Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 առավել համեղ Նրբաբլիթ Recipes

 

 A նրբաբլիթ է հարթ տորթ, հաճախ բարակ, եւ կլոր, պատրաստվել է օսլայի հիմքով ջախջախել, որ կարող է նաեւ պարունակել ձու, կաթ եւ կարագ: Այն եփում է տաք մակերեւույթի, օրինակ, որպես griddle կամ թավա, հաճախ յուղով կամ կարագով: Նրբաբլիթ բաղադրատոմսեր տարբեր լինել, բայց բոլորն ունեն նույն հիմնական բաղադրիչները ալյուր, ձու եւ կաթ:
Անկախ նրանից, թե դուք եք ծառայում նրանց համար նախաճաշ, անկեղծ նախաճաշ կամ նույնիսկ ճաշ, դուք պարզապես չի կարող գնալ սխալ հետ Բլիթներ. Ծառայել նրանց պարզ օշարակ կամ հագնվում նրանց հետ, մրգերի, շոկոլադ չիպսեր կամ նույնիսկ հարած սերուցք, եւ դուք ունեք մի deliciously լրացնելու կերակուր.
Կան մի քանի բաներ, որը ամերիկյան մարդ պետք է իմանա, թե ինչպես պետք է եփել, եւ Բլիթներ նրանցից մեկը: Լավ նորությունն այն է, որ նրանք շատ հեշտ.Այստեղ են 30 Նրբաբլիթ բաղադրատոմսեր, որոնք կդարձնեն ձեր կյանքը գերծանրքաշային երջանիկ.
  1. Apple Բլիթներ


    Այս ամենը տեւում է 10 րոպե, որպեսզի. պատրաստություն. Խառնուրդ ձու, համատեղել կարագ, ձու, կաթ, շաքար, աղ խնձորի. Առանձին ամանի մեջ վերլուծել միասին ալյուր, փխրեցուցիչ, դարչին եւ շաքար. Իրարանցում ալյուր խառնուրդ մեջ խնձորի խառնուրդի, մինչեւ դա խառնվում:Խոհարար այն frying ցածր ջերմության. Դա պատրաստ է! 
    • Բաղադրությունը
    • սնուցում
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • մեթոդ
    1. Քայլ 1
      Միավորել ալյուր, շաքար եւ դարչին մի գունդ. Ավելացնել ձու եւ կաթ:Հարել մինչեւ հարթ. Իրարանցում է խնձոր.
    2. Քայլ 2
      Շոգ է ոչ ձեռնափայտ թավա ավելի ցածր ջերմության. Spray իւղով.Լցնել 1/4 բաժակ խնձորի խառնուրդի մեջ թավայի. Մեղմորեն տարածվել դուրս է հետեւի մի գդալ է 10cm փուլում. Եփել Բլիթներ, խմբաքանակ, 2 րոպե, կամ մինչեւ փուչիկները հայտնվում է մակերեսին. Դիմել է. Եփել 1 - ից 2 րոպե, կամ մինչեւ եփած միջոցով:
    3. Քայլ 3
      Ծառայել է Kiwifruit եւ սառեցված յոգուրտ:
  2. Տնական Նրբաբլիթ Mix


    Խառնել ալյուր, փխրեցուցիչ, շաքարավազ, կարագ, անհրաժեշտության դեպքում, եւ աղ, որպեսզի ճաշակի. Դուք կարող եք ավելացնել մինչեւ որոշ պտուղները նրբաբլիթ ջախջախել - diced խնձորի, կամ bits բանան, սակայն դուք ցանկանում եք կատարել ձեր Բլիթներ. Խառնել բոլոր նրանց լավ է, ապա տապակել մի տաք griddle.
  3. Տնական Հապալաս օշարակ եւ Բլիթներ

     Գնահատվում Ժամանակն է, այս մեկը ընդամենը 15 րոպե:
    Խառնել բազային բաղադրիչ լավ գործունյա է արձակել շաքարը, եւ սեղմելով հատապտուղների դեմ կողմում համաժողովրդական երկրպագուների մի փոքր, մինչեւ հատապտուղների ստանալ մի փոքր փափուկ եւ խառնուրդ ստանում օշարակ. Տեղադրել բաղադրիչները մի փոքրիկ կաթսա եւ իրարանցում է. 
    Պայթել հապալաս համը եւ ակնարկ կիտրոններ կատարյալ է այս օշարակ.Մեծ է Բլիթներ կամ պաղպաղակ. Բաղադրատոմսը PocketChangeGourmet.com
    Ծառայում: 3 բաժակ
    Բաղադրությունը
    • 2½ բաժակ հապալաս, թարմ կամ սառեցրած
    • 2 բաժակ ջուր
    • 1 բաժակ շաքարավազ
    • Հյութ 1 Meyer կիտրոնի - մոտ 1 ½ ճաշի գդալ
    • 1 դյույմ կտոր կիտրոնի կեղեւ (օգտագործել բանջարանոցները ոստիկան)
    Հրահանգներ
    1. Մի կաթսա, համատեղել հապալաս հետ ½ բաժակ ջրի մեջ
    2. Smash հատապտուղների հետ կարտոֆիլի masher եւ բերել մի եփ գալ
    3. Եփ գալ ավելի ցածր ջերմության 15 րոպե
    4. Լարում հյութ մեջ heatproof չափման գավաթ, սեղմելով դժվար է չոր, հրաժարվել չոր.
    5. Ողողում դուրս կաթսա, ավելացնել շաքարավազ, կիտրոնի կեղեւ եւ մնացած 1½ բաժակ ջուր, բերում է եռալ, գործունյա է արձակել շաքարը.
    6. Եռալ օշարակ ավելի չափավոր ջերմության մինչեւ այն eaches 225 ° վրա candy ջերմաչափ, մոտ 20 րոպե
    7. Ավելացնել հապալաս հյութ եւ կիտրոնի հյութ եւ եփել ավելի բարձր ջերմության համար 1 րոպե.
    8. Թող օշարակ թույն է, ապա հրաժարվել կիտրոնի համ.
    9. Թափել է օշարակ մեջ մաքուր ապակյա շշերի կամ բանկա.
    10. Seal եւ սառեցնել մինչեւ 6 ամիս ժամկետով:
    11. Օգտագործել տնական Բլիթներ կամ պաղպաղակ

  4. Հին մոդայիկ Տնական Pancakes


    Այս մեկը հարկավոր է միայն 5 րոպե պատրաստման համար, սակայն, պահանջում է 15 րոպե ավելի է եփել.
    Մաղել ալյուրը, մինչեւ որ այն հարթ է: Ավելացնել թխում փոշի, աղ եւ շաքար: Կատարել է մի լավ կենտրոնում խմոր եւ լցնել կաթի, ձվի եւ հալված կարագի. խառնել բոլոր լավ միասին. Այնուհետեւ եփել ցածր ջերմության մինչեւ երկու կողմերն էլ "Brown".
  5. Դարչին Roll Բլիթներ


    Դուք կարող եք սկսել է ջեռուցման կարագ է ջեռոցում: Պատրաստել է դարչին թռել առաջին - ի աշխուժացում է կարագ, շագանակագույն շաքարավազ եւ դարչին միասին. Թափահարում միասին ալյուր, փխրեցուցիչ եւ աղը: Իրարանցում է կաթի, ձվի եւ նավթի թույլ. Չեն overmix: (Եթե այն ունի մի քանի փոքր lumps է մնացել, դա լավ).

