Free Money

Loading...

пятница, 28 октября 2016 г.

31 Plej Delicious Pancake Receptoj


 A krespo estas plata kuko, ofte maldikaj kaj rondaj, preparita de amelo-bazitaj bateador kiu povas ankaŭ enhavi ovojn, lakto kaj butero. Ĝi estas kuirita sur varma surfaco kiel pato aŭ pato, ofte kun oleo aŭ butero. Pancake receptoj varias, sed ĉiuj havas la samajn bazajn ingrediencojn de faruno, ovoj kaj lakto.
Ĉu vi servas ilin por matenmanĝo, elkore Brunĉo aŭ eĉ vespermanĝo, vi simple ne povas iri malbone kun Pancakes! Servu ilin ebenaĵo kun siropo aŭ vesti ilin per fruktoj, ĉokolado blatoj aŭ eĉ vipita kremon kaj vi havas agrable plenigante manĝo.
Ekzistas malmultaj aferoj usona viro devas scii kiel kuiri kaj panqueques estas unu el ili. La bona sciigo estas ke ili estas facilaj. Jen 30 Pancake receptoj kiu faros vian vivon súper feliĉaj.
  1. pomo Pancakes


    Ĉiuj ĉi prenas estas 10 minutoj por fari. preparado. Miksu ovojn, kombini butero, ovo, lakto, sukero, salo pomo. En aparta bovlo kribri kune faruno, bakado pulvoro, cinamo kaj sukero. Kirli faruno miksaĵo en pomo miksaĵo, ĝis ĝi estas miksita. Kuiri ĝin friti sur malalta varmego. Ĝi estas preta! 
    • ingrediencoj
    • nutrado
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • telefono
    1. paŝo 1
      Kombinu faruno, sukero kaj cinamo en bovlo. Aldonu ovon kaj lakton.Whisk ĝis glata. Kirli en pomoj.
    2. paŝo 2
      Varmigu ne-bastono pato super malalta varmego. Spray kun oleo. Pour 1/4 taso de pomo miksaĵo en pato. Milde distribuita kun la dorso de kulero al 10cm ronda. Kuiristo patkukojn, en partojn, por 2 minutoj aŭ ĝis bobeloj aperos sur surfaco. Inversigu. Kuiri por 1 al 2 minutoj aŭ ĝis kuiris tra.
    3. paŝo 3
      Servu kun Kiwifruit kaj frostigita jogurto.
  2. Homemade Pancake Miksaĵo


    Miksu farunon, bakado pulvoro, sukero, butero, se necesa kaj salo gustumi. Vi povas aldoni kelkajn fruktojn al la pancake bateador - ĵetkuboj pomo, aŭ bitoj de banano, tamen vi volas fari vian patkukojn. Miksi ilin cxiujn, tiam friti sur varma pato.
  3. Homemade Blueberry Siropo kaj Pancakes

     La estimita tempo por ĉi tiu estas nur 15 minutoj.
    Miksi la bazo ingrediencoj bone - efikantaj solvi sukeron, kaj premante beroj kontraŭ la flanko de pato premplatigi iomete, ĝis beroj akiri iomete mola kaj miksaĵo ricevas siropo. Plaĉas ingrediencoj en malgranda poto kaj kirli bone. 
    La eksplodo de Blueberry gusto kaj aludo de citronoj estas perfekta en tiu siropo. Granda en Pancakes aŭ Ice Cream. Recepto de PocketChangeGourmet.com
    Servas: 3 tasoj
    ingrediencoj
    • 2½ tasojn blueberries, freŝa aŭ frostigita
    • 2 tasoj akvo
    • 1 taso sukero
    • Suko de 1 Meyer Lemon - pri 1½ tablespoons
    • 1 colo tranĉaĵo de citrono ŝelo (uzu legomo Peeler)
    instrukcioj
    1. En poto, kombini la blueberries kun ½ taso de akvo
    2. Rompi la berojn kun terpomo Segcxevalon kaj alporti al simmer
    3. Simmer super malalta varmego dum 15 minutoj
    4. Streĉi la sukon en heatproof mezura taso, premante forte sur la solidoj, forĵeti la solidoj.
    5. Rinse ekstere la poto, aldoni la sukero, citrona ŝelo kaj la ceteraj 1½ tasoj de akvo, alportu al sxvelajxon, efikantaj solvi la sukero.
    6. Kuiru la siropo pli modera varmo ĝis ĝi eaches 225 ° sur frandaĵon termometro, ĉirkaŭ 20 minutoj
    7. Aldonu la blueberry suko kaj citrono suko kaj boli super alta varmo dum 1 minuto.
    8. Lasu la siropo malvarmeta, tiam forĵeti la citrono Zest.
    9. Pour la siropo en pura vitro boteloj aŭ kruĉoj.
    10. Stampo kaj refrigerate por ĝis 6 monatoj.
    11. Uzi sur Casero Pancakes aŭ Ice Cream

  4. Malnova Fashioned Casero Pancakes


    Tio oni bezonas nur 5 minutojn por preparado, sed postulas 15 minutojn pli kuiri.
    Kribrilo la farunon ĝis ĝi estas glata. Aldoni bakado pulvoro, salo kaj sukero.Fari bone en la centro de la maso kaj verŝu en lakto, ovo kaj butero fandita;miksi ĉiuj bone kune. Tiam kuiri sur malalta varmego ĝis ambaŭ flankoj estas "bruna".
  5. Cinamo Rulo Pancakes


    Vi povas komenci per varmigo butero en la forno. Prepari la cinamo kompletigo unua - de efikantaj la butero, bruna sukero kaj cinamo kune. Whisk kune la faruno, bakado pulvoro kaj salo. Kirli en la lakto, ovo, oleo malpeze. Ne overmix. (Se ĝi havas kelkajn malgrandajn bulojn lasita, estas en ordo).

