Free Money

Loading...

четверг, 13 октября 2016 г.

Sådan får gratis penge: $ 5138 Give væk af 41 virksomheder


Og en af ​​de mest effektive metoder for reklame er at tilbyde bonusser - tror bonus for at åbne en ny besparelse / checkkonto, bonus for at ansøge om et nyt kreditkort, etc - at lokke forbrugerne til at blive kunder hos disse selskaber.
Og for at være ærlig, disse bonusser - uanset hvor lille individuelt - føjer op.
Jeg har, i fortiden, skrevet om gratis penge fra regeringen. Men jeg har altid ønsket at se, hvor meget kan du virkelig få, hvis du lægger alle disse virksomheder og deres gaver sammen.
Så jeg gik på jagt for at finde så mange af disse bonus og giveaway muligheder som jeg kunne. Det tog en masse tid og forskning, men jeg var endelig i stand til at sammensætte denne liste over 40 virksomheder / hjemmesider, der tilsammen giver dig $ 5,138 0,25 i gratis penge.

1. Gratis  MasterCard   +  $ 25 Bonus (FRI   FRAGT)

Payoneer er en Internet baseret finansielle tjenesteydelser leverer selskab, der giver brugerne mulighed for at modtage betalinger viaPrepaid betalingskort (MasterCard). De tilbyder tjenester og betalingskort i 200+ lande. Payoneer tilbyder gratis MasterCard uden at have en international eller lokal bankkonto. Du kan også hæve penge fra PayPal hjælp Payoneer i PayPal-understøttede amter som Pakistan, Iran,  Bulgarien , Rumænien , alle Afrika og Asien mv Brug Payoneer Card, kan vi trække vores midler fra overalt i verden gennem MasterCard støttede hæveautomaten. Hvis du ikke har Payoneer kortet allerede Klik for at bestille nu + BONUS 25 $  , og du vil modtage en gratis MasterCard på din dør skridt også uden forsendelsesomkostninger.

Gratis penge fra Rewards steder

1.  InboxDollars  - $ 5

Jeg har talt om InboxDollars mange gange her på MP.
Det er et online belønninger site, hvor du bliver betalt for at tage undersøgelser, shoppe online, se videoer, komplet gratis tilbud, du endda få betalt for at læse dine e-mails.
Lige nu er de giver en $ 5 tilmeldingsbonus for alle at deltage i stedet.
2.  SwagBucks  - $ 5 
Swagbucks er måske den mest kendte online loyalitetsprogram derude, og den berømte websted, der betaler dig for at søge, shopping, se videoer, og meget mere.
De giver dig også en $ 5 gratis tilmeldingsbonus at få dig i gang.

3.  CreationRewards  - $ 5

CreationRewards er en anden lignende belønning websted, der belønner dig for alt fra shopping online for at spille spil, tage undersøgelser, se videoer og meget mere.
Tjen 5000 point inden for 60 dage at registrere, og du får en $ 5 bonus tilføjet til din konto.
Du kan hæve via PayPal, Amazon gavekort, samt gavekort fra en lang række online og offline butikker.

4.  iPoll.com  - $ 5

Har du noget at sige om de produkter og tjenester på markedet?
iPoll vil betale dig for din at sige din brik. Nye medlemmer kommer til at nyde en fem dollars sign-up bonus her.

5.  SendEarnings  - $ 5.00

SendEarnings er en meget gerne InboxDollars. Faktisk er de begge ejes af samme selskab, CotterWeb Enterprises.
Og ligesom InboxDollars, Send Indtjeningen er også en online belønning site, hvor du tjener penge for at gøre hvad du sandsynligvis gøre alligevel - spille spil, shopping, besøge hjemmesider, etc.
Du gættede det, SendEarnings vil også give dig en gratis $ 5 sign up bonus, hvis du slutte sig til stedet.

