Free Money

Loading...

среда, 7 декабря 2016 г.

53 Legitimní způsoby, jak vydělat peníze na internetu z domova


Článek Zadavatel payoneer.com
Každý čtenář tohoto blogu obdrží kreditní karty zdarma, a 25 $ po registraci .

Ať už jste zaneprázdněný matka zůstat doma otec, student, nebo prostě chtějí vydělat nějaké peníze navíc - dělá nějakou práci navíc vám pomůže vydělat peníze z domova.
Rychlé vyhledávání na internetu může odhalit mnoho práce z domova podvody. Oni vám účtovat předem poplatky a nalákat vás s nimi pracovat. Ale ve skutečnosti  jsou to jen podvod vás z vašeho hard-vydělané peníze.
Vím, že budete chtít najít nějaký legitimní práci z domova pracovních míst, které nejsou rip-off. Takže jsem prohledali přes stovky způsobů, jak pracovat doma, a přišel s  53 legitimní způsoby, jak vydělat peníze z domova .
Některé z nich budou jen vás pár babek za měsíc, ale jiní mohou stát mocnými výnosné v závislosti na času, který máte do nich investovat.
Čtěte dál a dozvíte se o některých zajímavých způsobů, jak vydělat peníze z domova.Můžete dokonce najít něco, co jste nikdy předtím neslyšeli.
Hodně štěstí!

Vydělat peníze na internetu a z domova

Nemají žádné skryté talenty? Nebojte se! Máme něco i pro vás.
Nemám žádné speciální talenty. Jsem jen vášnivě zvědavý. - Albert Einstein
Moje žena Katie není prohnaný tak místo toho plánoval místní 5K běh.
Koupili jsme naše kuřata od ženy, která vyvolává kuřat prodávat za $ 25 / each ( čtěte dál, pokud nechtějí zvyšovat a prodávat kuřata ).

1. Zahájení blog nebo online obchod

On-line podnikání je, jak jsem se živil od roku 2005 a to, co mi pomohlo odejít do předčasného důchodu. Udělal jsem přes $ 21000 v říjnu přes můj blog.   Klikněte zde číst mé Jak vydělat peníze blogování -The Ultimate Guide . Můžete začít blog za pouhých 2,85 $ za měsíc (méně než jeden šálek kávy!). Vytvořte si blog a využít jej do prodeje dceřiných nebo výrobek k přímému používání obchodů. Vezměme si témata, jako jsou:  
  • Cestovat
  • Vaření
  • Zdraví
  • Technika
  • osobní finance
  • Jen o něco jiného
Podívejte se na můj návod, jak začít blog za méně než 15-ti minut spolu se svými krok za krokem pokyny o  tom, jak vydělat peníze blogů .

2. Zúčastněte se průzkumů, aby se extra $ 100 + za měsíc

Stačí odpovědět na on-line průzkumy nebo testů výrobků a vydělávat peníze z domova. Můžete snadno vytvořit extra $ 100 za měsíc při sledování televize
Podívejte se na některé placené webové stránky průzkumu jsou uvedeny níže. U všech těchto webových stránkách nejen vydělat nějaké peníze navíc, ale také odměněn přes dárkové poukazy, prize výkresy, bezplatných produktů apod Všechny z těchto lokalit jsou  zdarma se zaregistrovat a používat . Heads up! Pokud vás některý průzkumu lokality požádá o splacení, oni jsou pravděpodobně podvody.
Průzkum Junkie
Swagbucks
OneOpinion
American Consumer Stanovisko
InboxDollars
Pinecone Výzkum
Aktualizace: Zde jsou některé další průzkum lokality jsme přidali, protože tento článek byl poprvé zveřejněn: PaidSurveys, Survey Club, ProOpinion posudek Outpost, VIP Voice, YouGov, Clear Voice průzkumy, vysvědčení o výrobcích, cena Rebel, průzkum Spot, a Harris Hlasování

Chcete se Break The Paycheck-to-výplatní pásku cyklus?Klepněte na tlačítko hrát zjistit:

Jeden z prvních podcastů, co jsem kdy poslouchal, ale dostal mě závislý! V nedávné vysoké školy grad, neměl jsem tušení, kde začít, převzít kontrolu nad svými financemi. Scott Alan Turner láme vše v jasným, výstižným způsobem, a to způsobem, který je opravdu relatable a snadno stravitelné. Jeho "obchodní" přestávky jsou k popukání! "  - Anna
Jak prolomit Paycheck-to-výplatní pásku cyklus          

