Free Money

Loading...

пятница, 18 ноября 2016 г.

50 нуде Знаменитости Ко је позирала за Плаибои 18+


Током година много вруће, голих жена је красила странице за  Плаибои . И колико год топлокрвних људи све као добијање завирите у Плаимате-сањао од стране  Хју Хефнер  да је комшиница, Оголила за ваше удобности-ништа није у гавк фактор Целебрити Скин. Иконе мовие, ТВ звезде, спортисти, економских тема-фанс их познајем са својим одећу на себи, а многи од тих навијача желе да их виде својим одећу.
Плаибои  покренут у децембру 1953. године са познатих личности на поклопцу и на страницама-Марилин Монрое (који заправо није представљају за МАГ) -Али часопис заиста није тргује у чувеном голотиње за првих неколико деценија.Девојке у  Плејбоју  обично имали имена као што су Пхиллис и Мелба, а иако су били врховни љепоте, они нису били познати ван бренда.
Око прелазу 80-их, то се променило.  Плаибои  добио кук у вредности од голих познатих дама. Пицториалс би   Древ Барриморе , Јенни МцЦартхи , иПамела Андерсон су неки од најранијих примера познатих личности који су одлучили да "до Плаибои ", израз који је сада свеприсутни предлог за сваку старлете са филм или два испод њеног појаса. До краја '90 -их,  Плаибои  је био пун-на овисан о личности. И у одсуству личности, Тхе Маг ће покренути целебрити рођаке, бивше познате личности, девојке који су изгледали као личности, девојке које су спавали са познатим личностима и, наравно,  Плаибои модели који се постигла одређени ниво личност. 
Причајте ви шта хоћете о приказује робу, то је још увек сматра Част је бити затражено да буде у  Плаибои , а познате жене који су то урадили су дали своје навијаче срећан и претворена нове. Када је Зека зове, потребна је посебна врста жене да послуша тај позив-овде су 50 најтоплијег личности који су радили.







50. Аманда Берд








Питање : Јули 2007

Аманда је била неприкосновени амерички олимпијски секс симбол, закаснела одговор на немачком Катарина Витт. Одрасла је у играма пред нашим очима - у својим првим Олимпијским играма, Атланта '96, она је само 14 година. Она је позирала гола у 2007. години, али не као пост-скрипта - она ​​је олимпијску репрезентацију из 2008. године, а изабран је Цо-Цаптаин са колегама хоттиес Дара Торрес и Ненси Цоугхлин.

49. Сханнен Дохерти








Питање : Март 1994, децембар 2003

Дохерти је илустрацијама хит киоска непосредно пред њен карактер, Уалсх, оставили  Беверли Хиллс, 90210 . Ако вам се свидја Тхе Бад Гирл, Бренда је била ваша шоља чаја. Речено је да Шеннен је помало Бренда офф камере, као и да трење са остатком глумачке екипе је довело до њеног отпуштања. Када се појавила акт у Плејбоју-иако је било само три слике у већој сликовни промовише "сигурног секса" -У ваше наде су потврђени. Тако лоша девојка.

48. Линдзи Лохан








Издање : јануар / фебруар 2012

Америка је имала помешана осећања када је вест да би Линдзи бити позира  . Плаибои  Њен безобзирни начин живота, они су рекли, је упропастио свој изглед, и сликовно би могао да буде катастрофа. Па, то није био случај, а Линдсаи је почаст Марилин Монрое је савршено секси.







47. Древ Барриморе








Питање : Јануар 1995

Древ је био само 19 када је позирала за  Плаибои , али она је већ бих живела живот рок звезде. А не добра врста рок звезде животу-да иде у Студио 54 и кокаин као пре-теен. Она је добила срање заједно, међутим, и данас је вриједнима звезда, али 1995. године је и даље била дивље дете. То је било у то време, ако се сећате, да је обасја слављеник Давид Леттерман на свом емисији.