    Բաղադրությունը

    Համար Բլիթներ .
    1 բաժակ ալյուր
    2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
    1/2 թեյի գդալ աղ
    1 բաժակ կաթ
    1 մեծ ձվի
    1 ճաշի գդալ բուսական յուղ
    Համար դարչին թռել :
    1/2 փայտով unsalted կարագ, սենյակային ջերմաստիճանում
    1/4 բաժակ գումարած 2 ճաշի գդալ շագանակագույն շաքարավազ
    1 1/2 թեյի գդալ աղացած դարչին

    ՈՒՂՂՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐԸ

    1. Կատարել դարչին թռել : Մի միջին ամանի մեջ, խառնել միասին կարագ, շագանակագույն շաքարավազ, եւ դարչին: Փորվածք թռել մեջ կվարտա չափի, ծանր zip baggie, եւ սահմանել այն կողմ.
    2. Կատարել Բլիթներ : Մի միջին ամանի մեջ, թափահարել միասին ալյուր, փխրեցուցիչ, եւ աղ. Թափահարում է կաթի, ձվի, եւ նավթի, պարզապես մինչեւ ջախջախել է moistened.
    3. Շոգ է մեծ, nonstick երկար բռնակով կաթսա են միջին ջերմության, եւ լակի այն nonstick սանրվածքս. Օգտագործեք պաղպաղակ շերեփ է ավելացնել ջախջախել է համաժողովրդական. Օգտագործեք ներքեւում շերեփ կամ գավաթ տարածել թակել մեջ մի շրջանակի, շուրջ 4 դյույմ տրամագծով. Կրճատել շոգին է միջին ցածր: Snip անկյունում ձեր baggie դարչին լրացման, եւ սեղմում թռել մեջ բաց անկյունում: Երբ ձեր նրբաբլիթ սկսում է ձեւավորել փուչիկները, ավելացնել թռել: Սկսած կենտրոնում նրբաբլիթ, ճզմում է թռել գագաթին բարեկենդանի թակել մի պտտում, ճիշտ այնպես, ինչպես տեսնում եք, կանոնավոր դարչին roll. Խոհարար նրբաբլիթ 2 - ից 3 րոպե, կամ մինչեւ փուչիկները սկսում է popping գագաթին նրբաբլիթ եւ դա ոսկե դարչնագույն, ներքեւում. Սահեցրեք բարակ, լայն մետաղական spatula տակը նրբաբլիթ, եւ նրբորեն, բայց շատ արագ մատով խփել այն է. Եփել լրացուցիչ 2 - ից 3 րոպե, մինչեւ մյուս կողմն այն է, ոսկե, ինչպես նաեւ. Երբ դուք մատով խփել նրբաբլիթ վրա ափսեի, դուք կարող եք տեսնել, որ դարչին լցնում է ստեղծել մի խառնարան-պտտում դարչինով: Սրբել դուրս համաժողովրդական մի թղթի սրբիչ, եւ կրկնել մնացած բարեկենդանի թակել եւ դարչինի միջուկով: Rewarm փայլ համառոտ, եթե անհրաժեշտ է. Ծառայել Բլիթներ topped հետ մաղող անձրեւ փայլ.
  6. Red Velvet Բլիթներ


    Թափահարում միասին ալյուր, խմորի սոդա, շաքարի փոշի, աղ, թան, unsweetened կակաո, շաքարավազ, մոտ 2 ճաշի գդալ չափում կարմիր հեղուկ սննդի երանգավորումը, ձու եւ փխրեցուցիչ: Տեղադրել է մեկ շերտ վրա թխում թերթիկ, եւ թխել 200 ° վառարան է, 30 րոպե:
  7. Ելակի սրսկել Բլիթներ


    Խառնել կաթը, ձու, ալյուր, փխրեցուցիչ, խմորի սոդա, եւ վանիլ քաղվածք:Կատարել է մի լավ ալյուրի խառնուրդի եւ լցնել կաթի խառնուրդի եւ հալված կարագի. Այնուհետեւ լցնել եւ եփել է griddle են միջին ցածր ջերմության.
    Ելակի Շաղ տալ Funfetti Բլիթներ
    1 ½ բաժակ ճարպ ազատ թան
    1 ձու
    1 tbsp. կարագ, հալված
    1 ½ բաժակ ալյուր բոլոր նպատակային
    2 tbsp. շաքարավազ
    1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
    1/2 թեյի գդալ կոշեր աղ
    5 - ից 6 ելակ, կտրատած
    Rainbow sprinkles (ինչպես շատերը, ինչպես Դուք եք ցանկանում.)
    1.  Խառնել միասին թան, ձու եւ կարագ մի փոքր գունդ եւ մի կողմ. Առանձին ամանի մեջ, խառնել ալյուր, շաքար, փխրեցուցիչ եւ աղը:
    2.  Կատարել մի փոքր անցքը, կամ նաեւ ձեր ալյուրի խառնուրդի եւ լցնել թան խառնուրդի. Խառնել նաեւ մինչեւ ամեն ինչ համակցված.
    3.  Շոգ է անցնող շուրջ միջին ցածր ջերմության եւ աէրոզոլ այն cooking սանրվածքս. Երբ դա տաք, շերեփ 1/2 բաժակ ջախջախել մեջ թավայի.(Pour ավելի քիչ թեքվել, եթե դուք կատարել մինի Բլիթներ.)
    4 Պես ջախջախել է համաժողովրդական, արագ ավելացնել 3 - ից 4 ելակ (կտրատած) յուրաքանչյուր նրբաբլիթ եւ թույլ սեղմեք ամեն մեկը դեպի ջախջախել: Համար փոքր նրբաբլիթ, օգտագործել 1 - ից 2 ելակ. Այնուհետեւ ավելացնել, քանի որ շատ sprinkles, ինչպես Դուք եք ցանկանում.
    5.  Թող նրբաբլիթ եփել մոտ 2 րոպե, (կամ մինչեւ ոսկե դարչնագույն) նախքան flipping: Խոհարար մյուս կողմին եւս 1 - ից 2 րոպե:
    Նշում: Եթե օգտագործելով Kate Spade շարք, լակ յուրաքանչյուր կաղապար առաջ հորդառատ է Միքս. Որպեսզի համոզվեք, որ նրբաբլիթ եփում եւ չի կորցնի իր ձեւավորել, ծածկել բորբոս մի խուփ, մի քանի վայրկյան. Երբ եզրեր սկսում են քաշեք հեռու ձուլել, նրբաբլիթ պատրաստ է մատով խփել.Դուք կարող եք այն էկրան դուրս է քայքայվել եւ մատով խփել է այն կամ օգտագործել spatula անցկացնել այն միասին եւ մատով խփել այն.
  8. Գետնանուշ Կարագ Cup Բլիթներ

    Օգտագործեք միջին չափը ամանի մեջ կատարել խմոր հետ, ալյուրի, շաքարավազի, փխրեցուցիչ, խմորի սոդա, թան, պտղունց աղ (ըստ ճաշակի), ձու, եւ գետնանուշ կարագ. Իրարանցում խոնավ բաղադրիչների մեջ չոր բաղադրիչների մինչեւ համակցված. Տաքացնել համաժողովրդական. Վերարկու համաժողովրդական հետ, կարագի եւ լցնել ջախջախել մեջ, օգտագործելով մոտ ⅓ գավաթի ջախջախել մեկ նրբաբլիթ.Մի անգամ ներքեւի թույլ browned, մատով խփել է տաքացնել մինչեւ մյուս կողմին:
  9. Ֆուրշետի Նրբաբլիթ dippers

