Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 מערסט געשמאַק לאַטקע רעסאַפּיז

 

 אַ לאַטקע איז אַ פלאַך שטיקל, אָפֿט דין, און ארום, צוגעגרייט פֿון אַ קראָכמאַל-באזירט טייג אַז מייַ אויך אַנטהאַלטן עגגס, מילך און פּוטער. עס איז האַלב אויף אַ הייס ייבערפלאַך אַזאַ ווי אַ גרידדלע אָדער סקאָווראָדע, אָפֿט מיט בוימל אָדער פּוטער. לאַטקע רעסאַפּיז בייַטן, אָבער אַלע האָבן די זעלבע יקערדיק ינגרידיאַנץ פון מעל, עגגס און מילך.
צי איר זענט געדינט זיי פֿאַר פרישטיק, אַ האַרציק בראַנטש אָדער אַפֿילו מיטאָג, איר נאָר קענען ניט גיין פאַלש מיט פּאַנקייקס! דינען זיי קלאָר מיט סירעפּ אָדער אָנטאָן זיי אַרויף מיט פרוכט, שאָקאָלאַד טשיפּס אָדער אַפֿילו קרעם און איר האָבן אַ דילישאַשלי פילונג מאָלצייַט.
עס זענען ביסל זאכן אַן אמעריקאנער מענטש מוזן וויסן ווי צו קאָכן, און פּאַנקייקס זענען איינער פון זיי. די גוט נייַעס איז זיי ניטאָ גרינג. דאָ זענען 30 לאַטקע רעסאַפּיז וואָס וועט מאַכן אייער לעבן סופּער גליקלעך.
  1. עפּל פּאַנקייקס


    אַלע דעם נעמט איז 10 מינוט צו מאַכן. צוגרייטונג. בלענד עגגס, פאַרבינדן פּוטער, יי, מילך, צוקער, זאַלץ עפּל. אין אַ באַזונדער שיסל וועלט צוזאַמען מעל, באַקינג פּודער, צימערינג און צוקער. סטער מעל געמיש אין עפּל געמיש, ביז עס ס געמישט. קאָכן עס דורך פריינג אויף נידעריק היץ. עס ס גרייט! 
    • ינגרעדיענץ
    • דערנערונג
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • מעטאָד
    1. שריט 1
      פאַרבינדן מעל, צוקער און צימערינג אין אַ שיסל. לייג צו יי און מילך. וויסק ביז גלאַט. קאָך אין apples.
    2. שריט 2
      היץ אַ ניט-שטעקן סקאָווראָדע איבער נידעריק היץ. שפּריץ מיט בוימל. גיסן 1/4 טעפּל פון עפּל געמיש אין פּאַן. דזשענטלי פאַרשפּרייטן אויס מיט דעם צוריק פון אַ לעפל צו אַ 10 קם ארום. קאָכן פּאַנקייקס, אין באַטשאַז, פֿאַר 2 מינוט אָדער ביז באַבאַלז דערשייַנען אויף ייבערפלאַך. קער איבער.קאָכן פֿאַר 1-2 מינוט אָדער ביז האַלב דורך.
    3. טרעטן 3
      דינען מיט קיוויפרויט און פאַרפרוירן יאָגורט.
  2. האָמעמאַדע פּאַנקייק מישן


    מישן מעל, באַקינג פּודער, צוקער, פּוטער אויב דארף און זאַלץ צו טעם. איר קענען לייגן אַרויף עטלעכע Fruits צו די לאַטקע טייג - דייסט עפּל, אָדער ביטן פון באַנאַנע, אָבער איר ווינטשן צו מאַכן אייער פּאַנקייקס. מישן זיי אַלע געזונט, דעמאָלט פּרעגלען אויף אַ הייס גרידדלע.
  3. האָמעמאַדע טשערניצע סירעפּ און פּאַנקייקס

     די עסטימאַטעד צייַט פֿאַר דעם איינער איז נאָר 15 מינוט.
    מישן די באַזע ינגרידיאַנץ געזונט - סטערינג צו צעלאָזן צוקער, און דרינגלעך בעריז קעגן די זייַט פון פּאַן צו ענגשאַפט ביסל, ביז בעריז באַקומען אַ ביסל ווייך און געמיש געץ סירעפּ. אָרט ינגרידיאַנץ אין אַ קליין פאַן און קאָך געזונט. 
    די פּלאַצן פון טשערניצע טאַם און אָנצוהערעניש פון לעמאַנז איז גאנץ אין דעם סירעפּ. גרויס אויף פּאַנקייקס אָדער אייז קרעם. רעצעפּט פון PocketChangeGourmet.com
    באדינט: 3 טעפּלעך
    ינגרעדיענץ
    • 2½ טעפּלעך בלובעריז, פריש אָדער פאַרפרוירן
    • 2 טעפּלעך וואַסער
    • 1 גלעזל צוקער
    • זאַפט פון 1 מאיר לימענע - וועגן 1½ טייבאַלספּונז
    • 1 אינטש רעפטל פון לימענע שאָלעכץ (נוצן אַ גרינס פּעעלער)
    ינסטראַקשאַנז
    1. אין אַ פאַן, פאַרבינדן די בלובעריז מיט ½ טעפּל פון די וואַסער
    2. צעשמעטערן די בעריז מיט אַ קאַרטאָפל מאַשער און ברענגען צו אַ מליען
    3. מליען איבער נידעריק היץ פֿאַר 15 מינוט
    4. שפּאַנונג די זאַפט אין אַ העאַטפּראָאָף מעסטן גלעזל, דרינגלעך שווער אויף די סאָלידס, אַוועקוואַרפן די סאָלידס.
    5. שווענקען אויס די פאַן, לייגן די צוקער, לימענע שאָלעכץ און די רוען 1½ טעפּלעך פון וואַסער, ברענגען צו אַ קאָכן, סטערינג צו צעלאָזן די צוקער.
    6. קאָכן די סירעפּ איבער מעסיק היץ ביז עס עאַטשעס 225 ° אויף אַ זיסוואַרג טערמאָמעטער, וועגן 20 מינוט
    7. לייג די טשערניצע זאַפט און לימענע זאַפט און קאָכן איבער הויך היץ פֿאַר 1 מינוט.
    8. זאל די סירעפּ קיל, דעמאָלט אַוועקוואַרפן די לימענע פּינטעלע.
    9. גיסן די סירעפּ אין ריין גלאז לאגלען אָדער דזשאַרז.
    10. פּלאָמבע און רעפריגעראַטע פֿאַר אַרויף צו 6 months.
    11. נוצן אויף כאָוממייד פּאַנקייקס אָדער אייז קרעם

  4. ישן פאַשיאָנעד האָמעמאַדע פּאַנקייקס


    דאס מען דאַרף בלויז 5 מינוט פֿאַר צוגרייטונג, אָבער ריקווייערז 15 מינוט מער צו קאָכן.
    Sieve די מעל ביז עס איז גלאַט. לייג צו באַקינג פּודער, זאַלץ און צוקער. מאַכן אַ געזונט אין דעם צענטער פון די טייג און גיסן אין מילך, יי און צעלאָזן פּוטער; מישן אַלע געזונט צוזאַמען. דעמאָלט קאָכן אויף נידעריק היץ ביז ביידע זייטן זענען "ברוין".
  5. צימערינג זעמל פּאַנקייקס


    איר קענען אָנהייבן דורך באַהיצונג פּוטער אין די ויוון. צוגרייטן די צימערינג פילונג ערשטער - דורך סטערינג די פּוטער, ברוין צוקער און צימערינג צוזאַמען. וויסק צוזאַמען די מעל, באַקינג פּודער און זאַלץ.קאָך אין די מילך, יי און ייל לייטלי. דו זאלסט נישט אָווערמיקס. (אויב עס האט אַ ביסל קליין לאַמפּס לינקס, עס ס אָלרייט).

