Free Money

Loading...

четверг, 27 октября 2016 г.

31 De fleste lækker pandekage opskrifter


 En pandekage er en flad kage, ofte tynde og runde, fremstillet ud fra en stivelsesbaseret dej, der også kan indeholde æg, mælk og smør. Det er kogt på en varm overflade, såsom en bageplade eller stegepande, ofte med olie eller smør.Pandekage opskrifter varierer, men alle har de samme grundlæggende ingredienser i mel, æg og mælk.
Uanset om du tjener dem til morgenmad, en solid brunch eller endda middag, du kan simpelthen ikke gå galt med pandekager! Serveres dem almindeligt med sirup eller klæde dem op med frugt, chokolade chips eller endda flødeskum, og du har en lækker påfyldning måltid.
Der er få ting en amerikansk mand skal vide, hvordan at lave mad, og pandekager er en af ​​dem. Den gode nyhed er, de er nemme. Her er 30 Pancake opskrifter, som vil gøre dit liv super glad.
  1. Apple Pandekager


    Alt dette tager er 10 minutter til at gøre. forberedelse. Blend æg, kombinere smør, æg, mælk, sukker, salt æble. I en separat skål støvtætte sammen mel, bagepulver, kanel og sukker. Stir mel blandingen i æble blanding, indtil det er blandet. Kog det ved stegning på lav varme. Det er klar! 
    • Ingredienser
    • Ernæring
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    • Metode
    1. Trin 1
      Kombinere mel, sukker og kanel i en skål. Tilsæt æg og mælk. Pisk indtil glat. Rør æbler.
    2. trin 2
      Varm en slip-let pande over svag varme. Spray med olie. Hæld 1/4 kop æble blandingen i gryden. Forsigtigt spredt ud med bagsiden af ​​en ske til en 10 cm rundt. Kog pandekager, i partier, i 2 minutter eller indtil bobler vises på overfladen. Vend. Kog i 1 til 2 minutter eller indtil kogt igennem.
    3. trin 3
      Serveres med kiwier og frossen yoghurt.
  2. Hjemmelavet Pancake Mix


    Bland mel, bagepulver, sukker, smør hvis nødvendigt og salt smag. Du kan tilføje op nogle frugter til pandekagedej - hakkede æble, eller stumper af banan, men du ønsker at gøre din pandekager. Bland dem alle godt, så steg på en varm bageplade.
  3. Hjemmelavet Blueberry Syrup og pandekager

     Den anslåede tid for denne ene er kun 15 minutter.
    Bland basen ingredienserne godt - omrøring til at opløse sukker, og trykke bær mod den side af panden at knuse en anelse, indtil bær får lidt blød og blandingen får sirup. Placer ingredienser i en lille gryde og rør godt. 
    Den byge af blåbær smag og antydning af citroner er perfekt i denne sirup.Great på pandekager eller is. Opskrift fra PocketChangeGourmet.com
    Serverer: 3 kopper
    Ingredienser
    • 2½ kopper blåbær, friske eller frosne
    • 2 kopper vand
    • 1 kop sukker
    • Saft af en Meyer Lemon - omkring 1½ spsk
    • 1 tomme skive citronskal (brug en vegetabilsk skrællekniv)
    Instruktioner
    1. I en gryde, kombinere blåbær med ½ kop vand
    2. Smadre bær med en kartoffel Masher og bringe til en småkoge
    3. Simre ved svag varme i 15 minutter
    4. Si saften i en heatproof målebæger, trykker hårdt på de faste stoffer, kassere de faste stoffer.
    5. Skyl gryden, tilsæt sukker, citronskal og de resterende 1½ kopper vand, bring i kog, omrøring til at opløse sukkeret.
    6. Kog siruppen over moderat varme, indtil det eaches 225 ° på en slik termometer, cirka 20 minutter
    7. Tilsæt blåbær saft og citronsaft og kog ved høj varme i 1 minut.
    8. Lad siruppen køligt, så kasseres citronskal.
    9. Hæld siruppen i rene glasflasker eller krukker.
    10. Seal og opbevares i køleskab i op til 6 måneder.
    11. Brug på hjemmelavede pandekager eller is

  4. Gammeldags hjemmelavede pandekager


    Dette er man nødt kun 5 minutter til forberedelse, men kræver 15 minutter mere til at lave mad.
    Sigt melet indtil det er glat. Tilføj bagepulver, salt og sukker. Lav en fordybning i midten af dejen og hæld i mælk, æg og smeltet smør; bland alle godt sammen.Så koge ved svag varme, indtil begge sider er "brune".
  5. Kanel Roll Pandekager


    Du kan starte ved at opvarme smør i ovnen. Forbered kanel fyldet først - ved omrøring af smør, brun farin og kanel sammen. Pisk sammen mel, bagepulver og salt. Rør mælk, æg og olie let. Må ikke overmix. (Hvis det har et par små klumper venstre, det er i orden).

