Free Money

Loading...

понедельник, 5 декабря 2016 г.

53 Jogos módon lehet pénzt az interneten otthonról


Cikk szponzor payoneer.com
Minden olvasó ennek a blognak kap egy hitelkártyát, ingyenes és 25 $ a regisztráció után .

Akár egy elfoglalt anya, egy otthon apa, egy főiskolai hallgató, vagy csak azt, hogy kis plusz pénzt keresni - csinál egy kis plusz munkát tud segíteni, hogy pénzt otthonról.
Egy gyors internetes keresés felfedi számos otthoni munka csalások. Ők terheljük meg előre díjak és csalogatni, hogy velük együtt dolgozni. De valójában  ők csak csaló akkor ki a nehezen megkeresett pénzt.
Tudom, hogy szeretné megtalálni legitim otthoni munka munkahelyek, amelyek nem rip-off. Tehát azt mosott keresztül több száz módon dolgozni otthon, és jött a  53 legitim módon pénzt otthonról .
Néhány csak neked egy pár dollárt egy hónapban, de mások válhat erős moneymakers idejétől függően van, hogy fektessenek be őket.
Olvasson tovább, hogy megtudja, néhány izgalmas módon pénzt otthonról. Lehet még találni valamit, amit még soha nem hallottam korábban.
Sok szerencsét!

Pénzt online, és otthonról

Nincs semmilyen rejtett tehetségek? Ne aggódj! Van valami az Ön számára is.
Nincs különleges képességekkel. Én csak szenvedélyesen kíváncsi. - Albert Einstein
A feleségem Katie nem ravasz így ahelyett tervezett helyi 5K futni.
Vettük csirkék egy nő, aki emel csibék eladni 25 $ / db ( olvasni, ha nem akar emelni és eladni csirke ).

1. Indítsa el a blog, vagy online üzlet

Online üzleti, hogyan csináltam egy élő 2005 óta, és mi segített a korai nyugdíjba.Csináltam több mint $ 21,000 októberében a blogomban.   Kattintson ide, hogy én , hogyan lehet pénzt blogok -A Ultimate Guide . Meg lehet kezdeni a blog a mindössze 2,85 $ havonta (kevesebb, mint egy csésze kávé!). Hozzon létre egy blogot, és kihasználja azt leányvállalat értékesítési vagy termék támogatását foglalkozik.Tekintsük témák, mint például:  
  • Utazás
  • Főzés
  • Egészség
  • Technológia
  • Személyes pénzügyek
  • Bármi mást
Check out my útmutató, hogyan kell kezdeni egy blogot kevesebb, mint 15 perc alatt együtt a lépésről-lépésre,  hogyan lehet pénzt blogírás .

2. Vegyen részt felmérésekben, hogy egy extra $ 100 + egy hónap

Egyszerűen választ az online felmérések, illetve vizsgálatokat és pénzt otthonról. Könnyen lehet, hogy egy extra 100 $ havonta, míg a tévénézés
Vegyünk egy pillantást néhány fizetett felmérés az alábbi honlapokat. Minden ilyen honlapok nem csak keresni néhány extra készpénzt, hanem jutalmat kap a ajándékutalványok, nyereményjáték, rajzok, ingyenes termékek, stb Minden ilyen oldalak  ingyen regisztrálhat és használja . Heads up: Ha bármilyen felmérés webhely arra kéri, hogy fizet, akkor valószínűleg csalások.
Survey Junkie
Swagbucks
OneOpinion
amerikai fogyasztói vélemény
InboxDollars
Pinecone Research
Frissítés: Íme néhány további felmérés oldalak tettük, mivel ez a cikk először megjelent: PaidSurveys, Survey Club, ProOpinion, vélemény Outpost, VIP Voice, YouGov, Clear Voice felmérések termék Report Card, díj Rebel, Survey Spot, és Harris Közvélemény kutatás

Akarsz megtörni a Paycheck-to-Paycheck ciklus? Kattintson a játék, hogy megtudja:

