Free Money

Loading...

среда, 16 ноября 2016 г.

A 50 meztelen Hírességek Ki pózolt a Playboy 18+



Az évek során sok forró, meztelen nők megérintette az oldalak  Playboy . És, mint a melegvérű emberek minden, mint a szerzés egy kandikál a Playmate-által megálmodott  Hugh Hefner  , hogy a szomszéd lány, meztelenül az Ön kényelmét, semmit a gawk tényező híresség bőrt. Film ikonok, TV csillagok, sportolók, szupermodellek-rajongók tudják azokat a ruháikat, és sok ilyen rajongók szeretnék látni őket a ruháit.
Playboy  indított 1953 decemberében egy híresség a fedél és az oldalt, Marilyn Monroe (aki valójában nem jelentenek a mag) -de a magazin tényleg nem kereskednek híres meztelenség az első néhány évtizedben. A lányok  a Playboy általában neveket viseltek, mint Phyllis és Melba, és bár voltak legfőbb szépségek, nem voltak híres kívül a márka.
Fordulóján a '80 -as, hogy megváltozott. Playboy  kapott hip értékének meztelen híres hölgyek. Pictures by   Drew Barrymore , Jenny McCarthy , és Pamela Anderson voltak a legkorábbi példái hírességek, akik úgy döntöttek, hogy "do Playboy " kifejezés, amely most a mindennapok javaslatot minden csillagocska egy-két filmet az ő öv. A '90 -es évek végén,  a Playboy  volt teljes a rabja hírességek. És mivel a hírességek, a mag állna híresség rokonok, egykori hírességek, a lányok, akik nézett ki, mint a hírességek, a lányok, akik aludt hírességek, és természetesen, Playboy  modell akik maguk el valamilyen szintű híresség. 
Mondd, hogy mit fog arról szól, az áruk, ez még mindig úgy megtiszteltetés, hogy felkértek a  Playboy és a híres nők, akik már megtettem volna a rajongók boldogok, és át az újakat. Amikor a nyuszi kéri, csak egy bizonyos fajta nő, hogy számoljunk, hogy call-itt van a 50 legmelegebb hírességek, akik nem.





50. Amanda Beard






Probléma : 2007. július

Amanda volt a megkérdőjelezhetetlen amerikai olimpiai szex-szimbólum, egy megkésett válasz Németország Katarina Witt. Úgy nőtt fel a játékot a szemünk előtt - élete első olimpia, Atlanta '96, ő csak 14 éves volt. Pózolt meztelenül, 2007-ben, de nem mint egy poszt-script - ő tette a 2008-as olimpiai csapat, és beválasztották együttes kapitánya társ hotties Dara Torres és Nancy Coughlin.

49. Shannen Doherty






Probléma : 1994. március december 2003

Doherty képi hit újságárusoknál röviddel a karaktere, Brenda Walsh, balra  Beverly Hills, 90210 . Ha tetszett a rossz lány, Brenda volt a csésze teát. Azt mondták, hogy Shannen volt egy kicsit Brenda ki a fényképezőgépet is, és hogy a súrlódás a többi szereplő vezetett elbocsátás. Amikor felbukkant meztelen Playboy-annak ellenére, hogy mindössze három kép egy nagyobb képi előmozdítása "biztonságos szex" -az összes reményed beigazolódott. Egy ilyen rossz kislány.

48. Lindsay Lohan






Probléma : január / február 2012

-Amerika volt vegyes érzelmek, amikor a hírek tört, hogy Lindsay lenne pózol  a Playboy.  Az ő felelőtlen életmód, azt mondták, tönkreteszi a külseje, és a képi lehet egy vonat roncs. Nos, ez csak nem volt a helyzet, és Lindsay tisztelgés Marilyn Monroe volt tökéletesen szexi.





47. Drew Barrymore






Probléma : január 1995

Drew csak 19 évesen pózolt  a Playboy , de a lány már élt rocksztár élet. És nem a jó fajta rocksztár életet, ő fog Studio 54, és ezzel a koksz, mint egy pre-teen. Megkapta a szar össze, mégis, és ma egy bankképes sztár, de 1995-ben volt még egy vad gyerek. Ez volt ez idő tájt, emlékszik rá, hogy ő villant születésnapi fiú David Letterman az ő talk show.

