Free Money

Loading...

среда, 16 ноября 2016 г.

De 50 nude Berømtheder Hvem stillet for Playboy 18+



I løbet af årene en masse varme, nøgen kvinder har prydet siderne i  Playboy . Og så meget som varmblodede folk alle som at få et kig på Playmate-udtænkt af  Hugh Hefner  til at være den nabopige, nøgne for din bekvemmelighed-intet har Gawk faktor berømthed hud. Film ikoner, TV-stjerner, atleter, supermodeller-fans kender dem med deres tøj på, og en masse af de fans ønsker at se dem med deres tøj off.
Playboy  lanceret i december 1953 med en berømthed på forsiden og på siderne-Marilyn Monroe (som faktisk ikke udgøre for mag) but bladet virkelig ikke handle i de berømte nøgenhed for sin første par årtier. Pigerne i  Playboy  normalt havde navne som Phyllis og Melba, og selvom de var øverste skønheder, de var ikke berømt uden for brand.
Omkring årsskiftet 80'erne, der ændrede. Playboy  fik hofte til værdien af nøgne berømte damer. Billedadvarsler af   Drew Barrymore , Jenny McCarthy , ogPamela Anderson var nogle af de tidligste eksempler på berømtheder, der har besluttet at "gøre  Playboy ", en sætning, der er nu en allestedsnærværende forslag for hver starlet med en film eller to under hendes bælte. Ved slutningen af 90'erne, Playboy  var fuld på afhængige berømtheder. Og i mangel af berømtheder, ville mag køre berømthed pårørende, tidligere berømtheder, piger, der lignede berømtheder, piger, der havde sovet med berømtheder og naturligvis,  Playboy  -modeller, der havde selv opnået en vis grad af berømthed. 
Sig hvad du vil om at vise varerne, er det stadig betragtes som en ære at blive bedt om at være i  Playboy , og de berømte kvinder, der har gjort det har gjort deres fans glade og konverteret nye. Da Bunny kalder, det tager en vis form for kvinde til at lytte, at call-her er de 50 hotteste berømtheder, der gjorde.





50. Amanda Beard






Problem : Juli 2007

Amanda var den ubestridte amerikanske olympiske sex symbol, en forsinket svar på Tysklands Katarina Witt. Hun voksede op på de spil før vores øjne - på hendes første OL, Atlanta '96, var hun kun 14 år gammel. Hun stillede nøgen i 2007, men ikke som en post-script - hun gjorde det olympiske hold 2008 og blev valgt co-kaptajn med kolleger hotties Dara Torres og Nancy Coughlin.

49. Shannen Doherty






Problem : marts 1994 December 2003

Doherty er billedlige hit kiosker kort før hendes karakter, Brenda Walsh, forlod Beverly Hills, 90210 . Hvis du kunne lide dårlig pige, Brenda var din kop te. Det blev sagt, at Shannen var lidt af en Brenda off kamera samt, og at friktionen med resten af skuespillerne førte til afskedigelsen. Da hun dukkede op nøgen i Playboy-selv om det var blot tre billeder i en større billedlig fremme "sikker sex" -alle dine håb blev bekræftet. Sådan en dårlig pige.

48. Lindsay Lohan






Problem : Januar / februar 2012

Amerika havde blandede følelser, når nyheden brød, at Lindsay ville posere for Playboy.  Hendes hensynsløs livsstil, sagde de, ødelagde hendes udseende, og det billedmæssige kunne være et tog vrag. Nå, det var bare ikke tilfældet, og Lindsay hyldest til Marilyn Monroe var helt sexet.





47. Drew Barrymore






Problem : Januar 1995

Drew var bare 19, da hun poserede for  Playboy , men hun havde allerede levet en rock-stjerne liv. Og ikke den gode slags rock-stjerne liv hun skulle til Studio 54 og gør koks som en pre-teen. Hun fik sit lort sammen, selv om, og i dag er en bankbare stjerne, men i 1995 var hun stadig en vild barn. Det var omkring dette tidspunkt, du måske husker, at hun blinkede fødselaren David Letterman på hans talkshow.