    ינגרידיאַנץ

    פֿאַר די פּאַנקייקס :
    1 גלעזל אַלע-צוועק מעל
    2 טיספּונז באַקינג פּודער
    1/2 לעפעלע זאַלץ
    1 גלעזל מילך
    1 גרויס יי
    1 לעפל גרינס ייל
    פֿאַר די צימערינג פילונג :
    1/2 שטעקן ונסאַלטעד פּוטער, אין צימער טעמפּעראַטור
    1/4 טעפּל פּלוס 2 טייבאַלספּונז ברוין צוקער
    1 1/2 טיספּונז ערד צימערינג

    DIRECTIONS

    1. מאַכן די צימערינג פילונג : אין אַ מיטל שיסל, קאָך צוזאַמען די פּוטער, ברוין צוקער, און צימערינג. שעפּ די פילונג זיך אַ קווארט-סייזד שווער פאַרשלעסלען באַגגיע, און שטעלן עס באַזונדער.
    2. מאַכן די פּאַנקייקס אין אַ מיטל שיסל, וויסק צוזאַמען די מעל, באַקינג פּודער, און זאַלץ. וויסק אין די מילך, יי, און בוימל, נאָר ביז די טייג איז מויסאַנד.
    3. היץ אַ גרויס, נאָנסטיקק סקילאַט איבער מיטל היץ, און שפּריץ עס מיט נאָנסטיקק שפּריץ. ניצן אַ ייַז קרעם שעפּ צו לייגן די טייג צו די פּאַן. ניצן די דנאָ פון די שעפּ אָדער גלעזל צו פאַרשפּרייטן די טייג אין אַ קרייַז, וועגן 4 אינטשעס אין דיאַמעטער. רעדוצירן די היץ צו מיטל נידעריק. סניפּ די ווינקל פון דיין באַגגיע פון ​​צימערינג פילונג, און קוועטשן די פילונג אין די עפענען ווינקל. ווען דיין לאַטקע הייבט צו פאָרעם באַבאַלז, לייגן די פילונג. סטאַרטינג אין דעם צענטער פון די לאַטקע, קוועטשן די פילונג אויף שפּיץ פון די לאַטקע טייג אין אַ סווערל, נאָר ווי איר זען אין אַ רעגולער צימערינג זעמל. קאָכן די לאַטקע 2-3 מינוט, אָדער ביז די באַבאַלז נעמען פּאַפּינג אויף שפּיץ פון די לאַטקע און עס ס גאָלדען ברוין אויף די דנאָ. רוק אַ דין, ברייט מעטאַל ספּאַטשולאַ ונטער די לאַטקע, און דזשענטלי אָבער געשווינד Flip עס איבער. קאָכן אַן נאָך 2-3 מינוט, ביז די אנדערע זייַט איז גאָלדען ווי געזונט. ווען איר Flip די לאַטקע אַנטו אַ טעלער, איר וועט זען אַז די צימערינג פילונג האט Created אַ קראַטער-סווערל פון צימערינג. ווישן אויס די פּאַן מיט אַ פּאַפּיר האַנטעך, און איבערחזרן מיט די רוען לאַטקע טייג און צימערינג פילונג. רעוואַרם די גלייז בעקיצער, אויב דארף.דינען פּאַנקייקס טאַפּט מיט אַ רעגנדל פון גלייז.
  6. רויט סאַמעט פּאַנקייקס


    וויסק צוזאַמען מעל, באַקינג סאָדע, פּאַודערד צוקער, זאַלץ, באַטערמילק, ונסוועעטענעד קאַקאַאָ, גראַנולאַטעד צוקער, וועגן 2 טייבאַלספּונז מעזשערמאַנט פון רויט פליסיק עסנוואַרג קאַלערינג, עגגס און באַקינג פּודער. אָרט אין אַ איין שיכטע אויף אַ באַקינג בלאַט, און באַקן בייַ 200 ° ויוון אַרויף, פֿאַר 30 מינוט.
  7. טרוסקאַווקע שפּריצן פּאַנקייקס


    מישן מילך, יי, מעל, באַקינג פּודער, באַקינג סאָדע, און וואַניל עקסטראַקט. מאַכן אַ געזונט אין די מעל געמיש און גיסן אין די מילך געמיש און צעלאָזן פּוטער. דעמאָלט גיסן און קאָכן אויף די גרידדלע איבער מיטל-נידעריק היץ.
    טרוסקאַווקע שפּריצן פונפעטטי פּאַנקייקס
    1 ½ טעפּלעך פעט-פּאָטער באַטערמילק
    1 יי
    1 טבספּ. פּוטער, צעלאָזן
    1 ½ טעפּלעך אַלע-צוועק מעל
    2 טבספּ. גראַנולאַטעד צוקער
    1 צפּ. באַקינג פּודער
    1/2 צפּ. קאָשער זאַלץ
    5-6 סטראָבעריז, סלייסט
    רעגנבויגן ספּרינגקאַלז (ווי פילע ווי איר 'ד ווי)
    1.  מישן צוזאַמען די באַטערמילק, יי און פּוטער אין אַ קליין שיסל און שטעלן באַזונדער. אין אַ באַזונדער שיסל, מישן די מעל, צוקער, באַקינג פּודער און זאַלץ.
    2.  מאַכן אַ קליין לאָך אָדער געזונט אין אייער מעל געמיש און גיסן אין די באַטערמילק געמיש. מישן געזונט ביז אַלץ איז קאַמביינד.
    3.  היץ אַ פּאַן איבער מיטל צו נידעריק היץ און שפּריץ עס מיט קוקינג שפּריץ. אַמאָל עס איז הייס, שעפּ 1/2 טעפּל פון טייג אין די פּאַן. (גיסן ווייניקער טייג אויב איר זענען געמאכט מיני פּאַנקייקס.)
    4 . ווי באַלד ווי די טייג איז אין די פּאַן, געשווינד לייגן 3-4 סטראָבעריז (סלייסט) אויף יעדער לאַטקע און לייטלי דריקן יעדער איינער אין די טייג. פֿאַר אַ קלענערער לאַטקע, נוצן 1-2 סטראָבעריז. דערנאך לייגן ווי פילע ספּרינגקאַלז ווי איר'ד ווי.
    5.  זאל די לאַטקע קאָכן פֿאַר בעערעך 2 מינוט (אָדער ביז גאָלדען ברוין) איידער Flipping. קאָכן די אנדערע זייַט פֿאַר אן אנדער 1-2 מינוט.
    באַמערקונג: אויב ניצן די קייט ספּאַדע שטעלן, שפּריץ יעדער פורעם איידער פּאָרינג אין די מישן. צו מאַכן זיכער די לאַטקע איז האַלב און וועט ניט פאַרלירן זייַן געשטאַלט, דעקן די פורעם מיט אַ דעקל פֿאַר אַ ביסל סעקונדעס. ווען די עדזשאַז אָנהייבן צו ציען אַוועק פון די פורעם, די לאַטקע איז גרייט צו Flip. איר קענען קנאַל עס אויס פון די פורעם און Flip עס אָדער נוצן די ספּאַטשולאַ צו האַלטן עס צוזאַמען און Flip עס.
  8. פּינאַט פּוטער גלעזל פּאַנקייקס

    ניצן אַ מיטל גרייס שיסל צו מאַכן אַ טייג מיט מעל, צוקער, באַקינג פּודער, באַקינג סאָדע, באַטערמילק, קניפּ פון זאַלץ (צו געשמאַק), יי, און פיסטאַשקע פּוטער. קאָך די נאַס ינגרידיאַנץ אין די טרוקן ינגרידיאַנץ ביז קאַמביינד. היץ די פּאַן. דעקן די פּאַן מיט פּוטער און גיסן טייג אין עס, ניצן וועגן ⅓ גלעזל טייג פּער לאַטקע. אַמאָל דנאָ איז לייטלי בראַונד, Flip איבער צו היץ אַרויף די אנדערע זייַט.
  9. בופפעט פּאַנקאַקע דיפּפּערס

