Free Money

Loading...

среда, 16 ноября 2016 г.

De 50 naakt Beroemdheden die poseerde voor Playboy 18+





In de loop der jaren heel wat hete, naakt vrouwen de pagina's van zijn opgeluisterd Playboy . En zo veel als warmbloedige mensen allemaal als het krijgen van een blik op de Playmate bedacht door  Hugh Hefner  naar het meisje naast de deur, ontdaan voor uw gemak-niets heeft de gawk factor van celebrity huid. Pictogrammen van de film, tv-sterren, atleten, supermodellen-fans weten ze met hun kleren aan, en veel van die fans willen om ze te zien met hun kleren uit.
Playboy  gelanceerd in december 1953 met een beroemdheid op de cover en in de pagina-Marilyn Monroe (die niet daadwerkelijk poseren voor de MAG) -maar het tijdschrift echt niet handelen in de beroemde naakt voor zijn eerste paar decennia. De meisjes in  Playboy  meestal hadden namen als Phyllis en Melba, en hoewel ze waren opperste schoonheden, ze waren niet beroemd buitenkant van het merk.
Rond het begin van de jaren '80, veranderde dat. Playboy  kreeg heup aan de waarde van naakte beroemde dames. Pictorials door   Drew Barrymore , Jenny McCarthy en Pamela Anderson waren enkele van de vroegste voorbeelden van beroemdheden die besloten om "te doen  Playboy ', een zin die is nu een alomtegenwoordige suggestie voor elke starlet met een film of twee onder haar riem.Door de late jaren '90,  Playboy  was full-on verslaafd aan beroemdheden. En in de afwezigheid van beroemdheden, zou het mag celebrity familieleden, voormalige beroemdheden, meisjes die als beroemdheden, meisjes die met bekende en, had sliep natuurlijk zag lopen  Playboy  -modellen die zichzelf had bereikt een zekere mate van beroemdheid. 
Zeg wat u over het tonen van de goederen, het is nog steeds beschouwd als een eer om gevraagd te worden in  Playboy , en de beroemde vrouwen die het hebben gedaan hebben hun fans blij gemaakt en omgezet nieuwe. Wanneer de Bunny noemt, het duurt een bepaald soort vrouw om te luisteren naar dat gesprek-hier zijn de 50 heetste beroemdheden die deden.






50. Amanda Beard







Uitgave : juli 2007

Amanda was de onbetwiste Amerikaanse Olympische sekssymbool, een late antwoord op de Duitse Katarina Witt. Ze groeide op op de spelen voor onze ogen - bij haar eerste Olympische Spelen, Atlanta '96, ze net 14 jaar oud was. Ze poseerde naakt in 2007, maar niet als een post-script - ze maakte het Olympisch team 2008, en werd verkozen tot co-kapitein met collega hotties Dara Torres en Nancy Coughlin.

49. Shannen Doherty







Uitgave : maart 1994, december 2003

Doherty's picturale hit kiosken kort voor haar karakter, Brenda Walsh, verliet  Beverly Hills, 90210 . Als je vond het slecht meisje, Brenda was uw kopje thee. Er werd gezegd dat Shannen was een beetje een Brenda off camera zo goed, en dat de wrijving met de rest van de cast leidde tot haar ontslag. Toen ze kwam naakt in Playboy, zelfs al was het slechts drie foto's in groter picturale het bevorderen van "safe sex" -alle uw verwachtingen werden bevestigd. Zo'n slecht meisje.

48. Lindsay Lohan







Uitgave : januari / februari 2012

Amerika had gemengde gevoelens toen het nieuws brak dat Lindsay zou poseren voor Playboy.  Haar roekeloze levensstijl, zeiden zij, was verpest haar uiterlijk, en de picturale kon een trein wrak. Nou, dat was gewoon niet het geval, en Lindsay's eerbetoon aan Marilyn Monroe was perfect sexy.






47. Drew Barrymore







Uitgave : januari 1995

Drew was slechts 19 toen ze poseerde voor  Playboy , maar ze had al een rock-ster het leven geleefd. En niet de goede vorm van rock-ster life-ze was gaan Studio 54 en het doen van coke als een pre-teen. Ze kreeg haar spullen bij elkaar, maar, en vandaag is een bankabele ster, maar in 1995 was ze nog steeds een wild kind. Het was rond deze tijd, je kan herinneren, dat ze geflitst jarige David Letterman in zijn talkshow.

