Free Money

Loading...

пятница, 28 октября 2016 г.

31 Useimmat Delicious Pancake Reseptit


 

 Pannukakku on litteä kakku, usein ohut, ja pyöreä, valmistettu tärkkelyspohjaisesta taikina joka voi sisältää myös munia, maitoa ja voita. Se on keitetty kuumalle alustalle kuten parilalla tai paistinpannu, usein öljyä tai voita. Pannukakku reseptit vaihtelevat, mutta kaikilla on samat ainesosat jauhot, munat ja maito.
Olitpa palvelevat niitä aamiaiseksi, runsaan brunssi tai jopa päivällisen, et yksinkertaisesti voi mennä vikaan Pancakes! Palvella heitä plain siirappi tai pukea heidät hedelmiä, suklaa-sirut tai jopa kermavaahtoa ja olet herkullisen täyttö aterian.
Harvat asiat ovat amerikkalainen mies on tiedettävä, miten ruokaa, ja pannukakut ovat yksi niistä. Hyvä uutinen on ne on helppo. Tässä 30 pannukakku reseptejä joka tekee elämästäsi erittäin tyytyväisiä.
  1. Apple Pannukakkuja


    Kaikki tämä vie on 10 minuuttia. valmistautuminen. Sekoita munat, yhdistää voita, kananmuna, maito, sokeri, suola omena. Kulhossa siivilöidä keskenään jauhot, leivinjauhe, kaneli ja sokeri. Sekoita jauhot seos omena seokseen, kunnes se on sekoitettu. Keitä se paistamalla miedolla lämmöllä. Se on valmis! 
    • ainekset
    • Ravitsemus
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • Menetelmä
    1. Vaihe 1
      Yhdistä jauhot, sokeri ja kaneli kulhossa. Lisää muna ja maito. Vatkaa tasaiseksi. Sekoita omenat.
    2. Vaihe 2
      Kuumenna tarttumaton paistinpannu miedolla lämmöllä. Spray öljyllä.Kaada 1/4 kupillinen omena seos vuokaan. Varovasti levittää kanssa takana lusikka on 10cm pyöreä. Cook lettuja, erissä, 2 minuuttia tai kunnes kuplia pinnalla. Käännä. Keitä 1-2 minuuttia tai kunnes keitetyt kautta.
    3. Vaihe 3
      Tarjoile kiivit ja jäädytetty jogurtti.
  2. Kotitekoinen ohukaisjauhe


    Sekoita jauhot, leivinjauhe, sokeri, voi tarvittaessa ja suolaa maun mukaan. Voit lisätä joitakin hedelmiä pannukakku taikina - kuutioiksi omena, tai bittiä banaani, mutta haluat tehdä lettuja. Sekoita ne kaikki hyvin, niin paista kuumalla parilalla.
  3. Kotitekoinen Blueberry Siirappi ja Pannukakkuja

     Arvioitu aika tämä on vain 15 minuuttia.
    Sekoita pohjan ainekset hyvin - sekoittaen liuottaa sokeria, ja painamalla marjat sivua vasten pannulla murskata hieman, kunnes marjat saada hieman pehmeä ja seos saa siirappi. Laita ainekset pienessä kattilassa ja sekoita hyvin. 
    Puhkeamisen mustikka maku ja aavistus sitruunat on täydellinen tässä siirappi.Suuri pannukakkuja tai jäätelöä. Resepti PocketChangeGourmet.com
    Annoksia: 3 kuppia
    ainekset
    • 2½ kupit mustikoita, tuoreita tai pakastettuja
    • 2 kuppia vettä
    • 1 dl sokeria
    • Mehu 1 Meyer Lemon - noin 1½ ruokalusikallista
    • 1 tuuma siivu sitruunan kuorta (käytä vihannes kuorimaveitsi)
    Ohjeet
    1. Kattilassa, yhdistä mustikat ½ kupillinen vettä
    2. Murskata marjoja peruna masher ja saattamaan kiehua
    3. Hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia
    4. Siivilöi mehu heatproof mitta painamalla kova kiintoaineita, hävitä kiintoaineita.
    5. Huuhtele kattilaan, lisää sokeri, sitruunankuori ja loput 1 ½ kupillista vettä, kiehauta, sekoittaen hajottaa sokeria.
    6. Keitä siirappi kohtalaisella lämmöllä kunnes se eaches 225 asteen karkkia lämpömittari, noin 20 minuuttia
    7. Lisää mustikkamehu ja sitruunamehu ja keitä yli kuumuudelle 1 minuutin ajan.
    8. Anna siirappi jäähtyä, sitten hävitä sitruunan kuori.
    9. Kaada siirappi puhtaaksi lasipulloja tai purkkeja.
    10. Seal ja kylmässä enintään 6 kuukautta.
    11. Käytetään Kotitekoinen Pancakes tai jäätelöä

  4. Vanhanaikaisia ​​Kotitekoinen Pancakes


    Tämä yksi on vain 5 minuuttia valmisteluun, mutta vaatii 15 minuuttia enemmän kokki.
    Siivilöi jauhot kunnes se on sileä. Lisää leivinjauhe, suola ja sokeri. Tee hyvin keskelle taikinan ja kaada maito, muna ja voisula; sekoita kaikki hyvin yhteen.Sitten keitä miedolla lämmöllä kunnes molemmat osapuolet ovat "brown".
  5. Cinnamon Roll Pannukakkuja


    Voit aloittaa lämmittämällä voita uunissa. Valmista kanelitäyte ensimmäinen - sekoittamalla voita, fariinisokeri ja kaneli yhteen. Vatkaa yhteen jauhot, leivinjauhe ja suola. Sekoita maito, muna ja öljy kevyesti. Älä overmix. (Jos sillä on muutamia pieniä kokkareita jäljellä, se on kunnossa).

