Free Money

Loading...

пятница, 28 октября 2016 г.

31 En Lezzetli Gözleme Tarifleri


 

 Bir gözleme ayrıca yumurta, süt ve tereyağı içerebilen nişasta bazlı meyilli hazırlanan genellikle ince ve yuvarlak düz bir pasta, olduğunu. Genellikle yağ veya tereyağı ile böyle bir ızgara veya tava olarak sıcak bir yüzey üzerinde pişirilir. Gözleme tarifleri değişir, ama hepsi un, yumurta ve süt aynı temel maddeler var.
Kahvaltıda onlara hizmet olsun, doyurucu bir brunch ya da akşam yemeği, sadece krep ile yanlış gidemem! şurubu ile onları düz Serve veya meyve, çikolata ve hatta krema ile onları giydirmek ve bir nefis dolum yemek var.
Orada Amerikalı bir adam yemek pişirmeyi bilmeli birkaç şey vardır, ve krep bunlardan biridir. İyi haber, kolay olduğun. İşte hayatınızı süper mutlu edecek 30 Gözleme tarifleri vardır.
  1. Elmalı krep


    Bütün bu alan yapmak için 10 dakikadır. hazırlık. yumurta Blend, tereyağı, yumurta, süt, şeker, tuz elma birleştirir. Ayrı bir kapta un, kabartma tozu, tarçın ve şeker birlikte eleyin. o karışık edilene kadar, elma karışımı içine un karışımını karıştırın. kısık ateşte kızartılarak pişirilir. Hazır! 
    • malzemeler
    • Beslenme
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • Yöntem
    1. Aşama 1
      Bir kapta un, şeker ve tarçın birleştirin. Yumurta ve süt ekleyin. pürüzsüz kadar çırpın. elma karıştırın.
    2. Adım 2
      kısık ateşte bir yapışmaz tavada ısıtın. yağ ile püskürtün. Tavaya elma karışımı 1/4 fincan dökün. Yavaşça 10cm yuvarlak bir kaşığın arkası ile yayıldı. Cook krep, gruplar halinde, 2 dakika boyunca ya da kabarcıklar kadar yüzeyinde görünür. ters çevirin. 1 ila 2 dakika boyunca ya da pişene kadar pişirin.
    3. Aşama 3
      kivi ve dondurulmuş yoğurt ile servis yapın.
  2. Ev yapımı Gözleme Mix


    gerekli ve tuz tadı ise un, kabartma tozu, şeker, tereyağı karıştırın. Ancak sizin krep yapmak isteyen, doğranmış elma, ya da muz bit - Sen krep hamuru bazı meyve ekleyebilirsiniz. Tüm iyice karıştırın sonra sıcak bir kalbur üzerinde kızartın.
  3. Ev yapımı Blueberry Şurup ve krep

     Bunun için tahmini süre sadece 15 dakika uzaklıktadır.
    iyi baz malzemeleri karıştırın - çilek biraz yumuşak olsun ve karışım şurubu alıncaya kadar, şeker eritmek için karıştırarak ve biraz ezmek için tencerenin kenarına çilek basarak. küçük bir tencerede malzemeyi yerleştirin ve iyice karıştırın. 
    yabanmersini lezzet ve limon ipucu patlama bu şurup mükemmel. Krep veya Ice Cream Büyük. PocketChangeGourmet.com gelen Tarif
    Hizmet eder: 3 bardak
    malzemeler
    • taze veya dondurulmuş 2 ½ bardak yaban mersini,
    • 2 su bardağı su
    • 1 su bardağı şeker
    • Suyu 1 Meyer Limon - yaklaşık 1 ½ yemek kaşığı
    • limon kabuğu 1 inç dilim (bir sebze soyucu kullanın)
    talimatlar
    1. Bir tencerede su ½ fincan yaban mersini birleştirmek
    2. Bir patates hovarda ile çilek şut ve kaynayincaya getirmek
    3. 15 dakika kısık ateşte pişirin
    4. katı atmak, katı sert basarak, ısıya dayanıklı bir ölçme kabına suyu süzün.
    5. , Şeker, limon kabuğu ve kalan su 1½ bardak ekleyin, Tencere çalkalayın şeker eritmek için karıştırarak kaynatın.
    6. Bir şeker termometre üzerinde 225 °, yaklaşık 20 dakika eaches kadar orta ateşte kaynatın şurubu
    7. 1 dakika yüksek ateşte yaban mersini suyu ve limon suyunu ekleyip kaynatın.
    8. Sonra limon kabuğu rendesi atmak, şurup soğumaya bırakın.
    9. Temiz cam şişe veya kavanoz içine şurubu dökün.
    10. 6 aya kadar için mühür ve soğutmak.
    11. Ev yapımı krep veya Ice Cream üzerinde kullanın

  4. Eski Tarz ev yapımı krep


    Bu bir hazırlık için sadece 5 dakikaya ihtiyacı var, ancak pişirmek için 15 dakika daha fazlasını gerektirir.
    Pürüzsüz olana kadar un eleyin. Toz, tuz ve şeker pişirme ekleyin. Iyi hamur merkezinde yapın ve süt, yumurta dökmek ve eritilmiş tereyağı; hep birlikte iyice karıştırın. Her iki tarafın da "kahverengi" olduğu kadar Sonra kısık ateşte pişirin.
  5. tarçınlı rulo krep


    Sen fırında tereyağı ısıtarak başlayabilirsiniz. İlk tarçın doldurma - hazırlayın birlikte tereyağı, esmer şeker ve tarçın karıştırılarak. Un, kabartma tozu ve tuzu birlikte çırpın. hafifçe süt, yumurta ve yağ ilave edin. overmix etmeyin. (Bir kaç küçük topaklar sol varsa, sorun değil).