46. ​​Vanity







Issue : mei 1985, april 1988

Je moet het overhandigen aan prins-kerel weet schoonheid wanneer hij het ziet. Hij ontdekte Denise Matthews, gaf haar een koele artiestennaam, en zette haar in een groep genaamd Vanity 6 (ze had een hit met het nummer "Nasty Girl"). Het is allemaal uiteindelijk landde Vanity, zoals ze werd genoemd door The Purple One, een paar spreads in  Playboy .
Jaren later, een andere Prince protege, Carmen Electra, zou nog meer succes te bewijzen.

45. Lizzy Jagger







Issue : Juni 2011

In de echte wereld, zou Mick Jagger waarschijnlijk punch uw verlichting uit te willen zien dat zijn dochter naakt. Dankzij  Playboy , kunt u dit doen zonder de confrontatie.Als bonus kun je haar moeder Jerry Hall's eigen spread zien vanaf 1985.






44. Farrah Fawcett







Issue : december 1995, juli 1997

Farrah was een icoon van de jaren '70 dankzij een poster die 12 miljoen stuks verkocht en de alpha-Babe rol in  Charlie's Angels , maar ze verzette aanvragen voor naaktheid al haar carrière, totdat, op de leeftijd van 48, besloot ze te krijgen naakt voor  Playboy. (Ze was verschenen op de cover 17 jaar eerder, maar was niet naakt in het interieur pagina's.)

43. Diora Baird







Uitgave : augustus 2005

In de 21e eeuw, kan beroemdheid een lastig ding om te definiëren, vooral in het licht van de reality-tv en lad-mag-geïnspireerde model fanatisme zijn. Dus, Diora Baird, een vrouw die bekend staat om zijn verbluffend mooi en enthousiast naakt.
Ze kreeg de cover van  Playboy  zeven jaar geleden en draaide in een van de beste pictorials van het tijdperk, allemaal gebaseerd op het geloof dat ze zou gaan om een grote ster te zijn. Ze is niet een grote ster door een objectieve maatstaf, maar ze is een grote ster voor ons.

42. Tricia Helfer







Uitgave : Februari 2007

Geeks overal verheugde zich in 2007 als ze hun favoriete gespot  Battlestar Galactica humanoïde Cylon op de cover. Het bracht een hele nieuwe dimensie aan het idee van "frak-ing."






41. Madonna







Issue : september 1985 oktober 1994

Voordat Madonna was "Madonna" Ze was gewoon een vrouw proberen te maken en moest contant geld. Toen ze vond haar roem en was op de rand van een filmcarrière in 1985, werden een aantal oude naakt foto's uitgebracht in het tijdschrift. De "Like a Virgin" ster weigerde te verontschuldigen en siert de cover van deze iconische kwestie.

40. Kiana Tom







Issue : mei 2002

In het midden en late jaren '90, Tom gastheer van een zeer populaire trainingsprogramma op ESPN, en een heleboel mensen die zag het niet helemaal te oefenen. Ze was prachtig, en ze vond het niet erg de handel op. Immers, zo werd haar show genaamd  Kiana Tom Flex Appeal . Ze wist precies wat ze aan het doen was, en dat deed  Playboy -de dekking line "ESPN Fitness Guru Kiana Tom: Get Hard in Six Seconds" is één van de minst subtiele het tijdschrift ooit heeft gelopen. En dat is iets te zeggen.

39. Daryl Hannah







Uitgave : November 2003

Daryl Hannah's carrière kreeg een opknappen in 2003, toen ze speelde in de wraak film  Kill Bill.  Maar de cover zelf maakt ons nostalgisch voor haar zeemeermin dagen in  Splash .






38. Winter Zoli







Uitgave : Maart 2011

Zoli speelt een volwassen filmster in de FX raakte  Sons of Anarchy , dus ze zegt dat ze werd voorbereid op haar  Playboy  shoot. Ze verschijnt topless op de cover van maart 2011 nummer, waarin ze toe, "Het blijkt naaktheid is geen probleem voor mij." En het was geen probleem voor de duizenden die het mag opgepikt.