46. ​​Vanity






Problem : Maj 1985, april 1988

Du er nødt til at aflevere det til Prince-fyr ved skønhed, når han ser det. Han opdagede Denise Matthews, gav hende en cool kunstnernavn, og sætte hende i en gruppe kaldet Vanity 6 (de havde et hit med sangen "Nasty Girl"). Det hele til sidst landede Vanity, da hun blev kaldt af The Purple One, et par breder sig i  Playboy .
År senere, en anden prins protege, Carmen Electra, ville vise sig endnu mere vellykket.

45. Lizzy Jagger






Problem : June 2011

I den virkelige verden, ville Mick Jagger sandsynligvis slå dine lygter ud for at ville se sin datter nøgen. Takket være  Playboy , kan du gøre dette uden konfrontation. Som en bonus, kan du se hendes mor Jerry Hall egen spredning fra 1985.





44. Farrah Fawcett






Problem : december 1995 jul 1997

Farrah var et ikon af 70'erne takket være en plakat, der solgte 12 millioner enheder og alfa-babe rolle på  Charlies Angels , men hun modstod anmodninger om nøgenhed al sin karriere-indtil, i en alder af 48, hun besluttede at få nøgen for  Playboy . (Hun havde vist på forsiden 17 år tidligere, men var ikke nøgen i de indvendige sider.)

43. Diora Baird






Problem : august 2005

I det 21. århundrede, kan berømthed være en vanskelig ting at definere, især i lyset af reality-tv og lad-mag-inspirerede model fanatisme. Så Diora Baird, en kvinde berømt for at være fantastisk smuk og entusiastisk nøgen.
Hun fik forsiden af  Playboy  syv år siden og drejes i en af de bedste billedadvarsler i den æra, alle baseret på den tro, som hun skulle være en kæmpe stjerne. Hun er ikke en stor stjerne ved enhver objektivt mål, men hun er en kæmpe stjerne til os.

42. Tricia Helfer






Issue : Februar 2007

Geeks overalt jublede i 2007, da de fik øje deres favorit  Battlestar Galactica menneskelignende cylon på forsiden. Det bragte en helt ny dimension til ideen om "Frak-ing."





41. Madonna






Problem : September 1985 Oktober 1994

Før Madonna var "Madonna" hun var bare en kvinde forsøger at gøre det og havde brug for kontanter. Da hun fandt sin berømmelse og var på randen af en filmkarriere i 1985, blev nogle gamle nøgen billeder udgivet i magasinet. Den "Like a Virgin" stjerne nægtede at undskylde og prydede forsiden af denne ikoniske problem.

40. Kiana Tom






Problem : Maj 2002

I midten og slutningen af 90'erne, Tom vært en meget populær øvelse program på ESPN, og en masse mennesker, der overværede det ikke var udøver på alle. Hun var smuk, og hun havde ikke noget imod at handle på det. Efter alt, blev hendes show kaldet  Kiana Tom Flex Appel . Hun vidste præcis, hvad hun gjorde, og det gjorde Playboy -den dækning line "ESPN Fitness Guru Kiana Tom: Get Hard i Six Seconds" er en af de mindst subtile magasinet nogensinde har kørt. Og det siger ikke noget.

39. Daryl Hannah






Problem : November 2003

Daryl Hannah karriere fik en omlægning i 2003, da hun medvirkede i hævn svirp  Kill Bill.  Men omslaget selv gør os nostalgiske for hendes havfrue dage i  Splash .





38. Winter Zoli






Problem : Marts 2011

Zoli spiller en voksen filmstjerne i FX ramt  Sons of Anarchy , så hun siger, at hun var forberedt på hendes  Playboy  skyde. Hun synes topløs på forsiden fra marts 2011 spørgsmål, hvor hun indrømmede, "Det viser sig nøgenhed er ikke et problem for mig." Og det var ikke et problem for de tusinder, der samles op på mag.

