Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 Cele mai delicioase retete de pregatire de clatite


 O clătită este un tort plat, de multe ori subțire, și rotund, preparat dintr-un aluat pe bază de amidon, care poate conține, de asemenea, ouă, lapte și unt. Este gătit pe o suprafață fierbinte, cum ar fi o tigaie tavă sau prăjire, de multe ori cu ulei sau unt.rețete de pregatire de clatite variaza, dar toate au aceleași ingrediente de bază de făină, ouă și lapte.
Fie că sunteți le servesc la micul dejun, un brunch consistent sau chiar cina, pur și simplu nu poate merge în neregulă cu Clatite! Se servesc simplu cu sirop sau rochie-le cu fructe, fulgi de ciocolata sau crema chiar frisca si ai o masa de umplere delicios.
Există puține lucruri pe un om american trebuie să știe cum să gătească, iar clatite sunt una dintre ele. Vestea bună e că sunt ușor. Aici sunt 30 de retete de pregatire de clatite, care va face viata super-fericit.
  1. apple a Clatite


    Toate acestea durează este de 10 minute pentru a face. preparare. Se amestecă ouăle, se combină unt, ouă, lapte, zahăr, sare de mere. Într-un castron separat se cerne impreuna faina, praful de copt, scorțișoară și zahăr. Se agită amestecul de făină în amestec de mere, până când este amestecat. Gătiți-l prin prăjire la foc mic. E gata! 
    • ingrediente
    • Nutriție
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • Metodă
    1. Pasul 1
      Se combină făină, zahăr și scorțișoară într-un bol. Adaugati un ou si lapte.Măturică până la omogenizare. Se amestecă mere.
    2. Pasul 2
      Se încălzește o tigaie non-stick la foc mic. Spray cu ulei. Se toarnă 1/4 cană de amestec de mere în tigaie. Ușor întins cu spatele unei linguri la o rundă 10cm. clatite Cook, în loturi, timp de 2 minute sau până când bulele apar pe suprafață. Rândul său, peste. Se fierbe timp de 1 până la 2 minute sau până când sunt gătite.
    3. Etapa 3
      Se serveste cu iaurt înghețat și kiwi.
  2. Casa Pancake Mix


    Se amesteca faina, praful de copt, zaharul, untul, dacă este necesar și sare după gust. Puteți adăuga până la unele fructe aluat de clătite - mere cubulete, sau biți de banane, cu toate acestea vă doriți să faceți clătite. le amestecă toate bine, apoi se prăjește pe o tigaie fierbinte.
  3. Afine de casă sirop și Clatite

     Timpul estimat pentru aceasta este de doar 15 minute.
    Se amestecă ingredientele de bază bine - agitare pentru a dizolva zahăr, și presare boabe pe partea laterală a tigaie pentru a zdrobi ușor, până când boabele obține ușor moale și amestecul devine sirop. Se pun ingredientele într-o cratiță mică și se amestecă bine. 
    Spargere de aroma de afine și indiciu de lămâi este perfect în acest sirop. O mare sau pe Clatite Ice Cream. Reteta de la PocketChangeGourmet.com
    Servește: 3 cani
    ingrediente
    • 2 ½ cani afine, proaspete sau congelate
    • apa 2 cani
    • zahăr 1 cană
    • Suc de 1 Meyer lamaie - aproximativ 1 ½ linguri
    • 1 inch felie de coaja de lamaie (folosiți un curățător de legume)
    Instrucțiuni
    1. Într-o cratiță, se combina afinele cu ½ ceasca de apa
    2. Sparge boabele cu o mașină de tocat cartofi și se aduce la un foc mic
    3. Se pune la fiert la foc mic timp de 15 minute
    4. Strecurati sucul într-o ceașcă de măsurare heatproof, apăsând tare pe solidele, se aruncă solidele.
    5. Clătiți cratiță, se adauga zaharul, coaja de lamaie si 1½ căni de apă rămase, se aduce la fierbere, pentru a se dizolva amestecand zaharul.
    6. Se fierbe siropul la foc moderat până când eaches 225 ° pe un termometru bomboane, aproximativ 20 de minute
    7. Se adauga sucul de afine și suc de lămâie și se fierbe la foc mare timp de 1 minut.
    8. Lasa siropul rece, apoi se aruncă coaja de lămâie.
    9. Se toarnă siropul în sticle de sticlă curate sau borcane.
    10. Sigiliu și bagati la frigider timp de până la 6 luni.
    11. Utilizarea pe casă Clatite sau înghețată

  4. Vechi Clatite de casă Fashioned


    Acesta are nevoie de numai 5 minute pentru preparare, dar necesită mai mult de 15 minute pentru a găti. Se
    cerne făina până când este netedă. Adauga praf de copt, sare și zahăr. A face un bine în centrul aluatului și se toarnă în lapte, ouă și unt topit; se amestecă toate bine împreună. Apoi se fierbe la foc mic până când ambele părți sunt "maro".
  5. Rulourilor cu scorțișoară Clatite


    Puteți începe prin încălzirea de unt în cuptor. Se prepară umplutura de scorțișoară prima - prin agitare unt, zahăr brun și scorțișoară împreună.Amestecati împreună făina, praful de copt și sare. Se amestecă lapte, ouă și uleiul ușor. Nu overmix. (În cazul în care are câteva mici bulgări din stânga, e în regulă).