    MALZEMELER

    Krep için :
    1 su bardağı çok amaçlı un
    kabartma tozu 2 çay kaşığı
    1/2 çay kaşığı tuz
    1 su bardağı süt
    1 büyük yumurta
    1 çorba kaşığı bitkisel yağ
    Tarçın dolgusu için :
    1/2 sopa tuzsuz tereyağı, oda sıcaklığında
    1/4 fincan artı 2 yemek kaşığı esmer şeker
    1 1/2 çay kaşığı tarçın

    TARİFİ

    1. Tarçın dolgu yapmak , bir kapta tereyağı, esmer şeker ve tarçın birlikte karıştırın. Bir litre büyüklüğünde ağır bir zip çantanın içine doldurma kepçe ve bir kenara koyun.
    2. Krep yapmak , bir kapta un, kabartma tozu ve tuzu çırpın. Meyilli nemlendirilir sadece kadar, süt, yumurta ve yağ Çırpma.
    3. Orta ateşte büyük bir yapışmaz tava Isı ve yapışmaz sprey ile sprey. tavaya meyilli eklemek için bir dondurma kepçe kullanın. bir daire, çapı yaklaşık 4 inç içine meyilli yaymak için kepçe ya da fincan alt kullanın. orta düşük ısı azaltın. tarçın dolum senin çantanın köşesini makasla kesme ve açık köşeye dolgu sıkmak. senin gözleme kabarcıklar oluşmaya başlar zaman, dolgu ekleyin. pancake merkezinde başlayarak, normal bir tarçın rulo görmek gibi, bir girdap içinde krep hamuru üstüne dolgu sıkmak. gözleme 2 ila 3 dakika pişirin ya kadar kabarcıklar gözleme üstünde haşhaş başlar ve altındaki altın kahverengi. pancake altında ince, geniş metal spatula kaydırın ve yavaşça ama hızlı bir şekilde ters çevirin. Diğer yandan da altın kadar, ek bir 2 ila 3 dakika pişir. Bir tabağa gözleme çevirmek zaman, tarçın dolum tarçın bir krater-girdap yarattığını göreceksiniz. Bir kağıt havlu ile pan silin ve kalan krep hamuru ve tarçın dolgu ile tekrarlayın. Gerekirse, kısa bir süre sır tekrar ısıtın. sır a dense ile tepesinde krep servis yapın.
  6. Kırmızı kadife kek


    un, kabartma tozu, toz şeker, tuz, ayran, şekersiz kakao, toz şeker, kırmızı sıvı gıda boyası, yumurta ve kabartma tozu yaklaşık 2 yemek kaşığı ölçümü birlikte çırpın. Bir fırın tepsisine tek kat olarak yerleştirin ve fırında yukarı 30 dakika süreyle 200 ° pişirin.
  7. Çilek serpin krep


    süt, yumurta, un, kabartma tozu, kabartma tozu, vanilya ve özü karıştırın. un karışımı iyi bir yapın ve süt karışımı ile eritilmiş tereyağı dökün. Sonra dökün ve orta ateşte kalbur pişirin.
    Çilek Serpme Funfetti Krep
    yağsız ayran 1 ½ su bardağı
    1 yumurta
    1 çorba kaşığı. eritlmiş tereyağı
    1 ½ su bardağı çok amaçlı un
    2 yemek kaşığı. toz şeker
    1 tatlı kaşığı. kabartma tozu
    1/2 çay kaşığı. koşer tuz
    dilimlenmiş 5 ila 6 çilek,
    Gökkuşağı sprinkles (gibi birçok istediğiniz gibi)
    1.  Birlikte ayran, yumurta ve tereyağı küçük bir kase ve bir kenara karıştırın.Ayrı bir kapta, un, şeker, kabartma tozu ve tuzu karıştırın.
    2.  küçük bir delik açın ya da sıra un karışımı ve ayran karışımı dökün. Her şey kombine kadar iyice karıştırın.
    3.  Düşük ısı ortamı üzerinden bir tavayı ısıtın ve pişirme spreyi ile sprey. Sıcak sonra, Tavaya meyilli 1/2 fincan kepçe. (Mini krep yapıyoruz daha az meyilli dökün.)
    4. . En kısa sürede meyilli tavada olduğu gibi, hızlı bir şekilde her gözleme 3 ila 4 çilek (dilimlenmiş) ekleyin ve hafifçe meyilli içine her birine basın. Daha küçük gözleme için 1 ila 2 çilek kullanın. Istediğiniz Sonra birçok sprinkles ekleyin.
    5.  gözleme saygısız önce yaklaşık 2 dakika (ya da kızarana kadar) pişirin edelim. 1 ile 2 dakika süre ile diğer tarafı pişir.
    Not: Kate Spade set kullanıyorsanız, mix dökülmeden önce her kalıp sprey.gözleme pişmiş olduğundan emin olmak için ve şeklini kaybetmez, birkaç saniye için bir kapak ile kalıp kapsamaktadır. kenarlar uzak kalıp çekmeye başladığınızda, gözleme çevirmek için hazırdır. Sen kalıp dışarı pop ve onu çevirmek ya da bir arada tutmak ve bunu çevirmek için spatula kullanabilirsiniz.
  8. Fıstık ezmesi fincan krep

    (Tat) un, şeker, kabartma tozu, kabartma tozu, ayran, tuz tutam bir hamur yapın orta boy kase kullanın, yumurta ve fıstık ezmesi. birleşene kadar kuru malzemelerin içine ıslak malzemeleri karıştırın. tavayı ısıtın. Coat tereyağı ile pan ve gözleme başına fincan meyilli ⅓ hakkında kullanarak, içine meyilli dökün. alt hafifçe kızarana sonra, diğer tarafı ısınmaya ters çevirin.
  9. Büfe Gözleme Dippers

