Free Money

Loading...

пятница, 18 ноября 2016 г.

50 nude Celebrities Kuka aiheutti Playboy 18+


Vuosien paljon kuumaa, nude naiset ovat koristi sivuja  Playboy . Ja niin paljon kuin lämminveristen ihmiset kaikki kuin saada kurkistaa Playmate-keksineet  Hugh Hefner  olla tyttö vieressä, riisuttu paljas helppokäyttöiseksi ei mitään onko gawk tekijä julkkis ihoa. Elokuva kuvakkeet, TV tähdet, urheilijat, huippumalleja-fanit tietävät heitä vaatteita, ja paljon niitä fanit haluavat nähdä heitä vaatteensa pois.
Playboy  aloitettiin joulukuussa 1953 julkkis kannessa ja sivujen-Marilyn Monroe (joka ei oikeastaan aiheuta varten mag) but makasiinin tosiaankaan kauppaa kuuluisa alastomuutta sen ensimmäisen pari vuosikymmentä. Tyttöjen  Playboy  yleensä ollut nimiä kuten Phyllis ja Melba, ja vaikka he olivat ylin kaunottaret, ne eivät olleet kuuluisia ulkopuolella tuotemerkin.
Tienoilla 80-luvulla, joka muutti.  Playboy  sai lonkan arvoon alasti kuuluisan naiset.Pictorials by   Drew Barrymore , Jenny McCarthy , ja Pamela Anderson olivat joitakin pian esimerkkejä kuuluisuuksia, jotka päättivät "tehdä  Playboy ", lause, joka on nyt läsnä ehdotus jokaiselle tähtönen kanssa elokuvan tai kaksi alle hänen vyö. By 90-luvun lopulla,  Playboy  oli täysi-riippuvaisiksi kuuluisuuksia. Ja ilman kuuluisuuksia, mag kulkisi julkkis sukulaisia, entinen kuuluisuuksia, tytöt näyttivät kuuluisuuksia, tytöt jotka olin nukkui kuuluisuuksia ja tietenkin,  Playboy  -mallit, jotka olivat itse saavuttanut jonkin verran julkkis. 
Sano mitä tulee näyttämistä tavaroista, se on edelleen pidettävä kunnia pyydetään olemaan  Playboy , ja kuuluisa naisia, jotka ovat tehneet sen ovat tehneet fanit tyytyväisinä ja muuntaa uusia. Kun Bunny kutsuu, se vie tietynlainen nainen varmasti noudattaa soitto tässä ovat 50 kuumimmat julkkikset teki.







50. Amanda Beard








Ongelma : Heinäkuu 2007

Amanda oli kiistämätön amerikkalainen olympia seksisymboli, myöhästynyt vastaus Saksan Katarina Witt. Hän kasvoi tällä pelit silmiemme edessä - hänen ensimmäinen olympialaisissa, Atlanta -96, hän oli vain 14-vuotias. Hän aiheutti nude vuonna 2007, mutta ei niin post-skripti - hän teki 2008 olympiajoukkueeseen, ja valittiin yhteistyössä Kapteeni muiden namupalojen Dara Torres ja Nancy Coughlin.

49. Shannen Doherty








Ongelma : maaliskuu 1994, joulukuu 2003

Doherty kuvallinen osuma kioskeissa vähän ennen hänen luonteensa, Brenda Walshin, vasen  Beverly Hills, 90210 . Jos pidit paha tyttö, Brenda oli sinun teetä.Sanottiin, että Shannen oli hieman Brenda pois kamerasta samoin, ja että kitkaa muun valettu johti hänen irtisanomista. Kun hän ilmaantui alasti Playboy-vaikka se oli vain kolme kuvaa suuremmassa kuvallinen edistää "turvaseksiä" -kaikki toiveita vahvistettiin. Tällainen huono tyttö.

48. Lindsay Lohan








Ongelma : tammi / helmikuu 2012

Amerikassa oli ristiriitaisia tunteita, kun uutiset rikkoi että Lindsay olisi poseerata Playboy.  Hänen holtiton elämäntapa, he sanoivat, oli pilaa hänen ulkonäkö, ja kuvallinen voisi olla junaonnettomuuteen. No, se vain ei ollut, ja Lindsay kunnianosoitus Marilyn Monroe oli täysin seksikäs.