    AINESOSAT

    Sillä pannukakut :
    1 kuppi kaikkiin tarkoituksiin jauhoja
    2 tl leivinjauhetta
    1/2 tl suolaa
    1 kuppi maitoa
    1 iso muna
    1 rkl kasviöljyä
    Sillä kanelitäyte :
    1/2 stick suolatonta voita, huoneenlämmössä
    1/4 cup plus 2 rkl fariinisokeria
    1 1/2 tl jauhettua kanelia

    REITTIOHJEET

    1. Tee kanelitäyte : Keskipitkällä kulhoon, sekoita yhdessä voita, fariinisokeri, ja kaneli. Kauha täyttämistä quart kokoinen raskas zip baggie, ja aseta se sivuun.
    2. Tee pannukakkuja : Keskipitkällä kulhoon, vispilä yhteen jauhot, leivinjauhe ja suola. Vatkaa maito, muna, ja öljy, vain kunnes taikina on kostutettu.
    3. Kuumenna iso, teflon paistinpannu keskilämmöllä, ja suihkuta se teflon spray. Käytä jäätelön kauha lisätä taikina pannulle. Käytä pohjaan kauha tai kupin levitä taikina ympyrän, noin 4 tuumaa halkaisijaltaan. Vähennä lämpöä ja keskipitkällä alhainen. Snip nurkassa baggie of kanelitäyte, ja purista täyte avoimeen nurkkaan. Kun pannukakku alkaa muodostua kuplia, lisää täyte. Alkaen keskellä pannukakku, purista täyte päälle pannukakku taikina on pyörre, aivan kuten näet säännöllisesti korvapuusti. Cook pannukakku 2-3 minuuttia, tai kunnes kuplat alkavat popping päälle pannukakku ja se kullanruskeaksi pohjassa. Työnnä ohut, leveä metalli lastalla alla pannukakku, ja varovasti, mutta nopeasti käännä se. Kokki vielä 2-3 minuuttia, kunnes toinen puoli on kultainen samoin. Kun kääntää pannukakku lautaselle, näet, että kanelitäyte on luonut kraatterin pyörre kanelia. Pyyhi pannulla paperipyyhkeellä, ja toista ja loput pannukakku taikina ja kanelitäyte. Rewarm lasite lyhyesti, jos tarvitaan. Tarjoile lettuja päällä tihkusadetta lasite.
  6. Red velvet pannukakut


    Vatkaa jauhot, leivinjauhe tomusokeri, suola, piimä, makeuttamaton kaakao, kidesokeria, noin 2 ruokalusikallista mittaus punaista nestettä elintarvikeväriä, munat ja leivinjauhe. Aseta yhdellä kerroksella pellille ja paista 200 ° uunissa ylös, 30 minuuttia.
  7. Mansikka ripottele pannukakut


    Sekoita maito, muna, jauhot, leivinjauhe, sooda, ja vanilja uutetta. Tee hyvin jauhoseos ja kaada maito seokseen ja sulatettu voi. Kaada sitten ja kypsennä griddle yli keskipitkän vähän lämpöä.
    Mansikka Ripottele Funfetti Pancakes
    1 ½ kuppia rasvaton piimä
    1 muna
    1 rkl. voita, sulatettu
    1 ½ kuppia kaikki tarkoitukseen jauhoja
    2 rkl. Kidesokeri
    1 tl. leivinjauhe
    1/2 tl. kosher suola
    5-6 mansikat, viipaloitu
    Rainbow sprinkles (niin monta kuin haluat)
    1.  Sekoita piimä, kananmuna ja voi pieneen kulhoon ja aseta sivuun. Erillisessä kulhoon, sekoita jauhot, sokeri, leivinjauhe ja suola.
    2.  Tee pieni reikä tai hyvin omassa jauhoseos ja kaada piimä seoksessa. Sekoita hyvin, kunnes kaikki on yhdistetty.
    3.  Kuumenna pannulla keskipitkän ja miedolla lämmöllä ja spray se cooking spray. Kun se on kuuma, kauha 1/2 kuppi taikina pannulle. (Kaada vähemmän taikina jos teet mini lettuja.)
    4 . Kun taikina on pannulla, lisätä nopeasti 3-4 mansikoita (viipaloitu) jokaiseen pannukakkua ja kevyesti painamalla kutakin yksi taikinaan.Pienemmässä pannukakku, käytä 1-2 mansikoita. Lisää sitten niin monta Strösseli kuin haluat.
    5.  Anna pannukakku keitä noin 2 minuuttia (tai kunnes kullanruskeaksi) ennen selailee. Cook toisella puolella vielä 1-2 minuuttia.
    Huomautus: Jos käytät Kate Spade asetettu, spray kukin muotti ennen kaatamista yhdistelmä. Varmistaa pannukakku on keitetyt ja ei menetä muotoaan, peitä muotti kannella muutaman sekunnin. Kun reunat alkavat vetää pois muotista, pannukakku on valmis kääntää. Voit ponnahtaa ulos muotista ja käännä se tai käytä lastaa pitämään sitä yhdessä ja käännä se.
  8. Maapähkinävoi cup pannukakut

    Käytä keskikokoinen kulhoon tehdä taikina jauhot, sokeri, leivinjauhe, sooda, piimä, ripaus suolaa (maun mukaan), muna, ja maapähkinävoita. Sekoita märkä ainekset kuivat aineet kunnes yhdistää. Kuumenna pannulla. Coat pannulla voita ja kaada taikina siihen, käyttäen noin ⅓ cup taikina kohti pannukakku. Kun pohja on kevyesti lopen, käännä lämmittää toiselle puolelle.
  9. Buffet Pannukakku Dippers

