Free Money

Loading...

пятница, 18 ноября 2016 г.

50 nude kuulsused, kes kujutavad ette Playboy 18+


Aastate jooksul on palju sooja, alasti naised on kaunistanud lehekülgi  Playboy . Ja nii palju kui soojavereliste inimesed kõik nagu saada Peek Playmate-unistanud poolt Hugh Hefner  olla naabritüdruk, kooritud paljad oma mugavuse-midagi on molu tegur kuulsus nahka. Filmi ikoonid, telestaarid, sportlased, supermodellid-fännid teavad neid oma riided, ja palju need fännid tahavad näha neid oma riided seljast.
Playboy  aasta detsembris 1953 kuulsus kaanel ja lehti-Marilyn Monroe (kes tegelikult ei kujuta ette mag) but ajakirja tõesti ei kaubelda kuulus alastust oma esimese paari aastakümne jooksul. Tüdrukute  Playboy  tavaliselt olnud nimed nagu Phyllis ja Melba, ja kuigi nad olid kõrgeim kaunitarid, nad ei olnud kuulus väljaspool brändi.
Paiku 80ndatel, mis muutis.  Playboy  sai hip väärtusega alasti kuulus daamid.Pictorials poolt   Drew Barrymore , Jenny McCarthy , ja Pamela Andersonolid mõned varem näiteid kuulsused, kes otsustas "teha  Playboy ," fraas, mis on nüüd üldlevinud soovitus iga täheke filmi või kaks alla oma vöö. Hilja '90s,  Playboy  oli täis-sõltuvuses kuulsused. Ja puudumisel kuulsusi, mag läheks kuulsuste sugulased, endised kuulsused, tüdrukud, kes nägi välja nagu kuulsusi, tüdrukud, kes tahaks maganud kuulsused ja muidugi,  Playboy  modelle, kes oli ise saavutanud teatud taseme kuulsus. 
Ütle, mida sa umbes tõendab, et kauba, seda peetakse siiani au paluda olema  Playboyja kuulsa naised, kes seda teinud on teinud oma fännid õnnelikud ja ümber uutega.Kui Bunny nõuab, see võtab teatud tüüpi naine kuulda, et kõne-siin on 50 kõige kuumemat kuulsusi, kes tegi.







50. Amanda Beard








Väljaanne : Juuli 2007

Amanda oli vaieldamatult American Olympic seksisümbol, hilinenud vastus Saksamaa Katarina Witt. Ta kasvas üles mängud meie silme ees - tema esimene olümpiamängudel, Atlanta '96, ta oli vaid 14-aastane. Ta kujutavad alasti aastal 2007, kuid mitte post-skript - ta tegi 2008 Olympic meeskond ning valiti co-kapten mehe hotties Dara Torres ja Nancy Coughlin.

49. Shannen Doherty








Väljaanne : märts 1994, detsember 2003

Doherty pildiline tabanud ajalehelett veidi enne tema iseloomu, Brenda Walsh, vasakule  Beverly Hills 90210 . Kui sulle meeldib paha tüdruk, Brenda oli sinu tass teed. Öeldi, et Shannen oli natuke Brenda off kaamera samuti, ja et hõõrdumist ülejäänud cast viinud tema vallandamise. Kui ta näitas üles alasti Playboy-kuigi see oli vaid kolm pilti suuremas pildiline edendamine "turvaseksi" -kõik oma lootused olid kinnitatud. Selline paha tüdruk.

48. Lindsay Lohan








Väljaanne : jaanuar / veebruar 2012

Ameerikas oli segatud emotsioone, kui uudis murdis et Lindsay oleks poseerida Playboy.  Tema hoolimatu elustiil, ütlesid nad hävitavad oma välimust ja pildiline võiks olla rongiõnnetus. Noh, et lihtsalt ei olnud, ja Lindsay austusavaldus Marilyn Monroe oli täiesti seksikas.







47. Drew Barrymore








Väljaanne : jaanuar 1995

Drew oli lihtsalt 19, kui ta poseerinud  Playboy , kuid ta oli juba elas rock-star elu. Ja mitte hea selline rock star elu-ta läheb Studio 54 ja teeme koksi eelnevalt teen. Ta sai oma sitta kokku, kuigi ja täna on pankade poolt aktsepteeritavate täht, kuid 1995. aastal oli ta veel metsik laps. See oli umbes sel ajal, siis võib meenutada, et ta pinnatud sünnipäeva poiss David Letterman oma talk show.

