Free Money

Loading...

пятница, 18 ноября 2016 г.

50 golih celebrities kdo predstavlja za Playboy 18+


V preteklih letih je veliko vročih golih žensk krasile strani  Playboy . In toliko kot toplokrvnih ljudje vse kot dobili pogled v Playmate-sanjal s  Hugh Hefner  , da je dekle soseda, odstrani z golimi za vaše udobje-nič je na gawk faktor zvezdniški koži.Filmske ikone, TV zvezde, športniki, Supermodeli-ventilatorji jih poznamo svoje obleke, in veliko od teh navijačev jih želite videti s svojo obleko off.
Playboy  začela decembra 1953 s slaven na pokrovu in na straneh, Marilyn Monroe (ki niso dejansko predstavljajo za mag) Ampak revija res ni trgovino v znameniti golote po prvih nekaj desetletjih. Dekleta v  Playboy  običajno imeli imena, kot so Phyllis in Melba, in čeprav so bili vrhovni lepote, niso bili znani zunaj blagovne znamke.
Ob prelomu 80-ih, ki je spremenila.  Playboy  dobil hip vrednosti golih znanih dame.Slike v z   Drew Barrymore , Jenny McCarthy , in Pamela Anderson so bili nekateri od prvih primerov zvezdnikov, ki so se odločili, da "naredi  Playboy ," je stavek, ki je zdaj vseprisotno predlog za vsako Starlet s film ali dva pod njenim pasom.V poznih 90-ih,  Playboy  je bilo polno na zasvojen s slavnimi. In v odsotnosti znanih osebnosti, bo mag teči slaven sorodnike, nekdanje slavne, dekleta, ki je izgledal kot zvezdniki, dekleta, ki bi spali s slavnimi in, seveda,  Playboy  modeli, ki se je dosegel neko stopnjo slave. 
Povej, kaj bo pa pokazal blago, se še vedno šteje v čast, se zahteva, da se v  Playboy , in znane ženske, ki ste jo naredili so se njihove navijače vesel in pretvori nove. Ko se zajček zahteva, je potrebno določeno vrsto ženske, naj upošteva, da je poziv tukaj so 50 najbolj vročih zvezdnikov, ki so storili.







50. Amanda Beard








Vprašanje : julij 2007

Amanda je bila nesporno ameriški olimpijski seks simbol, prepozno odgovor Nemčije Katarina Witt. Odraščala je na igrah pred našimi očmi - na svojih prvih olimpijskih igrah, Atlante '96, je bila stara le 14 let. Je zastavljeno nude v letu 2007, ne pa tudi kot post-skript - ona je olimpijsko ekipo za leto 2008, in je bil izvoljen za sodelovanje kapitan s kolegi hotties Dara Torres in Nancy Coughlin.

49. Shannen Doherty








Vprašanje : marec 1994, december 2003

Doherty je slikovna hit kioskih tik pred njen lik, Brenda Walsh, levo  Beverly Hills 90210 . Če ti je všeč slabo dekle, je Brenda vaš skodelico čaja. Rečeno je bilo, da je Shannen malo kamero Brenda off kot dobro, in da trenje s preostalim oddanih privedla do njene razrešitve. Ko se je pojavila gola v Playboyu, čeprav je bilo le tri slike v večjem slikovnega spodbujanje "varni spolnosti" -Vse svoje upe so bile potrjene.Tako slaba punca.

48. Lindsay Lohan








Vprašanje : januar / februar 2012

Amerika je imela mešane občutke, ko je izbruhnila novica, da bi Lindsay poziral  . Playboy  Njena nepremišljene način življenja, so dejali, je bil uničuje svoje poglede in slikovno bi lahko vlak razvalina. No, da le ni bilo tako, in poklon Lindsay, da Marilyn Monroe je bila popolnoma seksi.







47. Drew Barrymore








Vprašanje : januar 1995

Drew je samo 19, ko je pozirala  Playboy , ampak ona bi že živela življenje kot rock zvezda. In ni dobra vrste rock zvezdic življenja, je bil tekoč v Studiu 54 in delaš koks kot pre-teen. Dobila je sranje skupaj, čeprav, in danes je bančno zvezda, toda leta 1995 je bila še vedno divji otrok. Bilo je v tem času, se lahko spomni, da je zasvetil slavljenec Davida Lettermana na svoji pogovorni oddaji.