    Cook բեկոն եւ մի կողմ. Խառնել թեքվել է մի շիշ մեծ բավական է լցնել թեքվել դրան (հաշվի առնել մի էժան խնջույք կետչուպ շիշ): Տաքացնել համաժողովրդական 300 աստիճանով: Սքվիրտ ջախջախել է երկար ՕՎԱԼ վիճակում, մի քիչ ավելի երկար եւ լայն է, քան բեկոն եւ տեղադրել մի կտոր եփած bacon կենտրոնում: Թույլ սեղմեք խոզապուխտ մեջ խփել: Եփել մինչեւ ջախջախել սկսում է պղպջակների, ապա դիմել շուրջ եւ եփել մի քանի րոպե ավելի երկար: Ընդհանուր գնահատվում րոպե: 30 րոպե.
  10. Carrot Cake Mini Բլիթներ

    Խառնել միասին չոր բաղադրիչները ալյուր, փխրեցուցիչ, դարչին, աղ եւ շագանակագույն շաքարավազ. Ավելացնել գազար խառնուրդ եւ նավթ չոր բաղադրիչների, բայց համոզվեք, որ դուք չեք ավելի-Միքս կամ էլ, ձեր Բլիթներ կավարտվի մինչեւ հարթ եւ կոշտ:
  11. sourdough Բլիթներ


    Ներդրեք երկու ճաշի գդալ ցորենի ալյուրի մի գունդ կամ բաժակ, որը քիչ ջուր է դրան, խառնել (խառնել է ոչ մետաղական օբյեկտի), ապա ծածկել, բայց ոչ հերմետիկ եւ այն թողել, որտեղ օդը կարող է ներս մտնել, օրինակ windowsill. հետեւել այդ քայլը ճիշտ ինչպես նկարագրված է բաղադրատոմսով: Երրորդ օրը ստուգել միջոցով, եթե դա նախասիրություններում արտացոլված «թթու» - որ մեծ է, եթե դա սարսափելի է եւ հոտ ... նետում այն ​​դուրս եւ սկսել աշխատանքը again!
  12. Smores Բլիթներ


    Խառնել միասին ալյուր, խմորի սոդա, canola յուղ, թան, աղ, շաքար, marshmallows, շոկոլադ չիպսեր, եւ Graham CRACKER փշրանքները:Այնուհետեւ լցնել այս թակել մեջ preheated համաժողովրդական.
  13. Դդում պտտում Բլիթներ դդմի Կարագով Topping


    Թափահարում միասին ալյուր, շաքար (շագանակագույն եւ սպիտակ շաքարի), դարչին, մշկընկույզ, աղ եւ փխրեցուցիչ: Մեկ այլ ամանի մեջ, թափահարել միասին կաթ, ձու, ձեթ եւ վանիլ. Ավելացնել կաթի խառնուրդ է ալյուրի խառնուրդի եւ խառնել լավ խառնուրդ կարող է լինել մի փոքր գունդ - գունդ. Գնահատեք - 30 րոպե (10 րոպե նախապատրաստման, 20 րոպե աշխատանքի համար):
    Բաղադրությունը
    • ½ C բոլոր նշանակության ալյուր
    • ½ C ամբողջ հացահատիկը խմորեղեն ալյուր
    • 1 C կաթ
    • 1 tsp վանիլին քաղվածք
    • 1 ձու
    • 2 tbsp canola յուղ
    • 2 tbsp սպիտակ շաքարի
    • 1 tbsp շագանակագույն շաքարավազ
    • ¼ tsp դարչին
    • ¼ թեյի գդալ մշկընկույզ
    • ¼ թեյի գդալ աղ
    • 2 tsp փխրեցուցիչ
    • 1 9oz բանկա դդում կարագի (Դուք, հավանաբար, չի օգտագործել այն ամենը, այլ պարզապես պետք է անվտանգ, սկսել է ամբողջ բանկա)
    • Կարագ եւ շաքարի փոշի մեծամիտ
    Հրահանգներ
    1. Preheat մի ոչ ձեռնափայտ Skillet է միջին ջերմության.
    2. Մի մեծ ծաղկաման (ես օգտագործել մեկը մի ժայթքել) թափահարում միասին flours, շաքարներ, դարչին, մշկընկույզ, աղ եւ փխրեցուցիչ:
    3. Մեկ այլ ամանի մեջ, թափահարել միասին կաթ, ձու, ձեթ եւ վանիլ.
    4. Ավելացնել կաթի խառնուրդ է ալյուրի խառնուրդի եւ խառնել լավ.The խառնուրդ պետք է լինի մի փոքր գունդ - գունդ.
    5. Լցնել ¼ Գ-ջախջախել յուրաքանչյուր նրբաբլիթ վրա է երկար բռնակով կաթսա. Ես անել երկու միաժամանակ. Այնուհետեւ քամել դդում կարագ է շրջանաձեւ շարժման վրա Բլիթներ. Ես դնում դդում կարագ մեջ ziplock տոպրակի մեջ եւ կտրել անկյունը, այնպես որ ես կարող էի սեղմում այն ​​դուրս. Թխել 2-3 րոպե մեկ կողմը:
    6. Տարածել կարագ (կամ երկրի մուր, ինչպես ես) վերեւում յուրաքանչյուր նրբաբլիթ մինչեւ stacking.
    7. Գլխավորել յուրաքանչյուր դեղ փոշի շաքարի, իսկ հետո սեղմում ոմանք ավելի դդում կարագ գագաթին:
  14. Կարամել խնձորի կարկանդակ Բլիթներ


    Թափահարում միասին թան, applesauce, սուրճ, մաթ, ջուր եւ ձու. Առանձին ամանի մեջ, թափահարել միասին մնացած (չոր) բաղադրիչ: The խառնուրդ կլինի բավականին liquidy առաջին, բայց երկար է նստում է սենյակում ջերմաստիճանը կսկսի վերածվել այդ հաստ հյուսվածք.
  15. Նրբաբլիթ Puffs հետ, մրգային

    Preheat ջեռոցում 400 աստիճան F. Տեղ կարագ է 9 դյույմ կարկանդակ ափսեի եւ թխել 4 - 5 րոպե, կամ մինչեւ հալված. Խառնել ալյուր, շաքարավազ, աղ, ձու եւ կաթ: հարել մինչեւ հարթ. Օգտագործեք այս թեքվել, քանի հանձնարարել է բաղադրատոմսով է կատարել նրբաբլիթ puffs. Դուք կարող եք գլխավորել նրանց հետ բյուրեղացման միրգ.
    Բաղադրությունը
    • 1 ամբողջ ձու գումարած 1 ձու սպիտակ
    • ¼ բաժակ ալյուր
    • ¼ բաժակ կաթ
    • 1 ճաշի գդալ ձեթը
    • ¼ թեյի գդալ աղ
    • 2 բաժակ թարմ մրգային
    • 2 ճաշի գդալ նարնջագույն ջեմ, ջեռուցվում է միկրոալիքային վառարան
    Հրահանգներ
    1. Վերարկու փոքր կարկանդակ ափսեներ կամ փայլաթիթեղ տտիպ pans հետ cooking սանրվածքս
    2. Մի մեծ ծաղկաման թափահարում միասին ձու, ալյուր, կաթ, յուղ եւ աղ մինչեւ հարթ
    3. Բաժանել թակել մեջ չորս pans
    4. Թխել 25 րոպե է 400 աստիճանով ջեռոցում մինչեւ դարչնագույն եւ Puffy. Անջատեք ջեռոցում եւ թող կանգնեն ջեռոցում 5 րոպե ավելի հանելուց առաջ
    5. Անմիջապես փոխանցել Բլիթներ մեջ փոքր bowls, գդալ մրգերի եւ մաղող անձրեւ է warmed ջեմ
    Notes
    Liz ասում է ... Սրանք էին համեղ, դուք կարող եք նաեւ ավելացնել խնձորի հյութ պտղից, եթե դուք չունեք որեւէ նարնջագույն ջեմ