Az egyik első podcast, amit valaha hallgattam, de ez van nekem akasztott! Egy friss főiskolai grad, fogalmam sem volt, hogy hol kezdődik, hogy átvegye az irányítást a saját pénzügyeit. Scott Alan Turner bontja le mindent egy világos, tömör módon úgy, hogy tényleg relatable és könnyen emészthető. Ő a "kereskedelmi" szünetek vidám! "  - Anna
Hogyan lehet megtörni a Paycheck-to-Paycheck Cycle          

3. Nézd film előzetesek, a YouTube és hasonló videók

Tetszik videózás a szabadidődben? Most, akkor kap pénzt a videózás, beleértve film előzetesek, hírek híresség videókat, és mindenféle más videók.
Oldalak, mint Swagbucks kérjük, hogy nézzen bizonyos videókat és szeretem őket.Meg kell nézni egy bizonyos számú percig amely akkor kell mondani, idő előtt. Meg lehet keresni több mint $ 200 havonta (jövedelem változhat). Kapsz Swagbucks figyeli (pontokat lehet beváltani ajándék kártyák vagy Paypal).  Akkor kap 5 $ csak regisztrálni!

4. Get Money Back azonnal cucc, amit már vásárolt

Szereted kapok-visszatérítés? Milyen király lenne, hogy kap pénzt vissza cucc már vásárolt anélkül, hogy ezt a dolgot? Paribus egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy megtudja, ha üzletek már vásárolt az online tartozom visszatérítést.Ingyenes, hogy iratkozzon fel. Paribus csatlakozik az e-mail fiókot, és ellenőrzi a bevételek. Ha rájönnek, hogy a kiskereskedő csökkent az ár, amit egy ár kiigazítási igény automatikusan. Próbáld ki Paribus.
Paribus működik rengeteg kereskedők, hogy valószínűleg már bolt, beleértve a Walmart, Amazon, Costco, a Best Buy, Target, az Apple, a Kohl, és így tovább!

5. Töltse le és telepítse a következő alkalmazásokat

Sok vállalat - köztük a Google - fizetnek telepítésének azok alkalmazásait. Sőt, akkor kap pénzt minden hónap alkalmazásokat telepíteni a telefonra. Néhány ilyen oldalak a következők:
  • ShopTracker - Pár kérdés, akkor indítsa el az alkalmazást a készüléken, és kapsz 3,00 $ azonnal . Hogy az alkalmazás a telefonon, hogy pénzt minden hónapban, és segít megérteni, mi a vállalatok ember vásárol az interneten.
  • Nielsen Mobile Panel - az emberek futnak Nielsen TV értékelés, a Nielsen mobilalkalmazás jutalmazza meg a mobil eszközön. Kereshet akár 50 $ évente .
  • MobileXpression - Telepítse ezt az alkalmazást, és akkor jogosult lesz díjakat nyerni minden héten. Kapsz játszani egy azonnali jutalom játék részt piackutatásban.

6. Kap egy ingyenes 10 $ Amazon ajándék kártya

Iratkozzon fel MyPoints és kap egy  ingyenes 10 $ Amazon ajándék kártyát . Ez könnyű elkezdeni:
  1. Csatlakozz MyPoints itt ingyen.
  2. Vásároljon több mint 1900 legjobb online kiskereskedők (Amazon, Walmart, Target) keresztül MyPoints és pontokat vásárlásait.
  3. Váltsd be pontokat ajándék kártyák, utazási mérföld és több több mint 75 top kiskereskedelem, étterem és utazási partnerei.

7. Iratkozzon fel ingyenes ajándék kártyák

Ebates majd  kapsz egy $ 10 ajándék kártyát, ha regisztrál  , és keresd meg az első cashback kedvezmény. Nagyon jó az online vásárlók. Ebates szabadon használhatja.
Akkor látogasson el a honlapján, és Ebates kattintson át a kívánt üzlet bolt. Ha veszel a boltban Ebates jutalékot kap, hogy szakított veled. Ez egy egyszerű módja annak, hogy mentse. Kattintson ide, és regisztráljon Ebates.