37. Charisma Carpenter






Problem : Juni 2004

Den perfekt navngivet Charisma Carpenter havde fået fans på styrken af  Buffy the Vampire Slayer  og dens spin-off  Angel , men en karriere som filmstjerne eller TV bly aldrig kom til at bære frugt.
Playboy  vidste ikke, at i 2004; dengang, Carpenters køre på  Angel  var indpakning op, og hun var at gøre alle de "hot babe" lister. Hun syntes at være på vej op. Og hun så smukt.

36. Leeann Tweeden






Problem : August 1996, december 2011

Leeann var på forsiden af magasinet i 1996, og optrådte inde i en billedlig om "hardbody" piger i ESPN. Og hun var sportslige hvad der ville komme til at blive kendt, et årti senere, som en "hår bh." Skuffet læsere var taknemmelige år senere, i 2011. I mellemtiden havde Tweeden steget til fremtrædende plads som en korrespondent for  The  Best Damn Sports Show Periode . 





35. Aubrey O'Day






Problem : Marts 2009

Aubrey O'Day har mere end bevist hun fortjener en solokarriere. På højden af dramaet omkring Danity Kane break-up, O'Day frataget det hele ud for Hugh Hefner og gjort os glemme, at der endda var andre piger i Diddy s foursome.

34. Olivia Munn






Problem : juli / august 2009

Olivia gik ikke nøgen i hendes  Playboy  dække billedkunst-læsere måtte vente et par år, for de berømte lækkede mobiltelefon billeder. Men det var stadig en sexet shoot, og  Playboy  fik hende da hun stadig var en nørd fænomen. Det har ikke altid været bladets stærke side, da den amerikanske institution ofte favoriserer få en etableret stjerne på vej ned over placere en risikabel satsning på en kvinde, der synes at være stigende.
Kredit hvor kredit er grund: Magasinet gjorde det rigtige spil ved at sætte Munn på forsiden. Kun et år bag Complex, også.

33. Kristy Swanson






Problem : November 2002

Kristy Swanson gjort fanboys 'drøm, når den oprindelige Buffy the Vampire Slayer dukkede op i buff for magasinet. Selv med noget tøj på, hun stadig dræber os.





32. Nicole "Coco" Austin






Problem : Marts 2008

Coco stjerne var på fremmarch, da hun poserede for  Playboy ' s årlige musik spørgsmål, men  Ice Loves Coco  var stadig tre år fra. I bakspejlet, burde hun have fået dækslet. Selvfølgelig, i bakspejlet, Coco får, hvad hun vil.

31. Sherilyn Fenn






Problem : December 1990

Når det kommer til nøgenhed, timing er ikke nødvendigvis alt-medmindre du taler om berømthed. Playboy gjorde en shoot med Fenn i december 1990, smack-dab midt i  Twin Peaks '  løb. På det tidspunkt var hun den femme fatale på TV hotteste show.Du kan ikke gøre det meget bedre end det.

30. Barbara Carrera






Problem : Marts 1982

Denne nicaraguanske fristerinde havde lavet flere film i 70'erne og ville fortsætte med at være en Bond Girl ( Never Say Never Again ) og en regelmæssig på  Dallas . Men i '82 hun var fremme  I, juryen , en film med Armand Assante som detektiv Mike Hammer. Kritikere var lunken på filmen, men den dom over Barbara blandt Playboy læsere var enstemmig.





29. Traci Bingham






Problem : Juni 1998

Traci Bingham dækket  Playboy  bare én gang, i et sammensat billede med andre Baywatch  skuespillerinde, men hendes nøgen billeder blev præsenteret i mag ved flere lejligheder. Nogle internationale udgaver havde god mening at give hende den eftertragtede stedet for sig selv: Italien, Japan, Polen, Holland. Og Tyskland gjorde to gange.

28. Eva Herzigova






Problem : August 2004

Eva Herzigova gjort et navn for sig selv i 1994 som ansigtet af Wonderbra. I den ikoniske annoncen bar hun en sort bh og et smil, ledsaget af ordene "Hej, drenge."Når det er din debut, hvad gør du for et ekstranummer? How do you say "Hej" igen med nogen effekt? Opløsningen var klar.

