Free Money

Loading...

пятница, 18 ноября 2016 г.

Těchto 50 nahé osobností, které pózovala pro Playboy 18+


V průběhu let hodně horké, nahých žen, které ozdobily stránky  Playboye . A stejně jako horkokrevný lidi všechny, jako dostat nahlédnout na Playmate-vymyslel  Hugh Hefner  , že je holka od vedle, svlékl nahý pro vaše pohodlí-nic se na Gawk faktor celebrity kůže. Ikony film, televizní hvězdy, sportovci, Supermodelky-fanoušci vědí jim s jejich šatů, a mnoho z těchto fanoušci chtějí vidět s jejich oblečení off.
Playboy  zahájena v prosinci 1953 s celebritou na víku a na stránkách-Marilyn Monroe (kteří neměli ve skutečnosti představují pro mag) but časopis opravdu neměl obchodovat v proslulé nahotu svou první pár desítek let. Dívky v  Playboy  obvykle měli jména jako Phyllis a Melba, i když byli vrcholné krás, nebyli proslulé mimo značky.
Na přelomu 80. let, která změnila.  Playboy  dostala bokem k hodnotě nahé slavných dam. Obrazová podle   Drew Barrymore , Jenny McCarthy a Pamela Anderson byly jedny z prvních příkladů celebrit, kteří se rozhodli "udělat  Playboy ", což je výraz, který je dnes všudypřítomný návrh pro každého Starlet s filmem nebo dva pod opasku. Koncem 90. let,  Playboy  byl plný-on závislý na celebrity. A při absenci celebrit se mag poběží celebrit příbuzné, bývalé osobnosti, dívky, které vypadaly jako celebrity, dívky, která spala s celebritami a samozřejmě,  Playboy models, kteří měli sami dosáhli určité úrovně celebrity. 
Řekněme, že to, co budete o zobrazování zboží, je to stále považováno za čest být žádal, aby byl v  Playboy , a slavné ženy, které to udělal učinili své fanoušky šťastné a převede nové. Když se Bunny volá, to trvá určitý druh ženy, věnovat pozornost, že volání zde jsou 50 nejžhavější celebrity, kdo to udělal.







50. Amanda Beard








Vydání : červenec 2007

Amanda byla nezpochybnitelná americký olympijský sex symbol, opožděná odpověď na německou Katarina Witt. Vyrůstala na hry před našima očima - na své první olympiádě, Atlanta '96, jí bylo pouhých 14 let. Pózovala nahá v roce 2007, ale ne jako post-script - natočila olympijský tým 2008, a byl volen co-kapitán s kolegy hotties Dara Torresová a Nancy Coughlin.

49. Shannen Doherty








Vydání : březen 1994, prosinec 2003

Doherty se obrazové hit novinové stánky krátce předtím, než její postava, Brenda Walsh, vlevo  Beverly Hills 90210 . Pokud se vám líbil zlá, Brenda byl váš šálek čaje.Bylo konstatováno, že Shannen trochu kamery Brenda off byl stejně, a že tření se zbytkem obsazení vedly k jejímu propuštění. Když se objevila nahá v Playboy, i když to bylo jen tři obrázky ve větším obrazovým podporující "bezpečného sexu" -všechny vaše naděje byly potvrzeny. Taková zlá holka.

48. Lindsay Lohan








Vydání : leden / únor 2012

America měl smíšené pocity, když ta zpráva zlomil, že Lindsay bude pózuje pro  . Playboy  Její neuvážené životní styl, řekli, byla ničí její vzhled a obrazová může být troska vlaku. No, to prostě není tento případ, a Lindsay pocta Marilyn Monroe byl naprosto sexy.







47. Drew Barrymore








Vydání : leden 1995

Drew bylo jen 19, když pózovala pro  Playboy , ale ona už žila rock-hvězda života. A není dobrý druh rockové hvězdy života-hodlala Studio 54 a dělat koksu jako pre-dospívající. Ona dostala její hovno dohromady, i když, a dnes je solventní hvězda, ale v roce 1995 byla ještě divoké dítě. To bylo kolem tentokrát, můžete připomenout, že se blýskl oslavenec David Letterman na jeho talk show.