46. ​​Vanity








Vprašanje : maj 1985, april 1988

ste morali predati Prince-dude pozna lepoto, ko jo vidi. Odkril je Denise Matthews, ji je kul ime fazi, in jo dal v skupine, imenovane Vanity 6 (so imeli hit pesem "Nasty Girl"). Vse se je na koncu pristala Vanity, kot je bila imenovana The Purple One, nekaj se širi v  Playboy .
Let kasneje, še en princ varovanec, Carmen Electra, bi se izkaže za še bolj uspešni.

45. Lizzy Jagger








Vprašanje : junij 2011

V realnem svetu, bi bil Mick Jagger verjetno udarec svoje luči ven za videti tudi njegova hči gola. Hvala za  Playboy , lahko to storite brez soočenja. Kot bonus, lahko vidite njena mama Jerry Hall lastnega širjenja od leta 1985.







44. Farrah Fawcett








Izdaja : December 1995 julij 1997

je bila Farrah ikona 70-ih zaradi plakata, ki se prodaja 12 milijonov enot in alfa-babe vloge na  Charlie Angels , vendar je upiral zahteve za goloto vse njena kariera-do, v starosti 48, se je odločila, da bi dobili gola za  Playboy . (Bil je pojavila na naslovnici 17 let prej, vendar ni bila gola v notranjih straneh).

43. Diora Baird








Vprašanje : avgust 2005

V 21. stoletju, lahko slaven težavno stvar opredeliti, še posebej v luči realnosti TV in fant-mag-zgleduje modela fanatizem. Torej, Diora Baird, ženska znan kot osupljivo lepa in navdušeno gola.
Dobila pokrov  Playboy  pred sedmimi leti in se obrnil v eni od najboljših pictorials tistega časa, vse temelji na veri, da je bil tekoč, da je velika zvezda. Ona ni velika zvezda z nobenim objektivnim ukrep, ampak je velika zvezda za nas.

42. Tricia Helfer








Izdaja : februar 2007

Geeks povsod veselili leta 2007, ko so odkrili njihovo najljubšo  Battlestar Galactica humanoid Cylon na pokrovu. Je prinesel povsem novo dimenzijo idejo "frak-ing."







41. Madonna








Izdaja : september 1985 oktober 1994

Pred Madonna je "Madonna" je bila samo ženska poskuša, da bi bilo in je potreboval denar. Ko je našla svoj sloves in je bila na robu filmske kariere leta 1985, je bilo nekaj starih golih fotografij izšla v reviji. "Like a Virgin" zvezda zavrnil opravičujem in krasi pokrov tega ikona vprašanja.

40. Kiana Tom








Vprašanje : maj 2002

V srednje- in poznih 90 let, Tom gostila zelo priljubljen program vadbe na ESPN, in veliko ljudi, ki so si ogledali to ni bilo izvajanju sploh. Bila je krasen, in je ni motilo trgovanje na njej. Konec koncev, je bila njena predstava imenuje  Kiana Tom Flex pritožbe . Vedela je, kaj počne, in tako tudi  Playboy -V naslovno vrstico "ESPN Fitness Guru Kiana Tom: Get Hard v šestih sekundah", je eden od najmanj subtilno revija je kdaj teči. In to je rekel nekaj.

39. Daryl Hannah








Vprašanje : novembra 2003

Daryl Hannah kariera dobila prenova leta 2003, ko je igrala v maščevanje filma  Kill Bill.  Toda sam pokrov nas nostalgičen za svoje sirena dni  Splash .







38. Zimska Zoli








Vprašanje : marec 2011

Zoli ima filmska zvezda odraslih v FX hit  Sons of Anarchy , tako ona pravi, da je bil pripravljen za njen  Playboy  ustrelil. Ona se pojavi zgoraj brez na naslovnici marca 2011 zadevi, v kateri je priznal, "Izkazalo se je golota ni problem za mene." In to ni bil problem za tisoče, ki so jih ujeli na mag.