    ingrediencoj

    Por la panqueques :
    1 taso tuta -celo faruno
    2 kuleretojn bakado pulvoro
    1/2 cucharadita salo
    1 taso lakto
    1 granda ovo
    1 kulero vegetala oleo
    La cinamo kompletigo :
    1/2 bastono unsalted butero, ĉambra temperaturo
    1/4 taso plus 2 tablespoons bruna sukero
    1 1/2 kuleretojn tera cinamo

    LLEGAR

    1. Fari la cinamo kompletigo : En mez bovlo, veku kune la butero, bruna sukero kaj cinamo. Scoop la kompletigo en kvarto grandeco peza zip baggie kaj metos flanken.
    2. Fari la panqueques : En mez bovlo, whisk kune la faruno, bakado pulvoro kaj salo. Whisk en la lakto, ovo, oleo, nur ĝis la bateador estas saturitaj.
    3. Hejti granda, nonstick pato super meznivela varmo kaj ŝprucigi ĝin kun nonstick aerosolo. Uzu frostita primicia aldoni la bateador en la pato. Uzi la fundon de la primicia aŭ taso disvastigi la bateador en cirklo, ĉirkaŭ 4 coloj en diametro. Redukti la varmego al meza malalta. Snip la angulo de via baggie de cinamo kompletigo kaj elpremi la kompletigo en la malferma angulo. Kiam via pancake komencas formi vezikojn, aldonu kompletigo. Komencante ĉe la centro de la krespo, elpremi la kompletigo sur la pancake bateador en kirliĝo, ĝuste kiel vi vidas en regula cinamo rulo. Kuiri la pancake 2 al 3 minutoj, aŭ ĝis la bobeloj komencas krevanta supre sur la krespo kaj ĝi estas ora bruna sur la fundo. Gliti maldika, larĝa metalo espátula sub la krespo, kaj milde sed rapide klaki ĝin super. Kuiri suplementa 2 al 3 minutoj, ĝis la alia flanko estas ora ankaŭ. Kiam vi flip la krespo sur telero, vi vidos ke la cinamo kompletigo kreis krateron-kirliĝo de cinamo. Forvisxu la pato kun papera tualettuko kaj ripeti kun la ceteraj pancake bateador kaj cinamo kompletigo. Rewarm la glaseado mallonge, se necesas. Servi krespoj ĉapelita kun senĉesa glaseado.
  6. Ruĝa veluro krespoj


    Whisk kune faruno, bakado sodon, pulvora sukero, salo, buttermilk, unsweetened kakao, granulada sukero, ĉirkaŭ 2 tablespoons mezurado de ruĝa likva manĝaĵo kolorigo, ovoj kaj bakado pulvoro. Meti en sola mantelo sur bakado folio kaj baku je 200 ° forno supren, dum 30 minutoj.
  7. Frago aspergu krespoj


    Miksu lakto, ovo, faruno, bakado pulvoro, bakado sodon, kaj vanilo ekstrakto.Fari bone en la farunon miksaĵo kaj versxu en la lakto miksaĵo kaj butero fandita. Tiam versxu kaj kuiri en la pato super meznivela-malalta varmego.
    Frago Sprinkle Funfetti Pancakes
    1 ½ tasojn graso-libera buttermilk
    1 ovo
    1 tbsp. butero, fandiĝis
    1 ½ tasojn ĉiuj -celo faruno
    2 tbsp. granulada sukero
    1 _TSP_. bakado pulvoro
    1/2 _TSP_. kosher salo
    5 al 6 fragoj, tranĉaĵoj
    Ĉielarko aspergas (kiel multaj kiel vi deziras)
    1.  Miksu kune la buttermilk, ovoj kaj butero en malgranda bovlo kaj flankenmetis. En aparta bovlo, miksu la farunon, sukeron, bakado pulvoro kaj salo.
    2.  Faru malgranda truo aŭ bone en via farunon miksaĵo kaj versxu en la buttermilk miksaĵo. Miksi bone ĝis ĉio estas kombinitaj.
    3.  Varmigu paton sur mezaj al malaltaj varmo kaj ŝprucigi ĝin per kuirado spray. Iam ĝi estas varmega, Scoop 1/2 taso de bateador en la pato. (Pour malpli bateador se vi prezentas mini patkukojn.)
    4 . Kiam la bateador estas en la kaserolon, rapide aldoni 3 al 4 fragoj (tranĉaĵoj) sur ĉiu krespo kaj leĝere premi ĉiun en la bateador. Por malgrandaj krespo, uzu 1 al 2 fragoj. Tiam aldoni tiom da aspergas kiel vi ŝatus.
    5.  Lasu la pancake kuiri dum proksimume 2 minutoj (aŭ ĝis ora bruna) antaŭ klakanta. Kuiri la alia flanko por alia 1 ĝis 2 minutoj.
    Notu: Se uzi la Kate Spade aro, spray ĉiu muldilo antaŭ verŝado en la miksaĵo.Certigi la pancake kuiras kaj ne perdas lian formon, kovri la muldilo kun kovrilo dum kelkaj sekundoj. Kiam la randoj komencas tiri for de la muldilo, la krespo estas preta por klaki. Vi povas aperigi gxin el la muldilo kaj klaki ĝin aŭ uzi la espátula por teni ĝin kune kaj klaki ĝin.
  8. Arakido butero taso krespoj

