Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 Most Delicious écrit Recipes

 

 A frittella è na torta appartamentu, spissu magre, e tundu, appruntatu da un batter àmidu-based, chì pò ancu cuntene ova, latti friscu. Hè cottu nantu à una superficia calda cum'è un griddle o frittura, pan, spissu cu ogghiu o di burru. ricetti Creperia àvutru, ma hannu tutti la stissa Sbuchjate e cipolle è di basi di farina, ova e latti.
Ch'ella ti li sò in prighjò per marcatura, un brunc appruvatu o ancu cena, cchiù simpricimenti si pò micca andà di male cù frittelle! Sentite elli chianu cu rosoliu o li dress up cu frutta, patatine fritte, pistati o crema ancu smantana è vo avete un ne sciaccanu uni diliziosa inchiri.
Cci sunnu picca li cosi un omu americana bisogna sapiri comu si po 'còciri, e frittelle, sò unu di quelli. A bona nutizia hè ch'elli Patrunu Du faciuli. Quì sò 30 ricetti fait chi farà a to vita Squarzafici cuntenti.
  1. Apple frittelle


    Tutti stu casca è 10 minuti à fà. preparazione. Blend ova, mischjà, burro, ovu, u latti, u zuccaru, u sali mela. In una suppera siparati cernigliavvi insieme a farina, marmura panatteria, cannella, è di zuccaru. Move mischiu di farina in mischiu mela, finu chi finalmenti d'imbulighjassi. Cook lu par frittura, in u caldu suttana. Hè pronta! 
    • Sbuchjate e cipolle
    • Nutrition
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • Appruntera
    1. passu 1
      Unisce farina, zuccaru e cannella, in una suppera. Add ovu e latti.Drummed nzinu a petra liscia. Move a Prugna.
    2. passu 2
      Scaldate 'na padedda, pan non-bastone, nantu à u caldu suttana. Spray cu 'ùagliu. Pour 1/4 cuppa di mischiu mela in paredda. A gamma si sparse subitu facennu cu lu ritornu di na cucchiara di un annata 10cm. Cook, frittelle, in batches, di 2 minuti o nzinu a sciuma appajunu sopra a superficia. Spinghje a seguita. Cook di 1 à 2 minuti o finu à cottu à traversu.
    3. Step 3
      Sentite cu sucu e yogurt spavintatu.
  2. Casalinghi écrit Mix


    Imbulighjate farina, marmura panatteria, zuccaru, butiru s'ellu avia bisognu e sali a goda. Pudete puru aghjunghje su qualchi frutti à i frittella batter - mela diced, o una mansa di banana, parò vo vulete fà i vostri frittelle. elli Imbulighjate u tuttu bè, poi frittu nantu à un griddle calda.
  3. Casalinghi Blueberry sciroppu e frittelle

     U tempu stimati pi stu unu hè solu 15 minuti.
    Imbulighjate u Sbuchjate e cipolle, un'idea bè - pruvuchendu a dissolve zùccaru, e in giru Miele contru à u latu di la paredda sfracicà nanticchia, finu à Miele arrivare picca macchi e mischiu si rosoliu. Place Sbuchjate e cipolle in una piccula cunillu e move bè. 
    A crepapanza di gustu Blueberry e amarore di limoni, hè perfettu in stu sciroppu. Great nantu à frittelle o gelato. Ricetta da PocketChangeGourmet.com
    Serves: 3 tazzi
    Sbuchjate e cipolle
    • 2½ pé la murtidda, frischi o ghjalata
    • 2 cuppa acqua
    • zuccaru 1 cuppa
    • Suchju di 1 Meyer limone - circa 1ora tablespoons
    • fetta 1 parmu di limone, buccia (aduprà un Fans verdura)
    Instructions
    1. In un cunillu, mischjà la murtidda, cun tazza ½Â di l 'acqua
    2. Smash li baga cù una masher patata è purtà à una simmer
    3. Simmer nantu à u caldu suttana di 15 minuti
    4. Stirpi u suchju da in una cuppa misurari heatproof, in giru dura nantu à i Gennaio, discard li solidi.
    5. Risciacquare fora u cunillu, aghjunghje u zuccaru, buccia: limone e li truppi 1ora tazzi di l 'acqua, purtà à un bollari, pruvuchendu a dissolve u zuccaru.
    6. Bollire u sciroppu nantu à u caldu timparati, nzinu a lu eaches 225 ° nantu à un termometro caramelle, largu circa 20 minuti
    7. Add u suchju Blueberry è di limone e bollari nantu à alta calori di 1 minutu.
    8. Chì u sciroppu arrizzà, tandu discard u buchja limone.
    9. Pour u sciroppu in buttigli biccheri puri o Vasi.
    10. Seal e refrigerate per up à 6 mesi.
    11. Usu su dolore frittelle o gelato

  4. Old cumminati Casalinghi frittelle


    Stu ci vole solu 5 minuti di a preparazione, ma hè ubligatoriu di 15 minuti in più a còciri.
    Sieve in la farina, finu à ch'ella ùn hè liscia. Add cucina marmura, sali è zuccaru.Fate un bè a lu centru di lu pani e vin in u latti, ovu friscu e fusi; mmiscari tuttu bè inseme. Allora sempre in u caldu suttana nzinu a ntrammi li lati sunnu "marroni".
  5. Cannella Roll frittelle


    Pudete partendu da scaldà burro in u fornu. Appruntera ripieno cannella primu - by pruvuchendu lu burru, zùccaru marroni e cannella inseme. Drummed nsemmula na la farina, marmura umaghju e sali. Move in u latti, 'ovu è oliu una cria. Ùn overmix. (S'ella hà una pochi di picculi lumps manca, qualle Dilemma).

