Free Money

Loading...

пятница, 18 ноября 2016 г.

50 оголених знаменитостей, які позували для Playboy 18+


На протязі багатьох років багато гарячих, оголених жінок прикрашали сторінки Playboy . І так само , як теплокровні люди все як отримати швидкий погляд на Playmate-придумана  Х'ю Хефнер  бути дівчина по сусідству, голі для вашої зручності-нічого не фактор подивитися знаменитості шкіри. Фільм іконки, телезірки, спортсмени, супермоделей-фанати знають їх з одягом на, і багато тих шанувальників хочуть , щоб побачити їх з їх одяг.
Playboy  почав в грудні 1953 року зі знаменитістю на обкладинці і на сторінках-Мерилін Монро (які на насправді не представляють для КГМ) бут журнал дійсно не торгували в знаменитому наготи своєї першої пари десятиліть. Дівчата в Playboy  зазвичай мали імена , як Філіс і Мельба, і хоча вони були вищими красунь, вони не були відомі за межами бренду.
На рубежі 80 - х років, що змінилося.  Playboy  отримав стегно цінності голих знаменитих дам. Pictorials по   Дрю Беррімор , Дженні Маккарті і Памела Андерсон були одними з найбільш ранніх прикладів знаменитостей , які вирішили "зробити  Playboy " фразу , яка в даний час є всюдисущим пропозицію для кожної старлетки з фільмом або два під її поясом. До кінця 90 - х років, Playboy  був повний на пристрасть до знаменитостей. І за відсутності знаменитостей, МАГ буде працювати знаменитості родичів, колишніх знаменитостей, дівчат , які виглядали як знаменитості, дівчата , які проспав зі знаменитостями і, звичайно ж ,  Playboy  моделі які самі досягли певного рівня популярності. 
Скажіть , що ви будете про показ товарів, вона по - , як і раніше вважається честь бути попросили бути в  Playboy , і знамениті жінки , які зробили це зробили їх шанувальників щасливими і конвертуються нові. Коли Кролик називає, він приймає певний вид жінки прислухатися , що заклик-ось 50 найгарячіших знаменитостей , які зробили.







50. Аманда Бірд








Випуск : липень 2007

Аманда була незаперечним секс-символ Американський олімпійський, запізнілим відповіддю на Німеччині Катаріна Вітт. Вона виросла на іграх перед нашими очима - на своїх перших Олімпійських іграх, Атланті '96, їй було всього 14 років. Вона позувала оголеною в 2007 році, але не в якості пост-сценарію - вона зробила олімпійської збірної 2008 року, і був обраний співголовою капітан з товаришами Hotties Дара Торрес і Ненсі Кафлін.

49. Шеннен Доерті








Випуск : март 1994, грудень 2003 р

Образотворчі хіт газетних кіосках Доерті незадовго до її характер, Бренда Уолш, лівий  Беверлі Хіллз, 90210 . Якщо вам сподобалася погана дівчинка, Бренда була ваша чашка чаю. Було сказано , що Шеннен була трохи Бренда покинути камеру , а також, і що тертя з іншими акторами призвело до її звільнення. Коли вона з'явилася голою в Playboy, навіть хоча це було всього лише три фотографії в більшому образотворчої , що сприяє "безпечного сексу" -Все ваші сподівання справдилися. Така погана дівчинка.

48. Ліндсей Лохан








Випуск : січень / лютий 2012

Америка були змішані емоції , коли новини зламав , що Ліндсей буде позує  . Playboy  Її безрозсудний спосіб життя, вони сказали, губить її зовнішність, і образотворча може бути аварія потягу. Ну, це просто було не так, і данина Ліндсей Мерилін Монро була абсолютно сексуально.







47. Дрю Беррімор








Випуск : январь 1995

Дрю був тільки 19 років, коли вона позувала для  Playboy , але вона вже жила рок-зірки життя. І не хороший вигляд рок-зірки життя, вона збиралася Studio 54 і робити кокс в якості попереднього підлітків. Вона отримала своє лайно разом, хоча, і сьогодні є зіркою прийнятних для банків, але в 1995 році вона була ще дикий дитина. Приблизно в цей же час, ви можете згадати, що вона майнула іменинник Девіда Леттермана на його ток - шоу.