46. ​​Vanity






Probléma : 1985. május 1988 áprilisában

kell vinnie, hogy Prince-haver tudja szépség, ha látja. Ő fedezte fel Denise Matthews, adott neki egy hűvös színpadi nevet, és tegye rá egy csoport úgynevezett Vanity 6 (ők a hit a dal "Nasty Girl"). Mindez végül leszállt Vanity, ahogy hívták a Purple egyik, egy pár terjed a  Playboy .
Évekkel később egy másik Prince pártfogoltja, Carmen Electra, azt bizonyítja még sikeresebb.

45. Lizzy Jagger






Probléma : 2011. június

A valós világban, Mick Jagger valószínűleg ütni a lámpákat ki akarnak látni a lányát meztelenül. Hála  Playboy , akkor ezt anélkül, hogy a konfrontáció. Mint egy bónusz, akkor láthatjuk, anyja Jerry Hall saját terjedt 1985.





44. Farrah Fawcett






Probléma : 1995. december július 1997

Farrah volt egy ikon a '70 -es években, köszönhetően a poszter, hogy az eladott 12 millió egységet, és az alfa-babe szerepet  Charlie angyalai , de ő ellenállt kérelmeket meztelenség minden eddigi legjobb ig, 48 évesen, úgy döntött, hogy meztelen a Playboy . (Őt meg a borítón 17 évvel korábban, de nem volt meztelen a belső oldalakon.)

43. Diora Baird






Probléma : augusztus 2005

A 21. században, a híresség lehet egy bonyolult dolog, hogy meghatározza, különösen annak fényében, valóságshow-k és fiú-mag-inspirált modell fanatizmus. Tehát Diora Baird, a nő híres, hogy elképesztően szép és lelkesen meztelen.
Megkapta a fedelet a  Playboy  Hét évvel ezelőtt fordult az egyik legjobb képi a kor, mind alapján a hitben, hogy ő megy, hogy egy hatalmas csillag. Ő nem egy hatalmas csillag bármilyen objektív mércét, de ő egy hatalmas csillag nekünk.

42. Tricia Helfer






Probléma : február 2007

Geeks mindenhol örültek amikor 2007-ben észrevette a kedvenc  Battlestar Galactica humanoid cylon a borítón. Ez hozott egy teljesen új dimenziót az ötlet a "Frak-nek."





41. Madonna






Probléma : szeptember 1985 október 1994

előtt Madonna "Madonna" ő csak egy nő próbál tenni, és szükséges készpénz. Amikor megtalálta a hírnév és a határán volt egy filmes karrierje 1985-ben, néhány régi meztelen fotók is megjelent a magazin. A "Like a Virgin" csillag nem volt hajlandó bocsánatot kérni, és megérintette a fedelet a legendás kérdés.

40. Kiana Tom






Probléma : 2002 május

A közepén és végén 90-es évek, Tom otthont egy nagyon népszerű edzésprogramot az ESPN, és egy csomó ember, aki látta, hogy nem gyakorolja egyáltalán. Ő gyönyörű, és nem bánta kereskedés rajta. Elvégre ő show hívták  Kiana Tom Flex Appeal .Pontosan tudta, mit csinál, és így tett  a Playboy -A fedél line "ESPN Fitness Guru Kiana Tom: Get Hard hat másodperc alatt" az egyik legkevésbé finom magazin valaha futni. És ez mond valamit.

39. Daryl Hannah






Probléma : November 2003

Daryl Hannah karrierje van átalakításán 2003, amikor ő játszotta a bosszú fricska  Kill Bill.  De a fedelet maga tesz minket nosztalgikus neki hableány napig  Splash .





38. Téli Zoli






Probléma : Március 2011

Zoli játszik felnőtt film csillag az FX hit  Sons of Anarchy , így ő mondja, ő készített neki  Playboy  lő. Úgy tűnik topless a borítón 2011. március kérdés, amiben elismerte, "Kiderült, meztelenség nem jelent problémát számomra." És ez nem volt probléma a több ezer, akik felvette a mag.

