Free Money

Loading...

пятница, 28 октября 2016 г.

31 najchutnejšie Pancake recepty


 Lívanec je plochý koláč, často tenká a guľatá, pripravený z cesta na báze škrobu, ktorá môže obsahovať aj vajcia, mlieko a maslo. Sa varí na horúci povrch, napríklad na grilovacej alebo panvici, často s olejom alebo maslom. Palacinka recepty sa líšia, ale všetci majú rovnaké základné zložky múky, vajec a mlieka.
Či už sa im slúžiace na raňajky, výdatná desiata alebo dokonca večeru, si jednoducho nemôže ísť s Palacinky zle! Podávame im prostý so sirupom alebo im šaty s ovocím, čokoládové lupienky alebo dokonca šľahačkou a máte lahodne náplň jedlo.
Existuje len málo vecí americký človek musí vedieť variť, a palacinky sú jedným z nich.Dobrou správou je, že sú jednoduché. Tu sú 30 Pancake recepty, ktoré urobí váš život mimoriadne spokojní.
  1. Apple Palacinky


    To všetko je 10 minút robiť. príprava. Blend vajcia, kombinovať maslo, vajcia, mlieko, cukor, soľ jablko. V samostatnej miske vytriedení spoločne múku, prášok do pečiva, škoricou a cukrom. Miešajte zmes múky do jablkovej zmesi, kým sa to premieša. Variť vyprážaním na miernom ohni. Je to hotovo! 
    • zloženie
    • Výživa
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • metóda
    1. Krok 1
      Kombinovať múku, cukor a škoricu v mise. Pridajte vajcia a mlieko.Rozšľaháme do hladka. Miešajte v jablkách.
    2. Krok 2
      Zahrejte nepriľnavou panvicu na miernom ohni. Sprej s olejom. Zalejeme 1/4 šálky jablkovej zmesi do panvice. Jemne rozprestreté so zadnou lyžicou do 10 cm kola. Cook lievance, v dávkach, po dobu 2 minút alebo kým bubliny sa objaví na povrchu. Otočiť. Variť po dobu 1 až 2 minút, alebo kým prepečené.
    3. 3. krok
      Podávame s kivi a mrazený jogurt.
  2. Domáce Pancake Mix


    Zmiešajte múku, prášok do pečiva, cukor, maslo, v prípade potreby a soľ podľa chuti. Môžete pridať nejaké ovocie do cesta lievance - nakrájaný jablká, alebo kúsky banánu, ale chcete, aby sa vaše palacinky. Zmiešajte je všetko v poriadku, potom smažiť na horúcej platni.
  3. Domáce čučoriedkový sirup a palacinky

     Odhadovaný čas pre tento jeden je len 15 minút.
    Zmiešajte základové ingrediencie dobre - miešanie, aby sa rozpustil cukor a lisovanie bobule proti strane panvy ľahko rozdrviť, kým bobule byť mierne mäkké a zmes dostane sirup. Umiestnite ingrediencie v malej panve a dobre premiešame. 
    Vlna čučoriedkovou príchuťou a nádychom citrónu je ideálny v tomto sirupe.Skvele na palacinky alebo zmrzlinu. Recept od PocketChangeGourmet.com
    Slúži: 3 šálky
    zloženie
    • 2 ½ šálky čučoriedky, čerstvé alebo mrazené
    • 2 šálky vody
    • 1 hrnček cukru
    • Šťava z 1 citróna Meyer - asi 1½ lyžice
    • 1 palec plátok citrónovej kôry (použite škrabku na zemiaky)
    Inštrukcie
    1. V hrnci zmiešajte čučoriedky s ½ šálky vody
    2. Rozbiť bobule so zemiakovým frajera a priveďte do varu
    3. Dusíme na miernom ohni po dobu 15 minút
    4. Sceďte šťavu do odmerky žiaruvzdorného, ​​lisovanie tvrdo na pevné látky, odhodiť pevné látky.
    5. Vypláchnite hrniec, pridáme cukor, citrónovú kôru a zostávajúce 1½ šálky vody, priveďte do varu, za stáleho miešania rozpustiť cukor.
    6. Varte sirup cez mierne teplo, kým sa eaches 225 ° na cukrovinky teplomer, asi 20 minút
    7. Pridajte čučoriedkový džús a citrónovú šťavu a varíme pri vysokej teplote po dobu 1 minúty.
    8. Nechajte sirup vychladnúť, potom zlikvidujte citrónovú kôru.
    9. Nalejeme sirup do čistých sklenených fliaš a pohárov.
    10. Seal a chladom po dobu až 6 mesiacov.
    11. Použitie na Domáce lievance alebo zmrzlinou

  4. Staromódny domáce palacinky


    Tento človek potrebuje len 5 minút na prípravu, ale vyžaduje 15 minút viac variť.
    Sito múku až je hladké. Pridajte prášok do pečiva, soľ a cukor. Make dobre v stredu cesta a nalejte mlieko, vajcia a rozpustené maslo; Zmiešajte všetky dobre dohromady. Potom varíme na miernom ohni, kým sú obe strany "hnedá".
  5. Škorica Roll Palacinky


    Môžete začať tým, že ohrieva maslo v rúre. Pripravte si náplň škoricovú Prvý z nich - miešaním maslo, hnedý cukor a škoricu spoločne. Šľahač dohromady múku, prášok do pečiva a soľ. Vmiešajte mlieko, vajcia a olej na ľahkú váhu.Nenechajte overmix. (Ak má ponechaná niekoľko malé hrudky, je to v poriadku).