    Doug ասում է ..., թե ինչ է հաճելի ընթրիք
  16. Gingerbread դարչին Roll Բլիթներ


    Թափահարում միասին ալյուր, փխրեցուցիչ, աղ, կաթ, ձու, եւ նավթի, պարզապես մինչեւ միասին: Ավելացնել կարագ, շագանակագույն շաքարավազ եւ դարչին նախապատրաստելու խփել. Է պատրաստել փայլ: Մի փոքր անցնող, տաքացնել կարագը ավելի ցածր ջերմության մինչեւ հալված:
    Բաղադրությունը: 
    Դարչին պտտում:
    1/4 բաժակ կարագ (1/2 քարտ)
    1/2 բաժակ շագանակագույն շաքարավազ
    1/2 ճաշի գդալ աղացած դարչին
    1/4 թեյի գդալ աղացած մեխակ
    1/4 թեյի գդալ աղացած մշկընկույզ
    Սերուցքի պանիր Icing:
    1/4 բաժակ կարագ (1/2 քարտ)
    2 ունցիա սերուցքի պանիր
    3/4 բաժակ շաքարի փոշի, sifted
    1/2 թեյի գդալ վանիլ քաղվածք
    1/4 թեյի գդալ աղացած դարչին
    1/4 թեյի գդալ աղացած կոճապղպեղ
    Բլիթ:
    3/4 բաժակ թան
    1/4 բաժակ applesauce
    2 ճաշի brewed սուրճ
    , 2 ճաշի գդալ մութ մաթ
    2 ճաշի գդալ ջուր
    1 մեծ ձվի
    1 1/4 բաժակ ալյուր բոլոր նպատակային
    1/2 ճաշի գդալ փխրեցուցիչ
    1/2 ճաշի գդալ աղացած դարչին
    1/2 ճաշի գդալ աղացած կոճապղպեղ
    1/4 թեյի գդալ խմորի սոդա
    1/4 թեյի գդալ աղ
  17. Mixed Berry թան Նրբաբլիթ

     Ավելացնել ձու եւ թան, ալյուրի, շաքարի, փխրեցուցիչ, խմորի սոդա եւ աղը մի գունդ. Խառնել լավ եւ շաղ տալ, ինչպես խառը հատապտուղներ: Եփել 1 րոպե, մինչեւ փուչիկների հայտնվում է մակերեսին, եւ Բլիթներ են ոսկե տակը. Մոտավոր ժամանակը: 30 րոպե.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Lemon Ricotta Սուֆլե Բլիթներ հատապտուղներ

    Թափահարում ալյուր, շաքար եւ աղ մի գունդ. Մեկ այլ ամանի խառնել ձվի yolks (առանձնացնել սպիտակ մաս) ricotta, կարագ, կիտրոնի հյութ, համ, եւ վանիլին: Հարել ձվի սպիտակ գույնի շորեր, մինչեւ որ այն թունդ, ապա խառնել այն ալյուրի խառնուրդից դարձնել բարեկենդանի թակել. Չեն կարող գայթակղվում է բաց թողնել կիտրոնի համ, որ, իրոք, ավելացնում է ցիտրուսային բուրմունք.
    Բլիթներ են սնունդ, որ վերացնելով մշակույթները:  Կան շատ տարբերակներ, որոնք տարբերվում մշակույթից մշակույթ անվանել բոլորին. Հյուսիսային Ամերիկայում, դա դասական նախաճաշ սննդի. Այն է հատուկ առիթներով կամ շաբաթավերջին նախաճաշի ընտանիքի կամ ընկերների հետ: Դա է հարմարավետության սնունդ եւ կա սովորաբար հիշողությունները կից: Իմ ընտանիքը ծախսել է շատերին կիրակի դարձնելով մեր սիրած նրբաբլիթ բաղադրատոմսերը թխկու օշարակով եւ խոզապուխտ կամ երշիկեղենի. Յուրաքանչյուր անձ կարող է տեղավորվել հեշտությամբ սիրում եւ dislikes: Լրացումներ մի սիրած բարեկենդանի թակել է, ինչպես պարզ է որպես sprinkling թարմ կամ սառեցված հատապտուղներ, բանան, քերած խնձոր, ընկույզ, granola, շոկոլադ չիպսեր կամ չիր ավելի վերեւում նրբաբլիթ, իսկ դա է griddle: Կամ պարզապես պարզ, հասարակ եւ ամբողջությամբ համեղ:   Տարբերակները գրեթե անվերջ  Դա կարող է լինել բավական միջոցառումը անել, pancakes, իսկ սոված շուրթերը, որոնք սպասում են սնվում:

    Ես գալիս մի քանի բաղադրատոմսեր  , որոնք souffled Բլիթներ, որոնք հիմնականում Pancakes հետ ձվի սպիտակ գույնի շորեր առանձնացված, հարած եւ folded մեջ ջախջախել համար fluffier նրբաբլիթ: Նրանք դեռ կատարվում է griddle. Ես սիրում եմ գաղափարը կատարելու մեծ նրբաբլիթ նման հոլանդական երեխային կամ pannekoeken (ես տեսել եմ, տարբեր ուղղագրությունները համար դա այդքան Ներիր ինձ, եթե դա ճիշտ չէ), որը հանդիսանում է ընտանիքը սիրված. Ես ունեի մի շատ զվարճալի դարձնելու տատանումները բաղադրատոմսով, ես եկել: Ես ունեցել որոշ իսկապես լավ արդյունքներ հետ միասին մի քանի duds: Դա այն է, OK ինձ հետ. Այն ամենը մի մասն այս cooking արկածախնդրության ես:
    Ես իսկապես ուրախ եմ հետ ricotta-կիտրոնի  տարբերակի եւ հույս ունենք, որ դուք կհամաձայնեք: Դա բավականին հեշտ է անել, նույնիսկ չնայած կա լրացուցիչ քայլ whipping ձվի սպիտակ գույնի շորեր: Սա կարող է կատարվել նաեւ փոքր pans անհատական չափի Բլիթներ պես pannekoeken կամ հոլանդական մանուկներին կարող է լինել.Հատապտուղների են, ըստ ցանկության, սակայն բարձր խորհուրդ է տրվում. Սառեցված կամ թարմ հապալաս, ելակ, blackberries եւ ազնվամորի լավ աշխատել: Նրանց համար, ովքեր ձեզ փնտրում այլընտրանք հատապտղի, մի sprinkling է թակած ընկույզ փոխարեն հատապտուղներ համեղ. Շաղ տալ մի քանի հատապտուղների (կամ ընկույզ) է վերեւում, երբ դուք ունեք տեղադրել այն համաժողովրդական եւ շաղ turbinado (հում շաքարի) կամ շագանակագույն շաքարավազ ավելի քան նրանց առջեւ թխում: Ծառայել մի թեթեւ sprinkling շաքարի փոշի եւ թեթեւ թխկու հյութ կամ LYLES ոսկե օշարակ.
    Բաղադրությունը
    • ¾ բաժակ (75 գ) բոլոր ալյուր
    • ⅓ բաժակ (63 գ) շաքարավազ
    • ½ թեյի գդալ աղ
    • 4 ձու առանձնացված
    • 4 ճաշի գդալ կարագ unsalted (2 հալված եւ 2 թավայի)
    • ⅔ բաժակ (165 գ) եւ ricotta, ամբողջությամբ կամ մասնակի քաշել
    • ¼ բաժակ (60 մլ) եւ կիտրոնի հյութ
    • համ կիտրոնի
    • ½ թեյի գդալ վանիլ
    • ¼ բաժակ (42 գ), թարմ կամ սառեցված հատապտուղների
    • Turbinado կամ հում շաքարի համար sprinkling ավելի վերեւում
    • Confectioners շաքարավազ մի թեթեւ ծեծ
    • Մի թեթեւ թխկու օշարակ կամ LYLE ոսկե օշարակ
    Հրահանգներ
    1. Preheat ջեռոցում մինչեւ 375 աստիճան, եւ preheat 10-դյույմանոց երկաթե Skillet կամ saute համահայկական.
    2. Խառնել ալյուր, շաքար եւ աղ մի գունդ.
    3. Խառնել ձու yolks, drained ricotta, կարագ, կիտրոնի հյութ, համ վանիլին մի մեծ ամանի մեջ եւ խառնել լավ.
    4. Տեղի առանձնացված ձվի սպիտակ գույնի շորեր է mixing գունդ եւ թափահարում է թունդ պիկերի.
    5. Ավելացնել ալյուր խառնուրդ է թաց խառնուրդի եւ համադրում է:Ավելացնել մի փոքր կտոր է ձվի սպիտակ գույնի շորեր եւ խառնել է լուսավորել խփել. Ավելացնել մնացած ձվի սպիտակ գույնի շորեր եւ անգամ մի spatula մինչեւ համակցված.
    6. Հեռացրեք համաժողովրդական է ջեռոցում եւ դրեց 2 ճաշի գդալ կարագ որ դա: Երբ կարագ արդեն հալված ավելացնել թեքվել, շաղ տալ մի քանի հատապտուղների ողջ վերին եւ շաղ տալ այն մասին, մի գդալ կամ 2 turbinado շաքարի. Վերադարձնել համաժողովրդական է ջեռոցում: Թխել 20 - ից 25 րոպե: Երբ նրբաբլիթ է ամբարտավան եւ թույլ browned վերեւում այն ​​պատրաստ է:
    7. Ծառայել մի թեթեւ sprinkling է հրուշակագործները շաքարի եւ ծառայում է օշարակ ընտրության.
    8. Enjoy!
  19. Դարչին Pancakes հետ շողոքորթ Բեկոն


    Մի ամանի մեջ, համատեղել ալյուր, փխրեցուցիչ, աղ, շաքար եւ դարչին:Շոգ է griddle համաժողովրդական կամ երկար բռնակով կաթսա են միջին ջերմության. Իրարանցում է թակած խոզապուխտ, վերապահելով մի գդալ ձեր գագաթ. Մոտավոր ժամանակն է, այս մեկը ընդամենը 30 րոպե:

    Շոկոլադե Chip եւ շողոքորթ Bacon Բլիթներ

    • Բաղադրությունը:
    • 2 բաժակ ալյուր բոլոր նպատակային
    • 1 ճաշի գդալ շաքարավազ
    • 2 teaspoons փխրեցուցիչ
    • 1 թեյի գդալ խմորի սոդա
    • 1/2 թեյի գդալ աղ
    • 1/4 թեյի գդալ դարչին
    • 2 ձու, լավ ծեծել
    • 2 բաժակ թան
    • 2 ճաշի գդալ հալված կարագ
    • 2 ունց կիսաքաղցր շոկոլադ չիպսեր
    • բուսական յուղ
    • Համար շողոքորթ Բեկոն:
    • 3 շերտ հաստ cut բեկոն
    • 2 ճաշի գդալ շագանակագույն շաքարավազ
    • 1/2 թեյի գդալ դարչին
    Նախապատրաստում:
    Որպեսզի շողոքորթ բեկոն, preheat ջեռոցում մինչեւ 350 ° F եւ գծի մի թխում թերթիկ փայլաթիթեղի. Սահմանել հեռագիր դարակ գագաթին եւ բուրդ այն nonstick սանրվածքս.
    Հավաքեք խոզապուխտ վրա դարակ եւ շաղ տալ առատորեն շագանակագույն շաքարավազ եւ դարչին: Թխել մինչեւ փխրուն եւ կարամելային, 16-ից 20 րոպե (կախված հաստությամբ): Հեռացնել ջեռոցում, թույլ են տալիս Հերիք է ամբողջությամբ, ապա փոխանցել է կտրելու խորհրդի եւ կտրել մեջ շատ փոքր կտորների.
    Փակել է ջեռոցում եւ թույլ են տալիս, որ այն Հերիք է մոտ 200 ° F:
    Որպեսզի կատարել Բլիթներ, համատեղել ալյուր, շաքար, փխրեցուցիչ, խմորի սոդա, աղ եւ դարչին մի mixing գունդ.
    Առանձին ամանի մեջ, թափահարել միասին ձու, թան եւ հալված կարագ. Ավելացնել թաց բաղադրիչները չոր եւ իրարանցում մինչեւ պարզապես համակցված. Հոտ է շոկոլադի չիպսեր եւ շողոքորթ խոզապուխտ:
    Շոգ է nonstick griddle են միջին բարձր ջերմության եւ, օգտագործելով թղթե սրբիչ, թույլ վերարկու այն բուսական յուղով:
    Շերեփ է խփել, 2 - ից 3 ճաշի գդալ է մի ժամանակ, ապա տաք griddle եւ եփել, մինչեւ փոքր փուչիկները հայտնվում է վերեւում: Մատով խփել եւ եփել մինչեւ մյուս կողմը է ոսկե դարչնագույն, մոտ 2 - 3 րոպե մեկ կողմը.
    Աշխատել է խմբաքանակ մինչեւ բոլոր ջախջախել է օգտագործվում, oiling համաժողովրդական միջեւ յուրաքանչյուր խմբաքանակի.Պահպանեք պատրաստի Բլիթներ տաք ջեռոցում, ինչպես եք աշխատում.
    Ծառայել է pat կարագի եւ թխկու հյութ, կամ փոշու հետ, փոշի շաքարի.
  20. Շոկոլադե Chip Pretzel Բլիթներ հետ գետնանուշ կարագ Nutella