46. ​​Vanity








Väljaanne : mai 1985 aprill 1988

Sa pead annab selle Prince-kutt teab ilu, kui ta näeb seda. Ta avastas, Denise Matthews, andis talle jahe etapil nimi ja pani oma grupis nimega Vanity 6 (neid oli tabanud laulu "Nasty Girl"). See kõik lõpuks maandus Vanity, kui ta kutsuti The Purple Üks, paar levib  Playboy .
Aastaid hiljem, teise Prince soosik, Carmen Electra, osutuks veelgi edukam.

45. Lizzy Jagger








Väljaanne : juuni 2011

Reaalses maailmas, Mick Jagger ilmselt Punch oma tuled välja tahavad näha tema tütar alasti. Tänu  Playboy , saate seda teha ilma vastasseisu. Nagu boonus, näed tema ema Jerry Hall enda levikut 1985.







44. Farrah Fawcett








Väljaanne : detsembril 1995 juuli 1997

Farrah oli ikoon 70ndatel tänu plakat, mis müüs 12 miljonit ühikut ja alfa-babe rolli Charlie inglid , aga ta vastu taotlusi alastust kõik tema karjäärile kuni kell 48-aastaselt, otsustas ta saada alasti  Playboy . (Ta oli ilmunud kaanel 17 aastat varem, kuid ei olnud alasti interjööri leheküljed.)

43. Diora Baird








Väljaanne : Sügis 2005

21. sajandil, kuulsus võib olla keeruline asi, et määratleda, eriti arvestades reaalsus TV ja poiss-mag inspireeritud mudel fanatismi. Niisiis, Diora Baird, naine kuulus on hämmastavalt ilus ja innukalt alasti.
Ta sai kaas  Playboy  seitse aastat tagasi ja lahkus üks parimaid pictorials ajastu, kõik põhineb usk, et ta pidi olema suur täht. Ta ei ole suur täht mis tahes objektiivse kuid ta on suur täht meile.

42. Tricia Helfer








Väljaanne : veebruar 2007

Geeks kõikjal rõõmustas 2007. aastal, kui nad märkas oma lemmik  Battlestar Galactica  humanoid cylon kaanel. See tõi täiesti uue mõõtme idee "Frák-se."







41. Madonna








Väljaanne : september 1985 oktoober 1994

Enne Madonna oli "Madonna" ta oli lihtsalt naine püüavad teha seda ja vaja raha. Kui ta leidis oma kuulsuse ja oli äärel filmikarjääri 1985. aastal, mõned vanad alasti pilte vabastati ajakirja. "Like Virgin" täht keeldus vabandama ja kaunistas kaas see ikooniks küsimus.

40. Kiana Tom








Väljaanne : Mai 2002

Aasta keskel ja lõpus '90s, Tom võõrustas väga populaarne treeningprogrammi ESPN, ja palju inimesi, kes vaatasid seda ei teostamisel üldse. Ta oli uhke ning ta ei pahanda kauplemine ta. Lõppude lõpuks, tema näitusel kutsuti  Kiana Tomi Flex apellatsioonikohus . Ta teadis täpselt, mida ta tegi, ja nii ei  Playboy -The kate line "ESPN Fitness Guru Kiana Tom: saada raske kuue sekundiga" on üks kõige peenem ajakiri on kunagi joosta. Ja see ütleb midagi.

39. Daryl Hannah








Väljaanne : november 2003

Daryl Hannah karjäär sai ümberkorraldamine 2003. aastal, kui ta mängis kättemaksu Flick  Kill Bill.  Aga kaas ise teeb meist nostalgiline tema merineitsi päeva  Splash .







38. Winter Zoli








Väljaanne : märts 2011

Zoli mängib pornostaar FX tabas  Sons of Anarchy , et ta ütleb, et ta oli valmis teda Playboy  tulistada. Ta ilmub topless kaanel 2011. aasta märtsi küsimus, kus ta tunnistas, "Tuleb välja, alastust ei ole probleem minu jaoks." Ja see ei olnud probleemiks tuhandeid, kes korjas mag.