    INGREDIENTE

    Pentru clatite :
    1 cană făină alba
    2 lingurite praf de copt
    1/2 linguriță de sare
    1 cana de lapte
    1 ou mare de
    ulei 1 lingura de legume
    Pentru umplutura scorțișoară :
    unt nesărat 1/2 baton, temperatura camerei
    1/4 cana plus 2 linguri zahar brun
    1 1/2 lingurite scortisoara macinata

    INDICATII

    1. Face umplutura de scorțișoară : Într - un bol mediu, se amestecă împreună untul, zahărul brun și scorțișoară. CASTIGA de umplere într -un baggie zip grele de dimensiuni quart, și puneți - l deoparte.
    2. A face clatite : Intr - un bol mediu, amestecati împreună făina, praful decopt și sarea. Bateti în lapte, ouă, și de ulei, doar până când aluatul este umezit.
    3. Se încălzește o tigaie mare, se lipeasca la foc mediu, și spray-l cu spray.Utilizați o linguriță de înghețată pentru a adăuga aluat la tigaie. Utilizați în partea de jos a cupei sau cupa pentru a răspândi aluat într-un cerc, de aproximativ 4 centimetri în diametru. Se reduce căldura la cel mai mic mediu. Decupa colțul baggie ta de umplere scorțișoară, și stoarce de umplere într-un colț deschis. Cand clătită incepe sa se formeze bule, se adauga umplutura. Începând de la centrul clătită, stoarce umplutura pe partea de sus a aluat de clătite într-un vârtej, la fel cum te văd într-o rola scorțișoară regulat. Găti clătite 2 până la 3 minute, sau până când bulele încep să popping pe partea de sus a clatitei si este maro auriu pe partea de jos. Culisa o spatula de metal subțire, lat sub clătită, și ușor, dar repede întoarce-l. Gătești o suplimentare de 2 până la 3 minute, până când cealaltă parte este de aur, de asemenea. Atunci când flip clătite pe o farfurie, veți vedea că umplutura scorțișoară a creat un crater-vârtej de scorțișoară. Ștergeți tava cu un prosop de hârtie, și se repetă cu aluat de clătite rămase și de umplere scorțișoară. Rewarm glazura pe scurt, dacă este necesar. Se serveste clatite cu o burniță topped de glazura.
  6. clatite catifea roșie


    Amestecati împreună faina, bicarbonat de sodiu, zahăr pudră, sare, lapte bătut, cacao neîndulcită, zahăr granulat, aproximativ 2 linguri de măsurare de colorant alimentar lichid roșu, ouă și praf de copt. Se pun într-un singur strat pe o foaie de copt și se coace la 200 ° cuptor în sus, timp de 30 de minute.
  7. clatite capsuni stropitul


    Se amestecă lapte, ou, faina, praful de copt, bicarbonat de sodiu, și extract de vanilie. A face un bine în amestecul de făină și se toarnă în amestecul de lapte și unt topit. Apoi se toarnă și se fierbe pe tigaie la foc mediu-scăzut.
    Strawberry Se presara Funfetti Clatite
    1 ½ căni fără grăsime lapte batut
    1 ou
    1 lingura. unt topit
    1 ½ cani faina
    2 linguri. zahar granulat
    1 linguriță. praf de copt
    1/2 linguriță. sare cușer
    5 până la 6 căpșuni, felii
    stropește curcubeu (câte doriți)
    1. Se  amestecă împreună lapte bătut, oul și untul într - un bol mic si se pune deoparte. Într - un castron separat, se amestecă făina, zahărul, praful de copt și sare.
    2.  Faceți o gaură mică sau bine în amestecul dumneavoastră de făină și setoarnă în amestecul de lapte bătut. Se amestecă bine până când totul este combinat.
    3. Se  încălzește o tigaie la foc mediu la foc mic și spray - l cu spray de gatit.Odată ce este fierbinte, lingura 1/2 ceasca de aluat în tigaie. ( Se toarnă mai puțin aluat dacă se face mini clatite.)
    4 . De îndată ce aluatul este în tigaie, se adaugă rapid la 3 la 4 căpșuni (tăiate felii) pe fiecare clătite și apăsați ușor pe fiecare în aluat. Pentru o clătită mai mică, folosiți 1 până la 2 căpșuni. Apoi adăugați cât mai multe stropește după cum doriți.
    5.  Să clătită se fierbe timp de aproximativ 2 minute (sau până la maro auriu) ,înainte de flipping. Gatiti cealaltă parte pentru încă 1 până la 2 minute.
    Notă: Dacă utilizați setul Kate Spade, spray fiecare matriță, înainte de turnarea în amestec. Pentru a vă asigura că este gătit clătite și nu se va pierde forma, se acoperă matrița cu un capac pentru câteva secunde. Atunci când marginile încep să se îndepărteze de mucegai, clatita este gata pentru a flip. Puteți să-l pop din mucegai și flip-l sau de a folosi spatula să-l dețină împreună și flip-l.
  8. Arahide clatite ceasca de unt

    Utilizați un bol de dimensiuni medii pentru a face un aluat cu faina, zahar, praf de copt, bicarbonat de sodiu, lapte batut, praf de sare (dupa gust), ouă și unt de arahide. Se amestecă ingredientele umede în ingredientele uscate până la combinat. Se încălzește tigaie. Aplicați un strat tigaie cu unt și se toarnă aluatul in ea, folosind aproximativ ⅓ cana aluat pe clătite. Odată ce partea de jos este ușor rumenit, flip peste pentru a încălzi cealaltă parte.
  9. Bufet Pancake Dippers