    ZLOŽENIE

    Pre palacinky :
    1 šálka hladkej múky
    2 lyžičky prášku do pečiva
    1/2 lyžičky soli
    1 šálka mlieka
    1 veľké vajce
    1 polievková lyžica rastlinného oleja
    Na náplň škorica :
    1/2 palicu čerstvého masla, izbovej teplote
    1/4 šálky plus 2 polievkové lyžice hnedého cukru
    1 1/2 lyžičky mletej škorice

    INŠTRUKCIE

    1. Urobiť náplň škoricovú : V stredne veľkej mise zmiešajte maslo, hnedý cukor, škoricu a. Kopeček náplne do litrovú veľkosti ťažký zips sáčok, a odložte bokom.
    2. Preveďte palacinky : V stredne veľkej mise rozšľaháme spoločne múku, prášok do pečiva a soľ. Metla na mlieko, vajcia a olej, len kým sa navlhčia cesto.
    3. Rozohrejte veľkú nepriľnavou panvicu na strednom plameni, a to sprej s teflónové sprej. Použite kopček zmrzliny pridajte cesto do panvice. Iba spodnú časť lopatky alebo šálky šíriť cesto do kruhu, asi 4 palca v priemere. Znížte teplotu na strednej minimum. Odstrihnúť roh svojho sáčok škorice plnenia, a stlačiť náplň do otvoreného rohu. Keď váš palacinka začne tvoriť bubliny, pridajte náplň. Od stredu palacinka, stlačiť náplň v hornej časti cesta lievance vo víre, rovnako ako vidíte v pravidelnom škorice roll. Variť palacinka 2 až 3 minúty, alebo kým bubliny začnú objavovať v hornej časti palacinky a je to dozlata na dne.Slide tenký, široký kovovou špachtľou pod palacinka, a jemne, ale rýchlo sa otočiť to. Varíme ďalších 2 až 3 minúty, kým druhá strana je zlatá rovnako. Keď flip palacinky na tanier, uvidíte, že plniaci škorica vytvorila kráter-vírenie škorice. Vytrieť panvicu s papierovým uterákom a opakuje so zvyšnými cesta lievance a škoricovú náplňou. Rewari glazúra krátko, v prípade potreby. Podávame palacinky preliate mrholenie glazúry.
  6. Červené zamatové palacinky


    Rozšľaháme spolu múky, jedlá sóda, práškový cukor, soľ, cmar, nesladené kakao, kryštálový cukor, asi 2 lyžice meranie potravinárske farbivo červenej tekutiny, vajcia a prášok do pečiva. Miesto v jednej vrstve na plech a piecť pri teplote 200 ° C až pec, po dobu 30 minút.
  7. Jahoda palacinky posypeme


    Zmiešajte mlieko, vajcia, múku, prášok do pečiva, sódu a vanilkový extrakt.Urobte jamku na zmes múky a zalejeme zmesou mlieka a rozpusteným maslom.Potom sa pridá a varíme na panvici na stredne-nízkej teplo.
    Jahôd posypeme Funfetti Palacinky
    1 ½ šálky bez tuku cmar
    1 vajce
    1 polievková lyžica. rozpusteného masla
    1 ½ šálky hladkej múky
    2 lyžice. kryštálový cukor
    1 lyžička. prášok do pečiva
    1/2 lyžičky. košér soľ
    5 až 6 jahody, krájané
    Dúha kropia (toľko, koľko by ste chceli)
    1.  Zmiešajte cmar, vajcia a maslo v malej miske a dajte bokom. V samostatnej miske zmiešajte múku, cukor, prášok do pečiva a soľ.
    2.  Urobte si malý otvor, alebo tiež vo svojej zmes múky a zalejeme cmar zmesi.Dobre premiešajte, kým sa všetko dohromady.
    3.  Teplo panvicu cez stredné až nízke teplo a to sprej s varením spreji.Akonáhle je horúco, lopatka 1/2 šálky cesta do panvice. (Pour menej cesto, keď sa robia mini lievance).
    4 . Akonáhle sa cesto je v panvici, rýchlo sa pridajú 3 až 4 jahody (nakrájané) na každej palacinky a ľahkým zatlačením každý z nich do cesta. Pre menšie palacinky, použite 1 až 2 jahody. Potom sa pridá toľko postrekovačov, ako by ste chceli.
    5.  Nechajte palacinky variť asi 2 minúty (alebo dozlata) pred preklopením.Variť na druhú stranu pre ďalšie 1 až 2 minúty.
    Poznámka: Ak používate sadu Kate Spade, sprej každej formy pred naliatím do zmesi. Aby sa uistil, palacinka sa varí a nestratí svoj tvar, pokrývajú forma s vekom po dobu niekoľkých sekúnd. Keď sa okraje začnú odtiahnuť z formy, lívanec je pripravený otočiť. Môžete sa vysunie von z formy a flip, alebo pomocou stierky, aby sa udržala pohromade a otočiť ho.
  8. Arašidové maslo pohár palacinky

    Použite stredne veľkej misy, aby sa cesto múka, cukor, prášok do pečiva, jedlá sóda, cmar, štipkou soli (podľa chuti), vajcia, a arašidové maslo. Miešajte mokré prísady do suché prísady, kým kombinovať. Zahrejte panvicu. Srsť panvicu s maslom a nalejeme cesto do nej, za použitia o ⅓ šálky cesto na palacinky.Akonáhle Dno je ľahko opečené, prevrátiť ohriať na druhú stranu.
  9. Bufet Palacinka naberačky