27. Sharon Stone






Problem : Juli 1990, December 1992

I 1990, to år før hun fremviste sine varer i  Basic Instinct , Stone karriere tog fart efter optræder i  Total Recall.  Hvad gav denne film den opmærksomhed, den fortjente?Stone faldt sammen filmens udgivelse med udgivelsen af juli 1990  Playboy  problem.





26. Garcelle Beauvais






Problem : August 2007

Beauvais var en succesfuld model for flere år før landing den rolle, som gjorde hende berømt: Fancy Monroe, genstand for hovedpersonens kærlighed på  The Jamie Foxx Show , der løb fra 1996 til 2001. Hun fortsatte med at være en regelmæssig på  New York Blues . I en alder af 40, hun dukkede op i  Playboy , og det var ventetiden værd.

25. Denise Richards






Problem : December 2004

Tilbage i december 2004, Richards var stadig med Charlie Sheen, og hun netop havde født deres datter fem måneder før. Hun beviste, at kvinder stadig kan være utroligt sexet efter fødslen, og Charlie Sheen er virkelig ikke en vinder efter at have tabt hende.

24. Arianny Celeste






Problem : November 2010

Lige siden professionel wrestling og  Playboy  fik sammen, takket være en pige ved navn Rena Mero (bedre kendt som Sable) har mag kunnet regne med fans af kæmper for blockbuster spørgsmål.
Professionel wrestling er falsk, vi ved det, men vi er temmelig sikker på en masse WWE fans voksede til MMA fans. Kvindelige brydere blev skubbet ud af Ring Girls, og den ene, at hver kamp fan ventede på var Arianny Celeste.





23. Joanna Krupa






Problem : Juli 2005, juni 2009

Der var en meget klar krig, der føres i slutningen af 90'erne og begyndelsen af 2000'erne:  Playboy vs "dreng mags"  Maxim  og  FHM . Og mens drengen mags tygges væk på Bunny kredsløb, havde konflikten har en interessant spinoff fænomen: Maxim  og  FHM  brugt en masse energi dreje modeller til berømtheder og derefter Playboy  angreb i og fik dem til at tage deres tøj af.
Joanna Krupa var en af to gode eksempler (den anden er Vida Guerra). En polsk badedragt og lingeri model, der begyndte at lave  Maxim  og  FHM  hot lister, Krupa var aldrig en bona fide berømthed. Indtil  Playboy  trådte i.

22. Rachel Hunter






Problem : April 2004

Før mættende os med sin  Playboy  billedkunst, badedragt model drillede vores tidligere MTV-visning teen selv med et stykke i den varme mor hymne "Stacy 's mor."

21. Stephanie Seymour






Problem : marts 1991 februar 1993

Stephanie er en af et par repræsentanter fra den gyldne alder af  Sports Illustrated Swimsuit problemet til at gøre denne liste. Hendes kolleger inkluderet Elle MacPherson, Rachel Hunter, og Cindy Crawford.
Seymour var den vilde barn. Hendes to  Playboy  optrædener næsten linje med hendes tumultagtige to-årigt forhold med Axl Rose, muligvis den mindst dateable mand i rock and roll på det tidspunkt. Det endte ikke i mindelighed.





20. Naomi Campbell






Problem : December 1999

Der er to typer af mænd i denne verden: drømmere og realister. Når realisterne skrev deres jule liste i 1999, Naomi Campbells  Playboy spørgsmål var nummer et. De drømmere bare sætte Naomi Campbell, en af de øverste modeller af dette årti, i hvid gavepapir.

19. Carmen Electra






Problem : april 2003 januar 2009

har Carmen Electra stillet for magasinet et par gange, men 2009 var hendes gyldne år.For deres 55. års jubilæum problem,  Playboy  gav Electra dækslet stedet og gjort verden toast til 55 år endnu.

18. Robin Givens






Problem : September 1994

Kvinden, der fangede Mike Tyson hjerte var på et tidspunkt betragtes som "den mest hadede kvinde i Amerika." Had er et stærkt følelses- o er begær. Selvom hendes Playboy  billedkunst skete fem år efter hendes split med Tyson, var den offentlige mening stadig blandede.