6.  CashCrate.com  - $ 1

CashCrate er probbaly en af ​​de ældste steder af sin art, der er kendt som få udbetalt til, også kendt som GPT, for korte.
Det er en af ​​de første steder, jeg kom på tværs, da jeg først startede min søgen for at forsøge at tjene penge online.
Selvfølgelig CashCrate var ikke nok for mig at helt mit job, men det hjalp mig tjene lidt side penge, og endnu vigtigere, det viste mig det var muligt at tjene penge online trods bliver snydt så mange gange.

7.  FusionCash  - $ 5

FusionCash er en meget gerne CashCrate i, at du kan stort set tjene penge gør stort set den samme slags ting du ville gøre på CashCrate - shopping, tage undersøgelser, forsøger forsøg tilbud mv

8.  VIP Voice (formel NPD)  - Mulighed for at vinde $ 1000!

Hvad med en chance for at vinde en $ 1000 i stedet for en garanteret $ 5 tilmeldingsbonus?
Jeg mener, det vil ikke koste dig noget, men et par minutter af din tid.
Alt du skal gøre er at tilmelde dig med webstedet gratis og du optjener en indgang til deres $ 1000 konkurrencer.
Selvfølgelig, hvis du ville faktisk tjene penge, kan du deltage i deres betalt online undersøgelser.

Gratis penge fra Cashback steder

9.  Ebates  - $ 5

Selv om det er blevet meget populære for nylig, har Ebates eksisteret siden slutningen af ​​90'erne.
Det er dybest set en cashback hjemmeside, som du kan bruge til at shoppe igennem, på næsten alle online butik, du kan tænke på, at tjene penge tilbage.
Hvis du gør nogen form for shopping online, ville du være vanvittigt ikke at bruge Ebates. Det er ligesom forlader kontanter på bordet, når alt hvad du skal gøre for at få det til at række ud efter det!
Jeg mener, hvis du vil købe noget online alligevel, hvorfor så ikke gå igennem et site som Ebates, der giver dig nogle af pengene tilbage!
Lige nu er de giver dig en $ 5 bonus ELLER en $ 10 gavekort til en række deltagende Butikker bare for at tilmelde dig.
Ikke kun du få det indledende gratis $ 5 eller $ 10 gavekort, du også optjene gratis penge hver gang du handler online via Ebates.

10.  MrRebates  - $ 5

MrRebates er en anden site som Ebates. Det har over 2300 deltagende butikker, og antallet vokser stadig.
Hvad gør deres $ 5 tilmeldingsbonus særligt fantastisk er, at du kan hæve efter at tjene 10 dollars. Så bare ved at tilmelde dig (som er gratis ved måde) du er halvvejs der.
Hvad yo ikke kan lide ved det!

11.  LiliDeals  - $ 5

LiliDeals, med et netværk af over 1.200 deltagende butikker, giver op $ 5 bonus på nye tilmeldinger!

12.  CouponCactus  - $ 3

Kupon Cactus tilbyder både rabatkuponer og kontante rabatter.
Sign-up bonus er $ 3, og ligesom hr Rabatter, minimumskravet for indkassere ud er $ 10.

13.  CashbackCat  - $ 5

CashbackCat er forholdsvis ny (2009), men den støtte, det nyder er enorm: 2.000 + butikker!
Den tilmeldingsbonus er $ 5, og den første udbetaling tærskel er $ 20.
De bidrager også til en række velgørende organisationer, som make-a-Wish, Humane Society, legetøj til Tots, og andre!

14.  RewardsRunner  - $ 5

Den sign-up bonus på RewardsRunner er fem dollars.
Hertil kommer, at hjemmesiden giver også kontant rabat på køb foretaget på et par hundrede butikker!

15.  PennyFul  - $ 5

PennyFul har en imponerende netværk af deltagende butikker: over 1.300 - og hvert nyt medlem får en $ 5 bonus på sign-up!

16.  EverSave  - $ 3

EverSave er en populær daglig deal websted, der giver nye medlemmer en $ 3 kredit for at deltage.