3. Sledovat film náhledy, YouTube a podobně videa

Máte rádi sledování videa ve svém volném čase? Nyní můžete dostat zaplaceno za sledování videa, včetně filmových ukázek, zprávy, celebrity videa a všechny druhy dalších videí.
Stránky jako je Swagbucks vás požádat, abyste sledovat některé videa a jako oni.Musíte dávat pozor na určitý počet minut, které budete říkat dopředu. Ty by mohly vydělat přes $ 200 za měsíc (zisk mírně lišit). Budete vydělávat Swagbucks pro sledování (body, které lze vyměnit za dárkové karty nebo PayPal).  Můžete získat $ 5 jen za registraci!

4. získat peníze zpátky Okamžitě Pro Stuff jste již koupili

Milujete získání náhrady? Jak cool by bylo získat peníze zpět na věci, které jste již koupili, aniž by museli dělat vůbec nic? Paribus je aplikace, která vám umožní zjistit, zda uloží jste nakupoval na on-line vám dluží vrácení peněz. Je to zdarma zaregistrovat. Paribus připojí k e-mailovému účtu a kontroluje své příjmy. Pokud se zjistí, maloobchodník se snížil jejich cenu, kterou podat stížnost pro přizpůsobení se cena za vás automaticky. Vyzkoušejte paribus.
Paribus pracuje s velkým množstvím obchodníků, které jste již pravděpodobně nakupovat u, včetně Walmart, Amazon, Costco, Best Buy, cíl, Apple, Kohl, a další!

5. Ke stažení a instalaci těchto aplikací

Mnoho společností - včetně Googlu - zaplatí vám za instalaci své aplikace. Navíc dostanete zaplaceno za každý měsíc, že ​​aplikace jsou nainstalované ve vašem telefonu.Některé z těchto míst patří:
  • ShopTracker - odpovědět na několik otázek a pak spustit aplikaci ve svém zařízení, a  budete vydělávat $ 3,00 okamžitě . Udržet aplikaci v telefonu, jak vydělat peníze každý měsíc a společnostem pomoci pochopit, co lidé kupují on-line.
  • Nielsen Mobile Panel - od lidí, které běží Nielsen sledovanost, mobilní aplikace Nielsen odměňuje vás za pomocí svého mobilního zařízení. Můžete získat až $ 50 za rok .
  • MobileXpression - Nainstalujte tuto aplikaci a budete mít nárok na výhru každý týden. Dostanete se hrát instantní odměny hru tím, že se účastní výzkumu trhu.

6. Získejte zdarma 10 dolarů Amazon dárkové karty

Zaregistrujte se MyPoints a získat  zdarma 10 $ Amazon dárkové karty . Je snadné začít:
  1. Přidejte se k MyPoints zde zdarma.
  2. Obchod přes 1.900 špičkových on-line prodejců (včetně Amazon, Walmart a Target) přes MyPoints a sbírat body za vaše nákupy.
  3. Vykoupit své body pro dárkové karty, cestovní míle a další z více než 75 předních maloobchodních, restauračních a cestování partnerů.

7. Zaregistrujte se zdarma dárkové karty

Ebates bude  vám $ 10 dárkové karty, když se zaregistrujete  a získat svůj první cashback slevy. Je to skvělé pro on-line nakupujících. Ebates je zdarma k použití.
Stačí navštívit webové stránky Ebates a proklikat do obchodu, který chcete nakupovat u. Pokud si koupíte z obchodu Ebates dostane provizi, která se rozdělí s vámi. Je to snadný způsob, jak ušetřit. Klikněte zde zaregistrovat na Ebates.

8. Testovací stránky pro 30 $ za hodinu

Někdy navštívit webové stránky a jste přemýšleli o tom, jak špatné, nebo jak velký to bylo? Nyní můžete dostat zaplaceno se podělit o své myšlenky.
Stačí otevřít webové stránky, klikněte kolem a dostat zaplaceno. Nové nebo aktualizované majitelé webových stránek kompenzovat testovat své stránky.
S uživatelské testování můžete získat téměř  $ 30 za hodinu . Zde je návod, jak to funguje:
  • Dostanete zaplaceno $ 10 přes PayPal pro každého 20-minutové video, které kompletní.
  • UserTesting vám vyplatí navštívit webové stránky nebo aplikace, kompletní sadu úkolů a zaznamenávat své myšlenky.
I když jste na návštěvě webové stránky, vaše obrazovka bude zaznamenána, stejně jako váš hlas. Jejich klienty patří Apple, Microsoft, Adobe a další Fortune 500 společností. Jak byste chtěli pár babek, jak sdílet své myšlenky?

