Free Money

Loading...

среда, 16 ноября 2016 г.

De 50 naken Kjendiser som poserte for Playboy 18+




Gjennom årene mye varme, nakne kvinner har prydet sidene i  Playboy . Og så mye som varmblodige folk alle som får en titt på Playmate-drømt opp av  Hugh Hefner  å være nabojenta, strippet nakne for enkelhets-ingenting har gawk faktor på kjendis hud. Film ikoner, TV-stjerner, idrettsutøvere, super-fans kjenner dem med klærne på, og mange av disse fans ønsker å se dem med sine klær av.
Playboy  lansert i desember 1953 med en kjendis på forsiden og på sidene-Marilyn Monroe (som ikke egentlig posere for mag) -Men bladet egentlig ikke handle i berømte nakenhet for sin første par tiårene. Jentene i  Playboy  vanligvis hatt navn som Phyllis og Melba, og om de var suverene skjønnhetene, de var ikke kjent utenfor av merkevaren.
Rundt årsskiftet på 80-tallet, som endret. Playboy  fikk hip til verdien av nakne kjente damer. Merking av   Drew Barrymore , Jenny McCarthy , og Pamela Anderson var noen av de tidligste eksemplene på kjendiser som bestemte seg for å "gjøre  Playboy ", en setning som nå er en allestedsnærværende forslag for hver starlet med en film eller to under beltet hennes. På slutten av 90-tallet,  Playboy  var full på avhengige kjendiser. Og i fravær av kjendiser, ville mag kjøre kjendis slektninger, tidligere kjendiser, jenter som så ut som kjendiser, jenter som hadde ligget med kjendiser og, selvfølgelig,  Playboy  -modeller som selv hadde oppnådd en viss grad av kjendis. 
Si hva du vil om å vise varene, det er fortsatt ansett som en ære å bli spurt om å være i Playboy , og de kjente kvinner som har gjort det har gjort sine fans glade og konvertert nye. Når Bunny kaller, det tar en viss type kvinne å ense at call-her er de 50 hotteste kjendiser som gjorde.






50. Amanda Beard







Utgave : juli 2007

Amanda var den ubestridte amerikanske olympiske sexsymbol, en forsinket svar på Tysklands Katarina Witt. Hun vokste opp på spill før våre øyne - i sin første OL, Atlanta '96, hun var bare 14 år gammel. Hun poserte naken i 2007, men ikke som en post-script - hun gjorde 2008 Olympic team, og ble valgt til co-kaptein med andre hotties Dara Torres og Nancy Coughlin.

49. Shannen Doherty







Utgave : Mars 1994 desember 2003

Doherty billed hit kiosk kort tid før hennes karakter, Brenda Walsh, forlot  Beverly Hills, 90210 . Hvis du likte dårlig jente, Brenda var din kopp te. Det ble sagt at Shannen var litt av en Brenda av kameraet også, og at friksjonen med resten av skuespillerne førte til hennes oppsigelse. Da hun dukket opp naken i Playboy-selv om det var bare tre bilder i større billed fremme "safe sex" -alle håp ble bekreftet. Slike en dårlig jente.

48. Lindsay Lohan







Utgave : Januar / februar 2012

Amerika hadde blandede følelser da nyheten ble kjent at Lindsay ville være poserer for  Playboy.  Hennes uvøren livsstil, sa de var ødelegger utseendet sitt, og billed kan være et tog vrak. Vel, det var bare ikke tilfelle, og Lindsay hyllest til Marilyn Monroe var helt sexy.






47. Drew Barrymore







Utgave : januar 1995

Drew var bare 19 år da hun poserte for  Playboy , men hun hadde allerede levd en rockestjerne liv. Og ikke den gode typen rockestjerne livs hun skulle Studio 54 og gjør koks som en pre-teen. Hun fikk sin dritt sammen, skjønt, og i dag er en bankable stjerne, men i 1995 var hun fortsatt en vill barn. Det var rundt denne tiden, du kanskje husker, at hun blinket bursdagsbarnet David Letterman på hans talkshow.