    INGREDIENSER

    For pandekager :
    1 kop alle formål mel
    2 tsk bagepulver
    1/2 tsk salt
    1 kop mælk
    1 stort æg
    1 spsk vegetabilsk olie
    For kanel fyldet :
    1/2 stick usaltet smør, stuetemperatur
    1/4 kop plus 2 spsk brun farin
    1 1/2 tsk stødt kanel

    KØRSELSVEJLEDNING

    1. Gør kanel fyldet : I en mellemstor skål, rør sammen smør, brun farin og kanel. Scoop fyldet i en kvart størrelse tunge lynlås baggie, og sæt den til side.
    2. Gør pandekager : I en mellemstor skål, piskeris sammen mel, bagepulver og salt. Pisk i mælken, æg, og olie, lige indtil dejen er fugtig.
    3. Varm en stor, nonstick stegepande over medium varme, og spray det med nonstick spray. Brug en is scoop at tilføje dejen på panden. Brug bunden af ​​skovl eller kop til at sprede dejen i en cirkel, omkring 4 inches i diameter. Reducer varmen til medium lav. Snip hjørnet af din baggie af kanel påfyldning, og presse fyldet i det åbne hjørne. Når din pandekage begynder at danne bobler, tilsæt fyldet. Fra midten af ​​pandekagen, presse fyldet på toppen af ​​pandekagedej i en hvirvel, ligesom du kan se i en almindelig kanel roll. Kog pandekage 2 til 3 minutter, eller indtil boblerne begynder popping oven på pandekagen og det er gyldenbrun på bunden.Skub en tynd, bred metal spatel under pandekage, og forsigtigt, men hurtigt vend det. Kog i yderligere 2 til 3 minutter, indtil den anden side er gylden samt. Når du vende pandekage på en plade, vil du se, at kanel fyldet har skabt et krater-hvirvel af kanel. Tør panden med en køkkenrulle, og gentag med de resterende pandekagedej og kanel påfyldning. Rewarm glasuren kortvarigt, hvis nødvendigt. Serveres pandekager toppet med en støvregn af glasur.
  6. Red Velvet pandekager


    Pisk sammen mel, bagepulver, pulveriseret sukker, salt, kærnemælk, usødet kakao, melis, omkring 2 spsk måling af rød væske frugtfarve, æg og bagepulver.Sted i et enkelt lag på en bageplade, og bages ved 200 ° ovn op, i 30 minutter.
  7. Strawberry drys pandekager


    Bland mælk, æg, mel, bagepulver, bagepulver og vanille ekstrakt. Lav en fordybning i melblandingen og hæld i mælken blandingen og smeltet smør.Hæld derefter og lave mad på bageplade over medium-lav varme.
    Strawberry Drys Funfetti Pandekager
    1 ½ kopper fedtfri kærnemælk
    1 æg
    1 spsk. smør, smeltet
    1 ½ kopper alle formål mel
    2 spsk. melis
    1 tsk. bagepulver
    1/2 tsk. kosher salt
    5 til 6 jordbær, skåret
    Rainbow drysser (så mange som du gerne vil)
    1.  Bland kærnemælk, æg og smør i en lille skål og sæt til side. I en separat skål, bland mel, sukker, bagepulver og salt.
    2.  Lav et lille hul eller godt i dit melblandingen og hæld i kærnemælk blanding.Bland godt, indtil alt er kombineret.
    3.  Varm en gryde over medium til lav varme og spray det med madlavning spray. Når det er varmt, scoop 1/2 kop dejen i gryden. (Hæld mindre dej, hvis du gør mini pandekager.)
    Fire . Så snart dejen er i panden, hurtigt at tilføje 3 til 4 jordbær (skiver) på hver pandekage og let tryk hver enkelt i dejen. For et mindre pandekage, bruge 1 til 2 jordbær. Derefter tilføje så mange drysser som du gerne vil.
    5.  Lad pandekage koge i ca. 2 minutter (eller indtil den er gylden) før spejlvende. Kog den anden side i yderligere 1 til 2 minutter.
    Bemærk: Hvis du bruger Kate Spade sæt, spray hver form før hælde i blandingen. For at sikre at pandekage er kogt, og vil ikke miste sin form, dække formen med et låg i et par sekunder. Når kanterne begynder at trække sig væk fra formen, pandekage er klar til at vende. Du kan pop det ud af formen og vend det eller bruge spatel til at holde det sammen og vend det.
  8. Peanut Butter Cup pandekager

    Brug en medium størrelse skål til en dej med mel, sukker, bagepulver, bagepulver, kærnemælk, knivspids salt (efter smag), æg, og jordnøddesmør.Omrør de våde ingredienser i de tørre ingredienser indtil kombineres. Varm gryden. Coat panden med smør og hæld dejen i det, ved hjælp om ⅓ kop dej pr pandekage. Når bunden er let brunet, flip over at varme op den anden side.
  9. Buffet Pancake Dippers

