rastopljeni maslac; miješati sve dobro zajedno. Zatim kuhati na laganoj vatri dok se obje strane "smeđi".
  5. Cimet Roll palačinke


    Možete početi zagrijavanjem maslaca u pećnici. Pripremite cimet nadjev prvo - miješanjem maslac, smeđi šećer i cimet zajedno. Umutiti zajedno u brašno, prašak za pecivo i sol. Umiješajte mlijeko, jaja i ulje olako. Ne overmix. (Ako ima nekoliko malih nakupina lijevo, to je u redu).

    SASTOJCI

    Za palačinke :
    1 šalica sve namjene brašno
    2 žličice praška za pecivo
    1/2 žličice soli
    1 šalica mlijeka
    1 veliko jaje
    1 žlica biljnog ulja
    Za punjenje cimet :
    1/2 štap neslan maslac, sobnoj temperaturi
    1/4 šalice plus 2 žlice smeđeg šećera
    1 1/2 žličice cimeta tlo

    UPUTE

    1. Napravite nadjev cimet : U srednje veliku zdjelu, promiješati zajedno maslac, smeđi šećer i cimet. Scoop punjenje u kvart veličine teška zip baggie i postavite ga na stranu.
    2. Napravite palačinke : U srednje veliku zdjelu umutiti zajedno u brašno, prašak za pecivo i sol. Umutiti u mlijeko, jaja i ulje, samo dok se tijesto je navlažiti.
    3. Toplina veliki, nonstick tava preko srednje topline, i sprej sa nonstick sprej. Koristite sladoled kašičica dodati tijesto u tavu. Koristite donji dio kašičica ili kup širiti tijesto u krug, oko 4 inča u promjeru. Smanjite vatru na srednje nisku razinu. Izreži crte vašeg baggie cimetovog punjenje, i stisnite punjenje u otvoreni kut. Kada vaš palačinka počinje da se formira mjehurića, dodajte nadjev. S početkom u sredini palačinka, iscijediti punjenje na vrhu palačinka tijesto u vrtlogu, baš kao što vidite u redovnoj cimetom role. Kuhati palačinka 2 do 3 minute, ili dok se mjehurići početi iskakanje na vrhu palačinke i to je zlatno smeđe na dnu. Slide tanki, široki metalnu lopaticu ispod palačinke i nježno, ali brzo preokrenite. Kuhati još 2 do 3 minute, dok je s druge strane zlatne, kao dobro. Kada okrenuti palačinku na tanjur, vidjet ćete da je cimet punjenje je stvorio krater vrtloga cimeta. Obrišite posudu s papirnatim ručnikom i ponovite s preostalim palačinka tijesto i cimet punjenje. Rewarm glazuru ukratko, ako je potrebno. Poslužite palačinke prelivene s izmaglica glazurom.
  6. Crveni baršun palačinke


    Umutiti brašno, sodu, šećer u prahu, sol, mlaćenica, nezaslađen kakao, granulirani šećer, oko 2 žlice mjerenje boje hrani crvene tekućine, jaja i prašak za pecivo. Mjesto u jednom sloju na lim za pečenje i pecite na 200 ° C peći gore, za 30 minuta.
  7. Jagode Pospite palačinke


    Pomiješajte mlijeko, jaje, brašno, prašak za pecivo, sodu i ekstrakt vanilije.Učinite dobro u mješavinu brašna i sipati u mlijeko smjesu i rastopljeni maslac.Zatim uliti i kuhati na rešeto preko srednje niske topline.
    Jagode Pospite Funfetti palačinke
    1 ½ šalica masti mlaćenica
    1 jaje
    1 žlica. maslac, rastopljeni
    1 ½ šalice sve namjene brašno
    2 žlice. granulirani šećer
    1 žličica. prašak za pecivo
    1/2 žličice. košer soli
    5 do 6 jagode, narezane
    Rainbow posipavanje (koliko god želite)
    1.  Pomiješajte zajedno mlaćenica, jaje i maslac u malom zdjelu i staviti na stranu. U zasebnu zdjelu, pomiješajte brašno, šećer, prašak za pecivo i sol.
    2.  Napravite malu rupu ili dobro u mješavinu brašna i sipati u mlaćenica smjesu. Pomiješajte dobro dok je sve u kombinaciji.
    3.  Zagrijte tavu na srednje do niske topline i sprej sa kuhanje sprej. Nakon što je vruće, kašičica 1/2 šalice tijesta u tavu. (Pour manje tijesto, ako ste stvaranje mini palačinke).
    4 . Čim je tijesto u tavi, brzo dodati 3 do 4 jagode (narezane) na svaku palačinku i lagano pritisnuti svaki u tijesto. Za manje palačinke, koristite 1 do 2 jagode.Zatim dodajte onoliko sprinkles kao što želite.
    5.  Neka palačinka kuhajte oko 2 minute (ili do zlatno smeđe) prije okretanja.Kuhati druge strane za drugo od 1 do 2 minute.
    Napomena: Ako koristite Kate Spade set, sprej svaki kalup prije ulijevanja u mix. Da bi bili sigurni da palačinka bude kuhana, a neće izgubiti svoj oblik, pokriti kalup s poklopcem za nekoliko sekundi. Kada se rubovi počnu odvajati od kalupa, palačinka je spremna za okretanje. Možete ga pop iz kalupa i okrenite ga ili koristiti lopaticom da ga drže zajedno i okrenuti ga.
  8. Kikiriki maslac cup palačinke

