Free Money

Loading...

среда, 16 ноября 2016 г.

Οι 50 γυμνοί Διασημότητες που θέτει για το Playboy 18+



Με τα χρόνια πολλά ζεστό, γυμνό γυναίκες έχουν κοσμήσει τις σελίδες του  Playboy. Και όσο θερμόαιμα λαοί όλοι σαν να πάρει μια ματιά στο Playmate-επινόηση  Hugh Hefner  να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, απογυμνωθεί για σας ευκολία, τίποτα δεν έχει τον παράγοντα μπούφος των Celebrity Skin. Εικονίδια ταινία, τηλεόραση αστέρια, αθλητές, supermodels-οπαδούς τους να γνωρίζουν με τα ρούχα τους για, και πολλά από αυτά τα οπαδοί θέλουν να τους δουν με τα ρούχα τους μακριά.
Playboy  ξεκίνησε τον Δεκέμβριο 1953 με μια διασημότητα στο εξώφυλλο και στις σελίδες-Marilyn Monroe (που στην πραγματικότητα δεν θέτουν για το mag) -αλλά το περιοδικό πραγματικά δεν το εμπόριο στο διάσημο γυμνό για πρώτο ζευγάρι της εδώ και δεκαετίες. Τα κορίτσια στο  Playboy  είχε συνήθως ονόματα όπως Phyllis και Melba, και αν ήταν υπέρτατη ομορφιά, δεν ήταν διάσημη έξω από το εμπορικό σήμα.
Γύρω από τη στροφή της δεκαετίας του '80, που άλλαξε. Playboy  πήρε ισχίου με την αξία του γυμνού διάσημο κυρίες. Εικονογραφήσεις από   Ντρου Μπάριμορ , Jenny McCarthy , και η Pamela Anderson ήταν μερικά από τα πρώτα παραδείγματα της διασημότητες που αποφάσισε να «κάνει  Playboy », μια φράση που είναι τώρα πανταχού παρούσα εισήγηση για κάθε στάρλετ με μια ταινία ή δύο κάτω από τη ζώνη της. Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '90,  Playboy  ήταν πλήρως στην εθιστεί σε διασημότητες. Και ελλείψει των διασημοτήτων, ο mag θα τρέξει συγγενείς διασημότητα, πρώην διασημότητες, τα κορίτσια που έμοιαζε με διασημότητες, τα κορίτσια που είχε κοιμηθεί με διασημότητες και, φυσικά,  Playboy  μοντέλα που είχαν οι ίδιοι επιτευχθεί κάποιο επίπεδο προσωπικοτήτων. 
Πες ό, τι θα δείχνουν για τα εμπορεύματα, είναι εξακολουθεί να θεωρείται τιμή να σας ζητηθεί να είναι σε  Playboy , και οι διάσημες γυναίκες που έχουν κάνει έχουν κάνει τους οπαδούς τους ευτυχείς και μετατρέπεται νέων. Όταν ο Μπάνι καλεί, παίρνει ένα ορισμένο είδος της γυναίκας να λάβουν σοβαρά υπόψη ότι η κλήση-εδώ είναι οι 50 πιο hot celebrities που έκαναν.





50. Amanda Beard






Έκδοση : Ιούλιος 2007

Amanda ήταν η αδιαμφισβήτητη σύμβολο του σεξ αμερικανικό Ολυμπιακό, μια καθυστερημένη απάντηση της Γερμανίας Katarina Witt. Μεγάλωσε στα παιχνίδια μπροστά στα μάτια μας - σε πρώτη Ολυμπιάδα της Ατλάντα '96, ήταν μόλις 14 ετών.Πόζαρε γυμνή για το 2007, αλλά όχι ως μια μετα-σενάριο - που έκανε την Ολυμπιακή ομάδα του 2008, και εξελέγη συν-αρχηγός με τους συναδέλφους Hotties Dara Torres και Nancy Coughlin.

49. Shannen Doherty






Έκδοση : Μάρτιος 1994, Δεκέμβριος 2003

Εικονογραφική περίπτερα χτύπημα Doherty λίγο πριν ο χαρακτήρας της, Brenda Walsh, αριστερά  Beverly Hills, 90210 . Αν σας άρεσε το κακό κορίτσι, Brenda ήταν το φλυτζάνι τσαγιού σας. Ειπώθηκε ότι Shannen ήταν ένα κομμάτι από ένα Brenda off camera, καθώς και ότι η τριβή με το υπόλοιπο καστ οδήγησε στην απόλυσή της.Όταν εμφανίστηκε γυμνή στο Playboy-ακόμα κι αν ήταν μόνο τρεις εικόνες σε μια μεγαλύτερη εικαστική προώθηση "ασφαλές σεξ" -όλες τις ελπίδες σας επιβεβαιώθηκε.Ένα τέτοιο κακό κορίτσι.