Gratis Penge til Opening Kontrol / bankbog

Bemærk:  Banker og kreditkortselskaber køre kampagnetilbud hele tiden, så mange af disse tilbud er muligvis ikke tilgængelige på det tidspunkt, du kommer på tværs af dette indlæg. Men hvis du søger den pågældende bank eller kreditkort selskabets hjemmeside, du vil ofte finde lignende kampagner, der kan få dig gratis tilmeldingsbonus.

17.  Capital One 360  - $ 50

For at få denne $ 50 bonus, alt du skal gøre er at åbne en ny checkkonto med Capital One og bruge kortet 3 gange.
Jeg har faktisk to kreditkort med CO og jeg har aldrig haft nogen problemer med dem. Fremragende kundeservice og meget lydhør virksomhed over alle.


18. Tilmeld dig et nyt kreditkort - GRATIS $ 1425


En af de bedste måder for en Penny Hoarder at gøre nogle alvorlige ekstra kontanter er at drage fordel af kreditkort sign-up bonusser. Selvfølgelig for at få mest gavn, bør du have fremragende kreditværdighed, og du bør rutinemæssigt betale dit kreditkort i fuld hver måned, så du ikke betaler renter. (Efter alt, hver gang du betale renter, du mister nogle af de positive virkninger af de bonusser.)
For nylig modtog jeg over $ 1300 + i kreditkort bonusser ved selektivt at vælge nye kort til at ansøge om og bruge. Alt, hvad jeg havde at gøre blev sat min regelmæssige udgifter på kreditkortet i løbet af et par måneder.
Den US Airways Premier verden MasterCard®  - $ 400 Tilmeld Bonus
American Express Gold  - $ 250 Tilmeld Bonus
US Bank FlexPerks Card  - $ 175 Tilmeld Bonus
Chase Sapphire Preferred Card  - $ 400 Tilmeld Bonus
Citi ThankYou Preferred Card  - $ 200 Tilmeld Bonus

19.  Chase  - $ 150

Hvis du åbner en Total Kontrol konto hos Chase, så du står til at få en bonus på $ 150 kontanter. Du forventes at foretage en indbetaling på minimum $ 100 inden for de første 10 dage efter åbning af kontoen og få din direkte deponering oprettet inde 60 dage.
Normalt er bonus deponeres i højst 10 arbejdsdage. Du kan indtaste din e-mail-adresse her for at få den konto åbning kupon. Du kan enten præsentere kuponen til en Chase filial eller gå online for at åbne din konto. Udløbet af dette tilbud er på 11 januar 2014.

20.  Citibank  - $ 400

Bliv en ny kontohaver CitiGold for at drage fordel af denne bonus. First off, har du til at få indskrevet i Citi THANKYOU Rewards og oprette direkte deponering senest 60 dage fra konto åbning.
Gør din direkte deponering og gøre mindst én online betaling af regninger hver måned i de næste to måneder i træk, vil du få en belønning på 30.000 ThankYou point.
Yderligere 10.000 ThankYou punkter vil blive belønnet, hvis du tilmelder dig papirløse fakturering, eller du downloade og logge ind på deres Citi Mobile App.Du kan senere indløse $ 400 værd af gavekort i udvekslingen af ​​dine 40.000 point.
Du kan anvende på en Citi filial eller online, eller ring 1-866-583-6706 med deres rabatkode CZC2. Udløbet af dette tilbud den 31. oktober 2013.

21.  Salem Fem Bank  - $ 100

For at få denne $ 100 bonus, skal du åbne en ny checkkonto og opfylder mindst én af følgende 3 betingelser inden for 6 måneder efter åbning af konto:
  • oprette direkte deponering og gøre mindst to indskud til en samlet værdi på mindst $ 250,
  • gøre seks online regningen betalinger med hver koster mindst $ 25,
  • eller lave 20 betalingskort transaktioner med hver koster mindst $ 5.