    Koristite srednje veličine zdjelu napraviti tijesto s brašnom, šećerom, prašak za pecivo, sode bikarbone, mlaćenica, prstohvat soli (po ukusu), jaje i maslac od kikirikija. Umiješajte mokre sastojke u suhe sastojke dok u kombinaciji. Zagrijte tavu. Premažite tavu s maslacem i ulijte tijesto u nju, korištenjem o ⅓ kup tijesto po palačinke. Nakon dno lagano porumeni, flip preko da se zagrije na drugu stranu.
  9. Buffet Kružni dippers

    Cook slaninu i staviti na stranu. Izmiješati tijesto u bocu dovoljno velik da Ulijte tijesto u njoj (uzeti u obzir jeftini piknik kečap bocu). Zagrijte tavu na 300 stupnjeva. Mlaz vode tijesto u dugom ovalnom obliku malo duži i širi od slanine i staviti krišku kuhane slanine u sredini. Lagano pritisnite slaninu u tijesto.Kuhati dok se tijesto počne balon zatim okrenite i kuhajte nekoliko minuta dulje. Ukupna procijenjena minuta: 30 minuta.
  10. Kolač od mrkve Mini palačinke

    Izmiješati zajedno suhe sastojke: brašno, prašak za pecivo, cimet, sol i smeđi šećer. Dodajte mrkvu smjesu i ulje za suhe sastojke, ali pazite da ne nad-mix ili drugo, vaše palačinke će završiti ravna i čvrsta.
  11. kiselo tijesto palačinke


    Stavite dvije žlice pšeničnog brašna u zdjelu ili čašu koja ima malo vode u njemu; mix (pomiješati s ne - metalnog predmeta), a zatim pokriti - ali ne hermetičan i da ga je napustio kada se zrak može doći kroz, npr prozorske daske. slijedite korak ispravno kako je navedeno u receptu. Trećeg dana provjeriti putem, ako je to okusa "kiselo" - to je super, ako je to grozna i smrdi ... baci ga van i ponovno početi raditi!
  12. sljezov kolačić palačinke


    Pomiješajte brašno, soda za pečenje, canola ulje, mlaćenica, sol, šećer, marshmallows, čokolade i Graham kreker mrvica. Zatim uliti ovo tijesto u zagrijanu tavu.
  13. Bundeva Vrtložni Palačinke s bundeve Butter Topping


    Umutiti zajedno u brašno, šećer (smeđi i bijeli šećer), cimet, muškatni oraščić, sol i prašak za pecivo. U drugoj zdjeli zajedno umutiti mlijeko, jaje, ulje i vaniliju. Dodajte mlijeko u smjesu za mješavinu brašna i dobro izmiješajte - mješavina može biti malo pijan. Procjena - 30 minuta (10 minuta za pripremu, 20 minuta za rad)
    Sastojci
    • ½ C sve namjene brašno
    • ½ C cijela zrna tijesto brašno
    • 1 C mlijeko
    • ekstrakt vanilije 1 žličica
    • 1 jaje
    • 2 žlice canola ulje
    • 2 žlice bijelog šećera
    • 1 žlica smeđeg šećera
    • ¼ žličice cimeta
    • ¼ žličice muškatnog oraščića
    • ¼ žličice soli
    • 2 žličice praška za pecivo
    • 1 9oz staklenku od bundeve maslaca (što vjerojatno neće sve to koristiti, ali samo da bi bili sigurni, početi s cijelim jar)
    • Maslac i šećer u prahu za dopunjavanje
    instrukcije
    1. Zagrijte non-stick tavu na srednje jakoj vatri.
    2. U veliku zdjelu (Koristio sam jedno s izljevom) umutiti zajedno u brašno, šećere, cimet, muškatni oraščić, sol i prašak za pecivo.
    3. U drugoj zdjeli zajedno umutiti mlijeko, jaje, ulje i vaniliju.
    4. Dodajte mlijeko u smjesu u mješavinu brašna i dobro izmiješajte. Smjesa treba biti malo pijan.
    5. Ulijte ¼ C od tijesta za svaku palačinku, na tavi. Radim dva u isto vrijeme. Zatim stisnite bundeva maslac u kružnim pokretima, na palačinke. Stavio sam bundeva maslaca u ziplock vrećicu i odsiječe crte tako da sam mogao istisnuti. Pecite 2-3 minuta sa svake strane.
    6. Spread maslac (ili zemlje zemljani lonac, kao što sam učinio) na vrhu svake palačinke prije slaganja.
    7. Top svaki snop sa šećerom u prahu, a zatim iscijediti nešto više od bundeve maslac na vrhu.
  14. Karamel pita od jabuka palačinke