    Uzu meza grandeco bovlo fari paston kun faruno, sukero, bakado pulvoro, bakado sodon, buttermilk, pinĉaĵon de salo (gustumi), ovo, kaj mani buteron.Veku la malseka ingrediencoj en la seka ingrediencoj ĝis kombinita. Varmigu la paton. Coat pato kun butero kaj versxu batas en ĝin, uzante ĉirkaŭ ⅓ taso bateador po pancake. Fojo fundo estas malpeze ora, klaki sur hejti la alia flanko.
  9. Bufedo Pancake cinkloj

    Kuiristo lardo kaj flankenmetis. Miksi bateador en botelo grandspaca por elversxi bateador en ĝi (konsideri malmultekostan pikniko keĉupo botelo).Varmigu la paton al 300 gradoj. Squirt bateador en longan ovalan formon iom pli longa kaj pli larĝa ol la lardo kaj meti tranĉaĵon de kuirita lardo en la centro.Leĝere premi lardo en la bateador. Kuiristo ĝis la bateador komencas bobelo tiam turni super kaj kuiri kelkajn minutojn plu. Totala ĉirkaŭkalkulata minuto: 30 minutoj.
  10. Karoto Cake Mini Pancakes

    Miksi kune la seka ingrediencoj: faruno, bakado pulvoro, cinamo, salo kaj bruna sukero. Aldoni la karoto miksaĵo kaj oleon al la seka ingrediencoj, sed nepre ne super-mix aux, via patkukojn finos plata kaj malmola.
  11. sourdough Pancakes


    Metis du tablespoons de tritiko faruno en bovlo aŭ taso kiu havas malmultan akvon; miksi (miksi kun ne - metalo objekto) tiam kovri - sed ne hermetika kaj ilin lasis kie aero povas enveni tra, ekz fenestrobreto. sekvi la paŝon ĝuste kiel detala en la recepto. En la tria tago kontroli tra, se ĝi gustumas "acida" - tio estas granda, se ĝi estas timiga kaj fetoras ... ĵetu ĝin kaj komenci laboron denove!
  12. Smores Pancakes


    Miksi kune faruno, bakado sodon, canola oleo, buttermilk, salo, sukero, marshmallows, ĉokolado blatoj, kaj graham cracker panpecetoj. Tiam versxu ĉi bateador en precalentado pato.
  13. Kukurbo Swirl Pancakes kun kukurbo butero Topping


    Whisk kune la faruno, sukero (bruna kaj blanka sukero), cinamo, muskato, salo kaj bakado pulvoro. En alia bovlo, whisk kune la lakto, ovo, oleo kaj vanilo.Aldoni la lakto miksaĵo al la faruno miksaĵo kaj miksi bone - la miksaĵo povas esti iomete bula. Takso - 30 minutoj (10 minutoj por preparo, 20 minutoj por la laboro)
    ingrediencoj
    • ½ C ĉiu -celo faruno
    • ½ C tutaj aknoj kukvendejo faruno
    • 1 C lakto
    • 1 _TSP_ vanilo ekstrakto
    • 1 ovo
    • 2 tbsp canola oleo
    • 2 tbsp blanka sukero
    • 1 tbsp bruna sukero
    • ¼ _TSP_ cinamo
    • ¼ _TSP_ muskato
    • ¼ _TSP_ salo
    • 2 _TSP_ bakado pulvoro
    • 1 9oz bokalon de kukurbo butero (vi probable ne uzos ĉion sed nur por esti sekuraj, starti kun tutaĵo vazo)
    • Butero kaj pudritaj sukero por pintante
    instrukcioj
    1. Precalentar ne-bastono pato al meza varmo.
    2. En granda bovlo (Mi uzis unu kun Chorrera) whisk kune la farunoj, sukeroj, cinamo, muskato, salo kaj bakado pulvoro.
    3. En alia bovlo, whisk kune la lakto, ovo, oleo kaj vanilo.
    4. Aldoni la lakto miksaĵo al la faruno miksaĵo kaj miksi bone. La miksaĵo devus esti iomete bula.
    5. Verŝi ¼ C de bateador por ĉiu krespo sur la pato. Mi faras du samtempe.Tiam elpremi la kukurbo butero en cirkla moviĝo sur la krespoj. Mi metis la kukurbo butero en ziplock sako kaj dehakis la angulo kaj mi povis elpremi ĝin. Baku por 2-3 minutoj per flanko.
    6. Disvastigi butero (aŭ Landa crock, kiel mi faris) sur ĉiu krespo antaŭ Stacking.
    7. Pinti ĉiu stako kun pudritaj sukero kaj tiam elpremi iom pli kukurbo butero sur pinto.
  14. Karamelo pomo torto krespoj


    Whisk kune buttermilk, applesauce, kafo, melaso, akvo kaj ovo. En aparta bovlo, whisk kune la ceteraj (seka) ingrediencoj. La miksaĵo estos bela liquidy komence, sed la pli longa ĝi sidas ĉe ĉambra temperature- komencos igi ke dika textura.
  15. Pancake spongo kun Frukto