37. Charisma Carpenter








Vprašanje : junij 2004

popolnoma imenom Charisma Carpenter je dobil navijače na moč  Buffy the Vampire Slayer  in njegovo spinoff  Angel , ampak kariero kot filmska zvezda ali TV vodi nikoli ni prišel na končni rezultat.
Playboy  ni vedel, da je v letu 2004; v tistem času, tek Carpenter na  Angel  je zavijanje in je bila tako vse "hot babe" sezname. Se je zdelo, da je na poti navzgor. In je videti lepa.

36. Leeann Tweeden








Vprašanje : avgust 1996, december 2011

je bil Leeann na naslovnici revije v letu 1996, in se je pojavila v notranjosti v slikovna o "Hardbody" dekleta ESPN. In je bila športna, kaj bi postala znana, desetletje pozneje, kot "las modrček." Razočarani bralci so bili hvaležni let kasneje, leta 2011. V tem času je Tweeden povečal v ospredje kot dopisnik za  The  Best Damn Sports Show Period . 







35. Aubrey O'Day








Vprašanje : marec 2009

Aubrey O'Day je več kot izkazala ona zasluži solo kariero. Na vrhuncu drame okoliške Danity Kane je razpad, O'Day vse odstranimo za Hugh Hefner in so pozabili, da je tudi bila druga dekleta v četverice Diddy je.

34. Olivia Munn








Vprašanje : julij / avgust 2009

Olivia ni šel nag v svojem  Playboy  zajema slikovnih-bralce moral čakati nekaj let, za tiste znane uhajanje mobilni telefon slik. Ampak to je še vedno seksi ustrelil, in Playboy  jo je dobil, ko je bila še geek pojav. To ni bilo vedno na strani revije močno obleko, saj je ameriška institucija pogosto daje prednost že uveljavljenim zvezdo na svoji poti navzdol preko dajanje tvegano stavo na žensko, ki se zdi, da je v porastu.
Credit če kreditna je posledica: Revija je pravo igro z uvedbo Munn na pokrovu. Le leto za kompleks, preveč.

33. Kristy Swanson








Vprašanje : november 2002

Kristy Swanson je sanje fanboys "uresničile, ko je prvotna Buffy the Vampire Slayer pojavil v buff za revijo. Tudi brez obleke, še vedno nas ubije.







32. Nicole "Coco" Austin








Vprašanje : marec 2008

Coco je bila zvezda v vzponu, ko je pozirala  Playboy ' letni glasbeni vprašanje je, ampak  Ice Loves Coco  je bil še tri leta off. Retrospektivno, naj ona gotten pokrov.Seveda, v prepozen, Coco dobi kar hoče.

31. Sherilyn Fenn








Vprašanje : december 1990

Ko gre za goloto, čas ni nujno vse, razen če govorimo o znanih osebnostih. Playboy naredil ustrelil z Fenn decembra 1990, zadah-DAB v sredini  Twin Peaks '  rok. V tem času je bila femme fatale na TV vročih show. Ne, ne moreš narediti veliko bolje kot to.

30. Barbara Carrera








Vprašanje : marec 1982

Ta Nikaragve zapeljivka je večkrat filmov v 70-ih in bi šel na, da je Bond Girl ( Never Say Never Again ) in redno v  Dallas . Toda v '82 je bila spodbujanje  I, žirijo , film starring Armand Assante kot detektiv Mike Hammer. Kritiki so bili zadržani na film, ampak razsodbo o Barbari med bralci Playboy je bil soglasno.







29. Traci Bingham








Vprašanje : junij 1998

Traci Bingham zajeti  Playboy  samo enkrat, v sestavljenem slike z drugimi Baywatchu  igralka, vendar ji golih slik so bile predstavljene v mag večkrat. Nekatere mednarodne izdaje je imel dober občutek, da ji prestižno mesto vse do sebe: Italija, Japonska, Poljska, Nizozemska. In Nemčija storila dvakrat.

28. Eva Herzigova








Vprašanje : avgust 2004

Eva Herzigova je ime za sebe v letu 1994, kot je obraz Wonderbra. V ikona oglas nosila črno modrček in nasmeh, skupaj z besedilom "Zdravo, fantje." Ko je to tvoj prvenec, kaj storiti za encore? Kako se reče "Hello", še enkrat z nobenim vplivom? Rešitev je bila jasna.