46. ​​Vanity








Vydání : Květen 1985 04. 1988

Musíte podat to Prince-vole ví krásu, když to vidí. Objevil Denise Matthews, dal jí cool umělecké jméno, a dal ji do skupiny nazvané Vanity 6 (měli hit s písní "Nasty Girl").To vše se nakonec přistálo Umyvadlo, jak ona byla volána ty fialové, pár šíří v Playboy .
O několik let později, jiný Prince chráněnec, Carmen Electra, by dokázal ještě úspěšnější.

45. Lizzy Jagger








Vydání : červen 2011

V reálném světě, Mick Jagger by pravděpodobně punč si světla pozor chtěl vidět svou dceru nahou. Díky  Playboy , můžete to udělat bez konfrontace. Jako bonus můžete vidět její matka Jerry Hall vlastní rozšíření z roku 1985.







44. Farrah Fawcett








Vydání : prosinec 1995, červenec 1997

Farrah byla ikonou 70. let díky plakátu, který prodal 12 milionů kusů a alfa-babe roli v  Charlieho andílci , ale ona se bránila žádostí o nahotě celé její kariéry, až ve věku 48 let, se rozhodla dostat nahý pro  Playboy . (Ona se objevila na obálce 17 let dříve, ale nebyl nahý v interiéru stránkách.)

43. Diora Baird








Vydání : srpen 2005

V 21. století, celebrity může být ošemetná věc definovat, zejména ve světle reality show a chlapec-mag-inspirovaný modelem fanatismu. Takže Diora Baird, žena známá tím, že úžasně krásné a nadšeně nahý.
Dostala krytu  Playboy  před sedmi lety a obrátil se v jedné z nejlepších pictorials éry, všechny založené na víře, že se stane velkou hvězdou. Ona to není obrovská hvězda jakýmkoli objektivní měřítko, ale je to obrovská hvězda k nám.

42. Tricia Helfer








Vydání : únor 2007

Geeks všude radoval v roce 2007, když si všiml své oblíbené  Battlestar Galactica humanoidní Cylon na obálce. To přineslo zcela nový rozměr k myšlence "Frak-Ing."







41. Madonna








Vydání : září 1985 říjen 1994

Před Madonna byla "Madonna" byla jen žena se snaží dělat to a potřeboval hotovost.Když zjistila její slávu a byl na pokraji filmové kariéry v roce 1985, některé staré nahé fotky byly propuštěny v časopise. Dále jen "Like A Virgin" hvězda odmítl omluvit a zdobily kryt této kultovní záležitosti.

40. Kiana Tom








Vydání : Květen 2002

v střední a pozdní-90s, Tom hostil velmi oblíbený cvičební program na ESPN, a hodně lidí, kteří sledovali to nebylo cvičení vůbec. Byla nádherná a ona nevadilo obchodování na něj. Koneckonců, její přehlídka byla volána  Kiana Tom Flex odvolání. Věděla přesně, co dělá, a stejně tak  Playboy -The krycí linku "ESPN Fitness Guru Kiana Tom: Get Hard v šesti sekund" je jeden z nejméně subtilní časopis nikdy spustit. A to už něco znamená.

39. Daryl Hannah








Vydání : listopadu 2003

Daryl Hannah kariéra dostala rekonstrukce v roce 2003, kdy si zahrála v pomsty film Kill Bill.  Ale kryt sám nás nutí nostalgický pro její mořské panny dnů v  Splash .







38. Winter Zoli








Vydání : březen 2011

Zoli hraje dospělý filmová hvězda v FX zasáhla  Zákon gangu , takže ona říká, že byl připraven pro její  Playboy  střílet. Ona se objeví polonahá na obálce března 2011, vydání, v němž připustila, "Ukazuje se, že nahota není problém pro mě." A nebyl to problém pro tisíce lidí, kteří zvedl mag.

37. Charisma Carpenter








Vydání : červen 2004

Dokonale názvem Charisma Carpenter získal fanoušky na síle  Buffy the Vampire Slayer  a jeho spinoff  Angela , ale kariéra jako filmová hvězda nebo TV olova nikdy přišel k uskutečnění.
Playboy  nevěděl, že v roce 2004; v té době, Carpentera běh na  anděla  byla balil a dělala všechny seznamy "hot babe". Zdálo se, že na cestě vzhůru. A vypadala nádherně.