48. Lindsay Lohan






Έκδοση : Ιανουάριος / Φεβρουάριος 2012

η Αμερική είχε ανάμεικτα συναισθήματα, όταν η είδηση ότι η Lindsay θα ποζάρει για το Playboy.  Απερίσκεπτη τρόπο ζωής της, όπως είπαν, ήταν καταστρέφει την εμφάνισή της και η εικονογραφική θα μπορούσε να είναι ένα ναυάγιο τρένο. Λοιπόν, αυτό ακριβώς δεν ήταν η περίπτωση, και αφιέρωμα Lindsay να Μέριλιν Μονρόε ήταν απόλυτα σέξι.





47. Ντρου Μπάριμορ






Έκδοση : Ιανουάριος 1995

Drew ήταν μόλις 19 όταν πόζαρε για το  Playboy , αλλά εκείνη είχε ήδη ζήσει μια ζωή ροκ σταρ. Και δεν είναι το καλό είδος της ροκ αστέρων ζωή πήγαινε στο Studio 54 και να κάνει κοκ ως προ-έφηβος. Πήρε σκατά της μαζί, όμως, και σήμερα είναι ένα διαπραγματεύσιμο αστέρι, αλλά το 1995 ήταν ακόμα ένα άγριο παιδί. Ήταν όλο αυτό το διάστημα, ίσως θυμάστε, ότι έλαμψε το αγόρι γενεθλίων Ντέιβιντ Λέτερμαν στο talk show του.

46. ​​Vanity






Έκδοση : Μάιος 1985, Απρίλης 1988

Θα πρέπει να το παραδώσει στον πρίγκιπα-μάγκα ξέρει την ομορφιά, όταν τη βλέπει.Ανακάλυψε Denise Matthews, της έδωσε ένα δροσερό όνομα στάδιο, και να της σε μια ομάδα που ονομάζεται Vanity 6 (που είχε ένα χτύπημα με το τραγούδι «δυσάρεστο κορίτσι»). Όλα τελικά προσγειώθηκε ματαιοδοξία, δεδομένου ότι κλήθηκε από το The Purple Ένα, ένα ζευγάρι εξαπλώνεται στο  Playboy .
Χρόνια αργότερα, ένας άλλος προστατευόμενός πρίγκιπας, Carmen Electra, θα αποδειχθούν ακόμα πιο επιτυχημένη.

45. Lizzy Jagger






Έκδοση : Ιούνιος, 2011

Στον πραγματικό κόσμο, ο Mick Jagger θα γροθιά ίσως τα φώτα σας για θέλουν να δουν την κόρη του γυμνή. Χάρη σε  Playboy , μπορείτε να το κάνετε αυτό χωρίς την αντιπαράθεση. Ως μπόνους, μπορείτε να δείτε τις δικές εξάπλωση μαμά της Jerry Hall από το 1985.





44. Farrah Fawcett






Έκδοση : Δεκέμβριος 1995, Ιούλιος 1997

Farrah ήταν μια εικόνα της δεκαετίας του '70, χάρη σε μια αφίσα που πούλησε 12 εκατομμύρια μονάδες και ο ρόλος άλφα-μωρό στην  Άγγελοι του Τσάρλι , αλλά εκείνη αντιστάθηκε αιτήματα για γυμνό όλες της καριέρας μέχρι, σε ηλικία 48 ετών, αποφάσισε να πάρει γυμνή για  το Playboy . (Είχε εμφανιστεί στο εξώφυλλο 17 χρόνια νωρίτερα, αλλά δεν ήταν γυμνό στις εσωτερικές σελίδες.)

43. Diora Baird






Έκδοση : Αύγουστος 2005

Στον 21ο αιώνα, διασημότητα μπορεί να είναι ένα δύσκολο πράγμα που πρέπει να καθορίσει, ειδικά υπό το φως των ριάλιτι και παλικάρι-mag-εμπνευσμένο μοντέλο φανατισμό. Έτσι, Diora Baird, μια γυναίκα γνωστή ως πανέμορφο και με ενθουσιασμό γυμνή.
Πήρε το εξώφυλλο του  Playboy  πριν από επτά χρόνια και γύρισε σε μια από τις καλύτερες εικονογραφήσεις της εποχής, όλα με βάση την πίστη που επρόκειτο να είναι ένα τεράστιο αστέρι. Δεν είναι ένα τεράστιο αστέρι σε κανένα αντικειμενικό μέτρο, αλλά είναι ένα τεράστιο αστέρι σε μας.