37. Charisma Carpenter








Väljaanne : juuni 2004

Täiesti nimeks Charisma Carpenter oli saanud fännid tugevus  Vampiiritapja Buffy ja tema spinoff  Angel , kuid karjääri filmitäht või TV plii kunagi tulid vilja kandma.
Playboy  ei teadnud, et 2004. aastal; Sel ajal, Carpenter run kohta  Angel  oli ümbriste up ja ta muudab kõik "hot babe" nimekirja. Ta tundus olevat tõusuteel. Ja ta vaatas ilus.

36. Leeann Tweeden








Väljaanne : August 1996 detsember 2011

Leeann kaanel ajakirja aastal 1996 ja ilmus sees jooksul pildiline umbes "Hard Body" tüdrukud ESPN. Ja ta oli spordi mida oleks tulnud olla tuntud, kümme aastat hiljem, kui "juuksed rinnahoidja." Pettunud lugeja olid tänulikud aastat hiljem, 2011. Vahepeal Tweeden tõusnud esile korrespondendina  Parim Damn Sports Näita Periood . 







35. Aubrey O'Day








Väljaanne : märts 2009

Aubrey O'Day on rohkem kui tõestatud ta väärib soolokarjääri. Kõrgusel draama ümbritseva Danity Kane break-up, O'Day rööviti see kõik maha Hugh Hefner ja unustama, et isegi olid teised tüdrukud Diddy on neljakesi.

34. Olivia Munn








Väljaanne : Juuli / august 2009

Olivia ei lähe alasti tema  Playboy  katta pildiline-lugejad pidi ootama paar aastat, neile kuulus lekkinud mobiiltelefoni pilte. Aga see oli ikka seksikas võrse ning Playboy  sain teda, kui ta oli veel geek nähtus. See ei ole alati olnud ajakirja tugev külg, nagu ameerika institutsioon sageli soosib saada STAR tema viis alla üle pannes riskantne panustada naist, kes tundub olevat tõusuteel.
Krediidi kui laen on tingitud: Ajakiri teinud õige mängu pannes Munn kaanel. Vaid aasta tagant Complex, liiga.

33. Kristy Swanson








Väljaanne : november 2002

Kristy Swanson tehtud fanboys "unistuse, kui originaal Vampiiritapja Buffy ilmus buff ajakirja. Isegi ilma riided, ta ikka surmab meid.







32. Nicole "Coco" Austin








Väljaanne : märts 2008

Coco staari oli tõusuteel, kui ta poseerinud  Playboy " aastase muusikat küsimus, kuid  jää Loves Coco  oli veel kolm aastat ära. Tagantjärele ta oleks saanud katta.Muidugi, tagantjärele, Coco saab mida iganes ta tahab.

31. Sherilyn Fenn








Väljaanne : detsember 1990

Kui tegemist alastust, ajastus ei pruugi kõik-kui sa räägid kuulsus. Playboy tegi pildistamist Fenn 1990. aasta detsembris Ihan keset  Twin Peaks "  perspektiivis. Ajal, ta oli femme fatale TV kuumim show. Sa ei saa palju parem kui see.

30. Barbara Carrera








Väljaanne : märts 1982

See Nicaragua Temptress teinud mitmeid filme 70ndatel ja läheks olla Bond Girl (Never Say Never Again ) ja regulaarne  Dallas . Aga '82 oli ta edendada  I žürii , filmi peaosas Armand Assante nagu detektiiv Mike Hammer. Kriitikud olid leige filmi, kuid avaldus Barbara hulgast Playboy lugejad üksmeelselt.







29. Traci Bingham








Väljaanne : juuni 1998

Traci Bingham kaetud  Playboy  , kui ainult kombineeritud pilti teiste  Baywatch näitleja, kuid tema alasti pilte oli Objekte mag korduvalt. Mõned rahvusvahelised väljaanded olid heas mõttes anda oma ihaldatud kohapeal kõik ise: Itaalia, Jaapan, Poola, Holland. Ja Saksamaa tegi seda kaks korda.

28. Eva Herzigova








Väljaanne : august 2004

Eva Herzigova tegi endale nime 1994. aastal, kui nägu Wonderbra. In ikooniks reklaam ta kandis musta rinnahoidja ja naeratus, lisatakse märge "Tere, poisid." Kui see on sinu debüüdi, mida sa teed, encore? Kuidas öelda "Tere" jälle mingit mõju?Lahenduseks oli selge.