    קאָכן בייקאָן און שטעלן באַזונדער. מישן טייג אין אַ פלאַש גרויס גענוג צו גיסן טייג אין עס (באַטראַכטן אַ ביליק מאַכנ אַ פּיקניק קעטשופּ פלאַש). היץ די פּאַן צו 300 דיגריז. שפּריצן טייג אין אַ לאַנג אָוואַל פאָרעם אַ ביסל מער און ווידער ווי די בייקאָן און שטעלן אַ רעפטל פון האַלב בייקאָן אין דעם צענטער. לייטלי דריקן בייקאָן אין די טייג. קאָכן ביז די טייג הייבט צו בלאָז דעריבער ווענדן איבער און קאָכן אַ ביסל מינוט מער. גאַנץ עסטימאַטעד מינוט: 30 מינוט.
  10. קאַראַט שטיקל מיני פּאַנקייקס

    מישן צוזאַמען די טרוקן ינגרידיאַנץ: מעל, באַקינג פּודער, צימערינג, זאַלץ און ברוין צוקער. לייג די מער געמיש און ייל צו די טרוקן ינגרידיאַנץ אָבער מאַכן זיכער איר טאָן ניט איבער-מישן אָדער אַנדערש, דיין פּאַנקייקס וועט סוף אַרויף פלאַך און האַרט.
  11. סאָורדאָוגה פּאַנקייקס


    שטעלן צוויי טייבאַלספּונז פון ווייץ מעל אין אַ שיסל אָדער גלעזל וואס האט ביסל וואַסער אין אים; מישן (מישן מיט אַ ניט - מעטאַל כייפעץ) דעמאָלט דעקן - אָבער ניט ערטייט און האָבן עס לינקס ווו לופט קענען קומען אין דורך, למשל ווינדאָווסילל. נאָכפאָלגן די שריט ריכטיק ווי דיטיילד אין די רעצעפּט. אויף די דריט טאָג טשעק דורך, אויב עס טייסץ "זויער" - אַז ס גרויס, אויב עס ס שרעקלעך און סטינגקס ... וואַרפן עס אויס און אָנהייבן אַרבעטן ווידער!
  12. סמאָרעס פּאַנקייקס


    מישן צוזאַמען מעל, באַקינג סאָדע, קאַנאָלאַ אויל, באַטערמילק, זאַלץ, צוקער, מאַרשמעלאָוז, שאָקאָלאַד טשיפּס, און גראַם פּלעצל ברעקלעך. דעמאָלט גיסן דעם טייג אין פּרעהעאַטעד פּאַן.
  13. קירבעס סווירל פּאַנקייקס מיט קירבעס פּוטער טאַפּינג


    וויסק צוזאַמען די מעל, צוקער (ברוין און ווייַס צוקער), צימערינג, מושקאַט, זאַלץ און באַקינג פּודער. אין אן אנדער שיסל, וויסק צוזאַמען די מילך, יי, ייל און וואַניל. לייגן די מילך געמיש צו די מעל געמיש און מישן געזונט - דער געמיש קענען זיין אַ ביסל לאַמפּי. שאַצן - 30 מינוט (10 מינוט פֿאַר צוגרייטונג, 20 מינוט פֿאַר די אַרבעט)
    ינגרעדיענץ
    • ½ C אַלע-צוועק מעל
    • ½ C גאַנץ קערל געבעקס מעל
    • 1 C מילך
    • 1 צפּ וואַניל עקסטראַקט
    • 1 יי
    • 2 טבספּ קאַנאָלאַ ייל
    • 2 טבספּ ווייַס צוקער
    • 1 טבספּ ברוין צוקער
    • אַ ¼ צפּ צימערינג
    • אַ ¼ צפּ מושקאַט
    • אַ ¼ צפּ זאַלץ
    • 2 צפּ באַקינג פּודער
    • 1 9אָז סלוי פון קירבעס פּוטער (איר מיסטאָמע וועט נישט נוצן עס אַלע אָבער נאָר צו זיין זיכער, אָנהייבן מיט אַ גאַנץ סלוי)
    • פּוטער און פּאַודערד צוקער פֿאַר טאַפּינג
    ינסטראַקשאַנז
    1. פּרעהעאַט אַ ניט-שטעקן סקילאַט צו מיטל היץ.
    2. אין אַ גרויס שיסל (איך געוויינט איינער מיט אַ ספּאַוט) וויסק צוזאַמען די פלאָורס, שוגערז, צימערינג, מושקאַט, זאַלץ און באַקינג פּודער.
    3. אין אן אנדער שיסל, וויסק צוזאַמען די מילך, יי, ייל און וואַניל.
    4. לייגן די מילך געמיש צו די מעל געמיש און מישן געזונט. דער געמיש זאָל זייַן אַ ביסל לאַמפּי.
    5. גיסן אַ ¼ C פון טייג פֿאַר יעדער לאַטקע אַנטו די סקילאַט. איך טאָן צוויי אין אַ צייַט. דעמאָלט קוועטשן די קירבעס פּוטער אין אַ קייַלעכיק באַוועגונג אַנטו די פּאַנקייקס. איך לייגן די קירבעס פּוטער אין אַ זיפּלאָקק זעקל און שנייַדן אַוועק די ווינקל אַזוי איך קען קוועטש עס אויס. באַקן פֿאַר 2-3 מינוט פּער זייַט.
    6. פאַרשפּרייטן פּוטער (אָדער לאַנד קראָקק, ווי איך האט) אויף שפּיץ פון יעדער לאַטקע איידער סטאַקינג.
    7. שפּיץ יעדער אָנלייגן מיט פּאַודערד צוקער און דעמאָלט קוועטשן עטלעכע מער קירבעס פּוטער אויף שפּיץ.
  14. קאַראַמעל עפּל פּיראָג פּאַנקייקס


    וויסק צוזאַמען באַטערמילק, עפּל-צימעס, קאַווע, מאַלאַסאַז, וואַסער און יי. אין אַ באַזונדער שיסל, וויסק צוזאַמען די רוען (טרוקן) ינגרידיאַנץ. דער געמיש וועט זיין שיין ליקווידי בייַ ערשטער, אָבער די מער עס זיצט אין צימער טעמפּעראַטורע- עס וועט נעמען צו ווענדן אין אַז דיק געוועב.
  15. לאַטקע פּופפס מיט Fruit

    פּרעהעאַט די ויוון צו 400 דיגריז עף אָרט פּוטער אין אַ 9-אינטש פּיראָג טעלער און באַקן פֿאַר 4-5 מינוט אָדער ביז צעלאָזן. מישן די מעל, צוקער, זאַלץ, עגגס און מילך; וויסק ביז גלאַט. ניצן דעם טייג ווי געלערנט אין די רעצעפּט צו צו מאַכן די לאַטקע פּופפס. איר קענען שפּיץ זיי מיט קריסטאַלייזד פרוכט.
    ינגרעדיענץ
    • 1 גאַנץ יי פּלוס 1 יי ווייַס
    • אַ ¼ גלעזל אַלע-צוועק מעל
    • אַ ¼ טעפּל מילך
    • 1 לעפל קוקינג בוימל
    • אַ ¼ לעפעלע זאַלץ
    • 2 טעפּלעך פריש פרוכט
    • 2 טייבאַלספּונז מאַראַנץ מאַרמעלאַד, העאַטעד אין אַ מייקראַווייוו
    ינסטראַקשאַנז
    1. רעקל קליין פּיראָג פּלאַטעס אָדער שטער טערפּקע פּאַנס מיט קוקינג שפּריץ
    2. אין אַ גרויס שיסל וויסק צוזאַמען יי, מעל, מילך, בוימל און זאַלץ ביז גלאַט
    3. דיווייד טייג אין פיר פּאַנס
    4. באַקן פֿאַר 25 מינוט אין אַ 400 גראַד ויוון ביז ברוין און פּוישיק. קער אַוועק ויוון און לאָזן שטיין אין ויוון פֿאַר 5 מינוט מער איידער רימוווינג
    5. גלייך אַריבערפירן פּאַנקייקס אין קליין באָולז, לעפל אויף פרוכט און רעגנדל מיט וואָרמד מאַרמעלאַד
    נאָטעס
    ליז זאגט ... די זענען געשמאַק, איר קענען אויך לייגן עפּל זאַפט צו די פרוכט אויב איר טאָן ניט האָבן קיין מאַראַנץ מאַרמעלאַד

