Free Money

Loading...

пятница, 18 ноября 2016 г.

Týchto 50 nahé osobností, ktoré pózovala pre Playboy 18+


V priebehu rokov veľa horúce, nahých žien, ktoré ozdobili stránky  Playboya . A rovnako ako horkokrvný ľudí všetkých, ako dostať nahliadnuť na Playmate-vymyslel Hugh Hefner  , že je dievča od vedľa, vyzliekol nahý pre vaše pohodlie-nič sa na gawk faktor celebrity kože. Ikony film, televízne hviezdy, športovci, Supermodelky-fanúšikovia vedia im s ich šiat, a mnoho z týchto fanúšikovia chcú vidieť s ich oblečenie off.
Playboy  začala v decembri 1953 s celebritou na veku a na stránkach-Marilyn Monroe (ktorí nemali v skutočnosti predstavujú pre mag) but časopis naozaj nemal obchodovať v preslávenej nahotu svoju prvú pár desiatok rokov. Dievčatá v  Playboy zvyčajne mali mená ako Phyllis a Melba, aj keď boli vrcholné krás, neboli preslávené mimo značky.
Na prelome 80. rokov, ktorá zmenila.  Playboy  dostala bokom k hodnote nahé slávnych dám. Obrazová podľa   Drew Barrymore , Jenny McCarthy a Pamela Anderson boli jedny z prvých príkladov celebrít, ktorí sa rozhodli "urobiť  Playboy ", čo je výraz, ktorý je dnes všadeprítomný návrh pre každého Starlet s filmom alebo dva pod opasku. Koncom 90. rokov,  Playboy  bol plný-on závislý na celebrity. A pri absencii celebrít sa mag pobeží celebrít príbuzných, bývalej osobnosti, dievčatá, ktoré vyzerali ako celebrity, dievčatá, ktorá spala s celebritami a samozrejme,  Playboy models, ktorí mali sami dosiahli určitú úroveň celebrity. 
Povedzme, že to, čo budete o zobrazovanie tovaru, je to stále považované za česť byť žiadal, aby bol v  Playboy , a slávne ženy, ktoré to urobil urobili svojich fanúšikov šťastné a prevedie nové. Keď sa Bunny volá, to trvá určitý druh ženy, venovať pozornosť, že volanie tu sú 50 najhorúcejšie celebrity, kto to urobil.







50. Amanda Beard








Vydanie : júl 2007

Amanda bola nespochybniteľná americký olympijský sex symbol, oneskorená odpoveď na nemeckú Katarina Witt. Vyrastala na hry pred našimi očami - na svoje prvé olympiáde, Atlanta '96, mala iba 14 rokov. Pózovala nahá v roku 2007, ale nie ako post-script - natočila olympijský tím 2008, a bol volený čo-kapitán s kolegami hotties Dara Torresová a Nancy Coughlin.

49. Shannen Doherty








Vydanie : marec 1994, december 2003

Doherty sa obrazové hit novinové stánky krátko predtým, ako jej postava, Brenda Walsh, vľavo  Beverly Hills 90210 . Ak sa vám páčil zlá, Brenda bol váš šálku čaju.Bolo konštatované, že Shannen trochu kamery Brenda off bol rovnako, a že trenie so zvyškom obsadenie viedli k jej prepusteniu. Keď sa objavila nahá v Playboy, aj keď to bolo len tri obrázky vo väčšom obrazovým podporujúce "bezpečného sexu" -všetky vaše nádeje boli potvrdené. Taká zlá dievča.

48. Lindsay Lohan








Vydanie : január / február 2012

America mal zmiešané pocity, keď tá správa zlomil, že Lindsay bude pózuje pre  . Playboy  Jej neuvážené životný štýl, povedali, bola ničí jej vzhľad a obrazová môže byť troska vlaku. No, to jednoducho nie je tento prípad, a Lindsay pocta Marilyn Monroe bol absolútne sexi.







47. Drew Barrymore








Vydanie : január 1995

Drew bolo len 19, keď pózovala pre  Playboy , ale ona už žila rock-hviezda života. A nie je dobrý druh rockovej hviezdy života-plánovala Studio 54 a robiť koksu ako pre-dospievajúci. Ona dostala jej hovno dohromady, aj keď, a dnes je solventný hviezda, ale v roku 1995 bola ešte divoké dieťa. To bolo okolo tentoraz, môžete pripomenúť, že sa blysol oslávenec David Letterman na jeho talk show.