27. Sharon Stone








Vprašanje : julij 1990 december 1992

Leta 1990, dve leti pred tem je pokazala off svoje blago v  Basic Instinct , Stone kariera se je začelo, ko se pojavljajo na  Total Recall.  Kaj je tem filmu pozornosti, ki jo zaslužil? Stone je sovpadal sprostitev filma z izdajo julija 1990  Playboy  vprašanju.







26. Garcelle Beauvais








Vprašanje : avgust 2007

Beauvais je bil uspešen model za več let pred pristankom na vlogo, ki jo je njen slavni: Fancy Monroe, objekt naklonjenosti protagonista o  The Jamie Foxx Show , ki je trajala od 1996-2001. Odšla je, da se redno na  NYPD Blue . Pri starosti 40 let, se je pojavil v  Playboy , in je bilo vredno čakati.

25. Denise Richards








Vprašanje : december 2004

Nazaj v decembru 2004, Richards je bil še vedno z Charlie Sheen in ona je pravkar rodila hčerko pet mesecev pred tem. Je dokazal, da lahko še vedno ženske neverjetno seksi po porodu, in Charlie Sheen ni res zmagovalec, ko jo izgubi.

24. Arianny Celeste








Vprašanje : november 2010

Odkar strokovno rokoborba in  Playboy  zbrali, zahvaljujoč dekle z imenom Rena Mero (bolj znan kot Sable), je mag mogla računati na ljubitelje spoprijemajo za blockbuster vprašanja.
Professional wrestling je fake, vemo, da, vendar smo precej prepričani, da veliko WWE navijačev prerasla v oboževalcev MMA. Ženska rokoborcev so elbowed jih ring dekleta, in tisti, ki vsak boj fan je čakal bil Arianny Celeste.







23. Joanna Krupa








Vprašanje : julij 2005, december 2009

je bilo zelo jasno, vojna, ki se bije v poznih 90-ih in zgodnjih 2000:  Playboy vs. "fant Mags"  Maxim  in  FHM . In medtem ko lad Mags žvečenje stran na promet zajček je, ali je spor še eno zanimivo spinoff pojav:  Maxim  in  FHM  porabila veliko energije obrača modelov v zvezdnikov in nato  Playboy  poletelo leta in jih dobil, da sleči.
Joanna Krupa je bil eden od dveh glavnih primerov (druga pa Vida Guerra). Poljski kopalke in perilo model, ki je začel ustvarjati  Maxim  in  FHM  vroče sezname, Krupa nikoli ni bil v dobri veri slaven. Do  Playboy  stopil.

22. Rachel Hunter








Vprašanje : aprila 2004

Pred nami satiating s svojim  Playboy  slikovno, model kopalke dražil naš nekdanji MTV-si najstnice sebe z enim kosom v hot mama himna "Stacy je mama."

21. Stephanie Seymour








Vprašanje : marec 1991 februar 1993

Stephanie je eden izmed redkih predstavnikov zlate dobe  Sports Illustrated Swimsuit vprašanja, da bi ta seznam. Njeni sodelavci vključeni Elle Macpherson, Rachel Hunter, in Cindy Crawford.
Seymour je bil divji otrok. Njena dva  Playboy  nastopi skoraj line up s svojo burno dveletnem razmerju s Axl Rose, morda najmanj dateable človek v rock and roll v tistem času. To se ni končala po mirni poti.







20. Naomi Campbell








Vprašanje : december 1999

Obstajata dve vrsti ljudi na tem svetu: sanjačev in realisti. Ko se je realisti pisali svoje seznam božič leta 1999, Naomi Campbell  Playboy vprašanje je številka ena. Sanjače, samo da Naomi Campbell, ki je eden od top modelov desetletja, v beli darilni papir.

19. Carmen Electra








Vprašanje : aprila 2003, januarja 2009

se je Carmen Electra predstavlja za revijo nekajkrat, ampak 2009 je bil njen zlati leto.Za svoj 55. izdaji obletnice,  Playboy  dal Electra pokrova mesto in je svetovno toast do 55 let.

18. Robin Givens








Izdaja : september 1994

Ženska, ki je ujet Mike Tyson srce je na eni točki velja za "najbolj sovražil ženska v Ameriki." Sovraštvo je močno emotion- o je poželenje. Čeprav njen  Playboy  slikovno zgodilo pet let po njeni cepitvi s Tyson, je javno mnenje še vedno mešani.







