Free Money

Loading...

пятница, 28 октября 2016 г.

31 најукуснија Палачинка Рецепти

31 најукуснија Палачинка Рецепти

 Палачинку је погача, често танка, и округле, припремљен од тесто скроба на бази које такође могу да садрже јаја, млеко и путер. То се кува на врућем површину као што је тави или тигању, често са уљем или маслацем. Палачинка рецепти варирају, али сви имају исте основне састојке брашно, јаја и млеко.
Било да их служе за доручак, обилан бранч или чак вечеру, једноставно не може ићи у реду са Палачинке! Сервирати их обичан са сирупом или хаљина их са воћем, комадићима чоколаде или чак шлагом и имате разкошно пуњење оброк.
Постоји неколико ствари амерички човек мора да зна како да кува, а палачинке су један од њих. Добра вест је да су лако. Овде су 30 Палачинка рецепт који ће учинити ваш живот супер срећан.
  1. Аппле Палачинке


    Све ово је потребно је 10 минута да направи. припрема. Бленд јаја, комбинују путер, јаја, млеко, шећер, со јабуке. У одвојеној посуди просејати заједно брашно, прашак за пециво, цимет и шећер. Стир брашно смесу у јабуке мешавину, док се не мешају. Цоок ит пржењем на лаганој ватри. Да је спреман! 
    • sastojci
    • исхрана
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • метод
    1. Корак 1
      Комбинују брашно, шећер и цимет у чинију. Додајте јаје и млеко.Умутити док не постане глатко. Стир у јабукама.
    2. Корак 2
      Загрејте нон-стицк тигањ на тихој ватри. Спреј са уљем. За 1/4 шоље јабуковог мешавине у посуду. Нежно раширили са задње стране кашиком до 10цм кругу. Цоок палачинке, у серијама, за 2 минута или док мехурића се појављују на површини. Окрени се. Кува за 1 до 2 минута или док кувано.
    3. Корак 3
      Сервирати са Киви и смрзнути јогурт.
  2. Хомемаде Палачинка мик


    Мик брашно, прашак за пециво, шећер, маслац, ако је потребно и со по укусу. Можете додати неке плодове у Панцаке Баттер - исечене јабуке, или битова банане, међутим, желите да направите палачинке. Помешајте све добро, онда пржити на врелом тигању.
  3. Домаћа Боровница сируп и Палачинке

     Процењено време за ово је само 15 минута.
    Помешајте основне састојке добро - мешање да распусти шећера, а притиском на бобица против стране посуде за нешто сломи, док бобице се мало мекан и смеса постане сируп. Ставите састојке у малом тигању и добро промешајте. 
    Пукла је од боровнице укуса и наговештај лимуна је савршен у овој сируп.Сјајно на Палачинке или сладолед. Рецепт из ПоцкетЦхангеГоурмет.цом
    Служи: 3 шоље
    sastojci
    • 2½ шоље боровница, свеже или смрзнуто
    • 2 шоље воде
    • 1 шоља шећера
    • Сок од 1 Меиер Лемон - о 1½ кашичице
    • 1 инча лимунову корицу (користите поврћа Машина за Љуштење)
    инструкције
    1. У шерпу, комбинују боровнице са ½ шоље воде
    2. Смасх јагоде са Масхер кромпира и довести до Симмер
    3. Кувајте на лаганој ватри 15 минута
    4. Процедите сок у хеатпрооф Меасуринг цуп, притиском тешко чврстих материја, баците чврсти.
    5. Исперете тигања, додати шећер, лимунову кору и преостале 1½ шоље воде, довести до кључања, мешајући да се распусти шећера.
    6. Боил сируп преко умерену топлоту док се не еацхес 225 ° на слаткиша термометром, око 20 минута
    7. Додати сок од боровнице и лимуновог сока и кувајте у јакој ватри 1 минут.
    8. Нека сируп кул, онда баците Лемон Зест.
    9. Сипати сируп у чисте стаклене боце или тегле.
    10. Печат и фрижидеру до 6 месеци.
    11. Користе на домаћим Палачинке или сладолед

  4. Старомодан Домаћи Палачинке


    Ово је потребно само 5 минута за припрему, али захтева 15 минута више да кува.
    Просејати брашно док је глатко. Додај прашак за пециво, со и шећер.Направити рупу у центру тесто и сипати у млеко, јаја и истопљени путер;Помешајте све добро заједно. Затим кувати на тихој ватри док обе стране су "браон".
  5. Циннамон Ролл Палачинке


    Можете почети загревањем путер у рерни. Припремите цимет фил прво - мешањем путер, браон шећер и цимет заједно. Умутити заједно брашно, прашак за пециво и со. Стир у млеко, јаја и уље лагано. Не овермик. (Ако има неколико малих коцки лево, то је у реду).