8. Test weboldalak 30 $ egy óra

Valaha is látogasson el a honlapján, és gondoltam, hogy rossz, vagy milyen nagy volt?Most akkor kap pénzt, hogy ossza meg gondolatait.
Csak nyissa meg a honlapon, kattintson körül, és kap fizetett. Új vagy frissített weboldal tulajdonosok kompenzálására, hogy teszteljék a telek.
Felhasználói tesztelés lehet keresni szinte  30 $ egy óra . Itt van, hogyan működik:
  • Pénzt kap 10 $ PayPal-on keresztül minden 20 perces videó teljes.
  • UserTesting fizet többet weboldalak vagy alkalmazások, egy teljes sor feladatot, és rögzíti a gondolatait.
Amíg te egy webhely felkeresése a képernyő kerül rögzítésre, valamint a hang.Ügyfeleik közé tartozik az Apple, a Microsoft, az Adobe és más Fortune 500 cégek. Mit szólnál, ha egy pár dollárt, hogy ossza meg gondolatait?

9. Kap fizetett, hogy egészséges

Az egészségügyi app AchieveMint ad pontokat, hogy egészséges és a dolgok, mint a gyaloglás, követés az ételt, vagy vesz az egészségügyi felmérések. A pontokat, amely lehet váltani készpénzre vagy Amazon Gift Cards. 10.000 pontot,  amit keresnek 10 $  , és nincs korlát a bevételeit.
AchieveMint csatlakozik a fitneszalkalamazásokkal talán már használja, beleértve a FitBit, RunKeeper, Healthkit és MyFitnessPal.
Kereshet 10 pontot csak regisztrálni a AchieveMint és összekötő egy alkalmazást.

10. Légy szabadúszó vagy szabadúszó író

Ellenkező külsős munkát nagyban növeli a bevételt. Ön otthon anyu egy angol mértékben, vagy egy srác, aki természetesen megtalálható hibákat írott szövegben?
Hatalmas és megbízható oldalak, mint  Upwork  van több ezer munkáltató, aki szeretné felvenni mindenféle feladatot, ahol írni, vagy szerkeszteni semmit a technológiáról az üzleti cikkeket. Kap fizetett minden egyes cikket. Kap egy nagy hírnevet és akkor viszont ez egy teljes munkaidős állást.

11. Műszaki szabadúszóként

Freelancing nem szól az írás. Meg tudod csinálni mindent design, grafika, marketing és web-programozás munkahelyek oldalak, mint a:
Vedd el a fizetés egy projekt alapon.

12. Legyen egy virtuális asszisztens

Dolgozz valaki otthonról. Virtuális segélyökkel (VAS) lehet csinálni mindent e-mailek ellenőrzésének és így az utazási terveket kezelő internetes kutatás vagy dolgozik a kis üzlet. High-end keresők is követel $ 50- $ 100 egy óra.
Néhány neves oldalak  Zirtual  és  Upwork

13. Oktatás

Adj nachhilfe osztályok otthon, és használja a SAT tudás. Válasszon menetrend, ha valamilyen kényszerítő rutinfeladatokat.
Vagy inkább megy az online tutori és keresni  20 $ óránként  a  Chegg oktatók .

14. ossza meg véleményét

Ossza meg őszinte véleményét a mindennapi szolgáltatások és termékek használata a fókuszcsoportos cégek. Ezek a szervezetek javíthatják termékeiket a véleményét, és kapsz, hogy a  50 $, 100 $, vagy több . Check out 2020 parancsra.
Egy barát nem ez az ő helyi bevásárlóközpontban. Csak tesz egy kis mellékes pénzt csinál a fókuszcsoportok, de megéri a bébiszitter, és egy éjszakát néha.

15. Rate pizzák

Sok vállalat fizeti meg a ranglista helyi pizza üzlet. Csak ki kell értékelni azt a helyet a minősége a pizza, és vegye figyelembe a szállítási időt. Ehhez, akkor kap egy ingyenes pizza, plusz 5 $ . Csak regisztrálni  Trendsource  és a kezdéshez.