37. Charisma Carpenter







Issue : Juni 2004

De perfect-naam Charisma Carpenter had fans gewonnen op de sterkte van  Buffy the Vampire Slayer  en zijn spin-off  Angel , maar een carrière als filmster of tv-voorsprong kwam nooit tot bloei.
Playboy  wist niet dat in 2004; op dat moment, Carpenter's run op  Angel  werd inpakken en ze was het maken van alle "hete babe" lijsten. Ze leek te zijn op de weg omhoog. En ze zag er prachtig uit.

36. Leeann Tweeden







Uitgave : augustus 1996, december 2011

Leeann was op de cover van het tijdschrift in 1996, en verscheen in binnen een picturale over de 'hardbody "meisjes van ESPN. En ze was sportieve wat er zou komen te staan bekend, een decennium later, als een "haar beha." Teleurgesteld lezers waren dankbaar jaar later, in 2011. In de tussentijd was Tweeden gestegen tot bekendheid als correspondent voor  The  Best Damn Sports Show Period . 






35. Aubrey O'Day







Uitgave : maart 2009

Aubrey O'Day heeft meer dan bewezen dat ze een solocarrière verdient. Op het hoogtepunt van het drama rond Danity Kane's break-up, O'Day ontdaan het allemaal af voor Hugh Hefner en maakte ons vergeten dat er ook nog andere meisjes in foursome Diddy's.

34. Olivia Munn







Issue : juli / augustus 2009

Olivia niet naakt te gaan in haar  Playboy  te dekken picturale-readers moest wachten een paar jaar, voor die beroemde gelekt mobiele telefoon foto's. Maar het was nog steeds een sexy shoot, en  Playboy  kreeg haar toen ze nog een geek fenomeen. Dat is niet altijd sterkste kant van het tijdschrift geweest, aangezien de Amerikaanse instelling vaak voorstander van het krijgen van een gevestigde ster op haar weg naar beneden over het plaatsen van een riskante inzet op een vrouw die lijkt te zijn op de stijging.
Ere wie ere als gevolg: Het tijdschrift de juiste spel door de invoering Munn op de cover. Slechts een jaar achter Complex, ook.

33. Kristy Swanson







Issue : november 2002

Kristy Swanson maakte droom fanboys 'uitkomen als het origineel Buffy the Vampire Slayer verscheen in de buff voor het tijdschrift. Zelfs zonder kleren aan, dat ze doodt ons nog steeds.






32. Nicole 'Coco' Austin







Uitgave : maart 2008

Coco's ster was in de lift toen ze poseerde voor  Playboy ' jaarlijkse muziekfestival probleem s, maar  Ice Loves Coco  was nog drie jaar af. Achteraf gezien, zou ze hebben gekregen van de kap. Natuurlijk, achteraf gezien, Coco krijgt wat ze wil.

31. Sherilyn Fenn







Issue : december 1990

Als het gaat om naaktheid, timing is niet per se alles-tenzij je het over beroemdheid.Playboy deed een shoot met Fenn in december 1990, smack-dab in het midden van Twin Peaks '  run. Op het moment, was zij de femme fatale op de heetste tonen TV's.Je kunt niet veel beter dan dat.

30. Barbara Carrera







Uitgave : maart 1982

Deze Nicaraguaanse verleidster had een aantal films in de jaren '70 gemaakt en zou gaan om een Bond Girl (be Never Say Never Again ) en een regelmatige op  Dallas .Maar in '82 werd ze het bevorderen van  I, de Jury , een film met Armand Assante als detective Mike Hammer. Critici waren lauw op de film, maar het oordeel over Barbara onder Playboy lezers was unaniem.






29. Traci Bingham







Uitgave : juni 1998

Traci Bingham bedekt  Playboy  maar een keer, in een samengestelde afbeelding met andere  Baywatch  actrice, maar haar naakt foto's waren te zien in het mag bij verschillende gelegenheden. Sommige internationale edities had de goede zin om haar de felbegeerde plek helemaal voor zichzelf te geven: Italië, Japan, Polen, Nederland.En Duitsland deed dat twee keer.

28. Eva Herzigova







Uitgave : augustus 2004

Eva Herzigova maakte een naam voor zichzelf in 1994 als het gezicht van de Wonderbra. In de iconische reclame droeg ze een zwarte beha en een glimlach, vergezeld van de woorden "HELLO, jongens." Als dat is je debuut, wat doe je voor een encore? Hoe zeg je "Hello" opnieuw met enige impact? De oplossing was duidelijk.

