Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 més deliciós crep Receptes


 Una coca és una coca plana, sovint prima i rodona, preparat a partir d'una pasta a base de midó que també poden contenir els ous, la llet i la mantega. Es cuina en una superfície calenta, com una cassola de la planxa o fregir, sovint amb oli o mantega.Receptes de la crep variar, però tots tenen els mateixos ingredients bàsics de la farina, ous i llet.
Ja sigui que ells estan servint per esmorzar, un dinar abundant o fins i tot el sopar, vostè simplement no pot anar malament amb pancakes! Servir pla amb el xarop o vestir-los amb fruita, trossets de xocolata o crema batuda i que fins i tot tenen un àpat deliciós omplert.
Hi ha poques coses que un home nord-americà ha de saber com cuinar, i pancakes són un. La bona notícia és que són fàcils. Aquí hi ha 30 receptes de la crep, que li farà la vida molt feliç.
  1. pancakes de poma


    Tot això es porta és de 10 minuts per fer. preparació. Barrejar els ous, barregi la mantega, l'ou, la llet, el sucre, la sal de poma. En un recipient a part tamisar la farina, la pols per coure, la canyella i el sucre. S'agita la barreja de farina a la barreja de poma, fins que es barreja. Cuinar fregint a foc lent. Ja està llest! 
    • ingredients
    • nutrició
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • mètode
    1. Pas 1
      Barrejar la farina, el sucre i la canyella en un bol. Afegir l'ou i la llet. Batre fins que quedi suau. Revuelva en les pomes.
    2. pas 2
      Escalfar una paella antiadherent a foc lent. Ruixar amb oli. Abocar 1/4 tassa de la barreja de pomes al motlle. Suaument separa a terme amb el dors d'una cullera per a una ronda de 10 cm. tortitas de cuiner, en lots, durant 2 minuts o fins que apareguin bombolles a la superfície. Donar-se la volta. Cuinar durant 1 a 2 minuts o fins que estiguin cuites.
    3. pas 3
      Servir amb el kiwi i iogurt congelat.
  2. Casolana barreja per pancakes


    Barrejar la farina, el llevat en pols, el sucre, la mantega si cal i sal al gust. Es poden afegir fins a algunes fruites a la massa dels pancakes - poma a daus, o trossos de plàtan, però vol fer els seus pancakes. Barrejar-ho tot bé, a continuació, fregir en una planxa calenta.
  3. Xarop i pancakes de nabius casolana

     El temps estimat per aquest és tan sols 15 minuts.
    Barrejar els ingredients de la base ben - agitar per dissoldre el sucre, i pressionant baies contra el costat del pa per aixafar lleugerament, fins que les baies queden lleugerament suau i barreja es posa xarop. Poseu els ingredients en una cassola petita i remoure bé. 
    L'explosió de sabor de nabius i un toc de llimona és perfecte en aquest xarop.Grans en els pancakes o gelat. Recepta de PocketChangeGourmet.com
    Porcions: 3 tasses
    ingredients
    • 2 ½ tasses de nabius frescos o congelats
    • 2 tasses d'aigua
    • 1 tassa de sucre
    • El suc de 1 llimona Meyer - al voltant d'1 ½ cullerades
    • 1 polzada tros de pell de llimona (utilitzar un pelador de verdures)
    instruccions
    1. En una cassola, combini els nabius amb ½ tassa d'aigua
    2. Aixafar les baies amb un picat de papes i portar a foc lent
    3. Coure a foc lent durant 15 minuts
    4. Colar el suc en un got mesurador resistent a la calor, pressionar amb força sobre els sòlids, rebutjar els sòlids.
    5. Esbandida el cassó, afegir el sucre, la pela de llimona i la resta de 1½ tasses d'aigua, portar a ebullició, remenant per dissoldre el sucre.
    6. Bullir l'almívar a foc moderat fins que eaches 225 ° en un termòmetre de caramel, uns 20 minuts
    7. Afegir el suc de nabius i el suc de llimona i bullir a foc alt durant 1 minut.
    8. Deixar que el xarop es refredi, després rebutgi la pela de llimona.
    9. Abocar el xarop en ampolles de vidre netes o pots.
    10. Seal i refrigeri per fins a 6 mesos.
    11. L'ús en les creps fetes a casa o gelat

  4. Passat de moda de creps fetes a casa


    Aquest necessita 5 minuts de preparació, però requereix 15 minuts més per cuinar.
    Tamisar la farina fins que estigui suau. Afegir la pols de coure, la sal i el sucre.Feu un forat al centre de la massa i s'aboca a la llet, l'ou i la mantega fosa;barrejar tot bé junts. Després cuini a foc lent fins que tots dos costats són "marró".
  5. Rotlle de canyella creps


    Pot començar escalfant la mantega al forn. Preparar el farcit de canyella primera - d'agitació de la mantega, el sucre morè i la canyella. Batre junts la farina, la pols per coure i la sal. Afegiu la llet, l'ou i l'oli a la lleugera. No barrejar en excés. (Si és que té uns petits bonys a l'esquerra, que està bé).