46. ​​Ванити








Питање : мај 1985, април 1988.

Морате да га преда на Принце-дуде зна љепоту када га види. Он је открио Денисе Маттхевс, дао јој кул уметничко име, и ставио је у групи која се зове Ванити 6 (имали су хит са песмом "Насти Гирл"). Све на крају слетео Ванити, као што је била позвао Тхе Пурпле Оне, пар шири у  Плаибои .
Година касније, још један принц Протеге, Цармен Елецтра, ће доказати још успешнија.

45. Лизи Џегер








Питање : јун 2011

У стварном свету, Мик Џегер ће вероватно песницама светла се што жели да види његова ћерка гола. Захваљујући  Плаибои , можете то учинити без конфронтације. Као бонус, можете видети њена мама Јерри Халл сопствене ширење из 1985. године.







44. Фаррах Фавцетт








Питање : децембар 1995, јул 1997

Фара је био икона 70-их захваљујући плаката која је продала 12 милиона јединица и улогу алфа-бабе на Чарлијеви анђели , али она опирала захтеве за голотиње све њена каријера-до, у доби од 48, она је одлучила да се голи Плаибои . (Она се појавила на насловници 17 година раније, али није био акт у унутрашњим странама.)

43. Диора Баирд








Питање : Август 2005

У 21. веку, личност може да буде незгодно ствар да дефинише, посебно у светлу ријалити ТВ и момак-МАГ-инспирисан модел фанатизма. Дакле, Диора Баирд, жена позната као невероватно леп и одушевљено гола.
Она је добила поклопац  Плаибои  пре седам година и окренуо у једном од најбољих Пицториалс из ере, све на основу вере да је ће то бити велика звезда.Она није велика звезда било објективне мере, али она је велика звезда у нас.

42. Трициа Хелфер








Иссуе : фебруар 2007

Залуђеници свуда радовали 2007. године, када су приметили своју омиљену Баттлестар Галацтица  хуманоид Сајлонца на поклопцу. Је донео потпуно нову димензију идеји "Фрак-инг."







41. Мадона








Питање : Септембар 1985 Октобар 1994

Пре Мадонна је "Мадона" она је само жена покушава да се направи и потребна готовина. Када је нашла своју славу и био је на ивици филмске каријере 1985. године, неки стари нуде фотографије су пуштени у часопису. "Лике а Виргин" звезда је одбио да се извини и грацед поклопац овог легендарног питања.

40. Киана Том








Питање : Маи 2002

У средином и крајем 90-тих, Томе домаћин веома популаран програм вежбања на ЕСПН, и много људи који су гледали то нису вежбање уопште. Била је предивна, а она није сметало трговању на њега. Уосталом, њена емисија звала Апел вие Киана Том . Знала је тачно шта ради, и тако је  плејбој у даљем тексту поклопац линију "ЕСПН Фитнесс Гуру Киана Том: дигне у шест секунди" је једна од најмање суптилно часопис икада покренути. И то нешто говори.

39. Дарил Ханнах








Питање : Новембар 2003

Дарил Ханнах каријера има сређивању 2003. године, када је глумио у осветом превлачења  Килл Билл.  Али сам поклопац чини нас носталгија за њене Мермаид дана у  Спласх .







38. Зима Золи








Питање : Март 2011

Золи, игра одрасла филмска звезда у ФКС хит  Сонс оф Анарцхи , па она каже да је спреман за њену  Плаибои  снимање. Она се појављује у топлесу на насловници марта 2011. године, у ком је признао, "Испоставило се да голотиња није проблем за мене." И то није био проблем за хиљаде који подиже маг.

37. Цхарисма Царпентер








Питање : јун 2004

Савршено под називом Цхарисма Царпентер је стекао обожаваоце на снази Буффи тхе Вампире Слаиер  и његове Спинофф  Ангел , али каријера као глумца или ТВ доводе се никад нису обистинили.
Плаибои  није знао да је у 2004. години; У то време, Столарска трчање на  Ангел је окончање и она је правио све "Хот Бабе" листе. Изгледало је да је на путу према горе. И она изгледала лепо.