    Cook pekoni ja kumoaa. Sekoita taikina pullossa riittävän suuri kaataa taikina siihen (harkita halpa piknik ketsuppi pullo). Kuumenna pannulla 300 astetta.Ruiskuttaa taikina pitkä soikea muoto hieman pidempi ja leveämpi kuin pekoni ja laita siivu keittää pekonia keskustassa. Paina kevyesti pekoni taikinaan. Keitä kunnes taikina alkaa kuplia käännä ja kypsennä muutama minuutti kauemmin.Yhteensä arviolta minuutti: 30 minuuttia.
  10. Porkkanakakku Mini Pancakes

    Sekoita kuivat aineet: jauhot, leivinjauhe, kaneli, suola ja fariinisokeri. Lisää porkkana seosta ja öljyä kuivat aineet, mutta varmista, että et ole yli-mix tai muuten, sinun pannukakkuja päätyvät tasainen ja kova.
  11. sourdough Pannukakkuja


    Laita kaksi ruokalusikallista vehnäjauhoja kulhoon tai kuppiin, jossa on vähän vettä sen; sekoita (sekoita ei - metalliesine) sitten kansi - mutta ei ilmatiivis ja on se lähti jossa ilma voi tulla läpi, esimerkiksi ikkunalaudalla. seuraa askel oikein yksityiskohtaisena resepti. Kolmantena päivänä tarkistaa läpi, jos se maistuu "hapan" - se on hienoa, jos se on kauheaa ja haisee ... heittää sen pois ja aloittaa työt uudelleen!
  12. smores Pannukakkuja


    Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe rypsiöljy, piimä, suola, sokeri, vaahtokarkkeja, suklaa-sirut, ja Graham krakkausyksikkö murusia. Kaada sitten tämä taikina esilämmitettyyn pannulla.
  13. Kurpitsa Pyörre Lettuja Kurpitsa voita Pinnoite


    Vatkaa yhteen jauhot, sokeri (ruskea ja valkoinen sokeri), kaneli, muskottipähkinä, suola ja leivinjauhe. Toisessa kulhossa, Vatkaa maito, muna, öljy ja vanilja. Lisää maito seoksen jauhon seos ja sekoita hyvin - seos voi olla hieman muhkurainen. Arvio - 30 minuuttia (10 minuuttia valmisteluun, 20 minuutin työstä)
    ainekset
    • ½ C vehnäjauhoja
    • ½ C täysjyväviljaa Leivontajauhot
    • 1 C maitoa
    • 1 tl vaniljasokeria
    • 1 muna
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 2 rkl valkoista sokeria
    • 1 rkl fariinisokeria
    • ¼ tl kanelia
    • ¼ tl muskotti
    • ¼ tl suolaa
    • 2 tl leivinjauhetta
    • 1 9oz purkki kurpitsan voita (luultavasti ei käytä sitä kaikki, mutta vain on turvallista, aloittaa koko purkki)
    • Voita ja tomusokeria keveiden
    Ohjeet
    1. Kuumenna tarttumaton paistinpannu keskilämmöllä.
    2. Isossa kulhossa (käytin yksi nokka) Vatkaa jauhot, sokerit, kaneli, muskottipähkinä, suola ja leivinjauhe.
    3. Toisessa kulhossa, Vatkaa maito, muna, öljy ja vanilja.
    4. Lisää maito seoksen jauhon seos ja sekoita hyvin. Seos on hieman muhkurainen.
    5. Kaada ¼ C taikina kunkin pannukakku päälle pannulle. Teen kaksi kerrallaan. Purista sitten kurpitsan voita liikkein päälle lettuja. Laitoin kurpitsan voita ziplock pussiin ja leikkaa nurkkaan niin voisin puristaa sitä. Paista 2-3 minuuttia per puoli.
    6. Levitä voita (tai maa Crock, kuten tein) päällekkäin pannukakku ennen niputtamista.
    7. Top kukin pino tomusokeria ja sitten purista hieman kurpitsan voita päälle.
  14. Caramel omenapiirakka pannukakut


    Vatkaa piimä, omenasosetta, kahvi, melassi, vesi ja muna. Erillisessä kulhossa, Vatkaa loput (kuiva) ainesosia. Seos on melko liquidy aluksi, mutta sitä kauemmin istuu huoneen lämpötila- se alkaa muuttua, että paksu koostumus.
  15. Pannukakku Puffs with Fruit

    Kuumenna uuni 400 asteeseen F. Aseta voita 9 tuuman pie levy ja paista 4-5 minuuttia tai kunnes sulanut. Sekoita jauhot, sokeri, suola, munat ja maito;vatkaa tasaiseksi. Käytä tätä taikina ohjeiden mukaisesti resepti tehdä pannukakku suihketta. Voit top ne kiteytynyt hedelmiä.
    ainekset
    • 1 kananmuna plus 1 munanvalkuainen
    • Cup kaikkiin tarkoituksiin jauhoja
    • ¼ kuppi maitoa
    • 1 rkl ruokaöljyä
    • ¼ tl suolaa
    • 2 kupillista tuoreita hedelmiä
    • 2 ruokalusikallista appelsiinimarmeladi, lämmitetään mikroaaltouunissa
    Ohjeet
    1. Coat pieni pie levyjä tai folio torttu pannuja cooking spray
    2. Isossa kulhossa vispilä yhteen muna, jauhot, maito, öljy ja suola tasaiseksi
    3. Jaa taikina neljään pannuja
    4. Paista 25 minuuttia 400 asteisessa uunissa, kunnes ruskea ja turvonnut.Sammuta uuni ja anna seistä uunissa 5 minuuttia lisää ennen kuin irrotat
    5. Siirretään heti lettuja pieniksi kulhot, lusikka hedelmiä ja tihkusadetta lämmitettiin marmeladi
    Huomautuksia
    Liz sanoo ... nämä olivat herkullisia, voit myös lisätä omenamehua hedelmää, jos sinulla ei ole mitään appelsiinimarmeladia