    INGREDIENTS

    Per als pancakes :
    1 tassa de farina per a tot ús
    2 culleradetes de pols de coure
    1/2 culleradeta de sal
    1 tassa de llet
    1 ou gran
    1 cullerada d'oli vegetal
    Per al farcit de canyella :
    1/2 barra de mantega sense sal, a temperatura ambient
    1/4 tassa més 2 cullerades de sucre morena
    1 1/2 culleradetes de canyella en pols

    INSTRUCCIONS

    1. Fer el farcit de canyella : En un bol mitjà, barregi la mantega, sucre morena i canyella. Cullera el farcit en una bossa zip-pesada quart de mida, i mantenir-lo en reserva.
    2. Fer els pancakes : En un bol mitjà, barregi la farina, pols de coure i la sal. Batre en la llet, l'ou i l'oli, només fins que s'humiteja la massa.
    3. Escalfar una paella gran antiadherent a foc mitjà, i ruixar amb esprai antiadherent. Utilitzeu una bola de gelat d'afegir la pasta a la paella.Utilitzeu la part inferior de la cullera o tassa per estendre la barreja en un cercle, al voltant de 4 polzades de diàmetre. Redueix el foc a mig-baix.Tallar la cantonada del seu bosseta d'ompliment de canyella, i prémer el farcit a la cantonada oberta. Quan el pancakes es comença a formar bombolles, afegir el farcit. Començant en el centre de la coca, prémer el farciment en la part superior de la massa dels pancakes en un remolí, així com es veu en un rotllo de canyella regular. Cuinar la coca de 2 a 3 minuts, o fins que les bombolles comencen a aparèixer a la part superior de la coca i és de color marró daurat a la part inferior. Feu lliscar una prima espàtula de metall d'ample sota de la crep, i suaument però ràpidament es dóna la volta. Cuinar un addicional de 2 a 3 minuts, fins que l'altre costat és d'or també. A l'capgirar la truita en un plat, es veurà que el farcit de canyella ha creat un cràter-remolí de canyella. S'ha de netejar la paella amb una tovallola de paper, i repeteixi amb la massa dels pancakes restant i el farcit de canyella. Reescalfar l'esmalt breument, si cal. Servir les creps rematades amb un rajolí d'esmalt.
  6. tortitas de vellut vermell


    Bata la farina, el bicarbonat de sodi, sucre en pols, sal, sèrum de llet, cacau sense sucre, el sucre granulat, al voltant de 2 cullerades de mesurament de colorant líquid vermell, els ous i el llevat en pols. Posar en una sola capa sobre una safata de forn, i coure al forn a 200 ° forn de dalt, durant 30 minuts.
  7. tortitas de maduixa per empolvorar


    Barrejar la llet, ou, farina, pols de coure, bicarbonat de sodi, i l'extracte de vainilla. Feu un forat a la barreja de farina i abocar la barreja de llet i la mantega fosa. A continuació, abocar i cuinar a la planxa a foc mitjà-baix.
    Escampar maduixa Funfetti creps
    1 ½ tassa de sèrum de llet sense greix
    1 ou
    1 cda. mantega, fosa
    1 ½ tasses de farina per a tot ús
    2 cdas. sucre granulat
    1 culleradeta. llevat en pols
    1/2 culleradeta. sal kosher
    5 a 6 maduixes, rodanxes
    l'arc de Sant Martí asperja (tants com vulgui)
    1.  Barregi la mantega, l'ou i la mantega en un recipient petit i deixar de banda.En un recipient a part, barrejar la farina, sucre, pols de coure i la sal.
    2.  Fer un petit forat o bé en la seva barreja de farina i abocar a la barreja de sèrum de llet. Barrejar bé fins que tot es combina.
    3.  Escalfar una paella a foc mitjà a foc lent i ruixar amb esprai per cuinar. Una vegada que estigui calent, cullera 1/2 tassa de barreja en el motlle. (Pour menys batut si vostè està fent mini creps).
    4 . Tan aviat com el batedor està a la paella, afegir ràpidament de 3 a 4 maduixes (a rodanxes) a cada panqueque i premeu lleugerament cadascuna en la massa. Per a una coca més petita, utilitzeu 1 a 2 maduixes. A continuació, afegir tantes quantes gotes d'aigua com vulgui.
    5.  Deixeu que el pancakes cuinar durant aproximadament 2 minuts (o fins que estiguin daurades) abans de moure d'una tirada. Cuini l'altre banda a l'altra 1 a 2 minuts.
    Nota: Si feu servir el conjunt de Kate Spade, ruixeu cada motlle abans d'abocar en la barreja. Per assegurar que la truita es cuina i no perdrà la seva forma, cobrir el motlle amb una tapa durant uns segons. Quan les vores comencen a separar-se del motlle, la truita està llista per donar la volta. Pot fer-ho sortir del motlle i donar-li la volta o utilitzar l'espàtula per mantenir-lo unit i donar-li la volta.
  8. Maní tortitas tassa de mantega

    Utilitzeu un recipient mitjà per fer una massa amb farina, sucre, pols de coure, bicarbonat de sodi, sèrum de llet, una mica de sal (al gust), l'ou i la mantega de cacauet. Agitar els ingredients humits als ingredients secs fins que es barregin.Escalfar la paella. Cobrir la paella amb mantega i abocar la barreja en ella, utilitzant aproximadament ⅓ tassa de la barreja per pancakes. Una vegada que la part inferior estigui lleugerament daurada, donar-li la volta per escalfar l'altre costat.
  9. Buffet crep Dippers