36. Лееанн Твееден








Питање : Август 1996, децембар 2011

Лееанн је на насловној страни часописа у 1996., и појавио се у оквиру А Пицториал о "Хардбоди" девојака ЕСПН. И она је спортски шта ће доћи да се зна, деценију касније, као "косе грудњак." Разочарани читаоци били захвални година касније, 2011. У међувремену, Твееден је достигао популарност као дописник  Тхе  Бест Дамн Спортс Схов Период . 







35. Аубреи О'Даи








Питање : Март 2009

Аубреи О'Даи има више од доказала да заслужује соло каријеру. На врхунцу драме окружује Данити Кане разбијању, О'Даи све скинула за Хугх Хефнер и да падне у заборав да постоји чак је и других девојака у Дидди је четворке.

34. Оливиа Мунн








Издање : Јули / Август 2009

Оливија није ишао акт у свом  Плаибои  покрити сликовне-читаоце морали да чекају неколико година, за оне познате процуриле мобилних телефона слика.Али је још био секси снимање,  Плаибои  је добио када је још увек била штребер феномен. То није увек био јача страна овог часописа, јер је америчка институција често фаворизује се успостављену звезду на њеном путу ка доле преко стављање ризичан опкладу на жену која, чини се, у порасту.
Кредит где заслуге је: Часопис је прави игру тако што Мунн на насловници.Само годину дана иза комплекса, такође.

33. Кристи Свансон








Питање : Новембар 2002

Кристи Свансон је сан Фанбоис 'се остварио када је оригинални Буффи појавио у голе за часопис. Чак и без одеће, она нас и даље убија.







32. Никол "Коко" Остин








Питање : Март 2008

Цоцо звезда је у успону када је позирала за  Плаибои ' с годишњег питању музике, али  Хокеј Ловес Коко  је још три године искључен. У ове перспективе, она требало да се поклопац. Наравно, у ове перспективе, Коко добије шта год хоће.

31. Схерилин Фенн








Питање : Децембар 1990

Када је у питању голотиње, тајминг није нужно све осим ако причаш личност.Плаибои јесте снимање са Фенн у децембру 1990. године, сут-даб усред Твин Пеакс "  стазе. У то време, била је фемме фатале на најтоплијем емисији ТВ-а. Ви не могу много боље од тога.

30. Барбара Царрера








Питање : Март 1982

Ово Никарагве заводница је направио неколико филмова у 70 и да ће наставити да буде Бонд Гирл ( Невер Саи Невер Агаин ) и редовна на  Даласу . Али у '82 је била промовисање  И, жири , филм у којем глуми Арманд Асанте Детецтиве Мике Хаммер. Критичари су млаки на филм, али је пресуда на Барбара међу Плаибои читаоце била једногласна.







29. Траци Бингхам








Питање : Јун 1998

Траци Бингхам покривен  Плаибои  само једном, у композитни слици са другим Баиватцх  глумица, али јој нуде пицтурес били су приказани у маг у неколико наврата. Неки међународни издања имао добар осећај да јој дам на жељену место само за себе: Италија, Јапан, Пољска, Холандија. И Немачка учинила два пута.

28. Ева Херзигова








Питање : Август 2004

Ева Херзигова је име за себе у 1994. године као лице Вондербра. У легендарног огласу је носила црни грудњак и осмех, праћен речима "Здраво, момци." Када је то твој деби, шта радиш на бис? Како се каже "Здраво" поново са било којим удара? Решење је било јасно.

27. Шерон Стоун








Питање : Јул 1990, децембар 1992.

Године 1990., две године пре него што је приказао своје робе у  Басиц Инстинцт , Стоне каријера је полетео после појављивања у  Тотал Рецалл. Шта је овом филму већа пажња? Камен се поклопио премијере филма са издавањем јула 1990.  Плаибои  питању.







