Free Money

Loading...

пятница, 18 ноября 2016 г.

Playboy için ortaya atılan 50 çıplak Ünlüler 18+


Yıllar boyunca sıcak, çıplak kadınların bir çok sayfaları süsledi  Playboy . Ve olduğu kadar bir göz alma gibi sıcak kanlı millet tüm Playmate-hayal tarafından  Hugh Hefner  size kolaylık-boşuna çıplak elimden girl next door olmak ünlü cilt gawk faktörü vardır. Film simgeler, televizyon yıldız, sporcular, süper modeller-fanlar kendi giysileri ile bunları bilmek ve bu fanlar çok onların elbiselerini çıkarıp onları görmek istiyorum.
Playboy  kapağında bir ünlü ile ve sayfaların-Marilyn (aslında mag için poz vermedi) Monroe -ama dergi gerçekten yıllardır ilk çift için ünlü çıplaklık ticaret vermedi Aralık 1953 yılında başlattı. Kızlar  Playboy  genelde Phyllis ve Melba gibi isimler vardı ve onlar yüce güzellikleri oldukları halde, marka dışında ünlü değildi.
80'lerin başından etrafında, bu durum değişti.  Playboy  çıplak ünlü bayanlar değerine kalça var. Tarafından m &   Drew Barrymore , Jenny McCarthy vePamela Anderson "yapmaya karar verdi ünlülerin ilk örneklerinden bazılarıdır Playboy şimdi onu kemer altında bir film ya da iki her starlet için bir yerde öneri bir ifade,". 90'ların tarafından,  Playboy  tam üzerinde ünlüler bağımlısı oldu. Ve ünlülerin yokluğunda, mag ünlü yakınları, eski ünlüler, ünlüler, ünlüler ve yattım tabii ki, ediyorum kızlar gibi görünüyordu kızlar aday olacağını  Playboy  kendilerini vardı modelleri ünlü belli bir düzeyde elde etti. 
Mal gösteren hakkında, hala bir onur olacak istenecek kabul edilir ne demek  Playboyve yaptık ünlü kadın mutlu onların hayranlarını yapılmış ve yenilerini çevirdim.Bunny aradığında, o-burada çağrı yaptı 50 sıcak ünlüler kulak kadına belli bir tür alır.







50. Amanda Beard








Sayı : Temmuz 2007

Amanda sorgusuz Amerikan Olimpiyat seks sembolü, Almanya'nın Katarina Witt gecikmiş cevap oldu. o sadece 14 yaşındaydı, onun ilk Olimpiyatları, Atlanta '96 at - o gözümüzün önünde oyunlarında büyüdü. o 2008 Olimpiyat takımı yaptı ve dost ile birlikte kaptan Dara Torres ve Nancy Coughlin hotties seçildi - o değil bir post-script olarak, 2007 yılında çıplak poz verdi.

49. Shannen Doherty








Sayı : Mart 1994, Aralık 2003

Onun karakteri, Brenda Walsh, sol kısa bir süre önce Doherty resimsel hit gazete bayisi  Beverly Hills, 90210 . Eğer kötü kız sevdim, Brenda çay bardağı oldu. Bu Shannen Bir Brenda kapalı kameranın biraz da oldu, ve döküm geri kalanı ile sürtünme alınmasına neden olduğu söyleniyordu. O çıplak ortaya çıktığında olsa Playboy bile-daha büyük bir resimsel teşvik "güvenli seks" umutlarınız teyit edildi -tüm sadece üç resim oldu. Böyle kötü bir kız.

48. Lindsay Lohan








Sayı : Ocak / Şubat 2012

haber Lindsay için poz olacağını kırdı Amerika'nın karışık duygular vardı  . Playboy Onun pervasız yaşam tarzı, dediler, onu görünüyor bozma, ve resimsel bir tren enkazı olabilir. Eh, bu sadece böyle değildi, ve Marilyn Monroe Lindsay'in haraç mükemmel seksi oldu.