17. Dita Von Teese








Vprašanje : december 2002

Seksi burleskna plesalka, znan po svojem odnosu z Marilyn Manson, postavljeno za mag večkrat, toda to je bil njen prvi pokrov. Slika popoln pin-up očitno dobil navdih, da postane glamurja vzoru zahvaljujoč perusing njen oče je stara vprašanja  Playboy .
Zanimivost: za njeno kritje, objava jo morajo imeti priimek. Ona je izbrala Von Treese ven iz imenika, ki  Playbo y  napačno črkovana, kar ji je ime Dita Von Teese. Je zaljubljen v njo.

16. Kelly Brook








Izdaja : september 2010

Med vsemi naslovi, navedenih za Brook, vključno z igralko, podjetnik in voditelj, Brook je treba opozoriti tudi kot " Playboy  model." To je zato, ker je to seksi angleški uvoz ga zdrobiti s tem, kar je nedvomno eden izmed najbolj nepozaben  Playboy  širi v zgodovini tednika.

15. Brooke Burke








Izdaja : 2001 maj, november 2004

V letu 2001 je Brooke Burke našla slavo na 's E!  Divjini , in videl njen sedanji  Ples z zvezdami  v svojih Škrt obleke je verjetno prinesel nekaj starih fantazije televizijskega gostitelja. Tako kot, da vaše skrbi plapolale stran kot lista Burke, ki se uporablja sama kriti v svojem vprašanju november 2004.







14. Katarina Witt








Vprašanje : december 1998

Katarina Witt bo šel v zgodovino kot veliki olimpijski slika drsalec. Športniki in Playboy  lahko težavno fit, kot Superfit ženske pogosto ne ustrezajo estetiko mag.Ampak ne Witt. Čeprav ni dvoma, da je bila v odlični formi, je bila tudi popolnoma lepe.

13. Jenny McCarthy








Vprašanje : junij 1994 julij 1996, decembra 1996 september 1997, januar 2005, julij 2012

Obstajajo ženske, ki se pojavljajo v  Playboyu  na podlagi njihovih dosežkov, nato pa so ženske, ki nastanejo iz Amerike, da postane punca-naslednji-vrata sex simboli.Tisti, ki so vrstnike. In vsake toliko, A Playmate prodre skozi na naslednjo stopnjo in postane slaven.
Jenny McCarthy je to storil, kakor tudi kdorkoli, ki traja od neverjetno priljubljenega Zajčica Slikovna do Playmate of the Year, nato pa na MTV  izpostavil . Več kot sladkarije oči, se je izkazalo, da je prekleto smešno, kot tudi, se dogaja, da apear v BASEketball  (1998) in  Scary Movie 3  (2002). Ampak ona ni nikoli obrnila hrbet Playboy, vrača narediti svoj najnovejši slikovni (in šesti pokrov), samo lani v starosti 39.

12. Vida Guerra








Vprašanje : december 2008

Vida Guerra je večina, kar je imela, parlaying nekaj fotografij v  FHM  v polnem cvetu kariero kot model revije. Kaj je dekle storiti, ko se je, kolikor je lahko šla z  Maxim  in FHM ? Ona gre nazga za  Playboy . Vprašanje je bil eden izmed najboljših prodajalcev 21. stoletja.







11. Kim Kardashian








Vprašanje : december 2007

Kot način, da lastnik svojo seksualnost, ki jo je dal na ogled po njeni spolni trak ušli, Kardashian predstavlja za  Playboy Rusijo.  Seveda ne skrivajo ničesar od kamere, je fotografiranje dokumentirani v svoji resničnostni seriji,  Keeping Up z Kardashians .

10. Stacey Dash








Vprašanje : avgust 2006

Čeprav Dash ni bila na naslovnici, samo omemba njenega imena v razdelku Vsebina je bilo nas obrnete na njeno širjenje ASAP. No pun namenjena. To je bila očitna sprememba od norih kombinezon in Mad Klobučar klobuki sva se uporabljajo, da bi jo videli v na  Clueless .

9. Ursula Andress








Vprašanje : junij 1965 december 1981

Leta 1964 Andress dobil zlati globus za New Star of the Year za svojo vlogo kot dekle Bond, Honey Rider. Leta 1965, je največji seks simbol 60-ih prvič pokazal sleče zlatih globusov znotraj straneh  Playboya . Na vprašanje, zakaj je to storila širjenja, je preprosto odgovoril: "Zato, ker sem lepa." 







