Free Money

Loading...

четверг, 17 ноября 2016 г.

Cele 50 Celebrities nude care a pozat pentru Playboy 18+


De-a lungul anilor o mulțime de femei fierbinte, nud au aparut pe paginile  Playboy .Și , la fel de mult ca și oameni cu sânge cald , cu toate ca obtinerea o privire la sus de- a visat playmate  Hugh Hefner  să fie alături de fata, goale dezbrăcat pentru confortul dvs. nimic are factorul de piele celebritate comentariu C. Iconițe film, vedete de televiziune, sportivi, Supermodele-fani le cunosc cu hainele pe ei, și o mulțime de cei fanii doresc să le vadă cu hainele lor off.
Playboy a  lansat în decembrie 1953 , cu o celebritate pe copertă și în paginile-Marilyn Monroe (care nu a pus de fapt , pentru mag) -but revista într - adevăr nu la comerțul cu nuditate faimos pentru prima câteva decenii. Fetele din  Playboy a  avut , de obicei , nume precum Phyllis și Melba, și cu toate că ei erau frumuseti supreme, ei nu au fost cunoscute in afara brand -ului .
În jurul anilor '80, care a schimbat. Playboy a  primit sold la valoarea de femei goale celebri. Pictorialele lui   Drew Barrymore , Jenny McCarthy si Pamela Anderson au fost unele dintre primele exemple de celebritati care au decis să "facă Playboy " , o expresie care este acum o sugestie omniprezente pentru fiecare starleta cu un film sau două sub centura ei. Până la sfârșitul anilor '90,  Playboy a  fost plin-on dependent de celebritati. Și în absența celebrități, mag ar fi rude celebritate, foste vedete, fete care arătau ca niște celebrități, fetele care ar fi culcat cu celebrități și, desigur,  Playboy  modele care s - au au atins un anumit nivel de celebritate. 
Spune ce vrei despre afișarea mărfurilor, este considerată încă o onoare să fie rugat să fie în  Playboy , iar faimoasele femei care au facut -o au făcut fanii lor fericit și convertit altele noi. În cazul în care Iepurasul de apeluri, este nevoie de un anumit tip de femeie care să țină seama de faptul că apel aici sunt cele mai fierbinți 50 decelebrități care au făcut.







50. Amanda Beard








Problemă : iulie 2007

Amanda a fost de necontestat sex simbol american olimpic, un răspuns cu întârziere la Katarina Witt din Germania. Ea a crescut la jocuri în fața ochilor noștri - la primul ei Olimpiadă, Atlanta '96, ea a fost în vârstă de doar 14 ani. Ea a pozat nud în 2007, dar nu ca un post-scenariu - ea a făcut echipa olimpică 2008, și a fost ales co-căpitan cu colegi Hotties Dara Torres și Nancy Coughlin.

49. Shannen Doherty








Problemă : March 1994, decembrie 2003

Doherty pictorial lovit chioșcurile de ziare cu puțin timp înainte de caracterul ei, Brenda Walsh, a plecat  din Beverly Hills, 90210 . Daca va placut fata rea, Brenda afost ceașcă de ceai. S -a spus că Shannen a fost un pic de o camera digitala Brenda off la fel de bine, și că frecare cu restul distribuției a dus la concedierea sa. Când ea aapărut nud în Playboy, chiar dacă a fost doar trei imagini intr - un pictorial depromovare "sex protejat" mai mare -toate speranțele au fost confirmate. O astfel de fată rea.

48. Lindsay Lohan








Problemă : ianuarie / februarie 2012

America a avut sentimente amestecate atunci când vestea că Lindsay ar pozează pentru  Playboy.  Stilul ei de viata nechibzuit, au spus, ruina aspectul ei, iar pictorialul ar putea fi un accident de tren. Ei bine, asta pur și simplu nu a fost cazul, și tribut lui Lindsay Marilyn Monroe a fost perfect sexy.







47. Drew Barrymore








Problemă : ianuarie 1995

Drew a fost doar 19 ani când a pozat pentru  Playboy , dar ea ar trăia deja o viață derock-stele. Și nu - bun fel de star rock de viață a fost de gând să Studio 54 și face decocs ca o pre-adolescent. Ea a luat - o împreună rahat, deși, și astăzi este o stea bancabile, dar în 1995 , ea era încă un copil sălbatic. Acesta a fost în jurul valorii deaceastă dată, s -ar putea aminti, că ea fulgeră băiat de ziua lui David Letterman în emisiunea lui talk.