    САСТАВ

    За палачинке :
    1 шоља брашна све намене
    2 кашичице прашка за пециво
    1/2 кашичице соли
    1 шоља млека
    1 велико јаје
    1 кашика биљног уља
    За цимета фил :
    1/2 стицк несланог путера, собне температуре
    1/4 шоље плус 2 кашике смеђег шећера
    1 1/2 кашичице цимета у тло

    УПУТСТВО

    1. Направите цимет фил : у средње посуди, промешати заједно бутер, смеђи шећер, цимет и. Сцооп пуњење у литар величине тежак зип Баггие, и одложите га са стране.
    2. Направите палачинке : у средње посуди, умутити заједно брашно, прашак за пециво и со. Умутити у млеко, јаја, уље и, само док се тесто се навлажити.
    3. Загрејте велики, нонстицк Скиллет на средње јакој ватри, и спреј га нонстицк спрејом. Користите Ице Цреам Сцооп да додате тесто у плех. Користите дно лопатом или шоље за ширење тесто у круг, око 4 инча у пречнику. Смањите температуру на средње низак. Одрезати на углу Баггие цимета пуњења, и стисните пуњење у отвореном угао.Када ваш палачинка почиње да се формира мехуриће, додати фил.Са почетком у центру палачинке, стисни пуњење на врху Панцаке Баттер у вртлогу, баш као што се види у редовној цимета ролне. Цоок Тхе Панцаке 2 до 3 минута, или док мехурићи почињу појављују на врху палачинке и то је златно браон на дну. Слиде танак, широк метални лопатице испод палачинке, и нежно, али брзо окрените на другу страну. Цоок додатних 2 до 3 минута, док са друге стране је златни као добро. Када окренете палачинку на тањир, видећете да је цимет пуњење је створио кратер-ковитлац цимета. Избрисати тигањ са папирним убрусом, и поновите са преосталим палачинка тесто и цимета пуњење. Реварм глазура кратко, ако је то потребно.Сервирати палачинке врху са росуља од глазуре.
  6. Ред велвет палачинке


    Умутити заједно брашно, соду бикарбону, шећер у праху, со, маслац, незаслађеног какао, кристал шећер, око 2 кашике мерење црвене течности боје за храну, јаја и прашак за пециво. Ставити у једном слоју на папир за печење, и пеците на 200 ° пећница се, током 30 минута.
  7. Јагода бризгања палачинке


    Мик млеко, јаја, брашно, прашак за пециво, соду бикарбону, и екстракт ваниле. Направити рупу у смеши брашна и сипати у мешавину млека и растопљеним маслацем. Онда сипа и кувати на тигању на средњој-ниској температури.
    Јагода Бризгаљке Фунфетти Палачинке
    1 ½ шоље без масти Буттермилк
    1 јаје
    1 кашика. маслац, топљени
    1 ½ шоље брашна све намене
    2 кашике. гранулисани шећер
    1 кашичица. прашак за пециво
    1/2 кашичице. кошер соли
    5 до 6 јагоде, нарезано
    Раинбов спринклес (колико год желите)
    1.  помешати млеко, јаје и путер у малој посуди и издвојено. У одвојеној посуди, помешајте брашно, шећер, прашак за пециво и со.
    2.  Направите малу рупу или добро у својој брашна смеши и сипати у млаћеницу смеши. Добро промешати док се све не комбинују.
    3.  Загрејте тигањ преко средње до лаганој ватри и спреј га кување спреј.Када је топло, покупите 1/2 шољу тесто у посуду. (Поур мање тесто ако правите мини палачинке.)
    4 . Чим је тесто у посуду, додати брзо 3 до 4 јагоде (Пилана) на сваком палачинка и лагано притисните сваки од њих у за поховање. За мање палачинке, користи 1 до 2 јагоде. Затим додати онолико прска као желите.
    5.  Нека палачинка кувајте око 2 минута (или док не порумени) пре окретање. Кува другу страну за још 1 до 2 минута.
    Напомена: Ако користите Кате Спаде сет, спреј сваки калуп пре сипања у миксу. Да би били сигурни да палачинка је скувана и неће изгубити свој облик, покрити калуп са поклопцем за неколико секунди. Када се ивице почну да се одвоји од калупа, Тхе Панцаке је спреман да бацамо. Можете га поп из калупа и пребацити га или користити лопатице да га држе заједно и пребацити га.
  8. Пеанут Буттер цуп палачинке