    Doug sanoo ... Mitä hauskaa illallisen
  16. Gingerbread Cinnamon Roll Pancakes


    Vatkaa yhteen jauhot, leivinjauhe, suola, maito, muna, ja öljy, vain kunnes yhdessä. Lisää voi, fariinisokeri ja kaneli valmistella taikina. Valmistella lasite: Pienessä pannulla kuumenna voi miedolla lämmöllä kunnes sulanut.
    ainekset: 
    Cinnamon Pyörre:
    1/4 dl voita (1/2 stick)
    1/2 cup fariinisokeria
    1/2 tl jauhettua kanelia
    1/4 tl jauhettua neilikkaa
    1/4 tl jauhettua muskottipähkinää
    Cream Cheese Kuorrutus:
    1/4 dl voita (1/2 stick)
    2 unssia tuorejuustoa
    3/4 cup tomusokeria, siivilöity
    1/2 tl vaniljasokeria
    1/4 tl jauhettua kanelia
    1/4 tl jauhettua inkivääriä
    Pannukakkuja:
    3/4 cup piimä
    1/4 cup omenasosetta
    2 rkl kahvia
    2 rkl tummaa melassi
    2 ruokalusikallista vettä
    1 iso muna
    1 1/4 kuppia kaikki tarkoitukseen jauhoja
    1/2 tl leivinjauhetta
    1/2 tl jauhettua kanelia
    1/2 rkl jauhettua inkivääriä
    1/4 tl leivinjauhetta
    1/4 tl suolaa
  17. Mixed Berry Kirnupiimä Pannukakku

     Lisää muna ja piimä, jauhot, sokeri, leivinjauhe, sooda ja suola kulhossa.Sekoita hyvin ja ripottele sekoitettu marjoja. Keitä 1 minuutti, kunnes kuplia pinnalla ja pannukakut ovat kultainen alla. Arvioitu aika: 30 min.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Sitruunaricottaa Souffle Lettuja Marjat

    Vatkaa jauhot, sokeri ja suola kulhossa. Toisessa kulhossa sekoita keltuaiset (erillinen valkoinen osa), ricotta, voita, sitruunan mehu, kuori ja vanilja. Vatkaa munanvalkuaiset kunnes se on jäykkä, niin sekoita se jauhoseos tehdä pannukakku taikina. Älä houkutusta ohittaa sitruunan kuori, se todella lisää citrusy maku.
    Lettuja ruokaa, joka ylittää kulttuureissa.  On liian monia versioita, jotka vaihtelevat eri kulttuureissa nimetä niitä kaikkia. Pohjois-Amerikassa, se on klassinen aamiainen ruoka. On juhliin tai viikonlopun aamiaista perheen tai ystävien kanssa. Se on mukavuus ruokaa ja siellä on yleensä muistoja liitteenä.Perheeni on viettänyt monta sunnuntaina tekemällä suosikki pannukakku reseptejä vaahterasiirappia ja pekonia tai makkaraa. Jokainen henkilö voi majoittua helposti mieltymyksiään. Lisäyksiä suosikki pannukakku taikina on niin yksinkertainen kuin sadetus tuoreita tai pakastettuja marjoja, banaanit, raastettua omenaa, pähkinöitä, mysliä, suklaa-sirut tai kuivattuja hedelmiä päälle pannukakku, kun se on griddle. Tai pelkkää, yksinkertaisia ja täysin herkullinen.   Vaihtoehdot ovat lähes rajattomat!  Se voi olla melkoinen tapahtuma tehdä lettuja, kun nälkäinen suita odottavat syöttää.

