Free Money

Loading...

среда, 16 ноября 2016 г.

Les 50 celebritats nues que va posar per a Playboy 18 +





A través dels anys moltes dones calents, nus han aparegut a les pàgines de  Playboy .I per molt que la gent de sang calenta tots com aconseguir una ullada a la Playmate-imaginat per  Hugh Hefner  per ser la noia del costat, al nu per motius de comoditat, res ha gawk el factor de la pell de la celebritat. Icones de la pel·lícula, estrelles de la televisió, esportistes, supermodels-FANS saber amb la roba posada, i molts d'aquests fans volen veure amb les seves robes.
Playboy  va llançar al desembre de 1953 amb una celebritat a la portada ia les pàgines-Marilyn Monroe (que en realitat no posar per a la revista), però la revista realment no el comerç de la nuesa famós pel seu primer parell de dècades. Les noies de  Playboy  en general tenien noms com Phyllis i Melba, i si són belleses supremes, no eren famosos fora de la marca.
Al voltant de la volta dels anys 80, això va canviar. Playboy  va aconseguir el maluc per l'import de les senyores famoses despullades. Revistes il·lustrades per   Drew Barrymore , Jenny McCarthy , i Pamela Anderson , van ser alguns dels primers exemples de celebritats que van decidir "fer  Playboy ", una frase que és ara un suggeriment ubiqua per a cada estrella amb una o dues pel·lícules en la seva haver-hi. Pels darrers anys 90,  Playboy  era complet en addictes a les celebritats. I en absència de celebritats, la revista correria parents famosos, celebritats, ex nenes que s'assemblaven a les celebritats, noies que s'havia ficat al llit amb les celebritats i, per descomptat,  Playboy  models que tenien ells mateixos van aconseguir cert nivell de celebritat. 
Diguin el que vulguin sobre mostrar els productes, se segueix considerant un honor que se li pregunti per estar en  Playboy , i les dones famoses que ho han fet han fet els seus fans feliços i convertida ne de nous. Quan el Conill de flama, es necessita un cert tipus de dona a prestar atenció al fet que la comunicació per aquí són les 50 celebritats més calentes que ho van fer.





50. Amanda Beard






Edició Juliol 2007

Amanda era el símbol sexual Olímpic nord-americà inqüestionable, una resposta tardana a l'alemanya Katarina Witt. Va créixer en els jocs davant els nostres ulls - en els seus primers Jocs Olímpics, Atlanta '96, tenia només 14 anys d'edat. Ella va posar nua en 2007, però no com una postdata - ella va fer l'equip olímpic de 2008, i va ser triat co-capità amb el seu company hotties Dara Torres i Nancy Coughlin.

49. Shannen Doherty






Problema : March de 1994 a desembre de 2003

Pictòriques va arribar als quioscos de Doherty poc abans del seu caràcter, Brenda Walsh, a l'esquerra  de Beverly Hills, 90210 . Si et va agradar la nena dolenta, Brenda era la seva tassa de te. Es deia que Shannen va ser una mica d'una càmera Brenda fos així, i que la fricció amb la resta de l'elenc va portar al seu acomiadament. Quan ella va aparèixer nua en Playboy-tot i que era només tres imatges en una promoció de "sexe segur" pictòrica més gran-totes les seves esperances van ser confirmades. Una noia tan dolenta.

48. Lindsay Lohan






Emissió : Gener / Febrer de 2012

Estats Units tenia una barreja d'emocions quan es va conèixer la notícia que Lindsay seria posant per  Playboy.  El seu estil de vida imprudent, van dir, estava arruïnant el seu aspecte, i el pictòric podria ser un xoc de trens. Bé, això no era el cas, i el tribut de Lindsay a Marilyn Monroe era perfectament atractiva.





47. Drew Barrymore






Emissió : Gener de 1995

a Drew va ser només 19 anys quan va posar per  a Playboy , però ella ja havia viscut una vida d'estrella de rock. I no el bon tipus d'estrella de rock de tota la vida que anava a Studio 54 i fent coc com un pre-adolescent. Ella va obtenir la seva merda junts, però, i avui és un estel finançable, però el 1995 encara era un nen salvatge. Va ser al voltant d'aquest temps, es recordarà, que va mostrar cumpleañero David Letterman en el seu programa d'entrevistes.