46. ​​Марнославство








Випуск : травень 1985, квітень 1988

Ви повинні передати його князю-чувак знає красу , коли він бачить це. Він виявив Деніз Matthews, дав їй круте назву етапу, і помістити її в групу під назвою Марнославство 6 ( у них був хіт з піснею "Nasty Girl"). Все це в кінцевому підсумку приземлився марнославство, так як вона була названа The Purple One, пара поширюється в  Playboy .
Через багато років, інший принц протеже, Кармен Електра, виявиться ще більш успішним.

45. Ліззі Джаггер








Випуск : June 2011

У реальному світі, Мік Джаггер, ймовірно , пробивати свої вогні для бажаючих бачити свою дочку голою. Завдяки  Playboy , ви можете зробити це без конфронтації. В якості бонусу, ви можете побачити власне поширення її мама Джеррі Холл від 1985.







44. Фарра Фосетт








Випуск : грудень 1995, липень 1997

Фарра був іконою 70 - х роках завдяки плаката , який продав 12 мільйонів одиниць , а також роль альфа-немовля на  Ангелах Чарлі , але вона пручалася прохання про наготі всю свою кар'єру до тих пір, у віці 48 років, вона вирішила роздягнутися для  Playboy . (Вона з'явилася на обкладинці 17 років тому, але не був нагий у внутрішніх сторінках.)

43. Діора Берд








Випуск : серпень 2005

В 21 - му столітті, знаменитість може бути хитра річ , щоб визначити, особливо в світлі телевізійних реаліті - шоу і хлопчина-МАГ-надихнули моделі фанатизму.Так, Діора Берд, жінка відома тим , що дуже гарно і з ентузіазмом оголеною.
Вона отримала обкладинку  Playboy  сім років тому і перетворився в один з кращих ілюстрованих епохи, все вони засновані на вірі , що вона збирається бути величезною зіркою. Вона не величезна зірка з якої - небудь об'єктивною мірою, але вона величезна зірка до нас.

42. Хелфер








Випуск лютий 2007 р

Geeks всюди раділи в 2007 році , коли вони побачили свої улюблені  Battlestar Galactica  людиноподібного Cylon на обкладинці. Це принесло ціле новий вимір до ідеї "Frak-Ing."







41. Мадонна








Випуск : сентябрь 1985 жовтень 1994

Перед тим як Мадонна була "Мадонна" вона була просто жінка , яка намагається це зробити і необхідні кошти. Коли вона знайшла свою популярність і був на межі кар'єри в кіно в 1985 році, деякі старі фотографії ню були опубліковані в журналі. "Як Незаймана" зірка відмовилася вибачитися і прикрасила обкладинку цього культового питання.

40. Kiana Том








Випуск : травень 2002 р

В середині і наприкінці 90-х років, Том пройшов дуже популярна програма вправ на ESPN, і багато людей , які спостерігали за цим не здійснює взагалі.Вона була чудова, і вона не заперечувала торгувати на ньому. В кінці кінців, її шоу під назвою  Flex Звернення Kiana Тома . Вона точно знала , що вона робить, і так зробив  Playboy -The кавер - лінію "ESPN Фітнес Гуру Кіана Том: Get Hard в шість секунд" є одним з найменш тонкий журнал коли - або працювати. І це що - то говорив.

39. Деріл Ханна








Випуск : листопад 2003 р

Кар'єра Деріл Ханна отримала реконструкції в 2003 році , коли вона знялася у фільмі помсти  Вбити Білла.  Але сама кришка робить нас ностальгію по її русалки днів в  Сплеск .







38. Зимова Золі








Випуск : March 2011

Золі грає кінозірка дорослого в FX хіт  Сини Анархії , так що вона говорить , щовона була готова до її  Playboy  стріляти. Вона з'являється топлес на обкладинці березня 2011 випуску, в якому вона зізналася, "Виявляється, нагота не є проблемою для мене." І це не було проблемою для тисяч людей , які підхопили МАГ.