    Umutiti zajedno mlaćenica, prazne, kava, melasa, vodu i jaje. U zasebnu zdjelu, zajedno umutiti preostalih (suha) sastojke. Mješavina će biti prilično liquidy u početku, ali to više sjedi u sobi temperaturnom će početi da se u tu gustu teksturu.
  15. Smjesa za palačinke Puffs s voćem

    Zagrijte pećnicu na 400 stupnjeva F. Mjesto maslaca 9-inčni pita tanjur i pecite 4 - 5 minuta ili dok ne rastopi. Pomiješajte brašno, šećer, sol, jaja i mlijeko;umutiti dok ne postane glatko. Koristite ovaj tijesto prema uputama u receptu za napraviti palačinke dimova. Možete vrh im kristalizirane voća.
    Sastojci
    • 1 cijelo jaje i 1 bjelanjak
    • ¼ šalice sve namjene brašno
    • ¼ šalice mlijeka
    • 1 žlica jestivog ulja
    • ¼ žličice soli
    • 2 šalice svježe voće
    • 2 žlice narančasta marmelada, grije u mikrovalnom
    instrukcije
    1. Dlaka mala pita ploča ili folija kolač kotao s kuhanje sprej
    2. U velikoj posudi pomiješajte jaja, brašno, mlijeko, ulje i sol dok ne postane glatko
    3. Podijeliti tijesto na četiri tave
    4. Pecite 25 minuta u 400 stupnjeva peći do smeđe i silovit. Isključite pećnicu i ostavite stajati u pećnici 5 minuta više prije uklanjanja
    5. Odmah prijenos palačinke u male zdjele, žlice na voću i prelijte sa zagrijanom marmeladom
    Bilješke
    Liz kaže ... to su ukusne, možete dodati i sok od jabuke na plodu ako ne imati bilo koji od naranče marmelada

    Doug kaže ... kako je lijepo večeru
  16. Gingerbread Cimet Roll palačinke


    Umutiti zajedno u brašno, prašak za pecivo, sol, mlijeko, jaja i ulje, samo dok se zajedno. Dodajte maslac, smeđi šećer i cimet za pripremu tijesto. Za pripremu glazure: U maloj tavi zagrijte maslac na laganoj vatri dok se ne rastopi.
    Sastojci: 
    Cimet Swirl:
    1/4 šalice maslaca (1/2 stick)
    1/2 šalice smeđeg šećera
    1/2 žlica zemlje cimet
    1/4 žličica tlo češnjaka
    1/4 žličice muškatnog oraščića
    Krem sir glazura:
    1/4 šalice maslaca (1/2 stick)
    2 unce sira
    3/4 šalice šećera u prahu, prosijanog
    1/2 žličice ekstrakta vanilije
    1/4 žličice cimeta prizemlju
    1/4 čajna žličica zemlju đumbir
    Palačinke:
    3/4 šalice mlaćenica
    1/4 šalice jabuka
    2 žlice pivo kavu
    2 žlice tamne melase
    2 žlice vode
    1 veliko jaje
    1 1/4 šalice sve namjene brašno
    1/2 žlice praška za pecivo
    1/2 žlice cimet zemlju
    1/2 žlica tlo đumbira
    1/4 žličice sode bikarbone
    1/4 žličice soli
  17. Mješoviti Berry mlaćenica palačinke

     Dodajte jaje i mlaćenica, brašno, šećer, prašak za pecivo, sode bikarbone i soli u zdjelu. Dobro izmiješati i posuti s mješovitim bobice. Kuha 1 minutu dok se ne pojavljuju mjehurići na površini i palačinke su zlatna ispod. Procijenjeno vrijeme: 30 minuta.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Limun ricotta Souffle Palačinke s bobičastim voćem