    Olen törmännyt pari reseptejä  , jotka olivat souffled lettuja jotka olivat periaatteessa pannukakkuja munanvalkuaiset erotettiin, lyöty ja taitetaan taikinaan varten nukkaisia pannukakku. He olivat vielä tehty sileä. Pidän ajatusta suuri pannukakku, kuten hollantilainen vauvan tai pannekoeken (olen nähnyt eri kirjoitusmuotoja tämä niin anteeksi, jos tämä ei ole oikea), joka on perheen suosikki. Minulla on ollut hauskaa tehdä muunnelmia resepti I keksi.Olen ollut todella hyviä tuloksia yhdessä pari duds. Se on OK minulle. Se on kaikki osa tätä ruoanlaitto seikkailu olen päälle.
    Olen todella tyytyväinen ricotta-sitruuna  versio ja toivon, että olette samaa mieltä. Se on melko helppo tehdä, vaikka on olemassa ylimääräinen vaihe ruoskinta munanvalkuaiset. Tämä voisi myös tehdä pienempiä kattiloita henkilökohtaiseen kokoinen pannukakut aivan kuten pannekoeken tai Dutch vauvoja voi olla. Marjat ovat valinnaisia, mutta erittäin suositeltavaa. Pakastetut tai tuoreita mustikoita, mansikoita, karhunvatukat ja vadelmat toimivat hyvin.Niille teistä etsivät vaihtoehtoa marjoja, sadetus hienonnettu saksanpähkinöitä sijaan marjoja on herkullinen. Ripottele muutama marjoja (tai saksanpähkinöitä) päälle sen jälkeen, kun se on sijoitettu pannulla ja ripottele turbinado (raakasokerin) tai ruskea sokeri päälle ennen paistamista. Tarjoile kevyellä ripaus tomusokeria ja kevyt vaahterasiirappi tai Lyles kultainen siirappi.
    ainekset
    • ¾ cup (75 g) kaikista tarkoitukseen jauhoja
    • ⅓ cup (63 g) sokeria
    • ½ tl suolaa
    • 4 munaa erotettu
    • 4 ruokalusikallista voita (2 sulanut ja 2 pannulla)
    • ⅔ cup (165 g) ja ricotta, kokonaan tai osittain rasvatonta
    • ¼ cup (60 ml) sitruunamehua
    • kuori sitruuna
    • ½ tl vanilja
    • ¼ cup (42 g) tuoreita tai pakastettuja marjoja
    • Turbinado tai raakasokerin Sadetukseen päälle
    • Kondiittorit sokeria kevyen pölyämistä
    • Kevyt vaahterasiirappi tai Lylen siirappi
    Ohjeet
    1. Kuumenna uuni 375 asteeseen ja esilämmitykseen 10-tuumainen rauta paistinpannu tai paistokasari.
    2. Sekoita jauhot, sokeri ja suola kulhossa.
    3. Sekoita munat keltuaiset, valutettu ricotta, voita, sitruunan mehu, kuori vanilja isossa kulhossa ja sekoita hyvin.
    4. Aseta erotettu munanvalkuaiset kulhoon ja vispilä jäykkä huiput.
    5. Lisää jauhot seoksen märkä sekoitus ja yhdistää hyvin. Lisää pieni loraus valkuaiset ja sekoita keventää taikina. Lisää loput valkuaiset ja taita lastalla kunnes yhdistää.
    6. Ota kattila pois uunista ja laita 2 rkl voita se sitä. Kun voi on sulanut add taikina, ripottele muutama marjoja yläosassa ja ripottele noin ruokalusikallinen tai 2 turbinado sokeria. Paluu pannun uuniin. Paista 20-25 minuuttia. Kun pannukakku on turvonnut ja kevyesti lopen päälle se on valmis.
    7. Tarjoile kevyellä ripaus kondiittorit sokeria ja tarjoile siirappi valinta.
    8. Nauttia!
  19. Cinnamon Lettuja Sokerikyllöstetyt Bacon


    Vuonna kulhoon, yhdistä jauhot, leivinjauhe, suola, sokeri ja kaneli. Kuumenna parilalla pannulla tai paistinpannu keskilämmöllä. Sekoita hienonnettu pekoni, varaamalla ruokalusikallinen oman keveiden. Arvioitu aika tämä on vain 30 minuuttia.

    Chocolate Chip ja Sokerikyllöstetyt Bacon Pannukakkuja

    • ainekset:
    • 2 kuppia kaikki tarkoitukseen jauhoja
    • 1 rkl sokeria
    • 2 tl leivinjauhetta
    • 1 tl ruokasoodaa
    • 1/2 tl suolaa
    • 1/4 tl kanelia
    • 2 munaa, hyvin hakattiin
    • 2 kuppia piimä
    • 2 rkl sulatettua voita
    • 2 oz semisweet suklaa-sirut
    • Kasviöljy
    • Sillä Sokerikyllöstetyt Bacon:
    • 3 viipaletta paksu leikkaus pekonia
    • 2 rkl fariinisokeria
    • 1/2 tl kanelia
    Valmistelu:
    Jotta Candied Bacon, Lämmitä uuni 350 ° F ja linja pellille foliolla. Aseta ritilälle päälle ja takki se teflon spray.
    Aseta pekoni ritilälle ja päälle reilusti fariinisokeri ja kaneli. Paista rapeaksi ja karamellisoitua, 16 ja 20 minuuttia (paksuuden mukaan). Poista uunista, anna jäähtyä kokonaan, sitten siirtää leikkuulauta ja leikkaa ne hyvin pieniksi paloiksi.
    Sammuta uuni ja anna sen jäähtyä noin 200 ° F.
    Jotta pannukakkuja, yhdistä jauhot, sokeri, leivinjauhe, sooda, suola ja kaneli kulhoon.
    Erillisessä kulhossa, Vatkaa munat, piimä ja voisulaa. Lisää märkä ainekset kuiva ja sekoita kunnes vain yhdistää. Taita suklaa-sirut ja sokeroitu pekonia.
    Kuumenna teflon sileä yli keskipitkän kuumuudelle ja käyttäen paperia, kevyesti takki se kasviöljyllä.
    Kauha taikina, 2-3 ruokalusikallista kerrallaan, kuumalle griddle ja keitä kunnes kuplia muodostuu päällä. Flip ja keitä kunnes toisella puolella on kullanruskea, noin 2-3 minuuttia per puoli.
    Työ erissä, kunnes kaikki taikina on käytetty, öljyäminen pannulla jokaisen erän. Pidä valmiin lettuja lämmin uuniin, kun työskentelet.
    Tarjoile nokare voita ja vaahterasiirappi, tai pöly tomusokeria.
  20. Chocolate Chip Pretzel Lettuja maapähkinävoita Nutella