    Cook pastırma ve bir kenara koyun. (Ucuz bir piknik ketçap şişesini düşünün) o dökülerek için yeterli büyüklükte bir şişe meyilli karıştırın. 300 dereceye kadar tavayı ısıtın. biraz daha uzun ve daha geniş pastırma daha ve merkezde pişmiş bir dilim pastırma koyun uzun oval şeklinde Squirt meyilli. Hafif meyilli içine pastırma basın. Meyilli kabarcık başlar Cook kadar sonra ters çevirin ve daha uzun bir kaç dakika pişirin. Toplam tahmini dakika: 30 dakika.
  10. Havuçlu Kek Mini Krep

    Un, kabartma tozu, tarçın, tuz ve kahverengi şeker: Kuru malzemeyi birbirine karıştırın. kuru maddeler havuç karışımını ve yağ ekleyin, ancak aşırı karışımı ya da başka sizin krep düz ve sert sona erecek yok emin olun.
  11. maya Krep


    İçinde az su olan bir kase veya fincan buğday unu iki çorba kaşığı koyun;Örneğin pencere ama hava geçirmez değil ve hava yoluyla gelebilir nerede kalmadı - o kapağı - mix (metal nesneyle olmayan bir ile karıştırın). tarifi detaylı olarak doğru adım izleyin. ... Bu korkunç ve kokuyor eğer, harika dışarı atmak ve tekrar işe başlamak - Üçüncü gün o "ekşi" tadı olmadığını, içinden kontrol edin!
  12. Smores Krep


    un, kabartma tozu, kanola yağı, ayran, tuz, şeker, Bisküvileri, çikolata ve graham kraker kırıntıları bir araya karıştırın. Sonra önceden ısıtılmış tavaya dökülerek.
  13. Kabak Tereyağı Topping ile Kabak Swirl krep


    un, şeker (kahverengi ve beyaz şeker), tarçın, hindistan cevizi, tuz ve kabartma tozunu birlikte çırpın. Başka bir kapta, süt, yumurta, yağ ve vanilyayı çırpın. un karışımına süt karışımı ekleyin ve iyice karıştırın - karışım biraz pütürlü olabilir. Tahmini - 30 dakika (hazırlanması için 10 dakika, iş için 20 dakika)
    malzemeler
    • ½ C amaçlı un
    • ½ C tam tahıllı pasta unu
    • 1 C süt
    • 1 çay kaşığı vanilya ekstresi
    • 1 yumurta
    • 2 yemek kaşığı kanola yağı
    • 2 çorba kaşığı beyaz şeker
    • 1 yemek kaşığı esmer şeker
    • ¼ çay kaşığı tarçın
    • ¼ çay kaşığı hindistan cevizi
    • ¼ çay kaşığı tuz
    • 2 çay kaşığı kabartma tozu
    • kabak tereyağı 1 9oz kavanoz (muhtemelen bütün bir kavanoz ile başlar, sadece güvenli olması için tüm kullanın ama olmaz)
    • Tereyağı ve üstü için pudra şekeri
    talimatlar
    1. orta ateşte bir yapışmaz tavada ısıtın.
    2. Geniş bir kapta un, şeker, tarçın, hindistan cevizi, tuz ve kabartma tozunu birlikte çırpın (Ben bir musluk ile biri kullanılır).
    3. Başka bir kapta, süt, yumurta, yağ ve vanilyayı çırpın.
    4. un karışımına süt karışımını ekleyin ve iyice karıştırın. Karışım hafif topaklı olması gerekir.
    5. tava üzerine her gözleme için hamur ¼ C dökün. Bir defada iki yapmak.Sonra krep üzerine dairesel hareketlerle kabak tereyağı sıkmak. Ben bir Kilitli torba içine kabak ezmesi koymak ve bu yüzden dışarı sıkmak köşe kesti. yan başına 2-3 dakika pişirin.
    6. (Benim yaptığım gibi, ya da Ülke Crock) koymadan önce her gözleme üstüne tereyağı sürün.
    7. pudra şekeri ile her yığını top ve ardından üst biraz daha kabak tereyağı sıkmak.
  14. Karamel apple pie krep


    ayran, elma, kahve, pekmez, su ve yumurta fırçalamak birlikte. Ayrı bir kapta, kalan (kuru) malzemeyi birbirine fırçalamak. Karışım o kadar uzun o kalın dokuya dönüşmesi başlayacak ısıya odasında oturur ilk başta oldukça liquidy olacak, ama.
  15. Gözleme Puflar Meyve

    9 inç pasta tabağı 400 derece F. Yeri tereyağı firinda 4 pişirin - 5 dakika ya da eriyene kadar. Un, şeker, tuz, yumurta ve sütü karıştırın; pürüzsüz kadar çırpın.gözleme ponponları yapmak için tarifi belirtildiği gibi bu meyilli kullanın. Sen kristalize meyve ile bunları üst olabilir.
    malzemeler
    • 1 tam yumurta artı 1 yumurta akı
    • ¼ su bardağı çok amaçlı un
    • ¼ su bardağı süt
    • 1 yemek kaşığı yemeklik yağ
    • ¼ çay kaşığı tuz
    • 2 su bardağı taze meyve
    • Bir mikrodalga fırında ısıtılmış 2 yemek kaşığı portakal marmelat,
    talimatlar
    1. pişirme spreyi ile kaplayın küçük pasta tabak veya folyo tart tava
    2. Geniş bir kapta pürüzsüz kadar yumurta, un, süt, yağ ve tuz fırçalamak birlikte
    3. dört tava bölün meyilli
    4. kahverengi ve kabarık kadar 400 derece fırında 25 dakika pişirin. fırın kapatın ve çıkarmadan önce 5 dakika daha fırında bekletin
    5. Hemen ısındı marmelat ile meyve ve dense küçük kaseler, kaşık içine krep transferi
    notlar
    Liz herhangi bir portakal marmelat yoksa siz de meyve elma suyu ekleyebilirsiniz ... Bu lezzetli, diyor