46. ​​Vanity








Problemă : mai 1985, aprilie 1988

Trebuie să - l predea la Prince tipule știe frumusete când îl vede. El a descoperit Denise Matthews, ia dat un nume rece scenă, și a pus - o într - un grup numit Vanity 6 (au avut un hit cu piesa "Fata Nasty"). Totul în cele din urmă a aterizat Vanity, așa cum a fost numit de The Purple One, un cuplu se raspandeste in  Playboy .
Ani mai târziu, un alt protejatul Prince, Carmen Electra, s-ar dovedi chiar mai mult succes.

45. Lizzy Jagger








Problemă : Iunie 2011

În lumea reală, Mick Jagger ar pumn , probabil , luminile afară pentru care doresc să -și vadă fiica gol. Mulțumită  Playboy , puteți face acest lucru fără confruntare. Ca bonus, puteți vedea răspândirea propria mama ei , Jerry Hall din 1985.







44. Farrah Fawcett








Problemă : decembrie 1995, iulie 1997

Farrah a fost o icoană a anilor '70 datorita unui poster care a vandut 12 milioane deunități , precum și rolul de alfa-prunc pe  Îngerii lui Charlie , dar ea a rezistat cererilor de nuditate tot ei cariera pana, la varsta de 48 de ani , ea a decis să se dezbrace pentru  Playboy . (Ea a apărut pe coperta 17 ani mai devreme, dar nu a fost nud în paginile de interior.)

43. Diora Baird








Problemă : august 2005

În secolul 21, celebritate poate fi un lucru dificil de a defini, mai ales în lumina realității TV și flăcău-mag-inspirat modelul fanatismului. Așa că, Diora Baird, o femeie faimos pentru a fi incredibil de frumoasă și cu entuziasm gol.
Ea a primit coperta  Playboy în  urmă cu șapte ani și transformat într - una dintre cele mai bune pictoriale ale epocii, toate bazate pe credința că ea va fi o mare stea. Nu e un mare star prin orice măsură obiectivă, dar ea este o mare stea la noi.

42. Tricia Helfer








Ediția : februarie 2007

Geeks peste tot în 2007 , s-au bucurat când au văzut lor preferate  Battlestar Galactica  Cylon umanoid pe capac. Ea a adus o dimensiune cu totul nouă la ideea de "frak-ing."







41. Madonna








Problemă : septembrie 1985 octombrie 1994

Inainte de Madonna a fost "Madonna" , ea a fost doar o femeie încearcă să - l facă și avea nevoie de bani. Atunci când ea a găsit faima ei și era în pragul unei cariere defilm în 1985, unele fotografii nud vechi au fost eliberați în revista. "Like a Virgin" Steaua a refuzat să își ceară scuze și coperta înfrumusețat acestei probleme iconic.

40. Kiana Tom








Problemă : Mai 2002

Pe termen mediu și sfârșitul anilor '90, Tom a găzduit un program de exerciții foarte popular pe ESPN, și o mulțime de oameni care au urmărit nu exercitau deloc. Era superb, iar ea nu a deranjat de tranzacționare pe ea. La urma urmei, show- ul a fost numit  Flex Apel Kiana Tom . Ea știa exact ce făcea, și așa a făcut  Playboy -ORAȘUL linia de acoperire "ESPN Fitness Guru Kiana Tom: Ia greu în șase secunde" este una dintre cele mai puțin subtile revista a rulat vreodată. Si asta spune ceva.

39. Daryl Hannah








Problemă : Noiembrie 2003

cariera de Daryl Hannah a primit o reutilizarii în 2003 , când a jucat în filmul derăzbunare  Kill Bill.  Dar capacul în sine ne face nostalgici după zilele ei sirenă în Splash .







38. Iarna Zoli








Problemă : martie 2011

Zoli joacă un star de film pentru adulți în FX a lovit  Sons of Anarchy , asa ca ea spune ca a fost pregătită pentru ea  Playboy  trage. Ea apare topless pe coperta martie 2011 problema, în care ea a admis, "Se pare că nuditatea nu este o problemă pentru mine."Și nu a fost o problemă pentru miile care au luat mag.

37. Charisma Carpenter








Problemă : iunie 2004 este în mod

perfect cu numele Charisma Carpenter a castigat fani pe puterea lui  Buffy the Vampire Slayer  și spinoff sale  pe Angel , ci o cariera ca un star de cinema sau deteleviziune de plumb nu a venit niciodată să dea roade.
Playboy  nu a știut că , în 2004; în acel moment, a alerga Carpenter pe  înger a  fost ambalat și ea face toate listele "hot babe". Ea părea să fie pe drum în sus. Și ea se uită frumos.