    Kog bacon og afsat. Bland dejen i en flaske stor nok til at hælde dejen i det (overveje en billig picnic ketchup flaske). Opvarm panden til 300 grader. Squirt dej i en lang oval form lidt længere og bredere end bacon og placere en skive kogt bacon i midten. Tryk let bacon i dejen. Kog indtil dejen begynder at boble og derefter slå over og kog et par minutter længere. Samlet anslået minutter: 30 minutter.
  10. Gulerod Cake Mini Pandekager

    Bland de tørre ingredienser: mel, bagepulver, kanel, salt og brun sukker. Tilsæt gulerod blandingen og olie til de tørre ingredienser, men sørg for at du ikke over-mix eller andet, din pandekager vil ende flad og hård.
  11. surdej pandekager


    Sæt to spiseskefulde hvedemel i en skål eller kop, der har lidt vand i det; mix (blandes med en ikke - metalgenstand) så dækker - men ikke lufttæt, og har det til venstre, hvor luften kan komme i gennem fx vindueskarmen. følge trin korrekt, som beskrevet i opskriften. På den tredje dag tjekke igennem, hvis det smager "sur" - det er fantastisk, hvis det er forfærdeligt og stinker ... smide det ud og begynde at arbejde igen!
  12. smores Pandekager


    Bland mel, bagepulver, raps olie, kærnemælk, salt, sukker, skumfiduser, chokolade, chips, og Graham krakker krummer. Hæld derefter dette dejen i forvarmet pande.
  13. Pumpkin Swirl Pandekager med græskar Butter Topping


    Piskeris sammen mel, sukker (brunt og hvidt sukker), kanel, muskat, salt og bagepulver. I en anden skål, piskeris sammen mælk, æg, olie og vanille. Tilsæt mælkeblandingen til melblandingen og bland godt - blandingen kan være lidt lumpy. Skøn - 30 minutter (10 minutter til forberedelse, 20 minutter til arbejde)
    Ingredienser
    • ½ C alle formål mel
    • ½ C fuldkorn wienerbrød mel
    • 1 C mælk
    • 1 tsk vanille ekstrakt
    • 1 æg
    • 2 spsk raps olie
    • 2 spsk hvidt sukker
    • 1 spsk brun farin
    • ¼ tsk kanel
    • ¼ tsk muskatnød
    • ¼ tsk salt
    • 2 tsk bagepulver
    • 1 9 ounce krukke med græskar smør (du vil sandsynligvis ikke bruge det hele, men bare for at være sikker, skal du starte med en hel krukke)
    • Smør og flormelis til topping
    Instruktioner
    1. Forvarm en non-stick stegepande til medium varme.
    2. I en stor skål (jeg brugte en med en tud) piskeris sammen mel, sukker, kanel, muskatnød, salt og bagepulver.
    3. I en anden skål, piskeris sammen mælk, æg, olie og vanille.
    4. Tilsæt mælkeblandingen til melblandingen og bland godt. Blandingen skal være lidt lumpy.
    5. Hæld ¼ C dej til hver pandekage på stegepande. Jeg gør to ad gangen.klemme derefter græskar smør i en cirkulær bevægelse på pandekager.Jeg sætter græskar smør i en lynlås pose og afbrød hjørne, så jeg kunne presse det ud. Bages i 2-3 minutter på hver side.
    6. Spred smør (eller Country Crock, som jeg gjorde) på toppen af ​​hver pandekage, før du stabler.
    7. Top hver stak med flormelis og derefter presse nogle flere græskar smør på toppen.
  14. Karamel apple pie pandekager


    Pisk kærnemælk, æblemos, kaffe, melasse, vand og æg. I en separat skål, piskeris sammen de resterende (tørre) ingredienser. Blandingen vil være temmelig liquidy i starten, men jo længere det sidder på plads temperatur- det vil begynde at blive til den tykke konsistens.
  15. Pancake Puffs med frugt

    Forvarm ovnen til 400 grader F. Place smør i en 9 tommer pie plade og bages i 4 - 5 minutter, eller indtil smeltet. Bland mel, sukker, salt, æg og mælk; piskeris indtil glat. Brug denne dej som anvist i opskriften til at gøre pandekage pust. Du kan top dem med kandiserede frugter.
    Ingredienser
    • 1 hele æg plus 1 æggehvide
    • ¼ kop alle formål mel
    • ¼ kop mælk
    • 1 spiseskefuld madolie
    • ¼ tsk salt
    • 2 kopper frisk frugt
    • 2 spsk appelsinmarmelade, opvarmes i en mikrobølgeovn
    Instruktioner
    1. Coat små pie plader eller folier tærte pander med madlavning spray
    2. I en stor skål piskeris sammen æg, mel, mælk, olie og salt indtil glat
    3. Fordel dejen i fire pander
    4. Bages i 25 minutter i en 400 grad ovnen indtil de er brune og puffy. Sluk ovnen og lad stå i ovnen i 5 minutter mere, før du fjerner
    5. Umiddelbart overføre pandekager i små skåle, skeen i frugt og støvregn med opvarmet marmelade
    Noter
    Liz siger ... disse var lækkert, du kan også tilføje æblejuice til frugt, hvis du ikke har nogen appelsinmarmelade