    Precalentar la forno al 400 gradoj F. Loko butero en 9 coloj torto plado kaj baku por 4 - 5 minutoj aŭ ĝis fandiĝis. Miksi la faruno, sukero, salo, ovoj kaj lakto;whisk ĝis glata. Uzu ĉi bateador kiel instruita pri la recepto por fari la pancake spongo. Vi povas pinti ilin kun cristalizada frukto.
    ingrediencoj
    • 1 tuta ovo plus 1 ovo blanka
    • ¼ taso ĉiuj -celo faruno
    • ¼ taso lakto
    • 1 kulero kuirado oleo
    • ¼ cucharadita salo
    • 2 tasoj freŝa frukto
    • 2 tablespoons oranĝa marmelado, varmigita en mikroondoj
    instrukcioj
    1. Coat malgranda torto platoj aŭ rapiron torto patojn kun kuirado spray
    2. En granda bovlo whisk kune ovo, faruno, lakto, oleo kaj salo ĝis glata
    3. Dividu bateador en kvar potojn
    4. Baku por 25 minutoj en 400 gradon forno ĝis bruna kaj pufaj. Malŝalti forno kaj lasu stari en forno dum 5 minutoj pli antaŭ forigado
    5. Tuj translokigi krespojn en malgrandaj bovloj, kulero sur frukto kaj nebulpluvo kun varmigis marmelado
    Notoj
    Liz diras ... jen bongustega, vi povas ankaŭ aldoni suko de pomo al la frukto se vi ne havas ajnan oranĝa marmelado

    Doug diras ... kia amuza vespermanĝo
  16. Gingerbread Cinnamon Roll Pancakes


    Whisk kune la faruno, bakado pulvoro, salo, lakto, ovo, oleo, nur ĝis la kune.Aldonu la buteron, bruna sukero kaj cinamo prepari la bateador. Prepari la glaseado: En malgranda pato, hejti la buteron sur malalta varmego ĝis fandiĝis.
    ingrediencoj: 
    Cinamo Swirl:
    1/4 taso butero (1/2 bastono)
    1/2 taso bruna sukero
    1/2 kulero tero cinamo
    1/4 cucharadita tero najlo
    1/4 cucharadita tero muskato
    Kremo fromaĝo Icing:
    1/4 taso butero (1/2 bastono)
    2 onzas kremo fromaĝo
    3/4 taso pulvora sukero, disjxetas
    1/2 cucharadita vanilo ekstrakto
    1/4 cucharadita tero cinamo
    1/4 cucharadita tero zingibro
    Panqueques:
    3/4 taso Buttermilk
    1/4 taso applesauce
    2 tablespoons fermentita kafo
    2 tablespoons malluma melaso
    2 tablespoons akvo
    1 granda ovo
    1 1/4 tasoj ĉiu -celo faruno
    1/2 kulero bakado pulvoro
    1/2 kulero tero cinamo
    1/2 kulero tero zingibro
    1/4 cucharadita bakado sodon
    1/4 cucharadita salo
  17. Miksita Bero Buttermilk Pancake

     Aldonu la ovo kaj buttermilk, la faruno, sukero, bakado pulvoro, bakado sodon kaj salo en bovlo. Miksi bone kaj aspergu per miksita beroj. Kuiri dum 1 minuto ĝis bobeloj aperos sur la surfaco kaj panqueques estas ora sube. Estimita tempo: 30 minutoj.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Citrono Ricotta Souffle Pancakes kun Beroj

    Whisk faruno, sukero kaj salo en bovlo. En alia bovlo miksi la ovo yemas (disigu la blanka parto), ricotta, butero, citronsuko, Zest kaj vanilo. Whisk la ovo blankuloj ĝis ĝi estas rigida, tiam miksi ĝin kun la faruno miksaĵo fari la pancake bateador. Ne estu tentataj salti la citrono Zest, ĝi vere aldonas al la citrusy gusto.
    Panqueques estas nutraĵo kiu transcendas kulturoj.  Estas tro multaj versioj kiuj varias de kulturo al kulturo por citi cxiujn. En Nordameriko, ĝi estas klasika matenmanĝo nutraĵoj. Ĝi estas por specialaj okazoj aŭ por semajnfino matenmanĝo kun familio aŭ amikoj. Estas konsolo nutraĵoj kaj kutime memoroj alfiksis. Mia familio pasigis multajn dimanĉa farante niaj preferataj pancake receptoj kun acera siropo kaj lardo aŭ kolbasoj. Ĉiu persono povas esti akomodita facile por gustoj kaj antipatioj. Aldonoj al ŝatata pancake bateador estas tiel simpla kiel aspergi freŝa aŭ frostigita beroj, bananoj, rallado pomoj, nuksoj, granola, ĉokolado blatoj, aŭ sekigitaj fruktoj sur la supro de la krespo, kiam estas sur la pato. Aŭ simple, simpla kaj tute bongusta.   La ebloj estas preskaŭ senfinaj!  Ĝi povas esti sufiĉe okazaĵo fari patkukojn dum malsata buŝo atendas esti nutrata.

