Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31-вкусните палачинки рецепти


 А палачинка е плоска питка, често тънка, и кръг, приготвен от тесто на основата на нишесте, което може да съдържа яйца, мляко и масло. Тя се приготвя върху гореща повърхност, като тиган или тиган, често с олио или масло. Палачинка рецепти са различни, но всички те имат едни и същи основни съставки на брашно, яйца и мляко.
Дали ги сервиране на закуска, обилна закуска или дори вечеря, можете просто да не се обърка с палачинки! Сервирайте ги обикновена със сироп или ги обличам с плодове, парченца шоколад или дори бита сметана и имате вкусно попълване хранене.
Има няколко неща, американски човек трябва да знаят как да се готви, и палачинки са един от тях. Добрата новина е, че те са лесни. Тук са 30 палачинка рецепти, които ще направят живота ви супер щастлив.
  1. Apple Палачинки


    Всичко това отнема е на 10 минути, за да правят. препарат. Смесете яйцата, комбинирайте масло, яйца, мляко, захар, сол ябълка. В отделна купа пресейте заедно брашното, бакпулвера, канелата и захарта. брашно смес се разбърква в ябълка смес, докато не се смесват. Кук от пържене на слаб огън. Това е готов! 
    • Съставки
    • хранене
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • метод
    1. Етап 1
      Комбинирайте брашно, захар и канела в купа. Добавете яйцата и млякото. Смесете докато гладка. Разбърква се в ябълките.
    2. Стъпка 2
      Загрейте незалепващ тиган на слаб огън. Спрей с масло. Изсипете 1/4 чаша ябълков сместа в тигана. Внимателно се разпространява с гърба на лъжица до 10см кръг. Кук палачинки, в партиди, в продължение на 2 минути или докато се появят мехурчета по повърхността. Обърнете. Готвя за 1 до 2 минути или докато варени чрез.
    3. Стъпка 3
      Сервирайте с киви и замразено кисело мляко.
  2. Домашно Pancake Mix


    Смесете брашното, бакпулвера, захарта, маслото, ако е необходимо, и сол на вкус. Можете да добавите някои плодове за палачинки - нарязани на кубчета ябълка, или бита на банан, обаче желаете да направите вашите палачинки. ги Смесете всичко добре, след това се пържат в горещ тиган.
  3. Домашно Blueberry сироп и Палачинки

     Очакваното време за това е само на 15 минути.
    Смесете базови съставки добре - разбъркване, за да се разтвори захарта, и натискане на плодове срещу страната на тиган, за да смаже леко, докато плодове получат леко меки и смес получава сироп. Поставете съставките в малка тенджера и се разбърква добре. 
    Спукването на боровинки вкус и нотка на лимоните е перфектна в този сироп. Great на палачинки или сладолед. Рецепта от PocketChangeGourmet.com
    Порции: 3 чаши
    Съставки
    • 2 ½ чаши боровинки, пресни или замразени
    • 2 чаши вода
    • 1 чаена чаша захар
    • Сок от 1 Meyer Lemon - около 1½ с.л.
    • 1 инч парче лимонова кора (използвайте зеленчуци белачка)
    инструкции
    1. В тенджера, комбинирайте боровинки с ½ чаша вода
    2. Smash плодове с картофи донжуан и да доведе до къкри
    3. Оставете да къкри на слаб огън за 15 минути
    4. Щам на сок в топлоизолиращ мерителна чашка, натиснете усилено върху твърдите частици, изхвърлете на твърдите вещества.
    5. Изплакнете тенджера, добавете захарта, лимонова кора и останалите 1½ чаши вода, оставете да заври, като се разбърква, за да се разтвори захарта.
    6. Сварете сироп над умерен огън, докато го eaches 225 ° по един бонбон термометър, около 20 минути
    7. Добавете сока от боровинки и лимонов сок и се вари на силен огън в продължение на 1 минута.
    8. Нека сиропа хладно, след това изхвърлете лимонови кори.
    9. Налейте сиропа в чисти стъклени бутилки или буркани.
    10. Seal и се съхранява в хладилник в продължение на 6 месеца.
    11. Използвайте за Домашно Палачинки или Ice Cream

  4. Старомодна Домашно Палачинки


    Този човек се нуждае само на 5 минути за подготовка, но изисква 15 минути повече, за да се готви.
    Пресейте брашното, докато тя е гладка. Добави бакпулвер, сол и захар.Направете кладенче в средата на тестото и се изсипва в млякото, яйцата и разтопеното масло; Смесете всички добре заедно. След това варете на слаб огън, докато двете страни са "кафяви".
  5. Канела Roll Палачинки


    Можете да започнете, като загряване масло във фурната. Пригответе плънката канела първо - чрез разбъркване маслото, кафявата захар и канела заедно. Смесете заедно брашното, бакпулвера и солта. Разбърква се в млякото, яйцата и маслото леко. Не overmix. (Ако има останали няколко малки бучки, че е добре).