    Користите средње величине здјелу да се направи тесто са брашном, шећером, прашком за пециво, соду бикарбону, млеко, прстохват соли (по укусу), јаја, и путер од кикирикија. Стир влажне састојке у суву састојака до комбинацији. Загрејте тигањ. Длака је тигањ са путером и сипати баттер у њу, користећи око ⅓ цуп тесто по палачинке. Када дно благо не порумени, пребацити на загрејати на другу страну.
  9. Буффет Палачинка Дипперс

    Кувар сланина и издвојено. Мик тесто у боци довољно велики да за тесто у њему (размотри јефтини пикник кечапа боцу). Загрејте тигањ на 300 степени. Скуирт тесто у дугом овалног облика мало дуже и шире од сланине и ставити кришку куване сланине у центру. Благо притисните сланине у тесто. Куварица док тесто не почне да буббле онда окренути и кувати неколико минута дуже. Укупна процењена минута: 30 минута.
  10. Царрот Цаке Мини Палачинке

    Помешати суве састојке: брашно, прашак за пециво, цимет, со и браон шећера. Додати шаргарепу мешавину и уље у суве састојке, али пазите да не превише мешати или друго, ваши палачинке ће завршити стан и тежак.
  11. Соурдоугх Палачинке


    Пут две кашике пшеничног брашна у чинију или шоље који има мало воде у њој; мик (помешати са не а - металним предметом), а затим покрити - али не пропушта ваздух и да га остави тамо где ваздух може доћи кроз, на пример прозору. следите кораке тачно као што је описано у рецепту.Трећег дана провери кроз, ако има укус "кисело" - то је сјајно, ако је ужасно и смрди ... избаци је и поново почну да раде!
  12. Сморес Палачинке


    Помешати брашно, соду бикарбону, уље репице, маслац, со, шећер, Зефир, чоколаде, и Грахам Црацкер мрвице. Онда за ову тесто у загрејаној посуди.
  13. Бундеве Свирл Палачинке са Пумпкин Буттер Топпинг


    Умутити заједно брашно, шећер (браон и бели шећер), цимет, мускатни орашчић, со и прашак за пециво. У другој посуди, умутити заједно млеко, јаје, уље и ванилу. Додати смешу млеко у смешу брашна и добро промешати - смеша може бити мало хлади. Процена - 30 минута (10 минута за припрему, 20 минута за рад)
    sastojci
    • ½ Ц брашна све намене
    • ½ Ц цела зрна пециво брашно
    • 1, Ц млеко
    • 1 кашичица екстракта ваниле
    • 1 јаје
    • 2 кашике уље репице
    • 2 кашике белог шећера
    • 1 кашика смеђег шећера
    • ¼ кашичице цимета
    • ¼ кашичице орашчић
    • ¼ кашичице соли
    • 2 кашичице прашка за пециво
    • 1 9оз тегла од бундеве путера (вероватно нећете све користити, али само да будемо сигурни, почети са читавим тегли)
    • Путер и шећер у праху за прелив
    инструкције
    1. Загрејте недодирљиву Скиллет на средњој температури.
    2. У великој посуди (користио сам један са изливом) умутити заједно брашна, шећера, цимет, мускатни орашчић, со и прашак за пециво.
    3. У другој посуди, умутити заједно млеко, јаје, уље и ванилу.
    4. Додати млеко смешу до мешавине брашна и добро промешати.Мешавина би требало да буде мало хлади.
    5. За ¼ Ц на тесту за сваку палачинку на на тигању. Ја две у исто време.Затим стисните бундева путер у кружним покретима на палачинке.Ставио сам бундева путер у Зиплоцк кесу и одсекао угао да бих могао да истисне. Пеците 2-3 минута по страни.
    6. Спреад путер (или земљи Цроцк, као што сам) на врху сваке палачинка пре слагања.
    7. Врх сваки стек са шећером у праху, а затим стиснути нешто више од бундеве маслаца на врху.
  14. Карамел питу од јабука палачинке


    Умутити заједно маслац, јабуке, кафу, меласа, воду и јаје. У одвојеној посуди, умутити заједно преостале састојке (сува). Мешавина ће бити прилично течни у почетку, али што дуже стоји на собној температурно ће почети да се претвори у ту густу текстуру.
  15. Палачинка удаха са воћем