47. Drew Barrymore








Ongelma : tammikuu 1995

Drew oli vain 19, kun hän poseerasi  Playboy , mutta hän oli jo elänyt rock-tähti elämää. Eikä hyvää sellaista rock-tähti elämän hän aikoo Studio 54 ja tekee koksia pre-teen. Hän sai paskaa yhdessä, vaikka, ja tänään on kannattavia tähti, mutta vuonna 1995 hän oli vielä villi lapsi. Se oli noin tällä kertaa, ehkä muistatte, että hän välähti syntymäpäivä poika David Letterman hänen talk show.

46. ​​Vanity








Ongelma : toukokuu 1985 huhtikuu 1988

Sinun täytyy antaa sen Prince-dude tietää kauneutta, kun hän näkee sen. Hän havaitsi Denise Matthews, antoi hänelle viileä vaiheessa nimi, ja laittoi hänet ryhmä nimeltä Vanity 6 (heillä oli hitti kappaleen "Nasty Girl"). Kaikki lopulta laskeutui Vanity, kun hän oli nimeltään The Purple One, pari leviää  Playboy .
Vuosia myöhemmin, toinen Prince suojatti, Carmen Electra, osoittautuisi vieläkin menestyksekkäämpi.

45. Lizzy Jagger








Ongelma : kesäkuu 2011

Todellisessa maailmassa, Mick Jagger todennäköisesti boolia valot pois haluavat nähdä tyttärensä alasti. Kiitos  Playboy , voit tehdä tämän ilman vastakkainasettelua.Kuten bonus, voit nähdä äitinsä Jerry Hallin oma levisi vuodesta 1985.







44. Farrah Fawcett








Ongelma : joulukuu 1995, heinäkuu 1997

Farrah oli ikoni 70-luvulla ansiosta juliste, myi 12 miljoonaa yksikköä ja alfa-babe rooli  Charlien enkelit , mutta hän vastusti pyyntöä alastomuutta kaikille uransa-vasta-vuotiaana 48, hän päätti saada alasti  Playboy . (Hän oli ilmestynyt kannessa 17 vuotta aikaisemmin, mutta ei nude sisätilojen sivuille.)

43. Diora Baird








Ongelma : Elokuu 2005

Vuonna 21. vuosisadalla, julkkis voi olla hankala asia määritellä, varsinkin kun otetaan huomioon tosi-tv ja lad-mag jäljittelevät malli fanaattisuutta. Joten, Diora Baird, naisen kuuluisa siitä, että uskomattoman kaunis ja innokkaasti alasti.
Hän sai kannessa  Playboy  seitsemän vuotta sitten ja kääntyi yksi parhaista pictorials aikakauden, kaikki perustuvat uskoon, että hän tulee olemaan valtava tähti. Hän ei ole valtava tähti millään objektiivisella toimenpide, mutta hän on valtava tähti meille.

42. Tricia Helfer








Ongelma : Helmikuu 2007

Geeks kaikkialla riemuitsi vuonna 2007, kun he huomasi heidän suosikki  Battlestar Galactica  humanoidi Cylon kannessa. Se toi aivan uuden ulottuvuuden ajatus "FRAK-ta."







41. Madonna








Ongelma : syyskuu 1985 lokakuu 1994

Ennen Madonna oli "Madonna", hän oli vain nainen yrittää tehdä ja tarvitsi rahaa.Kun hän löysi mainetta ja oli partaalla elokuvan uran vuonna 1985, joitakin vanhoja alaston kuvia julkaistiin lehden. "Like a Virgin" tähti kieltäytyi anteeksi ja graced kannessa tämän ikonin ongelman.