    Cook slaniny a dajte bokom. Zmiešajte cesto vo fľaši dostatočne veľký, aby naliať cesto do nej (s prihliadnutím na lacnou piknik kečup fľašu). Zahrejte panvicu na 300 stupňov. Striekať cesto do dlhého oválu o niečo dlhšie a širšie ako slaniny a umiestniť plátok varené slaniny v stredu. Zľahka stlačte slaninu do cesta. Varíme, až cesto začne bublať a potom otočiť a varíme niekoľko minút dlhšie. Celkový odhadovaný minúta: 30 minút.
  10. Mrkvový koláč Mini palacinky

    Zmiešajte suché prísady: múku, prášok do pečiva, škorica, soľ a hnedý cukor.Pridajte mrkvu zmesi a olej na suché prísady, ale uistite sa, že nedošlo k prílišnému zmesi alebo inde, vaše palacinky skončí plochý a tuhý.
  11. Sourdough Palacinky


    Dal dve polievkové lyžice pšeničnej múky v miske alebo šálke, ktorý má málo vody v ňom; mix (mix s non - kovový predmet) potom kryt - ale nie vzduchotesný a mať ju opustil, kde vzduch môže prísť dovnútra, napr parapetu.nasledovať krok správne, ako je uvedené v recepte. Tretieho dňa preveriť, či to chutí "kyslý" - to je skvelé, ak je to hrozné a páchne ... vyhodiť a začať znovu pracovať!
  12. smores Palacinky


    Zmiešajte múku, prášok do pečiva, repkový olej, cmar, soľ, cukor, marshmallows, čokoládové lupienky, a Graham krakovania omrvinky. Potom sa pridá toto cesto do predhriatej panvice.
  13. Tekvicové Vírivé palacinky s tekvicou Butter Topping


    Šľahač dohromady múku, cukor (hnedý a biely cukor), škorica, muškátový oriešok, soľ a prášok do pečiva. V inej miske ušľahajte mlieko, vajcia, olej a vanilku. Pridanie zmesi mlieka do zmesi múky a dobre premiešajte - zmes môže byť mierne hrudkovitý. Odhad - 30 minút (10 minút na prípravu, 20 minút za prácu)
    zloženie
    • ½ C hladkej múky
    • ½ C celozrnné pečivo múka
    • 1 C mlieko
    • vanilkový extrakt 1 lyžička
    • 1 vajce
    • 2 lyžice repkový olej
    • 2 lyžice bieleho cukru
    • 1 polievková lyžica hnedého cukru
    • ¼ lyžičky škorice
    • ¼ lyžičky muškátového orieška
    • ¼ lyžičky soli
    • 2 lyžičky prášku do pečiva
    • 1 9 oz poháre tekvicový masla (pravdepodobne nebude používať to všetko, ale len pre istotu, začnite s celou JAR)
    • Masla a práškového cukru na posypanie
    Inštrukcie
    1. Predhriať nepriľnavou panvicu na strednom plameni.
    2. Vo veľkej mise (som použil jeden s výlevkou) zametať dohromady múčky, cukru, škorica, muškátový oriešok, soľ a prášok do pečiva.
    3. V inej miske ušľahajte mlieko, vajcia, olej a vanilku.
    4. Pridajte mlieko zmesi na zmes múky a dobre premiešajte. Zmes by mala byť mierne lumpov.
    5. Zalejeme ¼ C cesta pre každú palacinku na panvici. Mám dva naraz.Potom stlačiť tekvica maslo krúživým pohybom na palacinky. Dal som tekvica maslo do ziplock vrecka a odrezať roh, takže by som to mohol vymáčknout. Pečieme po dobu 2-3 minút na každej strane.
    6. Šíriť maslo (alebo krajiny Crock, rovnako ako ja) na hornej časti každej palacinky pred stohovanie.
    7. Najlepšie každý zásobník s práškovým cukrom a potom stlačiť trochu tekvicové masla na vrchole.
  14. Karamel jablkový koláč palacinky


    Ušľahajte cmar, jablčnú, káva, melasa, vodu a vajcia. V samostatnej miske rozšľaháme spolu zvyšné (suché) prísady. Zmes bude dosť liquid na prvý, ale čím dlhšie to sedí pri izbovej teplotne to začne otáčať do tej hustej textúry.
  15. Pancake pusinky s ovocím

    Predhrejte rúru na 400 stupňov F. Miesto masla koláč doske 9-palcový a pečieme po dobu 4 - 5 minút alebo kým neroztopí. Zmiešajte múku, cukor, soľ, vajcia a mlieko; rozšľaháme do hladka. Použite tento cesto podľa návodu v recepte na pre lievance pusinky. Môžete ich top s kandizované ovocie.
    zloženie
    • 1 celé vajce plus 1 vaječný bielok
    • ¼ šálky hladkej múky
    • ¼ šálky mlieka
    • 1 lyžica olej na varenie
    • ¼ lyžičky soli
    • 2 šálky čerstvé ovocie
    • 2 polievkové lyžice pomarančovej marmelády, zahrieva v mikrovlnnej rúre
    Inštrukcie
    1. Srsť malé koláč dosky alebo fólie koláč panvice s varením spreji
    2. Vo veľkej mise ušľahajte vajcia, múku, mlieko, olej a soľ do hladka
    3. Rozdeľte cesto do štyroch panvy
    4. Pečieme 25 minút v 400 stupeň rúre, kým hnedé a nadýchané. Vypnutie rúry a necháme v rúre po dobu 5 minútu viac Pred vybratím
    5. Okamžite prenesie palacinky do malých misiek, lyžica na ovocie a pokvapkáme ohriateho marmeládou
    Poznámky
    Liz hovorí, že ... to boli chutné, môžete tiež pridať jablčnú šťavu z plodu, ak nemajú žiadnu pomarančovú marmeládu