    Քսում է միասին ալյուր, խմորի սոդա, կարագ, ձու վանիլ, գետնանուշ կարագի եւ շաքարի, մինչեւ լույսի եւ Fluffy. Մի գունդ, ծեծել ձու հետ, շաքար, նավթ եւ աղ. մինչեւ լավ համակցված. Ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ եւ 1/2 գ կաթ: Nutella բանալին է այս Kid friendly բաղադրատոմսով: 1 ձու
    3 Tbs շաքարավազ
    2 Tbs canola յուղ
    1/4 tsp աղ
    2 C ալյուր
    3 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
    1 / 2- 3/4 C կաթ
    1/2 C կիսաքաղցր շոկոլադ չիպսեր
    1/3 C ոլորաբլիթներ, ներխուժել փոքր bits
    For սոուսով:
    1/4 C յուղալի գետնանուշ կարագ
    2 Tbs Nutella
    Preheat griddle համաժողովրդական ավելի ՄԵԴ ցածր ջերմության.
    Մի գունդ, ծեծում ձվի հետ, շաքար, նավթ եւ աղ. մինչեւ լավ համակցված.Ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ եւ 1/2 գ կաթ: Իրարանցում է նաեւ, փորձելով ստանալ բոլոր lumps գալ եւ ավելացնելով ավելի կաթ, եթե շատ հաստ. Fold է շոկոլադ չիպսեր եւ ոլորաբլիթներ.
    Spray griddle համաժողովրդական հետ cooking լակի, կամ շփում հետ թղթե սրբիչ Արնանման canola նավթի. Լցնել ladlefuls է խփել եւ եփել, մինչեւ փուչիկների սկսում է ձեւավորել մակերեւույթի վրա, եւ եզրեր սկսում է սահմանել. մոտ 3-4 րոպե: Մատով խփել եւ եփել 3 րոպե ավելի: մինչեւ ոսկե դարչնագույն.
    Մինչ Բլիթներ են խոհանոցային, մի փոքր ամանի մեջ, ջերմային գետնանուշ կարագ միկրոալիքային 30-40 րոպե: Ավելացնել Nutella եւ իրարանցում մինչեւ հարթ. Մաղող անձրեւ ավելի տաք եփում Բլիթներ.
  21. Պաշտելի Kid friendly Բլիթներ


    Մի միջին ամանի մեջ, միավորել բոլոր չոր բաղադրիչները եւ ապա ավելացնել խոնավ բաղադրիչները նման կաթ, ձու եւ հալված կարագի.Հարել նաեւ ավելացնելով, դեկորատիվ բաղադրիչների, ինչպիսիք են sprinkles կամ chocochips, եթե ցանկանում եք. Կատարել այս yummy Բլիթներ է հիշեցնում անիմացիոն նման գործիչները արջուկ կամ պարզապես հրավիրել խելոք դեմքերը նրանց վրա, օգտագործելով շոկոլադի սոուս:
  22. Snickerdoodle Բլիթներ

    Սա մեկն է համոզված հաղթող. Իրարանցում ալյուր, փխրեցուցիչ, շագանակագույն շաքարավազ, դարչին եւ աղ. Տաքացնել, ապա սպասեք, մինչեւ ոսկե brown- փուչիկների կսկսվի popping գագաթին մակերեսին.Ծառայել նրանց անմիջապես.
  23. Oreo Cookie Բլիթներ


    Կատարել սերուցք թռել, ըստ բաղադրատոմսով: Պահպանեք մի կողմ:Մինչդեռ, տաքացնում է մի մեծ ծանր բռնակով վրա միջին, բարձր ջերմության. Շերեփ թակել մեջ տաք երկար բռնակով կաթսա, օգտագործելով 1 Tbsp. ջախջախել յուրաքանչյուր նրբաբլիթ. Եփել մինչեւ փուչիկների ձեւավորել է գագաթներով, ապա դիմել է շագանակագույն, այլ կողմերից. Sandwich Բլիթներ օգտագործելով սպիտակ կրեմ թռել է հիշեցնում Oreos:
  24. Նրբաբլիթ առանց կաթի եւ ձվի Recipe


    Սա մեկն է մաքուր Vegan, կաթնամթերքի, ազատ եւ ձվի անվճար.Թափահարում չոր բաղադրիչների միասին մի ամանի մեջ mixing եւ թափահարում է համատեղել հետ խոնավ բաղադրիչների. Pour է թակել մեջ տաք թավայի. Հուշում համաժողովրդական է օգնել ջախջախել տարածել evenly, եթե անհրաժեշտ է.
  25. Chobani Բլիթներ


    Թափահարում միասին ձու, Chobani եւ կաթ: Շոգ է nonstick երկար բռնակով կաթսա են միջին ջերմության. Եփել մինչեւ ծայրերը հավաքածու եւ փուչիկների հայտնվում մակերեսին, մոտ 2 րոպե:
  26. Շոկոլադե պանիր Բլիթներ


    Իրարանցում միասին կաթնաշոռ, կաթ, ձու, վանիլ, ալյուր, փխրեցուցիչ, կակաոյի փոշի, խառնել ջախջախել մինչեւ հարթ, ապա լցնել միջին ջերմության է տաք թավայի.
    Ես սիրում եմ հանգստյան օրերին.
    Եվ ես գիտեմ, թե ինչ եք մտածում: « Duh. Մենք բոլորս անել »:
    Բայց ես ունեմ լրացուցիչ սեր հանգստյան օրերին, եւ այն կոչվում Բլիթներ.Ես գիտեմ, ես գիտեմ, ես քննարկել առջեւ, բայց ես մի զգացողություն մասը էիք ոչ թե, ետ ժամանակ, այնպես որ, թույլ տվեք եւս մեկ անգամ կրկնել:
    Աշխատանքային նախաճաշ իմ աշխարհում բաղկացած հսկայական բաժակ սուրճ, քանի որ ես սկսել եմ իմ համակարգիչը աշխատանքի, որին հաջորդում է մի գունդ շիլա եւ կաթի մոտ մեկ ժամ անց: Եվ, եթե ձեզանից որեւէ մեկը կարծում է, որ գունդ շիլա էր վերաբերվում ցանկացած տեսակ, թույլ տվեք հստակեցնել:
    Երբ ես ասում եմ գունդ, Ես իրականում նշանակում է բաժակ: Քանի որ սարսափելի փոքր Styrofoam գավաթների, որ իմ ընկերությունը ակնկալում է մեզ խմել դուրս. Եվ ես պետք է տեսությունը իմ շիլա, որը ապացուցված ճիշտ բավականին շատ ամեն առավոտ: Այն ընթանում է նման: հիմնականում աշխարհը ինչ-որ կերպ հայտնի չէ երկրորդ, որ ես լցնել կաթը իմ շիլա, եւ հանկարծ իմ հեռախոսային օղակները. Եվ ճիշտ այնպես, ինչպես ես կարողանում ստանալ մարդուն դուրս հեռախոսով, հուսալով փրկել վերջին կտորները crispness է վերոհիշյալ գավաթ, իմ հեռախոսի օղակները կրկին. Եվ դա ավելի շատ շարունակվում է, ինչպես որ մինչեւ իմ բաժակը լի է թաց խառնաշփոթ շիլա:
    Եւ որ իմ ընկերները, նախաճաշ: Ին աշխատանքային օր:
    Եվ դա է պատճառը, որ ես պետք է լրացուցիչ քիչ սեր հանգստյան օրերին:Անկեղծ ասած, դա միշտ չէ, որ Բլիթներ. Երբեմն դա ձվածեղ Երբեմն դա համադամասեր ձեւ վարսակի ալյուր. Եվ հաճախ դա Բլիթներ. Եվ առիթով, դա պաղպաղակ. Չեն դատում:
    Բայց ես շեղվել: Եկեք ստանալ ետ Բլիթներ, պետք է մենք?
    Ես արդեն փորձարկել տարբեր տարբերակների Բլիթներ վերջին շրջանում, եւ սա մեկն է իմ մեջ: Դա առողջ եւ այն ունի շոկոլադ, պետք է ասեմ ավելին.
    Բաղադրությունը
    • 1 ½ բաժակ ցածր յուղայնությամբ կաթնաշոռ
    • 1 բաժակ կաթ
    • 2 ձու
    • 1 թեյի գդալ վանիլ քաղվածք
    • ¾ բաժակ (սպիտակ) ամբողջ ցորենի ալյուր
    • 1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
    • ¼ բաժակ կակաոյի փոշի
    • 16 փաթեթներ Splenda կամ ⅔ բաժակ շաքարավազ կամ շաքարի փոխարինող
    • շոկոլադ չիպսեր, ըստ ցանկության (ես օգտագործել շաքարի անվճար)
    Հրահանգներ
    1. Մի միջին mixing գունդ, ակտիվանալ միասին կաթնաշոռ, կաթ, ձու եւ վանիլին: Ակտիվանալ մինչեւ համակցված.
    2. Ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ, կակաոյի փոշի եւ Splenda եւ խառնել մինչեւ լիովին համակցված.
    3. Տաքացնել մի թավա են միջին ջերմության. Լակի հետ pam կամ ոչ փայտով խմորի սանրվածքս.
    4. Լցնել թեքվել է heaping գդալ վրա տաք թավայի. Տապակել մինչեւ վերին հայտնվում է սահմանել, ապա մատով խփել այն կրկին ու տապակել մինչեւ եփած միջոցով: Այն պետք է լինի թույլ browned վրա դրսից երկու կողմերի համար:
    5. Եթե ​​դուք ցանկանում եք լրացուցիչ վերաբերվում, շաղ տալ նրանց հետ, շոկոլադ չիպսեր անմիջապես առաջ flipping նրանց:
    6. Ծառայել տաք, թխկու օշարակով, հատապտղային սոուսով (դա մի բաղադրատոմսը, ես պետք է փակցնել մեկ օր), կամ նույնիսկ շոկոլադ սոուս!
    7. Enjoy!
  27. Կաթնաշոռ նրբաբլիթ