37. Карізма Карпентер








Випуск : червень 2004 р

Ідеально назвою Карізма Карпентер отримала шанувальників на міцність Баффі, винищувачка вампірів  і його додаткового доходу  Angel , але кар'єра як зірки кіно чи ТБ свинцю ніколи не здійснився.
Playboy  не знав , що в 2004 році; в той час, біг на Карпентера  Angel  обмотати вгору і вона робить все "гарячі Babe" списки. Вона , здавалося, на шляху вгору. І вона виглядала красиво.

36. Leeann Tweeden








Випуск : серпень 1996, грудень 2011

Leeann був на обкладинці журналу в 1996 році і з'явився в межах ілюстроване про "Hardbody" дівчаток ESPN. І вона була б то , що спортивні стали відомі, десять років потому, як "ліфчик волосся." Розчаровані читачі були вдячні роками пізніше, в 2011 р то же час, Tweeden піднявся на чільне місце в якості кореспондента  The  Best Damn Sports Show Period . 







35. Обрі О'Дей








Випуск : March 2009

Обрі О'Дей має більш ніж довела вона заслуговує сольну кар'єру. У розпал драми навколишнього Danity Кейна ломку, О'Дей роздягли все це геть для Х'ю Хефнера і змусив нас забути , що там навіть були і інші дівчата в четвірку Дідді.

34. Олівія Манн








Випуск : липень / серпень 2009

Олівія не ходила голою в її  Playboy  охоплює живописно-читачів довелося чекати кілька років, за винятком тих відомих просочилися стільниковий телефон картинки. Але це було все ще сексуально стріляти, і  Playboy  отримав її , коли вона була ще виродок явище. Це не завжди було сильною стороною журналу, як і американське установа часто виступає за отримання встановленої зіркою на своєму шляху вниз по розміщенню ризиковану ставку на жінці , яка ,здається, на підйомі.
Кредит, де кредит в зв'язку: Журнал зробив правильний гру, поставивши на Манн кришку. Всього лише рік позаду комплексу, теж.

33. Крісті Суонсон








Випуск : листопад 2002

Kristy Swanson зробив сон Fanboys збуваються , коли оригінал Баффі винищувачка вампірів з'явився в голяка для журналу. Навіть без одягу, вона доцих пір вбиває нас.







32. Ніколь "Коко" Остін








Випуск : Бер 2008

зірка Коко була на підйомі , коли вона позувала для  Playboy ' щорічний випуск музики s, але  Ice Loves Коко  був ще три роки геть. Озираючись назад, вона повинна отримали кришку. Звичайно, заднім числом, Коко отримує те , що вона хоче.

31. Фенн








Випуск : Грудень 1990

Коли справа доходить до наготи, часу не обов'язково все, якщо тільки ви не говорите про знаменитості. Playboy зробив стріляти з Фенн в грудні 1990 року, присмаком-ДАБ в середині  Твін Пікс '  перспективі. У той час вона була фатальна на гарячих шоу телевізора. Ви не можете зробити набагато краще , ніж це.

30. Барбара Каррера








Випуск : март 1982

Цей Нікарагуанський спокусниця зробив кілька фільмів в 70 - х і пішов би далі бути Bond Girl ( Never Say Never Again ) і регулярно на  Далласі . Але в 82 - му вона просувала  I, журі , фільм в головній ролі Арманд Ассанте в ролі детектива Майка Хаммера. Критики прохолодою над фільмом, але вердикт по Барбарі серед читачів Playboy було одноголосним.







29. Трейсі Бінгхем








Випуск : червень 1998

Трейсі Бінгхем покриті  Playboy  тільки один раз, в фоторобота з іншими Baywatch  актриса, але її оголені фотографії були представлені в МАГ кілька разів. Деякі міжнародні видання мали здоровий глузд , щоб дати їй бажане місце все собі: Італія, Японія, Польща, Нідерланди. І Німеччина зробила це двічі.

28. Єва Герцигова








Випуск : серпень 2004

Єва Герцигова зробила собі ім'я в 1994 році в якості особи Wonderbra. У образотворчої рекламі вона носила чорний бюстгальтер і посмішка, супроводжується словами "Здрастуй, хлопці." Коли це ваш дебют, що ви робите для виклику на біс? Як сказати "Привіт" знову з якого - або впливу? Рішення було ясно.