26. Гарцелле Беауваис








Питање : Август 2007

Бове је био успешан модел за неколико година пре слетања улогу што ју је познат Фанци Монро, предмет љубави у протагонисте на  Тхе Јамие Фокк Схов , која је трајала од 1996-2001. Она је на да буде редовна  НИПД Блуе . У доби од 40 година, она се појавила у  Плејбоју , а то је вредно чекања.

25. Дениз Ричардс








Питање : децембар 2004.

Повратак у децембру 2004. године, Ричардс је и даље са Чарлија Шина и да је управо родила у њиховом ћерком пет месеци пре тога. Она је показала да жене још увек може бити невероватно секси после порођаја, и Чарли Шин није уствари побједник након изгубити.

24. Арианни Целесте








Питање : новембар 2010

Од професионално рвање и  Плаибои  били заједно, захваљујући девојком по имену Рена Меро (познатији као Сабле), Тхе Маг је био у могућности да рачунају на љубитеље бори за хит поставкама питања.
Стручни рвање је лажна, знамо да, али прилично смо сигурни много ВВЕ фанова порастао у фанова ММА. Жене рвачи су лактом ударио од стране Ринг Гирлс, а онај који свака борба навијач чекао је Арианни Целесте.







23. Јоанна Крупа








Питање : јул 2005, децембар 2009.

Био је веома јасан рат који се води у касним 90-их и почетком 2000-их: Плаибои вс је "момак магазина"  Маким  и  ФХМ . И док је момак Магс жвакати далеко у оптицају Тхе Бунни је сукоб имао једну занимљиву Спинофф феномен: Маким  и  Маким  потрошили доста енергије претвара моделе у личности, а онда  Плаибои  однела у и добио их да скину.
Јоанна Крупа је био један од два главних примера (други је Вида Гуерра). А Полисх купаћи костим и лингерие модел који је почео да прави  Маким  и  ФХМ Хот листс, Крупе никада није била веродостојна личност. До  Плаибои  ускочио.

22. Рејчел Хантер








Питање : април 2004

Пре него што нам сатиатинг са својим  Плаибои  пиктуралну, Купаћи костим модела задиркивали наш бивши МТВ-гледање теен себе са једним делом у Хот Мом химне "Стаци Мом."

21. Степхание Сеимоур








Питање : Март 1991, фебруар 1993

Стефани је једна од неколико представника из златног доба  Спортс Иллустратед  питању Свимсуит би ову листу. Њене колеге укључен Елле Мацпхерсон, Рацхел Хунтер и Цинди Цравфорд.
Сејмур је био дивље дете. Њена два  Плаибои  наступа скоро поклапају са њеним бурном две године односа са Акл Росе, вероватно најмање датеабле човека у рокенрола у то време. То није био крај пријатељски.







20. Наоми Кембел








Питање : Децембар 1999

Постоје две врсте људи на овом свету: сањара и реалиста. Када су реалисти су писали своје Божић листу 1999. године, Наоми Цампбелл  Плаибои питање је број један. Тхе Дреамерс само стави Наоми Цампбелл, једна од најбољих модела деценије, у белом Гифт Врап.

19. Цармен Елецтра








Питање : април 2003, јануар 2009

Цармен Елецтра је позирала за часопис неколико пута, али 2009 је био њен златна година. За њихову 55. годишњицу питању,  Плаибои  дао Елецтра поклопац место и направио светску здравицу за 55 више година.

18. Робин Гивенс








Питање : Септембар 1994

Жена која заробљени Мике Тисона срце је у једном тренутку сматра "најомраженији жена у Америци." Мржња је јака емоционалном о је пожуда.Иако јој  Плаибои  сликовно је било пет година након њеног разлаза са Тисон, јавно мњење је још помешана.