27. Sharon Stone








Väljaanne : juulil 1990 detsember 1992

Aastal 1990, kaks aastat enne kui ta demonstreeris oma kauba  Basic Instinct , Stone karjäär startis pärast ilmumist  Total Recall.  Mida andis selle filmi tähelepanu selle ära teeninud? Stone langes filmi release vabastamist juuli 1990  Playboy  küsimus.







26. Garcelle Beauvais








Väljaanne : august 2007

Beauvais oli eduka mudeli mitu aastat enne maandumist rolli, mis tegi ta kuulsaks: Fancy Monroe, objekti peategelase kiindumust  Jamie Foxx Näita , mis kestis 1996-2001. Ta jätkas, et olla regulaarne  NYPD Blue . At vanus 40, ta ilmus  Playboy , ja see oli väärt ootamist.

25. Denise Richards








Väljaanne : Detsember 2004

Back in detsembril 2004 Richards oli ikka Charlie Sheen ja ta oli just sünnitanud tütre viis kuud enne seda. Ta tõestas, et naised võivad ikka uskumatult seksikas pärast sünnitust, ja Charlie Sheen ei ole tegelikult võitja pärast kaotada teda.

24. Arianny Celeste








Väljaanne : november 2010

Alates professionaalne maadlus ja  Playboy  said kokku tänu tüdruk nimega Rena Mero (paremini tuntud kui Sable), mag olnud võimalik arvestada fännid vaeva eest videolaenutus küsimusi.
Professionaalne maadlus on fake, me teame seda, kuid me oleme päris kindel, et paljud WWE fännid kasvas MMA fännid. Naine maadlejate olid elbowed läbi Ring Tüdrukud ja üks, et iga võitluses fänn ootasin oli Arianny Celeste.







23. Joanna Krupa








Väljaanne : juulil 2005 detsember 2009

Seal oli väga selge Peetakse sõda hilistel 90ndatel ja 2000-ndate alguses:  Playboy vs.NN "lad ajakirjad"  Maxim  ja  FHM . Ja kuigi poiss ajakirjad närida minema Bunny vereringes, konflikt ei ole üks huvitav spinoff nähtus:  Maxim  ja  FHM  kulutatud palju energiat keerates mudeleid kuulsused ja seejärel  Playboy  swooped ja sain neid võtta oma riided seljast.
Joanna Krupa oli üks kahest näitena tuua (teine oli Vida Guerra). Kokkuvõte Poola ujumistrikoo ja pesu modell, kes hakkas  Maxim  ja  FHM  kuum nimekirjad, Krupa oli kunagi heauskne kuulsus. Kuni  Playboy  astus.

22. Rachel Hunter








Väljaanne : aprill 2004

Enne satiating meil temaga  Playboy  pildiline, ujumistrikoo mudel teased meie endine MTV-vaatamise teen selves koos ühes tükis kuuma ema hümn "Stacy ema."

21. Stephanie Seymour








Väljaanne : 1991. aasta märtsis veebruar 1993

Stephanie on üks vähestest esindajad kuldajal  Sports Illustrated  ujumistrikoo küsimus selle nimekirja. Tema kolleegid lisatud Elle MacPherson, Rachel Hunter ja Cindy Crawford.
Seymour oli metsik laps. Tema kaks  Playboy  esinemised peaaegu kohakuti temaga tormiline kaheaastase suhted Axl Rose, võib-olla kõige vähem dateable mees rock'n'rolli ajal. See ei lõppenud sõbralikult.







20. Naomi Campbell








Väljaanne : detsember 1999

On kahte tüüpi mehed selles maailmas: Dreamers ja realistid. Kui realistid olid kirjalikult oma jõulud nimekirja 1999. aastal, Naomi Campbelli  Playboy küsimus oli number üks. Unenägijad lihtsalt panna Naomi Campbell, üks tippmodelle kümnendi valge kingitus paberit.

19. Carmen Electra








Väljaanne : aprill 2003, jaanuar 2009

Carmen Electra on tekitanud ajakirja paar korda, kuid 2009. aastal oli tema kuldne aastal. Oma 55. aastapäeva küsimus,  Playboy  andis Electra kaas kohapeal ja teha maailma terviseks 55 aastat.

18. Robin Givens








Väljaanne : september 1994

Naine, kes pildistatud Mike Tyson süda oli ühel hetkel peetakse "kõige vihkas naine Ameerikas." Vihkamine on tugev emotsionaalset o on iha. Kuigi tema  Playboy pildiline juhtus viis aastat pärast tema lahku Tyson, avalik arvamus oli ikka segada.







