Free Money

Loading...

среда, 7 декабря 2016 г.

53 Законні способи заробити гроші в Інтернеті з дому


Стаття Спонсор payoneer.com
Кожен читач цього блогу отримають кредитну карту безкоштовно, і $ 25 після реєстрації .

Якщо ви зайняті мама, залишитися вдома батька, студент коледжу, або просто хочете, щоб заробити додаткові гроші - робити деяку додаткову роботу може допомогти вам робити гроші з дому.
Швидкий пошук в Інтернеті може показати багато роботи з дому шахрайства.Вони стягувати плату авансових платежів і заманити вас працювати з ними. Алена самому справі  вони просто обманюють вас з ваших кровно зароблені гроші.
Я знаю , що ви хочете , щоб знайти законну роботу з дому , робочі місця, що не рип-офф. Отже, я нишпорив через сотні способів працювати на дому, і придумали  53 законних способів зробити гроші з дому .
Деякі з них будуть просто зробити кілька доларів в місяць, але інші можуть стати потужними ділки в залежності від часу, ви повинні інвестувати в них.
Читайте далі, щоб дізнатися про деякі з захоплюючих способів зробити гроші з дому. Ви можете навіть знайти щось ви ніколи не чули раніше.
Удачі!

Зробити гроші в Інтернеті і з дому

Не має приховані таланти? Не хвилюйтеся! У нас є дещо для вас, як добре.
У мене немає ніяких особливих талантів. Я тільки шалено цікавий. - Альберт Ейнштейн
Моя дружина Кеті лукаво так що замість цього планується місцевий 5K перспективі.
Ми купили наші кури від жінки , яка піднімає курчат продати за $ 25 / кожен (читайте далі , якщо ви не хочете , щоб підняти і продати курчат ).

1. Початок блог або інтернет-бізнесу

Інтернет бізнес , як я заробляв на життя з 2005 року і то , що допомогла мені раніше вийти на пенсію. Я зробив більше $ 21000 в жовтні через мій блог.  Натисніть тут , щоб прочитати мій Як заробити гроші з блогами -The Ultimate Керівництво . Ви можете почати блог всього за $ 2,85 на місяць (менше , ніж чашка кави!). Створити блог і використовувати його в партнерських продажів або продукт схвалення угод. Розглянемо такі теми , як:  
  • подорож
  • варіння
  • здоров'я
  • технологія
  • особисті фінанси
  • Просто ні про що інше
Перевірте мій керівництво про те, як почати свій блог в менш ніж за 15 хвилин разом з моїми крок за кроком інструкції про  те , як робити гроші ведення блогу .

2. Взяти участь в опитуваннях, щоб зробити додаткові $ 100 + в місяць

Просто відповісти на онлайнові опитування або тести продуктів і робити гроші з дому. Ви можете легко зробити додаткові $ 100 в місяць під час перегляду телевізора
Подивіться на деякі платні обстеження веб - сайтів , перерахованих нижче. На всіх цих сайтах ви не тільки заробити додаткові гроші, а й отримати винагороду через подарункові сертифікати, розіграші призів, безкоштовні продукти і так далі Всі ці сайти  безкоштовно зареєструватися і використовуватиГоловки вгору: Якщо якийсь - або Вам хтось продає обстеження просить вас заплатити, вони, ймовірно , шахрайства.
Огляд Junkie
Swagbucks
OneOpinion
American Consumer Opinion
InboxDollars
Дослідження Pinecone
Оновлення: Ось деякі додаткові сайти обстеження ми додали так як ця стаття була вперше опублікована: PaidSurveys, Survey Club, ProOpinion, думка Outpost, VIP Voice, YouGov, Clear Voice Surveys, табель продукту, премії Rebel, обстеження місці, і Харріс опитування громадської думки

Do You Want To Break The Пайчек-к-Paycheck циклу?Натисніть гру, щоб дізнатися:

Одним з перших подкастів я коли - небудь слухав, але він підсадив мене! Як недавній градієнт коледжу, я поняття не мав , з чого почати, щоб взяти контроль над своїми фінансами. Скотт Алан Тернер розбиває всі вниз в ясній, стислій формі в способі , яким це дійсно Relatable і легко засвоюється. Його "комерційні" розриви веселий "!  - Анна
Як розірвати порочне коло Пайчек-к-Paycheck          

3. Дивитися попередні перегляди фільмів, YouTube, і як відео

як дивитися відео у вільний час не так? Тепер ви можете отримувати гроші за перегляд відео, включаючи попередній перегляд фільмів, новини, знаменитості відео, і всі види інших відео.
Сайти , схожі на Swagbucks попросити вас , щоб подивитися деякі відео і схожими на них. Ви повинні стежити за певну кількість хвилин , які ви будете сказали завчасно. Ви могли б заробити більше $ 200 на місяць (прибуток варіюються). Ви будете заробляти Swagbucks для перегляду (окуляри , які можна обміняти на подарункові картки або Paypal).  Ви можете отримати $ 5 тільки за реєстрацію!

4. Отримати гроші назад Миттєво на речі Ви вже купили

Ви любите отримувати повернення? Як здорово було б, щоб отримати гроші назад на речі, які ви вже купили без необхідності робити речі? Це рівних умовах програма, яка дозволяє дізнатися, чи є магазини ви робили покупки в Інтернеті повинен вам повернути гроші. Це безкоштовно зареєструватися. Рівних умовах підключається до облікового запису електронної пошти та перевіряє свої квитанції. Якщо вони дізнаються, роздрібний торговець впав свою ціну, яку вони подати вимогу про коригування цін для вас автоматично. Спробуйте рівних умовах.
Працює з рівних умовах величезною кількістю продавців, які ви, ймовірно, вже роблять покупки в тому числі Walmart, Amazon, Costco, Best Buy, Target, Apple, Коля, і багато іншого!

5. Завантажте та встановіть ці програми

Багато компаній - в тому числі Google - платити за установку своїх додатків.Крім того, вам платять за кожен місяць ці програми встановлені на вашому телефоні. Деякі з цих сайтів включають в себе:
  • ShopTracker - Дайте відповідь на кілька питань потім запустити додаток на пристрої, і  ви будете отримувати $ 3.00 миттєво .Тримайте додаток на телефоні , щоб заробити гроші кожен місяць і допомогти компаніям зрозуміти , що люди купують в Інтернеті.
  • Nielsen Mobile Panel - Від людей , які працюють Nielsen рейтинги ТВ, мобільний додаток Nielsen винагороду за використання мобільного телефону. Ви можете заробляти до $ 50 в рік .
  • MobileXpression - Встановіть цей додаток, і ви будете мати право виграти призи щотижня. Ви можете грати в гру миттєві нагороди, беручи участь в маркетингових дослідженнях.

6. Отримайте безкоштовну $ 10 Amazon подарункові карти

Підпишіться на MyPoints і отримати  безкоштовну $ 10 Amazon подарункові карти . Легко почати:
  1. Приєднуйтесь до MyPoints тут безкоштовно.
  2. Магазин понад 1900 провідних інтернет-магазинів (в тому числі Amazon, Walmart і Target) через MyPoints і заробити очки для покупок.
  3. Погасити свої окуляри для подарункових карт, туристичних миль і більше від більш ніж 75 провідних роздрібних, ресторанів і туристичних партнерів.

7. Підпишіться на безкоштовні подарункові карти

Ebates буде  дати вам $ 10 подарункових карт , коли ви зареєструєтесь  і заробити свій перший Cashback поступку. Це відмінно підходить для онлайн -покупців. Ebates може вільно використовувати.
Ви просто відвідайте веб-сайт Ebates і натисніть до магазину ви хочете робити покупки в. Якщо ви купуєте з магазину Ebates отримує комісію, що вони розділили з вами. Це простий спосіб заощадити. Натисніть тут, щоб підписатися на Ebates.