    СЪСТАВКИ

    За палачинките :
    1 чаша всички предназначение брашно
    2 чаени лъжички бакпулвер
    1/2 чаена лъжичка сол
    1 чаша мляко
    1 голямо яйце
    1 супена лъжица растително масло
    За плънката канела :
    1/2 пръчка безсолно масло, стайна температура
    1/4 чаша плюс 2 супени лъжици кафява захар
    1 1/2 чаени лъжички канела

    НАПРАВЛЕНИЯ

    1. Направете плънката канела : В средно голяма купа смесете маслото, кафявата захар и канела. Scoop плънката в кварта размер тежка цип пликче и го отмени.
    2. Направи палачинки : В средно голяма купа, размахване заедно брашното, бакпулвера и солта. Смесете в млякото, яйцата и маслото, само докато тестото се навлажни.
    3. Загрейте голям, незалепващ тиган на среден огън, и го пръска с незалепващо спрей. Използвайте лъжичка сладолед, за да добавите тесто в тигана. Използвайте дъното на лъжичка или чашка за разпространение на тесто в кръг, около 4 инча в диаметър. Намалете огъня до среден ниска. Изрязване на ъгъла на вашия пликче на канела пълнене, и свиване на пълнежа в отворения ъгъл. Когато си палачинка започва да се образува мехурчета, добавете плънката.Започвайки в центъра на палачинката, стиснете попълването на върха на тесто за палачинки в водовъртеж, точно както виждате в редовна канела ролка. Кук палачинката 2 до 3 минути, или докато мехурчетата започват да се пръкват на върха на палачинката и това е златисто кафяво на дъното. Плъзнете тънка, широка метална шпатула под палачинка, и внимателно, но бързо го преобърне. Готвя още 2 до 3 минути, докато другата страна е златен и. Когато обърнете палачинката върху една чиния, ще видите, че пълненето на канела е създал кратер-вихър от канела. Избършете тавата с хартиена кърпа и се повтаря с останалата смес за палачинки и канела плънката.Rewarm глазурата накратко, ако е необходимо. Сервирайте палачинки, гарнирани с ръми на глазура.
  6. Червено кадифе палачинки


    Смесете брашното, содата, пудра захар, сол, мътеница, неподсладено какао, захар на пясък, около 2 супени лъжици измерване на червена течност хранителен оцветител, яйца и бакпулвер. Поставете в един слой върху хартия за печене, и се пече при 200 ° фурна до, в продължение на 30 минути.
  7. Strawberry поръси палачинки


    Смесете млякото, яйцата, брашното, бакпулвера, содата, и екстракт от ванилия. Направете кладенче в сместа от брашно и се изсипва в смес от мляко и разтопеното масло. След това се изсипва и се готви на тигана над средно-слаб огън.
    Ягода Поръсете Funfetti Палачинки
    1 ½ чаши без мазнини, мътеница
    1 яйце
    1 супена лъжица. масло, разтопено
    1 ½ чаши всички предназначение брашно
    2 супени лъжици. захар на пясък
    1 чаена лъжичка. бакпулвер
    1/2 чаена лъжичка. кошер сол
    От 5 до 6 ягоди, нарязани
    Rainbow ръси (колкото искате)
    1.  Смесете заедно на мътеница, яйцето и маслото в малка купа и оставете настрана. В отделна купа смесете брашното, захарта, бакпулвера и солта.
    2.  Направете малка дупка или добре в брашно смес и се изсипва в смес на мътеница. Разбърква се добре, докато всичко се комбинира.
    3.  Загрейте тиган на среден до слаб огън и го пръска със спрей за готвене.След като е горещо, лъжичка 1/2 чаша тесто в тенджерата. (Изсипете малко тесто, ако се направи мини палачинки.)
    4 . След като тестото е в тигана, бързо добавяне на 3 до 4 ягоди (нарязани) на всяка палачинка и леко натиснете всеки един в тесто. За по-малък палачинка, се използва 1 до 2 ягоди. След това се добавят най-много ръси, колкото искате.
    5.  Да палачинката се готви за около две минути (или до златисто кафяво) преди обръщане. Кук другата страна за още 1 до 2 минути.
    Забележка: Ако използвате комплекта Kate Spade, спрей всяка форма преди да се излее в микса. За да се уверите, палачинката се приготвя и няма да загуби формата си, покриване на матрицата с капак за няколко секунди. Когато краищата започват да се дърпат от калъпа, палачинката е готова да обърне. Можете да я откъснат от калъпа и мушна или използвайте шпатулата, за да я държи заедно и го обърнете.
  8. Фъстъчено масло чаша палачинки

    Използвайте средно голяма купа размер, за да се направи тесто с брашно, захар, бакпулвер, сода за хляб, мътеница, щипка сол (на вкус), яйце, и фъстъчено масло. Разбърква мокрите съставки в сухи съставки, докато комбинирани. Загрейте тигана. Герб на тиган с масло и се изсипва тесто в нея, като се използват около ⅓ чаша тесто за палачинки. След като дъното е леко покафенеят, обърнете да се нагреят до другата страна.
  9. Бюфет палачинка кос

