Free Money

Loading...

воскресенье, 20 ноября 2016 г.

Откриване на изложбата Design Museum е представя реакции към един сложен свят

 Първата изложба ще се проведе в новата лондонския Музей Design изследва спектър от въпроси, които определят нашето време, с инсталации с OMA , Хюсеин Чалаян и Нери Oxman .
Изложбата страха и любовта представя 11 инсталации с 11 различни архитекти и дизайнери, които всеки сблъскват с различен въпрос оформянето днешния свят.
Това е първата изложба ще се проведе в новата локация Южен Кенсингтън музея дизайн , отваряне за обществеността на 24-ти ноември 2016 г.
Изложбата страха и любовта представя 11 инсталации с 11 различни архитекти и дизайнери, включително Хюсеин Чалаян - който представя две носими устройства, които той първоначално създадени за неговата пролет лято 2017 шоу
Музеят е нов дом е в бившия Commonwealth институт, сграда от 1960 на Kensington High Street, която е ремонтирана от архитектурен дизайнер John Pawson .
"Когато Музея Design открит през 1989 г., първата изложба, търговията и културата, е за стойността на промишлените продукти," каза главен уредник и Dezeen колумнистДжъстин McGuirk .
"Три десетилетия по-късно, ние сега да вземе тази стойност за даденост. Страхът и любовта отива по-далеч, и предлага дизайн е замесен в по-широки въпроси, които отразяват състоянието на света."
След гласуването Brexit по-рано тази година, архитектурна фирма ОМА е създал Паневропейския Living Room
Сред въпросите, разгледани от 11-те изложители са в мрежа сексуалност, съзнателни роботи, бавна мода и се заселват номади.
След гласуването Brexit по-рано тази година, архитектурна фирма ОМА представя Паневропейския всекидневна, която е обзаведена с едно парче дизайн от всяка от 28-те страни членки на ЕС.
Общоевропейски Всекидневната е обзаведена с едно парче дизайн от всяка от 28-те страни-членки на ЕС
В центъра на стаята е гигантска, шарени слепи, които фирмата проектиран през 2001 г. като флаг на ЕС .
Моден дизайнер Чалаян изследва страховете, изпитани от хората, живеещи в големите градове, включително и страха от терористични нападения, и сексуалните желания.
Архитект, дизайнер и MIT професор Neri Oxman се проявяващи серия от 3D-печатни смъртни маски, включени един създаден за музикант Björk
Той представя две носими устройства, че той първоначално създадени за неговата пролет лято 2017 шоу през септември - един чифт слънчеви очила и колан.
Слънчевите очила са с вградени сензори, които измерват мозъчната дейност, пулс и скорост на дишане. След това тези данни се предават към проектор, вграден в колан, който хвърля визуално представяне на емоциите на ползвателя за външния свят, за да видите.
Амстердам графични дизайнери Metahaven представят филм за морската опазване на дивата природа групата Sea Shepherd придружено от серия от знамена
Втори моден дизайнер, Ma Ke, се показва текущото й проект Wuyong, в което тя отхвърля консуматорството и "бърза мода" от лечение нейните творения като произведения на изкуството.
Набиране на нашите страхове и тревоги, свързани с изкуствен интелект, мултидисциплинарен дизайнер Мадлин Ганън създаден Mimus - 1200-кг промишлен робот, който може да усети и да реагират на присъствието на посетителите от рамките на своята заграждение.
Холандски продукт дизайнер Christien Meindertsma избра да проучи потенциала за рециклиране на текстилни изделия, и създаде инсталация, съставена от дъгата с оттенък на купчини от влакна, предприети от 1000 изхвърли вълнени пуловери
В средата на стаята, японски графичен дизайнер и Muji арт директор Кения Hara е създал дисплей на прости фотографии, които се фокусират върху основните хранителни продукти по целия свят.
А уединена стая показва работата на архитект Андрес Жак , който е създал аудиовизуална инсталация на име Intimate Strangers.
Японски моден дизайнер Ma Ke се показва текущото й проект Wuyong, в което тя отхвърля консуматорството и "бърза мода" от лечение нейните творения като произведения на изкуството
Вътре, серия от екрани присъстват четири късометражни филма, всеки обсъждане на начина, по който нашият стремеж за секса и любовта на приложения и социални мрежи медиите се променя начина, по който гледаме на града, телата ни и нашата идентичност.
Към задната част на изложбата, Arquitectura Expandida - активист архитектура колективно от Колумбия - е инсталирано копие на училище го проектиран и изграден в една от общностите на Богота най-неравностойно положение.
Две рамо до рамо заграждения покажат творбите на Neri Oxman и холандски продукт дизайнер Christien Meindertsma .
Хонг Конг базирани на селските райони Urban Рамковата е създал юрта като структура, която изследва как номади Монголия се адаптират към градския живот
Oxman се проявяващи серия от 3D-печатни смъртни маски, включени един създаден за музикант Björk .
монтаж Meindertsma му, озаглавена Fibre Market, изследва потенциала за рециклиране на текстилни изделия. То се проявява в купчини от цветни влакна, предприети от 1000 изхвърлят вълнени пуловери.
Хонг Конг базирани на селските райони Urban рамкова изследва как номади Монголия се адаптират към градския живот, докато Амстердам графични дизайнери Metahavenпредставят филм за морската опазване на дивата природа групата Sea Shepherd придружено от серия от цветни графични знамена.
Да попитаме нашите страхове и тревоги, свързани с изкуствен интелект, мултидисциплинарен дизайнер Мадлин Ганън създаден Mimus - 1200-кг промишлен робот, който може да усети и да отговорят на посетителите от рамките на своята заграждение
Страх и Любов Изложбата е проектирана от Сам Яков и се намира на партерния етаж на новия музей на Design. Той е отворен до 23 Апр, 2017.
В пресконференция днес, директорът на музея Деян Sudjic разкри, че предстоящите изложби ще включват шоу за значението на Калифорния пост Чарлз и Рей Иймс , цвят експонат курирана от Hella Jongerius , и една годишнина на руската революция.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...