17. Dita Von Teese






Problem : December 2002

Den sexede burlesque danser, berømt for hendes forhold til Marilyn Manson, stillede op til de mag flere gange, men dette var hendes første cover. Billedet-perfekte pin-up tilsyneladende fik inspiration til at blive en glamour modellerede takket være perusing hendes fars gamle spørgsmål af  Playboy .
Sjovt faktum: for hendes cover, publikationen krævede hende at have et efternavn.Hun valgte Von Treese ud af en telefonbog, som  Playbo y  stavet forkert, giver hende navnet Dita Von Teese. Hun stak med det.

16. Kelly Brook






Problem : September 2010

Blandt alle de titler, der er anført for Brook, herunder skuespillerinde, iværksætter, og studievært, er Brook også noteret som en " Playboy  -model." Det er fordi denne sexede engelsk import knust det med, hvad der er unægtelig en af de mest uforglemmelige  Playboy  spreder i publikationen historie.

15. Brooke Burke






Problem : maj 2001, November 2004

I 2001 Brooke Burke fandt hende berømmelse på E 's!  Wild On , og at se hendes nuværende  Dancing With the Stars  i hendes tyndt udstyr har formentlig bragt tilbage nogle af de gamle fantasier af tv-vært. Ligesom det, dine bekymringer flagrede væk som arket Burke bruges til at dække sig selv i hendes November 2004 spørgsmål.





14. Katarina Witt






Problem : December 1998

Katarina Witt vil gå over i historien som en stor olympisk kunstskøjteløber. Atleter og Playboy  kan være en vanskelig pasform, da de Superfit kvinder ofte ikke passer æstetik mag. Men ikke Witt. Selv om der er ingen tvivl om, at hun var i fin form, hun var også perfekt velskabt.

13. Jenny McCarthy






Problem : juni 1994 juli 1996 december 1996 september 1997 januar 2005, juli 2012

Der er de kvinder, der optræder i  Playboy  baseret på deres resultater, og så er der de kvinder, der dukker op fra Amerika til at blive pige-next-door sex symboler. Det er de Playmates. Og alle så ofte, en Playmate bryder igennem til det næste niveau og bliver en berømthed.
Jenny McCarthy gjorde det så godt som nogen, der går fra et fænomenalt populær legekammerat billedlig til Playmate of the Year, og derfra videre til MTV  fremhævet .Mere end eye candy, hun viste sig at være pokkers sjovt så godt, går på at apear i BASEketball  (1998) og  Scary Movie 3  (2002). Men hun har aldrig slået hende tilbage på Playboy, vender tilbage til at gøre hendes seneste billedkunst (og sjette cover) bare sidste år i en alder af 39.

12. Vida Guerra






Problem : December 2008

Vida Guerra gjort mest af det, hun havde, parlaying et par billeder i  FHM  til en fuld-blæst karriere som et magasin model. Hvad gør en pige gøre, når hun er gået så langt som hun kan med  Maxim  og  FHM ? Hun går full monty for  Playboy . Spørgsmålet var en af de bestsellere i det 21. århundrede.





11. Kim Kardashian






Udgave : December 2007

Som en måde at eje sin seksualitet, som blev sat på displayet efter hendes sexvideo lækket, Kardashian poserede for  Playboy rusland. Klart ikke skjule noget fra kameraerne blev photo shoot dokumenteret i hendes reality-serie,  holde op med Kardashians .

10. Stacey Dash






Problem : August 2006

Mens Dash ikke var på forsiden, den blotte omtale af hendes navn i afsnittet Indhold havde os spejlvende til hendes spredning ASAP. Ingen ordspil bestemt. Det var skarp ændring fra de skøre overalls og Gale Hattemager hatte vi fik vant til at se hende i på Clueless .