    Cook бекон и се оставя настрана. Смесете тесто в бутилка достатъчно голям, за да излее тесто в нея (помисли евтин пикник кетчуп бутилка).Загрява тигана до 300 градуса. Squirt тесто в дълга овална форма малко по-дълго и по-широк от бекона и поставете парче от варени бекон в центъра. Леко натиснете бекон в тесто. Кук, докато тестото започне да се балон след това включете отново и се готви няколко минути по-дълго.Общо прогнозно минути: 30 минути.
  10. Морков торта Мини Палачинки

    Смесете сухите съставки: брашно, бакпулвер, канела, сол и кафява захар.Добавяне на морков смес и маслото да се сухите съставки, но се уверете, че не над-микс или иначе, си палачинки ще се окажете с плосък и труден.
  11. квас Палачинки


    Поставете две супени лъжици брашно в купа или чаша, която има малко вода в него; разбъркайте (смесете с не по - метален предмет) след покриване - но не херметично и да го остави в които въздухът може да дойде в чрез, например перваза на прозореца. следвате стъпка правилно, както е описано в рецептата. На третия ден се провери чрез, ако е с добър вкус "кисел" - това е чудесно, ако това е ужасно и смърди ... го хвърли и да започне работа отново!
  12. Smores Палачинки


    Смесете брашното, содата, рапично масло, мътеница, сол, захар, бонбони, шоколад, чипс, и Греъм крекинг трохи. След това изсипете това тесто в предварително загрята тиган.
  13. Тиквени Swirl Палачинки с тиква Масло Топинг


    Смесете заедно брашното, захарта (кафява и бяла захар), канела, индийско орехче, солта и бакпулвера. В друга купа, размахване заедно мляко, яйце, масло и ванилия. Добави млечната смес към сместа от брашно и разбъркайте добре - сместа може да бъде малко по-тромав. Прогноза - 30 минути (10 минути за подготовка, 20 минути за работа)
    Съставки
    • ½ С всички предназначение брашно
    • ½ C пълнозърнест тесто брашно
    • 1 C мляко
    • екстракт 1 ч.л. ванилия
    • 1 яйце
    • 2 супени лъжици масло от рапица
    • 2 супени лъжици бяла захар
    • 1 супена лъжица кафява захар
    • ¼ ч.л. канела
    • ¼ ч.л. индийско орехче
    • ¼ ч.л. сол
    • 2 чаени лъжички бакпулвер
    • 1 9oz буркан от тиква масло (най-вероятно няма да го използват всички, но само за да бъдат безопасни, започнете с цял буркан)
    • Масло и пудра захар за доливане
    инструкции
    1. Загрейте незалепващо тиган до средна температура.
    2. В голяма купа (аз използвах един с чучур) размахване заедно брашна, захари, канела, индийско орехче, сол и бакпулвера.
    3. В друга купа, размахване заедно мляко, яйце, масло и ванилия.
    4. Добави млечната смес към сместа от брашно и разбъркайте добре.Сместа трябва да е малко тромав.
    5. Изсипете ¼ C от тесто за всяка палачинка върху тигана. Аз правя по две наведнъж. След това стиснете тиква маслото в кръгови движения върху палачинките. Сложих тиква маслото в Ziplock чанта и отсече ъгъла за да мога да го изтръгне. Пече се в продължение на 2-3 минути от всяка страна.
    6. Спред масло (или Държава глинен съд, както направих аз) в началото на всяка палачинка, преди да ги съберете накуп.
    7. Нагоре всеки стек с пудра захар и след това изстискайте малко повече тиква масло на върха.
  14. Карамел ябълков пай палачинки


    Смесете заедно мътеница, ябълково пюре, кафе, меласа, вода и яйце. В отделна купа, размахване заедно останалите (сухи) съставки. Сместа ще бъде доста liquidy в началото, но колкото по-дълго тя седи при стайна температура- тя ще започне да се превърне в това плътна текстура.
  15. Палачинка Puffs с плодове

    Загрейте фурната до 400 градуса F. Поставете маслото в пай плоча 9-инчов и се пече в продължение на 4 - 5 минути или докато се разтопи.Смесете брашно, захар, сол, яйца и мляко; размахване, докато гладка.Използвайте това тесто, както е указано в рецептата да се направят палачинката кълба. Можете да ги допълвате с захаросани плодове.
    Съставки
    • 1 цяло яйце плюс 1 яйчен белтък
    • ¼ чаша всички предназначение брашно
    • ¼ чаша мляко
    • масло, 1 супена лъжица за готвене
    • ¼ чаена лъжичка сол
    • 2 чаши пресни плодове
    • 2 супени лъжици портокалов мармалад, загрята в микровълнова
    инструкции
    1. Покриват малки пай плочи или фолио проститутка тигани със спрей за готвене
    2. В голяма купа разбийте заедно яйца, брашно, мляко, масло и сол, докато гладка
    3. Разделете тесто в четири чинии
    4. Пече се в продължение на 25 минути в 400 градуса фурна до кафяво и подпухнали. Изключете фурната и се оставя да престои във фурната за 5 минути повече, преди да извадите
    5. Незабавно се прехвърля палачинки в малки купички, лъжица върху плодове и поръсете със затоплена мармалад
    бележки
    Лиз се казва ... това са вкусни, можете да добавите и ябълков сок за плода, ако не разполагат с никакви портокалов мармалад