40. Kiana Tom








Ongelma : Toukokuu 2002

In puolivälissä ja myöhään 90-luvun, Tom isännöi erittäin suosittu harjoitusohjelma ESPN, ja paljon ihmisiä, jotka katselivat sitä ei käyttäessään lainkaan. Hän oli upea, ja hän ei ole mielessä kaupankäynnin se. Loppujen lopuksi hänen näyttää kutsuttiin Kiana Tomin Flex Appeal . Hän tiesi tarkalleen, mitä hän oli tekemässä, ja niin teki Playboy -the kansi line "ESPN Fitness Guru Kiana Tom: Get Hard Six Seconds" on yksi vähiten hienovarainen lehteä on koskaan ajaa. Ja se on sanoa jotain.

39. Daryl Hannah








Ongelma : Marraskuu 2003

Daryl Hannah ura sai uudistamalla vuonna 2003, jolloin hän näytteli kosto leffa  Kill Bill.  Mutta kansi itse tekee meistä nostalginen hänen merenneito päivää  Splash .







38. Winter Zoli








Ongelma : March 2011

Zoli näyttelee aikuisten filmitähti FX osuma  Sons of Anarchy , joten hän sanoo valmisteltiin hänen  Playboy  ampua. Hän ilmestyy yläosattomissa kannessa maaliskuussa 2011 kysymystä, jossa hän myönsi, "On käynyt ilmi, alastomuus ei ole ongelma minulle." Ja se ei ollut ongelma, että tuhannet, jotka kyytiin mag.

37. Charisma Carpenter








Ongelma : kesäkuu 2004

Täydellisesti nimetty Charisma Carpenter oli saanut fanit vahvuus  Buffy vampyyrintappaja  ja sen haara  Angel , mutta ura elokuvatähti tai TV johtavat koskaan toteutunut.
Playboy  ei tiennyt, että vuonna 2004; tuolloin, Carpenterin ajaa  Angel  oli käärimistä ja hän teki kaikki "kuuma tyttö" -listat. Hän näytti olevan matkalla ylöspäin. Ja hän oli kaunis.

36. Leeann Tweeden








Ongelma : August 1996, joulukuu 2011

Leeann oli kannessa lehden vuonna 1996, ja esiintyi sisällä sisällä kuvallinen siitä "Hardbody" tyttöjen ESPN. Ja hän oli urheilu mitä olisi tullut tunnetuksi, vuosikymmen myöhemmin, koska "hiukset bra." Pettynyt lukijat kiittäneet vuotta myöhemmin, vuonna 2011. Tällä välin Tweeden oli noussut etualalle kirjeenvaihtajana  Best Damn Sports Show Period . 







35. Aubrey O'Day








Ongelma : Maaliskuu 2009

Aubrey O'Day on yli osoittautunut hän ansaitsee soolouralle. Klo korkeus draaman ympäröivän Danity Kane break-up, O'Day riisuttu kaikki pois Hugh Hefner ja tehnyt meistä unohtaa, että vaikka oli muuta tyttöä Diddy nelinpeli.

34. Olivia Munn








Ongelma : heinäkuu / elokuu 2009

Olivia ei mene alasti hänen  Playboy  kattavat kuvallinen-lukijoita oli odotettava muutama vuosi, sillä ne kuuluisat vuotanut matkapuhelin kuvia. Mutta se oli vielä seksikäs ampua, ja  Playboy  sai kun hän oli vielä pelle ilmiö. Se ei ole aina ollut lehden vahva puku, kuten amerikkalainen instituutio usein suosii saada vakiintunut tähti matkalla alas asettamalla riskialtis veto nainen, joka näyttää olevan nousussa.
Luotto jossa luoton takia: Lehti teki oikean pelin laittamalla Munn kannessa. Vain vuosi takana Complex, too.

33. Kristy Swanson








Ongelma : marraskuu 2002

Kristy Swanson tehty fanboys "unelmansa, kun alkuperäinen Buffy vampyyrintappaja esiintyi harrastaja lehden. Jopa ilman vaatteita, hän vielä surmaa meitä.







32. Nicole "Coco" Austin








Ongelma : Maaliskuu 2008

Coco tähti oli kasvussa, kun hän poseerasi  Playboy ' s vuotuinen musiikin ongelma, mutta  Ice Loves Coco  oli vielä kolme vuotta pois. Jälkikäteen hän olisi saanut kansi.Tietysti jälkikäteen, Coco saa mitä hän haluaa.

