Free Money

Loading...

пятница, 28 октября 2016 г.

31. Enamik maitsev pannkook retseptid


 

 Pannkook on korter kook, sageli õhuke ja ümmargune, valmistatud tärklisest taigna, mis võivad sisaldada ka munad, piim ja või. See on keedetud kuumale pinnale nagu ahjuplaat või pannil, sageli koos õli või võid. Pannkook retseptid varieeruvad, kuid kõik on samad põhilised koostisosad jahu, munad ja piim.
Kas te neid teenindavad hommiku-, rõõmsameelne brunch või isegi õhtusöök, sa lihtsalt ei saa minna valesti pannkoogid! Serveeri neid lihtsas siirupi või kleit neile järele puuviljad, šokolaad kiibid või isegi vahukoore ja teil on hõrgult täites sööki.
On vähe asju, ameerika mees peab teadma, kuidas süüa ja pannkoogid on üks neist.Hea uudis on see, et nad lihtsalt. Siin on 30 pannkook retseptid, mis teeb oma elu super õnnelik.
  1. Apple pannkoogid


    Kõik see võtab on 10 minutit, et teha. ettevalmistamisel. Sega munad, ühendada või, muna, piim, suhkur, sool õuna. Eraldi kausis sõelu kokku jahu, küpsetuspulber, kaneel ja suhkur. Sega jahu segu õuna segu, kuni see on segatud. Kokk seda praadimine madalal kuumusel. See on valmis! 
    • Koostis
    • toit
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • meetod
    1. Samm 1
      Kombineeri jahu, suhkur ja kaneel kaussi. Lisa muna ja piim. Klopi ühtlaseks. Sega õunad.
    2. Etapp 2
      Kuumuta teflon pann madalal kuumusel. Spray õli. Vala 1/4 tassi õuna segu pannile. Õrnalt laiali koos tagaküljel lusikaga kuni 10cm ümmargune. Cook pannkooke, partiidena, 2 minutit või kuni mullid ilmuvad pinnale. Pöörake. Küpseta 1-2 minutit või kuni keedetud läbi.
    3. Etapp 3
      Serveeri koos kiivid ja külmutatud jogurt.
  2. Kodune Ohukaisjauhe


    Sega jahu, küpsetuspulber, suhkur, või, kui vaja ja soola maitse järgi. Saate lisada mõned viljad on pannkoogitaigna - kuubikuteks õuna või bitti banaan siiski soovite, et muuta oma pannkooke. Sega need kõik on hästi, siis praadida kuumal ahjuplaat.
  3. Kodune Mustika siirupit ja pannkoogid

     Arvestuslik aeg see üks on vaid 15 minutit.
    Sega baasi koostisosad hästi - segades lahustuda suhkrut ning vajutades marjad külje vastas üle purustada veidi, kuni marjad saada veidi pehme ja segu saab siirupit. Aseta koostisosad väikeses kastrulis ja segatakse hästi. 
    Plahvatuse mustika maitse ja vihje sidrunid on täiuslik selles siirup. Hea pannkookide või jäätise. Retsept on PocketChangeGourmet.com
    Teenib: 3 tassi
    Koostis
    • 2½ tassi mustikaid, värskeid või külmutatud
    • 2 tassi vett
    • 1 tass suhkrut
    • Mahl 1 Meyer Lemon - umbes 1½ spl
    • 1 tolline tükk sidrunikoort (kasutada köögiviljade koorijat)
    Juhised
    1. Kastrulisse, ühendada mustikad ½ tassi vett
    2. Purusta marjad koos kartuli masher ja kuumuta
    3. Hauta madalal kuumusel 15 minutit
    4. Kurna mahl arvesse heatproof mõõtetass, vajutades kõvasti tahked ained, visatakse tahked ained.
    5. Loputa kastrulis, lisa suhkur, sidrunikoor ja ülejäänud 1½ tassi vett, lase keema, segades lahustuda suhkrut.
    6. Keeda siirupit keskmisel kuumusel, kuni see eaches 225 ° kristalliseerunud termomeeter, umbes 20 minutit
    7. Lisa mustika mahla ja sidrunimahl ja keeda üle kõrge kuumuse 1 minut.
    8. Lase siirup jahe, siis visake sidrunikoor.
    9. Vala siirup puhtasse klaaspudelites või purkidesse.
    10. Seal ja külmkapis kuni 6 kuud.
    11. Kasutage kohta Homemade Pannkoogid või Ice Cream

  4. Vanaaegseid Homemade Pannkoogid


    See üks vajab vaid 5 minuti ettevalmistamiseks, kuid nõuab 15 minutit rohkem süüa.
    Sõelutakse jahu, kuni see on sile. Lisa küpsetuspulber, sool ja suhkur. Tee hästi kesklinnas tainas ja vala piim, muna ja sulavõi; sega kõik hästi kokku. Siis küpseta madalal kuumusel, kuni mõlemad pooled on "pruun".
  5. Cinnamon Roll pannkoogid


    Te võite alustada kuumutamist või ahjus. Valmistage kaneeli täidisega esimene - segades võid, pruun suhkur ja kaneel koos. Klopi kokku jahu, küpsetuspulber ja sool. Sega piim, muna ja õli kergelt. Ärge segage. (Kui see on paar väikeste tükkide jäänud, see on igav).