27. Sharon Stone







Issue : juli 1990, december 1992

In 1990, twee jaar voordat ze bleek uit haar goederen in  Basic Instinct , nam Stone's carrière af na het verschijnen in  Total Recall.  Wat gaf deze film de aandacht die het verdiende? Stone viel de release van de film met de release van de juli 1990  Playboy kwestie.






26. Garcelle Beauvais







Uitgave : Augustus 2007

Beauvais was een succesvol model voor meerdere jaren voor de landing van de rol die haar beroemd: Fancy Monroe, voorwerp van affectie de hoofdpersoon op  The Jamie Foxx Show , die liep 1996-2001. Ze ging op een regelmatige op zijn  NYPD Blue . Op de leeftijd van 40, verscheen ze in  Playboy , en het was het wachten waard.

25. Denise Richards







Issue : december 2004

Terug in december 2004, Richards was nog met Charlie Sheen en ze net had gegeven geboorte van hun dochter vijf maanden daarvoor. Ze bewees dat vrouwen nog steeds ongelooflijk sexy na de bevalling kan zijn, en Charlie Sheen is niet echt een winnaar na haar te verliezen.

24. Arianny Celeste







Issue : november 2010

Sinds het professionele worstelen en  Playboy  kwamen bij elkaar, dankzij een meisje genaamd Rena Mero (beter bekend als Sable), de MAG heeft kunnen rekenen op de fans van worstelen voor blockbuster kwesties.
Professionele worstelen nep is, weten we dat, maar we zijn er vrij zeker veel WWE fans groeide uit tot MMA fans. Vrouwelijke worstelaars werden verdrongen door Ring Girls, en degene die elk gevecht fan zat te wachten was Arianny Celeste.






23. Joanna Krupa







Uitgave : juli 2005, december 2009

Er was een zeer duidelijke oorlog wordt gevoerd in de late jaren '90 en vroege jaren 2000:  Playboy vs. de "lad mags"  Maxim  en  FHM . En terwijl de jongen mags weg gekauwd in de bloedsomloop van de Bunny's, heeft het conflict hebben een interessante spinoff fenomeen:  Maxim  en  FHM  verbruikt veel energie draaien modellen naar beroemdheden en dan  Playboy  swooped in en kregen ze hun kleren uit te trekken.
Joanna Krupa was een van de twee belangrijkste voorbeelden (de andere is Vida Guerra). Een Poolse model badpak en lingerie die begonnen met het maken  Maxim en  FHM  hot lijsten, Krupa was nooit een bonafide beroemdheid. Tot  Playboy stapte in.

22. Rachel Hunter







Issue : april 2004

Voor ons verzadigend met haar  Playboy  illustraties, het model badpak geplaagd onze voormalige MTV-kijken tiener zelf met een uit één stuk in de hete moeder anthem "Stacy's Mom."

21. Stephanie Seymour







Uitgave : maart 1991, februari 1993

Stephanie is een van de weinige vertegenwoordigers van de gouden eeuw van de Sports Illustrated  Swimsuit Issue aan deze lijst te maken. Haar collega's opgenomen Elle MacPherson, Rachel Hunter, en Cindy Crawford.
Seymour was het wild kind. Haar twee  Playboy  verschijningen bijna line-up met haar tumultueuze twee jaar durende relatie met Axl Rose, misschien wel de minst dateable man in rock and roll op het moment. Het zag er niet in der minne te beëindigen.






20. Naomi Campbell







Issue : december 1999

Er zijn twee soorten mensen in deze wereld: dromers en realisten. Toen de realisten waren het schrijven van hun kerst lijst in 1999, Naomi Campbell's  Playboy probleem was nummer één. De dromers gewoon Naomi Campbell, een van de topmodellen van het decennium, in het wit cadeaupapier.

19. Carmen Electra







Uitgave : april 2003, januari 2009

is Carmen Electra geposeerd voor het tijdschrift een paar keer, maar 2009 was haar gouden jaar. Voor hun 55-jarig bestaan kwestie,  Playboy  gaf Electra het deksel ter plaatse en maakte de wereld toast tot 55 meer jaren.

18. Robin Givens







Issue : september 1994

De vrouw die Mike Tyson's hart veroverd werd op een gegeven moment beschouwd als "de meest gehate vrouw in Amerika." Haat is een sterke emotie- o is lust. Hoewel haar  Playboy  picturale gebeurde vijf jaar na haar breuk met Tyson, was de publieke opinie nog steeds gemengd.