9. Nechte si platit za to, že zdravé

Zdravotní app AchieveMint získáváte body za to, že zdravá a dělat věci, jako je chůze, sledovat vaše jídlo, nebo při zdravotních průzkumů. Můžete získávat body, které lze vyměnit za hotovost nebo Amazon Gift Card. Za každých 10.000 bodů,  získáte $ 10 a není tam žádný limit na svých příjmů.
AchieveMint připojí k fitness aplikací, které již mohou používat včetně Fitbit, RunKeeper, Healthkit a MyFitnessPal.
Můžete získat 10 bodů jen za registraci s AchieveMint a připojení aplikace.

10. Staňte se na volné noze nebo na volné noze

Dělat práci na volné noze může výrazně zvýšit svůj příjem. Jste zůstat doma, máma s anglickým stupně nebo člověka, který se přirozeně mohou najít chyby v psaném textu?
Obrovské a důvěryhodní lokalit, jako  Upwork  mít tisíce zaměstnavatelů, kteří si chtějí pronajmout pro všechny typy úkolů, kde můžete psát nebo upravovat o ničem z technologie k obchodním článků. Dostat zaplaceno za každého jednotlivého článku.Získejte skvělou reputaci a můžete proměnit tuto plný úvazek.

11. Technická volné noze

Volné noze není jen o psaní. Můžete to udělat vše, od designu, grafiky, marketing a webové programování pracovních míst od míst, jako je:
Vyberte si platba na na projektové bázi.

12. Staňte se virtuální asistentka

Pracovat pro někoho z domova. Virtuální výpomoci (VAS) může dělat vše od přečíst e-maily a dělat cestovní plány pro manipulaci internetový průzkum, nebo pracují pro své malé firmy. High-end příjmy může přikázat $ 50- $ 100 za hodinu.
Některé známé lokality jsou  Zirtual  a  Upwork

13. Doučování

Uvádět soukromé tříd školné u vás doma a používat SAT znalosti. Vyberte si plán, pokud máte nějaké naléhavé rutinní úkoly.
Nebo spíš, jít na on-line doučování a vydělávat  $ 20 za hodinu  na  Chegg tutorů .

14. podělit o své názory

Podělte se o své upřímné názory pro každodenní služby a produkty, které používáte s firmami focus groups. Tyto organizace mohou zlepšovat své produkty na vaší zpětné vazby, a dostanete, aby  $ 50 $ 100 nebo více . Podívejte se na panel 2020.
Přítel dělá toto v jeho místním nákupním středisku. On jen dělá malé boční peněz dělá cílových skupin, ale to platí pro hlídání a večer ven příležitostně.

15. Rate pizzy

Mnoho společností vám zaplatí za ratingu místních pizza obchody. Musíte jen ohodnotit místo na kvalitu jejich pizzy a všimněte si svůj čas doručení. Za tímto účelem můžete získat  zdarma pizzu, plus $ 5 . Stačí se zaregistrovat na Trendsource  a můžete začít.

 


 

16. Review věci

Napište recenzi a vydělat něco mezi  $ 1 a $ 50 za přezkoumání  dle požadavku. Yelp  vám může dát nějaké speciální pozvání.

17. Změna svůj vyhledávač

Používáte Google nebo Yahoo hledat něco na internetu? Nyní, nechat za sebou a rozhodnout se pro  vyhledávače Bing .
Provádět své pravidelné vyhledávání na Bing, aby byl váš výchozí vyhledávač, a získat kredity, které lze vyměnit za dárkové karty. Můžete si vydělat tolik jako  $ 5 až $ 10 za měsíc . Tip: Zůstaň přihlášeni, při provádění vyhledávání.
Další možností je Nielsen Digital Voice. Digital Voice je součástí Nielsen - velká společnost, která publikuje sledovanost. Jen surfovat na internetu a budete moci začít vydělávat peníze.

Vstup 18. Údaje

Použijte své přesné a rychlé psaní dovednosti k zadání informací. Projděte  Craigslist nebo  Upwork  a najít zadávání dat a administrativních pracovních míst pro sebe.Tyto úlohy lze snadno provést pomocí domova.