46. ​​vanitat






Edició : maig de 1985, abril de 1988

Vostè ha de donar-lo a Prince-tio sap bellesa quan ho veu. Va descobrir Denise Matthews, li va donar un nom fresc etapa, i la va posar en un grup anomenat Vanitat juny (van tenir un èxit amb la cançó "Nasty Girl"). Tot finalment va aterrar Vanitat, com era anomenada per la porpra 1, un parell s'estén a  Playboy .
Anys després, un altre protegit de Prince, Carmen Electra, resultaria encara més reeixit.

45. Lizzy Jagger






Edició Juny 2011

En el món real, Mick Jagger, probablement seria perforar els seus llums apagats per voler veure la seva filla nua. Gràcies a  Playboy , vostè pot fer això sense la confrontació. Com benefici addicional, es pot veure pròpia difusió de la seva mare Jerry Hall a partir de 1985.





44. Farrah Fawcett






Edició : Desembre de 1995, juliol 1997

Farrah va ser una icona dels anys 70 gràcies a un cartell que va vendre 12 milions d'unitats i el paper d'alfa-babe en  Los Angeles de Charlie , però ella es va resistir a les peticions de la nuesa tota la seva carrera, fins que, als 48 anys, decidir despullar-se per  Playboy . (Ella havia aparegut a la portada de fa 17 anys, però no estava nua en les pàgines interiors.)

43. Diora Baird






Edició : agost 2005

Al segle 21, celebritat pot ser una cosa difícil de definir, especialment a la llum dels reality shows i d'inspiració noi-mag model de fanatisme. Així, Diora Baird, una dona famosa per ser increïblement bella i amb entusiasme nu.
Es va aixecar la tapa de  Playboy  fa set anys i es va convertir en una de les millors revistes il·lustrades de l'època, tots ells basats en la fe que anava a ser una gran estrella. Ella no és una gran estrella per qualsevol mesura objectiva, però ella és una gran estrella per a nosaltres.

42. Tricia Helfer






Edició : Febrer 2007

frikis per tot arreu es van alegrar el 2007, quan van veure el seu favorit  Battlestar Galactica  Cylon humanoides a la portada. Es va portar una nova dimensió a la idea de "Frak-ció."





41. Madonna






Problema : September octubre de 1985 de 1994

Abans que Madonna estava "Madonna" no era més que una dona tractant de fer que sigui necessari i efectiu. Quan va trobar a la seva fama i estava a la vora d'una carrera al cinema el 1985, algunes de les velles fotos de nus van ser posats en llibertat a la revista. El "Like a Virgin" estrella es va negar a disculpar-se i va aparèixer a la portada d'aquest número icònica.

40. Kiana Tom






Edició : Maig 2002

Al mitjans i finals dels 90, Tom acollit un programa d'exercici molt popular a ESPN, i una gran quantitat de persones que el van veure no s'exerceix en absolut. Era preciosa, i que no li importava a operar en ell. Després de tot, el seu xou va ser cridat Apel·lació de la flexió de Kiana Tom . Ella sabia exactament el que estava fent, i el mateix va fer  Playboy -la línia de coberta "ESPN gimnàs Guru Kiana Tom: Obtenir dur a sis segons" és un dels menys subtil la revista mai s'ha executat. I això és molt dir.

39. Daryl Hannah






Edició : Novembre 2003

cursa Daryl Hannah va aconseguir una renovació en 2003, quan va actuar en la pel·lícula de venjança  Kill Bill.  Però la pròpia coberta ens fa nostàlgia dels seus dies sirena en  Splash .





38. Winter Zoli






Edició Març 2011

Zoli exerceix una estrella de cinema per a adults al FX colpejat  Fills de l'Anarquia , pel que ella diu que va ser preparat per a ella  Playboy  rodatge. Ella apareix en topless a la portada de març de 2011 qüestió, en què va admetre, "Resulta que la nuesa no és un problema per a mi." I no va ser un problema per als milers que van recollir la revista.

37. Charisma Carpenter






Edició : Juny de 2004

La crida a la perfecció-Charisma Carpenter havia guanyat aficionats a la força de Buffy Cazavampiros  i la seva spin-off  Àngel , però una carrera com una estrella de cinema o de televisió plom mai va arribar a bon terme.
Playboy  no sabia que en l'any 2004; en aquest moment, la carrera de Carpenter al Àngel  estava acabant i que estava fent totes les llistes "nadó calent". Ella semblava estar en el camí cap amunt. I es veia bella.