    ... Doug ne diyor eğlenceli bir akşam yemeği
  16. Gingerbread Tarçın Rulo Krep


    Sadece birlikte kadar, un, kabartma tozu, tuz, süt, yumurta ve yağı çırpın.meyilli hazırlamak için tereyağı, esmer şeker ve tarçın ekleyin. sır hazırlamak için: eriyene kadar küçük bir tavada, kısık ateşte tereyağı ısıtın.
    Malzemeler: 
    Tarçın Girdap:
    1/4 su bardağı tereyağı (1/2 çubuk)
    1/2 su bardağı esmer şeker
    1/2 çorba kaşığı toz tarçın
    1/4 çay kaşığı karanfil
    1/4 çay kaşığı öğütülmüş hindistan cevizi
    Krem Peynir Buzlanma:
    1/4 su bardağı tereyağı (1/2 çubuk)
    2 ons krem peynir
    3/4 su bardağı pudra şekeri, elenmiş
    1/2 çay kaşığı vanilya ekstresi
    1/4 çay kaşığı tarçın
    1/4 çay kaşığı öğütülmüş zencefil
    Krep:
    3/4 bardak ayran
    1/4 fincan elma
    2 çorba kaşığı demlenmiş kahve
    2 yemek kaşığı koyu pekmez
    2 yemek kaşığı su
    1 büyük yumurta
    1 1/4 su bardağı çok amaçlı un
    1/2 çorba kaşığı kabartma tozu
    1/2 yemek kaşığı tarçın
    1/2 yemek kaşığı toz zencefil
    1/4 çay kaşığı kabartma tozu
    1/4 çay kaşığı tuz
  17. Karışık Berry Ayran Gözleme

     yumurta ve ayran, bir kapta un, şeker, kabartma tozu, kabartma tozu ve tuzu ekleyin. İyice karıştırın ve karışık meyveleri serpin. kabarcıklar yüzeyinde görünür ve krep altında altın kadar 1 dakika pişirin. Tahmini süre: 30 dakika.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Karpuzu ile Limon Lor Sufle Krep

    Bir kapta un, şeker ve tuzu çırpın. Başka bir kapta yumurta sarısı (ayrı beyaz kısmı), ricotta, tereyağı, limon suyu, kabuğu ve vanilya karıştırın. o sert kadar yumurta akı Çırpıcı, sonra krep hamuru yapmak için un karışımı ile karıştırın.limon kabuğu rendesi atlamak için cazip olmayın, gerçekten citrusy lezzet ekler.
    Krep. Kültürleri aşan bir yiyecek vardır  hepsini isim kültürden kültüre değişir çok versiyonu vardır. Kuzey Amerika'da, klasik bir kahvaltı besindir. Bu özel günler için veya aileniz ya da arkadaşlarınızla bir hafta sonu kahvaltı için olduğunu. Bu konfor besindir ve bağlı anılar genellikle yoktur. Ailem akçaağaç şurubu ve pastırma ya da sosis ile bizim favori gözleme tarifleri yapma birçok bir Pazar geçirdi. Her kişi hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri kolayca yerleştirilebilir. Bir favori krep hamuru eklemeler o kalbur açıkken yassı üstünden taze veya dondurulmuş çilek, muz, rendelenmiş elma, fındık, granola, çikolata ya da kurutulmuş meyve yağmurlama kadar basittir. Ya da sadece düz, basit ve tamamen lezzetli.   Seçenekler neredeyse sınırsız!  Bu aç ağızlar beslenmeleri için beklerken oldukça büyük bir olay krep yapmak olabilir.