    Hiero yhteen jauhot, leivinjauhe voita, munia vanilja, maapähkinävoi ja sokerit, kunnes valo ja pörröinen. Vuonna kulhoon, beat muna ja sokeri, öljy ja suola;kunnes hyvin yhdessä. Lisää jauhot, leivinjauhe ja 1/2 C maitoa. Nutella on avain tämän lapsi ystävällinen resepti. 1 muna
    3 rkl sokeria
    2 rkl rypsiöljyä
    1/4 tl suolaa
    2 C jauhot
    3 tl leivinjauhetta
    1 / 2- 3/4 C maito
    1/2 C puolittain makea suklaa-sirut
    1/3 C pretzels, rikki pieniksi bittiä
    For Kastike:
    1/4 C kermainen maapähkinävoi
    2 rkl Nutella
    Kuumenna parilalla pannulla yli med miedolla lämmöllä.
    Vuonna kulhoon, beat muna ja sokeri, öljy ja suola; kunnes hyvin yhdessä. Lisää jauhot, leivinjauhe ja 1/2 C maitoa. Sekoita hyvin, yrittää saada kaikki kokkareet pois ja lisäämällä maitoa, liian paksuja. Taita suklaa-sirut ja pretzels.
    Spray parilalla pannulla cooking spray, tai hankaa paperipyyhkeellä kastetaan rypsiöljyä.Kaada ladlefuls taikinaa ja keitä kunnes kuplat alkavat muodostua pinnalle ja reunat alkavat asettaa; noin 3-4 minuuttia. Flip ja keitä 3 minuuttia enemmän; kunnes kullanruskeaksi.
    Vaikka pannukakut ovat ruoanlaitto, pieneen kulhoon, lämpö maapähkinävoi mikroaaltouunissa 30-40 minuuttia. Lisätä Nutella ja sekoita tasaiseksi. Pirskota päälle kuumaa keittää lettuja.
  21. Suloinen Kid Friendly Pancakes


    Keskipitkällä kulhoon, yhdistä kaikki kuivat aineet ja lisää sitten märkä ainesosia, kuten maito, kananmuna ja voisulaa. Vatkaa hyvin lisäämällä koriste ainesosia kuten Strösseli tai chocochips jos haluat. Tee nämä namia pannukakkuja muistuttavat sarjakuva lukuja kuin nalle tai yksinkertaisesti piirtää söpö kasvot niitä käyttämällä suklaakastiketta.
  22. Snickerdoodle Pannukakkuja

    Tämä yksi on varma voittaja. Sekoita jauhot, leivinjauhe, fariinisokeri, kaneli ja suola. Kuumenna ja odota, kunnes kultainen ruskea- kuplia alkaa popping yläpinnalla. Palvella heitä välittömästi.
  23. Oreo Cookie Pannukakkuja


    Tee kerma täyte reseptin mukaan. Pidä syrjään. Samalla lämpö suuri raskas paistinpannu keskipitkän kuumuudelle; kauha taikina kuumaan paistinpannu, käyttäen 1 rkl. taikina kunkin pannukakku. Keitä kunnes kuplia muodostua latvat, käännytään ruskea muut sivut. Sandwich pannukakkuja käyttäen valkoinen kerma täyte muistuttavat Oreos.
  24. Pannukakku ilman Maito ja Egg Resepti


    Tämä on puhdas vegaani, maidoton ja muna vapaa. Vatkaa kuivat aineet keskenään kulhoon ja vispilä yhdistää märkä ainesosia. Kaada taikina kuumalla pannulla. Vihje pannulla auttaa taikina tasaisesti, jos tarvitaan.
  25. Chobani pannukakut


    Vatkaa muna, Chobani ja maitoa. Kuumenna teflon paistinpannu keskilämmöllä. Keitä kunnes reunat asettaa ja kuplia pinnalla, noin 2 minuuttia.
  26. Suklaa juusto lettuja


    Sekoita yhteen raejuusto, maito, munat, vanilja, jauhot, leivinjauhe, kaakaojauhe; sekoita taikina tasaiseksi kaada yli keskipitkän lämpöä kuumalla pannulla.
    Rakastan viikonloppuisin.
    Ja tiedän mitä ajattelet. " Höh. Me kaikki teemme."
    Mutta minulla on ylimääräistä rakkautta viikonloppuisin, ja sitä kutsutaan lettuja. Tiedän, tiedän, olen keskustellut aiemmin, mutta minulla on tunne useimmat teistä ollut täällä silloin, joten voinen toistaa.
    Viikonpäivä aamiaisen omassa maailmassa muodostuvat valtavan kupin kahvia kuin käynnistän tietokoneen työssä, jota seurasi murot ja maitoa noin tuntia myöhemmin. Ja jos joku teistä ajatellut, että murot on hemmotellut minkäänlaista, haluan selventää.
    Kun sanon kulho, olen oikeastaan ​​tarkoittaa kupin. Kuten kauhea pikku Styrox kupit, jotka yritys odottaa meidän juoda. Ja Minulla on teoria minun viljaa, joka on osoittautunut oikea melko paljon joka aamu. Se menee näin: pohjimmiltaan maailma jotenkin tiedä tarkkaa toinen että kaadan maito yli minun muroja, ja yhtäkkiä puhelimeni soi. Ja aivan kuten olen onnistunut saamaan henkilö pois puhelimesta, toivoen pelastaa viimeistä bittiä crispness edellä mainitussa cup, minun puhelin soi uudelleen. Ja se aika paljon menee niin kunnes minun kuppi on täynnä märkä sotku viljan.
    Ja että ystäväni, on aamiainen. Arkipäivänä.
    Ja siksi minulla on ylimääräistä vähän rakkautta viikonloppuisin. Rehellisesti, se ei ole aina lettuja. Joskus se on munakas Joskus se on gourmet muoto kaurahiutaleita. Ja usein se on lettuja. Ja toisinaan, se on jäätelöä. Älä tuomitse.
    En kuitenkaan nyt. Mennään takaisin pannukakut, me?
    Olen kokeillut eri versioita pannukakkuja viime aikoina, ja tämä on yksi suosikeistani. Se on terve ja sillä on suklaata tarvitse sanoa enempää?
    ainekset
    • 1½ kuppia vähärasvainen tuorejuustoa
    • 1 kuppi maitoa
    • 2 munaa
    • 1 tl vaniljasokeria
    • ¾ cup (valkoinen) koko vehnäjauhoja
    • 1 tl leivinjauhetta
    • Cup kaakaojauhetta
    • 16 pakettia Spenda tai ⅔ dl sokeria tai sokerin korvike
    • suklaa-sirut, valinnainen (käytin sokeriton)
    Ohjeet
    1. Keskipitkällä kulhoon, sekoita yhdessä tuorejuustoa, maito, munat ja vanilja. Sekoita kunnes yhdistää.
    2. Lisää jauhot, leivinjauhe, kaakaojauhe ja Splenda ja sekoita kunnes täysin yhdistää.
    3. Kuumenna paistinpannu keskilämmöllä. Spray kanssa PAM tai ei ole kiinni leivontaan spray.
    4. Kaada taikina kasaamista lusikallista kuumalle pannulla. Paista kunnes alkuun näyttääkin, niin käännä se ja paista kunnes keitetyt kautta. Olisi kevyesti lopen ulkopuolella molemmin puolin.
    5. Jos haluat lisäherkkuna, ripottele niitä suklaa pelimerkkejä juuri ennen flipping heitä.
    6. Tarjoile kuuma, vaahterasiirappi, marjakastiketta (se on resepti minun täytyy lähettää yksi päivä) tai jopa suklaakastiketta!
    7. Nauttia!
  27. Raejuusto pannukakku