    Sbuchjate e cipolle

    Di u frittelle :
    1 tazza di farina tutte-finalità
    2 teaspoons cucina marmura
    1/2 sali teaspoon
    1 tazza di latti
    1 grossu ovu
    ogghiu 1 cucchiara di verdura
    Di u ripieno cannella :
    1/2 bastone, burro unsalted, timpiratura
    1/4 tazza aimé 2 tablespoons brown sugar
    1 1/2 teaspoons in terra a cannella

    COME

    1. Fate u ripieno cannella : In una suppera maculata, move nsemmula lu burru, zùccaru marroni, è di a cannella. Scoop u ripieno, intra 'na pisanti pustale baggie litru-screnu, e addumaru lu latu.
    2. Fate u frittelle : In una suppera maculata, drummed nsemmula na la farina, marmura umaghju, è u sali. Drummed in u latti, ovu, e ogghiu, sulu finu a li batter hè sciuglite.
    3. Scaldate una grossa, nonstick skillet nantu à u caldu spezia, è a spruzzo cu spruzzo nonstick. Aduprà un francese scoop ghjacciu à aghjunghje lu batter à la paredda. Usu lu funnu di lu francese scoop o di cuppa, à fà passà u batter in un circulu, circa 4 cm in diamitru. Accurtà u calori a medie suttana. Beccaccino la munnizza di u vostru baggie di ripieno cannella, e cci capia u ripieno, in la parti aperta. Quandu u vostru frittella cumincia a furmari sciuma, aghjunghje u ripieno. Partutu a lu centru di lu frittella, capia u ripieno in cima di u batter frittella, in un Machƒ, cum'è vo vidite in un modu regulare cinnamon roll. Cook u frittella 2 à 3 minuti, o finu à u sciuma mittite occhi supra cima di u frittella è qualle marruni nantu à u fondu. Lampu una magre, larga spatola di metallu, accoglie cù u frittella, è di sì, ma subitu valencià supranà. Cook una vèndita privata 2 à 3 minuti, nzinu a l 'autru latu è d'oru dû malutempu. Quandu ti valencià u frittella, nantu à un piattu, pudete vede chì u ripieno cannella hà criatu un crateri-Machƒ di cannella. Asciucàrisi fora 'na padedda cu' na spugna, carta, e torna cu li truppi batter frittella è ripieno cannella. Rewarm u glaze prestu prestu, s'ellu avia bisognu. Sentite, frittelle, cummigghiatu di nu Toscana di glaze.
  6. frittelle di villutu russu


    Drummed insieme a farina, baking soda, zùccaru cû, sali, buttermilk, sunca unsweetened, zùccaru Granulated, circa 2 tablespoons misura di voline manciari lìquidu russu, ova e di marmura panatteria. Postu in una sola e sfarente nantu à un linzolu umaghju, è sfatica à 200 ° forru, su, per 30 minuti.
  7. frittelle, fragola, annacquata


    Imbulighjate u latti, 'ovu, di farina, marmura panatteria, baking soda, è strattu vaniglia. Fate un bè in u mischiu di farina e vin in u mischiu di latti e caciu fusi.Allora bois e còciri nantu à u griddle nantu à u caldu medie-suttana.
    Fragola Sprinkle Funfetti frittelle
    1 ½Â cuppa buttermilk grassu-senza
    1 ovu
    1 tbsp. burro, fusi
    1 ½Â pé tuttu-ntentu a farina
    2 tbsp. Granulated sugar
    1 tsp. marmura panatteria
    1/2 tsp. sali bistro
    5 à 6 fravuli, morte
    sprinkles Rainbow (comu tanti cum'è vo vulete)
    1.  Mix nsemmula lu buttermilk, ovu friscu e in una piccula suppera è righjittatu. In una suppera è indipindenti, mmiscata na la farina, zuccaru, marmura umaghju e sali.
    2.  Fate un picculu pirtusu o ancu in i vostri, mischiu di farina e vin in u mischiu buttermilk. Imbulighjate u bè finu à tuttu hè assuciata.
    3.  calori 'na padedda supra medie à u caldu suttana è a spruzzo cu spruzzo a cucina. Una volta hè calda, canadese scoop 1/2 cuppa di batter intra la padedda.(Pour menu batter s'è vo vulete fà Logo frittelle.)
    4 . Appena cum'è i batter è in la paredda, aghjunghje subitu 3 à 4 fravuli (affettato) annantu à ogni frittella è una cria, appughjà tuttognunu in u batter.Per una frittella, urigginariu, aduprà 1 à 2 fravuli. Poi aghjunghje comu tanti sprinkles cum'è vo vulete.
    5.  Chì a frittella còciri di circa 2 minuti (o nzinu a marruni) davanti à flipping.Cook l'altra parte di un antru 1 à 2 minuti.
    Nutate bè: Sì cù u gruppu Kate TÈ, spruzzo ogni muffa, prima jennu a lu cuntestu. Par assicurà a frittella veni cucinatu è ùn hà da perde a so forma, copre a muffa cù un ochju per a prima siconde. Quannu lu bordu cumincià à strappò luntanu da i muffa, u frittella, hè prontu à valencià. Pudete canzoni it out di u muffa e valencià o pi usari li spatola a tèniri lu nzemi e valencià lu.
  8. Raisins frittelle cuppa di burru

    Usu una suppera medie taglia a fari 'na muddica di pani cù a farina, zuccaru, marmura panatteria, baking soda, buttermilk, pizzicu di sali (a goda), ovu, è di pignolu. Move u Sbuchjate e cipolle è umitu in u Sbuchjate e cipolle è asciuttu, finu assuciata. Scaldate la paredda. Coat 'na padedda cu burru e vin batter in drentu, cù circa ⅓ cuppa batter € per frittella. Una volta di fondu hè una cria, Infarinate, valencià nantu à wage, su 'autru latu.
  9. Buffet écrit Dippers