27. Шарон Стоун








Випуск : липень 1990, грудень 1992

У 1990 році , через два роки , перш ніж вона показала свій товар в  Основному інстинкті , кар'єра Стоун зняв після появи в  Total Recall.  Що дало цей фільм уваги , якого він заслуговує? Камінь збігся реліз фільму з випуском в липні 1990 року  Playboy  питання.







26. Гарсель Бове








Випуск : серпень 2007

Бове була успішною моделлю в протягом декількох років до посадки роль , яку зробила її знаменитою: Fancy Монро, об'єктом любові головного героя на  The Jamie Foxx Show , яка проходила з 1996-2001. Вона продовжувала бути регулярним на  NYPD Blue . У віці 40 років , вона з'явилася в  Playboy , і це коштувало чекати.

25. Деніз Річардс








Випуск : грудень 2004 р

У грудні 2004 року Річардс був ще з Чарлі Шином і вона тільки що народила їх дочка за п'ять місяців до цього. Вона довела , що жінки по- як і раніше може бути неймовірно сексуально після пологів, і Чарлі Шин не є дійсно переможцем після того, як втратити її.

24. Аріану Селеста








Випуск : Листопад 2010 З

тих пір як професійна боротьба і  Playboy  зібралися разом, завдяки дівчині поімені Рена Меро (більш відомий як Sable), МАГ зміг розраховувати на любителів бореться за блокбастера питань.
Професійна боротьба є підробленою, ми знаємо, що, але ми впевнені, що багато шанувальників WWE переросла шанувальників ММА. Борчині були витіснена кільцем дівчаток, і той, що кожен бій вентилятор чекає був Аріану Селеста.







23. Джоанна Крупа








Випуск : липень 2005, грудень 2009 р

Був дуже ясно , війна , яка ведеться в кінці 90 - х і початку 2000 - х:  Playboy vs."ЛАД MAGS"  Максим  і  FHM . І в той час як хлопець Магс жував геть на оборот Банні, конфлікт дійсно був один цікавий феномен: паралельне  Максим ,  а FHM  витрачається багато енергії , перетворюючи моделей в знаменитостей , а потім  Playboy  налітає в і отримав їх , щоб взяти їх одяг.
Джоанна Крупа був одним з двох головних прикладів (інший Vida Guerra).Польський купальник і нижню білизну модель , яка почала робити  Maxim  і FHM  гарячі списки, Крупа ніколи не був сумлінним знаменитістю. Поки Playboy  не втрутився.

22. Рейчел Хантер








Випуск : квітень 2004

До насичує нас з її  Playboy  мальовничі, модель купальник дражнили наш колишній MTV-перегляд підлітка себе з одним шматком в гарячій мама гімну "Стейсі мама."

21. Стефані Сеймур








Випуск : март 1991, лютий 1993

Стефані є одним з небагатьох представників золотого століття  Sports Illustrated випуску Swimsuit , щоб зробити цей список. Її колеги включали Elle Macpherson, Рейчел Хантер, і Сінді Кроуфорд.
Сеймур був дикий дитина. Її два  Playboy  виступу майже збігалися з її бурхливих два роки відносини з Акселем Роузом, можливо , найменш dateable людина в рок-н - ролу в той час. Це не закінчилося мирним шляхом.







20. Наомі Кемпбелл








Випуск : грудень 1999

Є два типи людей в цьому світі: мрійників і реалістів. Коли реалісти були виписувати їх список Різдво в 1999 році, Наомі Кемпбелл  Playboy питання було номером один. Мрійники просто покласти Наомі Кемпбелл, одна з кращих моделей десятиліття, в білій подарунковій упаковці.

19. Кармен Електра








Випуск : квітень 2003, січень 2009

Кармен Електра позувала для журналу кілька разів, але 2009 був її золотим роком. Для їх 55 - го ювілейного номера,  Playboy  дав Електра місце кришку і зробив світ тост за понад 55 років.

18. Робін Гівенс








Випуск : сентябрь 1994

Жінка , яка захопила серце Майк Тайсон був в якій -то момент вважається "найбільш ненависною жінкою в Америці." Ненависть сильна емоційна про хіть.Хоча її  Playboy  ілюстроване сталося через п'ять років після того, як її розколу з Тайсоном, громадську думку по - , як і раніше неоднозначні.







