Free Money

Loading...

среда, 16 ноября 2016 г.

"50 nude Įžymybės Kas pozavo" Playboy "18+





Per metus su karšto nuogas daug moterų puošia puslapių  Playboy . Ir kiek šilta grynakraujis žmonės visi kaip gauti žvilgtelėti ne Playmate-išgalvojo  Hugh Hefner būti mergaitė šalia durų, nulupama plika Jūsų patogumui-nieko, kad žioplas daiktas faktorius įžymybių odą. Kino piktogramos, TV žvaigždės, sportininkai, Supermodels-gerbėjai žino juos su savo drabužiais, o iš tų gerbėjų nori pamatyti juos su savo drabužius išjungti.
"Playboy"  paskelbė 1953 gruodžio mėn garsenybė ant viršelio ir puslapius-Marilyn Monroe (kuris iš tikrųjų nebuvo kelti mag) -Bet žurnalas tikrai ne prekiauti garsaus nuogumo savo pirmąją porą dešimtmečių. Į merginos  "Playboy"  paprastai turėjo tokius pavadinimus kaip Phyllis ir Melba, ir nors jie buvo aukščiausi grožį, jie nebuvo žinomas už prekės ženklą.
Aplink 80-ųjų savo ruožtu, kad pasikeitė. "Playboy"  gavo klubo prie atviros garsių damų vertės. Vaizdiniai pagal   Drew Barrymore , Jenny McCarthy , ir Pamela Anderson buvo kai kurie iš ankstyviausių pavyzdžių įžymybes, kurie nusprendė "padaryti  " Playboy " ," frazė, kad dabar visur pasiūlymas kiekvienam Starlet su filmo ar du pagal savo diržu. Iki pabaigos 90-ųjų,  "Playboy"  buvo pilnas ant priklausomas įžymybės. Ir iš garsenybių nėra, MAG būtų paleisti įžymybių giminėms, buvusius įžymybės, merginos, kas atrodė įžymybės, mergaičių, kuriems reikia miegojo su įžymybėmis ir, žinoma,  Playboy  modeliai, kurie turėjo patys vienomis garsenybė lygį. 
Pasakykite, ką jūs apie parodyti prekes, jis vis dar laikomas garbė būti paprašyta būti Playboy , ir garsaus moterys, tai padarė padarė savo gerbėjų laimingas ir konvertuoti naujus. Kai zuikis ragina, ji užima tam tikra moterimi paisyti, kad skambučių čia yra 50 karščiausi įžymybės, kas tai padarė.





50. Amanda Beard






Klausimas : liepos 2007

Amanda buvo neabejotinas Amerikos olimpinis sekso simboliu, pavėluotas atsakymas į Vokietijos Katarina Witt. Ji užaugo ne prieš mūsų akis žaidimų - ne jos pirmųjų olimpinių žaidynių, Atlanta '96, ji buvo vos 14 metai. Ji kelia nuogas 2007, bet ne kaip post-script - ji padarė 2008 m olimpinę rinktinę, ir buvo išrinktas bendradarbiavimo kapitonas su kolegomis Hotties Dara Torres Nancy Coughlin.

49. Shannen Doherty






Klausimas : Kovo 1994, 2003 m

Doherty tapybinės smūgio spaudos kioskai prieš jos charakterį, Brenda Walsh, kairėje  Beverly Hills, 90210 . Jei jums patiko bloga mergaitė, Brenda buvo jūsų puodelio arbatos. Sakoma, kad Shannen buvo iš Brenda off kamera šiek tiek taip pat, ir kad trintis su dauguma poilsio lėmė jos atleidimo. Kai ji parodė nuogas Playboy-nors ji buvo tik trys nuotraukos iš didesnių vaizdinę skatinimas "saugaus sekso" -Visa jūsų viltys buvo patvirtintos. Tokia bloga mergaitė.

48. Lindsay Lohan






Klausimas : sausis / vasaris 2012

Amerika turėjo mišrių emocijas, kai naujienos sumušė, kad Lindsay būtų pozavo "Playboy".  Jos beatodairiškai gyvenimo būdas, jie sakė, buvo griauna jos išvaizda ir vaizdinę gali būti traukinio avarija. Na, tai tiesiog buvo ne tas atvejis, o Lindsay duoklė Marilyn Monroe buvo visiškai seksualus.