36. Leeann Tweeden








Vydání : srpen 1996, 12 2011

Leeann byl na obálce časopisu v roce 1996, a objevil se v rámci obrazová o "HARDBODY" dívky ESPN. A ona byla sportovní co by přišlo být známý, o deset let později, jako "vlasy podprsenky." Zklamaní čtenáři byli vděční let později, v roce 2011. Do té doby Tweeden se zvedl k výtečnosti jako dopisovatel  The  zatraceně nejlepší Sports Show Period . 







35. Aubrey O'Day








Vydání : březen 2009

Aubrey O'Day má více než prokázáno, že si zaslouží sólovou kariéru. Na vrcholu dramatu okolní Danity Kane je rozpad, O'Day svlékl to všechno pryč na Hugh Hefner a lidé zapomínají, že existují ještě i jiné dívky v Diddy je čtveřice.

34. Olivia Munn








Vydání : červenec / srpen 2009

Olivia nešel nahá ve svém  Playboy  pokrytí obrázkové-čtenáři museli čekat několik let, u těch slavných uniklých mobilních telefonů obrázky. Ale to bylo ještě sexy střílet a  Playboy  ji dostal, když byla ještě geek jev. Že nebylo vždy silnou stránkou tohoto časopisu, protože americká instituce často upřednostňuje získání zavedenou hvězdu na cestě dolů přes umístěním riskantní sázku na ženu, která se zdá být na vzestupu.
Úvěru v případě úvěru je splatná: Časopis udělal správnou hru tím, že Munn na krytu.Jen o rok pozadu Complex, taky.

33. Kristy Swanson








Vydání : listopad 2002

Kristy Swanson také sen fanboys "splnil, když původní Buffy the Vampire Slayer objevil v buff pro časopis. Dokonce i bez šatů, pořád nás zabíjí.







32. Nicole "Coco" Austin








Vydání : březen 2008

Coco hvězda byla na vzestupu, když pózovala pro  Playboy " výroční vydání hudby s, ale  Ice Loves Coco  byl ještě o tři roky pryč. Ve zpětném pohledu, měla by se dostali kryt. Samozřejmě, že ve zpětném pohledu, Coco dostane, co chce.

31. Sherilyn Fenn








Vydání : prosinec 1990

Pokud jde o nahotu, načasování nemusí být nutně všechno, pokud mluvíme o celebrity. Playboy udělal střílet s Fenn v prosinci 1990, plácnutí-DAB ve středu  Twin Peaks '  běh. V té době, ona byla femme fatale na nejteplejší pořadu televizoru. Můžete to udělat mnohem lépe než to.

30. Barbara Carrera








Vydání : březen 1982

To Nikaragujské svůdnice dělal několik filmů, v 70. letech a by pokračoval být Bond Girl ( Nikdy neříkej nikdy ) a pravidelný na  Dallas . Ale v '82 byla podpora  I porota , film hrát Armand Assante jako detektiv Mike Hammer. Kritici byli vlažný na filmu, ale verdikt o Barbara mezi čtenáři Playboy bylo jednomyslné.







29. Traci Bingham








Vydání : červen 1998

Traci Bingham vztahuje  Playboy  jen jednou, ve složeném snímku s jiným  Baywatch herečkou, ale její nahé fotky byly vystupoval v mag na několika příležitostech.Některé mezinárodní edice měl dost rozumu, aby jí kýžené místo jen pro sebe: Itálie, Japonsko, Polsko, Nizozemsko. A Německo tak učinil dvakrát.

28. Eva Herzigová








Vydání : srpen 2004

Eva Herzigová udělal jméno pro sebe v roce 1994 jako tvář Wonderbra. V kultovní reklamu měla na sobě černou podprsenku a úsměv, doprovázené slovy "Ahoj, kluci."Když to je váš debut, co děláte pro přídavek? How do you say "Hello" opět jakéhokoli dopadu? Roztok byl jasný.