46. ​​Vanity








Vydanie : Máj 1985 04. 1988

Musíte podať to Prince-vole vie krásu, keď to vidí. Objavil Denise Matthews, dal jej cool umelecké meno, a dal ju do skupiny nazvanej Vanity 6 (mali hit s piesňou "Nasty Girl"). To všetko sa nakoniec pristálo Umývadlo, ako ona bola volaná tie fialové, pár šíri v  Playboy .
O niekoľko rokov neskôr, iný Prince chránenec, Carmen Electra, by dokázal ešte úspešnejší.

45. Lizzy Jagger








Vydanie : Jún 2011

V reálnom svete, Mick Jagger by pravdepodobne punč si svetla pozor chcel vidieť svoju dcéru nahú. Vďaka  Playboy , môžete to urobiť bez konfrontácie. Ako bonus môžete vidieť jej matka Jerry Hall vlastný rozšírenie z roku 1985.







44. Farrah Fawcett








Vydanie : december 1995, júl 1997

Farrah bola ikonou 70. rokov vďaka plagátu, ktorý predal 12 miliónov kusov a alfa-babe úlohu v  Charlieho anjeli , ale ona sa bránila žiadosťou o nahote celej jej kariéry, až vo veku 48 rokov, sa rozhodla dostať nahý pre  Playboy . (Ona sa objavila na obálke 17 rokov skôr, ale nebol nahý v interiéri stránkach.)

43. Diora Baird








Vydanie : august 2005

V 21. storočí, celebrity môže byť ošemetná vec definovať, najmä vo svetle reality show a chlapec-mag-inšpirovaný modelom fanatizmu. Takže Diora Baird, žena známa tým, že úžasne krásne a nadšene nahý.
Dostala krytu  Playboy  pred siedmimi rokmi a obrátil sa v jednej z najlepších pictorials éry, všetky založené na viere, že sa stane veľkou hviezdou. Ona to nie je obrovská hviezda akýmkoľvek objektívne meradlo, ale je to obrovská hviezda k nám.

42. Tricia Helfer








Vydanie : Február 2007

Geeks všade radoval v roku 2007, keď si všimol svoje obľúbené  Battlestar Galactica humanoidné Cylon na obálke. To prinieslo úplne nový rozmer k myšlienke "Frak-Ing."







41. Madonna








Vydanie : september 1985 október 1994

Pred Madonna bola "Madonna" bola len žena sa snaží robiť to a potreboval hotovosť.Keď zistila jej slávu a bol na pokraji filmovej kariéry v roku 1985, niektoré staré nahé fotky boli prepustené v časopise. Ďalej len "Like A Virgin" hviezda odmietol ospravedlniť a zdobili kryt tejto kultovej záležitosti.

40. Kiana Tom








Vydanie : Máj 2002

v strednej a neskorej-90s, Tom hostil veľmi obľúbený cvičebný program na ESPN, a veľa ľudí, ktorí sledovali to nebolo cvičenie vôbec. Bola nádherná a ona nevadilo obchodovanie na neho. Koniec koncov, jej prehliadka bola volaná  Kiana Tom Flex odvolanie . Vedela presne, čo robí, a rovnako tak  Playboy -The krycie linku "ESPN Fitness Guru Kiana Tom: Get Hard v šiestich sekúnd" je jeden z najmenej subtílne časopis nikdy spustiť. A to už niečo znamená.

39. Daryl Hannah








Vydanie : november 2003

Daryl Hannah kariéra dostala rekonštrukcie v roku 2003, kedy si zahrala v pomsty film  Kill Bill.  Ale kryt sám nás núti nostalgický pre jej morské panny dní v  Splash .







38. Winter Zoli








Vydanie : marec 2011

Zoli hrá dospelý filmová hviezda v FX zasiahla  Zákon gangu , takže ona hovorí, že bol pripravený pre jej  Playboy  strieľať. Ona sa objaví polonahá na obálke marca 2011, vydanie, v ktorom pripustila, "Ukazuje sa, že nahota nie je problém pre mňa." A nebol to problém pre tisíce ľudí, ktorí zdvihol mag.

37. Charisma Carpenter








Vydanie : jún 2004

Dokonale názvom Charisma Carpenter získal fanúšikov na sile  Buffy the Vampire Slayer  a jeho spinoff  Angela , ale kariéra ako filmová hviezda alebo TV olova nikdy prišiel k uskutočneniu.
Playboy  nevedel, že v roku 2004; v tej dobe, Carpentera beh na  anjela  bola balil a robila všetky zoznamy "hot babe". Zdalo sa, že na ceste nahor. A vyzerala nádherne.