    Cook, șuncă și retrase din circuitul agricol. Se amestecă aluatul într-o sticlă suficient de mare pentru a turna aluat în ea (ia în considerare un picnic ieftin sticla de ketchup). Se încălzește pan la 300 de grade. aluat squirt într-o formă lungă ovală un pic mai lung și mai lat decât șuncă și puneți o felie de bacon fierte în centru. Apăsați ușor bacon în aluat. Cook, până când aluatul începe să bule apoi rândul său, peste și se fierbe câteva minute mai mult. Total de minute estimat: 30 de minute.
  10. Morcov Cake Mini Clatite

    Se amestecă împreună ingredientele uscate: faina, praful de copt, scorțișoară, sare și zahăr brun. Se adaugă amestecul de morcov și uleiul la ingredientele uscate, dar asigurați-vă că nu supra-mix sau altceva, clătite se va încheia cu plat și dur.
  11. Sourdough Clatite


    Pune două linguri de făină de grâu într-un bol sau o ceașcă care are puțină apă în ea; se amestecă (se amestecă cu o bază non - obiect de metal), apoi se acoperă - dar nu închise ermetic și au lăsat-o în cazul în care aerul poate intra prin, de exemplu, pervaz. urmați pasul corect așa cum este detaliat în rețetă. În a treia zi de a verifica prin intermediul, în cazul în care are un gust "acru" - asta e grozav, dacă e groaznic și aruncă-l ... pute afară și începe să lucreze din nou!
  12. smores Clatite


    Se amestecă împreună faina, bicarbonat de sodiu, ulei de canola, lapte bătut, sare, zahăr, bezele, fulgi de ciocolata si firimiturile de biscuiti graham. Apoi se toarnă acest aluat in tava preîncălzit.
  13. Dovleac Swirl Clatite cu dovleac unt Topping


    Amestecati împreună făină, zahăr (zahăr brun și alb), scorțișoară, nucșoară, sare si praf de copt. Intr-un alt castron, amestecati împreună lapte, ou, ulei si vanilie. Se adaugă amestecul de lapte la amestecul de făină și se amestecă bine - amestecul poate fi ușor cocoloașe. Estimare - 30 de minute (10 minute, timp de pregătire, 20 minute pentru munca)
    ingrediente
    • ½ C faina
    • ½ C faina de patiserie cereale integrale
    • 1 lapte C
    • extract de vanilie 1 linguriță
    • 1 ou
    • ulei de rapita 2 linguri
    • 2 linguri de zahăr alb
    • 1 lingura zahar brun
    • ¼ linguriță scorțișoară
    • ¼ linguriță de nucșoară
    • ¼ linguriță de sare
    • praf de copt 2 lingurite
    • borcan de unt 1 dovleac 9 uncii (probabil că nu va folosi toate, ci doar pentru a fi în siguranță, începe cu un borcan întreg)
    • Unt și zahăr pudră pentru umplerea
    Instrucțiuni
    1. Se incalzeste o tigaie la foc mediu.
    2. Într-un castron mare (am folosit unul cu cioc) amestecati împreună pudra făinuri, zaharuri, scorțișoară, nucșoară, sare și coacere.
    3. Intr-un alt castron, amestecati împreună lapte, ou, ulei si vanilie.
    4. Se adaugă amestecul de lapte la amestecul de făină și se amestecă bine.Amestecul s-ar trebui să fie ușor cocoloașe.
    5. Se toarnă ¼ C de aluat pentru fiecare clatita pe tigaie. Fac două la un moment dat. Apoi strângeți untul de dovleac într-o mișcare circulară pe clătite. Am pus untul de dovleac într-o pungă ziplock și colțul decupat, așa că am putut stoarce. Se da la cuptor timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
    6. Se întinde untul (sau țară Crock, așa cum am făcut-o) pe partea de sus a fiecărei clătite înainte de stivuire.
    7. Top fiecare stivă cu zahăr pudră și apoi stoarce ceva mai mult unt de dovleac pe partea de sus.
  14. Caramel clatite plăcintă cu mere


    Bateti împreună lapte bătut, sos de mere, cafea, melasă, apă și ouă. Într-un castron separat, amestecati împreună ingredientele rămase (uscate). Amestecul a va fi destul de liquidy la început, dar cu cât stă în cameră cu temperatură va începe să se transforme în acea textura groasa.
  15. Clătită cu fructe Taticii