 


 

16. Vélemény dolog

Írja meg a véleményét, és keresni valamit között  $ 1 és $ 50 felülvizsgálat  szerint a követelmény. Yelp  adhat néhány speciális meghív.

17. Változás a kereső

Használnak a Google vagy a Yahoo keresni valamit a neten? Most hagyjuk őket mögött, és választhatja a  Bing kereső .
Végezzünk rendszeres keresések Bing, hogy ez az alapértelmezett keresőmotort, és keresni hiteleket lehet beváltani ajándék kártyát. Akkor keresnek, mint  $ 5 $ 10 havonta . Tipp: Maradj bejelentkezett, amikor egy keresést hajt végre.
Egy másik lehetőség a Nielsen Digital Voice. Digital Voice egy része Nielsen - a nagy cég, hogy kiadja TV értékelés. Csak böngészhet az interneten, és akkor lehet, hogy kezdj el pénzt.

18. Adatbevitel

Használd a pontos és gyors gépelési készség be az információkat. Menj át  Craigslist vagy  Upwork  és megtalálni adatbeviteli és adminisztratív feladatok magad. Ezek a munkák is könnyen keresztül történik távmunka.

19. Munka Amazon

Pick mikro feladatokat  Amazon Mechanical Turk . Ezek olyan szolgáltatások, amelyek igényel emberi beavatkozást. Akkor otthoni munka, a rugalmas munkaidő és kap pénzt a világ egyik legnagyobb kiskereskedők.
Íme néhány példa a feladatok dolgozók elvégezte:
  • Válassza ki a helyes írásmódját ezekre a keresési kifejezések
  • Ez a honlap alkalmas az általános közönség?
  • Keresse meg a cikkszám a termék ezen a képen
  • Értékelje a találatokat ezeket a kulcsszavakat
  • Ezek a két termék azonos?
  • Válassza ki a megfelelő kategóriát termékek
  • Kategorizálja a hang ezt a cikket
  • Fordítás bekezdés angolról franciára

Mik a hat dolog, amit tehetünk most, hogy minél gazdagabb?Kattintson a játék, hogy megtudja:

Scott zseniális a pénzügyek és a technikai képességek és a tapasztalat, hogy a rendkívül hasznos tanácsot arra, hogy az összes. Ő egy nagylelkű lélek számára, hogy végigvezet a jó szerencse, hogy mások formájában mit lehet tenni az ember önmagát a sötét világ a pénzügyek. " - A. Marie
6 dolog, amit tehetünk most a Get Richer          
Feliratkozás a show, így lehet kijutni az adósság gyorsabb, menteni több pénzt, és nyugdíjba gazdagok.

20. Online utazási iroda

Ne felfedezni utazási weboldalak, mint Expedia a szabadidődben? Aztán csináld a jutalék kínál a szolgáltatások alternatívájaként utazási irodák. Kezdjük a  wikiHow tippeket az induláshoz.

21. Associate marketing

Ha már van egy blog valamit, ami érdekli, kapcsolja be a pénzt készítő.
Csatlakozz a társult hálózat, mint  az Amazon Partner  vagy  a Google AdSense , úgy döntött, termékek támogatása, és reklámozni a tartalmat az oldalon. Ha valaki elolvassa a blog vagy a cikket, akkor kap pénzt.

 22. El óravázlatok

Van egy puha sarok tudományos vizsgálat? Adja el óravázlatok, különösen azoknak az új tanárok, illetve az első évben a tanárok.
Tanárok Pay tanárok  olyan piac pedagógusok, ahol el lehet adni, és ossza meg tananyagok.

23. Játssz online játékok

Ön egy arcade vagy a póker bajnok? Játssz a kedvenc puzzle vagy kártya játékok InboxDollars. A szórakoztató, és akkor ingyen játszhatsz, valamint versenyezni jutalmakat.

24. Vegyél részt egy online fókuszcsoportos

Vegyen részt egy online fókuszcsoportos mint ProOpinion és kap fizetett egy csekket, ajándék kártyát, vagy a PayPal befizetés.

