Free Money

Loading...

пятница, 14 октября 2016 г.

Ako získať voľné peniaze: $ 5138 Dať preč 41 firiem

A jeden z najefektívnejších spôsobov reklamy ponúka bonusy - myslím, bonus za otvorenie nového úsporu / bežný účet, bonus za podanie žiadosti o novú kreditnú kartu, etc - lákať spotrebiteľov, aby sa stal zákazníkmi uvedenými spoločnosťami.
A aby som bol úprimný, tieto bonusy - bez ohľadu na to, ako malé jednotlivo - sa sčítajú.
Mám v minulosti, napísal o voľné peniaze od vlády. Ale vždy som chcel vidieť, ako veľmi si môžete skutočne získať, ak si dať všetky tieto spoločnosti a ich darčeky pohromade.
Tak som šiel na love nájsť čo najviac z týchto bonusov a márnotratných príležitostí, ako som mohol. Trvalo veľa času a výskumu, ale bol som konečne mohol dať dohromady tento zoznam 40 firiem / webové stránky, ktoré kombinovali vám $ 5,138 0,25 vo voľnej peniaze.

1.   Voľný  MasterCard   +  $ 25 Bonus (FREE   DOPRAVA)

Payoneer je internetový založené finančné služby poskytuje spoločnosť, ktorá umožňuje používateľom prijímať platby prostredníctvom predplatenej debetných kariet (MasterCard). Poskytujú služby a debetné karty vo viac ako 200 krajinách. Payoneer ponúka zadarmo MasterCard, bez toho aby medzinárodné alebo miestne bankový účet. Môžete si tiež vybrať peniaze z PayPal pomocou Payoneer v PayPal nepodporovaných krajoch, ako je Pakistan, Irán,  Bulharsku , Rumunsku , všetky Afriky a Ázie  atď Použitie Payoneer karty, môžeme vyberať svoje finančné prostriedky z ľubovoľného miesta na svete prostredníctvom MasterCard podporované bankomat. Ak nemáte Payoneer kartu užna tlačidlo Objednať teraz + prémií 25 dolárov  a dostanete zadarmo MasterCard u vašich dverí krok tiež bez prepravné náklady.

Voľný Peniaze z Rewards Sites

1.  InboxDollars  - $ 5

Hovoril som o InboxDollars mnohokrát tu na MP.
Je to odmena miesto online, kde dostanete zaplatené, aby prijali prieskumy, nakupovanie on-line, sledovať videá, kompletné bezplatné ponuky, môžete dokonca dostať zaplatené čítať e-maily.
Práve teraz sa nimi $ 5 bonus za registráciu pre každého, spájajúcej miesto.
2.  SwagBucks  - $ 5
Swagbucks je snáď najznámejší on-line vernostný program tam, a slávny web, ktorý vám platí pre vyhľadávanie, nákupy, sledovanie videa, a ďalšie.
Oni tiež vám $ 5 zadarmo zaregistrovať bonus, aby ste mohli začať.

3.  CreationRewards  - $ 5

CreationRewards je iný podobný odmenou web, ktorý vás odmení za všetko od nakupovania on-line na hranie hier, pričom prieskumy, sledovanie videa a ďalšie.
Zarobte 5000 bodov do 60 dní od registrácie a dostanete $ Bonus 5 pridal k svojmu účtu.
Môžete preplatiť cez PayPal, Amazon darčekové karty, rovnako ako darčekové karty z rôznych online a offline obchody.

4.  iPoll.com  - $ 5

Máte čo povedať o produktoch a službách na trhu?
iPoll vám zaplatí za vaše povedať svoj kus. Noví členovia si užívať päť dolárov bonus za registráciu tu.

5.  SendEarnings  - $ 5.00

SendEarnings je veľa ako InboxDollars. V skutočnosti, obaja sú vo vlastníctve tej istej spoločnosti, CotterWeb Enterprises.
A rovnako ako InboxDollars, posielať Zisk je tiež on-line odmena miesto, kde budete zarábať peniaze za to, čo ste pravdepodobne robiť tak ako tak - hranie hier, nakupovanie, návšteve webových stránok, atď.
Uhádli ste, SendEarnings tiež vám zadarmo $ 5 bonus k ak sa pripojíte na stránky.