    Se incalzeste cuptorul la 400 de grade unt F. Se pun într-o placă de placinta de 9 inch și se coace timp de 4 - 5 minute sau până la topire. Se amestecă făina, zahăr, sare, ouă și lapte; amestecati pana la omogenizare. Utilizați acest aluat, conform instrucțiunilor din rețeta pentru a face bufe clătite. Aveți posibilitatea să le acoperiti cu fructe zaharisite.
    ingrediente
    • 1 ou întreg, plus 1 ou alb
    • ¼ cana faina
    • ¼ cana de lapte
    • ulei de gătit 1 lingură
    • ¼ linguriță de sare
    • 2 cani de fructe proaspete
    • marmeladă 2 linguri de portocale, încălzit într-un cuptor cu microunde
    Instrucțiuni
    1. Se acoperă plăci plăcintă mici sau oale cu folie de tarte spray de gatit
    2. Într-un castron mare amestecati împreună ou, făină, lapte, ulei și sare până la omogenizare
    3. Divide aluatul in patru vase de
    4. Se dă la cuptor timp de 25 minute într-un cuptor cu 400 grade până la maro și pufoasa. Opriți cuptorul și lăsați să stea în cuptor timp de 5 minut mai mult înainte de a îndepărta
    5. Se transferă imediat clătite în boluri mici, lingura de pe fructe și se stropesc cu marmeladă încălzit
    notițe
    Liz spune ... acestea au fost delicioase, puteți adăuga , de asemenea , suc demere la fructe în cazul în care nu au nici o marmeladă portocaliu

    Doug spune ... ce o cină distractiv
  16. Turtă dulce cu scorțișoară roll Clatite


    Amestecati împreună făina, praful de copt, sare, lapte, ouă, și de ulei, doar până când împreună. Se adaugă untul, zahărul brun și scorțișoară pentru a prepara aluatul. Pentru a prepara glazura: Intr-o tigaie mică, se încălzește untul la foc mic până la topire.
    ingrediente: 
    Scorțișoară Swirl:
    1/4 ceasca de unt (1/2 baton)
    1/2 cana zahar brun
    1/2 lingura scortisoara
    1/4 lingurita cuișoare
    1/4 lingurita nucsoara
    Crema de brânză Glazura:
    1/4 ceasca de unt (1/2 baton)
    2 uncii crema de branza
    3/4 cana zahar pudra, cernuta
    1/2 linguriță de extract de vanilie
    1/4 lingurita scortisoara
    1/4 lingurita ghimbir
    Clătite:
    3/4 ceasca lapte batut
    1/4 ceasca de suc de mere
    2 linguri cafea preparată
    2 linguri de melasă de culoare închisă
    2 linguri de apa
    1 ou mare
    1 1/4 căni făină alba
    1/2 lingura praf de copt
    1/2 lingura scortisoara macinata
    1/2 lingură ghimbir măcinat
    1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
    sare 1/4 linguriță
  17. Mixt Berry Zară clătită

     Se adaugă oul și laptele bătut, făina, zahărul, praful de copt, bicarbonat de sodiu și sare într-un bol. Se amesteca bine si se presara cu fructe de padure mixte. Se fierbe timp de 1 minut, până când apar bule pe suprafata si clatite sunt de aur dedesubt. Timpul estimat: 30 min.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Lamaie ricotta souffl Clatite cu fructe de padure

    Bateti făină, zahăr și sare într-un bol. Intr-un alt castron se amestecă gălbenușurile de ou (separat partea alba), urda, unt, suc de lamaie, coaja, si vanilie. Bateti albusurile pana este rigid, apoi se amestecă cu amestecul de faina pentru a face aluat de clătite. Nu fi tentat să sară peste coaja de lamaie, într-adevăr adaugă la aroma citrusy.
    Clătitele sunt un aliment care transcende culturile.  Sunt prea multe versiuni care variază de la o cultură la alta pentru a le numi. În America deNord, este un aliment clasic mic dejun. Este pentru ocazii speciale sau pentru un mic dejun week - end cu familia sau prietenii. Este mâncarea de confort și există , de obicei , amintiri atașate. Familia mea a petrecut multe într- o duminică de luare noastre retete de clatite preferate cu sirop de arțar și șuncă sau cârnați. Fiecare persoană poate fi acomodat cu ușurință pentru place și cenu. Adaosurile la un aluat de clătite favorit este la fel de simplu ca stropirii fructe de padure proaspete sau congelate, banane, mere rase, nuci, fulgi de ovaz, fulgi de ciocolata, sau fructe uscate peste partea de sus a clatitei în timp ce acesta este pe tavă. Sau pur și simplu, simplu și complet delicioase.   Opțiunile sunt aproape nelimitate!  Acesta poate fi destul de un eveniment pentru a face clatite in timp ce gurile de foame așteaptă să fie hrănite.