36. Leeann Tweeden








Vydanie : august 1996, 12 2011

Leeann bol na obálke časopisu v roku 1996, a objavil sa v rámci obrazová o "Hardbody" dievčaťa ESPN. A ona bola športová čo by prišlo byť známy, o desať rokov neskôr, ako "vlasy podprsenky." Sklamaní čitateľovi boli vďační rokov neskôr, v roku 2011. Do tej doby Tweeden sa zdvihol k vynikajúcich ako dopisovateľ  The sakramentsky najlepšiu Sports Show Period . 







35. Aubrey O'Day








Vydanie : marec 2009

Aubrey O'Day má viac ako preukázané, že si zaslúži sólovú kariéru. Na vrchole dráme okolitej Danity Kane je rozpad, O'Day vyzliekol to všetko preč na Hugh Hefner a ľudia zabúdajú, že existujú ešte aj iné dievčatá v Diddy je štvorica.

34. Olivia Munn








Vydanie : júl / august 2009

Olivia nešiel nahá vo svojom  Playboy  pokrytie obrázkové-čitatelia museli čakať niekoľko rokov, u tých slávnych uniknutých mobilných telefónov obrázky. Ale to bolo ešte sexy strieľať a  Playboy  ju dostal, keď bola ešte geek jav. Že nebolo vždy silnou stránkou tohto časopisu, pretože americká inštitúcie často uprednostňuje získanie zavedenou hviezdu na ceste dole cez umiestnením riskantné stávku na ženu, ktorá sa zdá byť na vzostupe.
Úveru v prípade úveru je splatná: Časopis urobil správnu hru tým, že Munn na kryte.Len o rok pozadu Complex, taky.

33. Kristy Swanson








Vydanie : november 2002

Kristy Swanson tiež sen Fanboys "splnil, keď pôvodné Buffy the Vampire Slayer objavil v buff pre časopis. Dokonca aj bez šiat, stále nás zabíja.







32. Nicole "Coco" Austin








Vydanie : marec 2008

Coco hviezda bola na vzostupe, keď pózovala pre  Playboy " výročné vydanie hudby s, ale  Ice Loves Coco  bol ešte o tri roky preč. V spätnom pohľade, mala by sa dostali kryt. Samozrejme, že v spätnom pohľade, Coco dostane, čo chce.

31. Sherilyn Fenn








Vydanie : december 1990

Pokiaľ ide o nahotu, načasovanie nemusí byť nutne všetko, pokiaľ hovoríme o celebrity. Playboy urobil strieľať s Fenn v decembri 1990, plácnutí-DAB v stredu Twin Peaks '  beh. V tej dobe, ona bola femme fatale na najteplejšie relácii televízore.Môžete to urobiť oveľa lepšie ako to.

30. Barbara Carrera








Vydanie : marec 1982

To Nikaragujskej zvodkyňa robil niekoľko filmov, v 70. rokoch a by pokračoval byť Bond Girl ( Nikdy nehovor nikdy ) a pravidelný na  Dallas . Ale v '82 bola podpora  Aj porota , film hrať Armand Assante ako detektív Mike Hammer. Kritici boli vlažný na filme, ale verdikt o Barbara medzi čitateľmi Playboy bolo jednomyseľné.







29. Traci Bingham








Vydanie : jún 1998

Traci Bingham vzťahuje  Playboy  len raz, v zloženom snímke s iným  Baywatch herečkou, ale jej nahé fotky boli vystupoval v mag na niekoľkých príležitostiach.Niektoré medzinárodné edície mal dosť rozumu, aby jej vytúženú miesto len pre seba: Taliansko, Japonsko, Poľsko, Holandsko. A Nemecko tak urobil dvakrát.

28. Eva Herzigová








Vydanie : august 2004

Eva Herzigová urobil meno pre seba v roku 1994 ako tvár Wonderbra. V kultový reklamu mala na sebe čiernu podprsenku a úsmev, sprevádzané slovami "Ahoj, chlapci." Keď to je váš debut, čo robíte pre prídavok? How do you say "Hello" opäť akéhokoľvek vplyvu? Roztok bol jasný.