    Ben tarifleri birkaç rastlamak  temelde vardı yumurta akı, ayrılmış şanti ve bir kabarık gözleme için hamur içine katlanmış ile krep souffled krep. Onlar hala bir kalbur üzerinde yapılmıştır. Ben bir Hollandalı bebek ya da Pannekoeken gibi büyük bir gözleme yapma fikri gibi bir aile favori olan (I bu doğru değilse yani beni affet için farklı yazımlar gördük). Ben ile geldi bir tarifin eğlenceli hale varyasyonları bir sürü vardı. Ben elbiseler bir çift ile birlikte bazı gerçekten iyi sonuçlar vardı. Benim için sorun yok. Ben duyuyorum bu pişirme macera tüm bir parçası.
    Ben ricotta-limon ile gerçekten mutluyum  sürümü ve kabul umuyoruz.Yumurta akı çırpma ekstra adım olsa bile yapmak oldukça kolaydır. Bu aynı zamanda sadece olabilir pannekoeken veya Hollandalı bebekler gibi kişisel boy krep küçük tavalarda yapılabilir. Karpuzu isteğe bağlı, ancak tavsiye bulunmaktadır. Donmuş veya taze yaban mersini, çilek, böğürtlen ve ahududu iyi çalışır. Çilek için bir alternatif arayanlar için, yerine çilek ceviz bir tutam lezzetlidir. Eğer tavada koymak ve pişirme önce üzerlerine turbinado (ham şeker) veya kahverengi şeker serpin sonra üstünden birkaç çilek (veya ceviz) serpin. Pudra şekeri hafif bir tutam ve bir ışık akçaağaç şurubu ya da Lyles altın şurubu ile servis yapın.
    malzemeler
    • tüm amaçlara yönelik un ¾'ünü kap (75 g)
    • şeker ⅓ kap (63 g)
    • ½ çay kaşığı tuz
    • 4 yumurta ayrılmış
    • tuzsuz tereyağı 4 yemek kaşığı (2 tava için 2 erimiş ve)
    • ricotta, tamamının veya bir parçası yağsız ⅔ fincan (165 gr)
    • Limon suyu ¼ kap (60 mi)
    • Bir limon kabuğu
    • ½ vanilya tatlı kaşığı
    • taze veya dondurulmuş çilek ¼ fincan (42 gr)
    • üstünden yağmurlama için turbinado veya ham şeker
    • hafif bir toz için Şekerci şeker
    • Bir ışık akçaağaç şurubu ya da Lyle'ın altın şurubu
    talimatlar
    1. 375 derece isitin ve 10-inç demir tava ya da sote tavası ısıtın.
    2. Bir kapta un, şeker ve tuzu karıştırın.
    3. geniş bir kapta yumurta sarısı, süzülmüş ricotta, tereyağı, limon suyu, kabuğu vanilya karıştırın ve iyice karıştırın.
    4. Bir karıştırma kabına ayrılan yumurta akı koyun ve sert doruklarına fırçalamak.
    5. Islak karışıma un karışımı ekleyin ve iyice birleştirir. yumurta akı küçük bir topak ekleyin ve hamur hafifletmek için karıştırın. Kalan yumurta akı ekleyin ve kombine kadar bir spatula ile katlayın.
    6. Fırından tavayı çıkarın ve tereyağı o 2 yemek kaşığı koyun. tereyağı eklenti meyilli eridiğinde, üstünde birkaç meyveleri serpin ve turbinado şeker bir çorba kaşığı ya da yaklaşık 2 serpin. fırına tavayı dönün. 20 ila 25 dakika boyunca pişirilir. gözleme üstüne usanmış hafifçe kabarık ve zaman hazırdır.
    7. şekerlemeciler şeker hafif yağmurlama ile servis ve seçim şurubu ile hizmet vermektedir.
    8. Keyfini çıkarın!
  19. Şekeri Bacon ile Tarçın krep


    Bir kapta, un, kabartma tozu, tuz, şeker ve tarçın birleştirir. Bir kalbur tava veya orta ateşte bir tavada ısıtın. senin tepesi için bir çorba kaşığı saklı doğranmış pastırma karıştırın. Bunun için tahmini süre sadece 30 dakika mesafededir.

    Çikolatalı ve Şekeri Bacon krep

    • Malzemeler:
    • 2 su bardağı çok amaçlı un
    • 1 yemek kaşığı şeker
    • Pudra 2 çay kaşığı
    • 1 çay kaşığı kabartma tozu
    • 1/2 çay kaşığı tuz
    • 1/4 çay kaşığı tarçın
    • 2 yumurta, iyi dayak
    • 2 su bardağı ayran
    • 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
    • 2 oz semisweet çikolata
    • Sebze yağı
    • Şekeri Bacon için:
    • 3 dilim kalınlığında kesilmiş pastırma
    • 2 çorba kaşığı esmer şeker
    • 1/2 çay kaşığı tarçın
    Hazırlanışı:
    , şekerlemesi Bacon yapmak 350 ° F yerleåtirmeden ve folyo ile bir fırın tepsisine satırında. Yapışmaz sprey ile üst ve ceket bunu bir tel raf ayarlayın.
    rafa pastırma Lay ve kahverengi şeker ve tarçın ile cömertçe serpin. net ve karamelize kadar pişirin, 16 ila 20 dakika (kalınlığına bağlı olarak). , Fırından çıkarın çok küçük parçalar halinde, daha sonra tamamen soğuması bir kesme tahtası transfer ve doğrayın için izin verir.
    Fırını kapatın ve yaklaşık 200 ° F soğumaya bırakın.
    krep yapmak için, bir karıştırma kabına un, şeker, kabartma tozu, kabartma tozunu, tuzu ve tarçın birleştirir.
    Ayrı bir kapta, yumurta, ayran ve eritilmiş tereyağı birlikte çırpın. Kuru ıslak malzemeyi ekleyin ve sadece kombine kadar karıştırın. çikolata ve şekerli pastırma katlayın.
    Bitkisel yağ ile hafifçe kat onu, bir kağıt havlu kullanılarak, orta-yüksek ateşte bir yapışmaz kalbur ısıtın ve.
    Sıcak kalbur üzerine, bir anda 2 ila 3 çorba kaşığı hamuru kepçe ve küçük kabarcıklar üstünde görünür kadar pişirin. Flip ve diğer tarafta altın kahverengi, yaklaşık 2 kadar pişirin - taraf başına 3 dakika.
    tüm Meyilli kullanıldığı kadar her parti arasında pan yağlama, gruplar halinde çalışın. Çalışırken fırında sıcak bitmiş krep tutun.
    pudra şekeri ile tereyağı ve akçaağaç şurubu ya da toz pat ile servis yapın.
  20. Fıstık Ezmesi Nutella ile Çikolatalı Krep Pretzel