17. Дита Вон Теесе








Питање : децембар 2002

Секси фарса плесачица, позната по својој вези са Марилин Мансон, позирала маг неколико пута, али ово је био њен први поклопац. Слика-савршена пин-ап наводно добила инспирацију да постану гламура угледу захваљујући проучавању старе проблеме њеног оца за  Плаибои .
Занимљивост: за њено поклопца, публикација потребно је имати презиме. Она је изабрала Вон Треесе из именика, који  Плаибо година  погрешно написано, дајући јој име Дита Вон Теесе. Она је заглавио са њом.

16. Келли Броок








Питање : септембар 2010

Од свих наслова наведених у Броок, укључујући глумица, предузетника и водитељ, Брук је такође указао као " Плејбој  модел." То је зато што ово секси енглески увоз је сломљена са оним што је без сумње један од најважнијих незабораван  Плаибои  шири у историји публикације.

15. Брооке Бурке








Питање : мај 2001, новембар 2004.

У 2001. години, Брооке Бурке пронашла своју славу на е 'с! Вилд Он , и виде њен садашњи  Данцинг Витх Тхе Старс  у својим оскудне костиме је вероватно вратити неке старе фантазија телевизијског домаћина. Само тако, ваши бриге лепршала около као листа Бурк користи за себе покрије у свом издању новембра 2004. године.







14. Катарина Вит








Питање : Децембар 1998

Катарина Вит ће ући у историју као велики олимпијски клизачица. Спортисти и Плаибои  може да буде незгодно форми, као што су Суперфит жене често не одговара естетику маг. Али не Вит. Иако нема сумње да је у одличном стању, она је била потпуно стасит.

13. Јенни МцЦартхи








Питање : Јун 1994, јул 1996, децембар 1996, септембар 1997, јануар 2005, јул 2012 Постоје

жене које се појављују у  Плаибои  на основу њихових достигнућа, а онда су жене које произилазе из Америке да постану девојка-поред врата секс симболи. Они су Плаимате. И сваки тако често, Плаимате пробија на следећи ниво и постане славан.
Џени Мекарти је то учинио добро као и сви, иде од феноменално популарног Плаимате пиктуралну до Плаимате оф тхе Иеар, а затим на МТВ  Синглед Оут .Више од очију бомбона, она се показала као проклето смешно, као, дешава се приказати на  Басекетбалл  (1998) и Сцари Мовие 3  (2002). Али никад није окренула леђа на Плаибои, враћа да ради свој најновији сликовно (и шести цовер) само прошле године у доби од 39.

12. Вида Гуерра








Питање : децембар 2008

Вида Гуерра је највећи део онога што је имала, парлаиинг неколико фотографија у  ФХМ-  у потпуну каријере као модел магазина. Шта девојка урадити када је нестала колико год је то могуће са  Маким  и  ФХМ ? Она иде Фулл Монти за  Плаибои . Питање је био један од бестселера из 21. века.







11. Ким Кардасхиан








Питање : децембар 2007

Као начин да посједује своју сексуалност, која је стављена на екрану након њеног сек тапе процурела, Кардасхиан позирала за  Плаибои Руссиа.  Јасно је да није крио ништа од камере, фотографисање је документовано у свом ријалити серији,  Кеепинг Уп Витх тхе Кардасхианс .

10. Стацеи Дасх








Питање : Август 2006

Док цртица није био на насловној страни, сам помен њеног имена у одељку Садржај нас је окретање на њеном ширењу у најкраћем року. Но пун интендед.То је било потпуно промена од лудих комбинезону Мад Хаттер шешира смо навикли да видимо је у на  Цлуелесс .

9. Урсула Андрес








Питање : јун 1965, децембар 1981

1964, Андрес освојио Златни глобус за Нев Стар оф тхе Иеар за њену улогу као Бонд девојка, Хонеи Ридер. Године 1965., највећи секс симбол 60-их први приказује своје златне кугле унутар страницама  Плејбоја . На питање зашто је урадила ширење, она једноставно одговорио: "Зато што сам лепа." 