27. Sharon Stone








Vydanie : júl 1990, december 1992

V roku 1990, dva roky predtým, ako sa predvádzal svoj tovar v  Základnom inštinkte , Stone kariéra vzlietla po tom, čo sa objaví v  Total Recall.  Čo sa dal tento film pozornosť, ktorú si zaslúži? Kameň sa zhodoval vydanie filmu s vydaním júla 1990 Playboy  vydanie.







26. Garcelle Beauvais








Vydanie : august 2007

Beauvais bol úspešný model niekoľko rokov pred pristátím úlohu, ktorá ju preslávil: Fancy Monroe, predmet zaľúbenie protagonistami o  The Jamie Foxx Show , ktorý bežal z 1996-2001. Šla na to byť pravidelný na  NYPD modrý . Vo veku 40, ona sa objavila v  Playboy , a to stálo za to počkať.

25. Denise Richards








Vydanie : december 2004

V decembri 2004, Richards bol ešte s Charlie Sheen a ona práve porodila ich dcéru päť mesiacov pred tým. Dokázala, že ženy môžu byť stále neuveriteľne sexi po pôrode, a Charlie Sheen nie je naozaj víťaz potom, čo ju stratil.

24. Arianna Celeste








Vydanie : november 2010

Od tej doby, profesionálny wrestling a  Playboy  sa dali dohromady, a to vďaka dievčaťu menom Rena Mero (lepšie známy ako Sable) sa mag bola schopná spoľahnúť na fanúšikov ukotvenie k trháku otázok.
Profesionálny zápas je falošný, vieme, ale my sme si istá, že veľa WWE fanúšikov prerástla MMA fanúšikov. Dámske zápasníci boli lakťom von Ring Girls, a ten, ktorý každý boj fanúšik čakal bol Arianna Celeste.







23. Joanna Krupa








Vydanie : júl 2005, december 2009

Tam bol veľmi jasný vojna vedená v neskorých 90. rokov a začiatku 2000s:  Playboyvs. ďalej len "hoch Mags"  Maxim  a  FHM . A zatiaľ čo časopisov mladíka žuť preč na Bunny obehu, konflikt však majú jeden zaujímavý jav spinoff:  Maxim  a  FHM vynaložilo mnoho energie otáčania modelov do celebrít a potom  Playboy  zniesol do a dostal ich do vyzliekať.
Joanna Krupa bol jedným z dvoch hlavných príkladov (iné bytia Vida Guerra). Poľský plavky a spodnú bielizeň model, ktorý začal robiť  Maxim  a  FHM  horúce zoznamov, Krupa nikdy nebola bona fide celebrity. Kým  Playboy  vstúpil.

22. Rachel Hunter








Vydanie : apríl 2004

Než nám sýtiaci s ňou  Playboy  obrazového, model plavky doberal si náš bývalý MTV pozorovacím dospievajúce ja s jedným kusom v horúcej medzimesačného hymny "Stacy mami."

21. Stephanie Seymour








Vydanie : marec 1991, február 1993

Stephanie je jedným z mála zástupcov zlatého veku  Sports Illustrated  vydanie Swimsuit, aby tento zoznam. Jej kolegovia zahrnuté Elle Macpherson, Rachel Hunter a Cindy Crawford.
Seymour bola divoké dieťa. Jej dve  Playboy  vystúpenia takmer zoradia so svojim búrlivým dvojročnom vzťahu s Axl Rose, možno najmenej dateable muž v rock and roll v tej dobe. To neskončil zmierlivo.







20. Naomi Campbell








Vydanie : december 1999

Existujú dva druhy ľudí na tomto svete: rojkov a realistami. Keď boli realisti písať svoju vianočné zoznam v roku 1999, Naomi Campbell  Playboy otázka bola číslo jedna. Snílkovia len dať Naomi Campbell, jeden z najlepších modelov desaťročia, v bielej darčekový baliaci papier.

19. Carmen Electra








Vydanie : apríl 2003, január 2009

Carmen Electra pózovala pre časopis niekoľkokrát, ale 2009 bol jej zlatý rok. Pre ich 55. výročia vydania,  Playboy  vydal Electra krycie mieste a urobil svet prípitok na 55 a viac rokov.

18. Robin Givens








Vydanie : september 1994

Žena, ktorá zachytil Mike Tyson srdce bolo na jednom mieste považovaný za "najviac nenávidený žena v Amerike." Nenávisť je silný emotion- o chtíč. Aj napriek tomu, že jej  Playboy  pictorial stalo päť rokov po jej rozchode s Tyson, verejná mienka bolo stále zmiešaná.