6.  CashCrate.com  - $ 1

CashCrate je probbaly jednou z najstarších pamiatok svojho druhu, známy ako dostať zaplatené, tiež známy ako GPT, v krátkosti.
Je to jeden z prvých miest som narazil, keď som prvýkrát začal môj úlohu, že sa snažia zarobiť peniaze on-line.
Samozrejme, že CashCrate nebolo dosť pre mňa celkom moja práca, ale to mi pomôže zarobiť trochu peňazí na strane, a čo je dôležitejšie, to mi ukázal to bolo možné, aby sa peniaze on-line cez scammed toľkokrát.

7.  FusionCash  - $ 5

FusionCash je veľa ako CashCrate v tom, že môžete v podstate zarábať peniaze robia skoro rovnaký druh veci, ktoré by som urobil na CashCrate - nákupy, pričom prieskumy, snažil skúšobné ponuky, atď

8.  VIP Voice (formal NPD)  - Možnosť vyhrať $ 1.000!

Ako sa o šancu vyhrať $ 1000, miesto garantovaný $ 5 bonus za registráciu?
Myslím, že to nebude stáť vám nič iné ako niekoľko minút svojho času.
Jediné, čo musíte urobiť, je zaregistrovať sa na stránky zadarmo a môžete zarobiť vstup do svojich 1000 dolárov lotérie.
Samozrejme, ak ste chceli, aby skutočne zarábať peniaze, mohol sa podieľať na ich platené on-line prieskumy.

Voľný Peniaze z CashBack Sites

9.  eBates  - $ 5

Hoci sa stala veľmi populárnou len nedávno, eBates bol asi od konca 90. rokov.
Je to v podstate miesto cashback, ktorý môžete použiť nakupovať cez, na len o nejakom internetovom obchode si môžete myslieť, ako zarobiť cash back.
Ak tak urobíte akýkoľvek druh nakupovanie on-line, mali by ste byť blázon nepoužívať eBates. Je to ako odchode peniaze na stole, keď všetko, čo musíte urobiť, aby sa to má dostať za to!
Myslím, že ak sa chystáte niečo kúpiť on-line tak ako tak, prečo nie prejsť mieste, ako eBates, ktorý vám dáva niektoré z týchto peňazí späť!
Práve teraz sú dáva vám $ 5 bonus ALEBO darčekové karty 10 $ do počtu zúčastnených Supermarkety a hypermarkety len pre registráciu.
Nielenže vám, že počiatočné zadarmo $ 5 alebo darčekové karty 10 $, môžete tiež získať voľné peniaze pri každom nákupe on-line prostredníctvom eBates.

10.  MrRebates  - $ 5

MrRebates je na inom mieste ako eBates. To má viac ako 2300 zúčastnených obchodoch a ich počet stále rastie.
Čo robí ich $ 5 bonus za registráciu najmä úžasné je, že môžete preplatiť len po zarábať 10 dolárov. Takže len tým, že sa zaregistrovať (ktorý je zdarma mimochodom) ste na pol cesty tam.
Čo nie je yo Páči sa mi o tom!

11. LiliDeals - $ 5

LiliDeals, so sieťou viac ako 1200 zúčastnených predajní, vzdá $ Bonus 5 na novo zaregistrovaných používateľov!

12.  CouponCactus  - $ 3

Kupón Cactus ponúka ako zľavové kupóny a peňažné rabatov.
Sign-up bonus je $ 3, a rovnako ako pán zľavy, je minimálna požiadavka na preplatenie out je 10 $.

13.  CashbackCat  - $ 5

CashbackCat je pomerne nový (2009), ale podpora sa teší je obrovský: 2,000+ obchody!
Nápis-up bonus je $ 5 a prvý prah výhra je 20 $.
Prispievajú tiež k celej rade charitatívnych organizácií, ako je make-a-priať, Humane Society, Hračky pre decká, a ďalšie!

14.  RewardsRunner  - $ 5

Nápis-up bonus na RewardsRunner je päť dolárov.
Okrem toho webové stránky tiež poskytujú peňažné zľavy na nákupy realizované na niekoľkých stovkách obchodov!

15.  PennyFul  - $ 5

PennyFul má impozantné siete zúčastnených predajní: viac ako 1,300 - a každý nový člen dostane $ 5 bonus na sign-up!

16.  EverSave  - $ 3

EverSave je populárny denný obchod internetové stránky, ktoré dáva nových členov úveru $ 3 pre spájanie.