    Կաթնաշոռ նրբաբլիթ պատրաստման ժամանակը մոտ 15 րոպե:Իրարանցում ալյուր, ձեթ, եւ ձու մի մեծ գունդ. Առանձին ամանի մեջ, թափահարել միասին ձու, կաթնաշոռ, կաթ եւ յուղ. Ավելացնել ալյուր խառնուրդ է ձվի խառնուրդին եւ հարել, մինչեւ հենց խառը.
  28. Բեկոն եւ պանիր Բլիթներ


    Բեկոն եւ պանիր! Սա բերանը watering բերկրանքով: Թափահարում միասին կաթ, ձու, եւ հալված կարագ. Իրարանցում է պանիր եւ բեկոն են միջին բարձր ջերմության. Վերարկու, այն թույլ յուղով:
    Սա լավ բաղադրատոմսը. Համար պարզ խոհարարություն, bits խոզապուխտ եւ grated չեդդեր պանիր, նաեւ կարող է ավելացվել է կամ մեր թան Նրբաբլիթ Միքս կամ Երկիր ցորենի բարեկենդանի Միքս. Նուրբ աղի համը խոզապուխտ bits հետ միասին քաղցրությունը մեր անշարժ թխկու օշարակով, ստիպում է մի մեծ համտեսում նրբաբլիթ:
    Բաղադրությունը
    6 շերտերով խոզապուխտ, տապակած եւ crumbled մեջ կտորների
    1/3 բաժակ ամբողջ Ցորենի ալյուր
    1 բաժակ ալյուր
    2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
    2 թեյի գդալ շաքարավազ
    1/4 թեյի գդալ աղ
    1 1/4 բաժակ կաթ
    1 մեծ ձվի
    3 ճաշի գդալ կարագ, հալված
    3/4 բաժակ քերած չեդդեր պանիր
    Directions
    1. Համատեղել flours, փխրեցուցիչ, շաքարավազ եւ աղ մի մեծ ամանի.Խառնել մի պատառաքաղ:
    2. Մեկ այլ ամանի մեջ, թափահարել միասին կաթ, ձու, եւ հալված կարագ. Իրարանցում է պանիր եւ բեկոն. Լցնել կաթը եւ պանիր խառնուրդ մեջ ալյուրի խառնուրդի եւ իրարանցում մինչեւ պարզապես համակցված. (Որոշ lumps կմնան):
    3. Շոգ է համաժողովրդական կամ griddle են միջին բարձր ջերմության.Վերարկու, այն թույլ յուղով: Երբ որ griddle տաք, թափել են թակել դարձնելու griddle նույնիսկ շրջանակների: Եփել մինչեւ փուչիկների ձեւավորել եւ սկսել է կոտրել է խփել: Մատով խփել եւ եփել մինչեւ արել.
  29. Խոզապուխտ եւ պանիր Բլիթներ


    Խառնել ալյուրը, աղ, փխրեցուցիչ, կաթի, թան, եւ ձու. Հալվել է կարագ մի փոքր թավայի, ապա թափահարում է ալյուրի եւ ակտիվանալ նաեւ որպես eggbeater կամ հարել, մինչեւ չկան lumps. Դուք կարող եք պահել leftovers է սառնարանի, նրանք պետք է լավ:
    Բաղադրությունը:
    • 2 բաժակ ալյուր
    • 1/2 tsp աղ
    • 2 tsp փխրեցուցիչ
    • 1 բաժակ կաթ
    • 1 բաժակ թան
    • 1 ձու
    • մոտ 1 բաժակ diced խոզապուխտ
    • մոտ 1 1/2 բաժակ shredded պանիր (ես նախընտրում չեդդեր պանիր, բայց դուք կարող եք օգտագործել այն, ինչ բարի է Ձեզ դուր է գալիս)
    • կարագ է համաժողովրդական
    ՄԵԹՈԴ:
    •  Իրարանցում միասին ալյուր, աղ եւ փխրեցուցիչ:
    • Ավելացնել կաթի, թան, եւ ձու եւ իրարանցում հետ eggbeater կամ հարել, մինչեւ չկան lumps.
    • Ծածկել եւ թող հանգիստ է սառնարանի համար 30-60 րոպե:
    • Որպեսզի կատարել Բլիթներ, տաքացնել մոտ 1/2 Tblsp կարագ մի nonstick կամ թուջե համաժողովրդական են միջին, բարձր ջերմության:
    • Հավելեք մոտ 1/3 բաժակ խփել եւ հարթել դուրս շերեփով կամ գդալով կատարել շրջանակը:
    • Շաղ տալ հետ մի քանի Tblsp խոզապուխտ եւ մոտ 1/4 բաժակ shredded պանիր.
    • Մաղող անձրեւ մի քիչ ավելի ջախջախել է վերեւում (ինչպես ցուցադրված է վերեւում):
    • Երբ ջախջախել ձեւավորում խոշոր փուչիկները, մատով խփել նրբաբլիթ նկատմամբ:
    • Երբ եփում միջոցով, հեռացնել ափսեի. Ջերմացնում է 200 աստիճան ջեռոցում կամ վրանում ափսեի հետ փայլաթիթեղի, իսկ դուք կատարել մնացած Բլիթներ.
    • Օգտագործեք լրացուցիչ կարագ յուրաքանչյուր նրբաբլիթ կամ ցանկացած այլ նրբաբլիթ.
    • Ծառայել տաք կարագի եւ օշարակ.
  30. Դդմիկ, այծի պանիր & խնկունի Նրբաբլիթ