47. Drew Barrymore








Sayı : Ocak 1995

o poz zaman Drew sadece 19 oldu  Playboy , ama o zaten bir rock yıldızı bir hayat yaşadı istiyorum. Ve rock-star değil iyi bir tür yaşam-o Studio 54 olacak ve ön-teen olarak kola yapıyordu. Gerçi birlikte onu bok var ve bugün bir güvenilir yıldızı olmakla birlikte, 1995 yılında o hala vahşi bir çocuktum. Bu onun talk-show üzerinde doğum günü çocuğu David Letterman parladı göre, hatırlayamaz, bu sefer oldu.

46. ​​Vanity








Sayı : 1985 Mayıs, Nisan 1988

o gördüğünde Prince-dude el var güzelliği biliyor. O, Denise Matthews keşfetti onu serin bir sahne adını verdi ve Vanity 6 olarak adlandırılan bir grup onu koymak (şarkının "Nasty Girl" ile bir hit vardı). Her sonunda o Mor One tarafından adıyla, bir çift yayılır, Vanity indi  Playboy .
Yıllar sonra, bir başka Prens himayesindeki, Carmen Electra, daha da başarılı ispat etti.

45. Lizzy Jagger








Sayı : Haziran 2011

Gerçek dünyada, Mick Jagger, muhtemelen kızı çıplak görmek isteyen için ışıkları yumruk olur. Sayesinde  Playboy , sen çatışma olmadan yapabilirsiniz. Bir bonus olarak, 1985 dan annesi Jerry Hall kendi yayılmasını görebilirsiniz.







44. Farrah Fawcett








Sayı : Aralık 1995, Temmuz 1997

Farrah 12 milyon adet satılan poster ve üzerinde alfa-bebek rolüne 70'lerin sayesinde bir simge oldu  Charlie'nin Melekleri , ama çıplaklık isteklerini karşı tüm Yaşına 48 at, kariyer kadar o çıplak almaya karar verdi  Playboy . (O 17 yıl önce kapak çıktı, ancak iç sayfalarında çıplak değildi.)

43. Diora Baird








Sayı : Ağustos 2005

21. yüzyılda, ünlü özellikle reality TV ve delikanlı-mag-ilham modeli fanatizm ışığında, tanımlamak için zor bir şey olabilir. Yani, Diora Baird, şaşırtıcı derecede güzel ve coşkuyla çıplak olduğu için ünlü bir kadın.
O kapağını var  Playboy  yedi yıl önce ve tüm o büyük bir yıldız olacağını inanca dayalı, dönemin en iyi pictorials biri zorlandı. O herhangi bir nesnel tedbir büyük bir yıldız değil, ama o bize çok büyük bir yıldız.

42. Tricia Helfer








Sayı : Şubat 2007

sevdikleri görünce Geeks her yerde 2007 yılında sevindiler  Battlestar Galactica kapağında insansı Cylon. Bu fikri tamamen yeni bir boyut getirdi "frak-ing."







41. Madonna








Sayı : Eylül 1985 Ekim 1994

Madonna önce onu yapmaya çalışıyorum sadece bir kadındı ve nakit ihtiyacı "Madonna" oldu. Ona şöhret buldu ve 1985 yılında bir film kariyeri eşiğinde iken, bazı eski çıplak fotoğrafları dergisinde serbest bırakıldı. "Like a Virgin" yıldız özür dilemeyi reddetti ve bu ikonik konunun kapağını süsledi.

40. Kiana Tom








Sayı : 2002 Mayıs

orta ve geç 90'ların yılında Tom ESPN çok popüler bir egzersiz programı, ve tüm egzersiz değil izledim bir sürü insan ev sahipliği yaptı. O muhteşem oldu, ve o işlem aldırmadı. Sonuçta, onun şovu denilen  Kiana Tom'un Flex Temyiz . O yaptığını tam olarak ne biliyordu ve bu yüzden yaptım  playboy -the kapak hattı "ESPN Spor Guru Kiana Tom: Altı Saniyede Sabit Get" dergisi hiç tükendi az ince biridir. Ve o bir şey söylüyor bu.

