Free Money

Loading...

пятница, 18 ноября 2016 г.

50 nakna kändisar som poserade för Playboy 18+


Under årens lopp har en hel del heta, nakna kvinnor har prytt sidorna av  Playboy .Och så mycket som varmblodiga människor alla som att få en titt på Playmate-drömt upp av  Hugh Hefner  att vara flickan intill, stripped bare för din bekvämlighet-ingenting har gawk faktor kändis hud. Film ikoner, TV-stjärnor, idrottare, Topp Modeller-fans känner dem med deras kläder på, och en hel del av dessa fans vill se dem med deras kläder.
Playboy  lanserades i December 1953 med en kändis på omslaget och i sidorna-Marilyn Monroe (som inte faktiskt utgör för mag) -but tidningen verkligen inte handla med kända nakenhet för sin första decennierna. Flickorna i  Playboy vanligtvis hade namn som Phyllis och Melba, och även om de var högsta skönheter, var de inte kända utanför märket.
Runt sekelskiftet 80-talet förändrades det.  Playboy  fick höften till värdet av nakna kända damer. Varningsbilder av   Drew Barrymore , Jenny McCarthy , ochPamela Anderson var några av de tidigaste exemplen på kändisar som beslutat att "göra  Playboy ", en fras som nu är en allestädes närvarande förslag för varje starlet med en film eller två under hennes bälte. I slutet av 90-talet,  Playboy  var full-on beroende kändisar. Och i avsaknad av kändisar, skulle mag köra kändis släktingar, tidigare kändisar, flickor som såg ut som kändisar, flickor som hade sovit med kändisar och, naturligtvis,  Playboy  modeller som själva uppnått en viss nivå av kändis. 
Säga vad man vill om visar att varorna, det är fortfarande betraktas som en ära att bli tillfrågad att vara i  Playboy , och de berömda kvinnor som har gjort det har gjort sina fans glada och omvandlas nya. När kaninen samtal, det tar en viss typ av kvinna att lyssna att samtals här är de 50 hetaste kändisar som gjorde.







50. Amanda Beard








Utgåva : Juli 2007

Amanda var den obestridda amerikanska olympiska sexsymbol, en försenad svar på Tysklands Katarina Witt. Hon växte upp på spel inför våra ögon - vid hennes första OS, Atlanta '96, hon var bara 14 år gammal. Hon poserade naken under 2007, men inte som en post-script - hon gjorde 2008 OS-laget, och valdes co-kapten med kolleger hotties Dara Torres och Nancy Coughlin.

49. Shannen Doherty








Utgåva : Mars 1994 December 2003

Dohertys bild hit tidningskiosker strax före hennes karaktär, Brenda Walsh, lämnade Beverly Hills, 90210 . Om du gillade den dåliga flickan, var Brenda din kopp te. Det sades att Shannen var lite av en Brenda utanför kameran också, och att friktionen med resten av skådespelarna ledde till uppsägningen. När hon dök upp naken i Playboy-trots att det var bara tre bilder i större bild främja "säker sex" -alla dina förhoppningar bekräftades. En sådan dålig flicka.

48. Lindsay Lohan








Issue : januari / februari 2012

Amerika hade blandade känslor när nyheten bröt att Lindsay skulle poserar för  . Playboy  Hennes vårdslös livsstil, de sade, förstör sitt utseende, och bild kan vara ett tåg vrak. Tja, det var bara inte fallet, och Lindsay hyllning till Marilyn Monroe var helt sexig.







47. Drew Barrymore








Issue : januari 1995

Drew var bara 19 när hon poserade för  Playboy , men hon hade redan levt ett rockstjärna liv. Och inte bra typ av rock-stjärna livs hon skulle Studio 54 och gör koks som en pre-tonåring. Hon fick sin skit tillsammans, dock, och i dag är en bankable stjärna, men 1995 var hon fortfarande en vild barn. Det var vid denna tid, du kanske minns att hon blinkade födelsedagsbarnet David Letterman på sin pratshow.