    Doug siger ... hvad en sjov middag
  16. Gingerbread Kanel Roll Pandekager


    Piskeris sammen mel, bagepulver, salt, mælk, æg, og olie, lige indtil den sammen. Tilsæt smør, farin og kanel til at forberede dejen. For at forberede glasur: I en lille gryde, varme smør over svag varme, indtil smeltet.
    Ingredienser: 
    Cinnamon Swirl:
    1/4 kop smør (1/2 stick)
    1/2 kop brun sukker
    1/2 spsk stødt kanel
    1/4 tsk stødt nellike
    1/4 tsk stødt muskatnød
    Flødeost Icing:
    1/4 kop smør (1/2 stick)
    2 ounce flødeost
    3/4 kop pulveriseret sukker, sigtet
    1/2 tsk vanille ekstrakt
    1/4 tsk stødt kanel
    1/4 tsk stødt ingefær
    Pandekager:
    3/4 kop kærnemælk
    1/4 kop æblemos
    2 spsk brygget kaffe
    2 spsk mørk melasse
    2 spsk vand
    1 stort æg
    1 1/4 kopper mel til alle formål
    1/2 spsk bagepulver
    1/2 spsk stødt kanel
    1/2 spsk stødt ingefær
    1/4 tsk bagepulver
    1/4 tsk salt
  17. Blandet Berry Kærnemælk Pancake

     Tilsæt æg og kærnemælk, mel, sukker, bagepulver, bagepulver og salt i en skål.Bland godt og drys med blandede bær. Kog i 1 minut, indtil boblerne på overfladen og pandekager er gyldne under. Anslået tid: 30 minutter.
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
  18. Lemon Ricotta Souffle Pandekager med bær

    Piskeris mel, sukker og salt i en skål. I en anden skål blandes æggeblommer (separat den hvide del), ricotta, smør, citronsaft, citronskal, og vanille. Pisk æggehviderne indtil det er stift, så bland det med mel blandingen at gøre pandekagedej. Må ikke blive fristet til at springe citronskal, det virkelig tilføjer til den citrusy smag.
    Pandekager er en fødevare, der overskrider kulturer.  Der er for mange versioner, der varierer fra kultur til kultur at nævne dem alle. I Nordamerika, er det en klassisk morgenmad mad. Det er til særlige lejligheder eller til en weekend morgenmad med familie eller venner. Det er komfort fødevarer og der er normalt erindringer knyttet. Min familie har tilbragt mange en søndag gør vores foretrukne pandekage opskrifter med ahornsirup og bacon eller pølser.Hver person kan rummes nemt for sympatier og antipatier. Tilgang til en favorit pandekagedej er så simpelt som at drysse friske eller frosne bær, bananer, revne æbler, nødder, granola, chokolade, chips, eller tørret frugt over toppen af pandekagen, mens det er på bageplade. Eller bare almindelig, enkel og helt lækker.   Mulighederne er næsten uendelige!  Det kan være lidt af en begivenhed for at lave pandekager, mens sultne munde venter på at blive fodret.