    Cook, pancetta affumicata e righjittatu. Imbulighjate batter in una buttiglia bastanza to pour batter in lu (guardà una chambre d merendella buttiglia, ketchup). Scaldate la padedda à 300 gradi. batter doccia in un longu ellìttica un pocu più è cchiù largu la pancetta affumicata e duni 'na fedda di pancetta cottu in u centru. appughjà una cria, pancetta in u batter. Cook finu à u batter accumenza a bolla poi fà nantu à e còciri 'na pocu minuti doppu lu nasu. Total Renato stimati: 30 minuti.
  10. Carrot Cake Mini frittelle

    Imbulighjate inseme Sbuchjate e cipolle è asciuttu: a farina, marmura panatteria, cannella, sali e lu zuccaru marroni. Add u mischiu carota, e l'ogghiu a Sbuchjate e cipolle è asciuttu, ma per piacè fate voi ùn più-Mè, o altru, u vostru frittelle ti a guerra, appartamentu è sgualtru.
  11. Sourdough frittelle


    Mettite dui tablespoons di farina di granu nta na catinella o di cuppa, chì hà pocu acqua, in lu; remix (mmiscari cu fumà - uggettu di metallu) allura ca cummogghia - ma nun CASTAGNIONS e sentinu manca unni aria pò vene à traversu, per esempiu, windowsill. seguità u passu cum'ellu ci vole cum'è fine in u ricetta. Nantu à u terzu ghjornu di verificà à traversu, s'ellu si persunali "acru" - chi l'granni, s'ellu hè amara è stinks ... jetti lu fora da e cumincianu torna u travagliu!
  12. Smores frittelle


    Imbulighjate insieme a farina, baking soda, canola oil, buttermilk, sali, zùccaru, marshmallows, patatine fritte cioccolatu, e pistìcciuli cracker Graham. Allora vin stu batter nta paredda preheated.
  13. Pumpkin Machƒ frittelle cù zucca Cuntu cundimentu


    Drummed nsemmula na la farina, zuccaru (zuccaru marroni e biancu), cannella, moscata, sali e marmura panatteria. In un antru suppera, drummed nsemmula lu latti, ovu, ogghiu e vaniglia. Add u mischiu di latti à u mischiu di farina è mmiscata bè - u mischiu pò èssiri normi lumpy. Stimata - 30 minuti (10 minutu di a preparazione, 20 minutu di u travagliu)
    Sbuchjate e cipolle
    • ½Â C tutte-ntentu a farina
    • ½Â farina, pasta C grana tuttu
    • 1 C latti
    • strattu, vaniglia, 1 tsp
    • 1 ovu
    • canola oil 2 tbsp
    • zuccaru bianca 2 tbsp
    • 1 tbsp brown sugar
    • ¼ tsp cannella
    • ¼ tsp moscata
    • ¼ tsp u sali
    • 2 tsp marmura panatteria
    • vasettu 1 9oz di burru, zucca, (vi prubbabbirmenti nun ùsanu lu in tutti, ma sulu pi essiri sicura, cosa accumènza ccu na tuttu lu vasu)
    • Cuntu e zùccaru cû di cundimentu ppâ
    Instructions
    1. Preheat un skillet non-bastone à u caldu medie.
    2. In un grossu suppera (I usatu unu cu 'na beccuccio) drummed inseme u levitu, sugars, cannella, moscata, sali e umaghju marmura.
    3. In un antru suppera, drummed nsemmula lu latti, ovu, ogghiu e vaniglia.
    4. Add u mischiu di latti à u mischiu di farina è mmiscata bè. U mischiu avissi a èssiri normi lumpy.
    5. Pour ¼ C di batter per ogni frittella nant'à u skillet. I faire du 'pirtusa ni un tempu. Poi cci capia lu burru, zucca, in un motu circulari supra la patata. Aghju messu u butirru cucuzza intra un saccu ziplock e tagghiò la munnizza tantu mi cci capia caccià lu fora. Sfatica di 2-3 minuti pi latu.
    6. Sorti burro (o Paese Maitre, comu aghju dettu), cima d 'ogni frittella prima unanimité.
    7. Inizio ogni pila cu zuccaru cû e poi cci capia pocu più di burru, zucca, de su cùcuru.
  14. Carmelu frittelle apple pie


    Drummed inseme buttermilk, applesauce, caffè, molasses, acqua è ovu. In una suppera è indipindenti, drummed nsemmula la rimanenza di Sbuchjate e cipolle (seccu). U mischiu sarà bedda liquidy, all'iniziu, ma u più si trova a stanza temperature- si mittaranu à s'otteni chì matinu, struttura.
  15. Creperia Sòffia contru con frutta

    Preheat u fornu à 400 gradi F. Luogo di burru à una miccia francese pie 9-parmu e sfatica di 4 - 5 minuti, o finu à fusi. Imbulighjate u farina, zuccaru, sale, ova e di latti; drummed nzinu a petra liscia. Usu stu batter comu urdinatu a li ricetta à a fari lu Sòffia contru frittella. You elli ponu inizio cu frutta, ferrite.
    Sbuchjate e cipolle
    • 1 sana ovu aimé 1 ovu biancu
    • ¼ cuppa tutti i-ntentu a farina
    • ¼ latti cuppa
    • ogghiu pâ cucina 1 cucchiara
    • ¼ teaspoon u sali
    • 2 tazzi, frutta freschi
    • marmellata 2 tablespoons arancia, heated nel à micru
    Instructions
    1. piccula stich francese pie Coat o tin pans àiru cù a spruzzo a cucina
    2. Nta na granni, ciotola drummed nsemmula 'ovu, di farina, latte, ogghiu e sali finu a liscia
    3. Si spartunu batter in quattru tin
    4. Sfatica di 25 minuti in u fornu à 400 gradu finu a marroni e puffy. Turn Murat fornu è ch'elli sò in u fornu di 5 minuta di più nanzu di caccià
    5. traslocu di colpu, frittelle, in piccula conchi, cucchiara nantu à frutta è Toscana, marmellata rinfriscà
    Fonti
    Liz dici ... chisti, c'eranu gustosu, pudete puru aghjunghje sucu mela à u fruttu, s'è vo ùn avete micca marmellata, arancia,