    Mi trovis kelkajn receptojn  kiuj souffled panqueques kiuj estis esence Pancakes kun la ovo blankuloj apartaj, vipita kaj falditaj en la bateador por fluffier pancake. Ili ankoraŭ farita sur pato. Mi ŝatas la ideon de fari grandan pancake kiel nederlanda bebo aŭ pannekoeken (Mi vidis malsamajn literumojn por ĉi tiel pardonu min se ĉi tio ne ĝusta) kiu estas familio favorito. Mi havis multan amuzan fari variadoj de recepto mi elpensis. Mi havis kelkajn vere bonajn rezultojn kune kun paro de Duds. Ke estas OK kun mi. Estas ĉiu parto de ĉi tiu kulinara aventuro mi estas.
    Mi estas vere feliĉa kun la ricotta-citrono  versio kaj esperas ke vi konsentas. Estas sufiĉe facile fari eĉ se ekzistas la ekstra paŝo de vipante la ovo blankuloj. Tio povus ankaŭ esti farita en malgrandaj kaseroloj por persona grandeco krespoj samkiel pannekoeken aŭ nederlandaj beboj povas esti. Beroj estas nedeviga, sed tre rekomendita. Frostigita aŭ freŝa blueberries, fragoj, maŭraj kaj framboj bone funkcias. Por tiuj el vi serĉas alternativon al beroj, oni aspergo de hakita juglandoj anstataŭe de la beroj estas bongustega. Aspergu kelkaj beroj (aŭ juglandoj) super la pinto post vi metis ĝin en la pato kaj aspergu turbinado (kruda sukero) aŭ bruna sukero super ili antaŭ bakado. Servu kun lumo aspergo de pudritaj sukero kaj lumo acero siropo aŭ Lyles ora siropo.
    ingrediencoj
    • ¾ tason (75 g) de ĉiu celo faruno
    • ⅓ taso (63 g) da sukero
    • ½ cucharadita salo
    • 4 ovojn apartigita
    • 4 tablespoons de unsalted butero (2 degelis kaj 2 por la pato)
    • ⅔ taso (165 g) de ricotta, tutaj aŭ parto skim
    • ¼ taso (60 ml) de citrono suko
    • Zest de citrono
    • ½ cucharadita de vanilo
    • ¼ taso (42 g) da freŝa aŭ frostigita beroj
    • Turbinado aŭ kruda sukero por aspergo super la pinto
    • Sukeraĵistoj sukero por lumo senpolvigu
    • Malpeza acero siropo aŭ Lyle ora siropo
    instrukcioj
    1. Precalentar la forno al 375 gradoj kaj precalentar 10 coloj fero pato aŭ saute pato.
    2. Miksu farunon, sukeron kaj salon en bovlo.
    3. Miksu ovojn yemas, drenita ricotta, butero, citronsuko, Zest vanilo en granda bovlo kaj miksi bone.
    4. Meti la apartigita ovo blankuloj en miksado bovlo kaj whisk al rigidaj pintoj.
    5. Aldonu la farunon miksaĵo al la malseka miksaĵo kaj kombini bone.Aldoni malgrandan dollop de la ovo blankuloj kaj miksi en senpezigi la bateador. Aldonu la ceteraj ovo blankuloj kaj faldi kun espátula ĝis kombinita.
    6. Forigi la pato de la forno kaj metis 2 tablespoons butero gxi gxin. Kiam la butero jam fandiĝis add bateador, aspergu kelkajn berojn trans la supron kaj aspergadi pri kulero aŭ 2 de turbinado sukero. Redoni la kaserolon al la forno. Baku dum 20 al 25 minutoj. Kiam la krespo estas supersatigita kaj malpeze ora aldone ĝi estas preta.
    7. Servu kun lumo aspergo de sukeraĵistoj sukero kaj servi kun siropo de elekto.
    8. Ĝuu!
  19. Cinamo Pancakes kun kandizitaj Bacon


    En bovlo, kombini la faruno, bakado pulvoro, salo, sukero kaj cinamo. Hejti pato pato aŭ pato super meznivela varmo. Kirli en hakis lardo, rezervante kulero por via Topping. Estimita tempo por ĉi tiu estas nur 30 minutoj.

    Ĉokolado Blato kaj kandizitaj Bacon Pancakes

    • ingrediencoj:
    • 2 tasoj tute-celo faruno
    • 1 kulero sukero
    • 2 kuleretojn bakado pulvoro
    • 1 cucharadita bakado sodon
    • 1/2 cucharadita salo
    • 1/4 cucharadita cinamo
    • 2 ovojn, bone batita
    • 2 tasoj buttermilk
    • 2 tablespoons butero fandita
    • 2 oz semidulce ĉokolado blatoj
    • vegetala oleo
    • Por la kandizitaj Bacon:
    • 3 tranĉaĵoj dika tranĉita lardo
    • 2 tablespoons bruna sukero
    • 1/2 cucharadita cinamo
    Preparado:
    Por fari la kandizitaj Bacon, precalentar la forno al 350 ° F kaj viciĝas bakado folio kun rapiron. Ŝanĝu drato rako supre kaj jako per nonstick aerosolo.
    Kuŝis la lardon sur la breto kaj aspergu malavare kun la bruna sukero kaj cinamo. Baku ĝis crujiente kaj caramelized 16 al 20 minutoj (depende dikeco). Eltiri de la forno, permesi malvarmigi tute, tiam trapasi al bruligan estraro kaj haki en tre malgrandaj pecoj.
    Blokis la forno kaj permesi ĝin malvarmigi al ĉirkaŭ 200 ° F.
    Fari la panqueques, kombini la faruno, sukero, bakado pulvoro, bakado sodon, salo kaj cinamo en miksado bovlo.
    En aparta bovlo, whisk kune la ovoj, butero, lakto kaj butero fandita.Aldonu la malseka ingrediencoj al la seka kaj kirli ĝis ĝuste kombinis. Faldi en la ĉokolado blatoj kaj kandizitaj lardo.
    Hejti nonstick pato super meza alta varmo kaj, uzante papero mantukon, malpeze jako per vegetala oleo.
    Kulero la bateador, 2 al 3 tablespoons samtempe, sur la varma pato kaj kuiri ĝis malgrandaj bobeloj aperos sur la supro. Flip kaj kuiri ĝis alia flanko estas ora bruna, pri 2 - 3 minutojn por flanko.
    Labori en partoj ĝis ĉiuj bateador estas uzata, oiling pato intere ĉiu parto.Konservu la finita krespoj varma en la forno kiel vi laboras.
    Servu kun pat da butero kaj acero siropo, aŭ polvo kun pudritaj sukero.
  20. Ĉokolado Blato Pretzel Pancakes kun Arakida Butero Nutella