42. Tricia Helfer






Έκδοση : Φεβρουάριος 2007

Geeks παντού χάρηκαν το 2007, όταν εντόπισε το αγαπημένο τους  Battlestar Galactica  ανθρωποειδές Κύλων στο εξώφυλλο. Έφερε μια εντελώς νέα διάσταση στην ιδέα της «Frak-Ing."





41. Madonna






Τεύχος : Σεπτέμβριος του 1985 Οκτώβριος 1994

Πριν Madonna ήταν «Madonna» ήταν απλά μια γυναίκα που προσπαθεί να το κάνει και χρειάζονται μετρητά. Όταν βρήκε τη φήμη της και ήταν στα πρόθυρα μιας σταδιοδρομία ταινιών το 1985, κάποιες παλιές γυμνές φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο περιοδικό. Το "Like a Virgin" αστέρι αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη και να κοσμήσει το εξώφυλλο του εικονική θέμα.

40. Kiana Tom






Έκδοση : Μάιος 2002

Στα μέσα και τέλη της δεκαετίας του '90, Tom φιλοξένησε ένα πολύ δημοφιλές πρόγραμμα άσκησης στο ESPN, και πολλοί άνθρωποι που παρακολουθούσαν, δεν ασκούσαν καθόλου. Ήταν πανέμορφο, και δεν πείραζε διαπραγμάτευση σε αυτό.Μετά από όλα, το show της ονομαζόταν  Flex προσφυγών Kiana Τομ . Ήξερε ακριβώς τι έκανε, και έτσι έκανε  Playboy -το γραμμή κάλυμμα "ESPN Γυμναστήριο Guru Kiana Tom: Πάρτε σκληρό σε έξι δευτερόλεπτα" είναι ένα από τα λιγότερο λεπτή το περιοδικό έχει τρέξει ποτέ. Και αυτό είναι λέει κάτι.

39. Ντάριλ Χάνα






Έκδοση : Νοέμβριος 2003

καριέρας Ντάριλ Χάνα πήρε μια αναμόρφωση το 2003, όταν πρωταγωνίστησε στην εκδίκηση τινάζει  Kill Bill.  Αλλά το ίδιο το κάλυμμα του μας κάνει να νοσταλγούν τις μέρες γοργόνα της στο  Splash .





38. Winter Zoli






Έκδοση : Μάρτιος 2011

Zoli παίζει ένας ενήλικας ταινία αστέρων στο FX χτύπησε  Sons of Anarchy , έτσι λέει ότι ήταν προετοιμασμένοι γι 'αυτήν  Playboy  πυροβολούν. Εμφανίζεται τόπλες στο εξώφυλλο Μαρτίου του 2011 το θέμα, στην οποία παραδέχθηκε, «Αποδεικνύεται γυμνό δεν είναι πρόβλημα για μένα." Και δεν ήταν ένα πρόβλημα για τις χιλιάδες που σήκωσε το mag.

37. Charisma Carpenter






Έκδοση : Ιούνιος 2004

Η τέλεια ονομασία Charisma Carpenter είχε αποκτήσει οπαδούς για τη δύναμη της Buffy the Vampire Slayer  και το υποπροϊόν του  Άγγελος , αλλά μια σταδιοδρομία ως σταρ του σινεμά ή τηλεόραση προβάδισμα ποτέ δεν καρποφόρησαν.
Playboy  δεν ήξερε ότι το 2004? εκείνη τη στιγμή, τρέχει Carpenter σχετικά  Άγγελος ήταν περιτυλίγματος και είχε κάνει όλες τις «καυτό babe" λίστες. Φαινόταν να είναι στον τρόπο επάνω. Και κοίταξε όμορφη.

36. Leeann Tweeden






Έκδοση : Αύγουστος 1996, Δεκέμβρη 2011

Leeann ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού το 1996, και εμφανίστηκε μέσα σε ένα εικαστικό για τα "hardbody» κορίτσια του ESPN. Και ήταν αθλητικός τι θα γίνει γνωστό, μια δεκαετία αργότερα, ως "σουτιέν για τα μαλλιά." Απογοητευμένος αναγνώστες ήταν ευγνώμονες χρόνια αργότερα, το 2011. Εν τω μεταξύ, Tweeden είχε ανέλθει στο προσκήνιο ως ανταποκριτής για το  The  Best Damn Sports Show Περιόδου . 





35. Aubrey O'Day






Έκδοση : Μάρτιος 2009

Aubrey O'Day έχει περισσότερα από αποδειχθεί ότι αξίζει μια σόλο καριέρα. Στο ύψος του δράματος γύρω Danity Kane για διάλυση, O'Day όλα απογυμνωθεί μακριά για Hugh Hefner και μας έκανε να ξεχνάμε ότι υπάρχει ακόμα ήταν άλλα κορίτσια στην τετράδα Diddy του.