46. ​​Underdel








Utgåva : Maj 1985 April 1988

Du måste lämna det till Prince-snubbe vet skönhet när han ser det. Han upptäckte Denise Matthews, gav henne en cool artistnamn, och satte henne i en grupp som kallas Vanity 6 (de hade en hit med låten "Nasty Girl"). Det hela landade slutligen Vanity, som hon kallades av The Purple One, ett par sprider sig i  Playboy .
År senare, en annan Prince skyddsling, Carmen Electra, skulle visa sig vara ännu mer framgångsrik.

45. Lizzy Jagger








Issue : Juni 2011

I den verkliga världen, skulle Mick Jagger förmodligen slå ditt ljus ut för att vilja se sin dotter naken. Tack vare  Playboy , kan du göra detta utan konfrontation. Som en bonus kan du se hennes mamma Jerry Hall egen spridning från 1985.







44. Farrah Fawcett








Issue : December 1995 Jul 1997

Farrah var en symbol av 70-talet tack vare en affisch som sålde 12 miljoner enheter och alfa-babe roll på  Charlies änglar , men hon motstånd begäran om nakenhet all sin karriär tills vid 48 års ålder, hon bestämde sig för att få naken för  Playboy . (Hon hade dykt upp på omslaget 17 år tidigare, men var inte naken i de inre sidorna.)

43. Diora Baird








Utgåva : Augusti 2005

I 21: a århundradet, kan kändis vara en knepig sak att definiera, särskilt i ljuset av verkligheten TV och lad-mag-inspirerad modell fanatism. Så, Diora Baird, en kvinna känd för att vara otroligt vacker och entusiastiskt naken.
Hon fick omslaget till  Playboy  sju år sedan och vände i en av de bästa varningsbilder av eran, allt baserat på tron att hon skulle bli en stor stjärna. Hon är inte en stor stjärna av någon objektivt mått, men hon är en stor stjärna till oss.

42. Tricia Helfer








Problem : Februari 2007

Geeks allt gladde sig 2007 när de såg sin favorit  Battlestar Galactica  humanoid Cylon på omslaget. Det tog en helt ny dimension till idén om "frak-ing."







41. Madonna








Issue : September 1985 Oktober 1994

Innan Madonna var "Madonna" hon var bara en kvinna som försöker att göra det och behövde kontanter. När hon fann sin berömmelse och var på randen till en filmkarriär 1985, var några gamla nakenbilder släpptes i tidningen. Den "Like a Virgin" stjärna vägrade att be om ursäkt och prytt omslaget till denna ikoniska fråga.

40. Kiana Tom








Utgåva : Maj 2002

I mitten och slutet av 90-talet, värd Tom en mycket populär träningsprogram på ESPN, och en hel del människor som såg det inte utövar alls. Hon var vacker, och hon inte hade något emot handel på det. När allt kommer omkring, var hennes show kallad  Kiana Tom sladdvädjan . Hon visste exakt vad hon gjorde, och så gjorde Playboy -den täck line "ESPN Fitness Guru Kiana Tom: Få hårt i sex sekunder" är en av de minst subtila tidningen någonsin köras. Och det är att säga något.

39. Daryl Hannah








Issue : November 2003

Daryl Hannah karriär fick en omskrivningen 2003 när hon spelade i hämnd flick  Kill Bill.  Men locket själv gör oss nostalgisk för hennes sjöjungfru dagar i  Splash .







38. Winter Zoli








Issue : Mars 2011

Zoli spelar en vuxen filmstjärna i FX slog  Sons of Anarchy , så hon säger att hon var beredd för hennes  Playboy  skjuta. Hon verkar topless på omslaget av mars 2011 frågan, där hon medgav, "Det visar sig nakenhet är inte ett problem för mig." Och det var inte ett problem för de tusentals som plockade upp mag.