    דאַג זאגט ... וואָס אַ שפּאַס מיטאָג
  16. גינגערברעאַד צימערינג זעמל פּאַנקייקס


    וויסק צוזאַמען די מעל, באַקינג פּודער, זאַלץ, מילך, יי, און בוימל, נאָר ביז דעם צוזאַמען. לייג צו די פּוטער, ברוין צוקער און צימערינג צו צוגרייטן די טייג. צו צוגרייטן די גלייז: אין אַ קליין פּאַן, היץ די פּוטער איבער נידעריק היץ ביז צעלאָזן.
    ינגרעדיענץ: 
    צימערינג סווירל:
    1/4 טעפּל פּוטער (1/2 שטעקן)
    1/2 טעפּל ברוין צוקער
    1/2 לעפל ערד צימערינג
    1/4 לעפעלע ערד קלאָוועס
    1/4 לעפעלע ערד מושקאַט
    קרעם קעז יסינג:
    1/4 טעפּל פּוטער (1/2 שטעקן)
    2 אונסעס קרעם קעז
    3/4 גלעזל פּאַודערד צוקער, סיפטעד
    1/2 לעפעלע וואַניל עקסטראַקט
    1/4 לעפעלע ערד צימערינג
    1/4 לעפעלע ערד ינגבער
    פּאַנקייקס:
    3/4 גלעזל באַטערמילק
    1/4 טעפּל עפּל-צימעס
    2 טייבאַלספּונז ברוד קאַווע
    2 טייבאַלספּונז פינצטער מאַלאַסאַז
    2 טייבאַלספּונז וואַסער
    1 גרויס יי
    1 1/4 טעפּלעך אַלע-צוועק מעל
    1/2 לעפל באַקינג פּודער
    1/2 לעפל ערד צימערינג
    1/2 לעפל ערד ינגבער
    1/4 לעפעלע באַקינג סאָדע
    1/4 לעפעלע זאַלץ
  17. געמישט בערי בוטטערמילק פּאַנקייקס

     לייג צו די יי און באַטערמילק, די מעל, צוקער, באַקינג פּודער, באַקינג סאָדע און זאַלץ אין אַ שיסל. מישן געזונט און שפּריצן מיט געמישט בעריז. קאָכן פֿאַר 1 מינוט ביז באַבאַלז דערשייַנען אויף די ייבערפלאַך און פּאַנקייקס זענען גילדענע ונטער. עסטימאַטעד צייַט: 30 מינוט.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. לימענע ריקאָטטאַ סאָופפלע פּאַנקייקס מיט בעריז

    וויסק מעל, צוקער און זאַלץ אין אַ שיסל. אין אן אנדער שיסל מישן די יי יאָוקס (באַזונדער די ווייַס טייל), ריקאָטטאַ, פּוטער, לימענע זאַפט, פּינטעלע, און וואַניל. וויסק די יי ווייץ ביז עס איז פאַרגליווערט, דעריבער מישן עס מיט די מעל געמיש צו מאַכן די לאַטקע טייג. דו זאלסט נישט זיין טעמפּטעד צו האָפּקען די לימענע פּינטעלע, עס טאַקע מוסיף צו די סיטרוסי טאַם.
    פּאַנקייקס זענען אַ עסנוואַרג וואָס טראַנסענדז קאַלטשערז.  עס זענען אויך פילע ווערסיעס וואָס בייַטן פון קולטור צו קולטור צו נאָמען זיי אַלע. אין צפֿון אַמעריקע, עס איז אַ קלאַסיש פרישטיק עסנוואַרג. עס איז פֿאַר ספּעציעל מאל אָדער פֿאַר אַ אָפּרוטעג פרישטיק מיט משפּחה אָדער Friends. עס איז טרייסט עסנוואַרג און עס איז יוזשאַוואַלי מעמעריז אַטאַטשט. מיין משפּחה האט אויסגעגעבן פילע אַ זונטאג מאכן אונדזער באַליבט לאַטקע רעסאַפּיז מיט נעצבוים סירעפּ און בייקאָן אָדער סאָסידזשיז. יעדער מענטש קענען זיין אַקאַמאַדייטאַד לייכט פֿאַר לייקס און דיסלייקס. אַדדיטיאָנס צו אַ באַליבט לאַטקע טייג איז ווי פּשוט ווי ספּרינגקאַלינג פריש אָדער פאַרפרוירן בעריז, bananas, גרייטיד apples, ניסלעך, גראַנאָולאַ, שאָקאָלאַד טשיפּס, אָדער דאַר פרוכט איבער די שפּיץ פון די לאַטקע בשעת עס איז אויף די גרידדלע. אָדער נאָר קלאָר, פּשוט און גאָר געשמאַק.   די אָפּציעס זענען כּמעט סאָף!  עס קענען זיין גאַנץ אַ געשעעניש צו מאַכן פּאַנקייקס בשעת הונגעריק מיילער זענען ווארטן צו זייַן fed.