34. Olivia Munn






Έκδοση : Ιούλιος / Αύγουστος 2009

Ολίβια δεν πάει γυμνή της  Playboy  καλύψει εικαστική-αναγνώστες έπρεπε να περιμένει λίγα χρόνια, για εκείνες τις διάσημες διέρρευσαν εικόνες μέσω κινητού τηλεφώνου. Αλλά ήταν ακόμα μια σέξι σουτ, και  Playboy  της πήρε όταν ήταν ακόμα ένα φαινόμενο geek για. Αυτό δεν ήταν πάντα ισχυρή κοστούμι του περιοδικού, όπως ο Αμερικανός ίδρυμα συχνά ευνοεί πάρει μια καθιερωμένη αστέρι στο δρόμο της προς τα κάτω πάνω από την τοποθέτηση ενός επικίνδυνο στοίχημα για μια γυναίκα που φαίνεται να είναι σε άνοδο.
Πίστωση όπου η πίστωση που οφείλεται: Το περιοδικό έκανε το σωστό παιχνίδι με την τοποθέτηση Munn στο εξώφυλλο. Μόνο ένα χρόνο πίσω Complex, πάρα πολύ.

33. Kristy Swanson






Έκδοση : Νοέμβριος 2002

Kristy Swanson έκανε το όνειρό fanboys »έγινε πραγματικότητα όταν η αρχική Buffy the Vampire Slayer εμφανίστηκε στην βοός για το περιοδικό. Ακόμη και χωρίς τα ρούχα επάνω, που εξακολουθεί να μας σκοτώνει.





32. Nicole «Coco» Austin






Θέμα : Μαρ 2008

αστέρων Coco ήταν σε άνοδο, όταν πόζαρε για  το Playboy ' ετήσια έκδοση μουσική s, αλλά  Ice Loves Coco  ήταν ακόμη τρία χρόνια μακριά. Εκ των υστέρων, θα έπρεπε να είχε πάρει το κάλυμμα. Φυσικά, εκ των υστέρων, Coco παίρνει ό, τι θέλει.

31. Sherilyn Fenn






Έκδοση : Δεκέμβριος του 1990

Όταν πρόκειται για γυμνό, το χρονοδιάγραμμα δεν είναι απαραίτητα πάντα, εκτός και αν μιλάμε για διασημότητα. Playboy έκανε ένα σουτ με Fenn τον Δεκέμβριο του 1990, σκαμπίλι-χωματίδα στη μέση του  Twin Peaks »  τρέχει. Εκείνη την εποχή, ήταν η μοιραία γυναίκα στο πιο hot show της τηλεόρασης. Δεν μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερα από αυτό.

30. Barbara Carrera






Έκδοση : Μάρτης 1982

Αυτή η Νικαράγουα γυναίκα πειρασμός είχε κάνει αρκετές ταινίες τη δεκαετία του '70 και θα πήγαινε για να είναι ένα Bond Girl ( Never Say Never Again ) και μια τακτική στο  Ντάλας . Αλλά το '82 ήταν η προώθηση  Ι, την κριτική επιτροπή , μια ταινία με πρωταγωνιστή τον Αρμάν Ασάντε ως ντετέκτιβ Μάικ Hammer. Οι κριτικοί ήταν χλιαρό στην ταινία, αλλά η ετυμηγορία για Barbara μεταξύ Playboy αναγνώστες ήταν ομόφωνη.





29. Traci Bingham






Θέμα : Ιούνιο του 1998

Traci Bingham καλύπτονται  Playboy  μόνο μία φορά, σε μια σύνθετη εικόνα με άλλες  Baywatch  ηθοποιός, αλλά γυμνές φωτογραφίες της παρουσιάστηκαν στο περιοδικό σε αρκετές περιπτώσεις. Ορισμένες διεθνείς εκδόσεις είχαν την καλή έννοια για να της δώσει το πολυπόθητο σημείο όλα για τον εαυτό της: την Ιταλία, την Ιαπωνία, την Πολωνία, την Ολλανδία. Και η Γερμανία έκανε δύο φορές.

28. Εύα Χερτζίκοβα






Έκδοση : Αύγουστος 2004

Εύα Χερτζίκοβα κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της το 1994 ως το πρόσωπο της Wonderbra. Στην εικονική διαφήμιση φορούσε ένα μαύρο σουτιέν και ένα χαμόγελο, που συνοδεύεται από τις λέξεις "Γεια σας, αγόρια." Όταν αυτό είναι το ντεμπούτο σας, τι κάνετε για ένα encore; Πώς μπορείτε να πείτε "Γεια σας" και πάλι με οποιοδήποτε αντίκτυπο; Το διάλυμα ήταν διαυγές.