    Загрејте рерну на 400 степени Ф Плаце путер у тањир 9-инчни и пеците 4 - 5 минута или док истопи. Помешајте брашно, шећер, со, јаја и млеко;умутити док не постане глатко. Користите ову тесто према упутствима у рецепту да се направи палачинка пуффс. Можете их врх са кристалном воћа.
    sastojci
    • 1 цело јаје, плус 1 беланце
    • ¼ шоље брашна све намене
    • ¼ шоље млека
    • 1 кашика јестивог уља
    • ¼ кашичице соли
    • 2 шоље свежег воћа
    • 2 кашике Оранге Мармаладе, загревана у микроталасној
    инструкције
    1. Цоат мале пие плоча или фолија тарт посуде са кувања спреј
    2. У великој посуди умутити заједно јаје, брашно, млеко, уље и со док не постане глатко
    3. Поделити тесто на четири шерпе
    4. Пеците 25 минута у рерни на 400 степени све до браон и силовит.Искључите рерну и оставите да одстоји у рерни за 5 минута више пре уклањања
    5. Одмах пренесе палачинке у мале чиније, кашиком на воћу и киши са загрејаном мармеладом
    белешке
    Лиз каже ... то су укусни, можете додати сок од јабуке на плоду уколико немате никакву Оранге Мармаладе

    Даг каже ... шта је забава вечера
  16. Гингербреад Циннамон Ролл Палачинке


    Умутити заједно брашно, прашак за пециво, со, млеко, јаја, уље и, само док се заједно. Додајте маслац, смеђи шећер и цимет за припрему тесто. Да би се припремио глазура: У малом тигању загрејати путер на тихој ватри док се не истопи.
    sastojci: 
    Цимет Свирл:
    1/4 шоље путера (1/2 штап)
    1/2 шоље смеђег шећера
    1/2 кашичица цимета тло
    1/4 кашичице млевеног каранфилића
    1/4 кафена кашика млевеног ораха
    Крем сир Залеђивање:
    1/4 шоље путера (1/2 штап)
    2 грама крем сир
    3/4 шоље шећера у праху, просејано
    1/2 кашичице екстракта ваниле
    1/4 кафена кашика млевеног цимета
    1/4 кашичице ђумбира тла
    Палачинке:
    3/4 шоље Буттермилк
    1/4 цуп јабуке
    2 кашике пиво кафе
    2 кашике тамне меласа
    2 кашике воде
    1 велико јаје
    1 1/4 шоље брашна све намене
    1/2 кашике прашка за пециво
    1/2 кашике цимета тло
    1/2 кашика земља ђумбир
    1/4 кашичице соде бикарбоне
    1/4 кашичице соли
  17. Микед Бери Млаћеница Палачинка

     Додати јаје и маслац, брашно, шећер, прашак за пециво, соду бикарбону и соли у посуду. Добро промешајте и поспите мешовитим бобицама. Кувати 1 минут до мехурићи појављују на површини и палачинке су златни испод.Процењено време: 30 минута.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Лимун Рицотта Соуффле Палачинке са Агоди

    Умутити брашно, шећер и со у чинију. У другој посуди умутите жуманца (посебан бели део), рикота, путер, сок од лимуна, кора, и ваниле. Умутити беланца док је крут, а затим га помешати са мешавином брашна направити пљоснатом тесто. Немојте доћи у искушење да прескочите Лемон Зест, заиста додаје агрума укус.
    Палачинке су храна која превазилази културе.  Постоји много верзија које се разликују од културе до културе да их све именовати. У Северној Америци, то је класичан доручак хране. То је за специјалне прилике или за викенд доручак са породицом или пријатељима. То је удобност храна и обично има сећања у прилогу. Моја породица је провео многе недеља што наше омиљене рецепте палачинка са јаворовим сирупом и сланином или кобасицама. Свака особа може лако прилагодљива волите или не волите. Додаци омиљени Панцаке Баттер је једноставно као прскањем свеже или замрзнуте јагоде, банане, наренданог јабуке, орахе, гранола, чоколаде, или сушено воће преко врха палачинке док је на тигању. Или једноставно, једноставна и потпуно укусна.   Опције су скоро бескрајне!  То може бити прилично догађај да би палачинке, а гладних уста чекају да се хране.