37. Charisma Carpenter








Utgåva : Juni 2004

Den perfekt namngivna Charisma Carpenter hade vunnit fans på styrkan i  Buffy och vampyrerna  och dess biprodukt  ängel , men en karriär som en filmstjärna eller TV leder aldrig kom till stånd.
Playboy  visste inte att under 2004; vid den tiden, Carpenters köra på  Angel  var inslagning upp och hon gjorde alla "hot Babe" listor. Hon verkade vara på väg upp.Och hon såg vacker.

36. Leeann Tweeden








Issue : August 1996, december 2011

Leeann var på omslaget av tidningen 1996, och verkade inne i en illustrerad om "Hard" flickor ESPN. Och hon idrotts vad som skulle komma att bli känd, ett decennium senare, som en "hår bra." Besviken läsare var tacksamma år senare, år 2011. Under tiden hade Tweeden stigit till framträdande som en korrespondent för The  Best Damn Sports Show period . 







35. Aubrey O'Day








Utgåva : Mars 2009

Aubrey O'Day har mer än bevisat hon förtjänar en solokarriär. På höjden av dramat kring Danity Kanes break-up, O'Day avskalade det hela för Hugh Hefner och gjort oss glömma att det även fanns andra flickor i Diddy: s foursome.

34. Olivia Munn








Issue : juli / augusti 2009

Olivia inte gå naken i hennes  Playboy  täcker bild-läsare fick vänta några år, för de berömda läckt mobiltelefon bilder. Men det var fortfarande en sexig skott, och Playboy  fick henne när hon var fortfarande en nörd fenomen. Det har inte alltid varit tidningens starka sida, som den amerikanska institutionen gynnar ofta få en etablerad stjärna på väg ner över placera en riskabel satsning på en kvinna som verkar vara på uppgång.
Kredit där kredit är på grund av: Tidningen gjorde rätt spel genom att sätta Munn på omslaget. Bara ett år bakom komplex också.

33. Kristy Swanson








Issue : november 2002

Kristy Swanson gjort fanboys "dröm när den ursprungliga Buffy the Vampire Slayer dök upp i buff för tidningen. Även utan kläder, hon fortfarande dödar oss.







32. Nicole "Coco" Austin








Utgåva : Mars 2008

Coco stjärna var på uppgång när hon poserade för  Playboy ' årliga musik frågan, men  Ice älskar Coco  var fortfarande tre år bort. I efterhand, borde hon ha fått luckan. Naturligtvis, i efterhand, Coco får vad hon vill.

31. Sherilyn Fenn








Issue : December 1990

När det gäller nakenhet, är timing inte nödvändigtvis allt-om du pratar om kändisar.Playboy gjorde ett skott med Fenn i december 1990, smack-dab i mitten av  Twin Peaks "  run. Vid den tiden var hon femme fatale på TV hetaste show. Du kan inte göra mycket bättre än så.

30. Barbara Carrera








Issue : Mars 1982

Denna nicaraguanska fresterska hade gjort flera filmer på 70-talet och skulle gå på att vara en Bondbrud ( Never Say Never Again ) och en vanlig på  Dallas . Men i '82 hon främja  I juryn , en film med Armand Assante som Detective Mike Hammer. Kritiker var ljummet på filmen, men domen på Barbara bland Playboy läsare var enhälligt.







29. Traci Bingham








Issue : Juni 1998

Traci Bingham omfattas  Playboy  bara en gång, i en sammansatt bild med andra Baywatch  skådespelare, men hennes nakenbilder var med i mag vid flera tillfällen.Vissa internationella upplagor hade det goda omdömet att ge henne den eftertraktade plats för sig själv: Italien, Japan, Polen, Nederländerna. Och Tyskland gjorde det två gånger.

28. Eva Herzigova








Utgåva : Augusti 2004

Eva Herzigova gjort sig ett namn i 1994 som ansiktet på Wonderbra. I den ikoniska annonsen bar hon en svart behå och ett leende, tillsammans med orden "Hello, pojkar." När det är din debut, vad gör du för ett extranummer? How do you say "Hej" igen med någon effekt? Lösningen var klar.