    Дъг казва ... какво забавна вечеря
  16. Gingerbread Канела Roll Палачинки


    Смесете заедно брашното, бакпулвера, солта, млякото, яйцата и маслото, само докато заедно. Добавете маслото, кафявата захар и канела, за да се подготви тесто. За да се подготви глазурата: В малък тиган загрейте маслото на слаб огън, докато се разтопи.
    Съставки: 
    Канела Swirl:
    1/4 чаша масло (1/2 стик)
    1/2 чаша кафява захар
    1/2 супена лъжица канела на прах
    1/4 чаена лъжичка смлени скилидки
    1/4 чаена лъжичка смляно индийско орехче
    Крема сирене Черешката:
    1/4 чаша масло (1/2 стик)
    2 унции крема сирене
    3/4 чаша пудра захар, пресято
    1/2 чаена лъжичка екстракт от ванилия
    1/4 чаена лъжичка канела
    1/4 чаена лъжичка джинджифил земята
    Палачинки:
    3/4 чаша мътеница
    1/4 чаша ябълков сок
    2 супени лъжици сварено кафе
    2 супени лъжици тъмни меласа
    2 супени лъжици вода
    1 голямо яйце
    1 1/4 чаши всички предназначение брашно
    1/2 супена лъжица бакпулвер
    1/2 супена лъжица канела на прах
    1/2 супена лъжица джинджифил земята
    1/4 чаена лъжичка сода за хляб
    1/4 чаена лъжичка сол
  17. Смесен Berry Мътеница палачинка

     Добавете яйцето и мътеница, брашното, захарта, бакпулвера, содата и солта в купа. Разбърква се добре и се поръсва със смесени плодове. Кук в продължение на 1 минута, докато се появят мехурчета по повърхността и палачинки са златни отдолу. Очаквано време: 30 минута.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Lemon рикота суфле Палачинки с горски плодове

    Смесете брашното, захарта и солта в купа. В друга купа смесете жълтъците (отделно бялата част), рикота, масло, лимонов сок, кора и ванилия.Смесете белтъците, докато тя е твърда, а след това се смесва с брашнената смес, за да направи палачинки. Не се изкушавайте да пропуснете лимонови кори, тя наистина води до увеличаване на цитрусов аромат.
    Палачинки са храна, която надхвърля култури.  Има твърде много версии, които варират от култура до култура, за да ги назове. В Северна Америка, е класически закуска храна. Тя е за специални поводи или за един уикенд закуска със семейството или с приятели. Това е храна комфорт и обикновено има спомени прикрепени. Моето семейство е прекарал много неделя вземане на нашите любими палачинка рецепти с кленов сироп и бекон или колбаси. Всеки човек може лесно да бъде настанен за харесва и какво не. Допълнения към любим палачинки е толкова прости, колкото поръсване пресни или замразени плодове, банани, настъргани ябълки, ядки, мюсли, парченца шоколад, или сушени плодове над горната част на палачинката, докато тя е на тигана. Или просто, лесно и напълно вкусна.   Възможностите са почти безкрайни!  Тя може да бъде доста събитие, за да се направи палачинки, докато гладни гърла, които чакат да бъдат нахранени.