27. Sharon Stone






Έκδοση : Ιούλιος 1990, Δεκέμβριος 1992

Το 1990, δύο χρόνια πριν από εκείνη έδειξε από προϊόντα της σε  Basic Instinct , την καριέρα του Stone απογειώθηκε μετά την εμφάνισή της στην  Total Recall.  Τι έδωσε αυτήν την ταινία την προσοχή που του αξίζει; Πέτρα συνέπεσε απελευθέρωση της ταινίας με την απελευθέρωση του Ιούλιο του 1990  Playboy  θέμα.





26. Garcelle Μποβέ






Έκδοση : Αύγουστος 2007

Beauvais ήταν ένα επιτυχημένο μοντέλο για αρκετά χρόνια πριν από την προσγείωση το ρόλο που την έκανε διάσημη: Fancy Monroe, αντικείμενο της αγάπης του πρωταγωνιστή στο  The Jamie Foxx Παρουσίαση , η οποία διήρκεσε από το 1996-2001. Πήγε για να είναι μια τακτική για  NYPD Blue . Στην ηλικία των 40, εμφανίστηκε στο  Playboy , και άξιζε τον κόπο η αναμονή.

25. Denise Richards






Έκδοση : Δεκέμβριος 2004

Επιστροφή τον Δεκέμβριο του 2004, Richards ήταν ακόμα με τον Charlie Sheen και εκείνη μόλις είχε γεννήσει την κόρη τους πέντε μήνες πριν από αυτό. Έχει αποδειχθεί ότι οι γυναίκες μπορούν ακόμα να είναι απίστευτα σέξι μετά τον τοκετό, και Charlie Sheen δεν είναι πραγματικά ένας νικητής μετά την απώλεια της.

24. Arianny Celeste






Έκδοση : Νοέμβριος του 2010

Από τότε που η επαγγελματική πάλη και  Playboy  πήρε μαζί, χάρη σε ένα κορίτσι που ονομάζεται Ρένα Μέρο (περισσότερο γνωστή ως Sable), το περιοδικό ήταν σε θέση να υπολογίζουν σε οπαδούς της πάλης για blockbuster θέματα.
Επαγγελματική πάλη είναι ψεύτικο, ξέρουμε ότι, αλλά είμαστε αρκετά βέβαιοι ότι πολλοί WWE οπαδούς μεγάλωσε σε οπαδούς ΜΜΑ. Θηλυκό παλαιστές είχαν elbowed από τα κορίτσια δαχτυλίδι, και αυτό που κάθε οπαδός αγώνα περίμενε ήταν Arianny Celeste.





23. Joanna Krupa






Έκδοση : Ιούλιος 2005, Δεκέμβριος 2009

Υπήρξε που διεξάγεται μια πολύ σαφή πολέμου στα τέλη της δεκαετίας του '90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000:  Playboy εναντίον του "παλικάρι Ζάντες"  Maxim και  FHM . Και ενώ οι mags παλικάρι μασήσουν μακριά σε κυκλοφορία το λαγουδάκι του, η σύγκρουση είχε ένα ενδιαφέρον φαινόμενο υποπροϊόν:  Maxim  και  FHM δαπανήθηκαν πολλή ενέργεια μετατρέποντας τα μοντέλα σε διασημότητες και στη συνέχεια  Playboy  όρμησε μέσα και τους πήρε για να πάρει τα ρούχα τους μακριά.
Joanna Krupa ήταν ένα από τα δύο βασικά παραδείγματα (η άλλη είναι η Vida Guerra). Μια πολωνική μαγιό και εσωρούχων μοντέλο που άρχισε να κάνει  Maxim και  FHM  καυτό λίστες, Krupa δεν ήταν ποτέ ένας καλόπιστος διασημότητα. Μέχρι Playboy  παρενέβη.

22. Rachel Hunter






Τεύχος : Απρίλιος του 2004

Πριν κορεσμού μας μαζί της  Playboy  εικονογραφικό, το μοντέλο μαγιό πείραζαν πρώην MTV-προβολή έφηβος εαυτούς με ένα κομμάτι στον ύμνο καυτή μαμά μας "μαμά Stacy του."

21. Stephanie Seymour






Έκδοση : Μάρτιος 1991 Φεβρουάριο του 1993

Stephanie είναι μία από τις λίγες εκπροσώπους από τη χρυσή εποχή του  Sports Illustrated  ζήτημα μαγιό για να κάνουν αυτή τη λίστα. Οι συνάδελφοί της που περιλαμβάνονται Elle MacPherson, Rachel Hunter, και η Cindy Crawford.
Seymour ήταν το άγριο παιδί. Δύο της  Playboy  εμφανίσεις σχεδόν ευθυγραμμισμένο με θυελλώδη σχέση των δύο ετών της με τον Axl Rose, πιθανώς λιγότερο χρονολογήσιμο άνθρωπος σε rock and roll στο χρόνο. Δεν τελείωσε φιλικά.