17. Dita Von Teese







Issue : december 2002

De sexy burlesque danseres, beroemd om haar relatie met Marilyn Manson, poseerde voor de MAG meerdere malen, maar dit was haar eerste dekking. De fotogenieke pin-up kreeg blijkbaar de inspiratie om een glamour te worden gemodelleerd dankzij doorlezen van oude nummers van haar papa's  Playboy .
Leuk weetje: voor haar cover, de publicatie verplicht haar om een achternaam te hebben. Ze koos Von Treese uit een telefoonboek, die  spelenBo y  verkeerd geschreven, gaf haar de naam Dita Von Teese. Ze stak ermee.

16. Kelly Brook







Issue : september 2010

Van alle vermelde voor Brook titels, waaronder actrice, ondernemer en presentator, wordt Brook ook genoteerd als een ' Playboy  -model. " Dat komt omdat deze sexy Engels import verpletterde het met wat is ongetwijfeld een van de meest onvergetelijke  Playboy  spreads in de geschiedenis van de publicatie.

15. Brooke Burke







Issue : Mei 2001, november 2004

In 2001, Brooke Burke vond haar roem op E 's!  Wild On , en het zien van haar huidige  Dancing With the Stars  in haar schraal outfits heeft waarschijnlijk teruggebracht aantal oude fantasieën van de tv-host. Zomaar, uw zorgen fladderde weg als het blad Burke gebruikt om zichzelf te dekken in haar november 2004 kwestie.






14. Katarina Witt







Uitgave : december 1998

Katarina Witt zal de geschiedenis ingaan als een groot Olympisch kunstschaatsster.Sporters en  Playboy  kan een lastige fit zijn, aangezien de Superfit vrouwen vaak niet passen bij de esthetiek van het mag. Maar niet Witt. Hoewel er geen twijfel over bestaan dat ze was in uitstekende vorm, ze was ook perfect gevormd.

13. Jenny McCarthy







Issue : juni 1994, juli 1996, december 1996, september 1997, januari 2005, juli 2012

Er zijn de vrouwen die in verschijnen  Playboy  op basis van hun prestaties, en dan zijn er de vrouwen die komen uit Amerika naar girl-next-door sex te worden symbolen. Dat zijn de Playmates. En elke zo vaak, een Playmate doorbreekt naar het volgende niveau en wordt een beroemdheid.
Jenny McCarthy deed het zo goed als iedereen, gaande van een fenomenaal populaire Playmate picturale tot Playmate van het Jaar en vervolgens naar MTV's  Uitgekozen .Meer dan de eye candy, bewees ze verdomd grappig te zijn als goed, over te gaan tot apear in  BASEketball  (1998) en  Scary Movie 3  (2002). Maar ze nooit draaide haar rug op de Playboy, terug te keren naar haar laatste picturale (en zesde cover) doen vorig jaar op 39-jarige leeftijd.

12. Vida Guerra







Issue : December 2008

Vida Guerra maakte de meeste van wat ze had, parlaying een paar foto's in  FHM  tot een full-blown carrière als een tijdschrift model. Wat doet een meisje doen als ze zo ver als ze kan is gegaan met  Maxim  en  FHM ? Ze gaat full Monty voor  Playboy . De kwestie was een van de best-sellers van de 21e eeuw.






11. Kim Kardashian







Uitgave : December 2007

Als een manier om haar seksualiteit, die tentoongesteld werd gezet nadat haar sex tape gelekt bezit, Kardashian poseerde voor  Playboy Rusland. Het is duidelijk dat niets te verbergen voor de camera's, werd de fotoshoot gedocumenteerd in haar reality serie,  houden omhoog met het Kardashians .

10. Stacey Dash







Uitgave : augustus 2006

Terwijl Dash was niet op de cover, de loutere vermelding van haar naam in de sectie Inhoud had ons flipping haar spread ASAP. No pun intended. Dit was grimmige verandering van de gekke overalls en Mad Hatter hoeden we gewend aan het zien van haar in op  Clueless .