    Cuini la cansalada i deixar de banda. Barrejar la massa en una ampolla prou gran com per abocar la massa en ella (considerar una ampolla de quetxup de pícnic barat). Escalfar la paella a 300 graus. Squirt massa en una forma ovalada durant molt de temps una mica més llarg i més ample que la cansalada i poseu una llesca de cansalada cuit en el centre. Premeu lleugerament la cansalada a la massa. Cuini fins que la massa comenci a bombollejar llavors la volta i cuinar uns minuts més. Minut total estimat: 30 minuts.
  10. Coca de pastanaga mini creps

    Barrejar els ingredients secs: farina, pols de coure, la canyella, la sal i el sucre moreno. Afegir la barreja de pastanaga i oli als ingredients secs, però assegureu-vos que no barregi en excés o en cas contrari, els seus pancakes el resultat final serà plana i dura.
  11. creps de massa fermentada


    Poseu dues cullerades de farina de blat en un bol o got que té poc d'aigua en ella; mix (barreja amb un no - objecte metàl·lic) després cobrir - però no hermètic i tenir-lo va deixar que l'aire pot entrar a través de, per exemple, ampit de la finestra. seguir el pas correctament com es detalla a la recepta. En el tercer dia comprovar a través de, si sap "amarg" - que és gran, si és horrible i fa pudor ... llençar-lo i començar a treballar una altra vegada!
  12. bastons creps


    Barrejar la farina, el bicarbonat de sodi, oli de canola, mantega, sal, sucre, malví, encenalls de xocolata i molles de galeta. A continuació, aboqui aquesta barreja en el motlle pre-escalfat.
  13. Panqueques de carbassa carbassa del remolí amb mantega Topping


    Batre junts la farina, el sucre (sucre marró i blanc), canyella, nou moscada, sal i pols de coure. En un altre recipient, barregeu la llet, l'ou, l'oli i la vainilla. Afegir la barreja de llet a la barreja de farina i barrejar bé - la barreja pot ser lleugerament grumollós. Estimació - 30 minuts (10 minuts per a la preparació, a 20 minuts per al treball)
    ingredients
    • ½ tassa de farina per a tot ús
    • ½ de farina de rebosteria de gra sencer C
    • 1 tassa de llet
    • extracte de vainilla 1 culleradeta
    • 1 ou
    • oli de canola 2 cullerades
    • sucre blanc 2 cullerades
    • de sucre morena 1 cullerada
    • ¼ de culleradeta de canyella
    • ¼ culleradeta de nou moscada
    • ¼ de culleradeta de sal
    • pols de coure 2 culleradetes
    • 1 pot de 9 oz de mantega de carbassa (que probablement no va a utilitzar tot, però només per estar segur, començar amb un pot sencer)
    • La mantega i el sucre en pols per omplir
    instruccions
    1. Preescalfar una paella antiadherent a foc mitjà.
    2. En un recipient gran (vaig utilitzar un amb un pic) bata la pols de farines, sucres, la canyella, la nou moscada, la sal i el bicarbonat.
    3. En un altre recipient, barregeu la llet, l'ou, l'oli i la vainilla.
    4. Afegir la barreja de llet a la barreja de farina i barrejar bé. La barreja ha de ser una mica plena de bonys.
    5. Abocar ¼ C de massa per a cada pancakes a la paella. Faig dos alhora.Després premeu la mantega de carbassa en un moviment circular sobre els pancakes. Vaig posar la mantega de carbassa en una bossa de plàstic i vaig tallar la riba pel que podia esprémer cap a fora. Enfornar durant 2-3 minuts per cada costat.
    6. Untar mantega (o País Crock, com jo) a la part superior de cada panqueque abans de apilar-les.
    7. Cobreixi cada pila amb sucre en pols i després esprémer una mica més de mantega a la part superior de la carbassa.
  14. Caramel creps pastís de poma


    Batre la mantega, puré de poma, cafè, mel, aigua i ou. En un recipient a part, barregeu els ingredients restants (sec). La barreja serà bastant liquidy al principi, però el temps s'asseu a la sala amb temperatura començarà a girar en aquesta textura gruixuda.
  15. Puffs pancakes amb fruites

    Preescalfar el forn a 400 graus F. Poseu la mantega en un motlle per pastís de 9 polzades i coure durant 4 - 5 minuts o fins que es fongui. Barrejar la farina, el sucre, la sal, els ous i la llet; batre fins que quedi suau. Utilitzeu aquesta pasta com s'indica a la recepta per fer les glopades de pancakes. Pot recarregar amb fruites confitades.
    ingredients
    • 1 ou sencer més 1 clara d'ou
    • ¼ de tassa de farina per a tot ús
    • ¼ de tassa de llet
    • oli per cuinar 1 cullerada
    • ¼ de culleradeta de sal
    • 2 tasses de fruita fresca
    • melmelada de taronja 2 cullerades, escalfats al microones
    instruccions
    1. Escut plats de pastís o petites cassoles agres làmina amb oli en aerosol
    2. En un bol gran barregi l'ou, farina, llet, oli i sal fins que estigui suau
    3. Dividiu la massa en quatre paelles
    4. Enfornar durant 25 minuts en un forn a 400 graus fins que estiguin daurats i inflada. Apagueu el forn i deixeu reposar al forn durant 5 minuts més abans de retirar
    5. Transferir immediatament pancakes en petits bols, cullera a la fruita i el plugim amb la melmelada escalfat
    notes
    Liz diu ... aquests eren deliciosos, també pot afegir suc de poma a la fruita si vostè no té cap melmelada de taronja