25. Vizsgáljuk keresők

Abban  Leapforce , akkor értékelni keresők folytatott kutatásokat az előre meghatározott kérdések, ezek elemzése, és visszajelzést ad a kereső eredményeket fogyasztásukat és jelentősége.

26. Karbantartás rajongói oldalak

Fan oldalak Twitter vagy a Facebook igényel embereket, hogy kapcsolatba velük.Jelentkezzen be, hogy  Fiverr  és kap munkahelyek fenntartása közösségi oldalain.

Mik a hat szokások pénzügyileg sikeres emberek? Kattintson a játék, hogy megtudja:

Úgy örülök, botlott a költségvetési Rock Star! A tanácsadás személyes, szórakozás, biztató, félelmetes, és végigvezeti Önt okos döntéseket, és pénzügyi szabadságot! Top Notch show és Rockstar fogadó! " - Joel L.
Hat szokások pénzügyileg sikeres emberek          
Feliratkozás a show, így lehet kijutni az adósság gyorsabb, menteni több pénzt, és nyugdíjba gazdagok.

27. Fix Google hibákat

Oldalak, mint a Google, Yahoo, Bing, stb fizetni rögzítéséhez a keresési eredményeket.Csak meg kell javít a hibákat a keresőmotor eredményeit, és azokat a minőségi, releváns és hasznos. Ennek lehet keresni körül $ 12 óránként.

28. Online esküdt

Szereted Law and Order? Mindig is akartam ülni a tárgyalóteremben, és eldönti, ha valaki ártatlan vagy bűnös?
eJury  biztosít egy ügyvéd a lehetőséget, hogy "előre próbálja meg" az előtte folyó eljárásban megy a tárgyalás előtt egy tényleges zsűri a bíróságon.
eJurors felülvizsgálat tények és válaszoljon a kérdésekre, és kattintson a "Küldés Verdict" gomb befejezésekor.
Minden döntés meghozataláig eJurors fizetik  5 $ - 10 $  hosszától függően az ügy. Te biztosan nem fog gazdag Szolgáló eJuror, de csak az egyik esetben egy hét valószínűleg fizetni az internet-hozzáférés.

Mi az az egyetlen dolog, ami segít abban, hogy az álmok a valóság? Kattintson a játék, hogy megtudja:

LOVE Scott energia! Üzleti / pénzt lehet elég száraz és unalmas téma függően, ki csinálja a beszéd, és ez biztosan nem igaz az Scott. Tart engem részt és motivált.Azt is, mi egy félelmetes "rádió hangját. Nagyon ajánlom! " - Britany Felix
Az egy dolog, hogy segít abban, hogy az álmok valóra váltása          

Legyen egy gondozó

29. Pet ülő

Ön rajong háziállat? Menj a kedvtelésből tartott állatok ül a helyét. Győződjön meg róla, ház befogadóképessége számos háziállatok.
Weboldalak, mint  Care.com  összehozza pet sitterek és az emberek keresnek kisállat gondozás. Ne feledje megadni az árak bölcsen.

30. Otthoni óvoda

Ha otthon a gyerekekkel, hogy miért nem indul el egy otthon óvoda.
Ők nagyon keresett, a területünkön Dallas, mert az ilyen emberek azok közeli és hogy sokkal kevesebb gyermek vesz részt, hogy egy vállalati óvoda.
Meg kell, hogy egy tanúsítvány az Ön állapotát, de lehet, hogy nagy dolcsi gyermekek ellátását, miközben egyre tölteni a napot a gyerekekkel is.

Légy kreatív

31. kalligráfia

Tedd kézzel betűkkel a meghívók, esküvői kártyák, és egyéb irodaszer. Használja a kedvenc font kombinációk és elindul a kalligráfia kaland. Nézd meg az  Etsy kalligráfia részben.

32. Transcriptionist

Még ha nem tetszik az írás, vagy egy programozási tehetség, akkor még mindig szabadúszó átírás. Átírás is részletes munka, de szerencsére meg lehet csinálni bármikor éjjel-nappal. Ellenőrizze ugyanaz fent felsorolt ​​helyek.