    איך האָבן קומען אַריבער אַ פּאָר פון רעסאַפּיז  וואָס זענען סאָופפלעד פּאַנקייקס וואָס זענען בייסיקלי פּאַנקייקס מיט די יי ווייץ צעשיידט, וויפּט און פאָלדעד אין די טייג פֿאַר אַ פלופפיער לאַטקע. זיי זענען נאָך געמאכט אויף אַ גרידדלע. איך ווי דער געדאַנק פון מאכן אַ גרויס לאַטקע ווי אַ האָלענדיש בייבי אָדער פּאַננעקאָעקען (איך האב געזען פאַרשידענע ספּעלינגז פֿאַר דעם אַזוי פאַרגעבן מיר אויב דאָס איז ניט ריכטיק) וואָס איז אַ משפּחה באַליבט. איך האָבן געהאט אַ פּלאַץ פון שפּאַס געמאכט ווערייישאַנז פון אַ רעצעפּט איך געקומען אַרויף מיט. איך האב געהאט עטלעכע טאַקע גוט רעזולטאטן צוזאמען מיט אַ פּאָר פון דודס. אַז איז גוט מיט מיר. עס איז אַלע אַ טייל פון דעם קוקינג פּאַסירונג איך בין אויף.
    איך בין טאַקע צופרידן מיט די ריקאָטטאַ-לימענע  ווערסיע און האָפֿן אַז איר וועט שטימען. עס איז פאַירלי גרינג צו מאַכן אַפֿילו כאָטש עס איז די עקסטרע שריט פון וויפּינג די יי ווייץ. דאס קען אויך זיין געמאכט אין קלענערער פּאַנס פֿאַר פּערזענלעך סייזד פּאַנקייקס פּונקט ווי פּאַננעקאָעקען אָדער האָלענדיש בייביז קענען זייַן. בעריז זענען אַפּשאַנאַל, אָבער העכסט רעקאַמענדיד. פאַרפרוירן אָדער פריש בלובעריז, סטראָבעריז, בלאַקבעריז און ראַזבעריז אַרבעט געזונט. פֿאַר יענע פון איר קוקן פֿאַר אַ אנדער ברירה צו בעריז, אַ ספּרינגקאַלינג פון געהאַקט וואָלנאַץ אַנשטאָט די בעריז איז געשמאַק. שפּריצן אַ ביסל בעריז (אָדער וואָלנאַץ) איבער די שפּיץ נאָך איר האָבן שטעלן עס אין די פּאַן און שפּריצן טורבינאַדאָ (רוי צוקער) אָדער ברוין צוקער איבער זיי איידער באַקינג. דינען מיט אַ ליכט ספּרינגקאַלינג פון פּאַודערד צוקער און אַ ליכט נעצבוים סירעפּ אָדער לילעס ס גאָלדען סירעפּ.
    ינגרעדיענץ
    • ¾ טעפּל (75 ג) פון אַלע ציל מעל
    • ⅓ גלעזל (63 ג) פון צוקער
    • ½ לעפעלע זאַלץ
    • 4 עגגס צעשיידט
    • 4 טייבאַלספּונז פון ונסאַלטעד פּוטער (2 צעלאָזן און 2 פֿאַר די פּאַן)
    • ⅔ גלעזל (165 ג) פון ריקאָטטאַ, גאַנץ אָדער טייל אָפּשעפּן
    • אַ ¼ טעפּל (60 מל) פון לימענע זאַפט
    • פּינטעלע פון ​​אַ לימענע
    • ½ לעפעלע פון ​​וואַניל
    • אַ ¼ טעפּל (42 ג) פון פריש אָדער פאַרפרוירן בעריז
    • טורבינאַדאָ אָדער רוי צוקער פֿאַר ספּרינגקאַלינג איבער די שפּיץ
    • Confectioners צוקער פֿאַר אַ ליכט דאַסטינג
    • א ליכט נעצבוים סירעפּ אָדער לילע ס גאָלדען סירעפּ
    ינסטראַקשאַנז
    1. פּרעהעאַט די ויוון צו 375 דיגריז און פּרעהעאַט אַ 10-אינטש פּרעסן סקילאַט אָדער סאַוטע פּאַן.
    2. מישן מעל, צוקער און זאַלץ אין אַ שיסל.
    3. מישן עגגס יאָוקס, ויסגעשעפּט ריקאָטטאַ, פּוטער, לימענע זאַפט, פּינטעלע וואַניל אין אַ גרויס שיסל און מישן געזונט.
    4. אָרט די צעשיידט יי ווייץ אין אַ מיקסינג שיסל און וויסק צו שייגעץ פּיקס.
    5. לייג די מעל געמיש צו די נאַס געמיש און פאַרבינדן געזונט. לייגן אַ קליין דאָללאָפּ פון די יי ווייץ און מישן אין צו לייטאַן די טייג. לייג די רוען יי ווייץ און קנייטש אין מיט אַ ספּאַטשולאַ ביז קאַמביינד.
    6. אַראָפּנעמען די פּאַן פון די ויוון און שטעלן 2 טייבאַלספּונז פון פּוטער עס עס. ווען דער פּוטער האט צעלאָזן לייגן טייג, שפּריצן אַ ביסל בעריז אַריבער די שפּיץ און שפּריצן אויף וועגן אַ לעפל אָדער 2 פון טורבינאַדאָ צוקער. צוריקקומען די פּאַן צו די ויוון. באַקן פֿאַר 20-25 מינוט. ווען די לאַטקע איז פּופפעד און לייטלי בראַונד אויף שפּיץ עס איז גרייט.
    7. דינען מיט אַ ליכט ספּרינגקאַלינג פון confectioners צוקער און דינען מיט סירעפּ פון ברירה.
    8. הנאה!
  19. צימערינג פּאַנקייקס מיט קאַנדיעד באַקאָן


    אין אַ שיסל, פאַרבינדן מעל, באַקינג פּודער, זאַלץ, צוקער און צימערינג. היץ אַ גרידדלע פּאַן אָדער אַ סקילאַט איבער מיטל היץ. קאָך אין געהאַקט בייקאָן, ריזערווינג אַ לעפל פֿאַר דיין טאַפּינג. עסטימאַטעד צייַט פֿאַר דעם איינער איז נאָר 30 מינוט.

    שאָקאָלאַד טשיפּ און געצוקערט באַקאָן פּאַנקייקס

    • ינגרעדיענץ:
    • 2 טעפּלעך אַלע-צוועק מעל
    • 1 לעפל צוקער
    • 2 טיספּונז באַקינג פּודער
    • 1 לעפעלע באַקינג סאָדע
    • 1/2 לעפעלע זאַלץ
    • 1/4 לעפעלע צימערינג
    • 2 עגגס, געזונט געשלאגן
    • 2 טעפּלעך באַטערמילק
    • 2 טייבאַלספּונז צעלאָזן פּוטער
    • 2 אָז סעמיסוועעט שאָקאָלאַד טשיפּס
    • גרינס ייל
    • פֿאַר די קאַנדיעד באַקאָן:
    • 3 סלייסיז דיק שנייַדן בייקאָן
    • 2 טייבאַלספּונז ברוין צוקער
    • 1/2 לעפעלע צימערינג
    צוגרייטונג:
    צו מאַכן די קאַנדיעד בייקאָן, פּרעהעאַט די ויוון צו 350 ° F און שורה אַ באַקינג בויגן מיט שטער. שטעלן אַ דראָט געשטעל אויף שפּיץ און רעקל עס מיט נאָנסטיקק שפּריץ.
    לייגן די בייקאָן אויף די געשטעל און שפּריצן ברייטער האנט מיט די ברוין צוקער און צימערינג. באַקן ביז קרוכלע און קעראַמאַלייזד, 16 צו 20 מינוט (דיפּענדינג אויף גרעב).אַראָפּנעמען פון די ויוון, לאָזן צו קיל גאָר, דעמאָלט אַריבערפירן צו אַ קאַטינג ברעט און צעהאַקן אין זייער קליין ברעקלעך.
    פאַרמאַכן אַוועק די ויוון און לאָזן עס צו קילן צו וועגן 200 ° ו.
    צו מאַכן די פּאַנקייקס, פאַרבינדן די מעל, צוקער, באַקינג פּודער, באַקינג סאָדע, זאַלץ און צימערינג אין אַ מיקסינג שיסל.
    אין אַ באַזונדער שיסל, וויסק צוזאַמען די עגגס, באַטערמילק און צעלאָזן פּוטער. לייג צו די נאַס ינגרידיאַנץ צו די טרוקן און קאָך ביז נאָר קאַמביינד. קנייטש אין די שאָקאָלאַד טשיפּס און געצוקערט בייקאָן.
    היץ אַ נאָנסטיקק גרידדלע איבער מיטל-הויך היץ און, ניצן אַ פּאַפּיר האַנטעך, לייטלי רעקל עס מיט גרינס ייל.
    קאָכלעפל די טייג, 2-3 טייבאַלספּונז בייַ אַ מאָל, אַנטו די הייס גרידדלע און קאָכן ביז קליין באַבאַלז דערשייַנען אויף די שפּיץ. Flip און קאָכן ביז אנדערע זייַט איז גאָלדען ברוין, וועגן 2-3 מינוט פּער זייַט.
    אַרבעט אין באַטשיז ביז אַלע די טייג איז געניצט, אָילינג די פּאַן אין צווישן יעדער פּעקל.האַלטן די פאַרטיק פּאַנקייקס וואַרעם אין די ויוון ווי איר אַרבעט.
    דינען מיט אַ פּונקט פון פּוטער און נעצבוים סירעפּ, אָדער שטויב מיט פּאַודערד צוקער.
  20. שאָקאָלאַד טשיפּ פּרעטזעל פּאַנקייקס מיט פּינאַט פּוטער נוטעללאַ