    Beat միասին բոլոր անհրաժեշտ բաղադրիչ, մինչեւ այն հարթ. Սառեցնել ջախջախել ինչպես նշված է բաղադրատոմսով: Հեռացնել ջախջախել է սառնարանի, ավելացնել այծի պանիր եւ squash. Fold ամեն ինչ միասին.Տաքացնել մի քիչ նավթ է ոչ ձեռնափայտ թավա: Այնուհետեւ, խմբաքանակ, ավելացնել մի ladleful է ջախջախել մեկ նրբաբլիթ է տապակել մինչեւ ոսկե դարչնագույն.

    Ինչ է գնում ...

    1 գավաթ պարզ ալյուր (կամ հնդկացորեն ալյուր սնձան անվճար)
    2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
    1 բաժակ կաթ (կամ սոյայի / նուշ կաթի համար կաթնամթերքի ազատ)
    1 օրգանական ձու (դուրս է ձվի ազատ)
    2 Tablspoons հալած կարագ unsalted + լրացուցիչ համար frying (փոխարինող կոկոսի կարագի համար կաթնամթերքի ազատ եւ ձիթապտղի յուղ համար frying)
    1/2 աղացած Յուղընկույզ Squash pureed (Մենք պետք է 1 բաժակ է խփել)
    3 ճաշի գդալ այծերի պանրով (դուրս է կաթնամթերքի անվճար)
    փոքր ոստ թարմ Rosemary Նյութի մանր թակած

    Թե ինչպես կարելի է կատարել այն ...

    1. Մազ ձեր ընտրած ալյուր եւ փխրեցուցիչ ամանի մեջ:
    2. Առանձին ամանի խառնել միասին կաթ, ձու, հալված unsalted կարագ:Կամ, եթե դուք կաթնամթերքի / ձու անվճար Mix Ձեր ընտրած կաթի եւ հալված կոկոսի կարագ:
    3. Կատարել է նաեւ ձեր ալյուրի եւ կամաց - կամաց թափահարում ձեր հեղուկ խառնուրդ, մինչեւ այն ամբողջությամբ համակցված. Մի կողմ դնել.
    4. Fold 1 բաժակ յուղընկույզ squash խյուս մեջ ձեր խփել, իսկ հետո փաթիլ Ձեր այծերի պանիր եւ ավելացնել ձեր խնկունի.
    5. Շոգ է մեծ թավա ավելի միջին ջերմության. Յուրաքանչյուր սերիայի համար pancakes մենք ցանկանում ենք հալեցնում մասին 1 թեյի գդալ unsalted կարագ կամ ձիթապտղի յուղի.
    6. Spoon 2-3 ճաշի գդալ ջախջախել մեջ թավայի. Եփել մինչեւ տեսնում եք փուչիկների ձեւավորման (մոտ 1-2 րոպե): Մատով խփել է եւ եփել է մյուս կողմին:
    7. Ծառայել տաք կամ կարող է կերել ցուրտ էլ
31.  Fluffy Ricotta Բլիթներ Ելակ-նարնջի սոուսով 



Այս խոնավ Ricotta Բլիթներ ունեն նուրբ հյուսվածք եւ նուրբ նարնջի համը շնորհիվ: Բացի այդ ծեծի ձվի խմբագրին եւ թարմ քերած նարնջագույն հոտ:Topped հետ համեղ, թարմ ելակի-նարնջի սոուսով նրանք կատարել էլեգանտ ընտրություն է հատուկ առիթով նախաճաշի կամ ընդհանուր նախաճաշ.

Fluffy Ricotta Բլիթներ ելակով-նարնջի սոուսով

  • Բաղադրությունը:
  • 15 ունցիա ricotta պանիր
  • 3/4 բաժակ ալյուր
  • 1/2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
  • 2 ճաշի գդալ շաքարավազ
  • 1/8 թեյի գդալ աղ
  • 2 ճաշի գդալ անարատ կաթ
  • 3 ձու, առանձնացվել
  • 1/2 թեյի գդալ վանիլ
  • Համ 1 նարինջ
  • Համար Strawberry-նարնջի սոուսով:
  • 2 բաժակ ելակ, թակած
  • 2 teaspoons շաքարավազ
  • 1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ
  • 1/4 բաժակ թարմ քամած նարնջի հյութ
  • 2 ճաշի գդալ ջուր
  • 2 teaspoons cornstarch
Նախապատրաստում:
Տեղի ricotta մի քամիչ ավելի քան մեկ գունդ է առնվազն 1 ժամ է թույլ տալ որեւէ ավելցուկային հեղուկ ցամաքեցնել.
Պատրաստել են սոուս դնելով ելակ, շաքարավազ, կիտրոնի հյութ եւ նարնջի հյութ մի փոքր կաթսա: Բերել եփ գալ ավելի միջին բարձր ջերմության. Մի փոքր ամանի մեջ, թափահարել միասին ջուրը եւ cornstarch եւ ավելացնել ալիքի ելակի խառնուրդի.
Շարունակել cooking մինչեւ խառնուրդի thickens է օշարակ նման հետեւողականությամբ: Անցում է ամանի մեջ եւ դրեց մի կողմ, որ թույն.
Համատեղել ալյուր, փխրեցուցիչ, շաքարավազ եւ աղ մի գունդ. Առանձին ամանի մեջ, համատեղել ricotta, կաթ, ձու yolks, վանիլ եւ նարնջագույն համ մինչեւ հարթ.
Առանձին ամանի մեջ, ծեծել ձվի սպիտակ գույնի շորեր է էլեկտրական mixer բարձր արագությամբ մինչեւ լույսի եւ փափուկ, բայց ոչ թունդ.Ավելացնել ricotta-կաթի խառնուրդի չոր բաղադրիչների եւ իրարանցում պարզապես մինչեւ համակցված. Թափահարում մոտ կեսին ձվի սպիտակ գույնի շորեր, մինչեւ լավ խառը, ապա մեղմորեն անգամ հավասարակշռության.
Oil մի griddle եւ ջերմային է միջին բարձր ջերմության. Լցնել մոտ 3 ճաշի գդալ ջախջախել վրա griddle յուրաքանչյուր նրբաբլիթ. Եփել մինչեւ փուչիկների հայտնվում եւ սկսում են կոտրել է եզրեր եւ մակերեւույթը նրբաբլիթ, ապա մատով խփել է ավարտել cooking երկրորդ կողմը.
Անցում է թխում թերթիկի եւ ջերմացնում է 200 ° F ջեռոցում, իսկ դուք եփել մնացած Բլիթներ. Ծառայել topped հետ Ելակի-նարնջի սոուսով.
Կազմում է մոտ 1 տասնյակ Բլիթներ

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...