33. Cook

A főiskolai barátja tesz a legszebb a cookie-kat, és megállapítja, események eladni őket egész évben - születésnapok, ünnepek, labdarúgás felek, a lista végtelen.
Vannak, akik szeretnek főzni és sütni. Ha ez van, úgy fut a vendéglátó üzlet a konyhában. Süteményeket sütni vagy cookie-kat születésnapi bulik, vacsorák, vagy más események.
Győződjön meg róla, hogy tartsa magát az élelmiszer-biztonsági jogszabályok és szórakozni.
Sok anyukák, akik nem volt ideje, hogy a házi ételt sütni eladások és a pártok és a családok, akik szeretnének egy ünnep ünnep nem az a baj.

34. indítása üzleti oldala

Légy online személyi stylist vagy a sok más lehetőség kezdeni valamit az oldalon.Időbe fog telni, erőfeszítés, de sok különböző útvonalon lehet menni.
Akkor dolgozni egy meglévő cég, mint az Avon, Jamberry és Stitch Fix, amely segít elindulni. Vagy találni kell a közösség, amely foglalkozni kell. Ne helyi vállalatok kell, könyvelési ismeretek?

Béreljen dolgok

35. Béreljen parkolóhely

Ha nem használja a parkolás alatt a munkaidő, úgy bérli ki  Craigslist .

36. Béreljen autó

Nem használja autóját, hogy utazás vagy hétvégén? Bérbe. RelayRides  és  GetAround segít ebben mindeközben akkor a per órában.
Van az autóban ül tétlen a repülőtéren parkoló? Akkor vehetik  FlightCar  és segít az érkező turista.

37. Béreljen ruhát online

Ha van egy szekrény tele ruhát, hogy még nem kopott a hosszú idő, bérbe őket.Oldalak, mint  RentNotBuy  és  Loanables  teszi ezt lehetővé.
Ha nem fér többé vagy nem illik a jelenlegi életmód felveszi azokat a garázs eladó, vagy eladási online említettük.

38. Kiadó a kerékpár, kerékpár, snowsports, vagy egyéb felszerelés

Ha nem használja, bérbe kedvenc berendezéséhez. Használhatja  Spinlister kikölcsönözni a sportfelszerelést.

39. bérbe a stúdióban helyet, hangszerek

Van a gitár feküdt a sarokban a szobában, anélkül napi használati? Hogy a pénz a bérleti azt  gyertyát . Ezt megteheti az egyéb zenei eszközök is, mint például erősítők, mikrofonok, hárfák, vagy a próbaterem vagy a stúdióban.

Ismeri a legjobb módja, ha egy havi költségkeretet? Kattintson a játék, hogy megtudja:

Élek a tengerentúlon, és gyakran a rendelkezésre álló programok tervezését és költségvetés egyszerűen nem értek. Az útmutató, hogy Scott ad lehet alkalmazni, hogy minden háztartásban, függetlenül attól, hol a világban élsz. " - Szülői Külföld
Hogyan kell csinálni egy havi költségkeret          

Keress pénzt a cucc már a saját

Pénzkeresés egy hobbi, amely kiegészíti bármely más hobbi van, szépen. - Scott Alexander

40. rendet

Valószínűleg sokkal több dolgot, mint gondolná. A The National Association of Homebuilders, az átlagos ház mérete 1973 volt 1644 négyzetláb. Hogy nőtt a 2624 négyzetméternyi 2014. tisztítsa meg a portól, rendezni a tároló szekrény, és tegye fel egy garázs eladó.
Ha túlterheltek "cucc" a házban, nézd meg egy nagy könyvet,  az élet-változó Magic rendrakás . A könyv arról szól, megváltoztatja a felfogás a dolgokat, így folyamatosan, ami igazán fontos, és megszabadulni a mi nem az.