    Hafif ve kabarık kadar birlikte un, kabartma tozu, tereyağı, yumurta, vanilya, fıstık ezmesi ve şekerler, rub. Bir kapta, şeker, yağ ve tuz ile yumurta yendi;kadar iyi kombine. Un, kabartma tozu ve 1/2 C süt ekleyin. Nutella, bu çocuk dostu tarifi anahtarıdır. 1 yumurta
    3 Tbs şeker
    2 Tbs kanola yağı
    1/4 çay kaşığı tuz
    2 C un
    3 çorba kaşığı kabartma tozu
    1 / 2- 3/4 C süt
    1/2 C yarı tatlı çikolata
    küçük bit bölünmüş 1/3 C simit,
    sos için:
    1/4 C kremalı fıstık ezmesi
    2 Tbs Nutella
    med kısık ateşte ısıtın kalbur tava.
    Bir kapta, şeker, yağ ve tuz ile yumurta yendi; kadar iyi kombine. un, kabartma tozu ve 1/2 C süt ekleyin. çok kalın olursa, bütün topaklar çıkmaya çalışırken ve daha fazla süt ekleyerek iyice karıştırın. çikolata cips katlayın.
    pişirme spreyi ile ızgara tava Sprey ya da kanola yağı batırılmış bir kağıt havlu ile ovalayın. meyilli ladlefuls dökün ve kabarcıklar yüzeyde oluşturmaya başlar ve kenarları ayarlamak alıncaya kadar pişirin; yaklaşık 3-4 dakika. Flip ve daha 3 dakika pişirin;kızarana kadar.
    krep 30-40 dakika mikrodalgada, küçük bir kase içinde, ısı fıstık ezmesi yemek sırasında.Nutella eklemek ve pürüzsüz kadar karıştırın. Sıcak pişmiş krep üzerinde gezdirip.
  21. Sevimli Çocuk Dostu Krep


    Ayrı bir kapta, tüm kuru malzemeyi birleştirin ve daha sonra süt, yumurta ve eritilmiş tereyağı gibi ıslak malzemeleri ekleyin. İsterseniz de fog veya chocochips gibi dekoratif maddeler ekleyerek çırpın. Bir oyuncak ayı gibi karikatür rakamları benzer ya da sadece çikolata sosu kullanarak onlara sevimli yüzleri çizmek için bu nefis krep yapmak.
  22. Snickerdoodle Krep

    Bu bir kesin kazanır. un, kabartma tozu, kahverengi şeker, tarçın ve tuzu karıştırın. ısıtın ve daha sonra altın kahverengi-kabarcıklar üst yüzeyinde haşhaş başlayacak kadar bekleyin. bunları hemen servis yapın.
  23. Oreo Çerez Krep


    reçeteye göre krem ​​dolum yapın. bir kenara saklayın. Bu arada, orta-yüksek ateşte büyük bir ağır tava ısı; 1 çorba kaşığı kullanarak sıcak tavaya pota meyilli.Her gözleme için meyilli. kabarcıklar tepelerine formu Cook kadar, sonra kahverengi diğer taraf için çevirin. oreos benzemeye beyaz krem ​​doldurma kullanarak krep sandviç.
  24. Süt ve Yumurta Tarif olmadan gözleme


    Bu bir saf vegan, süt ücretsiz ve yumurta ücretsizdir. Bir karıştırma kabına kuru malzemeleri bir araya Çırpıcı ve ıslak malzemelerle birleştirmek için çırpın.Sıcak tavaya dökün. Gerekirse meyilli, yayılır yardımcı olmak için tavayı İpucu.
  25. Chobani krep


    yumurta, Chobani ve süt birlikte çırpın. Orta ateşte bir yapışmaz tavada ısıtın.Cook kenarları seti ve kabarcıklar, yüzeyde yaklaşık 2 dakika görünene kadar.
  26. Çikolata peynir krep


    Birlikte peynir, süt, yumurta, vanilya, un, kabartma tozu, kakao tozu karıştırın;Pürüzsüz sonra sıcak tavada orta ateşte dökmek kadar meyilli karıştırın.
    Ben hafta sonları severim.
    Ve ben ne düşündüğünü biliyorum. " Duh. Hepimiz yapıyoruz."
    Ama hafta sonları için ekstra bir sevgi var ve krep denir. Ben daha önce bu konuyu tartışmıştık, biliyorum, biliyorum, ama sana en etrafında sonra tekrar değildi bir duygu var, bu yüzden bana yinelemek.
    Ben yaklaşık bir saat sonra tahıl ve süt bir kase ardından iş benim bilgisayar, başlatmak benim dünyada Hafta içi kahvaltı kahve muazzam bir fincan oluşur.Ve durumunda Aranızda bana açıklamak, hububat o kase herhangi bir tür bir tedavi olduğunu düşündüm.
    Ben kase derken aslında bir fincan anlamına gelir. Benim şirket bize dışarı içmek beklediğini korkunç küçük Strafor bardak gibi. Ve ben her sabah hemen hemen doğru kanıtlanmış benim tahıl hakkında bir teorim var. Böyle giderse: temelde dünyanın her nasılsa birden bire benim telefon çalar benim tahıl üzerine süt dökün, ve bu kesin ikinci bilir. Ve ben yine, yukarıda belirtilen fincan canlılık son bit kurtarma umuduyla benim telefon halkaları telefon kapalı kişiyi almak yönetmek gibi. Benim fincan tahıl vıcık karmaşa dolana kadar ve hemen hemen böyle uzayıp gidiyor.
    Ve arkadaşlarım o, kahvaltı olduğunu. bir hafta içi.
    Ben hafta sonları için bir ekstra küçük aşk var Ve bu yüzden. Dürüst olmak gerekirse, her zaman krep değil. Bazen bir omlet Bazen yulaf ezmesi bir gurme form var. Ve sık sık krep var. Ve vesilesiyle, bu dondurma var. karar vermeyin.
    Ama konuyu dağıtmak. , Geri krep olsun, olur mu?
    Son zamanlarda krep çeşitli sürümleri deneme oldum ve bu benim favori arasında yer alıyor. Bu sağlıklı ve çikolata vardır, fazla söze gerek?
    malzemeler
    • az yağlı süzme peynir 1 ½ su bardağı
    • 1 su bardağı süt
    • 2 yumurta
    • 1 çay kaşığı vanilya ekstresi
    • ¾ bardak (beyaz) kepekli un
    • 1 çay kaşığı kabartma tozu
    • ¼ fincan kakao tozu
    • Welfare veya ⅔ bardak şeker veya şeker yerine 16 paket
    • çikolata, isteğe bağlı (I şekersiz kullanılan)
    talimatlar
    1. Orta Karıştırma kabına, birlikte peynir, süt, yumurta ve vanilyayı karıştırın. kombine kadar karıştırın.
    2. un, kabartma tozu, kakao tozu ve tatlandırıcı ekleyin ve tamamen kombine kadar karıştırın.
    3. Orta ateşte bir tava ısıtın. Pam veya yapışmaz pişirme spreyi ile püskürtün.
    4. sıcak tava üzerine kaşık tepeleme meyilli dökün. Üst hazır görünüyor Fry kadar, sonra ters çevirin ve pişene kadar kızartın. Hafifçe her iki tarafın dış kızaran olmalıdır.
    5. Eğer fazladan muamele etmek istiyorsanız, sadece onları saygısız önce çikolata ile serpin.
    6. hatta çikolata sosu (ben bir gün sonrası için gerekecek bir tarifi) akçaağaç şurubu, berry soslu, sıcak olarak servis!
    7. Keyfini çıkarın!
  27. Lor peyniri gözleme