    Tuorejuustoa pannukakku valmisteluaika on noin 15 minuuttia. Sekoita jauhot, öljy ja munat isossa kulhossa. Erillisessä kulhossa, Vatkaa munat, raejuusto, maito ja öljy. Lisää jauhoseos muna seokseen ja Vaahdota vain sekoitetaan.
  28. Pekonia ja juustoa pannukakut


    Pekonia ja juustoa! Tämä on suussa sulavia iloksi. Vatkaa maito, muna, ja sulatettu voi. Sekoita joukkoon juusto ja pekoni yli keskipitkän kuumuudelle.Coat kevyesti öljyllä.
    Tämä on hyvä resepti. Yksinkertaisempiin Keittämisen bittiä pekonia ja raastettua cheddarjuustoa myös voitaisiin lisätä joko meidän Kirnupiimä ohukaisjauhe tai maa Wheat ohukaisjauhe. Hienovarainen suolainen maku pekonia bittiä yhdessä makeus meidän todellinen vaahterasiirappia, tekee hyvänmakuista pannukakku.
    ainekset
    6 pekoniviipaletta, paistettua ja murenevat palasiksi
    1/3 cup koko vehnäjauhoja
    1 kuppi kaikkiin tarkoituksiin jauhoja
    2 tl leivinjauhetta
    2 tl hienoa sokeria
    1/4 tl suolaa
    1 1/4 cup maitoa
    1 iso muna
    3 rkl voita, sulatettu
    3/4 cup raastettua cheddarjuustoa
    ohjeet
    1. Yhdistä jauhot, leivinjauhe, sokeri ja suola isossa kulhossa. Sekoita haarukalla.
    2. Toisessa kulhossa, Vatkaa maito, muna, ja sulatettu voi. Sekoita joukkoon juusto ja pekoni. Kaada maito ja juusto seos jauhoseos ja sekoita kunnes vain yhdistää. (Jotkut kokkareita säilyy.)
    3. Kuumenna pannulla tai parilalla yli keskipitkän kuumuudelle. Coat kevyesti öljyllä. Parilan ollessa kuuma, kaada taikina päälle griddle tasaisin piireissä. Keitä kunnes kuplat muodostavat ja alkaa rikkoa taikina. Flip ja keitä kypsäksi.
  29. Kinkkua ja juustoa pannukakut


    Sekoita jauhot, suola, leivinjauhe, maito, piimä, ja muna. Sulata voi pienessä pannulla, sitten vispilä jauhot ja sekoita hyvin kanssa eggbeater tai vatkaa ei ole kokkareita. Voit tallentaa tähteet jääkaappiin, ne pitää hyvin.
    AINESOSAT:
    • 2 kuppia jauhoja
    • 1/2 tl suolaa
    • 2 tl leivinjauhetta
    • 1 kuppi maitoa
    • 1 kuppi piimää
    • 1 muna
    • noin 1 kuppi kuutioiksi kinkkua
    • noin 1 1/2 kuppia raastettua juustoa (mieluummin cheddar, mutta voit käyttää mitä tahansa sellaista haluat)
    • voita pannulla
    MENETELMÄ:
    •  Sekoita keskenään jauhot, suola ja leivinjauhe.
    • Lisää maito, piimä ja muna ja sekoita hyvin kanssa eggbeater tai vatkaa ei ole kokkareita.
    • Peitä ja anna levätä jääkaapissa 30-60 minuuttia.
    • Jotta lettuja, kuumenna noin 1/2 rkl voita teflon tai valurautainen pannulla miedolla kuumuudelle.
    • Lisää noin 1/3 cup taikina ja tasoittaa kanssa kauhalla tai lusikalla tehdä ympyrä.
    • Ripottele muutama rkl kinkkua ja noin 1/4 cup raastettua juustoa.
    • Pirskota hieman taikina päälle (kuten yllä.)
    • Kun taikina muodostaa suuret kuplat, käännä pannukakku yli.
    • Kun kypsiä, siirrä lautaselle. Pidä lämpimänä 200 asteisessa uunissa tai teltassa levyn foliolla kun teet loput lettuja.
    • Käytä ylimääräisiä voita jokaiselle pannukakkua tai joka toinen pannukakku.
    • Tarjoa kuumana voita ja siirappia.
  30. Squash, vuohenjuustoa & rosmariini Pannukakku