46. ​​Vanity







Utgave : Mai 1985, april 1988

Du må levere den til Prince-fyr vet skjønnhet når han ser det. Han oppdaget Denise Matthews, ga henne en kul scene navn, og sette henne i en gruppe kalt Vanity 6 (de hadde en hit med sangen "Nasty Girl"). Det hele landet til slutt Vanity, som hun ble kalt av The Purple One, sprer et par i  Playboy .
År senere, en annen prins protesjé, Carmen Electra, skulle vise seg enda mer vellykket.

45. Lizzy Jagger







Utgave : June 2011

I den virkelige verden, ville Mick Jagger trolig slå på lysene ut for å ville se sin datter naken. Takk til  Playboy , kan du gjøre dette uten konfrontasjon. Som en bonus, kan du se hennes mor Jerry Hall egen spredte seg fra 1985.






44. Farrah Fawcett







Utgave : Desember 1995 juli 1997

Farrah var et ikon av 70-tallet takket være en plakat som solgte 12 millioner enheter og alfa-babe rolle på  Charlies Angels , men hun motsto forespørsler om nakenhet alle hennes karriere-helt, i en alder av 48, hun bestemte seg for å komme naken for Playboy . (Hun hadde dukket opp på forsiden 17 år tidligere, men var ikke naken på interiør sider.)

43. Diora Baird







Utgave : August 2005

I det 21. århundre, kan kjendis være en vanskelig ting å definere, særlig i lys av reality-TV og lad-mag-inspirert modell fanatisme. Så, Diora Baird, en kvinne kjent for å være utrolig vakker og entusiastisk naken.
Hun fikk forsiden av  Playboy  for sju år siden og slått i en av de beste fotoserier av æra, alt basert på troen om at hun kom til å bli en stor stjerne. Hun er ikke en stor stjerne av noen objektive mål, men hun er en stor stjerne til oss.

42. Tricia Helfer







Utgave : Februar 2007

Geeks overalt frydet seg i 2007 da de oppdaget deres favoritt  Battlestar Galactica humanoid Cylon på omslaget. Det brakte en helt ny dimensjon til ideen om "Frak-ing."






41. Madonna







Utgave : september 1985 oktober 1994

Før Madonna var "Madonna" hun var bare en kvinne prøver å gjøre det og trengte penger. Da hun fant henne berømmelse og var på randen av en filmkarriere i 1985, ble noen gamle nakenbilder utgitt i bladet. Den "Like a Virgin" stjerne nektet å be om unnskyldning og prydet forsiden av denne ikoniske problemet.

40. Kiana Tom







Utgave : Mai 2002

I midten og slutten av 90-tallet, Tom vert en meget populær treningsprogram på ESPN, og en masse folk som så det var ikke trener i det hele tatt. Hun var nydelig, og hun hadde ikke noe imot å handle på den. Tross alt, hennes show ble kalt  Kiana Tom Flex Appeal . Hun visste nøyaktig hva hun gjorde, og det gjorde  Playboy -the dekselet line "ESPN Fitness Guru Kiana Tom: Få Hard i Six Seconds" er en av de minst subtile bladet noensinne har kjørt. Og det er å si noe.

39. Daryl Hannah







Utgave : November 2003

Daryl Hannah karriere fikk en revamping i 2003 da hun spilte hovedrollen i hevn flick Kill Bill.  Men selve trekket gjør oss nostalgisk for hennes havfrue dager i  Splash .






38. Winter Zoli







Utgave : mai 2011

Zoli spiller en voksen film stjerne i FX rammet  Sons of Anarchy , så hun sier hun var forberedt på hennes  Playboy  skyte. Hun opptrer toppløs på forsiden av mars 2011 utgaven, der hun innrømmet, "Det viser seg nakenhet er ikke et problem for meg." Og det var ikke et problem for de tusener som plukket opp mag.