36. Leeann Tweeden








Problemă : august 1996 decembrie 2011

Leeann a fost pe coperta revistei în 1996, și a apărut în interiorul într - un pictorial despre "hardbody" fetele de la ESPN. Și ea a fost sportiv ce va urma să fie cunoscut, un deceniu mai târziu, ca "un sutien de păr." Cititorii Dezamagiti au fost ani mulțumitoare mai târziu, în 2011. Între timp, Tweeden a crescut la importanță ca șicorespondent  Cel mai bun al naibii Sports Show Perioada . 







35. Aubrey O'Day








Problemă : Martie 2009

Aubrey O'Day are mai mult de dovedit că merită o cariera solo. La înălțimea dramei din jurul Danity Kane break-up, ODay totul dezbrăcat pentru Hugh Hefner și a făcut să ne uităm că au existat chiar și alte fete din cei patru Diddy lui.

34. Olivia Munn








Problemă : iulie / august 2009

Olivia nu a mers nud în ea  Playboy  acoperi pictoriale-cititori a trebuit să aștepte câțiva ani, pentru acele faimoasele imagini scurgeri de telefon mobil. Dar era încă o trage sexy, iar  Playboy  ea a primit atunci când ea era încă un fenomen tocilar. Acest lucru nu a fost întotdeauna costumul puternic al revistei, în calitate de instituție americană favorizează adesea obținerea unei stele stabilit pe drum în jos peste plasarea unui pariu riscant pe o femeie care pare să fie în creștere.
În cazul în care credit de credit din cauza: Revista a făcut jocul dreapta prin punerea Munn pe capac. Doar un an in spatele complexului, de asemenea.

33. Kristy Swanson








Problemă : noiembrie 2002

Kristy Swanson a făcut vis devenit realitate "Fanboys atunci când originalul Buffy the Vampire Slayer a apărut în piele de bivol pentru revista. Chiar și fără haine pe, ea încă ne omoară.







32. Nicole "Coco" Austin








Problemă : martie 2008

stele Coco a fost în creștere , când a pozat pentru  Playboy emisiune anual de muzica lui, dar  Ice Loves Coco  încă trei ani off. În retrospectiv, ea ar fi primit capacul.Desigur, în retrospectiv, Coco devine tot ce vrea ea.

31. Sherilyn Fenn








Problemă : decembrie 1990

Când este vorba de nuditate, sincronizare nu este neapărat tot ceea ce- cu excepția cazului în care vorbești despre celebritate. Playboy a facut o sedinta cu Fenn în decembrie 1990, țocăi-tamponati în mijlocul  Twin Peaks "  alerga. La acea vreme, ea a fost femme fatale pe cea mai tare emisiune TV. Nu poti face mult mai bine decât atât.

30. Barbara Carrera








Problemă : martie 1982

Acest ispititoarea nicaraguan a făcut mai multe filme in anii '70 si ar continua sa fie o fată Bond ( Never Say Never Again ) și un mod regulat la  Dallas . Dar , în '82 a fost promovarea  I, juriul , un film in care joaca Armand Assante ca detectivul Mike Hammer. Criticii lâncezi pe film, dar verdictul pe Barbara printre cititorii Playboy afost unanim.







29. Traci Bingham








Problemă : iunie 1998

Traci Bingham a acoperit  Playboy  doar o dată, într - o imagine compusă cu alte Baywatch  actrita, dar pozele ei nud au fost prezentate în mag în mai multe rânduri.Unele ediții internaționale a avut bunul simț să - i dea la fața locului râvnit toate pentru ea: Italia, Japonia, Polonia, Țările de Jos. Și , Germania a făcut acest lucru dedouă ori.

28. Eva Herzigova








Problemă : august 2004

Eva Herzigova a făcut un nume pentru ea în 1994 ca fața Wonderbra. In reclama iconic , ea a purtat un sutien negru și un zâmbet, însoțită de cuvintele "Bună, băieți."În cazul în care este debutul tău, ce faci pentru un bis? How do you say "Bună ziua" ,din nou , cu nici un impact? Soluția a fost limpede.