Voľný Peniaze pre otvorenie Kontrola / sporiacim účtom

Poznámka:  Banky a spoločnosti vydávajúce kreditné karty spustiť propagačné ponuky po celú dobu, takže veľa z týchto ponúk nemusia byť k dispozícii v čase, keď narazíte tento post. Avšak, ak budete hľadať na internetových stránkach príslušného bankového účtu alebo kreditnej karty spoločnosti, budete často nájsť podobné propagačné akcie, ktoré môžu vám zadarmo zaregistrovať bonus.

17.  Capital One 360  - $ 50

Ak chcete získať tento bonus $ 50, všetko, čo musíte urobiť, je otvoriť nový bežný účet s Capital One a použiť kartu 3krát.
Vlastne mám dve kreditné karty s CO a nikdy som nemal žiadne problémy s nimi. Vynikajúce služby zákazníkom a veľmi citlivý spoločnosť nad všetkým.


18. Prihláste sa o novú kreditnú kartu - FREE $ 1425


Jedným z najlepších spôsobov, ako pre cent škrečok, aby sa nejaké vážne dodatočné hotovosti je využiť kreditných kariet znamenia-up bonusy. Samozrejme, aby mali čo najväčší prospech, mali by ste mať vynikajúce kredit, a vy by ste mali pravidelne splatiť svoje kreditné karty v plnej výške každý mesiac, takže nie ste platenie úrokov. (Koniec koncov, zakaždým, keď budete platiť úroky, strácate niektoré pozitívne účinky bonusov).
Zrovna nedávno som dostal cez $ 1.300 + bonusy kreditných kariet selektívnym výberom novej karty žiadať a používať.Všetko, čo som musel urobiť, bolo dať svoje pravidelné výdavky na kreditnej karte v priebehu niekoľkých mesiacov.
US Airways Premier World MasterCard®  - $ 400 Bonus pri registrácii
American Express Gold  - $ 250 Bonus pri registrácii
US FlexPerks Card Bank  - $ 175 Bonus pri registrácii
Chase Sapphire Preferred Card  - $ 400 Bonus pri registrácii
Citi thankyou Preferred Card  - $ 200 Bonus pri registrácii

19.  Chase  - $ 150

Ak otvoríte celkom bežný účet v Chase, potom stojíte získať bonus vo výške 150 dolárov v hotovosti. Sa očakáva, že vykonať vklad vo výške minimálne 100 $ počas prvých 10 dní od otvorenia účtu a mať svoj priamy vklad zaviesť vnútri 60 dní.
Zvyčajne je bonus je uložený v nie viac ako 10 pracovných dní. Môžete zadať e-mailovú adresu sem dostať účtu otvorenie kupón. Môžete buď predložiť kupón na pobočke Chase alebo ísť online na otvorenie účtu. Uplynutí tejto ponuky je 11.1.2014.

20.  Citibank  - $ 400

Sa stal novou majiteľa účtu Citigold aby bolo možné ťažiť z tohto bonusu. Po prvé, musíte sa dostať sa zapísal do Citi Thankyou odmeny a nastavte priamy vklad najneskôr do 60 dní od otvorenia účtu.
Urobte svoj priamy vklad a aby aspoň jeden online fakturačný platby každý mesiac po dobu ďalších dvoch mesiacov beží, dostanete odmenu 30.000 Ďakujem bodov.
Ďalších 10.000 thankyou bodov budú odmenení, ak sa zaregistrujete pre bezpapierový fakturáciu, alebo si stiahnuť a prihlásiť sa k ich Citi Mobile App.Neskôr môžete uplatniť $ 400 v hodnote darčekových kariet pri výmene svojich 40.000 bodov.
Môžete použiť na pobočke Citi alebo on-line, alebo volajte 1-866-583-6706 s ich propagácie kódom CZC2. Uplynutí tejto ponuky je 31. októbra 2013.

21.  Salem Päť Bank  - 100 $

Ak chcete získať tento bonus $ 100, budete musieť otvoriť nový bežný účet a spĺňajú aspoň jednu z nasledujúcich podmienok 3 do 6 mesiacov od otvorenia účtu:
  • zriadiť priamy vklad a to, aby aspoň dva vklady v celkovej hodnote minimálne $ 250,
  • činiť šesť on-line vyúčtovanie platieb s každým stojí minimálne $ 25,
  • alebo vykonať 20 transakcií debetnými kartami s každým stojí minimálne $ 5.