    Аз дойдох в няколко рецепти  , които бяха souffled палачинки, които са били в основата палачинки с белтъците разделени, бита и огънати в тесто за пухкави палачинки. Те все още са били направени върху тава.Харесва ми идеята за превръщане на голяма палачинка като холандски бебе или pannekoeken (аз съм виждал различни начини на изписване на този толкова прости ми, ако това не е вярно), която е любимо семейство.Имал съм много забавно прави вариации на рецепта измислих. Имах някои наистина добри резултати, заедно с няколко дрехи. Това е ОК с мен.Всичко това е част от тази готвене приключение съм на.
    Аз съм много щастлив с рикота-лимон на  версия и се надявам, че ще се съгласите. Това е доста лесно да се направи, въпреки че там е допълнителна стъпка на разбиване на белтъците. Това също може да се направи в по-малки чинии за лични размер палачинки точно като pannekoeken или холандски бебета могат да бъдат. Зърната са по избор, но силно се препоръчва. Замразени или пресни боровинки, ягоди, къпини и малини работят добре. За тези от Вас, които търсят алтернатива на плодове, за поръсване на нарязани орехи, вместо на плодовете е вкусна.Поръсете няколко горски плодове (или орехи) над върха, след като сте го сложи в тигана и се поръсва turbinado (сурова захар) или кафява захар над тях, преди печене. Сервирайте с лека поръсени с пудра захар и лека кленов сироп или златен сироп Lyles му.
    Съставки
    • ¾ чаша (75 гр) на всички предназначение брашно
    • ⅓ чаша (63 ж) от захар
    • ½ чаена лъжичка сол
    • 4 яйца, разделени
    • 4 супени лъжици безсолно масло (2 стопиха и 2 за тигана)
    • ⅔ чаша (165 гр) от рикота, изцяло или частично обезмаслено
    • ¼ чаша (60 мл) лимонов сок
    • кора от лимон
    • ½ чаена лъжичка ванилия
    • ¼ чаша (42 гр) от пресни или замразени плодове
    • Turbinado или сурова захар за поръсване над върха
    • Сладкарите захар за светлина запрашаване
    • Една лека кленов сироп или златен сироп Лайл
    инструкции
    1. Загрейте фурната до 375 градуса и загряване на целия 10-инчов желязо тиган или соте тиган.
    2. Смесете брашното, захарта и солта в купа.
    3. Смесете яйца жълтъци, изцедени рикота, масло, лимонов сок, кора ванилия в голяма купа и разбъркайте добре.
    4. Поставете разделят белтъците в купа за смесване и размахване да схванат върхове.
    5. Добавете брашното смес към мократа смес и се комбинират добре.Добавя се малко парче от белтъците и се смесват, за да се облекчи тесто. Добавете останалите белтъците и сгънете с шпатула, докато комбинирани.
    6. Извадете тавата от фурната и сложи 2 супени лъжици масло, то тя.Когато маслото се разтопи добавка тесто, поръсва се с няколко горски плодове в горната част и се поръсва върху около една супена лъжица или 2 на turbinado захар. Върнете тигана на печката. Пече се в продължение на 20 до 25 минути. Когато палачинката се надува и леко покафенеят отгоре тя е готова.
    7. Сервирайте с лека поръсени с пудра захар и сервирайте със сироп по избор.
    8. Наслаждавайте се!
  19. Cinnamon Палачинки с Захаросан Бейкън


    В купа, комбинирайте брашно, бакпулвер, сол, захар и канела. Загрейте тиган тиган или тиган на средна температура. Разбърква се в нарязан бекон, запазвайки една супена лъжица за вашата топинг. Очаквано време за това е само на 30 минути.

    Chocolate Chip и Захаросани Бейкън Палачинки

    • Съставки:
    • 2 чаши всички предназначение брашно
    • 1 супена лъжица захар
    • 2 чаени лъжички бакпулвер
    • 1 чаена лъжичка сода за хляб
    • 1/2 чаена лъжичка сол
    • 1/4 чаена лъжичка канела
    • 2 яйца, добре бити
    • 2 чаши мътеница
    • 2 супени лъжици разтопено масло
    • 2 унции полусладки парченца шоколад
    • Растително масло
    • За Захаросан Бейкън:
    • 3 филийки с дебелина нарязан бекон
    • 2 супени лъжици кафява захар
    • 1/2 чаена лъжичка канела
    Начин на приготвяне:
    За да се направи Захаросан бекон, Загрейте фурната до 350 ° F и линия за печене лист с фолио. Определете решетка отгоре и го палто с незалепващо спрей.
    Поставете бекона върху скарата и се поръсва обилно с кафява захар и канела. Пече се, докато свеж и карамелизиран, 16 до 20 минути (в зависимост от дебелината). Извадете от фурната, оставете да се охлади напълно, след това се прехвърля към дъска за рязане и нарежете на много малки парченца.
    Изключете фурната и оставете да се охлади до около 200 ° F.
    За да направи палачинки, комбинирате брашното, захарта, бакпулвера, содата, солта и канелата в купа за смесване.
    В отделна купа, размахване заедно яйца, прясно мляко и разтопеното масло. Добавете мокрите съставки към сухата и се разбърква, докато само комбинирани. Сгънете в парченца шоколад и захаросани бекона.
    Загрейте незалепващ тиган над средно-висока температура и, с помощта на хартиена кърпа, леко го палто с растително масло.
    Черпак тесто, от 2 до 3 супени лъжици в момент, върху горещ тиган и варете, докато малките мехурчета се появяват на върха. Флип и варете, докато другата страна е златисто кафяво, около 2 - 3 минути на страна.
    Работа в партиди, докато се използва през цялото тесто, омасляване на тиган в между всяка партида. Съхранявайте готовите палачинки топло във фурната, докато работите.
    Сервирайте с потупване на масло и кленов сироп, или прах с пудра захар.
  20. Парченца шоколад геврек Палачинки с фъстъчено масло Nutella