27. Sharon Stone








Vydání : červenec 1990, prosinec 1992

V roce 1990, dva roky předtím, než se předváděl své zboží v  Základním instinktu , Stone kariéra vzlétla poté, co se objeví v  Total Recall.  Co se dal tento film pozornost, kterou si zaslouží? Kámen se shodoval vydání filmu s vydáním července 1990 Playboy  vydání.







26. Garcelle Beauvais








Vydání : srpen 2007

Beauvais byl úspěšný model několik let před přistáním roli, která ji proslavil: Fancy Monroe, předmět zalíbení protagonisty o  The Jamie Foxx Show , který běžel z 1996-2001. Šla na to být pravidelný na  NYPD modrý . Ve věku 40, ona se objevila v Playboy , a to stálo za to počkat.

25. Denise Richards








Vydání : prosinec 2004

V prosinci 2004, Richards byl ještě s Charlie Sheen a ona právě porodila jejich dceru pět měsíců před tím. Dokázala, že ženy mohou být stále neuvěřitelně sexy po porodu, a Charlie Sheen není opravdu vítěz poté, co ji ztratil.

24. Arianny Celeste








Vydání : listopad 2010

Od té doby, profesionální wrestling a  Playboy  se dali dohromady, a to díky dívce jménem Rena Mero (lépe známý jako Sable) se mag byla schopna spolehnout na fanoušky ukotvení k trháku otázek.
Profesionální zápas je falešný, víme, ale my jsme si jistá, že hodně WWE fanoušků přerostla MMA fanoušky. Dámské zápasníci byli loktem ven Ring Girls, a ten, který každý boj fanoušek čekal byl Arianny Celeste.







23. Joanna Krupa








Vydání : červenec 2005, prosinec 2009

Tam byl velmi jasný válka vedena v pozdních 90. let a počátku 2000s:  Playboy vs.dále jen "hoch Mags"  Maxim  a  FHM . A zatímco časopisů mladíka žvýkat pryč na Bunny oběhu, konflikt však mají jeden zajímavý jev spinoff:  Maxim  a  FHM vynaloženo mnoho energie otáčení modelů do celebrit a pak  Playboy  snesl do a dostal je do svlékat.
Joanna Krupa byl jedním ze dvou hlavních příkladů (jiné bytí Vida Guerra). Polský plavky a spodní prádlo model, který začal dělat  Maxim  a  FHM  horké seznamů, Krupa nikdy nebyla bona fide celebrity. Dokud  Playboy  vstoupil.

22. Rachel Hunter








Vydání : duben 2004

Než nám sytící s ní  Playboy  obrázkového, model plavky dobíral si náš bývalý MTV pozorovacím dospívající já s jedním kusem v horké meziměsíčního hymny "Stacy mami."

21. Stephanie Seymour








Vydání : březen 1991, únor 1993

Stephanie je jedním z mála zástupců zlatého věku  Sports Illustrated  vydání Swimsuit, aby tento seznam. Její kolegové zahrnuty Elle Macpherson, Rachel Hunter a Cindy Crawford.
Seymour byla divoké dítě. Její dvě  Playboy  vystoupení téměř seřadí se svým bouřlivým dvouletém vztahu s Axl Rose, možná nejméně dateable muž v rock and roll v té době. To neskončil smírně.







20. Naomi Campbell








Vydání : prosinec 1999

Existují dva druhy lidí na tomto světě: snílků a realisty. Když byli realisté psát svou vánoční seznam v roce 1999, Naomi Campbell  Playboy otázka byla číslo jedna. Snílci jen dát Naomi Campbell, jeden z nejlepších modelů desetiletí, v bílé dárkový balicí papír.

19. Carmen Electra








Vydání : duben 2003, leden 2009

Carmen Electra pózovala pro časopis několikrát, ale 2009 byl její zlatý rok. Pro jejich 55. výročí vydání,  Playboy  vydal Electra krycí místě a učinil svět přípitek na 55 a více let.

18. Robin Givens








Vydání : září 1994

Žena, která zachytil Mike Tyson srdce bylo na jednom místě považován za "nejvíce nenáviděný žena v Americe." Nenávist je silný emotion- o chtíč. I přesto, že její Playboy  pictorial stalo pět let po jejím rozchodu s Tyson, veřejné mínění bylo stále smíšená.