31. Sherilyn Fenn








Ongelma : joulukuu 1990

Kun se tulee alastomuus, ajoitus ei ole välttämättä kaikkea, paitsi jos puhumme julkkis. Playboy teki ampua Fenn joulukuussa 1990, just keskellä  Twin Peaks "  run.Tuolloin hän oli femme fatale TV: n kuumin näyttää. Et voi tehdä paljon parempaa.

30. Barbara Carrera








Ongelma : maaliskuu 1982

Tämä Nicaraguan viettelijätär oli tehnyt useita elokuvia 70-luvulla ja menisi olla Bond Girl ( Älä kieltäydy kahdesti ) sekä säännöllisesti  Dallas . Mutta '82 hän oli edistää  I tuomariston , elokuvan pääosissa Armand Assante etsivä Mike Hammer. Kriitikot olivat haaleaa elokuvaan, mutta mielipiteeni Barbara joukossa Playboy lukijat oli yksimielinen.







29. Traci Bingham








Ongelma : kesäkuu 1998

Traci Bingham katettu  Playboy  vain kerran, joka komposiitti kuva muiden Baywatch  näyttelijä, mutta hänen alastonkuvia olivat esillä mag useaan otteeseen.Jotkin kansainväliset painokset ollut järkeä antaa hänelle himoitun paikalla kaikki itsekseen: Italia, Japani, Puola, Alankomaat. Ja Saksa teki niin kahdesti.

28. Eva Herzigová








Ongelma : Elokuu 2004

Eva Herzigová tehnyt nimeä itselleen vuonna 1994 edessä Wonderbra. Ikonin mainoksessa hän kantoi mustat rintaliivit ja hymy, liitetään ilmaisu "Hello, BOYS."Kun se on sinun debyytti, mitä teet encore? How do you say "Hello" uudelleen mitään vaikutusta? Liuos oli kirkas.

27. Sharon Stone








Ongelma : heinäkuu 1990 joulukuu 1992

Vuonna 1990, kaksi vuotta ennen kuin hän osoitti pois hänen tavaroita  Basic Instinct, Stone ura lähti jälkeen esiintyvät  Total Recall.  Mikä antoi tämän elokuvan ansaitsemaansa huomiota? Stone samanaikaisesti elokuvan julkaisun julkaisun heinäkuu 1990  Playboy  kysymys.







26. Garcelle Beauvais








Ongelma : Elokuu 2007

Beauvais oli onnistunut malli useita vuosia ennen laskeutumista rooli, joka teki tunnetuksi: Fancy Monroe, kohde päähenkilön koettu  Jamie Foxx Show , joka kesti 1996-2001. Hän jatkoi olla säännöllisesti  NYPD Blue . Klo 40-vuotiaana, hän esiintyi Playboy , ja se oli odottamisen arvoista.

25. Denise Richards








Ongelma : Joulukuu 2004

Takaisin joulukuussa 2004, Richards oli yhä Charlie Sheen ja hän oli juuri synnyttänyt tyttären viisi kuukautta ennen sitä. Hän osoitti, että naiset voivat silti olla uskomattoman seksikäs synnytyksen jälkeen, ja Charlie Sheen ei oikeastaan voittaja menetettyään hänelle.

24. Arianny Celeste








Ongelma : Marraskuu 2010

lähtien Showpaini ja  Playboy  sai yhdessä, kiitos tyttö nimeltä Rena Mero (tunnetaan paremmin nimellä Sable), mag on voinut luottaa fanit painiskelevat blockbuster kysymyksiä.
Showpaini on väärennös, me tiedämme, että, mutta olemme melko varmoja paljon WWE faneja kasvoi MMA faneja. Nainen painijat olivat elbowed ulos Kehätyttö, ja yksi että jokainen taistelu tuuletin odotti oli Arianny Celeste.