    Am venit peste cateva retete ,  care au fost clatite souffled care erau practic clatite cu albușul de ou separate, care a incitat și îndoite în aluat pentru clătite pufoase. Ei au fost încă făcute pe o tavă. Îmi place ideea de a face o clătită mare ca un copil olandez sau pannekoeken (l - am văzut grafii diferite pentru acest așa iartă - mă , dacă acest lucru nu este corect) , care este un favorit de familie.Am avut o mulțime de variante distracție face de o reteta am venit cu. Am avut unele rezultate foarte bune , împreună cu un cuplu de duds. Asta e în regulă cu mine. Este tot o parte din această aventură de gătit sunt pe.
    Sunt foarte fericit cu ricotta-lamaie  versiune și sper că veți fi de acord.Este destul de ușor de a face , chiar dacă nu este ultimul pas suplimentar de biciuire albușul de ou. Acest lucru ar putea fi , de asemenea , făcute în vase demici pentru clătite cu caracter personal de dimensiuni la fel ca bebelusii pannekoeken sau olandezi pot fi. Fructele de padure sunt opționale, dar foarte recomandat. Congelate sau proaspete afine, căpșuni, zmeură și mure funcționează bine. Pentru cei dintre voi cauta o alternativa la fructe de pădure, nuci de o stropire tocate în loc de boabe este delicios. Se presară câteva boabe (sau nuci) peste partea de sus , după ce l - ați pus în tigaie și se presară turbinado (zahăr brut) sau de zahăr brun peste ele înainte de coacere. Se serveste cu o stropire ușoară de zahăr pudră și un sirop de arțar lumina sau sirop auriu Lyles lui.
    ingrediente
    • ¾ ceasca (75 g) din făină
    • ⅓ cupa (63 g) de zahăr
    • ½ linguriță sare
    • 4 oua separate
    • 4 linguri de unt (2 topit și 2 pentru tava)
    • ⅔ cupa (165 g) de ricotta, integral sau parțial degresat
    • ¼ ceasca (60 ml) de suc de lămâie
    • coaja de la o lămâie
    • ½ linguriță de vanilie
    • ¼ cană (42 g) de fructe de padure proaspete sau congelate
    • Turbinado sau de zahăr brut pentru stropind peste partea de sus
    • zahăr cofetari pentru un praf de lumină
    • Un sirop de arțar sau lumină sirop auriu Lyle
    Instrucțiuni
    1. Se incalzeste cuptorul la 375 de grade si preîncălzirea o tigaie de fier de 10-inch sau tigaie sote.
    2. Se amesteca faina, zaharul si sarea intr-un bol.
    3. Se amesteca gălbenușuri de ou, ricotta drenate, unt, suc de lamaie, vanilie coaja intr-un castron mare și se amestecă bine.
    4. Se pun albusurile separat intr-un bol si amestecati la varfuri rigide.
    5. Se adaugă amestecul de faina la amestecul umed și se combină bine. Se adaugă o mică bucată de albușul de ou și se amestecă pentru a ușura aluat. Se adauga albusurile rămase și ori cu o spatulă până la combinat.
    6. Se scoate tava din cuptor și se pun 2 linguri de unt l-l. Atunci când untul sa topit adăugare în aluat, se presara cateva boabe in partea de sus si se presara pe aproximativ o lingura sau 2 de zahăr turbinado. Se readuce tava la cuptor. Se da la cuptor timp de 20 până la 25 de minute. Atunci când clatita este umflat și rumenit pe partea de sus ușor este gata.
    7. Se serveste cu o stropire lumina confectioners de zahăr și de a servi cu sirop de alegere.
    8. Bucurați-vă!
  19. Clatite cu scorțișoară zaharisite Bacon


    Într-un castron, combina faina, praful de copt, sare, zahăr și scorțișoară. Se încălzește o tigaie sau o tigaie tigaie la foc mediu. Se amestecă bacon tocat, rezervând o lingura pentru topping ta. Timpul estimat pentru aceasta este de doar 30 de minute.

    Chip ciocolată și zaharisite Bacon Clatite

    • ingrediente:
    • 2 cani faina
    • zahăr 1 lingură
    • 2 lingurite praf de copt
    • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
    • sare 1/2 linguriță
    • 1/4 linguriță de scorțișoară
    • 2 oua, bine bătut
    • 2 cesti de lapte bătut
    • 2 linguri unt topit
    • 2 oz chips-uri de ciocolata demidulce
    • Ulei vegetal
    • Pentru zaharisite Bacon:
    • 3 felii groase de bacon tăiat
    • 2 linguri de zahăr brun
    • 1/2 linguriță scorțișoară
    Mod de preparare:
    Pentru a face zaharisite Bacon, incalzeste cuptorul la 350 ° F și linia de o foaie de copt cu folie. Un set de sârmă raft pe partea de sus și haina - l cu spray.
    Pune bacon pe raft si se presara generos cu zahăr brun și scorțișoară. Se coc pana se rumenesc si caramelizat, 16 la 20 de minute (în funcție de grosime). Se scoate din cuptor, se lasă să se răcească complet, apoi se transferă la o placă de tăiere și se taie în bucăți foarte mici.
    Opriți cuptorul și se lasă să se răcească la aproximativ 200 ° F.
    Pentru a face clatite, combina faina, zaharul, praful de copt, bicarbonat de sodiu, sare și scorțișoară într-un bol.
    Într-un castron separat, amestecati împreună ouă, lapte bătut și untul topit.Se adaugă ingredientele umede la uscat și se amestecă până la doar combinate. Ori în chips-uri de ciocolată și slănină confiate.
    Se încălzește o tigaie se lipeasca la foc mediu-mare și, folosind un prosop de hârtie, ușor-l ungeti cu ulei vegetal.
    Polonic de aluat, 2 până la 3 linguri la un moment dat, pe tavă fierbinte și se fierbe până apar bule mici pe partea de sus. Flip și se fierbe până când cealaltă parte este maro auriu, aproximativ 2 - 3 minute pe fiecare parte.
    Lucra în loturi, până când se utilizează tot aluatul, uleiere tigaie între fiecare lot. Păstra clatite terminat cald în cuptor în timp ce lucrați.
    Se serveste cu un pat de unt și sirop de arțar, sau praf cu zahăr pudră.
  20. Chip ciocolată covrig Clătite cu unt de arahide Nutella