39. Daryl Hannah








Sayı : Kasım 2003

o bir intikam fiske oynadı zaman Daryl Hannah kariyeri 2003 yılında yeniden canlandırma var  Kill Bill.  Ama kapak kendisi onu denizkızı gün bizi nostaljik yapar Splash .







38. Kış Zoli








Sayı : Mart 2011

Zoli FX yetişkin bir film yıldızı vurmak oynayan  Anarchy Sons , bu yüzden o onun için hazırlanan diyor  Playboy  çekim. O, "Bu çıkıyor çıplaklık benim için bir sorun değil." Diye itiraf hangi Mart 2011 sayısında, kapağında üstsüz göründüğü Ve mag aldı binlerce için bir sorun değildi.

37. Charisma Carpenter








Sayı : Haziran 2004

mükemmel adlı Charisma Carpenter gücüne hayranları kavuşmuştur  Buffy the Vampire Slayer  ve spinoff  Melek , ama bir film yıldızı ya da televizyon kurşun gibi bir kariyer asla başarıya ulaşmadı.
Playboy  2004 yılında bilmiyordum; o zaman, üzerinde Carpenter'ın çalıştırmak Melek  kaydırma ve o tüm "sıcak bebek" listeleri yapıyordu. O kadar yolda gibi görünüyordu. Ve o güzel görünüyordu.

36. Leeann Tweeden








Sayı : Ağustos 1996 Aralık 2011

Leeann 1996 yılında derginin kapak oldu ve ESPN "taş gibi" kızlar hakkında bir resimsel içinde içinde ortaya çıktı. Ve o kadar, bir on yıl sonra, bilinir hale gelmesi ne spor oldu "saç sutyen." Hayal kırıklığına okuyucular arada 2011 yılında, Tweeden için bir muhabir olarak ön plana çıkmıştı, müteşekkir yıl sonra idi  İyi Damn Spor Göster Dönemi . 







35. Aubrey O'Day








Sayı : Mart 2009

Aubrey O'Day o solo kariyerine hak kanıtlanmış daha var. Danity Kane break-up çevreleyen dram doruğunda, O'Day Hugh Hefner için tüm çıkardı ve bize bile Diddy adlı dörtlü diğer kızlar olduğunu unutma.

34. Olivia Munn








Sayı : Temmuz / Ağustos 2009

Olivia çıplak gitmedi  Playboy  resimsel-okuyucuları kapsayacak bu ünlü sızan cep telefonu resimler için, bir kaç yıl beklemek zorunda kaldı. Ama yine de seksi bir ateş oldu, ve  Playboy  hala bir inek fenomen iken onu aldım. Amerikan kurumu genellikle aşağı yükselişte görünüyor bir kadına riskli bir bahis üzerine onu yolda kurulmuş bir yıldız almak yana olduğu gibi her zaman, derginin güçlü takım olmamıştır.
dergi kapağında Munn koyarak doğru oyun yaptı: kredinin nedeniyle kredi. Çok Kompleksi arkasında sadece bir yıl.

33. Kristy Swanson








Sayı : Kasım 2002

Kristy Swanson orijinal Buffy the Vampire Slayer dergisi için çırılçıplak ortaya çıktığında fanboys 'rüya gerçek oldu. Hatta hiçbir giysileri ile, hâlâ bizi öldürüyor.







32. Nicole "Coco" Austin








Sayı : Mart 2008

o poz zaman Coco'nun yıldızı yükselişte oldu  Playboy ' yıllık müzik sorunu, ancak Buz Coco Loves  üç yıl hala kapalı idi. Gez, o kapağı kazanılmış olması. Tabii ki, gez, Coco ne isterse alır.