23. Joanna Krupa








Ongelma : Heinäkuu 2005, joulukuu 2009

oli hyvin selkeä sota käydään vuonna 90-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa:  Playboyvs. "poika lehdet"  Maxim  ja  FHM . Ja vaikka poika mags pureskella kimpussa Bunny levikki, konflikti ei ole yksi mielenkiintoinen haara ilmiö:  Maxim  ja  FHM kulutettu paljon energiaa kääntää mallia osaksi julkkiksia ja sitten  Playboy  swooped ja sai heidät ottamaan heidän vaatteensa pois.
Joanna Krupa oli yksi kaksi erinomaisia esimerkkejä (toinen on Vida Guerra).Puolalainen uimapuku ja alusvaatteita malli, joka alkoi tehdä  Maxim  ja  FHM kuumia luetteloita, Krupa ollut koskaan bona fide julkkis. Kunnes  Playboy  astui sisään.

22. Rachel Hunter








Ongelma : huhtikuu 2004

Ennen satiating meille hänen  Playboy  kuvallinen, uimapuku malli kiusoitteli entinen MTV-katselun teini selves on yksiosainen kuuma äiti hymni "Stacy äiti."

21. Stephanie Seymour








Ongelma : maaliskuu 1991 helmikuu 1993

Stephanie on yksi harvoista edustajia kulta-  Sports Illustrated  Uimapuku kysymys tehdä tätä luetteloa. Hänen kollegansa mukana Elle MacPherson, Rachel Hunter, ja Cindy Crawford.
Seymour oli villi lapsi. Hänen kaksi  Playboy  esiintymisiä lähes riviin hänen myrskyisä kahden vuoden suhde Axl Rose, mahdollisesti vähiten dateable mies rock and roll tuolloin. Se ei pääty sopuisasti.







20. Naomi Campbell








Ongelma : joulukuu 1999

On olemassa kahdenlaisia miehiä tässä maailmassa: Dreamers ja realisteja. Kun realisteihin olivat kirjoittamisen niiden Christmas lista 1999, Naomi Campbell Playboy kysymys oli ykkönen. Unelmoijalle vain laittaa Naomi Campbell, yksi alkuun malleja vuosikymmenen valkoinen lahjapaperia.

19. Carmen Electra








Ongelma : Huhtikuu 2003, tammikuun 2009

Carmen Electra on aiheuttanut lehden muutaman kerran, mutta 2009 oli hänen kultainen vuosi. Heidän 55. vuosipäivää kysymys,  Playboy  antoi Electra kannen päällä ja tehnyt maailmasta malja 55 vuotta.

18. Robin Givens








Ongelma : syyskuu 1994

Nainen, joka jää Mike Tyson sydän oli yhdessä vaiheessa pidetään "vihatuimpia nainen Amerikassa." Viha on vahva tunnejournalismia o on himo. Vaikka hänen Playboy  kuvallinen tapahtunut viiden vuoden kuluttua hänen split kanssa Tyson, yleinen mielipide oli vielä sekoitettu.







17. Dita Von Teese








Ongelma : joulukuu 2002

Seksikäs Burleski tanssija, kuuluisa hänen suhteensa Marilyn Manson, aiheutti mag useita kertoja, mutta tämä oli hänen ensimmäinen kansi. Kuvankauniiseen pin-up ilmeisesti sai inspiraation tulla glamouria mallinnettu ansiosta Silmäillessäni isänsä vanha kysymyksiä  Playboy .
Hauska fakta: hänen kansi, tarkoitettu julkaisu hänen olla sukunimi. Hän valitsi Von Treese ulos puhelinluettelon, joka  Playbo y  kirjoitettu väärin, joten hänen nimensä Dita Von Teese. Hän pääse siitä.

16. Kelly Brook








Ongelma : September 2010

Kaikista otsikot listattu Brook, kuten näyttelijä, yrittäjä, ja juontaja, Brook on myös huomattava kuin " Playboy  malli." Tämä johtuu tämä seksikäs Englanti tuonti murskataan se, mikä on kiistatta yksi unohtumaton  Playboy  leviää julkaisussa historiassa.