    Ја сам дошао преко неколико рецепата  који су соуффлед палачинке које су у основи палачинке са беланаца раздвојених, шлаг и пресавијени у тесто за палачинке флуффиер. Они су и даље су на тигању. Свиђа ми се идеја прављења велике палачинку попут холандског бебе или паннекоекен (видео сам различита изговора за то да ми опрости ако ово није тачно) који је породица фаворит. Ја сам имао доста исмејавали варијација рецепта сам дошао са. Ја сам имао неке заиста добре резултате заједно са неколико Дудс. То је у реду са мном. То је све део ове кување авантуре а на.
    Заиста сам задовољна рикота-лимуна  верзије и надам се да ћете се сложити. То је прилично лако направити, иако постоји додатни корак мућење беланца. Ово се може урадити у мањим лонце за личне величине палачинке баш као паннекоекен или холандских беба може бити. Бобице су опциони, али препоручује. Замрзнуто или свеже боровнице, јагоде, купине и малине добро раде. За оне од вас траже алтернативу бобица, а прскање сецканих ораха уместо бобица је укусна. Посути неколико бобица (или орахе) преко врха након што сте га ставили у плех и поспите турбинадо (шећер) или смеђи шећер преко њих пре печења. Сервирати са лаганим прскањем шећера у праху и лаганим јаворов сируп или Лајлс златни сируп.
    sastojci
    • ¾ шоље (75 г) све намене брашна
    • ⅓ шоља (63 г) шећера
    • ½ кашичице соли
    • 4 јаја одвојен
    • 4 кашике несланог путера (2 истопио и 2 за пан)
    • ⅔ шоља (165 г) рикота, целине или дела надзорника
    • ¼ шоље (60 мл) сока од лимуна
    • кора лимуна
    • ½ кашичице ваниле
    • ¼ шоље (42 г) свежег или замрзнутог јагодичастог воћа
    • Турбинадо или жути шећер за посипање преко врха
    • Посластичара шећера за лагани запрашивања
    • Светло јаворов сируп или Лајл је златни сируп
    инструкције
    1. Загрејте рерну на 375 степени и загрева на Ирон Скиллет 10-инчни или сауте пан.
    2. Мик брашно, шећер и со у посуду.
    3. Мик јаја жуманца, празни рикота, путер, сок од лимуна, кора ваниле у великој посуди и добро измешати.
    4. Поставите одвојена беланца у посуде за мешање и умутити у оштрим врховима.
    5. Додати смешу брашно до мокрог смешу и комбинују добро. Додати малу грумен од беланца и мешати у да олакша тесто. Додајте преостале беланце и савити у лопатицом до комбинацији.
    6. Извадите плех из рерне и ставити 2 кашике путера то ит. Када се маслац отопи адд тесто, поспите неколико бобица на врху и поспите на око кашика или 2 турбинадо шећера. Вратите тигањ у пећницу.Пеците 20 до 25 минута. Када је палачинка се надима и благо не порумени на врху је спреман.
    7. Сервирати са лаким прскање посластичара шећера и послужите са сирупом од избора.
    8. Уживати!
  19. Цимет Палачинке са кандирано Бацон


    У посуди, комбиновати брашно, прашак за пециво, со, шећер и цимет.Загрејте тигањ тигањ или Скиллет на умереној ватри. Стир у сецканог сланине, задржавајући кашику за ваш прелив. Процењено време за ово је само 30 минута.

    Чоколада Чип и прерада Бацон Палачинке

    • sastojci:
    • 2 шоље брашна све намене
    • 1 кашика шећера
    • 2 кашичице прашка за пециво
    • 1 кашичица соде бикарбоне
    • 1/2 кашичице соли
    • 1/4 кашичице цимета
    • 2 јаја, добро тукли
    • 2 шоље млеко
    • 2 кашике истопи маслац
    • 2 оз полуслатко комадићима чоколаде
    • Биљно уље
    • За млечни Бацон:
    • дебљине 3 кришке рез сланина
    • 2 кашике браон шећера
    • 1/2 кашичице цимета
    Припрема:
    Да би кандираног Бацон, Загрејте рерну на 350 ° Ф и линију папир за печење са фолијом. Поставите жице сталак на врху и капут га са нонстицк спреј.
    Положите сланину на реку и поспите великодушно са браон шећера и цимета. Пеците док оштре и карамелизованим, 16 до 20 минута (у зависности од дебљине). Уклоните из рерне, омогућавају потпуно да се охлади, а затим пребацити на даску за сечење и исецкати на веома ситне комаде.
    Искључите рерну и оставите да се охлади на око 200 ° Ф.
    Да би палачинке, комбиновати брашно, шећер, прашак за пециво, соду бикарбону, со и цимет у мешање здјелу.
    У одвојеној посуди, умутити заједно јаја, маслац и истопљени путер.Додајте мокре састојке сува и мешати док се само у комбинацији.Фолд у комадићима чоколаде и кандирано сланину.
    Загрејте тигањ нонстицк преко средње високе топлоте и, папирним убрусом, лагано га капут са биљним уљем.
    Давати тесто, 2 до 3 кашике истовремено, на врелом тигању и кувати док мали мехурићи појављују на врху. Флип и кувати док с друге стране је златно браон, око 2 - 3 минута по страни.
    Рад у групама док се не користи све тесто, подмазивање тигањ између сваке серије. Држите готове палачинке топло у рерни док радите.
    Сервирати са пат маслаца и јаворов сируп, или прашине са шећером у праху.
  20. Цхоцолате Цхип переца Палачинке са путером од кикирикија нутелом