    Masare faina impreuna, praf de copt, unt, oua vanilie, unt de arahide, și zaharuri, până la lumină și pufos. Într - un castron, bate oul cu zahăr, ulei și sare; până când sunt bine combinate. Adauga faina, praful de copt si lapte 1/2 C. Nutella este cheia pentru această rețetă copil prietenos. 1 ou
    3 zahăr Tbs
    2 ulei de rapita Tbs
    sare 1/4 linguriță
    2 făină C
    praf de copt 3 lingurite
    lapte 1 / 2- 3/4 C
    1/2 C chips-uri de ciocolata dulce semi
    1/3 covrigi C, sparte în bucăți mici
    Pentru sos:
    1/4 C unt de arahide cremos
    2 linguri Nutella
    tigaie gridata Se incalzeste la foc mic med.
    Într-un castron, bate oul cu zahăr, ulei și sare; până când sunt bine combinate. Adauga faina, praful de copt si lapte 1/2 C. Se agită bine, încercarea de a obține toate bulgărilor afară și adăugarea de mai mult lapte, dacă este prea gros. Ori în chipsuri de ciocolată și covrigi.
    Prin pulverizare tigaie cu spray de gătit tavă, sau freca cu un prosop de hârtie înmuiată în ulei de rapita. Se toarnă ladlefuls de aluat și se fierbe până când bulele încep să se formeze pe suprafața și marginile încep să se stabilească; aproximativ 3-4 minute. Flip și se fierbe timp de 3 minute mai mult; până la maro auriu.
    In timp ce clatite sunt de gătit, într-un castron mic, unt de arahide de căldură în cuptorul cu microunde timp de 30-40 minute. Se adaugă în Nutella și se amestecă până la omogenizare. Cerne peste clatite fierbinte fierte.
  21. Adorabil Clatite copil prietenos


    Într-un bol mediu, combina toate ingredientele uscate și apoi se adaugă ingredientele umede cum ar fi lapte, ouă și unt topit. Bateti bine adăugarea de ingrediente decorative, cum ar fi stropește sau chocochips dacă doriți. A face aceste clatite delicioase sa semene cu figuri de desene animate ca un urs de pluș sau desena fețe drăguț pe ele folosind sos de ciocolată, pur și simplu.
  22. Snickerdoodle Clatite

    Acesta este un câștigător sigur. Se agită faina, praful de copt, zahăr brun, scorțișoară și sare. Se încălzește în sus și apoi așteptați până când bulele de aur vor începe să dezafectate popping pe suprafața superioară. le serveste imediat.
  23. Oreo Clatite Cookie


    Face umplutura crema conform rețetei. Păstrați-o parte. Intre timp, se încălzește o tigaie mare si grea la foc mediu-mare; aluat de oală de turnare în tigaie fierbinte, folosind 1 lingura. aluat pentru fiecare clatita. Cook, până când bulele formează pe topuri, apoi rândul său, la alte laturi maro. Sandwich clatite folosind umplutura crema alba sa semene cu Oreos.
  24. Clătită fără lapte și ou Rețetă


    Acesta este vegetarian pura, fara lactate si oua gratuit. Bateti ingredientele uscate împreună într-un bol de amestecare si se amesteca pentru a se combina cu ingredientele umede. Se toarnă aluatul în tigaie fierbinte. Sfat util tigaie pentru a ajuta la aluat se distribuie uniform, dacă este necesar.
  25. clatite Chobani


    Amestecati împreună ou, Chobani și lapte. Se încălzește o tigaie la foc mediu.Cook, până când marginile set și bule apar pe suprafata, aproximativ 2 minute.
  26. clatite cu brânză de ciocolată


    Se amestecă împreună brânză de vaci, lapte, ouă, vanilie, faina, praful de copt, pudra de cacao; se amestecă aluat până la omogenizare, apoi se toarna peste foc mediu în tigaie fierbinte.
    Îmi place week-end.
    Și știu ce te gândești. " Duh. Cu toții facem. "
    Dar am o dragoste în plus pentru week-end, și se numește clătite. Știu, știu, am discutat acest lucru înainte, dar am un sentiment ca majoritatea dintre voi nu au fost în jurul valorii de atunci, așa că lasă-mă să repet.
    Micul dejun în timpul săptămânii lumea mea constau dintr-o ceașcă enormă de cafea așa cum am început computerul meu la locul de muncă, urmat de un bol de cereale si lapte aproximativ o oră mai târziu. Și, în cazul în care oricare dintre voi a crezut că castron de cereale a fost un tratament de orice fel, lasă-mă să se clarifice.
    Cand spun castron, vreau sa spun de fapt o ceașcă. Ca și în cupele îngrozitoare spumă de polistiren mici pe care compania mea așteaptă ca noi să bea din. Și am o teorie despre cerealele mele, care este dovedit corectă destul de mult în fiecare dimineață. Se merge astfel: practic lumea știe într-un fel de-a doua exactă pe care am turna lapte peste cereale meu, și dintr-o dată sună telefonul.Și, la fel cum am reușit să-persoana de pe telefon, în speranța de a salva ultimii biți ai crocanță în cupa menționată mai sus, sună telefonul din nou. Și este destul de mult merge mai departe așa, până când paharul meu este plin de o mizerie de cereale umed.
    Și că prietenii mei, este micul dejun. Într-o zi de lucru.
    Și de aceea am o dragoste foarte mic pentru week-end. Sincer, nu e întotdeauna clătite. Uneori este o omletă Uneori este o formă gastronomică de fulgi de ovăz.Și de multe ori este clătite. Și, uneori, este înghețată. Nu judeca.
    Dar eu o digresiune. Hai să ne întoarcem la clătite, trebuie să avem?
    Am fost experimente cu diferite versiuni de clătite în ultimul timp, iar acesta este printre preferatele mele. Este sănătos și are ciocolată, este nevoie să spun mai mult?
    ingrediente
    • 1 ½ cesti conținut scăzut de grăsime de brânză de vaci
    • lapte 1 cana
    • 2 oua
    • extract de vanilie 1 linguriță
    • ¾ cana (alb) întreg făină de grâu
    • praf de copt 1 linguriță
    • ¼ pudră de cacao ceașcă
    • 16 pachete de Splenda sau ⅔ cana de zahar sau zahar substitut
    • chips-uri de ciocolata, opțional (am folosit gratuit de zahăr)
    Instrucțiuni
    1. Într-un bol mediu, se amestecă împreună cu brânză de vaci, lapte, ouă și vanilie. Se amestecă până când combinate.
    2. Se adaugă făina, praful de copt, pudra de cacao și se amestecă până la Splenda și complet combinate.
    3. Se încălzește o tigaie la foc mediu. Prin pulverizare cu pam sau non spray-stick de copt.
    4. Se toarnă aluatul în îngrămădesc linguri pe tigaie fierbinte. Prăjește până în partea de sus apare setat, apoi întoarce-l și prăjiți-l până la gătire. Ar trebui rumenită ușor pe partea exterioară a ambelor părți.
    5. Dacă doriți un tratament suplimentar, stropiti-le cu fulgi de ciocolata, chiar înainte de a le flipping.
    6. Se serveste cald, cu sirop de arțar, sos de fructe de pădure (care este o rețetă Va trebui să posta o zi) sau chiar sos de ciocolată!
    7. Bucurați-vă!
  27. Brânză de vaci clătite