8. Тест-сайтів за $ 30 в годину

Коли-небудь відвідати веб-сайт, і ви думали про те, як погано або наскільки велика вона була? Тепер ви можете отримати гроші, щоб поділитися своїми думками.
Просто відкрийте веб-сайт, натисніть навколо, і отримати гроші. Нові або оновлені власники сайтів компенсують вам перевірити свої сайти.
З допомогою призначеного для користувача тестування ви можете заробити майже  $ 30 в протягом години . Ось як це працює:
  • Вам платять $ 10 через PayPal для кожного 20-хвилинного відео ви повна.
  • UserTesting платить вам відвідати веб-сайти або додатки, повний набір завдань, а також записувати свої думки.
У той час як ви відвідуєте веб-сайт, ваш екран буде записаний як ваш голос.Їхніми клієнтами є Apple, Microsoft, Adobe та інших компаній зі списку Fortune 500. Чи хотіли б кілька доларів, щоб поділитися своїми думками?

9. Отримати заплатив за бути здоровим

Додаток здоров'я AchieveMint дає вам окуляри для бути здоровим і робити речі ,як ходьба, відстеження їжі, або приймаючи обстеження здоров'я. Ви заробляєте очки , які можна обміняти на готівку або Amazon подарункові карти. За кожні 10000 очок,  ви отримуєте $ 10  і не існує ніяких обмежень на ваші доходи.
AchieveMint підключається до фітнес-додатків, які ви вже може використовувати в тому числі Fitbit, RunKeeper, Healthkit і MyFitnessPal.
Ви можете заробити 10 очок тільки за реєстрацію з AchieveMint і з'єднання програми.

10. Стати фрілансером або вільним письменником

Ведення позаштатної роботи може значно збільшити свій дохід. Ви залишитися вдома мама з англійським ступеня або хлопцем, який, природно, може знайти помилки в письмовому тексті?
Величезні і надійні сайти , як  Upwork  тисячі роботодавців , які хочуть найняти для всіх видів завдань , де ви можете написати або відредагувати про що - або від технології до бізнес - статей. Заробляйте гроші за кожну статтю. Отримати відмінну репутацію , і ви можете перетворити це в повний робочий день.

11. Технічний фріланс

Freelancing не всі про письмову форму. Ви можете зробити все, від дизайну, графіки, маркетингу і роботи веб-програмування з сайтів, як:
Виберіть вашу компенсацію на основі кожного проекту.

12. Стати віртуальний помічник

Робота для кого-то з дому. Віртуальні асистенти (Vas) може зробити все від перевірки електронної пошти і робити плани поїздок для обробки досліджень в Інтернет або працюють за їх малого бізнесу. Лідируючий добувачі можуть командувати $ 50- $ 100 на годину.
Деякі авторитетні сайти  Zirtual  і  Upwork

13. Репетиторство

Дайте приватні уроки навчання в вашому домі і використовувати свої знання SAT. Виберіть свій графік, якщо у вас є якісь імперативні рутинних завдань.
Або , скоріше, піти на онлайн уроки і заробити  $ 20 в годину  на  Chegg Репетитори .

14. Поділіться своїми поглядами

Поділіться своїми чесні думки для побутових послуг і продуктів , які ви використовуєте з фокус - групи компаній. Ці організації можуть поліпшити свої продукти на вашій зворотного зв'язку, і ви отримаєте , щоб зробити  $ 50, $ 100 або більше . Перевірте 2020 Panel.
Друг робить це в місцевому торговому центрі. Він тільки робить трохи грошей на стороні робити те фокус-групи, але він платить за нянею і ночі іноді.

15. Оцінити піц

Багато компаній платять за оцінку місцевих магазинів піци. Ви просто повинні оцінити місце на якість їх піци і зверніть увагу на їх термін поставки. Для цього, ви можете отримати  безкоштовну піцу, плюс $ 5 . Просто зареєструйтеся на Trendsource  і почати роботу.