37. Charisma Carpenter






Probléma : június 2004

A kitűnően elemzi Charisma Carpenter tett szert a rajongók az erőssége  a Buffy, a vámpírok réme  és spinoff  Angel , de a karrier, mint egy filmsztár, vagy TV-vezető nem jött létre.
Playboy  nem tudja, hogy a 2004-ben; abban az időben, Carpenter fut  Angel  -ben csomagolta, és ő volt, hogy az összes "meleg bébi" listát. Úgy tűnt, hogy az utat felfelé.És ő gyönyörű volt.

36. Leeann Tweeden






Probléma : August 1996 2011. december

Leeann volt a borítón a magazin 1996-ban jelentek meg, illetve belsejében egy képi a "HardBody" lányok ESPN. És ő sportos mit vált ismertté, egy évtizeddel később, mint a "haj melltartó." Csalódott olvasók hálásak évvel később, 2011-ben az időközben Tweeden emelkedett kiemelést, mint tudósítója  a  Best Damn sportág időszak . 





35. Aubrey O'Day






Probléma : Március 2009

Aubrey O'Day több mint bizonyított megérdemel szólókarrierje. A magassága a dráma környező Danity Kane felbomlása, O'Day megfosztották az egészet le Hugh Hefner és tett minket felejtsük el, hogy még akkor is, más lányokkal Diddy a négyes.

34. Olivia Munn






Probléma : július / augusztus 2009

Olivia nem megy meztelen lány  Playboy  terjed képi-olvasók kellett várni néhány év azok számára, híres kiszivárgott mobiltelefon képek. De ez még mindig egy szexi hajtás, és  a Playboy  megkapta, amikor még egy geek jelenség. Ez nem mindig volt a magazin erőssége, mint az amerikai intézmény gyakran kedvez kapok egy megállapított csillag az útját lefelé át helyezve egy kockázatos fogadás a nő, aki úgy tűnik, hogy a nő.
Hitel, ahol a hitel esedékes: A magazin tette a megfelelő játék azáltal Munn a borítón.Alig egy évvel mögött Complex is.

33. Kristy Swanson






Probléma : november 2002

Kristy Swanson készült fanboys álma valóra, amikor az eredeti Buffy meg meztelenül a magazin. Még nincs ruha, még mindig megöli minket.





32. Nicole "Coco" Austin






Probléma : Március 2008

Coco csillag volt a nő, amikor pózolt  a Playboy ' s éves zenei kérdés, de  Ice Loves Coco  még három évig ki. Utólag kellett volna ütött a fedelet. Persze utólag, Coco megkapja, amit akar.

31. Sherilyn Fenn






Probléma : december 1990

Amikor a meztelenség, az időzítés nem feltétlenül mindent, ha nem beszélünk híresség. Playboy volt egy lőni Fenn 1990. decemberi Smack-DAB közepén  Twin Peaks "  futni. Abban az időben ő volt a femme fatale TV legforróbb show. Akkor nem sok jobb annál.

30. Barbara Carrera






Probléma : március 1982

Ez nicaraguai csábító volt több film a 70-es években, és menne, hogy egy Bond Girl (Never Say Never Again ), és a rendszeres  Dallas . De '82 -ben ő támogatása  én a zsűri , a film főszereplője Armand Assante nyomozó Mike Hammer. A kritikusok voltak langyos a film, de az ítéletet a Barbara között Playboy olvasók egyhangú volt.





29. Traci Bingham






Probléma : június 1998

Traci Bingham fedett  Playboy  csak egyszer, egy kompozit kép más  Baywatch színésznő, de a meztelen képeket is szerepelt a mag több alkalommal. Néhány nemzetközi kiadásban jó érzékkel, hogy neki az áhított helyszínen minden magában: Olaszország, Japán, Lengyelország, Hollandia. És Németországban tette kétszer.

28. Eva Herzigova






Probléma : augusztus 2004

Eva Herzigova szerzett nevet magának 1994-ben, mint az arc a Wonderbra. Az ikonikus reklám viselt fekete melltartó és egy mosoly kíséretében a "Hello fiúk."Amikor ez a debüt, mit csinál egy ráadás? Hogyan mondod: "Hello" újra semmilyen hatása? Az oldat tiszta volt.