27. Sharon Stone








Problemă : Iulie 1990, decembrie 1992

În 1990, cu doi ani înainte ca ea a prezentat bunurile ei în  Basic Instinct , cariera lui Stone a decolat după care apare în  Total Recall.  Ceea ce a dat acest film atenția pe care o merita? Piatra a coincis lansarea filmului cu lansarea din iulie 1990  Playboy problema.







26. Garcelle Beauvais








Problemă : August 2007

Beauvais a fost un model de succes timp de mai mulți ani înainte de debarcare rolul pe care a făcut - o celebră: Fancy Monroe, obiect al afecțiunii protagonistului pe Jamie Foxx Arată , care a fugit 1,996-2,001. Ea a continuat sa fie un mod regulat pe NYPD Blue . La vârsta de 40 de ani, ea a apărut în  Playboy , și a fost în valoare de așteptați.

25. Denise Richards








Problemă : decembrie 2004

Înapoi în decembrie 2004, Richards a fost încă cu Charlie Sheen și ea a dat doar naștere la fiica lor de cinci luni înainte de asta. Ea a dovedit că femeile pot fi încontinuare incredibil de sexy după naștere, iar Charlie Sheen nu este într - adevăr un câștigător după ce a pierdut - o.

24. Arianny Celeste








Problemă : Noiembrie 2010

Încă din wrestling profesionist și  Playboy  luat împreună, mulțumită unei fete penume Rena Mero (mai bine cunoscut sub numele de Sable), mag a fost în măsură să conta pe fanii grappling pentru probleme de succes.
Lupta profesională este fals, noi știm asta, dar suntem destul de sigur că o mulțime de fani WWE a crescut în fani MMA. Luptătorii femele au fost elbowed de Ring Girls, iar cel pe care fiecare fan lupta aștepta a fost Arianny Celeste.







23. Joanna Krupa








Problemă : iulie 2005, decembrie 2009 A

existat un război foarte clar purtat la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000: Playboy vs "băiatul Mags"  Maxim  și  FHM . Și , în timp ce Magg lad mestecat departe la circulație Bunny, conflictul a avut un singur fenomen interesant spin - off: Maxim  si  FHM  consumat o cantitate mare de energie de cotitură modele în celebrități și apoi  Playboy  swooped și le -a primit să se dezbrace.
Joanna Krupa a fost unul dintre cele două prime exemple (celălalt fiind Vida Guerra).Un model de costume de baie și lenjerie polonez care a început să facă  Maxim  și FHM  liste la cald, Krupa nu a fost niciodată o celebritate de bună credință. Pana  inPlayboy a  intervenit.

22. Rachel Hunter








Problemă : aprilie 2004

Inainte de a ne satiating cu ea  Playboy  pictorial, modelul de costume de baie tachinat fostul MTV-vizionează singuri adolescent , cu o singură piesă în imn mama fierbinte nostru "Stacy mama."

21. Stephanie Seymour








Problemă : martie 1991 februarie 1993

Stephanie este unul dintre câțiva reprezentanți din epoca de aur a  Sports Illustrated problema Swimsuit pentru a face această listă. Colegii ei au inclus Elle MacPherson, Rachel Hunter, și Cindy Crawford.
Seymour era copilul sălbatic. Ei două  Playboy  apariții aproape linia de sus cu relatia ei tumultuoasa de doi ani cu Axl Rose, eventual , cel mai mic om dateable în rock and roll la momentul respectiv . Ea nu sa încheiat pe cale amiabilă.







20. Naomi Campbell








Problemă : decembrie 1999

Există două tipuri de oameni în această lume: visători și realiști. În cazul în care au fost realiști scriind lista lor de Crăciun , în 1999, Naomi Campbell  Playboy problemă a fost numărul unu. Visătorii tocmai a pus Naomi Campbell, unul dintre modelele detop ale deceniului, în folie cadou alb.

19. Carmen Electra








Problemă : aprilie 2003, Ianuarie 2009

Carmen Electra a pozat pentru revista de câteva ori, dar 2009 a fost anul ei de aur.Pentru eliberarea lor aniversare 55th,  Playboy a  dat Electra locul de acoperire și afăcut pâine prăjită mondială la 55 de ani mai mult.

18. Robin Givens








Problemă : septembrie 1994

Femeia care a cucerit inima lui Mike Tyson a fost considerat la un moment dat "femeia cea mai urât din America." Ura este un puternic o este emoțional pofta. Chiar dacă ei  Playboy  pictorial sa întâmplat după cinci ani de divizat ei cu Tyson, opinia publică a fost încă amestecat.