19. Práce pro Amazon

Pick mikro úkoly z  Amazon Mechanical Turk . Jedná se o služby, které vyžadují lidskou interakci. Můžete pracovat z domova, flexibilní pracovní dobu a dostanou zaplaceno jedním z největších světových prodejců.
Zde jsou některé příklady úkolů pracovníci dokončili:
  • Vyberte správný pravopis pro tyto vyhledávací dotazy
  • Je to webová stránka vhodné pro obecné publikum?
  • Najít číslo položky pro daný výrobek v tomto snímku
  • Hodnotíme výsledky vyhledávání pro tato klíčová slova
  • Jsou tyto dva produkty stejné?
  • Vyberte příslušnou kategorii výrobků
  • Kategorizovat tón tohoto článku
  • Přeložit odstavec z angličtiny do francouzštiny

Jaké jsou šest věcí, které můžete udělat právě teď zbohatnout?Klepněte na tlačítko hrát zjistit:

Scott je brilantní s financemi a má technické dovednosti a zkušenosti, aby si jeho mimořádně užitečné rady ven pro všechny. Je to velkorysý duše, které chtějí předat své štěstí s ostatními v podobě toho, co se dá udělat pro sebe sama v kalném světě financí ". - A. Marie
6 věcí, které můžete udělat právě teď, aby bohatnou          
Přihlásit se k show, takže můžete dostat z dluhů rychleji, ušetřit více peněz, a odejít do důchodu bohatý.

20. Online cestovní kancelář

Myslíte si, prozkoumat vaše webové stránky, jako městě ve svém volném čase? Potom to za provizi tím, že nabízí své služby jako alternativu k cestovními kancelářemi.Začněte u  wikiHow  pro tipy, jak začít.

21. Associate marketing

Pokud již máte blog na něco, co vás zajímá, přeměnit ji na peněžním výrobce.
Připojit spolupracovník sítě, jako je  Amazon affiliate  nebo  Google AdSense , vybral produkty na podporu, a propagovat je na obsahové stránce. Vždy, když někdo čte svůj blog nebo článek, dostanete zaplaceno.

 22. Navrhujeme plány lekce

Mají měkké koutek pro akademické studium? Prodat své plány lekce, a to zejména do nových učitelů nebo učitelů prvního ročníku.
Učitelé výplaty učitelů  je na trhu pedagogů, kde můžete prodávat a sdílet své učební zdroje.

23. hrát online hry

Jste pasáž nebo pokerový šampión? Hrát některé z vašich oblíbených puzzle či karetních her na InboxDollars. Je to zábava, a navíc si můžete zahrát zdarma, stejně jako soutěžit o odměny.

24. Zapojte se do on-line focus group

Podílet se na on-line focus group jako ProOpinion a dostat zaplaceno prostřednictvím šeku, dárkové karty nebo PayPal vkladu.

25. Zkontrolujte vyhledávače

V  Leapforce , můžete zhodnotit vyhledávače tím, že provádí výzkumy na předdefinovaných dotazů, jejich analýzu a poskytování zpětné vazby o výsledcích vyhledávačů jejich použití a relevance.

26. Udržovat fanouškovské stránky

Stránky fanoušky na Twitteru nebo Facebooku vyžadují, aby lidé spojit se s nimi.Přihlaste se k  Fiverr  a získat zaměstnání pro zachování sociálních stránek.

Jaké jsou Šest návyků finančně úspěšných lidí? Klepněte na tlačítko hrát zjistit:

Jsem tak rád, že jsem narazil finančního rocková hvězda! Rada je osobní, zábava, povzbuzující, úžasné, a povede vás k inteligentní rozhodnutí a finanční svobodě!Top Notch show a hostitel Rockstar! " - Joel L.
Šest Návyky finančně úspěšní lidé          
Přihlásit se k show, takže můžete dostat z dluhů rychleji, ušetřit více peněz, a odejít do důchodu bohatý.

27. Oprava chyby Googlu

Stránky jako je Google, Yahoo, Bing, atd zaplatit za upevnění své výsledky vyhledávání. Musíte jen opravit chyby na výsledcích vyhledávače a učinit je kvalitativní, relevantní a užitečné. Přitom si můžete vydělat kolem $ 12 za hodinu.