47. Drew Barrymore






Klausimas : Sausis 1995

Drew buvo tik 19, kai ji pozavo  "Playboy" , bet ji reikia jau gyveno roko žvaigždė gyvenimą. Ir ne gera rūšies roko žvaigždutėmis gyvenimo-ji ketina Studio 54 ir daro koksas kaip išankstinė paauglių. Ji gavo savo šūdas kartu, nors ir šiandien yra Diskontējams žvaigždė, tačiau 1995 metais ji vis dar buvo laukinis vaikas. Tai buvo maždaug šiuo metu, jums gali prisiminti, kad ji užsiliepsnoja gimtadienis berniukas David Letterman savo pokalbių šou.

46. ​​Tuštybių






Klausimas : Gegužės 1985, April 1988

Jūs turite perduoti jį į Prince-dude žino grožį, kai jis mato. Jis atrado Denise Matthews, davė jai atvėsti sceninis vardas, ir įdėti ją į grupei, vadinamai "Vanity 6 (jie turėjo atitiktį su daina" Bjaurus Girl "). Viskas galiausiai nusileido tuštybę, kaip ji buvo vadinamas purpurine One pora plinta  Playboy .
Metų, kitas princas statytinis Carmen Electra "bus dar sėkmingesnis.

45. Lizzy Jagger






Klausimas : birželis 2011

Realiame pasaulyje, Mickas Jaggeris tikriausiai Punch savo šviesas norintys pamatyti jo dukra nuogas. Ačiū  Playboy , jūs galite tai padaryti be konfrontacijos. Kaip premiją, jūs galite pamatyti mama Jerry Hall savo plitimo iš 1985.





44. Farrah Fawcett






Klausimas : 1995 metų, liepos 1997

Farrah buvo iš "70s dėka plakatą, kad pardavė 12 milijonų vienetų ir alfa-babe vaidmenį piktograma  Čarlio angelų , bet ji priešinosi prašymus nuogumas visi jos karjeros, kol, sulaukęs 48, ji nusprendė gauti plika  playboy . (Ji pasirodė ant viršelio 17 metų anksčiau, bet nebuvo nuogas interjero puslapių.)

43. DIORA Baird






Klausimas : 2005 metų rugpjūčio

21-ajame amžiuje, įžymybė gali būti keblus dalykas apibrėžti, ypač atsižvelgiant į realybės šou ir berniukas-MAG-įkvėpė modelio fanatizmo. Taigi, DIORA Baird, moteris garsėja kaip stulbinančiai gražus ir entuziastingai nuogas.
Ji pateko į dangtelį  Playboy  prieš septynerius metus ir sužaidė vienas geriausių pictorials eros, visi remiasi tikėjimu, kad ji ketino būti didžiulis žvaigždė. Ji nėra didelė žvaigždė jokiu objektyviu priemonę, bet ji yra didžiulė žvaigždė mums.

42. Tricia Helfer






Išleidimas : February 2007

Geeks visur džiaugėsi 2007 metais, kai jie pastebėjo savo mėgstamą  Galaktikos kovos Humanoid cylon ant viršelio. Jis atnešė visiškai naują dimensiją į idėją "FRAK-ING."





41. Madona






Klausimas : Rugsėjį 1985 m 1994 m

Prieš Madonna buvo "Madona", ji buvo tik moteris bando padaryti tai ir reikia pinigų.Kai ji rado savo šlovę ir buvo dėl kino karjeros slenksčio 1985 metais, keletas senų nuogas nuotraukos buvo išleistas žurnalo. "Panašų a Virgin" žvaigždė atsisakė atsiprašyti ir puošia šio legendinio klausimu dangtelį.