    Doug hovorí ... čo je to zábava večera
  16. Perník škorica roll Palacinky


    Šľahač dohromady múku, prášok do pečiva, soľ, mlieko, vajcia a olej, len kým sa dohromady. Pridajte maslo, hnedý cukor a škoricu pripraviť cesto. Na prípravu glazúra: V malej panvici rozohrejte maslo na miernom ohni, kým neroztopí.
    zloženie: 
    Škorica Swirl:
    1/4 šálky masla (1/2 tyč)
    1/2 šálky hnedého cukru
    1/2 lyžice mletej škorice
    1/4 lyžičky mletého klinčeka
    1/4 lyžičky mletého muškátového orieška
    Smotanovým syrom Poleva:
    1/4 šálky masla (1/2 tyč)
    2 oz smotanový syr
    3/4 šálky práškového cukru, preosiatu
    1/2 lyžičky vanilkového extraktu
    1/4 lyžičky mletej škorice
    1/4 lyžičky mletého zázvoru
    Palacinky:
    3/4 šálky cmaru
    1/4 šálky jablkový
    2 polievkové lyžice uvarenej kávy
    2 lyžice tmavej melasy
    2 polievkové lyžice vody
    1 veľké vajce
    1 1/4 šálky hladkej múky
    1/2 lyžice prášku do pečiva
    1/2 lyžice mletej škorice
    1/2 lyžice mletého zázvoru
    1/4 lyžičky sódy bikarbóny
    1/4 lyžičky soli
  17. Zmiešané Berry cmar palacinky

     Pridajte vajcia a cmar, múku, cukor, prášok do pečiva, jedlá sóda a soľ v mise.Dobre premiešajte a posypte zmiešaných bobúľ. Variť po dobu 1 minúty, kým sa neobjaví bubliny na povrchu a palacinky sú zlaté pod ním. Odhadovaný čas: 30 minút.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Lemon Ricotta Souffle Palacinky s ovocím

    Rozšľaháme múku, cukor a soľ v mise. V inej miske zmiešajte žĺtky (samostatná biela časť), ricotta, maslo, citrónovú šťavu, kôru a vanilky. Rozšľaháme bielky až je tuhá, potom ju zmiešame s múkou zmesi, aby palacinka cesto. Nemusí byť v pokušení preskočiť citrónovú kôru, je to naozaj pridáva na citrusy chuť.
    Palacinky sú potraviny, ktoré presahuje kultúry.  Existuje príliš veľa verzií, ktoré sa líšia od kultúry ku kultúre, aby ich všetky vymenovať. V Severnej Amerike, je to klasický raňajky potravy. Je pre zvláštne príležitosti alebo na víkendovú raňajkách s rodinou alebo priateľmi. Je to komfort potravín a tam je zvyčajne spomienky pripojené. Moja rodina strávila veľa nedele takže naše obľúbené recepty palacinka s javorovým sirupom a slaniny alebo klobásy. Každý človek môže byť ľahko umiestnené na ľubovôle a nevôli. Prírastky do svojej obľúbenej palacinky cesto je rovnako jednoduché ako pokropenie čerstvé alebo mrazené lesné plody, banány, strúhaný jablká, orechy, granolového, čokoládové lupienky, alebo sušené ovocie cez hornú časť palacinky, keď je na rošte. Alebo proste, jednoducho a úplne chutné.   Možnosti sú takmer nekonečné!  To môže byť docela udalosť, aby palacinky, zatiaľ čo hladné ústa čakajú na kŕmenie.