27. Sharon Stone








Utgåva : Juli 1990 December 1992

År 1990, två år innan hon visade upp sina varor i  Basic Instinct , tog Stones karriär av efter visas i  Total Recall.  Vad gav denna film den uppmärksamhet den förtjänar?Sten sammanföll filmens release med utgivningen av juli 1990  Playboy  fråga.







26. Garcelle Beauvais








Utgåva : Augusti 2007

Beauvais var en framgångsrik modell för flera år innan landning roll som gjorde henne berömd: Fancy Monroe, föremålet för huvudpersonens tillgivenhet på  Jamie Foxx Show , som körde från 1996-2001. Hon fortsatte med att vara en vanlig på NYPD Blue . Vid en ålder av 40, syntes hon i  Playboy , och det var värt att vänta.

25. Denise Richards








Issue : December 2004

Tillbaka i december 2004, Richards var fortfarande med Charlie Sheen och hon hade just fött deras dotter fem månader innan det. Hon visade att kvinnor fortfarande kan vara otroligt sexig efter förlossningen, och Charlie Sheen är egentligen inte en vinnare efter att ha förlorat henne.

24. Arianny Celeste








Issue : November 2010

Ända sedan wrestling och  Playboy  fick tillsammans, tack vare en tjej som heter Rena Mero (mer känd som Sable), har mag kunnat räkna med fans av brottas för succé frågor.
Wrestling är falska, vi vet det, men vi är ganska säker på att en hel del av WWE fans växte till MMA fans. Kvinnliga brottare var trängas ut av ring flickor, och den som varje kamp fan väntade på var Arianny Celeste.







23. Joanna Krupa








Utgåva : Juli 2005 december 2009

Det var en mycket tydlig krig utkämpas i slutet av 90-talet och början av 2000-talet: Playboy vs. den "lad mags"  Maxim  och  FHM . Och medan lad mags tuggas bort på Bunny cirkulation, gjorde konflikten har en intressant spinoff fenomen:  Maxim  och FHM  förbrukat en hel del energi att vrida modeller till kändisar och sedan  Playboy svepte in och fick dem att ta av sig kläderna.
Joanna Krupa var en av två utmärkta exempel (den andra är Vida Guerra). En polsk baddräkt och underkläder modell som började göra  Maxim  och  FHM  heta listor, Krupa var aldrig en bona fide kändis. Fram till  Playboy  ingrep.

22. Rachel Hunter








Issue : April 2004

Innan mätt oss med sin  Playboy  illustrerad, retad baddräkt modell vår tidigare MTV-visning tonåring själva med ett stycke i den heta mamma hymnen "Stacy mamma."

21. Stephanie Seymour








Issue : mars 1991 februari 1993

är Stephanie en av ett fåtal representanter från guldålder  Sports Illustrated  Baddräkt frågan att göra denna lista. Hennes kollegor ingår Elle MacPherson, Rachel Hunter, och Cindy Crawford.
Seymour var Vilden. Hennes två  Playboy  utseenden nästan radas upp med sin stormigt tvååriga förhållande med Axl Rose, möjligen den minst dateable man i rock and roll vid den tidpunkten. Det tog inte slut godo.







20. Naomi Campbell








Issue : December 1999

Det finns två typer av män i denna värld: drömmare och realister. När realisterna skrev ut sin önskelista 1999, Naomi Campbell s  Playboy var fråga nummer ett.Drömmarna bara sätta Naomi Campbell, en av de bästa modellerna av decenniet, i vit presentpapper.

19. Carmen Electra








Issue : April 2003, januari 2009

har Carmen Electra poserade för tidningen ett par gånger, men 2009 var hennes gyllene år. För deras 55-årsjubileum frågan,  Playboy  gav Electra täck plats och gjort världen toast till 55 år.

18. Robin Givens








Issue : September 1994

Kvinnan som fångade Mike Tyson hjärta blev vid ett tillfälle anses vara "den mest hatade kvinnan i Amerika." Hat är en stark känslo o är lust. Även om hennes  Playboy illustrerad hände fem år efter hennes split med Tyson var den allmänna opinionen fortfarande blandade.