    Umutiti brašno, šećer i sol u zdjelu. U drugoj zdjeli pomiješajte žumanjke (odvojeno bijeli dio), ricotta, maslac, sok od limuna, koricu, i vaniliju. Umutiti bjelanjke dok je tvrd, a zatim ga pomiješati s mješavinu brašna napraviti palacinke tijesto. Nemojte biti u iskušenju da preskočite limun koricu, to stvarno dodaje da je citrusy okus.
    Palačinke su hrana koja nadilazi kulture.  Ima previše verzije koje se razlikuju od kulture do kulture ih je sve nabrojati. U Sjevernoj Americi, to je klasičan doručak hrane. To je za posebne prigode ili za vikend doručak s obitelji ili prijateljima. To je udobnost hrane i tu je obično sjećanja u prilogu. Moja obitelj je proveo mnoge nedjelja stvaranje naše najdraže palačinke recepte s javorovim sirupom i slanine ili kobasica. Svaka osoba može se smjestiti lako za voli i ne voli. Dodaci omiljeni palačinka tijesto je kao jednostavan kao prskanjem svježe ili smrznute bobice, banane, strugane jabuke, orasi, granola, čokolade ili sušeno voće na vrhu palačinke dok je na tavi. Ili jednostavno, jednostavan i potpuno ukusna.   Mogućnosti su gotovo beskrajne!  To može biti pravi doživljaj kako bi palačinke, dok su gladna usta čekaju da se hrani.

    Ja sam došao preko nekoliko recepata  koji su souffled palačinke koje su u osnovi palačinke s bjelanjaka odvojene, tučeno i sklopljenih u tijesto za palačinke fluffier. Oni su i dalje su na tavi. Sviđa mi se ideja za stvaranje velike palačinke poput nizozemskog bebe ili pannekoeken (vidio sam različite načine pisanja za to pa mi oprosti ako ovo nije točna), koji je obiteljski ljubimac. Ja sam imao puno zabave izradu varijacije recept sam došao gore sa. Ja sam imao neke jako dobre rezultate, zajedno s nekoliko duds. To je u redu sa mnom. To je sve dio ovog cooking doživljaju sam na.
    Ja sam stvarno sretan sa ricotta-limuna  verziju i nadam se da ćete se složiti. To je prilično jednostavan za napraviti, iako ne postoji dodatni korak mućenje bjelanjaka. To bi također moglo biti u manjim posudama za osobne veličine palačinke baš kao pannekoeken ili nizozemskim bebe mogu biti. Bobice su neobavezne, ali se preporučuje. Smrznuti ili svježe borovnice, jagode, kupine i maline rade dobro. Za one od vas u potrazi za alternativu bobica, škropljenje sjeckanih oraha umjesto bobica je ukusna. Pospite nekoliko bobica (ili orahe) preko vrha nakon što ste ga stavili u posudu i posuti turbinado (sirovi šećer) ili smeđi šećer nad njima prije pečenja. Poslužite uz lagani posipanje šećer u prahu i laganim javorov sirup ili Lvles zlatni sirup.
    Sastojci
    • ¾ šalice (75 g) za sve namjene brašno
    • ⅓ šalice (63 g) šećera
    • ½ žličice soli
    • 4 jaja razdvojiti
    • 4 žlice neslan maslac (2 rastopi i 2 za tave)
    • ⅔ čaša (165 g) ricottom, cijele ili dijela obrano
    • ¼ šalice (60 ml) soka od limuna
    • koricu od limuna
    • ½ žličice vanilije
    • ¼ šalice (42 g) svježe ili smrznuto bobičasto voće
    • Turbinado ili sirovog šećera za posipanje preko vrha
    • Šećer za lagani raspoznavanje
    • Svjetlo javorov sirup ili Lyle zlatni sirup
    instrukcije
    1. Zagrijte pećnicu na 375 stupnjeva i zagrijte 10-inčni željeza tava ili pirjajte tavi.
    2. Pomiješajte brašno, šećer i sol u zdjelu.
    3. Izmiješati jaja žumanjke, iscrpljen ricotta, maslac, sok od limuna, koricu vanilije u veliku zdjelu i dobro miješati.
    4. Postavite odvojene bjelanjke u zdjelu i umutiti do krut vrhova.
    5. Dodajte mješavinu brašna na mokru smjesu i dobro kombinirati. Dodajte malu trunka od bjelanjaka i miješati u olakšaj tijesto. Dodajte preostale bjelanjke i saviti u špatulom dok u kombinaciji.
    6. Izvadite posudu iz pećnice i staviti 2 žlice maslaca It. Kada se maslac istopi dodaj tijesto, posuti nekoliko bobica na vrhu i posuti na oko žlica i 2. turbinado šećera. Vratite posudu u pećnicu. Pecite 20 do 25 minuta.Kad je palačinka je napuhan i lagano porumeni na vrhu je spremna.
    7. Poslužite uz lagani posipanje šećer i poslužite uz sirup izbora.
    8. Uživati!
  19. Cimet Palačinke s kandiranim Bacon


    U zdjelu, kombinirati brašno, prašak za pecivo, sol, šećer i cimet. Zagrijte rešeto tavi ili tava preko srednje topline. Umiješajte nasjeckani slanine, rezervirajući žlica za svoj preljevom. Procijenjeno vrijeme za ovaj jedan je samo 30 minuta.