17. Von Teese Dita








Problemă : decembrie 2002

sexy dansatoare burlesc, faimos pentru relația ei cu Marilyn Manson, a pozat pentru mag de mai multe ori, dar aceasta a fost prima ei coperta. The-imagine perfectă pini-up se pare că a primit inspirația de a deveni un glamour gratie modelat pentru perusing vechi probleme ale tatălui ei de  Playboy .
De fapt distractiv: pentru coperta ei, publicația sa cerut să aibă un nume de familie.Ea a ales Von Treese dintr - o agendă telefonică, care  Playbo y  scris greșit, dându - i numele Von Teese Dita. Ea a ramas cu ea.

16. Kelly Brook








Problemă : Septembrie 2010

Dintre toate titlurile listate pentru Brook, printre care actrita, antreprenor, si prezentator, Brook este , de asemenea , remarcat faptul ca un " Playboy  model." Asta deoarece acest import sexy engleza zdrobit cu ceea ce este , fără îndoială , una dintre cele mai de neuitat  Playboy se  extinde în istoria publicației.

15. Brooke Burke








Problemă : mai 2001, noiembrie 2004

În 2001, Brooke Burke a găsit faima ei pe E e!  Wild , și văzând - prezent  Dansez pentru tine  în costumele ei zgârcit a adus , probabil , din nou o parte din fanteziile tale vechi ale gazdei de televiziune. La fel ca asta, grijile flutura departe ca foaia deBurke folosită pentru a se acoperi în ea chestiune noiembrie 2004.







14. Katarina Witt








Problemă : decembrie 1998

Katarina Witt va merge în jos în istorie ca un mare patinator olimpic. Sportivi si Playboy  poate fi o potrivire complicat, așa cum femeile Superfit de multe ori nu se potrivesc cu estetica mag. Dar nu și Witt. Deși nu există nici o îndoială că era într -oformă excelentă, ea a fost , de asemenea perfect proporționat.

13. Jenny McCarthy








Problemă : Iunie 1994, iulie 1996, decembrie 1996 în septembrie 1997, ianuarie 2005, iulie 2012

Sunt femeile care apar în  Playboy  bazate pe realizările lor, iar apoi sunt femeile care ies din America pentru a deveni fata-next-door sex simboluri. Astea sunt Playmate. Și în fiecare atât de des, un playmate sparge la nivelul următor și devine o celebritate.
Jenny McCarthy a făcut -o la fel de bine ca oricine, mergând de la un fenomenal depopular playmate picturala Playmate a anului și apoi la MTV  individualizata . Mai mult de bomboane ochi, ea s - au dovedit a fi al naibii de amuzant, de asemenea, seîntâmplă la apear în  BASEketball  (1998) și  Scary Movie 3  (2002). Dar niciodată nu a întors spatele la Playboy, revenind pentru a face cele mai recente (coperta și a șasea) , ei pictorial doar anul trecut , la vârsta de 39.

12. Vida Guerra








Problemă : decembrie 2008

Vida Guerra a făcut cele mai multe din ceea ce ea a avut -o , parlaying câteva fotografii din  FHM  intr - o cariera plina floare ca un model de revistă. Ce face o fată când a plecat în măsura în care ea poate cu  Maxim  și  FHM ? Ea merge monty complet pentru  Playboy . Chestiunea a fost unul dintre cei mai buni de top ai secolului 21.







11. Kim Kardashian








Problemă : decembrie 2007

Ca o modalitate de a deține sexualitatea ei, care a fost pus pe ecran după bandă ei sex scurgeri, Kardashian a pozat pentru  Playboy Rusia. În mod clar nu ascunde nimic de camerele de luat vederi, sedinta foto a fost documentată în serie realitatea ei,  a ține pasul cu Kardashians .

10. Stacey Dash








Problemă : august 2006 În

timp ce Dash nu a fost pe coperta, simpla mențiune a numelui ei în secțiunea Conținut a avut - ne flipping la răspândirea ei cat mai repede posibil. Nr joc de cuvinte destinate. Acest lucru a fost puternic schimbare de salopete nebun și pălării Mad Hatter ne - am obișnuit să vedem pe ei în  Clueless .

9. Ursula Andress








Problemă : Iunie 1965 decembrie 1981

În 1964, Andress a câștigat un Glob de Aur pentru New Star al anului pentru rolul ei ca fata Bond, Honey Rider. In anul 1965, cel mai mare sex simbol al anilor '60 a aratat prima off globuri ei de aur in paginile  Playboy . Cand a fost intrebat de ce a făcut -orăspândire, ea pur și simplu a răspuns: "Pentru că sunt frumoasă." 