8. Памела Андерсон








Питање : Октобар 1989, фебруар 1991, јул 1992, август 1993, новембар 1994, јануар 1996, септембар 1997, јун 1998, фебруар 1999, јул 2001, мај 2004, јануар 2007, јануар 2011

Блонде Бомбсхелл Андерсон је био позира за  Плаибои  за три деценија. Она је такође била на више поклопаца за часопис него било које друге особе, тако да је избор је био изазов и привилегија. Њен језик-у-образ јануар 2007. пуцати (на слици горе) прилично сажима своју везу са брендом.

7. Тиа Царрере








Питање : Децембар 2006

Царрере има кинеску / шпански / Филипино наслеђе, а родом са Хаваја. Она је експлодирала у раним 90-их година са деловима у  Рисинг Сун ,  Труе Лиес , и Ваине свету . Појављује акт био на столу током своје каријере, али она одбијали. Онда након развода 2000. године, она је позирала за Бунни.

6. Ракел Велч








Питање : децембар 1979

Као поклон  Плаибои  претплатника, Ракел Велч се појавио на њиховом питању децембра 1979. године секс симбол, у својој уској црвеној купаћи костим, увек оставили ствари у машти, чак у питању. 







5. Јаине Мансфиелд








Питање : фебруар 1955, јун 1963

Мансфиелда Пеек-А-Боо поклопац 1963. године дефинише сексуалност ере: си морао да буде скривен о томе. Унутар питању је Мансфиелд и све њене благослова. Још увек је тешко да савлада сексипил емитован у овом РИСКУЕ глумица, који је такође Мис фебруар 1955.

4. Ким Басингер








Питање : Фебруар 1983

Плаибои знали су да победника на рукама у Ким - она је била изузетно успешан модел који је имао не баш ударила Просто као глумица, али то је био прави сигурност са њом тада упцоминг заокрет као Бонд девојка преко пута Сеан Цоннери у Невер Саи Невер Агаин. Часопис извукао све препреке, ради мега-профил који објављивања стручност Боб Фоссе, Рогер Вадим, Георге Плимптон, и самог Цоннери.

3. Елле Мацпхерсон








Питање : мај 1994

Године 1994., Макферсон приказује разлог зашто је њен надимак је "тело."Поклопац је показао модел у чарапа и само "Елле" и  Плаибои  у штампи. Пози је био омаж познатом фотографију Бригитте Бардот из '60 -их.







2. Бо Дерек








Питање : март 1980, август 1980, септембар 1981, јул 1984, децембар 1994

До 1984, Бо Дерек је већ звезда мушке фантазије широм света, захваљујући својим претходним  Плаибои  изданака и њен пробој улогу у  10 . То је било када је позирала као каубој сисања цигару да људи схватили да ће бити у реду са мало улога преокрет и да би волели да буде њен "дама у невољи."

1. Синди Крафорд








Питање : јул 1988, мај 1996, октобар 1998.
У јулу 1988. (и опет '96 и '98), Синди Крафорд одлучио да модел своју рођенданску одело уместо њеног типичног високе моде дизајнер одеће. Ми би да кажу да су бивши изглед изузетно добро на њу.




+1 Бонус Скарлет Јохансон  


Ескуире САД новембар 2013


Нуде сцене. Ми смо их сви видели. Сви желимо да видимо више њих.Још интересантније су када дођу као изненађење. Зашто су изненађење? Па, ту је очигледно разлог да је глумица у питању највероватније никада раније није урадио нуде сцене. Затим, ту је акт сцена која једноставно нема никаквог смисла. И онда имамо нуде сцене који има смисла ... Али да ли смо заиста икада треба да видимо ту особу у гол? Да, нуде сцене! У сваком случају, нуде сцене су са нама од Адама и Еве. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...