37. Charisma Carpenter







Utgave : juni 2004

Den perfekt nevnte Charisma Carpenter hadde fått fans på styrken av  Buffy the Vampire Slayer  og spinoff  Angel , men en karriere som filmstjerne eller TV ledelsen kom aldri til å realiseres.
Playboy  visste ikke at i 2004; på den tiden, Carpenters kjøre på  Angel  ble innpakning opp og hun gjorde alle de "hot babe" lister. Hun så ut til å være på vei opp.Og hun så vakker.

36. Leeann Tweeden







Utgave : August 1996, desember 2011

Leeann var på forsiden av bladet i 1996, og dukket opp inne i en billedlig om "Hardbody" jenter av ESPN. Og hun var sports hva som ville komme til å bli kjent, et tiår senere, som en "hår bra." Skuffet lesere var takknemlig år senere, i 2011. I mellomtiden hadde Tweeden steget til prominence som en korrespondent for  The Best Damn Sports Show periode . 






35. Aubrey O'Day







Utgave : March 2009

Aubrey O'Day har mer enn bevist at hun fortjener en solokarriere. På høyden av dramaet rundt Danity Kane er break-up, O'Day strippet det hele for Hugh Hefner og gjort oss glemme at det også var andre jenter i Diddy sin foursome.

34. Olivia Munn







Utgave : juli / august 2009

Olivia fikk ikke gå naken i hennes  Playboy  dekke billed-lesere måtte vente noen år, for de berømte lekket mobiltelefon bilder. Men det var fortsatt en sexy shoot, og Playboy  fikk henne da hun var fortsatt en geek fenomen. Det har ikke alltid vært magasinets strong suit, som den amerikanske institusjonen ofte favoriserer å få en etablert stjerne på vei ned over plassere en risikabel innsats på en kvinne som ser ut til å være på vei oppover.
Kreditt der kreditt er forfalt: Magasinet har gjort en riktig spill ved å sette Munn på omslaget. Bare et år bak Complex, også.

33. Kristy Swanson







Utgave : november 2002

Kristy Swanson gjort fanboys 'drøm når den opprinnelige Buffy the Vampire Slayer dukket opp i buff for bladet. Selv med ingen klær på, fortsatt dreper hun oss.






32. Nicole "Coco" Austin







Utgave : March 2008

Coco stjerne var på vei oppover da hun poserte for  Playboy ' s årlige musikk problemet, men  Ice Loves Coco  var fortsatt tre år av. I ettertid, burde hun ha fått dekselet. Of course, i ettertid, får Coco hva hun vil.

31. Sherilyn Fenn







Utgave : desember 1990

Når det kommer til nakenhet, er timingen ikke nødvendigvis alt-med mindre du snakker om kjendis. Playboy gjorde en shoot med Fenn i desember 1990, smack-dab i midten av  Twin Peaks '  løp. På den tiden var hun den femme fatale på TV hotteste vis. Du kan ikke gjøre mye bedre enn det.

30. Barbara Carrera







Utgave : mars 1982

Dette nicaraguanske fristerinne hadde gjort flere filmer på 70-tallet, og vil gå på å være en Bond Girl ( Never Say Never Again ) og en vanlig på  Dallas . Men i '82 var hun fremme  jeg, juryen , en film med Armand Assante som etterforsker Mike Hammer. Kritikerne var lunken på filmen, men dommen på Barbara blant Playboy lesere var enstemmig.






29. Traci Bingham







Utgave : juni 1998

Traci Bingham dekket  Playboy  bare en gang, i et sammensatt bilde med andre Baywatch  skuespiller, men hennes nakenbilder ble omtalt i mag ved flere anledninger. Noen internasjonale utgaver hadde god følelse å gi henne den ettertraktede stedet til seg selv: Italia, Japan, Polen, Nederland. Og Tyskland gjorde det to ganger.

28. Eva Herzigova







Utgave : august 2004

Eva Herzigova gjort et navn for seg selv i 1994 som ansiktet til Wonderbra. I den ikoniske reklame hadde hun en svart bh og et smil, ledsaget av ordene "Hei, gutter."Når det er din debut, hva gjør du for et ekstranummer? Hvordan sier du "Hei" igjen med noen innvirkning? Oppløsningen var klar.