31. Sherilyn Fenn








Sayı : 1990 Aralık

bunun çıplaklık söz konusu olduğunda, zamanlama mutlaka her şeyi-sürece değil sen ünlü bahsediyoruz. Playboy ortasında, Aralık 1990'da şaplak-dab Fenn ile bir çekim yaptım  Twin Peaks '  run. Anda, o televizyonun en sıcak gösteri femme fatale oldu.Bundan daha iyi yapamaz.

30. Barbara Carrera








Sayı : Mart 1982

Bu Nikaragua temptress 70'lerde birkaç film yapmış ve bir Bond Kızı (olmaya devam edeceğini Never Say Never Again ) ve düzenli  Dallas . Ama 82'de o teşvik edildi  I, Jüri , Dedektif Mike Hammer olarak Armand Assante'nin başrolünü oynadığı bir film.Eleştirmenler film ılık, ama Playboy okuyucular arasında Barbara kararı oybirliği oldu.







29. Traci Bingham








Sayı : Haziran 1998

Traci Bingham kaplı  Playboy  diğer bir bileşik resimde, sadece bir kez  Baywatch aktris, ama onu çıplak resimler çeşitli vesilelerle mag yer verildi. İtalya, Japonya, Polonya, Hollanda: Bazı uluslararası sürümleri ona kendini tüm coveted nokta vermek iyi bir anlamda vardı. Ve Almanya bu yüzden iki kez yaptı.

28. Eva Herzigova








Sayı : Ağustos 2004

Eva Herzigova Wonderbra yüzü olarak 1994 yılında kendisi için bir isim yaptı. Ikonik reklam yılında kelimeler eşliğinde siyah bir sutyen ve bir gülümseme, giydi "MERHABA, BOYS." Senin ilk geldiğinde, bir encore için ne yapmalıyım? Nasıl herhangi bir darbe ile tekrar "Merhaba" diyorsunuz? Çözüm açıktı.

27. Sharon Stone








Sayı : Temmuz 1990, Aralık 1992

, o onun mal gösterdi 1990 yılında, iki yıl önce  Temel İçgüdü , Stone'un kariyeri görünen sonra çıkardı  . Total Recall  , bu filmi hak ettiği önem verdi ne olacak? Taş Temmuz 1990 sürümü ile filmin serbest bırakılmasını denk  Playboy  sorunu.







26. Garcelle Beauvais








Sayı : Ağustos 2007

Beauvais yapılan rolü iniş önce birkaç yıl boyunca başarılı bir model oldu onu ünlü: Fantezi Monroe, üzerinde kahramanın sevgi nesnesi  Jamie Foxx göster 1996-2001 koştu. O düzenli olarak gitti  NYPD Blue . 40 yaşındayken çıktı  Playboy ve beklemeye değer oldu.

25. Denise Richards








Sayı : Aralık 2004

Geri Aralık 2004 yılında, Richards Charlie Sheen ile hala ve o sadece beş ay bundan önce kendi kızı doğurmuştu. O kadınlar hala doğumdan sonra inanılmaz seksi olabileceğini kanıtladı, ve Charlie Sheen onu gerçekten kaybettikten sonra kazanan değil.

24. Arianny Celeste








Sayı : Kasım 2010

profesyonel güreş ve beri  Playboy  araya geldi, (daha iyi Sable olarak da bilinir) Rena Mero adında bir kız sayesinde, mag gişe konularda filika hayranları saymak mümkün olmuştur.
Profesyonel güreş, bunu biliyoruz sahte, ama biz WWE hayranları bir sürü MMA fanlar dönüştü eminiz. Kadın güreşçiler Halka Kız tarafından elbowed ve her kavga fan bekliyordu biri Arianny Celeste idi.