    Doug diu ... el que un sopar divertida
  16. Rotlle de canyella tortitas de pa de gingebre


    Batre junts la farina, la pols per coure, la sal, la llet, l'ou i l'oli, només fins el junts. Afegiu-hi la mantega, sucre morena i canyella per preparar la massa. Per preparar el glacejat: En una olla petita, escalfar la mantega a foc lent fins que es fongui.
    ingredients: 
    La canyella remolí:
    1/4 tassa de mantega (1/2 barra) de
    sucre morena 1/2 tassa
    1/2 cullerada de canyella en pols
    1/4 culleradeta de clau mòlt
    1/4 culleradeta de nou moscada mòlta
    Formatge crema formació de gel:
    1/4 tassa de mantega (1/2 barra)
    2 unces de formatge crema de
    sucre en pols 3/4 tassa, tamisada
    1/2 culleradeta d'extracte de vainilla
    1/4 culleradeta de canyella mòlta
    1/4 culleradeta de gingebre mòlt
    Pancakes:
    3/4 tassa de mantega
    1/4 tassa de puré de poma
    2 cullerades de cafè preparat
    2 cullerades de melassa fosca
    2 cullerades d'aigua
    1 ou gran
    1 1/4 tasses de farina per a tot ús
    1/2 cullerada de pols de coure
    1/2 cullerada de canyella en pols
    1/2 cullerada de gingebre mòlt
    1/4 culleradeta de bicarbonat de sodi
    1/4 culleradeta de sal
  17. Barrejat de la baia del sèrum de la crep

     Afegir l'ou i la mantega, la farina, sucre, pols de coure, el bicarbonat i la sal en un bol. Barrejar bé i escampar-hi la barreja de baies. Cuini per 1 minut fins que apareguin bombolles a la superfície i pancakes són or sota. Temps estimat: 30 minut.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Llimona Ricotta Pancakes amb baies Souffle

    Batre la farina, el sucre i la sal en un bol. En un altre bol barrejar els rovells d'ou (separada de la part blanca), mató, mantega, suc de llimona, la ratlladura i vainilla. Batre les clares d'ou fins que és rígid, després es barreja amb la barreja de farina perquè la massa dels pancakes. No tenir la temptació de saltar-se la ratlladura de llimona, el que realment es suma a gust cítric.
    Les creps són un aliment que transcendeix les cultures.  Hi ha massa versions que varien d'una cultura a anomenar-los tots. A Amèrica del Nord, que és un aliment clàssic esmorzar. És per ocasions especials o per a un esmorzar de cap de setmana amb la família o els amics. És menjar de comoditat i en general hi ha memòries adjuntes. La meva família ha passat molts un diumenge a la presa de les nostres receptes favorites de la crepe amb el xarop d'auró i cansalada o salsitxes. Cada persona pot acomodar fàcilment als gustos i disgustos. Les addicions a una massa de pancakes preferit és tan simple com l'aspersió baies fresques o congelades, els plàtans, les pomes ratllades, fruits secs, musli, xips de xocolata, fruits secs o sobre la part superior de la coca, si bé és a la planxa. O simplement, simple i completament deliciós.   Les opcions són gairebé infinites!  Pot ser tot un esdeveniment per fer pancakes, mentre que les boques famolenques estan a l'espera de ser alimentats.