28. Online porotce

Milujete práva a pořádku? Chtěli jste někdy sedět v soudní síni a rozhodnout, zda je někdo nevinný nebo vinen?
eJury  poskytuje právník příležitost k "pre-vyzkoušet" věc, než dojde k soudu před skutečného poroty u soudu.
eJurors fakta přezkoumání a odpovídat na otázky, a klikněte na tlačítko "Odeslat" Verdikt po dokončení.
Pro každou verdikt tavené, eJurors jsou placeni  $ 5 - 10 dolarů  v závislosti na délce daného případu. Určitě nebudete zbohatnout slouží jako eJuror, ale jen jeden případ za týden bude pravděpodobně platit za přístup k Internetu.

Co je jedna věc, která pomáhá, aby vaše sny v realitu? Klepněte na tlačítko hrát zjistit:

LOVE Scottova energie! Obchod / peníze může být docela suché a nudné téma v závislosti na tom, kdo dělá mluvit a že rozhodně není tento případ se Scottem.Udržuje mě zabývají a motivované. Také to, co úžasné "rádio" hlas. Vřele doporučuji! " - Britany Felix
Jedna věc, která pomáhá, aby vaše sny realitou          

Být pečovatel

29. Pet sedící

Myslíte si, zbožňují domácí mazlíčky? Jdi za domácí zvíře sedí na své místo. Ujistěte se, že váš dům může ubytovat řadu domácích mazlíčků.
Webové stránky, jako  Care.com  sdružuje pet sedící a lidé hledají péči mazlíčka.Nezapomeňte si citovat své sazby moudře.

30. Na domácí péče o děti

Pokud jste doma se svými dětmi, tak proč ne spustit doma péče o děti.
Oni jsou velmi vyhledávané v naší oblasti Dallas, protože takoví lidé jsou blízko a že existují mnohem méně dětí zapojeny, že více podnikové školky.
Budete muset získat certifikaci od vašeho státu, ale můžete udělat velké peníze pečujících o děti a zároveň získat strávit den se svými dětmi stejně.

Získat Tvůrčí

31. kaligrafie

Proveďte ruční písmo pro pozvánek, svatebních oznámení a jiné psací potřeby.Použijte své oblíbené kombinace písma a začít s vaší kaligrafie dobrodružství.Podívejte se na  Etsy kaligrafie  části.

32. Transcriptionist

Dokonce i když se vám nelíbí vaše psaní, nebo mají programování talent, stále můžete dělat na volné noze transkripci. Přepis je detailní práce, ale naštěstí můžete to udělat kdykoliv během dne iv noci. Podívejte se na stejná místa uvedené výše.

33. Cook

Vysokoškolský kamarád dělá nejkrásnější sušenky a najde události prodávat po celý rok - narozeniny, svátky, fotbal strany, jejichž seznam je nekonečný.
Někteří lidé milují vařit a péct. Pokud je to vám, zvažte spuštění podnikání stravování z vaší kuchyně. Péct koláče nebo cukroví pro narozeninové párty, večeře, či jiné akce.
Ujistěte se, že dodržovat zákony bezpečnosti potravin a bavit se.
Existuje mnoho maminky, kteří nemají čas, aby se domácí jídlo pro prodej péct i stran a rodiny, kteří chtějí dovolenou hody bez potíží.

34. Zahájení podnikání boční

Staňte se online osobní stylista nebo mnoho dalších možností, jak začít něco na boku.Bude to trvat úsilí, ale existuje mnoho různých cest, můžete jít.
Můžete pracovat s již existující společnosti, jako je Avon, Jamberry a Stitch Fix, který vám pomůže začít. Nebo najít třeba ve vaší komunitě, které by mohly potřebovat adresování. Ještě místní firmy potřebují své účetnictví dovednosti?

Půjčte si své věci

35. pronajmout parkovací místo

Pokud nechcete během vaší pracovní doby použít parkovací místo, zvažte pronájem to na  Craigslist .

36. pronajmout svůj automobil

Nepoužíváte-li auto, zatímco na výlet nebo víkend? Pronajímat. RelayRides  a GetAround  vám pomůže v tom, zatímco placení vás na bázi za hodinu.
Je vaše auto sedí líný na parkovišti na letišti? Pak můžete využít  FlightCar  a pomáhat přijíždějící turisty.