27. Sharon Stone







Utgave : July 1990, desember 1992

I 1990, to år før hun viste frem sine varer i  Basic Instinct , Stone karriere tok av etter vises i  Total Recall.  Hva ga denne filmen den oppmerksomheten den fortjente?Stone falt filmens utgivelse med utgivelsen av juli 1990  Playboy  problemet.






26. Garcelle Beauvais







Utgave : august 2007

Beauvais var en vellykket modell for flere år før landing rollen som gjorde henne berømt: Fancy Monroe, gjenstand for hovedpersonens følelser på  The Jamie Foxx Show , som gikk 1996-2001. Hun fortsatte med å være en vanlig på  NYPD Blue . I en alder av 40, hun dukket opp i  Playboy , og det var verdt ventetiden.

25. Denise Richards







Utgave : desember 2004

Tilbake i desember 2004, Richards var fortsatt med Charlie Sheen og hun hadde nettopp født deres datter fem måneder før det. Hun viste seg at kvinner kan fortsatt være utrolig sexy etter fødsel, og Charlie Sheen er virkelig ikke en vinner etter å ha mistet henne.

24. Arianny Celeste







Utgave : November 2010

Helt siden profesjonell bryting og  Playboy  fikk sammen, takket være en jente som heter Rena Mero (bedre kjent som Sable), har mag kunnet regne med fans av grappling for blockbuster problemer.
Profesjonell bryting er falske, vi vet det, men vi er ganske sikker på at mange av WWE fans vokste til MMA-fans. Kvinnelige brytere ble elbowed ut av Ring Girls, og den som hver kamp fan ventet på var Arianny Celeste.






23. Joanna Krupa







Utgave : juli 2005, desember 2009

Det var en veldig klar krig blir ført på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet:  Playboy vs. "gutten mags"  Maxim  og  FHM . Og mens gutten mags tygget bort på Bunny sirkulasjon, gjorde konflikten har en interessant spinoff fenomen:  Maxim og  FHM  brukt mye energi å snu modeller i kjendiser og deretter  Playboy  slo inn, og fikk dem til å ta klærne av.
Joanna Krupa var en av to gode eksempler (den andre er Vida Guerra). En polsk badetøy og undertøy modell som begynte å lage  Maxim  og  FHM  varme lister, Krupa var aldri et bona fide kjendis. Inntil  Playboy  gikk.

22. Rachel Hunter







Utgave : april 2004

Før mette oss med hennes  Playboy  billedkunst, badedrakt modell ertet vår tidligere MTV-visning ungdoms selv med en ett stykke i den varme mamma sangen "Stacy sin mor."

21. Stephanie Seymour







Utgave : Mars 1991, februar 1993

er Stephanie en av få representanter fra gullalderen av  Sports Illustrated  Swimsuit problem å lage denne listen. Hennes kolleger inkludert Elle MacPherson, Rachel Hunter, og Cindy Crawford.
Seymour var vill barnet. Hennes to  Playboy  opptredener nesten på linje med henne stormende to års forhold med Axl Rose, muligens den minste dateable mann i rock and roll på den tiden. Det endte ikke i minnelighet.






20. Naomi Campbell







Utgave : desember 1999

Det finnes to typer mennesker i denne verden: drømmere og realister. Når realister skulle skrive ut til jul i 1999, Naomi Campbell  Playboy problemet var nummer én.Drømmere bare sette Naomi Campbell, en av de beste modellene av tiåret, i hvitt gavepapir.

19. Carmen Electra







Utgave : april 2003, januar 2009

har Carmen Electra poserte for magasinet et par ganger, men 2009 var hennes gylne år. For deres 55-årsdagen problemet,  Playboy  ga Electra dekselet stedet og gjort verden toast til 55 år.

18. Robin Givens







Utgave : september 1994

Kvinnen som fanget Mike Tyson hjerte var på ett punkt betraktet som "den mest forhatte kvinnen i Amerika." Hate er et sterkt følelsesmessig o er begjær. Selv om hennes  Playboy  billed skjedde fem år etter bruddet med Tyson, ble opinionen fortsatt blandet.