40. Kiana Tomas






Klausimas : Gegužės 2002

Iš vidurio ir vėlai '90s, Tomas surengė labai populiarus mankštos programą ESPN, ir žmonių, kurie stebėjo jį buvo nesinaudoja išvis daug. Ji buvo spalvingas, ir ji neturėjo proto prekybos ant jo. Galų gale, jos Rodyti vadinosi  Kiana Tom Flex apeliacinis . Ji žinojo, ką ji darė, ir taip padarė  Playboy -The motyvacinį linija "ESPN fitneso guru Kiana Tom: gauti sunku į šešias sekundes" yra viena iš mažiausiai subtilus žurnalas kada nors paleisti. Ir tai sakydamas kažką.

39. Daryl Hannah






Klausimas : 2003 lapkričio

Daryl Hannah karjera gavo peržiūrint 2003 metais, kai ji nusifilmavo keršto Uzsitiens Kill Bill.  Bet pati danga leidžia mums nostalgiją savo undinė dienų  Splash .





38. Žiemos Zoli






Klausimas : Kovo 2011

Zoli vaidina filmų suaugusiems žvaigždė FX nukentėjo  Anarchijos vaikai , todėl ji sako, kad ji buvo parengta jos  Playboy  šaudyti. Ji atrodo Topless apie 2011 kovo išdavimo, kuriame ji pripažino, dangos, "Pasirodo, nuogumas yra ne problema man."Ir tai buvo ne problema už tūkstančių, kurie pakėlė mag.

37. treniravimas Dailidės






Klausimas : 2004 m

Puikiai pavadinimu treniravimas Dailidės įgijo gerbėjų stiprybės  Bafi, vampyrų žudikė  ir jos frančizė  Angel , bet karjerą kaip kino žvaigždės ar TV švino niekada atėjo išsipildymas.
"Playboy"  nežinojo, kad 2004 m; tuo metu, Dailidės paleisti ant  angelo  buvo vyniojimo ir ji buvo padaryti visus "Karšto babe" sąrašus. Ji atrodė ant kelią. Ir ji atrodė gražus.

36. Leeann Tweeden






Klausimas : 1996 rugpjūčio Gruodis 2011

Leeann buvo ant žurnalo viršelio 1996 metais, ir atsirado viduje per iliustruotas apie "Hardbody" mergaičių ESPN. Ir ji buvo sporto, kas ateis, kad būtų žinoma, po dešimties metų, kaip "plaukų liemenėlė." Nusivylę skaitytojai buvo dėkinga metų, 2011 m Tuo tarpu Tweeden išaugo iki sureikšminimo kaip korespondentas  The  Best Damn Sportas Rodyti Laikotarpis . 





35. Aubrey O'Day






Klausimas : Kovo 2009

Aubrey O'Day turi daugiau nei įrodyta ji nusipelno solinę karjerą. Tuo dramos aplinkinių Danity Kane nutrauktą aukščio, O'Day atėmė viską išjungti Hugh Hefner ir padarė mums pamiršti, kad net buvo kitų mergaičių Diddy anketa ketvertas.

34. Olivia munn






Klausimas : liepos / rugpjūčio 2009

Olivia nėjo nuogas savo  Playboy  padengti iliustruotus skaitytojai turėjo laukti keletą metų, dėl tų žinomų nutekėjo mobiliųjų telefonų nuotraukas. Bet ji vis dar buvo seksualus šaudyti ir  "Playboy"  gavo ją, kai ji dar buvo Geek reiškinys. Tai ne visada buvo žurnalo stiprus kostiumas, kaip Amerikos institucija dažnai teikia pirmenybę gauti nustatytą žvaigždė savo kelią žemyn per pateikimo rizikingą statymą moterį, kuri, atrodo, auga.
Kredito kai kredito anketa dėl: Žurnalas padarė teisingą sužaidę išleisti munn ant viršelio. Tik per metus už Complex, taip pat.

33. Kristy Swanson






Klausimas : 2002 m

Kristy Swanson padarė Fanboys svajonė išsipildė, kai originalus Bafi, vampyrų žudikė atsirado dėl žurnalo buff. Net be drabužiais, ji vis dar su mumis užmuštų.





32. Nicole "Coco" Austin






Klausimas : 2008 metų kovo mėnesį

Coco žvaigždė buvo ant kilimo, kai ji pozavo  "Playboy" metinės muzikos klausimu, bet  ledo Loves Coco  buvo dar trejus metus išjungtas. Neapdairumas, ji turėjo Dotarłeś dangtelį. Žinoma, neapdairumas Coco gauna ką nori.