    Jeg er stødt på et par opskrifter  , der var souffled pandekager, som var dybest set pandekager med æggehvider adskilt, pisket og foldet i dejen til en fluffier pandekage. De blev stadig foretaget på en bageplade. Jeg kan godt lide tanken om at gøre en stor pandekage som en hollandsk baby eller pannekoeken (jeg har set forskellige stavemåder for dette, så tilgiv mig, hvis dette ikke er korrekt), som er en familie favorit. Jeg har haft en masse sjove gør variationer af en opskrift jeg kom op med. Jeg har haft nogle rigtig gode resultater sammen med et par fyre. Det er OK med mig. Det er alle en del af denne madlavning eventyr jeg er på.
    Jeg er virkelig tilfreds med ricotta-citron  version, og håber, at du vil være enig. Det er forholdsvis let at lave, selvom der er det ekstra trin for at piske æggehviderne. Dette kan også gøres i mindre pander til personlig mellemstore pandekager ligesom Pannekoeken eller hollandske babyer kan være. Bær er valgfri, men anbefales stærkt. Frosne eller friske blåbær, jordbær, brombær og hindbær fungerer godt. For dem af jer på udkig efter et alternativ til bær, et drys hakkede valnødder i stedet for bær er lækker. Drys et par bær (eller valnødder) over toppen, efter at du har lagt det i gryden og drys turbinado (råsukker) eller brun sukker over dem, før bagning. Serveres med en let overbrusning af flormelis og en lys ahornsirup eller Lyles gyldne sirup.
    Ingredienser
    • ¾ kop (75 g) alle formål mel
    • ⅓ kop (63 g) af sukker
    • ½ tsk salt
    • 4 æg adskilt
    • 4 spsk usaltet smør (2 smeltet og 2 for panden)
    • ⅔ kop (165 g) ricotta, helt eller delvist skimme
    • ¼ kop (60 ml) citronsaft
    • citronskal af en citron
    • ½ tsk vanilje
    • ¼ kop (42 g) friske eller frosne bær
    • Turbinado eller råsukker til at drysse over toppen
    • Flormelis til en let afstøvning
    • En let ahornsirup eller Lyle gyldne sirup
    Instruktioner
    1. Forvarm ovnen til 375 grader og forvarme en 10-tommer stegepande eller sauterpande.
    2. Bland mel, sukker og salt i en skål.
    3. Bland æggeblommer, drænet ricotta, smør, citronsaft, citronskal vanille i en stor skål og bland godt.
    4. Placer de adskilte æggehvider i en skål og pisk til stive toppe.
    5. Tilsæt mel blandingen til den våde blanding og kombinere godt. Tilføj en lille klat af æggehvider og bland i at lysne dejen. Tilsæt de øvrige æggehvider og fold i med en spatel indtil kombineres.
    6. Tag gryden ud af ovnen og sætte 2 spsk smør det det. Når smørret er smeltet add dej, drys et par bær øverst og drys på omkring en spiseskefuld eller to af turbinado sukker. Retur gryden til ovnen. Bages i 20 til 25 minutter. Når pandekagen er pustede og let brunet på toppen den er klar.
    7. Serveres med en let overbrusning af flormelis og serveres med sirup af valg.
    8. God fornøjelse!
  19. Kanel Pandekager med Kandiseret Bacon


    I en skål, kombinere mel, bagepulver, salt, sukker og kanel. Varm en bageplade gryde eller en stegepande over medium varme. Rør hakket bacon, reservere en spiseskefuld til din topping. Anslået tid for denne ene er kun 30 minutter.

    Chokolade Chip og Kandiserede Bacon Pandekager

    • Ingredienser:
    • 2 kopper alle formål mel
    • 1 spsk sukker
    • 2 tsk bagepulver
    • 1 tsk bagepulver
    • 1/2 tsk salt
    • 1/4 tsk kanel
    • 2 æg, godt pisket
    • 2 kopper kærnemælk
    • 2 spsk smeltet smør
    • 2 ounce halvsød chokolade chips
    • Vegetabilsk olie
    • For Kandiseret Bacon:
    • 3 skiver tyk opskåret bacon
    • 2 spsk brun sukker
    • 1/2 tsk kanel
    Forberedelse:
    For at gøre Kandiseret Bacon, Forvarm ovnen til 350 ° F og line en bageplade med folie. Sæt en rist på toppen og pels det med nonstick spray.
    Læg bacon på rack og drys generøst med brunt sukker og kanel. Bages indtil de er sprøde og karamelliserede, 16 til 20 minutter (afhængig af tykkelse). Fjern fra ovnen, lad den køle helt, derefter overføre til et skærebræt og hak i meget små stykker.
    Sluk for ovnen og lad den køle af til ca. 200 ° F.
    For at gøre pandekager, kombinere mel, sukker, bagepulver, bagepulver, salt og kanel i en skål.
    I en separat skål, piskeris sammen æg, kærnemælk og smeltet smør.Tilsæt de våde ingredienser til den tørre og rør indtil lige kombineres. Fold i chokolade, chips og kandiseret bacon.
    Varm en nonstick bageplade over medium-høj varme og ved hjælp af en køkkenrulle, let pels det med vegetabilsk olie.
    Slev dejen, 2 til 3 spsk ad gangen, på den varme bageplade og kog små bobler vises øverst. Flip og kog anden side er gyldenbrun, ca 2 - 3 minutter på hver side.
    Arbejde i partier, indtil der bruges hele dejen, olieudvinding panden i mellem hver batch. Hold de færdige pandekager varme i ovnen, mens du arbejder.
    Serveres med et klap af smør og ahornsirup eller støv med flormelis.
  20. Chocolate Chip Pretzel Pandekager med Peanut Butter Nutella