37. Pronájem oblečení on-line

Pokud máte skříň plnou oblečení, které jste nosit po dlouhou dobu, je pronajmout ven. Stránky jako je  RentNotBuy  a  Loanables  aby to bylo možné.
Pokud se nevejdou už ani nehodí svou aktuální životní styl patří jim v garáži prodeji nebo prodej on-line je uvedeno výše.

38. Rent vaše kolo, cyklus, Zimní sporty, nebo jakýkoli jiný převodový

Když ne v použití, pronajmout svůj oblíbený zařízení. Můžete použít  Spinlister pronajmout svou sportovní výbavu.

39. Pronajměte své studio prostor, hudební nástroje

Je váš kytara ležící v rohu místnosti, bez jakékoliv běžné použití? Vydělat peníze tím jej pronajímá na  SparkPlug . To lze provést u jiných hudebních nástrojů také, jako zesilovačů, mikrofonů, harfy, nebo vaše zkušebně nebo studiu.

Víte, nejlepší způsob, jak dělat měsíční rozpočet? Klepněte na tlačítko hrát zjistit:

Bydlím v zahraničí a často najít programy jsou k dispozici pro plánování a rozpočtování prostě nemají smysl ke mně. Pokyny, které poskytuje Scott lze aplikovat na každé domácnosti bez ohledu na to, kde na světě žijete. " - Výchova v zahraničí
Jak udělat měsíční rozpočet          

Aby peníze z věcí, že již vlastníte

Vydělávání peněz je koníček, který doplní další koníčky máte, krásně. - Scott Alexander

40. uklízet

Pravděpodobně budete mít mnohem víc věcí, než si uvědomujete. Podle Národní asociace stavitelů domů, průměrná velikost domu v roce 1973 byl 1,644 čtverečných stop. Která vzrostla na 2,624 čtverečních stop v roce 2014. odstranění prachu, vyřešit vaše komora, a dát do garáže prodej.
Pokud jste zahlceni "věci" ve vašem domě, podívejte se na skvělou knihu nazvanou The Life-Změna Magic of uklízení . Kniha je o změně své vnímání své věci, takže můžete držet to, co je skutečně důležité a zbavit se toho, co není.

41. Prodejte své starožitnosti

Věděli jste sbírat věci, když jste byli mladší, nebo mají položky, které vyhovují poslední domov, ale nezapadají svou novou? Vypadni všechny své sběratelské předměty a prodávat je pryč. Pokud některé z nich jsou starožitnosti nebo sběratelské předměty, ujistěte se, že si je ocenit. V opačném případě můžete prodat některé vzácné předměty za nízké ceny.
Smutné je moje dlouhé udržována sbírka Star Wars a Akta X karty obchodování se prodávaly jen na pár centů na eBay, tak jsem se rozhodl jen držet je za vzpomínky.

házet 42. Bleší trh nebo obracející

Pokud máte nějaký lstivý stranu, vložte ji dobře využít. Navštivte nejbližší bleší trh, Craigslist nebo  Freecycle.org  a koupit nějaké zajímavé předměty, obnovit je, přidejte svůj zvláštní nádech, a je prodávat za účelem zisku.
Přemýšlejte o opravy nátěru tabulek nebo konverzi starých desek do umění. Turn odpadky do poklad.
Pokud potřebujete nápady, podívejte se na Pinterest. To má svět myšlenek a byli byste překvapeni, kolik lidé budou platit za mateřské lampu vlastní dítě nebo baru re-potřísněné od 70. let.
Pokud máte rádi tento typ práce, zvažte zahájením obchod Etsy. Jeden z přátel mé ženy pocit, zůstat doma se svými dvěma chlapci bylo skvělé, ale minula s uměleckou zásuvky. Ona zkoumal, co bylo populární na Etsy a začal dělat umělecké verze fotografiích lidí. To trvalo jen několik měsíců pro její obchod, aby se stal jako zaneprázdněn.

 43. Navrhujeme svůj mobilní telefon

Zda nový model nebo starou, můžete prodat svůj mobilní telefon. Můžete jít na Amazon, který dává dárkové karty pro pracovní iPhone, nebo webové stránky, jako Swappa  a  Gazelle  , které vám poskytnou hotovost na ten starý telefon.

44. kazety Návrat do tiskáren

Ruku v vašich prázdných inkoustových kazet do kancelářskými potřebami, jako je Office Depot, Staples, atd pro volné kredity.