    Rub en kune faruno, bakado sodon, butero, ovoj vanilo, arakido butero kaj sukero, ĝis lumo kaj lanugaj. En bovlo, bati la ovoj kun sukero, oleo kaj salo; ĝis bone kombinitaj. Aldoni en faruno, bakado pulvoro kaj 1/2 C lakton. Nutella estas la ŝlosilo al tiu infano amika recepto. 1 ovo
    3 TBS sukero
    2 TBS canola oleo
    1/4 _TSP_ salo
    2 C faruno
    3 _TSP_ bakado pulvoro
    1 / 2- 3/4 C lakto
    1/2 C semi dolĉa ĉokolado blatoj
    1/3 C pretzels, rompita en malgrandaj pecoj
    Por saŭco:
    1/4 C cremoso arakido butero
    2 TBS Nutella
    Precalentar pato pato super med malalta varmego.
    En bovlo, bati la ovoj kun sukero, oleo kaj salo; ĝis bone kombinitaj. Aldoni en faruno, bakado pulvoro kaj 1/2 C lakton. Stir bone, klopodante akiri ĉiujn bulojn el kaj aldonas lakton, se tro dika. Faldi en ĉokolado blatoj kaj pretzels.
    Spray pato pato kun kuirado spray aŭ froti kun papera tuko trempita en canola oleo. Pour ladlefuls de bateador kaj kuiri ĝis bobeloj komencas formi sur la surfaco kaj lateroj komencas subiris pri 3-4 minutoj. Flip kaj kuiri por 3 minutoj pli; ĝis ora bruna.
    Dum krespoj kuiras, en malgranda bovlo, varmego arakido butero en la mikroondoj por 30-40 minutoj. Aldoni en Nutella kaj kirli ĝis glata. Nebulpluvo super varmega kuirita patkukojn.
  21. Adorable Kid Amika Pancakes


    En mez bovlo, kombini ĉiuj sekaj ingrediencoj kaj poste aldoni la malseka ingrediencoj kiel lakto, ovo kaj butero fandita. Whisk bone aldonante ornamaj ingrediencoj kiel aspergas aŭ chocochips se vi deziras. Fari tiujn yummy krespoj simili karikaturo figuroj kiel teddy urso aŭ simple desegni cute vizaĝojn sur ili uzante ĉokolado saŭco.
  22. Snickerdoodle Pancakes

    Ĉi tiu estas certa gajninto. Kirli faruno, bakado pulvoro, bruna sukero, cinamo kaj salo. Hejti kaj poste atendi ĝis ora brown- bobeloj komencos krevanta sur la supra surfaco. Servu ilin tuj.
  23. Oreo Kuketo Pancakes


    Fari la kremo de kompletigo laŭ la recepto. Konservu flanken. Dume, hejti granda peza pato sur meza alta varmo; kulero bateador en varma pato, uzante 1 tbsp. disbati por ĉiu krespo. Kuiristo ĝis bobeloj formo sur suproj, tiam turnu al bruna katetoj. Sandviĉo la patkukojn uzante la blanka kremo kompletigo simili Oreos.
  24. Pancake sen lakto kaj ovo Recepto


    Ĉi tiu estas pura vegana, laktejo libera kaj ovo libera. Whisk la seka ingrediencoj kune en miksado bovlo kaj whisk kombini kun la malseka ingrediencoj. Verŝu la bateador en la varma pato. Klini la paton por helpi la bateador disvastiĝis egale, se necesas.
  25. Chobani krespoj


    Whisk kune ovo, Chobani kaj lakton. Hejti nonstick pato super meznivela varmo. Kuiristo ĝis randoj aro kaj bobeloj aperos sur surfaco, ĉirkaŭ 2 minutoj.
  26. Ĉokolado fromaĝo krespoj


    Stir kune la kazeo, lakto, ovoj, vanilo, faruno, bakado pulvoro, kakaa pulvoro;miksi bateador ĝis glata tiam versxu super meza varmo en la varma pato.
    Mi amas semajnfinoj.
    Kaj mi scias kion vi pensas. " Duh. Ni ĉiuj faras. "
    Sed mi havas kroman amon por semajnfinoj, kaj ĝi nomiĝas patkukojn. Mi scias, mi scias, mi diskutis ĉi antaŭe, sed mi havas senton plimulto el vi ne ĉirkaŭe tiutempe, do lasu min ripeti.
    Semajntago matenmanĝojn en mia mondo konsistas de enorma taso de kafo kiel mi komencas mian komputilon je laboro, sekvita de bovlo de cerealo kaj lakto proksimume horo poste. Kaj en kazo iu el vi pensis ke bovlo de cerealo estis regalo de ajna speco, lasu min klarigi.
    Kiam mi diras bovlon, mi reale signifas taso. Kiel en la terura iom Styrofoam tasoj ke mia kompanio atendas nin trinki el. Kaj Mi havas teorion pri mia cerealo kiu estas pruvita korekta preskaux cxiumatene. Ĝi iras tiel: esence la mondo iel konas la ĝusta dua ke mi verŝu lakton super mia cerealo, kaj subite miaj telefono sonas. Kaj kiel mi sukcesis atingi la persono for la telefonon, esperante savi la lastajn pecojn de crispness en la menciita taso, mia telefono sonas denove. Kaj gxi preskaux daŭrigas tiel ĝis mia taso estas plena de akvoplenaj salaton de cerealo.
    Kaj ke miaj amikoj, estas matenmanĝo. Sur semajntago.
    Kaj tial mi havas kroman iom amo por semajnfinoj. Honeste, ne ĉiam patkukojn. Kelkfoje estas omleton kelkfoje estas gastronomo formo de aveno.Kaj ofte ĝi estas panqueques. Kaj foje, ĝi estas glaciaĵo. Ne jugxas.
    Sed mi divagar. Ni reiros al panqueques, ĉu?
    Mi estis eksperimentanta kun diversaj versioj de panqueques ultimamente, kaj ĉi tiu estas inter miaj favoritos. Ĝi estas sana kaj ĝi havas ĉokolado, bezonas mi diras pli?
    ingrediencoj
    • 1½ tasojn malalta grasa dometo fromaĝo
    • 1 taso lakto
    • 2 ovojn
    • 1 cucharadita vanilo ekstrakto
    • ¾ tason (blanka) tuta tritiko faruno
    • 1 cucharadita bakado pulvoro
    • ¼ taso kakao pulvoro
    • 16 pakoj de Splenda aŭ ⅔ taso sukero aŭ sukero anstataŭanto
    • ĉokolado blatoj, nedeviga (mi uzis sukeron liberaj)
    instrukcioj
    1. En mez miksado bovlo, veku kune la kazeo, lakto, ovoj kaj vanilo. Stir ĝis kombinita.
    2. Aldoni la faruno, bakado pulvoro, kakaa pulvoro kaj Splenda kaj miksi ĝis tute kombinitaj.
    3. Hejti pato super meznivela varmo. Spray kun pam aŭ ne bastono bakado aerosolo.
    4. Verŝu la bateador en bovlon kuleroj sur la varma pato. Friti ĝis la pinto aperas fiksita, tiam klaki ĝin super kaj friti ĝin ĝis kuiris tra. Ĝi devus esti malpeze ora ekster ambaŭ flankoj.
    5. Se vi volas ekstran regalo, aspergu ilin per ĉokolado blatoj ĝuste antaŭ klakanta ilin.
    6. Servu varma, kun acera siropo, bero saŭco (jen recepto mi devos sendi iun tagon) aŭ eĉ ĉokolado saŭco!
    7. Ĝuu!
  27. Kazeo pancake