9. Ursula Andress







Issue : juni 1965, december 1981

In 1964, Andress won een Golden Globe voor New Star of the Year voor haar rol als de Bond-girl, Honey Rider. In 1965, het grootste sekssymbool van de jaren '60 liet de eerste uit haar Golden Globes in de pagina's van  Playboy . Toen hem werd gevraagd waarom ze dat deed de verspreiding, ze gewoon antwoordde: "Omdat ik mooi." 






8. Pamela Anderson







Issue : oktober 1989, februari 1991, juli 1992, augustus 1993, november 1994, januari 1996, september 1997, juni 1998, februari 1999, juli 2001, mei 2004, januari 2007, januari 2011

Blonde bom Anderson is poseren voor  Playboy  voor drie decennia. Ze is ook al op meer covers voor het tijdschrift dan enig ander persoon, dus het kiezen van een was een uitdaging en een voorrecht. Haar tong-in-cheek januari 2007 shoot (hierboven afgebeeld) belichaamt vrijwel haar relatie met het merk.

7. Tia Carrere







Issue : december 2006

Carrere biedt Chinees / Spaans / Filippijnse erfgoed, en komt uit Hawaï. Ze ontplofte in de vroege jaren '90 met delen in  Rising Sun ,  True Lies , en  Wayne's World .Verschijnen naakt was op de tafel gedurende haar carrière, maar ze gedwarsboomd.Dan na een echtscheiding in 2000 poseerde ze voor de Bunny.

6. Raquel Welch







Issue : december 1979

als een geschenk aan  Playboy  abonnees, Raquel Welch verscheen op hun decembernummer in 1979. De sekssymbool, in haar strakke rode zwembroek, altijd verliet dingen tot de verbeelding, zelfs in de kwestie. 






5. Jayne Mansfield







Uitgave : februari 1955, juni 1963

Mansfield's peek-a-boo dekking in 1963 bepaalt de seksualiteit van het tijdperk: je had stiekem over het te zijn. Binnen het probleem was Mansfield en al haar zegeningen. Het is nog steeds moeilijk om de sex-appeal uitgestraald door deze risque actrice, die ook Miss februari 1955 was verslaan.

4. Kim Basinger







Uitgave : februari 1983

Playboy wisten dat ze een winnaar op hun handen in Kim - ze was een zeer succesvolle model, die had niet helemaal sloeg haar stride als actrice, maar dat was een ware zekerheid met haar toenmalige eerstvolgende afslag als Bond meisje tegenover Sean Connery in Never Say Never Again. Het tijdschrift haalde alles uit de kast, het runnen van een mega-profiel dat de expertise van Bob Fosse, Roger Vadim, George Plimpton, en Connery zelf aangeworven.

3. Elle Macpherson







Issue : May 1994

In 1994, Macpherson toonde de reden waarom haar bijnaam is 'The Body'. Het deksel toonde het model in panty en alleen 'Elle' en  Playboy  in print. De pose was een eerbetoon aan een beroemde foto van Brigitte Bardot uit de jaren '60.






2. Bo Derek







Uitgave : maart 1980, augustus 1980, september 1981, juli 1984, december 1994

In 1984, was Bo Derek al de ster van mannen fantasieën over de hele wereld, dankzij haar eerdere  Playboy  shoots en haar doorbraak rol in de  10 . Het was toen ze zich voordeed als een cowboy zuigen een sigaar dat de mensen beseften dat ze in orde zou zijn met een beetje rolwisseling en ze graag haar worden "jonkvrouw in nood."

1. Cindy Crawford







Issue : juli 1988, mei 1996, oktober 1998
In juli 1988 (en opnieuw in '96 en '98), Cindy Crawford besloten om haar verjaardag pak modelleren in plaats van haar typische high fashion designer kleding. We zouden moeten zeggen dat het voormalige looks uitzonderlijk groot op haar.




1 Bonus Scarlett Johansson  


Esquire USA november 2013


Naakt scènes. We hebben ze allemaal gezien. We willen allemaal meer van hen te zien. Nog interessanter zijn als ze komen als een verrassing.Waarom zijn ze een verrassing? Nou, er is voor de hand liggende reden dat de actrice in kwestie zeer waarschijnlijk nog nooit een naakt scène eerder gedaan. Dan is er de naakt scene die gewoon niet zinvol. En dan hebben we het naakt scene dat is logisch ... Maar we hebben echt ooit nodig om die persoon in het naakt zien? Ja, naakt scènes! Wat ook het geval is, zijn naakt scènes bij ons sinds Adam en Eva. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...