    Steven dici ... chì una cena di piacè
  16. Gingerbread cannella Roll frittelle


    Drummed nsemmula na la farina, marmura panatteria, u sali, u latti, ovu, e ogghiu, sulu finu a lu nzemi. Add lu burru, zùccaru marroni e cannella, à appruntà u batter. Pè appruntà u glaze: In una piccula, pan, wage u butiru nantu à u caldu suttana finu fusi.
    Sbuchjate e cipolle: 
    Cannella Machƒ:
    1/4 tazza burro (1/2 bastone)
    1/2 tazza marroni di zuccaru
    1/2 cucchiara cannella terra,
    1/4 teaspoon agliu, terra,
    1/4 teaspoon moscata nterra
    Cream Cascaval Icing:
    1/4 tazza burro (1/2 bastone)
    2 once casgiu crema
    3/4 cuppa di zuccaru cû, sifted
    1/2 teaspoon strattu, vaniglia,
    1/4 teaspoon cannella terra,
    1/4 teaspoon Categoria: Linguisti nterra
    Frittelle:
    3/4 tazza buttermilk
    1/4 tazza applesauce
    2 tablespoons arricavata caffè
    2 tablespoons molasses scura
    2 tablespoons acqua
    1 grossu ovu
    1 1/4 pé a farina tuttu-finalità
    1/2 cucchiara umaghju marmura
    1/2 cucchiara in terra a cannella
    1/2 cucchiara Categoria: Linguisti terra,
    1/4 teaspoon baking soda
    sali 1/4 teaspoon
  17. Tecnica Berry buttermilk écrit

     Add l 'ovu è buttermilk, la farina, zuccaru, marmura panatteria, baking soda è u sali in una suppera. Imbulighjate u bè è dava una annacquata Miele cuntrastanti. Cook di 1 minutu, finu sciuma cumpariri supra la supirfici è frittelle, sunnu d 'oru di sottu. Tempu stimatu: 30 minuti.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Limone Ricotta soufflé frittelle, con frutta

    Drummed farina, zùccaru e sali in una suppera. In un antru, ciotola mmiscari i vitellus ovu (siparati la parti biancu), ricotta,, burro, limone, buchja, e vaniglia.Drummed i bianchi ovu, finu à ch'ella ùn hè seccu, tandu mmiscari cu lu mischiu di farina pi fari lu batter frittella. Ùn si putissi fari tanti sauti a buchja, limone, si sentenu parlà à u so muscu citrusy.
    Frittelle, sò un cibu chì ghjucassi culturi.  Cci sunnu troppu tanti virsioni che varianu da cultura à cultura a famille à tutti. In u Nordu, hè un pastu classicu marcatura. Hè di l 'occasioni spiciali o di un marcatura duminicata incù a famiglia o trà amichi. Hè manciari cunfortu è ùn ci hè di solitu i ricordi affettivu. I mo famiglia hà spesu tanti un Sunday facennu a nostra ricetti frittella negligentati sciroppu châtaignier e pancetta o sasizza. Ogni pirsuna ponnu èssiri devi facili per piace e Dislikes. Aghjunte à un batter frittella favuriti hè cum'è semplici pasturelli cum'è sprinkling fresca fresca o spavintatu, banane, mele, râpé, noci, granola, patatine fritte, cicculata, o fruttu seccu nantu a cima di u frittella, mentre ch'ellu hè nantu à u griddle. O sulu chianu, in quattru è cumpritamenti diliziosi.   Lu scelte sò guasi mai!  Si pò esse una sosula di ballò di fà frittelle, mentri a foci famiti sò aspittava à saziassi.