    Som narazil na pár receptov  , ktoré boli souffled palacinky, ktoré boli v podstate palacinky s vaječných bielkov oddelených, šľahačka a skladaných do cesta pre načechranější palacinky. Boli dorazilo na panvici. Páči sa mi myšlienka urobiť veľký palacinka ako holandskej dieťa alebo pannekoeken (som videl rôzne hláskovanie pre tento odpusť mi, či to nie je správne), čo je rodina obľúbený. Mal som veľa zábavy robiť varianty receptu som prišiel s. Mal som nejaké naozaj dobré výsledky spolu s niekoľkými handry. To je v poriadku so mnou. To všetko je súčasťou tohto dobrodružstva varenia som na.
    Som naozaj spokojný s ricottou, citrónovú  verzii a dúfame, že budete súhlasiť. To je celkom jednoduché urobiť, aj keď tam je ďalší krok na šľahanie bielkov. To by mohlo tiež byť vykonaná v menších nádob pre osobné veľké palacinky, rovnako ako pannekoeken alebo holandských detí môže byť. Bobule sú nepovinné, ale odporúčané. Zmrazené alebo čerstvé čučoriedky, jahody, černice a maliny dobre fungovať. Pre tých z vás, ktorí hľadajú alternatívu k bobúľ, hŕstka sekaných vlašských orechov namiesto bobúľ je vynikajúci.Posypeme niekoľko bobúľ (alebo vlašské orechy) cez vrchol potom, čo ste dať ju do panvice a posypeme turbinado (surový cukor) alebo hnedý cukor nad nimi pred pečením. Podávame s ľahkým kropenia práškového cukru a ľahkým javorového sirupu alebo Lyles zlatého sirupu.
    zloženie
    • ¾ šálky (75 g) všetky hladkej múky
    • ⅓ cup (63 g) cukru
    • ½ lyžičky soli
    • 4 vajcia oddelené
    • 4 lyžice čerstvého masla (2 roztaví a 2 pre panvu)
    • ⅔ šálka (165 g) ricotta, úplne alebo čiastočne SKIM
    • ¼ šálky (60 ml) citrónovej šťavy
    • kôra z citróna
    • ½ lyžičky vanilky
    • ¼ šálky (42 g) čerstvého alebo mrazeného bobúľ
    • Turbinado alebo surový cukor na posypanie cez vrchol
    • Cukrári cukor pre utieranie prachu
    • Ľahký javorový sirup alebo Lyle zlatá sirup
    Inštrukcie
    1. Predhrejte rúru na 375 stupňov a predhrejte železnú panvu 10-palcový alebo soté panvicu.
    2. Zmiešajte múku, cukor a soľ v mise.
    3. Zmiešajte vaječné žĺtky, vyčerpaný ricotta, maslo, citrónovú šťavu, kôru vanilkovej do veľkej misy a dobre premiešajte.
    4. Umiestnite oddelené bielky do misy a rozšľaháme do tuhej vrcholy.
    5. Pridajte múku na mokrej zmesi a dobre kombinovať. Pridajte malé kopčekom vaječných bielkov a vmiešame do odľahčiť cesto. Pridajte zvyšné bielka a preložte špachtľou, kým kombinovať.
    6. Vyberte pekáč z rúry a dajte 2 polievkové lyžice masla It. Keď je maslo roztaví doplnok cesto, posypeme niekoľko bobule v hornej a posypeme na asi polievkovú lyžicu alebo 2 turbinado cukru. Vrátiť panvicu do rúry.Pečieme 20 až 25 minút. Keď je palacinka nafúkol a ľahko opečené na vrchole je pripravený.
    7. Podávame s ľahkým kropenia cukrárov cukru a podávajte s sirupom voľby.
    8. Užite si to!
  19. Škorica Palacinky s Kandizované slaninou


    V mise zmiešajte múku, prášok do pečiva, soľ, cukor a škoricu. Rozohrejte grilovaciu panvicu alebo panvicu na strednom plameni. Vmiešajte nakrájanú slaninu, rezervovať lyžicu pre vaše polevou. Predpokladaná doba pre tento jeden je len 30 minút.

    Chocolate Chip a Kandizované Bacon Palacinky

    • zloženie:
    • 2 hrnčeky hladkej múky
    • 1 lyžica cukru
    • 2 lyžičky prášku do pečiva
    • 1 čajová lyžička sódy bikarbóny
    • 1/2 lyžičky soli
    • 1/4 lyžičky škorice
    • 2 vajcia, dobre zbit
    • 2 šálky cmar
    • 2 lyžice rozpusteného masla
    • 2 oz polosladké čokoládové lupienky
    • Zeleninový olej
    • Pre Kandizované Bacon:
    • 3 plátky s hrúbkou rez slaniny
    • 2 lyžice hnedého cukru
    • 1/2 lyžičky škorice
    Príprava:
    Aby kandizovaná Bacon, predhrejte rúru na 350 ° F a lemujú plech s fóliou. Nastaviť rošt na hornej a srsť to s teflónové sprej.
    Položte slaninu na stojane a posypeme štedro s hnedým cukrom a škoricou. Pečieme, kým ostré a karamelizovanými, 16 až 20 minút (v závislosti na hrúbke). Vyberte z rúry, nechajte vychladnúť, potom previesť na doske a nakrájame na malé kúsky.
    Vypnite rúru a nechajte vychladnúť na asi 200 ° C.
    Ak chcete vykonať palacinky zmiešajte múku, cukor, prášok do pečiva, jedlá sóda, soľ a škoricu v mise.
    V samostatnej miske ušľahajte vajcia, cmar a rozpustené maslo. Pridajte mokré prísady do suchej a miešajte, kým jednoducho dohromady. Zložte v čokoládové lupienky a kandizované slaninu.
    Rozpálime nepriľnavou panvicu nad stredne-vysokej teplo a papierovou utierkou, ľahko srsť ho s rastlinným olejom.
    Naberačka cesto, 2 až 3 polievkové lyžice v čase, na horúcej platni a varíme, kým sa objaví malé bublinky na vrchole. Flip a varíme, kým druhá strana je zlatohnedá, asi 2 - 3 minúty na každej strane.
    Pracujú v skupinách, dokiaľ nie je využité všetky cesto, olejovanie panva medzi každú dávku. Udržujte hotové palacinky teplo v rúre pri práci.
    Podávame s pat masla a javorovým sirupom alebo prachu s práškovým cukrom.
  20. Chocolate Chip Preclík Palacinky s arašidové maslo Nutella