27. Sharon Stone






Probléma : 1990. július december 1992

1990 előtt két évvel ő mutatta be neki áruk  Elemi ösztön , Stone karrierje elindult után megjelenő  Total Recall.  Mit adott ez a film a figyelmet érdemelt? Kő egybeesett a film kiadása a kiadás a július 1990  Playboy  kérdés.





26. Garcelle Beauvais






Probléma : 2007. augusztus

Beauvais volt sikeres modell évekig leszállás előtt a szerepet, amelyet tette híressé: Fancy Monroe, célunk a főhős ragaszkodás a  The Jamie Foxx megmutatása , ami futott 1996-2001. Úgy folytatta, hogy a rendszeres  NYPD Blue . A 40 éves kor, ő meg Playboy , és érdemes volt várni.

25. Denise Richards






Probléma : december 2004

Még 2004 decemberében Richards még mindig Charlie Sheen, és ő éppen szült, hogy lányuk öt hónappal az előtt. Bebizonyította, hogy a nők még mindig hihetetlenül szexi szülés után, és Charlie Sheen nem igazán nyerő elvesztése után.

24. Arianny Celeste






Probléma : 2010. november

óta profi birkózás és  Playboy  összejött, hála egy lány akit Rena Mero (ismertebb nevén Sable), a mag képes volt számíthatnak a rajongók küzdenek a blockbuster kérdéseket.
Szakmai birkózás hamis, azt tudjuk, hogy, de mi benne a sok WWE rajongók nőtte MMA rajongók. Nő birkózók voltak kiszorult a Ring lányok, és az egyik, hogy minden harc rajongó várta volt Arianny Celeste.





23. Joanna Krupa






Probléma : 2005. július december 2009

Volt egy nagyon tiszta háború dúl a '90 -es évek végén és a korai 2000-es:  Playboy vs. a "fiú mags"  Maxim  és  az FHM . És míg a fiú mags rágják el a nyuszi forgalomban, a konfliktus nem egy érdekes jelenség spinoff:  Maxim  és  az FHM  fordított sok energiát fordult modelljét hírességek majd  Playboy  lecsapott, és van nekik, hogy a ruháit.
Joanna Krupa egyike volt a két legfontosabb példa (a másik Vida Guerra). A lengyel fürdőruha és fehérnemű modell, aki hozzálátott  Maxim  és  az FHM  forró listákat, Krupa soha nem volt jóhiszemű híresség. Amíg  Playboy  belépett.

22. Rachel Hunter






Probléma : április 2004

előtt telít minket vele  Playboy  képi, a fürdőruha modell ugratta egykori MTV-nézés tini gunkat egy darabot a forró anya himnusz "Stacy anya."

21. Stephanie Seymour






Probléma : 1991 márciusában február 1993

Stephanie egyike néhány képviselője a aranykora a  Sports Illustrated  fürdőruha kérdés, hogy ezt a listát. Kollégái benne Elle MacPherson, Rachel Hunter, és Cindy Crawford.
Seymour volt a vad gyerek. A lány két  Playboy  megjelenése szinte sorakoznak vele viharos két éves kapcsolata Axl Rose talán a legkevésbé dateable férfi rock and roll idején. Ez azonban nem ért véget rendezni.





20. Naomi Campbell






Probléma : 1999 december

Kétféle ember ebben a világban: álmodozók és realisták. Amikor a realisták írtak ki a karácsonyi listán 1999-ben Naomi Campbell  Playboy kérdés volt az első. Az álmodozók csak fel Naomi Campbell, az egyik legnépszerűbb modell az évtized fehér ajándék wrap.

19. Carmen Electra






Probléma : 2003. április A 2009. január

Carmen Electra tette fel a magazin egy párszor, de 2009-ben az ő arany év. Mert a 55. évfordulója kérdés,  Playboy  adta Electra a fedél spot és a világot pirítós 55 évet.

18. Robin Givens






Probléma : 1994. szeptember

A nő, aki foglyul Mike Tyson szíve egy ponton úgy "a leggyűlöltebb nő Amerikában." A gyűlölet erős érzelmileg o kéj. Annak ellenére, hogy az ő  Playboy  képi történt öt évvel azután, hogy split Tyson, a közvélemény még mindig vegyes.





