Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 Lielākā daļa Delicious Pankūku receptes


 Pankūka ir plakana kūka, bieži plānas un apaļas, sagatavoti no cietes bāzes mīklas, kas var ietvert arī olas, pienu un sviestu. Tas ir vārīti uz karstas virsmas, piemēram, grila vai pannas, bieži ar eļļu vai sviestu. Pankūku receptes atšķirties, bet visiem ir vienādas pamata sastāvdaļas miltus, olas un piens.
Vienalga, vai jūs tos apkalpo brokastīs, sirsnīgs vēlās brokastis vai pat vakariņas, jūs vienkārši nevar aiziet nepareizi ar Pankūkas! Pasniedz tos plain ar sīrupu vai kleita tos ar augļiem, šokolādes skaidiņām vai pat putukrējumu un jums ir garšīgu uzpildes maltīti.
Ir dažas lietas, amerikāņu cilvēks ir jāzina, kā gatavot, un pankūkas ir viens no tiem.Labā ziņa ir tā, ka viņi vienkārši. Šeit ir 30 Pankūku receptes, kas padarīs jūsu dzīvi super laimīgs.
  1. Apple Pankūkas


    Tas viss nepieciešams, ir 10 minūtes, lai padarītu. sagatavošana. Blend olas, apvienot sviestu, olu, pienu, cukuru, sāli ābolu. Atsevišķā bļodā izsijāt kopā miltus, cepamo pulveri, kanēli un cukuru. Samaisiet miltu maisījumu ābolu maisījumu, līdz tas ir sajaukts. Pavārs to, cepšanai uz lēnas uguns. Tas ir gatavs! 
    • sastāvdaļas
    • uzturs
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • metode
    1. 1.solis
      Apvienot miltus, cukuru un kanēli bļodā. Pievieno olu un pienu. Noslaucīt līdz gluda. Iemaisa āboliem.
    2. 2. solis
      Siltuma pretpiedeguma panna pār zemu siltumu. Apsmidzina ar eļļu.Ielejiet 1/4 tasi ābolu maisījuma pannas. Maigi izklāt ar muguras karoti uz 10cm kārtā. Cook pankūkas, partijās, 2 minūtes vai līdz brīdim, kad burbuļi parādās uz virsmas. Apgāzties. Vāra 1 līdz 2 minūtes vai līdz brīdim, vārīti caur.
    3. 3. solis
      Pasniedz ar kivi un saldēta jogurta.
  2. Homemade Pankūku Mix


    ja nepieciešams un sāli pēc garšas sajauc miltus, cepamo pulveri, cukuru, sviestu. Jūs varat pievienot dažas augļus pankūku mīklā - kubiņos ābolu, vai biti banānu, tomēr jūs vēlaties, lai jūsu pankūkas. Sajauc tos visus labi, tad cep uz karstas grila.
  3. Homemade Melleņu sīrups un Pankūkas

     Paredzamais laiks, šis ir tikai 15 minūšu.
    Sajauc bāzes sastāvdaļas labi - maisot izšķīdina cukuru, un nospiežot ogas pret pusi no pannas nedaudz simpātiju, līdz ogas saņemt nedaudz mīksts un maisījums kļūst sīrupu. Novietojiet sastāvdaļas mazā katliņā un maisa labi. 
    Par melleņu garšu un vieglu citronu pārsprāgt ir ideāls šajā sīrupu. Lieliski Pankūkas vai saldējumu. Recepte no PocketChangeGourmet.com
    Kalpo: 3 tases
    sastāvdaļas
    • 2½ glāzes mellenes, svaigas vai saldētas
    • 2 glāzes ūdens
    • 1 glāze cukura
    • Sula no 1 Meyer Lemon - aptuveni 1½ ēdamkarotes
    • 1 collu šķēle citrona miziņu (lietot augu mizotājs)
    Instrukcijas
    1. Kastrolis, apvienot mellenes ar ½ glāzi ūdens
    2. Sagraut ogas ar kartupeļu švīts un uzkarsē līdz vārīšanās
    3. Vāra uz lēnas uguns pār zemu siltumu 15 minūtes
    4. Celms sulu stājas heatproof mērtraukā, nospiežot grūti uz cietām vielām, izmetiet cietvielas.
    5. Izskalojiet katliņu, pievieno cukuru, citrona miziņu un atlikušos 1 ½ tases ūdens, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai, maisot izšķīdina cukuru.
    6. Vāra sīrupu pa mērenu siltumu līdz tas eaches 225 ° uz Candy termometru, aptuveni 20 minūtes
    7. Pievieno melleņu sulu un citrona sulu un vāra pār augstu siltumu 1 minūti.
    8. Ļaujiet sīrups atdzist, tad nolej citrona miziņu.
    9. Ielej sīrupu tīrā stikla pudelēs vai burciņās.
    10. Seal un ledusskapī līdz pat 6 mēnešiem.
    11. Izmantot Homemade Pankūkas vai saldējumu

  4. Vecmodīgi Pašdarināts Pankūkas


    Tas ir nepieciešams tikai 5 minūtes sagatavošanai, bet prasa 15 minūtes vairāk gatavot.
    Sijā miltus līdz tā ir gluda. Pievienot cepamo pulveri, sāli un cukuru. Padarīt labi centrā mīklas un ielej pienu, olu un izkausēto sviestu; sajauc visu labi kopā.Tad vāra uz mazas uguns, līdz abas puses ir "brūns".
  5. Kanēlis Roll Pankūkas


    Jūs varat sākt, karsējot sviestu cepeškrāsnī. Pirmais Sagatavojiet kanēļa pildījumu - maisot sviestu, brūno cukuru un kanēli kopā. Noslaucīt kopā miltus, cepamo pulveri un sāli. Iemaisa piena, olu un eļļu viegli. Nav overmix. (Ja tas ir daži mazi gabaliņi pa kreisi, tas ir alright).