17. Dita Von Teese







Utgave : desember 2002

Den sexy burlesk danser, kjent for hennes forhold til Marilyn Manson, poserte for mag flere ganger, men dette var hennes første dekselet. Bildet perfekte pin-up tilsynelatende fikk inspirasjon til å bli en glamour modellert takket være pløyer sin fars gamle utgaver av  Playboy .
Moro faktum: for hennes cover, publikasjonen pålagt henne å ha et etternavn. Hun valgte Von Treese ut av en telefonbok, som  Playbo y  stavet feil, noe som gir henne navnet Dita Von Teese. Hun stakk med det.

16. Kelly Brook







Utgave : september 2010

Blant alle titlene oppført for Brook, inkludert skuespiller, entreprenør, og programleder er Brook også bemerket som en « Playboy  -modell." Det er fordi denne sexy engelsk import knuste det med det er unektelig en av de mest uforglemmelige Playboy  sprer seg i publikasjonen historie.

15. Brooke Burke







Utgave : mai 2001, november 2004

I 2001 Brooke Burke fant henne berømmelse på E 's!  Wild On , og se hennes nåværende  Dancing With the Stars  i hennes snau drakter har sannsynligvis brakt tilbake noen av de gamle fantasier av TV-vert. Akkurat som at dine bekymringer flagret bort som arket Burke brukes til å dekke seg selv i sin november 2004 utgaven.






14. Katarina Witt







Utgave : desember 1998

Katarina Witt vil gå ned i historien som en stor OL kunstløper. Idrettsutøvere og Playboy  kan være en vanskelig passform, som Superfit kvinner ofte ikke passer estetikk av mag. Men ikke Witt. Selv om det er ingen tvil om at hun var i god form, var hun også perfekt velskapt.

13. Jenny McCarthy







Utgave : Juni 1994 juli 1996 desember 1996 september 1997, januar 2005, juli 2012

Det er kvinnene som dukker opp i  Playboy  basert på deres prestasjoner, og så er det kvinnene som dukker opp fra Amerika for å bli girl-next-door sex symboler. De er Playmates. Og hver så ofte, bryter en lekekamerat gjennom til neste nivå og blir en kjendis.
Jenny McCarthy gjorde det så godt som noen, kommer fra et fenomenalt populære lekekamerat billed til Playmate of the Year og deretter videre til MTVs  blinket ut .Mer enn eye candy, viste hun seg som jævla morsomt også, går på å komme opp i BASEketball  (1998) og  Scary Movie 3  (2002). Men hun har aldri slått henne tilbake på Playboy, tilbake til å gjøre sin nyeste bilde (og sjette cover) bare i fjor i en alder av 39.

12. Vida Guerra







Utgave : desember 2008

Vida Guerra har gjort det meste av hva hun hadde, parlaying noen bilder i  FHM  til en fullverdig karriere som et magasin modell. Hva gjør en jente gjøre når hun har gått så langt som hun kan med  Maxim  og  FHM ? Hun går full monty for  Playboy .Spørsmålet var en av bestselgerne i det 21. århundre.






11. Kim Kardashian







Utgave : desember 2007

Som en måte å eie sin seksualitet, som ble satt på displayet etter hennes sexvideo lekket, Kardashian poserte for  Playboy russland. Tydeligvis ikke skjule noe fra kameraene ble fotoseanse dokumentert i hennes reality-serien,  Keeping Up with the Kardashians .

10. Stacey Dash







Utgave : August 2006

Mens Dash ikke var på coveret, bare nevne hennes navn i Innhold delen hadde oss bla til henne spredning ASAP. Beklager ordspillet. Dette var sterk endring fra de sprø Bukser og Mad Hatter hatter vi ble vant til å se henne i på  Clueless .

9. Ursula Andress







Utgave : Juni 1965, desember 1981

I 1964 Andress vant en Golden Globe for New Star of the Year for sin rolle som Bond jente, Honey Rider. I 1965, den største sexsymbol av 60-tallet først viste frem hennes Golden Globes inne på sidene av  Playboy . På spørsmål om hvorfor hun gjorde spredningen, bare svarte hun: "Fordi jeg er vakker." 