    KOOSTISOSAD

    Sest pannkoogid :
    1 tass universaalne jahu
    2 tl küpsetuspulbrit
    1/2 tl soola
    1 tass piima
    1 suur muna
    1 tl taimeõli
    Sest kaneeli täidis :
    1/2 stick soolata võid, toatemperatuuril
    1/4 tassi pluss 2 spl pruuni suhkrut
    1 1/2 tl jahvatatud kaneeli

    JUHISED

    1. Tee kaneeli täidis : keskmise kausi, segatakse kokku või, pruun suhkur ja kaneel. Hirmu täidise ümber liiter suurusega raske zip baggie ja pange kõrvale.
    2. Tee pannkoogid : keskmise kausi, vispeldades kokku jahu, küpsetuspulber ja sool. Klopi piima, muna ja õli, just enne taigna niisutatakse.
    3. Kuumuta suur, non-stick pannil keskmisel kuumusel ja pihustatakse mittekleepuvusomadused spray. Kasutage jäätisepalli lisada taigna pannile. Kasutage põhja kühvel või tassi levima taigen ringi, umbes 4 tolli läbimõõduga. Vähenda kuumust keskmise madal. Lõigake nurgas oma baggie kaneeli täidise ja pigistada täitmmine avatud nurgas. Kui teie pannkook hakkab moodustuma mullid, lisage täidis. Alates keskel pannkook, pigista täidis peal pannkoogitaigna in keerutage, nagu näete regulaarne kaneelirull. Küpseta pannkoogid 2 kuni 3 minutit või kuni mullid hakkavad popping peal pannkook ja see on kuldpruun põhjale.Slide õhuke, lai metallist spaatliga alt pannkook ja õrnalt, kuid kiiresti klapp selle üle. Kokk täiendava 2-3 minutit, kuni teine ​​pool on kuldne samuti. Kui Flip pannkook peale plaat, näed, et kaneeli täidis on loonud kraater keerutage kaneeli. Pühkige pannil paber ja Korda ülejäänud pannkoogitaigna ja kaneeli täidisega. Rewarm glasuur korraks, kui vaja.Serveeri pannkoogid ülaosaga uduvihm glasuur.
  6. Red velvet pannkoogid


    Klopi kokku jahu, söögisooda, tuhksuhkur, sool, pett, magustamata kakaod, granuleeritud suhkrut, umbes 2 supilusikatäit mõõtmine punane vedel toiduvärv, munad ja küpsetuspulber. Asetage ühe kihina küpsetuspaberiga ja küpsetada 200 ° ahjus kuni 30 minutit.
  7. Maasika puista pannkoogid


    Sega piim, muna, jahu, küpsetuspulber, söögisooda ja vanilje ekstrakti. Tee hästi jahu segu ja vala piima segu ja sulavõi. Seejärel valage ja küpseta ahjuplaat üle keskmise madalal kuumusel.
    Maasika Puista Funfetti pannkoogid
    1 ½ tassi rasvavaba peti
    1 muna
    1 spl. võid, sulatatud
    1 ½ tassi universaalne jahu
    2 spl. granuleeritud suhkur
    1 tl. küpsetuspulber
    1/2 tl. koððersoola
    5-6 maasikad, viilutatud
    Rainbow puistetega (nii palju kui soovite)
    1.  Segada pett, muna ja või väikeses kausis ja tühistada. Eraldi kaussi, sega jahu, suhkur, küpsetuspulber ja sool.
    2.  Tee väike auk või hästi oma jahu segu ja vala peti segule. Sega hästi, kuni kõik on omavahel seotud.
    3.  Kuumuta pannil keskmise madalal kuumusel ja pihustatakse cooking spray.Kui see on kuum, kühvel 1/2 tassi taigen pannile. (Vala vähem taigna, kui teil on tegemist mini pannkooke.)
    4 . Niipea, kui taigen on pannil, kiiresti lisada 3 kuni 4 maasikad (viilutatud) iga pannkook ja vajutage kergelt igaüks taigna. Väiksema pannkook, kasutada 1-2 maasikad. Siis lisada nii palju puistetega kui soovite.
    5.  Laske pannkook küpseta umbes 2 minutit (või kuni kuldpruun) enne flipping. Kokk teisel pool veel 1-2 minutit.
    Märkus: Kui kasutate Kate Spade komplekt, spray iga vormi enne valades segu.Veendumaks, pannkook on keedetud ja ei kaota oma kuju, kata vorm kaanega paar sekundit. Kui servad hakkavad vedama eemale hallituse, pannkook on valmis klapp. Võite pop see välja hallituse ja klapp või kasutada spaatliga seda koos hoida ja klapp selle.
  8. Maapähklivõi tassi pannkoogid

    Kasutage keskmise suurusega kaussi teha tainas jahu, suhkur, küpsetuspulber, söögisooda, pett, näputäis soola (maitse järgi), muna, ja maapähklivõi. Sega märg koostisosi kuivained kuni kombineerida. Kuumuta pannil. Coat pannil või ja vala taigen seda, kasutades umbes ⅓ tass taigna kohta pannkook. Kui põhi on kergelt pruunistunud, flip üle kuumenema teisel poolel.
  9. Buffet pannkook kulpidel