    Руб заједно брашно, соду бикарбону, путер, јаја ваниле, путер од кикирикија, и шећера, до светлости и паперјаст. У чинији, тукли јаје са шећером, уљем и сољу; док добро комбиновати. Додај у брашно, прашак за пециво и 1/2 Ц млеко. Нутела је кључно за овај клинац пријатељској рецепту. 1 јаје
    3 Тбс шећер
    2 кашике уље репице
    1/4 кашичице соли
    2, Ц брашно
    3 кашичице прашка за пециво
    1 / 2- 3/4, Ц млеко
    1/2 Ц полу слатко чоколаде
    За сос:
    1/4 кремаста путер од кикирикија
    2 кашике Нутела
    Загрејте тигањ тигањ у мед тихој ватри.
    У чинији, тукли јаје са шећером, уљем и сољу; док добро комбиновати. Додај у брашно, прашак за пециво и 1/2 Ц млеко. Добро промешајте, покушавајући да добију све грудвице напоље и додавање више млека, ако предебео. Фолд у комадићима чоколаде и переце.
    Спреј гриддле плех са кување спреј, или трљати папирним убрусом натопљеним у уље од репе. За ладлефулс за тесто и кувати док мехурићи почињу да се формирају на површини и ивице почети да подесите; око 3-4 минута. Флип и кувајте 3 минута више; док не порумени.
    Док се палачинке су кување, у малој посуди, топлота путер од кикирикија у микроталасној за 30-40 минута. Додај у нутелом и мешати док не постане глатко.Ситна киша током вруће кувано палачинке.
  21. Адорабле Кид Фриендли Палачинке


    У средње посуди, комбиновати све суве састојке и онда додати мокре састојке попут млека, јаја и растопљеним маслацем. Умутити добро додавање украсних састојака као што су сховерс или цхоцоцхипс ако желите. Чине ове укусан палачинке по узору на цртани фигуре попут медом или једноставно нацртати слатке лица на њима помоћу чоколадни прелив.
  22. Сницкердоодле Палачинке

    Ово је сигуран победник. Стир брашно, прашак за пециво, смеђи шећер, цимет и со. Загрејати и онда чекати до златне Бровн- мехурићи ће почети искакање на горњој површини. одмах служити их.
  23. Орео Цоокие Палачинке


    Направите крем пуњењем према рецепту. Кееп страну. У међувремену, загрејте велику тешку Скиллет на средњој-висок топлоте; кутлача тесто у врелом тигању, користећи 1 кашика. баттер за сваку палачинку. Кувајте док мехурићи се формирају на врховима, онда окренути браон друге стране. Сендвич палачинке користећи белу крем пуњењем да личи Ореос.
  24. Палачинка без млеком и јајима рецепт


    Ово је чист веган без млека и јаја бесплатно. Умутити суве састојке заједно у посуде за мешање и умутити да се комбинују са мокрим састојцима.Сипајте тесто у вруће тигањ. Савет тигањ да помогне тесто равномерно распоредити, ако је то потребно.
  25. Цхобани палачинке


    Умутити заједно јаје, Цхобани и млеко. Загрејте нонстицк Скиллет на умереној ватри. Кувајте док ивице скуп и мехурићи појављују на површини, око 2 минута.
  26. Чоколада сир палачинке


    Стир заједно сира, млека, јаја, ванилин, брашно, прашак за пециво, какао прах; мешати тесто док не буде глатко затим сипајте на средње јакој ватри у врелом тигању.
    Волим викенде.
    И знам шта мислиш. " Дух. Сви ми радимо."
    Али имам још једну љубав за викенд, и то се зове палачинке. Знам, знам, ја сам ово раније разговарали, али имам осећај већина нисте били иза тада, па да поновим.
    Радним данима доручак у мом свету се састоје од огромног шољице кафе као што сам почети мој рачунар на послу, а затим чинију житарица и млека око сат времена касније. И у случају било ко од вас мислили да чинија житарица била је посластица било које врсте, дозволите ми да појасним.
    Када кажем чинију, ја заправо значи шољу. Као иу ужасним малим стиропора шоље да је моја компанија очекује да пије из. И ја имам теорију о мом житарица који је доказано исправан скоро свако јутро. То иде овако: у основи свет некако зна тачан тренутак да сипам млеко преко мог пахуљице, и одједном мој телефон звони. И као што сам успео да поново добије особу из апарата, у нади да спаси последње бита оштрине у поменутом чашу, моје телефон звони. И то углавном иде на тако док мој тип је пун, а влажном неред житарица.
    И да моји пријатељи, је доручак. На радни дан.
    И зато имам додатни мало љубави за викенд. Искрено, то није увек палачинке. Понекад је то омлет Понекад је облик гурмански овсена каша.И често је палачинке. И повремено, то је сладолед. Не судите.
    Али сам одступити. Вратимо се на палачинке, хоћемо ли?
    Ја сам експериментисао са разним верзијама палачинке у последње време, а ово је једна од мојих омиљених. То је здрав и има чоколаду, треба да кажем више?
    sastojci
    • 1½ шоље ниским садржајем масти швапски сир
    • 1 шоља млека
    • 2 јаја
    • 1 кашичица екстракта ваниле
    • ¾ шоље (бела) цео пшенично брашно
    • 1 кашичица прашка за пециво
    • ¼ шоље какао прах
    • 16 пакети менте или ⅔ шоље шећера или замена за шећер
    • чоколаде, опционо (користио сам без шећера)
    инструкције
    1. У средње посуде за мешање, мешати заједно у сир, млеко, јаја и ванилу. Мешати док се у комбинацији.
    2. Додајте брашно, прашак за пециво, какао прах и менте и мешати док се потпуно не комбинацији.
    3. Загрејте тигањ на средње јакој ватри. Спреј са Пам или не штап за печење спреј.
    4. Сипајте тесто у хеапинг кашика на врелом тигању. СРЈ до врха појави сет, а затим га окренете и пржити га док кувано. Треба лагано запечени на спољњој обе стране.
    5. Ако желите додатну посластицу, посути их са комадићима чоколаде пре него што их окретање.
    6. Послужите вруће, уз јаворов сируп, Берри сос (то је рецепт ћу морати да поставите један дан) или чак чоколадни прелив!
    7. Уживати!
  27. Швапски сир палачинка