8. Pamela Anderson







Utgave : Oktober 1989 februar 1991, juli 1992, august 1993, november 1994 januar 1996, september 1997 juni 1998 februar 1999 juli 2001 mai 2004 januar 2007 januar 2011

Blond bombe Anderson er poserer for  Playboy  for tre tiår. Hun har også vært på flere deksler for bladet enn noen annen person, så plukker man var en utfordring og et privilegium. Hennes tongue-in-cheek januar 2007 shoot (bildet over) illustrerer ganske mye hennes forhold til merkevaren.

7. Tia Carrere







Utgave : desember 2006

Carrere skryte kinesisk / spansk / filippinsk arv, og kommer fra Hawaii. Hun eksploderte i begynnelsen av 90-tallet med deler i  Rising Sun ,  True Lies , og  Wayne World . Vises naken var på bordet i hele sin karriere, men hun steilet. Så etter en skilsmisse i 2000, poserte hun for Bunny.

6. Raquel Welch







Utgave : desember 1979

Som en gave til  Playboy  abonnenter, Raquel Welch dukket opp på deres problem desember i 1979. sexsymbol, i hennes stramme rød badedrakt, alltid igjen ting til fantasien, selv i emisjonen. 






5. Jayne Mansfield







Utgave : Februar 1955 juni 1963

Mansfields titt-tei dekning i 1963 definerer seksualitet av æra: du måtte være fordekte om det. Inne i saken var Mansfield og alle hennes velsignelser. Det er fortsatt vanskelig å slå sex appeal som utstråles av dette våget skuespilleren, som også var Miss februar 1955.

4. Kim Basinger







Utgave : februar 1983

Playboy visste at de hadde en vinner på hendene i Kim - hun var en svært vellykket modell som ikke hadde helt treffer henne skride som skuespiller, men det var en veritabel visshet med hennes daværende kommende sving som en Bond jente motsatt Sean Connery i Never Say Never Again. Bladet trakk ut alle stopper, kjører en mega-profil som vervet ekspertise av Bob Fosse, Roger Vadim, George Plimpton, og Connery selv.

3. Elle Macpherson







Issue : May 1994

I 1994 Macpherson viste frem grunnen til at hennes kallenavn er "The Body". Trekket viste modellen i strømpebukse og bare "Elle" og  Playboy  på trykk. Positur var en hyllest til en berømt bilde av Brigitte Bardot fra 60-tallet.






2. Bo Derek







Utgave : Mars 1980, 1980 august, september 1981 juli 1984, desember 1994

By 1984, Bo Derek var allerede stjernen av menns fantasier over hele verden, takket være hennes tidligere  Playboy  skudd og hennes gjennombrudd rolle i  10 . Det var da hun poserte som en cowboy suger en sigar at menn innså at de ville være greit med en liten rolle tilbakeslag, og de vil gjerne være hennes "jomfru i nød."

1. Cindy Crawford







Utgave : July 1988, mai 1996 oktober 1998
I juli 1988 (og igjen i '96 og '98), Cindy Crawford valgte å modellere hennes bursdag dress i stedet for hennes typisk high fashion designer klær. Vi må si de tidligere ser eksepsjonelt bra på henne.




1 Bonus Scarlett Johansson  


Esquire USA november 2013


Nakenscenene. Vi har alle sett dem. Vi ønsker alle å se mer av dem. Enda mer interessant er når de kommer som en overraskelse. Hvorfor er de en overraskelse? Vel, det er den åpenbare grunnen til at skuespilleren i spørsmålet mest sannsynlig aldri har gjort en naken scene før. Så er det naken scene som bare ikke gir noen mening. Og så har vi den naken scene som gir mening ... Men vi virkelig trenger å se at personen i naken? Ja, nakenscenene! Uansett tilfelle, har nakenscenene vært med oss ​​siden Adam og Eva. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...