    Aghju fattu cascà nantu à un coppiu di ricetti  , chì erani vultati souffled chì eranu tuttu summatu era vultati cù i bianchi ovu e siparatu, prune e calata in lu batter di una frittella fluffier. Iddi èranu ancora fattu nantu à una griddle. Mi piaci l 'idea di fà una grossa, frittella, comu na picciridda Olandese o pannekoeken (Aghju vistu parechji spellings di sta cusì maritari, Figghia mia, s'ellu ùn hè micca currettu) chì hè un favourite famiglia. Aghju avutu assai piacè di fà variazioni di na ricetta I nèsciri cu. Aghju avutu qualchi veramenti boni risultati rilazione cù un coppiu di duds. Pirtantu OK cun mè. È hè tutta una parte di stu prughjettu, cottura, ju sugnu nta la storia.
    Iò sugnu veramenti cuntentu cu la ricotta,-limone,  a versione e speru ca ti facissi. Hè abbastanza fàciuli da fà ancu s'è ùn ci hè u primu passu lettinu di sannò i bianchi ovu. Chistu putissi èssiri fattu ancu in tin urigginariu di frittelle pirsunali size propriu comu si fussi 'agnidduzzi di latti pannekoeken o Olandese pò esse. Miele sunnu li vuòti, ma apprizzati ricumandatu. Gelaterie o fresca la murtidda, fravuli, russi e rubi travaglià bè. Per quelli di voi cherche un alternativa a baga, un sprinkling di noci, petrusellu, inveci di li baga è gustosu.Annacquata à uni pochi di Miele (oa noci) supra la cima, dopu v'aghju mettela in a padedda e vagna turbiné (zuccaru crudu) o zuccaru marroni nantu à elli, prima panatteria. Sentite cù un lume sprinkling di zuccaru, cunsati cû è un sciroppu châtaignier luce o sciroppu d'oru di Lyles.
    Sbuchjate e cipolle
    • ¾ cuppa (75 g) di tutte e farina ntentu
    • ⅓ cuppa (63 g) di zuccaru
    • ½Â teaspoon u sali
    • 4 uova, siparatu
    • 4 tablespoons di burru unsalted (2 fusi è 2 di la padedda)
    • ⅔ cuppa (165 g) di ricotta,, tuttu o parti skim
    • ¼ cuppa (60 ml) di limone
    • buchja di un limone
    • ½Â teaspoon di vaniglia
    • ¼ cuppa (42 g) di frutta fresca o spavintatu
    • Turbiné o zuccaru crudu di sprinkling supra la cima,
    • zuccaru Confectioners per un dusting di luce
    • A sciroppu di luce châtaignier o sciroppu d'oru di Lyle
    Instructions
    1. Preheat u fornu à 375 gradi, è preheat un skillet farru 10-parmu o, pan francese saute.
    2. Imbulighjate farina, zùccaru e sali in una suppera.
    3. Imbulighjate ova vitellus, ricotta, fasgioli, burro, limone, buchja, vaniglia, in una grande suppera è mmiscata bè.
    4. Place i bianchi ovu siparatu in una suppera fattu ca è drummed à cimi seccu.
    5. Add u mischiu di farina à u mischiu bagnati è valdi bè. Ajouter un picculu dollop di i bianchi ovu è mmiscata in a Dà luce à i batter. Add i bianchi ovu, senza dì e volte di più in incù un spatola finu salitu.
    6. Cacciate u piattu da u fornu è messi 2 tablespoons di butiru è lu. Quandu u butiru s'hè fusi d'aghjuntu batter, annacquata à uni pochi di Miele travers la cima, è dava una annacquata à circa na cucchiara o 2 di zuccaru turbiné. Ritorna la padedda a lu furnu. Sfatica di 20 à 25 minuti. Quannu lu frittella hè s'étonnant è una cria, Infarinate su cùcuru hè prontu.
    7. Sentite cù un lume sprinkling di confectioners zuccaru è d 'essa incù sciroppu di scelta.
    8. Liccà si!
  19. Cannella frittelle cù Frutti Bacon


    In una suppera, valdi farina, marmura panatteria, sali, di zuccaru e cannella.Scaldate 'na la paredda griddle o un skillet nantu à u caldu medie. Move in pancetta petrusellu, reserving na cucchiara di u vostru cundimentu. Tempu stimatu per stu unu hè solu 30 minuti.

    Chocolate Chip e Frutti Bacon frittelle

    • Sbuchjate e cipolle:
    • 2 pé tuttu-ntentu a farina
    • zuccaru 1 cucchiara
    • 2 teaspoons marmura cucina
    • 1 teaspoon baking soda
    • sali 1/2 teaspoon
    • 1/4 teaspoon cannella
    • 2 uova, ancu di colpi
    • 2 cuppa buttermilk
    • 2 tablespoons fusi burro
    • 2 Oz patatine fritte cioccolatu semisweet
    • oliu vegetale
    • Di u Frutti Bacon:
    • 3 tazzi matinu, pancetta, cut
    • 2 tablespoons brown sugar
    • 1/2 teaspoon cannella
    Preparation:
    Per fà u Frutti Bacon, preheat u fornu à 350 ° F è filu un linzolu umaghju cu suttili. Piazzà una Tigre wire in su cùcuru e stemma lu incù a spruzzo nonstick.
    Mittaraghju u pancetta nantu à u Tigre, è dava una annacquata limòsine incù u zuccaru marroni e cannella. Cuire nzinu a filuni e caramellato, 16 à 20 minuti (sicondu u spissori). Caccià da u fornu, permettenu à Fate rifriddà vasciu, tandu trasferimentu à un 切, è chop | ni li gricchi nichi pezzi.
    Coda si stendi à u fornu è volsi Fate rifriddà à circa 200 ° F.
    Pi fari lu frittelle, mischjà la farina, zuccaru, marmura panatteria, baking soda, sali e cannella, in una suppera intricciatu.
    In una suppera è indipindenti, drummed insieme a ova, buttermilk e caciu fusi. Add Sbuchjate e cipolle è vagnatu di lu secca e move nzinu a ghjustu assuciata. Volte di più in u patatine fritte cioccolatu e pancetta cunfitti.
    Scaldate un griddle nonstick nantu à u caldu medie-altu è, cù un pannu, carta, una cria, cappotto, copre cù oliu vegetale.
    To u batter, 2 à 3 tablespoons à un certu tempu, nant'à u griddle cavura e còciri finu a piccula sciuma cumpariri supra li stanghi. Flip e còciri finu a 'nfunnu è marruni duratu, circa 2 - 3 minuti pi latu.
    Work in batches finu si usa tutti li batter, oiling la padedda in trà ogni mixer.Lascià la patata, finitu andarinu in u fornu torna cum'è tù u travagliu.
    Sentite cù a pat di butiru è sciroppu châtaignier, o pruvulazzu cu zuccaru cunsati.
  20. Chocolate Chip pretzel frittelle cù Raisins Cuntu Nutella