 


 

матеріал 16. Огляд

Написати відгук і заробити що - небудь між  $ 1 і $ 50 за огляд в  відповідно до вимог. Yelp  може дати вам деякі спеціальні запрошення.

17. Зміна пошукової системи

Чи використовуєте ви Google або Yahoo , щоб шукати що - то в мережі? Тепер, залишити їх і вибрати для  пошукової системи Bing .
Проводити регулярні пошуки на Bing, зробити його пошукової системи позамовчуванню, і заробити кредити , які можуть бути використані для подарункових карт. Ви можете заробити стільки , скільки  $ 5 до $ 10 в місяць. Порада: Просто залишитися зареєстровані, коли ви виконуєте пошук.
Іншим варіантом є Nielsen Digital Voice. Digital Voice є частиною Nielsen - велика компанія, яка публікує телевізійні рейтинги. Просто серфінгу в Інтернеті, і ви можете бути в змозі почати заробляти гроші.

18. Запис даних

Використовуйте ваші точні і швидкі навички набору тексту для введення інформації. Пройдіть через  Craigslist  або  Upwork  і знайти введення даних і адміністративні робочі місця для себе. Ці робочі місця можна легко зробити здопомогою електронних засобів зв'язку.

19. Робота для Amazon

Виберіть мікро завдання з  Amazon Механічний турок . Це послуги , які вимагають людської взаємодії. Ви можете працювати з дому, гнучкий графік роботи і отримувати оплату одним з найбільших підприємств роздрібної торгівлі в світі.
Ось деякі приклади завдань, робочі закінчили:
  • Виберіть правильне написання цих пошукових термінів
  • Чи є цей сайт підходить для широкої аудиторії?
  • Знайти номер елемента для продукту в цьому зображенні
  • Оцінити результати пошуку за цими ключовими словами
  • Чи є ці два продукти те ж саме?
  • Виберіть відповідну категорію для продуктів
  • Класифікувати тон цієї статті
  • Перекласти абзац з англійської на французьку

Які шість речей, які ви можете зробити прямо зараз, щоб стати багатшими? Натисніть гру, щоб дізнатися:

Скотт є блискучим з фінансами і має технічні навички і досвід , щоб отримати його надзвичайно корисні поради, щоб все. Він щедрої душі бажаючи передати його щастя іншим у формі того , що можна зробити для самого себе в каламутному світі фінансів ". - А. Марі
6 речей, які ви можете зробити прямо зараз, щоб отримати Ріше          
Підписатися на шоу, так що ви можете вийти з боргів швидше, заощадити більше грошей, і пенсію багатим.

20. Інтернет турагент

Чи є вивчити туристичні сайти , як Expedia у вільний час? Потім, зробіть це для комісії, пропонуючи свої послуги в якості альтернативи туристичних агентств.Початок о  Wikihow  для рад , щоб почати роботу.

21. Асоційований маркетинг

Якщо у вас вже є блог на щось, що вас цікавить, перетворити його в гроші мейкера.
Приєднуйтесь до асоціативний мережі , як  Amazon Партнерська  або  Google AdSense , вибрала продукти , щоб просунути і рекламувати їх на своєму сайті контенту. Всякий раз , коли хто - то читає ваш блог або статтю, ви заплатили гроші.

 22. Плани уроків Продаж

Мають м'який куточок для наукового дослідження? Продавати свої плани уроків, особливо для нових вчителів або викладачів першого курсу.
Вчителі заробітної плати вчителів  є ринок педагогів, де ви можете продавати і ділитися своїми навчальні матеріали.

23. Грати в онлайн ігри

Ви аркадна або чемпіоном в покер? Грати деякі з ваших улюблених головоломки або карткові ігри на InboxDollars. Це весело, плюс ви можете грати безкоштовно, а також поборотися за нагороди.

24. Візьміть участь в онлайн фокус-групи

Візьміть участь в онлайн фокус-групи, як ProOpinion і отримувати оплату через чек, подарункові карти або депозит PayPal.