    Cook peekon ja tühistada. Sega taigna pudel piisavalt suur, et valada taigna see (kaaluda odav piknik ketšupi pudel). Kuumuta pannil 300 kraadi. Prits taigna pika ovaalse kujuga veidi pikem ja laiem kui peekon ja aseta viil küpsetatud peekon keskel. Vajutage kergelt peekon taigna. Küpseta, kuni taigen hakkab mull siis keerata ja küpseta paar minutit kauem. Kokku hinnanguliselt minutit: 30 minutit.
  10. Porgandikook Mini pannkoogid

    Sega kuivained: jahu, küpsetuspulber, kaneel, sool ja pruun suhkur. Lisa porgand segu ja õli kuivained, kuid veenduge, et te ei üle-mix muidu teie pannkoogid lõpuks tasane ja karm.
  11. hapud pannkoogid


    Pane kaks supilusikatäit nisujahu kaussi või tassi, mis on vähe vett seda; mix (segada mitte - metallist objekti), siis katta - kuid mitte õhukindlalt ja on see jäänud, kus õhk võib tulla läbi, näiteks aknalauale. järgida samm õigesti, nagu on kirjeldatud retsepti. Kolmandal päeval vaadata läbi, kui see maitseb "hapu" - see on suurepärane, kui see on kohutav ja haiseb ... viska see välja ja alustab tööd uuesti!
  12. smores pannkoogid


    Sega omavahel jahu, söögisooda, rapsiõli, pett, sool, suhkur, vahukommid, šokolaad kiibid ja kaeraküpsis helbed. Seejärel valage see taigen eelsoojendatud pannil.
  13. Pumpkin Swirl Pannkoogid Pumpkin Või Topping


    Klopi kokku jahu, suhkur (pruun ja valge suhkur), kaneel, muskaatpähkel, sool ja küpsetuspulber. Teises kausis, vispeldades kokku piim, muna, õli ja vanilje.Lisage piim segu jahu segu ja segatakse hästi - segu võib olla veidi lumpy.Hinnake - 30 minutit (10 minutit ettevalmistamiseks, 20 minuti töö)
    Koostis
    • ½ C universaalne jahu
    • ½ C täistera saia jahu
    • 1 C piima
    • 1 tl vanilje ekstrakti
    • 1 muna
    • 2 spl rapsiõli
    • 2 spl valget suhkrut
    • 1 spl pruuni suhkrut
    • ¼ tl kaneeli
    • ¼ tl muskaatpähklit
    • ¼ tl soola
    • 2 tl küpsetuspulbrit
    • 1 9oz purk kõrvitsa võid (sa ilmselt ei kasuta seda kõik, kuid ainult selleks, et olla ohutu, alustage kogu purk)
    • Või ja tuhksuhkur destillatsiooniseadmetest
    Juhised
    1. Kuumuta teflon pannil keskmisel kuumusel.
    2. Kui suur kausi (ma kasutasin üks tila) sebima kokku jahusid, suhkrud, kaneel, muskaatpähkel, sool ja küpsetuspulber.
    3. Teises kausis, vispeldades kokku piim, muna, õli ja vanilje.
    4. Lisage piim segu jahu segu ja segatakse hästi. Segu peaks olema veidi pontsakas.
    5. Vala ¼ C taigna iga pannkoogi peale pannil. Ma teen kaks korraga. Siis pigista kõrvitsa või ringikujuliselt peale pannkooke. Panin kõrvitsa või ümber ziplock kott ja katkestas nurka, et ma võiks välja pigistada.Küpseta 2-3 minutit ühel küljel.
    6. Hinnavahe võid (või riik Crock, nagu mina tegin) peal iga pannkook enne virnades.
    7. Top iga korstna tuhksuhkur ja siis pigistada mõned kõrvitsa või peal.
  14. Caramel õunakook pannkoogid


    Klopi kokku pett, õunapüree, kohvi, melass, vesi ja muna. Eraldi kausis vahusta koos ülejäänud (kuiv) koostisosad. Segu on päris liquidy alguses, kuid seda kauem istub ruumi temperatuurist hakkab see omakorda, et paks tekstuur.
  15. Pannkook Puffs Puu

    Kuumuta ahi 400 kraadini Koht võid 9-tolline pie plaat ja küpseta 4-5 minutit või kuni sulanud. Sega jahu, suhkur, sool, munad ja piim; sebima kuni sile.Kasutage seda taigna instrueeritud retsepti teha pannkook pihustust. Võite üles neid suhkrustatud puuviljad.
    Koostis
    • 1 terve muna + 1 munavalge
    • ¼ tassi universaalne jahu
    • ¼ tassi piima
    • 1 spl toiduõli
    • ¼ tl soola
    • 2 tassi värske puuvilja
    • 2 spl apelsini marmelaadi, kuumutatakse mikrolaineahjus
    Juhised
    1. Coat väike pirukas plaadid või fooliumiga hapukas pannide cooking spray
    2. Kui suur kausi vispeldades kokku muna, jahu, piim, õli ja sool ühtlaseks
    3. Jaga taigen neljaks pannid
    4. Küpseta 25 minutit 400 kraadi ahjus kuni pruun ja pundunud. Lülita ahi ja lasta seista ahjus 5 minutit rohkem enne eemaldamist
    5. Kohe üle pannkoogid väikesteks potid, lusikas puu- ja piserda soojendada marmelaadi
    märkused
    Liz räägib ... need olid maitsvad, võite lisada ka õunamahla puu, kui sul ei ole mingit apelsini marmelaadi