    Gnid i sammen mel, bagepulver, smør, æg vanilje, jordnøddesmør, og sukker, indtil let og luftigt. I en skål, slå æg med sukker, olie og salt; indtil godt kombineres. Tilføj i mel, bagepulver og 1/2 C mælk. Nutella er nøglen til denne børnevenligt opskrift. 1 æg
    3 spsk sukker
    2 spsk raps olie
    1/4 tsk salt
    2 mel C
    3 tsk bagepulver
    1 / 2- 3/4 C mælk
    1/2 C semi sød chokolade chips
    1/3 C saltkringler, fordelt i små bidder
    For Sauce:
    1/4 C cremet jordnøddesmør
    2 spsk Nutella
    Forvarm bageplade gryde with lav varme.
    I en skål, slå æg med sukker, olie og salt; indtil godt kombineres. Tilføj i mel, bagepulver og 1/2 C mælk. Rør godt rundt, forsøger at få alle klumper ud og tilføje mere mælk, hvis for tyk. Fold i chokolade, chips og saltkringler.
    Spray bageplade gryde med madlavning spray eller gnid med en køkkenrulle dyppet i raps olie. Hæld ladlefuls af dejen og kog bobler begynder at danne på overfladen og kanterne begynder at sætte; omkring 3-4 minutter. Flip og kog i 3 minutter mere; indtil den er gylden.
    Mens pandekager er madlavning, i en lille skål, varme jordnøddesmør i mikrobølgeovnen i 30-40 minutter. Tilføj i Nutella og rør indtil glat. Støvregn løbet hot kogte pandekager.
  21. Adorable populære familiehoteller Pandekager


    I en mellemstor skål, kombinere alle tørre ingredienser og tilsæt derefter de våde ingredienser som mælk, æg og smeltet smør. Pisk godt tilføje dekorative ingredienser som drysser eller chocochips, hvis du ønsker. Gør disse lækre pandekager til at ligne tegneseriefigurer som en bamse eller blot trække søde ansigter på dem ved hjælp af chokolade sauce.
  22. Snickerdoodle Pandekager

    Denne ene er en sikker vinder. Rør mel, bagepulver, brun farin, kanel, og salt.Varm op og derefter vente, indtil gyldne brun- bobler vil begynde popping på oversiden. Serveres dem straks.
  23. Oreo Cookie Pandekager


    Gøre cremen fyld ifølge opskriften. Hold til side. I mellemtiden, varme en stor tung stegepande på medium-høj varme; slev dejen i varm stegepande, hjælp 1 spsk. dej til hver pandekage. Kog indtil boblerne dannes på toppe, drej til brune andre sider. Sandwich pandekager med den hvide fløde påfyldning at ligne Oreos.
  24. Pandekage uden mælk og æg opskrift


    Denne ene er ren veganer, mejeri gratis og æg gratis. Pisk de tørre ingredienser sammen i en skål og pisk til at kombinere med de våde ingredienser. Hæld dejen i den varme pande. Vip panden til at hjælpe dejen jævnt fordelt, hvis det er nødvendigt.
  25. Chobani pandekager


    Pisk æg, Chobani og mælk. Varm en nonstick stegepande over medium varme.Kog indtil kanter sæt og bobler vises på overfladen, ca 2 minutter.
  26. Chokolade ost pandekager


    Rør hytteost, mælk, æg, vanilje, mel, bagepulver, kakao pulver; mix dejen indtil glat så hæld over medium varme i den varme pande.
    Jeg elsker weekender.
    Og jeg ved, hvad du tænker. " Duh. Det gør vi alle. «
    Men jeg har en ekstra kærlighed til weekenden, og det hedder pandekager. Jeg ved, jeg ved, jeg har diskuteret dette før, men jeg har en fornemmelse af de fleste af jer var ikke rundt dengang, så lad mig gentage.
    Ugedag morgenmad i min verden består af en enorm kop kaffe som jeg starte min computer på arbejdet, efterfulgt af en skål af korn og mælk omkring en time senere. Og i tilfælde nogen af ​​jer troede, at skål af korn var en behandler af enhver slags, lad mig præcisere.
    Når jeg siger skål, jeg faktisk betyde en kop. Som i de forfærdelige små Styrofoam kopper, mit firma forventer os at drikke ud af. Og jeg har en teori om min korn, der er bevist korrekt stort set hver morgen. Det går sådan her: dybest set verden eller anden måde kender det nøjagtige sekund, at jeg hælder mælk over mit korn, og pludselig min telefon ringer. Og lige som jeg formår at få personen væk fra telefonen, i håb om at redde de sidste stumper af sprødhed i ovennævnte kop, min telefon ringer igen. Og det temmelig meget går gerne, at indtil min kop er fuld af en klæg rod af korn.
    Og at mine venner, er morgenmad. På en hverdag.
    Og det er derfor jeg har en ekstra lille kærlighed til weekenden. Helt ærligt, det er ikke altid pandekager. Nogle gange er det en omelet Nogle gange er det en gourmet form for havregryn. Og ofte er det pandekager. Og på lejlighed, er det is. Døm ikke.
    Men jeg sidespring. Lad os komme tilbage til pandekager, skal vi?
    Jeg har eksperimenteret med forskellige versioner af pandekager sidst, og denne er blandt mine favoritter. Det er sundt, og det har chokolade, behøver jeg sige mere?
    Ingredienser
    • 1½ kopper fedtfattig hytteost
    • 1 kop mælk
    • 2 æg
    • 1 tsk vanille ekstrakt
    • ¾ kop (hvid) hele hvedemel
    • 1 tsk bagepulver
    • ¼ kop kakao pulver
    • 16 pakker af Splenda eller ⅔ kop sukker eller sukker erstatning
    • chokolade, chips, valgfri (jeg brugte sukkerfri)
    Instruktioner
    1. I en mellemstor skål, rør sammen hytteost, mælk, æg og vanille. Rør rundt indtil kombineres.
    2. Tilsæt mel, bagepulver, kakaopulver og Splenda og bland indtil den er helt kombineres.
    3. Varm en stegepande over medium varme. Spray med pam eller ikke stick bagning spray.
    4. Hæld dejen i overdænge skefulde på den varme pande. Steg indtil toppen vises indstillet, så vend det og steg det, indtil kogt igennem. Det bør let brunet på ydersiden af ​​begge sider.
    5. Hvis du vil have en ekstra godbid, drys dem med chokolade chips lige før vende dem.
    6. Serveres varm, med ahornsirup, bær sauce (det er en opskrift jeg bliver nødt til at skrive en dag) eller endda chokolade sauce!
    7. God fornøjelse!
  27. Hytteost pandekage