31. Sherilyn Fenn






Klausimas : 1990. Gruodžio

Kai jis ateina į nuogumas, laikas nebūtinai viskas-nebent jūs kalbate apie garsenybių."Playboy" padarė šaudyti su Fenn 1990 gruodžio mėn Smack-DAB į vidurį  Twin Peaks "  perspektyvoje. Tuo metu ji buvo fatališka moteris ant televizoriaus šilčiausias šou. Jūs negalite padaryti daug geriau nei tai.

30. Barbara Carrera






Klausimas : 1982 kovo

Tai Nikaragvos gundytoja padarė keletą filmų "70 ir būtų eiti į būti Bondo mergina (Never say Never Again ) ir reguliarūs  Dalasas . Tačiau "82 ji buvo skatinti  I, žiuri , filmas, kuriame vaidina Armand Assante kaip detektyvas Mike Hammer. Kritikai buvo drungnas filmas, bet verdiktas Barbara tarp Playboy skaitytojų buvo nevienodi.





29. Traci Bingham






Klausimas : birželis 1998

Traci Bingham apėmė  Playboy  tik vieną kartą, sudėtinį vaizdą su kitomis  Baywatch aktorė, bet jos nuogas nuotraukos buvo pristatomos mag keletą kartų. Kai kurie tarptautiniai leidimai turėjo gerą jausmą suteikti jai prestižinį vietoje visus į save: Italija, Japonija, Lenkija, Nyderlandai. Ir Vokietija darė du kartus.

28. Eva Herzigova






Klausimas : rugpjūčio 2004

Eva Herzigova padarė sau vardą 1994 metais kaip WONDERBRA veidą. Į Portretų Skelbimo ji dėvėjo juodą liemenėlę ir šypseną, kartu su žodžiais "Labas, berniukai".Kai tai yra jūsų debiutas, ką daryti, iš susižavėjimo? Kaip pasakyti "Labas" vėl jokio poveikio? Sprendimas buvo aišku.

27. Sharon Stone






Klausimas : 1990 m, gruodžio 1992

1990 prieš dvejus metus ji demonstruodavo savo prekes  Esminis instinktas , akmens karjerą pakilo po to, kai jo nesimatytų  viso atminties.  Ką davė šis filmas dėmesį jis nusipelnė? Akmens sutapo filmo išleidimo su 1990 m išleidimo  Playboy  klausimu.





26. Garcelle Beauvais






Klausimas : rugpjūčio 2007

Bovė buvo sėkmingas modelis keletą metų prieš nusileidžiant į vaidmenį, kurį padarė ją garsus: Fancy Monroe objektas veikėjas meilę ant  Jamie Foxx Rodyti , kuris vyko nuo 1996-2001. Ji nuvyko į tapti reguliarūs  NYPD Blue . Pasibaigus 40 amžiaus, ji pasirodė  "Playboy" , ir tai buvo verta laukti.

25. Denise Richards






Klausimas : 2004 m

Atgal į 2004 metų gruodžio Richardsas dar buvo su Charlie Sheen ir ji ką tik pagimdė savo dukters penkis mėnesius prieš tai. Ji įrodė, kad moterys vis dar gali būti neįtikėtinai seksualus po gimdymo, ir Charlie Sheen tikrai nėra nugalėtojas po prarasti ją.

24. Arianny Celeste






Klausimas : lapkričio 2010

Nuo profesionalių imtynių ir  "Playboy"  gavo kartu, dėka mergaitė pavadinta Rena Mero (geriau žinomas kaip Sable), mag buvo sugebėti pasikliauti gerbėjai grumiasi dėl Blockbuster klausimais.
Profesionalus imtynių yra suklastotas, mes žinome, kad, bet mes tikime, kad iš WWE gerbėjų išaugo į MMA gerbėjų. Moteris kovotojai buvo metalinės lenktos valdymo atliko Ring mergaitėms, ir vienas, kad kiekvienas kova ventiliatorius laukiau buvo Arianny Celeste.