    Kazeo pancake preparado tempo estas proksimume 15 minutoj. Kirli faruno, oleo, kaj ovojn en granda bovlo. En aparta bovlo, whisk kune ovojn, kazeo, lakto kaj oleo. Aldonu farunon miksaĵo al ovo miksaĵo kaj whisk ĝis ĵus miksis.
  28. Lardo kaj fromaĝo krespoj


    Lardo kaj fromaĝo! Jen buŝon akvanta plezuro. Whisk kune la lakto, ovo, kaj butero fandita. Kirli en la fromaĝo kaj lardo super meza alta varmo. Coat ĝi leĝere per oleo.
    Jen bona recepto. Por pli simpla kuirado, la bitoj de lardo kaj rallado cheddar fromaĝo ankaŭ povus aldoni al ĉu nia Buttermilk Pancake Miksaĵo aŭ Lando Tritiko Pancake Mix. La subtilaj saleta gusto de la lardo bitoj, kune kun la dolĉeco de nia reala acero siropo, faras grandan gustanta pancake.
    ingrediencoj
    6 strioj de lardo, frititaj kaj disfalis en pecojn
    1/3 taso tuta tritiko faruno
    1 tason ĉiuj -celo faruno
    2 kuleretojn bakado pulvoro
    2 kuleretojn granulada sukero
    1/4 kuleretojn salo
    1 1/4 taso lakto
    1 granda ovo
    3 tablespoons butero, fandiĝis
    3/4 taso rallado fromaĝo cheddar
    direktoj
    1. Kombini la farunoj, bakado pulvoro, sukero kaj salo en granda bovlo.Miksi kun forko.
    2. En alia bovlo, whisk kune la lakto, ovo, kaj butero fandita. Kirli en la fromaĝo kaj lardo. Pour la lakto kaj fromaĝo miksaĵo en la miksaĵo de faruno kaj kirli ĝis ĝuste kombinis. (Iuj buloj restos.)
    3. Varmigu paton aŭ pato super meza alta varmo. Coat ĝi leĝere per oleo.Kiam la pato estas varma, versxu la bateador sur la pato en eĉ cirkloj.Kuiristo ĝis bobeloj formo kaj komenci rompi la bateador. Flip kaj kuiri ĝis farita.
  29. Ŝinko kaj fromaĝo krespoj


    Miksu farunon, salon, bakado pulvoro, lakto, butero, lakto kaj ovo. Fandi la butero en malgranda pato, tiam whisk en la faruno kaj kirli bone kun eggbeater aŭ whisk ĝis ekzistas neniuj buloj. Vi povas stoki restaĵojn en la fridujo, ili tenas bone.
    ingrediencoj:
    • 2 tasoj faruno
    • 1/2 _TSP_ salo
    • 2 _TSP_ bakado pulvoro
    • 1 taso lakto
    • 1 taso Buttermilk
    • 1 ovo
    • pri 1 taso ĵetkuboj ŝinko
    • proksimume 1 1/2 tasoj shredded fromaĝo (mi preferas cheddar, sed vi povas uzi kion ajn speco vi ŝatas)
    • butero por la pato
    METODO:
    •  Stir kune faruno, salo kaj bakado pulvoro.
    • Aldoni lakton, buttermilk, kaj ovo kaj kirli bone kun eggbeater aŭ whisk ĝis ekzistas neniuj buloj.
    • Kovru kaj lasu ripozi en la fridujo por 30-60 minutoj.
    • Fari la panqueques, hejti ĉirkaŭ 1/2 Tblsp butero en nonstick aŭ gisferaj pato super meznivela alta varmo.
    • Aldoni pri 1/3 taso bateador kaj mildigi kun kulero aŭ kulero fari rondon.
    • Aspergi kun kelkaj Tblsp de ŝinko kaj pri 1/4 taso shredded fromaĝo.
    • Nebulpluvo kun iom pli bateador super la pinto (kiel montrita supre.)
    • Kiam la bateador formas grandajn vezikojn, klaki la pancake super.
    • Kiam kuirita tra, eltiri telero. Varme en 200 gradon forno aŭ tendo la telero kun rapiron dum vi faras la ceteraj patkukojn.
    • Uzi aldonan butero por ĉiu krespo aŭ ĉiun alian pancake.
    • Servu varma kun butero kaj siropo.
  30. Skvaŝo, kapro fromaĝo & romero Pancake