15. Brooke Burke








Ongelma : Toukokuu 2001, marraskuu 2004

Vuonna 2001 Brooke Burke löysi kuuluisuuteen E!: N  Wild On , ja nähdä hänen läsnä  Tanssii Tähtien kanssa  hänen nuuka asuja on todennäköisesti tuonut takaisin joitakin vanhoja fantasioita television isäntä. Aivan kuten että, huolet lenteli pois kuin levyn Burke käytetään kattamaan itselleen hänen marraskuu 2004 kysymys.







14. Katarina Witt








Ongelma : joulukuu 1998

Katarina Witt jää historiaan suurena Olympic taitoluistelija. Urheilijat ja  Playboy  voi olla hankala sovi, koska Superfit naiset eivät useinkaan sovi estetiikkaa mag. Mutta ei Witt. Vaikka ei ole epäilystäkään hän oli erinomaisessa kunnossa, hän oli myös täydellisesti muodokas.

13. Jenny McCarthy








Ongelma : kesäkuu 1994 heinäkuu 1996, joulukuu 1996, syyskuussa 1997 tammikuussa 2005 heinäkuu 2012

On naisia, jotka esiintyvät  Playboy  perustuu niiden saavutuksia, ja sitten on naisia, jotka nousevat Amerikasta tulla tyttö-next-door sex symboleja. Nämä ovat Playmates.Ja silloin tällöin, Playmate murtaa seuraavalle tasolle ja tulee julkkis.
Jenny McCarthy teki sen sekä ketään, menee ilmiömäisen suosittu Playmate kuvallisia ja Playmate of the Year ja sitten MTV: n  erikseen mainita . Yli silmänruokaa, hän osoittautui hemmetin hauskaa samoin, kuin siirrytään apear vuonna  BASEketball  (1998) ja  Scary Movie 3  (2002). Mutta hän ei koskaan käänsi selkänsä Playboy, palaamassa tehdä hänen viimeisin kuvallinen (ja kuudes cover) vain viime vuoden iässä 39.

12. Vida Guerra








Ongelma : Joulukuu 2008

Vida Guerra teki kaiken mitä hänellä oli, parlaying muutamia kuvia  FHM  osaksi täysimittainen ura lehden malli. Mitä tyttö tehdä, kun hän on poissa niin pitkälle kuin hän voi kanssa  Maxim  ja  FHM ? Hän menee täysi monty varten  Playboy . Kysymys oli yksi parhaista-myyjät 21. vuosisadalla.







11. Kim Kardashian








Ongelma : Joulukuu 2007

Keinona omistaa seksuaalisuutensa, joka asetetaan näytteille jälkeen hänen sex tape vuotanut, Kardashian poseerasi  Playboy Venäjällä.  Selvästikään ole mitään salattavaa kameroiden, valokuva ampua dokumentoitiin hänen todellisuus sarjassa, Keeping Up With kardashians .

10. Stacey Dash








Ongelma : Elokuu 2006

Vaikka Dash ei kannessa, pelkkä maininta nimeään Sisältö osassa oli meitä käännetään hänen levitä ASAP. No pun tarkoitettu. Tämä oli jyrkässä muutos hullu haalarit ja Hatuntekijä hatut olemme tottuneet näkemään hänet on  Clueless .

9. Ursula Andress








Ongelma : kesäkuu 1965 joulukuu 1981

Vuonna 1964 Andress voitti Golden Globe New Star of the Year roolistaan Bond tyttö, hunaja Rider. Vuonna 1965 suurin seksisymboli 60- osoittivat ensimmäisinä pois hänen Golden Globe sisällä sivut  Playboy . Kun kysyttiin, miksi hän teki leviämistä, hän vastasi yksinkertaisesti, "Koska olen kaunis." 







8. Pamela Anderson








Ongelma : October 1989 1991 helmikuussa heinäkuuta 1992 elokuussa 1993 marraskuussa 1994 tammikuussa 1996 syyskuu 1997, kesäkuu 1998, helmikuu 1999, heinäkuu 2001, toukokuu 2004, tammikuu 2007, tammikuu 2011

blondi pommi Anderson on poseerata  Playboy  kolmelle vuosikymmeniä. Hän on myös ollut enemmän kansia lehden kuin mikään muu henkilö, joten poiminta yksi oli haaste ja etuoikeus. Hänen kielensä poskessa tammikuu 2007 ampua (kuvassa yllä) melko paljon edustaa hänen suhteensa brändin.