23. Joanna Krupa






Klausimas : 2005 m, 2009 m

ten buvo labai aiškus karo metu kariavo pabaigoje 90-ųjų ir 2000-ųjų pradžioje: "Playboy" vs "Lada žurnalus"  Maksim  ir  FHM . Ir nors bernelio žurnalus kramtyti toli Bunny apyvartą, konfliktas turėjo vieną įdomų Spinoff reiškinį:  Maxim  ir  FHM išeikvojo daug energijos tekinimo modelius į garsenybių ir tada  "Playboy  swooped ir gavo juos imtis savo drabužius išjungti.
Joanna Krupa buvo vienas iš dviejų pagrindinių pavyzdžių (kita Vida Guerra). Lenkų maudymosi kostiumėlį ir apatinis trikotažas modelis, kuris pradėjo gaminti  Maxim ir  FHM  karšto sąrašus, Krupa niekada nebuvo bona fide įžymybė. Iki  Playboy įsikišo.

22. Rachelė medžiotojas






Klausimas : balandžio 2004

Prieš Syty mus su savo  Playboy  vaizdinę, maudymosi kostiumėlį modelis erzino mūsų buvęs "MTV matymo paauglių sielos su vieno gabalo karšto mama himno" Stacy mama. "

21. Stephanie Seymour






Klausimas : 1991 m, 1993 m

Stephanie yra viena iš nedaugelio atstovai iš aukso amžių  "Sports Illustrated Swimsuit klausimu padaryti šį sąrašą. Jos kolegos įtraukti Elle Macpherson, Rachel Hunter, ir Cindy Crawford.
Seymour buvo laukinis vaikas. Jos du  Playboy  pasirodymai beveik išsirikiuoti su savo audringas dvejų metų santykių su Axl Rose, galbūt mažiau dateable žmogus rokenrolo tuo metu. Tai nesibaigė draugiškai.





20. Naomi Campbell






Klausimas : 1999 m

Yra dviejų tipų vyrų šiame pasaulyje: svajotojų ir realistų. Kai realistai buvo raštu atlikti savo Kalėdų sąrašą 1999 metais, Naomi Campbell  "Playboy klausimas buvo numeris vienas. Į svajotojai tiesiog įdėti Naomi Campbell, vienas iš geriausių modelių dešimtmetį, balta dovanų pakavimo.

19. Karmen Electra






Klausimas : 2003 balandžio Sausis 2009

Carmen Electra jau pozavo žurnalui kelis kartus, tačiau 2009 buvo jos auksinės metus. Savo 55-osioms išleidimo,  "Playboy"  davė Electra dangtelio vietoje ir padarė pasaulio taurę 55 ir daugiau metų.

18. Robinas Givens






Klausimas : 1994 metų

Moteris, perimta Mike Tyson širdį buvo vienu momentu laikoma "labiausiai nekentė moteris Amerikoje." Neapykanta yra stiprus emotion- O yra geismas. Nors jos "Playboy  vaizdinę nutiko praėjus penkeriems metams po jos padalijimo su Tyson, visuomenės nuomonė vis dar buvo sumaišyti.





17. Dita Von Teese






Klausimas : 2002 m

Seksualus Burlesque šokėja, garsi savo santykius su Marilyn Manson, pozavo MAG kelis kartus, tačiau tai buvo pirmasis jos dangtelį. Nuotraukoje tobula pin-up, matyt, gavo įkvėpimą tapti efektingas modeliuojama dėka perusing jos tėtis senas problemas Playboy .
Pramogos faktas: už savo viršelio, paskelbimą ir ją turėti pavardę. Ji pasirinko Von Treese iš jo užrašų knygelėje, kuri  Playbo Y  klaidomis, suteikiant jai vardą Dita Von Teese. Ji pakimba su juo.

16. Kelly Brook






Klausimas : rugsėjo 2010

Tarp visų išvardytų Brook pavadinimų, įskaitant aktorė, verslininkas ir vedėjas Brook taip pat pažymėjo kaip " Playboy  modelį." Tai todėl, kad tai seksualus Anglų importo grūsti ją su tuo, ką yra neabejotinai vienas iš labiausiai įsimintinas  Playboy  plinta leidinyje istorijoje.