41. Adja el régiségek

Te gyűjteni a dolgokat, amikor fiatalabb voltál, vagy elem, hogy illeszkedjen az utolsó otthon, de nem fér el újat? Kifelé minden kollekcióhoz, és eladni őket. Ha néhány régiségeket, vagy kollekcióhoz, győződjön meg róla, hogy kap őket értékelni. Ellenkező esetben előfordulhat, eladni néhány ritka tételek alacsony áron.
Sajnos a hosszú tartott gyűjteménye Star Wars és az X-Files kereskedelmi kártyák csak értékesítés néhány cent az eBay-en, ezért úgy döntöttem, csak azért, hogy tartsa őket az emlékeket.

42. Bolhapiac feldobás vagy essek

Ha van egy ravasz oldalán, tedd jól hasznosítható. Látogasson el a legközelebbi bolhapiacon,  Craigslist , vagy  Freecycle.org  és vesz néhány érdekes elem, állítsa vissza őket, add meg a különleges kapcsolatot, és eladják őket egy profit.
Gondolj utánfényezés táblázatok vagy átalakítására, régi lemezeket a művészet.Kapcsolja szemetet kincset.
Ha szüksége van ötletek, nézd meg Pinterest. Ez a világ a gondolatok, és te lennél lepve, hogy mennyi ember fizet egy egyedi baba óvoda lámpát vagy újra festett bár a 70-es.
Ha tetszik ez a fajta munka, úgy kezdődik egy Etsy bolt. Az egyik a feleségem barátai érezte tartózkodik otthon vele két fiú nagyon jó volt, de hiányzott egy művészi aljzatba. Kutatta, mi volt népszerű, divat és hozzálátott művészi változatának fotóit. Ez csupán pár hónapig boltját váljon olyan elfoglalt.

 43. Adja el a mobiltelefon

Az, hogy egy új modell, vagy egy régi, akkor eladni a mobiltelefon. Mehetsz Amazon ad ajándék kártyák dolgozó iPhone, vagy weboldalak, mint  Swappa  és  Gazelle  , hogy kapsz készpénzt, hogy a régi telefont.

44. Vissza nyomtató patron

Kéz az üres nyomtató patronok irodaszer boltokban, mint az Office Depot, Staples, stb ingyen kredit.

45. Adja el régi pillanatfelvételek

Van néhány random kép fekszik valahol, vagy vesz számítógépes hely? Eladni őket stock fotó oldalak, mint  iStockPhoto .
Az ilyen honlapok vásárolni fotók senkitől. Még ha úgy érzi, hogy a képek nem érdemes értékesítése, csak egy próbát. Nagyon gyakran a leginkább elhanyagolt képeket, használati tárgyak a trükk, mint egy egyszerű toll és papír.

46. ​​reggeli vagy Airbnb

Már van egy hely, ahol élnek. Ha él közelében egy egyetemi campus látogató szülők vagy közeli zene vagy sport helyszínek, úgy kezdődik egy kis panzió.
Ha úgy tűnik, túl kemény, nézd meg oldalak, mint  Airbnb , amelynek segítségével bérelni biztonságos és biztosítja, hogy fizessenek. Régebben ezt a szolgáltatást, amikor a Svájcban közlekedő egy barátommal, és megerősíti, hogy nagy szolgálatot.
Iratkozzon fel én link  , és kapsz 35 $ kedvezményt az első foglalás!

47. El Online

A garázs eladó lehet, hogy nem a stílus, vagy talán csak egy pár igazán szép dolog, amit szeretnék eladni. Tekintsük értékesítő Ebay, Craigslist, és a Facebook csoportok.
Feleségem eladott néhány Kate Spade pénztárcákat, hogy többé nem használják és sokkal felhasználásával Ebay, mint próbál eladni helyben. Elkezdett kérjük, hogy egy nagyon alacsony áron a pénztárca és az ajánlattételi hajtott az árat jóval magasabb, mint amire számított.

48. bankszámlát nyit

Egy egyszerű Google-keresés a bankok ad bónuszokat számlanyitási visszaadja az aktuális ajánlatokat. Legyen óvatos, hogy olvassa el a követelményeket, de ha van időd, akkor lehet, hogy egy pár száz dollárt.