23. Joanna Krupa








Sayı : Temmuz 2005, Aralık 2009

çok net bir savaş 90'ların ve 2000'lerin sürdürülmekte olan oldu:  Playboy vs"delikanlı mags"  Maxim  ve  FHM . Delikanlı mags Bunny dolaşımından uzakta çiğnenmiş ederken, çatışma ilginç bir yan ürün fenomen var mıydı:  Maxim  ve  FHM sonra ünlüler içine modelleri dönüm çok fazla enerji sarf ve  Playboy  daldı ve soyunmak için aldım.
Joanna Krupa iki asal örnekleri (diğeri Vida Guerra) biridir. Yapmaya başladı Polonyalı mayo ve iç çamaşırı modeli  Maxim  ve  FHM  sıcak listeleri, Krupa iyi niyetli bir ünlü değildi. Kadar  Playboy  devreye girdi.

22. Rachel Hunter








Sayı : Nisan 2004

onu bize satiating önce  Playboy  resimsel, mayo modeli alay bizim sıcak anne marşı bir parça ile genç canlarından MTV görüntüleme eski "Stacy anne."

21. Stephanie Seymour








Sayı : Mart 1991, Şubat 1993

Stephanie altın çağı birkaç temsilcilerinden biridir  Sports Illustrated  bu listeyi yapmak için Mayo sorunu. Onun arkadaşları Elle Macpherson, Rachel Hunter ve Cindy Crawford dahil.
Seymour vahşi çocuktum. Her iki  Playboy  maçta neredeyse Axl Rose, zaman muhtemelen en az dateable kayada insan ve rulo ile onu fırtınalı iki yıllık ilişkisi ile hizaya. Bu dostça sona ermedi.







20. Naomi Campbell








Sayı : Aralık 1999

Hayalperestler ve realistlerin: Bu dünyada erkeklerin iki türü vardır. Realistler 1999 yılında Noel listesini yazdığımız zaman, Naomi Campbell  Playboy sorunu bir numara oldu. Hayalperestler sadece beyaz hediye paketi Naomi Campbell, on yılın en iyi modellerden birini koydu.

19. Carmen Electra








Sayı : Nisan 2003, Ocak 2009

Carmen Electra dergisi için bir kaç kez oluşturduğunu, ancak 2009 onun altın yıl oldu. Onların 55 yıldönümü sorunu için,  Playboy  Electra kapak yer verdi ve 55 yıl daha dünya tost yaptı.

18. Robin Givens








Sayı : Eylül 1994

Mike Tyson kalbini esir kadın bir noktada "Amerika'nın en çok nefret edilen kadın." Kabul edildi Nefret güçlü emotion- o şehvet olmasıdır. Onu olsa  Playboy  resimsel Tyson onu split beş yıl sonra oldu, kamuoyu hala karıştırılmıştır.







17. Dita Von Teese








Sayı : Aralık 2002

Marilyn Manson ile olan ilişkisi için ünlü seksi burlesque dansçısı, mag birkaç kez poz verdi, ancak bu onun ilk kapak oldu. Resim-mükemmel pin-up görünüşte babasının eski sorunları perusing bir çekiciliği modellenmiş sayesinde haline ilham aldık Playboy .
Eğlenceli gerçek: her kapak için, yayın bir soyadı var onu gerektiriyordu. O bir telefon defterine, dışarı Von Treese seçti  Playbo y  ona adını Dita Von Teese vererek, yanlış yazılmış. O onunla sıkışmış.

16. Kelly Brook








Sayı : Eylül 2010

aktris, girişimci ve sunum olmak üzere Brook için listelenen tüm başlıklar arasında, Brook ayrıca bir olarak kabul edilmektedir " Playboy  modeli." Bu seksi İngiliz ithalat neyi inkar edilemez en unutulmaz biridir ile ezilmiş Çünkü  Playboy  yayının tarihinin yayılır.