    Čokolada Chip i kandirano Bacon palačinke

    • Sastojci:
    • 2 šalice sve namjene brašno
    • 1 žlica šećera
    • 2 žličice praška za pecivo
    • 1 žličica sode bikarbone
    • 1/2 žličice soli
    • 1/4 žličice cimeta
    • 2 jaja, dobro tukli
    • 2 šalice mlaćenice
    • 2 žlice rastopljeni maslac
    • 2 oz poluslatko čokolade
    • Biljno ulje
    • Za kandirano Bacon:
    • 3 kriške debljine izrezati slaninu
    • 2 žlice smeđeg šećera
    • 1/2 žličice cimeta
    Priprema:
    Da bi kandirano Bacon, zagrijte pećnicu na 350 ° F i da se postroje na pleh sa folijom. Postavljanje žice stalak na vrhu i kaput ga sa nonstick sprej.
    Položite slaninu na stalak i posuti obilno sa smeđim šećerom i cimetom.Pecite dok se svjež i caramelized, 16 do 20 minuta (ovisno o debljini).Izvadite iz pećnice, ostaviti da se potpuno ohladi, a zatim prenijeti na rezanje odbora i usitniti u vrlo male komadiće.
    Ugasite pećnicu i ostavite da se ohladi na oko 200 ° F.
    Da bi palačinke, kombinirati brašno, šećer, prašak za pecivo, sodu, sol i cimet u zdjelu.
    U zasebnu zdjelu, zajedno umutiti jaja, mlaćenica i rastopljeni maslac.Dodajte mokre sastojke u suhe i miješajte dok se ne samo u kombinaciji.Preklopite u čokoladni čips i kandirano slaninu.
    Toplina nonstick griddle preko srednje visoke topline i, koristeći papirnati ručnik, lagano premažemo biljno ulje.
    Kutlača tijesto, 2 do 3 žlice u isto vrijeme, na vrućem tava i kuhati dok se mali mjehurići pojavljuju na vrhu. Flip i kuhati dok druga strana zlatno smeđe, oko 2 - 3 minuta po strani.
    Rad u skupinama dok se ne koristi u tijesto, podmazivanje tava između svake serije. Držite gotove palačinke toplo u pećnicu dok radite.
    Poslužite uz maženju maslaca i javorovog sirupa, ili prašine sa šećerom u prahu.
  20. Čokolada Chip perec palačinke s maslacem od kikirikija Nutellu


    Utrljajte u brašno, soda za pečenje, maslac, jaja vanilija, maslac od kikirikija, i šećera, sve dok svjetlost i paperjast. U zdjelu, tukli jaje sa šećerom, uljem i soli;dok dobro kombinirati. Dodaj u brašno, prašak za pecivo i 1/2 C mlijeka.Nutella je ključ za ovaj jare prijateljski receptu. 1 jaje
    3 TBS šećera
    2 TBS canola ulje
    1/4 žličice soli
    2 C brašno
    3 žličice praška za pecivo
    1/2 3/4 C mlijeka
    1/2 C polu slatko čokolade
    1/3 C pereci, podijeljeno u male komadiće
    Za umak:
    1/4 C kremasti maslac od kikirikija
    2 TBS Nutella
    Zagrijte tava pan preko med laganoj vatri.
    U zdjelu, tukli jaje sa šećerom, uljem i soli; dok dobro kombinirati. Dodaj u brašno, prašak za pecivo i 1/2 C mlijeka. Dobro promiješati, težak da biste dobili sve kvržice kako i dodavanjem više mlijeka, ako je previše gusta. Preklopite u komadićima čokolade i pereca.
    Sprej rešeto tavi sa kuhanje sprej, ili trljati s papirnatim ručnikom natopljenim canola ulje.Ulijte ladlefuls na tijesto i kuhajte dok mjehurići početi da se formira na površini i rubovima početi postavljanje; oko 3-4 minuta. Flip i kuhajte 3 minute više; do zlatno smeđe.
    Dok su palačinke kuhanje, u maloj zdjeli, topline maslac od kikirikija u mikrovalnoj pećnici 30-40 minuta. Dodaj u Nutellu i dobro promiješati dok glatka. Prelijte preko vrućeg kuhanog palačinke.
  21. Sladak jare prijateljski palačinke


    U srednje veliku zdjelu, kombinirati sve suhe sastojke, a zatim dodajte mokre sastojke kao što su mlijeko, jaja i rastopljeni maslac. Umutiti dobro dodavanje ukrasnih sastojke poput mrvicama ili chocochips ako želite. Neka ovo ukusan palačinke nalikovati crtani likovi poput medo ili jednostavno crtati slatka lica na njima pomoću umak čokolade.
  22. Snickerdoodle palačinke