    SASTĀVDAĻAS

    Par pankūkām :
    1 glāze universāla miltu
    2 tējkarotes cepamā pulvera
    1/2 tējkarote sāls
    1 tase piena
    1 liela ola
    1 ēdamkarote augu eļļa
    Par kanēļa pildījumu :
    1/2 stick nesālīta sviesta, istabas temperatūrā
    1/4 tase plus 2 ēdamkarotes brūnā cukura
    1 1/2 tējkarotes zemes kanēli

    VIRZIENI

    1. Padarīt kanēļa pildījumu : Vidējā bļodā, samaisa kopā sviestu, brūno cukuru un kanēli. Liekšķere pildīšanu cet lieluma smago zip baggie, un noteikt to malā.
    2. Padarīt pankūkas : ar vidēja bļodiņā, noslaucīt kopā miltus, cepamo pulveri un sāli. Noslaucīt piena, olu, un eļļu, tikai līdz brīdim, kad mīklu tiek samitrināta.
    3. Sakarst lielu, nonstick kastrolītis vidējā siltuma, un apsmidzina to ar nonstick spray. Izmantojiet saldējuma liekšķere, lai pievienotu mīklu uz pannas. Izmantojiet apakšā liekšķere vai tasi izplatīties mīklu apli, apmēram 4 collas diametrā. Samazināt siltuma līdz vidēji zems.Drēbnieks stūrī jūsu baggie kanēļa pildījumu, un saspiest pildījumu atklātā stūrī. Kad jūsu pankūka sāk veidoties burbuļi, pievieno pildījumu.Sākot centrā pankūka, izspiest pildījumu virsū pankūku mīklu virpuļot, tāpat kā jūs redzēt regulārā kanēļa roll. Pavārs pankūka 2 līdz 3 minūtes, vai līdz brīdim, kad burbuļi sāk popping virsū pankūka, un tas ir zeltaini brūna uz grunts. Slaidu plānas, plašu metāla lāpstiņa zem pankūka, un maigi, bet ātri uzsist tā vairāk. Gatavot papildus 2 līdz 3 minūtes, kamēr otra puse ir zelta, kā arī. Kad jūs uzsist pankūku uz šķīvja, jūs redzēsiet, ka kanēļa pildījumu ir izveidojis krāteris virpuļot kanēļa. Noslaucīt panna ar papīra dvieli, un atkārto ar atlikušo pankūku mīklā un kanēļa pildījumu.Rewarm glazūra īsumā, ja nepieciešams. Pasniedz pankūkas papildināta ar līņāt ar glazūru.
  6. Red Velvet pankūkas


    Noslaucīt kopā miltus, cepamais sodas, pulverveida cukurs, sāls, paniņas, nesaldināts kakao, smalkā cukura, apmēram 2 ēdamkarotes mērīšanu sarkans šķidrums pārtikas krāsviela, olas un cepamo pulveri. Liek vienā kārtā uz cepešpannas un cep 200 ° krāsns augšu, uz 30 minūtēm.
  7. Zemeņu Smidzināt pankūkas


    Sajauc pienu, olas, miltus, cepamo pulveri, cepamais sodas un vaniļas ekstraktu.Padarīt labi miltu maisījumā un ielej piena maisījumu un kausētu sviestu. Tad ieber un vāra uz grila virs vidējā zemu siltumu.
    Zemeņu Smidzināt Funfetti Pankūkas
    1 ½ glāzes beztauku paniņas
    1 ola
    1 ēdamk. sviests, izkausēts
    1 ½ tases visu mērķis milti
    2 ēdamk. smalkais cukurs
    1 tējk. cepamais pulveris
    1/2 tējk. košera sāls
    5 līdz 6 zemenes, sagrieztas
    Varavīksnes sprinkles (tik daudz, cik vēlaties)
    1.  Sajauc kopā paniņas, olu un sviestu nelielā bļodiņā un atmatā. Atsevišķā bļodā sajauc miltus, cukuru, cepamo pulveri un sāli.
    2.  Veikt nelielu caurumu vai arī jūsu miltu maisījumā un ielej paniņu maisījumu. Labi samaisa, līdz viss ir apvienots.
    3.  Siltuma panna vidējā un zemu siltumu un apsmidzina to ar cooking spray.Kad tas ir karsts, liekšķere 1/2 tase mīklas uz pannas. (Ielej mazāk mīklu, ja jums ir padarīt mini pankūkas.)
    4 . Tiklīdz plakanot ir panna, ātri pievienot 3 līdz 4 zemenes (šķēlēs) par katru pankūku un viegli nospiest katrs viens uz mīklas. Par mazāku pankūku, izmantojiet 1 līdz 2 zemenes. Tad pievieno tik daudz sprinkles, kā vēlaties.
    5.  Ļaujiet pankūka vāra līdz flipping apmēram 2 minūtes (vai līdz zeltaini brūnas). Pavārs otru pusi par vēl 1 līdz 2 minūtes.
    Piezīme: Ja izmantojat Kate Spade kopumu, aerosols katru pelējuma pirms ielejot samaisa. Lai pārliecinātos, ka pankūku ir vārīti un nezaudēs savu formu, aptver pelējuma ar vāku uz dažām sekundēm. Kad malas sāk vilkt prom no pelējuma, pankūku ir gatava uzsist. Jūs varat pop to no pelējuma un uzsist to vai izmantot lāpstiņu turēt to kopā un uzsist to.
  8. Zemesriekstu sviests cup pankūkas

    Izmantojiet vidēja izmēra bļodā, lai mīklu ar miltiem, cukuru, cepamo pulveri, cepamais soda, paniņas, šķipsniņu sāls (pēc garšas), olu, un zemesriekstu sviests. Iemaisa slapjš sastāvdaļas vērā sausās sastāvdaļas, līdz kopā. Uzkarsē pannu. Mētelis panna ar sviestu un ielej mīklu tajā, izmantojot aptuveni ⅓ kauss mīklā vienu pankūka. Kad apakša ir viegli brūni, uzsist pa sakarst otru pusi.
  9. Bufete Pankūku Kausam