17. Діта фон Тіз








Випуск : грудень 2002

Сексуальна танцівниця бурлеску, відомий її відносини з Marilyn Manson, позувала для Mag кілька разів, але це була її перша обкладинка. Казковий пін-ап по- видимому , отримав натхнення , щоб стати гламурною змодельовані завдяки переглядав старі проблеми її батька з  Playboy .
Кумедний факт: для її обкладинці, видання обов'язково її мати прізвище. Вона вибрала Von Treese з телефонної книги, яка  Playbo у с  орфографічною помилкою, давши їй ім'я Діти фон Тіз. Вона застряг з ним.

16. Келлі Брук








Випуск : September 2010

Серед всіх перерахованих назв для Брук, в тому числі актриса, підприємець, і ведучий, Брук також зазначив , що " Playboy  моделі." Це тому , що цей сексуальний англійська імпорт розчавив з тим, що, безсумнівно , одним з найбільш незабутніх  Playboy  поширюється в історії видання.

15. Брук Берк








Випуск : травень 2001, листопад 2004 р

У 2001 році Брук Берк знайшла свою популярність на E 's!  Wild On , і бачачи її нинішнє  Танці з зірками  в її убогий вбрання, ймовірно , привіз деякі з ваших старих фантазій телеведучого. Так само , як , що, ваші турботи затріпотіли геть ,як лист Берк , який використовується для покриття себе в її випуску в листопаді 2004 року.







14. Катаріна Вітт








Випуск : грудень 1998

Катаріна Вітт увійде в історію як великий олімпійської фігуристкою.Спортсмени і  Playboy  може бути складним за потрібне, як Superfit жінки часто не відповідають естетиці МАГ. Але не Вітт. Хоча немає сумнівів в тому, що вона була у відмінній формі, вона була абсолютно струнким.

13. Дженні Маккарті








Випуск : червень 1994, липень 1996 року, грудень 1996 року, вересень 1997, січень 2005, липень 2012

Є жінки , які з'являються в  Playboy на  основі їх досягнень, а потім є жінки , які виникають з Америки , щоб стати дівчина-сусідству секс символи. Такі Playmates. І кожен так часто, товариша по іграм проривається на наступний рівень і стає знаменитістю.
Дженні Маккарті зробив це так само , як ніхто, що йде від феноменально популярного Playmate мальовничих до Playmate року , а потім на каналі MTV виділяв . Більше ніж очей цукерки, вона виявилася біса смішно, а, йдучи далі з'являтися , в  Бейскетбол  (1998) і  Scary Movie 3  (2002). Але вона ніколи не повернулася спиною до Playboy, повертаючись , щоб зробити її останню образотворчий (і шостий кришку) як раз в минулому році у віці 39 років .

12. Віда Гуерра








Випуск : грудень 2008

Vida Guerra зробив велику частину того, що вона мала, parlaying кілька фотографій в  FHM  в повномасштабну кар'єру в якості моделі журналу. Що дівчина робити , коли вона пішла, наскільки вона може з  Максимом  і  FHM ?Вона йде повним Monty для  Playboy . Це питання було одним з бестселерів 21 -го століття.







11. Кім Кардашян








Випуск : грудень 2007

Як спосіб володіти її сексуальність, яка була виставили на загальний огляд після того, як її секс стрічки просочилася, Кардашян позувала для  Playboy Росії. Очевидно , що - небудь з камер , не приховують, фотосесія була документована в своїй серії реальності,  в ногу з Kardashians .

10. Стейсі Деш








Випуск : серпень 2006 В

той час як Деш не був на обкладинці, просте згадування її імені в розділі Вміст були ми гортати до її поширенню якомога швидше. Чи не каламбур. Це разючий зміна від божевільних комбінезоні і Капелюшник капелюхи ми звикли бачити її в на  Clueless .

9. Урсула Андресс








Випуск : червень 1965, грудень 1981

У 1964 році Andress виграв Золотий глобус за новою зіркою року за роль дівчини Бонда, Honey Rider. У 1965 році найбільший секс - символ 60 - х вперше показав з неї золоті глобуси в сторінках  Playboy . Коли його запитали , чому вона зробила поширення, вона просто відповіла: "Тому що я красива." 