    Ovaj jedan je siguran pobjednik. Umiješajte brašno, prašak za pecivo, smeđi šećer, cimet i sol. Toplina i onda čekati do zlatne brown- mjehurići će početi iskakanje na gornjoj površini. Poslužite odmah ih.
  23. Oreo Cookie palačinke


    Napravite krem ​​punjenje prema receptu. Imajte na stranu. U međuvremenu, zagrijte veliku tešku tavu na srednje jakoj vatri; kutlača tijesto u vruću tavu, koristeći 1 žlica. tijesto za svaku palačinku. Kuhati dok mjehurići formiraju na vrhovima, a zatim okrenuti smeđe druge strane. Sandwich palačinke pomoću bijele kreme punjenje nalikovati Oreos.
  24. Palačinka bez mlijeka i jaja recept


    Ovo je jedna čista vegan, mliječnih besplatno i jaje besplatno. Umutiti suhe sastojke zajedno u zdjelu i umutiti kombinirati s mokrim sastojcima. Ulijte tijesto u vruću tavu. Savjet tavu kako bi se tijesto ravnomjerno raspoređen, ako je potrebno.
  25. Chobani palačinke


    Umutiti zajedno jaje, Chobani i mlijeko. Toplina nonstick tava preko srednje topline. Kuhati dok rubovi set i mjehurići pojavljuju na površini, oko 2 minute.
  26. Čokolada sir palačinke


    Promiješati zajedno sir, mlijeko, jaja, vanilin, brašno, prašak za pecivo, kakao u prahu; miješati tijesto dok ne postane glatko zatim prelijte preko srednje topline u vrućim tavi.
    Volim vikende.
    I znam što misliš. " Duh. Sve što radimo. "
    Ali imam dodatni ljubav za vikende, a to se zove palačinke. Znam, znam, ja sam razgovarao ovo prije, ali imam osjećaj da većina od vas nisu bili okolo tada, pa neka mi ponoviti.
    Tjedne doručkom u moj svijet se sastoji od ogromne šalicu kave kao što sam pokrenuti moje računalo na poslu, nakon čega slijedi zdjelu žitarica i mlijeka oko sat vremena kasnije. A u slučaju da bilo tko od vas misli da je zdjela žitarica bio je poslastica bilo koje vrste, neka mi pojasni.
    Kad kažem zdjelu, ja zapravo znači šalicu. Kao što je u strašnim malo stiropora šalice da je moja tvrtka očekuje da pije iz. A ja imam teoriju o mom žitarica koje je dokazano točna prilično svako jutro. To ide ovako: u osnovi svijet nekako zna točan trenutak da sam sipati mlijeko preko moje pahuljice, i odjednom moj telefon zvoni. I baš kao što sam uspio ponovo dobiti osoba s telefona, u nadi da će spasiti posljednje komadiće hrskavost u navedenom kupu, moj telefon zvoni.I to prilično ide na kao što je to dok mi je čaša puna je mokrom nered žitarica.
    I to moji prijatelji, je doručak. Na radni dan.
    I to je razlog zašto imam dodatni malo ljubavi za vikende. Iskreno, to nije uvijek palačinke. Ponekad je omlet Ponekad je gurman oblik zobeno brašno. I često je to palačinke. A ponekad, to je sladoled. Nemojte suditi.
    Ali JA odstupiti. Idemo natrag na palačinke, hoćemo li?
    Ja sam bio eksperimentiranje s različitim verzijama palačinke u posljednje vrijeme, a ovo je jedan od mojih favorita. To je zdrava i ima čokoladu, treba li reći više?
    Sastojci
    • 1 ½ šalice nemasnog mladog sira
    • 1 šalica mlijeka
    • 2 jaja
    • ekstrakt vanilije 1 žličica
    • ¾ šalice (bijela) cjelovitog pšeničnog brašna
    • 1 žličica praška za pecivo
    • ¼ šalice kakaa u prahu
    • 16 paketa Splenda ili ⅔ šalice šećera ili neke zamjene za šećer
    • čokolade, po želji (Koristio sam bez šećera)
    instrukcije
    1. U srednje zdjelu za miješanje, miješati zajedno sir, mlijeko, jaja i vaniliju.Miješajte dok se u kombinaciji.
    2. Dodajte brašno, prašak za pecivo, kakao prah i Splenda i miješati dok se potpuno kombinaciji.
    3. Toplina tava preko srednje topline. Sprej s Pam ili ne staviti pečenje sprej.
    4. Ulijte tijesto u nagomilavaju žlica na vruću tavu. Fry do vrha pojavi set, a zatim ga flip preko i pržiti ga dok kuhani putem. Treba lagano zapečene na vanjskoj strani obiju strana.
    5. Ako želite dodatnu poslasticu, posuti ih sa komadićima čokolade upravo prije nego što ih okretanjem.
    6. Poslužite toplo, uz javorov sirup, umak bobica (koje je recept morat ću objaviti jedan dan) ili čak i čokolada umak!
    7. Uživati!
  27. palačinka sir