36. Leeann Tweeden






Problema : August 1996, December 2011

Leeann estava a la portada de la revista el 1996, i va aparèixer a l'interior dins d'una revista il·lustrada dels "hardbody" noies de ESPN. I ella estava lluint el que vindria a ser conegut, una dècada més tard, com un "sostenidor de cabell." Lectors decebuts estaven agraïts anys més tard, el 2011. Mentrestant, Tweeden havia pujat a la prominència com a corresponsal de  El  Best Damn Sports Show Període . 





35. Aubrey O'Day






Edició Març 2009

Aubrey O'Day té més que comprovat que mereix una carrera en solitari. A l'altura del drama al voltant de la ruptura de Danity Kane, O'Day despullat per si fos poc per Hugh Hefner i ens va fer oblidar que fins i tot havia altres noies de quartet de Diddy.

34. Olivia Munn






Edició : Juliol / agost 2009

Olivia no anar nu en el seu  Playboy  cobrir pictòriques lectors van haver d'esperar uns quants anys, per a aquelles famoses imatges des telèfons mòbils filtrats. Però seguia sent un rodatge atractiu, i  Playboy  li va aconseguir quan encara era un fenomen friki. Això no sempre ha estat el punt fort de la revista, ja que la institució nord-americana sol afavorir aconseguir una estrella establerta en el seu camí cap avall a través de la col·locació d'una aposta arriscada en una dona que sembla estar en augment.
Crèdit on crèdit a causa de: La revista va fer la jugada correcta, posant Munn a la portada. Només un any de retard complex, també.

33. Kristy Swanson






Edició : novembre 2002

Kristy Swanson va fer realitat el somni fet realitat 'fanboys quan l'original de Buffy, la cazavampiros va aparèixer en la pell d'ant de la revista. Fins i tot sense roba, ella encara ens mata.





32. Nicole "Coco" Austin






Edició : març 2008

estrella de Coco va anar en augment quan ella va posar per  a Playboy ' tema musical anual s, però  Ice Loves Coco  era encara tres anys de descans. En retrospectiva, hauria d'haver aconseguit la coberta. Per descomptat, en retrospectiva, Coco aconsegueix el que vol.

31. Sherilyn Fenn






Edició : desembre de 1990

Quan es tracta de la nuesa, el temps no és necessàriament tot, llevat que estiguis parlant de la celebritat. Playboy va fer una sessió amb Fenn al desembre de 1990, situada exactament en el mitjà de  Twin Peaks '  termini. En aquest moment, ella era la dona fatal en l'espectacle més popular de la televisió. No es pot fer molt millor que això.

30. Barbara Carrera






Problema : March 1982

Aquesta temptadora de Nicaragua havia fet diverses pel·lícules en els anys 70 i passaria a ser una noia Bond ( Mai diguis mai més ) i un habitual a  Dallas . Però en el 82 estava promocionant  Jo, el jurat , una pel·lícula protagonitzada per Armand Assante com el detectiu Mike Hammer. Els crítics eren tebi en la pel·lícula, però el veredicte sobre Barbara entre els lectors de Playboy va ser unànime.





29. Traci Bingham






Problema : June de 1998

Traci Bingham coberta  de Playboy  només una vegada, en una imatge composta amb altres  vigilants de la platja  actriu, però les seves fotos nua van ser presentats a la revista en diverses ocasions. Algunes edicions internacionals van tenir el bon sentit de donar-li el lloc cobejat per a ella sola: Itàlia, Japó, Polònia, els Països Baixos. I Alemanya ho va fer dues vegades.

28. Eva Herzigova






Problema : August de 2004

Eva Herzigova va fer un nom per si mateixa en 1994 com la cara de la Wonderbra. En l'anunci icònica que portava un sostenidor negre i un somriure, acompanyat de les paraules "Hola, nois." Quan aquest és el seu debut, què fer per fer un bis? Com es diu "Hola" de nou amb algun impacte? La solució era clara.