    Cook bekonu un atmatā. Sajauc mīklu pudelē ir pietiekami liela, lai ielej mīklu tajā (apsvērt lētu piknika kečups pudeles). Uzkarsē pannu līdz 300 grādiem.Squirt mīklu garā ovāla forma nedaudz garāks un platāks nekā bekonu un ievietot šķēle vārītu bekona centrā. Viegli nospiediet bekonu uz mīklā. Vāra, līdz plakanot sāk burbuļot, tad apgāzties un vāra dažas minūtes ilgāk. Kopējā paredzamā minūtes: 30 minūtes.
  10. Burkānu kūka Mini Pankūkas

    Sajauc kopā sausās sastāvdaļas: miltus, cepamo pulveri, kanēli, sāli un brūnā cukura. Pievieno burkānu maisījumu un eļļu ar sausās sastāvdaļas, bet pārliecinieties, ka Jums nav pārāk mix vai kas cits, jūsu pankūkas galu galā dzīvoklis un grūts.
  11. Sourdough Pankūkas


    Put divas ēdamkarotes kviešu miltu bļodā vai krūzē, kas ir maz ūdens tajā;sajauc (sajauc ar ne - metāla priekšmetu) tad uz - bet ne hermētisku un ir tā atstāja kur gaiss var nonākt caur, piemēram, palodzes. sekot soli pareizi, kā norādīts receptē. Trešajā dienā pārbaudīt, izmantojot, ja tas garšo "skābo" - tas ir lieliski, ja tas ir šausmīgi un smird ... mest to ārā un sākt darbu no jauna!
  12. smores Pankūkas


    Sajauc kopā miltus, cepamais sodas, rapšu eļļu, paniņas, sāli, cukuru, marshmallows, šokolādes čipsi, un Graham krekinga drupatas. Tad pārlej šo mīklu uzkarsētā pannā.
  13. Ķirbju virpuļot Pankūkas ar ķirbju sviests Topping


    Noslaucīt kopā miltus, cukuru (brūnā un baltā cukura), kanēli, muskatriekstu, sāli un cepamo pulveri. Citā bļodā, noslaucīt kopā piena, olu, eļļu un vaniļas.Pievienojiet piena maisījumu uz miltu maisījumu un labi samaisa - maisījums var būt nedaudz neregulāri. Tāme - 30 minūtes (10 minūtes, lai sagatavotu, 20 minūšu darbam)
    sastāvdaļas
    • ½ C visu mērķis milti
    • ½ C pilngraudu mīklas milti
    • 1 C piens
    • 1 tējkarote vaniļas ekstrakta
    • 1 ola
    • 2 ēdamkarotes rapšu eļļa
    • 2 ēdamkarotes baltā cukura
    • 1 ēdamkarote brūnā cukura
    • ¼ tējk kanēlis
    • ¼ tējk muskatrieksts
    • ¼ tējk sāls
    • 2 tējkarotes cepamais pulveris
    • 1 9oz jar ķirbju sviestu (jūs, iespējams, neizmantos to visu, bet tikai, lai būtu droši, sāciet ar visai jar)
    • Sviests un pūdercukurs papildināšanas
    Instrukcijas
    1. Uzkarsē pretpiedeguma kastrolītis uz vidējas uguns.
    2. Lielā bļodā (es izmantot vienu ar snīpi) noslaucīt kopā milti, cukurs, kanēlis, muskatrieksts, sāli un cepamo pulveri.
    3. Citā bļodā, noslaucīt kopā piena, olu, eļļu un vaniļas.
    4. Pievienojiet piena maisījumu uz miltu maisījumu un labi samaisa.Maisījums ir nedaudz neregulāri.
    5. Ieliet ¼ C no mīklā katram pankūku uz kastrolītis. Man divu laikā. Tad spiediet ķirbju sviestu ar apļveida kustībām uz pankūkām. Man ķirbju sviestu uz Ziplock maisā un nogrieza stūri, lai es varētu izspiest to ārā.Cep 2-3 minūtes uz vienu pusi.
    6. Spread sviestu (vai Valsts nodzīt, kā es darīju) virs katras pankūka pirms kraušanas.
    7. Top katru kaudze ar pūdercukuru un pēc tam izspiest dažas vairāk ķirbju sviestu uz augšu.
  14. Karameļu ābolu pīrāgs pankūkas


    Noslaucīt kopā paniņas, ābolu, kafija, melase, ūdens un olu. Atsevišķā traukā, noslaucīt kopā atlikušās (sausā) sastāvdaļas. Maisījums būs diezgan liquidy sākumā, bet jo ilgāk tas sēž istabas temperature- tas sāks pārvērsties šo biezu tekstūru.
  15. Pankūku Puffs ar augļiem

    Uzkarsē krāsni līdz 400 grādiem F. Place sviesta 9 collu sektoru plāksnes un cep 4 - 5 minūtes vai līdz izkusis. Sajauc miltus, cukuru, sāli, olas un piens;noslaucīt līdz gluda. Izmantojiet šo mīklu, kā norādīts receptē, lai veikt pankūka inhalācijas. Jūs varat top tos ar kristāliska augļiem.
    sastāvdaļas
    • 1 vesela ola plus 1 olas baltums
    • ¼ tase universālie milti
    • ¼ glāze piena
    • 1 ēdamkarote cepamo eļļu
    • ¼ tējkarote sāls
    • 2 glāzes svaigi augļi
    • 2 ēdamkarotes apelsīnu marmelādes, sildīt mikroviļņu krāsnī
    Instrukcijas
    1. Mētelis mazi pīrāgs plāksnes vai folijas pīrāgu pannas ar cooking spray
    2. Lielā bļodā sajauciet kopā olu, miltus, pienu, eļļu un sāli, līdz gluda
    3. Sadaliet mīklu četrās pannas
    4. Cep 25 minūtes 400 grādu cepeškrāsnī līdz brūns un elsojošs. Izslēdziet krāsni un ļauj nostāvēties cepeškrāsnī uz 5 min vairāk pirms izņemšanas
    5. Nekavējoties nodot pankūkas mazās bļodiņās, karoti augļu un pārlejiet ar uzsildīts marmelādi
    Piezīmes
    Liz saka ... tie bija garšīgi, varat pievienot arī ābolu sula ar augļiem, ja jums nav nekādu apelsīnu marmelādi