    Сир време припрема палачинке је око 15 минута. Стир брашно, уље, јаја и у великој посуди. У одвојеној посуди, умутити заједно јаја, сира, млека и уља. Додајте брашно мешавину у јаја мешавину и умутити док само помешан.
  28. Сланина и сир палачинке


    Сланина и сир! Ово је уста заливање задовољство. Умутити заједно млеко, јаје и растопљеним маслацем. Стир у сир и сланином преко средње високе топлоте. Длака је лагано са уљем.
    Ово је добар рецепт. За једноставније кување, битови сланине и ренданим чедар сиром такође може да се дода или наш Буттермилк Панцаке Мик или Држава пшенице Панцаке Мик. Суптилно слана укус од сланине битова, заједно са сласти нашег прави јаворов сируп, чини велики укус палачинке.
    sastojci
    6 траке сланине, пржена и распала на комаде
    1/3 шоље интегрално брашно
    1 шоља брашна све намене
    2 кашичице прашка за пециво
    2 кашичице гранулирани шећер
    1/4 кашичице соли
    1 1/4 шоље млека
    1 велико јаје
    3 кашике маслаца, топљени
    3/4 шоље ренданог сира
    правци
    1. Комбинују брашна, прашак за пециво, шећер и со у велику посуду.Помешати са виљушком.
    2. У другој посуди, умутити заједно млеко, јаје и растопљеним маслацем. Стир у сиром и сланином. Сипајте млеко и сир мешавину у мешавину брашна и мешати док се само у комбинацији. (Неки израслине ће остати.)
    3. Загрејте тигањ или тигању преко средње високе топлоте. Длака је лагано са уљем. Када је тигањ је вруће, сипати тесто на на тигању у чак круговима. Кувајте док мехурићи формира и почне да се пробије у тесто. Флип и кувајте док урадити.
  29. Шунком и сиром палачинке


    Мик брашно, со, прашак за пециво, млеко, маслац, јаје и. Истопити путер у малој посуди, затим умутити у брашно и добро промешати са жица за мућење јаја или умутити док не постоје коцке. Можете похранити остатке у фрижидеру, они добро држи.
    Састојци:
    • 2 шоље брашна
    • 1/2 кашичице соли
    • 2 кашичице прашка за пециво
    • 1 шоља млека
    • 1 шоља млеко
    • 1 јаје
    • око 1 шоља коцкице шунка
    • око 1 1/2 шоље исецкан сира (ја преферирам лук, али можете користити било које врсте желите)
    • путер за пан
    НАЧИН:
    •  Стир заједно брашно, со и прашак за пециво.
    • Додајте млеко, маслац, јаје и и добро промешати са жица за мућење јаја или умутити док не постоје коцке.
    • Поклопити и оставити остало у фрижидеру 30-60 минута.
    • Да би палачинке, ватри око 1/2 Тблсп путер у нонстицк или ливеног гвожђа тигањ преко средње јакој ватри.
    • Додај о 1/3 чаше тесто и глатко са варјачом или кашиком да се направи круг.
    • Поспите неколико Тблсп шунке и око 1/4 шоље исецкан сир.
    • Облачно са мало више тесто преко врха (као што је приказано изнад.)
    • Када се тесто формира велике мехурићи, окрените палачинку преко.
    • Када кувано, извадите на тањир. Кееп варм у рерни на 200 степени или шатора плоча са фолијом док се преостале палачинке.
    • Користити додатни путер за сваку палачинку или сваке друге палачинке.
    • Послужите вруће са путером и сирупом.
  30. Сквош, козји сир & рузмарин Палачинка


    Тукао заједно све потребне састојке док је глатко. Фрижидеру за поховање као што је наведено у рецепту. Извадите тесто из фрижидера, додати сир и сквош козја. Фолд све заједно. Загрејте мало уља у нон-стицк тигању.Затим, у серијама, додајте ладлефул од тесто по палачинке у СРЈ тилл порумене.