27. Sharon Stone






Edició : juliol de 1990, de 1992 de desembre de

En 1990, dos anys abans que ella va mostrar les seves mercaderies a  Instint bàsic , la carrera de pedra va enlairar després d'aparèixer en  Total Recall.  El que va donar aquesta pel·lícula l'atenció que mereixia? Pedra va coincidir estrena de la pel·lícula amb el llançament de Juliol de 1990  Playboy  tema.





26. Garcelle Beauvais






Edició : agost 2007

Beauvais era un model d'èxit durant diversos anys abans d'aconseguir el paper que la va fer famosa: Fantasia Monroe, objecte de l'afecte del protagonista en  The Jamie Foxx , que es va desenvolupar entre 1996-2001. Ella va passar a ser un habitual a NYPD Blue . A l'edat de 40, ella va aparèixer en  Playboy , i va valer la pena l'espera.

25. Denise Richards






Edició : desembre 2004

Al desembre de 2004, Richards estava encara amb Charlie Sheen i acabava de donar a llum a la seva filla de cinc mesos abans d'això. Ella va demostrar que les dones encara poden ser increïblement atractiva després del part, i Charlie Sheen no és realment un guanyador després de perdre-la.

24. Arianny Celeste






Edició : Novembre 2010

Des que la lluita lliure professional i  Playboy  es van reunir, gràcies a una noia anomenada Rena Mer (més conegut com Sabre), la revista ha pogut comptar amb ventiladors d'adherència per a les qüestions de gran èxit.
La lluita lliure professional és fals, sí sabem que, però estem bastant segur que molts dels fans de la WWE es va convertir en fans de MMA. dones lluitadors es feien a terme per l'anell de les nenes, i la que cada fan de la lluita estava esperant era Arianny Celeste.





23. Joanna Krupa






Edició : Juliol 2005, desembre de 2009

va haver una guerra molt clar que es lliura en els últims anys 90 i principis de 2000: Playboy davant del "noi Mags"  Maxim  i  FHM . I mentre que les revistes de lad mastegades lluny en la circulació del conillet, el conflicte va tenir un fenomen interessant spin-off:  Maxim  i  FHM  gasta molta energia girant models a celebritats i després  Playboy  va abalançar i els va portar a llevar-se la roba.
Joanna Krupa era un dels dos principals exemples (l'altre és Vida Guerra). Un vestit de bany i roba interior model polonès que va començar a fer  Maxim  i  FHM  llistes calents, Krupa mai va ser una celebritat de bona fe. Fins  Playboy  intervingut.

22. Rachel Hunter






Edició : abril 2004

Abans que ens saciar amb ella  Playboy  pictòrica, el model de vestit de bany va fer broma nostre ex-MTV veient mateixos adolescents amb una sola peça en l'himne mare calenta "mare de Stacy."

21. Stephanie Seymour






Problema : March de 1991, febrer 1993

Stephanie és un dels pocs representants de l'edat d'or de la  revista Sports Illustrated swimsuit Issue per fer aquesta llista. Els seus col·legues van incloure Elle MacPherson, Rachel Hunter, i Cindy Crawford.
Seymour va ser el nen salvatge. Els seus dos  Playboy  aparences gairebé s'alineen amb la seva tumultuosa relació de dos anys amb Axl Rose, possiblement l'home dateable menys en el rock and roll en el moment. No va acabar amigablement.





20. Naomi Campbell






Edició : desembre 1999

Hi ha dos tipus d'homes en aquest món: els somiadors i realistes. Quan els realistes estaven escrivint a terme la seva llista de Nadal el 1999, de Naomi Campbell  Playboytema va ser número u. Els somiadors només cal posar Naomi Campbell, un dels models superiors de la dècada, en blanc paper de regal.

19. Carmen Electra






Edició : Abril de 2003, gener de 2009

Carmen Electra ha posat per a la revista un parell de vegades, però en el 2009 va ser el seu any daurat. Per a la seva edició de 55 aniversari,  Playboy  va donar Electra del punt de la coberta i va fer la torrada món per 55 anys més.

18. Robin Givens






Problema : September de 1994

La dona que va capturar el cor de Mike Tyson va ser en un moment considerat "la dona més odiada a Amèrica." L'odi és un fort emocionalment o és luxúria. Tot i que ella  Playboy  pictòrica va passar cinc anys després de la seva separació de Tyson, l'opinió pública estava encara variat.