17. Dita Von Teese








Väljaanne : detsember 2002

Seksikas varietee tantsija, kuulus oma suhteid Marilyn Manson, kujutavad ette mag mitu korda, kuid see oli tema esimene kate. Pildi-täiuslik pin-up ilmselt sai inspiratsiooni saada glamuuri modelleeritud tänu tutvumist tema isa vana küsimused Playboy .
Lõbus fakt: tema kaas avaldamine vaja teda on perekonnanimi. Ta valis Von Treese välja telefoniraamatu, mis  Playbo y  valesti, andes oma nime Dita Von Teese. Ta ummikus see.

16. Kelly Brook








Väljaanne : september 2010

Kõigist pealkirjad loetletud Brook, sealhulgas näitleja, ettevõtja ja saatejuht, Brook Lisaks tuleb märkida, nagu " Playboy  mudel." Seda sellepärast, et see seksikas inglise import purustada seda, mis on vaieldamatult üks unustamatu  Playboy  levib avaldamine ajaloos.

15. Brooke Burke








Väljaanne : Mai 2001, november 2004

2001. aastal Brooke Burke leitud tema kuulsus E! 'S  Wild On , ja nähes tema praegune  Tantsud tähtedega  tema napp varustus on ilmselt taas mõned vanad fantaasiad televisioon vastuvõtva. Just niimoodi, oma mured fluttered ära nagu lehte Burke kasutatakse, et katta ise oma november 2004 küsimus.







14. Katarina Witt








Väljaanne : detsember 1998

Katarina Witt läheb ajalukku kui suur Olympic iluuisutaja. Sportlased ja  Playboy võib olla keeruline sobi, kuna Superfit naised sageli ei sobi esteetika mag. Aga mitte Witt. Kuigi ei ole kahtlust, et ta oli väga hea kuju, ta oli ka täiesti vormikas.

13. Jenny McCarthy








Väljaanne : juunil 1994 juuli 1996. aasta detsembri 1996. 1997. aasta septembris jaanuaril 2005 juuli 2012

On naisi, kes ilmuvad  Playboy  põhineb nende saavutusi, ja siis on naisi, kes väljuvad Ameerikas saada girl-next-uks sex sümboleid. Need on mängukaaslased. Ja iga nii tihti, mängukaaslane murrab läbi järgmisele tasandile ning muutub kuulsus.
Jenny McCarthy tegi seda samuti keegi, tõustes fenomenaalselt populaarne Playmate pildiline, et aasta Playmate ja sealt edasi MTV  esile . Rohkem kui silmailu, ta osutus kuradi naljakas ka, läheb edasi ilmuvad, on  BASEketball  (1998) ja  Scary Movie 3 (2002). Aga ta ei pöördunud ta tagasi Playboy, tagasi tegema oma viimase pildiline (ja kuues kaas) alles eelmisel aastal aastaselt 39.

12. Vida Guerra








Väljaanne : detsember 2008

Vida Guerra teinud kõige kohta, mida ta oli, parlaying mõned pildid  FHM  arvesse täiemahuline karjääri ajakirja mudel. Mida teeb tüdruk tegema, kui ta on läinud nii kaugele kui ta saab koos  Maxim  ja  FHM ? Ta läheb täies monty jaoks  Playboy .Küsimus oli üks bestsellereid 21. sajandil.







11. Kim Kardashian








Väljaanne : detsember 2007

Selle viis ise oma seksuaalsuse, mis pandi ekraan pärast tema sex tape lekkinud, Kardashian poseerinud  Playboy Venemaal.  Ilmselgelt ei varja midagi kaamerad, fotosessiooni oli dokumenteeritud tema reaalsus seeria,  ajakohaste Kardashians .

10. Stacey Dash








Väljaanne : 2006. aasta august

Kuigi Dash polnud kaanel, lihtsalt mainida tema nime Sisu sektsiooni oli meil flipping oma leviku ASAP. No pun mõeldud. See oli karm muutus hull tunked ja Mad Kübarsepa mütsid me harjunud nägema teda on  abitu .

9. Ursula Andress








Väljaanne : Juuni 1965 detsember 1981

1964 Andress võitis Kuldgloobuse New Star of the Year tema rolli Bond tüdruk, Honey Rider. Aastal 1965 suurim seksisümbol 60ndatel esimene demonstreeris ta Kuldgloobuse sees lehekülge  Playboy . Kui küsida, miks ta tegi levikut, ta lihtsalt vastas: "Sest ma olen ilus." 