15. Brooke Burke








Sayı : Mayıs 2001, Kasım 2004

! 2001 yılında, Brooke Burke E 'nin onu şöhret buldu  Yabani Açık ve onun mevcut görme  Yıldız ile Dancing  muhtemelen televizyon host eski fantezileri bazı geri getirdi onu kıt giysiler içinde. Tıpkı bunun gibi, endişelerin Burke onun Kasım 2004 sayısında kendini kapatmak için kullanılan yaprak gibi uzak çırpındı.







14. Katarina Witt








Sayı : Aralık 1998

Katarina Witt büyük Olimpiyat patenci olarak tarihe geçecektir. Sporcular ve  Playboy superfit kadınlar genellikle mag estetiğini uymaz olarak, zor bir uyum olabilir. Ama Witt. O mükemmel şeklinde oldu hiç şüphe yok olmasına rağmen, o da mükemmel düzgün oldu.

13. Jenny McCarthy








Sayı : Haziran 1994, Temmuz 1996, Aralık 1996, Eylül 1997, Ocak 2005, Temmuz 2012

yılında görünen kadınlar vardır  Playboy  onların başarılarını dayalı ve daha sonra kız-bitişiğinde seks olmayı Amerika'dan çıkan kadınlar vardır semboller. Bunlar Playmates vardır. Ve sık sık, bir Playmate sonraki seviyeye kadar kırar ve bir ünlü olur.
Jenny McCarthy Yılın Playmate bir Olağanüstü popüler Playmate resimsel giden ve ardından MTV'nin için, herkes gibi yaptım  saydı . Daha göz alıcı yerine, o apear gitmeden, hem de lanet komik olduğunu kanıtladı  Beyzketbol  (1998) ve  Scary Movie 3  (2002). Ama 39 yaşındayken geçen yıl onu son resimsel (ve altıncı kapak) yapmak için dönen, Playboy sırtını döndü asla.

12. Vida Guerra








Sayı : Aralık 2008

Vida Guerra birkaç fotoğraf parlaying, o ne vardı çoğu yapılmış  FHM  bir dergi model olarak tam gelişmiş kariyer. O ile kadarıyla o olabildiğince gittiğinde bir kız ne yapar Maxim  ve  FHM ? O tam monty gider  Playboy . Konu, 21. yüzyılın en çok satan biriydi.







11. Kim Kardashian








Sayı : Aralık 2007

sızan onun seks tape sonra ekranda konulmuştur cinselliğini sahibi için bir yol olarak, Kardashian poz verdi  Playboy Rusya.  Açıkçası, fotoğraf çekimi, onun gerçekliği serisinde belgelenmiştir kameralardan şey gizlemek değil  Keeping Up With Kardashian .

10. Stacey Dash








Sayı : Ağustos 2006

Dash kapağında değil iken, İçindekiler bölümünde kendi adının sadece söz bize kısa sürede onun yayılmasına saygısız vardı. Hiçbir cinas amaçlanan. Bu, onu görmeye alıştı deli tulum ve Mad Hatter şapkalar apaçık bir değişiklik oldu  Clueless .

9. Ursula Andress








Sayı : Haziran 1965, Aralık 1981

1964 yılında, Andress Bond kızı, Bal Rider rolüyle Yılın Yeni Yıldızı Altın Küre kazandı. 1965 yılında, 60'ların en büyük seks sembolü ilk sayfaları içinde onun altın küreleri gösterdi  Playboy . O yayılmasını neden yaptığını sorduğumda "Ben güzel olduğum için.", O sadece yanıtladı 







8. Pamela Anderson








Sayı : Ekim 1989, Şubat 1991, Temmuz 1992, Ağustos 1993, Kasım 1994, Ocak 1996, Eylül 1997, Haziran 1998, Şubat 1999 Temmuz 2001, Mayıs 2004, Ocak 2007 Ocak 2011

Sarışın bomba Anderson için poz olmuştur  Playboy  üç yıllardır. O da bu yüzden bir meydan okuma ve bir ayrıcalık oldu toplama, herhangi bir kişi daha dergisi için fazla kapakları üzerinde oldu. (Yukarıdaki resim) Her dil-yanak Ocak 2007 sürgün hemen hemen markası ile ilişkisini özetler.