    Doug saka ... ko jautru vakariņas
  16. Gingerbread Cinnamon Roll Pankūkas


    Noslaucīt kopā miltus, cepamo pulveri, sāli, pienu, olu, un eļļu, tikai līdz brīdim, kad kopā. Pievieno sviestu, brūno cukuru un kanēli, lai sagatavotu mīklu. Lai sagatavotu glazūru: Mazā pannā, uzkarsē sviestu pār zemu siltumu līdz izkusis.
    sastāvdaļas: 
    Cinnamon Swirl:
    1/4 tase sviesta (1/2 stick)
    1/2 tase brūnā cukura
    1/2 ēdamkarote zemes kanēlis
    1/4 tējkarote zemes krustnagliņas
    1/4 tējkarotes maltu muskatriekstu
    Krējuma siers Apledojuma:
    1/4 tase sviesta (1/2 stick)
    2 unces krējuma siera
    3/4 glāze pūdercukurs, izsijāti
    1/2 tējkarote vaniļas ekstrakts
    1/4 tējkarote zemes kanēli
    1/4 tējkarote zemes ingvers
    Pankūkas:
    3/4 tase paniņas
    1/4 tases ābolu
    2 ēdamkarotes pagatavota kafija
    2 ēdamkarotes tumšā melase
    2 ēdamkarotes ūdens
    1 liela ola
    1 1/4 tases visu mērķis milti
    1/2 ēdamkarote cepamā pulvera
    1/2 ēdamkarote zemes kanēlis
    1/2 ēdamkarote zemes ingvers
    1/4 tējkarote cepamā soda
    1/4 tējkarote sāls
  17. Jauktā Berry Paniņas Pancake

     Pievieno olu un paniņas, milti, cukurs, cepamais pulveris, cepamais sodas un sāls bļodā. Labi samaisa un apkaisa ar jauktu ogām. Vāra 1 minūti, līdz burbuļi parādās uz virsmas un pankūkas ir zelta zem. Paredzamais laiks: 30 minūte.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Lemon Ricotta suflē Pankūkas ar ogām

    Noslaucīt miltus, cukuru un sāli bļodā. Citā bļodā sajauc olu dzeltenumus (atsevišķa balto daļu), Ricotta, sviesta, citronu sulu, miziņas un vaniļas.Saputojiet olu baltumus līdz tā ir stīvs, tad sajauc to ar miltu maisījumu, lai pankūku mīklu. Vai nav kārdinājums izlaist citrona miziņas, tas tiešām palielina citrusy aromāts.
    Pankūkas ir pārtika, kas pārsniedz kultūras.  Ir pārāk daudz versijas, kas atšķiras no kultūras uz kultūru nosaukt tos visus. Ziemeļamerikā, tas ir klasisks brokastu ēdiens. Tas ir īpašiem gadījumiem vai nedēļas nogalē brokastis ar ģimeni vai draugiem. Tas ir komforts pārtiku un tur parasti ir pievienots atmiņas. Mana ģimene ir pavadījis daudz svētdiena padarīt mūsu mīļākie pankūku receptes ar kļavu sīrupu un bekonu vai desu. Katra persona var tikt izmitināti viegli simpātijām un antipātijām. Papildinājumi mīļākie pankūku mīklu ir tik vienkārši apsmidzinot svaigas vai saldētas ogas, banānus, rīvētu āboli, rieksti, Granola, šokolādes čipsi vai žāvētus augļus pār augšpusē pankūka, bet tas ir uz grila. Vai vienkārši, vienkārši un pilnīgi garšīgi.   Iespējas ir gandrīz bezgalīgas!  Tas var būt diezgan notikums padarīt pankūkas, bet izsalkuši mutē gaida jābaro.