    Sir vrijeme pripreme palačinka je oko 15 minuta. Umiješajte brašno, ulje i jaja u veliku zdjelu. U zasebnu zdjelu, zajedno umutiti jaja, sir, mlijeko i ulje. Dodaj mješavinu brašna u smjesu od jaja i umutiti dok samo uklopljena.
  28. Slanina i sir palačinke


    Bacon i sira! To je usta zalijevanje užitak. Umutiti zajedno mlijeko, jaje i rastopljeni maslac. Umiješajte sir i slaninu na srednje jakoj vatri. Premažite ga lagano s uljem.
    Ovo je dobar recept. Radi jednostavnijeg kuhanja, komadići slanine i ribanog sira cheddar također može biti dodan u obje naše mlaćenica palačinka mix ili Zemlja pšenice palačinka Mix. Suptilno slani okus slanine bitova, zajedno sa slatkoćom naše real javorovog sirupa, čini veliki okusa palačinke.
    Sastojci
    6 kriške slanine, pržena i raspao u komade
    1/3 šalice cjelovitog pšeničnog brašna
    1 šalica sve namjene brašno
    2 žličice praška za pecivo
    2 žličice kristal-šećer
    1/4 žličice soli
    1 1/4 šalice mlijeka
    1 veliko jaje
    3 žlice maslaca, rastopljeni
    3/4 šalice naribanog cheddar sira
    Upute
    1. Kombinirajte brašna, prašak za pecivo, šećer i sol u veliku zdjelu.Pomiješajte s tanjura.
    2. U drugoj zdjeli zajedno umutiti mlijeko, jaje i rastopljeni maslac.Umiješajte sir i slaninu. Ulijte mlijeko i sir smjesu u mješavinu brašna i miješajte dok se ne samo u kombinaciji. (Neki kvržice će ostati.)
    3. Zagrijte tavu ili griddle preko srednje visoke topline. Premažite ga lagano s uljem. Kad je tava vruća, preliti tijesto na rešeto u čak krugovima.Kuhati dok mjehurići i pokažite da se u tijesto. Flip i kuhati dok učinili.
  29. Šunke i sira palačinke


    Pomiješajte brašno, sol, prašak za pecivo, mlijeko, mlaćenica i jaje. Rastopiti maslac u maloj tavi, a zatim umutiti u brašno i dobro promiješati sa žica za mućenje jaja ili umutiti dok nema kvržice. Možete pohraniti ostataka u frižideru, drže dobro.
    SASTOJCI:
    • 2 šalice brašna
    • 1/2 žličice soli
    • 2 žličice praška za pecivo
    • 1 šalica mlijeka
    • 1 šalica mlaćenica
    • 1 jaje
    • oko 1 šalica na kockice šunke
    • oko 1 1/2 šalice isjeckan sir (ja radije cheddar, ali možete koristiti bilo koje vrste vam se sviđa)
    • maslac za prženje
    METODA:
    •  Umiješajte brašno, sol i prašak za pecivo.
    • Dodajte mlijeko, mlaćenica i jaje i dobro promiješajte s žica za mućenje jaja ili umutiti dok nema kvržice.
    • Pokrijte i ostavite u hladnjaku 30-60 minuta.
    • Da bi palačinke, toplina oko 1/2 Tblsp maslac u nonstick ili lijevanog željeza tava preko srednje visoke topline.
    • Dodajte oko 1/3 šalice tijesto i izgladio sa loncu ili žlicom napraviti krug.
    • Pospite s nekoliko Tblsp šunke i oko 1/4 šalice isjeckan sir.
    • Rosulja s malo više tijesta preko vrha (kao što je prikazano gore).
    • Kad se tijesto oblikuje velike mjehuriće, flip palačinka gotova.
    • Kada kuhani putem, izvadite na tanjur. Držite toplo u 200 stupnjeva peći ili šatora tanjur s folijom dok bi preostale palačinke.
    • Koristite dodatni maslac za svaku palačinku ili svaki drugi palačinke.
    • Poslužite vruće s maslacem i sirup.
  30. Squash, kozji sir i ružmarina palačinka


    Tući zajedno sve potrebne sastojke dok ne bude glatka. Stavite u hladnjak da se tijesto kao što je navedeno u receptu. Izvadite tijesto iz frižidera, dodajte kozji sir i tikvice. Fold sve zajedno. Zagrijte malo ulja u non-stick tava u. Zatim, u serijama, dodajte ladleful tijesto po palačinke pržiti razdoblju do zlatno smeđe.