    M'he trobat amb un parell de receptes  que eren pancakes souffled que eren bàsicament les creps amb les clares d'ou separades, batudes i plegades en la massa d'una coca més esponjós. Encara es van fer en una planxa. M'agrada la idea de fer un gran pancakes com un nadó holandès o pannekoeken (he vist diferents grafies per a això, així que perdonar-me si això no és correcte) que és un favorit de la família. He tingut un munt de diversió fent variacions d'una recepta que es va acudir. He tingut molt bons resultats, juntament amb un parell de draps. Això està bé amb mi. És tot una part d'aquesta aventura de cuina que estic en.
    Estic molt content amb el ricotta llimona  versió i espero que vostè estarà d'acord. És bastant fàcil de fer tot i que és el pas addicional de batre les clares d'ou. Això també podria fer-se en recipients més petits per pancakes personals de mida igual o pannekoeken nadons holandesos poden ser. Les baies són opcionals, però molt recomanable. Congelats o frescs nabius, maduixes, mores i gerds funcionen bé. Per a aquells que busquen una alternativa a les baies, un grapat de nous picades en lloc de les baies és deliciós. Escampar algunes baies (o nous) sobre la part superior després que ho hagi col·locat a la paella i escampar turbinat (sucre sense refinar) o sucre bru sobre ells abans d'enfornar.Serveixi amb una lleugera ruixada de sucre en pols i un xarop d'auró o mel de canya llum de Lyles.
    ingredients
    • ¾ de tassa (75 g) de farina per a tot ús
    • ⅓ de tassa (63 g) de sucre
    • ½ culleradeta de sal
    • 4 ous separats
    • 4 cullerades de mantega sense sal (2 fonen i 2 per al pa)
    • ⅔ tassa (165 g) de formatge ricotta, total o parcialment descremada
    • ¼ de tassa (60 ml) de suc de llimona
    • la ratlladura d'una llimona
    • ½ culleradeta de vainilla
    • ¼ de tassa (42 g) de baies fresques o congelades
    • Turbinat o de sucre en brut per empolvorar sobre la part superior
    • sucre glacé per una lleugera capa
    • Un xarop d'auró o xarop de llum d'or de Lyle
    instruccions
    1. Preescalfar el forn a 375 graus i preescalfar una paella de ferro de 10 polzades o paella.
    2. Barrejar la farina, el sucre i la sal en un bol.
    3. Barrejar els rovells d'ou, el formatge ricotta drenat, mantega, suc de llimona, la ratlladura de vainilla en un bol gran i barregi bé.
    4. Posar les clares d'ou separades en un bol i batre a punt de neu.
    5. Afegir la barreja de farina a la barreja humida i barregi bé. Afegir una petita porció de les clares d'ou i barrejar en alleugerir la massa. Afegir les clares d'ou restants i doblegar amb una espàtula fins que es barregin.
    6. Traieu la paella del forn i poseu 2 cullerades de mantega que ella. Quan la mantega s'hagi fos afegir la massa, escampar algunes baies a la part superior i escampar sobre una cullerada o 2 de sucre turbinat. Poseu la cassola al forn. Coure al forn durant 20 a 25 minuts. Quan la coca es va inflar i lleugerament daurades a la part superior que està llest.
    7. Serveixi amb una lleugera ruixada de sucre impalpable i servir amb el xarop d'elecció.
    8. Gaudir!
  19. Pancakes de canyella amb gebrat cansalada


    En un bol, barrejar la farina, pols de coure, la sal, el sucre i la canyella. Escalfar una paella planxa o una paella a foc mitjà. Afegiu la cansalada picat, reservant una cullerada per al seu farciment. Temps estimat per aquest està a només 30 minuts.

    Microprocessador de xocolata confitades i tortitas de cansalada

    • ingredients:
    • 2 tasses de farina per a tot ús
    • 1 cullerada de sucre
    • 2 culleradetes de pols de coure
    • 1 culleradeta de bicarbonat de sodi
    • 1/2 culleradeta de sal
    • 1/4 culleradeta de canyella
    • 2 ous, ben batuts
    • 2 tasses de sèrum de llet
    • 2 cullerades de mantega fosa
    • 2 oz de xocolata semidolç encenalls
    • oli vegetal
    • Per al confitada cansalada:
    • 3 llesques de cansalada gruix tall
    • 2 cullerades de sucre morena
    • 1/2 culleradeta de canyella
    Preparació:
    Per a que el confitada Bacon, preescalfar el forn a 350 ° F i s'alinea una safata per enfornar amb paper d'alumini. Establir una reixeta de filferro a la part superior i cobrir amb oli en aerosol.
    Col·loqui la cansalada sobre la graella i escampar generosament amb el sucre moreno i canyella. Enfornar fins que estiguin cruixents i caramel·litzat, 16 a 20 minuts (segons el gruix). Retirar del forn, deixar refredar completament, després es transfereixen a una taula de tallar i tallar en trossos molt petits.
    Apagar el forn i deixar que es refredi a aproximadament 200 ° C.
    Per fer els pancakes, barreja la farina, sucre, pols de coure, bicarbonat de sodi, la sal i la canyella en un bol.
    En un recipient a part, batre els ous, sèrum de llet i la mantega fosa.Afegir els ingredients humits als secs i Revuelva bé. Vegades en la xocolata i cansalada confitada.
    Calent una planxa antiadherent a foc mitjà-alt i, utilitzant una tovallola de paper, cobrir lleugerament amb oli vegetal.
    Serveixi la massa, de 2 a 3 cullerades alhora, sobre la planxa calenta i cuinar fins que apareixen petites bombolles a la part superior. Voltejar i cuinar fins a un altre costat és de color marró daurat, aproximadament 2 - 3 minuts per costat.
    Treballar en lots fins que es consumeixi tot el batedor, engreixar la paella entre cada lot. Mantingui les galetes d'acabar l'escalfament al forn mentre es treballa.
    Servir amb una mica de mantega i xarop d'auró, o la pols amb sucre en pols.
  20. Xocolata Xip Pancakes pretzel amb mantega de cacauet Nutella