    Doug ütleb ... mis tore õhtusöök
  16. Piparkoogid Cinnamon Roll pannkoogid


    Klopi kokku jahu, küpsetuspulber, sool, piim, muna ja õli, just enne kokku. Lisa või, pruun suhkur ja kaneel valmistada taigen. Et valmistada glasuur: Ühes väikeses pannile, kuumuta võiga madalal kuumusel, kuni sulanud.
    Koostis: 
    Cinnamon Swirl:
    1/4 tassi võid (1/2 stick)
    1/2 tassi pruuni suhkrut
    1/2 tl jahvatatud kaneeli
    1/4 tl jahvatatud nelki
    1/4 tl jahvatatud muskaatpähklit
    Toorjuustuga jäätumine:
    1/4 tassi võid (1/2 stick)
    2 untsi toorjuustu
    3/4 tassi tuhksuhkrut, sõelutud
    1/2 tl vanilje ekstrakti
    1/4 tl jahvatatud kaneeli
    1/4 tl jahvatatud ingverit
    Pannkoogid:
    3/4 tassi petipiim
    1/4 tassi õunamoosi
    2 spl keedetud kohvi
    2 spl tumedat melassi
    2 spl vett
    1 suur muna
    1 1/4 tassi universaalne jahu
    1/2 tl küpsetuspulbrit
    1/2 tl jahvatatud kaneeli
    1/2 spl jahvatatud ingverit
    1/4 tl soodat
    1/4 tl soola
  17. Mixed Berry Petipiim pannkook

     Lisa muna ja pett, jahu, suhkur, küpsetuspulber, söögisooda ja sool kaussi.Sega hästi ja puista segatud marjad. Küpseta 1 minut, kuni mullid ilmuvad pinnale ja pannkoogid on kuldsed all. Hinnanguline aeg: 30 minutit.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Lemon Ricotta kehavõi Pannkoogid Marjad

    Klopi jahu, suhkur ja sool kaussi. Teises kausis segada munakollast (eraldi valge osa), ricotta, või, sidrunimahl, koor, ja vanilje. Klopi munavalged, kuni see on jäik, siis segada jahu segu teha pannkoogitaigna. Ärge kiusatus vahele sidrunikoor, see tõesti lisab citrusy maitse.
    Pannkoogid on toit, mis ületab kultuure.  On liiga palju versioone, mis erinevad kultuuriti nimetada neid kõiki. Põhja-Ameerikas, see on klassikaline hommikusööki toitu. See on erilistel puhkudel või nädalavahetusel hommikusöök pere või sõpradega. See on mugavus toidu ja seal on tavaliselt mälestusi lisatud. Minu pere on veetnud palju pühapäev muutes meie lemmik pannkoogi retseptid vahtrasiirupi ja peekoni või vorsti. Iga inimene saab mahutada kergesti vastu meeldib ja ei meeldi. Täiendused lemmik pannkoogitaigna on lihtne nagu puistata värske või külmutatud marjad, banaanid, riivitud õunad, pähklid, granola, šokolaadi laastude või kuivatatud puuviljad Peal pannkook, kui see on ahjuplaat. Või lihtsalt, lihtne ja täiesti maitsev.   Võimalused on peaaegu lõputu!  See võib olla üsna üritus teha pannkooke samas näljane suu ootavad sööta.