22.  BankDirect - AAdvantage Miles  - om $ 15- $ 20

Denne ene får dig 8000 AAdvantage miles hvilket svarer til omkring $ 15- $ 20.
Denne bonus kommer inden for et par etaper.
1000 Miles når du først åbne din konto.
5000 Miles, når du opretter direkte deponering.
2000 Miles efter brug af Bill Payment service for et helt år.
Du kan også optjene en ekstra 1000 miles for at henvise en ven, der åbner en ny konto.

23.  Citizen Bank  - $ 1000

For at kvalificere sig til denne bonus skal du åbne en ny CollegeSaver opsparingskonto.
Det er faktisk en stor konto for at spare gennem dine college år, betale anstændig interesse.

24.  US Bank  - $ 100

Jeg elsker START besparelser program fra US Bank. Det er en fantastisk måde at spare og opbygge din opsparing over tid.
For at kvalificere sig, er du nødt til at åbne en pakke Kontrol konto (mindst $ 50 indskud på grund åbning) og en pakke Money Market Besparelser konto (mindst $ 25 depositum på grund åbning).
Hvis du gør regelmæssige overførsler fra kontrol til pengemarkedet konto, din belønning er en $ 50 belønninger Visakort som mængden og rammer $ 1.000.
Vedligehold din checkkonto med $ 1000 balance eller mere for et års varighed, og du vil få en anden $ 50 kort.

25.  PNC Bank  - $ 150

Denne ene gælder kun for dem af os, der bor i følgende tilstande:
DC, DE, FL, GA, IL, IN, KY, MD, MI, MO, NJ, OH, PA, VA, og WA.
For at få denne $ 150 bonus, er du nødt til at åbne en ny Virtual Wallet-konto på PNC bank og har en direkte indbetaling på $ 2000 inden for de første 60 dage.Du vil også nødt til at foretage en online betaling (betale nogen regning).

Gratis penge til at åbne nye Kreditkort Konti

26.  Capital One Rewards  - $ 100

Tilbringe $ 1000 i de tre måneder efter åbning af en konto berettiger dig til et Tilmeld Bonus på 10.000 miles, hvilket svarer til $ 100 kontant belønning til rejse-relaterede udgifter.

27.  Chase Sapphire Preferred® Card  - $ 500

Det belønner 40.000 bonuspoint efter $ 3000 kreditkort betaling inden for de første 3 måneder fra åbning af en konto - der virker til at være $ 500 i rejse belønninger!

28.  Chase Freedom  - $ 150

Åbn en konto og bruge $ 500 i indkøb inden for de første 3 måneder, og du har fået dig en gratis $ 150 bonus.

29.  Barclaycard Ankomst verden MasterCard  - $ 400

Tilbringe $ 1000 i de første tre måneder efter åbning af konto, og du vil blive belønnet med 40.000 bonus miles, som arbejder ud til at være $ 400 rabat til din næste rejse arrangement!

30.  Capital One Quicksilver Cash Rewards Kreditkort  - $ 100

Åbn et nyt kreditkort konto, og du får en $ 100 bonus efter køb $ 500 inden for de første 3 måneder.

31.  Blå Cash Everyday® kort fra American Express  - $ 100

Du laver 100 Reward Dollars efter $ 1000 udgifter på din nye kort, inden for de første 3 måneder.

32.  Blå Cash Preferred® fra American Express  - $ 150

American Express belønner dig med 150 Reward Dollars efter $ 1000 faktureres til dit kort læser de første tre måneder.

33.  Citi® Udbytte Platinum Select® Visa® Card  - $ 100

Du får penge tilbage på $ 100 med hver $ 500 køb, alle inden for de første tre måneder af konto åbning.

Fra Penge fra Money Management Relaterede Websites

34.  PersonalCapital.com  - $ 10,00

Åbn en konto med Personal Capital, og du får en $ 10 bonus.
Dette er en penge ledelsesværktøj ligesom Mint. Det hjælper dybest set dig med at spore dine investeringer, bankkonti og kreditkort saldi, så du kan se præcis, hvor mange penge kommer ind og hvor meget går ud.