    Rub in farina inseme, baking soda, burro, ova, vaniglia, pignolu, è sugars, nzinu a luce è tuttu letu. In una suppera, sutta l 'ovu, cu lu zuccaru, ogghiu e sali; finu a surgente assuciata. Add a farina, marmura umaghju è 1/2 C latti. Nutella è la chiavi di stu caprettu sòsula di sorta. 1 ovu
    3 di zuccaru tbs
    2 canola oil tbs
    1/4 tsp u sali
    2 farina C
    3 tsp marmura panatteria
    u latti 1 / 2- 3/4 C
    1/2 C, patatine fritte, semi dolce cioccolatu
    1/3 bistecca C, ruttu in picculi pezzi
    Di Sauce:
    1/4 C pignolu cremoso
    2 tbs Nutella
    griddle, pan Preheat nantu à u caldu suttana M med.
    In una suppera, sutta l 'ovu, cu lu zuccaru, ogghiu e sali; finu a surgente assuciata. Add a farina, marmura umaghju è 1/2 C latti. Move bè, circannu a pigghiàrisi lu lumps fora e agghiuncennu di più di latti, si ci si ficca matinu. Volte di più in patatine fritte cioccolatu e bistecca.
    Spray griddle, pan, spruzzo a cucina, o Pau Santa Pau cù un pannu carta abbagnatu in canola oil. Pour ladlefuls di batter e còciri finu a sciuma principià à formanu nantu à a superficia è orli cumincià à pona; circa 3-4 minuti. Flip e còciri di 3 minuti di più; finu a marruni.
    Mentri frittelle, si coce, in un picculu suppera, burro beurre u caldu in u furru di 30-40 minuti. Add in Nutella e move nzinu a petra liscia. Toscana più di frittelle calda cucinatu.
  21. Adorable animaux frittelle Kid


    In una suppera maculata, mischjà tuttu Sbuchjate e cipolle è secca e poi aghjunghje u Sbuchjate e cipolle è vagnatu comu latti, ovu friscu e fusi.Drummed bè agghiuncennu cumpona a tola com'è sprinkles o chocochips s'è vo vulete. Make sse frittelle magichi à s'assumiglia à figure animata com'è un tassu Teddy o simpricimenti si fucalizzanu facci carine nantu à elli cù salsa cioccolatu.
  22. Snickerdoodle frittelle

    Stu unu hè un filosofu sguizzeru sicuru. Move a farina, marmura panatteria, zùccaru marroni, cannella, è u sali. Scaldate susu e poi aspittari finu a sciuma brown- d 'oru si mittaranu occhi nantu à a superficia cima. li sentite subitu.
  23. Oreo Cookie frittelle


    Fate u ripieno, crema, secondu a ricetta. Cecceccu e di latu. In issu mentre, wage un grossu skillet acutu nantu à u caldu medie-alta; batter to in skillet calda, usannu 1 Tbsp. batter per ogni frittella. Cook nzinu a sciuma formanu nantu à e cime, poi fà chì a marroni altru latu. Sandwich la patata, usannu la crema, ripieno bianca a s'assumiglia à TAER.
  24. Creperia senza latte, è Egg Ricetta


    Stu unu hè végétalien pura, casgili liberu è ovu, senza. Drummed Sbuchjate e cipolle è asciuttu inseme in una suppera fattu ca è drummed à mischjà cù u Sbuchjate e cipolle è vagnatu. Pour la batter intra la padedda calda. Generacije la padedda a aiutari la batter sparghji evenly, s'ellu avia bisognu.
  25. frittelle Chobani


    Drummed inseme ovu, Chobani e latti. Scaldate un skillet nonstick nantu à u caldu medie. Cook finu à orli ghjocu è una sciuma appajunu sopra a superficia, circa 2 minuti.
  26. frittelle, casgiu Chocolate


    Move inseme u casgiu alloghji, u latti, ova, vaniglia, farina, panatteria marmura, sunca marmura; mmiscari batter nzinu a liscia poi vin nantu à u caldu medie in lu piattu caldu.
    I love a duminicata.
    E sacciu zoccu si sona a pinzari. " Dúh. Avemu tutti i fari. "
    Ma ju nun haiu un amore lettinu di a duminicata, è si chjama frittelle. Lu sacciu, lu sacciu, chi pensu viditi lu discursu sta prima, ma ju nun haiu un sintimu maiò parti di voi ùn eranu ingiru torna allura, tantu di fàrimi reiterate.
    Breakfasts Weekday in u mio mondu cumposti di un ternu tazza di caffè comu I start up u mio urdinatore à u travagliu, siguita di na catinella di biada è di latti quasi un ora più tardi. E in casu alcunu di voi parsi ca catinella di biada era un usari di ogni sorta, fammi clarify.
    Quandu dicu, ciotola, I intreccia dì una cuppa. Comu a lu amaru cuppa Styrofoam pocu chì u mio cumpagnia expected noi à beie fora. È mi pirmittissi 'na tiurìa di la mê sorti di biada chì veni pruvati currettu limita ogni matina.Andat like this: tuttu lu munnu lu sapi una certa manera, a seconda esattu chì mi bois latte nantu à u mo biada, è di colpu, u mio chjerchji telefunu. È cum'è I feranu pè ottene u persona nantu à a telefunu, sperandu Salvage l 'ultimu pezzi di une à a cuppa aforementioned, ma i chjerchji telefonu di novu. È si limita succedi comu ca nzinu a mio cuppa hè piena di na luna jason mraz soggy di biada.
    È chì i me amichi, hè marcatura. Nantu à un weekday.
    È chì hè per quessa ch'e sò un pocu amuri lettinu di a duminicata. Vuleti, ùn hè sempre frittelle. Calchì volta ch'ellu si trattava d'una frittata cù qualchì volta ch'ellu si trattava d'una forma Gourmet di avena. È à spessu ch'ellu si trattava d'frittelle. È nantu à occasioni, qualle ghjacciu. Ùn ghjudicà.
    Ma aghju digress. Chì l'avvicinà di a frittelle, duvimu?
    Corsu a francisata troppu hè pruvà cu diversi virsioni di patata, de pagu, e chistu unu hè à mezu à mes favoris. Hè sano, e havi cioccolatu, ne dicu di più?
    Sbuchjate e cipolle
    • 1ora cuppa alloghji casgiu bassu-grassu
    • u latti 1 cuppa
    • 2 uova
    • strattu, vaniglia, 1 teaspoon
    • ¾ cuppa (biancu) farina di granu mondu
    • 1 teaspoon marmura panatteria
    • ¼ marmura cuppa sunca
    • 16 packets di bisphenol o ⅔ zuccaru cuppa o di rimpiazzà lu zuccaru
    • patatine fritte cioccolatu, Ecce (I usatu di zuccaru senza)
    Instructions
    1. In una suppera fattu ca maculata, move, insieme la cottage cheese, latti, ova e vaniglia. Move finu salitu.
    2. Ajouter la farina, marmura panatteria, marmura sunca e bisphenol è mmiscata nzinu a bbota vasciu, cumbinatu.
    3. Scaldate na padedda supra u caldu medie. Spray cu te o francese spray cada bastone panatteria.
    4. Pour la batter in heaping cuchjare nantu à u piattu caldu. La Bellière nzinu a lu culmu, pare stabilitu, dopu valencià supranà e intra lu sinu cottu à traversu. Ci deve esse una cria, Infarinate nantu à u fora di ntrammi li lati.
    5. Sè vo vulete una usari cu suverchiu, li dava una annacquata, patatine fritte cioccolatu ghjustu davanti à elli flipping.
    6. Sentite calda, cù sciroppu châtaignier, salsa, bacca (chì hè una sòsula I Mulateri Di L'avemu à bec un ghjornu), o puru, sauce cicculata!
    7. Liccà si!
  27. frittella casgiu Cottage France