    Olen kohanud paari retseptid  , mis olid souffled pannkoogid, mis olid põhiliselt Pannkoogid munavalged eraldatud, vahustatud ja voltida taigna jaoks fluffier pannkook. Nad olid ikka tehtud ahjuplaat. Mulle meeldib idee teha suur pannkook nagu Hollandi laps või pannekoeken (Olen näinud erinevat lehekülge seda nii mulle andeks, kui see ei ole õige), mis on pere lemmik. Mul on olnud palju rõõmu tehes on retsept tulin koos. Mul on olnud mõned väga häid tulemusi koos paari duds. See on OK minuga. See kõik on osa sellest toiduvalmistamise seiklus Olen.
    Ma olen tõesti rahul ricotta-sidruni  versioon ja loodame, et olete nõus.See on üsna lihtne teha, kuigi seal on ekstra sammu piitsutamine munavalged.See võib olla ka väiksemates pannid isiklikuks suurusega pannkoogid nagu pannekoeken või Hollandi lapsi saab. Marjad on vabatahtlik, kuid on väga soovitatav. Külmutatud või värskeid mustikaid, maasikaid, murakad ja vaarikad hästi. Neile, kes otsivad alternatiivi marjad, puistata hakitud pähklid asemel marjad on maitsvad. Puista mõned marjad (või pähklid) Peal pärast olete pane see pannile ja puista turbinado (toorsuhkur) või pruun suhkur üle neid enne küpsetamist. Serveeri koos kerge puistata tuhksuhkrut ja kerge vahtrasiirup või Lyles kuldne siirup.
    Koostis
    • ¾ tassi (75 g) kõigi eesmärk jahu
    • ⅓ tass (63 g) suhkrut
    • ½ tl soola
    • 4 muna eraldatud
    • 4 sl soolata võid (2 sulanud ja 2 panni)
    • ⅔ tassi (165 g) ja ricotta, tervikuna või osaliselt koorima
    • ¼ tassi (60 ml) sidrunimahla
    • mõnutunne sidruni
    • ½ tl vanilje
    • ¼ tassi (42 g) värskeid või külmutatud marju
    • Turbinado või toorsuhkur puistata üle ülemise
    • Kondiitrid suhkru kerge tolmu
    • Kerge vahtrasiirup või Lyle kuldne siirup
    Juhised
    1. Kuumuta ahi 375 kraadi ja Kuumuta 10-tollise raua pannil või pruunistatud pan.
    2. Sega jahu, suhkur ja sool kaussi.
    3. Sega munad munakollased, kuivatatud ricotta, või, sidrunimahl, koor vanilje suurde kaussi ja sega hästi.
    4. Asetage eraldada munavalged kaussi ja sebima jäik piigid.
    5. Lisa jahusegu, et märja segu ning sobituvad hästi. Lisatakse väike Tilk munavalged ja sega heledamaks taigna. Lisa ülejäänud munavalged ja fold spaatliga kuni kombineerida.
    6. Eemalda pann ahjust ja pane 2 spl võid seda ta. Kui või on sulanud add taigna, puista mõned marjad ülaosas ja puista umbes supilusikatäis või 2 turbinado suhkrut. Tagasi panni ahju. Küpseta 20 kuni 25 minutit. Kui pannkook on paisutatud ja kergelt pruunistunud peal on ta valmis.
    7. Serveeri koos kerge puistata kondiitrid suhkur ja serveeri koos siirupiga valik.
    8. Nautige!
  19. Cinnamon Pannkoogid suhkrustatud Bacon


    In kaussi, kombineeri jahu, küpsetuspulber, sool, suhkur ja kaneel. Kuumuta ahjuplaat pannil või pannil keskmisel kuumusel. Sega hakitud peekon, jättes supilusikatäis oma destillatsiooniseadmetest. Hinnanguline aeg see on vaid 30 minutit.

    Chocolate Chip ja suhkrustatud Bacon pannkoogid

    • Koostis:
    • 2 tassi universaalne jahu
    • 1 sl suhkrut
    • 2 tl küpsetuspulbrit
    • 1 tl soodat
    • 1/2 tl soola
    • 1/4 tl kaneeli
    • 2 muna, lahtiklopitud
    • 2 tassi petipiim
    • 2 spl sulatatud võid
    • 2 oz poolmagus šokolaadi laastud
    • Taimeõli
    • Sest suhkrustatud Bacon:
    • 3 viilu Paksude peekon
    • 2 spl pruuni suhkrut
    • 1/2 tl kaneeli
    Ettevalmistus:
    Et suhkrustatud Bacon, Kuumuta ahi 350 ° F ja vooderda küpsetuspaberiga fooliumiga. Määra resti peal ja karvkatte seda mittekleepuvusomadused spray.
    Müüge peekon hammas ja puista heldelt pruun suhkur ja kaneel. Küpseta, kuni krõbe ja karamelliseeritud, 16 kuni 20 minutit (sõltuvalt paksusest).Eemalda ahjust, lase täielikult jahtuda, seejärel üle lõikelaud ja haki väikesteks tükkideks.
    Sulgeda ahju ja laske sel jahtuda kuni 200 ° F.
    Et pannkoogid, ühendada jahu, suhkur, küpsetuspulber, söögisooda, sool ja kaneel kaussi.
    Eraldi kausis vahusta kokku munad, pett ja sulavõi. Lisa märg koostisosi kuivaks ja segage, kuni lihtsalt kokku. Murra šokolaad kiibid ja suhkrustatud peekon.
    Kuumuta mittekleepuvusomadused ahjuplaat üle keskmise kõrge kuumus ja kasutades paber, kergelt karv see taimeõli.
    Kulp taigna, 2 kuni 3 sl korraga peale kuum ahjuplaat ja küpseta kuni väikesed mullid ilmuvad peal. Flip ja küpseta kuni teisel pool on kuldpruun, umbes 2-3 minutit poolel.
    Töö partiidena, kuni kõik taigna kasutatakse, õlitamine panni vahel iga partii. Hoidke valmis pannkoogid sooja ahju nagu te tööd.
    Serveeri koos pat võid ja vahtrasiirup või tolmu tuhksuhkur.
  20. Chocolate Chip Kringel Pannkoogid maapähklivõi Nutella