    Fregui en la farina junts, bicarbonat de sodi, mantega, ous vainilla, mantega de cacauet, i sucres, fins que estigui suau i esponjosa. En un bol, batre els ous amb el sucre, l'oli i la sal; fins que estigui ben combinat. Afegiu-hi la farina, el llevat en pols i 1/2 tassa de llet. Nutella és la clau d'aquesta recepta fàcil per a nens. 1 ou
    3 cullerades de sucre
    2 cullerades d'oli de canola
    1/4 culleradeta de sal
    2 C de farina
    pols de coure 3 culleradetes
    de llet 1 / 2- 3/4 C
    1/2 tassa de xips de xocolata dolça semi
    1/3 pretzels C, trencat en trossos petits
    Per a la salsa:
    1/4 C mantega de cacauet cremosa
    2 cullerades de Nutella
    cassola de la planxa de preescalfament a foc baix med.
    En un bol, batre els ous amb el sucre, l'oli i la sal; fins que estigui ben combinat. Afegiu-hi la farina, el llevat en pols i 1/2 tassa de llet. Revolver bé, tractant d'aconseguir que tots els grumolls i afegir més llet, si és massa gruixut. Doblar les espurnes de xocolata i galetes salades.
    Polvoritzar cassola de la planxa amb oli en aerosol, o fregar amb una tovallola de paper humitejat en oli de canola. Abocar cullerots de pasta i cuini fins que les bombolles comencen a formar-se en la superfície i les vores comencen a establir; uns 3-4 minuts.Voltejar i cuinar per 3 minuts més; fins que estiguin daurades.
    Mentre es cuina pancakes, en un bol petit, mantega de cacauet de calor al microones durant 30-40 minuts. Afegir a Nutella i Revuelva fins que estigui suau. Ruixar sobre pancakes cuits calents.
  21. Adorable Kid friendly creps


    En un bol mitjà, combini tots els ingredients secs i després afegir els ingredients líquids com la llet, l'ou i la mantega fosa. Batre bé l'addició d'ingredients decoratius com asperja o chocochips si ho desitja. Fer aquestes delicioses creps per semblar-se a personatges de dibuixos animats com un osset de peluix o dibuixar cares boniques en ells l'ús de salsa de xocolata, simplement.
  22. Snickerdoodle creps

    Aquest és un guanyador segur. Revuelva la farina, pols de coure, el sucre morena, la canyella i la sal. Escalfen i després esperar fins que les bombolles d'or Brown-començaran a aparèixer en la superfície superior. Servir immediatament.
  23. Oreo pancakes de la galeta


    Fer el farcit de crema d'acord amb la recepta. Mantenir a un costat.Mentrestant, escalfar una paella gran a foc mitjà-alt; batedor cullera a l'interior de la paella calenta, usant 1 cullerada. massa per a cada pancakes. Cuini fins que es formin bombolles a cims, a continuació, giri a altres costats marrons.Emparedat les tortitas utilitzant el farcit de crema blanca per semblar-orejos.
  24. Panqueque sense llet i l'ou Recepta


    Aquest és vegetariana pura, lliure de lactis i lliure d'ou. Batre els ingredients secs en un bol i bata per combinar amb els ingredients humits. Abocar la barreja en el motlle calent. Inclinar la paella per ajudar a la massa distribuïda uniformement, si cal.
  25. pancakes chobani


    Bata l'ou, la llet i Chobani. Escalfar una paella antiadherent a foc mitjà. Cuini fins que les vores set i que apareguin bombolles a la superfície, aproximadament 2 minuts.
  26. tortitas de formatge de la xocolata


    Barregi el mató, la llet, els ous, la vainilla, la farina, el llevat en pols, cacau en pols; barreja de la pasta fins que estigui suau i després abocar a foc mig a la paella calenta.
    Estimo els caps de setmana.
    I sé el que estàs pensant. " Duh. Tot el que fem ".
    Però tinc un amor extra per als caps de setmana, i es diu pancakes. Ho sé, ho sé, he parlat d'això abans, però tinc la sensació de la majoria de vostès no estaven a prop en aquest llavors, així que anem a reiterar.
    esmorzars entre setmana en el meu món consisteixen en una enorme tassa de cafè mentre començament meu ordinador a la feina, seguit d'un plat de cereal i llet voltant d'una hora més tard. I en cas que algun de vostès van pensar que plat de cereal va ser un regal de qualsevol tipus, vull aclarir.
    Quan dic bol, de fet em refereixo a una tassa. Igual que en els petits gots de plàstic terribles que la meva companyia espera que beure. I tinc una teoria sobre la meva cereal que s'ha demostrat correcta gairebé tots els matins. Diu així: bàsicament el món sap d'alguna manera el segon exacte que aboco llet sobre el meu cereal, i de sobte sona el telèfon. I així com me les acord per aconseguir que la persona de parlar per telèfon, amb l'esperança de salvar les últimes restes de nitidesa a la tassa abans esmentat, el meu telèfon sona de nou.I més o menys per l'estil, fins que la meva copa és plena d'una passada desordre de cereal.
    I que els meus amics, és l'esmorzar. En un dia laborable.
    I és per això que tinc una mica d'amor extra per als caps de setmana.Honestament, no és sempre pancakes. De vegades és una truita de vegades és una forma de gourmet de civada. I sovint és pancakes. I, a vegades, és gelat. No jutjar.
    Però m'estic desviant. Tornem als pancakes, d'acord?
    He estat experimentant amb diverses versions de pancakes últimament, i aquest és un dels meus favorits. És saludable i té la xocolata, he de dir més?
    ingredients
    • 1½ tasses de baix contingut de greix formatge cottage
    • 1 tassa de llet
    • 2 ous
    • extracte de vainilla 1 culleradeta
    • ¾ de tassa (blanc) farina de blat integral
    • pols de coure 1 culleradeta
    • ¼ de tassa de cacau en pols
    • 16 paquets de Splenda o ⅔ tassa de sucre o substitut del sucre
    • xips de xocolata, opcional (he fet servir sense sucre)
    instruccions
    1. En un bol mitjà, barregi el formatge cottage, llet, ous i la vainilla.Revuelva fins que es barregin.
    2. Afegiu-hi la farina, el llevat en pols, cacau en pols i Splenda i barrejar fins que estigui completament combinats.
    3. Escalfar una paella a foc mitjà. Aerosol amb el PAM o esprai antiadherent per coure.
    4. Aboqui la barreja en l'amuntegament cullerades sobre la paella calenta.Fregir fins que la part superior apareix sistema, a continuació, donar-li la volta i fregir fins que estiguin cuites. Cal lleugerament daurat a l'exterior de tots dos costats.
    5. Si desitja un tractament addicional, els s'empolvora amb trossets de xocolata just abans de moure d'una tirada.
    6. Serveixi calenta, amb el xarop d'auró, salsa de fruits (això és una recepta vaig a haver de publicar un dia) o fins i tot salsa de xocolata!
    7. Gaudir!
  27. Cottage pancakes de formatge