15. Brooke Burke






Klausimas : 2001 Gegužės, 2004 m

2001 m Brooke Burke rado savo šlovę dėl E "s!  Wild On , ir pamatyti savo dabartinę Dancing With the Stars  savo ankštas komplektus tikriausiai vėl kai kuriuos senus fantazijomis televizijos priimančiosios. Kaip, kad savo rūpesčius suplevėsavo toli kaip lape Burke naudojama siekiant apimti save savo 2004 lapkričio klausimu.





14. Katarina Witt






Klausimas : Gruodžio 1998

Katarina Witt bus eiti į istoriją kaip puikus olimpinio dailiojo čiuožimo. Sportininkai ir  "Playboy"  gali būti sudėtinga tinka, nes superfit moterys dažnai netelpa į mag estetika. Bet ne Witt. Nors nėra jokių abejonių, ji buvo puikios formos, ji taip pat buvo puikiai dailus.

13. Jenny McCarthy






Klausimas : 1994 m, 1996 liepos 1996 gruodžio September 1997, 2005 Sausis, 2012 Liepa

Yra moterų, kurie rodomi  Playboy  remiantis jų pasiekimus, ir ten yra moterys, kurios išbristi iš Amerikos tapti mergina-šalia durų seksas simboliai. Tai yra Playmates. Ir kas taip Dažnai Playmate pertraukos į kitą lygį ir tampa įžymybe.
Jenny McCarthy tai padarė, taip pat visiems, vyksta iš fenomenaliai populiarus Playmate Pictorial į Playmate of the Year ir tada į MTV "  išskirta . Daugiau nei akių saldainiai, ji pasirodė velniškai juokinga, kaip gerai, vyksta į rodomi, į  BASEketball (1998) ir  Pats baisiausias filmas 3  (2002). Bet ji niekada pasuko nugarą playboy, grįžta į padaryti savo naujausią vaizdinę (ir šeštąjį dangtelį) tik pernai 39 metų amžiaus.

12. Vida Guerra






Klausimas : gruodžio 2008

Vida Guerra, nepraleido, ką ji turėjo, parlaying keletą nuotraukų į  FHM  į pilnos karjerą kaip žurnalo modelį. Ką mergina daryti, kai ji kiek ji gali dingo su  Maxim  ir FHM ? Ji eina visą Monty už  "Playboy" . Šis klausimas buvo vienas iš geriausių pardavėjų iš 21-ojo amžiaus.





11. Kim Kardashian






Klausimas : gruodžio 2007

Kaip tokiu būdu turėti savo seksualumą, kuris buvo išstatytos po jos Sex Tape nutekėjo, Kardashian pozavo  "Playboy" Rusijoje. Aišku neslepia nieko iš kameros, fotosesiją buvo dokumentuoti savo realybės šou,  palaikyti su Kardashians .

10. Stacey Dash






Klausimas : rugpjūčio 2006

Nors brūkšnys nebuvo ant viršelio, vien paminėjimas savo vardo Turinio skyriuje buvo mums prakeiktas jos plitimo asap. Ne kalambūras skirti. Tai buvo akivaizdus pokytis nuo crazy Kombinezonai ir proto kepurininkas skrybėlės mes pripratau matyti ją ant  Clueless .

9. Ursula Andress






Klausimas : 1965 birželio 1981 metų

1964 m Andress laimėjo Auksinį gaublį naujų Star of the Year už savo vaidmenį kaip į Bondo mergina, medus Rider. 1965 metais, didžiausias sekso simbolis 60-ųjų pirmasis pademonstravo savo "Auksinių gaublių" viduje puslapių  Playboy . Kai paklausiau, kodėl ji padarė plitimą, ji tiesiog atsakė: "Kadangi aš graži." 





8. Pamela Anderson






Klausimas : 1989 Spalio 1991 vasario 1992 liepos 1993 rugpjūčio November 1994, 1996 sausis 1997 m, 1998 m, 1999 m, 2001 m, 2004 gegužės, 2007 Sausis, Sausis 2011

Šviesiaplaukis bomba Andersonas buvo pozavo  "Playboy"  už trijų dešimtmečius. Ji taip pat buvo apie daugiau dangčiai žurnalo, nei bet kuris kitas asmuo, todėl skinti vienas buvo iššūkis ir garbė. Jos liežuvio in skruosto Sausis 2007 fotografuok (parodyta paveikslėlyje aukščiau) gana daug įkūnija savo santykius su prekiniu ženklu.