17. Dita Von Teese








Vydání : prosinec 2002

Sexy burleskní tanečnice, která je známá pro její vztah s Marilyn Manson, pózoval pro MAG několikrát, ale toto bylo její první kryt. Obraz dokonalé pin-up zřejmě dostal inspiraci, aby se stal půvab modelované díky studoval staré problémy, její otec je z Playboye .
Fun Skutečnost: pro její kryt, ji požaduje zveřejnění mít příjmení. Vybrala Von Treese ven z telefonního seznamu, který  Playbo y  chybně napsané, aby jí jméno Dita Von Teese. Ona s tím nenadělají.

16. Kelly Brook








Vydání : září 2010

Mezi všemi tituly uvedenými pro Brook, včetně herečka, podnikatel a moderátor, Brook je také známý jako " Playboy  model." To proto, že to sexy anglický import ho rozdrtil s tím, co je nepochybně jedním z nejvíce nezapomenutelné  Playboy  šíří v historii publikace.

15. Brooke Burke








Vydání : Květen 2001, 11 2004

V roce 2001, Brooke Burke našel její slávu na E 's!  Wild On a viděl její současný Dancing with the Stars  v jejích krátkých oblečení má pravděpodobně přivezl některé z vašich starých fantazií televizního hostitele. Stejně jako to, že vaše starosti se třepotal pryč jako listu Burke používané k zakrýt ve svém vydání z listopadu 2004.







14. Katarina Witt








Vydání : prosinec 1998

Katarina Witt se zapíše do historie jako velký olympijský krasobruslař. Sportovci a Playboy  může být složité fit, protože Superfit ženy často neodpovídají estetiku mag.Ale ne Witt. I když není pochyb o tom, že je ve výborném stavu, byla také dokonale tvarovaná.

13. Jenny McCarthy








Vydání : červen 1994, 07 1996, 12 1996, 09 1997, 01 2005, 07 2012

Existují ženy, které se objevují v  Playboy  na základě jejich výsledků, a pak jsou tu ženy, které se vynoří z Ameriky, aby se stal dívka-příští-dveře sex symboly. Ti, kteří jsou Playmates. A každý tak často, Playmate prorazí do další úrovně a stává se celebritou.
Jenny McCarthy to udělal stejně jako všichni ostatní, jít od neobyčejně populárního Playmate ilustrovaný na Playmate roku a pak na MTV  vybrala . Více než pastvou pro oči, ona se ukázala být zatraceně zábavný stejně, děje se apear v  Pivní bratři  (1998) a  Scary Movie 3  (2002). Ale nikdy otočila zády k Playboy, se vracet k dělat svou nejnovější obrazové (a šestou kryt), jen loni ve věku 39 let.

12. Vida Guerra








Vydání : prosinec 2008

Vida Guerra vytěžil maximum z toho, co měla, parlaying několik fotografií v  FHM  do full-foukané kariéru jako model časopisu. Co dívka dělat, když je pryč tak daleko, jak jen může se  Maxim  a  FHM ? Chodí Donaha pro  Playboy . Problém byl jedním z nejlepších prodejců 21. století.







11. Kim Kardashian








Vydání : prosinec 2007

Jako způsob, jak vlastnit její sexualitu, která byla uvedena na displeji po její sexuální pásku unikly, Kardashian pózovala pro  Playboy Rusku.  Je zřejmé, nic z kamer schovat se focení byl dokumentován v její reality show,  udržet krok s Kardashians .

10. Stacey Dash








Vydání : srpen 2006

Přestože Dash nebyl na obálce, pouhá zmínka jejího jména v sekci Obsah musela nám proletí k jejímu šíření ASAP. Žádná slovní hříčka určena. To byla ostrá změna od bláznivých kombinézách a Mad Hatter klobouky jsme si zvykli, aby ji viděl v na bezradný .