22.  BankDirect - AAdvantage Miles  - O $ 15- $ 20

Ten vás dostane 8000 AAdvantage míľ čo zodpovedá asi $ 15- $. 20
Tento bonus príde behom niekoľkých etapách.
1000 Miles Pri prvom otvorení účtu.
5000 Miles pri nastavovaní priamy vklad.
2000 Miles po použití platobnej služby, účet za jeden celý rok.
Môžete tiež získať extra 1000 míľ za odporúčanie kamaráta, ktorý otvára nový účet.

23.  Citizen Bank  - $ 1.000

Ak chcete nárok na tento bonus musíte otvoriť nový sporiaci účet CollegeSaver.
Je to vlastne skvelý účet pre uloženie cez von svojich vysokoškolských rokov, pričom slušný záujem.

24.  US Bank  - 100 $

Milujem programu úspor štartovať z amerického banky. Je to skvelý spôsob, ako ušetriť a vybudovať svoje úspory v priebehu času.
Pre kvalifikáciu, budete musieť otvoriť účet balíček Kontrola (minimálne $ 50 vklad na otvorenie účtu) a trhu sporiaci účet balíček peňazí (aspoň $ 25 vklad na založenie účtu).
Ak tak urobíte pravidelné transfery z kontroly na účet peňažného trhu, vaša odmena $ 50 odmeny Visa kartu ako množstvo a zasiahne $ 1,000.
Udržiavať svoj bežný účet s $ 1000 zostatok alebo viac pre trvanie jedného roka a získate ďalších $ 50 kartu.

25.  PNC Bank  - $ 150

Ten sa vzťahuje len na tých z nás, ktorí žijú v týchto stavoch:
DC, DE, FL, GA, IL, IN, KY, MD, MV, MO, NJ, OH, PA, VA, a WA.
Ak chcete získať tento bonus $ 150, budete musieť otvoriť nový virtuálny účet Peňaženky na PNC banky a majú priamy vklad vo výške $ 2000 v prvých 60 dňoch. Budete tiež musieť urobiť jednu online platbu (platiaci akýkoľvek zákon).

Voľný Peniaze pre otvorenie nových kreditných kariet účty

26.  Capital One Odmeny  - 100 $

Minúť $ 1000 v období troch mesiacov po otvorení účtu vás neoprávňuje k Registračný bonus 10.000 míľ, čo zodpovedá 100 $ v hotovosti odmenu na výdavky súvisiace s cestovaním.

27.  Chase Sapphire Preferred® Card  - $ 500

Je to odmena 40.000 bonusové body za $ 3,000 platbu kreditnou kartou počas prvých 3 mesiacov od otvorenia účtu -, ktorý pracuje sa, že je $ 500 v cestovnej odmeny!

28.  Chase Sloboda  - $ 150

Otvorte si účet a stráviť $ 500 v nákupoch počas prvých 3 mesiacov a máte sami zadarmo $ 150 bonus.

29.  Barclaycard Príchod World MasterCard  - $ 400

Minúť $ 1000 v prvých troch mesiacoch po otvorení účtu a budete odmenení bonusovými 40.000 míľ, ktorý cvičí byť $ 400 zľava na ďalšie usporiadanie cestovného!

30.  Capital One Quicksilver peňažné odmeny kreditnej karty  - 100 $

Otvoriť nový účet kreditné karty a dostanete $ 100 bonus po zakúpení $ 500 počas prvých 3 mesiacov.

31.  Modrá hotovosti Everyday® Card od American Express - $ 100

Urobíte 100 Odmeny dolárov po $ 1000 výdavky na vašej novej Karty, počas prvých 3 mesiacov.

32.  Modrá hotovosti Preferred® od American Express  - $ 150

American Express odmeňuje vás s 150 Reward dolárov po $ 1,000 je účtovaná na vašej karte čítanie prvé tri mesiace.

33.  Citi® Dividend Platinum Select® Visa® Card  - 100 $

Získate cash back $ 100 s každým $ 500 nákup, všetko počas prvých troch mesiacov po otvorení účtu.

Z peňazí z Money Management súvisiace webové stránky

34.  PersonalCapital.com  - $ 10,00

Otvorenie účtu u osobných Capital a dostanete $ 10 bonus.
Ide o nástroj pre správu peňazí, rovnako ako mincovňa. Je to v podstate umožňuje sledovať svoje investície, bankové účty a zostatky kreditnej karty, takže môžete vidieť presne, koľko peňazí príde a koľko zhasne.