17. Dita Von Teese








Vydanie : december 2002

Sexy burleskní tanečnica, ktorá je známa pre jej vzťah s Marilyn Manson, pózoval pre MAG niekoľkokrát, ale toto bolo jej prvé kryt. Obraz dokonalé pin-up zrejme dostal inšpiráciu, aby sa stal pôvab modelované vďaka študoval staré problémy, jej otec je z Playboya .
Fun Skutočnosť: pre jej kryt, ju požaduje zverejnenie mať priezvisko. Vybrala Von Trees von z telefónneho zoznamu, ktorý  Playboy y  chybne napísané, aby jej meno Dita Von Teese. Ona s tým nenarobia.

16. Kelly Brook








Vydanie : september 2010

Medzi všetkými titulmi uvedenými pre Brook, vrátane herečka, podnikateľ a moderátor, Brook je tiež známy ako " Playboy  model." To preto, že to sexy anglický import ho rozdrvil s tým, čo je nepochybne jedným z najviac nezabudnuteľné Playboy  šíri v histórii publikácie.

15. Brooke Burke








Vydanie : Máj 2001, 11 2004

V roku 2001, Brooke Burke našiel jej slávu na E 's!  Wild On a videl jej súčasný Dancing with the Stars  v jej krátkych oblečenie má pravdepodobne priviezol niektoré z vašich starých fantáziou televízneho hostiteľa. Rovnako ako to, že vaše starosti sa trepotali preč ako listu Burke používané na zakryť vo svojom vydaní november 2004.







14. Katarina Witt








Vydanie : december 1998

Katarina Witt sa zapíše do histórie ako veľký olympijský krasokorčuliar. Športovci a Playboy  môže byť zložité fit, pretože Superfit ženy často nezodpovedajú estetiku mag.Ale nie Witt. Aj keď nie je pochýb o tom, že je vo výbornom stave, bola tiež dokonale tvarovaná.

13. Jenny McCarthy








Vydanie : jún 1994, 07 1996, 12 1996, 09 1997, 01 2005, 07 2012

Existujú ženy, ktoré sa objavujú v  Playboy  na základe ich výsledkov, a potom sú tu ženy, ktoré sa vynorí z Ameriky, aby sa stal dievča-nasledujúcej-dvere sex symboly. Tí, ktorí sú Playmates. A každý tak často, Playmate prerazí do ďalšej úrovne a stáva sa celebritou.
Jenny McCarthy to urobil rovnako ako všetci ostatní, ísť od neobyčajne populárneho Playmate ilustrovaný na Playmate roka a potom na MTV  vybrala . Viac než pastvou pre oči, ona sa ukázala byť sakramentsky zábavný rovnako, deje sa apear v  Pivné bratia  (1998) a  Scary Movie 3  (2002). Ale nikdy otočila chrbtom k Playboy, sa vracať k robiť svoju najnovšie obrazové (a šiestu kryt), len vlani vo veku 39 rokov.

12. Vida Guerra








Vydanie : december 2008

Vida Guerra vyťažil maximum z toho, čo mala, parlaying niekoľko fotografií v  FHM do full-fúkané kariéru ako model časopisu. Čo dievča robiť, keď je preč tak ďaleko, ako len môže sa  Maxim  a  FHM ? Chodí Donaha pre  Playboy . Problém bol jedným z najlepších predajcov 21. storočia.







11. Kim Kardashian








Vydanie : december 2007

Ako spôsob, ako vlastniť jej sexualitu, ktorá bola uvedená na displeji po jej sexuálne pásku unikli, Kardashian pózovala pre  Playboy Rusku.  Je zrejmé, nič z kamier schovať sa fotenie bol dokumentovaný v jej reality šou,  udržať krok s Kardashians .

10. Stacey Dash








Vydanie : august 2006

Hoci Dash nebol na obálke, samotná zmienka jej mena v sekcii Obsah musela nám preletí k jej šíreniu ASAP. Žiadna slovná hračka určená. To bola ostrá zmena od bláznivých kombinézach a Mad Hatter klobúky sme si zvykli, aby ju videl v na bezradný .