    Rub v spoločne múku, prášok do pečiva, maslo, vajcia vanilka, arašidové maslo a cukry, do svetla a nadýchaný. V miske, beat vajcia s cukrom, olejom a soľou;kým dobre kombinovať. Pridajte múku, prášok do pečiva a 1/2 C mlieko. Nutella je kľúčom k tomuto priateľský chlapec recept. 1 vajce
    3 TBS cukor
    2 TBS repkový olej
    1/4 lyžičky soli
    2 C múka
    3 lyžičky prášku do pečiva
    1/2 3/4 C mlieko
    1/2 C polosladké čokoládové lupienky
    1/3 C praclíky, rozdelené na malé kúsky
    Pre omáčkou:
    1/4 C krémová arašidové maslo
    2 TBS Nutella
    Predhrejte platňa pán nad med miernom ohni.
    V miske, beat vajcia s cukrom, olejom a soľou; kým dobre kombinovať. Pridajte múku, prášok do pečiva a 1/2 C mlieko. Dobre premiešajte, sa snaží dostať všetky hrudky von a pridanie viac mlieka, ak je príliš silný. Preložte čokoládovými lupienkami a praclíky.
    Spray grilovaciu panvicu s varením spreji, alebo potrieme papierovým obrúskom namočeným v repkový olej. Pour ladlefuls cesta a varíme, kým bubliny začnú tvoriť na povrchu a okraje začnú nastaviť; asi 3-4 minút. Flip a varíme po dobu 3 minút a viac;dozlatista.
    Kým palacinky sú varenie, v malej miske, tepelná arašidového masla v mikrovlnnej rúre po dobu 30-40 minút. Pridajte Nutella a miešajte do hladka. Mrholenie cez teplé teplé palacinky.
  21. Rozkošný priateľský chlapec Palacinky


    V stredne veľkej mise zmiešajte všetky suché prísady a pridajte mokré prísady ako mlieko, vajcia a rozpusteným maslom. Metla dobre pridávanie ozdobných prísad, ako sú sypaním alebo chocochips ak si budete priať. Aby tieto chutné lievance, aby sa podobal kreslených postavičiek ako medvedíka alebo jednoducho čerpať roztomilé tváre na ne pomocou čokoládovou polevou.
  22. Snickerdoodle Palacinky

    Tento je istý víťaz. Mieša múku, prášok do pečiva, hnedý cukor, škoricu a soľ.Zahriať a potom čakať, až zlatých na hnedé bubliny začnú objavovať na hornej ploche. okamžite slúžiť im.
  23. Oreo Cookie Palacinky


    Aby náplň krém podľa receptu. Držať stranou. Medzitým rozohrejte veľkú ťažkú ​​panvicu na stredne vysoké teplo; naberačka cesto do rozpálenej panvici, za použitia 1 polievková lyžica. cestíčko pre každú palacinku. Varte, kým bubliny vytvárajú na vrcholkoch, potom zase až hnedé ostatných strán. Sendvič lievance pomocou bielou krémovou náplňou, aby sa podobal sušienky.
  24. Palacinka bez mlieka a vajec recept


    Tento je čisto vegánske, mlieka a mliečnych výrobkov zdarma a bezvaječné.Metla suché prísady dohromady v mise a metla kombinovať s mokrými zložkami. Nalejte cesto do horúcej panvici. Tip panvicu pomôcť cesto rovnomerne, v prípade potreby.
  25. Chobani palacinky


    Ušľahajte vajcia, Chobani a mlieko. Rozpálime nepriľnavou panvicu na strednom plameni. Varte, kým okraje set a bubliny sa objaví na povrchu, asi 2 minúty.
  26. Čokoláda syr palacinky


    Zmiešame tvaroh, mlieko, vajcia, vanilka, múku, kypriaci prášok, kakaový prášok; miešať cesto do hladka nalejeme na miernom ohni v rozpálenej panvici.
    Milujem víkendy.
    A ja viem, čo si myslíš. " Duh. My všetci. "
    Ale ja mám navyše lásku k víkendy, a nazýva sa palacinky. Ja viem, ja viem, som diskutoval skôr, ale mám pocit, že väčšina z vás neboli okolo kedysi, tak nech mi zopakovať.
    Vo všedné dni raňajky v mojom svete sa skladajú z obrovského šálky kávy, ako začnem svoj počítač v práci, po ktorom nasleduje miskou obilnín a mlieka o hodinu neskôr. A v prípade, že niekto z vás si myslí, že miska cereálií bol lahôdkou akéhokoľvek druhu, dovoľte mi objasniť.
    Keď poviem, že misku, v skutočnosti myslím pohár. Rovnako ako v hrozných malých polystyrénových téglikov, ktoré má spoločnosť od nás očakáva, piť z. A mám teóriu o mojom obilnín, ktorá sa každé ráno osvedčený správne celkom veľa. Je to takto: v podstate svet nejako vie presne sekundu, že som naliať mlieko nad mojou obilnín, a zrazu mi zazvoní telefón. A rovnako ako sa mi podarí opäť dostať človeka z telefónu, dúfať, že zachrániť posledné zvyšky krehkosti vo vyššie uvedenom pohár, môj telefón krúžky. A to do značnej miery pokračuje takto, kým môj šálka je plný mokrý neporiadok cereálií.
    A to moji priatelia, je raňajky. Na všedný deň.
    A to je dôvod, prečo mám navyše trochu lásky na víkendy. Úprimne povedané, to nie je vždy palacinky. Niekedy je to omeleta niekedy je to gurmán forma ovsené vločky. A často je to palacinky. A občas, to je zmrzlinu. Nesúďte.
    Ale to som odbočil. Vráťme sa do palaciniek, nie?
    Bol som experimentoval s rôznymi verziami palaciniek v poslednej dobe, a toto je medzi moje obľúbené. Je to zdravý a má čokoládu, Musím povedať viac?
    zloženie
    • 1 ½ šálky nízkotučný tvaroh
    • 1 šálka mlieka
    • 2 vajcia
    • vanilkový extrakt 1 čajová lyžička
    • ¾ šálky (biela) celozrnná múka
    • 1 lyžička prášku do pečiva
    • ¼ šálky kakaový prášok
    • 16 pakety Splenda alebo ⅔ pohára cukor alebo náhrada cukru
    • čokoládové lupienky, voliteľná (ja som použil bez cukru)
    Inštrukcie
    1. V stredne veľkej mise zmiešajte tvaroh, mlieko, vajcia a vanilky. Miešajte, kým kombinovať.
    2. Pridáme múku, kypriaci prášok, kakaový prášok a Splenda a miešajte, kým úplne kombinovať.
    3. Zahrejte panvicu na strednom plameni. Sprej s PAM alebo nepriľnavým pečenie spreje.
    4. Nalejte cesto do vrchovatú lyžice na horúcej panvici. Fry, kým sa zdá nastaviť top, potom ju prevrátiť a smažiť, kým prepečené. To by malo byť ľahko opečené na vonkajšej strane oboch stranách.
    5. Pokiaľ chcete zvláštne pochúťku, posypeme čokoládovými lupienkami tesne predtým, ako je mizerný.
    6. Podávajte horúce, s javorovým sirupom, bobuľové omáčke (to je recept budem musieť písať jeden deň), alebo dokonca čokoládovou polevou!
    7. Užite si to!
  27. tvaroh palacinky