8. Памела Андерсон








Випуск : жовтень 1989 року, лютого 1991 року липня 1992 року, серпень 1993, листопад 1994 року, січень 1996 року, вересень 1997, червень 1998, лютий 1999, липень 2001, травень 2004, січень 2007, січень 2011

Блондинка Андерсон був позує для  Playboy в  протягом трьох десятиліть. Вона також була на більшій кількості обкладинок для журналу , ніж будь-який інший чоловік, тому вибір був виклик і привілей. Її мова в щоку січня 2007 стріляти ( на фото вище) в значній мірі уособлює собою її відносини з брендом.

7. Тіа Каррере








Випуск : грудень 2006

Каррер може похвалитися китайський / іспанська / філіппінських спадщини, і родом з Гавайських островів. Вона вибухнула на початку 90 - х років з частинами в  Rising Sun ,  Правдива брехня , і  Світ Уейна . З'явившись оголеною на столі на протязі всієї своєї кар'єри, але вона ігнорували. Потім після розлучення у 2000 році вона позувала для Кролика.

6. Ракель Уелч








Випуск : грудень 1979 В

якості подарунка  Playboy  абонентів, Ракель Уелч з'явилася на їх грудневому випуску в 1979 році секс - символ, в її щільний червоний купальник, завжди залишав речі в уяві, навіть в цьому питанні. 







5. Джейн Менсфілд








Випуск : лютий 1955, червень 1963

Peek-A-Boo кришка Менсфілд в 1963 році визначає сексуальність епохи: ви повинні були бути підлий про це. Усередині питання була Mansfield і все її благословення. Це по - , як і раніше важко перевершити сексуальну привабливість , що випромінюється цієї ризикованої актриса, яка була також міс Лютий 1955.

4. Кім Бейсінгер








Випуск : лютому 1983 року

Playboy знав , що вони були переможцем на руках у Кім - вона була дуже успішною модель , яка була не зовсім вдарив її ходу , як актриса, але це була справжня впевненість з нею тоді наступного повороту , як Бонд дівчина зШоном Коннері в Never Say Never Again. Журнал витягнув все зупиняється, працює мега-профіль , який заручився досвід Боба Фосса, Роже Вадим, Джордж Плимптон, і сам Коннері.

3. Elle Macpherson








Випуск : травень 1994

У 1994 році Макферсон показала причину , чому її прізвисько є "Тіло" . Кришка показала модель в колготках і тільки "Elle" і  Playboy  у пресі. Поза була данина знаменитої фотографії Бріджит Бардо з 60 - х років.







2. Бо Дерек








Випуск : март 1980, серпень 1980, вересень 1981, липень 1984, грудень 1994 року

До 1984 році , Бо Дерек був уже зіркою чоловічих фантазій у всьому світі, завдяки її попередніх  Playboy  пагонами і її роль прориву в  10 . Це було , коли вона позувала , як ковбой смоктання сигару , що люди зрозуміли , що вони будуть в порядку з невеликим ролями , і вони хотіли б бути її "дівчину в біді."

1. Сінді Кроуфорд








Випуск : липень 1988, травень 1996, жовтень 1998 р
У 1988 року (і знову в '96 і '98), Сінді Кроуфорд вирішив змоделювати свій день народження костюм замість того , щоб її типовою високої моди дизайнер одягу.Ми повинні були б сказати , що колишні погляди виключно велика на неї.




+1 Бонус Скарлетт Йоханссон  


Esquire США листопад 2013


Ню сцени. Ми всі бачили їх. Ми всі хочемо бачити більше з них. Ще більш цікаво, коли вони приходять як сюрприз. Чому вони сюрприз?Ну, є очевидна причина того, що актриса в питанні, швидше за все, ніколи не робив оголеною сцени раніше. Тоді є оголена сцена, яка просто не має ніякого сенсу. І тоді у нас є оголеною сцени, яка має сенс ... Але чи дійсно нам коли-небудь знадобиться, щоб побачити, що людина в оголеному вигляді? Так, оголені сцени! У будь-якому випадку, оголені сцени були з нами з часів Адама і Єви. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...