49. Adja el könyvek

Nézd meg ezt a legutóbbi történet takarékos élet szakértői Lauren Greutman:
Én 10 éves fia hazahozott egy könyvet a park ingyenes könyvtárából mezőbe. Ez volt a biológia tankönyv - tanárok kiadás. Azt mondta, úgy nézett ki, érdekes és hé, hogy ingyenes volt (akinek fogalma sem lehetett eladni). Átfutottam, hogy az én Amazon eladó app, és rájött, hogy érdemes kb 150 $. Annyira izgatott volt. Mi szerepel, hogy eladó 130 $, és eladott! Elmondod neki, ő csak tette $ 130!
Apám-in-law tette ezt az öreg szemináriumba könyveket. Nem tudtam elhinni, hogy a könyvek 30 éves még mindig ér annyit!
Még a rendszeres könyvek lehet keresni pénzt. Üzletek, mint  félárú könyvek  és mások kapsz cent dollárt minden az aktuális könyveket. Ez helyet takaríthatunk meg a polcokon, hogy valami újat, és kapsz egy pár dollárt.
De ha szeretné, hogy a legtöbb pénzt az Ön könyveit,  nézd meg, hogy megszabaduljon a régi könyvek segítségével BookScouter.
  1. Írja be a könyv ISBN számát figyelembe BookScouter
  2. BookScouter megkeresi az adatbázisban a legjobban fizető könyv visszavásárlási cégek.
  3. Ha megtalálta a cég kínál a legtöbb pénzt a könyveket, akkor töltse ki néhány információ
  4. Hajó ki a könyvet, és kap fizetett! A legtöbb cég kínál feltöltőkártyás szállítási címkéket, amelyek időt takarít meg kelljen kinyomtatni szállítás, vagy menjen a postára. Ez a szuper könnyű!

Tudja, hogy miért nem akar egy adó-visszatérítés? Kattintson a játék, hogy megtudja:

Scott sziklák podcast az ő vidám személyiség és a tanácsát. Ő ad egy csomó jó információt, hogy javítsa a pénzügyi, az alapvető lépéseket fejlettebb. Az ő honlapja is tele nagy információ! Köszönöm Scott! " - Jess
Miért nem akar egy adó-visszatérítés          

50. Shop online és készpénzt keresni vissza

Oldalak, mint a  Fat Wallet  fizetnek vissza, amikor a bolt a boltban. Ez azt jelenti, kedvezmények Ön vagy egyszerű cash back foglalkozik.

51. Vásárlás élelmiszert és kap árengedmények

Sok visszatérítés alkalmazások, mint a  Ibotta  és  Checkout51  készpénzes árengedményeket élelmiszerbolt vásárlások. Csak ki kell venni egy képet a legközelebbi átvételi telefonjával, és akkor még vásárolni élelmiszert a rendszeres bolt.

52. Share mi van a hűtőben

A  Nielsen fogyasztói panel  nyújt ajándék pontokat keresni, mi van a hűtőben. Csak meg kell beolvasni a vonalkódokat a hűtő termékek és küldje el nekik. Itt van, hogyan működik:
  1. Minden héten, átvizsgálja az összes vásárlások és továbbítja az adatokat. Ön is a kapcsolatot időről időre az Ön véleményét és válaszolni a kérdésekre.
  2. Mivel a bizottság tagjainak körülbelül egy óra egy héten.
  3. Felhalmozódnak pontokat minden interakció és keresni több pontot a hosszabb ideig vagyunk a panel.
  4. Ha készen áll, akkor a készpénz ezeket a pontokat, hogy jutalmakat.

53. Adja el levélszemét

Szereted egyre levélszemét? Ha te, mint én, akkor valószínűleg nem - ezért hívjuk szemét! Más, mint újrahasznosítani, szemetet, vagy égesse el a télen mit lehet csinálni vele?
A  Small Business Tudásközpont  egy piackutató cég, amely elviszi a kéretlen e-mail és az e-mail, és kapsz egy Visa kártyás.

 


Nyilvánosságra hozatal: Van néhány híres irodai macska errefelé. Az affiliate linkek ebben a bejegyzésben segíteni vásárolni őket jó macskaeledel. Köszönet a támogatásodért!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...