    Man ir pienācis pāri pāris receptes,  kas bija souffled pankūkas, kas bija pamatā pankūkas ar olu baltumus atdala, saputotu un ielocītām mīklas par fluffier pankūka. Tie joprojām tika veikti uz grila. Man patīk ideja padarīt lielu pankūku, piemēram, Nīderlandes bērnu vai pannekoeken (es esmu redzējis dažādus rakstību tam lai piedod man, ja tas nav pareizi), kas ir ģimenes mīļākie.Man bija daudz jautrības padarot variācijām recepti es nāca klajā ar. Man bija daži patiešām labus rezultātus kopā ar pāris duds. Tas ir OK ar mani. Tas viss ir daļa no šīs gatavošanas piedzīvojumu es esmu par.
    Es esmu ļoti apmierināts ar ricotta, citrona  versiju, un ceru, ka jūs piekrītat. Tas ir diezgan viegli izdarīt, lai gan tur ir papildu solis sitieniem olu baltumus. Tas varētu būt arī mazākos pannas personiskiem izmēra pankūkas, tāpat kā pannekoeken vai holandiešu zīdaiņiem var būt. Ogas ir obligāta, bet ļoti ieteicama. Saldētas vai svaigas mellenes, zemenes, kazenes un avenes strādā labi. Attiecībā uz tiem no jums meklē alternatīvu ogām, apsmidzināšanu sasmalcinātu valriekstu, nevis ogām ir garšīgi. Apkaisa dažas ogas (vai valrieksti) pa augšu, kad esat nodot to uz pannas un apkaisa turbinado (jēlcukura) vai brūno cukuru pār tiem pirms cepšanas. Pasniedz ar vieglu apsmidzināšanu pūdercukurā un gaismas kļavu sīrupa vai Lyles s zelta sīrupu.
    sastāvdaļas
    • ¾ tase (75 g) visu mērķis milti
    • ⅓ kauss (63 g) cukura
    • ½ tējkarote sāls
    • 4 olas atdalītas
    • 4 ēdamkarotes nesālīta sviesta (2 izkusis un 2 uz pannas)
    • ⅔ kauss (165 g) ar Ricotta, pilnībā vai daļēji nosmelt
    • ¼ tases (60 ml) citrona sulas
    • miziņa no citrona
    • ½ tējkarote vaniļas
    • ¼ tase (42 g), svaigas vai saldētas ogas
    • Turbinado vai jēlcukuru smidzināšanā pa augšu
    • Konditori cukurs gaismas putekļu
    • Gaismas kļavu sīrups vai Lyle ir zelta sīrups
    Instrukcijas
    1. Uzkarsē krāsni līdz 375 grādiem un iesilda 10 collu dzelzs kastrolītis vai saute panna.
    2. Sajauc miltus, cukuru un sāli bļodā.
    3. Sajauc olas dzeltenumus, žāvētas Ricotta, sviestu, citronu sulu, miziņas vaniļas lielā bļodā un labi samaisa.
    4. Vieta atdalītas olu baltumus ar maisīšanas trauka un noslaucīt to stīvs virsotnēm.
    5. Pievieno miltu maisījumu uz slapjā maisījumu un apvienot labi. Pievieno nelielu kumoss olu baltumus un sajauc, lai atvieglotu mīklu. Pievienojiet pārējās olu baltumus un iecilā ar lāpstiņu, līdz kopā.
    6. Noņemiet katlu no cepeškrāsns un nodot 2 ēdamkarotes sviesta tas tā.Kad sviests ir izkusis add mīklu, apkaisa dažas ogas augšdaļā un apkaisa uz apmēram ēdamkaroti vai 2. turbinado cukuru. Atgriezties panna pie krāsns. Cep 20 līdz 25 minūtes. Kad pankūku ir miltu un viegli brūni virsū tā ir gatava.
    7. Pasniedz ar vieglu apsmidzināšanu konditoru cukuru un pasniedz ar sīrupu izvēles.
    8. Izbaudi!
  19. Kanēlis Pankūkas ar sukādes Bacon


    Bļodā, apvienot miltus, cepamo pulveri, sāli, cukuru un kanēli. Siltuma panna panna vai kastrolītis vidējā siltuma. Iemaisa sasmalcinātu bekonu, rezervējot ēdamkaroti jūsu papildināšanas. Paredzamais laiks šim viens ir tikai 30 minūtes.

    Chocolate Chip un sukādes Bacon Pankūkas

    • sastāvdaļas:
    • 2 tases visu mērķis milti
    • 1 ēdamkarote cukura
    • 2 tējkarotes cepamā pulvera
    • 1 tējkarote cepamā soda
    • 1/2 tējkarote sāls
    • 1/4 tējkarote kanēļa
    • 2 olas, labi saputo
    • 2 glāzes paniņas
    • 2 ēdamkarotes kausēta sviesta
    • 2 oz pussaldie šokolādes skaidiņām
    • Dārzeņu eļļa
    • Par sukādes Bacon:
    • 3 šķēles biezs cut bekons
    • 2 ēdamkarotes brūnā cukura
    • 1/2 tējkarote kanēļa
    Pagatavošana:
    Lai iecukuroto Bacon, Uzkarsē krāsni līdz 350 ° F un līnijas cepešpannas ar foliju. Uzstādīt restītēm virsū un mētelis to ar nonstick aerosols.
    Lay bekonu uz plaukta un apkaisa dāsni ar brūno cukuru un kanēli. Cept līdz kraukšķīga un karamelizētiem, 16 līdz 20 minūtes (atkarībā no biezuma). Izņem no krāsns, ļauj atdzist pilnībā, tad pāriet uz griešanas kuģa un karbonāde ļoti mazos gabaliņos.
    Izslēdziet krāsni un ļauj tam atdzist līdz aptuveni 200 ° F.
    Lai veiktu pankūkas, apvienot miltus, cukuru, cepamo pulveri, cepamais sodas, sāli un kanēli maisīšanas trauka.
    Atsevišķā traukā, noslaucīt kopā olas, paniņas un kausētu sviestu.Pievienot slapjš sastāvdaļas uz sausa un maisa, līdz tikai kopā. Reizes šokolādes čipsi un sukādes bekonu.
    Siltuma nonstick panna nekā vidēji augstas siltuma un, izmantojot papīra dvieli, viegli mētelis to ar augu eļļu.
    Kauss mīklu, 2 līdz 3 ēdamkarotes laikā, uz karstā panna un vāra, līdz mazie burbuļi parādās uz augšu. Flip un vāra, līdz otra puse ir zeltaini brūna, aptuveni 2 - 3 minūtes uz vienu pusi.
    Darbs partijās, līdz tiek izmantota visu mīklu, eļļošana pannu starp katras partijas. Uzglabāt gatavās pankūkas silts krāsnī, kā jūs strādājat.
    Pasniedz ar glāstu sviesta un kļavu sīrupu, vai putekļi ar pūdercukuru.
  20. Chocolate Chip Kliņģeris Pankūkas ar zemesriekstu sviestu Nutella