    Hytteost pandekage forberedelsestid er cirka 15 minutter. Rør mel, olie og æg i en stor skål. I en separat skål, piskeris sammen æg, hytteost, mælk og olie. Tilføj mel blandingen til æggeblandingen og pisk indtil lige blandet.
  28. Bacon og ost pandekager


    Bacon og ost! Dette er en mund vanding glæde. Piskeris sammen mælk, æg, og smeltet smør. Rør ost og bacon over medium-høj varme. Coat det let med olie.
    Dette er en god opskrift. For enklere madlavning, bits af bacon og revet cheddar ost også kunne tilføjes til enten vores Buttermilk Pancake Mix eller Land Wheat Pancake Mix. Den subtile salt smag af bacon bits, sammen med sødme af vores reelle ahornsirup, gør en stor smagning pandekage.
    Ingredienser
    6 strimler af bacon, stegt og smuldret i stykker
    1/3 kop hele hvedemel
    1 kop alle formål mel
    2 tsk bagepulver
    2 tsk melis
    1/4 tsk salt
    1 1/4 kop mælk
    1 stort æg
    3 spsk smør, smeltet
    3/4 kop revet cheddar ost
    Kørselsvejledning
    1. Kombiner mel, bagepulver, sukker og salt i en stor skål. Bland med en gaffel.
    2. I en anden skål, piskeris sammen mælk, æg, og smeltet smør. Rør ost og bacon. Hæld mælk og ost blandingen i mel blandingen og rør indtil lige kombineres. (Nogle klumper forbliver.)
    3. Varm en gryde eller bageplade over medium-høj varme. Coat det let med olie. Når bageplade er varm, hæld dejen ud på bageplade i selv cirkler.Kog indtil bobler dannes og begynder at bryde i dejen. Flip og kog indtil gjort.
  29. Skinke og ost pandekager


    Bland mel, salt, bagepulver, mælk, kærnemælk, og æg. Smelt smørret i en lille gryde, og derefter piskeris i mel og rør godt med et piskeris eller piskeris, indtil der ikke er klumper. Du kan gemme rester i køleskabet, de holder godt.
    INGREDIENSER:
    • mel 2 kopper
    • 1/2 tsk salt
    • 2 tsk bagepulver
    • 1 kop mælk
    • 1 kop kærnemælk
    • 1 æg
    • ca 1 kop hakkede skinke
    • ca 1 1/2 kopper revet ost (jeg foretrækker cheddar, men du kan bruge hvad slags du kan lide)
    • smør til panden
    METODE:
    •  Rør sammen mel, salt og bagepulver.
    • Tilføj mælk, kærnemælk og æg og rør godt med et piskeris eller piskeris, indtil der ikke er klumper.
    • Dæk og lad hvile i køleskabet i 30-60 minutter.
    • For at gøre pandekager, varme omkring 1/2 spsk smør i en nonstick eller støbejern pan over medium høj varme.
    • Tilføj omkring 1/3 kop dej og glat ud med slev eller ske til at lave en cirkel.
    • Drys med et par spsk af skinke og omkring 1/4 kop revet ost.
    • Dryp med lidt mere dej over toppen (som vist ovenfor.)
    • Når dejen danner store bobler, vende pandekage løbet.
    • Når kogt igennem, fjern til en plade. Hold varmen i en 200 grad ovnen eller telt pladen med folie, mens du gør de resterende pandekager.
    • Brug ekstra smør til hver pandekage eller hver anden pandekage.
    • Serveres varm med smør og sirup.
  30. Squash, gedeost & rosmarin Pancake