35.  MotifInvesting.com  - $ 150

Jedná sa o on-line maklér spoločnosti. A prilákať nových členov, oni ti dám až do výšky $ 150.
Najprv je nutné sa zaregistrovať. Akonáhle to urobíte svoj prvý obchod s nimi, získate $. 50
Získate ďalšie $ 75, keď robíte 3 po sebe idúce obchody s nimi.
Obchod 5 krát, a dostanete $ 150.

36.  OptionsExpress  - $ 100,00

Ďalšia kancelária zameraná na pomoc investorom obchod online.
Ak chcete získať $ 100N zadarmo bonus k, budete musieť otvoriť účet, vklad $ 500 až robiť 3 obchodov počas prvého roka.

37.  Betterment.com  - $ 25,00

Otvorte si účet a tu vklad aspoň 250 dolárov počas prvých 2 mesiacov a máte sami zaregistrovať bonus $ 25.

38.  Serve.com  - $ 50,00

Podávame je predplatená, re-zaťažiteľné karty American Express.
Ak chcete získať $ 50 bonus k, budete musieť otvoriť účet, zriadený priamy vklad a vykonať 2 priame vklady.

39.  Netspend  - $ 20

NetSpend je ďalší z tých predplatených kariet spoločností.
Netspend odmeňuje vás s 20 $ kedykoľvek požiadať o predplatené, re-zaťažiteľné kartou.
Prejdite na NetSpend a otvoriť si účet zdarma. Váš NetSpend Visa debetná karta príde cez poštu vnútri 10 pracovných dní. Mám bane 5 dní po mojej žiadosti.
Potom, čo dostane kartu ju aktivovať zavolaním na číslo uvedené na karte, alebo tým, že ide on-line na NetSpend.com.
Potom vložte svoju kartu s $ 40 a budete zarábať svoj voľný $ 20 bonus.
Teraz si môžete stiahnuť na $ 60 z bankomatu alebo sa rozhodnete minúť peniaze tak ako tak sa vám páči.

Iné spôsoby

40.  Prevod Váš recept na Walgreens  - $ 25,00

Milujem Walgreens!
V skutočnosti, tam som nakupovať a to natoľko, že som sa naučil pár skvelých spôsobov, ako natiahnuť dolár ďalej na Walgreens. 
Pred niekoľkými rokmi, Walgreens urobil zlý ťah tým, že oznámi, že  nebude akceptovať Express Scripts poistenia . Samozrejme, že to netrvalo im dlho sa vrátiť z tejto politiky, ale škoda bola robené.
To stálo Walgreens milióny zákazníkov. Áno, bolo to zlé!
A v snahe získať tieto zákazníkov späť, začali ponúkať bonus pre zákazníkov, ktorí prešli z iných lekární k nim pre plnenie ich vnímanie.
Walgreens vám dá  25 $, ak urobíte prepínač .

41. Teespring: Nový model pre predaj tričiek

Úplne nový spôsob predaja tričiek je tu on-line, a lokalít, ako Teespring  umožňujú užívateľom predávať košele, ktoré majú veľkú kvalitu a nie sa vytvoriť, kým existuje dostatok kupujúci majú záujem o produkt, niečo ako shirt- on-demand podnikania. Zisk pre kampane možno rozoznať pomocou údajov webe o množstve košieľ predaných a cenou za položku. 
Kúpiť tričko šťastný kvôli peniazom tu a tu

posledné slovo

Dúfam, že vy užil prečítaní tohto zoznamu.
A čo je dôležitejšie, dúfam, že ste našli niekoľko, ktoré môžete použiť na získanie nejaké voľné peňažné prostriedky.
Pravdepodobne nebudete potrebovať všetky produkty a služby, ktoré som tu nie sú uvedené, ale ak sa tak skutočne využiť svoje ponuky, ste na tom zarobiť $ 5.138.25 vo voľnej peniaze.
Prosím, uistite sa, že obľúbené stránky, ako som sa zoznam aktualizuje podľa potreby.
Tiež, ak ste tento post tešil, uistite sa o neho podeliť na Facebooku, Twitteri a ďalších sociálnych médií stránky, ktoré používate.








Chcú viac peňazí? 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...