17. Dita Von Teese








Issue : December 2002

Den sexiga burlesk dansare, känd för sin relation med Marilyn Manson, poserade för MAG flera gånger, men det var hennes första omslag. Bilden perfekt utviknings fick tydligen inspiration att bli en glamour modellerade tack vare läsningen sin pappas gamla nummer av  Playboy .
Kul fakta: för henne omslag, krävs publiceringen henne att ha ett efternamn. Hon valde Von Treese ur en telefonbok, som  Playbo y  felstavat, gav henne namnet Dita Von Teese. Hon fastnade med det.

16. Kelly Brook








Issue : September 2010

Bland alla titlar som anges för Brook, inklusive skådespelare, entreprenör, och presentatör är Brook också noteras som en " Playboy  -modellen." Det beror på att denna sexiga engelska import krossade det med vad är onekligen en av de mest oförglömliga  Playboy  sprider i publikationen historia.

15. Brooke Burke








Utgåva : Maj 2001, November 2004

2001 Brooke Burke fann hennes berömmelse på E 's!  Wild On , och ser hennes nuvarande  dansa med stjärnorna  i hennes minimala kläder har förmodligen fört tillbaka en del av dina gamla fantasier i tv-värd. Precis som att dina bekymmer fladdrade iväg som arket Burke används för att täcka sig själv i sin novembernumret 2004.







14. Katarina Witt








Issue : December 1998

Katarina Witt kommer att gå till historien som en stor olympiska konståkare.Idrottare och  Playboy  kan vara en svår passning, som Superfit kvinnor ofta inte passar estetik mag. Men inte Witt. Även om det råder ingen tvekan om att hon var i bra form, hon var också helt välväxt.

13. Jenny McCarthy








Issue : juni 1994 juli 1996 december 1996 september 1997 januari 2005, juli 2012

Det finns kvinnor som förekommer i  Playboy  baserat på deras prestationer, och sedan finns det kvinnor som dyker upp från Amerika att bli girl-next-door sex symboler. De är Playmates. Och var så ofta, bryter en Lekkamrat igenom till nästa nivå och blir en känd person.
Jenny McCarthy gjorde det lika bra som någon, går från en fenomenalt populär Playmate illustrerad till Playmate of the Year och sedan vidare till MTV  Singled Out .Mer än ögongodis, visade hon att vara förbaskat roligt också, går vidare till apear i BASEketball  (1998) och  Scary Movie 3  (2002). Men hon vände aldrig ryggen på Playboy, återvänder till göra hennes senaste bild (och sjätte lock) så sent som förra året vid en ålder av 39.

12. Vida Guerra








Issue : December 2008

Vida Guerra gjorde det mesta av vad hon hade, parlaying några bilder i  FHM  i en fullskalig karriär som en tidskrift modell. Vad gör en flicka göra när hon har gått så långt som hon kan med  Maxim  och  FHM ? Hon går full monty för  Playboy . Frågan var en av de bästa säljare av 21-talet.







11. Kim Kardashian








Issue : December 2007

Som ett sätt att äga sin sexualitet, som visades upp efter sin sex tape läckt, Kardashian poserade för  Playboy Ryssland.  Uppenbarligen inte dölja något från kamerorna var fotograferingen dokumenteras i hennes verklighet serien,  Hålla upp med Kardashiansen .

10. Stacey Dash








Utgåva : Augusti 2006

Medan Dash var inte på omslaget, blotta omnämnandet av hennes namn i avsnittet Innehåll hade oss vända till sin spridning ASAP. No pun intended. Detta var skarp förändring från galna overaller och Mad Hatter hattar vi vant vid att se henne på Clueless .

9. Ursula Andress








Utgåva : Juni 1965 December 1981

1964 vann Andress en Golden Globe för New Star of the Year för sin roll som Bondbrud, Honey Rider. År 1965, den största sexsymbol av 60-talet först visade upp hennes gyllene glober i sidorna av  Playboy . På frågan varför hon gjorde spridningen, hon helt enkelt svarade: "Eftersom jag är vacker." 