25. Вивчити пошукові системи

На  Leapforce , ви можете оцінити пошукові системи шляхом проведення досліджень по зумовлених запитів, аналізуючи їх, і забезпечення зворотного зв'язку для результатів пошуку по їх використанню і актуальності.

26. Підтримувати вентилятор сторінок

Фан - сторінки на Twitter або Facebook вимагають від людей , щоб зв'язатися з ними. Увійдіть на  Fiverr  і отримати роботу для підтримки соціальних сторінок.

Які Шість Звички фінансово успішних людей? Натисніть гру, щоб дізнатися:

Я такий радий , що я натрапив на Financial Rock Star! Рада є особистим, забава, обнадіюють, дивним, і допоможе вам розумних рішень і фінансової свободи! Кращі шоу Notch і господар Rockstar "! - Джоел Л.
Шість Звички фінансово успішних людей          
Підписатися на шоу, так що ви можете вийти з боргів швидше, заощадити більше грошей, і пенсію багатим.

27. Виправлення помилок компанії Google

Сайти, як Google, Yahoo, Bing і т.д. платити за виправлення їх результати пошуку. Ви просто повинні виправити помилки в результатах пошуку і зробити їх якісними, актуальними і корисними. Роблячи це, ви можете заробити близько $ 12 на годину.

28. Інтернет присяжний

Чи любите ви законності і правопорядку? Завжди хотів, щоб сидіти в залі суду і вирішити, якщо хтось винним або невинним?
eJury  надає до адвоката можливість «попередньо спробувати" справу , перш ніж він дійде до суду перед фактичним журі в будівлі суду.
eJurors факти відгуки і відповідати на питання, і натисніть кнопку "Відправити" Вердикт після завершення.
Для кожного вироку винесено, eJurors платять  $ 5 - $ 10 в  залежності від довжини корпусу. Ви , звичайно , не отримає багату сервіровку як eJuror, але тільки один випадок на тиждень, ймовірно , платити за доступ в Інтернет.

Що таке одна річ, яка допомагає зробити ваші мрії в реальність? Натисніть гру, щоб дізнатися:

Енергію любові Скотт! Бізнес / гроші можуть бути досить сухий і нудною теми в залежності від того, хто веде розмову , і це безумовно не так зі Скоттом. Тримає мене займалися і мотивованими. Крім того , що дивовижний 'радіо' голос. Дуже рекомендую! " - Britany Felix
Одна річ, яка допомагає зробити ваші мрії в реальність          

будь доглядає

29. Pet сидячи

Чи є у вас домашні тварини люблять? Підіть для домашніх тварин, сидячи на вашому місці. Переконайтеся, що ваш будинок може вмістити численних домашніх тварин.
Сайти , як  Care.com  об'єднує тварина натурників і людей , що шукають догляду за домашніми тваринами. Чи не забудьте процитувати ваші ставки мудро.

30. У дитячому садку на дому

Якщо ви вдома з дітьми, чому б не почати на дому дитячий сад.
Вони високо цінуються в нашому районі Далласа, тому що людям подобається, що вони близькі і що є набагато менше дітей, залучених, що більш корпоративний дитячий сад.
Вам потрібно буде отримати сертифікат від вашого стану, але ви можете зробити великі гроші, догляд за дітьми, отримуючи, щоб провести день з дітьми, а також.

отримати Творчий

31. Каліграфія

У боку написи для запрошеннями, весільні листівки, і інші канцелярські приналежності . Використовуйте ваші улюблені комбінації шрифтів і почати з вашої каліграфії пригода. Подивіться на  Etsy каліграфії  секції.

32. Transcriptionist

Навіть якщо вам не подобається ваші навички або мати талант програмування, ви все ще можете зробити позаштатним транскрипцію. Конвертує докладно робота, але, на щастя, ви можете зробити це в будь-який час дня чи ночі.Перевірте ті ж сайти, перераховані вище.