    Hõõruda omavahel jahu, söögisooda, või, munad vanilli, maapähklivõi, ja suhkruid, heledaks vahuks. In kaussi, peksid muna suhkrut, õli ja sool; kuni hästi ühendada. Lisa jahu, küpsetuspulber ja 1/2 C piima. Nutella on võti selles poiss sõbralik retsepti. 1 muna
    3 spl suhkrut
    2 spl rapsiõli
    1/4 tl soola
    2 C jahu
    3 tl küpsetuspulbrit
    1/2 3/4 C piima
    1/2 C pooleldi magus šokolaadi laastud
    1/3 C kringlid, jagatud väikesteks tükkideks
    Kaste:
    1/4 C kreemjas maapähklivõi
    2 spl Nutella
    Kuumuta ahjuplaat pannil med madalal kuumusel.
    In kaussi, peksid muna suhkrut, õli ja sool; kuni hästi ühendada. Lisa jahu, küpsetuspulber ja 1/2 C piima. Sega hästi, üritavad kõik tükid välja ja lisada rohkem piima, kui liiga paks. Murra šokolaad kiibid ja kringlid.
    Spray ahjuplaat pannil cooking spray või hõõruge paber kastetud rapsiõli. Vala ladlefuls taigna ja küpseta kuni mullid hakkavad moodustama pinnal ja servad hakkavad seada;umbes 3-4 minutit. Flip ja küpseta 3 minutit rohkem; kuldpruuniks.
    Kuigi pannkoogid keetmine, väikese kausi, soojuse maapähklivõi mikrolaineahjus 30-40 minutit. Lisada Nutella ja sega ühtlaseks massiks. Piserda üle kuuma keedetud pannkooke.
  21. Armas poiss sõbralik pannkoogid


    Aasta keskmise kausi, ühendada kõik kuivained ja seejärel lisage märg koostisosi nagu piim, muna ja sulavõi. Klopi hästi lisades dekoratiivsed koostisaineid nagu piserda või chocochips kui soovite. Tee need Nami pannkoogid meenutama multikas tegelased nagu kaisukaru või lihtsalt juhtida armas nägu neid kasutades šokolaadi kastmega.
  22. Snickerdoodle pannkoogid

    See üks on kindel võitja. Sega jahu, küpsetuspulber, fariinsuhkur, kaneel ja sool.Kuumuta ja siis oodata, kuni kuldne pruunikaskollane mullid hakkavad popping pealispinnale. Serveeri neid kohe.
  23. Oreo cookie pannkoogid


    Tee koor täidis vastavalt retseptile. Hoia kõrvale. Vahepeal kuumuta suure raske pannil keskmise kõrge kuumus; kulp taigen sooja pannil, kasutades 1 spl.taigna iga pannkook. Küpseta, kuni mullid moodustuda tops, siis pöörduvad pruun teised küljed. Sandwich pannkoogid kasutades valge koor täidis meenutama Oreos.
  24. Pannkook ilma Piim ja muna retsept


    See üks on puhas vegan, piimatoodete vabad ja muna vabad. Klopi kuivad koostisosad kokku kaussi ja sebima kombineerida märg koostisosi. Vala taigen kuumal pannil. Vihje pannile aidata taigen ühtlaselt laiali, kui vaja.
  25. Chobani pannkoogid


    Klopi kokku muna, Chobani ja piima. Kuumuta mittekleepuvusomadused pannil keskmisel kuumusel. Küpseta, kuni servad komplekt ja mullid ilmuvad pinnale, umbes 2 minutit.
  26. Chocolate kitsejuustupirukas


    Sega kokku kodujuust, piim, munad, vanilje, jahu, küpsetuspulber, kakaopulber; sega taigen ühtlaseks ja vala üle keskmise kuumuse kuumal pannil.
    Ma armastan nädalavahetustel.
    Ja ma tean, mida sa mõtled. " Duh. Me kõik teeme. "
    Aga mul on ekstra armastus nädalavahetustel, ja seda nimetatakse pannkooke.Ma tean, ma tean, ma olen arutanud seda enne, kuid mul on tunne, et enamik teist ei olnud ümber tollal, seega lubage mul korrata.
    Argipäeva hommiku minu maailm koosneb tohutu kohvi kui ma hakkan minu arvuti tööl, seejärel kausis teravilja- ja piimatoodete umbes tund aega hiljem. Ja kui keegi teist mõelnud, et kausi teravilja oli maiuspala mingisugust lase mul selgitada.
    Kui ma ütlen, kauss, ma tegelikult tähendavad tassi. Nagu kohutavalt vähe vahtpolüstürool tassi, et minu firma ootab, et me juua välja. Ja mul on selle kohta teooria minu teravilja, mis on osutunud õigeks päris palju igal hommikul.See käib nii: põhimõtteliselt maailma kuidagi teab täpselt teine, et ma valada piima üle mu teravilja, ja äkki mu telefon heliseb. Ja nagu ma õnnestub isik välja telefoni, lootes, et päästa viimast bitti kargusest eelnimetatud tass, mu telefon heliseb uuesti. Ja päris palju läheb niimoodi, kuni minu tass on täis nätske jama teravilja.
    Ja et mu sõbrad, on hommikusöök. Tööpäeval.
    Ja sellepärast on mul ekstra vähe armastust nädalavahetustel. Ausalt, see ei ole alati pannkooke. Mõnikord on omlett Mõnikord on gourmet vormis kaerahelbed. Ja sageli on pannkoogid. Ja mõnikord, see on jäätis. Ärge kohtunik.
    Aga ma põikama. Lähme tagasi pannkoogid, peab oleme?
    Olen katsetanud erinevaid versioone pannkoogid viimasel ajal, ja see on üks mu lemmikuid. See on tervislik ja see on šokolaad, Vajad ütlen veel?
    Koostis
    • 1½ tassi väherasvast kodujuustu
    • 1 tass piima
    • 2 muna
    • 1 tl vanilje ekstrakti
    • ¾ tassi (valge) kogu nisujahu
    • 1 tl küpsetuspulbrit
    • ¼ tassi kakaopulbrit
    • 16 pakki splendaga või ⅔ tassi suhkrut või suhkruasendajat
    • šokolaadi laastude, vabatahtlik (ma kasutasin suhkru vaba)
    Juhised
    1. Aasta keskmise kaussi, segatakse kokku kodujuust, piim, munad ja vanilje. Segage, kuni kokku.
    2. Lisa jahu, küpsetuspulber, kakaopulber ja splendaga ja sega kuni see on täielikult kokku.
    3. Kuumuta pann keskmisel kuumusel. Spray pam või mitte jääda küpsetamine spray.
    4. Vala taigna kuhjav lusikatäit kuumale pannile. Fry kuni ülemise ilmub seadistatud, siis pöörake teistpidi ja prae, kuni keedetud läbi. Tuleb kergelt pruunistunud väljapoole mõlemale poolele.
    5. Kui soovite ekstra kohtlema, puista neile šokolaaditükkidega vahetult enne flipping neid.
    6. Serveeri kuumalt, vahtrasiirupiga, marjakastmega (see retsept Võtan postitada ühel päeval) või isegi šokolaadi kastmega!
    7. Nautige!
  27. Kodujuust pannkook