9. Ursula Andress








Vydanie : jún 1965, december 1981

V roku 1964, Andress získala Zlatý glóbus pre New Star of the Year pre jej úlohu ako Bond girl, Honey Rider. V roku 1965, najväčší sex symbol 60. Prvý predvádzal svoje zlaté gule vnútri stránkach  Playboya . Na otázku, prečo to urobila šírenie, ona jednoducho odpovedala: "Pretože som krásna." 







8. Pamela Anderson








Vydanie : október 1989, 02 1991, 07 1992, 08 1993, 11 1994, 01 1996, 09 1997, 06 1998, 02 1999, 07 2001, 05 2004, 01 2007, 01 2011

Blonde bomba Anderson bol pózovanie pre  Playboy  pre tri desaťročia. Ona tiež bola o viac krytov pre časopis než nejaká iná osoba, takže výber jeden bol výzvou a privilégium. Jej jazyk-in-tváre januára 2007 shoot (na snímke hore) do značnej miery stelesňuje jej vzťah k značke.

7. Tia Carrere








Vydanie : december 2006

Carrere ponúka čínsky / španielsky / filipínsky dedičstva, a pochádza z Havaja.Vybuchla na začiatku 90. rokov s časťami v  Rising Sun ,  Pravdivé lži a  Wayneův svet . Objaviť nahá na stole po celú svoju kariéru, ale ona sa zarazil. Potom sa po rozvode v roku 2000, pózovala pre zajačika.

6. Raquel Welch








Vydanie : december 1979

Ako darček  Playboy  predplatiteľom, Raquel Welch objavil na svojom decembrovom vydaní v roku 1979. sex symbol, v jej tesnej červenej plavky, vždy doľava veci predstavivosti, a to aj v tejto otázke. 







5. Jayne Mansfield








Vydanie : február 1955 júna 1963

Mansfield je Peek-a-boo kryt v roku 1963 definuje sexualitu éry: vy ste museli byť záludný o tom. Vnútri vydanie bolo Mansfield a všetky jej požehnanie. Je to stále ťažké poraziť sex-appeal vyžarované týmto nemorálne herečka, ktorý bol tiež slečna februára 1955.

4. Kim Basinger








Vydanie : február 1983

Playboy vedeli, že víťaza na rukách Kim - ona bola veľmi úspešný model, ktorý mal docela neudrie jej krok ako herečka, ale to bola skutočná istota s ňou potom-blížiace sa zákrutu ako Bond dievča naproti Sean Connery v nikdy nehovor nikdy. Časopis vytiahol všetky zastávky, beh na mega-profil, ktorý narukoval odborné znalosti Bob Fosse, Roger Vadim, George Plimpton a Connery sám.

3. Elle Macpherson








Vydanie : máj 1994

V roku 1994 Macpherson predvádzal dôvod, prečo jej prezývka je "The Body". Kryt ukázal model v pančucháče a iba "Elle" a  Playboy  v tlači. Póza bola pocta slávne fotografiu Brigitte Bardot od 60. rokov.







2. Bo Derek








Vydanie : marec 1980, 08 1980, 09 1981, 07 1984, 12 1994

1984, Bo Derek bol už hviezdou pánskych fantáziou po celom svete, a to vďaka jej predchádzajúce  Playboy  výhonky a jej prelomové úlohu v  10 . Bolo to, keď pózovala ako kovboj sania cigaru, že muži si uvedomil, že by som sa v pohode s trochou obrátenie rolí a oni by rád, aby sa jej "slečna v núdzi."

1. Cindy Crawford








Vydanie : 07 1988, 05 1996, 10 1998
V júli roku 1988 (a znovu v roku '96 a '98), Cindy Crawford sa rozhodli modelovať jej narodeniny oblek namiesto jej typického vysoko módny návrhár oblečenie. Museli by sme povedať, bývalí vyzerá mimoriadne skvele na ňu.




1 Bonus Scarlett Johansson  


Esquire USA 11. 2013


Nahé scény. Všetci sme videli ich. My všetci chceme vidieť viac z nich.Ešte zaujímavejšie je, keď prídu ako prekvapenie. Prečo sú prekvapenie?No, je tu zrejmý dôvod, že herečka sa jedná s najväčšou pravdepodobnosťou nikdy predtým urobil nahú scénu. Potom je tu nahá scéna, ktorá proste nedáva žiadny zmysel. A potom máme nahá scéna, ktorá dáva zmysel ... Ale sme naozaj niekedy potrebovali vidieť, že osoba v nahá? Jo, nahé scény! Či tak alebo onak, nahé scény boli s nami od Adama a Evy. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...