    Втрийте заедно брашно, сода за хляб, масло, яйца, ванилия, фъстъчено масло, и захари, докато светлината и пухкави. В купа разбийте яйцето със захар, масло и сол; докато добре се комбинира. Добави в брашно, бакпулвер и 1/2 C мляко. Nutella е ключът към това дете приятелски рецепта. 1 яйце
    3 с.л. захар
    2 с.л. масло от рапица
    1/4 чаена лъжичка сол
    2 C брашно
    3 чаени лъжички бакпулвер
    1 / 2- 3/4 C мляко
    1/2 C полу сладък шоколад чипове
    1/3 C гевречета, разбити на малки парченца
    За сос:
    1/4 C кремообразна фъстъчено масло
    2 с.л. Nutella
    Загрейте тиган тиган над Med слаб огън.
    В купа разбийте яйцето със захар, масло и сол; докато добре се комбинира. Добави в брашно, бакпулвер и 1/2 C мляко. Разбъркайте добре, опитвайки се да получите всички бучки навън и добавяне на повече мляко, ако е прекалено дебел. Сгънете на парченца шоколад и солети.
    Спрей тиган тиган със спрей за готвене, или търка с хартиена кърпа, потопена в масло от рапица. Изсипете ladlefuls на тесто и варете, докато мехурчета започват да образуват на повърхността и ръбовете започват да се определи; около 3-4 минути.Флип и варете в продължение на 3 минути повече; до златисто кафяво.
    Докато палачинки са за готвене, в малка купа, топлина фъстъчено масло в микровълновата за 30-40 минути. Добави в Nutella и се разбърква, докато гладка.Ситен дъжд над гореща варени палачинки.
  21. Очарователни приятелски дете Палачинки


    В средно голяма купа смесете всички сухи съставки и след това се добавят мокрите съставки като мляко, яйца и разтопеното масло. Смесете добре добавяне на декоративни съставки като ръси или chocochips ако желаете.Направете тези вкусни палачинки за да приличат на анимационни фигури като плюшено мече или просто направи сладки лица върху тях с помощта шоколадов сос.
  22. Snickerdoodle Палачинки

    Това е сигурен победител. Разбъркайте брашното, бакпулвера, кафява захар, канела и сол. Загрейте и след това изчакайте, докато златните кафява мехурчета ще започнат пръкват върху горната повърхност.Сервирайте ги веднага.
  23. Oreo Cookie Палачинки


    Направете пълнежа крем според рецептата. Дръжте настрана.Междувременно загрейте голям тиган на средно-висока температура;черпак тесто в горещ тиган, като се използва 1 супена лъжица. тесто за всяка палачинка. Кук, докато мехурчетата образуват по върховете, а след това се обръщат към кафяви други страни. Сандвич палачинки с помощта на бял маслен крем, за да приличат на Oreos.
  24. Палачинка без мляко и яйца Рецепта


    Това е чист вегетариански, млечни продукти безплатно и яйце безплатно.Смесете сухите съставки заедно в купа за смесване, добавете и да се съчетаят с мокрите съставки. Изсипете тестото в горещ тиган. Съвет на тиган, за да помогне на тесто се разпределя равномерно, ако е необходимо.
  25. Chobani палачинки


    Смесете заедно яйце, Chobani и мляко. Загрейте незалепващ тиган на умерен огън. Кук, докато ръбове набор и мехурчета се появяват на повърхността, на около 2 минути.
  26. Шоколад сирене палачинки


    Разбъркайте заедно извара, мляко, яйца, ванилия, брашно, бакпулвер, какао на прах; разбъркайте тесто, докато гладка след това се изсипва над средните топлина в горещия тиган.
    Обичам събота и неделя.
    И знам какво си мислите. " Дух. Ние всички правим. "
    Но имам допълнително любов за почивните дни, и тя се нарича палачинки. Знам, знам, че съм обсъждал този преди, но имам чувството, че повечето от вас не са били наоколо тогава, така че нека да повторя.
    Делничен ден закуска в моя свят се състоят от една огромна чаша кафе, докато се стартира компютъра ми по време на работа, последвано от една купа на зърнени култури и млечни около час по-късно. И в случай, че някой от вас си помисли, че купата на зърнени култури е едно лечение на всякакъв вид, нека да се изяснят.
    Когато казвам купа, аз всъщност означава една чаша. Както и в ужасни малки стиропор чашките, че моята фирма очаква от нас да се пие от. И аз имам една теория за моя зърнени култури, които е доказано правилна почти всяка сутрин. Тя върви по този начин: в основата на света по някакъв начин знае точната секунда, че аз се налива мляко над моя зърнени култури, и изведнъж ми телефон звъни. И точно както аз успявам да стигна лицето изключване на телефона, с надеждата да спасят последните бита на чистотата в гореспоменатия чашата, ми телефон звъни отново. И то почти продължава така, че докато чашата ми е пълна с мокър каша от зърнени култури.
    И това ми приятели, е закуска. В делничен ден.
    И затова имам допълнително малко любов за почивните дни. Честно казано, това не винаги е палачинки. Понякога е по-омлет Понякога е гурме форма на овесена каша. И често това е палачинки. И от време на време, това е сладолед. Не съди.
    Но аз отделям. Да се ​​върнем към палачинки, трябва да сме?
    Аз съм бил експериментират с различни версии на палачинки в последно време, и това е сред любимите ми. Това е здрав и има шоколад, е нужно да казвам повече?
    Съставки
    • 1½ чаши с ниско съдържание на мазнини извара
    • 1 чаша мляко
    • 2 яйца
    • Екстракт от 1 чаена лъжичка ванилия
    • ¾ чаша (бяла) цялата пшенично брашно
    • 1 чаена лъжичка бакпулвер
    • ¼ чаша какао на прах
    • 16 пакетчета Splenda или ⅔ чаша захар или заместител на захарта
    • парченца шоколад, по избор (аз използвах безплатно захар)
    инструкции
    1. В средносрочен купа, разбърква заедно с извара, мляко, яйца и ванилия. Разбъркайте, докато комбинирани.
    2. Добавете брашното, бакпулвера, какао на прах и Splenda и разбъркайте, докато напълно се комбинират.
    3. Загрейте тиган на средна температура. Напръскайте с Пам или незалепващо печене спрей.
    4. Изсипете тестото в струпване лъжици върху горещ тиган. Фрай, докато на върха изглежда определя, след това го обърнете и го запържете до варени чрез. Тя трябва да бъде леко покафенеят от външната страна на двете страни.
    5. Ако искате допълнително лечение, поръсете ги с парченца шоколад, точно преди да ги обръщане.
    6. Сервира се топло, с кленов сироп, зрънце сос (това е една рецепта аз ще трябва да един ден) или дори шоколадов сос!
    7. Наслаждавайте се!
  27. Извара палачинка