    Ekşimik gözleme hazırlama süresi yaklaşık 15 dakikadır. Büyük bir kapta un, yağ ve yumurta karıştırın. Ayrı bir kapta, yumurta, peynir, süt ve yağ fırçalamak. Yumurta karışıma un karışımı ekleyin ve sadece harmanlanmış kadar çırpın.
  28. Pastırma ve peynir krep


    Pastırma ve peynir! Bu ağız sulandırıcı zevktir. süt, yumurta ve eritilmiş tereyağı birlikte çırpın. orta-yüksek ateşte peynir ve pastırma ilave edin. Coat hafifçe zeytinyağıyla.
    Bu iyi bir reçetedir. basit pişirme için, pastırma ve rendelenmiş çedar peyniri bitleri de bizim Ayran Pancake Mix veya Ülke Buğday Pancake Mix ya eklenebilir. Birlikte bizim gerçek akçaağaç şurubu tatlılık ile pastırma bit ince tuzlu tat, büyük bir tatma gözleme yapar.
    malzemeler
    pastırma 6 şeritler, kızarmış ve parçalar halinde ufalanmış
    1/3 su bardağı kepekli un
    1 su bardağı çok amaçlı un
    kabartma tozu 2 çay kaşığı
    2 çay kaşığı toz şeker
    1/4 çay kaşığı tuz
    1 1/4 su bardağı süt
    1 büyük yumurta
    3 yemek kaşığı tereyağı, eritilmiş
    3/4 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
    Yol
    1. geniş bir kapta, kabartma tozu, şeker ve tuzu unları birleştirin. Bir çatalla karıştırın.
    2. Başka bir kapta, süt, yumurta ve eritilmiş tereyağı birlikte çırpın. peynir ve pastırma ilave edin. un karışımı içine süt ve peynir karışımını dökün ve sadece kombine kadar karıştırın. (Bazı topaklar kalacaktır.)
    3. orta-yüksek ateşte bir tavada ya da kalbur ısıtın. Coat hafifçe zeytinyağıyla. kalbur sıcak olduğunda bile çevrelerinde kalbur üzerine dökülerek. Cook kabarcıklar oluşturan ve meyilli kırmaya başlayana kadar. Flip ve bitmiş kadar pişirin.
  29. Jambon ve peynir krep


    un, tuz, kabartma tozu, süt, ayran, ve yumurtayı karıştırın. Küçük bir tavada tereyağını eritin topak kalmayıncaya kadar sonra un fırçalamak ve bir helikopter ile iyice karıştırın veya fırçalamak. Buzdolabında kalanlar saklayabilirsiniz, onlar iyi tutmak.
    MALZEMELER:
    • 2 bardak un
    • 1/2 çay kaşığı tuz
    • 2 çay kaşığı kabartma tozu
    • 1 su bardağı süt
    • 1 bardak ayran
    • 1 yumurta
    • yaklaşık 1 su bardağı doğranmış jambon
    • yaklaşık 1 1/2 su bardağı peynir (Ben Kaşar tercih, ama sizin gibi ne tür kullanabilirsiniz) rendelenmiş
    • pan tereyağı
    YÖNTEM:
    •  un, tuz ve kabartma tozunu karıştırın.
    • süt, ayran ve yumurta ekleyin ve bir helikopter ile iyice karıştırın veya topak kalmayıncaya kadar çırpın.
    • Kapak ve 30-60 dakika buzdolabında dinlendirin.
    • krep yapmak için, orta yüksek ateşte yaklaşık 1/2 yapışmaz içinde yemek kaşığı tereyağı veya dökme demir tava ısıtın.
    • yaklaşık 1/3 su bardağı meyilli ekleyin ve bir daire yapmak için pota veya kaşık ile düzeltmek.
    • jambon birkaç yemek kaşığı serpin ve yaklaşık 1/4 fincan peynir rendelenmiş.
    • üst üzerinde biraz daha meyilli ile gezdirilir (yukarıda gösterildiği gibi).
    • Meyilli büyük kabarcıklar oluşturduğu zaman, gözleme ters çevirin.
    • ile pişmiş zaman, plaka kaldırmak. Kalan krep yaparken 200 derece fırında ya da çadır folyo ile plaka sıcak tutun.
    • Her gözleme veya diğer her gözleme için ek tereyağı kullanın.
    • tereyağı ve şurup ile sıcak servis yapın.
  30. Squash, keçi peyniri ve biberiye Gözleme