    Ono što ide u ...

    1 šalica običnog brašna (ili Heljda brašno za glutena)
    2 žličice praška za pecivo
    1 šalica mlijeka (ili sojinog / bademovo mlijeko za mljekare besplatno)
    1 Organic jaje (izostaviti za jaje besplatno)
    2 Tablspoons neslan rastopljeni maslac + extra za prženje (zamjena s kokosovim maslacem za mliječne slobodnog i maslinovog ulja za prženje)
    1/2 Pečena Butternut Squash pire (Trebamo 1 šalicu za tijesto)
    3 žlice koze sir (izostaviti za mliječni besplatno)
    Mali grančicu svježeg ružmarina sitno sjeckani

    Kako to napraviti ...

    1. Prosijte odabranu brašno i prašak za pecivo u posudu.
    2. U zasebnu zdjelu pomiješajte mlijeko, jaja, rastopljeni neslan maslac. Ili ako ste mliječnih / jaje besplatno mix odabrani mlijeko i rastopljeni maslac od kikirikija.
    3. Napravite dobro u brašno i polako umutiti svoj tekuće smjese, sve dok se potpuno kombinaciji. Staviti na stranu.
    4. Fold 1 šalicu Butternut squash pirea u svoje tijesto i zatim oljuštiti u svom koza sir i dodati ružmarin.
    5. Zagrijte veliku tavu preko srednje topline. Za svaku seriju palačinke želimo topiti oko 1 čajnu žličicu neslan maslac ili maslinovo ulje.
    6. Žlica 2-3 žlice na tijesto u posudu. Kuhati dok se ne prikaže nastanak mjehurića (oko 1-2 minuta). Flip preko i kuhati na drugu stranu.
    7. Poslužite toplo ili se može jesti hladna previše
31.  Fluffy ricotta Palačinke s jagoda-umakom od naranče 



Ove vlažne ricotta palačinke imaju osjetljivu teksture i suptilne arome naranče zahvaljujući dodavanjem pretukli bjelanjaka i svježe ribani narančinu koricu.Prelivene ukusnim, svježe jagode-umakom od naranče čine elegantan izbor za posebnu prigodu doručak ili užinu.

Fluffy ricotta Palačinke s jagoda-umakom od naranče

  • Sastojci:
  • 15 unci ricotta sira
  • 3/4 šalice brašna
  • 1/2 žličice praška za pecivo
  • 2 žlice šećera
  • 1/8 žličice soli
  • 2 žlice punomasnog mlijeka
  • 3 jaja, odvojena
  • 1/2 žličice vanilije
  • Korica 1 naranče
  • Za Jagode-umakom od naranče:
  • 2 šalice jagoda, sjeckani
  • 2 žličice šećera
  • 1 žlica soka od limuna
  • 1/4 šalice svježe cijeđeni sok od naranče
  • 2 žlice vode
  • 2 žličice kukuruznog škroba
Priprema:
Stavite ricotta u cjedilo preko zdjelu najmanje 1 sat da bi bilo koji višak tekućina iskapa.
Pripremite umak stavljanjem jagode, šećer, sok od limuna i sok od naranče u maloj tavi. Dovesti do pirjati na srednje jakoj vatri. U maloj zdjeli zajedno umutiti vodu i kukuruzni škrob i dodati u žarištu smjesu od jagoda.
Nastavite kuhati dok se smjesa ne zgusne u sirup konzistencije. Prijenos u zdjelu i staviti na stranu da se ohladi.
Kombinirajte brašno, prašak za pecivo, šećer i sol u zdjelu. U zasebnu zdjelu, kombinirati ricotta, mlijeko, žumanjke, vaniliju i koricu naranče dok ne postane glatko.
U zasebnu zdjelu, tukli bjelanjaka sa električnim mikserom na srednjoj brzini dok svjetlost i paperjast, ali ne krut. Dodajte ricotta-mlijeko u smjesu u suhe sastojke i miješajte samo dok kombinaciji. Umutiti u oko polovice bjelanjaka dok dobro uklopljena, a zatim lagano saviti u ravnoteži.
Ulje na tavi i topline preko srednje visoke topline. Ulijte oko 3 žlice tijesto na rešeto za svaku palačinku. Kuhati dok se ne pojavljuju mjehurići i početi razbiti na rubovima i površini palačinke, a zatim okrenuti završiti kuhanje na drugoj strani.
Prijenos u pleh i držati toplo u 200 ° F pećnicu dok se kuhati preostale palačinke. Poslužite prelivene jagode-umakom od naranče.
Čini oko 1 desetak palačinki

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...