17. Dita Von Teese






Edició : desembre 2002

La ballarina de burlesque atractiu, famós per la seva relació amb Marilyn Manson, va posar per les mag diverses vegades, però aquesta era la seva primera portada. La imatge perfecta de pin-up, aparentment es va inspirar per esdevenir un glamour gràcies a modelats fullejant vells temes de la seva papà de  Playboy .
Dada curiosa: per la seva portada, la publicació li requereix tenir un cognom. Ella va triar Von Treese fora d'un directori telefònic, que  Playbo i  mal escrit, donant-li el nom de Dita Von Teese. Es va ficar amb ella.

16. Kelly Brook






Edició : Setembre 2010

Entre tots els títols que figuren per Brook, entre ells l'actriu, empresari i presentador, Brook també s'observa com un " Playboy  model". Això és perquè aquest atractiu importació Anglès va aixafar amb el que és sens dubte un dels més inoblidables Playboy  s'estén a la història de la publicació.

15. Brooke Burke






Emissió : 2001 de maig, novembre de 2004

En 2001, Brooke Burke va trobar la fama en E 's!  Wild On , i en veure-la present  ball amb les estrelles  en els seus vestits diminuts que probablement ha portat de nou algunes de les seves velles fantasies del presentador de televisió. Igual que les seves preocupacions deshojáronse com el full de Burke utilitza per cobrir-se en la seva edició de novembre de 2004.





14. Katarina Witt






Edició : Desembre de 1998

Katarina Witt passarà a la història com un gran patinadora olímpica. Els atletes i Playboy  pot ser un ajust complicat, ja que les dones Superfit sovint no s'ajusten a l'estètica de la revista. Però no Witt. Tot i que no hi ha dubte que ella estava en excel·lent estat, ella també estava perfectament ben formada.

13. Jenny McCarthy






Edició : juny de 1994, juliol de 1996, desembre de 1996, setembre de 1997, gener de 2005, de juliol de 2012

Hi ha les dones que apareixen en  Playboy  en base als seus èxits, i després hi ha les dones que surten dels Estats Units per convertir-se en noia del costat del sexe símbols. Aquests són els companys de joc. I de tant en quan, un Playmate s'obre pas al següent nivell i es converteix en una celebritat.
Jenny McCarthy ho va fer tan bé com qualsevol, en passar d'un tremendament popular pictòrica Playmate a l'amic de l'any i després a MTV  assenyalat . Més d'ulls dolços, que va resultar ser molt graciós, així, passar a fer baixar a  BASEketball (1998) i  Scary Movie 3  (2002). Però ella mai va donar l'esquena Playboy, tornant a fer el seu últim (coberta i sisè) pictòrica tot just l'any passat a l'edat de 39 anys.

12. Vida Guerra






Edició : Desembre 2008

Vida Guerra va fer la major part del que tenia, parlaying algunes fotos a  FHM  en una cursa en tota regla com un model de la revista. Què fa una noia quan ella s'ha anat el més lluny que pugui amb  Maxim  i  FHM ? Ella va Full Monty per  Playboy . La qüestió era un dels millors venuts del segle 21.





11. Kim Kardashian






Edició : Desembre 2007

Com una forma de posseir la seva sexualitat, que va ser posat en exhibició després del seu vídeo de sexe es va filtrar, Kardashian va posar per a  Playboy Rússia. És evident que no amaga res de les càmeres, la sessió de fotos va ser documentat en la seva sèrie de la realitat,  El continuar amb el Kardashians .

10. Stacey Dash






Edició : agost 2006

Encara que no va ser ruixada sobre la coberta, la simple esment del seu nom en la secció de continguts tenia ens mou d'una tirada a la seva difusió el més aviat possible.Sense joc de paraules. Aquest va ser marcat canvi dels micos bojos i Mad Hatter barrets que ens acostumem a veure-la al  desorientat .

9. Ursula Andress






Edició : juny de 1965, desembre 1981

En 1964, Andress va guanyar un Globus d'Or a la nova estrella de l'any pel seu paper de la noia Bond, Honey Rider. El 1965, el major símbol sexual dels anys 60 va aparèixer per primera vegada fora dels seus globus d'or a les pàgines de  Playboy .Quan se li va preguntar per què ho va fer la propagació, ella simplement va respondre: "Perquè sóc bonica." 