9. Ursula Andress








Vydání : červen 1965, prosinec 1981

V roce 1964, Andress získala Zlatý glóbus pro New Star of the Year pro její roli jako Bond girl, Honey Rider. V roce 1965, největší sex symbol 60. První předváděl své zlaté koule uvnitř stránkách  Playboye . Na dotaz, proč to udělala šíření, ona prostě odpověděla: "Protože jsem krásná." 







8. Pamela Anderson








Vydání : říjen 1989, 02 1991, 07 1992, 08 1993, 11 1994, 01 1996, 09 1997, 06 1998, 02 1999, 07 2001, 05 2004, 01 2007, 01 2011

Blonde bomba Anderson byl pózování pro  Playboy  pro tři dekády. Ona také byla o více krytů pro časopis než nějaká jiná osoba, takže výběr jeden byl výzvou a privilegium. Její jazyk-in-tváře ledna 2007 shoot (na snímku nahoře) do značné míry ztělesňuje její vztah ke značce.

7. Tia Carrere








Vydání : prosinec 2006

Carrere nabízí čínský / španělský / filipínský dědictví, a pochází z Havaje. Vybuchla na počátku 90. let s částmi v  Rising Sun ,  Pravdivé lži a  Wayneův svět . Objevit nahá na stole po celou svou kariéru, ale ona se zarazil. Pak se po rozvodu v roce 2000, pózovala pro zajíčka.

6. Raquel Welch








Vydání : prosinec 1979

Jako dárek  Playboy  předplatitelům, Raquel Welch objevil na svém prosincovém vydání v roce 1979. sex symbol, v její těsné červené plavky, vždy doleva věci představivosti, a to iv této otázce. 







5. Jayne Mansfield








Vydání : únor 1955 června 1963

Mansfield je Peek-a-boo kryt v roce 1963 definuje sexualitu éry: vy jste museli být záludný o tom. Uvnitř vydání bylo Mansfield a všechny její požehnání. Je to stále těžké porazit sex-appeal vyzařované tímto nemorální herečka, který byl také slečna února 1955.

4. Kim Basinger








Vydání : únor 1983

Playboy věděli, že vítěze na rukou Kim - ona byla velmi úspěšný model, který měl docela neudeří její krok jako herečka, ale to byla skutečná jistota s ní pak-blížící se zatáčku jako Bond dívka naproti Sean Connery v Nikdy neříkej nikdy. Časopis vytáhl všechny zastávky, běh na mega-profil, který narukoval odborné znalosti Bob Fosse, Roger Vadim, George Plimpton a Connery sám.

3. Elle Macpherson








Vydání : květen 1994

V roce 1994 Macpherson předváděl důvod, proč její přezdívka je "The Body". Kryt ukázal model v punčocháče a pouze "Elle" a  Playboy  v tisku. Póza byla pocta slavné fotografii Brigitte Bardot od 60. let.







2. Bo Derek








Vydání : březen 1980, 08 1980, 09 1981, 07 1984, 12 1994

1984, Bo Derek byl už hvězdou pánských fantazií po celém světě, a to díky její předchozí  Playboy  výhonky a její průlomové roli v  10 . Bylo to, když pózovala jako kovboj sání doutník, že muži si uvědomil, že bych se v pohodě s trochou obrácení rolí a oni by rád, aby se její "slečna v nouzi."

1. Cindy Crawford








Vydání : 07 1988, 05 1996, 10 1998
V červenci roku 1988 (a znovu v roce '96 a '98), Cindy Crawford se rozhodli modelovat její narozeniny oblek namísto jejího typického vysoce módní návrhář oblečení. Museli bychom říci, bývalí vypadá mimořádně skvěle na ni.




1 Bonus Scarlett Johansson  


Esquire USA 11. 2013


Nahé scény. Všichni jsme viděli je. My všichni chceme vidět více z nich.Ještě zajímavější je, když přijdou jako překvapení. Proč jsou překvapení?No, je tu zřejmý důvod, že herečka se jedná s největší pravděpodobností nikdy předtím udělal nahou scénu. Pak je tu nahá scéna, která prostě nedává žádný smysl. A pak máme nahá scéna, která dává smysl ... Ale jsme opravdu někdy potřebovali vidět, že osoba v nahá? Jo, nahé scény!Ať tak či onak, nahé scény byli s námi od Adama a Evy. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...