    Tvaroh doba prípravy pancake je asi 15 minút. Mieša múku, olej a vajcia vo veľkej mise. V samostatnej miske ušľahajte vajcia, tvaroh, mlieko a olej. Pridajte múku do vaječnej zmesi a šľahajte, kým jednoducho zmiešať.
  28. Slaninou a syrom palacinky


    Slaninou a syrom! Jedná sa o ústa zalievanie potešenie. Ušľahajte mlieko, vajcia a rozpustené maslo. Vmiešajte syrom a slaninou na stredne-vysokej teplo. Srsť je ľahko olejom.
    To je dobrý recept. Pre jednoduchšie varenie, bity slaniny a strúhaným syrom tiež mohol byť pridaný buď nášho cmar Pancake Mix alebo Krajina pšenice Pancake Mix. Jemná slaná chuť na kúsky slaniny, spolu so sladkosťou našej realitnej javorového sirupu, je skvelý ochutnávka palacinka.
    zloženie
    6 prúžky slaniny, vyprážané a rozpadlo sa na kusy
    1/3 šálky celozrnná múka
    1 šálka hladkej múky
    2 lyžičky prášku do pečiva
    2 lyžičky kryštálového cukru
    1/4 lyžičky soli
    1 1/4 šálky mlieka
    1 veľké vajce
    3 polievkové lyžice rozpusteného masla
    3/4 šálky strúhaný syr čedar
    Inštrukcie
    1. Kombinovať múku, prášok do pečiva, cukor a soľ vo veľkej mise.Zmiešajte s vidličkou.
    2. V inej miske ušľahajte mlieko, vajcia a rozpustené maslo. Vmiešajte syrom a slaninou. Naliať mlieko a syry zmes do zmesi múky a miešajte, kým jednoducho dohromady. (Niektoré kusy zostanú).
    3. Rozpálime panvicu alebo panvicu nad stredne-vysokej teplo. Srsť je ľahko olejom. Keď je platňa je horúca, nalejeme cesto na panvici v párnych kruhoch. Varte, kým bubliny tvoriť a začnú rozpadať v cestíčku. Flip a varíme, kým hotovo.
  29. Šunka a syr palacinky


    Zmiešajte múku, soľ, prášok do pečiva, mlieka, cmaru a vajcia. Rozpustíme maslo v malej panve, potom rozšľaháme múku a dobre premiešajte s šľahač alebo metla, kým nie sú žiadne hrudky. Môžete ukladať zvyšky v chladničke, vedú dobre.
    zloženie:
    • 2 šálky múky
    • 1/2 lyžičky soli
    • 2 lyžičky prášku do pečiva
    • 1 šálka mlieka
    • 1 šálka cmar
    • 1 vajce
    • asi 1 šálka na kocky nakrájanej šunky
    • asi 1 1/2 šálky strúhaným syrom (dávam prednosť čedar, ale môžete použiť akéhokoľvek druhu sa vám páči)
    • maslo na panvici
    metóda:
    •  Zmiešame múku, soľ a prášok do pečiva.
    • Pridajte mlieko, cmar, a vajcia a dobre premiešajte s šľahač alebo metla, kým nie sú žiadne hrudky.
    • Prikryte a nechajte odpočinúť v chladničke po dobu 30-60 minút.
    • Ak chcete vykonať palacinky, teplo asi polovica Tblsp maslo v teflónovej alebo liatinový panvicu cez stredne vysoké teplo.
    • Pridajte asi 1/3 šálky cesta a vyhladiť s naberačkou alebo lyžicou, aby sa kruh.
    • Posypeme niekoľkých Tblsp šunky a asi 1/4 šálky strúhaný syr.
    • Pokvapkáme trochu viac cestíčku cez vrchol (pozri vyššie).
    • Keď je cesto tvorí veľké bubliny, flip cez palacinku.
    • Keď prepečené, vyberte na tanier. V teple v 200 stupeň rúre či stanu na plech s fóliou a zároveň urobíte zvyšné palacinky.
    • Možno použiť dodatkový maslo pre každú palacinku alebo každý druhý palacinky.
    • Podávajte horúce s maslom a sirupom.
  30. Squash, kozí syr a rozmarín Pancake


    Porazil dohromady všetky potrebné zložky, kým nie je hladké. Chladom cesto, ako je uvedené v recepte. Vyberte cesto z chladničky, pridajte syr koze a squash.Zložiť všetko dohromady. Rozohrejte trochu oleja na nepriľnavé panvici. Potom, v sériách, pridajte plná zberačky cesta na palacinky sa smažiť až do zlatista.