45. Prodejte vaše staré momentky

Máte nějaké náhodné obrázky ležet někde nebo braní počítačový prostor? Prodat na stock photo místech, jako  iStockPhoto .
Takové webové stránky nakupovat fotografie od kohokoliv. Dokonce i když máte pocit, že obrazy jsou nestojí prodávat, jen to zkusit. Velmi často se stává, nejvíce zanedbané obrázky každodenních předmětů stačit, jako jednoduchý tužku a papír.

46. ​​Nocleh se snídaní nebo Airbnb

Ty už mají své místo k životu. Pokud žijete v blízkosti kampusu vysoké školy s rodiči, kteří navštěvují nebo v blízkosti hudby či sportovišť, zváží zahájení malý bed and breakfast.
V případě, že se zdá být příliš tvrdý, podívejte se na stránky, jako  Airbnb , které pomáhají si půjčit bezpečně a zajistit dostanete zaplaceno. Použil jsem tuto službu při cestování ve Švýcarsku s kamarádem a můžeme potvrdit, že je to skvělý servis.
Zaregistrujte se s mým odkazem  a dostanete $ 35 z vaší první objednávky!

47. Navrhujeme on-line

Garáž prodej nemusí být váš styl, nebo možná máte jen několik opravdu pěkné věci, které chcete prodat. Uvažovat o prodeji na Ebay, Craigslist a Facebook skupiny.
Moje žena prodala některé peněženky Kate Spade, že se již nepoužívají a vyrobené mnohem pomocí Ebay, než se snaží prodat místně. Začala tím, že žádá velmi nízkou cenu za peněženek či nabídkový vyhnal cenu až mnohem vyšší, než se očekávalo.

48. Otevření bankovního účtu

Jednoduché vyhledávání Google pro banky dávat bonusy za otevření účtů vrátí seznam aktuálních nabídek. Dávejte pozor, abyste si přečíst požadavků, ale pokud máte čas, můžete provést několik set dolarů.

49. Prodejte své knihy

Podívejte se na tento nedávný příběh od jednouchý žijící expert Lauren Greutman:
Můj 10-letý syn přivezl knihu z knihovny volném poli našeho parku. Byla to učebnice biologie - učitelé vydání. Řekl, že to vypadalo, zajímavé a hej, že byl zdarma (s tušení, že jste ho mohli prodat). naskenovaný jsem to v mém Amazon prodejce aplikací a uvědomil si, že to stálo kolem $ 150. Byl tak nadšený. uvedena jsme ho k prodeji za $ 130 a to prodávalo! Řekneš mu to, on jen dělal $ 130!
Můj otec-in-law to udělal se svými starými seminárních knih. Nemohl jsem uvěřit, že knihy 30 let byli stále stojí tolik!
Dokonce i pravidelné knihy Můžete vydělávat peníze. Obchody jako  poloviční cenou knihy  a další vám dá centů na dolary za každou z vašich současných knih. To šetří místo na policích pro něco nového, a budete vydělávat pár babek.
Ale pokud chcete, aby co nejvíce peněz pro své knihy,  podívejte se zbavit svých starých knih s využitím BookScouter.
  1. Zadejte kód ISBN vaší knihy do BookScouter
  2. BookScouter hledá své databáze pro nejvyšší platební kniha zpětný odkup firem.
  3. Jakmile najdete společnost nabízet vám nejvíce peněz pro své knihy, vyplňte nějaké informace
  4. Loď mimo svou knihu, a dostanete zaplaceno! Většina firem nabízí předplacené přepravní štítky, které vám ušetří čas od museli vytisknout dopravu, nebo jít na poštu. Je to super snadné!

Víte, proč You Do not Wanna o vrácení daní? Klepněte na tlačítko hrát zjistit:

Scott skály na tento podcast s jeho pozitivní osobnost a jeho radu. Ten poskytuje spoustu dobrých informací s cílem zlepšit naše finance, ze základních kroků k vyspělejší. Jeho webová stránka je také plná skvělé informace! Děkuji Scotta! " - Jess
Proč nechtějí vrácení daně          

50. Obchod on-line a vydělávat peníze zpět

Stránky jako je  Fat Wallet  zaplatit zpět, když si koupíte v jejich obchodě. To může znamenat slevy pro vás, nebo jednoduché cash back obchodů.

51. nakoupit potraviny a získat slevy

Mnoho slev aplikace jako  Ibotta  a  Checkout51  nabízejí hotovostní slevy na obchodu s potravinami nákupy. Musíte jen vyfotit vašeho potravinami přijetí s telefonem, a dokonce můžete nakoupit potraviny ze svého pravidelného obchodu s potravinami.