    Berzēt kopā miltus, cepamais soda, sviests, olas vaniļas, zemesriekstu sviestu un cukuru, līdz gaismas un pūkains. Bļodā, beat olu ar cukuru, eļļu un sāli; līdz labi apvienot. Pievienojiet miltus, cepamo pulveri un 1/2 C pienu. Nutella ir galvenais, lai šo kazlēnu draudzīgas recepti. 1 ola
    3 ēdamkarotes cukurs
    2 ēdamkarotes rapšu eļļa
    1/4 tējkarote sāls
    2 C milti
    3 tējk cepamais pulveris
    1/2 3/4 C piens
    1/2 C daļēji salds šokolādes gabaliņiem
    1/3 C kliņģeri, sadalīts mazos bitiem
    Par mērci:
    1/4 C krēmveida zemesriekstu sviests
    2 ēdamkarotes Nutella
    Uzkarsē panna panna pa med zemu siltumu.
    Bļodā, beat olu ar cukuru, eļļu un sāli; līdz labi apvienot. Pievienojiet miltus, cepamo pulveri un 1/2 C pienu. Labi samaisiet, cenšoties iegūt visus graudos, un pievienojot vairāk piena, ja pārāk bieza. Reizes šokolādes skaidiņām un kliņģeri.
    Spray panna panna ar cooking spray, vai berzēt ar papīra dvieli tuvās rapšu eļļa. Pour ladlefuls par mīklu un vāra, līdz burbuļi sāk veidot uz virsmas un malas sāk noteikt;apmēram 3-4 minūtes. Flip un vāra 3 minūtes vairāk; līdz zeltaini brūnas.
    Kamēr pankūkas ir vārīšanas, nelielā bļodiņā, siltuma zemesriekstu sviestu mikroviļņu 30-40 minūtes. Pievienot Nutella un maisa, līdz gludas. Līņāt pa karstu vārītas pankūkas.
  21. Adorable Kid Friendly Pankūkas


    Ar vidēja bļodiņā, apvienot visas sausās sastāvdaļas un tad pievieno slapjš sastāvdaļas, piemēram, piena, olu un kausētu sviestu. Noslaucīt arī pievienojot dekoratīvās sastāvdaļas, piemēram, sprinkles vai chocochips ja vēlaties. Padarīt šos yummy pankūkas līdzināties karikatūra skaitļiem kā rotaļu lācīti vai vienkārši izdarīt cute sejas uz tiem, izmantojot šokolādes mērci.
  22. Snickerdoodle Pankūkas

    Tas viens ir pārliecināts uzvarētājs. Iemaisa miltus, cepamo pulveri, brūno cukuru, kanēli un sāli. Sakarst un tad jāgaida, kamēr zelta brown- burbuļi sāksies popping uz augšējās virsmas. Pasniedz tos nekavējoties.
  23. Oreo Cookie Pankūkas


    Padarīt krēma pildījumu saskaņā ar recepti. Keep malā. Tikmēr sakarst lielu smago kastrolītis uz vidēji augstas siltuma; kauss plakanot karstu kastrolītis, izmantojot 1 ēdamk. plakanot katram pankūka. Vāra, līdz burbuļi izveidoties topi, tad savukārt līdz brūnas citām pusēm. Sviestmaizi pankūkas izmantojot balto krēma pildījumu līdzināties oreos.
  24. Pankūka bez piena un olu Recipe


    Tas viens ir tīrs vegāns, piena bez maksas un olu bez maksas. Noslaucīt sausās sastāvdaļas kopā maisīšanas trauka un noslaucīt apvienot ar mitrām sastāvdaļām. Ielej mīklu vērā karstā pannā. Tip panna palīdzēt mīklu vienmērīgi, ja nepieciešams.
  25. Chobani pankūkas


    Noslaucīt kopā olu, Chobani un pienu. Siltuma nonstick kastrolītis vidējā siltuma. Pavārs līdz malām komplektu un burbuļi parādās uz virsmas, apmēram 2 minūtes.
  26. Šokolādes siera pankūkas


    Samaisa kopā biezpienu, pienu, olas, vaniļas, miltus, cepamo pulveri, kakao pulveri; sajauc mīklu līdz gluda tad ielej vidējā siltuma karstā pannā.
    Es mīlu brīvdienās.
    Un es zinu, ko jūs domājat. " Duh. Mēs visi darām. "
    Bet man ir papildus mīlestība brīvdienās, un to sauc pankūkas. Es zinu, es zinu, es esmu apspriests šo pirms, bet man ir sajūta, lielākā daļa no jums nav apkārt toreiz, tāpēc ļaujiet man atkārtot.
    Darba dienu brokastis manā pasaulē veido milzīgu tasi kafijas, jo es sāku manu datoru darbā, kam seko bļoda graudaugu un piena apmēram stundu vēlāk. Un ja kāds no jums domā, ka bļoda graudaugu bija ārstēt jebkāda veida, ļaujiet man paskaidrot.
    Kad es saku bļoda, es tiešām domāju tasi. Tāpat kā šausmīgs maz putuplasta krūzes, ka mana sabiedrība gaida no mums, lai dzert no. Un man ir teorija par manu graudu, kas ir pierādīts pareizs diezgan daudz katru rītu. Tas notiek šādi: būtībā pasaule kaut kā zina precīzu otrais, ka es ieliet pienu pār manu graudaugu, un pēkšņi mans telefons zvana. Un tāpat kā man izdodas iegūt persona no tālruņa, cerot, lai glābšana pēdējo biti crispness iepriekšminētajā kauss, mans telefons zvana atkal. Un tas diezgan daudz iet uz, piemēram, ka līdz brīdim, kad mans kauss ir pilns ar piemircis haoss graudaugu.
    Un tas mani draugi, ir brokastis. Darba dienā.
    Un tas ir iemesls, kāpēc man ir papildus maz mīlestību brīvdienās. Godīgi sakot, tas ne vienmēr ir pankūkas. Dažreiz tas ir omlete dažreiz tas ir gardēdis forma auzu. Un bieži vien tas ir pankūkas. Un reizēm, tas ir saldējums. Nav tiesnesis.
    Bet es novirzīties. Pieņemsim nokļūt atpakaļ uz pankūkām, ir mums?
    Es esmu eksperimentējot ar dažādām versijām pankūkas pēdējā laikā, un tas viens ir starp maniem favorītiem. Tas ir veselīgi, un tas ir šokolādes, nepieciešams es saku vairāk?
    sastāvdaļas
    • 1½ tases zemu tauku biezpiena
    • 1 glāze piena
    • 2 olas
    • 1 tējkarote vaniļas ekstrakta
    • ¾ tase (balts) pilngraudu milti
    • 1 tējkarote cepamā pulvera
    • ¼ tase kakao pulveris
    • 16 paciņas Splenda vai ⅔ glāze cukura vai cukura aizvietotāju
    • šokolādes čipsi, pēc izvēles (I lieto bez cukura)
    Instrukcijas
    1. Ar vidēja maisīšanas trauka, samaisa kopā biezpienu, pienu, olas un vaniļas. Maisa, līdz kopā.
    2. Pievieno miltus, cepamo pulveri, kakao pulveri un Splenda un maisa, līdz pilnībā apvienot.
    3. Siltuma panna vidējā siltuma. Spray ar pam vai nav stick cepšanas aerosolu.
    4. Ielej mīklu sabiezējumiem karotes uz karstas pannas. Fry kamēr top parādās noteikts, tad apgrieziet otrādi un cep, līdz vārīti caur. Tas būtu viegli brūni ierīces ārpusē uz abām pusēm.
    5. Ja jūs vēlaties papildus kārumu, apkaisa tos ar šokolādes gabaliņiem tieši pirms flipping viņiem.
    6. Pasniedz karstu ar kļavu sīrupu, ogu mērci (tas ir recepte es ņemšu post vienu dienu) vai pat šokolādes mērci!
    7. Izbaudi!
  27. Biezpiena pankūka