    Kodujuust pannkook ettevalmistamise aeg on umbes 15 minutit. Sega jahu, õli ja munad suurde kaussi. Eraldi kausis vahusta koos munad, kodujuust, piim ja õli. Lisa jahu segu muna segu ja vahusta, kuni lihtsalt segada.
  28. Bacon ja juustu pannkoogid


    Bacon ja juustu! See on suu jootmise rõõmu. Klopi kokku piim, muna ja sulavõi.Sega juust ja peekon üle keskmise kõrge kuumus. Coat see kergelt õliga.
    See on hea retsept. Lihtsamate küpsetamist bitti peekon ja riivitud juustu ka võiks lisada kas meie pett Ohukaisjauhe või maa Nisu Ohukaisjauhe. Peen soolane maitse peekoniviilud koos magusus meie tõeline vahtrasiirup, teeb suure maitsega pannkook.
    Koostis
    6 peekoniviilust, praetud ja lagunesid tükkideks
    1/3 tassi kogu nisujahu
    1 tass universaalne jahu
    2 tl küpsetuspulbrit
    2 tl kristallsuhkrut
    1/4 tl soola
    1 1/4 tassi piima
    1 suur muna
    3 spl võid, sulatatud
    3/4 tassi riivitud juustu
    Directions
    1. Kombineeri jahusid, küpsetuspulber, suhkur ja sool suurde kaussi. Sega kahvliga.
    2. Teises kausis, vispeldades kokku piim, muna ja sulavõi. Sega juust ja peekon. Vala piim ja juust segu jahusegu ja segage, kuni lihtsalt kokku.(Mõned tükid jäävad.)
    3. Kuumuta pannil või ahjuplaat üle keskmise kõrge kuumus. Coat see kergelt õliga. Kui ahjuplaat on kuum, vala taigen peale ahjuplaat isegi ringid. Küpseta, kuni mullid moodustada ja alustada murda taigna. Flip ja küpseta kuni valmis.
  29. Singi ja juustuga pannkoogid


    Sega jahu, sool, küpsetuspulber, piim, pett, ja muna. Sulata või väikeses pan, siis sebima jahu ja sega hästi koos eggbeater või sebima kuni puuduvad tükid.Saate salvestada jäänud külmik, nad hoiavad hästi.
    Koostis:
    • 2 tassi jahu
    • 1/2 tl soola
    • 2 tl küpsetuspulbrit
    • 1 tass piima
    • 1 tass petipiima
    • 1 muna
    • umbes 1 tass kuubikuteks sink
    • umbes 1 1/2 tassi hakitud juust (ma eelistan Cheddari, kuid mida saab kasutada ükskõik kuidas soovite)
    • võid pannile
    MEETOD:
    •  Sega omavahel jahu, sool ja küpsetuspulber.
    • Lisa piim, pett, ja muna ja segatakse hästi koos eggbeater või sebima kuni puuduvad tükid.
    • Kata ja lase ülejäänud külmkappi 30-60 minutit.
    • Et pannkoogid, kuumuta umbes 1/2 sl võid nonstick või malmist pannil üle keskmise kõrge kuumus.
    • Lisa umbes 1/3 tassi taigna ja siluda koos kulp või lusikas teha ringi.
    • Puista mõned sl singi ja umbes 1/4 tassi hakitud juust.
    • Piserdage natuke rohkem taigna over the top (nagu eespool näidatud.)
    • Kui taigen moodustab suure mulli, Flip pannkook üle.
    • Kui keedetud läbi, eemaldada plaadile. Hoida soojas 200 kraadise ahju või telgis plaat fooliumiga ajal teha ülejäänud pannkoogid.
    • Kasutage täiendavat võid iga pannkook või iga teine ​​pannkook.
    • Serveeri kuumalt võiga ja siirup.
  30. Squash, kitsejuustu ja rosmariini pannkook