33. Кук

Друг коледжу робить найкрасивіші печива і знаходить події, щоб продати їх протягом всього року - дні народження, свята, футбольні вечірки, список можна продовжувати нескінченно.
Деякі люди люблять готувати і випікати. Якщо це ви, розглянути можливість ведення бізнесу громадського харчування з вашої кухні. Випікати пироги або печиво для святкування днів народження, обідів або інших заходів.
Переконайтеся в тому, щоб дотримуватися законів безпеки харчових продуктів і отримувати задоволення.
Є багато мам, які не мають часу, щоб зробити домашню їжу для продажів випікати і партій і сімей, які хочуть свято свято без проблем.

34. Почати бізнес боку

Стати онлайн особистого стиліста або багато інших варіантів, щоб почати щось на стороні. Він буде приймати зусилля, але є багато різних маршрутів ви можете піти.
Ви можете працювати з існуючої компанії, як Avon, Jamberry і Стіч Fix, яка допоможе вам почати роботу. Або знайти потреба в вашому співтоваристві, що, можливо, буде потрібно адресацію. Чи є місцеві компанії потрібні ваші бухгалтерські навички?

Візьміть напрокат свої речі

35. Зняти паркувальне місце

Якщо ви не використовуєте місце для парковки під час вашого робочого дня, розглянути оренду його на  Craigslist .

36. Оренда вашого автомобіля

Чи не використовуючи свій автомобіль під час поїздки або в вихідні дні? Зняти його. RelayRides  і  GetAround  допоможе вам в цьому, оплачуючи вас на годину основі.
Є чи Ваш автомобіль сидить без діла на стоянці в аеропорту? Після цього ви можете використовувати  FlightCar  і допомогти прибуває туриста.

37. Зняти одяг онлайн

Якщо у вас є шафа , повний одягу , яку ви не носили в протягом тривалого часу, орендувати їх. Сайти , схожі  на RentNotBuy  і  Loanables  зробити це можливим.
Якщо вони не підходять більше або не вписується ваш поточний спосіб життя включає їх у продажу гаража або продажу онлайн уже згадувалося вище.

38. Оренда ваш велосипед, цикл, Гірськолижний одяг, або будь-який інший механізм

Коли пристрій не використовується, здавати в оренду свій улюблений обладнання. Ви можете використовувати  Spinlister  орендувати спортивний інвентар.

39. Здача в оренду вашої студії простір, музичні інструменти

Є чи ваша гітара лежала в кутку кімнати, без щоденного використання? Робіть гроші, здаючи його на  Sparkplug . Ви можете зробити це для інших музичних інструментів , також, як підсилювачі, мікрофони, арф, або вашій кімнаті репетиції або студії.

Чи знаєте ви, кращий спосіб зробити щомісячний бюджет?Натисніть гру, щоб дізнатися:

Я живу за кордоном і часто знаходять програми , доступні для планування і складання бюджету просто не має сенсу для мене. Керівництво , що Скотт забезпечує може бути застосований до будь-якого домашнього господарства незалежно від того, де в світі ви живете ". - Виховання дітей за кордоном
Як зробити щомісячний бюджет          

Робіть гроші з речей у вас вже є

Робити гроші це хобі, яке буде доповнювати будь-які інші хобі у вас є, красиво. - Скотт Олександр

40. Прибирати

Ви, напевно, є набагато більше речей, ніж ви припускаєте. За даними Національної асоціації будівельників житлових будинків, середній розмір будинок в 1973 році був 1,644 квадратних футів. Це виросла до 2624 квадратних футів в 2014 р очистити пил, розсортуйте ваш шафа для зберігання речей, і поставити гараж продаж.
Якщо ви перевантажені з "речі" в вашому домі, щоб переглянути велику книгу під назвою,  доленосних Магія прибиранням . Книга про зміну ваших уявлень про ваших речей , так що ви можете зберегти те , що дійсно важливо і позбутися від того, що немає.