52. Podíl, co je ve vaší lednici

Nielsen Consumer Panel  nabízí dárkové body se podívat, co je ve vaší lednici. Musíte jen skenování čárových kódů vašich výrobků kout a odeslat ji na ně. Zde je návod, jak to funguje:
  1. Každý týden můžete skenovat všechny vaše nákupy a přenášet data. Můžete být kontaktováni rovněž čas od času o své názory a odpovědět na otázky.
  2. Jako účastník diskuse trvá asi hodinu týdně.
  3. Můžete sbírat body s každým interakce a získat více bodů čím déle jste na panelu.
  4. Až budete připraveni, můžete inkasovat tyto body získat odměny.

53. Prodejte vaše nevyžádanou poštu

Milujete dostat nevyžádanou poštu? Pokud jste stejně jako já, pravděpodobně ne - to je důvod, proč říkáme, že nezdravé! Jiné než recyklovat, odpadky, nebo ho vypálit v zimě co můžete udělat s ním?
Small Business Informační centrum  je výzkum trhu společnost, která bude mít vaše nevyžádané pošty a e-mailu a dá vám Visa předplacené karty.

 


Zveřejnění: Máme několik známých kancelářských kočky tady. Affiliate odkazy v tomto příspěvku, což nám pomáhá jim kupují dobré kočky. Děkuji za vaši podporu!

1 комментарий:

  1. Dobrý den, všichni, mé jméno je Safa El Sadat, jsem ženatý 20 let s manželem a máme dva syny, starší 16 let a mladší 11 let. Můj manžel mě hodně miloval, ale dostalo se do bodu, kdy se zapojil do záležitosti se ženou, která je její spolupracovnicí. Nikdy jsem si to nepředstavoval, ale nějak se změnil jeho postoj ke mně a dětem, jeho pozdní příchod z práce mě přemýšlel o tom, že i na mém 20. výročí svatby v březnu se držím dál od sexu, jak to slibujeme na svatbě Den výročí, 15 dní před výročí svatby přiznal, že ano, že měl sex se svým spolupracovníkem.
    Přivedl ji do mé postele, když jsem byl na práci, to znamená, že mé pocity byly pro něj naprosto bezcenné, můj duševní stav je plný utrpení, myslím, že nemůžu zapomenout a obnovit bolest, tato žena měla plnou kontrolu nad ona a já jsem nikdy nechtěla dělat to s násilím, ona chce vyhrát mě, zatímco ona je rozvedená, ona říkala, že ona žárlí na náš vztah a ona zničí mě tím, že vezme mého manžela. Musel jsem o tom diskutovat s přítelem, který mě požádal, abych našel dobré kouzelnické kouzlo, v první řadě jsem nikdy nevěřil v tento pravopis, ale musím to zkusit, až když jsem narazil na email PROPHET NOSA UGO na internetu o tom, jak pomohl tolika lidem, aby si vzali zpět a pomohli opravit vztah a učinili lidi šťastnými ve svém vztahu a některých dalších příbězích týkajících se Duchovní nemoci a dalších.
    Vysvětlil jsem mu jeho situaci a pomohl mi provést nějaké modlitby, nějaké bylinky a kořeny a malou oběť, kterou jsem udělal, a do 7 dnů se vrátil, aby se omluvil a byl to pro mě jen zázrak, jsem šťastný dnes že mi pomohl a můžu s hrdostí říci, že můj manžel je se mnou znovu a on je nyní zamilovaný do mě jako nikdy předtím.
    Potřebuješ nějakou pomoc ve svém vztahu, jako dostat zpátky svého muže, manželku, přítele, přítelkyni, vyhrávat loterie, bylinný lék na nemoc, HIV, pohlavně přenosné choroby, astma, artritidu, Fybroid, mrtvici nebo jakýkoli druh nemoci, duchovní problém , Propagace pracovních míst, diváci, kteří čtou můj příspěvek, který potřebuje pomoc, pokud jde o jakékoliv životní výzvy, by měli kontaktovat společnost PROPHET NOSA UGO a budete rádi, že jste to udělali.

    E-mail: nosaugotemple@gmail.com
    WhatsApp: +34631686040
                         +17207992813

    ОтветитьУдалить

Loading...