    Čo sa deje v ...

    1 šálka hladkej múky (alebo pohánkovej múky pre bezlepkovú)
    2 lyžičky Prášok do pečiva
    1 šálka mlieka (alebo sójové / mandľové mlieko pre mliekárne zdarma)
    1 Organic vajce (vynechať pre bezvaječné)
    2 Tablspoons Melted nesolené + navyše na smaženie (náhradky s kokosovým maslom pre mliečny slobodné a olivového oleja na vyprážanie)
    1/2 Pečené orech squash pyré (potrebujeme 1 pohár za cestíčku)
    3 lyžice kozí syr (vynechať pre mliečny zadarmo)
    Small vetvička rozmarínu jemne nasekané

    Ako na to ...

    1. Sito zvolenej múku a prášok do pečiva do misy.
    2. V samostatnej miske zmiešajte mlieko, vajcia, roztaví nesolené maslo.Alebo ak ste mliečny / bezvaječné mix zvolený mlieko a roztaví kokosové maslo.
    3. Urobte jamku v múke a pomaly rozšľaháme svoju tekutú zmes, kým sa úplne kombinovať. Vyňatie pôdy z produkcie.
    4. Zložiť 1 šálka orech squash pyré do cestíčka a potom vločka vo svojej kozí syr a pridajte rozmarín.
    5. Rozohrejte veľkú panvicu nad strednej teplote. Pre každú pečenie palaciniek chceme rozpustiť asi 1 kávová lyžička čerstvého masla alebo olivový olej.
    6. Lyžica 2-3 polievkové lyžice cesta do panvice. Cook, kým neuvidíte bublinky tvoria (asi 1-2 minút). Otočiť a variť na druhú stranu.
    7. Podávajte teplé alebo môžu byť konzumované za studena príliš
31.  Fluffy Ricotta Palacinky s jahodovým-pomarančovou omáčkou 



Tieto vlhké ricotta placky majú jemnú textúru a jemné pomarančové aróma vďaka pridanie tepaného vaječných bielkov a čerstvo nastrúhaného pomarančovú kôru.Preliate lahodnou čerstvé jahody-pomarančovou omáčkou robia ideálnou voľbou pre zvláštne príležitosti raňajky alebo brunch.

Našuchorený Ricotta Palacinky s jahodovým-pomarančovou omáčkou

  • zloženie:
  • 15 uncí syr ricotta
  • 3/4 šálky múky
  • 1/2 lyžičky prášku do pečiva
  • 2 lyžice cukru
  • 1/8 lyžičky soli
  • 2 lyžice Plnotučné mlieko
  • 3 vajcia, oddelená
  • 1/2 lyžičky vanilkového
  • Kôra z 1 pomaranča
  • Pre Strawberry-pomarančovou omáčkou:
  • 2 šálky jahody, nasekané
  • 2 lyžičky cukru
  • 1 lyžice citrónovej šťavy
  • 1/4 šálky čerstvej pomarančovej šťavy
  • 2 lyžice vody
  • 2 lyžičky kukuričného škrobu
Príprava:
Umiestnite ricotta v sitko cez miske po dobu aspoň 1 hodiny, aby akýkoľvek prebytok kvapaliny do kanalizácie.
Pripravte si omáčku umiestnením jahody, cukor, citrónovú šťavu a pomarančový džús v malej panve. Priveďte do varu cez stredne vysoké teplo. V malej miske rozšľaháme spolu vodu a kukuričný škrob a pridajte do vriacej jahodovej zmesi.
Pokračovať varenie, kým zmes nezhustne do konzistencie sirupu podobné.Prevod do misy a necháme vychladnúť.
Kombinovať múku, prášok do pečiva, cukor a soľ v mise. V samostatnej miske zmiešajte ricottou, mlieko, žĺtky, vanilky a pomarančovú kôru dohladka.
V samostatnej miske, beat bielky pomocou elektrického mixéra o vysokej rýchlosti do svetla a nadýchaný, ale nie tuhé. Pridajte zmes ricotta mlieka do suché prísady a miešajte, kým jednoducho dohromady. Metla asi v polovici vaječných bielkov, kým dobre miešajú, potom jemne zložiť v rovnováhe.
Ropa panvici a tepla cez stredné-vysoké teplo. Nalejte asi 3 polievkové lyžice cesta na panvici pre každú palacinku. Variť, kým sa neobjaví bubliny a začínajú rozkladať na okrajoch a na povrchu palacinky, potom ju dokončiť varenie na druhej strane.
Transfer na plech na pečenie a udržiavať v teple do 200 ° F rúre, zatiaľ čo vy variť zostávajúce palacinky. Podávajte preliate jahodovou-pomarančovou omáčkou.
Činí asi 1 desiatok palacinky

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...