8. Pamela Anderson








Vprašanje : oktober 1989 februar 1991, julij 1992 avgusta 1993 november 1994, januar 1996, september 1997, junij 1998, februar 1999, julij 2001, maj 2004, januar 2007, januar 2011

Blonde Senzacija Anderson je poziral  Playboy  za tri desetletij. Bila je tudi na več prevleke za revije, kot katera koli druga oseba, zato nabiranje eden je bil izziv in privilegij. Njen jezik-v-lice januar 2007 ustrelil (zgoraj na sliki) precej uteleša njen odnos z blagovno znamko.

7. Tia Carrere








Vprašanje : december 2006

Carrere ponaša kitajski / španščina / Filipino dediščine, in prihaja s Havajev. Je eksplodirala v zgodnjih 90-ih letih z deli v  Rising Sun ,  True Lies , in  Wayne je svet .Pojavljajo nude bil na mizi v vsej svoji karieri, vendar je balked. Nato po ločitvi leta 2000, je zastavljeno za Bunny.

6. Raquel Welch








Vprašanje : december 1979

Kot darilo za  Playboy  naročnikov, Raquel Welch se je pojavila na njihovo izdajo decembra leta 1979. Simbol spol, v njeni tesen rdeče kopalke, vedno levo stvari domišljijo, tudi v temi. 







5. Jayne Mansfield








Vprašanje : februar 1955, junija 1963

Mansfield je peek-a-boo pokrov leta 1963 opredeljuje spolnost dobe: bi morali biti zahrbten o tem. V notranjosti je bilo sporno Mansfield in vse njene blagoslove. To je vedno težko premagati seksapil, ki ga ta risque igralka, ki je bil tudi Miss februar 1955 seva.

4. Kim Basinger








Vprašanje : februar 1983

Playboy vedeli, da je imel zmagovalca v svojih rokah v Kim - je bil zelo uspešen model, ki se ni povsem udarila korak kot igralka, vendar so bili pravi gotovost z njo takrat prihajajoči vrsti kot Bond dekle nasproti Sean Connery v Never Say Never Again.Revija potegnil ven vse ustavi, ki teče mega-profil, ki angažiral znanje Bob Fosse, Roger Vadim, George Plimpton in Connery sam.

3. Elle Macpherson








Vprašanje : maj 1994

Leta 1994 je Macpherson namigovanja razlog, zakaj je njen vzdevek je "The Body".Pokrov je pokazala, da model v najlonke in samo "Elle" in  Playboy  v tisku. Poza je bil poklon slavni fotografijo Brigitte Bardot iz 60-ih.







2. Bo Derek








Vprašanje : marca 1980, avgust 1980, september 1981 julija 1984 december 1994

do 1984, je Bo Derek že zvezda moških fantazij po vsem svetu, zaradi svojih preteklih Playboy  zadel in njen preboj vlogo v  10 . To je bilo, ko je zastavljeno kot kavboj sesanju cigaro, da ljudje spoznali, da bi bilo v redu z malo vlogo preobrat in se bi radi, da se ji "dekle v stiski."

1. Cindy Crawford








Vprašanje : julij 1988 maja 1996, v oktober 1998
V juliju 1988 (in še enkrat v '96 in '98), Cindy Crawford se odločili za model njen rojstni dan obleko namesto njenega tipičnega visoke mode oblikovalec oblačil. Mi bi morali reči, nekdanji videz izjemno veliko o njej.




+1 Bonus Scarlett Johansson  


Esquire ZDA november 2013


Nude prizori. Smo jih vsi videli. Vsi si želimo videti več od njih. Še bolj zanimivo je, ko pridejo kot presenečenje. Zakaj so presenečenje? No, tam je očitno razlog, da je igralka v vprašanju je najverjetneje nikoli storil gola sceno prej. Potem je tu še nude scene, ki preprosto nima nobenega smisla.In potem imamo nude scene, ki ima smisel ... Ampak res nikoli videti to osebo v nag? Ja, golih prizorov! Ne glede na primer, so golih prizorov poznamo že od Adama in Eve. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...