    ייַנדויבען צוזאַמען מעל, באַקינג סאָדע, פּוטער, עגגס וואַניל, פיסטאַשקע פּוטער, און שוגערז, ביז ליכט און פּוכיק. אין אַ שיסל, שלאָגן די יי מיט צוקער, ייל און זאַלץ; ביז געזונט קאַמביינד. לייג צו אין מעל, באַקינג פּודער און 1/2 C מילך. נוטעללאַ איז דער שליסל צו דעם קינד פרייַנדלעך רעצעפּט. 1 יי
    3 Tbs צוקער
    2 Tbs קאַנאָלאַ ייל
    1/4 צפּ זאַלץ
    2 C מעל
    3 צפּ באַקינג פּודער
    1 / 2- 3/4 C מילך
    1/2 C האַלב זיס שאָקאָלאַד טשיפּס
    1/3 C פּרעטזעלס, צעבראכן אין קליין ביץ
    פֿאַר סאָוס:
    1/4 C קרימי פיסטאַשקע פּוטער
    2 Tbs נוטעללאַ
    פּרעהעאַט גרידדלע פּאַן איבער מיט נידעריק היץ.
    אין אַ שיסל, שלאָגן די יי מיט צוקער, ייל און זאַלץ; ביז געזונט קאַמביינד. לייג צו אין מעל, באַקינג פּודער און 1/2 C מילך. קאָך געזונט, טריינג צו באַקומען אַלע לאַמפּס אויס און אַדינג מער מילך, אויב אויך דיק.קנייטש אין שאָקאָלאַד טשיפּס און פּרעטזעלס.
    שפּריץ גרידדלע פּאַן מיט קוקינג שפּריץ, אָדער רייַבן מיט אַ פּאַפּיר האַנטעך דיפּט אין קאַנאָלאַ אויל. גיסן לאַדלעפולס פון טייג און קאָכן ביז באַבאַלז אָנהייבן צו פאָרעם אויף די ייבערפלאַך און עדזשאַז אָנהייבן צו שטעלן; וועגן 3-4 מינוט. Flip און קאָכן פֿאַר 3 מינוט מער; ביז גילדענע ברוין.
    בשעת פּאַנקייקס זענען קוקינג, אין אַ קליין שיסל, היץ פיסטאַשקע פּוטער אין די מייקראַווייוו פֿאַר 30-40 מינוט. לייג צו אין נוטעללאַ און קאָך ביז גלאַטיק. רעגנדל איבער הייס האַלב פּאַנקייקס.
  21. טייַער קינד פרייַנדלעך פּאַנקייקס


    אין אַ מיטל שיסל, פאַרבינדן אַלע טרוקן ינגרידיאַנץ און דעריבער לייגן די נאַס ינגרידיאַנץ ווי מילך, יי און צעלאָזן פּוטער. וויסק געזונט אַדינג דעקאָראַטיווע ינגרידיאַנץ ווי ספּרינגקאַלז אָדער טשאָקאָטשיפּס אויב איר ווילט. מאַכן די יאַמי פּאַנקייקס צו ריזעמבאַל קאַרטון Figures ווי אַ פּליושנ בער אָדער נאָר ציען קיוט פּנימער אויף זיי ניצן שאָקאָלאַד סאָוס.
  22. סניקקערדאָאָדלע פּאַנקייקס

    דאס איינער איז אַ זיכער געווינער. סטער מעל, באַקינג פּודער, ברוין צוקער, צימערינג, און זאַלץ. היץ אַרויף און דעריבער וואַרטן ביז גילדענע בראָוונ- באַבאַלז וועט נעמען פּאַפּינג אויף די שפּיץ ייבערפלאַך.דינען זיי מיד.
  23. אָרעאָ קוקי פּאַנקייקס


    מאַכן די קרעם פילונג לויט צו די רעצעפּט. האַלטן באַזונדער. מינווייל, היץ אַ גרויס שווער סקילאַט אויף מיטל-הויך היץ; קאָכלעפל טייג אין הייס סקילאַט, ניצן 1 טבספּ. טייג פֿאַר יעדער לאַטקע. קאָכן ביז באַבאַלז פאָרעם אויף טאַפּס, דעריבער ווענדן צו ברוין אנדערע זייטן. סענדוויטש די פּאַנקייקס ניצן די ווייַס קרעם פילונג צו ריזעמבאַל אָרעאָס.
  24. לאַטקע אָן מילך און יי רעצעפּט


    דאס איינער איז ריין וועגאַן, מילכיק פּאָטער און יי פּאָטער. וויסק די טרוקן ינגרידיאַנץ צוזאַמען אין אַ מיקסינג שיסל און וויסק צו פאַרבינדן מיט די נאַס ינגרידיאַנץ. גיסן די טייג אין די הייס פּאַן. שפּיץ די פּאַן צו העלפן די טייג פאַרשפּרייטן יוואַנלי, אויב דארף.
  25. טשאָבאַני פּאַנקייקס


    וויסק צוזאַמען יי, טשאָבאַני און מילך. היץ אַ נאָנסטיקק סקילאַט איבער מיטל היץ. קאָכן ביז עדזשאַז שטעלן און באַבאַלז דערשייַנען אויף ייבערפלאַך, וועגן 2 מינוט.
  26. שאָקאָלאַד קעז פּאַנקייקס


    סטער צוזאַמען די הייַזקע קעז, מילך, עגגס, וואַניל, מעל, באַקינג פּודער, קאַקאַאָ פּודער; מישן טייג ביז גלאַט דעמאָלט גיסן איבער מיטל היץ אין די הייס פּאַן.
    איך ליבע וויקענדז.
    און איך וויסן וואָס איר ניטאָ טראכטן. " דוה. מיר אַלע טאָן. "
    אבער איך האָבן אַן עקסטרע ליבע פֿאַר וויקענדז, און עס ס 'גערופֿן פּאַנקייקס. איך וויסן, איך וויסן, איך ווע דיסקאַסט דעם איידער, אָבער איך האָבן אַ געפיל רובֿ פון איר זענען נישט אַרום צוריק דעמאָלט, אַזוי לאָזן מיר יבערכאַזערן.
    וויקדיי ברעאַקפאַסץ אין מיין וועלט צונויפשטעלנ זיך פון אַ ריזיק גלעזל פון קאַווע ווי איך אָנהייבן אַרויף מיין קאָמפּיוטער אין אַרבעט, נאכגעגאנגען דורך אַ שיסל פון קאַשע און מילך וועגן אַ שעה שפּעטער. און אין פאַל קיין פון איר געדאַנק אַז שיסל פון קאַשע איז געווען אַ מייַכל פון קיין סאָרט, לאָזן מיר דערקלערן.
    ווען איך זאָגן שיסל, איך אַקטשאַוואַלי מיינען אַ גלעזל. ווי אין די שרעקלעך ביסל סטיראָפאָאַם טעפּלעך אַז מיין פירמע יקספּעקץ אונדז צו טרינקען אויס פון. און איך האָבן אַ טעאָריע וועגן מיין קאַשע אַז איז פּראָווען ריכטיק שיין פיל יעדער מאָרגן. עס גייט ווי דעם: בייסיקלי די וועלט יז ווייסט די פּינטלעך רגע אַז איך גיסן מילך איבער מיין קאַשע, און פּלוצלינג מיין טעלעפאָנירן רינגס. און פּונקט ווי איך פירן צו באַקומען די מענטש אַוועק די טעלעפאָנירן, כאָופּינג צו ראַטירונג די לעצטע ביטן פון קריספּנעסס אין די אַפאָרעמענטיאָנעד גלעזל, מיין טעלעפאָנירן רינגס ווידער. און עס איז שיין פיל גייט אויף ווי וואָס ביז מיין גלעזל איז פול פון אַ סאַגי באַלאַגאַן פון קאַשע.
    און אַז מיין Friends, איז פרישטיק. אויף אַ וויקדיי.
    און אַז ס וואָס איך האָבן אַן עקסטרע ביסל ליבע פֿאַר וויקענדז. האָנעסטלי, עס ס ניט שטענדיק פּאַנקייקס.מאל עס ס 'אַ אָמלעט מאל עס ס אַ גורמיי פאָרעם פון האָבערגריץ. און אָפֿט עס ס פּאַנקייקס. און אויף געלעגנהייַט, עס ס ייַז קרעם. דו זאלסט נישט ריכטער.
    אבער איך דייגרעס. זאל ס באַקומען צוריק צו פּאַנקייקס, וועט מיר?
    איך ווע שוין עקספּעראַמענטינג מיט פאַרשידן ווערסיעס פון פּאַנקייקס לעצטנס, און דעם איינער איז צווישן מיין favorites. עס ס געזונט און עס האט שאָקאָלאַד, דאַרפֿן איך זאָגן מער?
    ינגרעדיענץ
    • 1½ טעפּלעך נידעריק-פעט הייַזקע קעז
    • 1 גלעזל מילך
    • 2 עגגס
    • 1 לעפעלע וואַניל עקסטראַקט
    • ¾ גלעזל (ווייַס) גאַנץ ווייץ מעל
    • 1 לעפעלע באַקינג פּודער
    • אַ ¼ טעפּל קאַקאַאָ פּודער
    • 16 פּאַקיץ פון ספּלענדאַ אָדער ⅔ גלעזל צוקער אָדער צוקער פאַרטרעטער
    • שאָקאָלאַד טשיפּס, אַפּשאַנאַל (איך געניצט צוקער פּאָטער)
    ינסטראַקשאַנז
    1. אין אַ מיטל מיקסינג שיסל, קאָך צוזאַמען די הייַזקע קעז, מילך, עגגס און וואַניל. קאָך ביז קאַמביינד.
    2. לייג די מעל, באַקינג פּודער, קאַקאַאָ פּודער און ספּלענדאַ און מישן ביז גאָר קאַמביינד.
    3. היץ אַ סקאָווראָדע איבער מיטל היץ. שפּריץ מיט פּאַם אָדער ניט שטעקן באַקינג שפּריץ.
    4. גיסן די טייג אין העאַפּינג ספּאָאָנפולס אַנטו די הייס פּאַן. פּרעגלען ביז די שפּיץ אויס שטעלן, דעמאָלט Flip עס איבער און פּרעגלען עס ביז האַלב דורך. עס זאָל זיין לייטלי בראַונד אויף די אַרויס פון ביידע זייטן.
    5. אויב איר ווילן אַן עקסטרע מייַכל, שפּריצן זיי מיט שאָקאָלאַד טשיפּס נאָר איידער Flipping זיי.
    6. דינען הייס, מיט נעצבוים סירעפּ, יאַגדע סאָוס (אַז ס אַ רעצעפּט איך וועט האָבן צו פּאָסטן איין טאָג) אָדער אַפֿילו שאָקאָלאַד סאָוס!
    7. הנאה!
  27. צוואָרעך לאַטקע