    Извара време за подготовка палачинка е около 15 минути. Разбъркайте брашното, маслото и яйцата в голяма купа. В отделна купа, размахване заедно яйца, извара, мляко и масло. Добавете брашното смес за яйце смес и размахване докато само смесени.
  28. Бекон и сирене палачинки


    Бейкън и сирене! Това е устата поливане наслада. Размахване заедно мляко, яйце, и разтопеното масло. Разбърква се в сиренето и бекона над средно-висока температура. Герб го леко с масло.
    Това е една добра рецепта. За по-просто готвене, битовете на бекон и настъргано сирене чедър също биха могли да се добавят или да ни Мътеница Pancake Mix или Държава Пшеница Pancake Mix. Финият солен вкус на битовете на бекон, заедно с сладостта на нашия реален кленов сироп, прави голям дегустация палачинка.
    Съставки
    6 ленти бекон, пържени и се разпадна на парчета
    1/3 чаша пълнозърнесто брашно
    1 чаена чаша всички предназначение брашно
    2 чаени лъжички бакпулвер
    2 чаени лъжички захар на пясък
    1/4 чаени лъжички сол
    1 1/4 чаша мляко
    1 голямо яйце
    3 супени лъжици масло, разтопено
    3/4 чаша настъргано сирене чедър
    инструкции
    1. Комбинирайте брашната, бакпулвер, захар и сол в голяма купа.Смесва се с вилица.
    2. В друга купа, размахване заедно мляко, яйце, и разтопеното масло.Разбърква се в сиренето и бекона. Налейте млякото и сиренето смес в смес от брашно и се разбърква, докато само комбинирани. (Някои бучки ще останат.)
    3. Загрейте тиган или тиган над средно-висока температура. Герб го леко с масло. Когато тава е гореща, се изсипва тесто върху тава в дори кръгове. Кук, докато мехурчетата образуват и започват да пробие в тесто. Флип и варете, докато направи.
  29. Шунка и сирене палачинки


    Смесете брашното, солта, бакпулвера, мляко, мътеница, и яйце. Разтопете маслото в малък тиган, след това размахване в брашното и се разбърква добре с тел за разбиване на яйца или размахване, докато не останат бучки.Можете да съхранявате остатъци в хладилника, те пазят добре.
    СЪСТАВ:
    • 2 чаши брашно
    • 1/2 чаена лъжичка сол
    • 2 чаени лъжички бакпулвер
    • 1 чаша мляко
    • 1 чаша мътеница
    • 1 яйце
    • около 1 чаша нарязани на кубчета шунка
    • около 1 1/2 чаши настърган кашкавал (аз предпочитам чедър, но можете да използвате всякакъв вид ви харесва)
    • масло за тигана
    МЕТОДИ:
    •  Разбъркайте заедно брашното, солта и бакпулвера.
    • Добави мляко, мътеница, и яйце и разбъркайте добре с тел за разбиване на яйца или размахване, докато не останат бучки.
    • Покрийте и оставете почивка в хладилника за 30-60 минути.
    • За да направи палачинки, топлина около 1/2 Tblsp масло в незалепващо или чугун тиган над средно висока температура.
    • Добавете около 1/3 чаша тесто и се изгладят с черпак или лъжица, за да се направи един кръг.
    • Поръсете с няколко Tblsp на шунка и около 1/4 чаша настърган кашкавал.
    • Поръсете с малко повече тесто над горната част (както е показано по-горе.)
    • Когато тестото формира големи мехури, обърнете палачинката над.
    • Когато варени чрез, премахване на плака. Дръжте на топло в 200 градуса фурна или палатката на плоча с фолио известно време ще направи останалите палачинки.
    • Използвайте допълнително масло за всяка палачинка или всяка друга палачинка.
    • Сервирайте топли с масло и сироп.
  30. Скуош, козе сирене и розмарин палачинка