9. Ursula Andress






Problem : Juni 1965 December 1981

I 1964 Andress vandt en Golden Globe for New Star of the Year for sin rolle som Bond pige, honning Rider. I 1965, den største sex symbol på 60'erne først fremviste hendes gyldne glober inde siderne i  Playboy . Adspurgt, hvorfor hun gjorde spredning, hun bare svarede, "Fordi jeg er smuk." 





8. Pamela Anderson






Problem : oktober 1989 februar 1991 juli 1992 august 1993 november 1994 januar 1996 september 1997 juni 1998 februar 1999 juli 2001 maj 2004 januar 2007 januar 2011

Blonde bombe Anderson har posere for  Playboy  for tre årtier. Hun har også været på flere covers til magasinet end nogen anden person, så plukke en var en udfordring og et privilegium. Hendes tunge-i-kinden januar 2007 shoot (billedet ovenfor) temmelig meget indbegrebet hendes forhold til brandet.

7. Tia Carrere






Problem : December 2006

Carrere prale kinesisk / spansk / filippinsk arv, og kommer fra Hawaii. Hun eksploderede i begyndelsen af 90'erne med dele i  Rising Sun ,  True Lies , og  Wayne World . Viser nøgen var på bordet i hele sin karriere, men hun vægrede. Så efter en skilsmisse i 2000, hun poserede for Bunny.

6. Raquel Welch






Problem : December 1979

Som en gave til  Playboy  abonnenter, Raquel Welch optrådte på deres december emne i 1979. sex symbol, i hendes stramme røde badedragt, forlod altid ting til fantasien, selv i spørgsmålet. 





5. Jayne Mansfield






Problem : Februar 1955 juni 1963

Mansfield s peek-a-boo dækning i 1963 definerer seksualitet af den æra: du skulle være luskede om det. Inde i spørgsmålet var Mansfield og alle hendes velsignelser.Det er stadig svært at slå den sexappeal udstrålede af denne risque skuespillerinde, der var også Miss februar 1955.

4. Kim Basinger






Problem : Februar 1983

Playboy vidste, at de havde en vinder på deres hænder i Kim - hun var en kæmpe succes model der havde ikke helt ramte hende skridtlængde som skuespiller, men det var en veritabel vished med hende dengang kommende tur som Bond pige overfor Sean Connery i Never Say Never Again. Bladet trak alle sejl, kører en mega-profil, der hyret ekspertise Bob Fosse, Roger Vadim, George Plimpton og Connery selv.

3. Elle Macpherson






Problem : maj 1994

I 1994 Macpherson fremviste grunden hendes kælenavn er "The Body". Dækslet viste modellen i strømpebukser og kun "Elle" og  Playboy  på tryk. Stillingen var en hyldest til en berømt foto af Brigitte Bardot fra 60'erne.





2. Bo Derek






Problem : marts 1980 August 1980, September 1981 juli 1984 December 1994

Af 1984, Bo Derek var allerede stjerne af mænds fantasier over hele verden, takket være hendes tidligere  Playboy  skud og sit gennembrud rolle i  10 . Det var, da hun stillede som en cowboy suger en cigar, at mænd indså de ville være okay med en lille rolle vending, og de ville elske at være hendes "pige i nød."

1. Cindy Crawford






Problem : juli 1988 maj 1996 oktober 1998
I juli 1988 (og igen i '96 og '98), Cindy Crawford besluttet at modellere hendes fødselsdag trop i stedet for hendes typiske high fashion designer tøj. Vi skulle sige de tidligere ser usædvanligt godt ud på hende.




1 Bonus Scarlett Johansson  


Esquire USA november 2013


Nude scener. Vi har alle set dem. Vi ønsker alle at se flere af dem. Endnu mere interessant er, når de kommer som en overraskelse. Hvorfor er de en overraskelse? Tja, der er den indlysende grund, at skuespillerinden pågældende sandsynligvis har aldrig gjort en nøgen scene før. Så er der den nøgne scene, der bare ikke nogen mening. Og så har vi den nøgne scene, der giver mening ... Men vidste vi virkelig får brug for at se, at personen i nøgen? Ja, nøgen scener! Hvorom alting er, har nøgenscener været hos os siden Adam og Eva. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...