7. Tia Carrere






Klausimas : 2006 m

Carrere pasigirti kinų / ispanų / Filipino paveldą ir kilęs iš Havajų. Ji sprogo 90-ųjų pradžioje su dalių  Rising Sun ,  True Lies , ir  Wayne pasaulyje . Leidžiami nuogas buvo visoje savo karjerą stalo, bet ji Nesėkminga. Tada po 2000 m skyrybų, ji pozavo Bunny.

6. Raquel Welch






Klausimas : 1979. Sausio

kaip dovana  playboy  abonentų, Raquel Welch pasirodė jų gruodžio numeryje 1979 metais sekso simboliu, jos stora raudona maudymosi kostiumėlį, visada liko dalykų, vaizduotės, net klausimu. 





5. Jayne Mansfield






Klausimas : Vasario 1955 Birželis 1963

Mansfield Peek-A-Boo dangtis 1963 apibrėžia eros seksualumą: jums turėjo būti niekšingas apie tai. Viduje klausimu buvo Mansfield, ir visus savo palaiminimus. Jis vis dar sunku įveikti lyties apeliaciją skleidžiamą šio Risque aktorė, kuris taip pat buvo Mis vasario 1955.

4. Kim Basinger






Klausimas : Vasario 1983

"Playboy" žinojo, jie turėjo nugalėtojas savo rankas Kim - ji buvo labai sėkmingas modelis, kuris turėjo ne visai mušdavo žingsnį kaip aktorė, bet tai buvo tikras tikrumas tuometinį jos artėjančio posūkio kaip Bondas mergina priešais Sean Connery į Never Say Never Again. Žurnalas ištraukė visų stotelių, veikia mega profilį, pasitelkė Bob Fosse, Roger Vadim, George Plimpton, ir pats Connery patirties.

3. "Elle MacPherson






Klausimas : 1994 Geg

1994, Macpherson pademonstravo, kodėl jos slapyvardis yra "Kūno". Dangtis parodė į Pėdkelnės ir tik "Elle" ir modelį  Playboy  spaudoje. Poza buvo duoklė garsaus nuotrauka Brigitte Bardot nuo 60-ųjų.





2. Bo Derek






Klausimas : 1980 kovo, 1980 Rugpjūtis, 1981 Rugsėjis, 1984 liepos 1994 metų gruodžio

iki 1984 Bo Derek jau buvo vyriškų fantazijų žvaigždė visame pasaulyje, dėka jos ankstesnių  Playboy  ūglių ir jos proveržio vaidmenį  10 . Tai buvo, kai ji kelia kaip kaubojus čiulpti cigarą, kad vyrai suprato, kad būčiau gerai su trupučiu vaidmenų atstatymo ir jie mielai būtų jos "mergaitė nelaimės."

1. Cindy Crawford






Klausimas : Lie 1988, 1996 gegužės October 1998
Liepos 1988 (ir vėl '96 ir '98), Cindy Crawford nusprendė modeliuoti savo gimtadienį kostiumas vietoj jos tipiškų aukštosios mados dizainerio drabužių. Mes norime pasakyti buvusios atrodo išskirtinai puikus ant jos.




1 premija Scarlett Johansson  


"Esquire" JAV lapkritis 2013


Nude scenos. Mes visi matėme juos. Mes visi norime pamatyti daugiau iš jų. Dar įdomiau yra, kai jie ateina kaip staigmena. Kodėl jie staigmena?Na, yra akivaizdžios priežasties, kad nagrinėjamas aktorė greičiausiai niekada padarė nuogas sceną anksčiau. Tada ten nuogas scena, kad tiesiog neturi jokios prasmės. Ir tada mes turime nuogas sceną, kad turi prasmę ... Bet ar mes tikrai kada reikia pamatyti tą asmenį nuogas? Taip, nuogas scenos! Bet kuriuo atveju, nude scenos buvo su mumis nuo Adomo ir Ievos. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...