    Biezpiena pankūka sagatavošanās laiks ir aptuveni 15 minūtes. Iemaisa miltus, eļļu, un olas lielā bļodā. Atsevišķā traukā, noslaucīt kopā olas, biezpienu, pienu un eļļu. Pievienot miltu maisījumu olu maisījumā un noslaucīt līdz tikai sajaukts.
  28. Bekonu un siera pankūkas


    Bekonu un sieru! Tas ir mutes dzirdīšanu prieks. Noslaucīt kopā pienu, olu, un kausētu sviestu. Iemaisa sieru un bekonu nekā vidēji augstas siltumu. Mētelis tas viegli ar eļļu.
    Tas ir labs recepte. Par vienkāršāka gatavošanas, tad biti bekonu un rīvētu Čedaras sieru arī var pievienot vai nu mūsu Paniņas Pankūku Mix vai Valsts Kviešu Pankūku Mix. Smalks sāļa garša no bekona gabaliņi, kopā ar salduma mūsu nekustamā kļavu sīrupu, padara lielisku garšu pankūku.
    sastāvdaļas
    6 sloksnes bekonu, ceptas un sabruka gabalos
    1/3 tase pilngraudu miltu
    1 tase universālie milti
    2 tējkarotes cepamā pulvera
    2 tējkarotes smalkā cukura
    1/4 tējkarotes sāls
    1 1/4 glāze piena
    1 liela ola
    3 ēdamkarotes sviesta, kausēta
    3/4 tase rīvētu Čedaras sieru
    norādes
    1. Apvienot miltus, cepamo pulveri, cukuru un sāli lielā bļodā. Sajauc ar dakšiņu.
    2. Citā bļodā, noslaucīt kopā piena, olu, un kausētu sviestu. Iemaisa sieru un bekonu. Ielej piena un siera maisījumu uz miltu maisījumu un maisa, līdz tikai kopā. (Daži gabali paliks.)
    3. Siltuma panna vai panna nekā vidēji augstas siltumu. Mētelis tas viegli ar eļļu. Kad panna ir karsta, ielej mīklu pārkraušana grila in pat aprindās.Vāra, līdz burbuļi veidot un sākt ielauzties mīklā. Flip un vāra, līdz darīts.
  29. Šķiņķi un sieru pankūkas


    Sajauc miltus, sāli, cepamo pulveri, pienu, paniņas, un olu. Izkausē sviestu nelielā pannā, tad noslaucīt miltus un maisa labi ar eggbeater vai noslaucīt, kamēr nav gabali. Jūs varat uzglabāt pārpalikumi ledusskapī, tie veic labi.
    Sastāvdaļas:
    • 2 glāzes miltu
    • 1/2 tējkarote sāls
    • 2 tējkarotes cepamais pulveris
    • 1 glāze piena
    • 1 tase paniņas
    • 1 ola
    • apmēram 1 tase kubiņos šķiņķis
    • apmēram 1 1/2 glāzes sasmalcinātu sieru (es gribētu Cheddar, bet jūs varat izmantot jebkura veida vēlaties)
    • sviests pannas
    METODE:
    •  Samaisa kopā miltus, sāli, un cepamo pulveri.
    • Pievienot pienu, paniņas, un olu un maisa labi ar eggbeater vai noslaucīt, kamēr nav gabali.
    • Vāks un ļaujiet atpūsties ledusskapī 30-60 minūtes.
    • Lai veiktu pankūkas, apsildītu apmēram 1/2 Tblsp sviestu nonstick vai čuguna panna vidējā augstas siltuma.
    • Pievienot apmēram 1/3 tase mīklu un izlīdzināt ar kausu vai karoti veikt apli.
    • Apkaisa ar dažiem Tblsp šķiņķa un apmēram 1/4 tase sasmalcinātu sieru.
    • Smidzina ar mazliet vairāk mīklā pa augšu (kā norādīts iepriekš.)
    • Kad mīklas veido lieli burbuļi, uzsist pankūku vairāk.
    • Kad vārīti caur, noņemiet uz šķīvja. Glabāt silts 200 grādu cepeškrāsnī vai telts plati ar foliju, kamēr jūs veikt atlikušās pankūkas.
    • Izmantojiet papildu sviestu par katru pankūku vai katru otro pankūka.
    • Pasniedz karstu ar sviestu un sīrupu.
  30. Skvošs, kazas siers un rozmarīna Pancake


    Pārspēt kopā visas nepieciešamās sastāvdaļas, līdz tā ir gluda. Ledusskapī mīklu, kā norādīts receptē. Izņem mīklu no ledusskapja, pievieno kazas sieru un skvošs. Reizes viss kopā. Uzkarsē nedaudz eļļas ar non-stick pannas. Tad, partijās, pievienojiet ladleful no mīklas vienu pankūku mazuļi līdz zeltaini brūnas.