41. Продати Ваш антикваріат

Ви збирали речі, коли ви були молодше, або є елементи, які відповідають ваш останній будинок, але не відповідають вашим новий? Отримаєте всі ваші предмети колекціонування та продати їх. Якщо деякі з них антикваріат або предмети колекціонування, переконайтеся, щоб отримати їх оцінили. В іншому випадку, ви можете продати деякі рідкісні речі за низькими цінами.
На жаль, моя довго тримала колекція Star Wars і X-Files торгові карти продавалися тільки за кілька центів на eBay, так що я вирішив просто тримати їх для спогадів.

42. Блошиний ринок кидання чи гортати

Якщо у вас є підступний сторону, поставити його на хороше застосування.Відвідайте найближчий блошиний ринок,  Craigslist або  Freecycle.org  і купити деякі цікаві елементи, відновити їх, додати свій особливий колорит, і перепродувати їх для отримання прибутку.
Подумайте про лакофарбового таблиці або перетворення старих пластин в мистецтво. Увімкніть сміття в скарб.
Якщо вам потрібні ідеї, перевірити Pinterest. Він має світ ідей, і ви будете здивовані, скільки людей буде платити за замовлення дитини розплідника лампи або повторно фарбували барі з 70-х років.
Якщо вам подобається цей вид роботи, розглянути можливість початку сховище Etsy. Один з друзів моєї дружини відчував себе залишитися вдома зі своїми двома хлопчиками була велика, але вона пропустила, що має художнє випускний отвір. Вона досліджував, що було популярно на Etsy і почав робити художні версії фотографій людей. Тільки треба було кілька місяців для її магазин, щоб стати настільки ж зайнятий.

 43. Продати свій мобільний телефон

Є нова модель або старий, ви можете продати свій мобільний телефон. Ви можете піти на Amazon , який дає подарункові карти для робітників iPhone'ов, або веб - сайтів , таких як  Swappa  і  Газелі ,  які дають вам готівку для цього старого телефону.

44. Картриджі для принтерів Повернення

Рука в ваших порожніх картриджів для принтера в магазинах канцелярських товарів, таких як Office Depot, Staples і т.д. для вільних кредитів.

45. Продавати свої старі знімки

У вас є якісь - то випадкові фотографії лежать де - то брати комп'ютер простір?Продати їх на складі фотосайтах як  ISTOCKPHOTO .
Такі сайти придбати фотографії з будь-ким. Навіть якщо ви відчуваєте, що зображення не варто продавати, просто дати йому спробувати. Дуже часто самі забуті картини повсякденних об'єктів зробити трюк, як простий ручкою і папером.

46. ​​Ліжко та сніданок або AirBnB

У вас вже є місце, щоб жити. Якщо ви живете поруч кампусі коледжу з відвідуванням батьків або близько музики або спортивних майданчиках, розглянути можливість початку трохи ліжко і сніданок.
Якщо це здається занадто важко, перевірити сайти , як  AirBnB , які допоможуть вам орендувати безпечно і переконатися , що ви заплатили гроші. Я використав цю послугу під час подорожі в Швейцарії з одним і може підтвердити це відмінний сервіс.
Зареєструйтеся моєї посиланням  і ви отримаєте $ 35 з вашого першого замовлення!

47. Продаж онлайн

Продажі гаража не може бути свій стиль, або, може бути, у вас є тільки кілька дійсно хороших речей, які ви хочете продати. Розглядати продажу на Ebay, Craigslist і Facebook групи.
Моя дружина продала кілька гаманців Kate Spade, що вона більше не використовуються і зробив набагато більше, використовуючи Ebay, ніж намагатися продати на місцевому рівні. Вона почала питати дуже низьку ціну для гаманців і покупки поїхали ціну до набагато вище, ніж вона очікувала.

48. Відкрити рахунок в банку

Простий пошук Google для банків давати бонуси для відкриття рахунків повертає список поточних пропозицій. Будьте обережні, щоб прочитати вимоги, але якщо у вас є час, ви можете зробити кілька сотень доларів.