    Оно што иде у ...

    1 Куп брашна (или Хељда брашно за глутена)
    2 кашичице Прашак у праху
    1 шоља млека (или сојино / бадемово млеко за млечне производе бесплатно)
    1 Органиц јајета (изоставити за јаја слободан)
    2 Таблспоонс Топљени несланог путера + Ектра за пржење (замена са кокосовим путером за млекаре слободан и маслиновог уља за пржење)
    1/2 Печена Буттернут сквош Пуреед (Морамо 1 шољу за тесту)
    3 кашике Гоатс Цхеесе (изоставити за млечни бесплатно)
    Мали Сприг Свеже Рузмарин ситно исецкан

    Како да се направи...

    1. Сито изабрани брашна и прашак за пециво у чинију.
    2. У одвојеној посуди помешати млеко, јаја, топљени несланог путера.Или ако сте млекара / јаје бесплатно Мик одабрани млеко и растопљени маслац кокос.
    3. Направити рупу у својој брашно и лагано умутити свој течне мешавине, све док се потпуно не комбинацији. Сет асиде.
    4. Фолд 1 шољу од бундеве пире у свој тесто, а затим пахуљица у својој коза сир и додајте рузмарин.
    5. Загрејте велики тигањ над средњој температури. За сваку серију палачинке желимо да се топи око 1 кашичицу несланог путера или маслиновог уља.
    6. Кашика 2-3 кашике тесто у посуду. Кувајте док видиш мехурићи формирањем (око 1-2 минута). Окренете и кувати на другу страну.
    7. Сервирати топло или се може јести и хладно
31.  Флуффи Рицотта Палачинке са јагода-Оранге Сауце 



Ове влажна рикота палачинке имају деликатну текстуру и суптилне ароме наранџе захваљујући додатак тучени беланце и свеже рендани наранџасту радост. Преливено укусним, свеже јагоде Оранге Сауце чине елегантну избор за специјалне прилике доручак или ручак.

Флуффи Рицотта Палачинке са јагода-Оранге Сауце

  • sastojci:
  • 15 унци рикота сира
  • 3/4 шоље брашна
  • 1/2 кашичице прашка за пециво
  • 2 кашике шећера
  • 1/8 кашичице соли
  • 2 кашике млека цео
  • 3 јаја, одвојен
  • 1/2 кашичице ваниле
  • Кора од 1 поморанџе
  • За јагода-Оранге Сауце:
  • 2 шоље јагода, исецканог
  • 2 кашичице шећера
  • 1 кашика лимуновог сока
  • 1/4 шоље свеже исцеђен сок од наранџе
  • 2 кашике воде
  • 2 кашичице кукурузни скроб
Припрема:
Ставите рикота у цедиљку изнад посуди за најмање 1 сат да би било вишак течности у одвод.
Припремите сос постављањем јагоде, шећер, сок од лимуна и сок од поморанџе у малом тигању. Довести до Симмер преко средње високе топлоте. У малој посуди, умутити заједно воду и кукурузни скроб и додати узавреле јагоде мешавине.
Наставите кувања док смеша згусне до сирупа налик конзистенције.Пребаци на чинију и издвојити да се охлади.
Комбинују брашно, прашак за пециво, шећер и со у посуду. У одвојеној посуди, комбиновати рикота, млеко, жуманца, ванилу и поморанџе радост док не постане глатко.
У одвојеној посуди, тукли беланца са електричним миксером на великој брзини до светлости и мекана, али не превише. Додати смешу рикота-млеко за суве састојке и мешајте само до комбинацији. Умутити у око половине беланца док се добро уклопио, а затим нежно пута у равнотежи.
Нафте тигањ и топлоте преко средње високе топлоте. За око 3 кашике тесто на на тигању за сваку палачинку. Кувајте док мехурићи појављују и почињу да се пробије на ивицама и површини палачинке, а затим окрените се заврши кување на другој страни.
Пребаци на папир за печење и оставити на топлом у 200 ° Ф рерни док кувате преостале палачинке. Сервирајте преливено са јагода-Оранге Сауце.
Чини око 1 туцета палачинке

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...