20. Naomi Campbell






Έκδοση : Δεκέμβριος 1999

Υπάρχουν δύο τύποι των ανδρών σε αυτόν τον κόσμο: ονειροπόλοι και ρεαλιστές.Όταν οι ρεαλιστές έγραφαν έξω Χριστούγεννα λίστα τους το 1999, Ναόμι Κάμπελ Playboy ζήτημα ήταν το νούμερο ένα. Οι ονειροπόλοι απλά βάλτε Ναόμι Κάμπελ, ένα από τα κορυφαία μοντέλα της δεκαετίας, σε λευκό χαρτί περιτυλίγματος.

19. Carmen Electra






Τεύχος : Απρίλιος 2003, Ιανουάριος 2009

Carmen Electra έχει θέσει για το περιοδικό μερικές φορές, αλλά το 2009 ήταν χρυσή χρονιά της. Για 55η έκδοση επετείου τους,  Playboy  έδωσε Ηλέκτρα το σημείο κάλυμμα και έκανε τον κόσμο πρόποση για 55 ακόμη χρόνια.

18. Robin Givens






Τεύχος : Σεπτέμβριος 1994

Η γυναίκα που κατέλαβε την καρδιά του Mike Tyson ήταν σε ένα σημείο θεωρείται "ο πιο μισητός γυναίκα στην Αμερική." Μίσος είναι ένα ισχυρό emotion- o είναι η λαγνεία. Ακόμα κι αν της  Playboy  εικονογραφικό συνέβη πέντε χρόνια μετά την διάσπαση της με Tyson, η κοινή γνώμη ήταν ακόμα αναμειγνύονται.





17. Dita Von Teese






Έκδοση : Δεκέμβριος 2002

Η σέξι χορεύτρια μπουρλέσκ, διάσημη για τη σχέση της με τον Marilyn Manson, που θέτει για τις mag αρκετές φορές, αλλά αυτή ήταν η πρώτη κάλυμμα της. Η εικόνα-τέλεια pin-up πήρε προφανώς την έμπνευση να γίνει μια αίγλη διαμορφώθηκε χάρη στην περιεργάζονται παλιά θέματα του πατέρα της του  Playboy .
Διασκέδαση γεγονός: για την κάλυψη της, η δημοσίευση της απαιτείται να έχουν ένα επώνυμο. Επέλεξε Von Treese από ένα τηλεφωνικό κατάλογο, το οποίο  Playbo y ορθογραφικά λάθη, δίνοντας της το όνομα Dita Von Teese. Έχει κολλήσει με αυτό.

16. Kelly Brook






Τεύχος : Σεπτέμβριος 2010

Ανάμεσα σε όλους τους τίτλους που αναφέρονται για Brook, συμπεριλαμβανομένων ηθοποιός, επιχειρηματίας, και παρουσιαστής, Brook Σημειώνεται επίσης ως «Playboy  μοντέλο." Αυτό συμβαίνει γιατί αυτό το σέξι αγγλική εισαγωγή συνέτριψε με ό, τι είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο αξέχαστες  Playboy  εξαπλώνεται στην ιστορία της δημοσίευσης.

15. Brooke Burke






Έκδοση : Μάιος 2001, Νοέμβριος 2004

Το 2001, Brooke Burke βρέθηκε φήμη της για την «s E!  Άγρια Από , και να δει το δώρο της  Dancing With the Stars  στην τσιγγούνης ρούχα της έχει πιθανότατα έφερε πίσω κάποια από τα παλιά σας φαντασιώσεις της τηλεόρασης υποδοχής. Ακριβώς όπως και ότι, τις ανησυχίες σας φτερούγισε μακριά σαν το φύλλο Burke χρησιμοποιείται στον εαυτό καλύπτει την έκδοση Νοεμβρίου 2004.





14. Katarina Witt






Θέμα : Δεκέμβρης 1998

Katarina Witt θα μείνει στην ιστορία ως μια μεγάλη Ολυμπιακή πατινάζ. Αθλητές και Playboy  μπορεί να είναι μια δύσκολη προσαρμογή, καθώς οι Superfit γυναίκες συχνά δεν ταιριάζουν με την αισθητική της mag. Αλλά δεν είναι Witt. Αν και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, ήταν επίσης τέλεια καλοσχηματισμένα.