7. Tia Carrere








Sayı : Aralık 2006

Carrere İspanyolca / Çince / Filipinli mirasa sahiptir ve Hawaii hails. O parçaların ile 90'ların başında patladı  Rising Sun ,  Gerçek Yalanlar ve  Wayne'in Dünyası . Çıplak görünen kariyeri boyunca masaya, ama o buna engel. Ardından 2000 yılında boşandıktan sonra, o Bunny çektirdi.

6. Raquel Welch








Sayı : Aralık 1979

için bir hediye olarak  Playboy  aboneleri, Raquel Welch, hatta sayısında, her zaman hayal şeyler yaptı onu sıkı kırmızı mayo içinde, seks sembolü 1979 yılında kendi Aralık sayısında yer aldı. 







5. Jayne Mansfield








Sayı : Şubat 1955, Haziran 1963

1963 yılında Mansfield'in peek-a-boo kapak dönemin cinsellik tanımlar: bu konuda sinsi olması gerekiyordu. Konuya İçinde Mansfield ve onun nimetlerin hepsi oldu.Aynı zamanda 1955 Bayan Şubat oldu bu risque aktris, tarafından yayılan seksilik yenmek için hala zor.

4. Kim Basinger








Sayı : Şubat 1983

- o oldukça bir oyuncu olarak onun adım isabet yoktu, oldukça başarılı bir model, ama bu onu Bond gibi dönüş sonra-yaklaşan bir gerçek kesinlik oldu Playboy onlar Kim de ellerinde bir kazanan olduğunu biliyordu Bir daha asla Never Say Sean Connery karşısında kız. Dergisi Bob Fosse, Roger Vadim, George Plimpton ve Connery kendisi uzmanlık Ilan bir mega-profil çalışan tüm durur çıkardı.

3. Elle Macpherson








Sayı : May 1994

1994 yılında Macpherson onun takma adıdır sebebini gösterdi "Beden". Kapak külotlu çorap ve sadece "Elle" ve modeli gösterdi  Playboy  baskı. Poz '60'lardan Brigitte Bardot ünlü fotoğrafın bir haraç oldu.







2. Bo Derek








Sayı : Mart 1980, Ağustos 1980, Eylül 1981, Temmuz 1984, Aralık 1994

1984 yılında, Bo Derek, dünya çapında zaten onu önceki sayesinde erkek fantezileri yıldızı oldu  Playboy  sürgün ve onun atılım rolü  10 . O bir puro emme kovboy kılığına zaman erkekler biraz rol değişimi ile iyi olurdu ve onlar, onun olmak isterdim fark öyleydi "Tehlikedeki hanım."

1. Cindy Crawford








Sayı : Temmuz 1988, Mayıs 1996, Ekim 1998
1988 yılının Temmuz ayında (ve yine '96 ve '98 yılında), Cindy Crawford onun tipik yüksek moda tasarımcısı giyim yerine onun doğum günü takım elbise modeli karar verdi. Biz ona eski görünüyor son derece büyük olduğunu söylemek gerekir.




1 Bonus Scarlett Johansson  


Esquire ABD Kasım 2013


Çıplak sahneleri. Biz onları gördük. Hepimiz onları daha fazla görmek istiyorum. Onlar bir sürpriz bile daha ilginç. Neden bir sürpriz vardır? Eh, söz konusu aktris büyük olasılıkla daha önce bir çıplak sahnesi yapmadım açıktır sebebi var. Sonra herhangi bir anlam ifade etmiyor çıplak sahne var. Ve sonra biz mantıklı çıplak sahnesi var ... Ama biz gerçekten hiç çıplak o kişiyi görmek gerek yoktu? Evet, çıplak sahneleri! Durum ne olursa olsun, çıplak sahneler Adem ve Havva beri bizimle birlikte olmuştur. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...