8. Pamela Anderson








Issue : oktober 1989 februari 1991 juli 1992 augusti 1993 november 1994 januari 1996 september 1997 juni 1998 februari 1999 juli 2001, maj 2004, januari 2007 januari 2011

Blond bomb Anderson har poserar för  Playboy  för tre årtionden. Hon har också varit på flera omslag för tidningen än någon annan person, så plocka en var en utmaning och ett privilegium. Hennes tunga-i-kinden januari 2007 skjuta (bilden ovan) sammanfattar ganska mycket hennes relation med varumärket.

7. Tia Carrere








Issue : December 2006

Carrere har kinesiska / spanska / filippinska arv, och kommer från Hawaii. Hon exploderade i början av 90-talet med delar i  Rising Sun ,  True Lies och  Wayne värld. Synas naken var på bordet under hela sin karriär, men hon balked. Sedan efter en skilsmässa i 2000, ställde hon för kaninen.

6. Raquel Welch








Issue : December 1979

som en gåva till  Playboy  abonnenter dök Raquel Welch på deras decembernumret 1979. sexsymbol, i sin trånga röd baddräkt, alltid lämnat saker till fantasin, även i fråga. 







5. Jayne Mansfield








Utgåva : Februari 1955 juni 1963

Mansfields Peek-a-boo lock 1963 definierar sexualitet eran: du var tvungen att vara lömsk om det. Inuti frågan var Mansfield och alla hennes välsignelser. Det är fortfarande svårt att slå sex appeal som utstrålas av denna risque skådespelerska, som också var fröken februari 1955.

4. Kim Basinger








Issue : Februari 1983

Playboy visste att de hade en vinnare på sina händer i Kim - hon var en enormt framgångsrik modell som hade inte riktigt slå henne steg som skådespelerska, men det var en veritabel säkerhet med sin dåvarande kommande sväng som en Bond flicka mot Sean Connery i Never Say Never Again. Tidningen drog alla klutar, kör en mega-profil som anlitat expertis Bob Fosse, Roger Vadim, George Plimpton, och Connery själv.

3. Elle Macpherson








Issue : May 1994

1994 visade Macpherson av anledningen till hennes smeknamn är "The Body".Omslaget visade modellen i strumpbyxor och bara "Elle" och  Playboy  i tryck.Ställningen var en hyllning till en känd bild av Brigitte Bardot från 60-talet.







2. Bo Derek








Utgåva : Mars 1980 Augusti 1980, september 1981 juli 1984 December 1994

Under 1984 var Bo Derek redan stjärnan av mäns fantasier hela världen, tack vare sina tidigare  Playboy  skott och hennes genombrott roll i  10 . Det var när hon poserade som en cowboy suger en cigarr som män insåg att de skulle vara okej med en liten roll vändning och de vill gärna vara hennes "dam i nöd."

1. Cindy Crawford








Utgåva : Juli 1988, maj 1996 oktober 1998
I juli 1988 (och igen i '96 och '98) beslutade Cindy Crawford för att modellera hennes födelsedag kostym i stället för henne typiska high fashion designer kläder. Vi skulle behöva säga de tidigare ser exceptionellt bra på henne.




1 Bonus Scarlett Johansson  


Esquire USA november 2013


Nakenscener. Vi har alla sett dem. Vi vill se mer av dem. Ännu mer intressant är när de kommer som en överraskning. Varför är de en överraskning? Tja, det finns det uppenbara skälet att skådespelerskan i fråga troligen har aldrig gjort en nakenscen innan. Sedan finns det nakenscen som bara inte göra något meningsfullt. Och sedan har vi nakenscen som är vettigt ... Men vi verkligen skulle behöva se att personen i naken? Ja, nakenscener! Hur som helst, har nakenscener varit med oss ​​sedan Adam och Eva. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...