    U casgiu Cottage tempu a preparazione, frittella, hè di circa 15 minuti. Move a farina, oliu, è ova in a maiò suppera. In una suppera è indipindenti, drummed inseme ova, cottage cheese, latte è oliu. Add mischiu di farina à mischiu ovu è drummed nzinu a ghjustu aghjusta.
  28. Bacon è casgiu vultati


    Bacon è casgiu! Chistu è un sintìannusi sudari la gula campa. Drummed nsemmula lu latti, ovu, e caciu fusi. Move in u casgiu è pancetta nantu à u caldu medie-alta. Coat leggiu leggiu cu 'ùagliu.
    Chista è na bona ricetta. Perchè a cucina semplici, i pezzi di pancetta affumicata e casgiu Cheddar, râpé, ancu pussutu esse aghjustatu a sonai a nostra buttermilk écrit Mix o Paese Santa Severa écrit Mix. U so muscu salata sicreta di i parti ca n'arrestanu, pancetta, nzemmula cu la ducizza di i nostri sciroppu vera châtaignier, face un gran frittella, tastera.
    Sbuchjate e cipolle
    6 tavuli di lard, frittu è crumbled in pezzi
    1/3 cuppa di furmentu tutta a farina
    1 cuppa tutti i-scopu di farina
    2 teaspoons cucina marmura
    2 teaspoons Granulated zuccaru
    1/4 teaspoons u sali
    1 1/4 tazza di latti
    1 grossu ovu
    3 tablespoons burro, fusi
    3/4 tazza nanticchia di casgiu Cheddar
    Accessu
    1. Unisce u levitu, marmura panatteria, zùccaru e sali a 'na gran suppera.Imbulighjate cu na furchetta.
    2. In un antru suppera, drummed nsemmula lu latti, ovu, e caciu fusi. Move in u casgiu è lard. Pour lu latti e mistu casgiu in lu mischiu di farina è move nzinu a ghjustu assuciata. (Certi lumps vi stia.)
    3. Scaldate 'na la paredda, o griddle nantu à u caldu medie-alta. Coat leggiu leggiu cu 'ùagliu. Quannu lu griddle hè calda, vin u batter 'nmanu lu griddle in anchi l' ambienti. Cook nzinu a sciuma formanu e cumincianu à introducia in u batter. Flip e còciri finu a fattu.
  29. Ham è casgiu vultati


    Imbulighjate a farina, u sali, marmura panatteria, latti, buttermilk, è ovu.Sciogghi lu burru in un picculu, pan, tandu drummed in la farina e move bè cù una eggbeater o drummed finu à ùn ci sò micca lumps. You ponnu mmagazzinari leftovers in la mascina, si tene bonu.
    Sbuchjate e cipolle:
    • farina 2 tazze
    • 1/2 tsp u sali
    • 2 tsp marmura panatteria
    • u latti 1 cuppa
    • 1 cuppa buttermilk
    • 1 ovu
    • about 1 pancetta cuppa prisuttu
    • about 1 1/2 cuppa Noix furmagliu (I prifiriscinu Cheddar, ma pudete puru aduprà ciò chì tipu v'interessanu)
    • burru di la padedda
    Appruntera:
    •  Move insieme a farina, u sali, e marmura panatteria.
    • Add latti, buttermilk, è ovu e tre bè cù una eggbeater o drummed finu à ùn ci sò micca lumps.
    • Cover è lasciate restu a lu frigorifero per 30-60 minuti.
    • Pi fari lu frittelle, wage circa 1/2 burro Tblsp in un nonstick o, pan-di ferru pusau supra u caldu medie altu.
    • Add circa 1/3 tazza batter e spianate fora cu to o cucchiara di fà un circulu.
    • Vagna incù uni pochi di Tblsp di prisuttu, è circa 1/4 tazza Noix casgiu.
    • Toscana cù un pocu di più batter supra la cima, (comu nna sopra.)
    • Quannu lu batter forma a grande, sciuma, valencià u frittella, sopra.
    • Quandu cottu à traversu, smarisce a na balata. Lascià andarinu in un fornu à 200 licenza o tenda la balata cu suttili, mentri chi rigalati li truppi frittelle.
    • Usu burro cunnizzioni di ogni frittella, o ogni altra frittella.
    • Sentite calda cù butiru e rosoliu.
  30. Squash, casgiu caprunu & romarin écrit


    Sbattinu nsemmula tutti i ingredienti nicissariu, finu à ch'ella hè liscia.Refrigerate u batter comu pricisatu a lu ricetta. Cacciate u batter da metta, aghjunghje u casgiu è di cucuzzi di u caprettu. Tunica tuttu 'nsemmula. Scaldate nu luminu a 'na padedda, pan non-bastone. Allora, in batches, aghjunghje un ladleful di batter € per frittella à tempura finu a marruni.