    brânză de vaci timp de pregătire clătite este de aproximativ 15 minute. Se agită faina, ulei, și ouă într-un castron mare. Într-un castron separat, amestecati împreună ouă, brânză de vaci, lapte și ulei. Adaugati amestecul de faina la amestecul de ou si se amesteca pana cand doar amestecate.
  28. Bacon și brânză clatite


    Bacon și brânză! Acesta este un deliciu de udare gura. Amestecati împreună lapte, ou, și untul topit. Se amestecă brânză și șuncă la foc mediu-mare. Coat-l ușor cu ulei.
    Aceasta este o rețetă bună. Pentru gătit mai simplu, biții de șuncă și brânză cheddar ras, de asemenea, ar putea fi adăugat fie Zară noastre clătită se amestecă sau țară de grâu clătită Mix. Aroma sărat subtil de biți bacon, împreună cu dulceața de sirop de arțar noastre reale, face o clătită cu gust deosebit.
    ingrediente
    6 felii de bacon, prajite si maruntite in bucati
    1/3 cană de făină de grâu
    1 cană făină alba
    2 lingurite praf de copt
    2 lingurite zahar tos
    sare 1/4 lingurițe
    1 1/4 cana de lapte
    1 mare ou
    unt 3 linguri, topit
    3/4 ceasca ras branza Cheddar
    Indicatii
    1. Se combină făină, praf de copt, zahăr și sare într-un castron mare. Se amestecă cu o furculiță.
    2. Intr-un alt castron, amestecati împreună laptele, oul, și untul topit. Se amestecă brânză și șuncă. Se toarnă laptele și amestecul de brânză în amestecul de făină și se amestecă până la doar combinate. (Unele noduli vor rămâne.)
    3. Se încălzește o tigaie sau tigaie la foc mediu-mare. Coat-l ușor cu ulei. În cazul în care este cald tavă, se toarnă aluatul pe tavă în chiar cercuri.Cook, până când bulele încep să se formeze și să rupă în aluat. Flip și se fierbe până la făcut.
  29. Șuncă și cașcaval clatite


    Se amesteca faina, sare, praf de copt, lapte, lapte bătut, și ouă. Se topește untul într-o tigaie mică, apoi se amesteca în făină și se amestecă bine cu un eggbeater sau măturică până când nu există cocoloașe. Puteți stoca resturile în frigider, se păstrează bine.
    INGREDIENTE:
    • faina 2 cani
    • sare 1/2 linguriță
    • praf de copt 2 lingurite
    • lapte 1 cana
    • 1 cană lapte bătut
    • 1 ou
    • aproximativ 1 ceasca de cubulete sunca
    • aproximativ 1 1/2 căni brânză tocat (prefer cheddar, dar se poate folosi orice fel doriți)
    • unt pentru tigaie
    METODĂ:
    •  Se amestecă împreună făină, sare și praf de copt.
    • Se adaugă lapte, lapte bătut, și ouă și se amestecă bine cu un eggbeater sau măturică până când nu există cocoloașe.
    • Se acoperă și lăsa să se odihnească în frigider timp de 30-60 minute.
    • Pentru a face clatite, se încălzește aproximativ 1/2 unt Tblsp într-o tigaie se lipeasca sau fonta la foc mare mediu.
    • Se adaugă aproximativ 1/3 cana aluat și netezi cu oala de turnare sau lingura pentru a face un cerc.
    • Se presară cu câteva Tblsp de șuncă și aproximativ 1/4 cană de brânză tocat.
    • Stropesc cu un pic mai mult aluat pe partea de sus (așa cum sa arătat mai sus.)
    • În cazul în care aluatul formează bule mari, flip peste clătite.
    • Atunci când sunt gătite, se scoate pe o farfurie. Păstra cald într-un cuptor cu 200 grade sau cort placa cu folie în timp ce face clatite ramase.
    • Folosi unt suplimentar pentru fiecare clătite sau la fiecare clătite.
    • Se serveste fierbinte cu unt și sirop.
  30. Suc de fructe, brânză de capră și rozmarin clătită