8. Pamela Anderson








Väljaanne : oktoobri 1989. aasta veebruari 1991. aasta juuliks 1992. 1993. aasta augustis novembril 1994 jaanuari 1996. 1997. aasta septembris juunil 1998 veebruarini 1999, juuli 2001. maist 2004 jaanuarist 2007 jaanuar 2011

Blond pomm Anderson on poseerida  Playboy  kolm aastakümneid. Ta on olnud ka rohkem katted ajakirja kui mis tahes muu isik, nii korjamine üks oli väljakutse ja privileeg. Tema mittetõsine jaanuar 2007 tulistada (pildil) päris palju kehastab tema suhted brändi.

7. Tia Carrere








Väljaanne : detsember 2006

Carrere uhke Hiina / Hispaania / Filipino pärandi ja hails Hawaii. Ta plahvatas alguses '90s koos osad  Rising Sun ,  True Lies ja  Wayne'i maailm . Esinevad alasti lauale kogu tema karjääri, kuid ta balked. Siis pärast lahutust 2000. aastal, ta kujutavad ette Bunny.

6. Raquel Welch








Väljaanne : detsember 1979

Nagu kingitus  Playboy  tellijatele, Raquel Welch ilmus oma detsembrinumbris 1979. seksisümbol, tema tihe punane trikoo, alati jäänud asju kujutlusvõime, isegi küsimus. 







5. Jayne Mansfield








Väljaanne : February 1955 juuni 1963

Mansfield'i Peek-a-boo kate 1963 määratleb seksuaalsuse ajastu: sa pidid olema arg midagi. Toas küsimus oli Mansfield ja kõik tema õnnistusi. See on ikka raske võita seksapiil kiiratud see Vapper näitlejanna, kes oli ka Miss veebruar 1955.

4. Kim Basinger








Väljaanne : veebruar 1983

Playboy teadsid võitja käsi Kim - ta oli väga edukas mudel, kes ei olnud päris tabas teda Rütm näitlejana, kuid see oli tõeline kindlus tema toonase kavandatav pööre nagu Bond tüdruk vastas Sean Connery Never Say Never Again. Ajakiri tõmmatud kõik peatused, töötab mega-profiil, mis värvatud teadmisi Bob Fosse, Roger Vadim, George Plimpton ja Connery ise.

3. Elle Macpherson








Väljaanne : mai 1994

Aastal 1994 Macpherson demonstreeris põhjus, miks tema nimi on "The Body". Kate näitas mudel sukkpüksid ja ainult "Elle" ja  Playboy  printida. Kujutada oli austusavaldus tuntud foto Brigitte Bardot alates 60ndate.







2. Bo Derek








Väljaanne : Märts 1980 august 1980 september 1981 juuli 1984. aasta detsember 1994

By 1984 Bo Derek oli juba staar meeste fantaasiad maailma, tänu tema eelmise Playboy  võrsed ja tema läbimurre roll  10 . See oli siis, kui ta kujutavad nagu kauboi imemiseks sigari, et mehed aru, et nad võiksid olla okei vähe rolli pöördumise ja nad meelega olla tema "näitsik sattunud."

1. Cindy Crawford








Väljaanne : juulist 1988 maini 1996, oktoober 1998
juulis 1988. (ja jälle '96 ja '98), Cindy Crawford otsustas modelleerida oma sünnipäeva ülikond asemel teda tüüpilise kõrge moelooja riided. Me tahame öelda endise välimuse erakordselt suur tema.




+1 Bonus Scarlett Johansson  


Esquire USA november 2013


Nude stseene. Me kõik oleme näinud neid. Me kõik tahame näha rohkem inimesi. Veelgi huvitavam on, kui nad tulla üllatusena. Miks nad üllatus?Noh, seal on ilmne põhjus, et näitleja küsimus tõenäoliselt ei ole kunagi teinud alasti stseen enne. Siis on alasti stseeni, mis lihtsalt ei ole mingit mõtet. Ja siis on meil nude stseen, mis mõtet ... Kuid kas me tõesti kunagi vaja näha, et inimene alasti? Jah, alasti stseene! Igal juhul, alasti stseene on siin, sest Aadam ja Eeva. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...