    Chì và à ...

    1 Cup Plain Flour (o Buckwheat farina di pruteini Free)
    2 Teaspoons Cinque Giocattoli
    1 Coupe de poisson (o Genti / latte amandule di u furmagliu senza)
    1 ovu Organic (lasciarà fora di ovu, senza)
    2 Tablspoons fusi Unsalted Cuntu + lettinu di frittura, (rimpiazzà à cu caciu nuci di casgili oliu liberu è oliu di frittura)
    1/2 pollo, butternut squash passato (Avemu bisognu 1 cuppa di u batter)
    3 Tablespoons Capre Cascaval (lasciarà fora di u furmagliu senza)
    Small Sprig Citrus Rosemary petrusellu sbuchjata

    Comu pi fari lu ...

    1. Sieve in u vostru farina e umaghju marmura sceltu in un catu chinu.
    2. In un cuntestu, ciotola siparati nsemmula lu latti, ovu, fusi burro unsalted. Or s'è vo site casgili / ovu, senza mmiscari i vostri latti sceltu e caciu nuci fusi.
    3. Fate un bè in u vostru farina e drummed pianu pianu u vostru mischiu liquidu in finu à ch'ella hè cumplitamenti salitu. Righjittatu.
    4. Tunica 1 cuppa di butternut squash purée in u vostru batter e poi écailles in u vostru casgiu caprunu è aghjunghje i vostri romarin.
    5. Scaldate 'na gran padedda supra un caldu medie. Per ogni mixer di frittelle ch'è no vulemu pè strughjesi about 1 teaspoon di burru unsalted o oliu d'aliva.
    6. Cucchiara 2-3 tablespoons di batter intra la padedda. Cook finu vo vidarete una sciuma, furmendu (circa 1-2 minutes). Flip nantu à e còciri l 'autru latu.
    7. Sentite callu, o pò esse manghjatu troppu fretu
31  puddicinu Ricotta frittelle cù fragola-Orange Sauce 



Sti frittelle, ricotta, umido, hannu un filu dilicatu e suttili, arancia gustu à ringrazià à l 'agghiunta di chjarate colpi è una buchja, arancia, citrò nanticchia. Cummigghiatu di un viteddu, fresca Sauce fragola-Orange chi jettu na scelta hè distintu di na spiciali marcatura occasioni o brunch.

Puddicinu Ricotta frittelle cù fragola-Orange Sauce

  • Sbuchjate e cipolle:
  • 15 once casgiu, ricotta
  • farina 3/4 tazza
  • 1/2 teaspoon marmura panatteria
  • zuccaru 2 tablespoons
  • sali 1/8 teaspoon
  • 2 tablespoons latti di tutta a
  • 3 ova, siparatu
  • 1/2 teaspoon vaniglia
  • Antiqua di 1, arancia
  • Di u Sauce fragola-Orange:
  • 2 cuppa fravuli, petrusellu
  • zuccaru 2 teaspoons
  • 1 cucchiara di limone
  • 1/4 tazza citrò strinta gâteau
  • 2 tablespoons acqua
  • 2 teaspoons mais
Preparation:
Luogo la ricotta, in un strainer più di un catu chinu di armenu 1 ora à chì permettenu liquidu, soprappiù di a ombra.
Preparate a salsa di Ghjesù i fravuli, zùccaru, limone e sucu, arancia in una piccula cunillu. Purtate à un simmer nantu à u caldu medie-alta. In una piccula suppera, drummed insieme l 'acqua e mais è aghjunghje à u mischiu fragola cocini.
Cuntinuà coce finu à u mischiu thickens à a so cuerenza sciroppu-like.Trasferimentu à una suppera è righjittatu Fate rifriddà.
Unisce la farina, marmura panatteria, zùccaru e sali in una suppera. In una suppera è indipindenti, mischjà la ricotta,, latti, vitellus ovu, vaniglia, è a buchja, arancia, nzinu a petra liscia.
In una suppera è indipindenti, batta i bianchi ovu incù un batch Vergona à nantu à frombu battutu nzinu a luce è tuttu letu, ma ùn hè seccu. Add u mischiu, ricotta-di latti à u Sbuchjate e cipolle è secca e move sulu finu a salitu.Drummed in circa la mità di lu chjarate nzinu a surgente aghjusta, tandu per ripiegamentu di sì in u restu.
Oil un griddle è u caldu nantu à u caldu medie-alta. Pour circa 3 tablespoons di batter 'nmanu lu griddle per ogni frittella. Còciri finu a sciuma cumpariri e comincia a rumpu supra lu bordu è à a superficia di a frittella, tandu valencià pi finiri di cociri e supra la secunna parti.
Trasferimentu à un linzolu umaghju è tene andarinu in un F fornu à 200 ° mentri tu còciri la rimanenza di frittelle. Servinu cummigghiatu di la Sauce fragola-Orange.
Chjar di circa 1 duzina vultati

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...