    Mató temps de preparació pancakes és d'uns 15 minuts. Revuelva la farina, l'oli i els ous en un recipient gran. En un recipient a part, batre els ous, mató, llet i oli.Afegir la barreja de farina a la barreja d'ou i batre fins que estiguin barrejats.
  28. tortitas de cansalada i formatge


    Cansalada i formatge! Aquesta és una delícia boca de reg. Batre la llet, l'ou i la mantega fosa. Afegiu el formatge i la cansalada a foc mitjà-alt. Escut lleugerament amb oli.
    Aquesta és una bona recepta. Per a una cocció més simple, els trossos de cansalada i formatge cheddar ratllat també podrien afegir-se a qualsevol de la nostra barreja de la crep de mantega o Camp de blat Pancake Mix. El gust salat subtil dels trossets de cansalada, juntament amb la dolçor del nostre autèntic xarop d'auró, fa un gran pancakes degustació.
    ingredients
    6 tires de cansalada, fregits i esmicolat a trossos
    1/3 tassa de farina de blat integral
    1 tassa de farina per a tot ús
    2 culleradetes de pols de coure
    2 culleradetes de sucre granulada
    sal 1/4 culleradetes
    1 1/4 tassa de llet
    1 ou gran
    3 cullerades de mantega, fosa
    3/4 tassa de formatge cheddar ratllat
    instruccions
    1. Combinar les farines, la pols de coure, el sucre i la sal en un bol gran.Barrejar amb una forquilla.
    2. En un altre recipient, barregeu la llet, l'ou i la mantega fosa. Afegiu el formatge i cansalada. Abocar la llet i la barreja de formatge a la barreja de farina i Revuelva bé. (Alguns grumolls romandran.)
    3. Escalfar una paella o planxa a foc mitjà-alt. Escut lleugerament amb oli.Quan la planxa està calenta, s'aboca la barreja sobre la planxa, fins i tot en cercles. Cuini fins que les bombolles es formen i comencen a trencar-se en la massa. Voltejar i cuinar fins que estigui fet.
  29. Pernil i formatge creps


    Barrejar la farina, sal, pols de coure, llet, sèrum de llet i ou. Fondre la mantega en una cassola petita, després afegiu-hi la farina i barrejar bé amb un batedor d'ous o un batedor fins que no quedin grumolls. Podeu desar sobres a la nevera, que es conserven bé.
    INGREDIENTS:
    • 2 tasses de farina
    • 1/2 culleradeta de sal
    • pols de coure 2 culleradetes
    • 1 tassa de llet
    • 1 tassa de sèrum
    • 1 ou
    • aproximadament 1 tassa de glaçons de pernil
    • 1 1/2 tasses de formatge ratllat (jo prefereixo cheddar, però es pot usar qualsevol tipus que t'agrada)
    • mantega per al motlle
    MÈTODE:
    •  Barregi la farina, la sal i la pols de coure.
    • Afegiu-hi la llet, sèrum de llet i ou i barrejar bé amb un batedor d'ous o un batedor fins que no quedin grumolls.
    • Tapar i deixar reposar a la nevera durant 30-60 minuts.
    • Per fer les coques, escalfar aproximadament 1/2 cdas de mantega en una paella antiadherent o de ferro fos a foc mitjà alt.
    • Afegir aproximadament 1/3 tassa de la barreja i allisar amb la cullera o una cullera per fer un cercle.
    • Escampar-uns pocs cda de pernil i al voltant de 1/4 tassa de formatge.
    • Ruixar amb una mica més de la barreja sobre la part superior (com es mostra a dalt).
    • Quan el batedor forma grans bombolles, voltejar la truita més.
    • Quan es cuina a través, traslladar-lo a un plat. Mantenir la calor en un forn de 200 graus o tenda de campanya la placa amb paper d'alumini perquè se les tortitas restants.
    • Utilitzeu la mantega addicional per cada panqueque o cada pancakes.
    • Servir calent amb mantega i xarop.
  30. Carbassa, formatge de cabra i el romaní de la crep