7. Tia Carrere








Ongelma : joulukuu 2006

Carrere tarjoaa Kiinalainen / Espanja / Filipino perintöä, ja kotoisin Hawaii. Hän räjähti 90-luvun alussa, jossa osat  Rising Sun ,  True Lies , ja  Wayne World .Esiintyvät nude oli pöydällä koko uransa, mutta hän suostuneet. Sitten avioeron jälkeen vuonna 2000, hän aiheutti varten Bunny.

6. Raquel Welch








Ongelma : joulukuu 1979

Lahjaksi  Playboy  tilaajille, Raquel Welch ilmestyi heidän joulukuun numerossa vuonna 1979. seksisymboli, hänen tiukka punainen uimapuku, aina vasemmalle asioita mielikuvitus, vaikka kysymys. 







5. Jayne Mansfield








Ongelma : helmikuu 1955, kesäkuu 1963

Mansfield n Peek-a-boo kansi vuonna 1963 määrittelee seksuaalisuus aikakauden: sinun piti olla ovela siitä. Sisällä asia oli Mansfield ja kaikki hänen siunauksia. Se on edelleen vaikea voittaa sex appeal säteilee tämän uskallettu näyttelijä, joka oli myös Miss helmikuu 1955.

4. Kim Basinger








Ongelma : helmikuu 1983

Playboy tiesivät heillä oli voittaja kätensä Kim - hän oli erittäin menestyksekäs malli, joka ei ollut aivan osunut häntä voittajana on näyttelijä, mutta se oli todellinen varmuus hänen silloisen tulevista käänteen Bond tyttö vastapäätä Sean Connery Älä kieltäydy kahdesti. Lehti veti kaikki pysähtyy, käynnissä mega-profiili, joka värväytyi asiantuntemusta Bob Fosse, Roger Vadim, George Plimpton, ja Connery itse.

3. Elle Macpherson








Ongelma : May 1994

Vuonna 1994 Macpherson osoitti pois miksi hänen lempinimi on "The Body". Kansi osoitti mallin sukkahousut ja vain "Elle" ja  Playboy  painettuna. Asento oli kunnianosoitus kuuluisa kuva Brigitte Bardot 60-.







2. Bo Derek








Ongelma : maaliskuu 1980 August 1980, syyskuu 1981, heinäkuu 1984, joulukuu 1994

By 1984, Bo Derek oli jo tähti miesten fantasioita maailmanlaajuisesti kiitos hänen edellinen  Playboy  versot ja hänen läpimurto rooli  10 . Se oli silloin, kun hän aiheutti kuin cowboy imee sikaria että miehet toteutunut he olisivat kunnossa hieman rooli kääntyminen ja he rakastavat on hänen "neito hädässä."

1. Cindy Crawford








Ongelma : Heinäkuu 1988, toukokuu 1996, lokakuu 1998
heinäkuussa 1988 (ja jälleen '96 ja '98), Cindy Crawford päätti mallintaa hänen syntymäpäivänsä puku sijaan hänen tyypillinen huippumuotia vaatteita. Meidän täytyy sanoa entisen näyttää poikkeuksellisen suuri hänen.




+1 Bonus Scarlett Johansson  


Esquire USA marraskuu 2013


Nude kohtauksia. Olemme kaikki nähneet niitä. Me kaikki haluamme niitä lisää. Vielä mielenkiintoisempaa on, kun he tulla yllätyksenä. Miksi ne yllätys? No, on ilmeinen syy, että näyttelijä kyseessä todennäköisesti ole koskaan tehnyt nude kohtaus ennen. Sitten on alaston kohtaus, joka ei vain ole mitään järkeä. Ja sitten meillä on alaston kohtaus, jossa on järkeä ... Mutta ei todella koskaan tarvitse nähdä, että henkilö alasti? Joo, nude kohtaukset! Joka tapauksessa, alaston kohtauksia ovat olleet voimassa vuodesta Aadamin ja Eevan. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...