17. Dita Von Teese






Probléma : december 2002

A szexi burlesque táncos, híres lány kapcsolata Marilyn Manson, pózolt a mag többször is, de ez volt az első fedelet. A kép tökéletes pin-up látszólag kapott inspirációt, hogy lesz egy glamour modellezett köszönhetően böngészte apja régi kérdések  Playboy .
Fun tény: neki fedelet, a közzététel feltételeit neki, hogy van egy névre. Ő úgy döntött, Von Treese ki egy telefonkönyv, amely  Playbo y  leírva, ami neki a nevét Dita Von Teese. Ő ragadt rá.

16. Kelly Brook






Probléma : 2010. szeptember

között az összes felsorolt címek Brook, beleértve színésznő, vállalkozó, és műsorvezető, Brook Megjegyzendő az is, mint a " Playboy  modell." Azért, mert ez a szexi angol import zúzott azt, ami tagadhatatlanul egyik felejthetetlen  Playboy  terjed a kiadvány történetében.

15. Brooke Burke






Probléma : 2001 május, 2004 november

2001 Brooke Burke talált rá hírnevet E! 'S  vad , és látta, hogy ő jelen  Dancing With the Stars  az ő fukar ruhák valószínűleg hozta vissza néhány régi fantáziák a televíziós házigazda. Csak úgy, gondjait lebegett el, mint a lemez Burke fedezésére használják magáról november 2004 kérdés.





14. Katarina Witt






Probléma : december 1998

Katarina Witt fog bevonulni a történelembe, mint egy nagy olimpiai műkorcsolyázó. A sportolók és a  Playboy  lehet egy bonyolult illik, mint a Superfit nők gyakran nem illeszkednek az esztétika a mag. De nem Witt. Bár kétségtelen, ő volt a kiváló alakja, ő is tökéletesen formás.

13. Jenny McCarthy






Probléma : 1994. június 1996. július 1996. december 1997. szeptember 2005. január július 2012

Vannak nők, akik megjelennek a  Playboy  alapján elért eredmények, és ott vannak a nők, akik kilábalni Amerika válni lány-next-door szex szimbólumok. Ezek a Playmate.És minden olyan gyakran, a Playmate áttöri a következő szintre, és lesz egy híresség.
Jenny McCarthy csinálta, valamint bárki, majd egy hihetetlenül népszerű Playmate képi hogy Playmate of the Year, majd tovább MTV  különválasztják . Több, mint látványelem, ő bizonyult rohadt vicces is, folyik a apear a  Basebolondok  (1998) és Scary Movie 3  (2002). De ő soha hátat fordított Playboy, visszatérve, hogy nem ő legújabb képi (és hatodik borító) csak tavaly 39 éves korában.

12. Vida Guerra






Probléma : 2008. december

Vida Guerra készült a legtöbb, amit ő, parlaying néhány kép az  FHM  egy teljes értékű karrier, mint egy magazin modell. Mit jelent egy lány tenni, amikor elment, amennyire csak lehet, a  Maxim  és  az FHM ? Ő megy teljes Monty a  Playboy . A kérdés az volt az egyik legjobb eladók a 21. században.





11. Kim Kardashian






Probléma : 2007 december

Ennek módja, hogy saját szexualitását, amely mutatták be utána sex kiszivárgott, Kardashian pózolt  a Playboy Oroszország. Nyilvánvalóan nem elrejteni semmit a kamerák, a fotózásra dokumentálták az ő valóság sorozat,  lépést tartva a Kardashians .

10. Stacey Dash






Probléma : 2006. augusztus

Bár Dash nem volt a borítón, a puszta említése a nevét a tartalom rész volt számunkra essek neki terjedését ASAP. Nem szójáték szándékozott. Ez éles váltás az őrült overall és Mad Hatter kalapok megszoktuk látta be  Clueless .

9. Ursula Andress






Probléma : Június 1965 december 1981

1964 Andress elnyerte a Golden Globe New Star of the Year, ő játszotta a Bond lány, Honey Rider. 1965-ben a legnagyobb szex szimbóluma, a 60-as években először mutatta ki neki Golden Globe belül az oldalak  Playboy . Amikor megkérdezték, miért tette terjedését, ő egyszerűen válaszolt: "Mert szép vagyok." 