    Vatkaa yhteen kaikki välttämätön ainesosa, kunnes se on sileä. Kylmässä taikina määritelty resepti. Poista taikina jääkaapista, lisää vuohenjuustoa ja squash. Taita kaikki yhdessä. Kuumenna hieman öljyä tarttumaton paistinpannu. Sitten erissä, lisää kipollinen taikina kohti pannukakku paista kunnes kullanruskeita.

    Mikä menee ...

    1 Cup vehnäjauhoja (tai tattari jauhoja gluteeniton)
    2 tl leivinjauhetta
    1 Cup Maito (tai soija / manteli maitoa maidoton)
    1 Organic muna (jätä muna ilmainen)
    2 Tablspoons Sulanut voita + extra paistamiseen (korvaava kookos voita maidoton ja oliiviöljyä paistamiseen)
    1/2 paahdettu Butternut Squash soseuttaa (tarvitaan 1 kuppi että taikina)
    3 rkl vuohenjuustolla (jätä pois maidoton)
    Pieni oksa tuoretta rosmariinia hienonnettuna

    Miten tehdä se...

    1. Siivilöi valitsemasi jauhot ja leivinjauhe kulhoon.
    2. Kulhossa Sekoita maito, muna, sulatettu suolatonta voita. Tai jos olet maito / muna vapaa sekoitus valitsemasi maito ja sulatettu kookos voita.
    3. Tee hyvin omassa jauhot ja hitaasti vispilä oman nesteseoksen, kunnes se on täysin yhdistetään. Kumoamista.
    4. Taita 1 kuppi kesäkurpitsareseptejä sose osaksi taikina ja sitten hiutale oman vuohenjuusto ja lisää rosmariini.
    5. Kuumenna iso paistinpannu keskilämmöllä. Kunkin erän pannukakut haluamme sulaa noin 1 tl voita tai oliiviöljyä.
    6. Lusikka 2-3 ruokalusikallista taikinaa pannulle. Keitä kunnes näet kuplia muodostava (noin 1-2 minuuttia). Flip ja kypsennä toiselta puolelta.
    7. Tarjoile lämpimänä tai voi syödä kylmänä liian
31.  Fluffy Ricotta ohukaiset Mansikka-appelsiinikastiketta 



Nämä kostea ricotta lettuja on herkkä rakenne ja hienovarainen appelsiiniaromi ansiosta lisäämällä vatkattu muna valkoiset ja tuore raastettu appelsiinin kuori.Päällä herkullinen, tuore mansikka-appelsiinikastiketta he tekevät tyylikäs valinta erikoinen aamiainen tai brunssi.

Pörröinen Ricotta ohukaiset Mansikka-appelsiinikastiketta

  • ainekset:
  • 15 unssia ricotta
  • 3/4 cup jauhoja
  • 1/2 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl sokeria
  • 1/8 tl suolaa
  • 2 ruokalusikallista täysmaitoa
  • 3 munaa, erotettu
  • 1/2 tl vanilja
  • Kuori 1 appelsiini
  • Sillä Mansikka-appelsiinikastiketta:
  • 2 kuppia mansikat, hienonnettu
  • 2 tl sokeria
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1/4 cup tuoremehun
  • 2 ruokalusikallista vettä
  • 2 tl maissitärkkelystä
Valmistelu:
Aseta ricotta on siivilä yli kulhoon vähintään 1 tunti, jotta kaikki ylimääräinen neste pääsee valumaan.
Valmista kastike asettamalla mansikat, sokeri, sitruunamehu ja appelsiinimehu pienessä kattilassa. Tuo kiehua yli keskipitkän kuumuudelle. Vuonna pieni kulho, vispilä yhteen veden ja maissitärkkelystä ja lisätä kytevän mansikka seoksen.
Jatka keittämistä, kunnes seos sakenee siirapiksi muistuttava. Siirto kulhoon ja aseta sivuun jäähtymään.
Yhdistä jauhot, leivinjauhe, sokeri ja suola kulhossa. Erillisessä kulhossa ricotta, maito, munankeltuaiset, vanilja ja appelsiinin kuori tasaiseksi.
Erillisessä kulhossa, ehkä valkuaiset sähkövatkain suurella nopeudella kunnes valo ja pörröinen, mutta ei jäykkä. Lisää ricotta-maito seos kuivat aineet ja sekoita vain kunnes yhdistää. Vatkaa noin puolet munanvalkuaiset kunnes hyvin sekoitettu, sitten varovasti kertaiseksi tasapainossa.
Öljy parilalla ja lämpöä yli keskipitkän kuumuudelle. Kaada noin 3 ruokalusikallista taikinaa päälle griddle kunkin pannukakku. Keitä kunnes kuplia ja alkaa rikkoa reunat ja pinta pannukakku, käännä paiston toisella puolella.
Siirto leivinpaperille ja pitää lämpimänä 200 ° F uunissa kun kokki loput pannukakut. Tarjoile päällä Mansikka-appelsiinikastiketta.
Tekee noin 1 kymmenkunta pannukakut

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...