    צוואָרעך לאַטקע צוגרייטונג צייַט איז וועגן 15 מינוט. סטער מעל, בוימל, און עגגס אין אַ גרויס שיסל. אין אַ באַזונדער שיסל, וויסק צוזאַמען עגגס, הייַזקע קעז, מילך און בוימל. לייגן מעל געמיש צו יי געמיש און וויסק ביז נאָר בלענדיד.
  28. בייקאָן און קעז פּאַנקייקס


    בייקאָן און קעז! דאס איז אַ מויל וואָטערינג פרייד. וויסק צוזאַמען די מילך, יי, און צעלאָזן פּוטער. קאָך אין די קעז און בייקאָן איבער מיטל-הויך היץ. קאָוט עס לייטלי מיט בוימל.
    דאס איז אַ גוט רעצעפּט. פֿאַר סימפּלער קוקינג, די ביטן פון בייקאָן און גרייטיד טשעדער קעז אויך קען ווערן צוגעלייגט צו יעדער אונדזער בוטטערמילק פּאַנקייקס מישן אָדער לאַנד ווייץ פּאַנקייק מיקס. די סאַטאַל געזאָלצן טאַם פון די בייקאָן ביטן, צוזאַמען מיט די זיסקייַט פון אונדזער פאַקטיש נעצבוים סירעפּ, מאכט אַ גרויס טייסטינג לאַטקע.
    ינגרעדיענץ
    6 סטריפּס פון בייקאָן, געפּרעגלט און קראַמבאַלד אין ברעקלעך
    1/3 טעפּל גאַנץ ווייץ מעל
    1 גלעזל אַלע-צוועק מעל
    2 טיספּונז באַקינג פּודער
    2 טיספּונז גראַנולאַטעד צוקער
    1/4 טיספּונז זאַלץ
    1 1/4 טעפּל מילך
    1 גרויס יי
    3 טייבאַלספּונז פּוטער, צעלאָזן
    3/4 גלעזל גרייטיד טשעדער קעז
    אינסטרוקציעס
    1. קאַמביין די פלאָורס, באַקינג פּודער, צוקער, און זאַלץ אין אַ גרויס שיסל. מישן מיט אַ גאָפּל.
    2. אין אן אנדער שיסל, וויסק צוזאַמען די מילך, יי, און צעלאָזן פּוטער. קאָך אין די קעז און בייקאָן.גיסן די מילך און קעז געמיש אין די מעל געמיש און קאָך ביז נאָר קאַמביינד. (עטלעכע לאַמפּס וועט בלייַבן.)
    3. היץ אַ פּאַן אָדער גרידדלע איבער מיטל-הויך היץ. קאָוט עס לייטלי מיט בוימל. ווען די גרידדלע איז הייס, גיסן די טייג אַנטו די גרידדלע אין אַפֿילו קרייזן. קאָכן ביז באַבאַלז פאָרעם און אָנהייבן צו ברעכן אין די טייג. Flip און קאָכן ביז געטאן.
  29. שינקע און קעז פּאַנקייקס


    מישן מעל, זאַלץ, באַקינג פּודער, מילך, בוטטערמילק, און יי. צעשמעלצן די פּוטער אין אַ קליין פּאַן, דעמאָלט וויסק אין די מעל און קאָך געזונט מיט אַ עגגבעאַטער אָדער וויסק ביז עס זענען קיין לאַמפּס. איר קענען קראָם לעפטאָווערס אין די פרידגע, זיי האַלטן געזונט.
    ינגרידיאַנץ:
    • 2 טעפּלעך מעל
    • 1/2 צפּ זאַלץ
    • 2 צפּ באַקינג פּודער
    • 1 גלעזל מילך
    • 1 גלעזל באַטערמילק
    • 1 יי
    • וועגן 1 טעפּל דייסט שינקע
    • וועגן 1 1/2 טעפּלעך שרעדיד קעז (איך בעסער Cheddar, אָבער איר קענען נוצן וועלכער מין איר ווי)
    • פּוטער פֿאַר די פּאַן
    אופֿן:
    •  סטער צוזאַמען מעל, זאַלץ, און באַקינג פּודער.
    • לייג צו מילך, בוטטערמילק, און יי און גערודער געזונט מיט אַ עגגבעאַטער אָדער וויסק ביז עס זענען קיין לאַמפּס.
    • דעקן און לאָזן מנוחה אין די פרידגע פֿאַר 30-60 מינוט.
    • צו מאַכן די פּאַנקייקס, היץ וועגן 1/2 טבלספּ פּוטער אין אַ נאָנסטיקק אָדער וואַרפן-פּרעסן פּאַן איבער מיטל הויך היץ.
    • לייג צו וועגן 1/3 גלעזל טייג און גלאַט אויס מיט קאָכלעפל אָדער לעפל צו מאַכן אַ קרייַז.
    • שפּריצן מיט אַ ביסל טבלספּ פון שינקע און וועגן 1/4 גלעזל שרעדיד קעז.
    • רעגנדל מיט אַ ביסל מער טייג איבער די שפּיץ (ווי געוויזן אויבן).
    • ווען די טייג Forms גרויס באַבאַלז, Flip די לאַטקע איבער.
    • ווען האַלב דורך, אַראָפּנעמען צו אַ טעלער. האַלטן וואַרעם אין אַ 200 גראַד ויוון אָדער געצעלט די טעלער מיט שטער בשעת איר מאַכן די רוען פּאַנקייקס.
    • נוצן נאָך פּוטער פֿאַר יעדער לאַטקע אָדער יעדער אנדערע לאַטקע.
    • דינען הייס מיט פּוטער און סירעפּ.
  30. קאַבאַק, ציג ס קעז & ראָוזמערי פּאַנקייק


    קלאַפּן צוזאַמען אַלע נייטיק ינגרידיאַנץ ביז עס איז גלאַט. רעפריגעראַטע די טייג ווי ספּעסיפיעד אין די רעצעפּט. אַראָפּנעמען די טייג פון די פרידגע, לייגן די ציג ס קעז און קאַבאַק. פאַרלייגן אַלץ צוזאַמען. היץ אַ ביסל בוימל אין אַ ניט-שטעקן סקאָווראָדע. דעמאלט, אין באַטשאַז, לייגן אַ לאַדלעפול פון טייג פּער לאַטקע צו פּרעגלען ביז גאָלדען ברוין.