    Kas iet ...

    1 Cup kviešu miltu (vai griķu milti nesatur glutēnu)
    2 tējkarotes cepamā pulvera
    1 glāze piena (vai sojas / mandeļu piens piena bez maksas)
    1. Organiskās olu (atstāt uz olu bezmaksas)
    2 Tablspoons Kausēts nesālīta sviesta + papildus cepšanai (aizstājēju ar kokosriekstu sviesta piena brīvu un olīveļļas cepšanai)
    1/2 grauzdēti Butternut Skvošs biezenī (Mums ir 1 tasi par mīklas)
    3 ēdamkarotes Goats sieru (atstāt uz piena bez maksas)
    Small Sprig Fresh Rosemary smalki sakapātus

    Kā, lai padarītu to ...

    1. Siets izvēlēto miltus un cepamo pulveri bļodā.
    2. Atsevišķā bļodā sajauc kopā ar pienu, olu, kausētu nesālītu sviestu. Vai arī, ja jums ir piena / olu bez mix jūsu izvēlētā pienu un kausētu kokosriekstu sviests.
    3. Padarīt arī jūsu miltiem un lēnām noslaucīt savu šķidro maisījumu, līdz tas ir pilnībā apvienoti. Atlikt malā.
    4. Reizes 1 tasi butternut skvoša biezeni jūsu mīklā un tad pārsla jūsu kazas sieru un pievienot savu rozmarīns.
    5. Siltuma lielā pannā pār vidējas uguns. Katrai partijai pankūkas mēs gribam, lai izkausētu apmēram 1 tējkarote nesālīta sviesta vai olīveļļas.
    6. Karote 2-3 ēdamkarotes mīklu uz pannas. Pavārs līdz redzat burbuļu veidošanos (apmēram 1-2 minūtes). Flip virs un gatavot otru pusi.
    7. Pasniedz siltu vai var ēst aukstu pārāk
31.  Pūkains Ricotta Pankūkas ar zemeņu-apelsīnu mērci 



Šie mitras Ricotta pankūkas ir delikāts tekstūru un smalks apelsīnu garšu, pateicoties pievienojot sakultu olas baltumu un svaigi rīvētu apelsīna miziņu.Papildināta ar gardu, svaigu zemeņu-apelsīnu mērci viņi dara elegantu izvēle par īpašu gadījumu brokastis vai vēlās brokastis.

Pūkains Ricotta Pankūkas ar zemeņu-apelsīnu mērci

  • sastāvdaļas:
  • 15 unces ricotta sieru
  • 3/4 tase miltu
  • 1/2 tējkarote cepamā pulvera
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1/8 tējkarote sāls
  • 2 ēdamkarotes pilnpiena
  • 3 olas, atdalīti
  • 1/2 tējkarote vaniļas
  • Miziņa no 1 apelsīna
  • Par Zemeņu-apelsīnu mērci:
  • 2 tases zemenes, sasmalcinātu
  • 2 tējkarotes cukura
  • 1 ēdamkarote citronu sulas
  • 1/4 tase svaigi spiestu apelsīnu sulu
  • 2 ēdamkarotes ūdens
  • 2 tējkarotes kukurūzas
Pagatavošana:
Novietojiet Ricotta kādā sietiņu pār bļodu vismaz 1 stundu, lai varētu nodrošināt kādu lieko šķidrumu notecēt.
Pagatavotu mērci, novietojot zemenes, cukuru, citrona sulu un apelsīnu sulu mazā katliņā. Uzsilda līdz vārīšanās nekā vidēji augstas siltumu. In nelielu bļodiņā, noslaucīt kopā ūdeni un kukurūzas cieti un pievienot simmering zemeņu maisījumu.
Turpināt cooking, līdz maisījums sabiezē līdz sīrupa konsistenci. Pārlej bļodā un atcelt atdzist.
Apvienot miltus, cepamo pulveri, cukuru un sāli bļodā. Atsevišķā bļodiņā, apvienot Ricotta, pienu, olu dzeltenumus, vaniļas un apelsīna miziņu, līdz gludas.
Atsevišķā traukā, beat olu baltumus ar elektrisko maisītāju par lielu ātrumu, līdz gaismas un pūkains, bet nav stīvs. Pievienojiet ricotta, piena maisījumu līdz sausās sastāvdaļas un maisa tikai līdz kopā. Noslaucīt apmēram puse no olu baltumus, līdz labi sajaukta, pēc tam uzmanīgi reizes līdzsvarā.
Eļļa grila un siltuma nekā vidēji augstas siltumu. Ielejiet apmēram 3 ēdamkarotes mīklu uz grila katram pankūka. Vāra līdz burbuļi parādās un sākt noārdīt uz malām un virsmas pankūka, tad flip, lai pabeigtu vārīšanas uz otrā pusē.
Transfērs uz cepešpannas un saglabāt siltu ar 200 ° F cepeškrāsnī, kamēr jūs pavārs atlikušās pankūkas. Pasniedz papildināta ar zemeņu-apelsīnu mērci.
Padara par 1 duci pankūkas

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...