8. Pamela Anderson








Problemă : Octombrie 1989 februarie 1991, iulie 1992 august 1993, noiembrie 1994 ianuarie 1996 în septembrie 1997, iunie 1998 februarie 1999 iulie 2001, a mai 2004, ianuarie 2007, ianuarie 2011

blonda Anderson a fost prezintă pentru  Playboy  pentru trei decenii. De asemenea ,ea a fost pe mai multe coperți pentru revista decât orice altă persoană, deci alege una a fost o provocare și un privilegiu. Ei limba-in-obraz ianuarie 2007 trage (fotografia de mai sus) epitomizes destul de mult relația ei cu brand -ul .

7. Tia Carrere








Problemă : decembrie 2006

Carrere are patrimoniul chinez / spaniolă / filipineză, și provine din Hawaii. Ea aexplodat la începutul anilor '90 , cu piese în  Rising Sun ,  True Lies , și  Lumea lui Wayne . Aparand nud a fost pe masa de-a lungul carierei sale, dar ea sa împotrivit.Apoi , după un divorț în 2000, ea a pozat pentru Bunny.

6. Welch Raquel








Problemă : decembrie 1979

Ca un cadou de la  Playboy  abonati, Raquel Welch a aparut la eliberarea lor dindecembrie în 1979. Simbolul de sex, în costum de baie ei strâmt roșu, a lăsat întotdeauna lucrurile la imaginație, chiar și în această chestiune. 







5. Mansfield Jayne








Problemă : August 1955, iunie 1963

coperta cucu-bau Mansfield în 1963 definește sexualitatea era: trebuia să fie meschin cu privire la aceasta. In interiorul problema a fost Mansfield și toate binecuvântările ei. Este încă greu de învins sex - appeal radiat de actrita risque, care a fost , deasemenea , domnișoara februarie 1955.

4. Kim Basinger








Problemă : februarie 1983

Playboy știa că a avut un câștigător pe mâinile lor în Kim - ea a fost un model desucces enorm , care a avut nu a lovit destul de mers ei ca actriță, dar era o certitudine adevărată cu ea , atunci preconizatei rândul său , ca Bond fata alaturi de Sean Connery în Never Say Never Again. Revista a scos toate oprește, care rulează un profil de mega , care a apelat la expertiza lui Bob Fosse, Roger Vadim, George Plimpton, și Connery însuși.

3. Elle Macpherson








Problemă : Mai 1994

În 1994, Macpherson a prezentat motivul pentru porecla ei este "Corpul". Capacul aarătat modelul în chilot și numai "Elle" si  Playboy  in print. Pose a fost un tribut adus o fotografie celebru de Brigitte Bardot din anii '60.







2. Bo Derek








Problemă : martie 1980 august 1980 septembrie 1981 iulie 1984, decembrie 1994

Pana in 1984, Bo Derek era deja vedeta de fantezii pentru bărbați în întreaga lume, datorită ei anterioare  Playboy  șutează și rolul ei descoperire în  10 . A fost atunci când a pozat ca un cowboy suge un trabuc pe care oamenii au dat seama că ar fi înregulă cu o inversare de rol mic și le - ar plăcea să fie ei "domniță în primejdie."

1. Cindy Crawford








Problemă : iulie 1988, mai 1996 octombrie 1998
În iulie din 1988 (și , din nou , în '96 și '98), Cindy Crawford a decis să modeleze costumul de ziua ei in loc de tipic designer de haine ei de moda. Ne - ar trebui să spun fostele arată în mod excepțional de mare pe ea.




+1 Bonus Scarlett Johansson  


Esquire noiembrie 2013 Statele Unite ale Americii


scene nud. Noi le-am văzut toate. Noi toți vrem să vedem mai multe dintre ele. Chiar si mai interesante sunt atunci cand vin ca o surpriză. De ce sunt ei o surpriză? Ei bine, e motivul evident că actrița în cauză, cel mai probabil nu a făcut niciodată o scenă nud înainte de a. Apoi este scena nud, care pur și simplu nu are nici un sens. Și apoi avem scena nud care are sens ... Dar am cu adevărat vreodată nevoie pentru a vedea acea persoană în nud? Da, scene nud! Oricare ar fi cazul, scene nud au fost cu noi de când Adam și Eva. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...