    וואָס גייט אין ...

    1 טעפּל פּליין מעל (אָדער באַקוויט מעל פֿאַר גלוטען Free)
    2 טיספּונז באַקינג פּודער
    1 גלעזל מילך (אָדער סוי / מאַנדל מילך פֿאַר מילכיק פּאָטער)
    1 אָרגאַניק יי (לאָזן אויס פֿאַר יי פּאָטער)
    2 טאַבלספּאָאָנס צעלאָזן ונסאַלטעד פּוטער + עקסטרע פֿאַר פריינג (פאַרטרעטער מיט קאָקאָסנוס פּוטער פֿאַר מילכיק פּאָטער און מאַסלינע בוימל פֿאַר פריינג)
    1/2 ראָוסטיד Butternut קאַבאַק פּורעעד (מיר דאַרפֿן 1 טעפּל פֿאַר די טייג)
    3 טייבאַלספּונז Goats קעז (לאָזן אויס פֿאַר מילכיק פּאָטער)
    קליין ספּריג Fresh ראָסעמאַרי פינעלי געהאַקט

    ווי צו מאַכן עס ...

    1. זיפּ דיין אויסדערוויילט מעל און באַקינג פּודער אין אַ שיסל.
    2. אין אַ באַזונדער שיסל מישן צוזאַמען די מילך, יי, צעלאָזן ונסאַלטעד פּוטער. אָדער אויב איר זענט מילכיק / יי פּאָטער מישן אייער אויסדערוויילט מילך און צעלאָזן קאָקאָסנוס פּוטער.
    3. מאַכן אַ געזונט אין אייער מעל און סלאָולי וויסק דיין פליסיק געמיש אין ביז עס איז גאָר קאַמביינד.שטעלן באַזונדער.
    4. פאַרלייגן 1 טעפּל פון Butternut קאַבאַק פּיוריי אין דיין טייג און דעמאָלט פלאַקע אין דיין בעק קעז און לייגן דיין ראָוזמערי.
    5. היץ אַ גרויס סקאָווראָדע איבער אַ מיטל היץ. פֿאַר יעדער פּעקל פון פּאַנקייקס מיר ווילן צו צעלאָזן וועגן 1 לעפעלע פון ​​ונסאַלטעד פּוטער אָדער מאַסלינע בוימל.
    6. לעפל 2-3 טייבאַלספּונז פון טייג אין די פּאַן. קאָכן ביז איר זען באַבאַלז מאָלדינג (וועגן 1-2 מינוט). Flip איבער און קאָכן די אנדערע זייַט.
    7. דינען וואַרעם אָדער קענען זיין געגעסן קאַלט אויך
31.  ביקס ריקאָטטאַ פּאַנקייקס מיט טרוסקאַווקע-מאַראַנץ סאָוס 



די פייַכט ריקאָטטאַ פּאַנקייקס האָבן אַ יידל געוועב און סאַטאַל מאַראַנץ טאַם דאַנק צו די דערצו פון געשלאגן יי ווייץ און אַ פרעשלי גרייטיד מאַראַנץ פּינטעלע. טאַפּט מיט אַ געשמאַק, פריש טרוסקאַווקע-מאַראַנץ סאָוס זיי מאַכן אַן עלעגאַנט ברירה פֿאַר אַ ספּעציעל געלעגנהייַט פרישטיק אָדער בראַנטש.

די ביקס אין ריקאָטטאַ פּאַנקייקס מיט טרוסקאַווקע-מאַראַנץ סאָוס

  • ינגרעדיענץ:
  • 15 אונסעס ריקאָטטאַ קעז
  • 3/4 טעפּל מעל
  • 1/2 לעפעלע באַקינג פּודער
  • 2 טייבאַלספּונז צוקער
  • 1/8 לעפעלע זאַלץ
  • 2 טייבאַלספּונז גאַנץ מילך
  • 3 עגגס, צעשיידט
  • 1/2 לעפעלע וואַניל
  • פּינטעלע פון ​​1 מאַראַנץ
  • פֿאַר די טרוסקאַווקע-מאַראַנץ סאָוס:
  • 2 טעפּלעך סטראָבעריז, געהאַקט
  • 2 טיספּונז צוקער
  • 1 לעפל לימענע זאַפט
  • 1/4 טעפּל פרעשלי סקוויזד מאַראַנץ זאַפט
  • 2 טייבאַלספּונז וואַסער
  • 2 טיספּונז קאָרנסטאַרטש
צוגרייטונג:
פּלייס די ריקאָטטאַ אין אַ זייַער איבער אַ שיסל פֿאַר לפּחות 1 שעה צו לאָזן קיין וידעפדיק פליסיק צו פליסן.
צוגרייטן דעם סאָוס דורך פּלייסינג די סטראָבעריז, צוקער, לימענע זאַפט און מאַראַנץ זאַפט אין אַ קליין פאַן. ברענגען צו אַ מליען איבער מיטל-הויך היץ. אין אַ קליין שיסל, וויסק צוזאַמען די וואַסער און קאָרנסטאַרטש און לייגן צו די סימערינג טרוסקאַווקע געמיש.
פאָרזעצן קוקינג ביז דער געמיש טיקאַנז צו אַ סירעפּ-ווי קאָנסיסטענסי. אַריבערפירן צו אַ שיסל און שטעלן באַזונדער צו קילן.
קאַמביין די מעל, באַקינג פּודער, צוקער, און זאַלץ אין אַ שיסל. אין אַ באַזונדער שיסל, פאַרבינדן די ריקאָטטאַ, מילך, יי יאָוקס, וואַניל און מאַראַנץ פּינטעלע ביז גלאַטיק.
אין אַ באַזונדער שיסל, קלאַפּן די יי ווייץ מיט אַן עלעקטריש מיקסער אויף הויך גיכקייַט ביז ליכט און פּוכיק, אָבער ניט שייגעץ. לייג די ריקאָטטאַ-מילך געמיש צו די טרוקן ינגרידיאַנץ און גערודער נאָר ביז קאַמביינד. וויסק אין וועגן העלפט פון די יי ווייץ ביז געזונט בלענדיד, דעמאָלט דזשענטלי פאַרלייגן אין די וואָג.
אָיל אַ גרידדלע און היץ איבער מיטל-הויך היץ. גיסן וועגן 3 טייבאַלספּונז פון טייג אַנטו די גרידדלע פֿאַר יעדער לאַטקע. קאָכן ביז באַבאַלז דערשייַנען און אָנהייבן צו ברעכן אויף די עדזשאַז און די ייבערפלאַך פון די לאַטקע, דעמאָלט Flip צו ענדיקן קוקינג אויף די רגע זייַט.
אַריבערפירן צו אַ באַקינג בויגן און האַלטן וואַרעם אין אַ 200 ° ף ויוון בשעת איר קאָכן די רוען פּאַנקייקס. דינען טאַפּט מיט די טרוסקאַווקע-מאַראַנץ סאָס.
מאכט וועגן 1 טוץ פּאַנקייקס

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...