    Разбийте заедно цялата необходима съставка, докато тя е гладка.Замразете тесто, както е посочено в рецептата. Извадете тестото от хладилника, добавете сирене и тиква на козата. Сгънете всичко заедно.Загрейте малко олио в незалепващ тиган с. След това, в партиди, добавете ladleful на тесто за палачинки, за да се запържва до златисто кафяво.

    Това, което отива в ...

    1 Cup Plain брашно (или елда брашно за без глутен)
    2 чаени лъжички бакпулвер
    1 чаша мляко (или соев / бадемово мляко за млечния безплатно)
    1 Organic яйце (остави за яйце безплатно)
    2 Tablspoons Разтопено безсолно масло + допълнително за пържене (заместител с кокосово масло за млечната безплатно и зехтин за пържене)
    1/2 Печено Butternut скуош пюре (нуждаем 1 чаша за тесто)
    3 супени лъжици Кози кашкавал (остави за млечната безплатно)
    Small стрък пресен розмарин ситно нарязан

    Как да го направите ...

    1. Сито избрания от Вас брашно и бакпулвер в купа.
    2. В отделна купа се смесват заедно млякото, яйцата, разтопено безсолно масло. Или ако сте млечни продукти / яйце безплатно микс избрания от Вас мляко и разтопено кокосово масло.
    3. Направете кладенче в брашното и бавно размахване си течна смес, докато тя е напълно комбинирани. Заделени.
    4. Сгънете 1 чаша Butternut скуош пюре във вашия тесто и след това се пропука в кози сирене и добавете розмарин.
    5. Загрейте голям тиган на умерен огън. За всяка партида палачинки искаме да се стопи около 1 чаена лъжичка безсолно масло или зехтин.
    6. Лъжица 2-3 супени лъжици от тесто в тенджерата. Кук, докато видите мехурчета, образуващи (около 1-2 минути). Flip отново и се готви на другата страна.
    7. Сервирайте топло или може да се яде студено твърде
31.  Плюшено рикота Палачинки с ягоди-Orange сос 



Тези влажни рикота палачинки имат деликатна консистенция и фините портокалов аромат, благодарение на добавянето на бити яйчен белтък и прясно настърган портокалова кора. Гарнирани с вкусна, прясна ягода-Orange Sauce те правят елегантен избор за специален повод закуска или обяд.

Плюшено рикота Палачинки с ягоди-Orange сос

  • Съставки:
  • 15 унции сирене рикота
  • 3/4 чаша брашно
  • 1/2 чаена лъжичка бакпулвер
  • 2 супени лъжици захар
  • 1/8 чаена лъжичка сол
  • 2 супени лъжици пълномаслено мляко
  • 3 яйца, разделени
  • 1/2 чаена лъжичка ванилия
  • Zest от 1 портокал
  • За сос Ягода-Orange:
  • 2 чаши ягоди, нарязани на ситно
  • 2 чаени лъжички захар
  • 1 супена лъжица лимонов сок
  • 1/4 чаша прясно изцеден портокалов сок
  • 2 супени лъжици вода
  • 2 супени лъжици царевично нишесте
Приготвяне:
Поставете рикота в цедка над купа за най-малко 1 час, за да се даде възможност на излишната течност да се отцеди.
Пригответе соса чрез поставяне на ягоди, захар, лимонов сок и портокалов сок в малка тенджера. Оставете да къкри над средно-висока температура.В малка купа, размахване заедно водата и царевично нишесте и се добавят към варене ягода смес.
Продължете готвенето, докато сместа се сгъсти до консистенция на сироп като. Прехвърля се в купа и оставете настрана да се охлади.
Комбинирайте брашното, бакпулвера, захарта и солта в купа. В отделна купа, комбинирайте рикота, мляко, яйчен жълтък, ванилия и портокал жар, докато гладка.
В отделна купа разбийте белтъците с електрически миксер на висока скорост, докато светлината и пухкави, но не схванат. Добавете сместа с рикота мляко към сухите съставки и се разбърква само докато комбинирани. Смесете в около половината от белтъците, докато добре смесени, след това сгънете леко в баланса.
Масло тиган и топлина над средно-висока температура. Изсипва се около 3 супени лъжици от тесто върху тава за всяка палачинка. Варете, докато се появят мехурчета и започват да се прекъсне по ръбовете и повърхността на палачинката, тогава флип да завърши готвене на втората страна.
Прехвърля се в тава и се топлят в 200 ° F фурна, докато се готви останалите палачинки. Сервира се гарнирани със сос от ягоди-Orange.
Прави около 1 дузина палачинки

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...