8. Pamela Anderson






Probléma : 1989. október 1991. február 1992. július 1993. augusztus 1994. november 1996. január 1997. szeptember 1998. június 1999. február 2001. július 2004. május 2007. január január 2011

Szőke bombázó Anderson már pózol  a Playboy  három évtizedekben. Ő is volt a fedeleket a magazin, mint bármely más személy, így felvette az egyik kihívás volt, és kiváltság. Az ő nyelv-in-pofa január 2007 lő (a fenti képen) nagyjából jól példázza az ő kapcsolata a márka.

7. Tia Carrere






Probléma : december 2006

Carrere büszkélkedhet kínai / spanyol / filippínó örökség, és jégverés Hawaii. Ő robbant a '90 -es évek elején a részek  Rising Sun ,  True Lies , és  Wayne világa .Feltűnik meztelen volt az asztalon egész pályafutása, de ő akadályozott. Aztán válás után, 2000-ben pózolt a nyuszi.

6. Raquel Welch






Probléma : december 1979

ajándékba  Playboy  előfizetők, Raquel Welch megjelent a decemberi számában 1979-ben A szex szimbólum, az ő szűk piros fürdőruha, mindig maradt dolgokat, hogy a képzelet, még a kérdés. 





5. Jayne Mansfield






Probléma : február 1955 június 1963

Mansfield kukucs fedél 1963 meghatározza a szexualitás a kor kellett alattomos róla.Bent volt a kérdés, Mansfield és egész áldást. Még mindig nehéz legyőzni a szexepil által kisugárzott ezt risque színésznő, aki szintén kisasszony február 1955.

4. Kim Basinger






Probléma : február 1983

Playboy tudták, hogy a győztes a kezüket Kim - ő volt a rendkívül sikeres modell, aki nem egészen megütötte léptekkel, mint egy színésznő, de ez egy igazi bizonyosság vele akkori közelgő fordulat, mint egy Bond lány ellentétes Sean Connery Never Say Never Again. A magazin kihúzta az összes megáll, futás egy mega-profilt, beállt a szakértelem Bob Fosse, Roger Vadim, George Plimpton, és Connery magát.

3. Elle Macpherson






Probléma : május 1994

1994 Macpherson mutatta ki, hogy miért ő beceneve "The Body". A fedél megmutatta a modell harisnya és csak a "Elle" és  Playboy  nyomtatásban. A póz volt tisztelgés a híres fotót Brigitte Bardot a '60 -as években.





2. Bo Derek






Probléma : 1980. március 1980. augusztus 1981. szeptember 1984. július december 1994

1984, Bo Derek már a csillag férfi fantáziák világszerte, neki köszönhetően a korábbi Playboy  hajtások és az áttörés szerepe  10 . Ez akkor volt, amikor pózolt, mint egy cowboy szopás egy szivar, hogy a férfiak rájöttek, hogy lenne rendben, egy kis szerepcsere és ők szeretik, hogy ő "bajba jutott".

1. Cindy Crawford






Probléma : 1988 júliusában, 1996 májusában október 1998
júliusában 1988 (majd '96 -ban és '98), Cindy Crawford úgy döntött, hogy a modell szülinapjára ruha helyett ő tipikus magas divattervező ruha. Mi volna, hogy mondjuk a korábbi néz kivételesen nagy rá.




1 bónusz Scarlett Johansson  


Esquire USA november 2013


Meztelen jeleneteket. Mindannyian láttuk őket. Mindannyian szeretnénk többet látni őket. Még érdekesebbek, ha jön a meglepetés. Miért vannak a meglepetés? Nos, ott van a nyilvánvaló oka, hogy a színésznő a kérdéses valószínűleg soha nem tett egy meztelen jelenetet. Aztán ott van a meztelen jelenetet, hogy csak nincs semmi értelme. És akkor mi van a meztelen jelenetet, hogy van értelme ... De vajon tényleg mindig kell látni, hogy a személy a meztelen? Igen, meztelen jeleneteket! Bármi legyen is a helyzet, meztelen jelenetek óta velünk Ádám és Éva. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...