8. Pamela Anderson






Edició : octubre de 1989, febrer de 1991, juliol de 1992 agost de 1993, novembre de 1994, gener de 1996, setembre de 1997, juny de 1998, febrer de 1999, juliol de 2001, maig de 2004, gener de 2007, de gener de 2011

Bomba rossa Anderson ha estat posant per  Playboy  durant tres dècades. Ella també ha estat en més portades per a la revista que qualsevol altra persona, així que escollir un era un repte i un privilegi. La llengua a la galta de gener de rodatge de 2007 (a la foto) resumeix més o menys la seva relació amb la marca.

7. Tia Carrere






Problema : de desembre de de 2006

Carrere combina l'herència del xinès / espanyol / filipina, i és oriünd de Hawaii. Ella va esclatar en els anys 90 amb les parts en  Rising Sun ,  True Lies , i  El món de Wayne . En aparèixer nua era a la taula al llarg de la seva carrera, però ella es va resistir. Després, després d'un divorci el 2000, va posar per al conillet.

6. Raquel Welch






Edició : Desembre 1979

Com un regal per a  Playboy  subscriptors, Raquel Welch va aparèixer en la seva edició de desembre de 1979. El símbol sexual, en el seu vestit de bany vermell atapeït, sempre deixava les coses a la imaginació, fins i tot en el tema. 





5. Jayne Mansfield






Problema : February 1955, juny de 1963

tapa de peek-a-boo de Mansfield en 1963 defineix la sexualitat de l'època: calia ser dissimulat al respecte. Dins el tema va ser Mansfield i totes les seves benediccions. És encara difícil de superar l'atractiu sexual radiada per aquesta actriu pujat de to, que també era la senyoreta de febrer de 1955.

4. Kim Basinger






Emissió febrer de 1983 va tenir

Playboy sabien que tenien un guanyador a les seves mans en Kim - que era un model de gran èxit que va tenir no arriben a assolir el seu pas com a actriu, però això va ser una veritable certesa amb la seva llavors pròximes al seu torn com un Bond noia al costat de Sean Connery en mai diguis mai més. La revista va treure totes les parades, l'execució d'un mega-perfil que va recórrer a l'experiència de Bob Fosse, Roger Vadim, George Plimpton, i el mateix Connery.

3. Elle Macpherson






Problema : May 1994

El 1994, Macpherson va mostrar la raó per la qual el seu sobrenom és "El Cos". La portada mostrava el model en pantimedias i només "Elle" i  Playboy  en la impressió.La posi era un homenatge a una famosa foto de Brigitte Bardot dels anys 60.





2. Bo Derek






Emissió : 1980 de març d'agost de 1980, setembre de 1981 juliol de 1984 de desembre de de 1994

En 1984, Bo Derek ja era l'estrella de les fantasies dels homes a tot el món, gràcies als seus anteriors  Playboy  brots i el seu primer paper important en la  10 . Va ser quan es va fer passar per un vaquer xuclant un cigar que els homes es van adonar que anava a estar bé amb una mica de canvi de rols i que els encantaria ser el seu "damisel·la en perill."

1. Cindy Crawford






Emissió : 1988 de juliol de, maig de 1996, octubre de 1998
Al juliol de 1988 (i una altra vegada en el '96 i '98), Cindy Crawford va decidir modelar el seu vestit d'aniversari en lloc de la seva roba típica de disseny d'alta moda.Hauríem de dir que els antics mirades excepcionalment grans en ella.




1 Bo de Scarlett Johansson  


Esquire EUA novembre 2013


escenes de nus. Tots els hem vist. Tots volem veure més d'ells. Encara més interessant és quan vénen com una sorpresa. Per què són una sorpresa? Bé, aquí està la raó òbvia que l'actriu en qüestió més probable és que mai ha fet una escena de nu abans. Després hi ha l'escena de nu que simplement no té cap sentit. I després tenim l'escena de nu que tingui sentit ... Però, realment alguna vegada ha de veure a aquesta persona en el nu? Sí, escenes de nus! Qualsevol que sigui el cas, escenes de nus han estat amb nosaltres des d'Adam i Eva. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...