    Beat împreună toate ingredient necesar, până când acesta este neted. Bagati la frigider aluat așa cum se specifică în rețetă. Se scoate aluatul din frigider, se adaugă brânză și suc de fructe caprei. Plia totul împreună. Se încălzește un pic de ulei într-o tigaie non-stick. Apoi, în loturi, se adaugă un polonic de aluat pe clătite pentru a prăji pana la maro auriu.

    Ce merge în ...

    1 Cupa Plain Făină (sau hrișcă făină de gluten)
    2 lingurițe praf de copt
    1 Cupa de lapte (sau soia / lapte de migdale pentru gratuit lactate)
    1 ou organic (lăsați afară pentru ou gratuit)
    2 Tablspoons Topit nesărat + suplimentar pentru prăjit (înlocuitor cu unt decocos pentru lactate fara ulei si masline pentru prajit)
    1/2 prăjită Butternut Squash compot (Avem nevoie de 1 cana pentru aluat)
    3 linguri de brânză de capră (lăsați afară pentru lactate gratuit)
    mici Crenguta proaspete de rozmarin tocat fin

    Cum să-l facă ...

    1. Cerne faina si praful de copt ales într-un castron.
    2. Intr-un castron se amestecă separat împreună lapte, ou, unt topit nesarat.Sau, dacă sunteți lapte / ou mix gratuit lapte ales si unt de cocos topit.
    3. Fa-o bine in faina si se amesteca lent amestecul dumneavoastră lichid până când acesta este complet combinat. Pus deoparte.
    4. Plia 1 ceasca de suc de fructe Butternut piureului în aluat și apoi sub formă de fulgi din brânză de capră și adăugați rozmarin dumneavoastră.
    5. Se încălzește o tigaie mare la foc mediu. Pentru fiecare lot de clătite vrem să se topească aproximativ 1 linguriță de unt nesărat sau ulei de măsline.
    6. Lingură 2-3 linguri de aluat în tigaie. Cook, până când vedeți bule de formare (aproximativ 1-2 minute). Flip peste si se fierbe de cealaltă parte.
    7. Se serveste cald sau poate fi mâncat prea rece
31.  pufoși ricotta Clătite cu căpșuni Orange sos 



Aceste clatite ricotta umede au o textură delicată și subtilă aromă de portocale, datorită adăugării de albușuri de ou bătut și o coaja de portocala proaspat ras.Topped cu un proaspat sos delicios Strawberry-Orange ei fac o alegere elegant pentru un mic dejun ocazie speciala sau brunch.

Pufoase ricotta Clatite cu capsuni-Orange sos

  • ingrediente:
  • 15 uncii de brânză ricotta
  • făină 3/4 cană
  • praf de copt 1/2 linguriță
  • 2 linguri de zahar
  • sare 1/8 linguriță
  • 2 linguri de lapte integral
  • 3 oua, separate
  • vanilie 1/2 linguriță
  • Zest de 1 portocaliu
  • Pentru sos Strawberry-Orange:
  • 2 căni de căpșuni, tocate
  • 2 lingurite de zahar
  • suc de lămâie 1 lingură
  • 1/4 ceașcă proaspăt stors suc de portocale
  • 2 linguri de apă
  • 2 lingurite amidon de porumb
Mod de preparare:
Se pune ricotta într - un filtru peste un bol timp de cel puțin 1 oră , pentru a permite oricărui lichid în exces să se scurgă.
Se prepară sosul prin plasarea căpșunile, zaharul, sucul de lamaie si sucul de portocale într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Într-un castron mic, amestecati împreună apa si amidon de porumb și se adaugă la amestecul de căpșuni foc mic.
Continuarea gătit până când amestecul se ingroasa la o consistență de sirop asemănător. Se transferă într-un castron si se pune deoparte să se răcească.
Se amestecă făina, praful de copt, zaharul si sarea intr-un bol. Într-un castron separat, se combină ricotta, laptele, gălbenușurile de ou, vanilie si coaja de portocala pana se omogenizeaza.
Într-un castron separat, bate albușul de ou cu un mixer electric la viteză mare până la lumină și pufos, dar nu rigid. Se adaugă amestecul de ricotta lapte la ingredientele uscate și se amestecă doar până la combinat. Bateti în aproximativ jumătate din albușuri de ou până la omogenizare, apoi ori ușor în balanță.
Ulei de o tavă și se încălzește la foc mediu-mare. Se toarnă aproximativ 3 linguri de aluat pe tavă pentru fiecare clatita. Se fierbe până când apar bule și începe să se rupă pe marginile și suprafața clatita, flip apoi pentru a termina de gătit pe a doua parte.
Se transferă într-o foaie de copt si se tine la cald într-un cuptor de 200 ° F în timp ce gatiti clatite ramase. Serviti acoperit cu sos de căpșuni-portocaliu.

Face aproximativ 1 duzină de clătite

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...