    Batre tots els ingredients necessaris fins que estigui suau. Refrigerar la massa com s'especifica a la recepta. Traieu la massa de la nevera, afegir el formatge i carbassa de la cabra. Doblar tot junt. Escalfar una mica d'oli en una paella antiadherent. Després, en lots, afegir un cullerot de massa per cada panqueque a fregir fins que estiguin daurades.

    El que va en ...

    1 Copa Aclareixi la farina (o fajol farina sense gluten)
    2 culleradetes de llevat en pols
    1 tassa de llet (o de soja / llet d'ametlles gratis lactis)
    1 ou orgànic (deixar de banda per l'ou lliure)
    2 Tablspoons fos mantega sense sal + extra per fregir (substitut amb mantega de coco per als productes lactis i oli d'oliva lliure per fregir)
    1/2 rostit de Carbassa en puré (necessitem 1 tassa de batuda)
    3 cullerades de formatge de cabra (no inclogui de forma gratuïta lactis)
    branqueta de romaní fresc picat finament

    Com fer que ...

    1. Tamisar la farina i la pols de coure en un recipient triat.
    2. En un recipient a part barreja la llet, l'ou, la mantega fosa sense sal. O si està lactis / ou lliure de la barreja de la llet i la mantega de coco triat fos.
    3. Feu un forat a la seva farina i bata lentament la seva barreja líquida fins que estigui completament combinats. Deixar de banda.
    4. Doblar 1 tassa de puré de carbassa moscada en la seva massa i després formar escates en el seu formatge de cabra i afegir el seu romaní.
    5. Escalfar una paella gran a foc mitjà. Per a cada lot de pancakes volem fondre aproximadament 1 culleradeta de mantega sense sal o oli d'oliva.
    6. Cullera 2-3 cullerades de barreja en el motlle. Cuini fins que aparegui la formació de bombolles (uns 1-2 minuts). Doneu la volta i cuinar l'altre costat.
    7. Serveixi calenta o freda pot ser menjat massa
31.  toves mató amb salsa de maduixa i taronja 



Aquestes creps ricotta humits tenen una textura delicada i subtil sabor de taronja gràcies a l'addició de clares d'ou batudes i una pela de taronja acabat ratllat.Rematat amb una deliciosa salsa fresca, maduixa i taronja que fan una opció elegant per a una ocasió especial l'esmorzar o dinar.

Esponjoses tortitas ricotta amb salsa de maduixa i taronja

  • ingredients:
  • 15 unces de formatge ricotta
  • 3/4 tassa de farina
  • pols de coure 1/2 culleradeta
  • 2 cullerades de sucre
  • 1/8 culleradeta de sal
  • 2 cullerades de llet sencera
  • 3 ous, separats
  • 1/2 culleradeta de vainilla
  • Ratlladura d'1 taronja
  • Per a la salsa de maduixa i taronja:
  • 2 tasses de maduixes picades
  • 2 culleradetes de sucre
  • suc de llimona 1 cullerada
  • 1/4 tassa de suc de taronja acabat d'esprémer
  • 2 cullerades d'aigua
  • 2 culleradetes de fècula de blat de moro
Preparació:
Col · locar la ricota en un colador sobre un bol durant almenys 1 hora per permetre que qualsevol excés de líquid dreni.
Preparar la salsa col·locant el maduixes, sucre, suc de llimona i suc de taronja en una cassola petita. Portar a foc lent a foc mitjà-alt. En un bol petit, barregi l'aigua i la maizena i afegir a la barreja de maduixes a foc lent.
Continuar la cocció fins que la barreja s'espesseixi fins a obtenir una consistència de xarop similar. Passar a un bol i deixar refredar.
Combini la farina, el llevat en pols, el sucre i la sal en un bol. En un recipient a part, barregeu el formatge ricotta, llet, rovells d'ou, la vainilla i la ratlladura de taronja fins que quedi suau.
En un recipient a part, batre les clares d'ou amb una batedora elèctrica a velocitat alta fins que estigui suau i esponjós, però no rígida. Afegir la barreja de ricotta de la llet als ingredients secs i Revuelva fins que es barregin. Batre en aproximadament la meitat de les clares d'ou fins que estiguin ben barrejats, després doblegar suaument en l'equilibri.
Oli d'una paella i escalfar a foc mitjà-alt. Abocar aproximadament 3 cullerades de massa sobre la planxa per a cada pancakes. Cuini fins que les bombolles apareixen i comencen a trencar-se en les vores i la superfície de la coca, i després donar la volta per acabar de cuinar en el segon costat.
Transferència a una safata de forn i mantenir la calor en un forn a 200 ° F, mentre es couen les coques restants. Servir cobert amb la salsa de maduixa i taronja.
Fa al voltant d'1 dotzena de pancakes

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...