13. Jenny McCarthy






Έκδοση : Ιούνιος 1994 Ιούλιος 1996, Δεκέμβριος 1996, Σεπτέμβριος 1997, Ιανουάριος 2005 Ιούλιος 2012

Υπάρχουν οι γυναίκες που εμφανίζονται στο  Playboy  με βάση τα επιτεύγματά τους, και στη συνέχεια, υπάρχουν οι γυναίκες που αναδύονται από την Αμερική για να γίνει το κορίτσι της διπλανής πόρτας σεξ συμβόλων. Αυτοί είναι οι Playmates. Και κάθε τόσο συχνά, ένας συμπαίκτης σπάει μέσα στο επόμενο επίπεδο και γίνεται μια διασημότητα.
Jenny McCarthy έκανε, καθώς ο καθένας, που πηγαίνει από μια φαινομενικά δημοφιλές Playmate εικαστική να Playmate της Χρονιάς και στη συνέχεια να του MTV  επιλεγμένος . Περισσότερα από καραμέλα ματιών, που αποδείχθηκε ότι είναι βλασφημία αστεία, καθώς, πηγαίνοντας για να βλέπετε στο  BASEketball  (1998) και Scary Movie 3  (2002). Αλλά ποτέ δεν γύρισε την πλάτη της στο Playboy, επιστρέφοντας για να κάνει πιο πρόσφατη εικαστική (και έκτη κάλυμμα) της μόλις πέρυσι στην ηλικία των 39.

12. Vida Guerra






Θέμα : Δεκέμβρης 2008

Vida Guerra έκανε στο έπακρο ό, τι είχε, parlaying μερικές φωτογραφίες στο  FHM σε πλήρη άνθηση καριέρα ως μοντέλο περιοδικό. Τι κάνει ένα κορίτσι κάνει όταν πάει όσο θα μπορούν με  Maxim  και  FHM ; Πηγαίνει Full Monty για  το Playboy . Το θέμα ήταν ένα από τα best-sellers του 21ου αιώνα.





11. Kim Kardashian






Έκδοση : Δεκέμβριος 2007

Ως ένας τρόπος για να αγοράσω τη σεξουαλικότητά της, η οποία τέθηκε στη διάθεση του μετά την ταινία το φύλο της που διέρρευσαν, Kardashian θέτει για  το Playboy της Ρωσίας. Σαφώς δεν κρύβουν τίποτα από τις κάμερες, η φωτογράφηση είχε τεκμηριωθεί σε σειρά πραγματικότητας της,  Να συμβαδίσει με τη Kardashians .

10. Stacey Dash






Έκδοση : Αύγουστος 2006

Ενώ Dash δεν ήταν στο εξώφυλλο, η απλή αναφορά του ονόματός της στο τμήμα Περιεχόμενα έπρεπε να μας ρίχνεις στην εξάπλωση της ASAP. Με το συμπάθειο.Αυτό ήταν έντονη αλλαγή από τις τρελές φόρμες και καπέλα Mad Hatter έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την μέσα σε  Clueless .

9. Ούρσουλα Άντρες






Έκδοση : Ιούνιος 1965 Δεκέμβριος του 1981

Το 1964, Άντρες κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα για το νέο αστέρι της χρονιάς για το ρόλο της ως κορίτσι Bond, Μέλι Rider. Το 1965, το μεγαλύτερο σύμβολο του σεξ της δεκαετίας του '60 πρώτα έδειξε από Χρυσές Σφαίρες της μέσα από τις σελίδες του Playboy . Όταν ρωτήθηκε γιατί έκανε την εξάπλωση, που απλά απάντησε, «Επειδή είμαι όμορφη." 





8. Pamela Anderson






Τεύχος : Οκτώβριος 1989, Φεβρουάριος 1991, Ιούλιος 1992, Αύγουστο του 1993, Νοέμβριο του 1994, Ιανουάριο του 1996, Σεπτεμβρίου 1997 Ιούνιο του 1998, Φεβρουάριος 1999, Ιούλιος 2001, Μάϊος 2004, Ιανουάριος 2007 Ιανουάριος 2011

Ξανθιά βόμβα Anderson έχει ποζάρει για το  Playboy  για τρεις δεκαετίες. Έχει κάνει επίσης σε πιο εξώφυλλα για το περιοδικό από οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, έτσι ώστε να πάρει μία ήταν μια πρόκληση και προνόμιο. Γλώσσα-σε-μάγουλο Ιανουάριο του 2007 βλαστών της (που απεικονίζεται ανωτέρω) συνοψίζει λίγο πολύ τη σχέση της με το εμπορικό σήμα.

7. Tia Carrere






Έκδοση : Δεκέμβριος του 2006

Carrere διαθέτει Κινέζικα / Ισπανικά / Φιλιππίνων κληρονομιάς, και κατάγεται από τη Χαβάη. Έχει εξερράγη στις αρχές της δεκαετίας του '90 με τα μέρη σε  Rising Sun,  True Lies , και  Παγκόσμιο του Wayne . Εμφανίζονται γυμνοί ήταν πάνω στο τραπέζι σε όλη τη σταδιοδρομία της, αλλά εμπόδισε. Στη συνέχεια, μετά από ένα διαζύγιο, το 2000, έθεσε για την Μπάνι.