49. Продати книги

Перевірте цю недавню історію з бережливим живий експерт Лорен Greutman:
Мій 10-річний син приніс додому книгу з бібліотеки вільної коробки нашого парку. Це був підручник біології - викладачі видання. Він сказав, що це виглядало цікавим і агов, це було вільно (не маючи ні найменшого уявлення, ви могли б продати його). Я переглянув його в моєму Amazon продавця додаток, і зрозумів, що це коштує близько $ 150. Він був такий схвильований. Ми перерахували його на продаж за $ 130 і продається! Вирушаючи сказати йому, що він тільки що зробив $ 130!
Мій батько в законі зробив це зі своїми старими семінарських книгами. Я не міг повірити, що книги 30 років все ще стоїть так багато!
Навіть звичайні книги ви можете заробити гроші. Магазини , як  Half Оцінений Книги  та інші дадуть вам центів в долари для кожного з ваших поточних книг.Це економить місце на полицях для чого - то нового, і ви заробити кілька баксів.
Але якщо ви хочете найбільше готівку для ваших книг,  перевірити , щоб позбутися від своїх старих книг з використанням BookScouter.
  1. Введіть ISBN вашої книги в BookScouter
  2. BookScouter шукає свою базу даних для найбільш високооплачуваних книга викупу компаній.
  3. Як тільки ви знайдете компанії, що пропонують вам більше грошей для ваших книг, ви заповнити деяку інформацію
  4. Корабель з вашої книги, і платять! Більшість компаній пропонують заздалегідь оплачені транспортні етикетки, які економить ваш час від необхідності друкувати доставку або йти в поштове відділення. Це просто супер!

Ви знаєте, чому ви не хочете повернення податку?Натисніть гру, щоб дізнатися:

Скотт Скелі на цьому подкасті з його оптимістичною особистості і його поради. Він надає багато хорошої інформації , щоб поліпшити наші фінанси, від основних кроків до більш просунутим. Його сайт також сповнений корисної інформації! Спасибі Скотт "! - Джесс
Чому Ви не хочете повернення податку          

50. Інтернет-магазин і заробити готівку назад

Сайти , схожі  на товстий гаманець  платити вам назад , коли ви ходите помагазинам в їхньому магазині. Це може означати знижки для вас або простих угод готівкою назад.

51. Купити продукти харчування і отримати знижки

Багато додатків , такі як знижку  Ibotta  і  Checkout51  пропонують грошові знижки на продуктовий магазин покупок. Ви просто повинні сфотографувати вашого касового чека магазина з телефоном, і ви навіть можете купити продукти зі звичайного продуктового магазину.

52. Частка що в вашому холодильнику

Nielsen Consumer Panel  пропонує подарункові окуляри , щоб подивитися , що знаходиться у вашому холодильнику. Ви просто повинні сканувати штрих - коди ваших продуктів холодильником і відправити його до них. Ось як це працює:
  1. Кожного тижня ви просканувати всі ваші покупки і передачі даних. Ви також можете зв'язатися час від часу Ваша думка і відповісти на питання.
  2. Будучи учасником публічної дискусії займає близько години в тиждень.
  3. Ви накопичуєте окуляри з кожним взаємодією і заробити більше очок, чим довше ви перебуваєте на панелі.
  4. Коли ви будете готові, ви перевести в готівку ці пункти, щоб отримати бонуси.

53. Продайте небажаної пошти

Ви любите отримувати небажану пошту? Якщо ви схожі на мене, ви, ймовірно, немає - ось чому ми називаємо це сміття! Крім утилізації, сміття, або записати його в зимовий період, що ви можете робити з ним?
Центр знань малого бізнесу  є дослідницька компанія на ринку , які будуть приймати ваші небажаної пошти та адресу електронної пошти і дати вам передплачену карту Visa.

 


Розкриття інформації: У нас є деякі відомі офісні кішок тут. Партнерські посилання в цьому пості допомогти нам купити їм хорошу їжу для котів.Дякую за твою підтримку!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Loading...