    Beat koos kõigi vajalike koostisosa, kuni see on sile. Külmkapis taigna täpsustatud retsept. Eemalda taigna külmikust, lisada kitsejuustu ja squash.Voldi kõike koos. Kuumuta veidi õli teflon pann. Siis partiidena, lisada Kipollinen taigna kohta pannkook praadida Kuni kuldpruun.

    Mis läheb ...

    1 tass nisujahu (või Tatrajahu gluteeni vaba)
    2 tl küpsetuspulber
    1 tassi piima (või soja / mandli piima meierei tasuta)
    1 Orgaanilised muna (jäta välja muna tasuta)
    2 Tablspoons Sulanud soolata võid + extra praadimiseks (asendaja kookose või piimatoodete vabad ja oliiviõli praadimiseks)
    1/2 röstitud suvekõrvits püreestatud (Me peame 1 tassi taigna)
    3 spl Kitsed juust (jätke piimatoodete vabad)
    Väike Oksa värsket rosmariini hakitud

    Kuidas teha seda ...

    1. Sõela valitud jahu ja küpsetuspulber kaussi.
    2. Eraldi kausis segada kokku piim, muna, sulatatud magedat võid. Või kui teil on piimatooted / muna vaba mix valitud piim ja sulatatud kookosõli võid.
    3. Tee ka oma jahu ja aeglaselt sebima oma vedelat segu, kuni see on täielikult kokku. Kõrvale panema.
    4. Voldi 1 tass muskaatkõrvitsa püree oma taigna ja siis lible oma kitse juustu ja lisada oma rosmariini.
    5. Kuumuta suurel pannil üle keskmise soojuse. Iga partii pannkoogid tahame sulama umbes 1 tl magedat võid või oliiviõli.
    6. Lusikas 2-3 supilusikatäit taigen pannile. Küpseta, kuni näete mullid moodustavad (umbes 1-2 minutit). Flip üle ja küpseta teisel poolel.
    7. Serveeri soojalt või võib süüa külma liiga
31.  Fluffy Ricotta pannkoogid maasika-apelsinikastmega 



Need niiske ricotta pannkoogid on õrn tekstuur ja peen apelsinimaitse tänu lisamine vahustatud munavalged ja värskelt riivitud apelsini koor. Kaetud maitsev, värske maasika-apelsinikastmega nad elegantne valik eriline hommikusöök või hiline hommikueine.

Fluffy Ricotta pannkoogid maasika-apelsinikastmega

  • Koostis:
  • 15 untsi ricotta juust
  • 3/4 tassi jahu
  • 1/2 tl küpsetuspulbrit
  • 2 tl suhkrut
  • 1/8 tl soola
  • 2 spl täispiima
  • 3 muna, eraldatud
  • 1/2 tl vanilje
  • 1 apelsini koor
  • Sest maasika-apelsinikastmega:
  • 2 tassi maasikaid, hakitud
  • 2 tl suhkrut
  • 1 sl sidrunimahla
  • 1/4 tassi värskelt pressitud apelsinimahla
  • 2 spl vett
  • 2 tl maisitärklist
Ettevalmistus:
Pane ricotta kurn üle kausi vähemalt 1 tund lubama liigne vedelik voolata.
Valmista kaste, pannes maasikad, suhkur, sidrunimahl ja apelsinimahl väikeses kastrulis. Kuumuta üle keskmise kõrge kuumus. Väikeses kausis vahusta koos vee ja maisitärklise ja lisada tasase maasika segu.
Jätka keetmist, kuni segu pakseneb kuni siirup konsistentsiga. Ülekanne kaussi ja tühistada jahtuda.
Kombineeri jahu, küpsetuspulber, suhkur ja sool kaussi. Eraldi kaussi, kombineeri ricotta, piim, munakollased, vanilje ja apelsini koor ühtlaseks.
Eraldi kausis vahusta munavalged koos elektrilise mikseriga suurel kiirusel heledaks vahuks, kuid mitte jäik. Lisa ricotta-piima segu kuivad koostisained ja sega lihtsalt kuni kombineerida. Klopi umbes pooltel munavalged kuni hästi segunenud, siis õrnalt segades lisa tasakaalu.
Õli ahjuplaat ja soojuse üle keskmise kõrge kuumus. Vala umbes 3 spl taigna peale ahjuplaat iga pannkook. Küpseta, kuni mullid ilmuvad ja hakkavad murda servad ja pind pannkook, siis klapp lõpetada keetmine teisel poolel.
Ülekanne küpsetusplaadile ja hoida soojas 200 ° F ahjus kui sa kokk ülejäänud pannkoogid. Serveeri koos maasika-apelsinikastmega.
Teeb umbes 1 tosina pannkoogid

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...