    Batis sian tutan necesan ingrediencon ĝis ĝi estas glata. Refrigerate la bateador kiel specifita en la recepto. Forigi la bateador de la fridujo, aldoni la kapro fromaĝo kaj skvaŝo. Faldi ĉiu kune. Varmigu iom da oleo en ne-bastono pato.Tiam, en partojn, aldoni ladleful de bateador po pancake por friti ĝis ora bruna.

    Kio okazas en ...

    1 Taso Ebenaĵo Faruno (aŭ poligono faruno gluten Libera)
    2 kuleretojn Baking Powder
    1 Taso de lakto (aŭ sojfabo / migdala lakto por laktejo libera)
    1 Organika ovo (preterlasu por ovo libera)
    2 Tablspoons Tremas Unsalted Butter + ekstra por friti (anstataŭanto kun kokoso butero por laktejo libera kaj olivan oleon por friti)
    1/2 Rostita Butternut Squash puré (Ni bezonas 1 taso por la bateador)
    3 tablespoons Kaprinoj Fromaĝo (preterlasu por laktejo libera)
    Malgrandaj Sprig Freŝa Romero fajne hakis

    Kiel fari ĝin ...

    1. Kribrilo via elektita farunon kaj bakado pulvoro en bovlo.
    2. En aparta bovlo miksaĵo kune la lakto, ovo, fandiĝis unsalted butero. Aŭ se vi estas laktejo / ovo libera miksaĵo via elektita lakto kaj fandiĝis kokoso butero.
    3. Fari bone en via faruno kaj malrapide whisk via likva miksaĵo en ĝis ĝi tute kombinitaj. Flankenmetis.
    4. Faldi 1 taso de Butternut squash puré en vian bateador kaj tiam Flake en via kaproj fromaĝon kaj aldoni vian romero.
    5. Hejti granda pato super meznivela varmo. Por ĉiu aro de panqueques ni volas fandi proksimume 1 cucharadita de unsalted butero aŭ oleo.
    6. Kulero 2-3 tablespoons de bateador en la pato. Kuiristo ĝis vi vidos bobeloj formante (proksimume 1-2 minutoj). Flip super kaj kuiri la alian flankon.
    7. Servu varma aŭ povas esti manĝita malvarma tro
31.  Lanuga Ricotta Pancakes kun Frago-Orange Saŭco 



Tiuj malseketaj ricotta krespoj havas delikatan teksturon kaj subtila oranĝa gusto danke al la adición de batita ovo blankuloj kaj freŝe rallado oranĝo Zest. Pintita kun bongusta, Freŝa Frago-Orange Saŭco ili faras eleganta elekto por speciala okazo matenmanĝo aŭ Brunch.

Lanugaj Ricotta Pancakes kun Frago-Orange Saŭco

  • ingrediencoj:
  • 15 onzas ricotta fromaĝo
  • 3/4 taso faruno
  • 1/2 cucharadita bakado pulvoro
  • 2 tablespoons sukero
  • 1/8 cucharadita salo
  • 2 tablespoons tuta lakto
  • 3 ovoj, disigitaj
  • 1/2 cucharadita vanilo
  • Zest de 1 oranĝo
  • Por la Frago-Orange Saŭco:
  • 2 tasoj fragoj, hakis
  • 2 kuleretojn sukero
  • 1 kulero suko de citrono
  • 1/4 taso freŝe elpremis oranĝa suko
  • 2 tablespoons akvo
  • 2 kuleretojn maiza kaĉo
Preparado:
Metu la ricotta en colador super bovlo dum almenaŭ 1 horon por permesi ajnan troo likva malplenigi.
Prepari la saŭco metante la fragoj, sukero, suko de citrono kaj oranĝo suko en malgranda poto. Alporti al simmer super meza alta varmo. En malgranda bovlo, whisk kune la akvo kaj maiza kaĉo kaj aldoni al la simmering frago miksaĵo.
Daŭrigi kuirante ĝis la miksaĵo densa al siropo-simila konsistenco. Kopio al bovlo kaj flankenmetis malvarmigi.
Kombini la faruno, bakado pulvoro, sukero kaj salo en bovlo. En aparta bovlo, kombini la ricotta, lakto, ovo yemas, vanilo kaj oranĝon Zest ĝis glata.
En aparta bovlo, bati la ovo blankuloj kun elektra miksilo sur alta rapido ĝis lumo kaj lanugaj, sed ne rigidaj. Aldonu la ricotta-lakto miksaĵo al la seka ingrediencoj kaj kirli nur ĝis kombinita. Whisk en proksimume duono de la ovo blankuloj ĝis bone miksita, tiam milde faldi en la ekvilibro.
Oleo pato kaj varmo super meza alta varmo. Pour proksimume 3 tablespoons de bateador sur la pato por ĉiu krespo. Kuiri ĝis bobeloj aperos kaj komenci rompi sur la randoj kaj la surfaco de la krespo, tiam klaki por fini kuiri sur la dua flanko.
Kopio al bakado folio kaj varme en 200 ° F forno dum vi kuiri la ceteraj patkukojn. Eltiru pintita kun la Frago-Orange Saŭco.
Faras ĉirkaŭ 1 dekduo krespoj

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...