35.  MotifInvesting.com  - $ 150

Dette er en online mægler selskab. Og for at tiltrække nye medlemmer de giver dig op til $ 150.
Først skal du tilmelde dig. Når du gør din første handel med dem, du tjener $ 50.
Du optjener en anden $ 75 når du gør 3 på hinanden følgende handler med dem.
Handel 5 gange, og du får $ 150.

36.  OptionsExpress  - $ 100,00

En anden mægler til formål at hjælpe investorer handel online.
For at få din $ 100N gratis tilmeldingsbonus, du nødt til at åbne en konto, indbetaler $ 500 og gøre 3 handler inden for det første år.

37.  Betterment.com  - $ 25,00

Åbn en konto her og indbetaling på mindst $ 250 inden for de første 2 måneder, og du har fået dig en $ 25 sign up bonus.

38.  Serve.com  - $ 50,00

Serveres er et forudbetalt, re-belastbare kort fra American Express.
For at få $ 50 sign up bonus, er du nødt til at åbne en konto, oprette direkte deponering og gøre 2 direkte indskud.

39.  Netspend  - $ 20

NetSpend er endnu en af ​​de forudbetalte kort selskaber.
Netspend belønner dig med $ 20 hver gang du anmode om et forudbetalt, re-belastbare kort.
Gå til NetSpend og åbne en gratis konto. Din NetSpend Visa Debit kort vil komme via mail indenfor 10 arbejdsdage. Jeg fik min 5 dage efter min ansøgning.
Når du modtager kortet, aktivere den ved at ringe til nummeret på kortet eller ved at gå online for at NetSpend.com.
Så indlæse dit kort med $ 40 og du vil tjene din gratis $ 20 bonus.
Nu kan du trække de $ 60 fra ATM eller vælge at bruge pengene alligevel du kan lide.

Andre veje

40.  Overfør din recept til Walgreens  - $ 25,00

Jeg elsker Walgreens!
Faktisk jeg shop der så meget, at jeg har lært et par kølige måder at strække min dollar yderligere på Walgreens. 
For et par år tilbage, Walgreens gjort en dårlig spil fra annoncere de  ville ikke acceptere Express Scripts forsikring . Selvfølgelig, det ikke tage dem lang tid at gå tilbage fra denne politik, men skaden var sket.
Det kostede Walgreens millioner af kunder. Ja, det var slemt!
Og i et forsøg på at få disse kunder tilbage, de begyndt at tilbyde en bonus til kunder, der skiftede fra andre apoteker til dem for at fylde deres opfattelser.
Walgreens vil give dig  $ 25, hvis du at skifte .

41. Teespring: En ny model for at sælge t-shirts

En helt ny måde at sælge t-shirts er ankommet online, og websteder som  Teespring  tillade brugere at sælge skjorter, der er af stor kvalitet og ikke bliver skabt, indtil der er nok købere interesseret i produktet, lidt ligesom en Shirt- on-demand business. Indtjeningen for kampagnerne kan skelnes via webstedets data om mængden af skjorter sælges, og prisen per post. 
Køb en T-shirt glad for de penge her   og her

last Word

Jeg håber du fyre nød at læse denne liste.
Og endnu vigtigere, jeg håber du har fundet et par stykker, som du kan bruge til at få nogle frie cash.
Du har sikkert ikke brug for alle de produkter og tjenester, som jeg nævnte her, men hvis du faktisk drage fordel af deres tilbud, du står til at tjene $ 5.138.25 i gratis penge.
Sørg for at bogmærke denne side som jeg vil opdatere denne liste efter behov.
Også, hvis du haft denne post, skal du sørge for at dele det på Facebook, Twitter og andre sociale medier websteder, du bruger.




Vil du have mere penge? 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...