6. Raquel Welch






Θέμα : Δεκέμβριο 1979

ως δώρο για  το Playboy  συνδρομητές, Raquel Welch εμφανίστηκε στο τεύχος Δεκεμβρίου 1979. Το σύμβολο του σεξ, στο στενό κόκκινο μαγιό της, άφησε πάντα τα πράγματα στη φαντασία, ακόμη και σε αυτό το θέμα. 





5. Jayne Mansfield






Έκδοση : Φεβρουάριος 1955, Ιούνιος 1963

κάλυψη peek-a-boo Mansfield το 1963 ορίζει την σεξουαλικότητα της εποχής: θα έπρεπε να είναι ύπουλος γι 'αυτό. Μέσα στο ζήτημα ήταν Mansfield και όλες τις ευλογίες της. Είναι ακόμα δύσκολο να νικήσει το σεξαπίλ που εκπέμπεται από αυτό το τολμηρός ηθοποιός, ο οποίος ήταν επίσης Μις Φεβρουάριο του 1955.

4. Kim Basinger






Έκδοση : Φεβρουάριος 1983

Playboy ήξεραν ότι είχαν έναν νικητή στα χέρια τους το Kim - ήταν ένα εξαιρετικά επιτυχημένο μοντέλο που δεν είχαν πληγεί αρκετά διασκελισμό της ως ηθοποιός, αλλά αυτό ήταν μια πραγματική βεβαιότητα με την τότε επερχόμενη στροφή ως Bond κορίτσι απέναντι Σον Κόνερι στο Never Say Never Again. Το περιοδικό έβγαλε όλες τις στάσεις, τρέχει ένα μέγα-προφίλ που στρατολόγησε την εμπειρογνωμοσύνη του Bob Fosse, Roger Vadim, George Plimpton, και ο ίδιος ο Connery.

3. Elle Macpherson






Έκδοση : Μάιος 1994

Το 1994, Macpherson έδειξε από το λόγο για τον οποίο το παρατσούκλι της είναι "The Body". Το κάλυμμα έδειξε το μοντέλο στο καλσόν και μόνο «Elle» και  Playboy  σε έντυπη μορφή. Η στάση ήταν ένας φόρος τιμής σε μια διάσημη φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό από τη δεκαετία του '60.





2. Bo Derek






Έκδοση : Μάρτιος 1980 Αύγουστο του 1980, Σεπ 1981, Ιούλιος 1984, Δεκέμβριος 1994

Μέχρι το 1984, Bo Derek ήταν ήδη το αστέρι της φαντασίες των ανδρών σε όλο τον κόσμο, χάρη στην προηγούμενη της  Playboy  βλαστούς και σημαντικός ρόλος της σε 10 . Ήταν όταν πόζαρε ως καουμπόη πιπίλισμα ένα πούρο ότι οι άνδρες συνειδητοποίησαν ότι θα ήταν εντάξει με μια μικρή αντιστροφή ρόλων και θέλαμε να είναι της «νεανίδα που διατρέχουν κίνδυνο."

1. Cindy Crawford






Έκδοση : Ιούλιος 1988, Μάιος 1996, Οκτώβριος 1998
Τον Ιούλιο του 1988 (και πάλι το '96 και '98), Cindy Crawford αποφάσισε να διαμορφώσει κοστούμι γενεθλίων της, αντί του τυπικού υψηλής μόδας ρούχα σχεδιαστών της. Εμείς θα πρέπει να πούμε ο πρώην φαίνεται εξαιρετικά μεγάλη πάνω της.




+1 Bonus Σκάρλετ Γιόχανσον  


Esquire ΗΠΑ Νοέμβριος του 2013


Γυμνές σκηνές. Έχουμε όλοι δει. Όλοι θέλουμε να δούμε περισσότερα από αυτά. Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι όταν έρχονται ως έκπληξη. Γιατί είναι μια έκπληξη; Λοιπόν, υπάρχει ο προφανής λόγος που η ηθοποιός εν λόγω πιθανότατα έχει κάνει ποτέ μια γυμνή σκηνή πριν. Στη συνέχεια υπάρχει η γυμνή σκηνή που απλά δεν έχει κανένα νόημα. Και τότε έχουμε την γυμνή σκηνή που έχει νόημα ... Αλλά δεν είμαστε πραγματικά χρειάζεται ποτέ να δει το πρόσωπο στο γυμνό; Ναι, γυμνές σκηνές! Όποια και αν είναι η περίπτωση, γυμνές σκηνές ήταν μαζί μας από τον Αδάμ και την Εύα. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...