    pürüzsüz olana kadar gerekli tüm madde birlikte çırpın. Tarifte belirtilen şekilde buzdolabında meyilli. , Buzdolabı meyilli çıkarın keçi peyniri ve kabak ekleyin. Her şeyi birlikte katlayın. bir yapışmaz tavada biraz yağ ısıtın.Ardından, gruplar halinde, kızarana kadar yavru yassı başına meyilli bir ladleful ekleyin.

    Ne gider ...

    1 Kupa Düz unu (veya Karabuğday Ücretsiz gluten unu)
    2 Çay kaşığı Kabartma Tozu
    1 Kupa Süt (ya da soya / süt ücretsiz badem sütü)
    1 Organik yumurta (serbest yumurta dışarıda bırakın)
    (kızartmak için 2 Tablspoons Eritilmiş Tuzsuz Tereyağı + ekstra yerine kızartma için süt ücretsiz ve zeytinyağı için Hindistan cevizi yağı) ile
    1/2 Kavrulmuş Balkabagi püre (Biz meyilli için 1 bardak gerekir)
    3 yemek kaşığı Keçi Peynir (süt ücretsiz) için dışarıda bırakın
    Küçük delikanlı Taze Biberiye ince doğranmış

    Nasıl yapılır...

    1. Bir kabın içine seçtiğiniz un ve kabartma tozunu eleyin.
    2. birlikte ayrı bir kase karışımı süt, yumurta, tuzsuz tereyağı eridi. Yoksa süt / yumurta ücretsiz mix seçtiğiniz süt ve eritilmiş hindistan cevizi yağı ise.
    3. senin un bir kuyu yapın ve yavaş yavaş tamamen kombine kadar sizin sıvı karışımı çırpın. kenara koyun.
    4. senin meyilli içine Balkabagi püresi 1 su bardağı katlayın ve sonra keçi peyniri de pul ve biberiye ekleyin.
    5. Bir orta ateşte büyük bir tavada ısıtın. krep her parti için biz tuzsuz tereyağı veya zeytinyağı yaklaşık 1 tatlı kaşığı eritmek istiyorum.
    6. Tavaya meyilli 2-3 yemek kaşığı kaşık. Cook kabarcıklar (yaklaşık 1-2 dakika) oluşturan görene kadar. ters çevirin ve diğer tarafı pişirin.
    7. Sıcak servis yapın ya da çok soğuk yenebilir
31.  Çilek-Portakal Soslu Kabarık Lor krep 



Bu nemli ricotta krep hassas bir doku ve çırpılmış yumurta akı ilave ince portakal aroması sayesinde ve taze rendelenmiş portakal kabuğu var. lezzetli, taze çilek-Portakal Soslu tepesinde bir özel günlerinde kahvaltı veya brunch için şık bir seçim yapmak.

Çilek-Portakal Soslu kabarık Lor krep

  • Malzemeler:
  • 15 ons rıcotta
  • 3/4 su bardağı un
  • 1/2 çay kaşığı kabartma tozu
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1/8 tatlı kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı tam yağlı süt
  • 3 yumurta, ayrılmış
  • 1/2 çay kaşığı vanilya
  • 1 portakal kabuğu rendesi ve
  • Çilek-Portakal Sos için:
  • doğranmış 2 su bardağı çilek,
  • 2 çay kaşığı şeker
  • 1 çorba kaşığı limon suyu
  • 1/4 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
  • 2 yemek kaşığı su
  • 2 çay kaşığı mısır nişastası
Hazırlanışı:
herhangi bir aşırı sıvı boşalması için en az 1 saat için bir kase bir süzgeç ricotta yerleştirin.
küçük bir tencerede çilek, şeker, limon suyu ve portakal suyu koyarak sosu hazırlayın. orta-yüksek ateşte bir kaynamaya getirin. Küçük bir kapta, su ve mısır nişastası çırpın ve kaynayan çilek karışımına ekleyin.
Karışım, bir şurup kıvamında kalınlaşır kadar pişirmeye devam edin. Bir kaseye aktarın ve soğumaya bırakın.
Bir kapta un, kabartma tozu, şeker ve tuzu birleştirin. Ayrı bir kapta, pürüzsüz kadar ricotta, süt, yumurta sarısı, vanilya ve portakal kabuğu birleştirir.
Ayrı bir kapta, hafif ve kabarık, ama sert değil kadar yüksek hızda bir elektrikli karıştırıcı ile yumurta akı yendi. kuru maddeler ricotta-süt karışımı ekleyin ve kombine kadar sadece karıştırın. iyice karışana kadar yumurta akı yaklaşık yarısında Çırpıcı, yavaşça dengede katlayın.
Yağ orta-yüksek ateşte bir kalbur ve ısı. Her gözleme için kalbur üzerine meyilli yaklaşık 3 yemek kaşığı dökün. kabarcıklar ortaya çıkar ve kenarları ve gözleme yüzeyinde kırmaya başlayana kadar sonra ikinci tarafta yemek bitirmek için çevirmek, pişirin.
Bir fırın tepsisine aktarın ve kalan krep pişirmek ise 200 ° F fırında sıcak tutun.Çilek-Portakal Sos ile tepesinde servis.
yaklaşık 1 düzine krep yapar

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...