    Pisk sammen hele nødvendig ingrediens, indtil det er glat. Køleskab dejen som angivet i opskriften. Tag dejen fra køleskabet, tilsæt gedeost og squash. Fold det hele sammen. Varm lidt olie i en non-stick stegepande. Så, i partier, tilføje en ladleful dej pr pandekage til yngel indtil gylden brun.

    Hvad går i ...

    1 Cup hvedemel (eller Boghvede mel til glutenfri)
    2 tsk bagepulver
    1 kop mælk (eller soja / mandel mælk til mejeri gratis)
    1 Økologisk æg (udelader for æg gratis)
    2 Tablspoons Smeltet usaltet smør + ekstra til stegning (stedfortræder med kokos smør til mejeri fri og olivenolie til stegning)
    1/2 Brændt Butternut Squash pureret (Vi har brug for en kop til dejen)
    3 spsk geder ost (udelader for mejeri gratis)
    Lille Sprig frisk rosmarin finthakket

    Hvordan man kan gøre det ...

    1. Sigt din valgte mel og bagepulver i en skål.
    2. I en separat skål blandes sammen mælk, æg, smeltet usaltet smør. Eller hvis du er mejeri / æg gratis mix din valgte mælk og smeltet kokos smør.
    3. Lav en fordybning i dit mel og langsomt piskeris din flydende blanding i indtil den er helt kombineres. Sæt til side.
    4. Fold en kop butternut squash puré i din dej og derefter flage i din geder ost og tilføje din rosmarin.
    5. Varm en stor stegepande over medium varme. For hvert parti pandekager vi ønsker at smelte omkring 1 teskefuld usaltet smør eller olivenolie.
    6. Spoon 2-3 spsk dej i gryden. Cook, indtil du ser bobler danner (ca. 1-2 minutter). Vend og kog den anden side.
    7. Serveres varm eller kan spises koldt også
31.  Fluffy ricotta pandekager med jordbær-Orange Sauce 



Disse fugtige ricotta pandekager har en delikat tekstur og subtile appelsin smag takket være tilføjelsen af ​​piskede æggehvider og en friskrevet appelsinskal. Dækket med en lækker, frisk Jordbær-Orange Sauce de gør et elegant valg for en særlig lejlighed morgenmad eller brunch.

Fluffy ricotta pandekager med jordbær-Orange Sauce

  • Ingredienser:
  • 15 ounce ricotta ost
  • mel 3/4 kop
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 2 spsk sukker
  • 1/8 tsk salt
  • 2 spsk sødmælk
  • 3 æg, adskilt
  • 1/2 tsk vanille
  • Citronskal af 1 appelsin
  • For Jordbær-Orange Sauce:
  • 2 kopper jordbær, hakkede
  • 2 tsk sukker
  • 1 spiseskefuld citronsaft
  • 1/4 kop friskpresset appelsin juice
  • 2 spsk vand
  • 2 tsk majsstivelse
Forberedelse:
Placer ricotta i en si over en skål i mindst 1 time for at tillade nogen overskydende væske til afløb.
Forbered saucen ved at placere jordbær, sukker, citronsaft og appelsinsaft i en lille gryde. Bring til en simre over medium-høj varme. I en lille skål, piskeris sammen vand og majsstivelse og tilføje til den ulmende jordbær blanding.
Fortsæt madlavning, indtil blandingen tykner til en sirup-lignende konsistens.Overførsel til en skål og der er afsat til afkøling.
Bland mel, bagepulver, sukker og salt i en skål. I en separat skål, kombinere ricotta, mælk, æggeblommer, vanilje og appelsinskal indtil glat.
I en separat skål, slå æggehviderne med en el-mixer på høj hastighed, indtil let og luftigt, men ikke stiv. Tilsæt blandingen ricotta-mælk til de tørre ingredienser og rør lige indtil kombineres. Pisk i omkring halvdelen af ​​æggehviderne, indtil godt blandet, derefter forsigtigt fold i balance.
Olie en bageplade og varme over medium-høj varme. Hæld ca. 3 spsk dej på bageplade for hver pandekage. Kog indtil bobler og begynder at bryde på kanterne og overfladen af ​​pandekage, derefter vende for at afslutte madlavning på den anden side.
Overførsel til en bageplade og hold dem varme i en 200 ° F ovn, mens du tilbereder de resterende pandekager. Serveres toppet med jordbær-Orange Sauce.
Gør omkring 1 dusin pandekager

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...